View Full Version : Πάντα κράνος
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 06:40
325048
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 06:43
να συμπληρωσω , τα αυτοκολλητα εχουν διαμετρο 6,5 cm και προτεινεται η εκτυπωση τους σε βινυλιο
spyrakos35
17/10/2014, 08:23
Τα γραμματα στο δευτερο γινεται να ειναιμαυρα και οχι σε ισια γραμμη αλλα να ακολουθουν τον κυκλο;
zannisvel
17/10/2014, 11:23
Τα γραμματα στο δευτερο γινεται να ειναιμαυρα και οχι σε ισια γραμμη αλλα να ακολουθουν τον κυκλο;
Πολυ καλη ιδεα!!
:beer:
Επισης μπορουν τα αυτοκολλητα να ειναι και ανακλαστικα? Ετσι ωστε περα απο το μηνυμα να ειναι και λιγο χρηστικα?
amyroukai
17/10/2014, 11:27
Το κίτρινο με αρέΖει περισσότερο, ειδικά αν όπως λέει ο Ζανής φαίνεται το βράδι. Θα προτιμούσα λίγο πιο μεγάλο το κράνος, πιο μικρά τα γράμματα...
SHOOTER045
17/10/2014, 11:28
Το κίτρινο με αρέΖει περισσότερο, ειδικά αν όπως λέει ο Ζανής φαίνεται το βράδι. Θα προτιμούσα λίγο πιο μεγάλο το κράνος, πιο μικρά τα γράμματα...
Θα συμφωνήσω απόλυτα
Pan (dvs)
17/10/2014, 13:14
Θα συμφωνησω και εγω.Μιας και απευθυνεται σε νεοροτερες ηλικιες θα προτιμουσα το κιτρινο με το logo ομως no helmet no ride.
KAWAMANRIDER To 6,5 ειναι το μηκος της καθε πλευρας?Αν ναι τοτε το υψος (απο γωνια σε γωνια) θα ειναι 9 cm.Σε αυτη την περιπτωση πιανει αρκετο χωρο και μαλλον θα πρεπει να μικρυνει.
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 13:37
Θα συμφωνησω και εγω.Μιας και απευθυνεται σε νεοροτερες ηλικιες θα προτιμουσα το κιτρινο με το logo ομως no helmet no ride.
KAWAMANRIDER To 6,5 ειναι το μηκος της καθε πλευρας?Αν ναι τοτε το υψος (απο γωνια σε γωνια) θα ειναι 9 cm.Σε αυτη την περιπτωση πιανει αρκετο χωρο και μαλλον θα πρεπει να μικρυνει.
τωρα σε εχασα εντελως :lol:
το 6,5 ειναι η διαμετρος του αυτοκολλητου οχι το μηκος της καθε πλευρας , απο γωνια σε γωνια 6,5 , η διαμετρος προεκυψε μετρωντας η γραφιστρια το αυτοκολλητο του κρανους μου το οποιο ειναι νορμαλ ουτε μεγαλο ουτε μικρο , δεν το ειδα πως βγαινει τυπωμενο με αυτην την διαμετρο αλλα αν ειναι οπως του κρανους μου θα ειναι μια χαρα
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 13:49
το αυτο ,
Pan (dvs)
17/10/2014, 14:16
Tι σας λεει αυτο?
325081
SHOOTER045
17/10/2014, 14:19
Ναι
Eversman
17/10/2014, 14:27
Kαλό. Μία ιδεά επάνω σε αυτό .... Δέν δοκιμάζεις να βάλεις το "ΝΟ" επάνω από το κράνος, έτσι ώστε η λέξη "Ηelmet" να αντικαθίσταται από το ίδιο το σκίτσο?
Δηλαδή:
NO
ΣΚΙΤΣΟ
ΝΟ
RIDE
Pan (dvs)
17/10/2014, 14:28
Kαλό. Μία ιδεά επάνω σε αυτό .... Δέν δοκιμάζεις να βάλεις το "ΝΟ" επάνω από το κράνος, έτσι ώστε η λέξη "Ηelmet" να αντικαθίσταται από το ίδιο το σκίτσο?
Δηλαδή:
NO
ΣΚΙΤΣΟ
ΝΟ
RIDE
Μεχει να το συνδιασουνε το χασαμε το τραινο.;)
Να πω την γνωμη μου:
Ο κιτρινος ρομβος νομιζω οτι ειναι πολυ καλο και ''χτυπητο''.Αυτο που θα προτεινα ειναι να γραφει ΠΑΝΤΑμε μεγαλα γραμματα και απο κατω το σκιτσο με το κρανος.Να περναει το μηνυμα ''παντα κρανος'' χωρις πολλα πολλα και Ελληνικα.
(...μην πει κανενας στην θεση του ''ΠΑΝΤΑ'' να βαλετε κανενα αρκουδακι.........παντα??????):lol::lol::lol:
amyroukai
17/10/2014, 20:20
Η ενα αρκουδάκι πάντα να φοράει κράνος.
Μου άρεσε ο κίτρινος ρόμβος με "Πάντα κράνος". Χτυπητό απλό και σύντομο.
CustomBoy
17/10/2014, 21:31
+1300, απλό και γ@ματο το ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ,στον ρόμβο...
εγώ προσωπικα θα το έβαζα και στο κράνος μου και στη μοτο ,το αυτοκολλητακι αυτο...
πολύ καλή εκδοχή και με την γραμματοσειρά ''ΠΑΝΤΑ'' και απο κάτω το ''κρανος-σχεδιο" αλλα το προτιμώ και στην αρχική μορφη οπως το ειδα.....!!!!
η αληθεια ειναι οτι μ αρεσουν και οι 3 προτάσεις..!!! βεβαια ειναι και το ''μεγεθος'' ενα θέμα!!
chester24
17/10/2014, 23:59
Μου άρεσε ο κίτρινος ρόμβος με "Πάντα κράνος". Χτυπητό απλό και σύντομο.
Αυτο...
Ευκολο, γρηγορο και αντιληπτο.
Δεν θελει πολλα σχεδια περιεργα και κουβεντες...
zannisvel
18/10/2014, 09:03
Θα μπορουσαμε να δουμε και το αλλο, σε κακοποιημενο κιτρινο? κατι μου εκανε και το αλλο τωρα που το ξαναειδα.
το κίτρινο δεν ταιριάζει με το 70% λευκό και 30% μαύρο που είναι σχεδιασμένο το κράνος μου......
:nono:
spyrakos35
19/10/2014, 20:50
το κίτρινο δεν ταιριάζει με το 70% λευκό και 30% μαύρο που είναι σχεδιασμένο το κράνος μου......
:nono:
μια χαρά είναι
325211
melowolem
20/10/2014, 15:34
paidia vrika ena sxedio apo to periodiko ''to synergio''
325275
einai aplo lito kai katonoito
KAWAMANRIDER
22/10/2014, 08:03
paidia vrika ena sxedio apo to periodiko ''to synergio''
325275
einai aplo lito kai katonoito
σαν αφισα ή ποστερ κτλ ειναι πολυ καλο , αλλα νομιζω για αυτοκολλητο πρεπει να ειναι κατι πιο συντομο και αμεσα κατανοητο σε συνδιασμο με εικονα και κειμενο
KAWAMANRIDER
22/10/2014, 08:07
για πειτε ρε παιδια , να κανουμε μια σουμα να καταληξουμε καπου , ισως βοηθησει και μια ψηφοφορια
Pan (dvs)
22/10/2014, 08:09
Πρεπει καποια στιγμη να το τελειωνουμε.Μεχρι το τελος της εβδομαδας οποιος εχει κατι αλλο να προσθεσει ας το κανει.
Απ' ότι βλεπω ο ρομβος με το κρανος και "παντα κρανος" αρεσει περισσοτερο.
Bob_o_mastoras
22/10/2014, 12:20
:a013:
Pan (dvs)
04/11/2014, 19:27
Aντε τωρα που βρηκα χρονο να το τελειωνουμε.Απ'οτι βλεπω ο κιτρινος ρομβος με το "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ" αρεσει περισσοτερο.Αρα καταλληγουμε σε αυτο.
KAWAMANRIDER μια τελευταια αγγαρεια.Παιρνεις το σημα,μεγαλωνεις το κρανος,κανεις τα γραμματα και των δυο λεξεων ιδια σε μεγεθος και μας το επιστρεφεις (αν μπορεις,φυσικα).
Επισης χρειαζομαστε τελικο κοστολογιο και καποιον που να μπορεσει να μαζεψει τα λεφτα,κατα προτιμηση πρωτευουσιανο.
326317
Εγω,ανεξαρτητα αν θα ολοκληρωθει η κινηση θα το χρησιμοποιησω και μονο του και σαν κυριο θεμα σε μινι αφισα.
amyroukai
04/11/2014, 19:50
Χμ. Λέω τώρα. Γιατί όχι "πάντα" σκετο και όχι τη λεξη κράνος, αφού υπάρχει η φωτό του;
Pan (dvs)
04/11/2014, 20:20
Χμ. Λέω τώρα. Γιατί όχι "πάντα" σκετο και όχι τη λεξη κράνος, αφού υπάρχει η φωτό του;
Ειναι η εποχη που πρεπει να δινουμε μασημενη την τροφη ,για να ειμαστε σιγουροι.
Πιο μεγαλη απειχηση ισως να ειχε το panta kranos :D
gior-gos
04/11/2014, 20:40
Ετοιμο
326359 :lol: :cry: :lol: :cry:
Ετοιμο
κλαίωοωοωοωοωοωοωοω χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα :beer:
Να πω την γνωμη μου:
Ο κιτρινος ρομβος νομιζω οτι ειναι πολυ καλο και ''χτυπητο''.Αυτο που θα προτεινα ειναι να γραφει ΠΑΝΤΑμε μεγαλα γραμματα και απο κατω το σκιτσο με το κρανος.Να περναει το μηνυμα ''παντα κρανος'' χωρις πολλα πολλα και Ελληνικα.
(...μην πει κανενας στην θεση του ''ΠΑΝΤΑ'' να βαλετε κανενα αρκουδακι.........παντα??????):lol::lol::lol:
......να πω οτι δεν το ειπα??????......μαγος ειμαι!!!!!!!
gior-gos
04/11/2014, 22:16
:lol::lol::lol:
:beer:
akis_trevor
05/11/2014, 14:51
συμφωνω να μην υπαρχει η λεξη κρανος και να υπαρχει μονο η εικονα.
KAWAMANRIDER
09/11/2014, 15:14
Aντε τωρα που βρηκα χρονο να το τελειωνουμε.Απ'οτι βλεπω ο κιτρινος ρομβος με το "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ" αρεσει περισσοτερο.Αρα καταλληγουμε σε αυτο.
KAWAMANRIDER μια τελευταια αγγαρεια.Παιρνεις το σημα,μεγαλωνεις το κρανος,κανεις τα γραμματα και των δυο λεξεων ιδια σε μεγεθος και μας το επιστρεφεις (αν μπορεις,φυσικα).
Επισης χρειαζομαστε τελικο κοστολογιο και καποιον που να μπορεσει να μαζεψει τα λεφτα,κατα προτιμηση πρωτευουσιανο.
326317
Εγω,ανεξαρτητα αν θα ολοκληρωθει η κινηση θα το χρησιμοποιησω και μονο του και σαν κυριο θεμα σε μινι αφισα.
εχω διαβασει και τα παρακατω ποστ , και λεω να φτιαξω δυο αυτοκολλητα , το ενα οπως προτεινεις και ενα χωρις την λεξη "κρανος" και αποφασιζουμε μεταξυ των δυο , προσωπικα ειμαι υπερ να υπαρχει η λεξη "κρανος"
xarisiero
09/11/2014, 16:41
Έστω και αργοπορημενος, τώρα το διάβασα, μέσα και εγώ σε οτι αποφασιστεί....Το σχέδιο τα σπάει....και θα εχει μεγαλύτερη απήχηση απο οτι μπορείτε να φανταστείτε...Πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία...:a18:
Pan (dvs)
09/11/2014, 20:39
εχω διαβασει και τα παρακατω ποστ , και λεω να φτιαξω δυο αυτοκολλητα , το ενα οπως προτεινεις και ενα χωρις την λεξη "κρανος" και αποφασιζουμε μεταξυ των δυο , προσωπικα ειμαι υπερ να υπαρχει η λεξη "κρανος"
Αν δεν ειναι φασαρια,γιατι οχι?
όμορφο το αποτέλεσμα αλλά να προσέξουμε λίγο το τελικό μέγεθος εκτύπωσης, να μην είναι πολύ μεγάλο έτσι ώστε να κάθεται όμορφα στα μηχανάκια μας και να μην μοιάζει με ταμπέλα...
για τα λεφτά μπορω να βοηθήσω για το μάζεμα αρκεί να δοθούν δυο τρία ραντεβου σε κεντρικά σημεία ανά περιοχή και όχι να τρέχω στο σπίτι και την δουλεία του καθενός, ελπ'ιζω να είναι κατανοητό αυτό...
Pan (dvs)
09/11/2014, 21:24
Kαθε βοηθεια δεκτη.Θα βρουμε τον τροπο.Οσο για το μεγεθος καπου το εχουμε αναφερει σε προηγουμενο ποστ.Θα ειναι οσο πρεπει.
ειμαστε ομως σπιρτα στις αποφασεις μας,
2 μηνες και δεν κατασταλαξαμε:cry:
xristosdino
10/11/2014, 02:33
Ετοιμο
:lol::lol: Εντάξει, άνετα το κόλλαγα στη μηχανή
Pan (dvs)
10/11/2014, 07:41
ειμαστε ομως σπιρτα στις αποφασεις μας,
2 μηνες και δεν κατασταλαξαμε:cry:
Εχουμε και αλλες υποχρεωσεις.
KAWAMANRIDER
10/11/2014, 10:57
Αν δεν ειναι φασαρια,γιατι οχι?
οχι Pan δεν ειναι φασαρια ;)
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 17:39
326317
..............
ετοιμα λοιπον τα αυτοκολλητα ;) ,
327310
327311
σαν τελευταια επιλογη , υποστηριζω το αυτοκολλητο με την λεξη κρανος μεσα
Ωπα ώπα.περπατάνε pixels αγέρωχα εδω κατι πήγε στραβά.
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 17:56
Ωπα ώπα.περπατάνε pixels αγέρωχα εδω κατι πήγε στραβά.
για βοηθα λιγο αδερφε , τωρα εσυ κατι λες με καποια ορολογια αλλα δε το ' χω για να το καταλαβω
Η είκόνα του κράνους κάνει σπασίματα στα άκρα.Εχει πέσει η ανάλυση δλδ.Είναι λάθος αυτό 100%.Δεν μπορείς να τυπώσεις κάτι έτσι με τόσο πιξελάρισμα.Επειδη ξόδεψα λίγο χρόνο για να το φτιάξω,αν μπορέις να έρθεις σε επικοινωνία με τον γραφίστα σου ωστε να του στείλω το αρχείο .psd πές του ή αν μπορείς να μάθεις τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιήσε ωστε να το διορθώσω εγω στο μπαμ μπαμ.
εδω πχ είναι σωστό.
εχω πηξει με δουλεια και τρεχω με τα δικα μου και "χαθηκα" ,
λοιπον παιδες , εχουμε τα δυο αυτοκολλητα και αποφασιζουμε και με τα υπολοιπα ,
325046
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 18:10
Η είκόνα του κράνους κάνει σπασίματα στα άκρα.Εχει πέσει η ανάλυση δλδ.Είναι λάθος αυτό 100%.Δεν μπορείς να τυπώσεις κάτι έτσι με τόσο πιξελάρισμα.Επειδη ξόδεψα λίγο χρόνο για να το φτιάξω,αν μπορέις να έρθεις σε επικοινωνία με τον γραφίστα σου ωστε να του στείλω το αρχείο .psd πές του ή αν μπορείς να μάθεις τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιήσε ωστε να το διορθώσω εγω στο μπαμ μπαμ.
εδω πχ είναι σωστό.
τωρα το καταλαβα , ο γραφιστας μου ειπε οτι αυτο ειναι προεπισκοπηση του τελικου αρχειου , φανταζομαι παιζει καποιο ρολο ? , το τελικο θα φτιαχτει μολις αποφασισουμε εδω πιο θελουμε , παντως κραταω την παρατηρηση σου και στο τελικο κανουμε την διορθωση εφοσον θα χρειαστει ;)
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 18:13
Πάσσο τότε.
αμεσως το επιασες παντως ;) , εγω δεν το ειχα καταλαβει
αμεσως το επιασες παντως ;) , εγω δεν το ειχα καταλαβει
χομπίστας είμαι.Ξέρεις,κανα τουίτερ και όποιος μου ζητησει να του φτιάξω κάτι σατυρικό απο αυτά που ενίοτε κυκλοφορουν στα σόσιαλ για να γελάμε.
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 18:32
χομπίστας είμαι.Ξέρεις,κανα τουίτερ και όποιος μου ζητησει να του φτιάξω κάτι σατυρικό απο αυτά που ενίοτε κυκλοφορουν στα σόσιαλ για να γελάμε.
ωραιος , εγω ειμαι αμπαλος εντελως σ' αυτα , για το πιο απλο πραγμα παω στον μαστορα :lol:
Pan (dvs)
20/11/2014, 19:30
Αν σε 24 ωρες απο τωρα,δεν υπαρξει απο καποιον αντιρρηση,πες στον φιλο μας να ολοκληρωσει τη δουλεια.Τωρα που το βλεπω δεν φαινεται ασχημο μονο με το "παντα".
327312
Η πληρωμη πάντως για μεγαλύτερη ευκολία καλό θα ηταν να γίνει απευθείας στο λογαριασμό του "αυτοκόλλητα" αφού πρωτα καθοριστεί το κοστος κατ'ατομο.
Pan (dvs)
20/11/2014, 19:44
Η πληρωμη πάντως για μεγαλύτερη ευκολία καλό θα ηταν να γίνει απευθείας στο λογαριασμό του "αυτοκόλλητα" αφού πρωτα καθοριστεί το κοστος κατ'ατομο.
Για πρακτικους λογους αυτο δεν γινετε.Μαζευουμε,οτι μαζεψουμε,και παμε και του τα ακουμπαμε.
amyroukai
20/11/2014, 20:01
Να ζητήσουμε και μιά χορηγία από την ΜΤ, το blade είναι δαύτο; :bawl:
Αν σε 24 ωρες απο τωρα,δεν υπαρξει απο καποιον αντιρρηση,πες στον φιλο μας να ολοκληρωσει τη δουλεια.Τωρα που το βλεπω δεν φαινεται ασχημο μονο με το "παντα".
327312
spam on - και γιατι ρε φιλε "παντα" και οχι "κοαλα" ? - span off
Ωραιο ειναι, απλο και ευδιακριτο :)
Να ζητήσουμε και μιά χορηγία από την ΜΤ, το blade είναι δαύτο; :bawl:
ουτε που ξέρω τίνος είναι αυτό.Οχι μτ ρε γμτ.. :sick:
Pan (dvs)
21/11/2014, 17:04
spam on - και γιατι ρε φιλε "παντα" και οχι "κοαλα" ? - span off
Ωραιο ειναι, απλο και ευδιακριτο :)
Υπομονη μεχρι το Πασχα.Θα το βγαλουμε ΚΑΙ με γαλοπουλα.
CustomBoy
21/11/2014, 18:22
εμενα μ αρεσουν και τα 2...αλλα πιο πολυ αυτο που αναγράφει..ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ (στον κιτρινο ρομβο) και οχι το σκέτο...βεβαια περι ορέξεως αυτα
Για τί τιμή μιλάμε κατα άτομο..και ποιες θα ειναι οι διαστάσεις?...
Pan (dvs)
21/11/2014, 18:28
εμενα μ αρεσουν και τα 2...αλλα πιο πολυ αυτο που αναγράφει..ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ (στον κιτρινο ρομβο) και οχι το σκέτο...βεβαια περι ορέξεως αυτα
Δεν θα ειναι πολλα,λιγο υπομονη ακομα.
KAWAMANRIDER
21/11/2014, 18:32
βοηθαω λιγο ,
για αυτα που φτιαχτηκαν τωρα δεν χρειαζεται να δωσει καποιος χρηματα , ειναι οκ , θα δωσω το τελικο αρχειο ετοιμο για εκτυπωση σε οποιον το αναλαβει αθηνα , εγω δεν ειμαι αθηνα και πιστευω αθηνα ειναι προτιμοτερο να εκτυπωθουν , οποτε το κοστος για την εκτυπωση μενει το οποιο θα το μαθουμε ,
τωρα για τις διαστασεις , το εχω υπολογισει οσο ενα σημα κρανους περιπου , παραθετω προηγουμενα ποστ :
να συμπληρωσω , τα αυτοκολλητα εχουν διαμετρο 6,5 cm και προτεινεται η εκτυπωση τους σε βινυλιο
το 6,5 ειναι η διαμετρος του αυτοκολλητου οχι το μηκος της καθε πλευρας , απο γωνια σε γωνια 6,5 , η διαμετρος προεκυψε μετρωντας η γραφιστρια το αυτοκολλητο του κρανους μου το οποιο ειναι νορμαλ ουτε μεγαλο ουτε μικρο , δεν το ειδα πως βγαινει τυπωμενο με αυτην την διαμετρο αλλα αν ειναι οπως του κρανους μου θα ειναι μια χαρα
327342
τελος , συμφωνω στο αυτοκολλητο με μονο την λεξη "παντα" και το κρανος εικονα , τωρα που το ειδα καλυτερα μια χαρα φαινεται
KAWAMANRIDER
21/11/2014, 18:37
βεβαια η διασταση αλλαζει αν θελουμε , θεωρω ομως οτι ειναι καλη αν βγει ετσι ή περιπου σε αυτο το μεγεθος ,
θα επαναλαβω αν μπορει καποιος να βοηθησει απο αθηνα για την εκτυπωση γιατι δεν νομιζω οτι μπορει να γινει η δουλεια εδω που ειμαι στο νησι και αν γινει θα ειναι μεγαλυτερο το κοστος , επισης θα ειναι πιο ευκολο και για να δωθουν τα αυτοκολλητα ,
Pan (dvs)
21/11/2014, 18:58
Μολις τελειωσεις με το σχεδιο,θα βγαλω δικα μου δοκιμαστικα για να καταλληξουμε στις διαστασεις.Οσο για τα υπολοιπα θα δουμε τι θα κανουμε.Μπορει να παρω και μια τιμη απο Γιαννενα.
Τελειωσε το εσυ και θα δουμε.
KAWAMANRIDER
24/11/2014, 08:35
Μολις τελειωσεις με το σχεδιο,θα βγαλω δικα μου δοκιμαστικα για να καταλληξουμε στις διαστασεις.Οσο για τα υπολοιπα θα δουμε τι θα κανουμε.Μπορει να παρω και μια τιμη απο Γιαννενα.
Τελειωσε το εσυ και θα δουμε.
ok Pan , μια επιβεβαιωση , κλεινουμε στην λεξη "ΠΑΝΤΑ" με το κρανος απο κατω ?
Pan (dvs)
24/11/2014, 13:18
ok Pan , μια επιβεβαιωση , κλεινουμε στην λεξη "ΠΑΝΤΑ" με το κρανος απο κατω ?
Ναι
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 17:46
λοιπον παιδες εχω και το τελικο αυτοκολλητο , για πειτε για την συνεχεια
SHOOTER045
02/12/2014, 17:51
ποσα στοιχιζει το ενα?
που θα στειλουμε τα φραγκα?
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 17:53
ποσα στοιχιζει το ενα?
πρεπει να συνεννοηθουμε για την εκτυπωση και για τα λεφτα
Pan (dvs)
02/12/2014, 18:11
ποσα στοιχιζει το ενα?
Μολις ανεβει το τελικο σημα,θα χτυπησω την πρωτη πορτα για κοστολογια.Απο αυτο θα εξαρτηθουνε και τα υπολοιπα.
KAWAMANRIDER το σημα,λοιπον,για αρχη.
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 18:22
Μολις ανεβει το τελικο σημα,θα χτυπησω την πρωτη πορτα για κοστολογια.Απο αυτο θα εξαρτηθουνε και τα υπολοιπα.
KAWAMANRIDER το σημα,λοιπον,για αρχη.
ok , ελπιζω να μην εκανα κατι λαθος
SHOOTER045
02/12/2014, 18:32
κουκλα....
akis_trevor
02/12/2014, 19:33
ρε.....αυτο ειναι στραβο...:bawl:
ωραιο ειναι...
Pan (dvs)
02/12/2014, 20:09
Ανεβαζω το προηγουμενο τελικο,μεχρι να καταφερει ο KAWAMANRIDER να το ισιωσει.:rotflmao:
327878
Σε επαφη που ειχα ,με μετρ του ειδους, μου εδωσε ενα πρωτο κοστολογιο σε πολυ καλο υλικο.35 Ευρω τα 100 τεμαχια (μαζι με τα εξοδα αποστολης).
Για τεχνικους λογους,οπως ειπα και πιο πριν,θελει η ολη δοσοληψια να γινει απο ενα ατομο.
Πως το φανταζομαι λοιπον.
Βαζεται σε εναν φακελο 15 ευρω και γραφεται τη διευθυνση που θα σας δωσω.Στον ιδιο φακελο,βαζεται εναν ακομη,με ετοιμο γραμματοσημο και γραμμενη τη διευθυνση που θελεται να σας τα στειλω.Μολις παραλαβω τους φακελους ,κανονιζω με τον μετρ,και ξεκιναει την εκτυπωση.
Μολις μου τα στειλει,βαζω στους φακελους σας τα τεμαχια που εχει πληρωσει ο καθενας και σας τα στελνω.
Αν θελεται μπορειται να βαλεται 10 ευρω και να σας στειλω λιγοτερα τεμαχια.
Ακριβως τεμαχια και λεπτομερειες,μολις κανω το ακριβες κοστολογιο.
peterTHErider
02/12/2014, 20:18
αν και ειχα ψιλοχαθει με το θεμα αφου προχωραμε και καταληξαμε καπου οταν εχουμε νεοτερα ανακοινωστε το να κανουμε παραγγελιες μας και να στειλουμε τα μπικικινια!
akis_trevor
02/12/2014, 20:41
πανο,ετσι νομιζω οτι μπλεκει το θεμα.βεβαια αν το αναλαβεις εσυ,οπως γουσταρεις καντο...
μπορουν να σταλουν με ελτα και αντικαταβολη οι φακελοι με τα αυτοκολλητα,παραλαμβανουν,πληρωνουν και πανε στον αποστολεα τα χρηματα.
πατρινοι,αν θελει κανας αλλος,να το κανονισουμε να παρουμε 1 φουρνια...
Pan (dvs)
02/12/2014, 20:49
πανο,ετσι νομιζω οτι μπλεκει το θεμα.βεβαια αν το αναλαβεις εσυ,οπως γουσταρεις καντο...
μπορουν να σταλουν με ελτα και αντικαταβολη οι φακελοι με τα αυτοκολλητα,παραλαμβανουν,πληρωνουν και πανε στον αποστολεα τα χρηματα.
πατρινοι,αν θελει κανας αλλος,να το κανονισουμε να παρουμε 1 φουρνια...
Aκη ο οποιος επαγγελματιας δεν μπορει να κραταει λογαριασμο για τα 10ευρα και να στελνει φακελους ανα την Ελλαδα.Αντικαταβολες κλπ,κλπ μονο το κοστος θα ανεβασουνε.Αναλαμβανω εγω γιατι καποιος πρεπει να αναλαβει.Αν καποιοι δεν θελουν να το κανω εγω ας το αναλαβει αλλος,να γλυτωσω απο την φασαρια.
Οσοι θελουνε να το κανουνε ομαδικα,δεν υπαρχει προβλημα.Καλο ειναι ομως να το αποφυγουμε για να μην ειναι και μεγαλα τα ποσα.
akis_trevor
02/12/2014, 20:59
Aκη ο οποιος επαγγελματιας δεν μπορει να κραταει λογαριασμο για τα 10ευρα και να στελνει φακελους ανα την Ελλαδα.Αντικαταβολες κλπ,κλπ μονο το κοστος θα ανεβασουνε.Αναλαμβανω εγω γιατι καποιος πρεπει να αναλαβει.Αν καποιοι δεν θελουν να το κανω εγω ας το αναλαβει αλλος,να γλυτωσω απο την φασαρια.
Οσοι θελουνε να το κανουνε ομαδικα,δεν υπαρχει προβλημα.Καλο ειναι ομως να το αποφυγουμε για να μην ειναι και μεγαλα τα ποσα.
απο μενα κανενα προβλημα,απλα για να μην βαλεις τετοιο μπελα στο κεφαλι σου....αφου το πηρες αποφαση,ορμα!!!:beer:
Bob_o_mastoras
02/12/2014, 23:25
Αντε ντε!
Αναμενουμε λεπτομερειες. (να μου εσωκλεισετε και ενα αυτοκολλητο HRC περικαλω! :p)
Κάπου είδα υπάρχει ταχυδρόμος στο φόρουμ . Αν δει εδώ το θέμα ας μας δώσει τα φώτα του.
KAWAMANRIDER
03/12/2014, 07:47
και απο ' μενα ειναι οκ ;) και μπραβο για την πρωτοβουλια :a013:
Black Mamba
03/12/2014, 11:13
:look:
327898
Aν, λεω εγω τωρα, αντι για περιγραμμα τετραγωνο μαυρο,
εβαζες το περιγραμμα ενος κρανους νομιζω θα ητανε πιο παραστατικο.
Εξυπνο μοτο, παντως.:wave2:
Pan (dvs)
03/12/2014, 13:03
:look:
327898
Aν, λεω εγω τωρα, αντι για περιγραμμα τετραγωνο μαυρο,
εβαζες το περιγραμμα ενος κρανους νομιζω θα ητανε πιο παραστατικο.
Εξυπνο μοτο, παντως.:wave2:
Παμε για το επομενο?:D
Eversman
03/12/2014, 13:18
Ο.κ. και από εμένα. Αναμένω τελικές οδηγίες για αποστολή/παραλαβή.
spyrakos35
03/12/2014, 13:40
Και εκει που εχουμε καταληξει..... Ερχεται ο βαντας και με μια κινηση-ματ (οχι τους μπατσους, του σκακιου) τα κανει ολα ισωμα....
αυτοκόλλητο ..."Φώσκολος" :D
Black Mamba
03/12/2014, 13:56
αυτοκόλλητο ..."Φώσκολος" :D
...δηλαδη, 3 αυτοκολλητα κολλημενα μαζι? :lol:
...δηλαδη, 3 αυτοκολλητα κολλημενα μαζι? :lol:
:rotflmao:
Pan (dvs)
03/12/2014, 14:12
Oπως εγραψα και πιο πριν,περασαμε στο τελευταιο σταδιο.
Η διαδικασια εχει ως εξης:
1) Μου στελνετε εναν φακελο στη διευθυνση Pan (Dvs) Τ.Θ.1209 ΤΚ 45110 Ιωαννινα.
2) Μεσα βαζεται αλλον εναν φακελο ,με ετοιμο γραμματοσημο και γραμμενη επανω την διευθυνση που θελετε να σας τον στειλω,καθως και το nick name σας.Επισης 10 ευρω,αν θελετε 28 τεμαχια η 15 αν θελετε 42,σε χαρτονομισματα.
(Οχι παραπανω για να μην γινει κανενα μπερδεμα).
3)Μολις μαζεψω φακελους και λεφτα δινω εντολη να ξεκινησει η εκτυπωση και σας τους στελνω μολις παραλαβω τα σηματακια.
Θα ενημερωνω το θεμα με τα ονοματα αυτων που θα παραλαβω τους φακελους,καθως και μεχρι ποτε θα μπορειται να τους στελνετε.Καλο ειναι να ξεκινησετε αμεσα για να το τελειωνουμε.
Οι παρακατω ητανε αυτοι που τσεκαρα οτι ενδιαφερονται για τα αυτοκολλητα.Οσοι δεν ειστε στην κατασταση δεν σημαινει οτι δεν μπορειται να παρετε σηματακια.Απλα με ενημερωνετε και μπαινετε στην διαδικασια οπως και οι υπολοιποι.
1 .amyroukai
2 .Bob_o_mastoras
3 .SHOOTER045
4 .peterbmwrider
5 .Pan (dvs)
6 .sv1000s
7 .ΝΤΙΚ
8 .KAWAMANRIDER
9 .akis_trevor
10.Billymuse
11.teo_g7
12.virus
13.dimzan
14.Eversman
15.zannisve
16.geo134
17.MG-KTiNoS
18.ktmakis
19.alex14
20.k7600
21.loubinious
Το σηματακι εγινε για εναν σκοπο.Δεν αποτελει ιδιοκτησια κανενος μας και οποιος θελει μπορει να το χρησιμοποιησει, οπου αυτος νομιζει οτι χρειαζεται.
Οχι ομως για εμπορικο σκοπο.
SHOOTER045
03/12/2014, 17:57
Τουμοροου στελνω φάκελο νταρλιγκ
αμυρου
Δεν βαζεις εουρος και για μενα στο φακελακι και το φτιαχνουμε οταν ερθω?
Γιατι αν μπλεξω με τα τοπικα ταχυδρομεια και τα ΕΛΤΑ, ουτε την επομενη φουρνια δεν θα προλαβω.
amyroukai
03/12/2014, 19:25
αμυρου
Δεν βαζεις εουρος και για μενα στο φακελακι και το φτιαχνουμε οταν ερθω?
Γιατι αν μπλεξω με τα τοπικα ταχυδρομεια και τα ΕΛΤΑ, ουτε την επομενη φουρνια δεν θα προλαβω.
οκ, θα βάλω 15.
οκ, θα βάλω 15.
:-)
Ευχαριστω Γιαννη και ευχαριστω Πανο :beer:
CustomBoy
03/12/2014, 20:00
αρα το κοστος ειναι αυτο σταθερο ετσι?
Επισης 10 ευρω,αν θελετε 28 τεμαχια η 15 αν θελετε 42,σε χαρτονομισματα.
αν κάποιος θέλει να δώσει 5 ευρώ πχ ή να πάρει λιγοτερα αυτοκ/τα λογικα θα μοιραστεί τα έξοδα με αλλο ενα μέλος ?.
Pan (dvs)
03/12/2014, 20:34
αρα το κοστος ειναι αυτο σταθερο ετσι?
αν κάποιος θέλει να δώσει 5 ευρώ πχ ή να πάρει λιγοτερα αυτοκ/τα λογικα θα μοιραστεί τα έξοδα με αλλο ενα μέλος ?.
Προσπαθησα να βαλω δυο κατηγοριες για να μην υπαρχει μπερδεμα και να συγκεντρωθουνε καποια κομματια για να πεσει το κοστος της εκτυπωσης.Αν ομως καποιος θελει με 5 ευρω (14 αυτοκολλητα) και αυτο γινεται.
zannisvel
03/12/2014, 20:34
Παρασκευη Θα στειλω και γω το γραμμα. Αυριο εχω μια δουλεια στη τραπεζα και δε ξερω αν θα προλαβω.
Thanks για το τρεξιμο!!!
και εγώ Πέμπτη το αργότερο Παρασκευή στο στέλνω, αυτό που δεν κατάλαβα είναι το PAN ( VDS ) , τι είναι διεύθυνση , εταιρία?
Bob_o_mastoras
04/12/2014, 00:05
PAN (DVS) investment group capital managment και εκτυπωσεις αυτοκολλητων.
Ioannina-New York-London-Dubai
:p:p:p