Σύνδεση

View Full Version : Πάντα κράνος

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

byron
18/09/2014, 11:30
ειπαμε ρε μαν , την αρνηση την αφηνουμε σε αυτο το θρεντ και παμε παρακατω , επισης δεν σχολιαζουμε αρνητικα τις ιδεες των υπολοιπων , ποσταρει οποιος γουσταρει την δικια του και αποφασιζουμε , η συμμετοχη μετραει και η προθεση ;)

Ρε ΄σεις, εγώ έχω τον ρόλο της κοινής γνώμης. Πως θα μου φαινόταν αν έβλεπα κάποιον με το τάδε στικερ στο φανάρι κιετς. Τι θα πει δεν σχολιάζουμε αρνητικά? :lol:

Εκτός και η ταύτιση της χρήσης μοτοσυκλέτας με τον θάνατο (έτσι λειτουργεί αν δεν το έχετε καταλάβει), χάρους, δρεπάνια, παπάδες, κηδείες και μνημόσυνα...βγάζει κάτι θετικό.

amyroukai
18/09/2014, 11:42
Εξαρτάται byron. Αμα έχεις γραφείο κηδειών, πολύ θετικό είναι.

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 11:52
Ρε ΄σεις, εγώ έχω τον ρόλο της κοινής γνώμης. Πως θα μου φαινόταν αν έβλεπα κάποιον με το τάδε στικερ στο φανάρι κιετς. Τι θα πει δεν σχολιάζουμε αρνητικά? :lol:

Εκτός και η ταύτιση της χρήσης μοτοσυκλέτας με τον θάνατο (έτσι λειτουργεί αν δεν το έχετε καταλάβει), χάρους, δρεπάνια, παπάδες, κηδείες και μνημόσυνα...βγάζει κάτι θετικό.

σχολιαζω αυτην σου την προταση που νομιζω το ξεκαθαρισαμε ηδη οτι δεν μας χρειαζεται :

" Ρε ΄σεις, εδώ κόβουν βόλτες με τα παιδιά τους πάνω στο μηχανάκι ξεκράνωτα...στα αυτοκόλλητα θα σκαλώσουν για να βρούν το φως το αληθινό? "

και επιλεον οπως το βλεπω οι ιδεες του καθενα μπορει να ειναι ακραιες , περιεργες , πχ μπορει να ποσταρει ο αλλος - με το κρανος μου μακραινει δεκα ποντους - και αυτο ιδεα ειναι , σημασια εχει οτι συμμετεχει και ενδιαφερεται και ας ειναι κι ο γκουσγκουνης :lol:

ggs
18/09/2014, 11:53
δεν βγαζουμε κατι σαν αυτό :

..δικιά μου η χαρά
δικό μου το αίμα
δικός μου κι ο τρόμος
Όλα είναι δρόμος..

απ όλα εχει …και αίμα και τρόμο και δρόμο..

zannisvel
18/09/2014, 11:57
σχολιαζω αυτην σου την προταση που νομιζω το ξεκαθαρισαμε ηδη οτι δεν μας χρειαζεται :

" Ρε ΄σεις, εδώ κόβουν βόλτες με τα παιδιά τους πάνω στο μηχανάκι ξεκράνωτα...στα αυτοκόλλητα θα σκαλώσουν για να βρούν το φως το αληθινό? "

και επιλεον οπως το βλεπω οι ιδεες του καθενα μπορει να ειναι ακραιες , περιεργες , πχ μπορει να ποσταρει ο αλλος - με το κρανος μου μακραινει δεκα ποντους - και αυτο ιδεα ειναι , σημασια εχει οτι συμμετεχει και ενδιαφερεται και ας ειναι κι ο γκουσγκουνης :lol:

Βγαινει τετοιο σε μπλε?

byron
18/09/2014, 11:57

..δικιά μου η χαρά
δικό μου το αίμα
δικός μου κι ο τρόμος
Όλα είναι δρόμος..

απ όλα εχει …και αίμα και τρόμο και δρόμο..

Νομίζω οτι με τις παρεμβάσεις μου, κολλάει το "δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας" :beer:

nikos_abel
18/09/2014, 11:59
"δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας" :beer:

Προσωπικά νομίζω ότι βρέθηκε. Και δε θα ήταν παράλογο κάποιος να το σφυρίξει και στον Αγγέλακα, δε νομίζω ότι κανένα
από τα παιδιά από τις τρύπες θα είχε κάποια αντίρηση.

amyroukai
18/09/2014, 12:05
...πχ μπορει να ποσταρει ο αλλος - με το κρανος μου μΙκραινει δεκα ποντους - και αυτο ιδεα ειναι , σημασια εχει οτι συμμετεχει και ενδιαφερεται...Αυτό θα είναι το αντι-αυτοκόλλητο των ρέμπελων ακράνωτων εκ πεποιθήσεως. Συν το ότι δεν τους βλέπει η τιτίκα όταν κάνουν βόλτα στην πλατεία με την ατάποβιτς και τις ξερογκαζιές και χάνουν από συντελεστή πουλμουρίδη.

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 12:26
Αυτό θα είναι το αντι-αυτοκόλλητο των ρέμπελων ακράνωτων εκ πεποιθήσεως. Συν το ότι δεν τους βλέπει η τιτίκα όταν κάνουν βόλτα στην πλατεία με την ατάποβιτς και τις ξερογκαζιές και χάνουν από συντελεστή πουλμουρίδη.

:lol::lol:

spyrakos35
18/09/2014, 12:37
Με το κρανος μου μικραινει δεκα ποντους αλλα δεν πειραζει γιατι ειμαι τεραστιος....

Και εναν φαλλο σε στυση.......

:D

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 12:38
Με το κρανος μου μικραινει δεκα ποντους αλλα δεν πειραζει γιατι ειμαι τεραστιος....

:a2:

teogtp
18/09/2014, 12:43

Ωραιος ο καπετανιος.......!

Ωραιος ο καπετανιος!

gior-gos
18/09/2014, 12:49
Ελα τωρα που πηραμε φορα

323133

spyrakos35
18/09/2014, 13:00
Ελα τωρα που πηραμε φορα

323133

κάνε το ίδιο με φωτό από στουκαρισμένο κράνος και απο κεφάλα ραμένη....

manhunter
18/09/2014, 13:01
323136

Σκληρό, αλλά.....

Bradipous
18/09/2014, 13:20
Ελα τωρα που πηραμε φορα

323133

...και συνεχιζει....

323139

και σας εχω ετοιμη και τη μπλουζα.............

323140

:cry:

peterTHErider
18/09/2014, 13:40
Ελα τωρα που πηραμε φορα

323133

αριστο!

akis_trevor
18/09/2014, 13:53
αυτο του gior-gos μαρεσει.σε προκαλει λιγο να διαλεξεις μερια..
ξερω ξερω ειναι ρομαντικο να θες να αλλαξεις τον κοσμο κλπ.απτο να μην κανω τιποτα,ας κανω αυτο το κατι και ας μην βγει σε τιποτα...

Pan (dvs)
18/09/2014, 14:28
Νομίζω οτι με τις παρεμβάσεις μου, κολλάει το "δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας" :beer:

Αποψη πρεπει να εχουνε ολοι και να τη λενε,ακομη και αν δεν μας αρεσει πολλες φορες.Μονο ετσι μπορει να βγει κατι καλο στο τελος.

Παιδια δεν το παμε για αφισα,μικρο αυτοκολλητο,μικρο σλογκαν.

MG-KTiNoS
18/09/2014, 14:32
που ειναι χαμενος αυτος αραγε;;;

τον έφαγε το μεροκάματο...

MG-KTiNoS
18/09/2014, 14:33
323123

χαχαχαχαχαχα.....
:lol::moutza::lol:

MG-KTiNoS
18/09/2014, 14:36
Δηλαδή, αν μπουν χαρούμενα πιτσιρίκια (σύμβολο ζωής) ή κηδεία (!) σε αυτοκόλλητο...θα ψηθεί ο άλλος να βάλει κράνος? Ε?

Ρε ΄σεις, εδώ κόβουν βόλτες με τα παιδιά τους πάνω στο μηχανάκι ξεκράνωτα...στα αυτοκόλλητα θα σκαλώσουν για να βρούν το φως το αληθινό?

Για το sticker toy 7tolis...no comment. Μάλλον χρειάζεσαι μια άδεια από τη δουλειά φίλε. :lol:

Κοίτα εγώ για αυτό το θέλω το αυτοκόλλητο....
Για να το κλλήσω στη γκαράφλα του μαλάκα που πάει το κοριτσάκι κάθε πρωί σχολείο χωρίς κράνος!

Θα του τη ρίξω και για να το βγάλει θα χάσει και όλες τις επιζήσαντες τρίχες....
:evil:

MG-KTiNoS
18/09/2014, 14:40

Χωρίς το σκουφάκι
δε βλέπειςι ..νάκι

κλπ κλπ

έχει και σεξ...
πιο καλό...

byron
18/09/2014, 14:54
Κοίτα εγώ για αυτό το θέλω το αυτοκόλλητο....
Για να το κλλήσω στη γκαράφλα του μαλάκα που πάει το κοριτσάκι κάθε πρωί σχολείο χωρίς κράνος!

Θα του τη ρίξω και για να το βγάλει θα χάσει και όλες τις επιζήσαντες τρίχες....
:evil:

Μπορεί να οργανωθεί η κίνηση ρε συ. Σε συνεργασία με τα τοπικά ΑΤ, στα φανάρια ένας τροχονόμος θα παίρνει τα κλειδιά απ΄τον διακόπτη (ηρωικές εποχές για όσους δεν πρόλαβαν...), ένας άλλος θα τον κρατάει, και ένα μέλος της κίνησης θα του κολλάει στη μάπα το αυτοκόλλητο με κόλλα για ποντικοπαγίδες.

ktmakis
18/09/2014, 15:04
Μπορεί να οργανωθεί η κίνηση ρε συ. Σε συνεργασία με τα τοπικά ΑΤ, στα φανάρια ένας τροχονόμος θα παίρνει τα κλειδιά απ΄τον διακόπτη (ηρωικές εποχές για όσους δεν πρόλαβαν...), ένας άλλος θα τον κρατάει, και ένα μέλος της κίνησης θα του κολλάει στη μάπα το αυτοκόλλητο με κόλλα για ποντικοπαγίδες.
:bawl:
Ρε συ Βύρωνα το τερμάτισες...... Εγραψες....

nikos_abel
18/09/2014, 15:08
Μιας που οι κυβερνήσεις δεν έχουν κόλλημα στο τι είναι ηθικό και τι όχι και ψηφίζουν ότι νόμο νάναι, θα πρότεινα κάτι άλλο.

Σε κάθε φανάρι ένας π.χ. δημοτικός αστυνομικός ( :lol: ) να στέκεται με ένα ρόπαλο. Όχι κάτι βαρύ, σαν αυτά των αποκρεών που
κάνουν και τον χαρακτηριστικό ήχο με τη σφυρίχτρα.

Ούτε κλήση, ούτε καυγάδες, ούτε τίποτα άλλο. Μια στη κεφάλα και τέλος.

Αν σε 10 φανάρια σε κοπανάνε, που θα πάει, θα το σκεφτείς διαφορετικά.

7Tolis
18/09/2014, 15:32
323144

Red Rider
18/09/2014, 15:45
Βγάλτε αυτοκόλλητο μια κλήση για κράνος.
Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό :cry:

7Tolis
18/09/2014, 15:50
323146

ggs
18/09/2014, 15:59
Ενταξει ….εχει ξεφυγει προ πολλού από τον οποιο καλο σκοπο του , περασε τα ορια του χαβαλε και τωρα φλερταρει με το σπλατερ…

7tolis όπως ειπε και ο Βυρωνας , παρε καμια μερα αδεια από την δουλειά…

MG-KTiNoS
18/09/2014, 16:02

Μωρέ θα του τη μπουμπουνίσω κι ότι γίνει.....
:lol:

Το πιο καλό είναι αυτό με τον τάφο όμως....

ΑΥΤΟ θέλω να του ρίξω στη καράφλα!

7Tolis
18/09/2014, 16:56
Εφόσον ενοχλεί παει να πει πως ήδη έχει αποτέλεσμα.Σταματάω.Η αλήθεια είναι ωμή όμως.
Αυριο βγαίνω 10 μέρες άδεια.

Pan (dvs)
18/09/2014, 17:28
Εφόσον ενοχλεί παει να πει πως ήδη έχει αποτέλεσμα.Σταματάω.Η αλήθεια είναι ωμή όμως.

Καλα να περασεις και μακρια απο τον υπολογιστη.

amyroukai
18/09/2014, 17:51
323144
Όχι ρε Τόλη, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ και καλύτερα κιόλας, να αραιώνουμε...

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 19:36

κατι που δεν ειναι παντελως σπλατερ θα μπορουσα να το βαλω σε μπλουζακι , πχ αυτο με το αυγο , ή την εκδοχη με τον ταφο που ποσταριστικε , εχεις την δικια σου οπτικη και αυτο δεν ειναι κακο , πολλες φορες εχουν χρησιμοποιηθει αντιστοιχα για αποτροπη διαφορων πραγματων πχ καπνισμα , πιθανον καποια ποιο ακραια θα ηταν καλυτερα σε διαφημιση ή καμμια αφισα ;)

amyroukai
18/09/2014, 19:51
Πλάκα πλάκα το μπλουζάκι από το #116 αν ήταν μιά φωτό με ταιριασμένο ένα κράνος αντί για τη μουτσούνα που έχει δεν είναι κακό...

@Κτήνος από τη μηχανή πολλά μηδενικά έχουνε γίνει νούμερα...

gior-gos
18/09/2014, 20:00
κάνε το ίδιο με φωτό από στουκαρισμένο κράνος και απο κεφάλα ραμένη....

Οι διαστασεις του αυτοκολλητου (αν τυπωθει) θα ειναι μικρες, και η φωτογραφια-ες δεν θα ειναι και τοσο (εως και καθολου) ευδιακριτες. Επισης, επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια των φωτογραφιών (με σπασμενα κρανη και ραμμενα κεφαλια) που κυκλοφορουν στο νετ ειναι ερασιτεχνικες - ρεαλιστικες και οχι επαγγελματικες - καλλιτεχνικες, θα δωσουν ενα μετριο αισθητικο αποτελεσμα και ισως ενα ακαταλαβιστικο μηνυμα για τους πολλους. Καλυτερα λοιπον νομιζω ειναι το μηνυμα να δωθει απλα, άμεσα και συμβολικα.

Αν σχεδιασω σπασμενο κρανος και ραμμενο κεφαλι το αποτελεσμα περισσοτερο θα προκαλει χιουμορ παρα προβληματισμο..

:beer:

Pan (dvs)
18/09/2014, 20:17
Μαζευω λοιπον οτι ειπωθηκε μεχρι τωρα σχετικα με το σλογκαν.Καποια απο αυτα ειπωθηκαν στο χαβαλε,τα βαζω ομως,μπορει να φανουνε χρησιμα..Αν ξεχασα κατι συμπληρωστε με.

KAWAMANRIDER
- ποτε χωρις κρανος
- το κρανος σου σωζει την ζωη
- δεν ειναι Ζορι ειναι Ζωη
- κρανος = ζωη
- και τα κεφαλια μεσα !!!

?
δεν είναι ζόρι είναι ζωη

dimzan
κανω μια σκεψη, μαλλον δυσκολη στην εφαρμογη. Τυπου clipart προφανως το στικακι, ενας μηχανοβιος τρακαρει και ενω εινσι στον αερα τα λογια απο κατω θα ειναι "(τουλαχιστον) φοραω κρανος, θα ζησω"

sv1000s
καλητερα να σε κραξουν παρα να σε κλαψουν!

ΝΤΙΚ
ενα κρανος και διπλα ενα κεφαλι και απο κατω use it or loose it

zygos30
HELMET OR HELL MET

melowolem
forato prin petakseis pragmatika

Eversman
HELMET ON MY MIND

Corki
WEAR GEAR AND SHED (or SPIL or POOR) NO TEAR"

zygos30
ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.....ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!

gior-gos
No helmet no ride.

billy of the R6
NO GEAR NO LIFE

7Tolis
Οι σπαζοκεφαλιές είναι για τα σχολεία και όχι για τους δρόμους

Mits-fz6
ΦΩΡΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ

akis_trevor
φορα κρανος στο κεφαλι,δεν ειναι ολα καρναβαλι.
φορα κρανος,μην εισαι χανος.

Bob_o_mastoras
"Η ζωη ειναι μεγαλη, μην τη κανεις καρναβαλι"

KAWAMANRIDER
- το κρανος σου , η ζωη σου
- με φοβο ποτε , με κρανος παντα

zannisvel
No helmet?see you soon.

ggs
..δικιά μου η χαρά ,δικό μου το αίμα,δικός μου κι ο τρόμος.Όλα είναι δρόμος..

gior-gos
choose

Βαζω και μια φραση που ειπωθηκε για αλλο λογο,αλλα μου αρεσε.
byron
"δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας"

Συντομα θα κανω το ιδιο και με τις φωτο.

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 20:30
μην γελασετε δεν το ' χω λεμε , πιο ερασιτεχνικα πεθαινεις :lol:

323151

323152

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 20:36
φτιαχτε κανενα της προκοπης ρε παιδια να τα δουμε και στο ματι ;)

SHOOTER045
18/09/2014, 20:41
Προσωπικά συνηπογραφω
Στο< δεν είναι ζόρι, είναι ζωη> του καβαμαν
Και στις σπαζοκεφαλιές του τολη
Προσωπικά αναλαμβάνω επίσης 5/6 σχολεία στην Έδεσσα, και άλλα τόσα Αριδαία
Και αρκετους περαστικούς και μη που συναντάω καθημερινά

Red Rider
18/09/2014, 23:31
Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη..
Τα αυτοκόλλητα θεωρώ ότι τα θέλετε περισσότερο για να μην ξεχνιέστε οι ίδιοι, παρά να περάσετε το μήνυμα σε τρίτους.
Αφού φαινομενικά υπάρχει όρεξη,και τα βρίσκετε στις απόψεις σας μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ουσιωδες και ομαδικό.
Για παράδειγμα θα μπορούσατε να πάτε σε κάποιο σχολείο μετά απο συνεννόηση με τον σύλλογο γονέων,και να κάνετε τα παιδακια να δουν κάτι διαφορετικό.
Παράλληλα θα περάσετε και το μήνυμα του κράνους στους αυριανούς αναβάτες,τώρα που οι ιδέες "φυτεύονται " και ανθίζουν.
Επίσης θα μπορούσατε να ετοιμάσετε και κάποιο είδος διάλεξης σε συνεργασία με κάποιον εκπαιδευτικό.
Έτσι αφού κεντρίσετε το ενδιαφέρον των παιδιών με την παρουσία σας αρματωμενοι καβάλα στα εργαλεία, στην συνέχεια σίγουρα θα παρακολουθούσαν αυτά που θα είχατε να τους πείτε.

zygos30
19/09/2014, 00:08
Αλλη μια ιδεα,αν ειναι για μπλουζακι.
Μπορει να μπει μια γυμνοστηθη,για να τραβαει την προσοχη ολων,τουμπανο ομως (ή και σκετο το τουμπανο,ενα μπουστο ας πουμε)!!!!!!!!
Και να γραφει:

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΔΩ
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ!!!!

billy of the R6
19/09/2014, 00:32
Τα αυτοκόλλητα θεωρώ ότι τα θέλετε περισσότερο για να μην ξεχνιέστε οι ίδιοι, παρά να περάσετε το μήνυμα σε τρίτους.
Αφού φαινομενικά υπάρχει όρεξη,και τα βρίσκετε στις απόψεις σας μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ουσιωδες και ομαδικό.
Για παράδειγμα θα μπορούσατε να πάτε σε κάποιο σχολείο μετά απο συνεννόηση με τον σύλλογο γονέων,και να κάνετε τα παιδακια να δουν κάτι διαφορετικό.
Παράλληλα θα περάσετε και το μήνυμα του κράνους στους αυριανούς αναβάτες,τώρα που οι ιδέες "φυτεύονται " και ανθίζουν.
Επίσης θα μπορούσατε να ετοιμάσετε και κάποιο είδος διάλεξης σε συνεργασία με κάποιον εκπαιδευτικό.
Έτσι αφού κεντρίσετε το ενδιαφέρον των παιδιών με την παρουσία σας αρματωμενοι καβάλα στα εργαλεία, στην συνέχεια σίγουρα θα παρακολουθούσαν αυτά που θα είχατε να τους πείτε.

Η ιδέα να πάμε κάποιοι σε Σχολείο ηταν η αφορμή για την ιδέα με το αυτοκόλλητο, εξάλλου όποιος θέλει συμμετέχει δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν.

spyrakos35
19/09/2014, 03:53

ως τι θα πας σε ένα σχολείο να ζητήσεις να μιλήσεις?

Pan (dvs)
19/09/2014, 04:27
μην γελασετε δεν το ' χω λεμε , πιο ερασιτεχνικα πεθαινεις :lol:

323151

323152

Αν μπορεις κανε μου τη χαρη να δοκιμασεις το παρακατω,γιατι εγω δεν το εχω καθολου.Σκοτεινιασε τη μηχανη και κανε με εντονο χρωμα το κρανος,πχ κοκκινο φωτεινο.
Απο πανω no fear και απο κατω helmet.

Pan (dvs)
19/09/2014, 04:36

Η ιδέα να πάμε κάποιοι σε Σχολείο ηταν η αφορμή για την ιδέα με το αυτοκόλλητο, εξάλλου όποιος θέλει συμμετέχει δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν.

Οπως ειπα και παραπανω ,το logo θα παω και θα το βαλω στα γυμνασια της περιοχης μου σε απλες σελιδες Α4.
Απο εκει και περα και σιγουρα ποιο οργανωμενα, καποιοι απο εμας μπορουνε να ερθουνε σε επαφη με συλλογους η λεσχες μοτοσυκλετιστων στην περιοχη τους και να κανουνε πιο οργανωμενη δουλεια.

Μην πατε ομως μακρια,αυτη τη στιγμη ,γιατι θα χασουμε την ουσια.Ας δουμε ποιοι ειμαστε,ας επικεντρωθουμε στο logo που ειναι πολυ σημαντικο και ολα τα αλλα θα τα βρουμε.

Επαγγελματιες του μονταζ και των ιδεων,περιμενουμε τη βοηθεια σας.

spyrakos35
19/09/2014, 06:42
+1300 για του Βυρωνα πανω σε σχεδιο κρανους

Βεβαια μπορει να γινει απο θλιμμενος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ

Red Rider
19/09/2014, 07:37
Οπως ειπα και παραπανω ,το logo θα παω και θα το βαλω στα γυμνασια της περιοχης μου σε απλες σελιδες Α4.
Απο εκει και περα και σιγουρα ποιο οργανωμενα, καποιοι απο εμας μπορουνε να ερθουνε σε επαφη με συλλογους η λεσχες μοτοσυκλετιστων στην περιοχη τους και να κανουνε πιο οργανωμενη δουλεια.

Μην πατε ομως μακρια,αυτη τη στιγμη ,γιατι θα χασουμε την ουσια.Ας δουμε ποιοι ειμαστε,ας επικεντρωθουμε στο logo που ειναι πολυ σημαντικο και ολα τα αλλα θα τα βρουμε.

Επαγγελματιες του μονταζ και των ιδεων,περιμενουμε τη βοηθεια σας.

Πολύ σωστές οι σκέψεις σου :a013:

SHOOTER045
19/09/2014, 08:44
Σπύρο το έχω κάνει πέρυσι και πρόπερσι
Το ζήτησα πρώτα σαν γονιός μετά σαν αστυνομικός
Μίλησα με τον διευθυντή, πήρα άδεια κανόνισα την ημέρα να μην έχω υπηρεσία,φορεσα την στολή, πήρα το ΤΑ και ανά μια διδακτική ώρα άλλαζα αίθουσα
Ξεκίνησα πρώτα στα μικρά μιλώντας για τον κοκ, συμπεριφορά πεζών, ποδηλάτων, στάση στο Οχημα με γονείς κλπ χρήση ζωνών ασφαλείας, και στους ποιο μεγάλους και εκκολαπτόμενος κάγκουρες-παποβιους για την αναγκαιότητα της χρήσης κράνους
Και θα πάω και φέτος τώρα στις αρχές προτού σφίξουν τα μαθήματα

KAWAMANRIDER
19/09/2014, 08:54
Αν μπορεις κανε μου τη χαρη να δοκιμασεις το παρακατω,γιατι εγω δεν το εχω καθολου.Σκοτεινιασε τη μηχανη και κανε με εντονο χρωμα το κρανος,πχ κοκκινο φωτεινο.
Απο πανω no fear και απο κατω helmet.

ναι εγω που το εχω δηλαδη :lol:, μαλλον αυτο που λες γινεται με photoshop , εγω το εφτιαξα στην ζωγραφικη και μαλλον δεν γινεται ετσι , μεχρι εκει ξερω ο αμπαλος , το εριξα ετσι για να παιρνουμε ιδεες , σιγουρα χρειαζομαστε βοηθεια απο τα μελη που το εχουν καλυτερα

spyrakos35
19/09/2014, 08:55
Σπύρο το έχω κάνει πέρυσι και πρόπερσι
Το ζήτησα πρώτα σαν γονιός μετά σαν αστυνομικός
Μίλησα με τον διευθυντή, πήρα άδεια κανόνισα την ημέρα να μην έχω υπηρεσία,φορεσα την στολή, πήρα το ΤΑ και ανά μια διδακτική ώρα άλλαζα αίθουσα
Ξεκίνησα πρώτα στα μικρά μιλώντας για τον κοκ, συμπεριφορά πεζών, ποδηλάτων, στάση στο Οχημα με γονείς κλπ χρήση ζωνών ασφαλείας, και στους ποιο μεγάλους και εκκολαπτόμενος κάγκουρες-παποβιους για την αναγκαιότητα της χρήσης κράνους
Και θα πάω και φέτος τώρα στις αρχές προτού σφίξουν τα μαθήματα

εσύ είσαι αστυνομικός, έχεις έστω μία "ιδιότητα"...

εγώ, ως τι θα πάω? ως τραπεζικός υπάλληλος? ως μοτοσυκλετιστής? ως γονέας?

θελω να πω οτι αν δεν εκπροσωπείς κάτι το οποίο έχει νομική υπόσταση (πχ επαγγελματίες του χώρου, λέσχη/σύλλογος κλπ κλπ) δεν ξέρω κατά πόσο ο όποιος δ/ντής σχολείου ή σύλλογος γονέων, θα δεχτούν να σε ακούσουν.... ειδικά για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα...

ggs
19/09/2014, 09:01
Παντως , μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα .
Και το κρανος και το μακαβριο και τις «ΤΡΥΠΕΣ»

Μοτοσυκλετιστης με την μορφη Αγγελου να ανέρχεται εις τους ουρανους με το κράνος στον αγκώνα και από κάτω να γράφει

ΩΩΩ!!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!!

SHOOTER045
19/09/2014, 09:24
Σπύρο
Εγώ πήρα την πρωτοβουλία σαν γονιός
Και πήγα εκτός υπηρεσίας, ένστολος για να κερδίσω την προσοχή τους
Τώρα αν θα μπούμε σε σχολείο σαν μέλη φόρουμ-συλλογου
Είναι στο χέρι του διευθυντή
Αν σκάσουν μέσα σε ένα σχολείο δύο δικοί μας με γυαλισμενα τα εργαλεία και τις στολαρες φουλ, τα πιτσιρίκια θα βαρεσουν πηρακια

amyroukai
19/09/2014, 09:45
Παντως , μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα .
Και το κρανος και το μακαβριο και τις «ΤΡΥΠΕΣ»

Μοτοσυκλετιστης με την μορφη Αγγελου να ανέρχεται εις τους ουρανους με το κράνος στον αγκώνα και από κάτω να γράφει

ΩΩΩ!!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!!

Και μετά θα μπαίνει το "άσε με να κάνω λάθος, μην μου λες πως είν' ντροπή" του Βασιλάκη;

byron
19/09/2014, 09:52

θελω να πω οτι αν δεν εκπροσωπείς κάτι το οποίο έχει νομική υπόσταση (πχ επαγγελματίες του χώρου, λέσχη/σύλλογος κλπ κλπ) δεν ξέρω κατά πόσο ο όποιος δ/ντής σχολείου ή σύλλογος γονέων, θα δεχτούν να σε ακούσουν.... ειδικά για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα...

+990
Σε 1οβάθμια (δημοτικά) που γνωρίζω χρειάζεται έγκριση του γραφείου εκπαίδευσης της περιοχής, που προφανώς δεν θα δωθεί, και σωστά κατά τη γνώμη μου. Ασχετα με την καλή πρόθεση, δεν μπορεί ο καθένας να μπουκάρει σε μια τάξη και να αρχίζει τα δικά του.

Σε Γυμνάσια-Λύκεια δεν γνωρίζω αν θέλει άδεια από τον προϊστάμενο τους.
Εχετε υπ΄όψη σας, κάποιοι μπορεί να το θυμουνται, οτι πριν κάποια χρόνια με αφορμή τον θάνατο δύο πιτσιρικάδων σε ένα νησί του Σαρωνικού, είπαμε ως moto.gr να πάμε μια ομάδα με τις μηχανές μας στο σχολείο τους, με εξοπλισμό,video προβολή αν θυμάμαι καλά, και κάποια διαλυμένα κράνη μελών που είχαν σώσει τους κατόχους τους, ως demo.

Παρόλο που υπήρχε όλη η καλή θέληση από εμάς, μιας και το νησί ήταν τίγκα στα ξεκράνωτα πιτσιρίκια...η πρωτοβουλία μας δεν είχε καμμία απήχηση, μιας και δεν (μας) ήθελαν ο Σύλλογος Γονέων, οι καθηγητές, η Αστυνομία και μπορεί να ξεχνάω και καποιον ακόμα.
Sorry, αλλά όπως είχε γραφτεί κάπου, ο Ελληνας κάνει τον σταυρό του μπροστά στην εκκλησία, και στο καπάκι περνάει με κόκκινο και αρχίζει τις χριστοπαναγίες τους άλλους. Ελλάδα είμαστε και αυτήν την παιδεία έχουμε.

Το μόνο που θα μπορούσε να αναγκάσει τον άλλον να φορέσει κράνος, είναι η αυστηρή αστυνόμευση και να πέφτουν οι κλήσεις βροχή. Αλλά όχι με τα γελοία 350€ που είναι τώρα. 10-15-20€ είναι αρκετά, με την προϋπόθεση οτι θα ξέρεις ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να κάνεις 1 χλμ και να μην την φας.

Καλή τύχη με την πρωτοβουλία που θέλετε να πάρετε. :wave2:

ktmakis
19/09/2014, 10:09
Ρε shooter πολύ μου άρεσε η ιδέα σου.... Μας ρωτήσαν στο νηπιαγωγείο τι κάνουμε καλά να το δείξουμε στα παιδάκια...... Αντι για κάτι άλλο που είχα στο μυαλό μου θα του πω :

Αυτο που έκανα κάποτε καλά ειναι να τρέχω με τα μηχανάκια μου...... κλπ κλπ..... Τουλαχιστον απο τους 10 γονείς που τα φέρνουν στο σχολείο ξεκρανωτα κάποιος θα το ακούσει απο το παιδί του....

Pan (dvs)
19/09/2014, 10:13

Ρε Σπυρο το εγραψα και πιο πριν.Σε συνεργασια με τις τοπικες λεσχες μπορει να γινει ευκολα.Επισης αν ενημερωσεις την τροχαια ,θα βοηθησουνε και με το παραπανω (τουλαχιστον στα μερη μου).
Φυσικα και δεν μπορει ο καθενας απο εμας να χτυπησει την πορτα του σχολειου,να μπει μεσα και να αραδιαζει αρλουμπες,οι οποιες μπορει και να εχουνε και το αντιθετο αποτελεσμα.Θελει σοβαροτητα και οργανωσηγια να σε παρουνε στα σοβαρα

Αν ολα πανε καλα και προχωρησει η φαση,θα πρεπει να γινει συγκεκριμενο πλανο.

SHOOTER045
19/09/2014, 10:27
Άσχετο με το θέμα αλλά συνέπεσε χρονικά με το ότι φέτος με κάλεσαν αυτοί να παω
Ενώ πέρυσι εγώ έκανα πρόταση στα σχολεία της περιοχής μου

gior-gos
19/09/2014, 14:36

323177

ktmakis
19/09/2014, 14:40
Πολύ εγωκεντρικό το αποπάνω ντε....

Πες στο τυπάκο της φωτό οτι και αυτός της μανας του και του πατέρα του παιδί είναι ......
Και η χαρά του και το αίμα του και ο τρόμος του ειναι και των δικών του ανθρώπων.

akis_trevor
19/09/2014, 14:44
αυτο ειναι πολυ καλο σαν "στιχακι" φιλοσοφημενο,αλλα αν το δει ο αλλος θα σου πει αφου ειναι δικο μου το αιμα,δικια μου η κεφαλα,οτι γουσταρω κανω...

zami
19/09/2014, 14:53
Κατι τετοιο δηλαδη...
http://www.zougla.gr/Uploads/iliopulu/Af%20kranos.jpg

Και κατι σε πιο μακαβριο
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/250190_10150207089166860_781679_n.jpg

ggs
19/09/2014, 14:56

323177

αυτο ειναι πολυ καλο σαν "στιχακι" φιλοσοφημενο,αλλα αν το δει ο αλλος θα σου πει αφου ειναι δικο μου το αιμα,δικια μου η κεφαλα,οτι γουσταρω κανω...

ναι ρε σεις :lol: τρολλαρισμα ηταν...

ktmakis
19/09/2014, 15:09
Ναι βρε εννοείται.......

Ολοι έτσι λένε....δικό μου το κεφάλι τι σε νοιάζει ??

Επειδή δε σε νοιάζει απ ότι φαινεται και πολύ ρε φίλε σε πειράζει να στο σπάσω λίγο ??? :cry:

KAWAMANRIDER
19/09/2014, 15:38
τα πιο μεγαλα , τα πιο περιεργα , τα πιο ιδιαιτερα γενικως , τα κραταμε για αργοτερα , μπορουν να γινουν μπλουζακι , αφισα κτλ ;)

βλεπω οτι εχουμε ανθρωπους στο μοτο που ενδιαφερονται (οχι οτι δεν το γνωριζα απλα το τονιζω) και εχουν τραβηχτει και στο παρελθον ακομα και αν καποιοι απο αυτους εχουν αντιρησεις ;) ,

πχ στην περιπτωση του shooter ενω στην αρχη εκανε αυτος την προταση μετα τον καλεσαν απο μονοι τους , παρα πολυ σημαντικο νομιζω

και για να μην αδικουμε τους συμφορουμιτες που εχουν αντιρησεις , δεν εχουν εμμονη με την αρνηση οι ανθρωποι , σωστα τα λενε , το πιθανοτερο ειναι οτι θα φαμε ηττα και ακυρο που θα παει συννεφο , αλλα το κινητρο και ο λογος που γινεται η ολη προσπαθεια νομιζω οτι υπερκαλυπτει την αδιαφορια και την απογοητευση που θα αντιμετωπισουμε , μια ανθρωπινη ζωη τουλαχιστον να μην χαθει ειναι το σπουδαιοτερο ολων ,

εφοσον δεν εγκαταλειψουμε και ξαναεπανερχομαστε καθε φορα και το οργανωνουμε ολο και καλυτερα μπορει να εχει αποτελεσμα , ενταξει δεν παμε να αντικαταστησουμε την πολιτεια ουτε την καθε οικογενεια , εξατομικευμενα ομως αισθανομαι οτι εκπροσωπουμε τον χωρο της μοτοσυκλετας και αν μη τι αλλο θελουμε το καλυτερο για ολους τους αναβατες δικυκλου και δεν αναφερομαι μονο στο κρανος , δρομους , πιστες , εξοπλισμο γενικοτερα , εκπαιδευση κτλ

και ενα ακομα που μου ' ρθε , δεν το κοβω για αυτοκολλητο για κανα μπλουζακι ή αφισα ισως ,

- ΜΑΖΙ ................. ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ !!!

και να συνοδευεται με εικονα απο ενα ζευγαρι ή ενα παιδι με τον μπαμπα με κρανος

Bob_o_mastoras
19/09/2014, 15:50
Εκανα μια προχειροδουλεια στο paint πανω στην ιδεα του kawaman που μου αρεσει πιο πολυ απ'ολα μεχρι στιγμης.
Ενας γραφιστας με κανα photoshop σιγουρα μπορει πολυ καλυτερα. Ετσι για μια δοκιμη λοιπον:
(το κανα λιγο χωματερο, δε βρισκω stencil απο superbikes) (εβαλα και λογοτυπα απο το φορουμ, γιατι αν δεν παινεψεις το φορουμ σου θα πεσει ο server! :lol:)

323178

sniper
19/09/2014, 16:15
Εκανα μια προχειροδουλεια στο paint πανω στην ιδεα του kawaman που μου αρεσει πιο πολυ απ'ολα μεχρι στιγμης.
Ενας γραφιστας με κανα photoshop σιγουρα μπορει πολυ καλυτερα. Ετσι για μια δοκιμη λοιπον:
(το κανα λιγο χωματερο, δε βρισκω stencil απο superbikes) (εβαλα και λογοτυπα απο το φορουμ, γιατι αν δεν παινεψεις το φορουμ σου θα πεσει ο server! :lol:)

323178

Και ποιος σου είπε οτι το Logo του φόρουμ μπορεί ο καθένας να το πάρει και να το βάλει όπου θέλει;

Bob_o_mastoras
19/09/2014, 16:17
Δεν τα τυπωσα ακομα!!! :lol: Φωρτωσες με τον αεροψυκτο και μας πηρες σβαρνα ολους;;; Προτασεις κανουμε εδω! :wave2:

sniper
19/09/2014, 16:18
Δεν τα τυπωσα ακομα!!! :lol: Φωρτωσες με τον αεροψυκτο και μας πηρες σβαρνα ολους;;; Προτασεις κανουμε εδω! :wave2:

Απλά το λέω για να αποφυγουμε τις παρεξηγήσεις μετά.

KAWAMANRIDER
19/09/2014, 16:20
[QUOTE=Bob_o_mastoras;2508817]Εκανα μια προχειροδουλεια στο paint πανω στην ιδεα του kawaman που μου αρεσει πιο πολυ απ'ολα μεχρι στιγμης.

μερικα στριταδικα που βρηκα (αυτο με το drift τα σπαει) , βεβαια ενας γραφιστας κτλ χρειαζεται και μπορει να μας βρει και καλυτερο logo

323179

323180

323181

KAWAMANRIDER
19/09/2014, 16:21
323182

Bob_o_mastoras
19/09/2014, 16:22
Προφανως θα επεφτε καποια ερωτηση αν ηταν να χρησιμοποιηθουν τα logo του moto.gr σε κατι τετοιο. Αυτονοητο πιστευω.
Ακομα ομως ουτως ή αλλως ειμαστε ποοολυυυυ μακρια απο το τελικο αποτελεσμα.

KAWAMANRIDER
19/09/2014, 16:26
Απλά το λέω για να αποφυγουμε τις παρεξηγήσεις μετά.

το ολο εγχειρημα γινεται με σεβασμο στο φορουμ που μας φιλοξενει και ηδη γραφτηκε οτι και να γινει θα υπαρχει η συμφωνη γνωμη της διαχειρησης που ουτως ή αλλως την χρειαζομαστε για να μας βοηθησει και να μας οργανωσει καλυτερα

επισης και εγω εγραψα νωριτερα οτι καλυτερα να μην υπαρχει Logo του φορουμ , οχι επειδη δεν μου αρεσει αλλα για να εχει ευρυτερη προσεγγιση το αυτοκολλητο

peterTHErider
19/09/2014, 16:27
Και ποιος σου είπε οτι το Logo του φόρουμ μπορεί ο καθένας να το πάρει και να το βάλει όπου θέλει;

και δηλαδη η ιδιοκτησια του φορουμ θα ειχε αντιρρηση στην χρησιμοποιηση του logo για ενα κοινωνικο μηνυμα που προαγει την χρηση του κρανους?

gior-gos
19/09/2014, 16:37
ναι ρε σεις :lol:

Σα δε ντρεπεσαι λιγακι :p

τρολλαρισμα ηταν...

το ξερω :)

sniper
19/09/2014, 16:47
το ολο εγχειρημα γινεται με σεβασμο στο φορουμ που μας φιλοξενει και ηδη γραφτηκε οτι και να γινει θα υπαρχει η συμφωνη γνωμη της διαχειρησης που ουτως ή αλλως την χρειαζομαστε για να μας βοηθησει και να μας οργανωσει καλυτερα

επισης και εγω εγραψα νωριτερα οτι καλυτερα να μην υπαρχει Logo του φορουμ , οχι επειδη δεν μου αρεσει αλλα για να εχει ευρυτερη προσεγγιση το αυτοκολλητο

και δηλαδη η ιδιοκτησια του φορουμ θα ειχε αντιρρηση στην χρησιμοποιηση του logo για ενα κοινωνικο μηνυμα που προαγει την χρηση του κρανους?

Η ιδιοκτησία του φόρουμ δεν ξέρω τι έχει αλλά η ομάδα διαχείρισης φυσικά και δεν έχει εφόσον όμως ερωτηθεί πρώτα.

gior-gos
19/09/2014, 19:57
Ακομα ενα με φωτογραφιες, λιγο πιο βαρυ

323187

Billymuse
19/09/2014, 20:08

323187

Aκραίο αλλά εύστοχο..

akis_trevor
19/09/2014, 20:38
γιωργο,πιστευω εδω θα ταιριαζε απολυτα το "choose" ;)

spyrakos35
19/09/2014, 20:56

323187

Aυτο σου λεγα ρε σαχλα.....

gior-gos
19/09/2014, 21:00
:tooth:

MG-KTiNoS
19/09/2014, 21:29
Em'ena που άρεσε αυτό που βλέπει από το ντάφο λίγο πριν του ρίξουμε το χώμα...

Γαμάτο !

(αυτό θέλω να πετάξω στη γκαράφλα του μάπα απέναντι)

SONone
20/09/2014, 00:42
πως να στο πω ρε sniper χωρις να παρεξηγηθείς?? σορρυ αλλα δεν γίνετε αλλιως...
αμα δεν εισαι η WarnerBros να εχεις σκάσει τα γερα τα φράγκα για πνευματικά δικαιώματα (σε δικαστήρια και σε αρμόδιους παπάρες) μπορει ο καθενας μας να παρει το λογότυπο του καθενός και να το κανει οτι σκατά γουστάρει ακομα και ταττοο και να μην μπορείουν να του κανουν και τπτ.
άπλα απο σεβασμό και ως μέλη μιας ιντερνετικης κοινότητας / forum θα παρουμε την αδεια πριν κανει καποιος μια εκτύπωση για να δουνε οι διαχειριστες οτι δεν χρησιμοποιήθηκε σε άσεμνο,προσβλητικό περιεχόμενο.
αλα ακομα η χρηση ή μη του λογοτύπου του φορουμ αφορα δευτερο χρονο και δεν υπαρχει λογος να αναλωνόμαστε σε τετια.

Bob_o_mastoras
20/09/2014, 01:46
πως να στο πω ρε sniper χωρις να παρεξηγηθείς?? σορρυ αλλα δεν γίνετε αλλιως...
αμα δεν εισαι η WarnerBros να εχεις σκάσει τα γερα τα φράγκα για πνευματικά δικαιώματα (σε δικαστήρια και σε αρμόδιους παπάρες) μπορει ο καθενας μας να παρει το λογότυπο του καθενός και να το κανει οτι σκατά γουστάρει ακομα και ταττοο και να μην μπορείουν να του κανουν και τπτ.
άπλα απο σεβασμό και ως μέλη μιας ιντερνετικης κοινότητας / forum θα παρουμε την αδεια πριν κανει καποιος μια εκτύπωση για να δουνε οι διαχειριστες οτι δεν χρησιμοποιήθηκε σε άσεμνο,προσβλητικό περιεχόμενο.
αλα ακομα η χρηση ή μη του λογοτύπου του φορουμ αφορα δευτερο χρονο και δεν υπαρχει λογος να αναλωνόμαστε σε τετια.

Το αυτο που λεει και ο φιλος εδω.
Σεβομαι και εκτιμω το φορουμ και τον κοσμο του καθως και τη διαχειριστικη ομαδα που αφιερωνει χρονο και κανει δουλεια ωστε να υπαρχει το site και να το χαιρομαστε και μπραβο σας.
Αλλα να σου πω, με πειραξε ο τροπος που αναφερθηκες σε αυτο το πραγμα λες και σου πηρα το μπιφτεκι σου. Ή λες και ηθελα να χρησιμοποιησω το logo για ιδιον οφελος. Προσωπικα ως καλο για το φορουμ σκεφτηκα να βαλουμε το logo αλλα στην τελικη δεν με ενδιαφερει και καθολου αν θα μπει ή οχι. Αλλος ειναι ο σκοπος του αυτοκολλητου αλλωστε.
Απλα θεωρω λαθος τον τροπο που μου το ειπες αλλα, ως ενα σημειο, θελω να σε δικαιολογησω διοτι μπορει να ησουν φορτωμενος απο την παραληλη συζητηση στο θρεντ της "αεροψυξης".
Και σαφως θα ερωτουνταν η διαχειριστικη ομαδα αν το λογοτυπο ηταν να χρησιμοποιηθει εν τελει αλλα οπως λεει και ο ΣΟΝ απο σεβασμο προς εσας και τη δουλεια σας και οχι στο στυλ μη μας κανετε μηνυση οπως υποδεικνυει το στυλ που μιλησες. Διοτι ξερεις οτι αυτο ουτως ή αλλως ειναι πρακτικα αδυνατο ακομα και αν ειχες νομικα κατοχυρωμενο το logo.

Τεσπα αυτα, απο μενα no hard feelings που λενε και οι φιλοι μας οι Αγγλοσαξονες.

:cool::cool:

gior-gos
20/09/2014, 08:08
γιωργο,πιστευω εδω θα ταιριαζε απολυτα το "choose" ;)

:a013: Αμα ειναι το αλλαζουμε Ακη

KAWAMANRIDER
20/09/2014, 10:17
[QUOTE=gior-gos;2508890]Ακομα ενα με φωτογραφιες, λιγο πιο βαρυ

εμενα μου αρεσει και αυτο ;) σκληρο μεν αλλα αληθινο ,

προταση να το κανουμε με ελληνικα ? - ΔΙΑΛΕΞΕ ή ΣΚΕΨΟΥ

και να το δουμε σε φυσικο μεγεθος πχ

323216

gior-gos
20/09/2014, 12:47
Τη γλωσσα στην οποια θα ειναι γραμμενο το logo κτλ μπορουμε να τα αποφασισουμε σε δευτερη φαση. Η πρωτη φαση ειναι να αποφασιστει το εικαστικο.

teogtp
20/09/2014, 12:58
Φτιαξτε ενα τετοιο και καθαρισατε......................

323221

;)

Pan (dvs)
21/09/2014, 19:51

Κανεις,αλλα ΑΝ θα θελαμε να το κανουμε,σιγουρα θα ζητουσαμε την αδεια,:beer:

Υ.Γ.Αυτο που εγραψα το εγραψα χωρις να προλαβω να δω οτι υπηρξανε και αλλες απαντησεις για το θεμα.

Εκ των υστερων λοιπον:

Το logo του φορουμ,ανεξαρτητα αν ειναι πατενταρισμενο η οχι δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις χωρις την αδεια των υπευθυνων.Αυτο ειναι ανηθικο και δεν εχει κανενα νοημα.Οποτε καλο ειναι να μην ασχοληθουμε αλλο με αυτο το θεμα.

Εχουμε δρομο μπροστα μας.Aς επικεντρωθουμε στο θεμα μας.

gior-gos
21/09/2014, 22:10
Αλλο ενα στρογγυλο

323266

και σε - περιπου - φυσικο μεγεθος

323267

Bob_o_mastoras
21/09/2014, 23:01
Αλλο ενα στρογγυλο

323266

και σε - περιπου - φυσικο μεγεθος

323267

Καλο, εχει και μια νοτα Τζαπανιας και γουσταρω!! :a01:

Ιωακειμ
22/09/2014, 01:35
323269

gior-gos
22/09/2014, 11:30
Καλο, εχει και μια νοτα Τζαπανιας και γουσταρω!! :a01:

Για τους φιλους των Ευρωπαϊκων, θα τοποθετηθει (πανω στη σκιτσαρισμενη μοτοσυκλετα) σηματακι της αρεσκειας τους (ktm, bmw, ducati κτλ).. :lol:

k7600
22/09/2014, 22:25
παίδες τώρα είδα το θέμα και με ενδιαφέρει πολύ, είμαι μέσα με τα μπούνια !!!
τώρα όσον αφορά το λογότυπο, για μένα θα θέλα κάτι μοντέρνο, μινιμαλ και πιασάρικο, λίγα λόγια με πολύ νόημα
έτσι ώστε να μπορούμε να φοράμε τις μπλούζες και στον καφέ μας...
ιδέες δεν μου έρχονται τώρα ( το μόνο που μου ρχετε είναι ύπνος ), αύριο όλη μέρα στο κονσερβοκούτι κάτι θα σκεφτώ και εγώ...
πάντως όπως και να χει count on me !!! βαρέθηκα να βλέπω ηλίθιους ξεκράνοτους, δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα αλλάξουν πολλά αλλά τουλάχιστον έστω και ένας αν το δει και
το βράδυ που θα πάει σπίτι του το σκέφτεται κάτι είναι και αυτό.

Pan (dvs)
23/09/2014, 07:52
Η παρακατω δηλωσανε οτι θελουνε να βοηθησουνε να προχωρησουμε το θεμα.
1 .amyroukai
2 .Bob_o_mastoras
3 .SHOOTER045
4 .peterbmwrider
5 .Pan (dvs)
6 .sv1000s
7 .ΝΤΙΚ
8 .KAWAMANRIDER
9 .akis_trevor
10.Billymuse
11.teo_g7
12.virus
13.dimzan
14.Eversman
15.zannisve
16.geo134
17.MG-KTiNoS
18.ktmakis
19.alex14
20.k7600
21.loubinious

Συγκεντρωνω τις φωτο που βαλατε μεχρι τωρα για να μην ειναι σκορπιες.Συνεχιζουμε να περιμενουμε καποιον να βοηθησει σε ποιο "επαγγελματικο" επιπεδο.

323352

323353

323354

Pan (dvs)
23/09/2014, 07:53
323355

323356

323357

Pan (dvs)
23/09/2014, 07:54
323358

323359

323360

Pan (dvs)
23/09/2014, 07:55
323361

323362

323363

Pan (dvs)
23/09/2014, 08:05
323364

323365

323366

Αυτα μεχρι τωρα και να θυμισω.

Το θελουμε σχετικα μικρο για να γινει αυτοκολλητο (μπλουζες κλπ σε πρωτη φαση ειναι πολυ μακρια)

Καλο ειναι (αποψη μου) να μην ειναι μακαβριο,γιατι αυτοκολλητο με νεκροφορα η ανοιγμενο κεφαλι δεν το βαζει ευκολα ο αλλος,στη μηχανη η το κρανος του.

Στη φωτο ,το μπακραουντ καλο ειναι να μην ειναι τοσο φωτεινο,αντιθετα με το κρανος που θα πρεπει να ειναι εντονο.

Οποιος εχει διαμορφωσει αποψη μεχρι τωρα ας την πει,γιατι καλο θα ητανε να αρχισουμε να προχωραμε στα ζουμι.