View Full Version : Τι θα γίνει με τις κλοπές;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
@@&&!*!(!(!*@&$^%&@*$&*@*!(*!*$&$ Ω Κθουλου #*@*@&!&!*@*(
@@&&!*!(!(!*@&$^%&@*$&*@*!(*!*$&$ Ω Κθουλου #*@*@&!&!*@*(
???????????
wthanasis
18/09/2015, 19:41
???????????
https://youtu.be/btark5_tnnY?t=6
:lol: :lol:
George_Sp
18/09/2015, 20:32
3η μέρα σερί ένα Gilera Runner στη γειτονιά μου επιμελώς κρυμμένο πίσω από τη στάση του λεωφορείου . Έκανα μια κλήση στο 100, έδωσα σημείο και πινακίδα και μου παν θα στείλουν να το ελέγξουν.
kakavelakis_g
19/09/2015, 05:18
Πολύ ενδιαφέρον θέμα αυτό των κλοπών των μηχανακιών. Με την ευκαιρία να ρωτήσω για κάποιες ασφαλιστικές πχ Ιντεραμερικαν που ασφαλίζουν μηχανάκια και κατά της κλοπής, άμα γίνει η στραβή πλερώνουν ή ποιούν τη νήσσα? Κάτι διάβασα ότι αν βρεθεί εξάρτημα του μηχανακιού σου παίρνεις τον π@ύλ@. Αν τελικά σε αποζημιώνουν σου δίνουν όλο το ποσό που ήταν ασφαλισμένο το μηχανάκι ή σου κάνουν ψαλίδι? Αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία ή γνωρίζει σίγουρα επ' αυτού ας απαντήσει. :)
Δεν σου δίνουν όλο το ποσό που είναι ασφαλισμενο. Χοντρικά, ανά εξάμηνο, μείον 500 ευρώ από την wait for it..... Αντικειμενικη αξία του οχήματος. Όχι την εμπορική, την Αντικειμενικη την οποία ορίζουν wait for it, αυτοί!
Δεν σου δίνουν όλο το ποσό που είναι ασφαλισμενο. Χοντρικά, ανά εξάμηνο, μείον 500 ευρώ από την wait for it..... Αντικειμενικη αξία του οχήματος. Όχι την εμπορική, την Αντικειμενικη την οποία ορίζουν wait for it, αυτοί!
Τολη,πες μου οτι σε βάλανε να πληρωσεις και ΕΝΦΙΑ για την ρενα........
dimmie_72
19/09/2015, 10:10
Φόρος πολυτελείας 520 ευρώ στα σκάφη αναψυχής με τα νέα μέτρα
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/67979/foros-polyteleias-520-evro-sta-skafi-anapsyxis-me-ta-nea-metra
:lol:
(για άλλον πάει αυτό ;))
Τολη,πες μου οτι σε βάλανε να πληρωσεις και ΕΝΦΙΑ για την ρενα........
Οταν διαμαρτυρήθηκα για το ποσό,αυτό μου είπαν στην ιντερ.Αντικειμενική αξία 4000.
@#$&**$^$%$!$^$**
Bob_o_mastoras
19/09/2015, 12:06
Οταν διαμαρτυρήθηκα για το ποσό,αυτό μου είπαν στην ιντερ.Αντικειμενική αξία 4000.
@#$&**$^$%$!$^$**
Τι απατεωνες θεε μου!!!:a018:
Επρεπε να τους πεις οτι αυτη ειναι η αντικειμενικη αξια της μανας τους!!! :mad:
GIGEORGE
19/09/2015, 12:51
http://crimesonair.blogspot.gr/2015/09/blog-post_592.html#more
macdeath_s
19/09/2015, 13:34
άντε να βγάλεις άκρη άμα στο χουν κάνει βίδες
spyrakos35
19/09/2015, 14:38
Τι απατεωνες θεε μου!!!:a018:
Επρεπε να τους πεις οτι αυτη ειναι η αντικειμενικη αξια της μανας τους!!! :mad:
Πολλα δεν ειναι ρε Μπομπ;
Bob_o_mastoras
19/09/2015, 15:03
Πολλα δεν ειναι ρε Μπομπ;
Ισως.. Αλλα, απο την αλλη, τι φταει η γυναικα που εκανε παραδοπιστους χαρτογιακαδες γιους..;;;
Οπως και να εχει, ακριβο μηχανακι χωρις κλειστο γκαραζ, πλεον, ειναι τεραστιο ρισκο.. :sad:
Την τυχη μας μεσα να ειμαστε απο πολη..! Οχι οτι θα αγοραζα κατι ακριβο αλλα εστω τα 4, 5 χιλιαρικα max που θα μπορουσα να δωσω κανοντας το σκατο μου παξιμαδι δεν θελω να πανε στραφι και να κλαιω..
tzimidis
19/09/2015, 19:43
Ελπίζω να σαπίσουν στη στενή και να μην είναι σε 3 μήνες έξω να συνεχίσουν τη "δουλειά" τους.... ουτοπικό, ε ;
Prin apo 1 mina mou epitethike epaggelmatias listis mesa sto magazi. Gia na min ta polylogo , otan tou epese i syrigga me tin opoia prospathise na me trypisei apo ta xeria, arpakse ena mpoukali, to espase kai ormise sto psaxno. Logo somatikis diaplasis ti skapoulara me 4 anoixtes pliges kai kammia 10aria rammata.
Sto tmima apodeixtike oti eixe idi 4 katadikes gia diafores enoples listeies.
emeine mesa gia akribos 12 ores kai to epomeno proi irthe me parea gia peraitero ekfobismo.
ksanaleo , emeine mesa akribos 12 ores. Ego akoma imoun sta epeigonta ki o kariolis idi eleytheros.
ki esy perimeneis na fylakistoun oi apopano?????
Aytodikia kai telos, den yparxei alli lysi.
AYTODIKIA. Hellas 2015
Bob_o_mastoras
19/09/2015, 19:56
...
:uplate:
macdeath_s
19/09/2015, 22:22
Prin apo 1 mina mou epitethike epaggelmatias listis mesa sto magazi. Gia na min ta polylogo , otan tou epese i syrigga me tin opoia prospathise na me trypisei apo ta xeria, arpakse ena mpoukali, to espase kai ormise sto psaxno. Logo somatikis diaplasis ti skapoulara me 4 anoixtes pliges kai kammia 10aria rammata.
Sto tmima apodeixtike oti eixe idi 4 katadikes gia diafores enoples listeies.
emeine mesa gia akribos 12 ores kai to epomeno proi irthe me parea gia peraitero ekfobismo.
ksanaleo , emeine mesa akribos 12 ores. Ego akoma imoun sta epeigonta ki o kariolis idi eleytheros.
ki esy perimeneis na fylakistoun oi apopano?????
Aytodikia kai telos, den yparxei alli lysi.
AYTODIKIA. Hellas 2015
Με την αυτοδικία θα πας εσύ μέσα για αρκετά χρονάκια, αυτός στο χώμα και οι 2 για 5-10 χιλιάρικα. Άμα στο ζύγι σου γέρνει όπως θες κάντο... Μη με ρωτήσεις και τι να κάνω γιατι΄δεν έχω λύση να σου δώσω...
Μέσα θα πάει μονο αν μαθευτεί.
Πάντως από οργάνωση σκίζανε. Υπεύθυνος marketing, μισθοδοσίας, διαχείρισης ακινήτων, παραγωγής, ταμείου, τα πάντα είχανε καλά και οργανωμένα...
wthanasis
20/09/2015, 10:38
Πάντως από οργάνωση σκίζανε. Υπεύθυνος marketing, μισθοδοσίας, διαχείρισης ακινήτων, παραγωγής, ταμείου, τα πάντα είχανε καλά και οργανωμένα...
:a10:
Μήπως αντί για δίκη, να τους δίναμε τη διαχείριση καμίας ΔΕΚΟ ?
tzimidis
20/09/2015, 10:42
Με την αυτοδικία θα πας εσύ μέσα για αρκετά χρονάκια, αυτός στο χώμα και οι 2 για 5-10 χιλιάρικα. Άμα στο ζύγι σου γέρνει όπως θες κάντο... Μη με ρωτήσεις και τι να κάνω γιατι΄δεν έχω λύση να σου δώσω...
Se ena EYNOMOUMENO kratos,
to zygi eprepe na hgenei pros ton oikogeneiarxi kai oxi ton egklimatia.
wthanasis
20/09/2015, 10:49
Se ena EYNOMOUMENO kratos,
to zygi eprepe na hgenei pros ton oikogeneiarxi kai oxi ton egklimatia.
Συμφωνώ απολύτως.
Μόνο που δεν ζούμε σε ένα "ευνομούμενο". (τελευταία και για το "κράτος" δεν παίρνω όρκο....)
Να τα μας... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144397)
Κι άλλο ένα... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144581)
Σιγά μη βρεθεί έστω και μια βίδα εκεί μέσα...
skylaros
20/09/2015, 11:01
tzimidis Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου αυτό που περιέγραψες κάπου μπάζει. Περιγράφεις μια κατάσταση που περιελάμβανε δύο κακουργήματα και 3,4 πλημμελήματα και έναν τύπο που τον βαραίνουν πολλά + αυτός που περιγράφεις θα είναι και με αναστολή. Έχει μόνο το ελαφρυντικό της χρόνιας χρήσης από ότι κατάλαβα αλλά οι μπάτσοι δεν είναι δικαστές για να δικάσουν και να βγάλουν απόφαση. Η διαδικασία είναι στον αυτόματο και από τη στιγμή που έγινε κάτι τέτοιο δε νομίζω να μη πέρασε αυτόφωρο αλλά και δε νομίζω να βρέθηκε ανακριτής και εισαγγελέας που δε θα τον έκριναν προφυλακιστέο. Υπάρχει περίπτωση να την έκανε την επίσκεψη την επομένη κάποιος που του έμοιαζε και να μπερδεύτηκε αυτός που τον είδε μετά στο κατάστημα σου ή κάτι τέτοιο? Υποθέτω πως είναι πολύ πρόσφατο και δεν έχεις ενημερωθεί ακόμα από το δικηγόρο σου και την αστυνομία έτσι δεν είναι ?
+έντιτ τώρα είδα πως λες για ένα μήνα πριν, μου μοιάζει πολύ περίεργο όλο αυτό!
christoi
20/09/2015, 11:05
Τι μέτρα πιστεύετε ότι αποτρέπουν κάποιον από το να τσιμπήσει την δικιά μου μηχανή των 2,7-3 Κ€;
Disk lock, συναγερμός, αλυσίδα;
Κάποιος συγκεκριμένος τρόπος δεσίματος;
Πχ στην Ισπανία είχαν μανία με τα ποδήλατα και έχω δει τύπο να ξεβιδωνει σέλα και μπροστινή ρόδα και να τα δένει με αλυσίδα στον σκελετό.
:a10:
Μήπως αντί για δίκη, να τους δίναμε τη διαχείριση καμίας ΔΕΚΟ ?
:evil:Εγκληματικές οργανώσεις είναι και οι ΔΕΚΟ, έτσι που στελεχώνονται και μας πίνουν το αίμα...:D
tzimidis
20/09/2015, 11:47
tzimidis Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου αυτό που περιέγραψες κάπου μπάζει. Περιγράφεις μια κατάσταση που περιελάμβανε δύο κακουργήματα και 3,4 πλημμελήματα και έναν τύπο που τον βαραίνουν πολλά + αυτός που περιγράφεις θα είναι και με αναστολή. Έχει μόνο το ελαφρυντικό της χρόνιας χρήσης από ότι κατάλαβα αλλά οι μπάτσοι δεν είναι δικαστές για να δικάσουν και να βγάλουν απόφαση. Η διαδικασία είναι στον αυτόματο και από τη στιγμή που έγινε κάτι τέτοιο δε νομίζω να μη πέρασε αυτόφωρο αλλά και δε νομίζω να βρέθηκε ανακριτής και εισαγγελέας που δε θα τον έκριναν προφυλακιστέο. Υπάρχει περίπτωση να την έκανε την επίσκεψη την επομένη κάποιος που του έμοιαζε και να μπερδεύτηκε αυτός που τον είδε μετά στο κατάστημα σου ή κάτι τέτοιο? Υποθέτω πως είναι πολύ πρόσφατο και δεν έχεις ενημερωθεί ακόμα από το δικηγόρο σου και την αστυνομία έτσι δεν είναι ?
+έντιτ τώρα είδα πως λες για ένα μήνα πριν, μου μοιάζει πολύ περίεργο όλο αυτό!
Den thelo na mpo se leptomereies dimosia edo.
Opos to perigrafo egine. Ante to poly oi ores na min einai 12 alla 15.
Kai opos sosta les , oi mpatsoi den einai dikastes. o dioikitis tou a.t. omos profanos einai ( i nomizei oti einai)...aytos o idios o dioikitis pou sxetika prosfata me apeilise me synepeies ean tolmiso na kano minysi se 2 kleftronia (kyrious tous apokalese).
opote katalabaineis oti o nomos kai ti dikaio exoun paei peripato pro pollou sto elladistan.
o kathenas as poreytei opos nomizei.
den exo proxeires tis apofaseis kai tous nomous pou psifistikan ta teleytaia xronia, nomoi fotografikoi yper ton kakopoion.
Ego p.x. sta matia tou nomou theoroumai oplo logo somatikis diaplasis, 1,90 kai 135 kila.
leei o allos "ton fobithika opos ton eida na erxetai katapano mou, gi'ayto trabiksa maxairi/katsabidi/you name it" kai katharise me nomimi aytoamyna.
kleidono tin porta gia na min ksefygei allos drastis mexri na erthei i astynomia, kai briskomai katigoroumenos gia sterisi eleytherias.
kratao tin alli apo to maniki na mi fygei kai katigoroumai gia sexualiki parenoxlisi kai apopeira proklisis somatikon blabon (!!).
mou klebei o allos 50 euro emporeyma, kai prepei na pliroso 100 parabolo gia na tou kano minysi.
opou kai pali, an prothymopoiithei na plirosei tin aksia ton klapenton ek ton ysteron, den eystathei pleon i minysi.
Exei mazi tou mia apli syrigga? Aytomatos theoreitai xristis kai apalassetai apo ta panta.
Osoi epimenoume na plironoume gi ayta pou goustaroume, eimaste poly malakes telika
Live your myth in greece.......
Kai opos sosta les , oi mpatsoi den einai dikastes. o dioikitis tou a.t. omos profanos einai ( i nomizei oti einai)...aytos o idios o dioikitis pou sxetika prosfata me apeilise me synepeies ean tolmiso na kano minysi se 2 kleftronia (kyrious tous apokalese).
opote katalabaineis oti o nomos kai ti dikaio exoun paei peripato pro pollou sto elladistan.
den exo proxeires tis apofaseis kai tous nomous pou psifistikan ta teleytaia xronia, nomoi fotografikoi yper ton kakopoion.
Ego p.x. sta matia tou nomou theoroumai oplo logo somatikis diaplasis, 1,90 kai 135 kila.
leei o allos "ton fobithika opos ton eida na erxetai katapano mou, gi'ayto trabiksa maxairi/katsabidi/you name it" kai katharise me nomimi aytoamyna.
kleidono tin porta gia na min ksefygei allos drastis mexri na erthei i astynomia, kai briskomai katigoroumenos gia sterisi eleytherias.
kratao tin alli apo to maniki na mi fygei kai katigoroumai gia sexualiki parenoxlisi kai apopeira proklisis somatikon blabon (!!).
mou klebei o allos 50 euro emporeyma, kai prepei na pliroso 100 parabolo gia na tou kano minysi.
opou kai pali, an prothymopoiithei na plirosei tin aksia ton klapenton ek ton ysteron, den eystathei pleon i minysi.
Exei mazi tou mia apli syrigga? Aytomatos theoreitai xristis kai apalassetai apo ta panta.
Osoi epimenoume na plironoume gi ayta pou goustaroume, eimaste poly malakes telika
Αυτό ακριβώς.... δεν υπάρχει σωτηρία :(
Eversman
22/09/2015, 08:30
P.M. :cool:
Ναι ειχαν οργανόγραμμα με δομη,
ISO για την εξυπηρέτηση εντως SLA
τμημα logostics, με bar code
Τμήμα επενδύσεων....
Και προφανώς...καλό δικηγόρο
Μέσα από τις 2 ατζέντες που βρέθηκαν στις 2 αποθήκες σε Ν.Κοσμο και Παγκράτι ταυτοποιηθηκε η κλοπή του δικού μου παπιού. Σκελετός ή κινητήρας δεν βρέθηκαν (μιλάμε βέβαια για 7 μήνες μετά)! Η σπείρα είχε τερράστια οργάνωση απ' ότι πληροφορηθηκα.
Αν μάθω και τις ποινές που επιβλήθηκαν θα ενημερώσω...
GIGEORGE
24/09/2015, 17:37
θα κινηθεις νομικα?
Πάλι κλοπές βλέπω να ποστάρονται.Η σπείρα του νέου κόσμου μάλλον ήταν η κορυφή του παγόβουνου ή ακόμη καλύτερα,ο αέρας που περνά πάνω απο τη κορυφή του παγόβουνου.
χθες το βραδυ πηγαν να μου κλεψουν το μηχανακι στα εξαρχεια ωρα περιπου 3 το πρωι
ευτυχως ειχα παρει το παπακι(σουπρα),αφου εσπασαν το τιμονι προσπαθησαν να κοψουν την κουλουρα στην πισω ροδα λογικα τα βρηκαν σκουρα με αποτελεσμα να μου σπασουν με καποιο τροπο τη ζαντα.
δεν καταφεραν να το κλεψουν ευτυχως
macdeath_s
29/11/2015, 02:45
χθες το βραδυ πηγαν να μου κλεψουν το μηχανακι στα εξαρχεια ωρα περιπου 3 το πρωι
ευτυχως ειχα παρει το παπακι(σουπρα),αφου εσπασαν το τιμονι προσπαθησαν να κοψουν την κουλουρα στην πισω ροδα λογικα τα βρηκαν σκουρα με αποτελεσμα να μου σπασουν με καποιο τροπο τη ζαντα.
δεν καταφεραν να το κλεψουν ευτυχως
Πού ακριβώς φίλε μου στα Εξάρχεια ?
George_Sp
19/01/2016, 22:31
Μετά από ένα 4μηνο ησυχίας άρχισαν τα κρούσματα. Πέρα από όσα γράφονται στο φορουμ, έχει πάρει το μάτι μου για κλοπές μηχανών (gsxr) και αυτοκινήτων (nissan qashai) σε Πετρούπολη και Βύρωνα
Κανονικα....
3 οχηματα απο τον ευρύτερο κυκλο μου.....σε 40 μερες
Ξεκίνησε η σεζόν.Κορυδαλλός το σάββατο.Ενα R1 και ένα cbr έκαναν φτερά.It is hunting season #diplis
γωνια ερεσου και μπενακη
spam on γειτονια μου αγαπημενη spam off
anavatis19
16/02/2016, 00:28
παιδια ακομα και τα κλειστα γκαραζ πρεπει να φοβομαστε! αν την ωρα που το βαζεις μεσα πχ στην πεσουν η απλα κοζαρουν τι μπαινει εκει και ποτε στο περιπου μενει μονο του..
spam on γειτονια μου αγαπημενη spam off
36 H 43;
5 H 29;
congate7
05/03/2016, 13:48
Κλέψανε την προηγούμενη εβδομάδα το 50άρι ενός συναδέλφου μέσα από την αυλή του. Πήγε με το βίντεο στην αστυνομία της περιοχής το ίδιο απόγευμα και η απάντηση που πήρε είναι ότι τους ξέρουν αλλά περιμένουν να μαζέψουν αρκετές υποθέσεις γιατί με 2-3 κλοπές θα βγουν λέει γρήγορα.
Πέτυχε τα κλεφτρόνια,πιάνει τον ένα και τον ρωτάει που είναι το μηχανάκι του και ο κλέφτης τον ρωτούσε τι χρώμα είναι :eek:
anavatis19
05/03/2016, 15:36
Κλέψανε την προηγούμενη εβδομάδα το 50άρι ενός συναδέλφου μέσα από την αυλή του. Πήγε με το βίντεο στην αστυνομία της περιοχής το ίδιο απόγευμα και η απάντηση που πήρε είναι ότι τους ξέρουν αλλά περιμένουν να μαζέψουν αρκετές υποθέσεις γιατί με 2-3 κλοπές θα βγουν λέει γρήγορα.
Πέτυχε τα κλεφτρόνια,πιάνει τον ένα και τον ρωτάει που είναι το μηχανάκι του και ο κλέφτης τον ρωτούσε τι χρώμα είναι :eek:
και γιατι δεν του εσπασε τα ποδια και ΜΕΤΑ να τον ρωτησει που ειναι? λαθος απλα
notakos600
05/03/2016, 15:39
Χέρια-πόδια και σε 2-3 σημεία....για να σιγουρευτεί πως θα μείνει ''ανενεργός'' για πολύ-πολύ καιρό!!
παιδια ακομα και τα κλειστα γκαραζ πρεπει να φοβομαστε! αν την ωρα που το βαζεις μεσα πχ στην πεσουν η απλα κοζαρουν τι μπαινει εκει και ποτε στο περιπου μενει μονο του..
Εδώ στην επαρχία και σε νησί,είμαστε λιγότερο επισφαλείς.
Με το ducati,δεν έρχομαι Αθήνα με τίποτα,γι'αυτό πήρα το funduro,να είμαι πιο ήσυχος και για να μην κοιμάμαι με κανένα ράντσο δίπλα στη μηχανή
congate7
05/03/2016, 17:59
Χέρια-πόδια και σε 2-3 σημεία....για να σιγουρευτεί πως θα μείνει ''ανενεργός'' για πολύ-πολύ καιρό!!
Ξέχασα να γράψω ότι είναι από την αγαπημένη φάρα των γιούφτων οι δράστες.
Προσωπικά ή για το μηχανάκι θα ρωτούσα ή θα τον βέλαζα στο ξύλο.
Και τα δύο με τίποτα για ευνόητους λόγους.
basilis_k6
05/03/2016, 18:36
δεν ξερω για τους γυφτους αλλα κατι αλλοι μεταναστες παρακαλανε να τους βαρεσεις για να σε αρμεξουν.
δεν ξερω για τους γυφτους αλλα κατι αλλοι μεταναστες παρακαλανε να τους βαρεσεις για να σε αρμεξουν.
Να μην υπάρχουν μάρτυρες μπροστά....ιδέες ρίχνω τώρα
SHOOTER045
05/03/2016, 21:54
Να μην υπάρχουν μάρτυρες μπροστά....ιδέες ρίχνω τώρα
Δεξι ποδι
Αριστερό χέρι
Και εγώ ιδέες ρίχνω
Τοτε γινομαστε χειροτεροι απο αυτους.
Η αυτοδικια προβλεπεται μονο σε περιπτωση αμυνας και τα πραγματα δεν ειναι απλα.
Καθηστε φρονιμα.
Ιδεες ριχνω κι εγω.
Η αυτοδικια προβλεπεται μονο σε περιπτωση αμυνας και τα πραγματα δεν ειναι απλα.
Καθηστε φρονιμα.
Ιδεες ριχνω κι εγω.
ναι,αλλά κακή ιδέα:bawl:
Βρε παιδια αμα μας κλεβουνε ... παιξτε το πολιτισμενοι τι να πω.
Αν βρεθει ενας να κρατησει την ψυχραιμια του θα του κανω αγαλμα!
Δυστυχως ειναι μαστιγα αγιατρευτη και σε αυτο βοηθαει η νομοθεσια.
Ουτε ξυλο ουτε τιποτα.
Το εχω ξαναπει εδω μεσα και με κραζανε.
Φωτογραφια σαν τους παιδεραστες και σου λεω εγω μετα...
Απο κει και μετα καντε οτι μπορειτε να τους δυσκολεψετε ωστε να μην ειναι η μοτο σας του 5λεπτου που χρειαζονται Maximum ωστε να τη σηκωσουν.
notakos600
06/03/2016, 10:54
Καθηστε φρονιμα.
Ιδεες ριχνω κι εγω.
Φιλαράκο, αν ακούσω κάτι απο το γκαράζ και βρω κάποιον ή κάποιους μέσα...καλύτερα να μην μάθεις πως θα αντιδράσω...όσο για τα υπόλοιπα...ναχαμε να λέγαμε...
Φιλαράκο, αν ακούσω κάτι απο το γκαράζ και βρω κάποιον ή κάποιους μέσα...καλύτερα να μην μάθεις πως θα αντιδράσω...όσο για τα υπόλοιπα...ναχαμε να λέγαμε...Παναγιωτη μου δεν ξερω τι οικογενειακες υποχρεωσεις εχεις και ποσοι εξαρτωνται απο εσενα.Ποτε να μην σου συμβει γιατι αν πραγματοποιησεις τα .... σου εσυ και οι δικοι σου πανε χαμενοι.Γιατι; Για τα σιδερα;
Αλλο το μεσα στο σπιτι με παιδια κλπ..
Δεν προτεινω παθητικοτητα,ελπιζω στην ψυχραιμια μου/σου/του για να μην βρεθω/εις/ει απο θυμα,θυτης.
Εδω ειναι δεμενα τα χερια της αστυνομιας,των πολιτων θα ειναι λυτα;
basilis_k6
06/03/2016, 19:04
τις κλοπες δεν τις συντηρουν οι ληστες αλλα οι ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ. θα βρισκονται παντα ληστες να κλεψουν ακομα και αν αυξηθει η ποινη. απλα θα αυξηθει η τιμη του κλεμμενου. Μεταναστες, γυφτοι, περιθωριακοι, επαγγελματιες λαμογια, πρεζονια και λοιποι κλέβουν επειδη ειναι η ευκολη λυση για ευκολο χρημα επειδη απλα ζηταμε εμεις να κλεψουν.
δεν υπαρχει βουληση απο την πολιτεια ασφαλως. δεν υπαρχει ομως και στηριξη.
macdeath_s
06/03/2016, 20:32
επαγγελματιες λαμογια 90% των κλοπών από pros είναι.
Ο πρόσφυγας ή ο εξαρτημένος να απενεργοποιεί συναγερμούς να ανοίγει γκαράζ και να κόβει πέταλα και αλυσίδες χλωμότατο.
basilis_k6
06/03/2016, 20:39
μιλαω γενικα για τις κλοπες που αποσκοπουν στην πωληση του αντικειμένου. σωστη ομως η παρατηρηση σου.
Red Rider
06/03/2016, 21:36
Μου έφαγαν την εξάτμιση έξω από το γυμναστήριο, και δεν με πείραξε αυτό,με πείραξε ότι μου πηραν και τις ταπες από τις βαλβιδες :moutza:
τις κλοπες δεν τις συντηρουν οι ληστες αλλα οι ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ. θα βρισκονται παντα ληστες να κλεψουν ακομα και αν αυξηθει η ποινη. απλα θα αυξηθει η τιμη του κλεμμενου. Μεταναστες, γυφτοι, περιθωριακοι, επαγγελματιες λαμογια, πρεζονια και λοιποι κλέβουν επειδη ειναι η ευκολη λυση για ευκολο χρημα επειδη απλα ζηταμε εμεις να κλεψουν.
δεν υπαρχει βουληση απο την πολιτεια ασφαλως. δεν υπαρχει ομως και στηριξη.
Σωστό αλλά όχι πλήρες. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις, και δεν είναι λίγες που ο αγοραστής δεν ξέρει ότι αγοράζει κάτι κλεμμένο και όχι μόνο σε ανταλλακτικά αλλά και σε ολόκληρα οχήματα. Και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουμε περιπτώσεις αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου (μηχανής κλπ) κανονικότατα με χαρτιά μόνο που αυτά ήταν πλαστά και ο αγοραστής δεν είχε ιδέα.
SHOOTER045
07/03/2016, 13:34
Να μην ψάχνω ποιο παλιά περιστατικά
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/61658-dropi-se-diathesimotita-o-astynomikos-pou-xrisimopoiise-to-oplo-gia-na-sosei-synadelfo-tou.html&ved=0ahUKEwi-zb3Zyq7LAhXL2BoKHeg2AyIQFgglMAM&usg=AFQjCNGc0tNtlURMF5lXKPwOwKZG992TMg&sig2=-6dHnQ3SD8-uggB3Zjg12A
pipe_smoker
07/03/2016, 14:28
Να μην ψάχνω ποιο παλιά περιστατικά
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/61658-dropi-se-diathesimotita-o-astynomikos-pou-xrisimopoiise-to-oplo-gia-na-sosei-synadelfo-tou.html&ved=0ahUKEwi-zb3Zyq7LAhXL2BoKHeg2AyIQFgglMAM&usg=AFQjCNGc0tNtlURMF5lXKPwOwKZG992TMg&sig2=-6dHnQ3SD8-uggB3Zjg12A
Μάλιστα (http://www.antenna.gr/news/Society/article/437963/klinika-nekros-o-sesimasmenos-kakopoios-odigos-taxi)...
ΥΓ. Δεν ξερω ποιό απο τα δυο ειναι πιο φρέσκο/αληθές, και δε με ενδιαφέρει κιολας.
Αλλού ειναι το θεμα.
Μεγαλη απωλεια....
κριμα νεος ανθρωπος
να εκφράσω έναν προσωπικό προβληματισμό αν μου επιτρέπεται στον χώρο αυτό...
η αρχική είδηση πως ένας άνθρωπος σε υπηρεσία, σε έναν απλό έλεγχο παρασύρθηκε σκοπίμως από τον καζακστανό μου προκαλεί θυμό και οργή, διότι αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται εκεί για να προστατεύσει τον κάθε νομοταγή πολίτη από τον κάθε κακοποιό και δεν πρέπει να πηγαίνει νοσοκομείο αντί για το σπίτι του...
Μετά το γκάζωμα και τον τραυματισμό συναδέλφου του, ο άλλος αστυνομικός τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε επάνω στο αυτοκίνητο.
Αρχικά είναι προφανής ο σκοπός του κακοποιού να ξεφύγει και να τραυματίσει τον αστυνομικό. Δευτερευόντως, το να τραβήξεις όπλο ενάντια κάποιου που δεν φαίνεται να οπλοφορεί, και να πυροβολήσεις κι όλας, είναι μάλλον επίσης προφανές σαν κίνητρο και σκοπός.
Μολονότι δεν επιθυμώ το να διαφεύγουν τέτοιοι κακοποιοί, από την άλλη μου φαίνεται πως μάλλον είναι πολύ ανεύθυνη πράξη να τραβάς όπλο απέναντι σε κάποιον που δεν έχεις δει ότι οπλοφορεί, και μάλιστα απομακρύνεται... Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τον πιάσεις και να τον "σωφρονήσεις". Σίγουρα δεν επιθυμώ καταστάσεις αμερικής όπου ο σερίφης στην ανάβει πρώτα με την κουμπούρα και μετά ρωτάει. Ούτε όμως και επιθυμώ "νομικο" αφοπλισμό της αστυνομίας τύπου "δεν τραβάτε αν δεν σας ρίξουν" με αποτέλεσμα να βλέπουν κάτι τέτοια τα παράσιτα και να αποθρασύνονται...
Ναι οκ, λες και τα όπλα που φέρουν ξέρουν τι να τα κάνουν, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.
Σου επιτίθεται όχημα, σε τραυματίζουν εσένα ή κάποιον συναδελφο και βγάζεις όπλο... και λογω της γαμάτης εκπαιδεύσεως που λέγαμε σε άλλο θρεντ, αντι να του σκάσεις τα λάστιχα, τον αφηνεις στον τόπο...
Εύγε..
Αν δεν ξέρεις τι να το κάνεις, δεν εχεις την ψυχραιμία να ξέρεις τι κάνεις και έχεις γνώση ότι όλο το νομικό σύστημα είναι εναντίον σου και θα πέσει σαν ταφόπλακα πάνω σου, τότε είσαι απλά ηλίθιος αν το κάνεις. Αν έβγαζε ο οδηγός όπλο, ας τον έκαναν σουρωτήρι, με τις ευχές όλων μας. Εδώ θα έπρεπε να ειδοποιήσουν το κεντρο επιχειρήσεων να εμπλακουν κι άλλες μονάδες για την ακινητοποίηση. Αλλά φαρ ουέστ και τώρα διαθεσιμότητα και ζητάμε και τα ρέστα γιατί δεν έκανε αυτό που έπρεπε.
Με τι να ειδοποιήσει το κέντρο; Με uhf vhf πως στην ευχή λέγεται που είναι τάφος; Και σιγά τη κινητοποίηση που θα γινόταν. Απλά θα είχαν και άλλα θύματα.
Με τι να ειδοποιήσει το κέντρο; Με uhf vhf πως στην ευχή λέγεται που είναι τάφος; Και σιγά τη κινητοποίηση που θα γινόταν. Απλά θα είχαν και άλλα θύματα.
Δεν είναι ετσι, το μπουγιο κανει τον αλλον να κανει λάθη.. Δεν ειπα να φωνάζουν τα ΕΚΑΜ..
SHOOTER045
07/03/2016, 15:15
Ναι οκ, λες και τα όπλα που φέρουν ξέρουν τι να τα κάνουν, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.
Σου επιτήθεται όχημα, σε τραυματίζουν εσένα ή κάποιον συναδελφο και βγάζεις όπλο... και λογω της γαμάτης εκπαιδεύσεως που λέγαμε σε άλλο θρεντ, αντι να του σκάσεις τα λάστιχα, τον αφηνεις στον τόπο...
Εύγε..
Αν δεν ξέρεις τι να το κάνεις, δεν εχεις την ψυχραιμία να ξέρεις τι κάνεις και έχεις γνώση ότι όλο το νομικό σύστημα είναι εναντίον σου και θα πέσει σαν ταφόπλακα πάνω σου, τότε είσαι απλά ηλίθιος αν το κάνεις. Αν έβγαζε ο οδηγός όπλο, ας τον έκαναν σουρωτήρι, με τις ευχές όλων μας. Εδώ θα έπρεπε να ειδοποιήσουν το κεντρο επιχειρήσεων να εμπλακουν κι άλλες μονάδες για την ακινητοποίηση. Αλλά φαρ ουέστ και τώρα διαθεσιμότητα και ζητάμε και τα ρέστα γιατί δεν έκανε αυτό που έπρεπε.
Ενα όχημα το οποίο κινείται κανονικά σε ενα δρόμο έχει μεγάλη διαφορά απο ενα άλλο το οποίο κινείται εναντίον ανθρώπου με σκοπό τον τραυματισμό η κάτι παραπάνω.
Και δεν χρειάζεται να κρατά ο άλλος όπλο αλλά να κινηθεί απειλητικά με αυτό
pipe_smoker
07/03/2016, 15:16
Επειδή μπορει να μην το κατέχουν με την κινητοποίηση δε σημαίνει οτι πρεπει να βαρανε στο ψαχνό.
Παλι καλα που δεν είχε και κόσμο τριγύρω να έτρωγε κανεις καμια αδέσποτη.
ολοι εσεις εδω οι ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...διαφωτιστε και μας τους ασχετους μην παμε φυλακη τσαμπα αμα σωσουμε συνανθρωπο η συναδελφο.
Αμα νομιζετε οτι υπαρχει εκπαιδευση που σε λιγοτερο απο 1 δλ σε κανει αριστο σκοπευτη και κριτη του καθε περιστατικου τοτε μαλλον πολλες ταινιες βλεπετε.
Οταν εχω να κανω με ξεκαθαρη απειλη κατα ζωης ...ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...αμα μου κοψει να ριξω για ακινητοποιηση οχηματος...καλως.
Αμα δεν εχω το χρονο...πυροβολισμος εξουδετερωσης και κρινετε με εσεις απο το πληκτρολογιο που ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ !!
Ρε σεις συνελθετε λιγο που κρινετε ενοπλο περιστατικο.
Καποιος θα παρει το Ταξι του πισω και αυτο το πληρωσε ευτυχως οχι με τη ζωη του ενας αστυνομικος που υποστηριχτηκε απο τον συναδελφο του.
Ολα τα αλλα ποθυ λετε ειναι εντελως ακυρα και...ενταξει το καταλαβαινω...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...αλλα παω στοιχημα οτι αν ηταν το δικο σας οχημα το κλεμμενο...κωλοτουμπες θα κανατε.
Αντι να πειτε κανα καλη κουβεντα που ανεβρεθη κλεμμενο οχημα...μια και τοσο τους στολιζετε τους συναδελφους...αμεσως πιασατε την ευαισθησια του καλου Καζακου που αδικα πυροβοληθηκε.
anavatis19
07/03/2016, 15:54
ολοι εσεις εδω οι ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...διαφωτιστε και μας τους ασχετους μην παμε φυλακη τσαμπα αμα σωσουμε συνανθρωπο η συναδελφο.
Αμα νομιζετε οτι υπαρχει εκπαιδευση που σε λιγοτερο απο 1 δλ σε κανει αριστο σκοπευτη και κριτη του καθε περιστατικου τοτε μαλλον πολλες ταινιες βλεπετε.
Οταν εχω να κανω με ξεκαθαρη απειλη κατα ζωης ...ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...αμα μου κοψει να ριξω για ακινητοποιηση οχηματος...καλως.
Αμα δεν εχω το χρονο...πυροβολισμος εξουδετερωσης και κρινετε με εσεις απο το πληκτρολογιο που ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ !!
Καποιος θα παρει το Ταξι του πισω και αυτο το πληρωσε ευτυχως οχι με τη ζωη του ενας αστυνομικος που υποστηριχτηκε απο τον συναδελφο του.
Ολα τα αλλα ποθυ λετε ειναι εντελως ακυρα και...ενταξει το καταλαβαινω...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...αλλα παω στοιχημα οτι αν ηταν το δικο σας οχημα το κλεμμενο...κωλοτουμπες θα κανατε.
Αντι να πειτε κανα καλη κουβεντα που ανεβρεθη κλεμμενο οχημα...μια και τοσο τους στολιζετε τους συναδελφους...αμεσως πιασατε την ευαισθησια του καλου Καζακου που αδικα πυροβοληθηκε.
Έτσι μπράβο αδερφέ. Συμφωνώ 100%. Όλοι έξω από το χορό ξέρουν να μιλάνε. Και οι περισσότεροι κριτές ούτε στο στρατό δεν έχουν ρίξει αβολιδωτα
dimmie_72
07/03/2016, 15:57
όντως, η πολλή σκοπιά κουρκουτιάζει το μυαλό :D
MG-KTiNoS
07/03/2016, 16:00
όντως, .... :D
ο έτερος ριψάσπις....
:tomates:
(ρίψασπις)
:a029:
Παιζει να εχω ήδη ρίξει παραπάνω σφαίρες (διαφόρων διαμετρημάτων/οπλων) από ότι εσύ θα ρίξεις σε όλη σου τη ζωή.
Ξεκινώντας απο τα 12 μου με Μ1. Κι έχω περασει εκπαιδεύσεις που δεν θα τις δεις, και παλι λέω ότι δεν ξέρω..
Ναι, απλα περιμένουμε όσοι είναι με όπλα σε αστικο περιβάλλον να ειναι εκπαιδευμένοι, όχι να εκπαιδευτουν την ωρα του περιστατικού.
Αμα σου κόψει να ρίξεις, κανόνες εμπλοκής δεν εχεις;
Δλδ, προλαβαίνεις να ρίξεις στη μια περιπτωση κι όχι στην άλλη; Μόνο αν ερχόταν καρφί το αμάξι πανω σου ίσως και να ειχες δίκιο αλλά και πάλι χωράει πολύ κουβέντα.
Δεν το καταλαβες καλά, εσυ να προσεξεις τι κανεις με το μαραφέτι που ΕΓΩ πληρωσα για να κουβαλάς εσύ για να με προστατευεις να κανω τη δουλεια μου, να πληρώνεσαι εσύ.
Τωρα κοιτα να δεις...
Αν εσεις δεν ειστε εκπαιδευμενοι, δεν φταίτε εσείς αλλά η διοίκησή σας. Πάντα έτσι πάει. Σε όλες τις δουλειές. Δεν τη λέμε στον συναδελφό σου που έκανε ό,τι εκανε κι τώρα τραβει λουκι. Απλά συγκεντρωθείτε, αν ακομα σας ποτίζουν το μυαλό ότι είστε Δικαστές Ντρεντ, τότε θα ακουσετε κι άλλα. Εκτός κι εντός αιθουσας δικαστηρίου.
Μάλλον εσεις νομίζετε ότι την αγαπάτε, αλλα οι πράξεις κάποιων δεν το αποδεικνύουν.. Σόρρυ..
dimmie_72
07/03/2016, 16:09
Κάποιος κάποτε εδώ (δεν θυμάμαι ποιος) είχε αναφέρει ότι το 1ο πρόστιμο (ολογράφως "πρώτο") που επέβαλε για παράβαση του ΚΟΚ ήταν της τάξης των 700€. Αυτό και μόνον αρκεί για να καταδείξει το επίπεδο της εκπαίδευσης.
Ευτυχώς βέβαια οπουδήποτε παραπάνω και να είχε αποτανθεί ο παθών, αν το έκανε, η κλήση θα διαγράφονταν μετ επαίνων (για τον παθόντα) :D
MG-KTiNoS
07/03/2016, 16:10
Εγώ ήθελα να ξέρω αν ο τύπος που το σκάει με τ αμάξι έσκαγε πάνω σε κανένα μηχανάκι δικό μας τι θα λέγαμε...
Έχει δικαιώματα και ο κλέφτης
ή
το μαλάκα το μπάτσο που δε ντο πέτυχε στο δόξα πατρί????
Από περίεργια...
:D
Κλέφτης και δικαιώματα δε συνάδουν. Δε θα έπρεπε να συνάδουν μάλλον αλλά δε φημιζομαι για την ευαισθησία μου σε αυτόν τον τομέα.
MG-KTiNoS
07/03/2016, 16:19
Κλέφτης και δικαιώματα δε συνάδουν....
(και είπα απλά κλέφτης ε? Δεν είπα καν φονιάς...)
Δλδ τι; Αμαρτησα για το παιδί μου; Όχι φίλε. Και εμείς τα βγάζουμε δύσκολα πέρα αλλά δε βγήκαμε να πάρουμε τη περιουσία του άλλου. Ο φόνος είναι διαφορετικός και μπορεί να συμβεί ακουσια. Η κλοπή γίνεται συνειδητά.
Με συγχωρεις Sniper αλλα το οτι πηγες Δυναμεις Καταδρομων και ισως εχεις ριξει και με S-300 ακομα...παλι δεν σε κανει κριτη κανενος που εχει απεναντι του κακοποιο ετοιμο για ολα.
-Για να το βγαλω το μαραφετι ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ(ξεκολλα με το παραμυθι) σημαινει οτι ολοι αυτοι οι κανονες εμπλοκης που αναφερεις εχουν καταπατηθει και εχει παει στο απροχωρητο.
Αν νομιζεις οτι ειμαι κανενας Trigger-happy...μαλλον κανεις μεγαλο λαθος.
-Να κρινεις με βαση την οποια εμπειρια σου στρατιωτικες επιχειρησεις και οχι εμπλοκη σε αστικο περιβαλλον.
-Τελος το να κανεις ενα σωρο παραθεσεις και να προσπαθεις να πιαστεις απο προτασεις μου ωστε να δειξεις που θες να πας την κουβεντα ειναι απλα λαθος γιατι απλα θες να μου την πεις.
Δεν πειραζει...ψυχη βαθεια...
Εγώ ήθελα να ξέρω αν ο τύπος που το σκάει με τ αμάξι έσκαγε πάνω σε κανένα μηχανάκι δικό μας τι θα λέγαμε...
ή
Από περίεργια...
Κλέφτης και δικαιώματα δε συνάδουν. Δε θα έπρεπε να συνάδουν μάλλον αλλά δε φημιζομαι για την ευαισθησία μου σε αυτόν τον τομέα.
Δεν παμε καλά ε;
Τα δικαιώματα και υποχρεώσεις όλων μας προκύπτουν απο τους νόμους. Όχι το τι θα θέλαμε να γίνεται ο καθένας κατά το δοκούν.
Pan (dvs)
07/03/2016, 16:29
ή
Από περίεργια...
Για μενα καλα του ξηγηθηκε.
Απο την αλλη ομως γιατι του ξηγηθηκε ετσι?
Καταλαβε οτι ηταν εγκληματιας?
Πανικοβληθηκε και οποιον παρει ο χαρος?
Ητανε αποτελεσμα σωστης εκπαιδευσης?
Γιατι αν δεν ητανε αποτελεσμα σωστης εκπαιδευσης,τακανε επανω του ο καουμπους και οποιον παρει ο χαρος,θα αρχισω να ανησυχω.Κατα την αποψη μου ο κλεφτης εχει καποια δικαιωματα,ο εγκληματιας πολυ λιγοτερα.Αλλα δεν μπορει να με πεισει καποιος οτι το "γατονι" με μια ματια καταλαβε το ποιον αυτου που πυροβολουσε.
Ναι Sniper. Έτσι είναι. Το αν βρω τον κλέφτη που μου πήρε το 954 θα τον γδαρω δεν ισχύει δλδ πλέον;
Pan (dvs)
07/03/2016, 16:31
Ναι Sniper. Έτσι είναι. Το αν βρω τον κλέφτη που μου πήρε το 954 θα τον γδαρω δεν ισχύει δλδ πλέον;
Περα απο πλακα,ισχυει?
Με συγχωρεις Sniper αλλα το οτι πηγες Δυναμεις Καταδρομων και ισως εχεις ριξει και με S-300 ακομα...παλι δεν σε κανει κριτη κανενος που εχει απεναντι του κακοποιο ετοιμο για ολα.
-Για να το βγαλω το μαραφετι ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ(ξεκολλα με το παραμυθι) σημαινει οτι ολοι αυτοι οι κανονες εμπλοκης που αναφερεις εχουν καταπατηθει και εχει παει στο απροχωρητο.
Αν νομιζεις οτι ειμαι κανενας Trigger-happy...μαλλον κανεις μεγαλο λαθος.
-Να κρινεις με βαση την οποια εμπειρια σου στρατιωτικες επιχειρησεις και οχι εμπλοκη σε αστικο περιβαλλον.
-Τελος το να κανεις ενα σωρο παραθεσεις και να προσπαθεις να πιαστεις απο προτασεις μου ωστε να δειξεις που θες να πας την κουβεντα ειναι απλα λαθος γιατι απλα θες να μου την πεις.
Δεν πειραζει...ψυχη βαθεια...
Κατ' αρχας οι κανόνες εμπλοκής δεν καταπατώνται αλλά εφαρμόζονται, πχ αν γίνει αυτό τότε κανεις εκείνο... αν δεις όπλο, βγάζεις όπλο κλπ Πότε βγαζεις όπλο και πότε ασκεις βία.
Οι όποιες εμπειρίες μου σε επιχειρήσεις, δείχνουν ότι οι εκπαιδευμένοι είναι επαγγελματίες, όχι καουμπόυδες. Αν λοιπόν ο συναδελφός σου (που μπορεί να έχει απόλυτο δίκιο σ αυτό που έκανε) δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος ή ακομα χειρότερα δεν ξέρει τι κυρώσεις επιφέρει ο νόμος γι αυτη την πράξη του (γιατί δεν σε βαζουν ετσι σε διαθεσιμότητα), τότε είστε όλοι ανυπερασπιστοι, και καλά θα κάνετε να προσέχετε. Γιατί στην συγκεκριμενη περίπτωση, ο κακοποιός χτύπησε τον έναν, κι ο αλλος εκδικητικά τον πυροβόλησε. Μπορεί να έκανα το ίδιο αν ημουν εγώ στη θέση του. Δεν ξερω αν καταλαβαίνεις τι λέω.
Ισχύει αλλά δεν κανει την πράξη μου νόμιμη, τι συγκρίνουμε τώρα;
MG-KTiNoS
07/03/2016, 16:38
Δεν παμε καλά ε;
Τα δικαιώματα και υποχρεώσεις όλων μας προκύπτουν απο τους νόμους. Όχι το τι θα θέλαμε να γίνεται ο καθένας κατά το δοκούν.
Ναι φυσικά δίκιο έχεις (σοβαρά)
ΑΛΛΑ
κάτσε να σκάσει πάνω στο μηχανάκι ΜΟΥ και μετά τα λέμε....
υγ
Δεν ξέρω τι παίζει Ελλάδα αλλά Αμερική και Ιταλία το αμάξι
είναι θανατηφόρο όπλο.
Τα εχετε μπερδέψει, το τι θα κάνει ο καθένας απο εμάς πολίτης εν βρασμό ψυχής τι σχέση έχει με το τι κάνει ένας εκπαιδευμένος ένστολος, εντεταλμένος για την τήρηση του νόμου;
MG-KTiNoS
07/03/2016, 16:47
Τα εχετε μπερδέψει, το τι θα κάνει ο καθένας απο εμάς πολίτης εν βρασμό ψυχής τι σχέση έχει με το τι κάνει ένας εκπαιδευμένος ένστολος, εντεταλμένος για την τήρηση του νόμου;
εγώ λέω για το τι πιστεύουμε ότι ΘΑ έπρεπε να είχε κάνει....
Αν λοιπόν είχε κλέψει το δικό μας ταξί, είχε τρακάρει το δικό μας μηχανάκι
η άποψη μας θα ήταν ΤΑΤΑΡΟ ΜΕΚΡΙ ΤΑΝΑΤΟ.
:lol:
Τώρα που δεν έχουμε καμία σχέση... Τι θα έπρεπε να είχε κάνει... κλπ
:rolleyes:
υγ
Όταν δεις το δικό σου μαγαζι στάχτη και μπούρμπερη
χωρίς να έχεις κάνει τίποτε σε κανέναν
όταν δεις το δικό σου πάρκινγκ άδειο (με τα γραμμάτια στο χέρι)
(δεν το παώ παραπέρα άλλα έχει κι άλλα η λίστα)
ΤΟΤΕ θέλω να ακούσω την άποψη σου.
Κατ' αρχας οι κανόνες εμπλοκής δεν καταπατώνται αλλά εφαρμόζονται, πχ αν γίνει αυτό τότε κανεις εκείνο... αν δεις όπλο, βγάζεις όπλο κλπ
Οι όποιες εμπειρίες μου σε επιχειρήσεις, δείχνουν ότι οι εκπαιδευμένοι είναι επαγγελματίες, όχι καουμπόυδες. Αν λοιπόν ο συναδελφός σου (που μπορεί να έχει απόλυτο δίκιο σ αυτό που έκανε) δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος ή ακομα χειρότερα δεν ξέρει τι κυρώσεις επιφέρει ο νόμος γι αυτη την πράξη του (γιατί δεν σε βαζουν ετσι σε διαθεσιμότητα), τότε είστε όλοι ανυπερασπιστοι, και καλά θα κάνετε να προσέχετε. Γιατί στην συγκεκριμενη περίπτωση, ο κακοποιός χτύπησε τον έναν, κι ο αλλος εκδικητικά τον πυροβόλησε. Μπορεί να έκανα το ίδιο αν ημουν εγώ στη θέση του. Δεν ξερω αν καταλαβαίνεις τι λέω.
ειδικα στο θεμα της διαθεσιμοτητας μπορει να ηταν απο υπερβαλλων ζηλο μεχρι και την κριση ενος αξιωματικου που φοβηθηκε για την θεση του. Αστο σου λεω δεν ξερεις πως λειτουργουνε στην Αστυνομια.
Απο κει και μετα καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις με τα γραφωμενα σου απλα οι τοσες παραμετροι που βαζεις παραπεμπουν σε εκπαιδευσεις τυπου SWAT...EKAM...OYK...SAS που μοναδικος σκοπος ειναι το "Shoot to Kill" και η οποια επιχειρηση ειναι σχεδιασμενη.
Εδω εχουμε να κανουμε με απειλη κατα ζωης με αλλο αντικειμενο οπως ειναι το αυτοκινητο και οχι με πυροβολο οπλο η αιχμηρο αντικειμενο...και παει λεγοντας.
Δεν παω να βγαλω λαδι κανεναν...απλα ειναι περιστατικο που μπορεις να κρινεις αν εισαι αυτοπτης μαρτυρας.
Επισης ο συναδελφος αφεθηκε ελευθερος οποτε και η αρση της διαθεσιμοτητας ειναι θεμα χρονου.
Ειναι το 1ο πραγμα που κανει ο Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ μεχρι να διαλευκανθει η κατασταση και δεν σημαινει ενοχη.
Πραγματικο προβλημα θα ειχε αν ειχε ριξει και ο κακοποιος ειχε πλατη.
Απο οσο ξερω δεν ηταν ετσι οποτε για μενα καλως επραξε.
το προβλημα δεν ειναι οτι εριξε ο αστυνομικος......
το προβλημα ειναι οτι σεσημασμενος και δη αλλοδαπος για κλοπες και ναρκωτικα κυκλοφορει ελευθερος και εχει το θρασος οχι μονο να κλεψει οχημα αλλα και να το κυκλοφορει χαλαρα σε κεντρικοτατο δρομο διπλα στην περιοχη που το εκλεψε
προφανως το δικαστικο μας συστημα του επεβαλλε μονο περιοριστικους ορους γιατι καποιος δικηγορος τον παρουσιασε σαν απλο χρηστη και αρα θυμα
ο αστυνομικος ειναι η τελευταια τρυπα στο κλαρινο και γι αυτο ειναι ο μονος που θα ελεχθει και θα τιμωρηθει
MG-KTiNoS
07/03/2016, 17:00
Να ρωτήσω κάτι ?
Είναι λογικό να δηλώνει κάποιος απλός χρήστης και να συνεχίζει να έχει δίπλωμα?
Να ρωτήσω κάτι ?
Είναι λογικό να δηλώνει κάποιος απλός χρήστης και να συνεχίζει να έχει δίπλωμα?
Την ίδια απορία έχεις και με το αλκοολ?
ειδικα στο θεμα της διαθεσιμοτητας μπορει να ηταν απο υπερβαλλων ζηλο μεχρι και την κριση ενος αξιωματικου που φοβηθηκε για την θεση του. Αστο σου λεω δεν ξερεις πως λειτουργουνε στην Αστυνομια.
Απο κει και μετα καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις με τα γραφωμενα σου απλα οι τοσες παραμετροι που βαζεις παραπεμπουν σε εκπαιδευσεις τυπου SWAT...EKAM...OYK...SAS που μοναδικος σκοπος ειναι το "Shoot to Kill" και η οποια επιχειρηση ειναι σχεδιασμενη.
Εδω εχουμε να κανουμε με απειλη κατα ζωης με αλλο αντικειμενο οπως ειναι το αυτοκινητο και οχι με πυροβολο οπλο η αιχμηρο αντικειμενο...και παει λεγοντας.
Δεν παω να βγαλω λαδι κανεναν...απλα ειναι περιστατικο που μπορεις να κρινεις αν εισαι αυτοπτης μαρτυρας.
Επισης ο συναδελφος αφεθηκε ελευθερος οποτε και η αρση της διαθεσιμοτητας ειναι θεμα χρονου.
Ειναι το 1ο πραγμα που κανει ο Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ μεχρι να διαλευκανθει η κατασταση και δεν σημαινει ενοχη.
Πραγματικο προβλημα θα ειχε αν ειχε ριξει και ο κακοποιος ειχε πλατη.
Απο οσο ξερω δεν ηταν ετσι οποτε για μενα καλως επραξε.
Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε
1. Δεν ήμουν μέρος της ΕΛΙΤ των ΕΔ, αλλά εχω περασει πολλές ώρες/μερες στο Καντήλι
2. Δεν παραπέμπουν πουθενά σ' αυτα που γράφεις, ένας ένοπλος ένστολος, θα πρέπει να ειναι εκπαιδευμένος στη χρήση του όπλου του. Όχι μόνο να ρίχνει αλλά και πότε και πως να ρίχνει.
3. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξοργιστικά λεπτή και δύσκολη απόφαση να βγαλεις όπλο, αλλά τι να κάνουμε τώρα, υπάρχουν νόμοι κι ακόμα χειρότερα προιστάμενοι, που δεν τους γουσταρετε απ' οτι καταλαβαίνω. Ε, υπάρχει και η λύση της παραίτησης. Το έκανε ξάδερφός μου.. (κι από μπατσος τώρα έχει χοιροστάσιο :bawl:χωρίς πλάκα). Η αδερφή του παραμένει για λιγο ακομα αλλά δεν της φτανουν τα 680 για να ζήσει μακρυα απο το σπιτι των δικών της και το σκέφτεται.
4. Δεν ειμαστε αυτόπτες μάρτυρες αλλά βγαίνει ο κάθε ένστολος σε καθε περιστατικό και το βγάζει λάδι.. ε δεν μπορεί να μην κάνει κάποιος λάθος σ αυτο το σώμα, τι διάολο, όλοι άριστοι;
5. Στο συγκεκριμένο, ξανά δεν ήμασταν μαρτυρες, ο ένας τραυματιστηκε (και περαστικά του), ο άλλος δεν κινδύνευσε, και πυροβολησε. Αν ήταν πλατη, γεια σας. Αν δεν ήταν πλάτη, τότε αν δεν τον σημαδεψε, δεν ξέρει απο σημάδι.
6. Εχεις ακούσει για περιστατικά που σε ένοπλες συμπλοκές σκοτώθηκαν αθώοι πολίτες απο πυρα αστ/κών, εκει τι λέμε; Σόρρυ φιλαράκι, εν θερμώ;
Λυπάμαι πολύ, είστε σε πολύ δύσκολη θέση για πολλούς λόγους.
Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε
1. Δεν ήμουν μέρος της ΕΛΙΤ των ΕΔ, αλλά εχω περασει πολλές ώρες/μερες στο Καντήλι
2. Δεν παραπέμπουν πουθενά σ' αυτα που γράφεις, ένας ένοπλος ένστολος, θα πρέπει να ειναι εκπαιδευμένος στη χρήση του όπλου του. Όχι μόνο να ρίχνει αλλά και πότε και πως να ρίχνει.
3. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξοργιστικά λεπτή και δύσκολη απόφαση να βγαλεις όπλο, αλλά τι να κάνουμε τώρα, υπάρχουν νόμοι κι ακόμα χειρότερα προιστάμενοι, που δεν τους γουσταρετε απ' οτι καταλαβαίνω. Ε, υπάρχει και η λύση της παραίτησης. Το έκανε ξάδερφός μου.. (κι από μπατσος τώρα έχει χοιροστάσιο :bawl:χωρίς πλάκα). Η αδερφή του παραμένει για λιγο ακομα αλλά δεν της φτανουν τα 680 για να ζήσει μακρυα απο το σπιτι των δικών της και το σκέφτεται.
4. Δεν ειμαστε αυτόπτες μάρτυρες αλλά βγαίνει ο κάθε ένστολος σε καθε περιστατικό και το βγάζει λάδι.. ε δεν μπορεί να μην κάνει κάποιος λάθος σ αυτο το σώμα, τι διάολο, όλοι άριστοι;
5. Στο συγκεκριμένο, ξανά δεν ήμασταν μαρτυρες, ο ένας τραυματιστηκε (και περαστικά του), ο άλλος δεν κινδύνευσε, και πυροβολησε. Αν ήταν πλατη, γεια σας. Αν δεν ήταν πλάτη, τότε αν δεν τον σημαδεψε, δεν ξέρει απο σημάδι.
6. Εχεις ακούσει για περιστατικά που σε ένοπλες συμπλοκές σκοτώθηκαν αθώοι πολίτες απο πυρα αστ/κών, εκει τι λέμε; Σόρρυ φιλαράκι, εν θερμώ;
Λυπάμαι πολύ, είστε σε πολύ δύσκολη θέση για πολλούς λόγους.
συμφωνω στο 2 αλλα υπαρχει και τετοια σύγχυση στο ποτε και αν εφαρμοζεις κανονες εμπλοκης που πολυς κοσμος αδυνατει να κατανοησει το αν και ποτε.Ενας βασικος κανονας ειναι το οπλο ειτε το εχω στα χερια μου ειτε οχι να λειτουργει αποτρεπτικα πριν την πληρη χρηση του.
Ισχύει αλλά δεν κανει την πράξη μου νόμιμη, τι συγκρίνουμε τώρα;
Το ίδιο λέμε. Άλλο τι θα ήθελα άλλο τι πρέπει να κάνω in case of. Μεχρι τοτε απλά θα είμαστε οι μαλακες της υπόθεσης.
Ενοχλητική συζήτηση πάντως.
Δε ξέρω πόσοι έχετε βρεθεί σε θέση να απειληθει η σωματική σας ακεραιότητα σε real time αλλά όλα συμβαίνουν γρήγορα.
Πολύ καλά έκανε.και για εξηγήστε μου οι υπόλοιποι. Όταν ο αλλοδαπός τον εμβόλισε με το κλεμμένο ταξί, υπολόγισε τέτοιες παραμέτρους,ώστε μόνο να τον τραυματίσει;;;;Από τύχη ζει ο άνθρωπος
Εεεε όχι και να σηκώνονται τα πόδια να χτυπάν το κεφάλι
συμφωνω στο 2 αλλα υπαρχει και τετοια σύγχυση στο ποτε και αν εφαρμοζεις κανονες εμπλοκης που πολυς κοσμος αδυνατει να κατανοησει το αν και ποτε.Ενας βασικος κανονας ειναι το οπλο ειτε το εχω στα χερια μου ειτε οχι να λειτουργει αποτρεπτικα πριν την πληρη χρηση του.
Δεν διαφωνώ. Αν και μόνο η εικόνα μονο του όπλου δεν αποτρέπει, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Τώρα, αν δεν μπορεις να κατανοήσεις του κανόνες εμπλοκής, τι να πω, υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Είτε του ένστολου είτε του κανόνα.
εγω προσωπικα θα πω οτι καλα εκανε.
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι προβλεπετε απο τον κανονισμο και ποιες αρμοδιοτητες μπορει να εχει ο καθε ενστολος.
ομως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι η ΕΛΕΙΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. με αποτελεσμα να υπαρχουν ισως αυθορμητες-ανεπιθυμητες ενεργειες.
ολα τα αλλα ναχαμε να λεγαμε.