View Full Version : BMW R25/3 Restoration 2013
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
πραγματικα πολυ όμορφη συγχαρητηρια.
Da.Vintage
03/02/2014, 11:33
Λοιπόν ήρθε η ώρα για την τελευταία πινελιά!
Αφού καθαρίστηκε το ντεπόζιτο, μπήκαν καινούριες τσιμούχες στις βάσεις και άξονες και τοποθετήθηκε εκεί που ανήκει... πια μοιάζει ολοκληρωμένη μηχανή!
308983
308984
Da.Vintage
03/02/2014, 11:35
Μετά μπήκε απο κάτω απο το ντεπόζιτο το νικελωμένο φίλτρο
308985
308986
Da.Vintage
03/02/2014, 11:37
Και στη συνέχεια καινούρια λάστιχα στα μασπιέ
308987
308988
308989
Da.Vintage
03/02/2014, 11:41
Και μερικές φωτό πρίν πάρει για πρώτη φορά μπροστά
Για να την βγάλουμε έξω για την πρώτη δοκιμή! είπαμε να μαζευτούμε κανα 2-3 άτομα και τελικά μαζευτήκαμε 7 έπιασε ο καθε ένας απο κάπου και πάτησε για πρώτη φορά αναπαλαιωμένη πια άσφαλτο!
308990
308991
308992
Da.Vintage
03/02/2014, 12:10
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον giorgos.bmw που τόσους μήνες φιλοξένησε εμένα και την γριά μου και βοήθησε με κάθε δυνατό μέσο θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο, φαιά ουσία και αναλώσιμα στο να φτάσει αυτή η ανακατασκευή σε αυτό το επίπεδο ποιότητας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Με δυο κουβέντες αν έμπαινε κάποιος μέσα στο εργαστήρι του Γιώργη θα έβλεπε λαδωμένα χέρια, ιδρωμένες μπλούζες, μουτζουρωμένα πρόσωπα, κουρασμένα μάτια αλλά μεγάλα χαμόγελα! :D
Το μεγαλύτερο όμως κέρδος είναι παρ' οτι γνωριστήκαμε τυχαία, μέσα απο τις σφυριές στα σίδερα και στις βίδες σφυριλατήθηκαν και δυνατές φιλίες!
Επίσης ευχαριστώ
...τον φίλο-Αντιδήμαρχο :lol: Λουκά Παλασάντζα που παρ'ότι τραυματισμένος βοήθησε στην φαναρτζοδουλειά!
...τον φίλο Νίκο Αυγερινάκο που παρ'ότι είχε κρεμάσει χρόνια το πιστόλι βοήθησε στο αστάρωμα και το στόκο πιστολιού!
...τον φίλο Δημήτρη Μπαλομένο που διέθεσε χρονο και μαγαζι για να επισκεύασουμε οτιδήποτε σε μέταλλο...του αξιζει το όνομα ο γητευτής των μετάλλων!
..τον φίλο Γιάννη (απο Σαντορίνη) που βοήθησε στο ξεμοντάρισμα και στις πολύωρες καθημερινές του τηλεφωνικές συμβουλές!
...τον φίλο Πάνο (Ψάρακα) που βοήθησε ένα ηλιόλουστο απόγευμα με συμβουλές, τρίψιμο και καλή παρέα!
...τον φίλο Γιώργο (ΜαιΤακ) για τις βόλτες που ήρθε απο το σπίτι, τις συμβουλές και την αστείρευτη εμψύχωση!
...(ελπίζω να με συγχωρίσει κάποιος αν τον ξέχασα)
...και όλους εσάς που μέσα απο εδώ είτε με συμβουλές είτε με μία λέξη βοηθήσατε πρακτικά και εμψυχωτικά να φτάσει όλο το πρότζεκτ εις πέρας!
οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απο την πρώτη βόλτα μία Κυριακή για καφέ, και είναι αφιερωμένες σε όλους τους παραπάνω και όλους εσάς!
308993
308994
308995
Da.Vintage
03/02/2014, 12:11
Αν δε χορτάσατε στο κοντινό μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες αυτές είναι απλά πρόχειρες απο το κινητό
308996
308997
VIDEO VIDEO VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:beer:
Σκέτος έρωτας!!!!! :beer: :beer:
Επιτέλους έτοιμη για να την χαρείς και να περάσει κάποια στιγμή κληρονομιά στον-η Da.Vintage τζούνιορ! χαχαχα
Da.Vintage
03/02/2014, 12:26
308998
308999
309000
Da.Vintage
03/02/2014, 12:27
309002
309003
Da.Vintage
03/02/2014, 12:28
VIDEO VIDEO VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Μόλις βρω πως γίνεται Σπύρο, έχω κάτι βίντεο που θέλω να ανεβάσω και κάτι άλλα που θέλω να τραβήξω πρώτα, θα ανεβάσω υλικό, γιατί το δούλεμά του είναι απλά μελωδία!
Da.Vintage
03/02/2014, 12:29
Επιτέλους έτοιμη για να την χαρείς και να περάσει κάποια στιγμή κληρονομιά στον-η Da.Vintage τζούνιορ! χαχαχα
Μάνθο μακάρι να κρατήσει τόσο και να την χαρούν και τα εγγόνια τους!:beer:
:a18:όσο χάρηκες της ώρες που την δούλευες,,,, άλλο τόσο και περισσότερο να χαρείς της χαλαρές βόλτες μαζι της
Takata Dome
03/02/2014, 12:44
Πανέμορφη! Άλλη μια που σώθηκε,πολλά μπράβο απο μένα! :beer:
Τι να πω? απλα τέλεια δουλειά και μεράκι με καλή παρέα όπως είπες:a18::a20::a23::a013::a46:
Να την χαρείς οπως αξίζει σε αυτη την "κυρια" ανέβασε βίντεο μόλις μπορέσεις.
Και τώρα που τελείωσε η ανακατασκευή τι θα κάνεις?:lol: αμα ξεκινήσεις με αυτό το χόμπι δεν το αποχωρίζεσαι!
fidel_98_99
03/02/2014, 12:50
Μπραβο!κουκλα!Καλες βολτες!
Στο κτεο τι σου ειπαν οταν την ειδαν?
nikvolos
03/02/2014, 12:51
Άφωνος!!! Να τη χαρείς φίλε, πάντα όρθιοι και οι δύο :)
GIXXERAKIAS
03/02/2014, 14:29
Κούκλα έγινε φτού της!!Να την χαρείς Γιώργη!Τώρα αρχίζουν τα πιό ωραία!!Βόλτες !!:beer::beer:
motomaniac
03/02/2014, 15:36
Καλες βολτες κι αγρατζουνιστη!!! αψογο το αποτελεσμα κυριολεκτικα! πανεμορφη!
giorgos.bmw
03/02/2014, 19:27
Ωχ πρέπει να βρούμε καλάθι για την γριά για το παιδικό κάθισμα. Αρχίζω το ψάξιμο. :bawl:
Κουκλα!!!! Καλες βολτες!!!:a10:
λεπτομερεστατη δουλεια, να την χαιρεσαι :beer:
Τo gourouni
03/02/2014, 21:32
Για ακόμα μια φορα συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά σας. Ίσως μια απο τις καλύτερες δουλειές που έχω δει σε όλα τα φορα...
Καλές βόλτες, να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι...
Και επειδή είναι μικρόβιο, άντε και στην επόμενη...
:a20::a18::a18::a18:
δεν λεω τιποτα.θα στα πω απο κοντα:D
Πολύ όμορφη! Καλές βόλτες κι από μένα!
giorgos.bmw
03/02/2014, 21:46
μεχρι τοτε :beer:
Το τσίπουρο το βάζω εγώ, τώρα που έχω μπόλικο. :p
sakoulakis
04/02/2014, 01:28
Da.Vintage
04/02/2014, 07:09
:a18:όσο χάρηκες της ώρες που την δούλευες,,,, άλλο τόσο και περισσότερο να χαρείς της χαλαρές βόλτες μαζι της
Πανέμορφη! Άλλη μια που σώθηκε,πολλά μπράβο απο μένα! :beer:
Τι να πω? απλα τέλεια δουλειά και μεράκι με καλή παρέα όπως είπες:a18::a20::a23::a013::a46:
Να την χαρείς οπως αξίζει σε αυτη την "κυρια" ανέβασε βίντεο μόλις μπορέσεις.
Και τώρα που τελείωσε η ανακατασκευή τι θα κάνεις?:lol: αμα ξεκινήσεις με αυτό το χόμπι δεν το αποχωρίζεσαι!
Χρωστάω βίντεο
Η αλήθεια είναι οτι έχεις δίκο όλο με τρώει το χέρι μου!
Στο κτεο τι σου ειπαν οταν την ειδαν?
Τζόν ΚΤΕΟ την είχα περάσει πρίν την αναπαλεώσω και πέρασε με ευκολία μπορώ να πω!
Da.Vintage
04/02/2014, 07:16
Άφωνος!!! Να τη χαρείς φίλε, πάντα όρθιοι και οι δύο :)
Κούκλα έγινε φτού της!!Να την χαρείς Γιώργη!Τώρα αρχίζουν τα πιό ωραία!!Βόλτες !!:beer::beer:
Ραντεβού στην βούτα! έλα με το Gixxer ... θα παίξουμε άδειες, ο πρώτος κάτω απο την γέφυρα χάνει το μηχανάκι του...και κερνάει σουβλάκια!
Καλες βολτες κι αγρατζουνιστη!!! αψογο το αποτελεσμα κυριολεκτικα! πανεμορφη!
Ευχαριστώ Μητσάρα :beer:
Ωχ πρέπει να βρούμε καλάθι για την γριά για το παιδικό κάθισμα. Αρχίζω το ψάξιμο. :bawl:
Αμέσως εσύ "να ψάξω για καλάθι" :moutza: μη δεις φωτιά και δεν πετάξεις λάδι! Εγώ δεν ανοίγω σπίτια ... τα κλείνω! :cool: :bawl: (Όταν χρειαστεί το αναλαμβάνεις, μην τάξεις σε παιδί και σε εμένα) :lol:
Da.Vintage
04/02/2014, 07:19
Πολύ όμορφη! Καλές βόλτες κι από μένα!:beer:
μεχρι τοτε :beer:
Το τσίπουρο το βάζω εγώ, τώρα που έχω μπόλικο. :p
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι... μπεκροκανάτες
Da.Vintage
04/02/2014, 07:25
Σας ευχαριστώ παίδες για την συμβολή σας όλους μαζί και έναν ένα ξεχωριστά!
Όπως είπε και ο Takata dome είναι κρίμα κομμάτια της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας να πάνε χαμένα... ακόμα και με αργά βήματα πρέπει να διασωθούν.
Εγώ ήμουν τυχερός και λόγω συγκυριών και που κατάφερα με τον ένα τρόπο ή τον άλλο να συγκεντρώνω τμηματικά τα χρήματα που χρειάστηκαν..
Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ όμως,
Το εργαλείο ανέβηκε για άλλη μία φορά στον πάγκο για να γίνει 12ν για πολλούς και ευνόητους λόγους που έχω εξηγήσει παραπάνω! και βρίσκεται σε τελικό στάδιο!
Υπάρχουν επίσης το πίσω μονόσελο που θα μπει μετά απο κάποια χλμ (να το ευχαριστηθώ όσο γίνεται αλήτικο)
Υπάρχουν κάγκελα Αναπαλαιωμένα και νικελωμένα
Καθώς και σχάρα...
Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι απο αυτά θέλω να μπεί επάνω και πότε
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον giorgos.bmw που τόσους μήνες φιλοξένησε εμένα και την γριά μου και βοήθησε με κάθε δυνατό μέσο θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο, φαιά ουσία και αναλώσιμα στο να φτάσει αυτή η ανακατασκευή σε αυτό το επίπεδο ποιότητας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Με δυο κουβέντες αν έμπαινε κάποιος μέσα στο εργαστήρι του Γιώργη θα έβλεπε λαδωμένα χέρια, ιδρωμένες μπλούζες, μουτζουρωμένα πρόσωπα, κουρασμένα μάτια αλλά μεγάλα χαμόγελα! :D
Το μεγαλύτερο όμως κέρδος είναι παρ' οτι γνωριστήκαμε τυχαία, μέσα απο τις σφυριές στα σίδερα και στις βίδες σφυριλατήθηκαν και δυνατές φιλίες!
Επίσης ευχαριστώ
...τον φίλο-Αντιδήμαρχο :lol: Λουκά Παλασάντζα που παρ'ότι τραυματισμένος βοήθησε στην φαναρτζοδουλειά!
...τον φίλο Νίκο Αυγερινάκο που παρ'ότι είχε κρεμάσει χρόνια το πιστόλι βοήθησε στο αστάρωμα και το στόκο πιστολιού!
..τον φίλο Γιάννη (απο Σαντορίνη) που βοήθησε στο ξεμοντάρισμα και στις πολύωρες καθημερινές του τηλεφωνικές συμβουλές!
...τον φίλο Πάνο (Ψάρακα) που βοήθησε ένα ηλιόλουστο απόγευμα με συμβουλές, τρίψιμο και καλή παρέα!
...τον φίλο Γιώργο (ΜαιΤακ) για τις βόλτες που ήρθε απο το σπίτι, τις συμβουλές και την αστείρευτη εμψύχωση!
...και όλους εσάς που μέσα απο εδώ είτε με συμβουλές είτε με μία λέξη βοηθήσατε πρακτικά και εμψυχωτικά να φτάσει όλο το πρότζεκτ εις πέρας!
οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απο την πρώτη βόλτα μία Κυριακή για καφέ, και είναι αφιερωμένες σε όλους τους παραπάνω και όλους εσάς!
308993
308994
308995
όλα τα παραπανω που ανεφερες είναι τα καλυτερα σε αυτην την ζωη από φιλους και φυσικα το αποτέλεσμα..να την χαιρεσαι και παντα ορθιος
Καταπληκτική δουλειά με πολύ μεράκι!!!!!!
Μπράβο ρε φίλε κατάφερες να κανεις την γριά να μοιάζει με .......φοιτήτρια.
Καλές βόλτες.
GIXXERAKIAS
04/02/2014, 08:37
Ραντεβού στην βούτα! έλα με το Gixxer ... θα παίξουμε άδειες, ο πρώτος κάτω απο την γέφυρα χάνει το μηχανάκι του...και κερνάει σουβλάκια!
Θα έρθω με το ποδήλατο να έχει σασπένς.......έχε μαζί σου και λεφτά για τα σουβλάκια γιατί μετά το ποδήλατο πεινάω σαν λύκος....:lol:
Da.Vintage
04/02/2014, 10:02
όλα τα παραπανω που ανεφερες είναι τα καλυτερα σε αυτην την ζωη από φιλους και φυσικα το αποτέλεσμα..να την χαιρεσαι και παντα ορθιος
Καταπληκτική δουλειά με πολύ μεράκι!!!!!!
Μπράβο ρε φίλε κατάφερες να κανεις την γριά να μοιάζει με .......φοιτήτρια.
Καλές βόλτες.
Να φέρεις και την δικιά σου να τις πάμε σχολείο μαζί το πρωί!
Da.Vintage
04/02/2014, 10:03
Κουκλα!!!! Καλες βολτες!!!:a10:
Χρήστο απο εσένα κάθε λέξη μετράει!
Da.Vintage
04/02/2014, 10:05
Για ακόμα μια φορα συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά σας. Ίσως μια απο τις καλύτερες δουλειές που έχω δει σε όλα τα φορα...
Καλές βόλτες, να είστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι...
Και επειδή είναι μικρόβιο, άντε και στην επόμενη...
:a20::a18::a18::a18:
Θόδωρα παίρνε σειρά φίλε... πιστεύω αυτό το θρέντ να σε βοηθήσει αν κολλήσεις κάπου. Αλλιώς ΠΜ... αλλά προχώρα τη γριά άρχοντα του τρίβειν!
Υπάρχουν επίσης το πίσω μονόσελο που θα μπει μετά απο κάποια χλμ (να το ευχαριστηθώ όσο γίνεται αλήτικο)
Υπάρχουν κάγκελα Αναπαλαιωμένα και νικελωμένα
Καθώς και σχάρα...
Αλλά δεν είμαι σίγουρος τι απο αυτά θέλω να μπεί επάνω και πότε
μηπως να το αφηνες οπως ειναι τωρα ?
Απλα πανεμορφο
sapila racing
04/02/2014, 10:20
Μπράβο ρε φίλε!
Είναι χάρμα οφθαλμών κι ελπίζω να την χαρείς όσο παει. :beer: Εγινε πάρα πολύ καλή δουλειά, μοναδική περίπτωση.
Μπραβο και στον αλλο Γιώργο τον giorgos.bmw, χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν, βρήκες τον απολύτως καταλληλότερο άνθρωπο.
Καγκελα, σχάρα και 2ο μονόσελλο αστα στην άκρη. :wave2:
Da.Vintage
04/02/2014, 10:38
μηπως να το αφηνες οπως ειναι τωρα ?
Απλα πανεμορφο
Μπράβο ρε φίλε!
Είναι χάρμα οφθαλμών κι ελπίζω να την χαρείς όσο παει. :beer: Εγινε πάρα πολύ καλή δουλειά, μοναδική περίπτωση.
Μπραβο και στον αλλο Γιώργο τον giorgos.bmw, χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν, βρήκες τον απολύτως καταλληλότερο άνθρωπο.
Καγκελα, σχάρα και 2ο μονόσελλο αστα στην άκρη. :wave2:
Ευχαριστώ ρε Άρη! ετοιμάσου για την κόντρα που λέγαμε! :lol:
όσο για τη Σχάρα και τα κάγκελα το ίδιο σκέφτομαι για την ώρα αλλά το 2ο μονόσελο με περιορίζει! θελω να μπορώ να την ευχαριστηθώ και με παρέα!
Pan (dvs)
04/02/2014, 14:33
Μεγαλη μαγκια να ξαναδινεις ψυχη σε κατι ,που οι περισσοτεροι το θεωρουνε ενα ματσο σιδερα.:beer:
devil's animal
04/02/2014, 18:19
πανεμορφη βγηκε Γιωργαρε...
να την χαρεις σε βολτες και εκδρομες, οσο περισσοτερο μπορεις...
:beer::beer::beer:
Καλοτάξιδη να'ναι........ζηλεύω,αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσω κι εγώ τη δική μου.:)
taisteal
04/02/2014, 18:54
Υπεροχη...να την χαρεις οσο της αξιζει,και πολλα και ομορφα χιλιομετρα..
Da.Vintage
04/02/2014, 21:42
Μεγαλη μαγκια να ξαναδινεις ψυχη σε κατι ,που οι περισσοτεροι το θεωρουνε ενα ματσο σιδερα.:beer:
Το έχω αυτό το μικρόβιο...γενικώς... στο κοντινό μέλλον θα αναπαλαιώσω ένα Γραμμόφωνο που έχει η μάνα μου και μετά με την βοήθεια του Γιώργου θα αναπαλαιώσουμε στην πάροδο των ετών ένα Porsce 911 SC 1978 που ξεκίνησα να αναπαλαιώνω αλλά με πούλησε, το παράτησα και τώρα έγινε χειρότερο! Κρίμα αλλά θα έρθει και η ώρα του!
πανεμορφη βγηκε Γιωργαρε...
να την χαρεις σε βολτες και εκδρομες, οσο περισσοτερο μπορεις...
Ευχαριστώ Σταυράκο! να τα πούμε απο κοντά... θα έρθεις στο κοπή τη πίτα? θα είμαστε εκεί και εμείς με τις γριές μας!
Καλοτάξιδη να'ναι........ζηλεύω,αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσω κι εγώ τη δική μου.:)
Ευχαριστώ ρε παλίκαρε ! ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!
Υπεροχη...να την χαρεις οσο της αξιζει,και πολλα και ομορφα χιλιομετρα..
:beer::beer:
devil's animal
04/02/2014, 23:44
Ευχαριστώ Σταυράκο! να τα πούμε απο κοντά... θα έρθεις στο κοπή τη πίτα? θα είμαστε εκεί και εμείς με τις γριές μας!
κατι θα κανουμε....:winka:
dlabrakis
05/02/2014, 18:30
ευγε για την υπεροχη δουλεια σου,ευχομαι να την χαρεις οπως πραγματικα αξιζει!!!
:a18:
Da.Vintage
06/02/2014, 09:34
Pardalotzatziki
06/02/2014, 12:53
Τι, την τελειωσατε κιολας??? :D Αντε.....ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!! Κρατα τη μονοσελη...
Όπως είπε και ο Takata dome είναι κρίμα κομμάτια της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας να πάνε χαμένα... ακόμα και με αργά βήματα πρέπει να διασωθούν.
Ειναι κριμα, ολα αυτα που βλεπουμε στο δρομο καθε μερα....και αυτα που βλεπουμε εδω στο αντιστοιχο θεμα...
Μακαρι να μπορουσαμε να τα σωσουμε...
Απορω πραγματικα πως τα παρατανε, περισσοτερο οταν βλεπω μεγαλα κυβικα...
Da.Vintage
07/02/2014, 07:06
Τι, την τελειωσατε κιολας??? :D Αντε.....ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!! Κρατα τη μονοσελη...
Ειναι κριμα, ολα αυτα που βλεπουμε στο δρομο καθε μερα....και αυτα που βλεπουμε εδω στο αντιστοιχο θεμα...
Μακαρι να μπορουσαμε να τα σωσουμε...
Απορω πραγματικα πως τα παρατανε, περισσοτερο οταν βλεπω μεγαλα κυβικα...
Η αλήθεια είναι οτι στα μεγάλα κυβικά το θεωρώ πιο λογικό γιατί όσο πιο πολλά τα κυβικά λογικό να ανεβαίνει και λίγο παραπάνω το κόστος αλλά όντως εξίσου κρίμα!
Αλλά είναι κάποια δίχρονα 50αράκια και κάτι 125 τα οποία μπορούν να αναπαλαιωθούν εύκολα και γρήγορα με σχετικά μικρό κόστος και με λιγότερες απαιτήσεις στις γνώσεις!
delakilas
10/02/2014, 19:17
Επίσης ευχαριστώ
308993
308994
308995
Να εισαι καλα ρε φιλε , γερος δυνατος και να την χαιρεσαι ! Κουκλα εγινε , μπραβο σου !
petrosvolos
06/03/2014, 12:13
μπραβο πολυ καλη δουλεια
τράβα και ένα βιντεάκι να χαιδευτούν! λίγο οι αισθήσεις μας. Πάντως έγινε πάρα πολύ ωραίο ,καλές βόλτες
Juohmaru!
06/03/2014, 18:06
Χίλια μπράβο στους μάστορες.... Γιώργο σου εύχομαι να την χαρείς... Καλές vintage βόλτες!!!
alexxxcbr
06/03/2014, 18:58
Eιναι πραγματικα πανεμορφη.Τα ειπαμε και απο κοντα στην πιτα.Μπραβο και να την χαιρεσαι.
ereynitis
24/03/2014, 17:51
(Επιτέλους, το διάβασα κι εγώ ! Άργησα λιγάκι, το ξέρω :sweat: )
Ό,τι και να πω είναι λίγο. Έζησα κι εγώ κάποια λίγα επεισόδια της ασύγκριτης δουλειάς και υπομονή σας από κοντά και ειλικρινά δε βρίσκω λόγια αντάξια της κατάθεσης ψυχής που κάνατε !
Γιώργο (Vintage), να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι την υπερήλικη Μπέμπα σου και 'συ Γιώργο (bmw), να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου, γιατί εκτός της ανυπολόγιστης βοήθειας και γνώσης που έχεις προσφέρει, απολύτως ανιδιοτελώς, στο Γιώργο, σε εμένα και συνεχίζεις να προσφέρεις σε πολύ κόσμο ακόμα, είσαι απ' τους ανθρώπους που δίνουν πραγματική σημασία στη λέξη ΦΙΛΟΣ !!
Μπράβο παιδιά, καλή συνέχεια, με υγεία και αγάπη !!! :a013::a012::a013:
Ανάβει το πράσινο φωτάκι στο φανάρι όταν ο λεβιές ταχυτήτων είναι στη νεκρά.
I-want-a-moto
24/04/2016, 22:23
WTF?
Που κολλάει αυτό 2 χρονιά μετα?
ΧΑΡΗΣ45896
04/09/2020, 21:28
Εισαι αστερι και πολυ μερακλης!! Ανακατασκευαζω και εγω ενα r25/3 και θεωρησα υποχρεωση να σ'ευχαριστησω προσωπικα για την βοηθεια και τις ιδεες που μου εδωσες απο την καταπληκτικη σου δουλεια!! Να εισαι παντα καλα και να την χαρεις!!Με εκτιμηση Χαρης.