PDA

View Full Version : Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

pipe_smoker
06/02/2014, 08:53
ελπίζω να μη υπονοείς οτι την απόδειξη της ανθρωπιάς πρέπει να την εξαργυρώσουμε εδω μέσα για να μας δοθεί το δικαίωμα του λόγου.

στην εποχή του ιντερνετ η συμμετοχή έχει διαφορετικό πρόσωπο απο ότι στην εποχή του Ρήγα αδερφε.

βεβαια αναμενόμενο είναι και το γεγονός οτι και στην εποχή του ιντερνετ η δήλωση φρονημάτων δεν απαιτείται εγγράφως αλλά ψηφιακός

+400
Εγκζάκτλυ μάι πόιντ σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.

Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πιάνουμε ένα θέμα που είναι καυτό σαν πατάτα (και πολύ επικίνδυνο), πετάμε ένα γενικώς και γενικά ανθρωπιστικό μανιφέστο που δεν επιβεβαιώνεται από τις πράξεις μας και οκ, είμαστε εντάξει με τι;

Δε νομίζω να σου στέρησε κανείς το δικαίωμα του λόγο ούτε να σου ζήτησε πιστοποιητικό φρονημάτων... το τι κάνεις ή δεν κάνεις το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Από εκεί και έπειτα ας συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ το πόσο ανθρωπιστές είμαστε, το body count συνεχίζεται...

Ρε συ Κώστα, μισό κιλό γιατί με μπερδεύεις.
Τη μία λες ότι οι δυνάμεις σου φτάνουν για να βοηθήσεις εαυτόν άντε και κάποιους κοντινούς σου ανθρώπους. Μαζί σου. Δεν είμαστε όλοι ο Γκεβάρα, ούτε ο Άρης.
Από την άλλη σε ενοχλεί το να γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας σε καυτά ζητήματα.

ΟΚ.
Την Άγια ώρα της επαναστάσεως θα το σβήσουμε το όνομά σου από τη λίστα των συμμετεχόντων:lol:

Το ότι μιλάμε και λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας, τί πρόβλημα δημιουργεί?
Το ότι δε θα αλλάξει κάτι προς το χειρότερο είναι σίγουρο.
Ό,τι και να γράφω εγώ εδώ τώρα, οι αποφάσεις που παίρνονται είναι εκτός του δικού μου ελέγχου, και το body count συνεχίζεται όπως και να έχει.

Δε γράφουμε για να σταματήσουν οι σφαγές στη Συρία, ούτε έχουμε φρούδες ελπίδες ότι θα μαζέψουμε υπογραφές να αλλάξει το Δουβλίνο ΙΙ μπας και συμπαρασύρει και την τιμή της Guinness προς τα κάτω.

Για χιλιοστή φορά, σε φόρουμ βρισκόμαστε, απόψεις ανταλλάσουμε.
Γράφουμε για να γράφουμε, αν το θες ωμά.

Κακό δεν κάνει.
Κάαααααποιο λίιιιιγο καλό, ίιιιιισως και να κάνει, σε κάποιον που μπορεί να διαβάσει κάτι και να ξεστραβωθεί από μια μαλακισμένη ιδέα που τον έδερνε.

Disclaimer
Εντός των ορίων των κανόνων του φόρουμ φυσικά και με σεβασμό στο χώρο έκφρασης απόψεων που μας φιλοξενεί.

nikos_abel
06/02/2014, 09:42
Ο Κωστάκης προσπαθεί να πει ότι εδώ (και αλλού φυσικά) σχίζουμε τα ρούχα μας πολλές φορές για να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα, ενώ κατά βάθος
αν αλλάξει κάτι για τους πιο αδύναμους από μας, τελικά θα γυρίσει μπούμερανγκ και το ξέρουμε.
Επίσης, που είναι και το μόνο στο οποίο διαφωνώ κάπως με το Κώστα και συμφωνώ με σένα, δεν κάνει κακό ούτε να τα λέμε, και σίγουρα ούτε
να κάνουμε ότι μπορούμε για όποιον μπορούμε όταν μπορούμε.
Το ότι δεν θα γίνει κανένας μας (καλά, κανένας σας :lol: ) χριστός, δεν σημαίνει ότι η όποια αλλαγή προς το γενικό καλύτερο δεν μπορεί να συντελλεστεί,
λιθαράκι λιθαράκι, ένα μικρό βήμα κάθε φορά, έναν άνθρωπο το χρόνο, μια ιδέα τη δεκαετία, ίσως κάποτε αν δεν αυτοκαταστραφούμε ως είδος να
γίνουμε η ουτοπία.
Προς το παρόν βέβαια δεν είμαστε παρά οι Eloi της σύγχρονης εποχής.

GFawkes
06/02/2014, 09:58
O καθενας λεει απο κατι, 1 στις 10 ισως εχει κατι ενδιαφερον,
9 στις 10 μια ανοησια που αναπαραγει αναλογα με το ποια φυλλαδα/μπλογκ/κομμα παρακολουθει.
Ο αλλος ποσταρει φωτο 7 ετιας για να ανεβασει τις διαδυκτιακες μετοχες του.....

το προβλημα ειναι διπλα μας...οποιος θελει βοηθα τον διπλανο του...
Μπορει ο διπλανος να ειναι ενας ηλικιωμενος που με 300€ δεν βγαινει, ενας ανεργος, ενας ατυχος, ενας πακιστανομαροκινος....

Ολοι διπλα ειναι...διαλεχτε καποιον και βοηθηστε....αλλα κατα το 90%(προσωπικη μου αποψη) η βοηθεια σας εξαντλειται στο ποσταρισμα...

Καντε την θεωρια πραξη...με τον τροπο που εσεις θελετε....

sniper
06/02/2014, 09:58
Ξαναλέω,

χαμηλώστε τους τόνους, κόφτε τα φλέημ, ηρεμήστε και συζητήστε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Εδώ δεν βλέπει ο ένας τον άλλο, οπότε και παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν από τον γραπτό λόγο του άλλου αλλά και να λέγονται και πράγματα που δεν θα τα υποστήριζε κάποιος στην πραγματική του ζωή.

Και μετά από αυτό το τελευταίο μου σχόλιο, θα σας παρακαλέσω και πάλι να ηρεμήσετε...

Κουραστήκαμε συνέχεια μ' αυτόν τον χαβά.

pipe_smoker
06/02/2014, 10:12
Ο Κωστάκης προσπαθεί να πει ότι εδώ (και αλλού φυσικά) σχίζουμε τα ρούχα μας πολλές φορές για να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα, ενώ κατά βάθος
αν αλλάξει κάτι για τους πιο αδύναμους από μας, τελικά θα γυρίσει μπούμερανγκ και το ξέρουμε.

Νίκο το ξέρω το "σκεπτικό" του Κώστα (στο βαθμό του δυνατού γιατί είναι και σύνθετο πανάθεμά το:lol:).
Δε διορθώνονται τα πράγματα με το να σχίζουμε τα ρούχα μας. Και δε νομίζω ότι υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο.
Και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δε διορθώνονται και δεν πρόκειται να διορθωθούν no matter what, και την έχω εκφράσει πολλάκις.

Τα ρούχα μας τα σκίζουμε όταν βλέπουμε κάτι που μας θυμώνει, μας εξοργίζει, μας στενοχωρεί κλπ.
Βλέπουμε κάτι, ακούμε κάτι, διαβάζουμε κάτι, μας τη βιδώνει, θολώνουμε, βρίζουμε και πάμε παρακάτω (οι περισσότεροι έστω γιατί υπάρχουν κι εξαιρέσεις), γιατί πρέπει να τελειώσουμε μια δουλειά να τη δώσουμε στον προϊστάμενο, γιατί θα καεί το φαγητό αν δεν το βγάλουμε από το φούρνο, γιατί πρέπει να ρίξουμε κι άλλο κούτσουρο στην ξυλόσομπα γιατί έχουμε ήδη δαγκώσει το κ@υλί μας και σε λίγο όπως το πάμε θα μπουκωθούμε και τα @@ μας.
Γιατί ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή να συνεχίσει. Άλλος καλύτερη, άλλος χειρότερη.

ΥΓ. Στην περίπτωση που άλλαζε κάτι, ΑΑΑΑΑΝ άλλαζε, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου γυρνούσε μπούμερανγκ. Εκτός κι αν
1. Δεν ανήκεις στο "μέσο όρο" (οικονομικώς τε και κοινονικώς) αλλά είσαι εφοπλιστής καναλάρχης κλπ οπότε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή όντως και δικαίως θα σου γ@μούσε τα πρέκια
ή
2. Εάν με το "άλλαζε" εννοείς αλλαγές/προτάσεις τύπου Άδωνη: "Θέλετε να μπαίνουν δωρεάν οι γιούφτοι και οι σκούροι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νοσοκομεία? Ωραία. Πλερώστε οι χαμηλόμισθοι είσοδο 40€ χωρίς ποτό. Οι φραγκάτοι ούτε ή άλλως σε ιδιωτικά θα πάνε."

MG-KTiNoS
06/02/2014, 10:35
Νίκο το ξέρω το "σκεπτικό" του Κώστα (στο βαθμό του δυνατού γιατί είναι και σύνθετο πανάθεμά το:lol:).
Δε διορθώνονται τα πράγματα με το να σχίζουμε τα ρούχα μας. Και δε νομίζω ότι υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο.
Και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δε διορθώνονται και δεν πρόκειται να διορθωθούν no matter what, και την έχω εκφράσει πολλάκις.

Τα ρούχα μας τα σκίζουμε όταν βλέπουμε κάτι που μας θυμώνει, μας εξοργίζει, μας στενοχωρεί κλπ.
Βλέπουμε κάτι, ακούμε κάτι, διαβάζουμε κάτι, μας τη βιδώνει, θολώνουμε, βρίζουμε και πάμε παρακάτω (οι περισσότεροι έστω γιατί υπάρχουν κι εξαιρέσεις), γιατί πρέπει να τελειώσουμε μια δουλειά να τη δώσουμε στον προϊστάμενο, γιατί θα καεί το φαγητό αν δεν το βγάλουμε από το φούρνο, γιατί πρέπει να ρίξουμε κι άλλο κούτσουρο στην ξυλόσομπα γιατί έχουμε ήδη δαγκώσει το κ@υλί μας και σε λίγο όπως το πάμε θα μπουκωθούμε και τα @@ μας.
Γιατί ο καθένας από εμάς έχει μια ζωή να συνεχίσει. Άλλος καλύτερη, άλλος χειρότερη.

ΥΓ. Στην περίπτωση που άλλαζε κάτι, ΑΑΑΑΑΝ άλλαζε, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου γυρνούσε μπούμερανγκ. Εκτός κι αν
1. Δεν ανήκεις στο "μέσο όρο" (οικονομικώς τε και κοινονικώς) αλλά είσαι εφοπλιστής καναλάρχης κλπ οπότε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή όντως και δικαίως θα σου γ@μούσε τα πρέκια
ή
2. Εάν με το "άλλαζε" εννοείς αλλαγές/προτάσεις τύπου Άδωνη: "Θέλετε να μπαίνουν δωρεάν οι γιούφτοι και οι σκούροι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νοσοκομεία? Ωραία. Πλερώστε οι χαμηλόμισθοι είσοδο 40€ χωρίς ποτό. Οι φραγκάτοι ούτε ή άλλως σε ιδιωτικά θα πάνε."

a Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και τρόπο ζωής τότε απλά δεν θα ζήσουμε.
Ο σημερινός τρόπος είναι αφύσικος (σε αντίθεση με τη φύση)

β Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ πιο καλή
ΑΝ
βάλουμε όλοι από λίγο.
(Πχ? Μην την πεις τη μλκια σου! Σκέψου πριν το ανοίξεις το ριμάδι το στόμα σου. Τσάμπα είναι)

γ Όλες οι χώρες του νατο που πήγαν στην Αντολή και τα κάνανε πουτάνα
έχουν υποχραίωση να πάρουν μετανάστες από το Ιράκ κλπ.
Άσχετο αν δεν το λένε.
+ Όσο σκατά κι αν είναι εδώ ο άλλος εκεί τρέχει για τη ζωή του.
Άσε που ελπίζει ότι εδώ θα πάρει χαρτιά και θα φύγει
(και υπάρχουν χαρτιά εδώ ΑΝ έχεις λεφτά)

Τεσπα μεγάλη η κουβέντα.

spyro
06/02/2014, 11:06
[QUOTE=el_hymador;2428850]....QUOTE]

http://tvxs.gr/news/kosmos/binteo-kakopoiisi-kai-ekseytelismos-omofylofilon-sti-rosia

επειδή εχτές ήμουν λίγο απότομος και επειδή τα ιδεολογικά τα τέλματα τα δικά σου μου θυμίζουν παλιότερα δικά μου ….. και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ότι επιτυχώς τα έχω ξεπεράσει …….και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ότι όντως εγώ έχω την αλήθεια παρόλο που εσύ αυτό υπαινίσσεσαι ότι μπορεί να κατέχεις, γιατι σε τσαντίζει μια απλή αντίδραση σε ένα απάνθρωπο γεγονός επειδή δε συνοδεύεται με άρματα στα χέρια …… και επειδή μια συμπάθεια στην έχω και επειδή και επειδή…. επανέρχομαι σήμερα με μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

το πιο πάνω λινκ τι σχέση έχει?

το είδα σήμερα στο πρωί ανοίγοντας το ιντερνετ. μια τυχαία ιστορία σε ένα μέρος πολύ μακρινό από εμένα και σε ένα λαό που έτσι και αλλιώς δε μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής……. ε και θα μου πεις…
ένα τρανταχτό παράδειγμα θα σου πω εγώ, ενός λαού που οργανωμένα μέχρι πριν από λίγα χρόνια σε τοπικό δημοτικό επίπεδο αυτό-οργανωνόταν στον πολιτισμό, τα γράμματα, τη πολιτική. η συμμετοχή ήταν υποχρεωτική. βέβαια το ότι ήταν υποχρεωτική έφερε και τα αποτελέσματα που έφερε, αλλά, θεωρητικά το γεγονός ότι ήταν υποχρεωτική σε μια ηλικιακή γενιά δε σημαίνει ότι η αμέσως επόμενη (τα παιδιά τους δηλαδή) δεν θα το έπαιρναν θετικά.

τα μικρότερα παιδιά θεωρητικά έπρεπε να γαλουχηθούν στη γενικότερη κουλτούρα που επικρατούσε. γιατί? μα γιατί μέσα από αυτά τα σχήματα έβρισκε του φίλους του μέσα από αυτά τα σχήματα έβρισκε γκόμενους/ες μέσα από αυτά τα σχήματα ήταν μέρος ενός κοινωνικού συνόλου. δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι κάποιος τον μάθαινε κάτι, αλλά με το γεγονός ότι μέσω από αυτά τα σχήματα μάθαινε τη ζωή στα μικρά του χρόνια.

και όπως λένε και οι επιστήμονες ότι μάθεις έμαθες μέχρι τα 5 σου. ε τελικά αυτό το πιτσιρίκι που στα μικρά του χρόνια μάθαινε τη ζωή μέσα από τη συλλογική συμμετοχή σήμερα ξεκοιλιάζει ομοφυλόφιλους.

ε και ρε Σπύρο?

τι ε και ρε Χύμα…. τι ε και.

μη περιμένεις στιγμές αποκάλυψης (με την έννοια τη θρησκευτική – του κατά Ιωάννη μέθοδος και έτσι) όπου θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο συμβάν το οποίο θα αλλάξει μονομιάς τα πράγματα. μη μπερδεύεις την πολιτική συμμετοχή με τη λαχτάρα της θεομηνίας που θα πέσει πάνω στα κεφάλια μας και μονομιάς θα μας σώσει. μην εναποθέτεις τη πολιτική στάση σου στη τσαντίλα και την απογοήτευση του γιατί δε συμβαίνει τώρα κάτι άμεσα το οποίο θα μετατρέψει όλη τη ζωή σε κάτι καλύτερο/διαφορετικό. μη βγάζεις ιδιοτέλεια γιατι απογοητεύτηκες νομίζοντας ότι στη δική σου τη ζωη θα ζήσεις την ανατροπή. Η εξέλιξη / πρόοδος / μαζική καλυτέρευση του ανθρώπινου γένους δε συμβαίνει μέσα σε μια απειροελάχιστη περίοδο που τυχαίνει να συμπέσει κατά τη δικιά μας ζωή.

πριν από τους ισοπεδωτικούς που δεν έβλεπαν τίποτα καλό στο ιντερνετ και κατηγορούσαν όλους τους υπόλοιπους για αδιάφορους του καναπέ, υπήρχαν άλλοι που φώναζαν ότι δε γίνεται επανάσταση με τζίν lee και πίνοντας καφέ από του δεξιού το καφενείο.

η συλλογική συμμετοχή στους δρόμους που πάρα πολλοί μεσήλικες αναπολούν στην εποχή του ιντερνετ δεν είναι παρα η νέα μορφή γεροντίστικης γκρίνιας για τα νέα παιδιά και τις νέες γενεές. πάντα η προηγούμενη γενιά θα βρίσκει τη νέα χάλια, αποπροσανατολισμένη από το ιδεατό καλό.

και να σου πω και κάτι άλλο. το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό. το πρόβλημα είναι ανθρωπολογικό. γίναμε πολλοί πια σε αυτό ντον πλανήτη. πλέον το λεωφορείο γεμίζει σιγά σιγά. και επειδή γεμίζει, το σπρώξιμο και το ποδοπάτημα είναι πιο συχνό πιο έντονο και πιο φωναχτό.

και όσο για τους άλλους, μιλάτε ρε. μη ψαρώνεται με τις κατηγορίες περι καναπέ. μιλάτε κάργα. πληκτρολογήστε, τρολάρετε μεταφέρεται ιδέες όποτε σας βρεθεί η ευκαιρία. μιλάτε για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

τους χρυσαυγίτες τους χαίρομαι γιατί στο παιχνίδι του πληκτρολογίου είναι καλοί. μιλάνε καθημερινά παντού και πάντα…… και επειδή είναι πολλοί πλέον, λόγω των αριθμών, είναι φύση επακόλουθο να έχουν και αρκετά φωτισμένα μυαλά μέσα τους, (πέρα από τη πλέμπα που γαυγίζει) …….. οπότε λένε και κανα 2 όμορφες και σωστές κουβέντες. σε εκείνες τις όμορφες κουβέντες θα κολλήσει ο πιτσιρικάς ο παραδίπλα και ο άλλος ο πιτσιρικάς ο παραπέρα και θα χάσει το δρόμο του και στο τέλος θα καταλήξει στη γειτονιά να τρέχει πίσω από Πακιστανούς για να πολεμήσει τις δικές του ανασφάλειες και να αναγνωριστεί από έστω και μια γκετοποιημένη κατάσταση, όντας βασανισμένος από προβλήματα καθημερινότητας.

βαράτε τα πληκτρολόγια ρεεεε μη ντρέπεστε….

pipe_smoker
06/02/2014, 11:12
a Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και τρόπο ζωής τότε απλά δεν θα ζήσουμε.
Ο σημερινός τρόπος είναι αφύσικος (σε αντίθεση με τη φύση)

β Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ πιο καλή
ΑΝ
βάλουμε όλοι από λίγο.
(Πχ? Μην την πεις τη μλκια σου! Σκέψου πριν το ανοίξεις το ριμάδι το στόμα σου. Τσάμπα είναι)

α) Το να αλλάξουμε μυαλά και τρόπο ζωής πάει πακέτο με το να αλλάξουν συγκεκριμένες καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά.
Το αν πρώτα θα αλλάξουμε μυαλά και μετά θα αλλάξουν κατά συνέπεια οι καταστάσεις ή αν πρώτα θα αλλάξουν οι καταστάσεις και κατά συνέπεια θα αλλάξουμε μυαλά, είναι ερώτημα σαν εκείνο με το αυγό και την κότα.
Και κάπου εκεί έρχεται η βία σα μαμή της ιστορίας που είπε κι ο Κάρολος, μπας κι επέμβει πουθενά κι αλλάξει η κατάσταση (που δεν το βλέπω).

Κοινώς, αν θες τη γνώμη μου, ναι. Δε θα "ζήσουμε" για πολύ ακόμα.

β) Κολλεκτιβιστικές ιδέες κι αντιλήψεις προϋποθέτουν υπόβαθρα που δεν τα έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας. Είτε κυριολεκτικά το λέμε το "να βάλουμε όλοι από λίγο" είτε μεταφορικά, αργά ή (το πιο πιθανόν) γρήγορα, θα αρχίσουν τα παράπονα για το ποιός έχει βάλει το περισσότερο, ο τάδε έχει βάλει λιγότερο, εγώ δεν πήρα κι αυτός πήρε και θα γίνουμε κουβάρι όπως γινόταν πάντοτε.

Και όχι. Το να λες τη μλκία σου ΕΙΝΑΙ τσάμπα. Το να σκέφτεσαι πριν ανοίξεις το ρημάδι σου μόνο τσάμπα δεν είναι.

ΥΓ. Περί ΝΑΤΟ, ΜΑΤΟ, ΦΑΤΟ δε σχολιάζω, δεν ξέρω τι ισχύει.
Το θέμα (όπως το βλέπω εγώ) θα ήταν να μη σκάνε οι βόμβες κατά εκατοντάδες σε σπίτια αμάχων όπως τα βεγγαλικά το Πάσχα. Όχι να παίρνει κι από ένα ορφανό ο κάθε νατοϊκός στο σπίτι του φεύγοντας (ή η κάθε σελέμπριτι αντιστοίχως).

el_hymador
06/02/2014, 13:10
Aυτό που ξέρω φίλοι μου καλοί καλοί μου φίλοι, είναι ότι υπάρχει μια μεθοδολογία σε ότιδήποτε και αν προσπαθεις / επιδιώκεις. Και αν αυτό είναι το να καλυτερεύσεις τον κόσμο, που στην τελική αυτό επιδιώκουμε όλοι αλλά καθαρά για ωφελιμιστικούς προσωπικούς λόγους, δεν το ξεκινάς από όπου να ΄ναι ρίχνοντας κατά ριπάς στο γάμο του καραγκιόζη. Αν κάτι καλό έχει βγει από την κρίση, είναι ότι μας έσπασε τη φούσκα που ζούσαμε μέχρι πρότινως, ανάγκασε πολλούς από εμάς να αντιδράσουμε και να ενεργοποιηθούμε και τελικά παρά το τι πιστεύαμε για τον εαυτό μας και τους άλλους, μας έδειξε ότι είμαστε πολύ λίγοι για κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν το πράγμα δεν πήγε και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια και επειδή το συλλογικό δεν είναι παρά το άθροισμα πολλών ατομικών, αν πραγματικά θέλουμε να διορθώσουμε - βελτιώσουμε τα πράγματα και όχι απλά να βγάλουμε την υποχρεώση, οφείλουμε να διορθωθούμε - βελτιωθούμε όλοι σε προσωπικό επίπεδο... μετά όταν αθροίσουμε το ατομικό θα έχουμε ένα βελτιωμένο συλλογικό. Απλά πράγματα. Ας ξεκινήσουμε από την συνειδητοποιήση της κατάστασης λοιπόν, τι πραγματικά είμαστε, τι πραγματικά κάνουμε και ποιο είναι το αντίκτυπο αυτού που εκφέρουμε ως προσωπικότητες στους άλλους. Π.χ. δεν μπορώ να καταλάβω πως διάολο θα βελτιωθούμε ως σύνολο όταν ο καθένας από εμάς είναι στα χαρακώματα και στη φέρμα αποκαλλώντας ελαφρά την καρδία σε ιντερνετική συζήτηση φασίστα και ΧΑτη, κάποιον που διαφωνεί με τις απόψεις του (και το αντίστροφο φυσικά). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επιδιώξουμε να δώσουμε λύση ή έστω να προσεγγίσουμε ένα πρόβλημα, όντας παρασυρόμενοι από τις τρικυμίες στο κρανίο μας. Κανένας δεν πήρε σωστή απόφαση και δεν χειρίστηκε σωστά μια κατάσταση κάτω από καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και αυτό είναι κάτι που αφορά και το μεταναστευτικό και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πλέον.

ggs
06/02/2014, 13:57
Aυτό που ξέρω φίλοι μου καλοί καλοί μου φίλοι, είναι ότι υπάρχει μια μεθοδολογία σε ότιδήποτε και αν προσπαθεις / επιδιώκεις. Και αν αυτό είναι το να καλυτερεύσεις τον κόσμο, που στην τελική αυτό επιδιώκουμε όλοι αλλά καθαρά για ωφελιμιστικούς προσωπικούς λόγους, δεν το ξεκινάς από όπου να ΄ναι ρίχνοντας κατά ριπάς στο γάμο του καραγκιόζη. Αν κάτι καλό έχει βγει από την κρίση, είναι ότι μας έσπασε τη φούσκα που ζούσαμε μέχρι πρότινως, ανάγκασε πολλούς από εμάς να αντιδράσουμε και να ενεργοποιηθούμε και τελικά παρά το τι πιστεύαμε για τον εαυτό μας και τους άλλους, μας έδειξε ότι είμαστε πολύ λίγοι για κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν το πράγμα δεν πήγε και πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια και επειδή το συλλογικό δεν είναι παρά το άθροισμα πολλών ατομικών, αν πραγματικά θέλουμε να διορθώσουμε - βελτιώσουμε τα πράγματα και όχι απλά να βγάλουμε την υποχρεώση, οφείλουμε να διορθωθούμε - βελτιωθούμε όλοι σε προσωπικό επίπεδο... μετά όταν αθροίσουμε το ατομικό θα έχουμε ένα βελτιωμένο συλλογικό. Απλά πράγματα. Ας ξεκινήσουμε από την συνειδητοποιήση της κατάστασης λοιπόν, τι πραγματικά είμαστε, τι πραγματικά κάνουμε και ποιο είναι το αντίκτυπο αυτού που εκφέρουμε ως προσωπικότητες στους άλλους. Π.χ. δεν μπορώ να καταλάβω πως διάολο θα βελτιωθούμε ως σύνολο όταν ο καθένας από εμάς είναι στα χαρακώματα και στη φέρμα αποκαλλώντας ελαφρά την καρδία σε ιντερνετική συζήτηση φασίστα και ΧΑτη, κάποιον που διαφωνεί με τις απόψεις του (και το αντίστροφο φυσικά). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως θα επιδιώξουμε να δώσουμε λύση ή έστω να προσεγγίσουμε ένα πρόβλημα, όντας παρασυρόμενοι από τις τρικυμίες στο κρανίο μας. Κανένας δεν πήρε σωστή απόφαση και δεν χειρίστηκε σωστά μια κατάσταση κάτω από καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και αυτό είναι κάτι που αφορά και το μεταναστευτικό και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πλέον.

βρε χυμ πόσους «αυτοβελτιωμενους» χρειαζόμαστε για το «βελτιωμένο συλλογικό»? για να ξέρουμε να περιμένουμε μέχρι να καλυφτούν οι θέσεις …

kalgeorge
06/02/2014, 14:58
body count συνεχίζεται...

σωωωωραιοοοςςςςς....

http://www.youtube.com/watch?v=_xY0kBpFU6c

kalgeorge
06/02/2014, 15:00
[QUOTE=GFawkes;2428936] η βοηθεια σας εξαντλειται στο ποσταρισμα...
QUOTE]

a bravo.....hymador rests his case

alres
06/02/2014, 15:01
Μάστορα, βάλε μου κάτι σε αυτοβελτίωση...
Τι θες; Λίγο περνάω τις γιαγιάδες στο πεζοδρόμιο, λίγο φυτεύω δέντρα, λίγο να συζητάμε τα προβλήματά μας με τ αφεντικά, λίγο γιόγκα, λίγο διατροφή mens health..Είναι το πακέτο " hipster entry ", σου κάνει;
Α τέλεια! Ήταν αυτό που ήθελα! Αυτό είναι!
Πόσο θες;
Ε βάλε κανα δυο κιλά να βρίσκονται!
Εντάξει, αλλά προσοχή, γιατί με αυτά τα διαόλια, μπορεί ο κόσμος γύρω σου να αλλάξει πάρα πολύ απότομα, οπότε προσοχή..με το μαλακό...μην τα κάνεις όλα μαζί...Ακαιπουσαι, το μεγάλο πακέτο, "ψηφίζω συνειδητά hipster premium", άστο για αργότερα, γιατί μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση...Ξεκίνα με βαθιές ανάσες και πες από μέσα σου αργά περίπου 10 φορές "ζητω η φυλή, ζήτω η ελλας, ζήτω ο αντώνης σαμαράς"..Αν μπερδευτείς ξαναπεστο μια ακόμα, δεν κάνει κακό..

kalgeorge
06/02/2014, 15:03
[QUOTE=el_hymador;2428850]....QUOTE]βαράτε τα πληκτρολόγια ρεεεε μη ντρέπεστε….

kai meta stilte to kostos agoras twn new pliktrologiwn kateuthian se auton :P

kalgeorge
06/02/2014, 15:06
επισης να πω οτι περιμενω ΚΑΙ απο αυτους που θελουν να "μεινουν και να πολεμησουν" για αυτο εδω το μπουρδ......εεε.....την χωρα ηθελα να πω.....να διαμαρτυρηθουν με οποιον τροπο εκεινοι προτιμούν για τα διοδια που πληρωνουμε απο εδω και στο εξης........ας αναφερουμε μονο της κορινθου....δεν χρειαζεται να επεκταθουμε πολυ

alres
06/02/2014, 16:00
http://tvxs.gr/news/kosmos/o-theos-na-me-boitha-na-boitho-tin-trapeza

Το σινεμά είναι πολύ λίγο μπροστά στην πραγματικότητα...
Κανόνες ηθικής τάξης, σε τράπεζες..Πάμε όλοι για κοιλιακούς από τα γέλια

MG-KTiNoS
06/02/2014, 16:06
http://tvxs.gr/news/kosmos/o-theos-na-me-boitha-na-boitho-tin-trapeza

Το σινεμά είναι πολύ λίγο μπροστά στην πραγματικότητα...
Κανόνες ηθικής τάξης, σε τράπεζες..Πάμε όλοι για κοιλιακούς από τα γέλια

Μη γελάς γιατί δεν έχει πλάκα αυτό.
Έχουνε μια σέχτα Τουλίπες, δεν ξέρω γω τι, που πιστεύουν ότι ο Θεός
έχει διαλέξει από τα πριν ποιούς θα σώσει (αυτούς) και οι άλλοι να πα να γ...

el_hymador
06/02/2014, 16:19
Μάστορα, βάλε μου κάτι σε αυτοβελτίωση...
Τι θες; Λίγο περνάω τις γιαγιάδες στο πεζοδρόμιο, λίγο φυτεύω δέντρα, λίγο να συζητάμε τα προβλήματά μας με τ αφεντικά, λίγο γιόγκα, λίγο διατροφή mens health..Είναι το πακέτο " hipster entry ", σου κάνει;
Α τέλεια! Ήταν αυτό που ήθελα! Αυτό είναι!
Πόσο θες;
Ε βάλε κανα δυο κιλά να βρίσκονται!
Εντάξει, αλλά προσοχή, γιατί με αυτά τα διαόλια, μπορεί ο κόσμος γύρω σου να αλλάξει πάρα πολύ απότομα, οπότε προσοχή..με το μαλακό...μην τα κάνεις όλα μαζί...Ακαιπουσαι, το μεγάλο πακέτο, "ψηφίζω συνειδητά hipster premium", άστο για αργότερα, γιατί μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση...Ξεκίνα με βαθιές ανάσες και πες από μέσα σου αργά περίπου 10 φορές "ζητω η φυλή, ζήτω η ελλας, ζήτω ο αντώνης σαμαράς"..Αν μπερδευτείς ξαναπεστο μια ακόμα, δεν κάνει κακό..

Πςςς... μόλις το ανήρτησες αυτό υπογράφει εκεχειρία μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία, έκλεισε η τρύπα το όζοντος, οι μετανάστες μεταμορφώθηκαν σε τουρίστες με διάθεση να ξοδέψουν πολύ συνάλαγμα στα Greek Islands, όλα έγιναν μέλι γάλα και ο κόσμος πλέον είναι πιο ροζ και τρυφέρος από αυτόν σε διαφήμιση του μικρού Πόνυ... ευχαριστώ για την συνεισφορά και τον αγώνα σου, διάλεξε μια λεωφόρο να της αλλάξουμε όνομα προς τιμή σου. Μόνο που παρέλειψες κάτι, το πιο εύκολο και αυτό που δεν σου κόστιζε τίποτα... βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις εμμέσως πλην σαφώς φασίστα και εθνικιστή επειδή είπα τη γνώμη μου. Και στον πραγματικό κόσμο, στον ρεαλιστικό, όταν και άμα (λεμε τώρα) χρειαστεί να κάνω κάτι εξίσου εύκολο και χωρίς κόπο για εσένα, δεδομένης της συμπεριφοράς σου, θα πάρεις το ζεύγος των γεννετήσιων αδένων μου... ;) Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε ώστε να είμαστε σε θέση να βοηθάμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους άλλους; Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τις συμπεριφορές και τα μυαλά μας...:wave2:

el_hymador
06/02/2014, 16:27
βρε χυμ πόσους «αυτοβελτιωμενους» χρειαζόμαστε για το «βελτιωμένο συλλογικό»? για να ξέρουμε να περιμένουμε μέχρι να καλυφτούν οι θέσεις …

Eιλικρινά δεν ξέρω βρε τζ - τζ - σου, εσύ με πόσο ακόμα post απ΄όλους μας πιστεύεις ότι θα σταματήσει το trafficking; Να ξέρουμε άμα είναι να το οργανώσουμε και να δουλεύουμε με βάρδυες...

ggs
06/02/2014, 16:35
Eιλικρινά δεν ξέρω βρε τζ - τζ - σου, εσύ με πόσο ακόμα post απ΄όλους μας πιστεύεις ότι θα σταματήσει το trafficking; Να ξέρουμε άμα είναι να το οργανώσουμε και να δουλεύουμε με βάρδυες...

Χυμ , μπερδεύεις το φορουμ με την πραγματική ζωή του καθενός …
Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση μαζί σου (κα σίγουρα όχι μέσα από το φορουμ )
Να σε καλά και κάνε ότι καταλαβαίνεις εσύ σωστό (σίγουρα εκτός φορουμ)

:wave2:

kalgeorge
06/02/2014, 16:40

για πολλους εδω, αυτο ειναι ένα και το αυτό που λενε...

gcrook
06/02/2014, 17:41
για πολλους εδω, αυτο ειναι ένα και το αυτό που λενε...

Σωστα.
Γι'αυτο ας παραμεινουμε με την ψευδαισθηση οτι τα γραπτα μας δεν μας χαρακτηριζουν.

el_hymador
06/02/2014, 17:46
Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση μαζί σου (κα σίγουρα όχι μέσα από το φορουμ )
Να σε καλά και κάνε ότι καταλαβαίνεις εσύ σωστό (σίγουρα εκτός φορουμ)

Δεν πρόκειται να τσακωθούμε...

Απλά δεν είναι αστείο να βλέπεις στο forum και στο διαδίκτυο γενικότερα παχιά λόγια και μανιφέστα που δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρυσμα στην πραγματική ζωή; Μου θυμίζει αυτά τα παιχνίδια ρόλων που ο άλλος φτιάχνει τον χαρακτήρα του σαν ρωμαλέος ατρόμητος πολεμιστής και στην πραγματικότητα είναι 9-5 δουλειά, 2 παιδιά, 3 κάρτες απλήρωτες και χέστης.

alres
06/02/2014, 19:11
Πςςς... μόλις το ανήρτησες αυτό υπογράφει εκεχειρία μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών στη Συρία, έκλεισε η τρύπα το όζοντος, οι μετανάστες μεταμορφώθηκαν σε τουρίστες με διάθεση να ξοδέψουν πολύ συνάλαγμα στα Greek Islands, όλα έγιναν μέλι γάλα και ο κόσμος πλέον είναι πιο ροζ και τρυφέρος από αυτόν σε διαφήμιση του μικρού Πόνυ... ευχαριστώ για την συνεισφορά και τον αγώνα σου, διάλεξε μια λεωφόρο να της αλλάξουμε όνομα προς τιμή σου. Μόνο που παρέλειψες κάτι, το πιο εύκολο και αυτό που δεν σου κόστιζε τίποτα... βιάστηκες να με χαρακτηρίσεις εμμέσως πλην σαφώς φασίστα και εθνικιστή επειδή είπα τη γνώμη μου. Και στον πραγματικό κόσμο, στον ρεαλιστικό, όταν και άμα (λεμε τώρα) χρειαστεί να κάνω κάτι εξίσου εύκολο και χωρίς κόπο για εσένα, δεδομένης της συμπεριφοράς σου, θα πάρεις το ζεύγος των γεννετήσιων αδένων μου... ;) Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε ώστε να είμαστε σε θέση να βοηθάμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους άλλους; Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τις συμπεριφορές και τα μυαλά μας...:wave2:

Ήθελα να σου απαντήσω κάπως αστεία, αλλά δεν μου βγαίνει..
Επειδή θυμάμαι αυτό
"...Έλεος όμως, οι τρικυμίες τελικά δεν παίζουν μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κεφάλια πολλών άλλων! Δηλαδή πως θέλετε να γίνεται η φύλλαξη των συνόρων; Όταν ένα πλοιάριο πραβιάζει τα χωρικά ύδατα πως θα το "υποδεχθεί" το λιμενικό; Με κερασματάκι τοπικών πορϊόντων και παραδοσιακές στολές σε ένα φολκόρ φαντασμαγορικό θέαμα;..."
που καταλαβαίνουμε όλοι τι θες να πεις...δεν μπορώ να απαντήσω με ένα αστείο.

Δεν έκανα χαρακτηρισμούς φίλε μου. Είναι χρήσιμοι και αυτοί στη ζωή, αλλά δεν έκανα. Ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς λέει η μισή Ελλάδα. Στην πράξη (άλλο στα λόγια.)
Ενθυμούμενος όμως το παραπάνω απόσπασμα, μπορώ να πω ότι ειδικά αυτούς τους χαρακτηρισμούς που λες, μάλλον τους έχεις κερδίσει πανηγυρικά και με το σπαθί σου.
Από μένα ούτε μανιφέστα, ούτε ηρωισμοί. Θλίψη για τον ηθικό, κοινωνικό και πολιτικό ξεπεσμό, ντροπή που είμαι μέρος του, φόβος και οργή.

Νομίζω ότι επειδή είσαι άνθρωπος της λογικής, έχεις οδηγηθεί σε εντελώς λάθος θέσεις, λόγω του ότι έχεις απαντήσει "λογικά" στις ερωτήσεις που έχουν βάλει οι από πάνω μας, δηλαδή στις λάθος ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις όμως δυστυχώς είναι άλλες.

MG-KTiNoS
06/02/2014, 19:13
Εγώ έχω γνωρίσει καλούς ανθρώπους από τα φόρουμ κι έχουμε κάνει καλά πράγματα μαζί.
Αιμοδοσίες κλπ
Δεν θέλω να περιαυτολογώ αλλά πιστεύω τελικά ότι και το ιντερνετ με όλες του τις μαλακίες
κάποιες φιλίες τις έχει φτιάξει.
:)

taisteal
06/02/2014, 19:19
Εγω να ρωτησω κατι που το εχω απορια?
τι εννοουμε λεγοντας καλος ανθρωπος?
αυτος που δεν ενοχλει κανεναν,κανει μια απλη ζωη και τιμια?
η αυτος που κανει οτι μπορει για το κοινο καλο με ανιδιοτελεια και διακριτικοτητα?
θυμηθηκα τον κυρ Παντελη,ενα ωραιο τραγουδακι...

el_hymador
06/02/2014, 19:42
Ήθελα να σου απαντήσω κάπως αστεία, αλλά δεν μου βγαίνει..
Επειδή θυμάμαι αυτό
"...Έλεος όμως, οι τρικυμίες τελικά δεν παίζουν μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κεφάλια πολλών άλλων! Δηλαδή πως θέλετε να γίνεται η φύλλαξη των συνόρων; Όταν ένα πλοιάριο πραβιάζει τα χωρικά ύδατα πως θα το "υποδεχθεί" το λιμενικό; Με κερασματάκι τοπικών πορϊόντων και παραδοσιακές στολές σε ένα φολκόρ φαντασμαγορικό θέαμα;..."
που καταλαβαίνουμε όλοι τι θες να πεις...δεν μπορώ να απαντήσω με ένα αστείο.

Δεν έκανα χαρακτηρισμούς φίλε μου. Είναι χρήσιμοι και αυτοί στη ζωή, αλλά δεν έκανα. Ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς λέει η μισή Ελλάδα. Στην πράξη (άλλο στα λόγια.)
Ενθυμούμενος όμως το παραπάνω απόσπασμα, μπορώ να πω ότι ειδικά αυτούς τους χαρακτηρισμούς που λες, μάλλον τους έχεις κερδίσει πανηγυρικά και με το σπαθί σου.
Από μένα ούτε μανιφέστα, ούτε ηρωισμοί. Θλίψη για τον ηθικό, κοινωνικό και πολιτικό ξεπεσμό, ντροπή που είμαι μέρος του, φόβος και οργή.

Νομίζω ότι επειδή είσαι άνθρωπος της λογικής, έχεις οδηγηθεί σε εντελώς λάθος θέσεις, λόγω του ότι έχεις απαντήσει "λογικά" στις ερωτήσεις που έχουν βάλει οι από πάνω μας, δηλαδή στις λάθος ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις όμως δυστυχώς είναι άλλες.

Δυστυχώς συνεχίζεις... η συγκεκριμένη απάντηση μου ήταν μια τοποθέτηση σχετικά με την απορία σου γιατί σημαδεύουν με όπλα τους λαθρομετανάστες στα σύνορα με την τουρκία, όταν οι λέμβοι παραβιάζουν τα χωρικά ύδατα. Κράτησε τις λέξεις, σύνορα, παραβιάση χωρικών υδάτων, τουρκία... και την απάντηση αυτή την χρησιμοποιήσες αποσπασματικά για να υποστηρίξεις το ότι είμαι φασίστας και εθνίκι, κάτι που αναπαράγεις και σε αυτό το Post σου.

Θα μπορούσα να σου πω ότι με τους χαρακτηρισμούς που σκορπάς δεξιά και αριστερά σαν στραγάλια είσαι πιο φασίζων απο τους φασίστες αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να σε βγάλω από την πλάνη του ΔονΚιχωτισμού σου, πόσο μάλλον όταν σε γνωρίζω μόνο σαν δεδομένη ποσότητα bytes. Πίστευε ότι θες, είμαστε όλοι ανεμόμυλοι - κασσιδιάρηδες.

sonic22
06/02/2014, 19:54
Αλλαγη θεματος...
http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%C2%AB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7

υ.γ. δεν συμφωνω 100% με την αναλυση του, παντος λεει πολλες αληθιες...

kalgeorge
07/02/2014, 07:41
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ellhnikh_voylh_mikrh_xwra_liges_edres_alla_rekor_ypallhlwn.2631475.html

MG-KTiNoS
07/02/2014, 07:49
Αλλαγη θεματος...
http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%C2%AB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7

υ.γ. δεν συμφωνω 100% με την αναλυση του, παντος λεει πολλες αληθιες...

Όταν κάποιες αλήθειες...
πάνε πακέτο με πολλά ψέματα
αυτό λέγε ... προπαγάνΤα.

Ξέρεις τι ΔΕ λέει?
ότι η τρόικα εδώ υποστηρίζει τις δικές τις τράπεζες και εταιρείες γενικότερα.
Όταν όμως ΟΛΑ γίνουν ΙΧ και τ αφεντικά είναι στη Γερμανια ή χειρότερα στην τουρκία και το κατάρ
θα είμαστε απλά υπαλληλάκια της καρμπαζάς.
Με πολύ σάλτσα για το πόσο κοπρόσκυλα είμαστε και πόσο φυλετικά
ανώτεροι είναι δαυτοί να το παραδεχτούμε και μόνοι μας
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ggs
07/02/2014, 15:58
Η Digea θα είναι ο πάροχος υπηρεσιών δικτύου για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, καθώς ήταν η μοναδική εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό της ΕΕΤΤ.
Όπως έγινε γνωστό, η Digea αναλαμβάνει τόσο το δίκτυο των εθνικής εμβέλειας σταθμών, όσο και των σταθμών περιφερειακής εμβέλειας.
Το συνολικό τίμημα είναι της τάξεως των 18 εκατ. ευρώ και η άδεια είναι διάρκειας 15 ετών (http://www.naftemporiki.gr/finance/story/759687)

Billymuse
07/02/2014, 17:57
Η Digea θα είναι ο πάροχος υπηρεσιών δικτύου για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, καθώς ήταν η μοναδική εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό της ΕΕΤΤ.
Όπως έγινε γνωστό, η Digea αναλαμβάνει τόσο το δίκτυο των εθνικής εμβέλειας σταθμών, όσο και των σταθμών περιφερειακής εμβέλειας.
Το συνολικό τίμημα είναι της τάξεως των 18 εκατ. ευρώ και η άδεια είναι διάρκειας 15 ετών (http://www.naftemporiki.gr/finance/story/759687)

Πιο πολύ με σόκαρε που έβαλες άβαταρ παρά το άρθρο

sonic22
07/02/2014, 19:03
Όταν κάποιες αλήθειες... πάνε πακέτο με πολλά ψέματα αυτό λέγε ... προπαγάνΤα.
Οταν αποδεχομαστε μονο μια εκδοχη της "αληθιας" ως σωστη, τωτε εχουμε ιδεολογικη τυφλωση ή την αρχη μιας θρησκεια.

Ξέρεις τι ΔΕ λέει?
ότι η τρόικα εδώ υποστηρίζει τις δικές τις τράπεζες και εταιρείες γενικότερα.
Όταν όμως ΟΛΑ γίνουν ΙΧ και τ αφεντικά είναι στη Γερμανια ή χειρότερα στην τουρκία και το κατάρ
θα είμαστε απλά υπαλληλάκια της καρμπαζάς.
Με πολύ σάλτσα για το πόσο κοπρόσκυλα είμαστε και πόσο φυλετικά ανώτεροι είναι δαυτοί να το παραδεχτούμε και μόνοι μας ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Δλδ το τραπεζικο συστημα μεχρι τωρα ηταν ανεξαρτητο απο ξενους παραγωντες και τωρα κινδυνευει να αλλοτριωθει... :bawl:
'Η οτι οι ξενες επιχειρησεις θελαν τις πλατες της Τροικας για να ερθουν στην Ελλαδα... :look:
Εκτος και αν αποδεχεσαι οτι ειναι στο DNA μας να ειμαστε λαμογια και κουτοπονηροι οπωτε (σε αντιθεση με την υπολοιπη ευρωπη) και θα καταρευσουμε στον ανταγωνισμο...

sonic22
07/02/2014, 20:11
Σημερινη προσωπικη ιστορια...

Χρειαζομουνα ενα πιστοποιητικο υγειας για την δουλεια...
Ειχα χρονια να παω σε νοσοκομειο (το οποιο ειναι ολοκαινουργιο στο νησι) οπωτε την περασμενη πεμπτη εκλεισα ενα ραντευου για αυτην την Παρασκευη.
Αρχικα ξαφνιαστικα απο το οτι τα (νεα) παιδια στον γκισε των εισιτηριων ηταν πολυ φιλικα και εξυπηρετικα. Εκανα την δουλεια μου σωστα και με ταχυτητα (για αυτο αλλωστε και δεν βρηκα πανω απο 3 ανθρωπους ουρα).
Ειχα το νουμερο 2 για τον παθολογο και το 3 για τον νευρολογο...

Σημερα λοιπον και εχοντας την καλυτερη εντυπωση για την οργανωση του (νεου) νοσοκομειου πηγα απο τις 9. Η λεξη χαος δεν ειναι αρκετη...

Συνοψιζοντας ο παθολογος με "δεχτηκε" λιγο μετα τις 11 (το νουμερο 2 ειχα θυμιζω...) και η εξεταση του ηταν ενα κλασικο [δεν εχεις τιποτα ε?], σφραγιδα, υπογραφη και (LOL) γνησιο της υπογραφης απο τον προισταμενο... :cry:

Στον νευρολογο νομιζα οτι ημουν σε φαρσοκωμωδια...
Αφου περιμενα ορθιος για καμια ωρα μεχρι να καταφερουν ο γιατρος με μια νοσοκομα να ανταμωσουν στο ιδιο δωματιο (εψαχνε ο ενας τον αλλο), περασα στα ενδωτερα οπου ο γιατρος ξεκινησε να αναψει τσιγαρο! και να πιει μια γουλια καφε ενω πανω απο το διαρκες τσιγαροασμα-βηχα, ειχε την εικονα ανθρωπου που εχει χασει τα παντα στο καζινο. Μηλαμε λιγο ακομα να καθομουνα θα ξεκιναγα να τον ρωτησω τι ειναι αυτο που τον απασχολει τοσο πολυ και οτι ολα θα πανε καλα...
Τεσπα , η εξεταση εγινε χωρις καν ερωτηση αυτην την φορα και απλα μπηκαν τα στοιχεια μου σε μια προσυμπληρωμενη δηλωση...
Φυσικα χρειαστικα ξανα υπογραφη γνησιοτητας (:lol:) απο τον προισταμενο.

Εφυγα κατα τις 12+ με πονοκεφαλο απο τον θορυβο (πολυ παρλα οι γριες)

Απλα παραθετω την ιστορια. Τα συμπερασματα δικα σας...

υ.γ 1Το καλο ηταν οτι υπηρχε καθισμα (στον παθολογο) για να κατσω να περιμενω και να ριξω πασιεντζες στο κινητο.
Το κακο ηταν οτι ο κλιματισμος μια εβγαζε τερμα ζεστο αερα και μια δροσερο :look:
υ.γ 2 οι ασπρομαλιδες στην αναμονη στα νοσοκομεια δεν παιζωνται.
Μια γρια διπλα μου ειχε ολες τις συμφωρες του κοσμου και δεν μπορουσε να περιμενει. Ολο οτι εχει ζαχαρο και δεν εχει φαει τιποτα απο το πρωι (?? ποιο πρωι??). Γλωσσα δεν εβαλε μεσα φυσικα και πανω στην κουβεντα οταν την ρωτησε μια που μιλαγανε ποσο ζαχαρο εχει δεν ηξερε και ειπε διστακτικα σαν παιδι που την εχουν πιασει με σοκολατες στα μουτρα... ενα... (ενα τι? πωτε δεν μαθαμε...)
Ενας αλλος ασπρομαλης πισο μου ηξερε οποιον περναγε και ελεγε σε ολους το ιδιο σαν σε κασετα
-Ειχα κρυωμα στο αναπνευστικο (:confused:) και θελουν να κανω κατι εξετασεις.
-Χρυση αυγη θα ψηφησω (:a04:) για να τους δειρει ολους στην βουλη... (και στο καπακι) φασιστας δεν ειμαι αλλα...:a31:

MG-KTiNoS
07/02/2014, 21:33
Οταν αποδεχομαστε μονο μια εκδοχη της "αληθιας" ως σωστη, τωτε εχουμε ιδεολογικη τυφλωση ή την αρχη μιας θρησκεια.

Δλδ το τραπεζικο συστημα μεχρι τωρα ηταν ανεξαρτητο απο ξενους παραγωντες και τωρα κινδυνευει να αλλοτριωθει... :bawl:
'Η οτι οι ξενες επιχειρησεις θελαν τις πλατες της Τροικας για να ερθουν στην Ελλαδα... :look:
Εκτος και αν αποδεχεσαι οτι ειναι στο DNA μας να ειμαστε λαμογια και κουτοπονηροι οπωτε (σε αντιθεση με την υπολοιπη ευρωπη) και θα καταρευσουμε στον ανταγωνισμο...

Ασ' το φίλε, εσύ ή χαζός είσαι ή το χαζό παριστάνεις οπότε...

sonic22
07/02/2014, 22:28
Ασ' το φίλε, εσύ ή χαζός είσαι ή το χαζό παριστάνεις οπότε...
Θα μπορουσες απλα να μην απαντησεις...
Τωρα απλα προσβαλεις τον εαυτο σου.
Καλη συνεχεια στους ανεμομυλους που πολεμας και αλλη φορα μην απαντησεις ετσι γιατι θα λαβεις αλλου υφους απαντηση.

MG-KTiNoS
07/02/2014, 22:34
Θα μπορουσες απλα να μην απαντησεις...
Τωρα απλα προσβαλεις τον εαυτο σου.
Καλη συνεχεια στους ανεμομυλους που πολεμας και αλλη φορα μην απαντησεις ετσι γιατι θα λαβεις αλλου υφους απαντηση.

τρέμουν τα πόδια μου...
:lol:

Xlitos
07/02/2014, 22:59
Putanies....

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1

ideato
08/02/2014, 00:37
http://zenithmag.wordpress.com/

kalgeorge
08/02/2014, 11:40
antwnis samaras

https://www.youtube.com/watch?v=0QJ2L3TjQ34

AUFGEBRACHT
09/02/2014, 11:43
Deutsche banking uber alles:
http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=414485

kalgeorge
09/02/2014, 12:03
http://news247.gr/eidiseis/eisaggeliko_kathgorw_se_stoyrnara_-_athanasioy_varies_kataggelies_gia_apopeira_sygkalypshs_oikonomikwn_skandalwn.2634675.html?utm_sourc e=Sport24Widget&utm_medium=S24Footer&utm_campaign=24mediaWidget

Hayate
10/02/2014, 12:38
Ξυπνάς και διαβάζεις το συγκεκριμένο:http://news247.gr/eidiseis/politiki/diapseudei_o_kikilias_oti_evgale_paranoma_xrhmata_sto_ekswteriko_gia_themata_hthikhs_den_shkwnw_muga _sto_spathi_moy.2636664.html

μετά αυτό http://news247.gr/eidiseis/koinonia/prosagwgh_toy_dhmarxoy_wrwpou_meta_th_fwtia_sta_diodia_malakasas.2636523.html

απόλυτη θλίψη.....:(

MG-KTiNoS
10/02/2014, 14:17
Ξυπνάς και διαβάζεις το συγκεκριμένο:http://news247.gr/eidiseis/politiki/diapseudei_o_kikilias_oti_evgale_paranoma_xrhmata_sto_ekswteriko_gia_themata_hthikhs_den_shkwnw_muga _sto_spathi_moy.2636664.html

μετά αυτό http://news247.gr/eidiseis/koinonia/prosagwgh_toy_dhmarxoy_wrwpou_meta_th_fwtia_sta_diodia_malakasas.2636523.html

απόλυτη θλίψη.....:(

Βλέπεις κάτι παράξενο?

Κάτι ασυνήθιστο ίσως?
:cool:

Hayate
10/02/2014, 14:25
Βλέπεις κάτι παράξενο?

Κάτι ασυνήθιστο ίσως?
:cool:

Αυτή είναι η μ#$@#%κία της υπόθεσης,οτι πλέον μας φαίνονται συνηθισμένα....(Δεν μιλάω επι προσωπικού εε,μην παρεξηγηθούμε κιόλας :D)

Pan (dvs)
10/02/2014, 14:40
Αυτή είναι η μ#$@#%κία της υπόθεσης,οτι πλέον μας φαίνονται συνηθισμένα....(Δεν μιλάω επι προσωπικού εε,μην παρεξηγηθούμε κιόλας :D)

Η ειδηση ειναι οταν ο δημοσιογραφος δαγκωνει τον σκυλο και οχι οταν ο σκυλος δαγκωνει τον δημοσιογραφο.

teogtp
10/02/2014, 21:43
:plaf::faint:
http://newpost.gr/post/321915/erxetai-kai-o-neos-foros-lipoys-me-tis-eylogies-ths-troikas#ixzz2srONFGFf

menelaos46
11/02/2014, 00:08
http://newpost.gr/post/321915/erxetai-kai-o-neos-foros-lipoys-me-tis-eylogies-ths-troikas#ixzz2srONFGFf

Δε πάμε καθόλου καλά...

ideato
11/02/2014, 01:02
ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Ξεφτίλισε κυριολεκτικά τον οικτρό Σαμαρά ο άγλλος δεξιός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ, αρχηγός του κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο στις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2009 είχε πάρει το 17% των ψήφων στη Βρετανία. «Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα! Η τρόικα κυβερνά!» του είπε κατάμουτρα μέσα στο ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη, στη διάρκεια της εμφάνισης του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Στρασβούργο με αφορμή την έναρξη της εξάμηνης προεδρίας της χώρας μας στην ΕΕ. «Το κόμμα σας ονομάζεται Νέα Δημοκρατία, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να το μετονομάσετε σε …Μη Δημοκρατία (No Democracy), γιατί η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή» συνέχισε ακάθεκτος ο Φάρατζ.

«Η Κυβέρνηση δουλεύει με την τρόικα 18 μήνες και η Ελλάδα έχει πετύχει πολλούς στόχους του προγράμματος» ψέλλισε μισοκακόμοιρα ο Σαμαράς για να γοητεύσει, όπως νόμιζε, τους ευρωβουλευτές. Τον «έκραξε» μέχρι και ο επικεφαλής των σοσιαλιστών στο ευρωκοινοβούλιο, ο καραδεξιός αυστριακός σοσιαλδημοκράτης Χάνες Σβόμποντα. «Πρέπει να καταργηθεί η τρόικα» είπε ωμά στον Σαμαρά. «Πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας είναι απαράδεκτες και καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας» εξήγησε ο αυστριακός ευρωβουλευτής στον Έλληνα Πρωθυπουργό! Είναι να τρελαίνεται κανείς – οι ξένοι προσπαθούσαν να πείσουν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας πόσο καταστροφικά είναι τα μέτρα της τρόικας για τους Έλληνες και πόσο επικίνδυνα μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα, αν ο Σαμαράς συνεχίσει με την ίδια δουλικότητα να εκτελεί τις εντολές που του δίνουν οι Ευρωπαίοι! «Πρέπει να λάβετε μέτρα επειγόντως γιατί ο κόσμος έχει πολύ έντονη αίσθηση ότι έχει αδικηθεί» του τόνισε ο η επικεφαλής της ομάδας των Πρασίνων στην ευρωβουλή Ρεμπέκα Χαρμς. «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα εξαλείφοντας τα θεμελιώδη δικαιώματα του ελληνικού λαού» τον ανακάλεσε στην τάξη η αριστερή γερμανίδα ευρωβουλευτής Γκάμπριελ Τσιμέρ. ........

ideato
11/02/2014, 01:03
..............Μια ακόμη γυναίκα ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά από τους «ανεξάρτητους», όπως λέμε στην Ελλάδα (στο ευρωκοινοβούλιο τους λένε «μη εγγεγραμμένους» σε ομάδα κοινοβουλευτική), λοιδόρησε τον Σαμαρά που ζητούσε «περισσότερη Ευρώπη» για να ξεπεραστεί η κρίση: «Βρίσκεστε σε τεχνητούς παραδείσους αν πιστεύετε ότι η ΕΕ είναι η λύση!» του είπε ορθά κοφτά, κατηγορώντας τον έμμεσα ότι …παίρνει «πολιτικά παραισθησιογόνα»! Είχε προηγηθεί ο επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν, ο Όλι Ρεν, ο οποίος είχε ομολογήσει ότι οι Ευρωπαίοι «έσφαξαν σαν αρνί» την Ελλάδα για να κερδίσουν χρόνο και να σώσουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα δημόσιου χρέους, αλλά πάνω από όλα για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες! «Στο ξεκίνημα της κρίσης, την άνοιξη του 2010 και κάποιο διάστημα μετά, αν είχε άμεσα αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος θα είχατε αντιμετωπίσει δραματικές συνέπειες μετάδοσης τόσο σε άλλα κράτη μέλη όσο και μέσω του τραπεζικού διαύλου στην Ευρώπη» δήλωσε τη νύχτα της Δευτέρας, μιλώντας προς τους ευρωβουλευτές που συναπαρτίζουν την επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου που ερευνά τις συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ μέσω της τρόικας σε χώρες υπό μνημονιακό καθεστώς υποτέλειας.

Τι ακριβώς εννοεί ο Όλι Ρεν; Οι αριθμοί δίνουν την απάντηση. Την άνοιξη του 2010 το ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 300 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 184 δισεκατομμύρια τα χρωστούσε η Ελλάδα σε ξένες ιδιωτικές τράπεζες, πρωτίστως και σχεδόν αποκλειστικά ευρωπαϊκές. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν το χρέος «κουρευόταν» το 2010 κατά π.χ 50%, από τα 300 δισεκατομμύρια η Ελλάδα θα βρισκόταν να χρωστά μόνο 150 δις. ευρώ, επειδή τότε κανένα τμήμα του χρέους της δεν βρισκόταν στα χέρια κρατών ή διεθνών οργανισμών όπως το ΔΝΤ ή η ΕΚΤ, καθώς καταρχήν απαγορεύεται από το καταστατικό τους να μειώνεται το χρέος κρατών προς τους οργανισμούς αυτούς. Μάλιστα, όχι μόνο θα είχε βελτιωθεί θεαματικά από δημοσιονομική σκοπιά η θέση της Ελλάδας, αλλά επιπλέον από τα 150 δισεκατομμύρια που θα γλίτωνε τα 90 και πλέον θα τα είχαν πληρώσει οι Ευρωπαίοι, αφού σε αυτούς χρωστούσε η χώρα πάνω από 180 δισεκατομμύρια. Υπάγοντας όμως την Ελλάδα σε καθεστώς μνημονίου και χρησιμοποιώντας τα λεφτά των μνημονιακών δανείων, για να πληρώνονται στο 100% της αξίας τους τα ομόλογα που έληγαν τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν ως την άνοιξη του 2012 που έγινε το κούρεμα, η χώρα μας βρέθηκε να χρωτσάει …355(!) δισεκατομμύρια και μάλιστα στα κράτη της ευρωζώνης, στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ που αρνήθηκαν κάθε «κούρεμα»! Βενιζέλος και Σαμαράς έτσι λεηλάτησαν τα ομόλογα που κατείχαν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, οι ελληνικές τράπεζες, οι έλληνες μικροομολογιούχοι, τα ελληνικά ΑΕΙ, νοσοκομεία και δημόσια ιδρύματα κ.λπ.

Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδευσης υπήρξαν τραγικά για την Ελλάδα. Κουρεύοντας κατά 53% το δημόσιο χρέος το 2012, από τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστούσε η χώρα το 2010 βρέθηκε το 2013 να χρωστάει 321 δισεκατομμύρια! Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού όλο το κόστος του κουρέματος το υπέστησαν σχεδόν αποκλειστικά ελληνικά ιδρύματα και άτομα, ενώ οι ευρωπαίοι δανειστές αντί να χάσουν τα 90 δις. που θα έχαναν το 2010 το 2012 δεν έχασαν τίποτα! Αντιθέτως χρέωσαν δάνεια ύψους 240 δισεκατομμυρίων ευρώ τους Έλληνες και οι ιδιωτικές τράπεζες τους πήραν τα λεφτά τους! Αυτά εννοούσε λοιπόν ο Όλι Ρεν.

*Δημοσιεύθηκε στο «Πριν» της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014

Pan (dvs)
11/02/2014, 08:16
Δε πάμε καθόλου καλά...

Μια χαρα παμε,μοντελα θα μας κανουνε.

menelaos46
11/02/2014, 08:33
Μια χαρα παμε,μοντελα θα μας κανουνε.

Και γιατί να γίνουμε μοντέλα?? Έχει και πασαρέλα το πρόγραμμα?

Pan (dvs)
11/02/2014, 13:29
Και γιατί να γίνουμε μοντέλα?? Έχει και πασαρέλα το πρόγραμμα?

Φυσικα.Πρωτα πασαρελα και μετα.... τα υπολοιπα.

AUFGEBRACHT
11/02/2014, 18:52

Δεν τον βλέπω καθόλου καλά το Βενιζέλο...

nikos_abel
11/02/2014, 18:56
Δεν τον βλέπω καθόλου καλά το Βενιζέλο...

Η τον Πάγκαλο

"Δεν έχω να πληρώσω τα χαράτσια για τα ακίνητα ΚΑΙ τα παϊδάκια μου" θα λέει τώρα :tooth:

TROOPER
12/02/2014, 09:08

το μετρο εχει ηδη εφαρμοστει στην δανια.

ετσι για να ξερουμε. κι επειδη μας ταξανε οτι θα μας κανουνε τη δανια του νοτου...;)

teogtp
12/02/2014, 09:14
το μετρο εχει ηδη εφαρμοστει στην δανια.

ετσι για να ξερουμε. κι επειδη μας ταξανε οτι θα μας κανουνε τη δανια του νοτου...;)
Γι'αυτο και η προχθεσινη κοψιδομαζωξης;
Αντιστεκομαστε σθεναρα;

TROOPER
12/02/2014, 09:16
Γι'αυτο και η προχθεσινη κοψιδομαζωξης;
Αντιστεκομαστε σθεναρα;

κανουμε καβα :lol:

stam2
13/02/2014, 12:53
λουκέτο στον Ελληνικό Χάλυβα....
τι να πεις, η παρακμή συνεχίζεται....

http://gr.news.yahoo.com/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-110000681.html

GFawkes
13/02/2014, 13:26
Ζητω η αναπτυξη
θανατος στα αφεντικα...
:uplate:

alex14
13/02/2014, 13:38
λουκέτο στον Ελληνικό Χάλυβα....
τι να πεις, η παρακμή συνεχίζεται....

http://gr.news.yahoo.com/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-110000681.html

Αντε, για να παρουν σειρα και οι ναυτιλιακες σιγα σιγα :rolleyes:

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1957922

nikos_abel
15/02/2014, 00:36
http://www.youtube.com/watch?v=DmWgi4lWESQ

Ξέρετε τι να κάνετε.

kalgeorge
16/02/2014, 13:46
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/ftwxoi_entos_plousioi_ektos_143_ypallhloi_toy_ypoik_evgalan_prwtoi_ta_xrhmata_toys_sto_ekswteriko.26 45538.html

swste tin ellada pou "thelei" na swthei

nikos_abel
20/02/2014, 06:45
Αρχίσαμεεεεεεεεεεεε

HSBC: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο θα φέρει πρόωρες εκλογές και θα θέσει σε κίνδυνο το πρόγραμμα προσαρμογής (http://www.iefimerida.gr/news/143910/hsbc-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1)

MG-KTiNoS
20/02/2014, 07:08
Αρχίσαμεεεεεεεεεεεε

HSBC: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο θα φέρει πρόωρες εκλογές και θα θέσει σε κίνδυνο το πρόγραμμα προσαρμογής (http://www.iefimerida.gr/news/143910/hsbc-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1)

oooxxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

και δεν θα προσαρμοστώ ποτέεεε πιαααα......

:cry:

MG-KTiNoS
20/02/2014, 07:14
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5087632/to-kolpo-twn-9-ekat-kai-oi-narkes-twn-mko/
Πάρε κόΖμε
προ σα ρμο γή...

sonic22
20/02/2014, 18:54
Στο ιδιο θεμα απο αλλη οπτικη.
http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/467/edito-467

kalgeorge
21/02/2014, 18:20
xaxaxaxaxaxaxxaxaxax

http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/ArsiVaron/athwa_oloklhrh_h_ethnikh_arshs_varwn.2655095.html

stam2
21/02/2014, 21:44
xaxaxaxaxaxaxxaxaxax

http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/ArsiVaron/athwa_oloklhrh_h_ethnikh_arshs_varwn.2655095.html

Πραγματι για γελια.... Ακου "Ηρθαν λαθος φαρμακα απο κινα"... Ας δοκιμασουμε να δουμε τι μας εστειλαν οι κινεζοι φαρμακοτριφτες...

kalgeorge
21/02/2014, 21:54
aaxaaaaxaxaxaxaxa

http://news247.gr/eidiseis/politiki/epeisodiakh_omilia_apoxwrhse_o_panagiwtopoylos_apo_ta_gioyxaismata_kai_ta_gelia_pareyriskomenwn.2655 622.html

MG-KTiNoS
22/02/2014, 07:55
Οι ανασφάλιστοι πλησιάζουν πλέον τα 3 εκατομμύρια και ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στην περίθαλψη συνεχώς αυξάνεται.

MEGA

:eek:

tsompanis
22/02/2014, 15:08
Η ειδηση ειναι οταν ο δημοσιογραφος δαγκωνει τον σκυλο και οχι οταν ο σκυλος δαγκωνει τον δημοσιογραφο.

Οι ανασφάλιστοι πλησιάζουν πλέον τα 3 εκατομμύρια και ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στην περίθαλψη συνεχώς αυξάνεται.

MEGA

:eek:

Τιποτα ρε,μονο φωτια και τσεκουρι.σημερα επιασαν εναν στο σουπερμαρκετ γιατι βουτηξε 2βουτηρα και ενα βαζο μελι
Μαζι με εναν ηλικιωμενο κυριο καταφεραμε να λυσουμε το ποβλημα.για πλακα θα τον εχωναν μεσα.
Η βενζινα ου θα εκαιγε το περιπολικο θα ηταν πιο ακριβη!

nick_VFR
22/02/2014, 15:15
3 στους 4 ανέργους παραμένουν χωρίς δουλειά για 2,5 χρόνια περίπου!!

http://www.skai.gr/news/greece/article/252394/horis-douleia-gia-25-hronia-to-75-ton-anergon-stin-ellada/

AUFGEBRACHT
22/02/2014, 17:36
3 στους 4 άνεργους χωρίς δουλειά για 2,5 χρόνια, 3.000.000 χωρίς πρόσβαση στην περίθαλψη, άνθρωποι που κλέβουν βούτυρα και μέλια, παιδιά που η λέξη πρωϊνό και κολατσιό τους είναι άγνωστες, μια χώρα κατακαμμένη και χαντακωμένη για γενιές ολόκληρες, ατελείωτος ο κατάλογος και δε συμμαζεύεται. Και τί κάνουμε; ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα λέμε εδώ, τα καταγγέλουμε στην καφετέρια, στον καναπέ μας και αυτό είναι όλο.

Τώρα η κουβέντα θα πάει σε άλλες ατραπούς αλλά ας καταθέσω τη σκέψη μου...Κοίταγα τις προάλλες αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία.Δεν εξετάζω εάν είναι όλα αυτά υποκινημένα, αυθόρμητα, δεν ξέρω κι εγώ τί. Στέκομαι μόνο στο γεγονός, άνθρωποι ξεσηκωμένοι εναντίον κάποιας εξουσίας. Σκέφτηκα παραλληλισμό με Ελλάδα και εάν αυτό είναι δόκιμο. Από τη μία άνθρωποι που βγήκαν στο Κίεβο και αντιμετώπισαν σφαίρες και θάνατο και από την άλλη άνθρωποι που βγήκαν στην Αθήνα, σφύριζαν μπροστά στο κοινοβούλιο, μούτζωναν, κάποιοι έπιναν μπύρες, άλλοι έπαιρναν τηλέφωνο τους γνωστούς και ανακοίνωναν με αυταρέσκεια "ναι ρε μαλάκα, έχω κατέβει στο Σύνταγμα λέμε".
Ο ποιητής δεν είχε πει τυχαία ότι "η άνοιξη είναι ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, θέλει νεκροί χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς, θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους". Είμαστε βολεμένοι, πάει και τελείωσε. Κρίση, κρίση, κρίση και χτες το μόνο που άκουγα ήταν ο ένας να ρωτάει τον άλλο πόσα παϊδάκια, πανσέτες, λουκάνικα και κοψίδια έφαγαν την Τσικνοπέμπτη και να κάνουν άτυπο διαγωνισμό ποιος έφαγε τα περισσότερα και ποιος είναι πιο μερακλής καλοφαγάς.

Το έχω ξαναπεί εδώ μέσα, εάν ήταν έτσι, η Βαστίλλη θα είχε πέσει με καθιστική διαμαρτυρία, τα χειμερινά ανάκτορα του τσάρου με μούτζες και γιούχες και ο Τσε θα ήταν κάποιος που θα έφερνε εκπληκτικά στο Λάκη Λαζόπουλο. Τί κάνει τους Ουκρανούς να βγαίνουν στους δρόμους, να παρατάνε σπίτι, οικογένεια και δουλειά και να μην ξέρουν αν θα γυρίσουν ζωντανοί; Να ζητάνε λύτρωση και είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν με αίμα και ζωή το αντίτιμο; Και στα καθ' ημάς, περισσότεροι πήγαν να χειροκροτήσουν για συμπαράσταση τον Σπανό τον λαθρέμπορο καυσίμων επειδή είναι ο πρόεδρος της ομάδας τους, από όσους θα πήγαιναν εάν έπιαναν τον άνεργο πατέρα που έκλεψε σχολικά για τα παιδιά του ή τον άνθρωπο παραπάνω που έκλεψε μέλι και βούτυρο...

nick_VFR
22/02/2014, 18:51
Ακόμη και σήμερα, 5 χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης, δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις Ελλάδα με Ουκρανία. Το ονομαστικό κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας είναι $21.617, έναντι $3.862 της Ουκρανίας. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι εκεί έχουν πολύ λιγότερα να χάσουν και περισσότερα να κερδίσουν. Εμείς (με την βοήθεια των ΜΜΕ) έχουμε "πειστεί" ότι τόσα χρόνια ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας και ότι υπάρχει ανάγκη "προσαρμογής". Χώρια που εδώ, υπάρχει ακόμη η οικογένεια, ένας θεσμός που έχει αρκετή ισχύ ακόμα και στηρίζει τους περισσότερους ανέργους. Έτσι, ακόμη και αυτοί νιώθουν πως "έχουν κάτι να χάσουν"...

Ήταν γεγονός πάντως εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα ότι ήταν (και τώρα είναι πολύ περισσότερο) δύσκολο να βρεις δουλειά, δεν είναι καινούριο φαινόμενο αυτό...

kalgeorge
22/02/2014, 18:59
3 στους 4 άνεργους χωρίς δουλειά για 2,5 χρόνια, 3.000.000 χωρίς πρόσβαση στην περίθαλψη, άνθρωποι που κλέβουν βούτυρα και μέλια, παιδιά που η λέξη πρωϊνό και κολατσιό τους είναι άγνωστες, μια χώρα κατακαμμένη και χαντακωμένη για γενιές ολόκληρες, ατελείωτος ο κατάλογος και δε συμμαζεύεται. Και τί κάνουμε; ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα λέμε εδώ, τα καταγγέλουμε στην καφετέρια, στον καναπέ μας και αυτό είναι όλο.

Τώρα η κουβέντα θα πάει σε άλλες ατραπούς αλλά ας καταθέσω τη σκέψη μου...Κοίταγα τις προάλλες αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία.Δεν εξετάζω εάν είναι όλα αυτά υποκινημένα, αυθόρμητα, δεν ξέρω κι εγώ τί. Στέκομαι μόνο στο γεγονός, άνθρωποι ξεσηκωμένοι εναντίον κάποιας εξουσίας. Σκέφτηκα παραλληλισμό με Ελλάδα και εάν αυτό είναι δόκιμο. Από τη μία άνθρωποι που βγήκαν στο Κίεβο και αντιμετώπισαν σφαίρες και θάνατο και από την άλλη άνθρωποι που βγήκαν στην Αθήνα, σφύριζαν μπροστά στο κοινοβούλιο, μούτζωναν, κάποιοι έπιναν μπύρες, άλλοι έπαιρναν τηλέφωνο τους γνωστούς και ανακοίνωναν με αυταρέσκεια "ναι ρε μαλάκα, έχω κατέβει στο Σύνταγμα λέμε".
Ο ποιητής δεν είχε πει τυχαία ότι "η άνοιξη είναι ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, θέλει νεκροί χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς, θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους". Είμαστε βολεμένοι, πάει και τελείωσε. Κρίση, κρίση, κρίση και χτες το μόνο που άκουγα ήταν ο ένας να ρωτάει τον άλλο πόσα παϊδάκια, πανσέτες, λουκάνικα και κοψίδια έφαγαν την Τσικνοπέμπτη και να κάνουν άτυπο διαγωνισμό ποιος έφαγε τα περισσότερα και ποιος είναι πιο μερακλής καλοφαγάς.

Το έχω ξαναπεί εδώ μέσα, εάν ήταν έτσι, η Βαστίλλη θα είχε πέσει με καθιστική διαμαρτυρία, τα χειμερινά ανάκτορα του τσάρου με μούτζες και γιούχες και ο Τσε θα ήταν κάποιος που θα έφερνε εκπληκτικά στο Λάκη Λαζόπουλο. Τί κάνει τους Ουκρανούς να βγαίνουν στους δρόμους, να παρατάνε σπίτι, οικογένεια και δουλειά και να μην ξέρουν αν θα γυρίσουν ζωντανοί; Να ζητάνε λύτρωση και είναι διατεθιμένοι να πληρώσουν με αίμα και ζωή το αντίτιμο; Και στα καθ' ημάς, περισσότεροι πήγαν να χειροκροτήσουν για συμπαράσταση τον Σπανό τον λαθρέμπορο καυσίμων επειδή είναι ο πρόεδρος της ομάδας τους, από όσους θα πήγαιναν εάν έπιαναν τον άνεργο πατέρα που έκλεψε σχολικά για τα παιδιά του ή τον άνθρωπο παραπάνω που έκλεψε μέλι και βούτυρο...

ωχου μωρε μλκ τι θες τωρα???
αφου το ποσταραμε στο fb......και με μεγαλα γραμματα μαλιστα...και λυπημενη φατσουλα.
τι θες δηλαδη να κανουμε????

ρε με εναν π@@@ που μπλεξαμε......

sonic22
22/02/2014, 20:36
Κοίταγα τις προάλλες αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία.Δεν εξετάζω εάν είναι όλα αυτά υποκινημένα, αυθόρμητα, δεν ξέρω κι εγώ τί. Στέκομαι μόνο στο γεγονός, άνθρωποι ξεσηκωμένοι εναντίον κάποιας εξουσίας. Σκέφτηκα παραλληλισμό με Ελλάδα και εάν αυτό είναι δόκιμο.
Αν το ζητουμενο δεν ειναι ενα αποτελεσμα ή εστω τα κινητρα αλλα μονο και μονο η πραξη και εδω ειχαμε κατι "καλοπαιδα" που ψήνονταν για ανατροπη του συνταγματος αλλα (κακος μαλλον απο οτι καταλαβαινω τωρα) τους βαλανε μεσα...

υ.γ. Κατι παιζει και στην βενεζουελα αντιστοιχα αλλα εκει η καταστολη ειναι "αριστερη" και αρα θεμητη...

Ήταν γεγονός πάντως εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα ότι ήταν (και τώρα είναι πολύ περισσότερο) δύσκολο να βρεις δουλειά, δεν είναι καινούριο φαινόμενο αυτό...
Εξαρτατε και απο το τι δουλεια ειναι διατεθημενος να κανει κανεις...

Xlitos
22/02/2014, 20:44
....

MikeG
22/02/2014, 22:49
Κατάφεραν τους σκοπούς τους οι...

Τη στήριξη της Μεγάλης Βρετανίας στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ουίλιαμ Χέιγκ.

Παράλληλα ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γερμανό ομόλογό του, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ, για να πιέσουν από κοινού στη χορήγηση από το ΔΝΤ ενός οικονομικού πακέτου στην υπερχρεωμένη Ουκρανία. Όπως υπενθυμίζει το BBC δύο μήνες νωρίτερα ο Γιανουκόβιτς είχε ζητήσει παρόμοια βοήθεια από τη Ρωσία.

Σε δήλωσή του σχετικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία ο Χέιγκ ανέφερε ότι «τα γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών δείχνουν τη θέληση των Ουκρανών να προχωρήσουν σε ένα διαφορετικό μέλλον και να διασφαλίσουν ότι η φωνή εκείνων που επι μήνες διαμαρτύρονταν θα ακουστεί επιτέλους».

http://www.cretalive.gr/world/view/bretania-kai-germania-piezoun-gia-daneio-tou-dnt-sthn-oukrania/144567

:mad::yuck:

Xlitos
23/02/2014, 01:15
πάμε να δούμε τι έλεγε η εβραία το 2000...

''In last winter's presidential elections, the Ukrainian people made it clear that they want to move forward with essential reforms, and not slide backward towards a Communist past :eyepop: ''

''The United States strongly supports the economic reform policies of President Kuchma and the Prime Minister. The success of reform here is crucial for Ukraine's ability to create a prosperous future for its people.''

''Internationally, Ukraine has already proven the worth of its distinctive partnership with NATO, and so I am pleased to announce that the United States, with the support of our allies in Europe, will help fund Ukraine's continued participation in KFOR as part of the Polish-Ukrainian peacekeeping battalion.''

''Ukraine's difficult past ensures that the way ahead will not be easy. But the United States will help Ukraine's reformers in every way :a46: . And because America wants for Ukraine what Ukraine wants for itself: a stable, prosperous, independent and democratic future, firmly anchored in Euro-Atlantic institutions. We have had excellent meetings as the Foreign Minister described. I think our time has been very well spent and I am very glad to have been here again.''

http://1997-2001.state.gov/www/statements/2000/000414a.html

tai
23/02/2014, 10:43
θα γίνει κυβερνητική ανατροπή
θα μπει κάποιος δημοκρατικός
θα έχουν θεμα οικονομικό
θα κάνουν εκλογές
θα βγουν οι ευρωπαϊστές
θα ζητήσουν δάνειο
θα μπει το δντ
θα ξεπουλήσουν ολα τα κρατικά κομμάτια που έχουν κερδη
κυρίως τον αγωγό φυσικού αεριου
θα εφαρμόσουν φιλελεύθερη πολιτική
και θα περιμένουν την ανάπτυξη να έρθει
:rolleyes:
Η επανεκτέλεση του ιδιου σεναρίου πως λέγεται? ριμέικ?

θα γεμισει η ευρωπη ουκρανες :D

να δω τον γερμανο συνταξιουχο να χωριζει την γιαγια γερμανιδα και να γραφει το πατρικο του στην ρουσλανα:lol:

Ichigo
23/02/2014, 11:02
Αν το ζητουμενο δεν ειναι ενα αποτελεσμα ή εστω τα κινητρα αλλα μονο και μονο η πραξη και εδω ειχαμε κατι "καλοπαιδα" που ψήνονταν για ανατροπη του συνταγματος αλλα (κακος μαλλον απο οτι καταλαβαινω τωρα) τους βαλανε μεσα...

υ.γ. Κατι παιζει και στην βενεζουελα αντιστοιχα αλλα εκει η καταστολη ειναι "αριστερη" και αρα θεμητη...

Εξαρτατε και απο το τι δουλεια ειναι διατεθημενος να κανει κανεις...

Καταλάβαμαι... έμα τιμοί Χρυσοί Αβγεί :rolleyes::yuck:

nikos_abel
23/02/2014, 13:49

Πάλι;

AUFGEBRACHT
23/02/2014, 17:26
Ρετρολάγνος πάντως ο απερχόμενος πρόεδρος, μπορεί να γίνει και κουίζ εδώ μέσα, βρείτε τις μοτο της συλλογής Γιανουκόβιτς...

310384

TROOPER
23/02/2014, 21:21
θα γίνει κυβερνητική ανατροπή
θα μπει κάποιος δημοκρατικός
θα έχουν θεμα οικονομικό
θα κάνουν εκλογές
θα βγουν οι ευρωπαϊστές
θα ζητήσουν δάνειο
θα μπει το δντ
θα ξεπουλήσουν ολα τα κρατικά κομμάτια που έχουν κερδη
κυρίως τον αγωγό φυσικού αεριου
θα εφαρμόσουν φιλελεύθερη πολιτική
και θα περιμένουν την ανάπτυξη να έρθει
:rolleyes:
Η επανεκτέλεση του ιδιου σεναρίου πως λέγεται? ριμέικ?

να δω τον γερμανο συνταξιουχο να χωριζει την γιαγια γερμανιδα και να γραφει το πατρικο του στην ρουσλανα:lol:

τον γιο της πλυστρας να φοβασαι (εννιοτε και την ιδια την πλυστρα αν ειναι σαν τη ρουσλανα :lol: )!!!

VANDA
24/02/2014, 11:51
Πόσα κιλά.. (http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/alaloum_me_tis_apodeikseis_sto_miso_tha_metrane_apo_souper_market_kai_prathria_kaysimwn.2658883.html )

notakos600
24/02/2014, 11:55
Πόσα κιλά.. (http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/alaloum_me_tis_apodeikseis_sto_miso_tha_metrane_apo_souper_market_kai_prathria_kaysimwn.2658883.html )

Πότε θα βγάλουν οι καναπέδες ροδάκια για να βγούμε στους δρόμους; ;)

MikeG
25/02/2014, 10:46
Έλα να δημιουργούμε κλίμα ώστε σε λίγο να έχουμε έλεγχο ακόμα και όταν πηγαίνουμε του νερού μας.. Έλα πάμε..

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για ένοπλο χτύπημα στην Τρόικα
Τοποθετήθηκαν οι πρώτες κάμερες ειδικού on line δικτύου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού
«Συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία βρίσκεται σε κατάσταση γενικής επιφυλακής, καθώς υπάρχουν φόβοι για ένοπλη επίθεση στην διάρκεια της επίσκεψης της Τρόικας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το «Βήμα», οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από σειρά πληροφοριών αλλά και από άλλες εκτιμήσεις φοβούνται χτύπημα από την οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ) των ανταρτών πόλης Νίκου Μαζιώτη και Χριστόδουλου Ξηρού με ρουκέτες ή εκρηκτικούς μηχανισμούς, τις επόμενες ημέρες που θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Τρόικας στην Αθήνα.

Μάλιστα, τοποθετήθηκαν οι πρώτες κάμερες ειδικού on line δικτύου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνεχίζεται η εγκατάσταση του συστήματος καμερών σε σκοπιές σε 30 γραφεία κομμάτων, κτίρια πρεσβειών, δημοσίων κτιρίων, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Κάμερες θα τοποθετηθούν σε «τυφλά» σημεία των περιφράξεων των κτιρίων. Ακόμη συνεχίζεται η διαδικασία -θα ολοκληρωθεί σ ένα μήνα- τοποθέτησης περιστρεφόμενων καμερών σε 20 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκφράζουν τους φόβους, ύστερα από την ανάλυση της αποτυχημένης επίθεσης της ΟΛΑ στα γραφεία γερμανικής εταιρείας αυτοκινήτων στη Βαρυμπόμπη αλλά και την προσπάθεια τροφοδοσίας με οπλισμό και εκρηκτικά της συγκεκριμένης ένοπλης οργάνωσης, όπως αναδείχθηκε και από το οπλοστάσιο που βρέθηκε πριν από έναν μήνα στο Παλαιό Φάληρο.

http://www.protothema.gr/greece/article/356454/sunagermos-stin-elas-fovoi-gia-enoplo-htupima-stin-troika-/

kalgeorge
25/02/2014, 17:26
http://news247.gr/eidiseis/politiki/synevh_kai_ayto_dapanhsame_17_000_eyrw_se_kafedes_kai_voythmata_sth_voylh.2661211.html

nikos_abel
25/02/2014, 20:43
http://news247.gr/eidiseis/politiki/synevh_kai_ayto_dapanhsame_17_000_eyrw_se_kafedes_kai_voythmata_sth_voylh.2661211.html

Μα κοίτα πως φαίνεται ότι είναι μπ**ρδ*λ*

310585

MG-KTiNoS
25/02/2014, 21:33
καλά ρε φίλε εσύ στις χιλιάδες είαι ακόμα..>?

Joyrider
25/02/2014, 21:35
Μα κοίτα πως φαίνεται ότι είναι μπ**ρδ*λ*
Κάτι έψαχνες εσύ τώρα και σου βγάζει στοχευμένη διαφήμιση :ninja:

AUFGEBRACHT
27/02/2014, 23:34
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/erwtika_apanta_vallianatoy_synexeia_exw_kanei_erwta_me_ligoteroys_apo_ennia_xiliades_antres.2664908. html

Υ.Γ. 1 Στ' @ρχίδια μας!!!
Υ.Γ. 2 Όποιος έχει υποψηφιότητα για την πιο άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας να μην έχει ελπίζει...
Υ.Γ. 3 Όταν ανακοινωθεί πόσες ψήφους "πήρε" πως να το εκλάβουμε;
Υ.Γ. 4 Να εξεταστεί συνεργασία με Θεοδωράκη να τον "πάρει" το Ποτάμι...

MikeG
28/02/2014, 12:18
Το ποτάμι

https://www.youtube.com/watch?v=Msw-sVpEFuk

alex14
28/02/2014, 16:04
Το ποτάμι

https://www.youtube.com/watch?v=Msw-sVpEFuk

el_hymador
03/03/2014, 18:50
Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πως διαμορφώνεται πλέον γεωπολιτικά αυτός ο κόσμος... της Ουκρανίας το κάγκελο...

AUFGEBRACHT
03/03/2014, 18:56
Κλασσικά σαν πρώτη αντίδραση ανέβηκε η τιμή του πετρελαίου (αύριο στο πρατήριο ελπίζω ο βενζινάς να έχει εμπεριστατωμένη οικονομικοπολιτική δικαιολογία για την αύξηση της τιμής...), η τιμή του χρυσού κι έπεσαν τα χρηματιστήρια. Το στάρι και οι τιμές των τροφίμων ακόμα όχι, περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως η χώρα ονομάζεται ο σιτοβολώνας της Ευρώπης...

AUFGEBRACHT
03/03/2014, 19:01
Οι Γερμανοί πάντων δια στόματος του ανάπηρου (αναφέρομαι στο μυαλό) Βόλφγκανγκ τόνισε τη σημασία της άμεσης επέμβασης και βοήθειας από το ΔΝΤ, άρα υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την Ουκρανία, ευτυχώς ο ευρωπαϊκός διαφωτισμός και ανθρωπισμός διατηρεί άσβεστη τη φλόγα του... και μια ενδεικτική φωτό της κρίσης (ή "κρίσης"...).

310916

MikeG
03/03/2014, 19:24
Έμεινε κανείς στα Βαλκάνια που να μη βάλαν το κουλό τους; Ακολουθεί η Ουκρανία αν η Ρωσία αφήσει και τσουπ ξαφνικά είναι σε θέση να διαχειριστούν όλα τα γύρω κοιτάσματα σε Ιόνιο, Αιγαίο, Μαύρη Θάλασσα..

«Πράσινο φως» από το ΔΝΤ για δάνειο 300 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλβανία

http://www.kathimerini.gr/756413/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/prasino-fws-apo-to-dnt-gia-daneio-300-ekatommyriwn-eyrw-sthn-alvania

AristidisZ
03/03/2014, 19:26
Έμεινε κανείς στα Βαλκάνια που να μη βάλαν το κουλό τους; Ακολουθεί η Ουκρανία αν η Ρωσία αφήσει

χλωμότατο...