Σύνδεση

View Full Version : Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

kalgeorge
19/11/2013, 21:01
http://news247.gr/eidiseis/politiki/article2509875.ece

alres
19/11/2013, 22:50
Άνθρωπος που είναι πράγματι αυτό που επικαλείται στα γραφόμενά του, που έχει πάρει την ευθύνη για μια τέτοια πράξη, που έχει χάσει τον ύπνο του, που...που....που...αν δεν το κάνει περιστασιακά το άθλημα (της "επανάστασης" εννοώ) και ζει τη ζωή του μέσα από αυτό, ασχέτως της κρίσης για την πράξη του, στα γραπτά του, σε μια τέτοια προκήρυξη, θα έπρεπε να δονείται το κείμενο απ την αγωνία του, το φόβο, τις τύψεις ( ;;; ) αλλά πάνω από όλα από την υπεράσπιση της πράξης (όχι τη δικαιολόγησή της).

Εγώ αυτό που διάβασα, δεκατόσες μερες μετά το γεγονός, ήταν ένα δημοσιογραφικό κείμενο, μια συρραφή γεγονότων, ιδεών, σκέψεων, σαν να είμαστε σε έκθεση πανελληνίων, συνολικά ένα προφανές "γιατί το κάναμε" αλλά δεν διάβασα μια προσωπική υπεράσπιση αυτού που έκαναν. Και αυτό είναι πολύ πονηρό, διότι αν τη μια στιγμή κάνεις τέτοια πράγματα και μετά δεν έχεις τα κότσια να τα υπερασπιστείς με τα λόγια και να πεις ότι "το κάνω και ναι αυτό είναι η ζωή μου", συμβαίνει το προφανές της ύπαρξης πολλών ταυτοτήτων...για όσους καταλαβαίνουν.

Απ την άλλη, η ίδια η πράξη, φωνάζει από μακριά "το χω ξανακάνει", δεν έχω στόχο αλλά όποιον πάρει ο χάρος και όσο γίνεται περισσότερους (το οποίο με τη σειρά του σημαίνει δεν προσωποποιώ ευθύνες, δεν με νοιάζει ποιος έχει κάνει τι...), ασκώ την απόλυτη βία (και όχι συμβολική ή βία επίδειξης ισχύος) και τέλος ρίχνω (σχεδόν τελετουργικά) στο κεφάλι όχι για να σιγουρέψω το αποτέλεσμα (το οποίο είναι 90% σίγουρο) αλλά για να δείξω το ποιος είμαι.

Για να το συνοψίσουμε και να κοτσάρουμε και λίγο ιστορία, βία που ασκείται με τρόπο που υποδηλώνει επανάληψη και συστηματικότητα, βία κατά πάντων, βία κατά απροσδιόριστου αριθμού και άγνωστων προσώπων, βια απόλυτη, βία με σφραγίδα εξόντωσης (και όχι βία που υπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό), έχουν ασκήσει ιστορικά και ασκούν δυο ""φορείς"": το κράτος και η μαφία.

tai
20/11/2013, 14:08
Για να το συνοψίσουμε και να κοτσάρουμε και λίγο ιστορία, βία που ασκείται με τρόπο που υποδηλώνει επανάληψη και συστηματικότητα, βία κατά πάντων, βία κατά απροσδιόριστου αριθμού και άγνωστων προσώπων, βια απόλυτη, βία με σφραγίδα εξόντωσης (και όχι βία που υπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό), έχουν ασκήσει ιστορικά και ασκούν δυο ""φορείς"": το κράτος και η μαφία.

+1000
αυτο ακριβώς σκεφτομαι και εγω

OldMan
20/11/2013, 14:20
+1000
αυτο ακριβώς σκεφτομαι και εγω
Διαχωρίζεις δηλ. το κράτος από την μαφία..??:p

Pan (dvs)
20/11/2013, 14:37

Nεολαια.Θα καταλαβει με τον καιρο.:D

kalgeorge
20/11/2013, 14:53
http://news247.gr/eidiseis/politiki/thn_parapomph_toy_g_papakwnstantinoy_sto_eidiko_dikasthrio_eishgeitai_o_anteisaggeleas_toy_areioy_pa goy.2512377.html

kalgeorge
20/11/2013, 15:20
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/loyketo_sto_tameio_ethnikhs_odopoiias_sta_protypa_ths_ert.2512591.html?utm_source=Sport24Widget&utm_medium=S24Footer&utm_campaign=24mediaWidget

nikos_abel
20/11/2013, 16:29
Και εγώ τα διαχωρίζω. Μακάρι το κράτος να είχε την οργάνωση της μαφίας.

sonic22
20/11/2013, 16:46
Και εγώ τα διαχωρίζω. Μακάρι το κράτος να είχε την οργάνωση της μαφίας.Απο οργανωση ειναι πολυ κοντα (φιλοι και συγκενεις στις συμαντικες θεσεις και ομερτα μεσα στην φαμιλια (ΕΔΕ)).
Στην αποτελεσματικοτητα διαφερουν, εκτος και αν ειναι να μοιραστει το μαυρο χρημα και να κλεισουν στοματα.

sonic22
22/11/2013, 21:18
304094

alres
22/11/2013, 21:37
http://tvxs.gr/news/ellada/epimenei-neonazistika-o-sfakianakis

Δεν αντέχω, η πραγματικότητα ξεπερνά και το μεγαλύτερο σουρεαλιστή

Ποιος θα το λεγε πίσω πίσω να τρέχω να ψάχνω για μπλουζάκι με τη Βανδη και φόντο Dead Kennedys

Α μωρη Ελλαδαρα αρρώστια

Η επόμενη πορεία να καταλήξει στο μαγαζί που θα παίζει η Δέσποινα για ένα γνήσιο σκυλολαϊκο αντιφασιστικό γλέντι
Που ζουμε ρε πούστη μου

el_hymador
22/11/2013, 21:53
http://tvxs.gr/news/ellada/epimenei-neonazistika-o-sfakianakis

Δεν αντέχω, η πραγματικότητα ξεπερνά και το μεγαλύτερο σουρεαλιστή

Ποιος θα το λεγε πίσω πίσω να τρέχω να ψάχνω για μπλουζάκι με τη Βανδη και φόντο Dead Kennedys

Α μωρη Ελλαδαρα αρρώστια

Η επόμενη πορεία να καταλήξει στο μαγαζί που θα παίζει η Δέσποινα για ένα γνήσιο σκυλολαϊκο αντιφασιστικό γλέντι
Που ζουμε ρε πούστη μου

Να δεις που σε λίγο θα είναι fashion άποψη ο αντιφασισμός... δε 'ν' κακό, το κακό είναι ότι η μόδα είναι εφήμερη, γυρίζει και ανακυκλώνεται...

alres
22/11/2013, 22:02
Να δεις που σε λίγο θα είναι fashion άποψη ο αντιφασισμός... δε 'ν' κακό, το κακό είναι ότι η μόδα είναι εφήμερη, γυρίζει και ανακυκλώνεται...

Τώωωωωωωραααααα...Αυτό έχει ήδη γίνει....Και είναι κακό.

Ξέρεις είναι σαν κάτι μηχανάκια παλιά, που όλοι τα φτύνουν για χρόνια, όλοι τα χουν χεσμένα, όλοι τα κοιτάνε στο φανάρι με ύφος λες και το προηγούμενο βράδυ είχαν πηδήξει τη belucci και τι να τους πεις τώρα και συ με τη μαλακία που καβαλάς, αν πας να πεις κάτι πετάγονται 10 μαλάκες και σου λένε μαλακίες, αλλά όταν το μηχανάκι αυτό γίνει hype (τι έκφραση είναι αυτή γαμώτο...), οι 10 μαλάκες αμέσως πετάγονται σαν τις ..... και κρώζουν που "δεν ξέρεις εσύ από παλιά μηχανάκια" και "που να σου εξηγώ τώρα την ιστορία" και "το θέμα είναι να βλέπεις κάτω από τα καπάκια" και...δε μπα να πνιγούν οι κάθε φορά μοδάτοι σε όλα τα ζητήματα λέω εγώ;;;;

sonic22
22/11/2013, 22:39
το κακό είναι ότι η μόδα είναι εφήμερη, γυρίζει και ανακυκλώνεται...
Το στιλ ομως ειναι διαχρονικο... :vroum: (ετσι γιατι μου αρσει αυτο το εμοτικον)

Xrider
23/11/2013, 10:50
Στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε, επιτιθέμενος στους πολιτικούς: «Είμαι πολιτικό ον και έχω δημόσιο λόγο και σκέπτομαι μονίμως πολιτικά, διότι είμαι πολίτης, όχι πελάτης. Και όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που σας κυβερνάνε δεν τα έχω αξιολογήσει όπως εσείς, διότι δεν τους έχω δώσει καμία απολύτως δύναμη. Εχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου διότι δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μού οφείλουν πολλά».

Ευάγγελε γουρούνι συνταγματολόγε;». :a20:

Στη συνέχεια επιτέθηκε εκ νέου κατά των πολιτικών:

«Φοροδιαφεύγουν (συνάδελφοί μου τραγουδιστές); Μα πλάκα μου κάνεις; Ο Παπαντωνίου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών και είναι φοροφυγάς; O Παπακωνσταντίνου δεν ήταν υπουργός Οικονομικών; Ο Σημίτης δεν ήταν Πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Μα, τρελαθήκατε; Τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Καταπιάνεστε με τη μαλ... που σας λένε για να ξεφύγει το μυαλό μας από αυτά που συμβαίνουν. Ο υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς. Πες τους να πάνε να γ...».

Ο πρώτος που έσπευσε να κατακεραυνώσει τον Νότη Σφακιανάκη ήταν ο βΟλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλοςο οποίος με αναρτηση στο του στο Facebook τον χαρακτήρισε ανοιχτά «φασίστα».

Και σε ολα αυτα ερχεται να κατσει καπελο η γνωστη προσπαθεια αντιγραφης της Βικτορια Μπεκαμ ,Δέσποινα Βανδή η οποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ εκρινε οτι οι δηλωσεις του Σφακιανακη -παροτι οταν ο Σφακιανακης δηλωνε Αναρχικος δεν ειχε προβλημα - και δηλωσε Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
Και κάτι τελευταίο…
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…
Οτι δεν θα συνεργαστουνε,λογω του τι πιστευει πολιτικα ο Νοτης.

Με αφορμη αυτο το αρθρο,του σημερινου Εθνους http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63923028
Εχω καποιες αποριες

1.Οταν ο Ν.Σ λεει Εχω κάθε δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου διότι δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Αυτοί οι υπάλληλοί μου μού οφείλουν πολλά...υπαρχει κανενας που διαφωνει?
Ο Τατσόπουλος και ο Ευάγγελε γουρούνι συνταγματολόγε οπως ΟΛΟΙ οι 300 πρωην και νυν...υπαλληλοι δεν ειναι!?
Βεβαια ακομα υπαρχουν ατομα που οταν με ρουσφετια εμπαιναν στο δημοσιο -Το γνωστο χιτ "μαζι τα φαγαμε", του Παγκαλου- και ακομα πιστευουν οτι οι μισθοι τους πληρωνονταν απο την τσεπη του βΟλευτη που τους τοποθετησε,γνωριζοντας οτι οικονομικα και κοινωνικα δουλευουν εις βαρος των αλλων που δεν ειχαν μπαρμπα στην Κορωνι.
Οποιος συμφωνει με αυτη την φραση του Νοτη ,ειναι αυτοματα φασιστας?

2.Πέτρος Τατσόπουλος.
Δεν ξερω αν εχει καθρευτη σπιτι του,παντως σιγουρα η οδοντοβουρτσα του ζηλευει το σκουπακι της χεστρας και θα ανταλαζε ευχαριστως θεση.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος -ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- με την γνωστη δηλωση "Εχω γαμησει την μιση Αθηνα" πριν μηνες με εκανε να αναρωτηθω αν ο αυνανισμος μονος του στο σαλονι του πιανεται για γαμησι...Αν ναι ,παω πασο.
Ο Αυνανας υπαλληλος λοιπον ξεχνωντας οτι ο Ν.Σ δηλωνει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ και αρα οτι θελει λεει, τον κατακεραυνωνει.με λιγα λογια οτι ειναι φασιστας γιατι δεν προτιμησε τον φασισμο του ΣΥΡΙΖΑ και "Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως "ξεπλυμένη" για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο"
Με λιγα λογια ο δημοκρατης υπαλληλος Τατσοπουλος αυνανας οποιος λεει η συμφωνει τα ιδια εν μερει η ολικα με τον Ν.Σ ειναι φασιστας και οχι καλος φασιστας γιατι δεν ειναι ακροαριστερος φασιστας...αρα επειδη ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασιζει οτι οι αλλοι ειναι φασιστες,βγαζει μια απο τις συνιστωσες του στο δρομο και εκτελει κοσμο.

3.Δέσποινα Βανδή
(Ειμαι και ΑΕΚτζης και συμπαθω τον Ντεμη) Αλλα ρε Δεσποινακι , Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.
Και κάτι τελευταίο…
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…
Αυτό.»
Τωρα σε επιασαν οι ευαισθησιες σου?
Δεν θυμαμαι σε ποια περιοχη μενεις?
Οι Ιταλοι,Γαλλοι,Βελγοι,Γερμανοι,Ολλανδοι,Καναδοι,Αυστρα λοι,Ελβετοι,Αραβες,Αγγλοι,Μαλτεζοι,Ισπανοι κλπ κλπ ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δεν θελουν την χωρα τους ξεφραγο αμπελι και η Ελλαδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ειναι η Δημοκρατικοτερη χωρα? Διακοπες στην Ελβετια πηγαινες ρε Δεσποινακι,δεν ρωταγες κανενα Ελβετο να σου πει πως ειναι η δημοκρατια τους!? Θα καταλαβαινες πολλα και αλλοι τοσοι μυθοι για την δικη σου δημοκρατια και αξιοκρατια θα πηγαιναν περιπατο.

Xrider
23/11/2013, 10:50
Με αφορμη λοιπον αυτα
1.Μολις πεις κατι που δεν αρεσει στους υπαλληλους ,γινεσαι στοχος και αυτοματα φασιστας αλλα μονο δεξιος φασιστας...αριστερος φασισμος δεν υπαρχει.
2.Στους τυφλους και κουτσους πρεπει να διαλεξεις αλλα στην ουσια διαφορα δεν υπαρχει...μονο στο ονομα
3.Το 11% των Ελληνων ψηφοφορων ηταν/ειναι φασιστες η απλα ειναι η αντιδραση στην συσωρευση μαλακιας των 300 υπαλληλων?Πριν το 2010 που ηταν ολοι αυτοι?Πριν το 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ μετραγε 4,κατι % ξαφνικα βρεθηκε με 20φευγα% ,αυτοι ηρθαν απο τον Αρη?
4.Αν ο Λεβεντης πιασει 40% στις επομενες εκλογες,τι θα γινει?
5.Ειναι θεμα νοοτροπιας η κατευθυνομενης μαλακιας?
6.Με το 5 θυμηθηκα τον Τατσοπουλο και ακομα δεν εχω καταλαβει αν ο πεοβασανισμος πιανεται για γαμησι?

Αν διαβαζει κανεις ξενο τυπο ,η Ελλαδα δεν αναφερεται ουτε στις στατιστικες ,δεν ασχολειται κανενας με την οικονομια της και ουτε με το αν υπαρχει.Στην ουσια μας εχουν βγαλει απο την Ευροζωνη και απλα εμεις δεν το ξερουμε οι πολλοι...οι υπαλληλοι το ξερουν.
Αυτοι εδω και λεφτα -οσα σας εμειναν- τρωνε και μεσα στο παραμυθι σας εχουν αλλα το χειροτερο ειναι οτι παει να γινει -αν δεν εχει ηδη γινει- Ισλαμικη δημοκρατια με κατι απο ψευτοκουμουνιστικο παρελθον...δλδ πιο μπουρδελο απ οτι ημασταν.

Τελευταιο επειδη ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω...οταν συμφωνω με τον Νοτη ειμαι Χρυσαυγιτης? Να ξερω ,αν ειναι να ψηφισω καταλληλα στις επομενες εκλογες.

menelaos46
23/11/2013, 10:55
Νομίζω πως θα συμφωνήσω κι εγώ με το Σφακιανάκη κι ας ακούγεται "γραφικός και φασίστας" και τους ανάλογους χαρακτηρισμούς θα δεχτώ κι εγώ....

DimChios
23/11/2013, 11:01
ΟΛΑ εχουν ομως και τον τροπο τους να τα πεις!
Συν, οτι εχεις πει και κανει στο παρελθον λειτουργει υπερ ή κατα σου!

Προσωπικα καταδικαζω το φασισμο απ οπου κι αν προερχεται, (και το φανατισμό επίσης) και δεν υποστηριζω το Πας μη Ελλην, βαρβαρος!

Εξίσου καταδικαζω και τη ΜΑΛΑΚΙΑ και ο τυπος διαθετει μπολικη σε ολη του την υποσταση!

Αυτα

simeon
23/11/2013, 11:07
ΟΛΑ εχουν ομως και τον τροπο τους να τα πεις!
Συν, οτι εχεις πει και κανει στο παρελθον λειτουργει υπερ ή κατα σου!

Προσωπικα καταδικαζω το φασισμο απ οπου κι αν προερχεται, (και το φανατισμό επίσης) και δεν υποστηριζω το Πας μη Ελλην, βαρβαρος!

Εξίσου καταδικαζω και τη ΜΑΛΑΚΙΑ και ο τυπος διαθετει μπολικη σε ολη του την υποσταση!

Αυτα

πολυ σωστος!

teo_g7
23/11/2013, 11:20
Γι'αυτον μιλάμε έτσι???

http://www.youtube.com/watch?v=deraAgzpHAI

DimChios
23/11/2013, 11:25
Γι'αυτον μιλάμε έτσι???

http://www.youtube.com/watch?v=deraAgzpHAI

γι αυτον, γι αυτον! ;)

you 've got the point my friend! ;)

teo_g7
23/11/2013, 11:32
γι αυτον, γι αυτον! ;)

you 've got the point my friend! ;)

I thought so...

MG-KTiNoS
23/11/2013, 11:44
Στο Μπ....τσο μου κι ο Σφακιανάκης και ο κάθε τρ*μπ*ς που δεν ξέρει που του παν τα 4.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ο κοσΖμάκης υποφ'ερει και δε βλέπω πως μπορεί ν αλλάξει αυτή η κατάσταση.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠ**ΤΣ* ΜΟΥ
:wave2:

byron
23/11/2013, 11:59
[I]Στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε.....

Δεν τα λες καλά, είτε επειδή οι πηγές σου είναι λάθος, είτε επειδή άλλες δηλώσεις του ΝΣ σε βολεύουν. Ο τιτάνας μηδενιστής, μισογύνης, φασίστας, δωδεκαθεϊστής, τρικυμία εν κρανίο ΝΣ είπε μεταξύ άλλων μπουρδολογιών, οτι "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει" (http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/330547/notis-sfakianakis-mono-i-hrusi-augi-tha-mas-sosei/), και σ΄αυτό απάντησε ο γαμίκος of the universe, όπως και η Δανδή.

Αφού έχει το δικαίωμα λόγου (που ξεχνάει οτι δεν θα το είχε επί φασιστικού σωτήρα στην εξουσία), έχουν και οι υπόλοιποι το δικαίωμα είτε να του μεταφράσουν τι είπε, είτε να μην γουστάρουν να είναι παρέα μαζί του.

Όπως και εγώ έχω το δικαίωμα να του πω οτι το λιγότερο που οφείλει σε όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που βρίζει, είναι μια μεγάλη πίπα και αιώνια ευγνωμοσύνη καθώς η πολιτική τους γέμιζε τα κωλάδικα και τις πίστες με πιάτα και πανέρια για να κονομάει μαύρα μεροκάματα των εκατομμυρίων δραχμών ή δεκάτων χιλιάδων ευρώ.
Αίντε με τον μαλακάρα λέμε, που θεωρεί οτι κάθε αγράμματος έχει και πολιτικό λόγο επειδή έπιασε κάποιες νότες σωστά.

Red Rider
23/11/2013, 12:00
Δεν ξέρω...
Απο τότε που τράκαρε με το GTR κάτι δεν πάει καλά:cry:

byron
23/11/2013, 12:57
Νομίζω πως θα συμφωνήσω κι εγώ με το Σφακιανάκη κι ας ακούγεται "γραφικός και φασίστας" και τους ανάλογους χαρακτηρισμούς θα δεχτώ κι εγώ....

Νομίζω ότι αν δεν σε ενοχλεί ότι τα ηγετικά στελέχη του έχουν σβάστικα τατουάζ, ή ότι μέχρι πρότινος το έμβλημα της χα ήταν το έμβλημα της μεραρχίας SS "Das Reich", δεν θα μείνεις ξαγρυπνος για το πώς θα σε χαρακτηρίσει ενα φόρουμ.

Xrider
23/11/2013, 13:10
Δεν τα λες καλά, είτε επειδή οι πηγές σου είναι λάθος, είτε επειδή άλλες δηλώσεις του ΝΣ σε βολεύουν. Ο τιτάνας μηδενιστής, μισογύνης, φασίστας, δωδεκαθεϊστής, τρικυμία εν κρανίο ΝΣ είπε μεταξύ άλλων μπουρδολογιών, οτι "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει" (http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/330547/notis-sfakianakis-mono-i-hrusi-augi-tha-mas-sosei/), και σ΄αυτό απάντησε ο γαμίκος of the universe, όπως και η Δανδή.

Αφού έχει το δικαίωμα λόγου (που ξεχνάει οτι δεν θα το είχε επί φασιστικού σωτήρα στην εξουσία), έχουν και οι υπόλοιποι το δικαίωμα είτε να του μεταφράσουν τι είπε, είτε να μην γουστάρουν να είναι παρέα μαζί του.

Όπως και εγώ έχω το δικαίωμα να του πω οτι το λιγότερο που οφείλει σε όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που βρίζει, είναι μια μεγάλη πίπα και αιώνια ευγνωμοσύνη καθώς η πολιτική τους γέμιζε τα κωλάδικα και τις πίστες με πιάτα και πανέρια για να κονομάει μαύρα μεροκάματα των εκατομμυρίων δραχμών ή δεκάτων χιλιάδων ευρώ.
Αίντε με τον μαλακάρα λέμε, που θεωρεί οτι κάθε αγράμματος έχει και πολιτικό λόγο επειδή έπιασε κάποιες νότες σωστά.

Εβαλα και την πηγη..εφημεριδα Εθνος.
Εδω ηδη πεφτεις σε σφαλμα γιατι αυτα που κρινεις τον Σφακιανακη οτι λεει,κανεις εσυ. Ο τιτάνας μηδενιστής, μισογύνης, φασίστας, δωδεκαθεϊστής, τρικυμία εν κρανίο ΝΣ είπε μεταξύ άλλων μπουρδολογιών, οτι "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει"
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ειναι οτι αν το πει ο Σφακιανακης που εχει δηλωσει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ειναι φασιστας...αν το λες εσυ ,εισαι cool.
Δευτερη αντιφαση σου Αίντε με τον μαλακάρα λέμε, που θεωρεί οτι κάθε αγράμματος έχει και πολιτικό λόγο επειδή έπιασε κάποιες νότες σωστά.
Αλλη τεραστια διαφορα ειναι οτι ΔΕΝ επερνε πριμ απο το δημοσιο,δεν τον πληρωνω ΕΓΩ,αν γουσταρεις πας και τα σπας στα μπουζουκοπενια αν οχι δεν πας...αρα δεν εχει κωλο καλυμενο οπως αλλοι.Δεν τον διορησε υπευθυνο σε μουσειο ανυπαρκτο στην Β.Ελλαδα γυναικα υπθργου η πρωθυπουργου.Κανενας δεν σου επεβαλε εξτρα φορους για να τα κονομαει ο Σφακιανακης.Ομως σου εβαλε φορους για να τα κονομανε αλλοι...
Εδω εχω μονιμα διαφορετικη αποψη απο τους περισσοτερους..αν καποιος σου δεινει λεφτα -δεν στα χαριζει και δεν σε ψαχνει να στα δωσει αλλα εσυ του τα ζητας..δλδ δανεια απο τραπεζες&χρηματιστηριο- και εσυ αντι να τα επενδυσεις σε κατι παραγωγικο κανεις το τριτο εξωχικο σου σπιτι ,αυτο δεν ειναι θεμα του οικοδομου αλλα δικο σου.Αν λοιπον ο αλλος επαιρνε δανεια για να τα κανει λουλουδια και Τζονηδες δεν τον εβαλε π.χ ο Σημιτης ,ουτε ο Σφακιανακης τον επαιρνε τηλ. και του ελεγε ελα απο το μαγαζι να τα ξοδεψεις αλιως αν δεν ερθεις οπου σε πετυχω θα σε μαμησω.

Επισης το σκεπτικο οσοι σκεφτονται διαφορετικα απο εμενα ειναι καραγκιοζηδες,γραφικοι αλλα εγω ξερω πως ειναι πραγματικα τα πραγματα ειναι αυτο που οι αριστεροι λενε φασιστικο.
Υ.Γ εχεις προβλημα με Ινδουιστες,Μουσουλμανους ,Μορμονους κλπ κλπ? Αν οχι ,γιατι εχεις με τον αλλο που λεει οτι ειναι 12θειστης?
Η αναρχια ειναι μηδενιστικη ,μισογυνηδες υπηρχαν και θα υπαρχουν,12θειστες δεν ειναι παραπτωμα ,τρικυμια εν κρανιο και μπουρδολογια λιγο πολυ εχουμε ολοι.

MG-KTiNoS
23/11/2013, 13:11
byron
Θα στο πω σαν φαρμακοποιός -και δεν κάνω πλάκα-
Τα αναβολικά προκαλούν εξάρτηση αρχικά και καρκίνο μετά.
Το εμπόριο αναβολικών στις ΗΠΑ διώκεται από τη δίωξη ναρκωτικών.
Τώρα ΑΝ αυτός έχει κάποια σχέση (τον έπιασαν μετά το ντου του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΧΑ)
http://www.iefimerida.gr/news/128419/%C2%AB%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1%C2%BB-%CE%AD%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B4%CE%BF%CE%B5-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-275-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%C2%AB%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BC

Υπολόγισε για τι μπίζνα μιλάμε και πόσο κόσμο έχουν φάει.

-αλλά η ομερτά στην Ελλάδα καλά κρατεί-

(και δεν μιλήσαμε ακόμα για όπλα)

υγ
Η ΧΑ τελικά ήταν μια τρομερή μπίζνα από μόνη της !

MG-KTiNoS
23/11/2013, 13:16
υγ 2
Εξάρτηση=έλεγχος

byron
23/11/2013, 13:57
Εβαλα και την πηγη..εφημεριδα Εθνος.

Έβαλες την πηγή άλλων σχολίων του Σ. Οι δηλώσεις όμως της Δανδή και του γαμίκου δεν αφορούν αυτές.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ειναι οτι αν το πει ο Σφακιανακης που εχει δηλωσει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ειναι φασιστας...αν το λες εσυ ,εισαι cool.

Ποιά τεράστια διαφορά ρε xrider... μας δουλεύεις? Επειδή δήλωσε ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ο Σ, πάει να πει κι οτι είναι? Η αναρχία και ο αναρχισμός πρέπει να συνοδεύεται από στάση ζωής, όχι από την πιασάρικη μαλακία που θα πετάξει ο καθένας.

Σου ξαναλέω και δεν ασχολούμε άλλο. Όταν ο Σφακιανάκης λουζόταν στην γαρδένια και στις σαμπάνιες από ένα κοινό που αποτελούσε την επιτομή του λαμογιού Ελληνάρα που φτιάχτηκε απ΄τα κονέ και την διαπλοκή των κυβερνώντων, δεν τον ενοχλούσε τίποτα? Όταν έκανε τις τρελο-κονόμες ήταν όλα καλά με το πολιτικό σύστημα? Τώρα που άδειασαν τα μπουζουξίδικα είδε την σαπίλα των πολιτικών? Μη ξεράσω με τους υποκριτές...

Xrider
23/11/2013, 14:24
Έβαλες την πηγή άλλων σχολίων του Σ. Οι δηλώσεις όμως της Δανδή και του γαμίκου δεν αφορούν αυτές.

Ποιά τεράστια διαφορά ρε xrider... μας δουλεύεις? Επειδή δήλωσε ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ο Σ, πάει να πει κι οτι είναι? Η αναρχία και ο αναρχισμός πρέπει να συνοδεύεται από στάση ζωής, όχι από την πιασάρικη μαλακία που θα πετάξει ο καθένας.

Σου ξαναλέω και δεν ασχολούμε άλλο. Όταν ο Σφακιανάκης λουζόταν στην γαρδένια και στις σαμπάνιες από ένα κοινό που αποτελούσε την επιτομή του λαμογιού Ελληνάρα που φτιάχτηκε απ΄τα κονέ και την διαπλοκή των κυβερνώντων, δεν τον ενοχλούσε τίποτα? Όταν έκανε τις τρελο-κονόμες ήταν όλα καλά με το πολιτικό σύστημα? Τώρα που άδειασαν τα μπουζουξίδικα είδε την σαπίλα των πολιτικών? Μη ξεράσω με τους υποκριτές...

Και ο Σ και ο Αυν και η Β ειναι στο ιδιο αρθρο.
Ο πρωτος ειπε οτι ηθελε να πει και οι 2 ειπαν και αυτοι οτι ηθελαν να πουν κραζωντας τον πρωτο γιατι δεν τα ειπε οπως ηθελαν αυτοι. Απλο.

Αν εσυ εχεις καποια ιδεολογια...οποια θελεις και ερθει ενας πελατης ,εσυ θα κανεις διαλογη ποιος ερχεται πελατης στο μαγαζι που δεν ειναι δικο σου?
Εσυ οταν αγοραζεις ψωμι,σκεφτεσαι αν ο αρτοποιος ειναι πεδεραστης ,πασοκονεοδημοκρατοχρυσαυγιτης η οτι αλλο θελει? Σκεφτεσαι τα λεφτα που πληρωθηκες εσυ για να πληρωσεις το ψωμι απο τι χερια εχουν περασει?
Το λεω εγω για εσενα...Οχι.
Αρα πως θες να κανει κουμαντο ενας αναρχικος στην τσεπη/μαγαζι του αλλου πελατη η επιχειρηματια?
Γνωμη μου ειναι οτι ενας τραγουδιστης δεν μπορει να εχει την διαπλοκη ουτε την αβαντα πολιτικου συστηματος...δεν γινεται εκ των πραγματων. Αν ηταν π.χ προεδρος ποδοσφαιρικης ομαδας ναι

archi
23/11/2013, 15:32
ο Ν.Σ δηλωνει ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ

επαληθεύω και εγώ με τη σειρά μου, την προηγούμενη Κυριακή των πέτυχα στο μπλοκ της ΑΚ μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία

Pan (dvs)
23/11/2013, 15:35
Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που λει ο τραγουδιστης.Δεν σημαινει οτι ειμαι χ.αυγιτης.Ουτε αυτος δεν πρεπει να ειναι.Μαλλον βρηκε τον τροπο να κανει ολους μας να ασχοληθουμε μαζι του.

Χθες αναρχικος,σημερα χ.α.,αυριο ποιος ξερει.Οτι κανει περισσοτερο εντυπωση.Ντενεκες.Κανει το παν στη δυση της καριερας του για να στρεψει τα φωτα της δημοσιοτητας πανω του.

Και λαθος να κανω,χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.

menelaos46
23/11/2013, 15:42
επαληθεύω και εγώ με τη σειρά μου, την προηγούμενη Κυριακή των πέτυχα στο μπλοκ της ΑΚ μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία

Και τι σχέση έχει η αναρχία με την αμερικάνικη πρεσβεία??

kostaspetrou
23/11/2013, 15:49
Δεν καταλαβαίνω πού κάνει λάθος ο Σφακιανάκης ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση.
Άδικο έχει;

Αυτό πάλι για το ότι λούζονταν στη γαρδένια και στα λεφτά: δηλαδή τί έπρεπε, να πει πάρτε τα πίσω επειδή κάποτε τα δανεικά θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά;Σοβαρά μιλάτε;

Όταν κάποιος ζητά το προϊόν σου(τραγούδι,ψωμί,μοτοσυκλέτα) εσύ το παρέχεις και λες ευχαριστώ,δε τον διώχνεις!

Μια χαρά τα λέει. Το ότι κάποια ιδρυτικά μέλη της χα έχουν ή είχαν ακραίες έως πολύ ακραίες αντιλήψεις δε δικαιολογεί την πολιτική δίωξή τους με κατηγορίες του κώλου και φωτογραφικές νομοθετικές διατάξεις εξπρές, ειδικά όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων κομμάτων δε συγκινήθηκε κανείς.

Οι πράξεις μετράνε,τίποτ' άλλο.

Αν θέλουν οι υπόλοιποι να πάνε ξανά τη χα στο 0,3% είναι πολύ,μα πάρα πολύ εύκολο:να κάνουν έργο και να σταματήσουν να τρώνε προκλητικά.

imitrelos
23/11/2013, 15:55
Ο Ν.Σ όπως και οι άλλοι είναι γενικά μιλάμε για απίστευτους π@π@ρες και προσωπικά οι δηλώσεις τους πάνε προσωπικά στα σκουπίδια . Γενικά κανείς τους δέν ξέρει τι λέει ούτε τι πιστεύει .......όσο είναι αναρχικός ο Ν.Σ τόσο είναι σοσιαλιστής ο marcos και το EZLN σοσιαλιστικό κίνημα

Με χάλασαν οι δηλώσεις του για 1 μόνο λόγο κάποιοι λόγο προβολής του θα τό πάρουν στα σοβαρά......αλλά οι αλήθεια δέν είναι έτσι αν κλέβει ο άλλος θα κλέψω και εγω :nono:

ggs
23/11/2013, 15:58
ετος 2013 μ.Χ. ...Ελλαδα..

βγενει ενας καραγκιοζης σκυλας που εβγαλε φραγκα απο την γυφτογκλαμουρια των νοελληνων και δηλωνει αναρχικος και ελληνας και χρυσαυγιτης και αντι να τον μαζεψουν με την αποχη , τον θαυμαζουν και συμφωνουν μαζι του...

.. εμ τοσα χρονια ΚΛΙΚ, ΝΙΤΡΟ, ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ και "βαριεμαι τα πολιτικα" καναν δουλεια...

gcrook
23/11/2013, 16:51
Δεν καταλαβαίνω πού κάνει λάθος ο Σφακιανάκης ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση.
Άδικο έχει;

Αυτό πάλι για το ότι λούζονταν στη γαρδένια και στα λεφτά: δηλαδή τί έπρεπε, να πει πάρτε τα πίσω επειδή κάποτε τα δανεικά θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά;Σοβαρά μιλάτε;

Όταν κάποιος ζητά το προϊόν σου(τραγούδι,ψωμί,μοτοσυκλέτα) εσύ το παρέχεις και λες ευχαριστώ,δε τον διώχνεις!

Μια χαρά τα λέει. Το ότι κάποια ιδρυτικά μέλη της χα έχουν ή είχαν ακραίες έως πολύ ακραίες αντιλήψεις δε δικαιολογεί την πολιτική δίωξή τους με κατηγορίες του κώλου και φωτογραφικές νομοθετικές διατάξεις εξπρές, ειδικά όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων κομμάτων δε συγκινήθηκε κανείς.

Οι πράξεις μετράνε,τίποτ' άλλο.

Αν θέλουν οι υπόλοιποι να πάνε ξανά τη χα στο 0,3% είναι πολύ,μα πάρα πολύ εύκολο:να κάνουν έργο και να σταματήσουν να τρώνε προκλητικά.

Εγω που ειμαι στο αναρχικο μπλοκ θεωρω οτι το ζητημα ειναι αισθητικο. :lol::lol::lol:

edit:Δεν την παλευετε καστανο γαμω το ξεσταυρι μου.

MG-KTiNoS
23/11/2013, 17:03

βγενει ενας καραγκιοζης σκυλας που εβγαλε φραγκα απο την γυφτογκλαμουρια των νοελληνων και δηλωνει αναρχικος και ελληνας και χρυσαυγιτης και αντι να τον μαζεψουν με την αποχη , τον θαυμαζουν και συμφωνουν μαζι του...

.. εμ τοσα χρονια ΚΛΙΚ, ΝΙΤΡΟ, ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ και "βαριεμαι τα πολιτικα" καναν δουλεια...

+1.

gcrook
23/11/2013, 17:11
Εγω που ειμαι στο αναρχικο μπλοκ θεωρω οτι το ζητημα ειναι αισθητικο. :lol::lol::lol:

edit:Δεν την παλευετε καστανο γαμω το ξεσταυρι μου.

Φιλε συντροφε αντιφασιστα gcrook η κατασταση ειναι σοβαρη και οχι αστεια, ναι;

gcrook
23/11/2013, 17:12

Διαφωνω αγαπητε φιλε.Η κατασταση ΜΟΝΟ αστεια ειναι.
Καλη σας μερα.

gcrook
23/11/2013, 17:12
Καλη σας μερα.

Οπως νομιζετε.

gcrook
23/11/2013, 17:13
Οπως νομιζετε.

Ε δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας τωρα για λεπτομερειες.
Παντως σκεφτειτε το.

gcrook
23/11/2013, 17:14
Παντως σκεφτειτε το.

Θα το σκεφτω.

gcrook
23/11/2013, 17:14
Θα το σκεφτω.

Και τι συΝμπερανατε;

gcrook
23/11/2013, 17:15
Και τι συΝμπερανατε;

Ποιος ρωταει τωρα;

gcrook
23/11/2013, 17:15
Ποιος ρωταει τωρα;

Εγω.

gcrook
23/11/2013, 17:16
Εγω.

Εγω;

Aggelos_SV
23/11/2013, 17:20
Ανοίγω το fb....όοοολοι σχετικά σχόλια (των οποίων τη σοβαρότητα ΔΕΝ θα εξετάσω)

Ανοίγω το Moto.gr ,κι εδώ κάτι παρόμοιο

Άλλη φορά θα ανοίγω κατευθείαν ττην τηλεόραση να γλιτώνω και τις διαδρομές..

Σφακιανάκης VS Vandi ....Γουάου μαλάκα μου!!!!!Οι κορυφαίες μορφές της ελληνικής διανόησης κοντράρονται!!

ggs
23/11/2013, 17:38

Καλη σας μερα.

Οπως νομιζετε.

Παντως σκεφτειτε το.

Θα το σκεφτω.

Και τι συΝμπερανατε;

Ποιος ρωταει τωρα;

Εγω.

Εγω;

:bawl:

gcrook
23/11/2013, 17:41
Επισης μιας και το τρολινγκ επιτρεπεται σε τετοια θρεντ (και αν οχι κακως)
ψοφουσα να βρω μια ευκαιρια να ποσταρω το παρακατω σχετικο-ασχετο.
http://stroug.blogspot.de/2012/05/thread.html
Ναι το διαβασα ολο (εχω ελευθερο χρονο)

THEOD
23/11/2013, 17:41
Το ενδεχόμενο να έχουν πέσει οι μετοχές του ΝΣ (και μαζί τους οι πωλήσεις cd και τα βαρβάτα νυχτοκάματα) και να "έπρεπε" κάπως να ξαναστραφούν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας το έχετε αποκλείσει σαν ενδεχόμενο ή είστε σιγουρότατοι ότι η κάθε παπαριά που πετάει στο ξεκάρφωτο ο κάθε παπαροcelebrity είναι προιόν ωρίμου σκέψης και προσπάθεια ανιδιοτελούς προσφοράς προς την κοινωνία ??? :rolleyes:

gcrook
23/11/2013, 17:51
Το ενδεχόμενο να έχουν πέσει οι μετοχές του ΝΣ (και μαζί τους οι πωλήσεις cd και τα βαρβάτα νυχτοκάματα) και να "έπρεπε" κάπως να ξαναστραφούν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας το έχετε αποκλείσει σαν ενδεχόμενο ή είστε σιγουρότατοι ότι η κάθε παπαριά που πετάει στο ξεκάρφωτο ο κάθε παπαροcelebrity είναι προιόν ωρίμου σκέψης και προσπάθεια ανιδιοτελούς προσφοράς προς την κοινωνία ??? :rolleyes:

Εχοντας σαν δεδομενο οτι ο τυπος ειναι αδιαμφισβητητα βλακας,νομιζεις οτι λες κατι διαφορετικο;

astroman76
23/11/2013, 17:57
ο φασισμος δεν ειναι ιδεολογια αλλα αρρωστια...

βγηκανε ολλα τα εγγονακια των γερμανοτσολιαδων, μπασταρδα γερμανων και τον βασανιστων της χουτας και δεν βαζουν γλωσσα μεσα πλεον!!!!

orizontas
23/11/2013, 18:37
δεν εχω καταλαβει κατι .

τι τσιχλες μασαει ο νοτ . :confused:

manosamos
23/11/2013, 19:45
Δικαιωμα λογου εχουν ολοι................ξεκινώντας απο τον σκυλογαβ Notis,μεχρι τον ψευτοδημοκράτη τσιλιαδώρο σταλινοτσολιά Γλέζο.
That's all folks..............

SHOOTER045
23/11/2013, 19:47
δεν εχω καταλαβει κατι .

adi-nicot....:smokin:

MG-KTiNoS
23/11/2013, 20:22
Επισης μιας και το τρολινγκ επιτρεπεται σε τετοια θρεντ (και αν οχι κακως)
ψοφουσα να βρω μια ευκαιρια να ποσταρω το παρακατω σχετικο-ασχετο.
http://stroug.blogspot.de/2012/05/thread.html
Ναι το διαβασα ολο (εχω ελευθερο χρονο)
:lol:

tai
23/11/2013, 23:26

ναι θεωρώ την μαφια πολύ σοβαρή για να την συγκρίνω με το ελληνικό κράτος

McTalas
24/11/2013, 00:02
... στα @@ μου οι δηλωσεις του σφακιανακη...

akis_trevor
24/11/2013, 00:06
... στα @@ μου οι δηλωσεις του σφακιανακη...

ακριβως...ασχολειστε με το τι λεει ο καθε μιν@ρ@ς;

Pan (dvs)
24/11/2013, 09:01
δεν εχω καταλαβει κατι .

Συνταγογραφουμενες.:D

notakos600
24/11/2013, 09:04
Συνταγογραφουμενες.:D

Το καλύτερο της Κυριακής μάγκα :bawl::bawl:

sonic22
24/11/2013, 09:52
Ολα αυτα ειναι προβοκατσια του ΣΥΡΙΖΑ για να στεψει το βλεμα του κοσμου μακρια απο την εσωτερικη του ασταθεια, που βγηκε στην φορα τωρα τελευταια.
Αλλωστε ο Νοτης ειναι δηλωμενος αναρχικος...

υ.γ. Ετσι για να δουνε μερικοι ποσο παραλογα ειναι μερικα πραγματα απο την αναποδη...

gcrook
24/11/2013, 10:14
ακριβως...ασχολειστε με το τι λεει ο καθε μιν@ρ@ς;

Οχι μην ασχολειστε.
Καποια μερα καποιος θα τα επαναλαβει στο χριστουγεννιατικο τραπεζι πχ η και καπου αλλου που απλα δεν θα μπορειτε να τα αγνοησετε,
και φροντιστε τοτε να εχετε κατι πιο ομορφο να πειτε,γιατι μπορει να τα ενστερνιστειτε και σεις.Και αθωοι -αχ δεν ηξερε/δεν ηλπιζα/δεν φανταζομουν- ΔΕΝ υπαρχουν.

teogtp
24/11/2013, 10:20
Οχι μην ασχολειστε.
Καποια μερα καποιος θα τα επαναλαβει στο χριστουγεννιατικο τραπεζι πχ η και καπου αλλου που απλα δεν θα μπορειτε να τα αγνοησετε,
και φροντιστε τοτε να εχετε κατι πιο ομορφο να πειτε,γιατι μπορει να τα ενστερνιστειτε και σεις.Και αθωοι -αχ δεν ηξερε/δεν ηλπιζα/δεν φανταζομουν- ΔΕΝ υπαρχουν.

Τι προτεινεις δηλαδη;
Εχεις κατι ποιο δραστικο κατα νου;

gcrook
24/11/2013, 10:40
Τι προτεινεις δηλαδη;
Εχεις κατι ποιο δραστικο κατα νου;

Πιο δραστικο απο τα να μην κανεις τον αδιαφορο/μαλακα για να μην το παιζεις μετα και συ αθωος (η τιποτα χειροτερο) ,οχι!

nikos_abel
24/11/2013, 10:40
Οχι μην ασχολειστε.

Γιώργο, το έχεις πάρει ανάποδα. Ο Notis (και σχεδόν κάθε νότις) τα λέει αυτά ακριβώς επειδή ακούγονται σε μέρη που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.
Μέσα σε οικογένειες, σε καφενεία, σε λεωφορεία...
Δεν ξεκινάει έναν, έπιασε έναν παλμό και τον εκμεταλεύεται.

gcrook
24/11/2013, 11:24
Γιώργο, το έχεις πάρει ανάποδα. Ο Notis (και σχεδόν κάθε νότις) τα λέει αυτά ακριβώς επειδή ακούγονται σε μέρη που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.
Μέσα σε οικογένειες, σε καφενεία, σε λεωφορεία...
Δεν ξεκινάει έναν, έπιασε έναν παλμό και τον εκμεταλεύεται.

Νομιζω οτι με παρεξηγησες πρωτον γιατι δεν μιλαω για τον ΝΣ και δευτερον γιατι με το να λες οτι εκμεταλλευεται κατι ουσιαστικα βγαζεις τον εαυτο σου απ΄εξω απο την ολη φαση.
Ο τυπος δεν εκμεταλλευεται τιποτα (και αν αποσκοπει καπου απλα δικαιολογει την βλακεια του) απλα ειναι ενας στοκος που εχει ταιριαξει γαντι στα σημεια των καιρων (και κανει μπαμ) που θα μπορουσε αν δεν τον ηξερε κανενας να εγραφε τα ιδια μεσα στο μοτο τζιαρ και να ποσταραμε ολοι "σταρχιδιαμας" η να μην λεγαμε τιποτα .
Οπως και εγινε.

akis_trevor
24/11/2013, 12:22
gcrook,παρεξηγησες αυτο που ειπα.ο νοτης με αυτο το σαπιο συστημα που βγαινει και κατηγορει τα τελευταια χρονια,εβγαζε μεροκαματα ισα με τα λεφτα που θα βγαλεις εσυ σε 2-3 χρονια.ειναι στοκος ο ανθρωπος.τον εχουμε μαθει τι ειναι γιαυτο ειπα οτι δεν ασχολουμαι με αυτον τον ανθρωπο και οτι μαλακιες πεταει.
θα μου πεις,τοσα χρονια δεν εχουμε μαθει τους πολιτικους και τις δικες τους σηλωσεις,θα μαθουμε τον νοτη(και τον καθε νοτη);
δεν εννοω να αφηνουμε να περνανε τετοια μηνυματα μεσα απο ανθρωπους αναγνωρισιμους,παντως αλλο να σαρεσουν 5 τραγουδια του και αλλο να τον κανεις πρωτυπο σου...

kalgeorge
24/11/2013, 13:12
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/katatheseis_-_sok_gia_xrysh_aygh_maxairwnan_mathhtes_kai_etazan_theseis_sto_dhmosio.2518540.html

nikos_abel
24/11/2013, 13:18
Νομιζω οτι με παρεξηγησες

gcrook,παρεξηγησες αυτο που ειπα.

Της παρεξήγησης το κάγγελο :lol:

Εντάξει, πάνω κάτω τα ιδια λέμε

Ακόμα και στο ότι έαν δυο τραγούδια του τρώγονται:lol:

gcrook
24/11/2013, 14:54
Της παρεξήγησης το κάγγελο :lol:

Εντάξει, πάνω κάτω τα ιδια λέμε

Ακόμα και στο ότι έαν δυο τραγούδια του τρώγονται:lol:

Δεν νομιζω οτι λεμε τα ιδια,παρ'οτι ειμαστε ολοι "παρεξηγημενοι" .

MG-KTiNoS
24/11/2013, 17:24

Ναι γιατί δεν ξέρω ακόμα ποιός είναι το αφεντικό !!!!!
:uplate:

el_hymador
24/11/2013, 19:32
Αυτό το πράμα με την μυτερή φαβορίτα και το μυστάκιον αποτελλεί την συμπύκνωση του μαγκιά - κλανιά και εξάτμιση. Ότι μαλακία μας δέρνει την βλέπεις πάνω στο νότη, σαν φρανκεσταίν που έχει φτιαχτεί από τα πλεόν αρνητικά χαρακτηριστικά και τις πιο σκατένιες σκέψεις της νεολληνικής κοινωνίας.

kalgeorge
24/11/2013, 21:59
Αυτό το πράμα με την μυτερή φαβορίτα και το μυστάκιον αποτελλεί την συμπύκνωση του μαγκιά - κλανιά και εξάτμιση. Ότι μαλακία μας δέρνει την βλέπεις πάνω στο νότη, σαν φρανκεσταίν που έχει φτιαχτεί από τα πλεόν αρνητικά χαρακτηριστικά και τις πιο σκατένιες σκέψεις της νεολληνικής κοινωνίας.

exactly

teo_g7
24/11/2013, 23:44

+1000

nikos_abel
25/11/2013, 07:38
304315

irinia
25/11/2013, 08:09
Συγγνώμη, αλλά είχα την εντύπωση ότι στο Πανεπιστήμιο δεν πάμε για να μας φοράνε παρκετόπανα στην είσοδο και κλανιόλα στον κώλο...

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ..............

Γιά νά βγάλουμε τά κόμπλεξ μας, τά άπωθημένα μας ,τά έσώψυχα μας,
τά ψυχολογικά μας προβλήματα έπειδή είμαστε άπό διαλυμένο σπίτι,
καθώς δέν πάμε γιά νά γίνουμε αίώνιοι συνδικαλιστές πού μέσα άπό αύτό
θά οίκονομήσουμε καί θά άναδειχτούμε σέ ύπέρτατα λαμόγια...!!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ..........καί δέ θά χάλαγε τίποτε άν κινούμασταν,
λειτουργούσαμε καί κυκλοφορούσαμε σέ ένα περιβάλλον τουλάχιστον
άνθρώπινο καί άξιοπρεπές.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...??
Καί γιά νά μήν έχουμε παρεξηγήσεις αύτά σού τά γράφει ένας άνθρωπος
άριστερών καταβολών 50 χρόνια τώρα.
Λέω μή μπερδευτούμε μιά καί ή βρωμιά τών τοίχων καί τό ντεμέκ έπαναστατηλίκι μερικοί
τό θεωρούν μόνο δικό τους προνόμιο.
Και ναί όταν λειτουργείς σέ έναν ώραίο χώρο καί όχι σέ ΑΧΟΥΡΙ γίνεσαι καί σύ καλύτερος,
προπαντός άνθρωπος διότι στά πανεπιστήμια δέ μαθαίνεις μόνο μαθηματικά,φυσική καί λογοτεχνία..!!
Καί αύτά σού τά γράφει όχι πάλι ένας άσχετος άλλά κάποιος πού κινούνταν 35 χρόνια μέσα σέ
σχολεία........
Άλλο πράμμα τό πατρίς θρησκεία οίκογένεια,άλλο τά ντεμέκ Έξάρχεια καί άλλο τό ήθος καί ή μόρφωση.
Αύτοί πού τά κάνουν άχταρμά πάντα έχουν πονηρούς σκοπούς.
Ναί μέν λένε μαζί τά φάγαμε άλλά ξεχνάνε όλως τυχαίως νά τονίσουν ότι ό λαός έτρωγε κοκκαλάκια
καί μερικοί τό ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ..!!
Κι όταν έχεις τέτοια διαλυμένη άναξιόπιστη παιδεία ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, άντιλαμβάνεσαι τό γιατί.
Όταν λοιπόν άπαξιώνεις καί καταντάς τά έκπαιδευτικά ίδρύματα άχούρια τότε καί έκπαιδευόμενους
σκεπτόμενους δέν παράγεις ,άλλά καί τούς στρέφεις πρός μία δική σου ίδιωτική παιδεία πού
τήν κατευθύνεις όπως θέλεις.................
Τίποτε δέν είναι τυχαίο.

pipe_smoker
25/11/2013, 09:06
:eleison::eleison::eleison::eleison:

Απευθύνομαι εις τους σοβαρούς (ναι κάνω διακρίσεις γιατί ο Κρόνος μου είναι περιορισμένος) και γιατί δε θα ασχοληθώ και πολύ.

Ρε μάγκες, πάτε καλά?

Μας/σας κάνει εντύπωση η κάθε μαλακία που θα πει ο Χανιωτάκης?
Ακόμα και μετά τους εξωγήινους που μας έφτιαξαν και μας επισκεπτονται φου και φου να δούνε πώς τα πάμε?

Έλεος δηλαδή.

Είτε είναι όντως χτυπημένος, είτε πετάει ό,τι κλανιά του έρθει στο κεφάλι για να τρέξουν οι δημοσιογράφοι να τη μυρίσουν και να παίξει στα πρωινομεσημεριανοβραδινά δελτία/εκπομπές μπας και μείνει στο προσκήνιο και συνεχίζει να γεμίζει καμιά καρέκλα εκεί που λαρρυγγίζει, είτε συνδυασμός και των 2.

Τί ακριβώς δηλαδή μας έκατσε στραβά?
Είναι μάγκας, μισογύνης που λέει τραγούδια για τον έρωτα, δωδεκαθεϊστής, εξωγηινολάγνος, αναρχικός εθνικιστής και το λουρί της μάνας. "Βάλε κυρ' Στέφανε" που'λεγε κι η ατάλαντη.

Γιομάει το Γαμαζί μ'αυτά που είναι? Αν όχι θα γίνει κι άλλα. Την πετριά την έχει για να γίνει.

Ένας ασόβαρος καραγκιόζης ήταν μια ζωή. Τώρα μας πείραξε που το "πολιτικοποίησε" και το "χόντρυνε"?

Παπάρια πολιτικοποίησε και παπάρια χόντρυνε.
Αύριο μπορεί να χτυπήσει τατουάζ την Παπαρήγα και παράλληλα (πεερπατάμε πααράλληλαααα...) να δηλώσει αρνητής του ολοκαυτώματος.
Είναι σοβαρή πολιτκή δήλωση?

Για να είναι μια δήλωση πολιτκού περιεχομένου σοβαρή, πρέπει να προέρχεται κι από σοβαρό άτομο. Και πρέπει να είναι και πολιτικό το περιεχόμενό της αλλά ας μην εμβαθύνουμε εκεί.
Το ότι αναπαράγεται από το Σκορδαλιάγκα η κάθε μαλακία που βγαίνει από το στόμα του γιατί κάποιοι τον έχουν κάνει διάσημο και τον έχουν πληρώσει χρυσό δε σημαίνει τίποτα.

Για να έχεις πολιτική στάση και υπόσταση πρέπει πρώτα να σε διέπει μία σοβαρότητα (και για τους λεπτολόγους, όχι δεν εννοώ σοβαροφάνεια), και μία ανθρώπινη υπόσταση και στάση απέναντι στα πράγματα.

Αυτός (όπως και ένα κάρο άλλοι) δεν έχουν τίποτα από αυτά.

Συνεπώς, πάνε στον κάλαθο οι όποιες πολιτικές τους απόψεις, ενστάσεις, στάσεις κι επαναστάσεις.

Στα @@ μας ο Notisssss, ο Sotissssss, η Δανννννδή, κι ο κάθε καρακατακαημένος που θα πει τη μαλακία του για πράγματα που ούτε καν τα έχει πλησιάσει νοητικά σε απόσταση χιλιομέτρων.

Ας πάει στην Πάνια να γελάσουμε κιόλας.&-

ΥΓ. Για τα παιδάκια που ακούν κάτι τέτοιους τελεμέδες κι επηρεάζονται δυστυχώς ας φροντίσουν οι γονείς τους. Δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος κάτι προς το παρόν.
Κάποτε μας κλειδώνανε τις τσόντες στο φιλμνέτ. Πού να'ξεραν.....

stam2
25/11/2013, 10:42
304321
Νοτης-Βανδη πριν πολλάααα χρόνια.

τα καημένα μας παιδιά, μαλώσανε μετά από τόσα χρόνια φιλίας...
Ναι, είναι είδηση, και την πρόλαβε ποιός? η Στεφανίδου, ή η Esspresso...?
Σοβαρό θέμα και αξίζει και 18 σελίδες εδω πέρα, τι είπαν τα παιδιά και μαλώσανε...

Αλλά ας σοβαρευτούμε λίγο (και δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά), το γεγονός είναι ένα. το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Και το ποτάμι είναι η οργή και η αγανάκτηση του λαού. του λαού που απαρτίζεται από φτωχούς, πλούσιους, βολεμένους, πρόσφατα ξεβολεμένους, παραδοσιακούς και μοντέρνους πολέμιους του συστήματος κλπ κλπ... είμαστε όλοι εμείς και όλοι εκεί έξω. και το ποτάμι φουσκώνει, ξεχειλίζει, και δεν γυρνάει πίσω. μόνο εκτρέπεται, ακολουθεί αυλάκια, πεπατημένες, εμφανείς και εύκολες επιλογές. μπροστά σε όλη τη βρώμα του κοινοβουλίου, αυτό που το ποτάμι επιλέγει να ακολουθήσει αυτή τη στιγμή είναι τη ΧΑ με ότι αυτή εκφράζει, κι ας ακολουθούσε κάποτε σύσσωμο προσκυνώντας τον Α. Παπανδρέου, ή τον Κ. Καραμανλή της "δημοκρατικής" Ελλάδας...
και αυτό αποδεικνύεται από την περεταίρω ενίσχυση των στατιστικών της ΧΑ... Αν δεν αλλάξει πολιτική κάποιο άλλο κόμμα, ή δεν γίνει κάτι συνταρακτικό στην οικονομία μας, νομίζω ότι είναι μονόδρομος η ανέλιξή της, με ή χωρίς τους τωρινούς πρωταγωνιστές της...
Μέχρι να βρεθεί άλλο αυλάκι....

irinia
25/11/2013, 10:59
ΦΑΝΤΑΣΙΑ................

Δυοίν κακοίν προκειμένοιν το μη χείρον βέλτιστον..................άλλιώς

Τό χορό τού Ζαλόγγου....

el_hymador
25/11/2013, 12:11
Το λυπηρό δεν είναι που ο NOTIS και ο κάθε μαϊντανός της ελληνικής show biz (αχαχαχαχαχα) κάνει τα πάντα για λίγη δημοσιότητα. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι τέτοιου είδους προσωπικότητες - απόπατοι, είναι τα πρότυπα για ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Και αυτό έχει δύο αναγνώσεις, κατά πρώτον ότι σερνόμαστε 3 level πιο κάτω από τους γαιοσκώληκες πνευματικά & αισθητικά και κατά δεύτερον ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ένας άνθρωπος να ρίξει -έστω- λίγο αποσμητικό στα σκατά. Μαλάκας ο NOTIS, ακόμα πιο μαλάκες, απαρέδεκτοι και αν@@ρχιδοι όμως οι ντεμέκ κουλτουροπνευματικοί wannabeδες.

irinia
25/11/2013, 13:03
ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ................

Μέ έναν τύπο πού δέν ήξερε ποιός είναι ό Τσαρούχης..!!

blackbusa
25/11/2013, 13:32
Το λυπηρό δεν είναι που ο NOTIS και ο κάθε μαϊντανός της ελληνικής show biz (αχαχαχαχαχα) κάνει τα πάντα για λίγη δημοσιότητα. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι τέτοιου είδους προσωπικότητες - απόπατοι, είναι τα πρότυπα για ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Και αυτό έχει δύο αναγνώσεις, κατά πρώτον ότι σερνόμαστε 3 level πιο κάτω από τους γαιοσκώληκες πνευματικά & αισθητικά και κατά δεύτερον ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ένας άνθρωπος να ρίξει -έστω- λίγο αποσμητικό στα σκατά. Μαλάκας ο NOTIS, ακόμα πιο μαλάκες, απαρέδεκτοι και αν@@ρχιδοι όμως οι ντεμέκ κουλτουροπνευματικοί wannabeδες.

Τα λυπηρα πολλα Κωστα...απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις...χανομαστε στο δεντρο και το δασος καιγετε (αν δεν εχει καει κιολλας)...αν εξαιρεσουμε πιο πολιτικο κομμα (ας το πουμε ετσι)θα μπορεσει φαινομενικα να βαλει ταξη (λεμε τωρα) σε αυτο το μπουρδελο σε ολα αυτα που ειπε ο Νοτις εχει αδικο???η δεν εχουμε σκεφτει ολοι αυτα που ειπε ,χωρις βεβαια να ελπιζουμε/ευεπλιστουμε οτι η λυση μας ειναι τα χρυσα αυγα...μας δουλευουνε καταμουτρα και πια τα αντανακλαστικα εχουν πεσει τοσο πολυ που τα δεχομαστε ολα...ο κοσμος εχεις γυρισει στο καβουκι του και περιμενει καρτερικα την μοιρα του ελπιζωντας δεν ξερω τι...εσενα και εμενα για 1 χιλιαρικο θα μας πανε μεσα και τα λαμογια που μας φτασανε σε αυτο το σημειο συνεχιζουν να τρωνε με χρυσα κουταλια...που και που πετανε κανα τυρακι με κανα Τζοχατζοπουλο για να αισθανθουμε οτι κατι δουλευει αλλα ο χρονος εξακολουθει να ειναι εναντιον μας...
αντι να εκμεταλλευτουμε το θετικο των δηλωσεων??? του καθε Νοτι και να το παμε στο επομενο level οπως λες,κολλαμε στο τυρακι που μας εχουν πεταξει τα λαμογια...

δυστηχως νομιζω οτι ολο το ρεζουμε τις καταστασης στην Ελλαδα ειναι απο το 2.00 και μετα... http://www.youtube.com/watch?v=iQvo_fY6HBE

edit...http://pitsirikos.net/2013/11/%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE-%CE%BA%CE%B9-%CE%BF-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF/#more-31807

gcrook
25/11/2013, 14:22
O καθε παραφρονας απολιτικ στοκος τυπου νοτη,οχι δεν εχει σε ολα αδικο.
Μεσα στην παραζαλη του λεει και σωστα πραγματα οπως καποια σωστα (η μαλλον αληθινα) πραγματα λεει στην τελικη και ο Μιχαλολιακος :evil: αλλα και ο τζημερος (που του τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια του καργιολη) :evil: και γενικα ο καθ'ενας μπορει να πει ΚΑΙ σωστα πραγματα.
Σημασια εχει να μπορεις να κρινεις τον λογο καποιου μεσα απο τα γενικοτερα συμφραζομενα.
Αν δεν ξεραμε ποιος ειναι ο Νοτης και τι λαμογιο ειναι θα ειχαν αλλη σημασια οι λεξεις του;Αν τα ελεγε ο Γλεζος αυτα θα ηταν αλλο πραγμα;
Οχι.Απλα θα μπορουσαμε να κρινουμε τον γλεζο οπως του αξιζει αλλα καμια σημασια για μενα δεν εχει να ερμηνευω τον λογο του αλλου χρησιμοποιωντας ψυχολογια κινητρων. (εκτος και αν θελω να τρολαρω ασχημα)
Γιατι σημαντικο ειναι το ΤΙ ειπωνεται και οχι ΠΟΙΟΣ το λεει.
Και για μενα οποιος αγνοει αυτη την μικρη λεπτομερεια ειναι στην καλυτερη κοροιδο.

blackbusa
25/11/2013, 14:35
O καθε παραφρονας απολιτικ στοκος τυπου νοτη,οχι δεν εχει σε ολα αδικο.
Μεσα στην παραζαλη του λεει και σωστα πραγματα οπως καποια σωστα (η μαλλον αληθινα) πραγματα λεει στην τελικη και ο Μιχαλολιακος :evil: αλλα και ο τζημερος (που του τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια του καργιολη) :evil: και γενικα ο καθ'ενας μπορει να πει ΚΑΙ σωστα πραγματα.
Σημασια εχει να μπορεις να κρινεις τον λογο καποιου μεσα απο τα γενικοτερα συμφραζομενα.
Αν δεν ξεραμε ποιος ειναι ο Νοτης και τι λαμογιο ειναι θα ειχαν αλλη σημασια οι λεξεις του;Αν τα ελεγε ο Γλεζος αυτα θα ηταν αλλο πραγμα;
Οχι.Απλα θα μπορουσαμε να κρινουμε τον γλεζο οπως του αξιζει αλλα καμια σημασια για μενα δεν εχει να ερμηνευω τον λογο του αλλου χρησιμοποιωντας ψυχολογια κινητρων. (εκτος και αν θελω να τρολαρω ασχημα)
Γιατι σημαντικο ειναι το ΤΙ ειπωνεται και οχι ΠΟΙΟΣ το λεει.
Και για μενα οποιος αγνοει αυτη την μικρη λεπτομερεια ειναι στην καλυτερη κοροιδο.

επειδη ειμαι και λιγο χαζουλης και καταλαβαινω οτι αναφερεσε στα δικα μου ποστ...το θεμα μας ειναι ποιος ειπε τι η πως θα βρουμε τροπο (αν υπαρχει) να προσθησουμε να βγουμε απο την αβυσω?

αν τωρα (παλι αν καταλαβα καλα) πιστευεις οτι υπαρχει κοσμος που ψηφησει τα χρυσα αυγα επειδη το ειπε ο Νοτις ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

el_hymador
25/11/2013, 14:39
Τα λυπηρα πολλα Κωστα...απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις...χανομαστε στο δεντρο και το δασος καιγετε (αν δεν εχει καει κιολλας)...αν εξαιρεσουμε πιο πολιτικο κομμα (ας το πουμε ετσι)θα μπορεσει φαινομενικα να βαλει ταξη (λεμε τωρα) σε αυτο το μπουρδελο σε ολα αυτα που ειπε ο Νοτις εχει αδικο???η δεν εχουμε σκεφτει ολοι αυτα που ειπε ,χωρις βεβαια να ελπιζουμε/ευεπλιστουμε οτι η λυση μας ειναι τα χρυσα αυγα...μας δουλευουνε καταμουτρα και πια τα αντανακλαστικα εχουν πεσει τοσο πολυ που τα δεχομαστε ολα...ο κοσμος εχεις γυρισει στο καβουκι του και περιμενει καρτερικα την μοιρα του ελπιζωντας δεν ξερω τι...εσενα και εμενα για 1 χιλιαρικο θα μας πανε μεσα και τα λαμογια που μας φτασανε σε αυτο το σημειο συνεχιζουν να τρωνε με χρυσα κουταλια...που και που πετανε κανα τυρακι με κανα Τζοχατζοπουλο για να αισθανθουμε οτι κατι δουλευει αλλα ο χρονος εξακολουθει να ειναι εναντιον μας...
αντι να εκμεταλλευτουμε το θετικο των δηλωσεων??? του καθε Νοτι και να το παμε στο επομενο level οπως λες,κολλαμε στο τυρακι που μας εχουν πεταξει τα λαμογια...

δυστηχως νομιζω οτι ολο το ρεζουμε τις καταστασης στην Ελλαδα ειναι απο το 2.00 και μετα... http://www.youtube.com/watch?v=iQvo_fY6HBE

Για αυτό, επειδή έχω βαρεθεί απίστευτα τις ατέρμονες συζητήσεις που μένουν στον αφρό, υποστηρίζω 100% την πλήρη επανεκκίνηση. Στα πάντα. Ποιος πολιτικός και ποιο κόμμα και κολοκύθια ρίγανη, καιρός είναι να το πάρουμε χαμπάρι ότι σωτηρία δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι προσπαθώντας να αναστηλώσουμε / επανορθώσουμε το γενικότερο κοικωνικοπολιτικό σύστημα που μας οδήγησε εδώ. Quiz: Αν αύριο - μεθαύριο ξαφνικά μας χαρίζαν όλα τα χρέη και αν οι τράπεζες ξανάνοιγαν τις κάνουλες της ασύστολής χρηματοδότησης, τι πιστεύεις ότι θα συνέβαινε; Το ίδια σκατά ακριβώς θα συνέβαιναν και οι ίδιοι μαλάκες θα παραμέναμε μέχρι την επόμενη στραβή. Το λέω με απόλυτη σιγουριά αυτό, όπως με απόλυτη σιγουριά και πλήρη επίγνωση σου λέω ότι αν δεν είμασταν τόσο ξεφτυλισμένοι ως λαός, θα είχαμε ήδη περάσει την κρίση, ενώ τις συνέπειες της δεν θα τις βιώναμε ούτε στο 10% αυτών που βιώνουμε σήμερα. Δυστυχώς εξακολουθούμε να περιμένουμε σωτήρες και να πάνε τα πράγματα μόνα τους καλά, χωρίς την δική μας συμμετοχή. Δεν λέω, το σόκ ήταν πολύ δυνατό, αλλά γαμώ την μεγαλειώδη ελληνική μαγκιά μας (my ass) θα έπρεπε μετά από τόσο καιρό να έχει υπάρξει μια συνειδητοποιήση ότι είμαστε όλοι πολίτες που λέει και ο NOTIS και αυτό εκτός από δικαιώματα έχει και τεράστιες υποχρεώσεις.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, έχουμε ΜΟΝΟ δύο επιλογές, το κακό βέβαια είναι οτι δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πο*τσα θα φάμε ότι και να επιλέξουμε. Η πο*τσα λοιπόν είναι δεδομένη, αυτό το ξαναγράφω για να μην τρέφουμε αυταπάτες. Με δεδομένο αυτό ή θα κάτσουμε σαν πρόβατα να υπομένουμε τα πάντα ή θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για να μπορέσουν τουλάχιστον οι επόμενες γεννιές να έχουν ένα καλύτερο αύριο. Εμείς τον πούλο. Καλο επίσης είναι να γνωρίζουμε ότι όλο αυτό δεν θα γίνει σε φάση τρείλερ χολουγουντιανής υπερπαραγωγής, οι φαμφάρες περι ηρωισμού, καθήκοντος, εξόδων μέσα από εκρήξεις σώζοντας το κορίτσι και @@δια καπαμά που κολακεύουν την ματαιοδοξία μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω επίσης και για την υστεροφημία μας, μπορεί να μας πουν και μαλάκες μετά από χρόνια αλλά στην τελική οι ιστορικές κρίσεις έχουν το ελάττωμα να εξάγονται σε λάθος χωροχρονικές συντεταγμένες. Αυτό λοιπόν (κατά τη γνώμη μου) που οφείλουμε να κάνουμε είναι πολύ ξενέρωτο για τη νοοτροπία μας. Είναι ας πούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να βάζουμε πάνω απ΄όλα το μακροπρόθεσμο συλλογικό όφελος, ακόμα και αν αυτό αντιβαίνει εκ πρώτης στο βραχυπρόθεσμο ατομικό. Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ γενικόλογο και αόριστο οπότε να το συμμαζέψω λίγο με ένα παράδειγμα: Πρέπει από αύριο κιόλας να πούμε, να συμφωνήσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λίγότερο από αυτό: www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361 (http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361) γιατί αυτό είναι το Α και το Ω της επανεκκίνησης και το πιο στέρεο θεμέλιο για το αύριο των γεννιών που θα ακολουθήσουν τις δικές μας (που τα σκάτωσαν). Αυτό λοιπόν πρέπει να επιδιώξουμε όλοι πάση θυσία, προσωπική και συλλογική, από εκεί ας ξεκινήσουμε. Ας μην σώσουμε και πάρουμε ποτέ σύνταξη (λες και τώρα θα πάρουμε), ας μην ανανεωθουν οι συμβάσεις για 1500 έκτακτους, ας, ας, ας... μετά βλέπουμε αν θα μπορέσουμε να σώσουμε κάτι και για εμάς. Αλλά προς το παρόν αυτό και μόνο αυτό πρέπει να επιδιώξουμε.

Κατ΄εμέ όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές ολκής.

blackbusa
25/11/2013, 14:44
: www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361 (http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361)

Κωστα εχεις γνωρισει Φινλανδους???

el_hymador
25/11/2013, 14:48
Κωστα εχεις γνωρισει Φινλανδους???

έχω γνωρίσει έλληνες...

gcrook
25/11/2013, 14:48
επειδη ειμαι και λιγο χαζουλης και καταλαβαινω οτι αναφερεσε στα δικα μου ποστ...το θεμα μας ειναι ποιος ειπε τι η πως θα βρουμε τροπο (αν υπαρχει) να προσθησουμε να βγουμε απο την αβυσω?

αν τωρα (παλι αν καταλαβα καλα) πιστευεις οτι υπαρχει κοσμος που ψηφησει τα χρυσα αυγα επειδη το ειπε ο Νοτις ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

Αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα το κειμενο (και τα προηγουμενα) θα καταλαβεις οτι ουτε εσυ εισαι -απαραιτητα- η αφορμη ουτε αυτος στον οποιο απευθυνομαι.Καμια φορα μπορει να τα γραφω για να τα βλεπω και εγω ξερεις.
Εδω γινεται δημοσια κουβεντα και εγω απλα αναφερω τους ορους με τους οποιους θα γουσταρα να γινεται,και προσπαθω να την κανω με αυτους τους ορους απο την πλευρα μου (προσπαθω λεω) .
Επισης το δευτερο για την ΧΑ δεν προκυπτει απο πουθενα.

Δεν ξερω τι εννοεις να "βγουμε απο την αβυσσο".Καλυτερα προσπαθησε εσυ να βγεις απο την δικη σου αβυσσο οπως και εγω.Επιστροφη σε αυτα που ξεραμε δεν προκειται να ξαναυπαρξει.Εγω το αποδεχτηκα και ειμαι πολυ καλα.
Αν ομως εσυ πιστευεις οτι εχει σημασια να βρουμε τροπους να λυσουμε το "προβλημα" με γεια σου και χαρα σου,εγω πλεον προτιμω να ξυνω ταρχιδια μου και να το παιζω φιλοσοφος.
Αμα ποτε βρειτε την ακρη μην με ξεχασετε και μενα.

blackbusa
25/11/2013, 14:52
έχω γνωρίσει έλληνες...

Μολις του γνωρισεις/βιωσεις τα ξαναλεμε...

blackbusa
25/11/2013, 14:53
Αν ξαναδιαβασεις προσεκτικα το κειμενο (και τα προηγουμενα) θα καταλαβεις οτι ουτε εσυ εισαι -απαραιτητα- η αφορμη ουτε αυτος στον οποιο απευθυνομαι.Καμια φορα μπορει να τα γραφω για να τα βλεπω και εγω ξερεις.
Εδω γινεται δημοσια κουβεντα και εγω απλα αναφερω τους ορους με τους οποιους θα γουσταρα να γινεται,και προσπαθω να την κανω με αυτους τους ορους απο την πλευρα μου (προσπαθω λεω) .
Επισης το δευτερο για την ΧΑ δεν προκυπτει απο πουθενα.

Δεν ξερω τι εννοεις να "βγουμε απο την αβυσσο".Καλυτερα προσπαθησε εσυ να βγεις απο την δικη σου αβυσσο οπως και εγω.Επιστροφη σε αυτα που ξεραμε δεν προκειται να ξαναυπαρξει.Εγω το αποδεχτηκα και ειμαι πολυ καλα.
Αν ομως εσυ πιστευεις οτι εχει σημασια να βρουμε τροπους να λυσουμε το "προβλημα" με γεια σου και χαρα σου,εγω πλεον προτιμω να ξυνω ταρχιδια μου και να το παιζω φιλοσοφος.
Αμα ποτε βρειτε την ακρη μην με ξεχασετε και μενα.

οκ...over and out

ggs
25/11/2013, 14:53
Πρέπει από αύριο κιόλας να πούμε, να συμφωνήσουμε και να αποφασίσουμε όλοι μαζί, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λίγότερο από αυτό: www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361 (http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG5361) γιατί αυτό είναι το Α και το Ω της επανεκκίνησης και το πιο στέρεο θεμέλιο για το αύριο των γεννιών που θα ακολουθήσουν τις δικές μας.

"Σ’ αυτήν τη μικρή σκανδιναβική χώρα επιμένουν να καλλιεργούν στο σχολείο τη συνεργασία, αντί για τον ανταγωνισμό, να συγκροτούν ένα χαλαρό περιβάλλον μάθησης, αντί να δίνουν προτεραιότητα στις εξετάσεις, να αδιαφορούν για κάθε είδους τυποποίηση και να μην αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς ούτε να εξαρτούν τη χρηματοδότηση των σχολείων από τις επιδόσεις των μαθητών"

Χυμ , ωραία τα λες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση σε μια ελληνική κοινωνία που καταρρέει (χρόνια τώρα)ηθικά ,πνευματικά και οικονομικά να αλλάξει μεμονωμένα το σχολείο…
Ακόμα κι αν αύριο το πρωί υιοθετούσαμε το Φινλαδικό μοντέλο , να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των γωνιών θα ήταν αντίθετη…
Οσοι θέλουν Φινλανδικό μοντέλο , στην Φινλανδία….

el_hymador
25/11/2013, 15:00
"Σ’ αυτήν τη μικρή σκανδιναβική χώρα επιμένουν να καλλιεργούν στο σχολείο τη συνεργασία, αντί για τον ανταγωνισμό, να συγκροτούν ένα χαλαρό περιβάλλον μάθησης, αντί να δίνουν προτεραιότητα στις εξετάσεις, να αδιαφορούν για κάθε είδους τυποποίηση και να μην αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς ούτε να εξαρτούν τη χρηματοδότηση των σχολείων από τις επιδόσεις των μαθητών"

Χυμ , ωραία τα λες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση σε μια ελληνική κοινωνία που καταρρέει (χρόνια τώρα)ηθικά ,πνευματικά και οικονομικά να αλλάξει μεμονωμένα το σχολείο…
Ακόμα κι αν αύριο το πρωί υιοθετούσαμε το Φινλαδικό μοντέλο , να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των γωνιών θα ήταν αντίθετη…
Οσοι θέλουν Φινλανδικό μοντέλο , στην Φινλανδία….

Δεν ισχυρίζοναι ότι πρέπει να υϊοθετήσουμε το Φινλανδικό μοντέλο, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μιας και εμείς λάβαμε και θα λαμβάνουμε για πολλααααα ακόμη χρόνια τα τρία μας, ας προσπαθήσουμε τοτυλάχιτον να εκπαιδεύσουμε τις επόμενες γεννίες στο να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι απ ότι είμασταν εμείς. Μην κολλάτε στον Φινλανδικό μοντέλο, την καλύτερη εκπαίδευση και παιδεία κρατήστε.

ggs
25/11/2013, 15:10
Δεν ισχυρίζοναι ότι πρέπει να υϊοθετήσουμε το Φινλανδικό μοντέλο, αυτό που θέλω να πω είναι ότι μιας και εμείς λάβαμε και θα λαμβάνουμε για πολλααααα ακόμη χρόνια τα τρία μας, ας προσπαθήσουμε τοτυλάχιτον να εκπαιδεύσουμε τις επόμενες γεννίες στο να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι απ ότι είμασταν εμείς. Μην κολλάτε στον Φινλανδικό μοντέλο, την καλύτερη εκπαίδευση και παιδεία κρατήστε.

βρε χ#σΕ τους Φινλανδους..:lol:

Χυμ , ΟΛΟΙ συμφωνούμε ότι η βάση είναι η καλύτερη και παιδεία…

Είσαι όμως σίγουρος ότι ΟΛΟΙ συμφωνούμε τι σημαίνει καλύτερη παιδεία ?

gcrook
25/11/2013, 15:11

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα οι επομενες γενιες ειτε προσπαθησεις να τις διαμορφωσεις ειτε οχι θα γινουν πολυ διαφορετικοι απο σενα (καλυτεροι χειροτεροι δεν εχει σημασια).
Τα νεα παιδια γεννιουνται σε ενα εντελως διαφορετικο πολιτικο συστημα ειτε θελουμε να το αποδεχτουμε ειτε οχι.
Ειμαστε ανθρωποι που μεγαλωσαμε με πολυ συγκεκριμενες φαντασιωσεις για το ποιοι ειμαστε και το που παμε και αυτες οι φαντασιωσεις καταρρεουν και εχουμε παθει πατατρακ ολοι.Παιδια της εποχης μας ειμαστε που να χτυπαμε τον κωλο μας κατω.
Οποτε οτι και αν κανουν οι επομενες γενιες ουτε θα μπορεσεις να τις διαμορφωσεις ουτε να μεταλαμπαδευσεις τιποτε και εγω και εσυ επισης δεν θα ειμαστε και εδω για να δουμε το αποτελεσμα.
Οποτε φροντισε αυτη η ζωη να ειναι οσον το δυνατον πιο ευγενικη μαζι σου γιατι θεωρητικα εισαι και στα μισα της.:D

MG-KTiNoS
25/11/2013, 15:36
βρε χ#σΕ τους Φινλανδους..:lol:

Χυμ , ΟΛΟΙ συμφωνούμε ότι η βάση είναι η καλύτερη και παιδεία…

Είσαι όμως σίγουρος ότι ΟΛΟΙ συμφωνούμε τι σημαίνει καλύτερη παιδεία ?

Ναι μωρέ χέστους τους κλκες...
Ξέρουμε εμείς...
:cry:

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα οι επομενες γενιες ειτε προσπαθησεις να τις διαμορφωσεις ειτε οχι θα γινουν πολυ διαφορετικοι απο σενα (καλυτεροι χειροτεροι δεν εχει σημασια).
Τα νεα παιδια γεννιουνται σε ενα εντελως διαφορετικο πολιτικο συστημα ειτε θελουμε να το αποδεχτουμε ειτε οχι.
Ειμαστε ανθρωποι που μεγαλωσαμε με πολυ συγκεκριμενες φαντασιωσεις για το ποιοι ειμαστε και το που παμε και αυτες οι φαντασιωσεις καταρρεουν και εχουμε παθει πατατρακ ολοι.Παιδια της εποχης μας ειμαστε που να χτυπαμε τον κωλο μας κατω.
Οποτε οτι και αν κανουν οι επομενες γενιες ουτε θα μπορεσεις να τις διαμορφωσεις ουτε να μεταλαμπαδευσεις τιποτε και εγω και εσυ επισης δεν θα ειμαστε και εδω για να δουμε το αποτελεσμα.
Οποτε φροντισε αυτη η ζωη να ειναι οσον το δυνατον πιο ευγενικη μαζι σου γιατι θεωρητικα εισαι και στα μισα της.:D

όχι όχι φίλε μου καλέ...

ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ
(αφού είχαν μια ειδική σχέση με το κράτος)

ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑΝ !

https://www.google.gr/#q=%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD

el_hymador
25/11/2013, 15:55

Παιδεία δεν είναι αυτή που λάβαμε εμείς στο σχολείο πάντως... παιδεία δεν είναι να διαμορφώσεις και να γκρουπάρεις ανθρώπους, ούτε να μπουκώσεις εγκεφάλους με πληροφορίες. Παιδεία, τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ, είναι πρωτίστως να δείξεις και να μάθεις στον εκπαιδευόμενο πως να συχεστίζετε και να αλληλεπιδρά μέσα από υγιείς σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Και από τη στιγμή που είναι έμφυτο το να ζούμε σε κοινωνικά σύνολα, να τον εντάξεις σε αυτά αλλά και να τον μάθεις να σκέφτεται και να κρίνει ώστε να υπάρξει κοινωνική αειφορία. Οπότε αν πιστεύεις ότι παιδεία είναι να "διαμορφώσουμε" τις μελλοντικές γεννιές, την γαμήσαμε, καθότι θα χρησιμοποιήσουμε δυστυχώς εμάς ως πρότυπα και καλούπια διαμόρφωσης...

el_hymador
25/11/2013, 16:05
Α και κάτι άλλο για να το κλείσουμε το θέμα... από τη στιγμή που δεν γίνεται να απαγορέψουμε τον Σφακιανάκη και τα πρωϊνάδικα και όλη την υποκουλτούρα του τίποτα και του 0, παιδεία είναι λοιπόν να γνωρίσεις στα παιδιά την μουσική και τις τέχνες γενικότερα και να αναπτύξεις το αισθητικό τους κριτήριο. ώστε ακόμα και αν οι μαλάκες οι γονείς του παίζουν μόνο NOTIS στο σπίτι, να γυρίσει και να τους πει "μα γαμώ την Μπ@ν@γι@ σας ή το κλείνετε ή σας βάζω το στεροφωνικό στον κ*λο".