View Full Version : Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
blackbusa
25/01/2014, 03:53
"Είχαν πάρει κάμερα και τραβούσαν όσα γίνονταν. Πηγή: www.lifo.gr"
Μακάρι να βρεθεί :)
Και λεω εγω τωρα.. αν τους έβλεπα να γυρίζουν την βάρκα με τόσα μωρά, μόνο και μόνο για να μείνουν στην χώρα, και εγω θα τους έβριζα.
και να γυριζαν την βαρκα μονο και μονο για να μεινουν στην χωρα οι λιμενικοι τι εκαναν???τραβαγαν βιντεο??
απο τις αποκρισεις εχουμε οτι...βαρκα αμφιβολου αντοχης εμεινε ακυβερνητη απο μηχανικη βλαβη...εμπαζε νερα...ειχαμε 25 ατομα απο τα οποια τα 8 ηταν ΜΩΡΑ...σχεδον κανεις δεν ηξερε κολυμπι...2 και μισο μιλια αποσταση απο το Φαρμακονιση...ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ...
και η αποφαση/εντολη ειναι να τους ρυμουλκησουνε με σχοινι...και αφου κοπηκε μια φορα να δοκιμασουμε δευτερη φορα???
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΜΩΡΑ (ΠΧ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΩΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ) ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΥ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...
Μην ξεκινάμε με ταμπέλες. Συζήτηση κάνουμε.
Αν αυτο που υπέθεσα ηταν αλήθεια, εσυ θα τους χάιδευες? είπα "λεω εγω τώρα" μια υπόθεση.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΘΕΣΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ???
δεν περιμενω απαντηση...ρητορικη ερωτηση ειναι...
blackbusa
25/01/2014, 03:58
Golden dawn alert!!!
αν ακουσεις δηλωσεις του "συνασπισμου" της κυβερνησης δεν εχουν καμμια διαφορα απο τα σκατο αυγα...αυτο ειναι πιο επικινδυνο...
Υπάρχει ένα παλιό καλό συνθηματάκι:
Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για αυτήν.
Είδηση είναι πλέον ό,τι έχει εικόνα. Αν δεν έχει εικόνα δεν είναι είδηση.
Ο ανθρώπινος νους εκπαιδεύεται συστηματικά να οπτικοποιεί την αλήθεια, σε σημείο που ό,τι δεν μπορεί ή δεν κατάφερε να οπτικοποιηθεί, να μην το αναγνωρίζει ως γεγονός. Ακόμα χειρότερα πλέον, μετά από μια 24 ετία συνεχούς οπτικοποίησης, όσα γεγονότα έχουν αυτή την τύχη, είναι συγκεκριμένης κατηγορίας και όχι όλα. Ο διπλός αυτό περιορισμός, δηλαδή από όσα συμβαίνουν κάποια να μπαίνουν στο κάδρο και μάλιστα όχι τυχαία αλλά συγκεκριμένων κατηγοριών (εντελώς αυτιστικού επιπέδου), έχει προκαλέσει αντίστοιχες αλλαγές στον εγκέφαλο.
Πόσο ταληράκια να γίνει ακόμα, δεν πάει...
Το μεγαλύτερο αστείο βέβαια, είναι η σιγουριά των ηλιθίων.
"...να υπακουω στας εντολας...."
Δεκέμβρης 2013
"Πρέπει να τους κάνουμε το βίο αβίωτο, δηλαδή να ξέρει ο άλλος ότι όταν θα έρθει στη χώρα αυτή θα καθίσει μέσα, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα, αποτελούμε το καλύτερο τόπο προσέλκυσης μεταναστών", ακούγεται να λέει ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος (Αρχηγος ΕΛ.ΑΣ) μιλώντας σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/arxhgos_el_as_gia_metanastes_na_toys_kanoyme_to_vio_aviwto.2561326.html
σιγουρα , τα καταφεραμε ο βιος να γινει αβιωτος σε μωρα και ενλικες....
Χωρις καν να περιμενετε την ερευνα ....
Εχετε στησει στο εκτελεστικο νεα παιδια ......
Μαλιστα.....
Ξαφνικα μετα απο χιλιαδες διασωσεις αυτον των αμοιρων ανθρωπων που ακουμε τοσα χρονια απο το λιμενικο απο τις μπιζνες των επιχειρησεων και τα γραφεια ταξιδιων με εδρα στην τουρκια ......
Τους ηρθε των λιμενικων (που πιστευω και θελω να πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αποτελειτε απο νεα μορφομενα παιδια.)
Να τους χτυπανε με ξυλα , να τους πυροβολουν, να τους πνιγουν ( κατα προτιμηση παιδια κατω των 15 ετων...) και να τους ρυμουλκουνε πισω στην τουρκια.....:lol:
Μαλιστα....
Ευγε νεοι μου.....
ΥΓ να σας πω οτι....
Εαν τους περισσοτερους απο εσας σας βαλουν να πηδηξετε απο σκαφος σε σκαφος στο σκοτος με 6αρι σαρωνικου ( και οχι αιγαιου,,) οι μισοι θα βρεθειτε στην θαλασσα χωρις να το εχετε παρει χαμπαρι....
Οι μεν αλλοι μισοι που θα βρισκονται πανω στα σκαφη δεν θα σας βλεπουν ουτε στο ενα μετρο.....
Βεβαια.....
""Φυσικα και πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εσας θα πεφτανε στα βουνα του αιγαιου στο μαυρο σκοταδι με κινδυνο κατα 70 % να γινετε τροφη στα ψαρια προκειμενου να σωσετε το καθε εναν απο τους αμοιρους που επεσαν στην θαλασσα......""
Δεν αποκλειω ... Την μαλακια..... Και φυσικα μου ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι μπορει να βρεθηκαν τοσα γουρουνια μαζι ωστε να αποτελεσουν το 100% σε πληρωμα ενος σκαφους.....
Καταλαβαινω το υφος των γραφομενων μου ......
Απλα ομως καποιοι εδω μεσα δικασατε και καταδικασατε με κατι παραπανω απο ελαφρια την καρδια ....
Και αυτο ειναι κατι που δεν μου αρεσε καθολου....!
AristidisZ
25/01/2014, 10:28
Φωτογραφίες δείξτε μου αυτών που Κυριακή
γεννήθηκαν κι εκείνων που έχουν πέσει,
από τη βάρκα λίγο πριν φτάσει στην ακτή,
γιατί η ζωή τους πια δεν τους αρέσει.
:wave2:
Μαλιστα.....
Ξαφνικα μετα απο χιλιαδες διασωσεις αυτον των αμοιρων ανθρωπων που ακουμε τοσα χρονια απο το λιμενικο απο τις μπιζνες των επιχειρησεων και τα γραφεια ταξιδιων με εδρα στην τουρκια ......
Τους ηρθε των λιμενικων (που πιστευω και θελω να πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αποτελειτε απο νεα μορφομενα παιδια.)
Να τους χτυπανε με ξυλα , να τους πυροβολουν, να τους πνιγουν ( κατα προτιμηση παιδια κατω των 15 ετων...) και να τους ρυμουλκουνε πισω στην τουρκια.....:lol:
Μαλιστα....
Ευγε νεοι μου.....
ΥΓ να σας πω οτι....
Εαν τους περισσοτερους απο εσας σας βαλουν να πηδηξετε απο σκαφος σε σκαφος στο σκοτος με 6αρι σαρωνικου ( και οχι αιγαιου,,) οι μισοι θα βρεθειτε στην θαλασσα χωρις να το εχετε παρει χαμπαρι....
Οι μεν αλλοι μισοι που θα βρισκονται πανω στα σκαφη δεν θα σας βλεπουν ουτε στο ενα μετρο.....
Βεβαια.....
""Φυσικα και πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εσας θα πεφτανε στα βουνα του αιγαιου στο μαυρο σκοταδι με κινδυνο κατα 70 % να γινετε τροφη στα ψαρια προκειμενου να σωσετε το καθε εναν απο τους αμοιρους που επεσαν στην θαλασσα......""
Δεν αποκλειω ... Την μαλακια..... Και φυσικα μου ειναι αδυνατο να πιστεψω οτι μπορει να βρεθηκαν τοσα γουρουνια μαζι ωστε να αποτελεσουν το 100% σε πληρωμα ενος σκαφους.....
Απλα ομως καποιοι εδω μεσα δικασατε και καταδικασατε με κατι παραπανω απο ελαφρια την καρδια ....
Μπορείς να το δεις και αλλιώς...Από τότε που κάθε λογής όργανα επιφορτίζονται με την ασφάλεια/ηρεμία/ομαλότητα κάποιου χώρου, τα ποσοστά θνησιμότητας ανεβαίνουν κατακόρυφα. Παγκοσμίως.
Το να κάνεις ασφαλή επιβίβαση - αποβίβαση ανθρώπων σε θάλασσα με καιρό, δεν το γνωρίζουν πολλοί. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν πρέπει να το κάνεις αλλά να επιλέξεις άλλα μέσα ή σκάφη διάσωσης. Πάντως αυτοί που είναι σε αυτά τα σκάφη τα ξέρουν αυτά, κανονικότατα.
Το να ρυμουλκεί όμως ένα τέτοιο σκάφος μια βάρκα με καιρό, γεμάτη ανθρώπους που δεν ξέρουν κολύμπι ή βρέφη, δεν το λες λάθος. Οτιδήποτε άλλο, εκτός από λάθος. Χωρίς καν να δεχθούμε αυτά που λένε όσοι διασώθηκαν.
Όποιος λιμενικός δεν μπορεί να κάνει θαλάσσιες διασώσεις και του πνίγονται "κατά λάθος" συνέχεια άνθρωποι, ας πάει για ηλεκτρολόγος, μεροκάματο θα χει σίγουρα.
Φωτογραφίες δείξτε μου αυτών που Κυριακή
γεννήθηκαν κι εκείνων που έχουν πέσει,
από τη βάρκα λίγο πριν φτάσει στην ακτή,
γιατί η ζωή τους πια δεν τους αρέσει.
:wave2:
δεν έχω λόγια
Μπορείς να το δεις και αλλιώς...Από τότε που κάθε λογής όργανα επιφορτίζονται με την ασφάλεια/ηρεμία/ομαλότητα κάποιου χώρου, τα ποσοστά θνησιμότητας ανεβαίνουν κατακόρυφα. Παγκοσμίως.
Το να κάνεις ασφαλή επιβίβαση - αποβίβαση ανθρώπων σε θάλασσα με καιρό, δεν το γνωρίζουν πολλοί. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν πρέπει να το κάνεις αλλά να επιλέξεις άλλα μέσα ή σκάφη διάσωσης. Πάντως αυτοί που είναι σε αυτά τα σκάφη τα ξέρουν αυτά, κανονικότατα.
Το να ρυμουλκεί όμως ένα τέτοιο σκάφος μια βάρκα με καιρό, γεμάτη ανθρώπους που δεν ξέρουν κολύμπι ή βρέφη, δεν το λες λάθος. Οτιδήποτε άλλο, εκτός από λάθος. Χωρίς καν να δεχθούμε αυτά που λένε όσοι διασώθηκαν.
Όποιος λιμενικός δεν μπορεί να κάνει θαλάσσιες διασώσεις και του πνίγονται "κατά λάθος" συνέχεια άνθρωποι, ας πάει για ηλεκτρολόγος, μεροκάματο θα χει σίγουρα.
Δεν διαφωνω εν μερη αλλα......
Ξερεις το λαθος η ασχετοσυνη το.. δεν ξερουν την δουλεια τους ( αυτο που περιγραφεις δηλαδη...)
Με το καθαρο προμελετημενο εγκλημα ( ξυλα πυροβολισμοι κλπ ..)
Απεχουν εκατομυρια μιλια......
pipe_smoker
25/01/2014, 11:00
Ξερεις το λαθος η ασχετοσυνη το.. δεν ξερουν την δουλεια τους ( αυτο που περιγραφεις δηλαδη...)
Με το εγκλημα ( ξυλα πυροβολισμοι κλπ ..)
Με το μπαρδόν αλλά...
Το να εξαρτώνται (άμεσα) ανθρώπινες ζωές από κάποιον (ή κάποιους μπολικους μαζεμένους) που δεν ξέρουν τη δουλειά τους και είναι άσχετοι, έγκλημα κανονικότατο είναι κι αυτό.
Αν όχι των ίδιων, αυτών που τους έβαλαν εκεί.
Εάν αυτή είναι η περίπτωση βέβαια...
@milky από το '11 έκανες υπομονή ή έχεις φτιάξει 5-6?
Τί 'στε σεις ρε πστ μου?:rolleyes:
Δεν διαφωνω αλλα......
Με το εγκλημα ( ξυλα πυροβολισμοι κλπ ..)
Το βάζεις σε λάθος βάση. Ο καθένας σε αυτά που ξέρει να δουλεύει, ξέρει πολύ καλά πως γίνονται τα εγκλήματα που μπορεί να τα κάνεις να φαίνονται σα βλακεία..Δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, μιλάμε για τυποποιημένες καθημερινές διαδικασίες.
Δεν είσαι σε τέτοιες υπηρεσίες αν δεν ξέρεις από θάλασσα, δεν σε δέχονται οι δικοί σου γιατί υπάρχει κίνδυνος και γι αυτούς. Όπλα, θάλασσα και καιρός δεν πάνε παρέα με άσχετους. Δεν είναι στρατός με νεούδια άσχετα, μιλάμε για επαγγελματίες. Αυτά ας τα πούνε σε κανε εισαγγελέα, σε ψαρά πάντως δε τα λες αυτά χωρίς να βάλει τα γέλια
el_hymador
25/01/2014, 11:11
Δυστυχώς τέτοια θέματα πάνε με απευθείας ανάληψη πλεόν στους κραυγάζοντες αφιονισμένους των άκρων (και δεν εννοώ μέσα στο Forum). Οι "βρεφοκτόνοι, υπάνθρωποι του λιμενικού" από τη μια και οι "καλά τους έκαναν έτσι πρέπει να φυλάσσονται τα σύνορα και ας έχουμε παρλάπλευρες απώλειες" από την άλλη. Σε κάθε περίπτωση "πολιτική" δεν κάνεις πάνω στα πτώματα 8 βρεφών!
Το βάζεις σε λάθος βάση. Ο καθένας σε αυτά που ξέρει να δουλεύει, ξέρει πολύ καλά πως γίνονται τα εγκλήματα που μπορεί να τα κάνεις να φαίνονται σα βλακεία..Δεν μιλάμε για πυρηνική φυσική, μιλάμε για τυποποιημένες καθημερινές διαδικασίες.
Δεν είσαι σε τέτοιες υπηρεσίες αν δεν ξέρεις από θάλασσα, δεν σε δέχονται οι δικοί σου γιατί υπάρχει κίνδυνος και γι αυτούς. Όπλα, θάλασσα και καιρός δεν πάνε παρέα με άσχετους. Δεν είναι στρατός με νεούδια άσχετα, μιλάμε για επαγγελματίες. Αυτά ας τα πούνε σε κανε εισαγγελέα, σε ψαρά πάντως δε τα λες αυτά χωρίς να βάλει τα γέλια
Αν και δεν μπορω να καταλαβω στα λεγομενα σου που χωραν οι πυροβολισμοι και τα καδρονια.....
Να υποθεσω λοιπον οτι ολοι οι αλανθαστοι μαζευτηκαμε δω μεσα........
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ... μου δεν ειναι να αναλυσουμε τα πως και τα διοτι......
Το λεω καθαρα στην αρχη του ποστ μου...
""Χωρις καν να περιμενετε την ερευνα ....
Μαλιστα.....""
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......!!
Απο εκει και περα συνεχιστε... Δικο σας...!!
Δυστυχώς τέτοια θέματα πάνε με απευθείας ανάληψη πλεόν στους κραυγάζοντες αφιονισμένους των άκρων (και δεν εννοώ μέσα στο Forum). Οι "βρεφοκτόνοι, υπάνθρωποι του λιμενικού" από τη μια και οι "καλά τους έκαναν έτσι πρέπει να φυλάσσονται τα σύνορα και ας έχουμε παρλάπλευρες απώλειες" από την άλλη. Σε κάθε περίπτωση "πολιτική" δεν κάνεις πάνω στα πτώματα 8 βρεφών!
Εγώ δηλώνω αφιονισμένος. Και πολλοί άλλοι. Και να μας σχωράς δηλαδή που δε μιλάμε σαν ανακοίνωση του πασοκ
MG-KTiNoS
25/01/2014, 11:22
Μα όχι, κάνεις και παρακάνεις...
Γιατί δεν κάνεις?
Ανοίγεις το στώμα σου λες ότι μλκια σου έρθει και μετά
έρχονται οι συνέπειες.
Να σου θυμίσω πίσω στα 80ς την καταδίκη της Ελλάδας από το Αφρικανικό κογκρέσο
για τους λεθρεπιδάτες που τάισαν τους καρχαρίες?
Μια μέρα θα πας στο ΟΗΕ ή στα διεθνή δικαστήρια -που τόσο θες-
κι εκεί θα βρεις ανθρώπους (απ την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν)
γεμάτους αγάπη και κατανόηση για τα εθνικά σου θέματα...
-το σπίτι τους, το σόι τους και ότι έχουν και δεν έχουν οι κάφροι-
Μαζί με τους ανθρώπους πήγε και η υπόληψη μας...
Το μετράει κανένας αυτό?
el_hymador
25/01/2014, 11:29
Εγώ δηλώνω αφιονισμένος. Και πολλοί άλλοι. Και να μας σχωράς δηλαδή που δε μιλάμε σαν ανακοίνωση του πασοκ
μια χαρά, ο αφιονισμός είναι ο καλύτερος σύμβουλος σε τέτοια θέματα, εγώ λέω να πάμε μα λιντσάρουμε όποιον λιμενικό βρούμε μπορστά μας, τι λες; έχουν δείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το πόσο ανάλγητοι και μουνόπ@ν@ είναι όλοι τους.
Μόλις το χασες...
Αυτοί που έχασαν γυναίκα και παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο.
Και το λιντσάρισμα που λες, πρώτοι το έκαναν οι υπάλληλοι αυτοί, όταν ενήργησαν δίχως διάκριση, με δολοφονική διάθεση, εναντίον ανθρώπων που δεν τους έκαναν ούτε μπορούσαν να τους κάνουν τίποτα, που ήταν εξ ορισμού σε κίνδυνο ζωής
Ποιος έχει λιντσάρει ποιον τελικά;
MG-KTiNoS
25/01/2014, 11:50
Ρίξτε μια ματιά εδώ....
ΑΠό τη μέση και μετά λέει πολλά ωραία
http://kapetanisses.blogspot.gr/2011/01/thank-you-very-much-captain-martin.html
el_hymador
25/01/2014, 12:13
Ρίξτε μια ματιά εδώ....
ΑΠό τη μέση και μετά λέει πολλά ωραία
http://kapetanisses.blogspot.gr/2011/01/thank-you-very-much-captain-martin.html
Έτσι, θα κάνουμε αρχειακή αναζήτηση, η οποία θα φθάσει ιστορικά σε βάθος μέχρι την εποχή του Θησέα ώστε να εντοπίσουμε γεγονότα που θα υπερθματίσουν της απόψεως ότι οι έλληνες ναυτικοί/λιμενικοί είναι ανθρωπόμορφα τέρατα που πετάνε στη θάλασσα βρέφη και ανθρώπους. Το ότι εκατοντάδες άλλοι έχουν περισυλλέξει ναυαγούς και έχουν συνδράμει προς βοήθεια αδιάφορο, το ότι καθημερινά σχεδόν το λιμενικό επιχειρεί σε αντίστοιχες με την μοιραία περιπτώσεις με επιτυχία δεν μας ενδιαφέρει, το συμπέρασμα είναι ένα και το βγάλαμε χωρίς να εξετάσουμε καν τα γεγονότα: Οι έλληνες είναι ρατσιστές και όσοι φυλάσσουν τα σύνορα Ασσασίνοι.
MG-KTiNoS
25/01/2014, 12:40
Οι έλληνες είναι ρατσιστές...
σορι..
Οι γωνεις των 8 παιδιων που εβαλαν τα παιδια τους στην σαπιοβαρκα του δουλεμπορα με 6 μποφορ, εχουν την διστοιχια τους και τον πονο τους και αρα δεν εχουν λαθος?
Οπως και οποιος αλλος βαλει ολη την φαμίλια πανω στο παπακι (γιατι λεφτα για αυτοκινητο δεν εχει) και τυχει να τον τρακαρουν?
Το δε λιμενικο αν ειχε τοσα αιμοσταγη καθαρματα onboard και ηθελε να ξεπαστρεψει 25 λαθρομεταναστες απλα δεν θα αφηνε επιζωντες (ωστε να ακουστει μονο μια φωνη για το τι εγινε).
Μαλλον εχουμε ετοιμες τις αφορμες και πανω τους προσαρμοζουμε γεγονοτα... Βλεπουμε παντου Χρυσαυγητες και παρακρατος...
el_hymador
25/01/2014, 12:46
σορι..
Άποψη σου. Με βάση τα δεδομένα και τους χρόνους στους οποίους συντελέσθει η μαζική εισρροή προσφύγων στην χώρα, εγώ πιστεύω ότι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση.
σορι..
Ποιοι λαοι δεν ειναι ρατσιστες (σε αυτο το εθνικο τσουβαλιασμα) δλδ ανα την ημφιλιο;
el_hymador
25/01/2014, 12:49
Ποιοι λαοι δεν ειναι ρατσιστες (σε αυτο το εθνικο τσουβαλιασμα) δλδ ανα την ημφιλιο;
Οι βρετανοί:
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=465361
MG-KTiNoS
25/01/2014, 13:30
Άποψη σου. Με βάση τα δεδομένα και τους χρόνους στους οποίους συντελέσθει η μαζική εισρροή προσφύγων στην χώρα, εγώ πιστεύω ότι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση.
http://www.youtube.com/watch?v=pRpIw3a6E38
για να μη λέμε πολλά...
:cry:
MG-KTiNoS
25/01/2014, 13:32
Ο γιός μου είναι κατά 50% Φινλανδός.
Όταν έρθει Ελλάδα μπορούμε να πάμε για ένα καφέ να στα πει
ο ίδιος 1ο χέρι
Pan (dvs)
25/01/2014, 13:54
Όταν έρθει Ελλάδα μπορούμε να πάμε για ένα καφέ να στα πει
ο ίδιος 1ο χέρι
Η αληθεια ειναι οτι συνηθως ειμαστε ρατσιστες με τους λαους που θεωρουμε παρα πολυ κατωτερους μας: μαυρους,κιτρινους,μπλε.
Με τους λαους που θεωρουμε οτι ειναι λιγο κατω απο εμας ,οπως Ευρωπαιοι,Αμερικανοι...δεν ειμαστε τοσο ρατσιστες.
Υ.Γ.Ενα απλο τεστ,για να καταλαβει καποιος αν ειναι ρατσιστης,δεν εχει παρα να φανταστει τη στιγμη που η κορη του η ο γιος του ,του φερει για συζυγο καποιον της μαυρης η της κιτρινης φυλης.
@milky από το '11 έκανες υπομονή ή έχεις φτιάξει 5-6?
Τί 'στε σεις ρε πστ μου?:rolleyes:
Διαβάζω το φόρουμ απο πριν καν κάνω εγγραφή.
Απλα έτσι μου ηρθε να γράψω σε αυτό το θέμα.
Και όχι δεν έχω άλλο account. Δεχτός κάθε έλεγχος απο admin κτλ :p
MG-KTiNoS
25/01/2014, 13:58
Η αληθεια ειναι οτι συνηθως ειμαστε ρατσιστες με τους λαους που θεωρουμε παρα πολυ κατωτερους μας: μαυρους,κιτρινους,μπλε.
Με τους λαους που θεωρουμε οτι ειναι λιγο κατω απο εμας ,οπως Ευρωπαιοι,Αμερικανοι...δεν ειμαστε τοσο ρατσιστες.
χε χε...
Εγώ θα σου πω μόνο τι μου απάντησε η κυρία δ/ντρια του δημοτικό σχολείο Π Φαλήρου...
-Τι να κάνουμε κε ΚΤίΝε ο γιός σας είναι... ξένος !
:lol:
Ότι πιστεύω περιγράφεται σ αυτό το μικρό άρθρο.
http://cyprusnews.eu/panagiotis-staurianidis/1805760-------23-----.html
el_hymador
25/01/2014, 14:28
H συλλογιστική του να χρησιμοποιούμε τις παπαριές της ΧΑ και να σταχυολογούμε συγκεκριμένα γεγονότα προκειμένου να υποστηρίξουμε το πόσο ρατσιστές είναι οι έλληνες, είναι αντίστοιχη του να παίρνουμε συγκεκριμένες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο όπου αλλοδαποί προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις, προκειμένου να βγάλουμε όλους τους αλλοδαπούς / αλλόθρησκους εγκληματίες. Προσωπικά προσπαθώ να δω ψύχραιμα τα πράγματα με βάση τα γεγονότα και να μην παρασυρθώ σε γενικεύσεις και αφορισμούς.
Είναι γεγονός ότι η προσέλευση προσφύγων και οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας έγινε και συνεχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτα χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό.
Είναι γεγονός ότι αυτό συνιστά πρόβλημα για όλους, συμπεριλαβανομένων των ανθρώπων αυτών.
Είναι γεγονός ότι ο ουμανισμός και η φιλανθρωπία από τον καναπέ, δεν βοηθά κανέναν απολύτως, καθότι όσο σκληρό και αν είναι το ότι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από τους τόπους τους άλλο τόσο σκληρό είναι να τους δουλεύουν και να μεταβαίνουν σε μια χώρα όπου αδυνατεί να τους προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πιάσουν "δουλειά" στα φανάρια υπό την επίβλεψη κυκλωμάτων.
Είναι γεγονός ότι σε περιόδους πολιτικής αστάθειας και ύφεσης, η ακροδεξιά σημειώνει άνοδο και αυτό έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως, δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο
Τέλος, με βάση ιστορικά δεδομένα είναι πολύ λίγα τα κράτη που δέχθηκαν τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να το ζητήσουν και χωρίς να έχουν δυνατότητα απορρόφησης και ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.
Το καλύτερο και πιο περιεκτικό μήνυμα είναι το #482 του Red Rider:
και κερατάδες και δαρμένοι...
Το μεταναστευτικό θέμα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την ΕΕ η οποία κάνει επί σειρά ετών τον κινέζο... και μετά έχεις το κάθε @δι γερμανό, βρετανό, γάλλο, βέλγο που οι χώρες τους και οι λαοί τους έχουν κάνει τα τέρατα, να σου κουνάει το δάχτυλο επειδεικτικά χαρακτηρίζοντας μας όλους συλλήνβδην ρατσιστές και ότι παραβιάζουμε τις συνθήκες περί ανθρώπινων δικαιωμάτων... ήθελα να ήξερα αν ο κάθες φουκαράς που πάταει το πόδι του στην Ελλάδα προμηθευόταν και από ένα διαβατήριο μαζι με φιλικό σκούντημα στην πλάτη και την ευχή "στο καλό", πως θα τον υποδεχόντουσαν στις χώρες τους όλα αυτά τα υποκριτικά μουν*π@ν@!
MG-KTiNoS
25/01/2014, 14:45
H συλλογιστική του να χρησιμοποιούμε τις παπαριές της ΧΑ και να σταχυολογούμε συγκεκριμένα γεγονότα προκειμένου να υποστηρίξουμε το πόσο ρατσιστές είναι οι έλληνες, είναι αντίστοιχη του να παίρνουμε συγκεκριμένες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο όπου αλλοδαποί προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις, προκειμένου να βγάλουμε όλους τους αλλοδαπούς / αλλόθρησκους εγκληματίες. Προσωπικά προσπαθώ να δω ψύχραιμα τα πράγματα με βάση τα γεγονότα και να μην παρασυρθώ σε γενικεύσεις και αφορισμούς.
Λυπάμαι που το λέω αλλά η εποχή που δικαιολογούσα τους πάντες έχει περάσει.
Θυμάμαι ακόμα κάτι φίλους αριστερούς να λένε
-Μα δεν έχει καταλάβει μπλα μπλα μπλα
Μια χαρά έχει καταλάβει φίλε μου, μια χαρά, χαζός δεν είναι σίγουρα.
Τα γεγονότα λοιπόν μιλάνε μόνα τους.
Ψηφίζεις ένα ρατσιστικό κόμμα ?
Είσαι ρατσιστής.
Χαιρετάς ναζιστικά?
Είσαι ναζιστής
Νομίζεις ότι μπορείς να βιάζεις κοπέλες?
Είσαι βιαστής και θα πάς μέσα.
Τώρα δεν ήξερες, δεν ρώταγες, δεν κατάλαβες...
Πρόβλημα σου !
(και στο Λαύριο άκουγαν τα ουρλιαχτά απ τη Μακρόνησο
αλλά ....δεν ήξεραν τι είναι.)
Δεν ήξερε ο ένας, δεν κατάλαβε ο άλλος, εκ παραδρομής ο τρίτος
κάνανε μια χώρα μπουρδέλο.
Αυτό που έγινε προχτές στιγματίζει τι χώρα σε μια από τις πιο δύσκολες καμπές της
Μόνο για αυτό τα κωλοπαίδια έπρεπε να ζητάν συγνώμη γονατιστοί !
Αλλά εγώ συγνώμη δεν άκουσα...
(για τα άλλα θα μας πει η ΕΕ τι έγινε και οι επιτροπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα)
ΦΥΣΙΚΑ
και πρέπει να πάρουν χαρτιά οι άνθρωποι αυτοί και να πάνε όπου νομίζουν.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους κρατάμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ στην Ελλάδα.
Όταν έρθει Ελλάδα μπορούμε να πάμε για ένα καφέ να στα πει ο ίδιος 1ο χέρι
http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Finland
Και φυσικα η Φινλανδια δεν εχει ουτε το 1/100 της μεταναστευτικης κινησης που συναντα η Ελλαδα.
Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι κανεις δεν γεννηθηκε ρατσιστης-ναζι κτλπ...
Σε μια χωρα με κρατος διαπλεκομενων μπουρδελων, με ψηφοθηρικη ογανωση των παντων και με τοσα αλλεπαληλα κυματα (παρανομων και αρα ανεξελεγχτων) μεταναστων (και υπο τις οικονομικες-πολιτικες συνθηκες που επικρατουν τα τελευταια χρονια), ειναι θαυμα παγκοσμιου μεγεθους το ποσο μικρης κλιμακας ειναι τα ρατσιστικα φαινομενα κατα μεταναστων.
kostaspetrou
25/01/2014, 15:25
Λυπάμαι που το λέω αλλά η εποχή που δικαιολογούσα τους πάντες έχει περάσει.
Θυμάμαι ακόμα κάτι φίλους αριστερούς να λένε
-Μα δεν έχει καταλάβει μπλα μπλα μπλα
Μια χαρά έχει καταλάβει φίλε μου, μια χαρά, χαζός δεν είναι σίγουρα.
Τα γεγονότα λοιπόν μιλάνε μόνα τους.
Ψηφίζεις ένα ρατσιστικό κόμμα ?
Είσαι ρατσιστής.
Χαιρετάς ναζιστικά?
Είσαι ναζιστής
Νομίζεις ότι μπορείς να βιάζεις κοπέλες?
Είσαι βιαστής και θα πάς μέσα.
Τώρα δεν ήξερες, δεν ρώταγες, δεν κατάλαβες...
Πρόβλημα σου !
(και στο Λαύριο άκουγαν τα ουρλιαχτά απ τη Μακρόνησο
αλλά ....δεν ήξεραν τι είναι.)
Δεν ήξερε ο ένας, δεν κατάλαβε ο άλλος, εκ παραδρομής ο τρίτος
κάνανε μια χώρα μπουρδέλο.
Αυτό που έγινε προχτές στιγματίζει τι χώρα σε μια από τις πιο δύσκολες καμπές της
Μόνο για αυτό τα κωλοπαίδια έπρεπε να ζητάν συγνώμη γονατιστοί !
Αλλά εγώ συγνώμη δεν άκουσα...
(για τα άλλα θα μας πει η ΕΕ τι έγινε και οι επιτροπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα)
ΦΥΣΙΚΑ
Επειδή κάτι τέτοιο απλά δεν ισχύει,πρότεινέ μας ποιό κόμμα να ψηφίσουμε...
Τέλειο κόμμα δεν υπάρχει,απλά ψηφίζει ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι τα καλά του υπερισχύουν των αρνητικών του.
Το ότι οι περισσότεροι(και εγώ μέσα) τις προηγούμενες δεκαετίες είχαμε γίνει μαλθακοί λόγω ντόλτσε βίτα με δανεικά και ψηφίζαμε κουκουρούκου,δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι,εγκληματίες(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ), εθνομηδενιστές(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ),νεοναζί(ΧΑ).
ΥΓ:όποιος έχει στοιχειωδώς ιδέα από θάλασσα καταλαβαίνει ότι αυτά που γράφουν site επιπέδου lifo είναι για τα πανηγύρια...
AristidisZ
25/01/2014, 15:28
Το μεταναστευτικό θέμα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την ΕΕ η οποία κάνει επί σειρά ετών τον κινέζο... και μετά έχεις το κάθε @δι γερμανό, βρετανό, γάλλο, βέλγο που οι χώρες τους και οι λαοί τους έχουν κάνει τα τέρατα, να σου κουνάει το δάχτυλο επειδεικτικά χαρακτηρίζοντας μας όλους συλλήνβδην ρατσιστές και ότι παραβιάζουμε τις συνθήκες περί ανθρώπινων δικαιωμάτων... ήθελα να ήξερα αν ο κάθες φουκαράς που πάταει το πόδι του στην Ελλάδα προμηθευόταν και από ένα διαβατήριο μαζι με φιλικό σκούντημα στην πλάτη και την ευχή "στο καλό", πως θα τον υποδεχόντουσαν στις χώρες τους όλα αυτά τα υποκριτικά μουν*π@ν@!
Καρατζαφέρης έφη...
;)
kostaspetrou
25/01/2014, 15:29
Είναι γεγονός ότι η προσέλευση προσφύγων και οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας έγινε και συνεχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτα χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό.
Είναι γεγονός ότι αυτό συνιστά πρόβλημα για όλους, συμπεριλαβανομένων των ανθρώπων αυτών.
Είναι γεγονός ότι ο ουμανισμός και η φιλανθρωπία από τον καναπέ, δεν βοηθά κανέναν απολύτως, καθότι όσο σκληρό και αν είναι το ότι άνθρωποι ξεριζώθηκαν από τους τόπους τους άλλο τόσο σκληρό είναι να τους δουλεύουν και να μεταβαίνουν σε μια χώρα όπου αδυνατεί να τους προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πιάσουν "δουλειά" στα φανάρια υπό την επίβλεψη κυκλωμάτων.
Είναι γεγονός ότι σε περιόδους πολιτικής αστάθειας και ύφεσης, η ακροδεξιά σημειώνει άνοδο και αυτό έχει παρατηρηθεί παγκοσμίως, δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο
Τέλος, με βάση ιστορικά δεδομένα είναι πολύ λίγα τα κράτη που δέχθηκαν τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να το ζητήσουν και χωρίς να έχουν δυνατότητα απορρόφησης και ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.
Απόλυτα σωστό.Το να μη θέλουμε λαθρομετανάστες δεν είναι μόνο θέμα τήρησης νόμου,αλλά και επιβίωσης.
Ο ανθρώπινος πόνος παγκοσμίως δεν τελειώνει ποτέ,δεν είμαστε εμείς οι αίρωντες τις αμαρτίες όλων.
Ασχέτως το τί παπαριές λέει η ΕΕ και η Διεθνής Αμνηστία,προτεραιότητα έχουμε εμείς,τουλάχιστον στο σπίτι μας.
Red Rider
25/01/2014, 15:38
Επιτέλους ένας που με κατάλαβε...
Επίσης δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με Stoubi..
Έχουν σώσει ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ανθρωπους,και μολις έγινε η πρώτη στραβή,κατ'ευθείαν καταδίκη ΧΩΡΙΣ δίκη.
Τα υπόλοιπα σχόλια απο κάθε είδους ιδεολόγο,απλά δεν υπάρχουν..
ΦΥΣΙΚΑ
Περα απο τους δουλεμπορους που θα δεκαπλασιασουν την πελατια τους και τα κερδη τους, ποιον αλλο βοηθα μια τετοια κινηση;
Να προωθηθουν δλδ αθρωποι χωρις κανενα ελεγχο ή οργανωση με εντελος ξενα πολιτισμικα και κοινωνικα δεδομενα (καλα καλα ουτε να μιλησουν δεν μπρουν) μεσα σε κοινωνιες που θα αδυνατουν να τους παρεχουν το οτιδηποτε και θα δημιουργουν απλα επιπελον προβληματα;
Περα απο την διευκοληνση του καθε μεταναστη, για την ολοκληρωση της φαντασιωσης του ταξιδιου προς τον παραδεισο της δυσης τι θετικο θα εχει;
Οτι τετοια δραματα θα ειναι στις ειδησεις απο το εξωτερικο και οχι απο το εσωτερικο;
Red Rider
25/01/2014, 15:41
σορι..
Μάλλον ξενοφοβία είναι η λεξη που πρέπει να χρησιμοποιήσεις...
Pan (dvs)
25/01/2014, 15:44
Μάλλον ξενοφοβία είναι η λεξη που πρέπει να χρησιμοποιήσεις...
Ισως και τα δυο.
Red Rider
25/01/2014, 15:48
Ισως και τα δυο.
Όταν θες να χαρακτηρίσεις ένα κοινωνικό σύνολο δεν μιλάς γενικά,ή το ένα ή το άλλο....
Μια τελευταια παρατηρηση,
Πριν καποιος αποδωσει στο Ελληνικο κρατος ρατσισμο και ρατσιστικη βια, καλο θα ειναι να θυμηθει και το πως φερετε το Ελληνικο κρατος στους ιδιους τους Ελληνες.
Γιατι εκει τριγυρο απο το Φαρμακονησι (που το θυμηθικαν για λιγο ολοι) εχουν χαθει πολλοι ελπιζοντας για ενα γιατρο ή ενα φαρμακο...
Pan (dvs)
25/01/2014, 18:28
Όταν θες να χαρακτηρίσεις ένα κοινωνικό σύνολο δεν μιλάς γενικά,ή το ένα ή το άλλο....
Ειναι λιγο ρατσιστες και ο φοβος με την αγνοια, τους κανει ακομη περισσοτερο ρατσιστες.Κατι σαν πολλα βαρυ και οχι.
Και στο φιναλε δεν χαρακτηριζω ολο το κοινωνικο συνολο ,γιατι δεν ειναι ομοιογενες.Μονο μερικους απο αυτους.
el_hymador
25/01/2014, 19:58
Καρατζαφέρης έφη...
;)
Δεν ξέρω αν λέει αυτά ο Κατρατζασούρτα - φέρτας, αλλά είναι το πιο λογικό, δίκαιο και εν τέλη ανθρωπιστικό. Να επιμεριστεί σε όλη η ΕΕ και στη δύση γενικότερα το μεταναστευτικό τσουνάμι που προκαλλείται από τους πολέμους και τις εισβολές για "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" και "αποκατάσταση της δημοκρατίας".
AristidisZ
25/01/2014, 20:04
Δεν ξέρω αν λέει αυτά ο Κατρατζασούρτα - φέρτας, αλλά είναι το πιο λογικό, δίκαιο και εν τέλη ανθρωπιστικό. Να επιμεριστεί σε όλη η ΕΕ και στη δύση γενικότερα το μεταναστευτικό τσουνάμι που προκαλλείται από τους πολέμους και τις εισβολές για "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" και "αποκατάσταση της δημοκρατίας".
τον είχα ακούσει να το λέει εδώ και καιρό, και μου προκάλεσε έκπληξη που είπε κάτι σωστό :D
el_hymador
25/01/2014, 20:11
τον είχα ακούσει να το λέει εδώ και καιρό, και μου προκάλεσε έκπληξη που είπε κάτι σωστό :D
Τώρα που μάλλον θα ξαναμπεί στη Βουλή, θα χορτάσουμε από "σωστά" :lol:
AristidisZ
25/01/2014, 20:37
Τώρα που μάλλον θα ξαναμπεί στη Βουλή, θα χορτάσουμε από "σωστά" :lol:
νιώθω μια ανακούφιση τώρα που το λες, γιατί πέρναγα συχνά από τα (άδεια πλέον) γραφεία στην Καλλιρόης, και όσο να το πεις μια θλίψη την ένιωθα :bawl:
AUFGEBRACHT
25/01/2014, 21:01
Μιλάμε για τον ίδιο πρόεδρο - ερασιτέχνη αστρολόγο - πρώην μποντιμπιλντερά που επώασε το αυγό της Χ.Α. κι έκανε συλλαλητήρια να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα; (λεπτομέρεια:τα φυλλάδια του κόμματος για τα εν λόγω συλλαλητήρια τα μοίραζαν ξένοι μετανάστες...).
MG-KTiNoS
25/01/2014, 22:04
http://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Finland
Και φυσικα η Φινλανδια δεν εχει ουτε το 1/100 της μεταναστευτικης κινησης που συναντα η Ελλαδα.
Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι κανεις δεν γεννηθηκε ρατσιστης-ναζι κτλπ...
Σε μια χωρα με κρατος διαπλεκομενων μπουρδελων, με ψηφοθηρικη ογανωση των παντων και με τοσα αλλεπαληλα κυματα (παρανομων και αρα ανεξελεγχτων) μεταναστων (και υπο τις οικονομικες-πολιτικες συνθηκες που επικρατουν τα τελευταια χρονια), ειναι θαυμα παγκοσμιου μεγεθους το ποσο μικρης κλιμακας ειναι τα ρατσιστικα φαινομενα κατα μεταναστων.
Εγώ δεν ξέρω τι κάνει η Φινλανδία, ξέρω ότι ο γιός ήρθε σπίτι
1η δημοτικού και μου είπε ότι οι φίλοι του, είπαν
πως η μητέρα του είναι Ρωσίδα βιζιτού
(ποιός λέει τέτοιας μαλακίες σε 6 χρονο μου λες???)
Και ως εδώ μαλκες είναι και δεν τρέχει κάστανο
Όταν όμως πήγα στο σχολείο και τους έκανα παράπονα αυτοί
μου είπαν λίγο πολύ ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ο γιος μου είναι ξένος.
ΕΝΑ λάθος έκανα...
Ναι το έκανα το παραδέχομαι
Δε τη μπλάκωσα εκεί επί τόπου στις ΚλΟτΣές και πήγα το παιδί σε ΙΧ σχολείο
Σόρι έχω αλλοδαπή γυναίκα και τα ξέρω από 1ο χέρι τι καλοί άνθρωποι είναι οι Έλληνες
(και όπως ξαχάστηκε και το Γαρυφαλλιά θα ξεχαστεί κι αυτό, αλλά όχι έξω εδώ... )
ΕΝΑΣ να πει ένα λυπάμαι δεν έχει βρεθεί ακόμα !
Επειδή κάτι τέτοιο απλά δεν ισχύει,πρότεινέ μας ποιό κόμμα να ψηφίσουμε...
Τέλειο κόμμα δεν υπάρχει,απλά ψηφίζει ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι τα καλά του υπερισχύουν των αρνητικών του.
Το ότι οι περισσότεροι(και εγώ μέσα) τις προηγούμενες δεκαετίες είχαμε γίνει μαλθακοί λόγω ντόλτσε βίτα με δανεικά και ψηφίζαμε κουκουρούκου,δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι,εγκληματίες(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ), εθνομηδενιστές(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ),νεοναζί(ΧΑ).
ΥΓ:όποιος έχει στοιχειωδώς ιδέα από θάλασσα καταλαβαίνει ότι αυτά που γράφουν site επιπέδου lifo είναι για τα πανηγύρια...
Εγώ δεν είμαι ένα απ αυτούς που έκαναν ντολτσε βιτα με δανεικά
Ως εκ τούτου δεν έχω να προτείνω και τίποτα σε κανένα.
Μια κάθαρση όμως αρχίζει από τη μεταμέλεια...
-ΛΥπάμαι, έκανα λάθος...
Συγνώμη !
Λέξεις άγνωστες, όπως και το ευχαριστώ, το παρακαλώ και μερικές ακόμα.
Εγώ λοιπόν λυπάμαι !
Λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους και λυπάμαι για τις συνέπειες που θα έχουμε σαν χώρα.
Λυπαμαι ακόμα που βλέπω ότι προσπαθούμε να μπαλώσουμε ακόμα μια φορά ένα δράμα.
Γιατί τέτοιοι είμαστε ΜΠΑΛΩΜΑΤΗΔΕΣ
:sick:
Πάντα φιλικά
Μην αγχώνεστε όλα θα πάνε καλά...θα τα καταλάβουν όλοι όλα...όσοι θέλουν να καταλάβουν....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HpebHjfUxdg#t=184
http://olympia.gr/2012/06/09/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CE%BD%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%BB%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD/
kostaspetrou
26/01/2014, 13:08
Εγώ δεν ξέρω τι κάνει η Φινλανδία, ξέρω ότι ο γιός ήρθε σπίτι
1η δημοτικού και μου είπε ότι οι φίλοι του, είπαν
πως η μητέρα του είναι Ρωσίδα βιζιτού
(ποιός λέει τέτοιας μαλακίες σε 6 χρονο μου λες???)
Και ως εδώ μαλκες είναι και δεν τρέχει κάστανο
Όταν όμως πήγα στο σχολείο και τους έκανα παράπονα αυτοί
μου είπαν λίγο πολύ ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ο γιος μου είναι ξένος.
ΕΝΑ λάθος έκανα...
Ναι το έκανα το παραδέχομαι
Δε τη μπλάκωσα εκεί επί τόπου στις ΚλΟτΣές και πήγα το παιδί σε ΙΧ σχολείο
Σόρι έχω αλλοδαπή γυναίκα και τα ξέρω από 1ο χέρι τι καλοί άνθρωποι είναι οι Έλληνες
(και όπως ξαχάστηκε και το Γαρυφαλλιά θα ξεχαστεί κι αυτό, αλλά όχι έξω εδώ... )
ΕΝΑΣ να πει ένα λυπάμαι δεν έχει βρεθεί ακόμα !
Εγώ δεν είμαι ένα απ αυτούς που έκαναν ντολτσε βιτα με δανεικά
Ως εκ τούτου δεν έχω να προτείνω και τίποτα σε κανένα.
Μια κάθαρση όμως αρχίζει από τη μεταμέλεια...
-ΛΥπάμαι, έκανα λάθος...
Συγνώμη !
Λέξεις άγνωστες, όπως και το ευχαριστώ, το παρακαλώ και μερικές ακόμα.
Εγώ λοιπόν λυπάμαι !
Λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους και λυπάμαι για τις συνέπειες που θα έχουμε σαν χώρα.
Λυπαμαι ακόμα που βλέπω ότι προσπαθούμε να μπαλώσουμε ακόμα μια φορά ένα δράμα.
Γιατί τέτοιοι είμαστε ΜΠΑΛΩΜΑΤΗΔΕΣ
:sick:
Πάντα φιλικά
Ακριβώς επειδή δεν έκανες ντόλτσε βίτα με δανεικά πρότεινε αν θες ένα κόμμα.
Και'γω λυπάμαι,πικραίνομαι και θυμώνω αλλά κάποτε το αυτομαστίγωμα πρέπει να σταματήσει.
Ούτ' εγώ έκανα ντόλτσε βίτα με δανεικά αλλά ψήφιζα πασοκονουδού, όπως και 80% των ψηφοφόρων.
Είμαι προδότης κι εγκληματίας;
Να μου πεις ότι ψήφιζα ελαφρά τη καρδία ως φραπεδοφόρος φοιτητής ναι, θα το παραδεχτώ.
Εγκληματίας δεν είμαι διότι δεν πρόδωσα,ούτε εγκλημάτισα διότι αυτά προϋποθέτουν να τα κάνει κανείς ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
Πριν, χαρακτήρισες με την άκυρη λογική της συλλογικής ενοχής ψηφοφόρους ως ρατσιστές και ναζί.
Θες να πείσεις ότι έχουμε 500000 και πλέον ναζί και ρατσιστές;
Δεν παίζει,διότι δεν είχαμε παρθενογένεση στις εκλογές του 2012.
Ούτε έχουμε εκατομμύρια Ελλήνων προδότες και εγκληματίες και εθνομηδενιστές.
Ούτε είμαστε ΜΠΑΛΩΜΑΤΗΔΕΣ.
Είναι τουλάχιστον λάθος το τσουβάλιασμα που κάνεις...
blackbusa
26/01/2014, 16:04
Μαλιστα.....
Μαλιστα....
Ευγε νεοι μου.....
ΥΓ να σας πω οτι....
Βεβαια.....
Κωστα ψαξε και βαλε στον υπολογιστη σου τον ηχο απο κλαμα μωρου και θαλασας απο 2 διαφορετικες πηγες αναπαραγωγης...στην αρχη δυνατα...μετα ξεκινα να χαμηλωνεις την φωνη απο το κλαμα οσπου να μην ακουγετε τιποτα...προσπαθησε (οσο ειναι δυνατον) να αντιληφτεις/καταλαβεις οτι η σιωπη ειναι επακολουθο απο καποια δικη σου (μη) ενεργεια/αποφαση και οτι ο λογος ειναι ο πνιγμος του μωρου...επειδη δεν θυμαμαι αν εχεις παιδια (εγω δεν εχω) προσπαθησε να προσποιηθεις οτι ειναι δικο σου η καποιου κοντινου/γνωστου σου...shit happens...
υ.γ. απο οσο γνωριζω, ολα τα λιμενικα σκαφη εχουν το λιγοτερο εναν δυνατο προβολεα και αρκετες φωτοβολιδες ωστε να κανουν την νυχτα μερα...οπως και σωσιβια και εστω μια σωστικη λεμβο...
υ.γ. 2 απο την πληροφοριση και τις μαρτυριες δεν γραφει πουθενα για μεταφορα απο ενα σκαφος στο αλλο αλλα για ρυμουλκιση...2 φορες μαλιστα γιατι την πρωτη φορα το σκοινη κοπηκε...φανταζομαι κοπηκε οχι απο υπερβολικη ταχυτητα αλλα επειδη ηταν ελλατωματικο το πρωτο...
υ.γ. 3 η μορφωση δεν σε κανει απαραιτητα ανθρωπο...
Red Rider
26/01/2014, 18:32
Κωστα ψαξε και βαλε στον υπολογιστη σου τον ηχο απο κλαμα μωρου και θαλασας απο 2 διαφορετικες πηγες αναπαραγωγης...στην αρχη δυνατα...μετα ξεκινα να χαμηλωνεις την φωνη απο το κλαμα οσπου να μην ακουγετε τιποτα...προσπαθησε (οσο ειναι δυνατον) να αντιληφτεις/καταλαβεις οτι η σιωπη ειναι επακολουθο απο καποια δικη σου (μη) ενεργεια/αποφαση και οτι ο λογος ειναι ο πνιγμος του μωρου...επειδη δεν θυμαμαι αν εχεις παιδια (εγω δεν εχω) προσπαθησε να προσποιηθεις οτι ειναι δικο σου η καποιου κοντινου/γνωστου σου...shit happens...
υ.γ. απο οσο γνωριζω, ολα τα λιμενικα σκαφη εχουν το λιγοτερο εναν δυνατο προβολεα και αρκετες φωτοβολιδες ωστε να κανουν την νυχτα μερα...οπως και σωσιβια και εστω μια σωστικη λεμβο...
υ.γ. 2 απο την πληροφοριση και τις μαρτυριες δεν γραφει πουθενα για μεταφορα απο ενα σκαφος στο αλλο αλλα για ρυμουλκιση...2 φορες μαλιστα γιατι την πρωτη φορα το σκοινη κοπηκε...φανταζομαι κοπηκε οχι απο υπερβολικη ταχυτητα αλλα επειδη ηταν ελλατωματικο το πρωτο...
υ.γ. 3 η μορφωση δεν σε κανει απαραιτητα ανθρωπο...
Μάλλον στο άκουσμα του θανάτου έχεις μια σύγχυση..
Οι περισσότεροι από όσους σχολιάζουν,δεν έχουν ανέβει σε σκαφος,ούτε ξέρουν πως είναι να επιχειρείς με σκαφος και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, ούτε τον εξοπλισμό, ούτε τίποτα.
Επίσης από την μία κράζουν και ακυρώνουν όλοι τα μμε,και από την αλλη επικαλούνται τις μαρτυρίες που άκουσαν από εκεί .!
Τι να πω,έχω και εγώ παιδιά και με έχει αγγίξει όλο αυτό.
Σαν να προσφέρεις πρώτες βοήθειες σε έναν τυχαίο,τελικά να πεθαίνει, και μετά να σε κυνηγάνε οι συγγενείς..
Μετά θα βλέπεις άνθρωπο να σπαράζει και θα γυρνάς το κεφάλι από την αλλη...
Φαύλος κύκλος..
blackbusa
26/01/2014, 19:02
Μάλλον στο άκουσμα του θανάτου έχεις μια σύγχυση..
Οι περισσότεροι από όσους σχολιάζουν,δεν έχουν ανέβει σε σκαφος,ούτε ξέρουν πως είναι να επιχειρείς με σκαφος και ειδικά σε δύσκολες συνθήκες, ούτε τον εξοπλισμό, ούτε τίποτα.
Επίσης από την μία κράζουν και ακυρώνουν όλοι τα μμε,και από την αλλη επικαλούνται τις μαρτυρίες που άκουσαν από εκεί .!
Τι να πω,έχω και εγώ παιδιά και με έχει αγγίξει όλο αυτό.
Σαν να προσφέρεις πρώτες βοήθειες σε έναν τυχαίο,τελικά να πεθαίνει, και μετά να σε κυνηγάνε οι συγγενείς..
Μετά θα βλέπεις άνθρωπο να σπαράζει και θα γυρνάς το κεφάλι από την αλλη...
Φαύλος κύκλος..
γινετε ενα γεγονος...οι 2 εμπλεκομενες πλευρες εξιστορουν την αληθεια τους...το συμβαν ομως παραμενει παντα ενα...
προσωπικα σε σκαφος εχω ανεβει και ευτυχως δεν εχω βρεθει σε κατασταση αναγκης να κινδυνευω εγω...και ουτε βεβαια εχω την καταληλη εκπαιδευση...απλα απαντησα στο οτι ηταν σκοτεινα και δεν εβλεπαν την μυτη τους οπως αναφερθηκε επειδη εχω βρεθει σαν απλος μαρτυρας σε αποστολη διασωσης...
προσωπικα κραζω τα ΜΜΕ γιατι δεν μενουν στον ρολο τους,δηλαδη να αναπαραγουν, αλλα κανουν και πλυση εγκεφαλου προσπαθοντας να πεισουν οτι η δικη τους αληθεια ειναι η σωστη...
αν ειναι να προσπαθησεις να δωσεις πρωτες βοηθειες χωρις να ξερεις τι σου γινετε και τι κανεις ,οντως υπαρχει αυτος ο κινδυνος...και να πεθανει και να σε κυνηγανε μετα...αρα με την λογικη σου επειδη υπαρχει παντα ο κινδυνος να εχουμε το ιδιο αποτελεσμα το λιμενικο δεν πρεπει να ξαναπαει να βοηθησει???
το παραδειγμα που ανεφερες ειναι τελειος ατυχες και ασχετο,κατα την αποψη μου...γιατι μπορω να σου πω οτι πας να προσφερεις πρωτης βοηθειες σε καποιον που εσυ τραυματισες πχ...
οντως φαυλος κυκλος...
υ.γ. επειδη ειχα θανατο πολυ κοντινου μου ανθρωπου πριν καποιο καιρο,ξερω ακριβως ποτε εχω συγχιση και ποτε οχι...εσυ?ελπιζω οχι...
Αλλαγη ατμοσφαιροας...
http://www.youtube.com/watch?v=_iSKjXqLUkQ#t=246
MG-KTiNoS
27/01/2014, 14:24
Έτυχε και το διάβασα σήμερα...
Μανώλης Καλατζής: "ΥΓ2: Πριν λίγα χρόνια η σύζυγος με τον γιο μου ανέμεναν στην σειρά για να κοινωνήσουν στην εκκλησία των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία. Χριστούγεννα και το «έθιμο» έφερε πολύ κόσμο στην εκκλησία. Μια κυρία, καλοχτενισμένη και ντυμένη για φιλανθρωπικό τσάι, σπρώχνει τη γυναίκα μου και περνάει μπροστά. Χριστούγεννα είπαμε, ας μην μιλήσουμε. Όταν πέρασε μπροστά έκανε νόημα και στις κυράτσες φίλες της να προσπεράσουν. Η γυναίκα μου της υπέδειξε ότι υπήρχε σειρά, για να λάβει την απάντηση: «Να πας στη πατρίδα σου να κοινωνήσεις».
:lol:
:moutza:
Γιωργάκη καιρός για το plan b,c,d.......Ξηρό,Σέχτα,Χρυση αυγη,Ναζιστική Ευρώπη...κτλ....ξέρεις εσύ...παίξε όλα τα plan συγχρόνως,καντα πουτάνα όλα μπας και γλυτώσεις
http://www.youtube.com/watch?v=2nrk9uHVrDA
Επιτέλους ένας που με κατάλαβε...
Επίσης δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με Stoubi..
Έχουν σώσει ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ανθρωπους,και μολις έγινε η πρώτη στραβή,κατ'ευθείαν καταδίκη ΧΩΡΙΣ δίκη.
Τα υπόλοιπα σχόλια απο κάθε είδους ιδεολόγο,απλά δεν υπάρχουν..
http://tvxs.gr/news/ellada/binteo-limenikoi-apeiloyn-brizoyn-kai-xtypoyn-metanastes
Δηλαδή να φανταστώ ότι τις άλλες φορές, μετά τη ζεστή φιλοξενία στο τζακούζι του λιμενικού πλοίου, ακολουθεί σπα στα υπόγεια του τμήματος και στη συνέχεια μασάζ στο κέντρο κράτησης....Δηλαδή με μια κρουαζιέρα Γενάρη μήνα, κερδίζεις τσάμπα τόσες παροχές...Τι μαλάκες που είμαστε που πάμε στα νησιά τα καλοκαίρια...Το χειμώνα είναι must...Και επικοινωνία σε διεθνή γλώσσα, σε διεθνώς γνωστούς τρόπους επικοινωνίας...
Τι Αράχωβες και μαλακίες...Αιγαίο Γενάρη μήνα...
[ Δηλαδή αν όταν σε σώζουν σε σημαδεύει όπλο με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όταν ΔΕ σε σώζουν, τι γίνεται ; ]
taisteal
31/01/2014, 08:07
πνιγεσαι...:(
Red Rider
31/01/2014, 09:26
http://tvxs.gr/news/ellada/binteo-limenikoi-apeiloyn-brizoyn-kai-xtypoyn-metanastes
Δηλαδή να φανταστώ ότι τις άλλες φορές, μετά τη ζεστή φιλοξενία στο τζακούζι του λιμενικού πλοίου, ακολουθεί σπα στα υπόγεια του τμήματος και στη συνέχεια μασάζ στο κέντρο κράτησης....Δηλαδή με μια κρουαζιέρα Γενάρη μήνα, κερδίζεις τσάμπα τόσες παροχές...Τι μαλάκες που είμαστε που πάμε στα νησιά τα καλοκαίρια...Το χειμώνα είναι must...Και επικοινωνία σε διεθνή γλώσσα, σε διεθνώς γνωστούς τρόπους επικοινωνίας...
[ Δηλαδή αν όταν σε σώζουν σε σημαδεύει όπλο με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όταν ΔΕ σε σώζουν, τι γίνεται ; ]
Φίλε μου δεν τους έφερε κανένας με το ζόρι εδώ,αυτοί το επιδιωξαν.
Μην ξεχνάς ότι είναι παράνομοι,παραβιάζουν τον Νόμο.
Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνω κανένα είδος βίας ,αλλά...θα ήθελα να δω πολλούς από τους επικριτές απέναντι σε μια ομάδα ανθρώπων αμφιβόλου προελευσεως και προθέσεων πως θα αντιδρουσαν,και τι στάση θα κρατούσαν.Μέσα στη νύχτα μεσοπελαγα και κανένας να μην μιλάει Ελληνικά.
Γιατί από τον καναπέ όλα φαίνονται σαν ταινία,και μάλιστα μελό.
Σε σημαδευει οπλο στην γιατι στα 15-20 ατομα της βαρκας υπαρχει περιπτωση κανα δυο απο αυτους να ειναι οι μεταφορεις η υπαληλοι του γραφειου ταξιδιων.......
Να υποθεσω τωρα μετα την προβολη του γερμανικου σταθμου οτι στην γερμανια οταν πας να περασεις ετσι λαθραια στην χωρα σου προσφερουν λουλουδια....??
Γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι σου εκαναν ταττου με δοντια λυκου αλσατιας...!!
Παντως καδρονια και πυροβολισμους δεν ειδαμε στο βιντεο ( χωρις να σημαινει οτι δεν κραταω επιφυλαξη για το συγκεκριμενο περιστατικο ..)
Καποιον κακομοιρη "λαθρομεταναστη" σε ενα φουσκοτο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... (μαλλον vip μεταβαση....) Ειδαμε μεταξυ των αλλων...
Eλικρινα πεστε μου σε ποιο λεπτο του βιντεο μου ξεφυγε κατι.....
Λεμε.....
Δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχουν μαλακες παντου....
Αλλα συνεχιζω να λεω οτι καταδικαζετε χωρις να ξερει κανεις τι εγινε.....
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=266768 του 2009 ειναι διαβαστε το...
el_hymador
31/01/2014, 09:44
Έλεος όμως, οι τρικυμίες τελικά δεν παίζουν μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κεφάλια πολλών άλλων! Δηλαδή πως θέλετε να γίνεται η φύλλαξη των συνόρων; Όταν ένα πλοιάριο πραβιάζει τα χωρικά ύδατα πως θα το "υποδεχθεί" το λιμενικό; Με κερασματάκι τοπικών πορϊόντων και παραδοσιακές στολές σε ένα φολκόρ φαντασμαγορικό θέαμα; Μια φορά στο ξώφαλτσο παρακολούθησα από κοντά στη Χίο αποβίβαση λαθρομετανταστών σε παραλία και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου όπως τα νομίζετε. Δεν είναι φόβος, είναι άγριες καταστάσεις.
kalgeorge
31/01/2014, 15:47
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/perivallon/pyrovolei_to_ste_antisyntagmatiko_to_eidiko_telos_meiwshs_ekpompwn_aeriwn_rupwn.2620928.html?utm_sou rce=Sport24Widget&utm_medium=S24Footer&utm_campaign=24mediaWidget
MG-KTiNoS
31/01/2014, 16:20
Φίλε μου δεν τους έφερε κανένας με το ζόρι εδώ,αυτοί το επιδιωξαν.
Μην ξεχνάς ότι είναι παράνομοι,παραβιάζουν τον Νόμο.
Είναι αμαρτία να μιλάς έτσι για αυτους τους ανθρώπους.
Δεν έκαναν αυτοί το πόλεμο ΟΥΤΕ στο Ιράκ, ούτε Στο Αυγανιστάν ούτε στην Αραβία.
Φεύγουν γιατί είναι αναγκασμένοι.
Κανένας δεν φεύγει από το σπίτι του επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ την περιπέτεια
οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι λαθρομετανάστες είναι
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Κι εμείς έχουμε συμμετάσχει σαν κράτος στην κατάσταση αυτη.
υγ
Όποιος έχει πάει μετανάστης ξέρει τι λέω.
Στους άλλους εύχομαι να μην το μάθουν ποτέ.
ΛΥΠΑΜΑΙ
και ελπίζω να μας συγχωρέσουν μια μέρα
MG-KTiNoS
31/01/2014, 16:23
Έλεος όμως, οι τρικυμίες τελικά δεν παίζουν μόνο στο Αιγαίο αλλά και στα κεφάλια πολλών άλλων! Δηλαδή πως θέλετε να γίνεται η φύλλαξη των συνόρων; Όταν ένα πλοιάριο πραβιάζει τα χωρικά ύδατα πως θα το "υποδεχθεί" το λιμενικό; Με κερασματάκι τοπικών πορϊόντων και παραδοσιακές στολές σε ένα φολκόρ φαντασμαγορικό θέαμα; Μια φορά στο ξώφαλτσο παρακολούθησα από κοντά στη Χίο αποβίβαση λαθρομετανταστών σε παραλία και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου όπως τα νομίζετε. Δεν είναι φόβος, είναι άγριες καταστάσεις.
Κάποτε στη Γιουγκοσλαβία είχα φίλους ένα χωριό.
Σταμάταγα με το μηχανάκι στη μπλατεία και γλεντάγαμε όλο το Σ/κ
Εφευγα Δευτέρα ντίρλα.
Σήμερα το χωριό αυτό δεν υπάρχει πια. Το έκαναν οι Σέρβοι ίσωμα.
Δεν ξέρω που είναι οι άνθρωποι αυτοί -αν είναι-
Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγαν για τη πλάκα τους
:(
el_hymador
31/01/2014, 17:08
Δεν διαφωνεί κανένας στο ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούνε ένα δράμα και καταστάσεις που δεν είναι καθόλου αστείες. Ωστόσο δεν είναι όλοι πρόσφυγες εξαιτίας πολέμου, είναι και πολλοί οικονομικοί μετανάστες. όπως και να έχει το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρωτίστως έχει ανθρωπιστική διάσταση. Δεν παύει όμως να συνιστά και πρόβλημα και μάλιστα με πολλές πτυχές. Αν γνώριζαν όλοι αυτοί οι έρημοι οι πρόσφυγες που πραγματικά πάνε και τι είναι το Δουβλίνο ΙΙ, ούτε που θα πάταγαν το πόδι τους εδώ. Προφανώς βολεύει πολλούς το να δέχεται η Ελλάδα όλο το μεταναστευτικό / προσφυγικό κύμα και τις επιπτώσεις αυτού. Μην μπλέκουμε το ανθρωπιστικό με άλλα πράγματα, γεννοκτονίες, ξεριζωμοί, διωγμοί συμβαίνουν δυστυχώς παντού στον πλανήτη και δεν το λέω για να χρυσώσω το χάπι. Καμία άλλη χώρα δεν έχει δεχθεί τόσους (λαθρο)μετανάστες, παρά μόνο η Ελλάδα. Για άλλη μια φορά λόγο τις παντελούς ανικανότητας πολιτικών πληρώνουμε αποκλειστικά το μπαγιόκο για τα χρεή όλων των ευρωπαίων και όχι μόνο.
Θέλουμε να δούμε την ανθρωπιστική πλευρά του; Οκ, ας συνδράμουμε ΟΛΟΙ, όλα τα κράτη, εμείς δεν μπορούμε με την καμία, τα νούμερα δεν βγαίνουν θέλουμε δεν θέλουμε. Ήδη έχουμε κάνει πολλά όσο και αν σας ακούγεται κουλό αυτό. Ούτε ξέρουμε ποιος είναι ο ακριβής αριθμός λαθρομεταναστών . προσφύγων στη χώρα αλλά σίγουρα δεν είναι μικρός, είναι πάρα πολύ μεγάλος για τα δεδομένα της χώρας και την κατάσταση της και παρ΄όλα αυτά δεν έχει κουνηθεί φύλλο! Αν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε άλλη χώρα / λαός θα δεχόταν / ανεχόταν αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι! Οι ρατσιστές οι έλληνες κατά τ΄άλλα...
MG-KTiNoS
31/01/2014, 17:35
Εγώ θα έλεγα για αρχή να μην είμαστε τόσο σκληροί όταν μιλάμε για απελπισμένους ανθρώπους.
Το ξέρω κι εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά η ανθρωπιά δεν έβλαψε κανέναν.
Pan (dvs)
31/01/2014, 17:55
Ειναι μια απο τις περιπτωσεις που ολοι εχουνε καποιο δικιο απ'οποια πλευρα και αν το βλεπουνε.
Δεν αφηνεις ομως καποιον στην μοιρα του,οτι και προβληματα να δημιουργει αθελα του ,τις περισσοτερες φορες.Οι περισσοτεροι απο αυτους για αλλου ξεκινησαν και αλλου τους κατεβασαν.
Θυματα οι πιο πολλοι.
Δεν χρειαζετε να ειμαστε τοσο σκληροι απεναντι τους.Αθελα τους εγιναν μερος του προβληματος.
Red Rider
31/01/2014, 18:08
Είναι αμαρτία να μιλάς έτσι για αυτους τους ανθρώπους.
Δεν έκαναν αυτοί το πόλεμο ΟΥΤΕ στο Ιράκ, ούτε Στο Αυγανιστάν ούτε στην Αραβία.
Φεύγουν γιατί είναι αναγκασμένοι.
Κανένας δεν φεύγει από το σπίτι του επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ την περιπέτεια
οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι λαθρομετανάστες είναι
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Κι εμείς έχουμε συμμετάσχει σαν κράτος στην κατάσταση αυτη.
υγ
Όποιος έχει πάει μετανάστης ξέρει τι λέω.
Στους άλλους εύχομαι να μην το μάθουν ποτέ.
ΛΥΠΑΜΑΙ
και ελπίζω να μας συγχωρέσουν μια μέρα
Πραγματικά δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις..
Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν πρέπει να παραβιαζονται,τέλεια και παύλα!
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις και καταστάσεις που δεν έχεις περιθώρια να είσαι μαλακός,ούτε να κάνεις και του κεφαλιού σου, γιατί απλά δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντι σου
Επισης η παρανομία είναι παρανομία,και αυτοί που μπαίνουν αβέρτα ΔΕΝ είναι εξακριβωμενα πρόσφυγες.
Υπάρχει διαδικασια,και μέχρι να χαρακτηριστει "αιτών άσυλο" και τελικά πάρει πολιτικό άσυλο, είναι απολύτως λογικό να αντιμετωπιζεται σαν παρεισακτος.
MG-KTiNoS
31/01/2014, 18:19
Όλα αυτά που λες είναι σωστά και μπορώ να τ ακούσω, εσύ μπορείς να ακούσεις
ότι το πακιστάν έχει 7 000 000 παιδιά σκλάβους που δουλεύουν στα χαλιά?
Αν ήταν να πάρουν το δικό σου παιδί για 15$ σκλάβο τι θα έκανες μου λες?
Η πιο καλά μην μου πεις σκέψου το μόνος σου.
Δεν έχει νόημα να λέμε πάντα κάτι.
-και δεν φτάσαμε στο Αυγανιστάν ή στους μαυρους Χίτλερ της Αφρικής-
Περί αυτού μιλάμε
http://www.paidevo.gr/kids/?p=1761
Red Rider
31/01/2014, 18:56
Όλα αυτά που λες είναι σωστά και μπορώ να τ ακούσω, εσύ μπορείς να ακούσεις
ότι το πακιστάν έχει 7 000 000 παιδιά σκλάβους που δουλεύουν στα χαλιά?
Αν ήταν να πάρουν το δικό σου παιδί για 15$ σκλάβο τι θα έκανες μου λες?
Η πιο καλά μην μου πεις σκέψου το μόνος σου.
Δεν έχει νόημα να λέμε πάντα κάτι.
-και δεν φτάσαμε στο Αυγανιστάν ή στους μαυρους Χίτλερ της Αφρικής-
Περί αυτού μιλάμε
http://www.paidevo.gr/kids/?p=1761
Ασπάζομαι αυτό που λες,και έχω και παιδιά.
Σε πολλά μέρη της γης υπάρχουν άνθρωποι και παιδιά που υποφέρουν.
Όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εύρυθμη λειτουργία του κράτους μας.
ας δούμε λίγο κάποιους αριθμούς.... το πακιστάν με τα 7.000.000 παιδιά εργάτες αριθμεί πληθυσμό 180.000.000 δηλαδή το 4% είναι παιδιά εργάτες. Επίσης από την περασμένη απογραφή έχει αυξηθεί ο πληθυσμός του κατά 33%... Δηλαδή χωρίς να λύσει ένα πρόβλημά του που είναι η παιδική εργασία συνεχίζει να αυξάνεται με 33 ανθρώπους ανά 100 μέσα σε 10 χρόνια...
Εδώ στην Ελλάδα πόσα παιδιά βλεπει κανείς να εργάζονται, ή να εκτίθενται στους δρόμους... και τι κάνουμε γι' αυτά εμείς που πονάμε για τα 7.000.000 παιδιά εργάτες του Πακιστάν...? παρεμπιπτόντως, εκεί το 4% παιδιά εργάτες είναι αποδεκτό λόγω κουλτούρας λαού, φτώχειας, και συνθηκών... εδώ τι από όλα αυτά υπάρχει...? Να θυμήσουμε πόσα παιδάκια δουλέψαν κι εδώ στην Ελλάδα σε παλαιότερες εποχές..? "χαμίνια" τα λέγανε.... αν διαβάσει λίγο ελληνική λαογραφική πεζογραφία κανείς θα καταλάβει. Το Πακιστάν δεν έχει δεχθεί επίθεση, και δεν απειλείται από το 1947 που αυτοανακηρύχθηκε ανεξάρτητο κράτος, και ο μόνος του εχθρός είναι η Ινδία. Το Πακιστάν είναι μία από τις 9 χώρες που διαθέτουν πολεμικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Αυτό το Πακιστάν σε τι μπορεί να αποτελέσει ισχυρότερο επίκεντρο ενδιαφέροντος για τους Έλληνες από το δικό τους πολιτικό ζήτημα που είναι η λαθρομετανάστευση...?
Ας δούμε και άλλους αριθμούς: Η Ελλάς από το 2001 έχει παραμείνει σταθερή σε πληθυσμό. Ωστόσο οι αλλοδαποί έχουν αυξηθεί από 1.000.000 που ήταν κατά την επίσημη απογραφή το 2001 σε κοντά 1.400.000 το 2011 και αυτό σύμφωνα με στοιχεία της eurostat. Δηλαδή 8% σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Γιατί ανεπίσημα είναι 'άγνωστο το πόσοι παραπάνω είναι... Αν αυτό δεν είναι κοινωνικό πρόβλημα τότε τί είναι...???
Ας καταλάβουμε ότι η χώρα μας είναι το γκισέ της Ευρώπης, εδώ χτυπάνε και παίρνουν εισιτήριο όσοι έρχονται από την Ασία, όμως επειδή η υπόλοιπη Ευρώπη είναι φρουρούμενη παραμένουν στοιβαγμένοι στο γκισέ....
αν πρέπει να φερθούμε σαν άνθρωποι και να νοιαστούμε για τους συνανθρώπους μας? συμφωνώ! όμως όχι να νοιώσουμε και ενοχοι για το ότι έρχονται εδώ. Το Μπαγκλαντες δεν έχει πόλεμο, οι Φιλιππίνες δεν έχουν πόλεμο, το Πακιστάν δεν έχει πόλεμο, η Νιγηρία δεν έχει πόλεμο, η Αλβανία δεν έχει πόλεμο, ας μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα στο σακούλι που γράφει πρόσφυγες... Οικονομικοί μετανάστες είναι και επειδή έρχονται ακάλεστοι και κρυφά ονομάζονται λαθρομετανάστες. Ας ρίξουμε και μια ματιά στις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης να καταλάβουμε πόσο μείζον ζήτημα είναι....
kostaspetrou
03/02/2014, 10:53
Aν κάποιος πραγματικά θεωρεί ότι οι λιμενικοί πυροβόλησαν όπως λένε μερικά βοθροσάιτ είναι επιεικώς καθυστερημένος!
Πλέον και στον αέρα να πυροβολήσεις,μόνο και μόνο τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσεις για να το δικαιολογήσεις είναι μεγάλο πακέτο,οπότε λες γάμα το.
Αν πάλι κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι δυνατό ένα καρυδότσουφλο με ένα σωρό λαθραίους να τουμπάρει με 6 μποφώρ στο Αιγαίο, τότε έχει πρόβλημα αντίληψης.
Αν πάλι κάποιος επιμένει ότι μπορούμε να υποδεχόμαστε λαθραίους ακόμα και αν αυτό είναι εις βάρος μας τότε δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Αν,τέλος κάποιος νομίζει ότι οι Έλληνες και η Ελλάδα θ'απορροφήσουν τον πόνο της οικουμένης δέχοντας λαθραίους ενώ οι Έλληνες μεταναστεύουν, τότε ας τους πάρει σπίτι του.
skylaros
03/02/2014, 11:32
petrou Θα σου απαντήσω όπως μιλάς και όπως μίλαγαν οι ιδεολογικοί (μπορεί και βιολογικοί) σου πρόγονοι ναι ναι τους γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλήτες λέω. Αν δε γουστάρεις την κατάσταση και τη χώρα ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.
petrou Θα σου απαντήσω όπως μιλάς και όπως μίλαγαν οι ιδεολογικοί (μπορεί και βιολογικοί) σου πρόγονοι ναι ναι τους γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλήτες λέω. Αν δε γουστάρεις την κατάσταση και τη χώρα ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.
Και γιατι παρακαλω να φυγει ο petrou και καθε petrou απο την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ?
skylaros
03/02/2014, 11:45
Αν δε του αρέσει φεύγει αν τη γουστάρει τη φάση μένει, είναι ακριβός η ίδια επιλογή που έδιναν και τα φασισταριά πριν κάποια χρόνια, μόνο που αυτοί το συνόδευαν και με το αν μείνεις πηγαίνεις εξορία, ΕΑΤ-ΕΣΑ (βλέπε Πέτρου) επισκέψεις σε σπίτια (συμβαίνει και τώρα μη νομίζεις) ξυλοδαρμοί ... Είδες ενώ εγώ λέω όποιος γουστάρει μένει όποιος δε γουστάρει φεύγει και το λέω πολύ ευγενικά.
el_hymador
03/02/2014, 12:04
Σε 5...4...3...2...1 η συζήτηση θα έχει πολωθεί οδηγούμενη στα άκρα... όπως συμβαίνει και όπου αλλού διεξάγεται "συζήτηση" για το συγκεκριμένο θέμα. Δυστυχώς. :wave2:
kostaspetrou
03/02/2014, 12:49
Δεν ξέρεις τους βιολογικούς και ιδεολογικούς μου προγόνους.
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί να λείπουν,αν δεν έχεις επιχειρήματα να μου πεις μην μπαίνεις στη διαδικασία να υποθέτεις και να προσβάλλεις.
Αλλιώς δεν είσαι τίποτ' άλλο από έναν ανάγωγο.
Αν δε μ'αρέσει μια κατάσταση προσπαθώ να την ναλλάξω,δε θα φύγω επειδή κάποιοι σαν και σένα μου λένε να φύγω.
Περαστικά.
Αν δε μ'αρέσει μια κατάσταση προσπαθώ να την ναλλάξω,δε θα φύγω επειδή κάποιοι σαν και σένα μου λένε να φύγω.
Περαστικά.
πως?
kalgeorge
03/02/2014, 14:10
re den paizontai oi tupoi lemeeeeee xaxxaxxxaaxax
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/neo_xaratsi_sta_ix_-_telh_kykloforias_gia_aposyrsh_h_pwlhsh_sto_ekswteriko.2624681.html
kalgeorge
03/02/2014, 14:11
Και γιατι παρακαλω να φυγει ο petrou και καθε petrou απο την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ?
γιατι ειναι ενα απιστευτο μπουρδελο και πρεπει να εισαι χαζος για να μεινεις!!!!!
σου κανει αυτο ?
kostaspetrou
03/02/2014, 14:13
πως?
Ας επικεντρωθούμε στη λαθρομετανάστευση/συνειδητή καταπίεση των Ελλήνων μιας και είναι το θέμα που θίχτηκε.
1)φροντίζω να μην επικροτώ αυτούς που θέλουν να την διαιωνίσουν και να τους δείξω Μ' ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ το λάθος τους.
Όταν πολλοί πεισθούν για κάτι,είμαστε πιο κοντά στο στόχο.
2)παραδέχομαι συνειδητά ότι μέχρι τώρα δεν ψήφιζα με ορθολογιστικά κριτήρια κάποια προδοτικά κοπρόσκυλα.
Φροντίζω να μη τους ξαναψηφίσω χωρίς όμως(εδώ είναι το λεπτό σημείο) να προσβάλλω όσους εξακολουθούν να τους ψηφίζουν.
3)Ακούω οποιονδήποτε έχει να μου προτείνει κάτι αν έχει επιχειρήματα χωρίς να γυρνάω την κουβέντα σε προσωπική καφρίλα επιπέδου οπαδών σε ντέρμπυ θρύλου-βάζελου.
Οι ιδεολογικές καταβολές του καθενός μου είναι παντελώς αδιάφορες.
4)ασχολούμαι ενεργά με την πολιτική.
Σε κάλυψα;
kostaspetrou
03/02/2014, 14:14
γιατι ειναι ενα απιστευτο μπουρδελο και πρεπει να εισαι χαζος για να μεινεις!!!!!
σου κανει αυτο ?
Αυτό είναι φυγομαχία.
Γιατί αποκλείεις τη ιδέα του αγώνα για να ξαναφτιάξεις την πατρίδα σου;
AUFGEBRACHT
03/02/2014, 14:15
Πλέον και στον αέρα να πυροβολήσεις,μόνο και μόνο τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσεις για να το δικαιολογήσεις είναι μεγάλο πακέτο,οπότε λες γάμα το.
Πω πω, ακόμα θα συμπληρώνουν χαρτομάνι από την κηδεία του Ντερτιλή...
σου κανει αυτο ?
Sorry Γιωργο δε μου κανει.
Λεω να το παλεψω λιγο.
:)
MG-KTiNoS
03/02/2014, 14:17
ας δούμε λίγο κάποιους αριθμούς.... το πακιστάν με τα 7.000.000 παιδιά εργάτες αριθμεί πληθυσμό 180.000.000 δηλαδή το 4% είναι παιδιά εργάτες. Επίσης από την περασμένη απογραφή έχει αυξηθεί ο πληθυσμός του κατά 33%... Δηλαδή χωρίς να λύσει ένα πρόβλημά του που είναι η παιδική εργασία συνεχίζει να αυξάνεται με 33 ανθρώπους ανά 100 μέσα σε 10 χρόνια...
Εδώ στην Ελλάδα πόσα παιδιά βλεπει κανείς να εργάζονται, ή να εκτίθενται στους δρόμους... και τι κάνουμε γι' αυτά εμείς που πονάμε για τα 7.000.000 παιδιά εργάτες του Πακιστάν...? παρεμπιπτόντως, εκεί το 4% παιδιά εργάτες είναι αποδεκτό λόγω κουλτούρας λαού, φτώχειας, και συνθηκών... εδώ τι από όλα αυτά υπάρχει...? Να θυμήσουμε πόσα παιδάκια δουλέψαν κι εδώ στην Ελλάδα σε παλαιότερες εποχές..? "χαμίνια" τα λέγανε.... αν διαβάσει λίγο ελληνική λαογραφική πεζογραφία κανείς θα καταλάβει. Το Πακιστάν δεν έχει δεχθεί επίθεση, και δεν απειλείται από το 1947 που αυτοανακηρύχθηκε ανεξάρτητο κράτος, και ο μόνος του εχθρός είναι η Ινδία. Το Πακιστάν είναι μία από τις 9 χώρες που διαθέτουν πολεμικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Αυτό το Πακιστάν σε τι μπορεί να αποτελέσει ισχυρότερο επίκεντρο ενδιαφέροντος για τους Έλληνες από το δικό τους πολιτικό ζήτημα που είναι η λαθρομετανάστευση...?
Ας δούμε και άλλους αριθμούς: Η Ελλάς από το 2001 έχει παραμείνει σταθερή σε πληθυσμό. Ωστόσο οι αλλοδαποί έχουν αυξηθεί από 1.000.000 που ήταν κατά την επίσημη απογραφή το 2001 σε κοντά 1.400.000 το 2011 και αυτό σύμφωνα με στοιχεία της eurostat. Δηλαδή 8% σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Γιατί ανεπίσημα είναι 'άγνωστο το πόσοι παραπάνω είναι... Αν αυτό δεν είναι κοινωνικό πρόβλημα τότε τί είναι...???
Ας καταλάβουμε ότι η χώρα μας είναι το γκισέ της Ευρώπης, εδώ χτυπάνε και παίρνουν εισιτήριο όσοι έρχονται από την Ασία, όμως επειδή η υπόλοιπη Ευρώπη είναι φρουρούμενη παραμένουν στοιβαγμένοι στο γκισέ....
αν πρέπει να φερθούμε σαν άνθρωποι και να νοιαστούμε για τους συνανθρώπους μας? συμφωνώ! όμως όχι να νοιώσουμε και ενοχοι για το ότι έρχονται εδώ. Το Μπαγκλαντες δεν έχει πόλεμο, οι Φιλιππίνες δεν έχουν πόλεμο, το Πακιστάν δεν έχει πόλεμο, η Νιγηρία δεν έχει πόλεμο, η Αλβανία δεν έχει πόλεμο, ας μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα στο σακούλι που γράφει πρόσφυγες... Οικονομικοί μετανάστες είναι και επειδή έρχονται ακάλεστοι και κρυφά ονομάζονται λαθρομετανάστες. Ας ρίξουμε και μια ματιά στις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης να καταλάβουμε πόσο μείζον ζήτημα είναι....
Να σ έχει ο Θεός καλά να μην μάθεις ποτέ γιατί πράγμα μιλάς...
:(
309011
Κόσοβο. Λίγα χρόνια πριν.
kostaspetrou
03/02/2014, 14:20
Πω πω, ακόμα θα συμπληρώνουν χαρτομάνι από την κηδεία του Ντερτιλή...
Περιμένουν έγκριση απ΄τον κομισάριο του Μπούλκες.
kalgeorge
03/02/2014, 14:22
Αυτό είναι φυγομαχία.
Γιατί αποκλείεις τη ιδέα του αγώνα για να ξαναφτιάξεις την πατρίδα σου;
Μαχεσαι για κατι που ΘΕΛΕΙ να φτιαχτει και γαι κατι που ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να φτιαχτει...
αλλιως απλα σε ποτιζουν (οχι εσενα) με τετοιες παπαρολογιες για να παραμεινεις...
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ που εκλαιγα δεκα λεπτα απο τα γελια, οταν σε εκπομπη με καλεσμενο τον στουρναρα, τον ρωτησε ενας νεος επιχειρηματιας....
- ειχα μια επιχειρηση στην σαλονικα, πτωχευσα γιατι δεν αντεχα την φορολογια, την μετεφερα στην βουλγαρια και σωθηκα....πειτε μου ΓΙΑΤΙ να την φερω παλι στην ελλαδα??
- γιατι πρεπει να σκεφτεις ελληνικα φιλε μου...
- δεν απαντατε στην ερωτηση μου....ΓΙΑΤΙ να την φερω στην ελλαδα, αφου θα την κλεισω σιγουρα γρηγορα.
- γιατι πρεπει να σκεφτεις ελληνικα φιλε μου, στο ξαναλεω....
- ναι αλλα ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.....ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ...
- πρεπει να σκεφτομαστε ελληνικα.....
χαχαχχχχχχχχχαχαχαχαχαχααχαχααχαχχχαχχαχααχαχαχαχ
αυτη εινα η ελλαδα....
kalgeorge
03/02/2014, 14:24
Sorry Γιωργο δε μου κανει.
Λεω να το παλεψω λιγο.
:)
φιλε μου ευχαριστως να κανεις οτι θες....απλη κουβεντουλα κανουμε :)
ελπιζω να μην βρεθεις στην κατασταση ομως που ειναι οι περισσοτεροι που λενε πω πω τι μλκες ειαμαστε που καθομαστε εδω στο απεραντο μπουρδελο.!!!!! γιατι ξερεις τι γινεται??
ολοι σκεφτομαστε....μπα...σωπα μωρε...δεν θα με αγγιξει τοσο πολυ εμενα το ολο θεμα....
και οταν σκαει η μαλακια...τρεχουμε και δεν φτανουμε
εντελως φιλικα και ΧΩΡΙΣ καμμια μα καμμια διαθεση αντιπαραθεσης :wave2:
taisteal
03/02/2014, 14:26
+1000 στον kalgeorge..ειναι τοσο βαθια ριζωμενη η βρωμια σε αυτον τον τοπο και στους ανθρωπους της που το να ονειρευεσαι πατριδες ειναι ονειρο θερινης νυκτος...στο ονομα της μαμας πατριδας μας πηδανε ολους,και εσεις ονειρευεστε Ελλαδα ακομη...
Όταν πολλοί πεισθούν για κάτι,είμαστε πιο κοντά στο στόχο.
Αχαα εχουμε θεσπισει και στόχους? Εχουμε και ανω/κατω όρια?
Σε κάλυψα;
Δεν εχει να κανει με εμενα, εσενα πρεπει να καλυψεις/πεισεις οπωσθεσπεστο και μετά να κοιτάς να ΄πεισεις΄ τους υπολοίπους.
Αναφορικά με το αρχικο ποστ σου για τους πυροβολισμους των λιμενικών ή οχι, ρωτα γνωστους/φιλους/εδωμεσα να σου πουνε αν εχουν δευτερα μπιστολια και πέραν απο αυτά που τους χρεωνει η υπηρεσια τους.
Για να αν υποδεχόμαστε ή οχι, αν θελουμε ή οχι, τους λαθρομεταναστες, με το να τους 'πνιγουμε-ατυχημα'-'πυροβολουμε' κτλ γνωριζεις προφανως οτι υπάρχει διαδικασία απέλασης/επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών. Αλλου παπα ευαγγέλιο αν η συγκεκριμένη διαδικασία τηρείται βεβαια η οχι
AUFGEBRACHT
03/02/2014, 14:29
Περιμένουν έγκριση απ΄τον κομισάριο του Μπούλκες.
Oπότε μέχρι να έρθει η έγκριση μπορείς να αρχίσεις εσύ κι οι όμοιοί σου τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο στο Μελιγαλά...
kalgeorge
03/02/2014, 14:29
+1000 στον calgeorge..ειναι τοσο βαθια ριζωμενη η βρωμια σε αυτον τον τοπο και στους ανθρωπους της που το να ονειρευεσαι πατριδες ειναι ονειρο θερινης νυκτος...στο ονομα της μαμας πατριδας μας πηδανε ολους,και εσεις ονειρευεστε Ελλαδα ακομη...
και πουσαι......δεν ειμαι colgate.....Κalgeorge ειαμι :P:P
xaaxaxaxaxaxx
kostaspetrou
03/02/2014, 14:30
Μαχεσαι για κατι που ΘΕΛΕΙ να φτιαχτει και γαι κατι που ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να φτιαχτει...
Η χώρα θα φτιαχτεί μόνο αν προσπαθήσεις.
Τί πάει να πει θέλει;Τα εδάφη είναι άψυχα,αυτοί στους οποίους δικαιωματικά ανήκουν είναι το ζητούμενο.
Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί.
Αν όμως φίλε ξεκινάς έχοντας αποδεχτεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση,τότε απλά έχεις χάσει.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ που εκλαιγα δεκα λεπτα απο τα γελια, οταν σε εκπομπη με καλεσμενο τον στουρναρα, τον ρωτησε ενας νεος επιχειρηματιας....
- ειχα μια επιχειρηση στην σαλονικα, πτωχευσα γιατι δεν αντεχα την φορολογια, την μετεφερα στην βουλγαρια και σωθηκα....πειτε μου ΓΙΑΤΙ να την φερω παλι στην ελλαδα??
- γιατι πρεπει να σκεφτεις ελληνικα φιλε μου...
- δεν απαντατε στην ερωτηση μου....ΓΙΑΤΙ να την φερω στην ελλαδα, αφου θα την κλεισω σιγουρα γρηγορα.
- γιατι πρεπει να σκεφτεις ελληνικα φιλε μου, στο ξαναλεω....
- ναι αλλα ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.....ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ...
- πρεπει να σκεφτομαστε ελληνικα.....
χαχαχχχχχχχχχαχαχαχαχαχααχαχααχαχχχαχχαχααχαχαχαχ
αυτη εινα η ελλαδα....
όχι αγαπητέ, η Ελλάδα δεν είναι ο προδοτοστουρνάρας!
Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνεις,το να βάζεις δηλαδή έναν προσκυνημένο ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ελλήνων.
Θα φύγει ο Στουρνάρας,πού θα πάει....
Θα φύγουν και θέλω να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Πάλεψέ το, μην απογοητεύεσαι!
AUFGEBRACHT
03/02/2014, 14:30
Προφανώς εννοεί τη φυλλάδα -επίσημο εκφραστή όταν λέει Στόχο...
kostaspetrou
03/02/2014, 14:32
Oπότε μέχρι να έρθει η έγκριση μπορείς να αρχίσεις εσύ κι οι όμοιοί σου τις προετοιμασίες για το μνημόσυνο στο Μελιγαλά...
Πάω μόνο σε μνημόσυνα συγγενών μου και στο μελιγαλά δεν είχα κανένα νεκρό.
Ούτε στο Μελιγαλά,ούτε στην τρύπα του Φενεού,ούτε στην τρύπα της Τατάρνας.
Εσύ γιατί το πας σε προσωπικό επίπεδο;
Δεν είπα σε σένα να πας στο Μπούλκες,οπότε τί τσιμπάς;
ενταξει , πολλα μπορειτε να πειτε για τον Στουρναρα αλλα προδοτη γιατι τον λετε ρε παιδια ?
kalgeorge
03/02/2014, 14:34
Η χώρα θα φτιαχτεί μόνο αν προσπαθήσεις.
Τί πάει να πει θέλει;Τα εδάφη είναι άψυχα,αυτοί στους οποίους δικαιωματικά ανήκουν είναι το ζητούμενο.
Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί.
Αν όμως φίλε ξεκινάς έχοντας αποδεχτεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση,τότε απλά έχεις χάσει.
όχι αγαπητέ, η Ελλάδα δεν είναι ο προδοτοστουρνάρας!
Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνεις,το να βάζεις δηλαδή έναν προσκυνημένο ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ελλήνων.
Θα φύγει ο Στουρνάρας,πού θα πάει....
Θα φύγουν και θέλω να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Πάλεψέ το, μην απογοητεύεσαι!
file moy tha fugei o stournaras sumfwnw..
kai tha erthei allo mou@@@@
kai meta ena allo....kai pi meta ena allo
opws kai prin kai pio prin kai akoma pio prin..
an pisteueis oti i xwra exei swtiria, sorry alla isws zeis allou, se alli xwra, kai sou metaferoun apla to ti ginetai edw...
alla mexri na swthei, metra autoktonies, anthrwpous pou pinane sto dromo kai forous na prostithentai
kostaspetrou
03/02/2014, 14:41
Τα όρια θα φανούν στην πορεία πόσο εφικτά είναι.
Πάντως πάντα βάζεις υψηλούς στόχους διότι στην πορεία ποτέ δεν πάνε όλα κατ' ευχήν.
Αναφορικά με το αρχικο ποστ σου για τους πυροβολισμους των λιμενικών ή οχι, ρωτα γνωστους/φιλους/εδωμεσα να σου πουνε αν εχουν δευτερα μπιστολια και πέραν απο αυτά που τους χρεωνει η υπηρεσια τους.
Ρε φίλε, εγώ μίλησα για πυροβολισμούς, όχι για κατοχή ή όχι επιπλέον όπλων!
Το ότι έχω όπλο,καραμπίνα δε σημαίνει ότι πυροβολώ όπου να'ναι όποτε να'ναι!
Έλεος!
Ή μήπως είναι κακό να έχεις όπλο αν το κατέχει νόμιμα;
Τί λογική ειν' αυτή;
Για να αν υποδεχόμαστε ή οχι, αν θελουμε ή οχι, τους λαθρομεταναστες, με το να τους 'πνιγουμε-ατυχημα'-'πυροβολουμε' κτλ γνωριζεις προφανως οτι υπάρχει διαδικασία απέλασης/επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών. Αλλου παπα ευαγγέλιο αν η συγκεκριμένη διαδικασία τηρείται βεβαια η οχι
Φυσικά είναι θέμα και ξαναλέω ότι οι τηλεδίκες των καναλιών και σάιτ,καθώς και η χρήση φωτογραφιών που ουδεμία σχέση είχαν με το περιστατικό δε βοηθάνε την κατάσταση.
Δες εδώ,η διαβόητη φωτό είναι απ'το 2012!
http://metro.co.uk/2012/09/06/at-least-58-dead-after-boat-carrying-illegal-immigrants-capsizes-off-turkey-567371/
Έλεος πια!
Εννοείται ότι απελαύνουμε πολύ λιγότερους απ' όσους μπαίνουνε,οπότε πρέπει να είμαστε πιο εντατικοί.
Να σου θυμίσω τί έκανε η Ιταλία το 199+ με τος Αλβανούς;
Η Γαλλία και η Ελβετία τώρα με όσους μπαίνουν μέσω Λαμπεντούζας και προσπαθούν να διαφύγουν;
Δεν είναι ευχάριστο αλλά κάπως πρέπει να τους αποτρέψεις.
Ή μήπως είναι κακό να έχεις όπλο αν το κατέχει νόμιμα;
Τί λογική ειν' αυτή;
H λογική της χαρτουρας αν πυροβολησουν με το όπλο τους που ειπες παραπανω. ;)
Αυτο τωρα για την Ιταλία και τους 199 μου το λες προς υπεράσπιση των θέσεων σου? ή για να μου δειξεις ποσο μαλακες ειμαστε οι Ελληνες που δε βυθιζουμε και εμεις τα καρυδοτσουφλα να γλιτωσουμε απο τη πλέμπα?
kostaspetrou
03/02/2014, 14:55
H λογική της χαρτουρας αν πυροβολησουν με το όπλο τους που ειπες παραπανω. ;)
Αυτο τωρα για την Ιταλία και τους 199 μου το λες προς υπεράσπιση των θέσεων σου? ή για να μου δειξεις ποσο μαλακες ειμαστε οι Ελληνες που δε βυθιζουμε και εμεις τα καρυδοτσουφλα να γλιτωσουμε απο τη πλέμπα?
Καμμιά σχέση.
Σου το λέω για να δείξω ότι κάποιες φορές ΔΥΣΤΥΧΩΣ ενδέχεται να πάρεις σκληρές αποφάσεις.
Το αν είμαστε μαλάκες θα μου το πεις εσύ: οδεύουμε προς πληθυσμιακή συρρίκνωση λόγω λαθραίων,μετανάστευσης και γήρανση πληθυσμού λόγω υπογεννητικότητας εξαιτίας μνημονίου.
Αν είχαμε αντιμετωπίσει το θέμα με ιταλική ή γαλλική μέθοδο θα'μασταν ή όχι σε καλύτερη μοίρα;
Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να υποστείς το βάρος των λαθραίων και ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ προτεραιότητα στην Ελλάδα πρέπει να'χει Έλληνας.
Σου φαίνεται παράλογο;