Σύνδεση

View Full Version : action camera

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]

harris_x
12/06/2025, 13:24
Γιατι περιορίζεσαι στην gopro?

Tι εννοείς αγαπητέ, μίλα ανοιχτά, μεταξύ μας είμαστε

Edit:

Η 360 είναι στην ίδια περίπου τιμή με την 13 αλλα έχει μεγαλύτερο όγκο.
Για την Insta απο κάτοχο δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Άσε που απ' όσο ξέρω δεν έχει καλύμματα στους φακούς, με την πτώση που είχε η δική μου η Ista θα ήταν άχρηστη.

grinderx
12/06/2025, 13:32
Intercom με ενσωματωμένη κάμερα;

harris_x
12/06/2025, 13:33
Intercom με ενσωματωμένη κάμερα;
για να κάνω τι με αυτό;

Volpad
12/06/2025, 13:33
DJi?

Απο αναζητήσεις που είχα κάνει πρίν απο κάποιο καιρό, είχα "καταλάβει" οτι οι DJi και οι insta είναι καλύτερες απο τις gopro σε διάφορα σημεία.

Πχ η dji, την νύχτα δεν παίζεται. Η gopro απλά δεν τραβάει τη νύχτα.

Αν πήγαινα σε καινούρια action cam τώρα, θα πήγαινα σε dji 4 αν ήταν απλή ή σε insta360 x4, αν έψαχνα 360.

Taz
12/06/2025, 13:39
Tι εννοείς αγαπητέ, μίλα ανοιχτά, μεταξύ μας είμαστε

Edit:

Άσε που απ' όσο ξέρω δεν έχει καλύμματα στους φακούς, με την πτώση που είχε η δική μου η Ista θα ήταν άχρηστη.

Βγάζουν πρόσθετους προστατευτικούς φακούς. Επιπλέον το τελευταίο μοντέλο Χ5 έχει εναλλάξιμους φακούς που μπορείς να τους αλλάξεις μόνος σου.

grinderx
12/06/2025, 14:00
για να κάνω τι με αυτό;
Ότι κάνεις και με τη GoPro ή αντίστοιχη. Το πόσο καλά θα το κάνεις ή με τι συμβιβασμούς είναι άλλο θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια λύση. Πάντως κάτι βιντεάκια από Freedconn R1/R3 που είδα στο youtube είχαν μια χαρά ποιότητα δεδομένου της τιμής τους και ότι δεν είναι εξειδικευμένες action κάμερες.

Με DJI τραβάει (μεταξύ άλλων, έχει και DSLR) ένας κιθαρίστας youtuber που παρακολουθώ εδώ και κάμποσα χρόνια (Ola Englund). Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

harris_x
12/06/2025, 14:00
Βγάζουν πρόσθετους προστατευτικούς φακούς. Επιπλέον το τελευταίο μοντέλο Χ5 έχει εναλλάξιμους φακούς που μπορείς να τους αλλάξεις μόνος σου.

Ωπ!

Καλή πληροφορία αυτή, thanks :beer:

harris_x
12/06/2025, 14:03
Ότι κάνεις και με τη GoPro ή αντίστοιχη. Το πόσο καλά θα το κάνεις ή με τι συμβιβασμούς είναι άλλο θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια λύση. Πάντως κάτι βιντεάκια από Freedconn R1/R3 που είδα στο youtube είχαν μια χαρά ποιότητα δεδομένου της τιμής τους και ότι δεν είναι εξειδικευμένες action κάμερες.

Με DJI τραβάει (μεταξύ άλλων, έχει και DSLR) ένας κιθαρίστας youtuber που παρακολουθώ εδώ και κάμποσα χρόνια (Ola Englund). Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.

Δεν είμαστε για συμβιβασμούς στην ηλικία μας :lol:

H λύση που προτείνεις δεν μπορεί να μπει σε άλλη θέση εκτός από το κράνος.
Αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικό.

Όσο για τις DJI είναι πολύ καλές, αλλα στα χαρακτηριστικά της GoPro 13, πολύ πιο ακριβές.

grinderx
12/06/2025, 14:09
Δεν είμαστε για συμβιβασμούς στην ηλικία μας :lol:
Δεν είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτό :)

H λύση που προτείνεις δεν μπορεί να μπει σε άλλη θέση εκτός από το κράνος.
Αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικό.
Προφανώς δεν κάνει για όλους. Είναι όμως μια all around λύση αν δες θες να μπλέκεις με εξτρά μπλιμπλίκια. Είναι και δύσκολο να χαθεί :p

Όσο για τις DJI είναι πολύ καλές, αλλα στα χαρακτηριστικά της GoPro 13, πολύ πιο ακριβές.
Όντως!

THRESH
12/06/2025, 14:09
DJI Action 4 , πήρα πριν απο λίγο διάστημα επειδή ήταν σε προσφορά , μαζί με ένα DJI Mic Mini.

Είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα, δοκιμάστηκε σε μηχανή, timelapse και λίαν προσφάτως νερό.

Δεν είχα πιο πριν action camera , έχω εδώ και χρόνια DSLR και ασχολούμαι με τη φωτογραφία.

Οι δυνατότητες απο αυτές τις μικρές καταπληκτικές συσκευές ξεπερνούν κατα πολύ το μέσο χρήστη
και θέλει αρκετό πειραματισμό (και χρόνο) για να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ανα περίσταση.
To software για edit που έχει στο κινητό είναι πολύ intuitive , μέγα σπαστικό οτι δεν υπάρχει αντίστοιχη version για desktop.

Πριν πάρω την 4, ασχολήθηκα με το να διαβάσω για την gopro hero action και την Insta360 One RS.

Νομίζω οτι οι DJI αυτό το διάστημα , για τα χρήματα τους, είναι σε καλό φεγγάρι.

harris_x
12/06/2025, 15:02
:hmm:

https://youtu.be/rP4rFpLOFpQ?si=nW7R0YvfeVWqig19

462998

Panos760
12/06/2025, 16:32
Η DJI osmo action 5 ήταν πολύ καλή, μέχρι να βγει η GoPro 13.
Την δοκιμάσαμε, την DJI, μαζί με φίλο, τον περασμένο Νοέμβριο.
Η μπαταρία της κράτησε 2 ώρες που ήταν η διαδρομή κ είχε ακόμη απόθεμα.
Το καλό είναι πως έχει κουτί με δύο μπαταρίες που φορτίζουν μαζί κ πακέτο έχει κ ασύρματο μικρόφωνο, όλα μαζί στα 500€ περίπου.
Επίσης, έχει υποφερτή ως καλή εικόνα την νύχτα.
Η 13 όμως έχει βγει με μεγαλύτερο αισθητήρα, άρα θεωρητικά καλύτερη νυχτερινή εικόνα, φορτίζει χωρίς να ανοιχτεί καπάκι, έχει μπαταρίες λίγο μεγαλύτερης χωρητικότητας κ ακόμη καλύτερη σταθεροποίηση.
Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά προσωπικά αυτήν θα έπαιρνα.

harris_x
12/06/2025, 16:46
Η DJI osmo action 5 ήταν πολύ καλή, μέχρι να βγει η GoPro 13.
Την δοκιμάσαμε, την DJI, μαζί με φίλο, τον περασμένο Νοέμβριο.
Η μπαταρία της κράτησε 2 ώρες που ήταν η διαδρομή κ είχε ακόμη απόθεμα.
Το καλό είναι πως έχει κουτί με δύο μπαταρίες που φορτίζουν μαζί κ πακέτο έχει κ ασύρματο μικρόφωνο, όλα μαζί στα 500€ περίπου.
Επίσης, έχει υποφερτή ως καλή εικόνα την νύχτα.
Η 13 όμως έχει βγει με μεγαλύτερο αισθητήρα, άρα θεωρητικά καλύτερη νυχτερινή εικόνα, φορτίζει χωρίς να ανοιχτεί καπάκι, έχει μπαταρίες λίγο μεγαλύτερης χωρητικότητας κ ακόμη καλύτερη σταθεροποίηση.
Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά προσωπικά αυτήν θα έπαιρνα.

Ευχαριστώ Πάνο. :beer:

harris_x
12/06/2025, 16:48
Έχει ακούσει κάποιος για υπερθέρμανση της GoPro 13 ή διακοπή της λήψης του video;

Panos760
12/06/2025, 17:03
Έχει ακούσει κάποιος για υπερθέρμανση της GoPro 13 ή διακοπή της λήψης του video;
Όλες οι GoPro υπερθερμαίνονται κ σταματούν, αλλά μετά από μισάωρο σε κλειστό χώρο, πχ αμάξι.
Στην μοτοσικλέτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα, γιατί ψύχονται διαρκώς.

Tsber
12/06/2025, 17:15

Αφού όλες ανάβουν να γράψω ότι η υπερθέρμανση μπορεί να γίνει επικίνδυνη και μετά τη λήψη, ειδικά άμα είσαι γκαντέμης :tooth:

Η δική μου είναι απομίμηση GoPro - TheEye ή κάτι τέτοιο και ενώ την έχω χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, φέτος στη Σαρδηνία τράβηξα έναν ωραίο δρόμο την πρώτη μέρα, ακόμα έναν τη δεύτερη, την έβαλα στη θήκη της και στο tank bag και μετά από κάτι ώρες ακούμπησα κατά λάθος το σακουλάκι που την είχα μέσα και έπαθα έγκαυμα :lol:

Έβγαλα τη μπαταρία με τα χίλια ζόρια αλλά όταν κρύωσε είδα ότι είχε "ψήσει" την κάρτα μνήμης μαζί με τα βιντεάκια - βραχυκύκλωμα μάλλον...

Η θερμοκρασία ήταν τρομακτικά υψηλή σε βαθμό που θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά το εσωτερικό του tank bag οπότε γρηγορείτε και προσεύχεσθε ;)

harris_x
12/06/2025, 17:21
Όλες οι GoPro υπερθερμαίνονται κ σταματούν, αλλά μετά από μισάωρο σε κλειστό χώρο, πχ αμάξι.
Στην μοτοσικλέτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα, γιατί ψύχονται διαρκώς.

Η 7 που είχα δεν ειχε τετοιο θέμα και μου έκανε εντύπωση που άκουσα τέτοια συμβάντα απο αλλά μοντέλα.

harris_x
12/06/2025, 17:22
Αφού όλες ανάβουν να γράψω ότι η υπερθέρμανση μπορεί να γίνει επικίνδυνη και μετά τη λήψη, ειδικά άμα είσαι γκαντέμης :tooth:

Η δική μου είναι απομίμηση GoPro - TheEye ή κάτι τέτοιο και ενώ την έχω χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, φέτος στη Σαρδηνία τράβηξα έναν ωραίο δρόμο την πρώτη μέρα, ακόμα έναν τη δεύτερη, την έβαλα στη θήκη της και στο tank bag και μετά από κάτι ώρες ακούμπησα κατά λάθος το σακουλάκι που την είχα μέσα και έπαθα έγκαυμα :lol:

Έβγαλα τη μπαταρία με τα χίλια ζόρια αλλά όταν κρύωσε είδα ότι είχε "ψήσει" την κάρτα μνήμης μαζί με τα βιντεάκια - βραχυκύκλωμα μάλλον...

Η θερμοκρασία ήταν τρομακτικά υψηλή σε βαθμό που θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά το εσωτερικό του tank bag οπότε γρηγορείτε και προσεύχεσθε ;)

Φακ!

Tsber
12/06/2025, 17:29
Φακ!

Αυτό είπα κι εγώ αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν την άφηνα στην τσάντα όλο το βράδυ στο πλοίο θα πρόσφερα στάνταρ δωρεάν πλύσιμο σε όλα τα οχήματα μέσα στο αμπάρι :lol:

Ουδέν κακόν αμιγές καλού :priest:

Panos760
12/06/2025, 17:49
Η 7 που είχα δεν ειχε τετοιο θέμα και μου έκανε εντύπωση που άκουσα τέτοια συμβάντα απο αλλά μοντέλα.

Έχω δύο περιπτώσεις με GoPro 10.
Ένας φίλος, γνωστός δημοσιογράφος, έκανε λήψη 45' σε αυτοκίνητο κ του έσβησε.
Δοκίμασε με άλλη 10 που είχε μαζί του...., τα ίδια
Ο δεύτερος, χομπίστας ytuber, πάλι σε αμάξι , του έσβησε στο μισάωρο.
GoPro 9.
Για την 7 που γράφεις δεν έχω άποψη.
Για να σε μπερδέψω όμως, με την DJI που γράφαμε δύο ώρες στο αμάξι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.
Ήταν τέλη Οκτωβρίου όμως κ το αμάξι αρκετά δροσερό, με κλιματισμό στο φουλ.
Ξαναγράφω, όμως..
Αν θέλεις λήψη με μοτό, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όσες ώρες κ να τραβάς.

THRESH
12/06/2025, 18:17
ένας λόγος που προτίμησα την DJI ήταν οτι διάβασα πολύ λιγότερα παράπονα υπερθέρμανσης

επίσης αυτό που είπε ο φίλος στο βιντεο , για την ποιότητα κατασκευής και το γκριπ του εξαρτήματος ώστε να κουμπώσει σε βάσεις κλπα,
δεν ισχύει. Είναι ποιοτική κατασκευή, κάτι σε κεραμικό / μέταλλο βγάζει το σώμα της , sturdy που λέμε και στο χωριόμ

Μια νύξη πάντως είναι οτι αν έχεις πολλά αξεσουάρ για gopro και μπορούν να δουλέψουν στην 13, τότε ίσως να πας εκεί , μιλάμε με λογική
οικοσυστημάτων σιγά σιγά και στις κάμερες.

Πιο σωστή σύγκριση πάντως θεωρώ την Action 5 με GoPro13. Η 4 πλέον παίζει midrange.

Nomand
12/06/2025, 21:41
Η action 4 η αλήθεια είναι ότι είναι υποδεέστερη και από την action 3 λόγω αδιάβροχο ποίησης για αυτό και είναι πιο οικονομική, παιζει στα 239, καλύτερα να δούμε την action 5 αλλά με προβληματίζει λίγο το βάρος της ιδιαίτερα αφού σου έφυγε η 7 που είναι ελαφριά από το κράνος

harris_x
12/06/2025, 21:44
Η action 4 η αλήθεια είναι ότι είναι υποδεέστερη και από την action 3 λόγω αδιάβροχο ποίησης για αυτό και είναι πιο οικονομική, παιζει στα 239, καλύτερα να δούμε την action 5 αλλά με προβληματίζει λίγο το βάρος της ιδιαίτερα αφού σου έφυγε η 7 που είναι ελαφριά από το κράνος

Δεν μου έφυγε απο το κράνος.
Στο τιμόνι την είχα και δεν την είδα οταν έφευγε. :(

Προτείνεις την 5 δηλαδή αντί για την 13;

Nomand
12/06/2025, 21:48
Δεν μου έφυγε απο το κράνος.
Στο τιμόνι την είχα και την είδα οταν έφευγε. :(

Προτείνεις την 5 δηλαδή αντί για την 13;

Το τελευταίο διαστημα οι περισσότεροι πελάτες την 5 αγοράζουν και μου λένε πολύ καλά σχόλια για μπαταρία και θέματα θερμοκρασίας που είχαν με προηγούμενα μοντέλα όπως πχ η 3 που έχω εγώ

harris_x
12/06/2025, 21:55
Το τελευταίο διαστημα οι περισσότεροι πελάτες την 5 αγοράζουν και μου λένε πολύ καλά σχόλια για μπαταρία και θέματα θερμοκρασίας που είχαν με προηγούμενα μοντέλα όπως πχ η 3 που έχω εγώ

Θα το σκεφτώ.
Η αλήθεια ειναι ότι τείνω προς τη 13 αλλά θα το ψάξω κι άλλο.

Nomand
12/06/2025, 21:59
Θα σου δώσω και μια βάση που έχω για το τιμόνι που δεν την βάζω πλέον επειδή έχω τη μάσκα που και να κρεμαστείς επάνω της δεν φεύγει με τπτ η κάμερα

harris_x
12/06/2025, 22:35
Θα σου δώσω και μια βάση που έχω για το τιμόνι που δεν την βάζω πλέον επειδή έχω τη μάσκα που και να κρεμαστείς επάνω της δεν φεύγει με τπτ η κάμερα

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, θα μιλήσουμε :)

Panos760
13/06/2025, 05:27
Να προσθέσω πως η DJI action 5 έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 40 giga κ είναι 14gr πιο ελαφριά από την 13.
Στα 3 χρόνια που έχω την 10, δεν μου έχει φύγει ποτέ από τα κράνη που έχω, έχω 4 συν 1 κράνος ποδηλάτου.
Δικαιολογημένα όμως κάποιος μπορεί να φοβάται κ γι'αυτό τόσο η GoPro κ η DJI έχουν εξαρτήματα που στερεώνουν τις κάμερες στο στήθος κ τον καρπό.
Για τον καρπό δεν ξέρω τι εικόνα βγάζει, αλλά για το στήθος δίνει μια ωραία προοπτική, με το καντράν μέσα στην εικόνα κ με λιγότερο θόρυβο, αφού η κάμερα καλύπτεται από την ζελατίνα.
Το χρησιμοποιεί γνωστός μου με KLX όταν πάει off road.
Ακούγεται το μοτέρ κ σχεδόν καθόλου ο θόρυβος του αέρα.

harris_x
13/06/2025, 08:27
:hmm:

https://youtu.be/F1OwhtjaPVI?si=GxtTEWZj34clL0Rk

nickald
13/06/2025, 13:44
Πρεπει να εχει παρει πακετο απο την dontGopro αυτος ο τυπος.

harris_x
14/06/2025, 12:00
Η αγορά έγινε.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αγαπητοί :D

463035 (https://www.kotsovolos.gr/imaging/action/cameras/312413-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86-gopro-hero13-black)

karellen
14/06/2025, 12:06
Καλές λήψεις Χάρη! :beer:

Nomand
14/06/2025, 12:38
Η αγορά έγινε.

463035 (https://www.kotsovolos.gr/imaging/action/cameras/312413-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86-gopro-hero13-black)

Τώρα θα φαινόμαστε πιο ομορφοι στις βόλτες:p

grinderx
14/06/2025, 13:23
Μεγειά Χάρη!

Panos760
14/06/2025, 13:52
Η αγορά έγινε.

Καλές λήψεις!
Από το site της GoPro?
Είναι καλύτερη τιμή κ δωρεάν συνδρομή 1 χρόνο για online storage.

harris_x
14/06/2025, 15:10
Καλές λήψεις!
Από το site της GoPro?
Είναι καλύτερη τιμή κ δωρεάν συνδρομή 1 χρόνο για online storage.
Thanks.

Οχι, απο εδώ.
Τη βρήκα σε καλή τιμή και τη χτύπησα.

Sorath
14/06/2025, 15:51
Καλές λήψεις Χάρη!

Εγώ με την 11 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα υπερθέρμανσης. Όλα καλά προς το παρόν.

RaGe_Raptor
14/06/2025, 17:23
Καλές λήψεις Χάρη!

Εγώ με την 11 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα υπερθέρμανσης. Όλα καλά προς το παρόν.

Η δικιά μου μέχρι 10λεπτο κι αυτό όχι σίγουρα :bawl:

Βέβαια, με όλα τα features on (gps , 10bit etc,etc)

Χάρη καλορίζικη:beer:

harris_x
14/06/2025, 19:46
Η δικιά μου μέχρι 10λεπτο κι αυτό όχι σίγουρα :bawl:

Βέβαια, με όλα τα features on (gps , 10bit etc,etc)

Χάρη καλορίζικη:beer:

Την 11 έχεις κι εσυ;

RaGe_Raptor
14/06/2025, 21:06
Την 11 έχεις κι εσυ;

Ναι

harris_x
14/06/2025, 21:10
θα σας πω εντυπώσεις σύντομα.

Ελπίζω αυτό που διάβασα για την υπερθέρμανση (ότι λύθηκε το πρόβλημα και γι' αυτο ξαναέβαλαν το GPS) ισχύει.

DoctoR_k6
15/06/2025, 08:49
Καλά βίντεο Χάρη!!! :beer:
Και εγώ με την 11 όλα οκ έως τώρα…:D

harris_x
17/08/2025, 19:58
follow up για την GoPro HERO 13: H κάμερα λειτουργεί άψογα και δεν έχει θέμα υπερθέρμανσης.

Άσχετο: Η GoPro MAX 360 βγήκε σε προσφορά που αξίζει πολύ κατα τη γνωμη μου, στα 269,00€.
Βέβαια σύντομα βγαίνει η GoPro MAX 2.

husky21
17/08/2025, 20:34
follow up για την GoPro HERO 13: H κάμερα λειτουργεί άψογα και δεν έχει θέμα υπερθέρμανσης.

Άσχετο: Η GoPro MAX 360 βγήκε σε προσφορά που αξίζει πολύ κατα τη γνωμη μου, στα 269,00€.
Βέβαια σύντομα βγαίνει η GoPro MAX 2.

οχι δεν αξιζει
δεν ηταν καλη ουτε οταν πρωτοβγηκε
οι ινστα 360 υπερτερουν κατα πολυ

harris_x
17/08/2025, 20:45
οχι δεν αξιζει
δεν ηταν καλη ουτε οταν πρωτοβγηκε
οι ινστα 360 υπερτερουν κατα πολυ

Την έχεις;
Αυτή ή την Insta;

Κι όταν λες ότι δεν είναι καλή, τι εννοείς;
Σε τι υπερτερούν οι Ιnsta;

husky21
17/08/2025, 21:20
Την έχεις;
Αυτή ή την Insta;

Κι όταν λες ότι δεν είναι καλή, τι εννοείς;
Σε τι υπερτερούν οι Ιnsta;

Οχι δεν εχω καμια απο τις 2
αλλα οταν εψαχνα να παρω ολα τα ριβιου απο απλους χρηστες μεχρι επαγγελματιες ελεγαν οτι σε ποιοτητα εικονας και ειδικα το.βραδυ
ειναι εμφανως πισω η gopro
Τελικα κατεληξα να μην παρω 360 καμερα γιατι καταλαβα
οτι θελει και πολυ δουλεια μετα στο εντιτινγκ για
να βγει ωραιο αποτελεσμα και δεν ειχα διαθεση να ασχοληθω

harris_x
17/08/2025, 21:34
Όταν την πρωτοπήρα με δυσκόλευε λίγο η εφαρμογή που για να τραβήξεις πχ μια μηχανή που σε προσπερνάει έπρεπε να ορίσεις κάθε σημείο περιστροφής του κάδρου.
Το πρόβλημα αυτο διορθώθηκε με το update της εφαρμογής που πλεον επιλέγεις τι θελεις να φαίνεται στο κάδρο και αυτο κεντράρεται αυτόματα.

Στην ποιότητα της εικόνας σε ημερήσια πλάνα δεν ειδα να υστερεί κάπου.
Στα βραδινά δεν ξέρω αν υστερεί γιατι δεν έχω δει βίντεο απο την Insta.

Γενικώς νομίζω οτι αξιζει σαν αγορά ειδικά τωρα που η τιμη εχει πέσει στο μισό.

harris_x
17/08/2025, 21:36
Αυτο που σίγουρα πρέπει να εχει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής είτε της GoPro είτε της Insta/DJI, ειναι ισχυρό Η/Υ ή κινητό.

RaGe_Raptor
27/08/2025, 17:30
H 11 συνεχίζει τα ιδια. Πριν 1 χρόνο μου ενέκριναν αντικατασταση αλλα δεν προχώρησα αφού θα έστελναν πάλι 11. Επικοινώνησα πάλι μαζί τους κ μου δίνουν την 12, πλέον. Τους ζήτησα προσφορα γθα την 13. Για να δούμε.

Από after sales παντως ειναι δυνατοί.

RaGe_Raptor
05/09/2025, 06:40
Εντέλει θα μου στείλουν την 12.
Δεδομένης της τιμής των 299 στο επίσημο, ποια θα ήταν μια τίμια τιμη πώλησης?