PDA

View Full Version : Πάντα κράνος

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Pan (dvs)
15/09/2014, 19:59
Με αφορμη και καποια σχολια συμφορουμιτων, ανοιγω νεο θεμα για την προσπαθεια με σκοπο την αφυπνιση καποιων σχετικα με τη χρηση του κρανους.Αντιγραφω αυτουσιο απο το προηγουμενο θεμα.

KAWAMANRIDER
γιατι το κουραζουμε ρε παιδια , οσοι δεν θελουν να ασχοληθουν ας μην ασχοληθουν , δικαιωμα τους ειναι
και σεβαστη η αποψη τους ,

λες και οσοι θελουν να ασχοληθουν να κανουμε κατι ειναι ασχετοι χωρις πειρα και πιτσιρικια 15 χρονων
που δεν ξερουν τι τους γινεται ,

εγω ειδα οτι ποσταραν θετικα στο να γινει κατι ατομα με εμπειρια στις μηχανες ή μεγαλυτερα σε ηλικια ή και τα δυο μαζι , ανθρωποι που εχουν επιγνωση της πραγματικοτητας και οχι μονο με μηχανες αλλα ευρυτερα και με πειρα ζωης , ε νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα ,

απλα πραγματα ανοιγουμε ενα θεματακι για οποιον ενδιαφερεται να ασχοληθει και οποιος δεν ενδιαφερεται δεν συμμετεχει , ηδη αυτοι που θελουν να ασχοληθουν περαιτερω μπας και γινει κατι γνωριζουν ποσο απαισιοδοξη ειναι η κατασταση , ε μην τρωνε κι αλλη απαισιοδοξια μες στην μαπα και μαλιστα μεσα σε φορουμ μοτοσυκλετιστικο και απο συμφορουμιτες μοτοσυκλετιστες.

Οσοι θελουνε να κανουμε μια προσπαθεια,με αβεβαιο ισως αποτελεσμα,ευπροσδεκτοι.Οσοι σκεφτονται μονο τα αρνητικα ας μην τα πουνε.Δεν ειμαστε ηλιθιοι,τα γνωριζουμε.

Περα απο καμμια 20αρια συμετοχες,θα χρειαστουμε ιδεες ακομη και απο ατομα που δεν θελουνε να συνεχισουνε μεχρι το τελος.Επισης αν καποιος μπορει να μας ενημερωσει για το κοστος ας το κανει.

Θα σας παρακαλεσω να κρατησουμε το θεμα σε ενα επιπεδο.

Pan (dvs)
15/09/2014, 20:09
Απ'οτι ειδα στο προηγουμενο θεμα οι παρακατω θελουνε σιγουρα να συμμετασχουν.Αν καταλαβα λαθος ας με ενημερωσουνε να αφαιρεσω το ονομα τους.

1 .amyroukai
2 .Bob_o_mastoras
3 .SHOOTER045
4 .peterbmwrider
5 .Pan (dvs)
6 .sv1000s
7 .ΝΤΙΚ
8 .KAWAMANRIDER
9 .akis_trevor
10.Billymuse
11.teo_g7
12.virus
13.dimzan
14.Eversman
15.zannisve
16.geo134
17.MG-KTiNoS
18.ktmakis
19.alex14
20.k7600
21.loubinious
Απο εδω και περα οποιος θελει λεει τις ιδεες του και ενημερωνει αν ακολουθει.

sv1000s
15/09/2014, 20:16
μεσα και γω παιδια οτι κοστος και να εχει!
ειναι καιρος να κανουμε πραγματα και οχι λογια να περναει η ωρα!

ΝΤΙΚ
15/09/2014, 20:31
σαν νεος μοτοσυκλετιστης και εγω μεσα
ελπιζω να ακολουθησουν κι αλλοι

KAWAMANRIDER
15/09/2014, 20:32
και εγω μεσα ρε μαν :a013:

dimzan
15/09/2014, 20:33
επειδη διαβαζω τρο θεμα και δεν πολυκαταλαβαινω, ποιο ακριβως ειναι το κονσεπτ?

akis_trevor
15/09/2014, 20:33
επειδη σαν πρωτοβουλια ειναι πραγματικα καλη και αν θελετε την αποψη μου,μπορουμε να κανουμε κατι που θα ωφελησει εστω και εναν και γουσταρω
.να ρωτησω κατι,ψαχνουμε να βρουμε ενα σλογκαν για αυτοκολλητο;ψαχνουμε να βρουμε και εναν τροπο ενημερωσης η κατι τετοιο;τα ψαχνουμε και τα 2;

byron
15/09/2014, 20:34
Για όσους δεν συμμετέχουν στην προηγούμενη κουβέντα, θα το κάνετε λίγο λιανά...?
Τι σημαίνει αυτοκόλλητα με θέμα το κράνος?

* θα φτιαχτούν αυτοκόλλητα που θα μπουν ως promo στο δικό σας κρανος?
*θα μοιράζετε αυτοκόλλητα στους ξεκρανωτους στα φανάρια?

Πέραν της καλής σας διάθεσης, πως θα πετύχετε τον στόχο της προώθησης του κράνους, που αν κατάλαβα είναι το ζητούμενο?

KAWAMANRIDER
15/09/2014, 20:36
Για όσους δεν συμμετέχουν στην προηγούμενη κουβέντα, θα το κάνετε λίγο λιανά...?

Πέραν της καλής σας διάθεσης, πως θα πετύχετε τον στόχο της προώθησης του κράνους, που αν κατάλαβα είναι το ζητούμενο?

φανταζομαι τωρα θα συζητησουμε το πως ακριβως θα γινει

Pan (dvs)
15/09/2014, 20:45

Βυρωνα,σε πρωτη φαση θα γινει μια προσπαθεια να βγει ενα καλογουστο αυτοκολλητο το οποιο να προτρεπει την χρηση του κρανους.
Οσοι θελουνε μπορουνε να το βαλουνε στη μηχανη τους η και να το δωσουνε και σε καποιους γνωστους..
Αυτο δεν μπορει να γινει σε μεγαλη κλιμακα λογω και του κοστους.Ελπιζουμε να γινει μια αρχη ομως και στην πορεια βλεπουμε για περισσοτερα.
Ειπαμε,ενα μικρο βηματακι.

ΥΓ.Ακη ελπιζω να απαντησα και σε εσενα.

akis_trevor
15/09/2014, 20:58
Βυρωνα,σε πρωτη φαση θα γινει μια προσπαθεια να βγει ενα καλογουστο αυτοκολλητο το οποιο να προτρεπει την χρηση του κρανους.
Οσοι θελουνε μπορουνε να το βαλουνε στη μηχανη τους η και να το δωσουνε και σε καποιους γνωστους..
Αυτο δεν μπορει να γινει σε μεγαλη κλιμακα λογω και του κοστους.Ελπιζουμε να γινει μια αρχη ομως και στην πορεια βλεπουμε για περισσοτερα.
Ειπαμε,ενα μικρο βηματακι.

ΥΓ.Ακη ελπιζω να απαντησα και σε εσενα.
ναι,απαντησες.
εγω σε οτιδηποτε τετοιο που μπορει να βοηθησει,μεσα ειμαι.
απλα νομιζω πως ενα αυτοκολλητο μεγεθους πχ 5*3 που θα βαλω στο μηχανακι και στο κρανος μου,δεν θα το προσεξει και κανεις.
αυτη ειναι η μονη μου "ενσταση"..

ΝΤΙΚ
15/09/2014, 21:00
θα μπορουσαμε να βγαλουμε πανω απο ενα ειδος αυτοκολητου
αναλογος το κοινο
κατι πιασαρικο και ''μαγκικο'' για πιτσιρικαδες οπως γραφτηκε στο αλλο θεμα π.χ το κρανος ειναι μαγκια
και κατι για πιο ωριμους/ες οπως ενα παιδακι να δινει το κρανος στον γονεα και λεζαντα μπαμπα/μαμα το κρανος σου
ιδεες λεμε

KAWAMANRIDER
15/09/2014, 21:03
να ξεκαθαρισω και εγω που συμμετεχω οτι ιδεες ριχνουμε και προτεινουμε , θα ριξω και εγω την δικια μου που μπορει να ειναι και μουφα και εννοειται οτι ακολουθω οποια αποφασισουμε οτι ειναι καλυτερη ή καλυτερες απο οποιονδηποτε συμφορουμιτη , οπως επισης δεν προκειται να πω - ξερεις ηταν μ@λακια αυτο που σκεφτηκε ο αλλος - μια προσπαθεια κανουμε και απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε , το αποτελεσμα μετραει να ειναι το καλυτερο ;)

νομιζω λοιπον οτι αφου μιλαμε για αυτοκολλητα θα πρεπει να τα εχουμε εμεις πρωτοι στο μοτορι ή στο κρανος μας ή και στα δυο και επειτα να μοιραζουμε ή και να τα κολλαμε ισως σε διαφορα μερη που δεν θα υπαρξει προβλημα πιθανον να τσακωνομαστε ........

επισης δεν εχω ιδεα απο σχεδιο αλλα μου ερχονται στο μυαλο διαφορα σλογκαν που θα συνοδευονται απο την αναλογη εικονα ............

οπως :

- ποτε χωρις κρανος

- το κρανος σου σωζει την ζωη

- δεν ειναι Ζορι ειναι Ζωη

- κρανος = ζωη

- και τα κεφαλια μεσα !!!

ΝΤΙΚ
15/09/2014, 21:04
επισης οπως ολα με το παραμικρο ετσι και το κρανος θα μπορουσαμε να το περασουμε σαν ''μοδα''
οπως εγινε σουπα τα σμαρτφονς,, τα γυαλια κτλ
εστω και ετσι σαν μοδα να το περασουμε την χρηση κρανους
ειδικα οι νεοι πιστευω θα το δουν αλλιως το θεμα
του στυλ οι σοβαροι μοτοσυκλετιστες το φορανε παντα
ειναι πολυ δυνατο θεμα παιδες

akis_trevor
15/09/2014, 21:14
επισης οπως ολα με το παραμικρο ετσι και το κρανος θα μπορουσαμε να το περασουμε σαν ''μοδα''
οπως εγινε σουπα τα σμαρτφονς,, τα γυαλια κτλ
εστω και ετσι σαν μοδα να το περασουμε την χρηση κρανους
ειδικα οι νεοι πιστευω θα το δουν αλλιως το θεμα
του στυλ οι σοβαροι μοτοσυκλετιστες το φορανε παντα
ειναι πολυ δυνατο θεμα παιδες

συμφωνω οτι ειναι πολυ δυνατο θεμα.αλλα να γινει μοδα ειναι λιγο δυσκολο...η ιστορια αυτο δειχνει.εδω και χρονια οι οριτζιναλ μηχανοβιοι,προβλεπε ειναι και μεσα στην πολη που θα σε δει ο πιτσιρικος με το 50αρι και πιθανον μελλοντικος μηχανοβιος.
αν τους βαλεις στο φατσαμπουκ κανα βιντεακι με κρας τεστ που πανε οι κουκλες,ισως να την ακουσουν.
επισης επειδη οι φιλοι επηρεαζουν πολυ ο ενας τον αλλον,θα ηταν πολυ καλο να πιασεις παρεες παρεες.οπως επισης επηρεαζει καποιος μεγαλυτερος αδερφος/ξαδερφος/θειος που εχει μηχανη και ο πιτσιρικος βλεπει τον εαυτο του σε 5-10 χρονια στην θεση του.αν αυτος γραφει στα @@ του το κρανος,τα στοπ κλπ.....δυσκολο να τον επηρεασω εγω κι εσυ κι ο αλλος ασχετος.
αυτο που θελω να πω(κι εχω ξαναπει)ειναι πως αν στο αμεσο περιβαλλον δεν ασχολουνται,δεν πρεπει να κοιταξουμε το κοινο των 16+ που ηδη οδηγουν,αλλα το 16- που θα οδηγησουν.

Billymuse
15/09/2014, 21:24
Πάνος μέσα και εγώ στην ιδέα..το σλόγκαν μη σας απασχολεί έχουν να ακουστούν του κόσμου οι ατάκες εδω μέσα :a014:

teo_g7
15/09/2014, 21:31
Μέσα παιδιά και οτι γίνει έγινε!Ουτε τον κοσμο πρόκειται να αλλάξουμε ουτε τίποτα και το ξέρουμε. Μπορεί να να μας "κοροϊδέψει" κανας πιτσιρικας τύπου τι φοράει ο μπαρμπας και να γίνει συζήτηση ξέρω γω...

virus
15/09/2014, 21:36
παντως και εγω ειμαι μεσα. μαρεσει η ιδεα.

κατι του στυλ που εχουν βγαλει τα αυτοκολητα " ειμαι γαιδαρος παρκαρω οπου γουσταρω " μια ιδεα δινω να πεσει μια καλυτερη ιδεα.

SHOOTER045
15/09/2014, 21:36
Πανο την θεση μού την ξέρεις
Μέσα λοιπόν

byron
15/09/2014, 21:50
Οκ, κατανοητό...Κάτι σε στυλ "για την Ελλάδα ρε γαμωτο" , αλλά σε "για τον ξεκρανωτο πιτσιρικα ρε γαμωτο"?

Αν και άπατη θα πάει η πρωτοβουλία σας, ο ρομαντισμός είναι κάτι που συγκινεί, ακόμα και αν πιστεύεται ότι η χρήση κράνους μπορεί να γίνει viral.

SHOOTER045
15/09/2014, 21:57
Αυτό το <δεν είναι ζόρι είναι ζωη> με άρεσε
Επίσης να προσθέσω ότι κάποτε ο Μ. Ο. Θ κυκλοφορούσε ένα κλιπακι με δύο τρεις ακρανωτους στην αρχή πού και καλά έτρωγαν τούμπα, και από κάτω περνάει μια χελώνα και μπαίνει μια λεζάντα <ενώ πάει αργά, το φοράει, πάντα.εσυ???>

teogtp
15/09/2014, 22:02
Αν θελετε κατι να φαινεται κοιταξτε οχι για αυτοκολλητο αλλα για μπλουζακι.
Κατι που θα το φορατε καθημερινα και θα δηλωνει την σταση σας.Στην δουλεια στην καφετερια οπουδηποτε.
Το στικερακι ειναι πολυ μικρο για οποιοδηποτε logo.

akis_trevor
15/09/2014, 22:04
Κατι που θα το φορατε καθημερινα και θα δηλωνει την σταση σας.Στην δουλεια στην καφετερια οπουδηποτε.

αυτο ειπα κι εγω...φτιαχνουμε και αυτοκολλητο μεγαλο και βαζω και στο μηχανακι της δουλειας,φοραω κι εγω μπλουζα και με βλεπει ολη η πατρα δεν τρεχει μια...απλα το μικρο αυτοκολλητο δεν.....

peterTHErider
παιδια μεσα και εγω οπως δηλωσα εξ αρχης!θα πω λιγο την επαγγελματικη μου προσεγγιση και απο και και περα εδω ειμαστε να συζητησουμε και φυσικα θα παω με την κατι κοινης αποδοχης.
οποτε λοιπον ωραια ολα αυτα με τα σλογκαν κλπ αλλα το μηνυμα πρεπει να ειναι αμεσο,ξεκαθαρο και αποτελεσματικο!κατα την γνωμη μου λοιπον πρεπει να ειναι κατι που δεν θα χωραει τσαχπινιες και χαριτομενιες αλλα ακομα και να σοκαρει κατα καποιο τροπο!το εξυπνο αλλα παραλληλα τσαχπινικο θα το δει ο πιτσιρικας,θα γελασει και θα φυγει σουζαρωντας!ετσι λοιπον για μενα το πιο αποτελεσματικο ειναι ενας συνδιασμος εικονων και λεξεων με μονο μειονεκτημα αυτο του μεγεθους.
αλλα θα επιμεινω στη φιλοσοφια του σοκαρισματος αλλα και παλι δεν ξερω ποσοι θα θελανε κατι τετοιο στο κρανος η στη μηχανη τους που ειναι απολυτα κατανοητο και τελικα ισως παμε σε κατι πιο ηπιο.δηλαδη στο σοκαριστικο εχω κατι στο μυαλο μου οπως : κρανος ή θανατος?
εσυ διαλεγεις!

ή σκεφτειτε μια εικονα ενα μικρο κρανακι ή και εχεις απο διπλα ενα μικρο φερετρακι και ερωτηματικο στο τελος

το συζηταμε αλλα το πιο σοκαριστικο θα ειναι και το πιο αποτελεσματικο!

dimzan
μεσα εννοειται.

κανω μια σκεψη, μαλλον δυσκολη στην εφαρμογη. Τυπου clipart προφανως το στικακι, ενας μηχανοβιος τρακαρει και ενω εινσι στον αερα τα λογια απο κατω θα ειναι "(τουλαχιστον) φοραω κρανος, θα ζησω"

Σαν αυτο πυο βρηκα προχειρα στο νετ 322996 αλλα στο κεφαλι να ειναι κρανος με φανταχτερο χρωμα, αμα ειναι και στικερακι μην πω χρυσο με στρασακια, θα το βαλω στο τεποζιτο κατω απο το S της suzuki

καποιος γραφιστας προφανως μπορει να φτιαξει κατι καλυτερο, εγω φυσικος ειμαι. Η λογικη ειναι οτι φοραμε προστατευτικο εξοπλισμο γιατι οταν θα πεσουμε θελουμε να εχουμε τους λιγοτερους τραυματισμους. Εγω τουλαχιστο ετσι σκεφτομαι. Αρα οταν οδηγας καλο ειναι να σκεφτεσαι οτι θα πεσεις, και οχι οτι δε θα πεσεις. Αρα ερχεται η προληψη. Και δυστυχως ολοι θυμουνται να φορεσουν κρανος οταν ακουσουν για δυσαρεστο γεγονος. Ας το βλεπουν λοιπον σε clipart στικερακι μπας και το σκφτουν 2 φορες παραπανω

παω βολτα με το κουτι τωρα, περιμενω το βραδυ να δω απαντησεις

SHOOTER045
15/09/2014, 22:10

Σαν το μπλουζάκι που σου έστειλα δηλαδή, πολλοί θα πάρουν το μυνημα να ξες
Έχω και ένα άλλο που λέει
<I have big GLOCK, and I know to use it >

Καλύτερο αυτό με το μπλουζάκι, αλλά θα βγάλουμε-αν βγάλουμε -να τα φοράμε οι ίδιοι ή θα μοιράσουμε συμβολικά και σε κόσμο?

sv1000s
15/09/2014, 22:13
καλητερα να σε κραξουν παρα να σε κλαψουν!

peterTHErider
15/09/2014, 22:14
322997 ή 322998?

σιγουρα ενας γραφιστας μπορει να το ομορφυνει πολυ!απλα να πεσουν μερικες ιδεες στο τραπεζι!

7Tolis
15/09/2014, 22:32
Φου φου τεστ τεστ 1 2...

322999

ΝΤΙΚ
15/09/2014, 22:41
ενα κρανος και διπλα ενα κεφαλι και απο κατω
use it or loose it

7Tolis
15/09/2014, 22:47
323000

peterTHErider
15/09/2014, 22:54
καλο το τελευταιο απλα θελει λιγο πιο κομμενες φρασεις:ο δρομος ειναι μαχη-φορα το κρανος σου!

7Tolis
15/09/2014, 23:02
323001

7Tolis
15/09/2014, 23:27
Bγαίνει και σε μπιζάκι αυτό.

323002

peterTHErider
15/09/2014, 23:33
μαρεσει!αλλα πολυ μαυριλα,μεσα στο προηγουμενο κρανακι θα μ αρεσε περισσοτερο!μαυρο περιγραμμα κρανους και μαυρα γραμματα χωρις φοντο

SONone
15/09/2014, 23:44
για να μην έχουμε περίεργα οτι γραψω εδω ειναι ως απλο μελος και οχι ως επαγγελματιας του ειδους.(αν μου ζητηθεί να δώσω προσφορα με μεγαλη μου ευχαρίστηση)
με μια προχειρη ερευνα στο ιντερνετ θα βρειτε διαφορα για τις τιμες. δεν θα αναπαράγω τπτ.
1)απλα ως βοήθεια το αυτοκόλλητο δεν πρεπει να ειναι απλο χαρτινο καταλαβενετε το γιατι. πρεπει να ειναι εκτυπωσιμη αυτοκολητη μεμβρανη ή βινιλιο που αντεχει στις εξωτερικές συνθήκες. ενα σωστο μεγεθος ειναι το Α8 δλδ 7,4cm x 5,2cm
2)τα μπλουζάκια ειναι επίσης μια καλη ιδεα αλλα να τα φοραμε και παρα εξω οχι μονο στις μεταξυ μας συγκεντρωσεις.
3)ιδεες για το σλογκαν μπορούμε να τις μαζεύουμε καπου και επειτα να "ψηφηστουν".
4)προσωπικά πιστευω στην δυναμη της εικόνας (π.χ. ενα κρανος / ενας παπας να ψελνει) αποτυπώνετε πιο εύκολα με μια ματια καπου παρα ενα κείμενο που το διαβάζεις και 2 λεπτα μετα το ξεχνας ( η δυναμη της τηλεόρασης ΕΙΚΟΝΑ!!!)

peterTHErider
15/09/2014, 23:49
για να μην έχουμε περίεργα οτι γραψω εδω ειναι ως απλο μελος και οχι ως επαγγελματιας του ειδους.(αν μου ζητηθεί να δώσω προσφορα με μεγαλη μου ευχαρίστηση)
με μια προχειρη ερευνα στο ιντερνετ θα βρειτε διαφορα για τις τιμες. δεν θα αναπαράγω τπτ.
1)απλα ως βοήθεια το αυτοκόλλητο δεν πρεπει να ειναι απλο χαρτινο καταλαβενετε το γιατι. πρεπει να ειναι εκτυπωσιμη αυτοκολητη μεμβρανη ή βινιλιο που αντεχει στις εξωτερικές συνθήκες. ενα σωστο μεγεθος ειναι το Α8 δλδ 7,4cm x 5,2cm
2)τα μπλουζάκια ειναι επίσης μια καλη ιδεα αλλα να τα φοραμε και παρα εξω οχι μονο στις μεταξυ μας συγκεντρωσεις.
3)ιδεες για το σλογκαν μπορούμε να τις μαζεύουμε καπου και επειτα να "ψηφηστουν".
4)προσωπικά πιστευω στην δυναμη της εικόνας (π.χ. ενα κρανος / ενας παπας να ψελνει) αποτυπώνετε πιο εύκολα με μια ματια καπου παρα ενα κείμενο που το διαβάζεις και 2 λεπτα μετα το ξεχνας ( η δυναμη της τηλεόρασης ΕΙΚΟΝΑ!!!)

συμφωνω σε ολα και θα μεινω στο τελευταιο που ηταν η πρωτη μου επισημανση!γιατι μια εικονα ισον χιλιες λεξεις οπως ξερουμε!μια σοκαριστικη εικονα που θα περναει το μηνυμα!

SONone
15/09/2014, 23:53
http://thefunnyplace.org/real-life/always-wear-your-helmet/

http://adsoftheworld.com/media/print/office_for_victims_of_violent_transit_biker

http://adsoftheworld.com/media/print/thai_health_promotion_foundation_dead_helmet_1

καπιες ιδεες αλλων

taisteal
15/09/2014, 23:59
Πιστευω οτι ειτε σε μπλουζακια ειτε σε αυτοκολλητα,αν το δουν 1000 ατομα,ισως οι δυο-τρεις να το σκεφτουν πανω απο 10 δευτερα..
Οι υπολοιποι δεν...
Εννοειται οτι δεν ειμαι αντιθετος στην ιδεα,απλα πιστευω οτι το κρανος το φορας επειδη γνωριζεις τι επιπτωσεις θα εχει
ενα πεσιμο η ενα τρακαρισμα,αν δεν σου κοβει οσα μπλουζακια και να δεις δεν θα αλλαξει τιποτα..

zygos30
16/09/2014, 00:24
Καπου ειδα αυτο:

HELMET
OR
HELL MET

melowolem
16/09/2014, 05:11
forato prin petakseis pragmatika
323003

kali fasi to olo concept....se sxoleia ti leei mporoume na kanoume kati,an paroume adeia apo sxoleio-dimarxeio???

amyroukai
16/09/2014, 07:11
Φου φου τεστ τεστ 1 2...

αυτό στη χρυσή αυγή θα πιάσει. Για τους άλλους δεν ξέρω. Θα μου πεις, 11% σιγουρακια δεν είναι λιγα... :lol:

Eversman
16/09/2014, 08:04
<I have big GLOCK, and I know to use it>

Άν είναι 17άρι Gen4, τότε είσ' ωραίος :)

Πέραν του αστείου ... Θα μπορούσα και εγώ να συνεισφέρω οικονομικά, εφόσον μιλάμε για λογικά επίπεδα. Θεωρώ όμως και εγώ ότι το αυτο-κόλλητο περνάει συνήθως απαρατήρητο.
Μία κονταμάνικη μπλουζίτσα - που μπορεί να φορεθεί και πάν από ένα μακρυμάνικο - με ένα ωραίο φανταχτερό logo,κάνει περισσότερη εντύπωση.
Φανταστείτε σε μελλοντική μας βόλτα να κάτσουμε για καφέ ή φαγητό και να φοράμε όλοι (ή κάποιοι) νοματαίοι την ίδια μπλούζα. Νομίζω θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο.
Σάν logo αυτό που μπόρεσα να σκεφτώ είναι το "HELMET ON MY MIND" με ένα κρανάκι από κάτω, αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να αποδωθεί Ελληνιστί. Ίσως "Ο ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ" ...

Bradipous
16/09/2014, 10:00
Καπου ειδα αυτο:

HELMET
OR
HELL MET

Γ@ματο, εγω αυτο ψηφιζω!! :lol:

Corki
16/09/2014, 10:19
Παιζουν διαφορα : https://www.google.gr/search?q=wear+helmet+slogans+mojos&client=opera&hs=XsU&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ve4XVKe2B9DkaKrrgegG&ved=0CAgQ_AUoAQ#tbm=isch&q=helmet%20slogans&imgdii=_

Και οχι μονο για κρανος ....αλλα και για εξοπλισμο γενικα : https://www.google.gr/search?q=motorcycle+gear+slogans&client=opera&hs=XN&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PPEXVL-GH8eVapaXgJAP&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1093&bih=522

Επισης ισως ωραια ιδεα να ειναι ......το αυτοκολλητο (ή και patch ραμμενο στο μπουφαν) να μην εχει μονο μια φραση. Ας ειναι ενα συγκεκριμενο θεμα (σχημα χρωμα κτλ) με οποια φραση θελει ο καθενας , ή να την αλλαζουμε καθε ενα χρονο ή εξι μηνες !

Επισης μπορει να μοιραστει και στα καταστηματα το εν λογω σημα , τα οποια καταστηματα μερικες φορες πουλανε κατι πραγματα για κρανη που ουτε για κουβαδες δεν κανουν!

Joyrider
16/09/2014, 10:40
Ακριβώς ίδιο μήνα και τότε :eek:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=111101

zannisvel
16/09/2014, 11:37
Και 'εγω μεσα παντως. Σαν ιδεα ειναι καλη, στη πορεια θα δειξει και αν θα εχει και αποτελεσματα.
Το μπλουζακι και το αυτοκολητο ειναι καλες ιδεες αλλα νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα. καλυτερα μια εικονα (1000 λεξεις).

ΝΤΙΚ
16/09/2014, 13:56
Ακριβώς ίδιο μήνα και τότε :eek:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=111101

διαβασα το θρεντ και βγηκαν πολυ δυνατες ιδεες
η ιδεα του μπρελοκ με το remember before ride και διπλα το κρανος μου φανηκε ιδανικη
καθως και σε αυτοκολητο μπλουζακι κτλ
ισως αν βαζαμε και το λογκο του μοτο απο κατω και να βγαζαμε μαζικα σαν επετειακη εκδοση

geo134
16/09/2014, 14:46
και εγω μεσα παιδια μιας που σωθηκα απο κρανος και εξοπλισμο πριν καποιους μηνες και αν δεν με επρηζε ο θειος θα μουν ακρανοβιτς και τωρα θα εβλεπα τα θυμαρακια αναποδα :P

KAWAMANRIDER
16/09/2014, 17:04
διαβασα το θρεντ και βγηκαν πολυ δυνατες ιδεες
η ιδεα του μπρελοκ με το remember before ride και διπλα το κρανος μου φανηκε ιδανικη
καθως και σε αυτοκολητο μπλουζακι κτλ
ισως αν βαζαμε και το λογκο του μοτο απο κατω και να βγαζαμε μαζικα σαν επετειακη εκδοση

προσωπικα θα προτεινα να μην εχει το logo κανενος φορουμ , δεν μπορεις να φανταστεις τι στραβωμα μπορει να φανε καποιοι και να μην βαλουν κατι απο αλλο φλορουμ ή να σκεφτει ο ταδε - αυτα ειναι για αυτους που ασχολουνται εγω ενα παπι θελω να παω στην δουλεια - , οποτε καλυτερα οχι φορουμ ;)

και για να μην παρεξηγηθω αν ειναι για τετοιο σκοπο βαζω μεχρι και μπλουζακι απο μοτοφορουμ gaybikers
με σλογκαν - ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ........ ΘΕΑ ........... ΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!! - :a2::a2::a2:

SONone
16/09/2014, 17:07
χαζευοντας στο ασχετο βρηκα αυτη την ομαδα στο fb δεν εχει τρελο κοινο.. 1200 ατομα αλλα καλα ειναι... πιτσιρικαδες σιγουρα.. anyway προτρεπουν την χρηση κρανους.. ας το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας να βρουμε ομοϊδεάτες σε αυτο το εγχείρημα.
καθε βοηθεια ειναι δεκτη.
https://www.facebook.com/StrtFs/timeline

KAWAMANRIDER
16/09/2014, 17:16
χαζευοντας στο ασχετο βρηκα αυτη την ομαδα στο fb δεν εχει τρελο κοινο.. 1200 ατομα αλλα καλα ειναι... πιτσιρικαδες σιγουρα.. anyway προτρεπουν την χρηση κρανους.. ας το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας να βρουμε ομοϊδεάτες σε αυτο το εγχείρημα.
καθε βοηθεια ειναι δεκτη.
https://www.facebook.com/StrtFs/timeline

+10000.......

νομιζω αυτο ειναι αυτονοητο , πρεπει να προβληθει η προσπαθεια και το υλικο και σε αλλα μοτοφορουμ - φανταζομαι και η ομαδα διαχειρησης δεν θα εχει προβλημα - , συλλογους , ομαδες που εχουν σχεση με μοτο

Mits-fz6
16/09/2014, 18:10
Από την πλευρά μου πιστεύω μπορώ να βοηθήσω αρκετά. Εργάζομαι στις γραφικές τέχνες και έχω και σπουδές γραφίστικης.

Μπορώ να δώσω πληροφορίες για κόστη από πρώτο χέρι καθώς και τεχνικά στοιχεία είτε μιλάμε για αυτοκόλλητο είτε για μπλούζα.

Μπορώ επίσης κάθε δημοφιλή ιδέα για σχέδιο ή σλόγκαν να την υλοποιήσω γραφιστικά ώστε να καταλήξουμε στην πολυπόθητη μακέτα μας.

Pan (dvs)
16/09/2014, 18:43
Mεχρι στιγμης ειναι τουλαχιστον 15 ατομα διατεθημενα να βοηθησουνε.Οποιος θελει και δεν βλεπει το ονομα του στο 2 ποστ ,μου λεει και τον βαζω.

Οπως ειπα και στην αρχη ,υπολογιζω να δωσουμε απο 10ευρω ο καθενας μας.Ειναι μια πιλοτικη προσπαθεια,αρα μπλουζες κλπ εκτος του αυτοκολλητου,μαλλον δεν ειναι επι του παροντος.Αρα θα χρειαστουμε καποιο ατομο να μαζεψει τα λεφτα,κατα προτιμηση απο Αθηνα.Οποιος νομιζει οτι μπορει να τα αναλαβει, ας ενημερωσει.

Ιδεες αρχισαν να πεφτουνε και ελπιζω να συνεχισουνε.Ο Mits-fz6 προσφερθηκε να βοηθησει σε επιπεδο μακετας και ενημερωσης,σχετικα με τα κοστολογια.Περιμενουμε σε πρωτη φαση μια ενδεικτικη τιμη για αυτοκολλητο καλης ποιοτητας (βινιλιο).Οταν αρχισουμε να γερνουμε σε καποια ιδεα,θα ξαναβαλει πλατη.

Τωρα για το σλογκαν......
αποψη μου ειναι να μην ειναι μακαβριο.Ενα καλογουστο σλογκαν που θα συνοδευεται απο μια φωτο σε σχετικα εντονα χρωματα,θα τραβουσε αρκετα βλεματα.

Επισης η πρωτοβουλια ξεκινησε απο το moto.gr αλλα αν θελουμε να εχει μεγαλυτερη αποδοχη νομιζω οτι δεν πρεπει να αναφερετε στο σηματακι.

Το κρανος με τα φτερα του melowolem μου αρεσε σαν αρχικη ιδεα ,καθως και το HELMET OR HELL MET.

SONone θα φροντισουμε να μπει οπου ειναι δυνατον,γιατι οχι και εκει που λες.

Υ.Γ.Αυτο που θα επιλεξουμε στο τελος και ανεξαρτητα απο την δικη μας προσπαθεια ,θα το κανω σελιδα Α4 και θα το κολλησω σε ολα τα γυμνασια και τα λυκεια της περιοχης μου.
(Με δικα μου εξοδα και οχι με αυτα που θα μαζεψουμε απο εδω,για να μην παρεξηγηθω)

amyroukai
16/09/2014, 18:46
Για εξηγήστε μου ρε παίδες, το HELL ξέρουμε τι είναι. Αυτό το ΜΕΤ, τι στο καλό είναι; Δηλαδή επειδή ταιριάζει η λέξη ακουστικά, ότι μαλακία να'ναι θα την γράψουμε; Το έχω δει και "έξω" το ίδιο σλόγκαν, ποτέ δεν κατάλαβα τι είχαν στο μυαλό τους.

Pan (dvs)
16/09/2014, 18:49
Για εξηγήστε μου ρε παίδες, το HELL ξέρουμε τι είναι. Αυτό το ΜΕΤ, τι στο καλό είναι; Δηλαδή επειδή ταιριάζει η λέξη ακουστικά, ότι μαλακία να'ναι θα την γράψουμε; Το έχω δει και "έξω" το ίδιο σλόγκαν, ποτέ δεν κατάλαβα τι είχαν στο μυαλό τους.

Μαλλον το met σημαινει συνανταω,μαλλον.

Bob_o_mastoras
16/09/2014, 18:57
Απο τα σλογκαν που προταθηκαν κανενα δεν μου γεμιζει το ματι.. :look: Σορρυ
Να βρουμε κατι μικρο πιασαρικο και χιουμοριστικο θα ηταν το καλυτερο πιστευω. Σκεφτομαι αλλα δεν μου 'ρχετε κατι 2 μερες τωρα.
Πρεπει να σφιχτω παραπανω!

:a014:

Bob_o_mastoras
16/09/2014, 18:59
Το met ειναι ο αοριστος του meet δηλαδη συνανταω -ειν. Δεν βγαζει ακριβως νοημα στα αγγλικα αλλα το πιανεις με λιγο φαντασια.

akis_trevor
16/09/2014, 19:05
συμφωνω οτι πρεπει να βρουμε ενα πολυ δυνατο σλογκαν/φωτο.

Pan (dvs)
16/09/2014, 19:15
Απο τα σλογκαν που προταθηκαν κανενα δεν μου γεμιζει το ματι.. :look: Σορρυ
Να βρουμε κατι μικρο πιασαρικο και χιουμοριστικο θα ηταν το καλυτερο πιστευω. Σκεφτομαι αλλα δεν μου 'ρχετε κατι 2 μερες τωρα.
Πρεπει να σφιχτω παραπανω!

:a014:

Μην σφιχτεις πολυ,γιατι θα εχουμε αλλα.....:cry:

Bob_o_mastoras
16/09/2014, 19:19
Ε κλαϊν, αντε να αμολησω και καμια! Απο το pc δεν θα μυρισει! :lol:

7Tolis
16/09/2014, 19:20
Θετε μια φώτο από ένα φρέσκο σημερινό;

Pan (dvs)
16/09/2014, 19:27
Θετε μια φώτο από ένα φρέσκο σημερινό;

Mονο αν μπορει να βοηθησει και να γινει σλογκαν.;)

TROOPER
16/09/2014, 19:30
αν και το θεωρω ματαιο...παρτε ιδεες.

http://www.wpp.com/corporateresponsibilityreports/2007/pro_bono/case_studies/injury_prevention_ogilvy.html

SHOOTER045
16/09/2014, 19:33
Ρε το θέμα είναι να κάνουμε κατι
Και όχι αν θα περάσει το σλόγκαν κάποιου
Παίρνουμε τα 4/5 επικρατεστερα και ψηφίζουμε

amyroukai
16/09/2014, 19:52
Το met ειναι ο αοριστος του meet δηλαδη συνανταω -ειν. Δεν βγαζει ακριβως νοημα στα αγγλικα αλλα το πιανεις με λιγο φαντασια.

Πω ρε συ, λέμε για τα αυγά μετά... σύνταξη γάμ@τα...

peterTHErider
16/09/2014, 20:38
bob οπως ξαναειπα το χιουμοριστικο και το εξυπνο για μενα ειναι λαθος!δεν θελουμε να κανουμε χαβαλε αλλα να κανουμε ορισμενα μυαλουδακια να στροφαρουνε!το να βαλει καποιος κρανος ο οποιος δεν το εχει στο μυαλο του θα το κανει μονο με το φοβο της κλησης ή το φοβο του θανατου!και πρεπει να γινει σαφες απο την εικονα οτι η μη χρηση του κρανους ειναι πολυ πιθανο να επιφερει θανατο!μονο ετσι θα πετυχουμε κατι!

Corki
16/09/2014, 21:51
Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και το κλασικο σλογκαν απο τα προφυλακτικα: ".....βαλτο καλα στο κεφαλι σου"

Επισης αντιστοιχο του HELMET OR HELL MET ειναι και το "WEAR GEAR AND SHED (or SPIL or POOR) NO TEAR" (Δικής μου επινοησης!!!).

Επισης πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι χιουμοριστικο ουτε να τρομαζει κανενα....κανεις δεν νοιαζεται για αυτα!

Πρεπει να δινει το μνμ οτι χρησιμοποιωντας εξοπλισμο (ή εστω κρανος) ανηκεις καπου, σε μια ομαδα που αυτο που κανουν (οδηγηση μοτοσυκλετας) το κανουν με σεβασμο προς τους υπολοιπους, προς τον εαυτο τους και κυριως προς την ιδια την πραξη/αντικειμενο.

SONone
16/09/2014, 22:33
για οσους το θυμουντε αυτο
https://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM

Pan (dvs)
16/09/2014, 22:53
..................................

Επισης πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι χιουμοριστικο ουτε να τρομαζει κανενα....κανεις δεν νοιαζεται για αυτα!

Πρεπει να δινει το μνμ οτι χρησιμοποιωντας εξοπλισμο (ή εστω κρανος) ανηκεις καπου, σε μια ομαδα που αυτο που κανουν (οδηγηση μοτοσυκλετας) το κανουν με σεβασμο προς τους υπολοιπους, προς τον εαυτο τους και κυριως προς την ιδια την πραξη/αντικειμενο.

Συμφωνω και με τα δυο.Να θυμισω τις μακαβριες παπαριες που γραφουνε στα τσιγαρα.Τις προσεχει κανεις?

Corki
16/09/2014, 22:56
Επαιζε και μια με ενα τυπο που χτυπαει το κεφαλι του σε ενα ντουλαπι και καπακι παγωνει η εικονα και αναγραφεται η ταχυτητα με την οποια χτυπησε (η οποια ειναι πολυ μικρη!)......και μετα συνεχιζει το βιντεο δειχνονταε τον να φωναζει απο τον πονο ........και λεει κατι τυπου φαντσου τι θα συνεβαινε αν ετρεχε με περισσοτερα και χωρις κρανος (νομιζω)

Αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα

Νομιζω ειναι και βραβευμενη!

Bradipous
16/09/2014, 23:17
Επαιζε και μια με ενα τυπο που χτυπαει το κεφαλι του σε ενα ντουλαπι και καπακι παγωνει η εικονα και αναγραφεται η ταχυτητα με την οποια χτυπησε (η οποια ειναι πολυ μικρη!)......και μετα συνεχιζει το βιντεο δειχνονταε τον να φωναζει απο τον πονο ........και λεει κατι τυπου φαντσου τι θα συνεβαινε αν ετρεχε με περισσοτερα και χωρις κρανος (νομιζω)

Αλλα δεν μπορω να την βρω πουθενα

Νομιζω ειναι και βραβευμενη!

https://www.youtube.com/watch?v=Z7ZGiJMZD9M

αλλα τι ακριβως θα κανεις με αυτο;

amyroukai
16/09/2014, 23:27

θα βάλει μιά οθόνη στην πλάτη του μπουφάν και θα το παίζει σε επανάληψη κάθε μέρα, να το βλέπουν οι γύρω στην κίνηση.

Bradipous
16/09/2014, 23:30
θα βάλει μιά οθόνη στην πλάτη του μπουφάν και θα το παίζει σε επανάληψη κάθε μέρα, να το βλέπουν οι γύρω στην κίνηση.

:cry:

:bawl::lol:

zygos30
16/09/2014, 23:55
Μπορειτε να κανετε ενα σκιτσο οπως αυτο :a018::a018: ή παρομοιο.
Ακομα το σκιτσο μπορει να ειναι κατι δυσνοητο ή΄κατι σαν λαβυρινθος ή΄σπαζοκεφαλια και απο κατω να γραφει:

ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.....ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!

gior-gos
17/09/2014, 00:01
Αν και ειναι μακριά απ αυτα που συζητιουνται, ισως κατι τετοιο να δινει το μηνυμα. Δε μπορεσα να σκεφτω κατι αλλο για λεκτικό..

323032

Bob_o_mastoras
17/09/2014, 00:23
Το χιουμορ το λεω διοτι πιστευω οτι θα βοηθησει στο να το θυμαται αυτος που θα το δει. Αυτα που μας μενουν ειναι το σοκ και το χιουμορ απο διαφημισεις. Ετσι δεν ειναι;;
Και βοηθαει στο να περασει στον αλλο οτι το κρανος ειναι ευχαριστο ενω αν τον μπλεξουμε με θανατους και κηδειες μπορει να μην εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα και απλα να το προσπερασει ως μια δυσαρεστη υπενθυμιση. Ουτως ή αλλως ολοι, πανω κατω, ξερουν οτι χωρις κρανος κινδυνευεις να σκοτωθεις.
Το κλειδι πιστευω ειναι να περασει στον κοσμο οτι το κρανος ειναι κατι ωραιο εκτος απο αναγκαιο για την ασφαλεια του.
Γενικα το λεω, οχι απαραιτητως για το συγκεκριμενο αυτοκολλητο.

spyrakos35
17/09/2014, 02:58
Αν και ειναι μακριά απ αυτα που συζητιουνται, ισως κατι τετοιο να δινει το μηνυμα. Δε μπορεσα να σκεφτω κατι αλλο για λεκτικό..

323032

βάλε φωτό κρασαρισμένου κράνους αντί του σήματος.... θα βρεις στο γοογλε....

billy of the R6
17/09/2014, 03:11
Καλημέρα και Εγώ είμαι μέσα αν και πιστεύω με το να φοράμε εμείς κράνος γινόμαστε υποδειγμα.
Στην μηχανη δεν το κολλάω sorry .
Πιστεύω ωραίο είναι σαν σλόγκαν NO GEAR NO LIFE

7Tolis
17/09/2014, 05:48
Οι σπαζοκεφαλιές είναι για τα σχολεία και όχι για τους δρόμους.

Corki
17/09/2014, 07:11

Την θυμομουν γενικα .....αλλα οχι ακριβως τι λεει και απλα αναρωτηθηκα εαν υπαρχει μεσα καποια φραση που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε απλα γιατι ειναι η μονη διαφημιση που μου εχι μεινει ....τπτ περισσοτερο

THX

MG-KTiNoS
17/09/2014, 07:28
μέσα κι εγώ

Δε λέμε στο ΝτιμΧίο μπας και έχει καμία πιο καλή ιδέα???
:lol:

Pan (dvs)
17/09/2014, 07:41
μέσα κι εγώ

Φυσικα και θα τον πεις.

ktmakis
17/09/2014, 09:49
Μπράβο ρε παίδες. Αυτο που έχει σημασία ειναι να κάνουμε κάτι. Οτι και να προκύψει σημασία εχει η θέληση να βοηθήσουμε. Εστω και μια μάνα λιγότερη να κλάψει η προσπάθεια θα ειναι απειρα επιτυχής. Μεσα και εγω.

Πάω τη μεγάλη το πρωί σχολείο και βλέπω 3 σκούτερ με τα παιδιά πάνω ξεκράνωτα...... Κάποτε με εξόργιζε.....τώρα με στεναχωρεί.

Μπορούμε να συνδιάσουμε το ντύσιμο μιας και ο άλλος ξεβράκωτος δεν θα βγει έξω.... Εναν γυμνό με κράνος δηλ δίπλα σε έναν με κουστούμι κλπ κλπ .... δικό σας χεχεχε

alex14
17/09/2014, 10:10
και εγω μεσα σε οτι αποφασιστει

akis_trevor
17/09/2014, 14:31
μέσα κι εγώ

που ειναι χαμενος αυτος αραγε;;;

Mits-fz6
17/09/2014, 23:35
Καλησπέρα!

Η τιμή για αυτοκόλλητο βινύλιο με πλαστικοποίηση (για τις απρόσμενες βροχές) διαμορφώνεται στα 24€ το τετραγωνικό μέτρο. Η τιμή αυτή αναφέρεται προσωπικά σε εμένα και δεν είναι η αντιπροσωπευτική του καταστήματος.

Υπολογίζω με ένα καλό μοντάζ να μας έρθει το κόστος πολύ πιο οικονομικά ανά μονάδα.

Με την σειρά μου και εγώ παραθέτω την ιδέα μου:

Σλόγκαν: ΦΩΡΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ

Αντίστοιχο σχέδιο σε μαύρο και σε λευκό: Στο σχέδιο παρουσιάζεται το σλόγκαν καθώς και ένα κράνος που στην ζελατίνα του αντανακλάται εικόνα με παιδιά που αποτελούν σύμβολο ζωής.

323120
323121
(τα σχέδια μπορούν να δεχθούν οποιαδήποτε επέμβαση κρίνεται αναγκαία).

akis_trevor
17/09/2014, 23:42
φορα κρανος στο κεφαλι,δεν ειναι ολα καρναβαλι.
φορα κρανος,μην εισαι χανος.
(να διορθωσεις αν θες το "φωρα")
δεν ειναι ασχημο σαν λογκο αλλα θεωρω οτι δεν μπορει να βγει σε μικρη διασταση ωστε να κολληθει σε μοτο η κρανος...

7Tolis
18/09/2014, 00:14
323123

Bob_o_mastoras
18/09/2014, 00:29
"Η ζωη ειναι μεγαλη, μην τη κανεις καρναβαλι" που λεει και ο Αγγελακας.
Γμτ, ακομα δεν μου 'ρθε κατι καλο... :rolleyes:
Σφιγγομαι, σφιγγομαι και μονο πορδες! :p

akis_trevor
18/09/2014, 08:15
Σφιγγομαι, σφιγγομαι και μονο πορδες! :p

:moutza: πνιγηκα...
:bawl::bawl:

byron
18/09/2014, 09:45
Δηλαδή, αν μπουν χαρούμενα πιτσιρίκια (σύμβολο ζωής) ή κηδεία (!) σε αυτοκόλλητο...θα ψηθεί ο άλλος να βάλει κράνος? Ε?

Ρε ΄σεις, εδώ κόβουν βόλτες με τα παιδιά τους πάνω στο μηχανάκι ξεκράνωτα...στα αυτοκόλλητα θα σκαλώσουν για να βρούν το φως το αληθινό?

Για το sticker toy 7tolis...no comment. Μάλλον χρειάζεσαι μια άδεια από τη δουλειά φίλε. :lol:

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 11:05
Μπορειτε να κανετε ενα σκιτσο οπως αυτο :a018::a018: ή παρομοιο.
Ακομα το σκιτσο μπορει να ειναι κατι δυσνοητο ή΄κατι σαν λαβυρινθος ή΄σπαζοκεφαλια και απο κατω να γραφει:

ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.....ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!

+ μου αρεσει αυτη η ιδεα και αλλα που ειπωθηκαν ,

μπορουμε να εχουμε και παραπανω απο ενα αυτοκολητα , με διαφορετικα θεματα , αν δεν εγκαταλειψουμε την προσπαθεια μπορουμε να βγαζουμε κατα περιοδους και κατι αλλο οπως ειπωθηκε και νωριτερα , το ενα ετσι το αλλο αλλιως και να παιζουμε στο μελλον με ολα , μπλουζακια , εντυπα κτλ , ενταξει καπου θα συμφωνησουμε για αρχη και γεροι να ' μαστε να συνεχισουμε ,
μην κολλαμε και παρα πολυ στην λεπτομερεια , οχι οτι δεν εχει σημασια αλλα δεν ειναι για μια φορα και τελειωσε , εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω ,

παντως ενα παλικαρι απο πανω ειπε το μονο λογο που αξιζει αυτο που κανουμε : - μια μανα λιγοτερη να κλαιει - ;)

και δυο επιπλεον που μου ' ρθαν :

- το κρανος σου , η ζωη σου

- με φοβο ποτε , με κρανος παντα

Bob_o_mastoras
18/09/2014, 11:12
- με φοβο ποτε , με κρανος παντα[/SIZE][/B]

Αυτο μου αρεσε!!

peterTHErider
18/09/2014, 11:14
Καλησπέρα!

Η τιμή για αυτοκόλλητο βινύλιο με πλαστικοποίηση (για τις απρόσμενες βροχές) διαμορφώνεται στα 24€ το τετραγωνικό μέτρο. Η τιμή αυτή αναφέρεται προσωπικά σε εμένα και δεν είναι η αντιπροσωπευτική του καταστήματος.

Υπολογίζω με ένα καλό μοντάζ να μας έρθει το κόστος πολύ πιο οικονομικά ανά μονάδα.

Με την σειρά μου και εγώ παραθέτω την ιδέα μου:

Σλόγκαν: ΦΩΡΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ

Αντίστοιχο σχέδιο σε μαύρο και σε λευκό: Στο σχέδιο παρουσιάζεται το σλόγκαν καθώς και ένα κράνος που στην ζελατίνα του αντανακλάται εικόνα με παιδιά που αποτελούν σύμβολο ζωής.

323120
323121
(τα σχέδια μπορούν να δεχθούν οποιαδήποτε επέμβαση κρίνεται αναγκαία).

Μου αρεσει πολυ!απλα τη μονη αλλαγη που θα προτεινα ειναι ...'και η ζωη σου θα ειναι πιο μεγαλη'
Απλο και περιεκτικο!το περναει το μηνυμα!

KAWAMANRIDER
18/09/2014, 11:17
Δηλαδή, αν μπουν χαρούμενα πιτσιρίκια (σύμβολο ζωής) ή κηδεία (!) σε αυτοκόλλητο...θα ψηθεί ο άλλος να βάλει κράνος? Ε?

Ρε ΄σεις, εδώ κόβουν βόλτες με τα παιδιά τους πάνω στο μηχανάκι ξεκράνωτα...στα αυτοκόλλητα θα σκαλώσουν για να βρούν το φως το αληθινό?

Για το sticker toy 7tolis...no comment. Μάλλον χρειάζεσαι μια άδεια από τη δουλειά φίλε. :lol:

ειπαμε ρε μαν , την αρνηση την αφηνουμε σε αυτο το θρεντ και παμε παρακατω , επισης δεν σχολιαζουμε αρνητικα τις ιδεες των υπολοιπων , ποσταρει οποιος γουσταρει την δικια του και αποφασιζουμε , η συμμετοχη μετραει και η προθεση ;)

zannisvel
18/09/2014, 11:19
323131

Bob_o_mastoras
18/09/2014, 11:22
323131

Αυτο ειναι ωραιο για tattoo αλλα χωρις το κειμενο εννοειται! :D

7Tolis
18/09/2014, 11:23

Μπορώ και χειρότερα.

zannisvel
18/09/2014, 11:26
Αυτο ειναι ωραιο για tattoo αλλα χωρις το κειμενο εννοειται! :D

Αυτοκολλητακι βαζω, Tattoo δεν κανω... :lol: