PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

MG-KTiNoS
07/08/2016, 12:20
Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται αστείο, αλλά όταν πήγα εγώ φαντάρος, ο Φλωράκης ήταν τρελό βύσμα.
9/88-9/90 πήγα. Θυμήσου τι εγινε τότε.

οκ
Ότι πεις....
:lol:

byron
07/08/2016, 14:22
οκ
Ότι πεις....

Έχεις άποψη και για το ποιοι πήγαιναν ή όχι σε πλοία όταν υπηρέτησα εγώ;
Ενδιαφέρον...

Πες μας και τις διώξεις των αριστερών επί 20ετιας ΠΑΣΟΚ...τότε που βρέθηκαν περισσότεροι δικαιούχοι συντάξεων εθνικής αντίστασης από όλο τον στρατό του συμφωνου της Βαρσοβίας μαζί.

Cpt. Haddock
07/08/2016, 16:04
Η μείωση δημοσίου τομέα (είτε μισθολογικά είτε αριθμητικά) δεν είναι φιλελεύθερη πολιτική ;

Ναι και 40 χρόνια περιμένουμε να τη δουμε να εφαρμοζεται μπας και σταματησουμε να πληρωνουμε ενα καρο φόρους...

Βέβαια στα τετοια μας που κάποιοι πλήρωναν 1500 ευρώ εισφορές, και έχουν φτάσει να παίρνουν σύνταξη λιγότερα απο αυτά που έδιναν κάθε μήνα για εισφορά στο ταμείο τους

Μηπως γιατι καποιοι με εισφορες 500 ευρω καταφεραν να παρουν συνταξεις 1500 στα 50 τους;

skylaros
07/08/2016, 16:31
Μηπως γιατι καποιοι με εισφορες 500 ευρω καταφεραν να παρουν συνταξεις 1500 στα 50 τους;

Αυτά είναι πραγματικά νούμερα, πιστεύεις πως οι συνταξιούχοι έριξαν το καράβι στη στεριά ?

MG-KTiNoS
07/08/2016, 16:54
Έχεις άποψη και για το ποιοι πήγαιναν ή όχι σε πλοία όταν υπηρέτησα εγώ;
Ενδιαφέρον...

Πες μας και τις διώξεις των αριστερών επί 20ετιας ΠΑΣΟΚ...τότε που βρέθηκαν περισσότεροι δικαιούχοι συντάξεων εθνικής αντίστασης από όλο τον στρατό του συμφωνου της Βαρσοβίας μαζί.

Άσε δε μπειράζει πάμε για άλλα...

MG-KTiNoS
07/08/2016, 17:03
Ναι και 40 χρόνια περιμένουμε να τη δουμε να εφαρμοζεται μπας και σταματησουμε να πληρωνουμε ενα καρο φόρους...

1 ΄Δεν θα το δεις όμως αυτό με τους φόρους.
Θα έρθει ο Κούλης στα πράματα (κάποτε)
Θα κόψει τους φόρους πράγματι στις ξένες εταιρείες στην ελλάδα (άκα αφεντικά)
και μάντεψε ποιός θα πληρώνει τις μιζες???? (Σόρι τα έξωδα ήθελα να πω)

2
α ΠΣΙ ρινγκ ε μπελ του γιου??? Ψ???
β Τίποτα για ομόλογα που είχαν αγωράσει τα ταμεία??? Κούρεμα κλπ
γ Για τίποτα παλουκάργια ΝΟΥΔΟΚ που αλώνιζαν κει μέσα?
http://www.efsyn.gr/arthro/tayteko-galazoprasino-kykloma-kai-enas-periergos-emprismos

Από περιέργια ΠΟΙΟΣ εν τέλει πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει και αν εφαρμόσει την πολιτική που λες???
:D
Κι όλοι αυτοί που τα λένε αυτά ΓΙΑΤΙ δεν τα κάναν ΤΟΤΕ που μπορούσαν?
Μπας γιατί πλούτιζαν καταστρέφοντας τα πάντα???
:cool:

υγ
μια τυπική Ελληνική ιστορία (έχει και με ΝΔ τέτοιες αλλά αυτή είναι η τελευταία)
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/poios-einai-o-prasinos-dimarxos-loukas-tzanis-pou-sinelifthi-gia-kakourgima/

Cpt. Haddock
07/08/2016, 17:33
Αυτά είναι πραγματικά νούμερα, πιστεύεις πως οι συνταξιούχοι έριξαν το καράβι στη στεριά ?

Εξαρτάται για ποιο καραβι μιλαμε. Αν μιλαμε για το καραβι των ταμείων, το έριξαν η δυσαναλογία εισφορων/συντάξεων, οι πολλές προώρες, μαϊμου αναπηρικές (τυφλοι ζακυνθινοι ας πουμε), οι μαϊμου εθνικης αντιστασης, τα δεκάδες "κλαδικα" ταμεία, η εισφοροδιαφυγη και η κακη διαχειριση των διοικήσεων (που ήταν κατα κανόνα αποτυχημένοι πολιτευτές και κολλητάρια).

Το ΠΣΙ ήταν αναγκαίο για να μειωθει το χρέος, μια απο τις συνέπειές του φυσικα ήταν και η επιβαρυσνη των ταμειων.

AristidisZ
07/08/2016, 18:22
Εξαρτάται για ποιο καραβι μιλαμε. Αν μιλαμε για το καραβι των ταμείων, το έριξαν η δυσαναλογία εισφορων/συντάξεων, οι πολλές προώρες, μαϊμου αναπηρικές (τυφλοι ζακυνθινοι ας πουμε), οι μαϊμου εθνικης αντιστασης, τα δεκάδες "κλαδικα" ταμεία, η εισφοροδιαφυγη και η κακη διαχειριση των διοικήσεων (που ήταν κατα κανόνα αποτυχημένοι πολιτευτές και κολλητάρια).

Το 30%+ ανεργία και το γεγονός ότι όσοι μείναν να εργάζονται παίρνουν ένα πεντακοσάρικο - άρα δίνουν του κώλου τα εννιάμερα εισφορές στα ταμεία - προφανώς και δεν αποτελούν καν λόγο που πέσαν έξω τα ταμεία ε ;

Όσο για τον δημόσιο τομέα μιλάς με στοιχεία ή λες κάτι έτσι για να προκαλείς εντυπώσεις ;

Δηλαδή οι Δ/Υ είναι ίδιοι στον αριθμό και αναλογικά στοιχίζουν το ίδιο με το 2006, π.χ. ;;;

byron
07/08/2016, 19:09
Αριστείδη, μην το συνεχίζεις αν δεν έχεις δει τα νούμερα.
2000-2011 (τα καλά χρόνια των ταμείων που λες) η επιχορήγηση του κράτους, ήταν της τάξης των 196 δις.

Η επιχορήγηση φέτος (δες τον προϋπολογισμό) είναι ετησίως γύρω στα 20...

Οι ΔΥ του 2016 είναι λιγότεροι από το 2006...
Το κόστος μισθοδοσίας τους, και πρόωρης συνταξιοδότησης τους αν δεν κάνω λάθος, είναι υψηλότερο του 2006. (Αναλογικά με το ΑΕΠ).

Κοινωνική πολιτική για τους ανθρώπους με 15 χρόνια εισφορές, κάνεις με πόρους που διαθέτει ένα αποτελεσματικό κράτος. Δεν κάνεις κλέβοντας την σύνταξη των ανθρώπων που έχουν δουλέψει 25+ χρόνια (βλέπε νόμο Κατρουγκαλου).

ΥΓ. Κτινε, ναι μωρέ πάμε για άλλα. Όταν τελειώσεις τα φσιτ ΜΠόιΝγκ ποστακια της "αγανάΧτησης", έλα να μας μάθεις ότι ζήσαμε.

AristidisZ
07/08/2016, 19:19
Αριστείδη, μην το συνεχίζεις αν δεν έχεις δει τα νούμερα.
2000-2011 (τα καλά χρόνια των ταμείων που λες) η επιχορήγηση του κράτους, ήταν της τάξης των 196 δις.

Η επιχορήγηση φέτος (δες τον προϋπολογισμό) είναι ετησίως γύρω στα 20...

Οι ΔΥ του 2016 είναι λιγότεροι από το 2006...
Το κόστος μισθοδοσίας τους, και πρόωρης συνταξιοδότησης τους αν δεν κάνω λάθος, είναι υψηλότερο του 2006. (Αναλογικά με το ΑΕΠ).

Κοινωνική πολιτική για τους ανθρώπους με 15 χρόνια εισφορές, κάνεις με πόρους που διαθέτει ένα αποτελεσματικό κράτος. Δεν κάνεις κλέβοντας την σύνταξη των ανθρώπων που έχουν δουλέψει 25+ χρόνια (βλέπε νόμο Κατρουγκαλου).

ΥΓ. Κτινε, ναι μωρέ πάμε για άλλα. Όταν τελειώσεις τα φσιτ ΜΠόιΝγκ ποστακια της "αγανάΧτησης", έλα να μας μάθεις ότι ζήσαμε.

Βύρωνα εγώ ζήτησα νούμερα, δεν είπα κάτι άλλο

Ας μου πει κάποιος αριθμούς Δ/Υ σήμερα και προ δεκαετίας και απόλυτο κόστος μισθοδοσίας, και μετά ας το συζητήσουμε

Όσον αφορά στις συντάξεις, πάλι αυτό που μου αναφέρεις που φυσικά το δέχομαι γιατί σίγουρα ξέρεις καλύτερα απόε εμένα, προφανώς όμως δεν αντικρούει το δικό μου επιχείρημα...

byron
07/08/2016, 19:38
Το απόλυτο νούμερο προ 10ετιας, μάλλον λίγο δύσκολο να το βρεις...
Αν θυμάσαι, η καταμέτρηση των ΔΥ και μισθοδοτουμενων από το δημόσιο, (γενική κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, φορείς, οργανισμοί, εταιρίες, ΔΕΚΟ, και ότι απίστευτο σχήμα είχε φτιαχτεί για να βολεύονται οι ημέτεροι), ξεκίνησε το 2011 και νομίζω δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. :lol:

http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/dimosio-178-foreis-exakolouthoun-na-arnountai-na-apografoun-ti-sxediazei-to-ipesda-engrafa/

Όσο για το επιχείρημα σου, δεν πολυκατάλαβα τι αντικρούει και τι όχι, αλλά τεσπα...
Οι ουσία είναι, πως οι πρώην υπάλληλοι έγιναν νυν συνταξιούχοι, δλδ χρηματοδοτούνται από το δημόσιο. Εκτός και έγινε εκεί το μακελειό που έγινε στον ιδιωτικό τομέα και δεν το κατάλαβα.

byron
07/08/2016, 19:46
Πάρε και το στόρι, http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/agnoountai-600-foreis-tou-dimosiou-poio-tha-einai-to-epomeno-vima-vernardaki-meta-to-telesigrafo-tis-apografis/ δες και την απάντηση του fkol k4... (#887) εκεί που ρωτούσες για τις φιλελε πολιτικές και συζητάμε.

MG-KTiNoS
07/08/2016, 19:51

Εντύπωση μου κάνει ότι αυτά που έζησες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επαφή με τον πραγματικό κόΖμο...
Κατάφερες μάλιστα να κάνεις και το ΚΚΕ βίΖμα.

Πάρε και το στόρι, http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/agnoountai-600-foreis-tou-dimosiou-poio-tha-einai-to-epomeno-vima-vernardaki-meta-to-telesigrafo-tis-apografis/ δες και την απάντηση του fkol k4... (#887) εκεί που ρωτούσες για τις φιλελε πολιτικές και συζητάμε.
Αυτά τα πράγματα όμως δεν είναι αριστερή πολιτική είναι ΡΕΜΟΥΛΑ
και να τους γ... το μ... που τους πέταγε δεν είναι φιλελέ πράξη είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

AristidisZ
07/08/2016, 19:52
Το γεγονός ότι έχει φτάσει η ανεργία στο Θεό και οι μισθοί στα Τάρταρα (ακόμα και στο Δημόσιο - καλώς κατά τη γνώμη μου, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο), δεν συμπιέζει τρομακτικά τα ταμεία ;

In any case, νομίζω πάντως ότι η καραμέλα για τον θηριώδη δημόσιο τομέα κάπου πρέπει να λιώσει, και να αρχίσουμε να λέμε πως θα γίνουν αποτελεσματικοί οι Δ/Υ και όχι να κοιτάμε πως να στείλουμε καμιά 200αριά χιλιάδες κόσμο ακόμα στο ταμείο ανεργίας...

byron
07/08/2016, 20:08
Το γεγονός ότι έχει φτάσει η ανεργία στο Θεό και οι μισθοί στα Τάρταρα (ακόμα και στο Δημόσιο - καλώς κατά τη γνώμη μου, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο), δεν συμπιέζει τρομακτικά τα ταμεία ;

In any case, νομίζω πάντως ότι η καραμέλα για τον θηριώδη δημόσιο τομέα κάπου πρέπει να λιώσει, και να αρχίσουμε να λέμε πως θα γίνουν αποτελεσματικοί οι Δ/Υ και όχι να κοιτάμε πως να στείλουμε καμιά 200αριά χιλιάδες κόσμο ακόμα στο ταμείο ανεργίας...

Η ανεργία συμπιεζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα που υπήρχε από αρχές του 90. Γκουγκλαρε τις μελέτες Σπραου και Γιαννιτση που ένα κάρο άλλες αναλογιστικες μελέτες των ασφαλιστικών ταμείων, που "προέβλεψαν" την κατάρρευση τους εντός ολίγων ετών.

Για τους υπαλλήλους που δεν παράγουν ΤΙΠΟΤΑ και είναι φαντάσματα, στα @@ μου αν απολυθούν, και προσληφθούν άνθρωποι που λείπουν από ζωτικής σημασίας υπηρεσίες. Και δεν μπορούν, γιατί 33.000 τέτοια φαντάσματα (αν είδες τα link) δεν το επιτρέπουν.

Πριν 2 εβδομάδες, Κυριακή μεσημέρι ήμουν στο Τζαννειο για συγγενή μου που ήθελε ράμματα.
Την ώρα που είχε μεταφερθεί το παλικάρι που είχε το ατύχημα και γράφτηκε η έκκληση και εδώ.
50 άτομα περιμέναμε τους 2-3 γιατρούς που έτρεχαν πραγματικά να κάνουν ότι μπορούσαν.
Και με ρωτάς, αν θα προτιμούσα άλλους 10 γιατρούς εκεί, από 50 ζόμπι που πληρώνονται στον οργανισμό παρακολούθησης της μελιγκρας;

Πλάκα μου κάνεις;

AristidisZ
07/08/2016, 20:15
Από όσα γράφω φαίνεται πουθενά ότι κάνω πλάκα ;

Ο υπάλληλος που δε παράγει τίποτα, προφανώς και πρέπει να επανατοποθετηθεί ούτως ώστε να παράγει, και δεν είναι ανάγκη να είναι γιατρός για να βρεθεί να κάνει κάτι χρήσιμο

Αν διαφωνεί, μαζί σου, τον πούλο και στο καλό

Βέβαια αν το δημόσιο λειτουργούσε τέλεια, ξέρεις πόσους άνεργους θα δημιουργούσε ακόμα ε ; :bawl:

MG-KTiNoS
08/08/2016, 07:40
Από όσα γράφω φαίνεται πουθενά ότι κάνω πλάκα ;

Ο υπάλληλος που δε παράγει τίποτα, προφανώς και πρέπει να επανατοποθετηθεί ούτως ώστε να παράγει, και δεν είναι ανάγκη να είναι γιατρός για να βρεθεί να κάνει κάτι χρήσιμο

Αν διαφωνεί, μαζί σου, τον πούλο και στο καλό

Βέβαια αν το δημόσιο λειτουργούσε τέλεια, ξέρεις πόσους άνεργους θα δημιουργούσε ακόμα ε ; :bawl:

όλα αυτά που λες ωραία είναι αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα?

Στο ποιος θα τα κάνει.
Αυτοί που τα έφτιαξαν δηλαδή όλα αυτά θα έρθουν να τα χαλάσουν???
Σε ποιο σύμπαν???
Αυτό ήταν και το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ. (που όλοι κάνουν πως δεν το βλέπουν)
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν εκεί που έπρεπε.
Δυστυχώς δεν άφησαν την Κωνσταντοπούλου να τους κόψει το γκώλο...
Ο ΣΥΡΙΖΑΣ λύγισε αν υποθέσουμε ότι ήθελε ποτέ να αντισταθεί και δεν ήταν όλα παρλαπίπες.
Επιστροφή στο δικομματισμό λοιπόν, αναμένοντας τον επόμενο φωστήρα να μας σώσει.

Α και κάτι ακόμα....
Δεν θα μείνουν άνεργοι οι του ιδιωτικού τομέα αν λειτουργήσει το δημόσιο γιατί είναι οι ίδιοι.
Δ/νταδες των κρατικών νοσοκομείων είναι μέτοχοι στα διαγνωστικά που έχουν ανοίξει .... απέναντι
και το ίδιο το κρατικό νοσοκομείο σε στέλνει να κάνεις εξετάσεις εκεί.

Πριν 2 εβδομάδες, Κυριακή μεσημέρι ήμουν στο Τζαννειο για συγγενή μου που ήθελε ράμματα.
Την ώρα που είχε μεταφερθεί το παλικάρι που είχε το ατύχημα και γράφτηκε η έκκληση και εδώ.
50 άτομα περιμέναμε τους 2-3 γιατρούς που έτρεχαν πραγματικά να κάνουν ότι μπορούσαν.
Και με ρωτάς, αν θα προτιμούσα άλλους 10 γιατρούς εκεί, από 50 ζόμπι που πληρώνονται στον οργανισμό παρακολούθησης της μελιγκρας;

Πλάκα μου κάνεις;
ΞΥΛΟ ΡΠΣΤΜ αλλά ποιός να τους το ρίξει ????
:moutza:

PortisHead
08/08/2016, 08:52
..............................

MG-KTiNoS
08/08/2016, 09:16
..............................

Ναι μόνο που για ν αλλάξουν τα πράγματα έπρεπε να είσαι κάτι μεταξύ Βελουχιώτη και Κουφοντίνα...
Εγώ δεν είμαι όποτε....
Τι?

Και άμα θες σου γράφω και σεντόνι για το αδιέξοδο που ζούσαμε ΟΛΑ αυτα τα χρόνια...

cityfly
08/08/2016, 09:28
lol Το πρώτο αφορά το ΠΑΜΕ εντάξει ΓΕΛΑΜΕ... το δεύτερο αφορά την ΑΡΕΝ και ευρύτερο μέρος της νεολέας του Σύριζα. Το τρίτο αφορά ένα άκυρο δεκαεφτάχρονο που πήγαινε σε γιορτή και το τελευταίο αφορά τον Ρωμανό και τη μη τήρηση των νόμων σε σχέση με την εκπαιδευτική του άδεια (που ακόμα αν δε κάνω λάθος υπάρχει κόλλημα) Ο ίδιος ο Ρωμανός τους έφτυσε στα μούτρα και ζήτησε να μη πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο. Σοβαρά σου μιλάω ότι πέρα από τα επικοινωνιακά παιχνίδια των πολιτικάντιδων καμιά βοήθεια δε προσφέρθηκε.

αυτό είναι επικοινωνιακό παιχνίδι ή δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα τους;

κάτσε να βάλω και δύο σημεία μαζί να δούμε αν κολλάνε

"Δουλεια του κράτους ειναι να εφαρμοζει το νομο, δουλεια του κινηματος ειναι να υπερασπίζεται τους ανθρώπους. Δουλεια του συριζα ειναι να αλλάξει το κράτος θα προσεθετα εγω"

"μεροληπτει υπερ όσων έχουν στοχοποιηθει απο το κράτος ακόμα και αν πολιτικα δεν συμφωνει"

τώρα που το ξαναδιαβάζω ταιριάζει, η σημασία είναι σαφής: "ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να εφαρμόζεται αλλά κατά βάθος θέλουμε να τον αλλάξουμε κατά πώς μας συμφέρει, εμάς όχι το σύνολο."

Βάζω κι ολόκληρο το κείμενο να υπάρχει

(αλήθεια στο τέλος έχει ένα Υ.Γ. το οποίο δεν το καταλαβαίνω, αν το έγγραψε ως "κοινό" έχει άλλη αξία από το να το έγγραψε μόνο για τους φίλους; πεντάχρονο είναι και δεν ξέρει σε τι μέσο γράφει και τι θέση έχει; )

Η ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook
Με αφορμή τη συλληψη των Κ. Σακκά και Μ. Σεισίδη και την ασυστολη συνωμοσιολογια που αναπτυχθηκε, ανήρτησα μια άποψη άλλου ανθρώπου που με βρίσκει σύμφωνο ως προσεγγιση: Δουλεια του κράτους ειναι να εφαρμοζει το νομο, δουλεια του κινηματος ειναι να υπερασπίζεται τους ανθρώπους. Δουλεια του συριζα ειναι να αλλάξει το κράτος θα προσεθετα εγω. Μου έκανε εντυπωση μάλιστα το γεγονός οτι οι μισοι τουλάχιστον απ όσους οδύρονται θεωρουσαν στο παρελθον ανθρώπους σαν τους συλληφθέντες στην καλυτερη προβοκάτορες, βαλτους κλπ. Τωρα οι ίδιοι τυπακοι την ειδανε νετσαγεφ. Τεσπα, ειναι κι αυτο μια πρόοδος

Διαπίστωσα ξαφνικά, αφου δεν ειχα παρακολουθησει την κινηση της σελίδας, οτι με έβριζαν πατόκορφα διαφοροι οτι δικαιολογώ (!) τον ξυλοδαρμό συλληφθέντος και την ίδια ώρα ότι τοχουν κανει θεμα τα καναλια και τα σάιτ και έβγαλε η ΝΔ ανακοινωση οτι είμαι φιλοτρομοκράτης. Και στις δυο περιπτώσεις, δεν ήταν καν τα δικά μου λογια αυτα που σχολιάζονται και αναλύονται, αλλα ενός άλλου τα οποια εγω μετεφερα ως σωστοτερη προσεγγιση του ζητήματος. Δεν με ενοχλει να με λεει η ΝΔ φιλοτρομοκράτη, δεν είναι εκει το θέμα μου άλλωστε

Δεν θεωρώ επίσης οτι ολοι αυτοι στο φβ στρέφονται εναντίον εμου προσωπικώς. Πιστευω οτι απλώς βρήκαν μια ευκαιρία να επανεπιβεβαιώσουν την άποψη τους για το ΣΥΡΙΖΑ. Εφτασαν στο σημειο να ισχυριστουν (με μονταζάκι;) οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβασε παλαιότερη αναφορα στον Κ. Σακκά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως ουδόλως άλλαξε γνώμη. Υπερασπιζοταν και υπερασπίζεται πάντα τα ατομικα δικαιώματα, μεροληπτει υπερ όσων έχουν στοχοποιηθει απο το κράτος ακόμα και αν πολιτικα δεν συμφωνει. Οι δυο συλληφθεντες εμπίπτουν σε αυτην την κατηγορία διώξεων φρονηματικου χαρακτηρα Ο ενας διωκεται απηνως για την υποθεση «ληστες με τα μαυρα» που κατασκευσαν τα μμε, ο δε άλλος για την ΣΠΦ με στοιχεια εις βαρος του στα όρια του γελοιου και με πολύμηνη προφυλάκιση την οποια ο σρζ ορθως ειχε πολεμήσει Ο Συριζα ταυτοχρονα είναι κυβέρνηση στο δεδομενο κράτος. Όποιος θεωρει οτι σε αυτό το σχήμα δεν υπάρχουν εσωτερικες συγκρουσεις και αντιφάσεις, ή οτι υπαρχουν ευκολοι αυτοματισμοί, δεν ξέρει τί του γίνεται. Ή – ακομα χειρότερα- ξερει πολυ καλά και απλώς προτιμαει την άνεση του πληκτρολογίου.

ΥΓ, προς δημοσιογράφους: Στις προσωπικες σελίδες, η ενδειξη με τα δυο ανθρωπάκια σημαινει οτι η αναρτηση δεν απευθυνεται παρα μόνο σε συγκεκριμενο κοινο που ορίζεται ως «φίλοι». Η ενδειξη μικρη υδρογειος σημαινει «γενικο κοινό». Μην τα μπερδευουμε επειδή ειναι Αυγουστος.

Πηγή: Κυρίτσης για τους Σακκά-Σεϊσίδη: Οι διώξεις «φρονηματικού χαρακτήρα» και τα μαθήματα στους δημοσιογράφους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/282167/kyritsis-gia-toys-sakka-seisidi-oi-dioxeis-fronimatikoy-haraktira-kai-ta-mathimata-stoys#ixzz4GiuwYeUK

skylaros
08/08/2016, 11:34
Ναι τι θέλεις να πεις;

MG-KTiNoS
09/08/2016, 10:03
Έτσι λοιπόν χθες την νύχτα στην διάρκεια της παρθενικής προβολής του «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο Ανδραβίδας και παρουσία 200 θεατών τα δαιμόνια αστυνομικά όργανα του ΑΤ Ανδραβίδας , με βάση – όπως είπαν – ανώνυμη καταγγελία , έκαναν ντου στον υπαίθριο κινηματογράφο και συνέλαβαν τον υπεύθυνο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πνευματικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου , Γιώργο Αλεβιζόπουλο με την αιτιολογία ότι για το μπουκαλάκι με το νερό που έδινε δωρεάν στους θεατές , έπρεπε να έχει άδεια καντίνας από το υγειονομικό. Ο κ. Αλεβιζόπουλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας απ όπου κρατήθηκε 4 ώρες και αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία !
----------------------------------------------------------------------------------------

Τι είναι η πατρίδα μας;
Μην είναι τάχατε τα ερειπωμένα
αρχαία μνημεία της χρυσή στολή
που η τέχνη εφόρεσε και το καθένα
μια δόξα αθάνατη αντιλαλεί;

Μην είναι της μαναστ το μνι????
:a04:

Billymuse
09/08/2016, 11:08
Κατι πηρε το αυτι μου οτι αγιοποιησανε τον Σαμαρα στη Μεσσηνια;

teogtp
09/08/2016, 11:32

Δεν το ξερεις;
Αυτό το Καλαματιανό. .......χτυπάει άσχημα.

skylaros
09/08/2016, 12:14

Λογικό, αφού έβαλε σε δουλειά σχεδόν όποιον έχει πόδια από εκεί κάτω.

MG-KTiNoS
09/08/2016, 12:23
Λογικό, αφού έβαλε σε δουλειά σχεδόν όποιον έχει πόδια από εκεί κάτω.

Ναι ρε φίλε αυτός τους έβαλε σε δουλεια
ΑΛΛΑ
για σκέψου το Σόι που όπου έχουν κατέβει εκλογές έχουμε
παγκόσμιο ρεκόρ αναπηρικών συντάξεων....

Κρήτη... πχ ε???

sakis81
09/08/2016, 12:36
Αριστερά,όχι μαλακιες...

http://www.vimaorthodoxias.gr/arxeio/item/86297-geron-eidokimos-pros-ton-katrougkalo-ti-einai-aita-pou-kamete-more

Billymuse
09/08/2016, 13:20
Τελικά δεν ειναι τρολιά (http://news247.gr/eidiseis/politiki/parapolitiki/agios-o-samaras-dia-xeiros-mhtropolith-messhnias.4206502.html)....

Με τον σταυρό της μητρόπολης Μεσσηνίας τιμήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από τον μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο. Πρόκειται για μια κίνηση που υλοποιήθηκε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης της εκκλησίας της Μεσσηνίας προς τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

byron
09/08/2016, 15:55
Ναι ρε φίλε αυτός τους έβαλε σε δουλεια
ΑΛΛΑ
για σκέψου το Σόι που όπου έχουν κατέβει εκλογές έχουμε
παγκόσμιο ρεκόρ αναπηρικών συντάξεων....

Κρήτη... πχ ε???

Και μια και μιλάμε για ΑΜΕΑ, respect στον Ψινάκη που δεν μασάει τίποτα. Μαμιώντας τους έχει πάει εκεί στον Μαραθώνα. Από καντινιέρηδες και καντηλανάφτες στο Νεκροταφείο, μέχρι πρώην και νυν δημοτικό συμβούλιο. Και μιλάμε για μια μαφία σε ΕΝΑΝ Δήμο.

Κατασκήνωση ΑΜΕΑ στον Αγιο Ανδρέα, και δεν φτάνει που άνοιξε πριν λίγες μέρες έλλειψη κονδυλίων, δεν φτάνει που έγιναν δωρεά τα τρόφιμα της κατασκήνωσης από τον Σκλαβενίτη...έπεσαν οι ψωμόλυσσες να βουτήξουν τα τρόφιμα των παιδιών.

http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/o-akrivos-psinakis-kai-oi-fthinoi-44341203111

Στα τσακίδια ρε βρωμιάρηδες.

amyroukai
09/08/2016, 16:39
Ε μασαει λίγο ο μίστερ Ψ, τα αυθαίρετα στην παραλία δεν τα γκρέμισε, μόνο φωτό με την μπουλντόζα βγήκε για τα σοσιαλ μηδεια.

byron
09/08/2016, 19:18
Ε μασαει λίγο ο μίστερ Ψ, τα αυθαίρετα στην παραλία δεν τα γκρέμισε, μόνο φωτό με την μπουλντόζα βγήκε για τα σοσιαλ μηδεια.

Τι να σου πω ρε φίλε. Αστείο μου είχε φανεί όταν βγήκε, αλλά μια χαρά το παλεύει τελικά. Από εισαγγελέα σε ελεγκτές διοίκησης τους τρέχει εκεί.

Θέλεις να σου πω την μαγική λέξη, για να συμφωνήσουμε πως είναι τιτανομεγιστος;

Δήμος Πειραιά. Τέλος και αντίο ζωή.

vaska
09/08/2016, 19:33
Και μια και μιλάμε για ΑΜΕΑ, respect στον Ψινάκη που δεν μασάει τίποτα. Μαμιώντας τους έχει πάει εκεί στον Μαραθώνα. Από καντινιέρηδες και καντηλανάφτες στο Νεκροταφείο, μέχρι πρώην και νυν δημοτικό συμβούλιο. Και μιλάμε για μια μαφία σε ΕΝΑΝ Δήμο.

Κατασκήνωση ΑΜΕΑ στον Αγιο Ανδρέα, και δεν φτάνει που άνοιξε πριν λίγες μέρες έλλειψη κονδυλίων, δεν φτάνει που έγιναν δωρεά τα τρόφιμα της κατασκήνωσης από τον Σκλαβενίτη...έπεσαν οι ψωμόλυσσες να βουτήξουν τα τρόφιμα των παιδιών.

http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/o-akrivos-psinakis-kai-oi-fthinoi-44341203111

Στα τσακίδια ρε βρωμιάρηδες.

εεε μα ναι και πολύ καλά τους έκανε και μάγκας είναι. Το ίδιο έγινε και πέρσι στην Πάτρα όταν αποφάσισε ο Κώστας Πελετίδης ν' ανοίξει για πρώτη φορά Δημοτικές κατασκηνώσεις. Λεωφορείο έπαιρνε τα παιδιά το πρωί, τα πήγαινε στο κάμπινκ του ΕΟΤ, τα απασχολούσε με αθλοπαιδιές κλπ κλπ τα τάιζε και τα γυρνούσε κατά τις 6 το απόγευμα στα σπίτια τους. Παντού χαμογελαστά μουτράκια και δόθηκε η υπόσχεση φέτος να γίνει από την αρχή του καλοκαιριού και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια τα γκρουπάκια. Εεεε λοιπόν κι εδώ βρέθηκαν λαμόγια και άφησαν τα παιδιά νηστικά ένα μεσημέρι. Εμφανίστηκε μαινόμενος Πελετίδης τους πήρε ο διάολος όλους και κάποια μαγείρισσα που είπε δεν "δεν πρόλαβαν να ξεπαγώσουν τα φαγητά" πρέπει ακόμα να βουίζει το κεφάλι της από το μπινελίκι. Έκτοτε όλα καλά.

skylaros
09/08/2016, 19:48
Τι λέει αυτός ο Πελετίδης? Έχω γνωστούς Πατρινούς αλλά δεν έχει τύχει να ρωτήσω.

vaska
09/08/2016, 19:58
Τι λέει αυτός ο Πελετίδης? Έχω γνωστούς Πατρινούς αλλά δεν έχει τύχει να ρωτήσω.

Φτωχόπαιδο, Γιατρός, Αριστερός με κάτι μαλλιαρές κοχόνες ναααα με το συμπάθιο. Είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια που ζω στην Πάτρα που βλέπω κάποιον να ενδιαφέρεται σοβαρά για την πόλη. Μονίμως του βάζουν τρικλοποδιές τα συμφέροντα και τον πολεμούν οι εργολάβοι γιατί όλες τις δουλειές που κάνει στον δήμο τις κάνει με μηχανήματα και προσωπικό του δήμου. Τον έχουν μουρλάνει στις μηνύσεις και είναι κάθε τόσο στα δικαστήρια για τα συμφέροντα των δημοτών. Τον ψήφισα και θα τον ξαναψηφίσω με τα τσαρούχια.

ionized
09/08/2016, 20:01
γιατρος φτωχος και αριστερος ??? :confused:

vaska
09/08/2016, 20:34
γιατρος φτωχος και αριστερος ??? :confused:

είδες μερικές φορές πως είναι τα πράγματα?

edit
και φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς

https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2016/02/26/%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CF%8C%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84/

AristidisZ
09/08/2016, 20:44
Δήμος Πειραιά. Τέλος και αντίο ζωή.

To άλλο με τον Τοτό ;

ionized
09/08/2016, 20:46
είδες μερικές φορές πως είναι τα πράγματα?

edit
και φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς

https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2016/02/26/%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CF%8C%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84/

για να μην παρεξηγηθω..δεν με ενοχλει..την δουλεια του να κανει σωστα και ας ειναι οτι θελει

byron
09/08/2016, 21:23
To άλλο με τον Τοτό ;

Μιας και είμαι γείτονας, πλατεία Πηγάδας (http://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/i-synwmosia-tis-pigadas-35928000000)

Το άρθρο γράαφτηκε το 2014, έκτοτε τα μισά δέντρα (που δεν έδωσε αδεια το Δασαρχείο) ξεράθηκαν και κόπηκαν, η παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια είναι κλειστή (γινόταν χαμός από παιδιά), οι καταστηματάρχες μετράνε ζημιές, και το έργο πριν κανένα μήνα ακυρώθηκε.
Δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χύμα parking στο γιαπί πάντως...

Και όλα αυτά, επειδή ο Μιχαλολιάκος 2 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 14, αποφάσισε να ξηλώσει την πλατεία. :moutza:

skylaros
09/08/2016, 21:24
Δε κατάλαβα τι πρόβλημα έχει ο Δήμος Πειραιά ?

amyroukai
09/08/2016, 21:48
Τι να σου πω ρε φίλε. Αστείο μου είχε φανεί όταν βγήκε, αλλά μια χαρά το παλεύει τελικά. Από εισαγγελέα σε ελεγκτές διοίκησης τους τρέχει εκεί.

Από φίλο που έμενε εκεί ως πρόσφατα λέει ναι ΟΚ πολλά φαίνονται, επί της ουσίας ο δήμος ακόμα δεν είχε δει "έργο". Θα μου πεις και οι εκκαθαρίσεις έργο είναι και μάλιστα καθόλου μικρό. Έχω καιρό να κατέβω προς τα εκεί, παρά το ότι είναι δίπλα και έχει ωραίο στροφηλίκι για να πας και για να γυρίσεις.

byron
09/08/2016, 22:07
Δε κατάλαβα τι πρόβλημα έχει ο Δήμος Πειραιά ?

Μανιάτες Δημάρχους ή σταρχιδιστές δημάρχους (Φασούλας)

skylaros
09/08/2016, 22:29
Δε κατάλαβα τι κακό έχουν τα κορώνια ? Τι κακό έχει ο Ολυμπιακός? Εργοτάξιο την έχουν κάνει την πόλη ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ! (μη μου δώσετε λινκ από το για μια χούφτα τούβλα )

Joyrider
09/08/2016, 23:14
Τελικά ο σύριζας είναι αριστερά; Που κατέληξε η συζήτηση;

Ήθελα να θυμηθώ μια σχετική άποψη που την είχα διαβάσει και την βρήκα:

16/05/2015 http://www.nostimonimar.gr/%ce%b7-%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bb%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%b2/

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αυστηρά κοινωνιολογικά κριτήρια, είναι ένα αρχηγικό δεξιό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, με μια ισχυρή αριστερή πτέρυγα. Αλλά ούτε αυτό είναι αποδεκτό από την Ε.Ε. Αυτό που θέλουν οι «εταίροι» μας είναι έναν Τσίπρα να παίζει τον ρόλο του Σαμαρά και έναν Καμμένο στον ρόλο του Βενιζέλου. Και όλα θα είναι μέλι-γάλα, με την Ελλάδα να θριαμβεύει για μία ακόμα φορά. Είναι θέμα ρητορικής.

Και το τελευταίο του
http://www.nostimonimar.gr/epistates-exousias/

alex14
10/08/2016, 14:15
Endo me taxi

http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/275881/desmefetai-h-perioysia-toy-giannh-alafoyzoy.html

:rolleyes:

AristidisZ
10/08/2016, 18:56
Να μάθει να τα βάζει με τον Βαγγέλα :bawl:

Billymuse
10/08/2016, 20:12
Μπα,αντίποινα ειναι για τα περσινά που έκανε ο Σκαι στην κυβερνησάρα αναφορικά με τη λάσπη που έριχνε στο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος..αυτο που τήρησε ο Αλεξης..

Billymuse
10/08/2016, 20:17
Αριστο για σενα ρε φιλε

363949

αλλα εδω ειναι το ζουμι..

363950

AristidisZ
10/08/2016, 20:26
Δε το κατάλαβα το ζουμί

Ποιος είναι αυτός ;

vaska
10/08/2016, 20:32
Κάτι λέγαμε χθες για Δημαρχέους και για γελάδες (από την ταινία η Κυρά μας η Μαμή"

https://spasmenoparathyroblog.wordpress.com/2015/12/18/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%B1/

Billymuse
10/08/2016, 20:35
Δε το κατάλαβα το ζουμί

Ποιος είναι αυτός ;

Πλάκα μας κάνεις... δες εδω (https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiyiv_HvrfOAhWqDMAKHdwpDz8Q_AUICCgB&biw=1252&bih=602) και εδω (https://www.youtube.com/watch?v=HFUnBupzhB4)

AristidisZ
10/08/2016, 21:20
Ένας γιατρός με λεφτά παρέα με έναν εφοπλιστή

Ναι, και ;

Μικe777
10/08/2016, 21:25
Ένας γιατρός με λεφτά παρέα με έναν εφοπλιστή

Ναι, και ;
δεν ειναι μονο γιατρος
προεδρος του πανεληνιου ιατρικου συλλογου
Δημαρχος Αμαρουσιου
και φουλ Νεοφιλελε :D

AristidisZ
10/08/2016, 21:53
δεν ειναι μονο γιατρος
προεδρος του πανεληνιου ιατρικου συλλογου
Δημαρχος Αμαρουσιου
και φουλ Νεοφιλελε :D
Ναι γιατί ο Μαρινάκης έχασε την κούρσα διαδοχής από την Αλέκα για μία ψήφο από τον Κουτσούμπα

οκ, παρακάτω...

skylaros
10/08/2016, 22:32
Ναι γιατί ο Μαρινάκης έχασε την κούρσα διαδοχής από την Αλέκα για μία ψήφο από τον Κουτσούμπα

οκ, παρακάτω...

Τι δε καταλαβαίνεις, η εικόνα μπήκε για την εξαιρετική αισθητική της!

RaGe_Raptor
14/08/2016, 22:06
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ρε αυτοί δεν έχουν θεό...:bawl:

http://left.gr/news/panagia-moy-voitha

taisteal
14/08/2016, 22:17
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ρε αυτοί δεν έχουν θεό...:bawl:

http://left.gr/news/panagia-moy-voitha

:yuck:
Κανονικά εδω χωράει αλλη απαντηση,του στυλ με την βοηθεια του Χριστου...
Αλλα ας κρατηθουμε σε κοσμιο επιπεδο.

amyroukai
14/08/2016, 22:19
Αλλα ας κρατηθουμε σε κοσμικο επιπεδο.

fixed

amyroukai
21/08/2016, 22:19
Τεχνολογία αγάπη μου...

Αντιγραφή:

Ως υπόπτους φοροδιαφυγής αντιμετωπίζει το υπουργείο Οικονομικών 1,8 εκατομμύρια φορολογούμενους με το νέο φιλόδοξο σχέδιό του για την πάταξη της φοροδιαφυγής που αποκαλύπτει Το Βήμα της Κυριακής.
“Κωδικός 24 ώρες” είναι το νέο φιλόδοξο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, των διαφόρων βάσεων δεδομένων από τράπεζες, εφορίες, υποθηκοφυλακεια, κτηματολόγιο κλπ, αλλά και στοιχείων που θα αντληθούν ακόμη και από εφαρμογές social media (Facebook, Instagram) οι φοροελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, του ΣΔΟΕ και άλλων κρατικών υπηρεσιών θα θέσουν στο στόχαστρο 1.800.000 ΑΦΜ πολιτών και επιχειρήσεων για τους οποίους ήδη υπάρχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, στο υπουργείο Οικονομικών έχουν ετοιμάσει ειδική ελεγκτική εφαρμογή η οποία προς το παρόν εφαρμόζεται πιλοτικά και από τον επόμενο μήνα θα “τρέξει” στην πλήρη της μορφή, σύμφωνα με την οποία οι ελεγκτές θα πληκτρολογούν ένα ΑΦΜ και μέσα σε 24 ώρες το ίδιο το σύστημα, χωρίς να υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση, θα αντλεί από πολλές και διαφορετικές πηγές πληροφόρησης αρκετά στοιχεία και θα βγάζει ένα μήνυμα: Να συνεχιστεί ή όχι ο φορολογικός έλεγχος.
«Κωδικός 24 ώρες» κατά της φοροδιαφυγής - Ελεγχοι ακόμη και σε facebook και Instagram!
Ο ελεγκτής δεν θα περιορίζεται στα στοιχεία που βγάζει αυτόματα το σύστημα αλλά θα μπορεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας να εισέλθει στο προφίλ του φορολογούμενου στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram να αντλήσει στοιχεία για ορισμένα περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να μην φαίνονται στα επίσημα αρχεία που διαθέτει το κράτος. Ακόμη και ο πολυτελής τρόπος διαβίωσης που μπορεί να απεικονίζεται σε διάφορες φωτογραφίες, αν δεν υποστηρίζεται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του φορολογούμενου θα αποτελούν στοιχεία για περαιτέρω έλεγχο και επιβολή προστίμων.
Η νέα εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε καταθέσεις του φορολογούμενου, στοιχεία από διάφορες λίστες που έχουν καταχωρηθεί σε ειδικές βάσεις δεδομένων του υπουργείου Οικονομικών, στα περιουσιακά στοιχεία του, όπως αυτά εμφανίζονται στο Ε9, το κτηματολόγιο και άλλες βάσεις δεδομένων, σε παρελθούσες φορολογικές χρήσεις και εισοδήματα, σε πρόστιμα και ποινές, σε βάσεις δεδομένων του υπουργείου Μεταφορών, του υπουργείου Ναυτιλίας, στοιχεία από το Χρηματιστήριο και τις συναλλαγές που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί.
Τέτοιου είδους διασταυρώσεις γίνονται ήδη πιλοτικά και τα αποτελέσματα φέρονται να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά καθώς αποδεικνύεται ότι το νέο πρόγραμμα, που είναι μετεξέλιξη του συστήματος Elenxis, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κυνήγι κατά της φοροδιαφυγής. Το κυνήγι της φοροδιαφυγής θα δεν στηρίζεται βέβαια μόνο στα ηλεκτρονικά δεδομένα αλλά και σε επιτόπιους ελέγχους που θα πραγματοποιούν οι φοροελεγκτές, ακόμη και στις κατοικίες των υπόπτων για φοροδιαφυγή.
Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των βάσεων δεδομένων πάνω στις οποίες θα βασίζονται οι διασταυρώσεις θα αποτελέσει το περιουσιολόγιο που θα κληθούν να συμπληρώσουν 8.500.000 φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) από τον Φεβρουάριο του 2017.
ΠΗΓΗ: Βήμα της Κυριακής

teogtp
21/08/2016, 22:31
Αν γίνει αυτό που λέει ο αρθρογράφος, θα κλαψουνε μανούλες!
Με τόσα ποζερια-γουαναμπηδες-ψευτονεοπλουτοι που έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. .......

Bob_o_mastoras
21/08/2016, 23:11
Να δεις που στο moto σε λιγο ολοι θα λενε οτι εχουν παπακι... :lol::lol::lol:

amyroukai
21/08/2016, 23:26
και όχι κανένα ακριβό κρύπτον κλπ, νταγιάνγκ 50 :lol:

RaGe_Raptor
22/08/2016, 00:45
και όχι κανένα ακριβό κρύπτον κλπ, νταγιάνγκ 50 :lol:
FR50 εγώ. Παραμένω σε Suzuki... :D

Bob_o_mastoras
22/08/2016, 03:41
FR50 εγώ. Παραμένω σε Suzuki... :D

C50 δηλαδη;;;

Ποσο πισω ειστε εκει στο hamamatsu...??? :p

nikos_abel
22/08/2016, 08:12
Επιτρέπεται δηλαδή αυτό;

thunder ace
22/08/2016, 08:45
Αν γίνει αυτό που λέει ο αρθρογράφος, θα κλαψουνε μανούλες!
Με τόσα ποζερια-γουαναμπηδες-ψευτονεοπλουτοι που έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. .......

Καλα,οχι οτι θα γινει ποτε αυτο,αλλα ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, το τι γελιο θα εριχνα (με τα λιγουργια που το παιζουν καποιοι)στη σκεψη τον εφορο να τους φορολογει συμφωνα με τον πολυτελη -και καλα-τροπο ζωης,που δειχνουν στο ΦΒ
Για κατι τετοια ζω.

MG-KTiNoS
22/08/2016, 08:55
ΑΝ περιμένουν από το φ.β και από το ίνσταγκραμ να βρουν τους φοροφυγάδες -που δεν υπάρχουν- φέξε μου και γλίστηρα.
Δυστυχώς ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ το έχουν ρίξει στο παραμύθι της φοροδιαφυγής με στόχο ΠΑΛι τις μικρές επιχειρήσεις και σπέρνουν τρόμο με φβ και μλκιες.
Endo με taxi δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στο πως θα επιστρέψουν οι επιχειρήσεις από τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Μακεδονία (γιατί να το κρύβουμε άλλωστε, ΕΤΣΙ τα λένε ΟΛΟΙ τα Σκόπια εκτός από μας)
:moutza:

αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα θα ρθει σε λίγο ο Κούλης, ο Άδωνις, ο Πρετεντέρης και ο Πρωτοσάλτσας, μαζί με τον Μπγδάνο και θα τα λύσουν όλα αυτά.

υγ
ρε άμα δε μπάει μεροκάματο ο κοΖμάκης τ @@ μου θα πάρετε
:wave2:

amyroukai
22/08/2016, 09:01
Αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί μικρό ΜΓΧτηνο, δεν θα γυρίσουν ποτέ σε μιά χώρα που τους παίρνει τα μισά έσοδα και βάλε σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

afortistos
22/08/2016, 09:01
με τα μυαλά που υπάρχουν περιμένω να ακούσω ότι όποιος δεν έχει λογαριασό fb το κάνει επίτηδες επειδή φοροδιαφεύγει...

έχουμε χάσει το δέντρο, έχουμε χάσει το δάσος ..ευτυχώς βρίσκουμε κανά πόκεμον και ισοφαρίζουμε...

καλημέρα σε όλους.

amyroukai
22/08/2016, 09:06
Επιτρέπεται δηλαδή αυτό;

σε ταινίες και σειρές το έχουμε δει στην αμερικάνικη irs να παίζει "α δεν έχετε λεφτά και να η φωτογραφία σας με το γιώτ" κλπ. Τι να σου πω... Μπορεί και να παίζει και στ'αλήθεια εκεί αυτό, μπορεί να έρθει όντως και εδώ.

teogtp
22/08/2016, 09:21
Να δω τον τραχανοπλαγια έφορο να γίνεται χακερ και ας πεθάνω. .......

thunder ace
22/08/2016, 09:25
ξερω ατομα που δεν εχουν μια και χρωστανε ενα καρο ευρω,να ποσταρουν φωτο και να αναρωτιεσαι:ποιος ειναι αυτος ο γαμαουα;

teogtp
22/08/2016, 09:35
Προισταμενος.....
-Γεωργίου!
Τι θα γίνει με εσένα βρε παιδί μου; Όλη μέρα στο φεηςμπουκ είσαι!
Θα κάνεις και καμιά δουλειά;
-Εεεε . .. ξέρετε κύριε προϊστάμενε. ..........
Ψάχνω για φοροφυγάδες!
-Εύγε παιδί μου!
Και σε παρεξήγησα. .......
Εσύ μια μέρα μπορεί και να γίνεις σύμβουλος πρωθυπουργού. ......

amyroukai
22/08/2016, 09:37
Να δω τον τραχανοπλαγια έφορο να γίνεται χακερ και ας πεθάνω. .......

δεν ειναι αναγκη να σε χακαρει.

thunder ace
22/08/2016, 09:43
δεν ειναι αναγκη να σε χακαρει.

φυσικα, αφου τα δειχνουμε ΟΛΑ (μα ολα)απο μονοι μας.
Τοσο ηλιθιοι ειμαστε.

tsompanis
22/08/2016, 11:09
Αυτοί πάντως που έφυγαν Αλβανία δεν γυρίζουν ούτε με πιστόλι στον κρόταφο!
Επισκέφτηκα την Πέμπτη και το τελευταίο έργο Έλληνα επιχειρηματία που πραγματικά κεντησε!
Τρία χρόνια εργασιών, 5 μύρια και ένα ξενοδοχείο κόσμημα στους αγ . Σαράντα.
Santa Quaranta και δίκλινα των 250 ευρώ την βραδιά.
Περιττό να αναφέρω ότι πηγαίνει τάπα. ....

amyroukai
22/08/2016, 11:45
Και τι θα κάνει ρε αγόρι αυτός, θα το πάρει πέτρα πέτρα να το γυρίσει πίσω;

Ο Χτήνος μιλάει για παραγωγικές επιχειρήσεις, όχι για παροχή υπηρεσιών τέτοιου τύπου.

tsompanis
22/08/2016, 12:19
Τυγχάνει να είναι στην παραγωγή ο συγκεκριμενος, αλλά σκέψου το εξής.
Για να μπορέσει να μπει στην καρδιά του τουριστικού κλάδου στην γειτονική χώρα φαντάσου τι κονε έχει πλέον, πως λειτουργεί και την εξέλιξή του ;)

Με λίγα λόγια η πλεμπα θα μας μείνει και τα λομογια με ένα 20ευρω στην τσέπη να θέλουν να στήσουν μπίζνες:cry:,

Billymuse
22/08/2016, 13:11
Aντε και καλός πολίτης Κ.Στεφανάκο (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apofylakisthke-o-varypoiniths-vasilhs-stefanakos.4224610.html). Για γέλια για αλλη μια φορά η ''δικαιοσύνη''

Ελεύθερος μετά από 9 χρόνια στην φυλακή ο Βασίλης Στεφανάκος, χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου. Ο φερόμενος ηγέτης της ελληνικής Μαφίας αποχαιρέτησε το κελί του στον Κορυδαλλό. (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apofylakisthke-o-varypoiniths-vasilhs-stefanakos.4224610.html)

MG-KTiNoS
28/08/2016, 22:00
245 εκ....
Σιγά τα λεφτά.
Ούτε για τσιγάρα
http://www.efsyn.gr/arthro/enas-omilos-poy-egine-synonymo-tis-ishyos

MG-KTiNoS
01/09/2016, 15:59
Για κάποιον παράξενο λόγο τούτες τις μέρες που όλοι κουβεντιάζουν για τα κανάλια και τον Ψυχάρη οι νεοφιλελέδες του φόρουμ δε βγάζουν τσιμουδιά.

Να είναι το ότι όταν εγώ μιλούσα για το κλειστό επάγγελμα του καναλάρχη έβγαζαν λόγους κι έλεγαν άσχετο
ή
γιατί όταν τους έλεγα για κωλοτράπεζες αυτοί μ έβριζαν....???

Γουέλ πάρτε τα πάκετο....
365077

RaGe_Raptor
01/09/2016, 16:37
Για κάποιον παράξενο λόγο τούτες τις μέρες που όλοι κουβεντιάζουν για τα κανάλια και τον Ψυχάρη οι νεοφιλελέδες του φόρουμ δε βγάζουν τσιμουδιά.

Να είναι το ότι όταν εγώ μιλούσα για το κλειστό επάγγελμα του καναλάρχη έβγαζαν λόγους κι έλεγαν άσχετο
ή
γιατί όταν τους έλεγα για κωλοτράπεζες αυτοί μ έβριζαν....???

Γουέλ πάρτε τα πάκετο....
365077

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς ρε κτήνε μου! Τίποτα δε μας εκπλήσσει πια, ανοσία έχουμε πάθει.

kostas777
01/09/2016, 17:16

Θα γίνει μέγας καναλάρχης ο Παππάς και θα τα πάρει όλα τα μίντιa δικά του για πάντα αφού

AUFGEBRACHT
02/09/2016, 18:16
Περιμέναμε την εξυγίανση του τηλεοπτικού τοπίου, ήδη από σήμερα που ξέρω ότι οριστικοποιήθηκαν οι τηλεοπτικές άδειες νοιώθω ότι ξαφνικά η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο...

skylaros
02/09/2016, 23:11
Ίσως να μην έχει σχέση εδώ αλλά εγώ το αναρτώ. Δε θέλω να το συνηθίσω όλο αυτό.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500098929

George_Sp
02/09/2016, 23:14
Ίσως να μην έχει σχέση εδώ αλλά εγώ το αναρτώ. Δε θέλω να το συνηθίσω όλο αυτό.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500098929

Συνήθισέ το γιατί το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί λάθος.
Πάρε παράδειγμα και το εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία. Εικόνα με πτώματα στιβαγμένα μέσα σε χαλάσματα και τους παρομοιάζει με "λαζάνια". Ίσως τώρα να αντιληφθεί περισσότερος κόσμος γιατί οι Τζιχαντιστές μπούκαραν με όπλα στα γραφεία τους ή αντιδρούν με βομβιστικές επιθέσεις στους βομβαρδισμού 50χρόνων στη Μέση Ανατολή.

Δράση-Αντίδραση και αν τα βάλεις στη ζυγαριά το δίκιο το χει η αντίδραση.

BLiTzER
02/09/2016, 23:20
Συνήθισέ το γιατί το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί λάθος.
Πάρε παράδειγμα και το εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία. Εικόνα με πτώματα στιβαγμένα μέσα σε χαλάσματα και τους παρομοιάζει με "λαζάνια". Ίσως τώρα να αντιληφθεί περισσότερος κόσμος γιατί οι Τζιχαντιστές μπούκαραν με όπλα στα γραφεία τους ή αντιδρούν με βομβιστικές επιθέσεις στους βομβαρδισμού 50χρόνων στη Μέση Ανατολή.

Δράση-Αντίδραση και αν τα βάλεις στη ζυγαριά το δίκιο το χει η αντίδραση.

Ένα σκίτσο με έναν φόνο έχουν ακριβώς το ίδιο βάρος. Δε θα το αναλύσω παραπάνω.

Γελάω μόνο γιατί κάπως έτσι αποκαλύπτεται η υποκρισία. Κάποιοι "je suis Charlie" Ιταλοί, σίγουρα τώρα, που "χτύπησε" το σπίτι τους, θα έχουν διαφορετική άποψη.

George_Sp
02/09/2016, 23:25
Ένα σκίτσο με έναν φόνο έχουν ακριβώς το ίδιο βάρος. Δε θα το αναλύσω παραπάνω.

Γελάω μόνο γιατί κάπως έτσι αποκαλύπτεται η υποκρισία. Κάποιοι "je suis Charlie" Ιταλοί, σίγουρα τώρα, που "χτύπησε" το σπίτι τους, θα έχουν διαφορετική άποψη.

Ένα σκίτσο προκάλεσε τους προηγούμενους φόνους. Και πάντα η προπαγάνδα διαχωρισμού και μίσους ενίσχυε την αντιπαλότητα και την έκρηξη των αντιδράσεων όσους αιώνες και αν γυρίσεις πίσω.

Η δημοσίευση τέτοιου ακραία δογματικού "χιούμορ" είναι που πυροδοτεί την επόμενη μέρα το αντίπαλο στρατόπεδο.

Δεν υπάρχει μέτρο πλέον στην αισθητική και στα όρια του ειρωνικού με τα όρια της ασέβειας προς τον συνάνθρωπο.

Τράβα ρώτα τους συγγενείς των θυμάτων στην Ιταλία αν το συγκεκριμένο εξώφυλλο τους προκαλεί αισθήματα οργής για τον δημιουργό. Λαζάνια οι οικογένειές τους. Ρε.....ξύπνα

BLiTzER
02/09/2016, 23:30
Άνθρωποι με τέτοια λογική δικαιολογούν τη βία εναντίον των γυναικών, των παιδιών κτλ κτλ. "Τι; Μα αυτή το προκάλεσε. Με αποκάλεσε "βλάκα". Της έριξα 5 μπουνίδια και είναι σίγουρο ότι δε θα το ξανακάνει."

Το ότι δεν καταλαβαίνετε το σκίτσο ή έχετε διαφορετικού είδους χιούμορ, δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να σκοτώσει. Τι στο διάολο, ακόμα κι αν το σχέδιο είναι αντικειμενικά κακόγουστο και ηλίθιο, ΠΑΛΙ δεν το δίνει.

Μέτρο στην αισθητική και όλα τα άλλα που λες, είναι υποκειμενικά. Σε σένα δεν αρέσει. Δεν είναι κάποια παγκόσμια σταθερά.

Δε με επηρεάζει η άποψη κανενός. Μπορεί να τη δημοσιεύει, να τη μοιράζεται με τους φίλους του, να διαμαρτύρεται, οτιδήποτε. ΔΕ μπορεί να βιαιοπραγήσει.

Νομίζω άλλοι κοιμούνται...

George_Sp
03/09/2016, 00:09
δε πειράζει. πάω να ξανακοιμηθώ. ίσως κάποια αν καταφέρεις να μπεις στη θέση τους να καταλάβεις τι προκαλεί έστω και ένα σκίτσο.

χιούμορ με τους νεκρούς....σοβαρά είναι μόνο η δικιά μου αισθητική?

BLiTzER
03/09/2016, 00:14
Δε συζητάμε αν το χιούμορ είναι καλό, αλλά αν δικαιολογεί τον θάνατο ανθρώπων.

Red Rider
03/09/2016, 00:23
Δε με επηρεάζει η άποψη κανενός. Μπορεί να τη δημοσιεύει, να τη μοιράζεται με τους φίλους του, να διαμαρτύρεται, οτιδήποτε. ΔΕ μπορεί να βιαιοπραγήσει.

Νομίζω άλλοι κοιμούνται...

Όσον αφορά την βιαιοπραγία συμφωνώ απόλυτα.
Δεν νομίζω όμως να είναι τόσο αθώα τα πράγματα.
Η ψυχολογική βία και η έμμεση ψυχολογική επίθεση σε μια κοινωνική ομαδα, με πλάγια μέσα?(τύπος για παράδειγμα..)
Η προπαγάνδα?
Όταν άμεσα(η έμμεσα) μια άποψη ,επηρεάζει την κοινή γνώμη ?
Δυστυχώς Γιωργο δεν έχουν όλοι το δικό σου νοητικό επίπεδο,για να μην επηρρεάζονται από τέτοιου ειδους βομβαρδισμούς "ενημέρωσης".
Υγ. Ο θάνατος οποιουδήποτε ανθρωπου,ακόμα και ενός γέροντα που είχε ερθει η ώρα του,δεν σηκώνει κανένα αστείο.

BLiTzER
03/09/2016, 00:30
Όπως είπα, ΜΠΟΡΕΙ να είναι κακό χιούμορ. Δε μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από ένα σκίτσο. Π.χ. διάβασε το τέλος του άρθρου που πόσταρε ο Τζωρτζ. Είναι πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε. Κι από τις 2 πλευρές. Γι'αυτό δε σπεύδω να κατακρίνω, αλλά ψάχνω "γιατί".

Η κατανόηση κάτι τέτοιου, όμως και η αισθητική, είναι καθαρά υποκειμενικά θέματα. Γι'αυτό επέμεινα περισσότερο στη βία, παρά στο σκίτσο καθαυτό.

Είναι σαφώς δυσκολότερο να "γελάσει" κάποιος με τόσο ευαίσθητα θέματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να κάνεις χιούμορ με αυτά. Ή ότι δε νοιάζεσαι.

EDIT: Α δεν ήταν ο Τζωρτζ. Αυτό είναι: http://www.newsit.gr/kosmos/Ntropi-To-Charlie-Hebdo-paromoiazei-me-makaronia-ta-thymata-toy-seismoy-stin-Italia/646468

Red Rider
03/09/2016, 00:42
Προσπάθησα να το δω όσο πιο προοδευτικά μπορούσα,αλλά δεν κατάφερα να το αποδεχτώ.
Πιστεύω πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα υποτιμούν την ανθρώπινη ζωή και την αξία της.Αργά αλλά σταθερά υποσκάπτουν την συνείδηση μας,και μας κάνουν περισσότερο αδιάφορους απέναντι στο θάνατο.
Και οσο περνάει ο καιρός ,όλο και περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται,και τόσο πιο σύνηθες μας φαίνεται.

George_Sp
03/09/2016, 00:51
Προσπάθησα να το δω όσο πιο προοδευτικά μπορούσα,αλλά δεν κατάφερα να το αποδεχτώ.
Πιστεύω πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα υποτιμούν την ανθρώπινη ζωή και την αξία της.Αργά αλλά σταθερά υποσκάπτουν την συνείδηση μας,και μας κάνουν περισσότερο αδιάφορους απέναντι στο θάνατο.
Και οσο περνάει ο καιρός ,όλο και περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται,και τόσο πιο σύνηθες μας φαίνεται.

:beer:

AUFGEBRACHT
03/09/2016, 10:27
Όπως είπα, ΜΠΟΡΕΙ να είναι κακό χιούμορ. Δε μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από ένα σκίτσο.

Πίσω από αυτό το σκίτσο τι κρύβεται για την πτήση της Malaysia Airlines τι κρύβεται ας πούμε ρε Blitzer;

365207

MG-KTiNoS
03/09/2016, 10:38
αν και τζαμπα βαραω πλήκτρα αλλά για τν μπλάκα μου μόνο....

Τώρα που ο ΣΚΑΪ αδειοδοτήθηκε ο κυρ Μπάμπης θεωρεί τις 4 άδειες πολλές (ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.periodista.gr/the-media/article/23392/xeftila-tora-pou-o-ska-adeiodotithike-o-kur-mpampis-theorei-tis-4-adeies-polles-binteo

Τι έλεγες Μπάμπη μου για τα κλειστά επαγγέλματα????

:rotflmao:

amyroukai
03/09/2016, 10:40
άλλο που διάβασα είναι το πιο άσχημο, ότι χαρίζονται τα χρέη των υπαρχόντων καναλιών...

MG-KTiNoS
03/09/2016, 10:44
άλλο που διάβασα είναι το πιο άσχημο, ότι χαρίζονται τα χρέη των υπαρχόντων καναλιών...

ναι καλά...
Στη ντρόικα το είπαν....

AUFGEBRACHT
03/09/2016, 11:30
αν και τζαμπα βαραω πλήκτρα αλλά για τν μπλάκα μου μόνο....

Τώρα που ο ΣΚΑΪ αδειοδοτήθηκε ο κυρ Μπάμπης θεωρεί τις 4 άδειες πολλές (ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.periodista.gr/the-media/article/23392/xeftila-tora-pou-o-ska-adeiodotithike-o-kur-mpampis-theorei-tis-4-adeies-polles-binteo

Τι έλεγες Μπάμπη μου για τα κλειστά επαγγέλματα????

:rotflmao:

Ο κυρ Μπάμπης μια χαρά την έκανε την δουλειά του... Ο ΣΚΑΙ πρωτοστάτησε όσο κανένα κανάλι εναντίον των τηλεοπτικών αδειών, κατηγορήθηκε από την κυβέρνηση όσο κανένα άλλο κανάλι και τελικά και την άδεια καπάρωσε και με το μικρότερο τίμημα και κάτι γλοιώδεις χαμερπείς "δημοσιογραφικές" αμοιβάδες τύπου Παπαδημητρίου, Υποφάντης, Μπογδάνος την κράτησαν την δουλίτσα τους, εξαγνισμένοι πλέον, καθώς η καταβολή μερικών εκατομμυρίων ευρώ εν μία νυκτί από διεφθαρμένα κανάλια τα μεταμόρφωσε σε οάσεις δημοκρατίας και νομιμότητας, κατά την (αυτοαποκαλούμενη) κυβέρνηση...