View Full Version : Πάντα κράνος
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Χαλαρωστε..... Τραβελι ειναι......
:smokin:
Ειμαι περιεργος πως ανακαλυψες τα μυστικα της.................:smokin:
spyrakos35
26/09/2014, 17:36
Ειμαι περιεργος πως ανακαλυψες τα μυστικα της.................:smokin:
Ο σωστος ο αντρας ξερει τις κακοτοπιες.....
Ο σωστος ο αντρας ξερει τις κακοτοπιες.....
Α!
ΟΚ.......
Ειπα μην "σκονταψες" πουθενα........:D
Bob_o_mastoras
26/09/2014, 17:51
Αραζω μια μερα φετος το καλοκαιρι σε κατι βραχια για μπανιο.. Βλεπω απο μακρια μια μουν@ρα να σκαει μυτη με μια φιλη της φορωντας γυαλια ηλιου. Πλησιαζουν και την πεφτουν δυο βραχια παραπερα απο μενα, σε αποσταση περιπου 50 μετρων.
Ωπα λεω! Καλη φαση! Αραζουν λοιπον και σιγα σιγα αρχιζει η μια να τα βγαζει.. Βγαζει παρεο και τα σχετικα και φτανει στο σουτιεν του μαγιω και προς εκπληξη μου το βγαζει και αυτο και πεταγονται κατι βυζ@ρες εξω ολο τρελα. Αμαν λεω! Θα εχω ωραια θεα!!
Ελα ομως που συνεχιζει και βγαζει και το μπικινι να κανει γυμνισμο και πεταγεται ενα παλαμαρι εξω και μενω μαλακας!!! :a04:
Ρε τι παθαμε λεω!!! Ελεος!!! Πολυ γελιο η φαση αλλα λιγο αποκρουστικο το θεαμα!
disclaimer: Μην παρεξηγηθω οτι το λεω ρατσιστικα! Απλα σοκαριστικα! Λογικο πιστευω.
KAWAMANRIDER
26/09/2014, 18:12
Αραζω μια μερα φετος το καλοκαιρι σε κατι βραχια για μπανιο.. Βλεπω απο μακρια μια μουν@ρα να σκαει μυτη με μια φιλη της φορωντας γυαλια ηλιου. Πλησιαζουν και την πεφτουν δυο βραχια παραπερα απο μενα, σε αποσταση περιπου 50 μετρων.
Ωπα λεω! Καλη φαση! Αραζουν λοιπον και σιγα σιγα αρχιζει η μια να τα βγαζει.. Βγαζει παρεο και τα σχετικα και φτανει στο σουτιεν του μαγιω και προς εκπληξη μου το βγαζει και αυτο και πεταγονται κατι βυζ@ρες εξω ολο τρελα. Αμαν λεω! Θα εχω ωραια θεα!!
Ελα ομως που συνεχιζει και βγαζει και το μπικινι να κανει γυμνισμο και πεταγεται ενα παλαμαρι εξω και μενω μαλακας!!! :a04:
Ρε τι παθαμε λεω!!! Ελεος!!! Πολυ γελιο η φαση αλλα λιγο αποκρουστικο το θεαμα!
disclaimer: Μην παρεξηγηθω οτι το λεω ρατσιστικα! Απλα σοκαριστικα! Λογικο πιστευω.
λογικοτατο , εδω μπορει να σοκαριστηκε κι η ιδια αν το ειχε ξεχασει ,
καλε τι σπυρακι ειναι αυτο :eyepop:
Shiatman
26/09/2014, 18:41
Γεία σας παιδιά, καλή η ιδέα με το αυτοκόλητο, να προτείνω κάτι με τη σειρά μου που βλέπω χρόνια στην Αγγλία:
323550
Εδώ κολάνε τα αυτοκόλητο στε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας και επίσης δίνουν σε γνωστούς και φίλους. Έτσι το μύνημα γίνεται κινητό και το βλέπουν οι άλλοι αυτοκίνητοι εκεί που χρειάζεται.... στο δρόμο δηλαδή. Απ' ότι μου έχουν εξηγήσει κάνει δουλειά γιατί είναι ένα μύνημα που το λαμβάνει κάποιος την ώρα που οδηγεί και αυξάνεται συνηδειτά η προσοχή που δίνει!
KAWAMANRIDER
26/09/2014, 19:07
Γεία σας παιδιά, καλή η ιδέα με το αυτοκόλητο, να προτείνω κάτι με τη σειρά μου που βλέπω χρόνια στην Αγγλία:
323550
Εδώ κολάνε τα αυτοκόλητο στε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας και επίσης δίνουν σε γνωστούς και φίλους. Έτσι το μύνημα γίνεται κινητό και το βλέπουν οι άλλοι αυτοκίνητοι εκεί που χρειάζεται.... στο δρόμο δηλαδή. Απ' ότι μου έχουν εξηγήσει κάνει δουλειά γιατί είναι ένα μύνημα που το λαμβάνει κάποιος την ώρα που οδηγεί και αυξάνεται συνηδειτά η προσοχή που δίνει!
ωραιο κι αυτο ;) , φανταζομαι δεν υπαρχει θεμα αν το φτιαξουμε κι εμεις ή κατι αντιστοιχο
Για δες αυτό.Προστέθηκε σκιά και έγινε λίγο πιο παχύ το περίγραμμα του κράνους ωστε να είναι περισσότερο εμφανές.
Εγω ψηφίζω αυτό μακράν
τι θα λέγατε για λογότυπο << think before you ride >> νομίζω ότι ουτε μακάβριο είναι ούτε τίποτα, απλά σε βάζει να σκεφτείς μόνος σου τις συνέπειες... και να αοφασίσεις
gior-gos
26/09/2014, 22:01
323550
:a013: Ωραιος φιλε!
Μ αρεσε και το φτιαξα :D
323561
Bob_o_mastoras
26/09/2014, 22:05
Ρε στον Ελληνα αερογραφια στο παμπριζ να του το κανεις δεν παιζει να βαλει μυαλο! :lol:
Ρε στον Ελληνα αερογραφια στο παμπριζ να του το κανεις δεν παιζει να βαλει μυαλο! :lol:
σίγουρα και εγώ καμιά φόρα σκέφτομαι ότι όλο αυτό δεν θα έχει και πολλή ανταπόκριση, απ την άλλη λέω ότι έστω και ένας πιτσιρικάς να το δει, έστω και ένας πατέρας το δει και πάει να πάρει ένα κράνος για τον γιο του ότι θα είναι κάτι απ΄το τίποτα.
Bob_o_mastoras
26/09/2014, 22:35
Για το να προσεχουν οι αυτοκινητηστες τα μηχανακια λεω.
Για το κρανος ολο και κατι γινεται. Οι νεες γενιες θα ειναι καλυτερες πιστευω. Αλλα θελουν παιδεια και πρεπει ολοι να βοηθησουμε σε αυτο.
xristos x
27/09/2014, 11:58
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=26673 μηπως το κλασικο πλεον "βαλτο καλα στο κεφαλι σου" με ενα πιο ωραιο σχεδιακι;;
gior-gos
27/09/2014, 21:26
Κλασικο και διαχρονικο
323596
323597
Pan (dvs)
28/09/2014, 09:36
Κλασικο και διαχρονικο
323596
323597
Βαλε μονο ενα σαν ΤΕΛΙΚΟ.
Να θυμισω,μεχρι την Τριτη οτι εχεται σαν τελικη προταση ανεβαστε το.Οχι απο 5 ο καθενας και οχι για αλλα θεματα.
ypapadio
28/09/2014, 14:22
Απο την "εμπειρια" μου στο τμημα μαρκετινγκ εχω μαθει πως οταν θελεις να απεθυνθεις σε μεγαλο κοινο πρεπει να βρεις κατι απλο, λιτο και ταυτοχρονα εξυπνο.
Σε προηγουμενο ποστ μου και με βαση αυτη την "εμπειρια", ειχα πει πως καλυτερα ειναι ενα σημα του ΚΟΚ ή κατι τετοιο οπου οταν το βλεπει ο αλλος να το συνδεει αυτοματα με το μηνυμα.
π.χ
Αν δειτε την κοκκινη κορδελα που παει το μυαλο σας??? Ναι, ναι εκει παει!!!
Απο την αλλη, αν SONY ντε και καλα πρεπει να μπει κειμενο το ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ειναι καλο. Το γραφιστικο νομιζω πως θελει λιγακι μαζεμα οσον αφορα τα χρωματα!
Το THINK BIKE απο την αλλη, γνωμη μου ειναι πως θα μπορουσε να ειναι δευετρη καμπανια μιας και απευθυνεται και στα κουτια με την ενοια της προσοχης!
Αυτα απο εμενα!
:beer:
SHOOTER045
28/09/2014, 14:51
Δηλαδή το οκταγωνο σήμα του STOP
Ένα κρανακι στο κέντρο
Και απο κάτω η λεζάντα
<Βάλτο καλά στο κεφάλι σου>
Η
<δεν είναι ζόρι είναι ζωή>
akis_trevor
28/09/2014, 18:22
Η "φορα το το γ@μημενο"
Bob_o_mastoras
28/09/2014, 22:07
Ετσι! Επιθετικο μαρκετινγκ!! :lol:
"Φορα κρανος ρε μ@λακα!"
"Φορα κρανος ρε @ρχιδι!"
"Φορα κρανος μη σου γ@μησω!"
"Φορα κρανος γιατι θα σου σπασω εγω το κεφαλι!"
Ετσι! Επιθετικο μαρκετινγκ!! :lol:
"Φορα κρανος ρε μ@λακα!"
"Φορα κρανος ρε @ρχιδι!"
"Φορα κρανος μη σου γ@μησω!"
"Φορα κρανος γιατι θα σου σπασω εγω το κεφαλι!"
"Φορα το κρανος αν δεν θελεις να παιρνεις τσιμπουκια στα ζουζουνια.................."(α ρε συμπεθερε!)
:lol:
xristos x
28/09/2014, 23:00
323689
Bob_o_mastoras
28/09/2014, 23:14
Παντως τωρα τελευταια με το καινουργιο κρανος που 'χω παρει με τις αερογραφιες κλπ κολλαν κατι πιτσιρικια εδω στο νησι και γουσταρουν και μου δινουν την ευκαιρια να τους κανω κυρηγμα. Τους το δινω και το φορανε κιολας και ειναι σαν εξωγηϊνοι τα παιδακια. Πολυ γελιο! :lol: Ολο και κατι μαθαινουν και βλεπω οτι εχουν σωστοτερη νοοτροπια απο τους μπαμπαδες τους που αγνοουν καν την υπαρξη του κρανους ως αντικειμενου.
Θα ειμαι πολυ ευτυχης αν οταν μεγαλωσουν και παρουν μηχανακι, που ολα θελουν, τα βλεπω με κρανακι και ξερω οτι εχω βοηθησει και 'γω σε αυτο. :)
Ιδωμεν σε καμια 8ετια, 10ετια...
Pan (dvs)
29/09/2014, 07:51
Παντως τωρα τελευταια με το καινουργιο κρανος που 'χω παρει με τις αερογραφιες κλπ κολλαν κατι πιτσιρικια εδω στο νησι και γουσταρουν και μου δινουν την ευκαιρια να τους κανω κυρηγμα. Τους το δινω και το φορανε κιολας και ειναι σαν εξωγηϊνοι τα παιδακια. Πολυ γελιο! :lol: Ολο και κατι μαθαινουν και βλεπω οτι εχουν σωστοτερη νοοτροπια απο τους μπαμπαδες τους που αγνοουν καν την υπαρξη του κρανους ως αντικειμενου.
Θα ειμαι πολυ ευτυχης αν οταν μεγαλωσουν και παρουν μηχανακι, που ολα θελουν, τα βλεπω με κρανακι και ξερω οτι εχω βοηθησει και 'γω σε αυτο. :)
Ιδωμεν σε καμια 8ετια, 10ετια...
Βοηθησες παρα πολυ.
xristos x καλο.Κανε και καμμια παραλλαγη,αν εχεις χρονο.
KAWAMANRIDER
30/09/2014, 13:19
λοιπον για τελικο προτεινω :
ή του 7tolis
ή του xristosx (αν το δουμε και με χρωματακι ακομα καλυτερα)
με κειμενο "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ"
Pan (dvs)
30/09/2014, 13:48
Αυτα τα δυο φαινετε οτι θα παιξουν μιας και δεν εδωσε κανεις αλλος κατι τελικο.
Ας περιμενουμε ομως μεχρι το απογευμα μηπως και υπαρξει και καποια αλλη προταση.
xristos x
30/09/2014, 19:49
Από παραλλαγές άλλο τίποτα... Κάντε καμιά πρόταση παραγγελία...323894
Πιο ρετρό, για ιταλοφιλους για γιαπωνεζοφιλους κλπ
xristos x
30/09/2014, 19:51
323895
xristos x
30/09/2014, 19:52
323896
xristos x
30/09/2014, 19:54
323897
Pan (dvs)
30/09/2014, 20:59
Λοιπον τελος χρονου.
Τα σχεδια ουσιαστικα που προταθηκαν σαν τελικα,ειναι τα παρακατω:
xristos x
323909
323910
7Tolis
323911
Του xristos x εβαλα 2 μιας και εχουνε το ιδιο θεμα.
Οσο για logo,εχουμε τα εξης:
(Mε κοκκινο βαζω αυτα που ειναι αρκετα μικρα και βολικα.Θεωρω οτι μιας και απευθυνεται σε νεαροτερες ηλικιες θα ειχε καλυτερη απηχηση το αγγλικο κειμενο.)
KAWAMANRIDER
- ποτε χωρις κρανος
- το κρανος σου σωζει την ζωη
- δεν ειναι Ζορι ειναι Ζωη
- κρανος = ζωη
- και τα κεφαλια μεσα !!!
?
δεν είναι ζόρι είναι ζωη
sv1000s
καλητερα να σε κραξουν παρα να σε κλαψουν!
ΝΤΙΚ
ενα κρανος και διπλα ενα κεφαλι και απο κατω use it or loose it
zygos30
HELMET OR HELL MET
melowolem
forato prin petakseis pragmatika
Eversman
HELMET ON MY MIND
Corki
WEAR GEAR AND SHED (or SPIL or POOR) NO TEAR"
zygos30
ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.....ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!
gior-gos
No helmet no ride.
billy of the R6
NO GEAR NO LIFE
7Tolis
Οι σπαζοκεφαλιές είναι για τα σχολεία και όχι για τους δρόμους
Mits-fz6
ΦΩΡΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ
akis_trevor
φορα κρανος στο κεφαλι,δεν ειναι ολα καρναβαλι.
φορα κρανος,μην εισαι χανος.
Bob_o_mastoras
"Η ζωη ειναι μεγαλη, μην τη κανεις καρναβαλι"
KAWAMANRIDER
- το κρανος σου , η ζωη σου
- με φοβο ποτε , με κρανος παντα
zannisvel
No helmet?see you soon.
ggs
..δικιά μου η χαρά ,δικό μου το αίμα,δικός μου κι ο τρόμος.Όλα είναι δρόμος..
gior-gos
choose
Ακουμε προτασεις και συνδιασμους.Π.χ το Α,αλλα σε κοκκινο χρωμα με το ταδε logo.
ΥΓ.Το οτι εκφραζω προσωπικη αποψη για καποια πραγματα,δεν θα πει οτι θα γινει ετσι.Η δουλεια ειναι κοινη και ολοι μαζι αποφασιζουμε.Οπου δεν συμφωνει καποιος,με διορθωνει.
Billymuse
30/09/2014, 21:01
sv1000s
καλυτερα να σε κραξουν παρα να σε κλαψουν! +499
tzimidis
30/09/2014, 21:07
για δε βάντε ένα poll με τα επικρατέστερα σχέδια?
akis_trevor
30/09/2014, 21:54
καταρχην μαρεσαν τα 2 κειμενακια του gior-gos: "no helmet no ride" (μπορει να γινει και "no helmet no bike " με το αντιστοιχο σημα )
και το αλλο που λεει:choose κι εχει φωτο με κρανος και χωρις.
επισης στο σημα του 7tolis αν μπορει το κρανος να εχει αλλο χρωμα για να ξεχωριζει απτο φοντο,ισως εκανε λιγο περισσοτερο μπαμ.
SHOOTER045
30/09/2014, 22:00
Να ψηφίσουμε
Βλέπουμε την επικρατέστερη και προχωράμε
Pan (dvs)
01/10/2014, 07:28
για δε βάντε ένα poll με τα επικρατέστερα σχέδια?
xristos x
01/10/2014, 12:50
Τώρα τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Όπως είναι τα μπρελόκ των αεροπόρων "remove before fly" ... Να είναι σε ίδιο φόντο "wear before you ride" αν sony και καλά στα αγγλικά..
???
KAWAMANRIDER
03/10/2014, 08:58
να προτεινω ωρε παλουκαρια ,
να βγαλουμε το αυτοκολλητακι με του 7tolis ή του xristosx με ενα κειμενακι ή και τα δυο μαζι , και παιζουμε και με ελληνικα και αγγλικα πχ το ενα αγγλικα το αλλο ελληνικα και το μοιραζουμε στις εκτυπωσεις ,
ετσι για να προχωραμε το λεω , μετα εχουμε και συνεχεια να χρησιμοποιησουμε κι αλλες ιδεες και αν μας κατσει να κανουμε κι αλλες εφαρμογες
SHOOTER045
03/10/2014, 09:09
Δεν μπορώ να βγω έξω και να ρωτήσω ένα φιλαράκι που ασχολείται με τέτοια να μου δώσει διαστάσει τιμές κλπ
Πάντως η ιδέα με τα δύο αυτοκόλλητα μου αρέσει και εμένα
tzimidis
03/10/2014, 09:18
Nomizo exoume ki edo mesa lao pou asxoleitai me ektyposxediastika.
SHOOTER045
03/10/2014, 09:22
εκεινο το παλιοπαιδο ο Χιος
που στο διαολο ειναι?
Pan (dvs)
03/10/2014, 09:32
Tα δυο αυτοκολλητα θελουνε διπλασιο χρονο και διπλασια λεφτα.Τελειωσαμε με το ενα και παμε για το αλλο?
Λοιπον πρεπει αυτη τη στιγμη να αποφασισουμε για το πρωτο και ποιες τροποποιησεις θα χρειαστει.Στη συνεχεια και αφου ολοκληρωθει αυτο,βλεπουμε και κανουμε.
KAWAMANRIDER
03/10/2014, 09:36
Δεν μπορώ να βγω έξω και να ρωτήσω ένα φιλαράκι που ασχολείται με τέτοια να μου δώσει διαστάσει τιμές κλπ
Πάντως η ιδέα με τα δύο αυτοκόλλητα μου αρέσει και εμένα
και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω , αν μου επιτρεπουν τα παιδια 7tolis και xristosx να ετοιμασω σε καποιον γραφιστα με δικο μου κοστος και τα δυο να παρουμε μια ιδεα και αν συμφωνουν και οι υπολοιποι να προχωρησουμε , τουλαχιστον για αρχη ενα ή δυο που λιγο πολυ θα αρεσει σε ολους
και επειδη μου αρεσαν αρκετες ιδεες θα φτιαξω καποια στιγμη και μπλουζακι , αφισουλα κτλ , εφοσον βεβαια μου το επιτρεψουν οι εμπνευστες
KAWAMANRIDER
03/10/2014, 09:44
Tα δυο αυτοκολλητα θελουνε διπλασιο χρονο και διπλασια λεφτα.Τελειωσαμε με το ενα και παμε για το αλλο?
Λοιπον πρεπει αυτη τη στιγμη να αποφασισουμε για το πρωτο και ποιες τροποποιησεις θα χρειαστει.Στη συνεχεια και αφου ολοκληρωθει αυτο,βλεπουμε και κανουμε.
οκ ;)
λοιπον : με οποιοδηποτε απο τα δυο σχεδια 7tolis ή xristosx ειμαι μια χαρα - καλα οχι οτι και τα αλλα με χαλανε - με κειμενα :
αν παμε για ελληνικο κειμενο : "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ"
για ξενο : "NO HELMET NO RIDE"
SHOOTER045
03/10/2014, 10:07
παντα κρανος-η-δεν ειναι ζορι,ειναι ζωη
σε οποιοδηποτε σχεδιο
η στου τολη η στου χρηστου
για το αγγλικο συμφωνω
zannisvel
03/10/2014, 11:22
Εγω ψηφιζω σε πρωτη φαση του 7Tolis με τη φραση ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ
Αλλα δε μπορω να μην ψηφισω και το σηματακι του Xristos x.
Οπως ειχα πει και αρχικα :
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142617&page=5&p=2507765&viewfull=1#post2507765
το βαλτο καλά στο κεφαλι σου ειναι πολυ καλό μηνυμα γιατι
1)Ειναι γνωστό .....ιδιαιτερα στους νέους
2)Συνδέει το προβλημα σου (μη χρηση κρανους) με ενα ακομα σημαντικό προβλημα (μη χρηση προφυλακτικων) ....παλι ιδιαιτερα στους νεους. Με αυτόν τον τροπο δινεις εμφαση στην βαρυτητα του προβλήματος
3)Εχει κυριολεκτική εννοια (φορα κρανος) και μεταφορική εννοια (σκεψου-καταλαβε-γινε υπευθυνος)
4)Ειναι γενικό χωρις να χρησιμοποιει την λεξη κρανος υπονοώντας το "μην εισαι -γινεσαι -σκεφτεσαι σαν μλκας"
Το ασπρομαυρο σχεδιακι του Χρηστου μου αρεσει αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι πιο χτυπητο στο ματι και να ειναι αποκλειστικα ενα το σχεδιο και τα χρωματα για να ειναι ξεκαθαρο τι δηλωνει, οπως ειναι για παραδειγμα τα "ειμαι γαιδαρος παρκαρω οπου γουσταρω"
Όσον αφορά το σχέδιο μου όποιος θέλει μπορώ να του στείλω και το psd αρχείο να φιξαρει ότι θέλει.
makaros33
03/10/2014, 14:36
πέρα απο το αυτοκόλλητο η το μπλουζάκι μπορούμε να φτιάξουμε και καμιά αφίσα και να την αναρτήσουμε σε σημεία που θα την δη ο εκάστοτε μοτοσυκλετιστης (βενζινάδικα - συνεργεία μότο)
θα γράφει ενα πιασαρικο σλογκαν με την ανάλογη εικόνα και στο κάτω μέρος θα λέει οτι είναι μια προσφορά του moto.gr άλλα και εκει μπορούμε να βάλουμε και διαφήμιση απο ανάλογα καταστήματα του χώρου της μοτοσυκλέτας (ανταλλακτικά - συνεργεία - βενζινάδικα) με μια μικρή επιβάρυνση ώστε να καλυφτούν και τα έξοδα εκτύπωσης
Pan (dvs)
03/10/2014, 14:37
και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω , αν μου επιτρεπουν τα παιδια 7tolis και xristosx να ετοιμασω σε καποιον γραφιστα με δικο μου κοστος και τα δυο να παρουμε μια ιδεα και αν συμφωνουν και οι υπολοιποι να προχωρησουμε , τουλαχιστον για αρχη ενα ή δυο που λιγο πολυ θα αρεσει σε ολους
και επειδη μου αρεσαν αρκετες ιδεες θα φτιαξω καποια στιγμη και μπλουζακι , αφισουλα κτλ , εφοσον βεβαια μου το επιτρεψουν οι εμπνευστες
Eαν μπορει καποιος γραφιστας να τα δουλεψει και να τα παρουσιασει καλυερα,γιατι οχι.
Οτι κανουμε εδω ειναι συλλογικο ,δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος.Στην τελικη του μορφη μπορει ο καθενας να το χρησιμοποιησει.
Το επομενο σταδιο καλο θα ητανε να γινει αφισουλα που μπορει ο καθενας μας να την τυπωσει ευκολα.Εαν ερθει η ωρα να βγει το logo καποια στιγμη σε μπλουζακι,θα ηθελα ,με τη συμφωνη γνωμη των διαχειριστων,να συνοδευετε απο το σημα του moto.gr.Aπο εδω,εξαλλου,ξεκινησε η προσπαθεια.
Ολα τα παραπανω ομως ,εφοσον καταφερουμε να κανουμε το πρωτο βημα,θα πρεπει να γινουνε οργανωμενα,για να εχουμε με το μικροτερο κοστος,το καλυτερο αποτελεσμα.
Bob_o_mastoras
03/10/2014, 14:47
To λοιπονε! Ψηφιζω το σχεδιακη του Τολη. Πιστευω τραβαει το ματι περισσοτερο μιας και ειναι κιτρινο και σε στυλ πινακιδας.
Κειμενακι δεν ξερω. Καλο μου ακουγεται και το "βαλτο καλα στο κεφαλι σου" και το "παντα κρανος" και αλλα.
Ποτε κλεινει η καλπη;;
Pan (dvs)
03/10/2014, 14:59
To λοιπονε! Ψηφιζω το σχεδιακη του Τολη. Πιστευω τραβαει το ματι περισσοτερο μιας και ειναι κιτρινο και σε στυλ πινακιδας.
Κειμενακι δεν ξερω. Καλο μου ακουγεται και το "βαλτο καλα στο κεφαλι σου" και το "παντα κρανος" και αλλα.
Ποτε κλεινει η καλπη;;
Αστο ετσι καναδυο μερες και βλεπουμε.Συμφωνω και εγω ,του Τολη ειναι πιο εντονο και το προσεχει καποιος καλυτερα.Παω προς το ξενογλωσσο για λογους που ανεφερα παραπανω.
Σιγα σιγα.........να βγει κατι καλο.
Pan (dvs)
08/10/2014, 13:45
Λοιπον η καλπη κλεινει Παρασκευη,αν και μου φαινεται οτι εκλεισε νωριτερα.
zannisvel
08/10/2014, 13:49
Καλο ειναι να το αφησεις μεχρι τη Παρασκευη. Ολο και καποιος θα μπει.
KAWAMANRIDER
08/10/2014, 14:50
επειδη οπως ειπα εχω σκοπο να ετοιμασω κανα αυτοκολλητακι σε γραφιστα και οχι μονο απο αυτο που θα αποφασισουμε , ετσι να υπαρχει να εχουμε μια ολοκληρωμενη δουλεια να παιρνουμε ιδεες ,
αν ξερει καποιος ηθελα να ρωτησω σχετικα με την κολλα , υπαρχει καποιο προβλημα για εφαρμογη σε κρανος , βεβαια πολυ παλιοτερα που ειχα φτιαξει κατι αυτοκολλητα για ενα κρανος μου ειχαν πει οτι δεν εχει προβλημα , υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ? , να πω κατι στον γραφιστα σχετικα με την κολλα για την εφαρμογη σε κρανος ?
Pan (dvs)
08/10/2014, 18:07
KAWAMANRIDER
Eαν εχεις γραφιστα, δωστου τα δυο τελικα, να μας τα σουλουπωσει.
μονάχα εγώ προτιμώ αυτό εδώ;;; http://www.moto.gr/forums/attachment.php?attachmentid=323909&d=1412102255
KAWAMANRIDER
09/10/2014, 07:35
KAWAMANRIDER
Eαν εχεις γραφιστα, δωστου τα δυο τελικα, να μας τα σουλουπωσει.
οκ !
KAWAMANRIDER
09/10/2014, 07:35
μονάχα εγώ προτιμώ αυτό εδώ;;; http://www.moto.gr/forums/attachment.php?attachmentid=323909&d=1412102255
νομιζω οτι ειναι το ενα απο τα δυο επικρατεστερα
Πιστεύω οτι η Ιταλικη σημαια ειναι λιγο ατοπη σε ενα τετοιο σημα!
KAWAMANRIDER
09/10/2014, 11:06
Πιστεύω οτι η Ιταλικη σημαια ειναι λιγο ατοπη σε ενα τετοιο σημα!
σαν σχεδιακι γενικα νομιζω οτι ειναι μια χαρα , εβαλε και δυο εκδοχες με σημαιες o xristosx και για τους ταγμενους "γεωγραφικα" , αν και αυτο με την japan σημαια μια χαρα μου φαινεται , με κειμενο "ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΣΑΓΙΑΖΩ ΕΥΡΩΠΗ" :lol: ....................
υ.γ. : πλακιτσα κανουμε :beer:
Bob_o_mastoras
09/10/2014, 12:50
Και 'γω με Japan σημαια θελω!!!! Και τυπωμενο φακελακι απο τσαϊ πανω επισης!!! :evil::evil:
amyroukai
09/10/2014, 13:19
να τα μας...
εγώ θέλω ένα που να λέει "καίω λάδι, θα τα πούμε βράδι" και τυπωμένο σηματάκι μοτούλ επάνω :P
ασφάλεια είπαμε, όχι να παίζουμε VS σε κάθε φανάρι :bawl:
σαν σχεδιακι γενικα νομιζω οτι ειναι μια χαρα , εβαλε και δυο εκδοχες με σημαιες o xristosx και για τους ταγμενους "γεωγραφικα" , αν και αυτο με την japan σημαια μια χαρα μου φαινεται , με κειμενο "ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΣΑΓΙΑΖΩ ΕΥΡΩΠΗ" :lol: ....................
υ.γ. : πλακιτσα κανουμε :beer:
Και 'γω με Japan σημαια θελω!!!! Και τυπωμενο φακελακι απο τσαϊ πανω επισης!!! :evil::evil:
να τα μας...
εγώ θέλω ένα που να λέει "καίω λάδι, θα τα πούμε βράδι" και τυπωμένο σηματάκι μοτούλ επάνω :P
ασφάλεια είπαμε, όχι να παίζουμε VS σε κάθε φανάρι :bawl:
Χμμ.... Μούμπλε μούμπλε...
KAWAMANRIDER
10/10/2014, 14:44
τρια αυτοκολλητα ηδη "ψηνονται" , περιμενω μακετα που να ειναι εκτυπωσιμη - πωπω λεμε τι εμαθα σε 2 μερες , γατακια .......... :lol:- ενα του 7tolis και ενα του xristosx και ...................................ενα ακομα :a13:
SHOOTER045
10/10/2014, 14:50
Όπως και να έχει θα ηθελα μερικά, αν δεν προχωρήσουμε μαζικά, και δεν σού είναι κόπος στείλε μου πμ να συνεννοηθούμε
KAWAMANRIDER
10/10/2014, 15:11
Όπως και να έχει θα ηθελα μερικά, αν δεν προχωρήσουμε μαζικά, και δεν σού είναι κόπος στείλε μου πμ να συνεννοηθούμε
ουτως ή αλλως η δουλεια ειναι συλλογικη θα ανεβασω τις μακετες στο φορουμ για να τα δουν και οι υπολοιποι αν αυτο ειναι εφικτο τεχνικα για να τυπωθει απο οποιον θελει ή αλλιως θα στειλω σε οποιον θελει το αρχειο για εκτυπωση ,
εννοειται αν δεν συμφωνει με κατι η διαχειριση του φορουμ μας ενημερωνει
υ.γ. : ελα πες την αληθεια το japan σου αρεσε και εσενα :lol:
Pan (dvs)
10/10/2014, 17:40
Αφου ειναι συλλογικη η δουλεια,συλλογικα απο εδω ,θα αποφασισουμε για ενα.Μην στελνεις οτιδηποτε σε κανεναν προς το παρων.
Ο σκοπος αυτου του θεματος ειναι η δημιουργια ενος αυτοκολλητου.Αυτο που θα αποφασισουμε αυτο θα γινει αυτοκολλητο.Τα υπολοιπα μπορεις να τα στειλεις σε οποιον θελεις,να τα κανει οτι θελει.
Μην το μπερδευεις σε παρακαλω.
Bob_o_mastoras
10/10/2014, 18:26
Αντε να βγει το ρημαδι το αυτοκολλητο! Τα φραγκα πως θα τα μαζεψουμε;;;
Αντε να βγει το ρημαδι το αυτοκολλητο! Τα φραγκα πως θα τα μαζεψουμε;;;
εχω paypal εξαιρετικό.Μετά θα πάω για τσιγάρα.
Bob_o_mastoras
10/10/2014, 18:42
Nα το κοψεις! Κανει κακο!!! :p:p
SHOOTER045
10/10/2014, 18:48
Αφου ειναι συλλογικη η δουλεια,συλλογικα απο εδω ,θα αποφασισουμε για ενα.Μην στελνεις οτιδηποτε σε κανεναν προς το παρων.
Ο σκοπος αυτου του θεματος ειναι η δημιουργια ενος αυτοκολλητου.Αυτο που θα αποφασισουμε αυτο θα γινει αυτοκολλητο.Τα υπολοιπα μπορεις να τα στειλεις σε οποιον θελεις,να τα κανει οτι θελει.
Πανο
Είπα αν κολλήσει κάπου
Pan (dvs)
10/10/2014, 18:49
Ποιος μπορει να αναλαβει το μαζεμα των χρηματων,κατα προτιμηση απο Αθηνα?
Φυσικα αυτο θα γινει μολις ενημερωθουμε για το κοστος.
KAWAMANRIDER
10/10/2014, 19:00
οκ εννοειται ;) , το εγραψα και πιο πανω και για το διαδικαστικο καθ ' υποδειξη της διαχειρισης και εφοσον συμφωνουν ολοι γενικα ,
αλλωστε ο σουτερ το ειπε αν δεν προχωρησει να του στειλω ,
ε ..... ενταξει ειμαι και λιγο παραλιας χαβαλες και κανω πλακιτσα με την japan σημαια :D
amyroukai
10/10/2014, 19:01
Για κρυφοκατεμάκια σε κόβω. :smokin:
KAWAMANRIDER
10/10/2014, 19:06
Για κρυφοκατεμάκια σε κόβω. :smokin:
σπαμ ον
καθολου κρυφο , καποια κτμ τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση , ειδικα το τουμπανιασμενο με τα 180 αλογατα :eyepop: , ειναι να μην σου περνει το μυαλο
σπαμ οφ
KAWAMANRIDER
10/10/2014, 19:12
Πανο
Είπα αν κολλήσει κάπου
τσοπα , τσοπα :a9: θα σου στειλω γκοθια με σπλιναντερα αυτοκολλητο , να το βαλεις στο υπηρεσιακο να σε βλεπουν οι πιτσιρικαδες :eyepop: να τους φευγει η ψυχη
οχι κρανος δεν θα βαλουν αλλα θα ακουν μηχανη και θα βουτανε στην θαλασσα :a2:
amyroukai
10/10/2014, 19:17
Μαλακές παντόφλες να του στείλεις μήπως και την τρώει λιγότερο.
Και δυο "Hellas travel edition" με κοπτικό περιμετρικα του σχεδιου.
Το μαυρο φόντο δε θα τυπωθει - το εβαλα ενδεικτικα για να δουμε πως θα φαινεται το αυτοκολλητο αν κολληθει σε μια μαυρη επιφανεια.
323447
εμένα μου άρεσε πολύ τo δεξι πάντως οπότε ψηφίζω αυτό.Κάντε μωρε ένα Poll.
amyroukai
10/10/2014, 19:23
Αυτό το Παντακράνος πέφτει κοντά στο Πανταβρέχει;
gior-gos
10/10/2014, 19:25
Αυτό το Παντακράνος πέφτει κοντά στο Πανταβρέχει;
---
:lol:
Απο το Πάντα Βρέχει το εμπνευστηκα :p
amyroukai
10/10/2014, 19:26
είδες για να το πεθαίνετε στο σπαμ το θρεντ, την καλή την πληροφορία δεν την πρόσεξα. σοβαρευτείτε, ε;
SHOOTER045
10/10/2014, 19:27
Μαλακές παντόφλες να του στείλεις μήπως και την τρώει λιγότερο.
Γιατί?
Έδωσα αυτήν την εντύπωση?
Έχω και τις μαύρες μου τώρα
Εγω λέω διαλέχτεη γρήγορα να φτιάξω κανένα μετά με κοράκια κτλ κτλ.
Υγ σε μια εβδομάδα βγαίνω πάλι σε άδεια.Χτσαακκκκκ σας πρόλαβα. :D
amyroukai
10/10/2014, 19:31
Εγω λέω διαλέχτεη γρήγορα να φτιάξω κανένα μετά με κοράκια κτλ κτλ.
https://www.youtube.com/watch?v=_q6T1aBib-0
https://www.youtube.com/watch?v=_q6T1aBib-0
https://www.youtube.com/watch?v=QWq-sz2B9jk :D
baronsanto
12/10/2014, 22:28
Να βάλω και εγώ μια ιδέα μου :)
324795
324796
SHOOTER045
13/10/2014, 10:07
Απίθανο !!!!
Απλό και Περιεκτικό
spyrakos35
13/10/2014, 10:38
Α. choiCe
B. Δε θα γινεται αντιληπτο χωρις αναγνωση....
amyroukai
13/10/2014, 10:47
Ωραίο και του βαρώνου, οι βίδες δεν μ'αρέσουν και το κράνος καλό θα ήταν καλό να μπει κάτι πιο σύγχρονο. Το κόνσεπτ πάντως πολύ καλό.
ωραιο και του baronsanto.
324931
pipe_smoker
15/10/2014, 17:17
Σόρρυ που επεμβαίνω αλλά άμα "my head my choice" τότε ούτε κλήση θα έπρεπε να τρώω και θα μπορούσα κάλλιστα να σε γράψω στα @@ μου όταν μου δείξεις στο φανάρι το κράνος σου υπονοώντας "ρε φίλε, γιατί ξεκράνωτος?", και να απαντήσω και στο αυτοκόλλητό σου "I've made my choice" και να φύγω με σούζα.
Καταλαβαίνετε νομίζω τί θέλω να πω.
Συμφωνώ και με το Σπυράκο ότι θέλει ανάγνωση.
Κατά τα άλλα μόνο σα σχέδιο είναι ωραίο.
Το σκοπό σας/του δε νομίζω ότι θα τον εξυπηρετήσει.
ΥΓ. Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και δεν πρόκειται, έχω πει από την αρχή τη θέση μου, απλά είδα το συγκεκριμένο και μου φάνηκε κάπως και είπα μια γνώμη ως προς το αυτοκόλλητο όχι ως προς το εγχείρημα. Μην παρεξηγηθώ.
ΥΓ. @trooper
Γιώργο νομίζω ότι μέχρι και οι πέτρες ξέρουν πια ότι το συγκεκριμένο που είναι σα να το έχει κόψει σαμουράι είναι φωτοσοπιά. Δε νομίζω ότι θα οφελούσε σα βάση (αν το πόσταρες γι'αυτό το λόγο).
...........
ΥΓ. @trooper
Γιώργο νομίζω ότι μέχρι και οι πέτρες ξέρουν πια ότι το συγκεκριμένο που είναι σα να το έχει κόψει σαμουράι είναι φωτοσοπιά. Δε νομίζω ότι θα οφελούσε σα βάση (αν το πόσταρες γι'αυτό το λόγο).
αληθεια πιστευεις οτι θα σκεφτουνε ''α φωτοσοπια'' αυτοι στους οποιους επι της ουσιας αναφερεται η κινηση των παιδιων?
pipe_smoker
15/10/2014, 17:40
αληθεια πιστευεις οτι θα σκεφτουνε ''α φωτοσοπια'' αυτοι στους οποιους επι της ουσιας αναφερεται η κινηση των παιδιων?
Όχι βρε αγορίνα.
Αλλά γιατί να βάλουνε μια ψέυτικη φωτό ενώ υπάρχουν ένα κάρο αληθινές?
Λέω γω τώρα. Ότι θένε ας κάνε.
Όχι βρε αγορίνα.
Αλλά γιατί να βάλουνε μια ψέυτικη φωτό ενώ υπάρχουν ένα κάρο αληθινές?
Λέω γω τώρα. Ότι θένε ας κάνε.
ξερω γω...αυτη βρηκα και την ποσταρα. εννοειται οτι θενε ας κανε :)
baronsanto
15/10/2014, 18:35
Καλησπέρα σας.
Το κείμενο που έχω βάλει στο αυτοκόλλητο ίσως να μην είναι και η καλύτερη επιλογή. Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι πως, εντός εισαγωγικών, τα πράγματα είναι απλά ή φοράς κράνος και είσαι ασφαλής ή δεν φοράς και κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα.
Τώρα από την άλλη αν θα το δει κάποιος και θα πει είναι επιλογή μου να μην φοράω και το υποστηρίζει κιόλας τι να πω... δεν νομίζω πως καμια φωτό θα μπορούσε να του αλλάξει γνώμη.
Έτσι κι αλλίως το σχέδιο το εχω φτιάξει εγώ και οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και με χαρά κιολας.
Θεωρώ πως είναι μια ωραία κίνηση από το forum και γι αυτό θέλω να συμμετέχω όπως και οι περισσότεροι σε αυτό το thread.
Pan (dvs)
15/10/2014, 19:30
baronsanto για να πω την αληθεια και εμενα δεν μου εκανε κλικ.Αλλα μπηκε και αυτο στο τραπεζι,οποτε θα το δουμε.
Ακομη τα σχεδια απο τον μακετιστα????
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 06:35
εχω πηξει με δουλεια και τρεχω με τα δικα μου και "χαθηκα" ,
λοιπον παιδες , εχουμε τα δυο αυτοκολλητα και αποφασιζουμε και με τα υπολοιπα ,
325046
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 06:37
325047