View Full Version : Επόμενα Track Days
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Διάβασες το άρθρο?
Εχμ, ενα δικιο το'χεις. Τωρα το ειδα το λινκ ;)
Vassilis
01/06/2023, 22:12
Όχι όλοι,όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα αλλά είναι και επικίνδυνα αν δεν έχεις πραγματικά καλό ρυθμό ώστε να τα κρατάς σε θερμοκρασία λειτουργίας!εγώ τα έβαλα κυριακή πρωί και έπαθα σοκ.εκεί κατάλαβα πόσο γλυστρούσα με τα supercorsa!
Εγώ τώρα έχω για την πίστα το tuono v4 factory του 23!δεν μου αρέσουν τα ss αν και ξέρω πως έχουν πλεονέκτημα...
Ωραίος! Κάποια στιγμή θέλω να την κάνω την κίνηση Σέρρες με την μηχανή. Ίσως του χρόνου.
peterTHErider
01/06/2023, 22:26
Ωραίος! Κάποια στιγμή θέλω να την κάνω την κίνηση Σέρρες με την μηχανή. Ίσως του χρόνου.
Με το καλό!:beer:
Καλησπέρα σε όλους.Έχει ένα τρακντει 8-9 Ιουλίου στις Σέρρες.Απο άποψη ζέστης παλεύεται??
macdeath_s
26/06/2023, 18:12
Χτες έκανα με 30-31 περίπου (Montmelo που έχει 60% υγρασία :p) και είχα ζυγιστεί το απόγευμα, ξαναζυγίστηκα με το που γύρισα και ήμουν -2 κιλά με συνεχή κατανάλωση υγρών, ξηρών καρπών (ανάλατων) και μπανάνα. Είχα κάνει και παλιαότερα με 35 σχεδόν και κάποια στιγμή τα ίδα ζόρικα. Οι συμβουλές μου είναι οι εξής:
- Πολλά υγρά αλλά χωρίς ακραίες λήψεις, πίνε συχνά και μικρές ποσότητες. Απέφυγε πολλά redbull/monster κλπ καλύτερα κανα φυσικό ισοτονικό και κυρίως νερό. Από φαί καλύτερα φρούτα ή κάτι ανάλατο.
- Ρίξε 0.1-0.2 bar τις πιέσεις από ότι παίζει κανονικά και μέτρα καπάκια με το που βγαίνεις από τα sessions. Η ζέστη βοηθάει για να έρχονται σε θερμοκρασία τα λάστιχα αλλά η ακραία ζέστη δημιουργεί έλλειψη πρόσφυσης επίσης.
- Καλύτερα μην προσπαθήσεις να κατεβάσεις χρόνους μια μέρα καύσωνα. Κυρίως για την κόπωση και ύστερα για την πρόσφυση.
- Όταν αρχίσουν να αναβοσβήνουν κόκκινα τα leds κόψε ταχύτητα και κάνε όσα χλμ "κρυώματος" μπορείς για να πάρει αέρα το μοτόρι χωρίς να ζορίζεται
- ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Αν νιώσεις ζάλη, αδιαθεσία το οτιδήποτε μην το υποτιμήσεις. Είναι πολύ ύπουλη η ηλίαση. Βγες κατευθείαν έξω χωρίς δεύτερη σκέψη, "γδύσου" όσο μπορείς και βάλε κάτι παγωμένο στο σβέρκο σου. Αν δεις ότι δεν συνέρχεσαι ή μάλλον όπως και να χει καλύτερα, μίλα σε γιατρό.
Αν πας να το ευχαριστηθείς και αν θες να ρίξεις δεύτερα μαζί σου όσο πέφτει μόνο το laptime και όχι εσύ :beer: Πιστεύω Σέρρες δεν θα είναι τόσο τραγικά όσο Αθήνα/Θεσσαλονίκη
Εάν πάω,δεν τίθεται ζήτημα να πιέσω,δεν έχω μπει ποτέ πίστα.Γι αυτό και ρωτάω για την ζέστη,δεν έχω βάλει ποτέ φόρμα.Οκ, εννοείται θα ζεσταθώ αρκετά και θα ιδρώσω αλλα αν ειναι να κολυμπάμε στον ιδρώτα δεν ξέρω..
macdeath_s
26/06/2023, 19:09
Τι forecast δίνει ? Μέχρι 30 βαθμούς "παλεύεται" το ιδανικό για μένα είναι 24-28. Τα 2 κιλά που σου πα πριν με το Crossfit δεν τα χω καταφέρει ποτέ :D
Νομίζω γύρω στο 35αρι θα φτάσει..Συμφωνώ για το 24-28.. Προχθές βγηκα βόλτα με μπουφάν κορντούρα χωρις την αντιανεμικη επένδυση.Στην πορεία ήμουν κομπλέ,οταν μειωναμε ταχύτητα ανοιγα το μπουφάν.. Φαντάζομαι με δερμάτινη φόρμα θα ναι χειρότερα(δεν είναι και διάτρητη)
dimitris23
26/06/2023, 21:09
Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα πίστας. Νοικιάζουν στη πίστα δερμάτινη φόρμα; γιατί να αγοράσω για μια δυο φορές το χρόνο είναι δύσκολο οικονομικά
Νομίζω γύρω στο 35αρι θα φτάσει..Συμφωνώ για το 24-28.. Προχθές βγηκα βόλτα με μπουφάν κορντούρα χωρις την αντιανεμικη επένδυση.Στην πορεία ήμουν κομπλέ,οταν μειωναμε ταχύτητα ανοιγα το μπουφάν.. Φαντάζομαι με δερμάτινη φόρμα θα ναι χειρότερα(δεν είναι και διάτρητη)
Με 35 βαθμούς είναι πολύ ζορικα τα πράγματα.
Μέσα στην πίστα, υπό τον ήλιο δηλαδή και με την άσφαλτο να βράζει θα την νιώθεις σαν 50 βαθμούς. Αν δεν είναι διάτρητη η φόρμα ακόμα χειρότερα. Αν μένεις κοντά στην πίστα, Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, πήγαινε. Κάνε το κέφι σου χαλαρά και όταν νιώσεις κούραση σταμάτα. Αν έχει επιλογή να πληρώσεις τη μισή μέρα αγόρασε μόνο τη μισή πρωινή. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ο,τι σου είπε ο macdeath.
Δεν είναι ντροπή να σταματήσεις ή να αποφασίσεις να αφήσεις ένα session. Πριν 2 βδομάδες που μπήκα πίστα αποφάσισα να μην μπω στο τελευταίο session γιατί ένιωθα κουρασμένος και το κατάλαβα όταν στο προτελευταίο session έκανα κάποια λάθη καθαρά από έλλειψη συγκέντρωσης λόγω κούρασης.
Ναι Δημήτρη,νοικιάζουν εξοπλισμό με 40€ νομίζω.
Geioan εαν αποφασισω τελικα να παω θα κανω αυτό που λες,προς το μεσημέρι στην καλη ζεστη θα σταματήσω.
Επειδή δεν έχω γράψει ποτέ εδώ....:D
444394
sapila racing
28/06/2023, 16:46
Επειδή δεν έχω γράψει ποτέ εδώ....:D
444394
:cry: :cry:
Έφυγα με την πίσω κουβέρτα φορεμενη :smokin:
Έφυγα με την πίσω κουβέρτα φορεμενη :smokin:
Αυτό με την κουβέρτα πήγα να το κάνω και εγώ αργησα να παρω γραμμη οτι βγαινουμε και κεκτημένη ταχυτητα:lol:...ευτηχως με είδε το μηχανάκι στο box πίσω μου...
Επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θέμα πίστας. Νοικιάζουν στη πίστα δερμάτινη φόρμα; γιατί να αγοράσω για μια δυο φορές το χρόνο είναι δύσκολο οικονομικά
Διευκρίνηση!! Σε οργανωμένο τρακντει έχει ενοικίαση εξοπλισμού,όχι σε ελεύθερη προπόνηση
grharris
29/06/2023, 22:15
Νομίζω ότι στις Σέρρες, που είναι και η μόνη πίστα που έχει ελεύθερη προπόνηση, μπορείς να βρεις να νοικιάσεις φόρμα.
Αν θες, είναι εύκολο να μάθουμε λεπτομέρειες.
Δεν ξέρω το κόστος ενοικίασης, αλλά αν είναι κοντά στα 20€ την μέρα με 3 μέρες κάθε φορά (για Σέρρες), τότε για 2 φορές τον χρόνο, θα σου κοστίσει 120€.... Ίσως να δεις για μια μεταχειρισμένη καλύτερα, την οποία κάποια στιγμή θα την πουλήσεις και θα πάρεις και κάποια λεφτά πίσω.
gtpkrider
17/04/2024, 10:51
Γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται να γίνει κάποιο td στα Μέγαρα σχετικά σύντομα; Βλέπω πως td για αυτοκίνητα έχουν ανακοινωθεί/γίνει, έχουν γίνει κάποια με pitbikes στην μικρότερη πίστα, αλλά τίποτα ακόμη για μηχανές στην κύρια.
edit:Ειχα στείλει για να μάθω αν πρόκειται να ανοίξει η πίστα, στα πρότυπα αυτής των Σερρών για δοκιμές / ελεύθερη προπόνηση και αν πρόκειται να βγάλουν πρόγραμμα, εδώ και αρκετό καιρό, με ενημέρωσαν πως θα ανακοινωθεί σύντομα αλλά δεν είδα κατι. Οπότε ρωτάω και εδώ, μήπως και έχασα κάποιο update.
Ειχα στείλει για να μάθω αν πρόκειται να ανοίξει η πίστα, στα πρότυπα αυτής των Σερρών.
Εδω με μπερδεψες
gtpkrider
17/04/2024, 11:14
νομίζω πως στην πίστα στις Σέρρες μπορείς να μπεις όχι μόνο σε μερα που έχει αγώνα ή td αλλά και κάποιες random ημέρες. Πιθανό να είχα παρανοήσει αυτό που άκουσα, αλλά αυτό κατάλαβα.
στΑς σεRRας μπορεις να μπεις ειτε σε οργανωμενο TD, η σε ελευθερη προπονηση καθημερινες, η ακομα και ΣΚ αν δεν εχει καποιο event
Στο χωραφι, δεν ιππαρχει ο ορος ελευθερη προπονηση. Πρεπει καποιος διοργανωτης να τη κλεισει, και μετα εσυ ως συμμεςτεχων να μπεις
gtpkrider
17/04/2024, 13:53
Thanks για την επιβεβαίωση. Κρίμα ρε γμτ... Μια πίστα έχουμε στην Αττική και αυτή κλειστή το μεγαλύτερο διάστημα.
ratamahatta
18/04/2024, 07:16
στΑς σεRRας μπορεις να μπεις ειτε σε οργανωμενο TD, η σε ελευθερη προπονηση καθημερινες, η ακομα και ΣΚ αν δεν εχει καποιο event
Στο χωραφι, δεν ιππαρχει ο ορος ελευθερη προπονηση. Πρεπει καποιος διοργανωτης να τη κλεισει, και μετα εσυ ως συμμεςτεχων να μπεις
Στα μέγαρα πλέον δεν εμπλέκεται διοργανωτής , έχουν ρίξει ban μάλλον , την διοργάνωση μέχρι και πέρυσι την έκανε η ίδια η πίστα-ιδιοκτήτης
Αναμένουμε
ratamahatta
20/05/2024, 23:00
453082
Track day 2ημερο από την extreme track days μετά από χρόνια στα μέγαρα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε , το κακό για μένα είναι τα 4 γκρουπ που σημαίνει ότι μπαίνεις ανά 1 ώρα στην πίστα
ratamahatta
23/05/2024, 13:41
Αν κατέβει κανείς και δει ένα sv650x,ας μιλήσει
Εγώ εκεί θα είμαι μετά από πολυυυ καιρό
Σαββατο θα ειμαι και εγω.
ratamahatta
23/05/2024, 15:49
Σαββατο θα ειμαι και εγω.
Κυριακή θα πάω εγώ , ξέχασα να το γράψω.
Καλά γυρολόγια
Και γω Κυριακή καλώς εχόντων των πραγμάτων,cbr600rr 08' murelato:)
ratamahatta
23/05/2024, 19:33
Και γω Κυριακή καλώς εχόντων των πραγμάτων,cbr600rr 08' murelato:)
Θα εχω τον νου μου,αν με δεις μιλά…. δεν είμαι σνομπ:D
RaGe_Raptor
23/05/2024, 21:39
ένα όμορφο αρθράκι με τον πολύ εύστοχο τίτλο "It's all about the escape" από το αμερικάνικο rrw. το μοιράζομαι για όσους θα πάτε για td (να περάσετε όμορφα) και κυρίως για όσους το σκέφτεστε. μην το σκεφτεστε.
453189
DrIoannis
24/05/2024, 08:23
Ακόμη δεν έχουν ρεύμα στην πίστα στα Μέγαρα;
ratamahatta
27/05/2024, 09:54
Πήγα χθες μετά από 3 χρόνια στα μέγαρα και πρώτη φορα με το sv
Ο καιρός ιδανικός , η πίστα καθαρή και κόσμος όσος έπρεπε
Τα 4 γκρουπ σημαίνει μεγάλη αναμονή αλλά το πρόγραμμα βγήκε ακριβώς , έκανα 6 sessions
Ωραία ήταν δούλεψα κάποια πράγματα και έχω να διορθώσω μερικά αλλά διασκέδασα.
Στους αρχάριους που μπήκα εκτός από τα 2 πρώτα sessions που βρήκα λίγο κόσμο μπροστά μου , στα υπόλοιπα ξεκινώντας από τους πρώτους και δεν με ενόχλησε κανείς , ειδικά μετά το μεσημέρι είχε αραιώσει ο κόσμος με αποκορύφωμα το τελευταίο που μπήκα με 4 μηχανές μέσα
Ρεύμα δεν είχε παντως
Από ερώτηση που έκανα έμαθα ότι θα συνεχίσει η extreme με track day στα μέγαρα
Σαββατο παντως ειχαν ανεβασει αρκετους απο τους αρχαριους στους ενδιαμεσους. Γρηγορους κτλ δεν ειχε κοσμο. Καλα ηταν παντως αν και δε το ευχαριστηθηκα γιατι εξυνα την εξατμιση και πρεπει να τη μονταρω για να τη σηκωσω :p
Όσο χρεώνει 80 ευρώ τη συμμετοχή και οι παροχές είναι μια απ τα ίδια δε θα έπρεπε να πατάει κόσμος...αλλά....
Όσο χρεώνει 80 ευρώ τη συμμετοχή και οι παροχές είναι μια απ τα ίδια δε θα έπρεπε να πατάει κόσμος...αλλά....
Αυτο
ratamahatta
27/05/2024, 15:21
+650
αλλά δυστυχώς μιας και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση κοντά είναι μονοδρομος για όποιον θέλει να μπει στην «πίστα»
Σε αλλά νέα η speed force ,πίστα καρτ στο Κορωπι , επενδύει σε νέα πίστα καρτ διεθνών προδιαγραφών ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει διεθνής αγώνες καρτ.
Ας ελπίσουμε να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης από μοτοσυκλετες
Σε βλέπω πολύ χλωμό...επίσης τα μεγαρα δεν είναι πιστα...έμπαινα παλιότερα πολύ συχνά..όταν. πήγα σερρες έχασα κάθε ενδιαφέρον..
Συζητηση που εχει γινει πολλες φορες και δεν εχει νοημα.
Εφοσον δεν υπαρχει εναλλακτικη ,παιζουμε με οτι εχουμε.
Η δεν παίζεις καθόλου μήπως και περάσει το μήνυμα αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα ακόμα μεγαλύτερη..
Vassilis
27/05/2024, 22:10
+650
αλλά δυστυχώς μιας και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση κοντά είναι μονοδρομος για όποιον θέλει να μπει στην «πίστα»
Σε αλλά νέα η speed force ,πίστα καρτ στο Κορωπι , επενδύει σε νέα πίστα καρτ διεθνών προδιαγραφών ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει διεθνής αγώνες καρτ.
Ας ελπίσουμε να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης από μοτοσυκλετες
Αυτή στα Σπατά λες ε; Για καρτ θα είναι πολύ ωραία αλλά μηχανές δεν νομίζω ότι βολεύονται σε πίστες καρτ
ratamahatta
28/05/2024, 07:32
Αυτή στα Σπατά λες ε; Για καρτ θα είναι πολύ ωραία αλλά μηχανές δεν νομίζω ότι βολεύονται σε πίστες καρτ
Ναι , ακόμα ετοιμάζεται.
Δεν βολεύονται σίγουρα εκτός από τα πιο μικρά κυβικά αλλά για καμία προπόνηση αραιά καλά θα ήταν
Η δεν παίζεις καθόλου μήπως και περάσει το μήνυμα αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα ακόμα μεγαλύτερη..
Αρκετα χρονια κοσμος δεν επαιζε και εμεινε και κλειστη η πιστα. Εγινε τιποτα; Οχι. Αρα τρυπα στο νερο.
TheRegulator
28/05/2024, 09:13
Δεν το περιμενα οτι θα εγραφα σε αυτο το ποστ τοσο συντομα. Απ οτι φαινεται το πρωτο τρακ ντει μαζι με εκπαιδευση θα γινει τελη Σεπτεμβριου στην γειτονικη Ιταλια στην πιστα της Κρεμονα.
Δεν εχω ιδεα για το track layout ουτε για το τι θα χρειαστει το μηχανακι περα απο ενα σερβις πριν, λαστιχα και τακακια. Οποιος θελει ας με διαφωτισει στο τι να κανω, τι να περιμενω και πως να προετοιμαστω γι αυτο!
ΥΓ. Ολα για το ινστα και 15 λεπτα αδρενα την φορα.....
harris_x
28/05/2024, 09:18
Αρκετα χρονια κοσμος δεν επαιζε και εμεινε και κλειστη η πιστα. Εγινε τιποτα; Οχι. Αρα τρυπα στο νερο.
Δεν έμεινε κλειστή λόγω έλλειψης κόσμου.
Αυτό ακριβώς...όσοι ξέρουν ξέρουν..το χωράφι θέλει σνόμπαρισμα να σταματήσει να ναι χωράφι και μετά ας χρεώνει 80 τη μέρα...
Μέγαρα θα έδινα μέχρι 40 ευρώ και αυτό καθημερινή..δεν είναι φτιαγμένη για τον αριθμό μότο που βάζουν μέσα στο εκάστοτε τρακντει του σκ..
Ατυχη συγκριση αλλα, επειδη δλδ δεν ιππαρχει καλο γκομανακι να πηδηξουμε, θα συμβιβαστουμε με τη μαγισσα κιρκη, τη γρια κοτα, τη Βασιλειαδου ξερω γω.... Πιο καλη η μοναξια (για μενα τουλαχιστον)
Ναι συμφωνω, απο το να πιεσεις στο δρομο, 1000 φορες τα Μεγαρα, αλλα ετσι δε λυνουμε το προβλημα :nono:
RaGe_Raptor
28/05/2024, 12:33
Δεν το περιμενα οτι θα εγραφα σε αυτο το ποστ τοσο συντομα. Απ οτι φαινεται το πρωτο τρακ ντει μαζι με εκπαιδευση θα γινει τελη Σεπτεμβριου στην γειτονικη Ιταλια στην πιστα της Κρεμονα.
Δεν εχω ιδεα για το track layout ουτε για το τι θα χρειαστει το μηχανακι περα απο ενα σερβις πριν, λαστιχα και τακακια. Οποιος θελει ας με διαφωτισει στο τι να κανω, τι να περιμενω και πως να προετοιμαστω γι αυτο!
ΥΓ. Ολα για το ινστα και 15 λεπτα αδρενα την φορα.....
Βίντεο από αγωνιζόμενους και mental preparation.
https://youtu.be/snGbCEcasNc?si=8R06bbGI3CwE7iR5
Αυτό ακριβώς...όσοι ξέρουν ξέρουν..το χωράφι θέλει σνόμπαρισμα να σταματήσει να ναι χωράφι και μετά ας χρεώνει 80 τη μέρα...
Μέγαρα θα έδινα μέχρι 40 ευρώ και αυτό καθημερινή..δεν είναι φτιαγμένη για τον αριθμό μότο που βάζουν μέσα στο εκάστοτε τρακντει του σκ..
Γνωριζω πολυ καλα γιατι ειχε κλεισει τοτε. Το οτι θεωρειτε πως αν γινει μποικοταζ θα συγκινησει τον ιδιοκτητη να βαλει λεφτα , οταν εγινε ατυχημα με θανατο και δεν ιδρωσε, ειναι αστειο.
Εχει αποδειχθει με καθε τροπο οτι η φαση ειναι ,αυτο υπαρχει και αν σας αρεσει.
Προφανως και εγω θα ηθελα μια πιστα επιπεδου Σερρων στη πρωτευουσα, αλλα ειναι μια συζητηση που παει δεκαετια και βαλε και δεν εχει γινει τιποτα.
Σαββατο που πηγα εγω παντως στους γρηγορους δεν ειχε ψυχη.
Ατυχη συγκριση αλλα, επειδη δλδ δεν ιππαρχει καλο γκομανακι να πηδηξουμε, θα συμβιβαστουμε με τη μαγισσα κιρκη, τη γρια κοτα, τη Βασιλειαδου ξερω γω.... Πιο καλη η μοναξια (για μενα τουλαχιστον)
Ναι συμφωνω, απο το να πιεσεις στο δρομο, 1000 φορες τα Μεγαρα, αλλα ετσι δε λυνουμε το προβλημα :nono:
Αν βρεθεις σε κανα νησι μονο με τη Βασιλειαδου, ριχτο στη χειρονακτικη τοτε εσυ :lol:
Το προβλημα δε λυνεται γιατι δε θελει ο ιδιοκτητης να το λυσει. Δεν εχει καμια σχεση με μας και δε μπορουμε να κανουμε κατι. Το κρατος πρεπει να ενδιαφερθει κανονικα. Που πλεον κυνηγαει αυτους που τρεχουν στο δρομο αλλα δε σου προσφερει ασφαλης εναλλακτικη.
Τα ιδια και τα ιδια επαναλαμβανουμε.
Θες να μπεις Μεγαρα; Μπες.
Δε θες; Πουλα τη μηχανη ή τρεχα στο δρομο (ή γκρινιαζε στο πληκτρολογιο).
Δυστυχως αυτες ειναι οι επιλογες.
Οσοι προφανως εχουν το μπατζετ πανε βορεια,ανατολικα κτλ και δεν ασχολουνται.
TheRegulator
28/05/2024, 20:07
Βίντεο από αγωνιζόμενους και mental preparation.
https://youtu.be/snGbCEcasNc?si=8R06bbGI3CwE7iR5
Η φταιει που τα λεει στα Ιταλεζικα ή εγω κατι δεν καταλαβαίνω!
Ειδα on board απο εναν αλλο με ενα ντουκατι, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τις γραμμες ουτε το body position του... ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΠ ΑΣΧΕΤΟΣ.... Βρηκα ενα σαιτ με οικονομικα φερινγκ just in case...
Συμφωνώ με Dant3 :beer:
Ενώ ήμουν Κυριακή και ηταν μια χαρα στους μεσαίους ,παρολου που ο ζαφειρο καποια στιγμη το φορτωσε το γκρουπακι παλι καλα ηταν.Η πιστα καθαρη και θα εκλεινε χωρις καμια πτωση αν τελευταια στιγμη δεν πεφταν 2 στους expert.
Ναι η πιστα των Σερρών μαμαει αλλα αν ειναι να πηγαινω μια φορα στα δυο χρονια η ακομα και στον ενα χρονο,καληνυχτα.
Τα εχουμε πει πολλες φορες και τα ξερουμε ολοι,ας ειναι εκει τα μεγαρα να βγαζουμε την οποια μουρλα μας για να μπορουμε να ειμαστε και στο δρομο νορμαλ.
Τεταρτες ειναι ανοιχτα απο 15:00 me 20:00 καθε βδομαδα απ οτι ειπαν.
Τα μεγαρα με τα οποια αρνητικα του ειναι μεγαλο σχολειο.
Η φταιει που τα λεει στα Ιταλεζικα ή εγω κατι δεν καταλαβαίνω!
Ειδα on board απο εναν αλλο με ενα ντουκατι, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τις γραμμες ουτε το body position του... ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΠ ΑΣΧΕΤΟΣ.... Βρηκα ενα σαιτ με οικονομικα φερινγκ just in case...
Θα πας track day ή θα κάνεις σχολείο? Με ποιον διοργανωτή αν επιτρέπεται? Θα σε συμβουλευα να κάνεις κάποιο μάθημα πρώτα οδήγησης στην πίστα ή να μπεις σε κάποια πιο αργή/τεχνική πίστα. Η Κρεμόνα είναι πολύ ωραία πίστα αλλά αρκετά γρήγορη. Έχω τρέξει μερικές φορές. Δεν κάνει όμως για κάποιον που μπαίνει 1η φορά. Ακόμα και με το group των amateur να μπεις θα είσαι επικίνδυνος και για σένα και για τους άλλους.
Ξέρω έναν διοργανωτή εδώ στην Ιταλία που έχει γκρουπ και για τους "1st time". Prima in pista λέγονται. Ψαχτους στο ινσταγκραμ
Συμφωνώ με Dant3 :beer:
Ενώ ήμουν Κυριακή και ηταν μια χαρα στους μεσαίους ,παρολου που ο ζαφειρο καποια στιγμη το φορτωσε το γκρουπακι παλι καλα ηταν.Η πιστα καθαρη και θα εκλεινε χωρις καμια πτωση αν τελευταια στιγμη δεν πεφταν 2 στους expert.
Ναι η πιστα των Σερρών μαμαει αλλα αν ειναι να πηγαινω μια φορα στα δυο χρονια η ακομα και στον ενα χρονο,καληνυχτα.
Τα εχουμε πει πολλες φορες και τα ξερουμε ολοι,ας ειναι εκει τα μεγαρα να βγαζουμε την οποια μουρλα μας για να μπορουμε να ειμαστε και στο δρομο νορμαλ.
Τεταρτες ειναι ανοιχτα απο 15:00 me 20:00 καθε βδομαδα απ οτι ειπαν.
Τα μεγαρα με τα οποια αρνητικα του ειναι μεγαλο σχολειο.
Σου είπαν είναι ανοιχτά δηλαδή για ελεύθερη προπόνηση όπως οι Σέρρες??χωρίς διοργάνωση?η το κάνει ο ζαφειρο?
TheRegulator
29/05/2024, 09:02
Θα πας track day ή θα κάνεις σχολείο? Με ποιον διοργανωτή αν επιτρέπεται? Θα σε συμβουλευα να κάνεις κάποιο μάθημα πρώτα οδήγησης στην πίστα ή να μπεις σε κάποια πιο αργή/τεχνική πίστα. Η Κρεμόνα είναι πολύ ωραία πίστα αλλά αρκετά γρήγορη. Έχω τρέξει μερικές φορές. Δεν κάνει όμως για κάποιον που μπαίνει 1η φορά. Ακόμα και με το group των amateur να μπεις θα είσαι επικίνδυνος και για σένα και για τους άλλους.
Ξέρω έναν διοργανωτή εδώ στην Ιταλία που έχει γκρουπ και για τους "1st time". Prima in pista λέγονται. Ψαχτους στο ινσταγκραμ
Καλημέρα, με τα λίγα που είδα για την πιστα εχεις απόλυτο δίκιο. Διοργανωτής ειναι η αντιπροσωπεία που αγόρασα την μηχανή εδω στην Ελβετία και απ ότι καταλαβα ειναι και τα δυο μαζι καθώς εχουν instructors. Τους εκανα φολο και θα το ψαξω ενδελεχώς αργοτερα!
ratamahatta
29/05/2024, 10:37
Σου είπαν είναι ανοιχτά δηλαδή για ελεύθερη προπόνηση όπως οι Σέρρες??χωρίς διοργάνωση?η το κάνει ο ζαφειρο?
Την διοργανώνει τα μέγαρα αλλά δεν γνωρίζω αν έχει κριτές κλπ, το κόστος τουλάχιστον πριν 2 Τετάρτες που διάβασα ήταν από της 15:00εως της 20:00 στα 80€ … εδώ γελάμε κ κλαίμε ταυτόχρονα
Τεταρτη ειναι 70 νομιζω. Αλλα το βρισκω αστειο τουλαχιστον.
Θυμαμαι παλιες καλες εποχες που εμπαινα καθημερινες και με 30 ευρω :cry:
Απ οτι καταλαβα το κανει ο Βασιλης απο τα καρτ,αυτος που την ειχε ανοιξει περσυ στα τελειωματα,που ψηνει τα σουβλακια.
Η τιμη απ οτι ακουστηκε θα ειναι 60€,χωρις γκρουπ εκτος αν εχει τοσο κοσμο και χρειαστει να χωριστουν.
Για καποιο ΣΚ Μεγαρα εχει ανακοινωθει κατι αλλο;
ratamahatta
30/05/2024, 14:49
Για καποιο ΣΚ Μεγαρα εχει ανακοινωθει κατι αλλο;
22-23/6 είναι το επόμενο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει στην σελίδα της στο φατσοβιβλιο τα Μέγαρα.
Θα έχουν σφίξει οι ζεστές, καλά την βγάλαμε προχθές
22-23/6 είναι το επόμενο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει στην σελίδα της στο φατσοβιβλιο τα Μέγαρα.
Θα έχουν σφίξει οι ζεστές, καλά την βγάλαμε προχθές
Ειναι ευκολο ενα screenshot για να δω και στοιχεια επικοινωνιας;
nikos/72
01/06/2024, 14:46
καλησπέρα στην παρέα, θα πάει κανένας την τετάρτη 05/06 που έχει ελέυθερη προπόνηση στα μέγαρα;
Ειναι ευκολο ενα screenshot για να δω και στοιχεια επικοινωνιας;
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=30247
453534
ratamahatta
17/06/2024, 10:48
Το ΣΚ που μας έρχεται έχει στα Μέγαρα για όποιον ενδιαφέρετε track day
453893
Ωραία θα ήταν αλλά έχουν πλακώσει οι ζεστές για τα καλά με 33-35 βαθμούς δεν παλεύετε
Καλωσορίζουμε το δεύτερο μισό της σαιζόν με ολοήμερο trackday στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1229127708493648&set=a.700270738046017
Έχει ανακοινώσει και ο χαλαρης 2ημερο στα Μέγαρα για το φθινόπωρο..;)
ratamahatta
20/08/2024, 19:42
Ελπίζω να έχει πεσει κ η θερμοκρασία ώστε να παλεύετε
Ανάλογα πως θα με πάει η δουλεια βέβαια αλλά θα είμαι σε ένα track day
Manalishi
22/08/2024, 09:08
Interested, για να μείνω στα θεματα που παρακολουθώ..:ufo:
ratamahatta
28/09/2024, 15:57
456210
Το Σάββατο που μας έρχεται , λογικά θα είμαι εκει μιας και δεν μπόρεσα στο προηγούμενο
Αν έρθει κανείς ας πει ένα γεια
Υπάρχει μια περίπτωση να τα καταφέρω και να είμαι..;)
Manalishi
29/09/2024, 09:20
Λες να τα καταφέρω...??
ratamahatta
29/09/2024, 11:21
Λες να τα καταφέρω...??
Έλα ντε :lol:
Η πλάκα είναι ότι 9/10 φορές που θέλω να μπω κάτι με βγάζει εκτός , σήμερα έμεινα με το αμάξι , μάλλον τρόμπα συμπλέκτη , και μιας που θα παει συνεργείο θα γίνει και το ετήσιο σέρβις 1 μήνα πιο νωρίς
Πιστεύω 350€ σίγουρα αλλά …… fuck it
TheRegulator
30/09/2024, 09:31
Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος, 20 του μηνα στο Circuit de Bresse..
Manalishi
02/10/2024, 12:54
456314
TheRegulator
02/10/2024, 18:23
456314
Το σουκου στα Σέρρες με το Aprilia του Σπύρου θα ήταν φωτιά αλλά δεν παίζει να γίνεται…:cry:
Manalishi
03/10/2024, 02:28
Δηλώθηκε συμμετοχή για το Σάββατο...
ratamahatta
03/10/2024, 22:31
Δηλώθηκε συμμετοχή για το Σάββατο...
Ωραίος, και εγώ μέσα
Ελπίζω ο καιρός να μην έχει βροχές μόνο
Κανόνισε να βρεθούμε για μια γνωριμία
ratamahatta
06/10/2024, 08:38
Προλάβαμε μέχρι το break να μπούμε 3 φορές , την πρώτη δεν την μετράω καθώς είμασταν σε αναγνωριστικό session με τους πλοηγούς
Αφού ζεσταθήκαμε ……. άνοιξαν οι ουρανοί και τέλος
Κρίμα , τουλάχιστον είχα παρέα τον manalishi και γελάσαμε , επίσης και ο gavrillet εκεί
456444
Manalishi
15/11/2024, 11:04
458146
Μάλλον θα παρεβρεθώ. (Για) Το Speed Triple θέλ(ω)ει πολύ δουλειά ακόμη....
harris_x
15/11/2024, 11:25
458146
Μάλλον θα παρεβρεθώ. (Για) Το Speed Triple θέλ(ω)ει πολύ δουλειά ακόμη....
Βρε λες.... :hmm:
harris_x
15/11/2024, 11:39
Δημήτρηηηηηηηηη, σε ζνταν :a024:
458147
2012
Manalishi
15/11/2024, 12:33
:eek:
Ρε τον κατάσκοπο!!
nikos/72
23/11/2024, 10:34
καλημέρες! τελικά θα πάει κανείς αύριο; εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί
ratamahatta
25/03/2025, 07:59
460966
Κυριακή θα είμαι Μέγαρα να βολτάρω καιρού επιτρέποντας, αν έρθει κανείς ας πει ένα γεια
nikos/72
08/05/2025, 07:33
καλημέρες, έχει trackday στις 14-15 Ιουνίου στις Σέρρες. θα πάει κανείς;
peterTHErider
08/05/2025, 11:20
Ναι.
panos_zip
08/05/2025, 14:25
Λογικά θα πάμε και εμείς.
3 μηχανάκια.
Θα το επιβεβαιώσουμε αυτές τις μέρες.
peterTHErider
22/06/2025, 20:06
Οκ.
Αθήνα με το GSXR ποτέ των ποτών, βαριέμαι αφόρητα τις τεράστιες αποστάσεις που τις βγάζεις διαδικαστικά.
Αν βρεθείς βορρά θα σε ξεναγήσω σε όλα τα βόρεια ελληνικά και νοτια Βουλγαρικά πάσα στην Ροδόπη.
Σέρρες πολύ πιο πιθανό.
Σέρρες μέσα Σεπτεμβρίου.
RaGe_Raptor
22/06/2025, 20:10
Σέρρες μέσα Σεπτεμβρίου.
Θα τρέξετε σε διεθνείς κεκαλυμμένους αγώνες? :bawl:
Καλά να είμαστε, θα τα πούμε.
Αν όλα πάνε καλα θα είμαι πανω Οκτωβρίο..θα δείξει το φόρτο εργασίας...:beer:
RaGe_Raptor
22/06/2025, 20:14
Να μας πει ο Χάρης 2 πόσο πάνε τα διαζύγια αυτό το διάστημα για να αποφασίσω :cry:
Να μας πει ο Χάρης 2 πόσο πάνε τα διαζύγια αυτό το διάστημα για να αποφασίσω :cry:
Αστο πουλα το νεφρό σου καλύτερα :bawl:
panos_zip
23/06/2025, 12:13
Κάπου εκεί θα είμαστε και εμείς πάνω. Λογικά όλοι μαζί.
:evil:
peterTHErider
23/06/2025, 12:14
Τον Οκτώβριο ο καιρός εκεί είναι παράξενος.
Και το Σεπτέμβριο η δουλειά εδω πιο παραξενη:cry::lol:
panos_zip
23/06/2025, 12:36
Ισχυεί. Είχα φάει πολύ νερό μια χρονιά.
Θα το δούμε πλησιάζοντας εκείνες οι μέρες ανάλογα με το πως θα πάει η δουλειά αλλά για νωρίτερα δεν το βλέπω.
Nostradamus
23/06/2025, 12:51
Εσυ ρε μαν ποσο πιο πολυ νερο, να πουμε.. :lol:
TheRegulator
13/07/2025, 17:36
Σήμερα το πρόγραμμα είχε Circuit de Bresse.
Κατεβάσαμε χρόνο (απ το πρώτο μου Trackday κατέβασα 16 δευτερολεπτα!)
Δυστυχώς η πολυ ζέστη και οι αναγούλες που είχα δεν βοήθησαν την κατάσταση και έκανα μόλις 25 γύρους…
Τέλος για το καλοκαίρι τα trackday!