Σύνδεση

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

MG-KTiNoS
14/06/2016, 11:33
Αυτά τα ξέρεις πρώτο χέρι; (http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/111006/ta-psemata-tou-maksimou-gia-ti-nea-symvasi-tou-ellinikoy)

Με 92e το τετραγ. και από πρώτο πόδι.

GFawkes
14/06/2016, 11:43
Για το ντου στο σκαι, κανείς;;

H δικαιοσυνη αγαπητε ειναι τυφλη

γι αυτο ακουει...οποιον νανε!!
:look:

kalgeorge
14/06/2016, 11:55
H δικαιοσυνη αγαπητε ειναι τυφλη

γι αυτο ακουει...οποιον νανε!!
:look:

Εκει ούτε δικαιώματα θίχτηκαν, ούτε πρωτόγνωρες οι καταστάσεις, ούτε καταπάτηση δικαιωμάτων, ούτε προσπάθειες να βουλώσουν στόματα ούτε ούτε.... Ολα καλα :)

GFawkes
14/06/2016, 11:57
ο Λαυρετνης ο Μπεριας να ναι καλα

και ολα τα αλλα ....φφεεεττταααα

και γ@μω τις δημοκρατιες φιλε!!!

minority report κι'ετσ να ουμ...

προλαμβανουμε το εγκλημα ΠΡΙΝ γινει....καιμε και κανα καγιεν στην Αττικη οδο και ολα καλα!

Business as usual.

kalgeorge
14/06/2016, 12:01
ο Λαυρετνης ο Μπεριας να ναι καλα

και ολα τα αλλα ....φφεεεττταααα

και γ@μω τις δημοκρατιες φιλε!!!

minority report κι'ετσ να ουμ...

προλαμβανουμε το εγκλημα ΠΡΙΝ γινει....καιμε και κανα καγιεν στην Αττικη οδο και ολα καλα!

Business as usual.

Ε τωρα λες οτι να ναι.... Είπαμε αυτα ειναι συνωμοσίες .....
Σε λιγο η Κολομβία μπροστά μας θα ειναι γατάκι.

nikos_abel
14/06/2016, 12:02
και αλλοι δεν τρωνε για να μπορεσουν να πληρωσουν...

Αιμ σόρυ αλλά αυτό δεν θα παίξει.

GFawkes
14/06/2016, 12:08
Ε τωρα λες οτι να ναι.... Είπαμε αυτα ειναι συνωμοσίες .....
Σε λιγο η Κολομβία μπροστά μας θα ειναι γατάκι.

o προεδρος ειναι πεντακαθαριδης και η τζουλια παρθενα λεμε.

taisteal
14/06/2016, 12:12
Μονο μην ερθει και η ωρα που ουτε εσεις οι καλοπληρωτες του κρατους θα μπορειτε να πληρωνετε,
γιατι δεν ξερετε τι ξημερωνει..
Και τοτε θα σας κραζουν αλλοι που θα μπορουν να πληρωσουν,και παει λεγοντας.
Ωραια η λογικη σας,αγαπη μονο

7Tolis
14/06/2016, 12:16
Όταν θα είμαστε στο πλοίο για την αστραλία, θα τα σκεφτόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

GFawkes
14/06/2016, 12:20
Όταν θα είμαστε στο πλοίο για την αστραλία Boρεια Κορεα, θα τα σκεφτόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Φιξντ

Panos76
14/06/2016, 12:27
Νομίζω κληρώνει αυτό το καιρό για visa στην Αμερική :lol:

SHOOTER045
14/06/2016, 13:45
Όταν θα είμαστε στο βουνο με τα ποδια για αλβανια θα τα σκεφτόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Τώρα φιξντ

Giannisrip13
14/06/2016, 14:03
παιδια καλησπερα
κατρχην θελω να απαντησω στο παλικαρι που ειπε οτι η τριπολιτσιωτες εχουνε λεφτα
πρωτον δεν ειμαι απο τριπολη αλλα απο αθηνα (κολονο)
δευτερον στην τριπολη η ανεργια ειναι πολυ μεγαλη οπως σε ολη την ελλαδα
τριτον δεν θελω να επιβαρυνομουν σε κανεναν π.χ στα πεθερικα μου γιατι ετσι δινεις δικαιωμα (αμα ζουσανε οι γονεις μου θα ειχα βοηθεια)
κ να απαντησω κ στον φιλο που λεει οτι λεω δεν γμτ θα παει μαζι με τα αλλα
φιλε μου αμα τα ειχα δεν θα τα εδινα?
κ καταρχην οσοι χρωστανε επιβαρυνουν τους αλλους?η μονο τον εαυτο τους?
κ αν ειμαι χαλαρος η οχι ασε να το ξερω εγω κ αλλοι σαν εμενα που βρισκονται σε αυτη την θεση.
δηλαδη τι να κανω να βαλω θηλια στον λαιμο μου?
οι αιτιες που φτασαμε εως εδω σαν κρατος ανεξαρτητα απο το δικο μου θεμα να το εστιασεις κ στους καρεκλοκενταυρους του δημοσιου κ των συνδικαλιστων που τοσα χρονια περνανε παχυλους μισθους κ τι κανανε??
ΤΙΠΟΤΑ..αυτοι δεν επιβαρυνανε την ελληνικη οικονομια?
να εισαι σιγουρος οτι αυτα που χρωσταω θα ερθει η ωρα κ η στιγμη που θα τα πληρωσω αλλα θα πληρωσω για κατι που δεν φορολογειται ενω εμεις σαν κρατος το φορολογουμε...!!!

GFawkes
14/06/2016, 14:06
o προεδρος ειναι πεντακαθαριδης και η τζουλια παρθενα λεμε.

"Πεφτω απ τα συννεφα"

http://www.zougla.gr/greece/article/marinakis---karamitsos

amyroukai
14/06/2016, 14:14
εν τω μεταξύ, έχει γίνει -δικαίως- ο κακός χαμός για το φονικό στο Ορλάντο. Και μετά, βγήκε η είδηση ότι ο δράστης του φονικού στο Ορλάντο ήταν πελάτης/θαμώνας του γκέι κλαμπ και κατά πάσα πιθανότητα (μαρτυρίες φίλων και πρώην συζύγου) γκέι ο ίδιος... Να δω πως θα τα μαζέψουν και οι ΙΚάδες που βιάστηκαν να πουν ότι ήταν δικός τους και οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων...

Pan (dvs)
14/06/2016, 14:20
παιδια καλησπερα

........
ΤΙΠΟΤΑ..αυτοι δεν επιβαρυνανε την ελληνικη οικονομια?
να εισαι σιγουρος οτι αυτα που χρωσταω θα ερθει η ωρα κ η στιγμη που θα τα πληρωσω αλλα θα πληρωσω για κατι που δεν φορολογειται ενω εμεις σαν κρατος το φορολογουμε...!!!

Δεν θα σταθω σε αυτα που λες,γιατι ειναι πολυ προσωπικα σου και πιθανοτατα η καρδουλα σου ξερει τι τραβας.Θελω να πω ομως οτι υπαρχουνε δυο κυριες κατηγοριες κακοπληρωτων.

Στην πρωτη ανηκουνε αυτοι που για χιλιους δυο λογους και παρα την θεληση τους αδυνατουνε να πληρωσουνε.Ναι με επιβαρυνουνε,ναι μου κακοφαινεται,αλλα και παλι βρεθηκαν σε μια δυσκολη φαση.Θα πληρωσω εγω τωρα τα σπασμενα και αν ερθει καποια στιγμη η δικη μου ωρα,ελπιζω να κανουνε και αυτοι το ιδιο για μενα.

Στην δευτερη ανηκουνε οι αιωνιοι καλοπερασακηδες που θεωρουνε οτι αυτοι μπορουνε να κλεβουνε,να μασανε,να κανουνε οτι γουσταρουνε και στο τελος να επιβαρυνομαι εγω τις δικες τους μαλακιες.Μια ζωη βγαζουνε την ουρα τους εξω,αλλα ξερουνε να διαμαρτυρονται για τις λακκουβες,η την καταντεια της υγειας.

sniper
14/06/2016, 14:20
εν τω μεταξύ, έχει γίνει -δικαίως- ο κακός χαμός για το φονικό στο Ορλάντο. Και μετά, βγήκε η είδηση ότι ο δράστης του φονικού στο Ορλάντο ήταν πελάτης/θαμώνας του γκέι κλαμπ και κατά πάσα πιθανότητα (μαρτυρίες φίλων και πρώην συζύγου) γκέι ο ίδιος... Να δω πως θα τα μαζέψουν και οι ΙΚάδες που βιάστηκαν να πουν ότι ήταν δικός τους
Βρισκόταν εκεί βάσει σχεδίου για συλλογή πληροφοριών
και οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων... Προβοκάτσια.

Είστε πολύ περίεργοι.

amyroukai
14/06/2016, 14:24
...

Σοβαρά τώρα. Πιστεύεις ότι χρεώνεσαι πολλαπλάσιο των "δίκαιων αναλογούντων" φόρων επειδή δεν πληρώνει ο γιάννης13 ή ο όποιος άλλος; Τα ίδια έγραψε και ο GF νωρίτερα.

GFawkes
14/06/2016, 14:29
Connection failed

Δεν αναφέρομαι στον Γιαννη 13 ουτε στο καθε Γιαννη, που δυστυχως ειναι το θυμα και ο τελευταιος τροχος της αμαξης
αλλα σε ολους αυτους που κρύβονται πισω απο αυτα τα θυματα/αναξιοπαθείς για να βρουν να κανουν την λαμογια τους.
και πιστεψτε με ειναι παρα-παρα πολλοι,

οπως κρύβονται πισω απο τους προσφυγές
τους Ελευθερους επαγγελματιες
τους μικρο-αγροτες
Τους φτωχους,
για να μπορουν να εκμεταλλεύονται και να παρακάμπτουν το συστημα.....
αναμεσα τους κατατάσσω και τους Επιπόλαιους ...που αν και μπορουσαν να ειναι οκ, τα σκ@τωσαν...

Επλιζω τωρα να ειναι πιο ξεκαθαρρο.

Pan (dvs)
14/06/2016, 14:30
Σοβαρά τώρα. Πιστεύεις ότι χρεώνεσαι πολλαπλάσιο των "δίκαιων αναλογούντων" φόρων επειδή δεν πληρώνει ο γιάννης13 ή ο όποιος άλλος; Τα ίδια έγραψε και ο GF νωρίτερα.

Οχι φυσικα,ειναι πολυ λιγοτερα.Αλλα και περισσοτερα να πληρωνα για τετοιες περιπτωσεις δεν θα με ενοχλουσε.Αντιθετα οταν επιβαρυνομαι ακομη και ενα ευρω για καποιον ντενεκε,τρελαινομαι.

GFawkes
14/06/2016, 14:31
Οχι φυσικα,ειναι πολυ λιγοτερα.Αλλα και περισσοτερα να πληρωνα για τετοιες περιπτωσεις δεν θα με ενοχλουσε.Αντιθετα οταν επιβαρυνομαι ακομη και ενα ευρω για καποιον ντενεκε,τρελαινομαι.

Δεν πιστευω να εννοεις τους Καρανικες(;)

αυτοι παραγουν εργο, σε μορφη sludge ....και πολυ μαλιστα!

Pan (dvs)
14/06/2016, 14:32
Δεν πιστευω να εννοεις τους Καρανικες(;)

αυτοι παραγουν εργο, σε μορφη sludge ....και πολυ μαλιστα!

Μην με κουρδιζεις με τον λαλακα μεσημεριατικα.

taisteal
14/06/2016, 14:34
Υπαρχουν κατι εκατομμυρια διαφορετικες αποψεις για το ποιον θεωρει ο καθενας τενεκε.

GFawkes
14/06/2016, 14:34
http://ih0.redbubble.net/image.46450367.2245/ra,unisex_tshirt,x3104,white,front-c,650,630,900,975-bg,f8f8f8.jpg

GFawkes
14/06/2016, 14:35
Υπαρχουν κατι εκατομμυρια διαφορετικες αποψεις για το ποιον θεωρει ο καθενας τενεκε.

Yπαρχουν κοινα σημεια γενικως αποδεκτα

https://krotkaya.files.wordpress.com/2010/07/pagkalos_12.jpg?w=460&h=333

kalgeorge
14/06/2016, 14:38
"Πεφτω απ τα συννεφα"

http://www.zougla.gr/greece/article/marinakis---karamitsos

Ντροπή σου να κατηγορείς αθώους ποτ διδάσκουν ήθος

amyroukai
14/06/2016, 14:38
Σε λίγο θα πιστέψω πως τρώμε σε ταβέρνα και χρεωνόμαστε όσους δεν έφεραν πορτοφόλι... ότι δεν εισπραχθεί δεν επιμερίζεται, χρεώνεται και διεκδικείται. Ή τα ξέρετε αλλιώς;

GFawkes
14/06/2016, 14:39
Σε λίγο θα πιστέψω πως τρώμε σε ταβέρνα και χρεωνόμαστε όσους δεν έφεραν πορτοφόλι... ότι δεν εισπραχθεί δεν επιμερίζεται, χρεώνεται και διεκδικείται. Ή τα ξέρετε αλλιώς;

Εχεις ακουσει τον ορο

"Να κλεισει η αξιολογηση"

και

"Κοκκινα δανεια";

amyroukai
14/06/2016, 14:41
ναι και κατάλαβα ότι είναι κερδοφόρα ως πολύ κερδοφόρα μπίζνα για τους έξω. και κατευθυνόμενη κιόλας, αφού στην τιμή που πωλούνται αρκετά από αυτά, θα μπορούσαν οι υπόχρεοι να τα αγοράσουν.

GFawkes
14/06/2016, 14:46
ναι και κατάλαβα ότι είναι κερδοφόρα ως πολύ κερδοφόρα μπίζνα για τους έξω. και κατευθυνόμενη κιόλας, αφού στην τιμή που πωλούνται αρκετά από αυτά, θα μπορούσαν οι υπόχρεοι να τα αγοράσουν.

R u nuts;

σαν τον Μαυρικο στην Α.Ο. θα πας με αυτα που λες....
:lol:

η δικαιοσυνη εχει φυγει απο ετουτο τον τοπο πολλα χρονια τωρα...

ΦΥΣΙΚΑ και ολοι οσοι πληρωνουν, πληρωνουν και για αυτους που πιστολιαζουν

ειτε ειναι εφορια, ειτε ΙΚΑ, ειτε δανεια...

και εκει ακριβως ειναι και το παραπονο πολλων και εμου

οτι πληρωνει ΠΑΝΤΑ ο ΤΙΜΙΟΣ....

amyroukai
14/06/2016, 14:47
τι να σε πω παλικάριμ, σε τράπεζα είσαι, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις πρώτο χέρι.

GFawkes
14/06/2016, 14:49
τι να σε πω παλικάριμ, σε τράπεζα είσαι, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις πρώτο χέρι.

οχι

οχι αλλο πρωτο χερι...

ξενο χερι ....ισως....(να εχει και λιγο σασπενς)

Υ.Γ.

Δες το και με τις ασφαλειες στο διπλα θεμα

εσυ δεν εχεις ατυχημα, αλλα ο "κλαδος" ειχε ζημιες και σου φοραει ενα 20% αυξηση καθε χρονο...

GFawkes
14/06/2016, 14:50
Σε λίγο θα πιστέψω πως τρώμε σε ταβέρνα και χρεωνόμαστε όσους δεν έφεραν πορτοφόλι... ότι δεν εισπραχθεί δεν επιμερίζεται, χρεώνεται και διεκδικείται.

να το επαναφερω

τα περνει ο ταβερνιαρης απο εσενα που δεν το "ξεχασες"
και σου λεει

"βρες τα με τον φιλο σου"

-Μα δεν ειναι φιλος μου!!!!!

"Ευκαιρια να γνωριστεις με τον διπλανο σου"!!!

Y.Γ.

εκει μπαινει ο αλληλεγγυος και σου την λεει οτι εσυ ο χοντροπορτοφολας, ο βολεμενος δεν κερνας το παιδι ενω εχεις,
το παιδι που εφαγε φιλετο με δαμασκηνα και μπυρα, και εσυ σουβλακι με ψωμακι και χυμο βρυσης, και εσυ τα περνεις κρανα και του λες να αναπαραχθει, και αυτος σου λεει ....κλπ...κλπ...κλπ..

MG-KTiNoS
14/06/2016, 16:28
οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων...
θα το μπουν ομοφόμπικ και παίζει να ναι κι όλας

:cool:

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 18:00
εν τω μεταξύ, έχει γίνει -δικαίως- ο κακός χαμός για το φονικό στο Ορλάντο. Και μετά, βγήκε η είδηση ότι ο δράστης του φονικού στο Ορλάντο ήταν πελάτης/θαμώνας του γκέι κλαμπ και κατά πάσα πιθανότητα (μαρτυρίες φίλων και πρώην συζύγου) γκέι ο ίδιος... Να δω πως θα τα μαζέψουν και οι ΙΚάδες που βιάστηκαν να πουν ότι ήταν δικός τους και οι ομοφυλόφυλοι που βιάστηκαν να καταδικάσουν την βία των φανατικών στρέιτ θρησκόπληκτων...

Όχι επειδή είμαι μπροστά και να περιαυτολογήσω, αλλά βουλωμένο γράμμα διαβάζω!!! Μόλις είδα τη φωτογραφία του ψυχάκια με τις πόζες μπροστά στον καθρέπτη τύπου duck face λέω της γυναίκας μου "αυτός είναι τελειωμένη αδερφή, να δεις που στο τέλος θα βγει ότι δεν είχε σχέση με το ISIS". Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, μάλλον δικαιώνομαι.

Από την άλλη, εγώ θέλω να δω τι γράφουν για το φονικό στη Θεσσαλονίκη με τους 14χρονους, γιατί την πρώτη μέρα (που επίσης έκανε νιάου-νιάου στα κεραμίδια ποιος είχε σκοτώσει τον πιτσιρικά) κάτι πήρε το μάτι μου ότι το φονικό το είχαν κάνει μετανάστες που κουβάλησε εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, και να τα σχόλια θα φοβόμαστε πλέον να βγαίνουμε από τα σπίτια μας με όλους αυτούς εδώ μέσα... Θαυμαστός καινούριος κόσμος που έλεγε κι ο μεγάλος συγγραφέας.

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 18:15

Εγώ που ξέρω από πρώτο χέρι, μπορώ να σου γράψω τόμους ολόκληρους!!! Ακόμα θυμάμαι τον αχαρακτήριστο τύπο που τον παρακαλάγαμε (κυριολεκτικά) να έρθει να ρυθμίσει το δάνειό του και κάθε φορά κλαιγόταν ότι είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση και στα όρια της απελπισίας. Όταν μετά βασάνων και κόπων πείστηκε να προβεί σε ρύθμιση του στεγαστικού του και τον ενημέρωσα ότι είχαν στείλει την πρόσθετη πράξη της σύμβασης πήρα την αποστομωτική απάντηση "όταν γυρίσω από Μύκονο που θα πάω τριήμερο για να ξεσκάσω λίγο από τα προβλήματα" :a016:

Φρεσκότατο ανάλογο γεγονός η "χαροκαμένη" σύζυγος τοπικού εργοστασιάρχη με στεγαστικό €750.000, η οποία δήλωσε αδυναμία πληρωμής και προσήλθε με τον οικονομικό σύμβουλο της επιχείρησης για να ζητήσει διακανονισμό, υποστηρίζοντας ότι ζει με μια σύνταξη θανάτου του συζύγου της, που η τράπεζα της πίνει το αίμα και την τιμωρεί που έφτιαξε ένα κεραμίδι (που κεραμίδι δεν το λες 3 σπίτια 600 τετραγωνικά) και έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. Λεπτομέρεια ότι το δάνειο είναι απλήρωτο 3 χρόνια και προ διμήνου η απελπισμένη χήρα αγόρασε μετρητοίς καινούριο Audi αξίας €42.000. :moutza:

teogtp
14/06/2016, 18:18
Εγώ που ξέρω από πρώτο χέρι, μπορώ να σου γράψω τόμους ολόκληρους!!! Ακόμα θυμάμαι τον αχαρακτήριστο τύπο που τον παρακαλάγαμε (κυριολεκτικά) να έρθει να ρυθμίσει το δάνειό του και κάθε φορά κλαιγόταν ότι είναι σε οικτρή οικονομική κατάσταση και στα όρια της απελπισίας. Όταν μετά βασάνων και κόπων πείστηκε να προβεί σε ρύθμιση του στεγαστικού του και τον ενημέρωσα ότι είχαν στείλει την πρόσθετη πράξη της σύμβασης πήρα την αποστομωτική απάντηση "όταν γυρίσω από Μύκονο που θα πάω τριήμερο για να ξεσκάσω λίγο από τα προβλήματα" :a016:

Φρεσκότατο ανάλογο γεγονός η "χαροκαμένη" σύζυγος τοπικού εργοστασιάρχη με στεγαστικό €750.000, η οποία δήλωσε αδυναμία πληρωμής και προσήλθε με τον οικονομικό σύμβουλο της επιχείρησης για να ζητήσει διακανονισμό, υποστηρίζοντας ότι ζει με μια σύνταξη θανάτου του συζύγου της, που η τράπεζα της πίνει το αίμα και την τιμωρεί που έφτιαξε ένα κεραμίδι (που κεραμίδι δεν το λες 3 σπίτια 600 τετραγωνικά) και έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. Λεπτομέρεια ότι το δάνειο είναι απλήρωτο 3 χρόνια και προ διμήνου η απελπισμένη χήρα αγόρασε μετρητοίς καινούριο Audi αξίας €42.000. :moutza:

Θα τα πληρώσει σε λάδια. .........

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 18:30
Θα τα πληρώσει σε λάδια. .........

Ναι, σκέφτηκε "αντί να μου πίνει η τράπεζα το αίμα ας μου πίνει ο TDI τα λάδια"...

teogtp
14/06/2016, 18:37
Ναι, σκέφτηκε "αντί να μου πίνει η τράπεζα το αίμα ας μου πίνει ο TDI τα λάδια"...

Κατ'αρχάς έχει την αμέριστη συμπαράσταση μου, η π@υτανα η ζωή την άφησε με ένα παλιοσπιτο και ένα ταπεινό αουδι. .....
Καριόλια του Σύριζα μας κλεισατε τα σπίτια. .....

amyroukai
14/06/2016, 18:37
άλλοι ταΐζουν άουντι, άλλοι φέιζερ, ντάξει, ο λαδέμπορας κλέφτης θα γενεί;

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 18:46
άλλοι ταΐζουν άουντι, άλλοι φέιζερ, ντάξει, ο λαδέμπορας κλέφτης θα γενεί;

Τυροπιτάς :D

amyroukai
14/06/2016, 18:47
αν έχει τόσο χρήμα να κλείσω το τσμεδε να πάω τέβε και στο φούρνο ολοταχώς...

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 18:52
αν έχει τόσο χρήμα να κλείσω το τσμεδε να πάω τέβε και στο φούρνο ολοταχώς...

Αποχαιρέτα το το ΤΣΜΕΔΕ, ελέω Attikis Bank...

amyroukai
14/06/2016, 20:54
Και μιά ακόμα οπτική στο θέμα της δολοφονίας του 14χρονου. Δεν ήταν bullying λέει αυτός ο επιστήμων (http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-bullying-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-14%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85)...

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 21:08
Και μιά ακόμα οπτική στο θέμα της δολοφονίας του 14χρονου. Δεν ήταν bullying λέει αυτός ο επιστήμων (http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-bullying-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-14%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85)...

Ο συγκεκριμένος επιστήμων εκτός από τηλε-ψυχογραφήματα λέει και τον καφέ; Χτες πάλι στην ΕΡΤ-3 πήρε το μάτι μου έναν συνάδελφό του ψυχολόγο, ο οποίος μίλαγε για το γεγονός και όλη την ώρα ο τύπος χαζογέλαγε, λες και μίλαγε για κόψιμο και μάδημα μαργαρίτας σε λιβάδι...

amyroukai
14/06/2016, 21:12
τι να σε πω παλικάριμ, έναν ψυχίατρο είχαμε στην οικογένεια, σε μεγάλο νοσοκομείο κιόλας, πολύ κανονικός δεν μου φαινόταν. μάλλον το έχει το επάγγελμα... διαβάζω στατιστικές πως οι περισσότεροι ασχολούνται και παθιάζονται για να βρουν την λύση στα δικά τους ψυχολογικά. ε, δεν είναι σίγουρο ότι το πετυχαίνουν...

AUFGEBRACHT
14/06/2016, 21:58
τι να σε πω παλικάριμ, έναν ψυχίατρο είχαμε στην οικογένεια, σε μεγάλο νοσοκομείο κιόλας, πολύ κανονικός δεν μου φαινόταν. μάλλον το έχει το επάγγελμα... διαβάζω στατιστικές πως οι περισσότεροι ασχολούνται και παθιάζονται για να βρουν την λύση στα δικά τους ψυχολογικά. ε, δεν είναι σίγουρο ότι το πετυχαίνουν...

Με πρόλαβες...Ξέρεις τι ήθελα να γράψω; Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάτι κλασσικές ελληνικές ταινίες (ιδιαίτερα Βέγγο) ο ψυχίατρος ήταν καρικατούρα και στο τέλος αποδεικνυόταν πιο άρρωστος από τον υποτιθέμενο ασθενή. Το συγκεκριμένο περιστατικό με γυρνάει χρόνια πίσω και μου ξυπνάει άσχημες θύμισες, τότε που ένα γειτονόπουλο που μέρα-νύχτα ήταν ο ένας στο σπίτι του άλλου, κατέσφαξε την ξαδέρφη μου, 14 χρονών ήμασταν όλα τότε. Η κοπέλα την γλύτωσε από θαύμα, 50 μαχαιριές είχε, ακόμα πηγαίνει σε απόμερες παραλίες γιατί το κορμί της είναι σημαδεμένο από τα χτυπήματα. Γύρναγαν μαζί από τα αγγλικά και ξαφνικά αυτός είπε ότι είχε δουλειά κι έπρεπε να φύγει, έφυγε μπροστά και κρύφτηκε στη γωνία πριν από τα σπίτια μας (το ένα απέναντι από το άλλο), μόλις έφτασε η κοπέλα πετάχτηκε μπροστά της κι άρχισε να την κατακρεουργεί.

Ακούσαμε τις κραυγές βοήθειας, πριν λιποθυμήσει πρόλαβε και είπε το όνομά του στους γείτονες. Καλέσαμε ασθενοφόρο και αστυνομία, οι μπάτσοι έβγαλαν συμπέρασμα ότι κάποιος της επιτέθηκε και αυτός έτρεξε να τον πιάσει, γιαυτό έλεγε και το όνομά του. Άρχισαν να τον ψάχνουν και μετά από κανένα μισάωρο βγαίνει από το σπίτι του σαν να μην συμβαίνει τίποτα, άρχισε να ρωτάει τι συμβαίνει κι ήταν μαζεμένος κόσμος κι όλη αυτή την ώρα να με έχει αγκαλιά. Οι μπάτσοι τον ρώτησαν που ήταν και αυτός απάντησε ότι ήταν σπίτι και κοιμόταν, οι μπάτσοι ούτε που ασχολήθηκαν μαζί του. Έρχεται ο πατέρας μου από το εργοστάσιο ειδοποιημένος, του λέμε τι έχει συμβεί και φεύγει καρφί σε ένα μπάτσο και του λέει "η κοπέλα είπε το όνομά του πριν λιποθυμήσει, θέλει μυαλό"; Ανέβηκαν σπίτι του αμέσως και βρήκαν τα ματωμένα ρούχα του κρυμμένα. Την μαχαίρωσε, έτρεξε στο σπίτι του από την πίσω πλευρά, σκαρφάλωσε, πέταξε τα ρούχα, έκανε μπάνιο και κατέβηκε καμαρωτός και ανήξερος...

Την επόμενη ημέρα ήρθε η ψυχολόγος που τον είχε αναλάβει να μας ρωτήσει για αυτόν, μιας και μαζί είχαμε μεγαλώσει. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν τι ήθελε να γίνει. Της απάντησα πιλότος κι αμέσως σήκωσε τα διανοουμενίστικα γυαλιά της και με περισπούδαστο ύφος αποφάνθηκε: "Πιλότος ε; Έτσι εξηγείται, ήθελε να βλέπει τους άλλους από ψηλά και να νοιώθει ανωτερότητα, κλασσική περίπτωση ατόμου με αισθήματα ανωτερότητας απέναντι στους άλλους. Της ψέλλισα ότι όλα τα αγόρια 14 χρονών πιλότοι θέλουμε να γίνουμε κι είναι φυσιολογικότατο, αλλά η ψυχολόγος συνέχισε τα δικά της". Για την ιστορία, ο καργιόλης είπε ότι το έκανε επειδή της είπε να τα φτιάξουν και του είχε απαντήσει "σιγά μην τα φτιάξω μαζί σου". Όταν άκουσα το συγκεκριμένο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη είπα σε όλους ότι ο φίλος του το είχε κάνει...

byron
15/06/2016, 07:03
Κατ'αρχάς έχει την αμέριστη συμπαράσταση μου, η π@υτανα η ζωή την άφησε με ένα παλιοσπιτο και ένα ταπεινό αουδι. .....
Καριόλια του Σύριζα μας κλεισατε τα σπίτια. .....

Κουράγιο. Ο αγώνας συνεχίζεται και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν.

361068

GFawkes
15/06/2016, 08:38
Πριν ή μετα την ανακαλυψη της Ατλαντιδας θα γινει αυτο;

:bawl:

amyroukai
15/06/2016, 09:14
Και πριν βγω για μουτζούρωμα... from facebook with love.
(https://www.facebook.com/tenshi.gossui/posts/10154332027669884)
Αυτη ειναι η Μαρία Θελερίτη.
Η Μαρία ειναι έξυπνη.
Γίνε σαν την Μαρία.
Η απόφαση έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και πρόκειται για την βουλευτή Μαρία Θελερίτη.
Η βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ εισέπραξε πρόσφατα ποσό 5.764 ευρώ ως υπερωρίες για την περίοδο που είχε αποσπαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα κομματικά κομματικά γραφεία της Κουμουνδούρου!
Με λιγα λόγια: πληρώνατε απο τους φορους σας την δημοσιο υπάλληλο Μαρια, για υπερωρίες που εκανε στην δουλεια της...στην οποια ομως δεν πάταγε γιατι το ιδιο διάστημα ηταν αποσπασμένη στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.
Και γινεται καλύτερο:
η καταβολή της εν λόγω υπερωριακής αποζημίωσης κατέστη δυνατή μετά από διάταξη που τρύπωσε πονηρά σε νόμο του Γιώργου Κατρούγκαλου για τον εκδημοκρατισμό (ναι...αυτόν) της δημόσιας διοίκησης.
Από τα πρακτικά της Βουλής όμως, ποιός προκύπτει οτι ηταν εισηγητης εκ μερους της κυβερνηςης στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο...;
Μα ναι...σωστα υποψιάζεστε: η Μαρία η Θελερίτη!
Η ίδια δηλαδή που είχε εύλογο προσωπικό συμφέρον για την ψήφιση της διάταξης που «φωτογραφίζει» ευεργετικά την ίδια, ανέλαβε να παρουσιάσει το συνολικό νομοσχέδιο στην Βουλή.
Για τον εκδημοκρατισμό της διοίκησης μωρε!
Παμε παλι: αυτή ειναι η Μαρία Θελερίτη.
Η Μαρία ειναι έξυπνη.
Γίνε σαν την Μαρία.
ΥΓ: εσυ φιλε/φίλη που πληρώνεις τους φορους σου για να συντηρείς τα τρωκτικά κσι τα παράσιτα ποτε του δεξιού, ποτε του κεντροαριστερού κ τωρα του "πρωτηφορααριστερού" πελατειακου κρατισμου, σιχτιρίζοντας εναν καποιον..."νεοφιλελευθερισμο" που σε εχουν πείσει οτι ειναι αναλγητος κ αντιλαϊκός...δεν θα πω τι εισαι.
Πες μου εσυ.

taisteal
15/06/2016, 13:16
Κινημα''παραιτηθειτε'';;;
Αληθεια τωρα;;
Τι στιγμες ζουμε ρε πστμ..

simoril
15/06/2016, 16:51
Αν δημιουργηθεί κίνημα "μετανοείτε" είμαι μέσα με τα τσαρούχια

spyrval
15/06/2016, 17:36
Αν δημιουργηθεί κίνημα "μετανοείτε" είμαι μέσα με τα τσαρούχια

Αν στην πρώτη συγκέντρωση δεις δίπλα σου Καμμένο, Αμβρόσιο και Ελένη Λουκά θα μετανοήσεις και για ότι έχω κάνει εγώ :D

amyroukai
15/06/2016, 17:38
Βασικά εγώ τώρα πριν λίγο αντελήφθην ότι είναι της ΝΔ το κίνημα... Και διάβασα από έναν ΚΚΕ το υπέροχο "απόψε θα διαδηλώσει το 80% του ιδιωτικού χρέους, αν βγει το ΣΔΟΕ αντί για τα ΜΑΤ θα σπάσει η πορεία και θα κονομήσουμε".

AUFGEBRACHT
15/06/2016, 18:15
Και πριν βγω για μουτζούρωμα... from facebook with love.
(https://www.facebook.com/tenshi.gossui/posts/10154332027669884)
[I]Αυτη ειναι η Μαρία Θελερίτη.

Μόνο και μόνο εάν δεις τη μούρη της, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Την θυμάμαι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση, που είχε έρθει στην τράπεζα κι είχε βγάλει ένα φιλιππικό για τις κακές τράπεζες που καταστρέφουν τον τόπο. Εννοείται ότι με το που έγινε βουλευτής οι τράπεζες μεμιάς έγιναν καλές. Θα μπορούσα να γράψω σελίδες επί σελίδων για την πατσαβούρα, αλλά η πίεσή μου θα πιάσει ταβάνι και δεν θέλω να συγχυστώ για πάρτη της. Που να δεις το άλλο λουλούδι του νομού Κορινθίας, τον Ψυχογιό. Η γυναίκα του, δικηγόρος στο επάγγελμα, μπούκαρε μέσα στις τράπεζες μαζί με τους πελατάρες της και με ύφος χιλίων καρδιναλίων ζητούσε άμεσο κούρεμα των δανείων των πελατών της.

Λίγους μήνες πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει στην τράπεζα, έρχεται με στόμφο μπροστά μου και (κλασσικά όπως όλοι οι νεοδικηγόροι) ανακοίνωσε την ιδιότητά της, περιμένοντας ίσως αρχίσω να τρέμω από φόβο. Το αυθόρμητο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ μου δυστυχώς δεν μπορούσα να της το πετάξω στα μούτρα... Μου δίνει μια αίτηση και μου αρχίζει το παραμύθι της: "Σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν γίνει κάθε πολίτης αυτής της χώρας έχει υπολογιστεί πως κάθε πολίτης της χώρας έχει συνεισφέρει € 5.000 για την ανακεφαλαιοποίηση των ζημιογόνων τραπεζών, ο πελάτης μου χρωστάει € 7.000 αυτή τη στιγμή, μείον € 5.000 για την ανακεφαλαιοποίηση, χρωστάει μόνο 2 χιλιάρικα, σας καλώ να του κουρέψετε άμεσα το ποσό και να βγάλετε νέο δοσολόγιο για τα € 2.000 που χρωστάει πλέον".

Η απάντησή μου: "Ύπάρχει και μια άλλη έρευνα, σύμφωνα με την οποία από την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή των ελευθέρων επαγγελματιών όπως εσείς καλή ώρα, εγώ σαν μισθωτός έχω χάσει 3 ετήσιους μισθούς. Θα σας παρακαλούσα περνώντας από το ταμείο να καταθέσετε άμεσα το ποσό που μου αναλογεί με μεταφορά από το λογαριασμό σας". Με κοίταξε με απορία, με ρώτησε εάν αστειεύομαι και της ανταπάντησα ότι είμαι τόσο σοβαρός όσο και η ίδια. Περιττό να αναφέρω ότι άμα τη βουλευτοποίηση του συζύγου της με τον ΣΥΡΙΖΑ,έπαψαν οι επαναστατικές επισκέψεις σε τράπεζες και οι απαιτήσεις για κουρέματα και ντεκαπάζ...

zopas
15/06/2016, 19:36
κλασσικη νομεκλατουρα η κυρια....ο κλασσικος αριστερος με δεξιες τσεπες...στομφος και ιδεολογια στα χαζοστρωματα αφελων που την ακουνε και από πισω τα λεφτα που παιρνει πλουσιοπάροχα πιθανως στην Ελβετια μιας να είναι και εξασφαλισμενη μηπως τυχον παμε στην δραχμή ώστε μετα την υποτιμηση να γινει ακομα πιο πλουσια..

Αλλα εδώ ο χαζοβιολης ειχε στενο συνεργατη τον βαρουφακη και κατι πειναλέους που το παιζουν κουλτουριάρηδες με τα δικα μας χρηματα, στην καθε θελεριτη θα κολλησει;

Αλεξη δυστυχως για σενα την αληθεια στην ειπε ενας δικος σου ανθρωπος, ο λαζοπουλος που τοσο σε στηριζε: Εκει στο ΣΥΡΙΖΑ πηρατε τα σπιτια του κοσμου και τα δινετε στα κορακια;; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...φυσικα αυτό δεν αναιρει την υποψια ότι μετα από σενα δεν υπαρχουν και τα χειροτερα...αλλα τελειωσες γιατι η ελπιδα πλεον δεν ερχεται...εφυγε..

amyroukai
15/06/2016, 19:42
Αυτό το είπε ο Λαζόπουλος που όσο ο σύριζα ήταν δύναμη, το μυτάκι του ήταν καφέ από το γλύψιμο σε βάθος ότι οπισθίου υπήρχε και δεν υπήρχε; Ο ίδιος Λαζόπουλος;

kalgeorge
15/06/2016, 21:17
http://www.huffingtonpost.gr/2016/06/15/politiki-amyna_n_10477386.html?1465993867&utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Δεινόσαυρος
15/06/2016, 23:15
http://www.huffingtonpost.gr/2016/06/15/politiki-amyna_n_10477386.html?1465993867&utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε τον διάλογο μεταξύ των δύο αντρών όπου ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ του αποκάλυψε ότι πλοία των ΗΠΑ παρακολουθούσαν τις κινήσεις των πλοίων της Τουρκίας και της Ελλάδας και ήταν εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά μηχανήματα με τα οποία είχαν διαλύσει τον ηλεκτρονικό ορίζοντα. Δηλαδή, μόλις μια από τις δύο χώρες αποφάσιζε να εκτοξεύσει πυραύλους θα πήγαιναν όλοι στη θάλασσα, όπως ανέφερε ο Θ. Πάγκαλος. Δηλαδή τα αμερικανικά πολεμικά σκάφη που έπλεαν τον Ιανουάριο του 1996 στην περιοχή των Ιμίων ήταν έτοιμα να μπλοκάρουν ηλεκτρονικά τα οπλικά συστήματα των δύο πλευρών για να αποφευχθεί ο πόλεμος.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά εδώ μάλλον λέει μπούρδες. Αν ξέρει κανείς για τέτοιες δυνατότητες «διάλυσης ηλεκτρονικού ορίζοντα» ας πεί.
Ώς στέκει μου φαίνεται μάλλον πως είδε οτι είχε να κάνει με τον Πάγκαλο, και είπε ο,τι νάναι στο χάπατο.

STOYBI
16/06/2016, 10:16
Δεν είμαι ειδικός, αλλά εδώ μάλλον λέει μπούρδες. Αν ξέρει κανείς για τέτοιες δυνατότητες «διάλυσης ηλεκτρονικού ορίζοντα» ας πεί.
Ώς στέκει μου φαίνεται μάλλον πως είδε οτι είχε να κάνει με τον Πάγκαλο, και είπε ο,τι νάναι στο χάπατο.

Δεν λεει καθολου μπουρδες......

BLiTzER
16/06/2016, 10:19
EMP grenades. Έχει και στο Call of Duty :lol:

sniper
16/06/2016, 10:32

Ναι, τώρα εδώ θα αναλύσουμε τα περι Ηλεκτρονικού Πολέμου... Ναι, οκ. Δεν υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες... :lol:

GFawkes
16/06/2016, 10:50
:a014:

Πρωτο ΧεριTM;

GFawkes
16/06/2016, 12:32
Κινημα''παραιτηθειτε'';;;
Αληθεια τωρα;;
Τι στιγμες ζουμε ρε πστμ..

Nταξει

τρολλαρουν οσο δεν παιρνει αλλο....

Και ο Τσίπρας με τους «Παραιτηθείτε!»: "Αν δεν αναγκάσουμε την κυβέρνηση σε παραίτηση...»

https://www.youtube.com/watch?v=6xSkDkFEo9Y

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/104231

Nostradamus
16/06/2016, 13:31
Nταξει

τρολλαρουν οσο δεν παιρνει αλλο....

Και ο Τσίπρας με τους «Παραιτηθείτε!»: "Αν δεν αναγκάσουμε την κυβέρνηση σε παραίτηση...»

https://www.youtube.com/watch?v=6xSkDkFEo9Y

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/104231

Αυτο που δεν καταλαβαινετε μερικοι τα απλα και αυτονοητα πραγματα ειναι τραγικο...

Αν το ΟΧΙ ειναι ΝΑΙ, και το ΝΑΙ θα ηταν ΝΑΙ τοτε ειναι πολυ απλο, οτι το παραιτηθειτε ειναι να παραμεινετε, και το παραμεινετε ειναι παραμεινετε... Ακριβως οπως τα λεει και στο βιντεο ο Αλεξης...

Αν χρειζεται να εξηγουμε καθε φορα τα αυτονοητα τοτε δεν μπορουμε να παμε μπροστα...

Nostradamus
16/06/2016, 13:50
Στο μεταξυ...

Το α΄ τρίµηνο εφέτος, βρήκαν απασχόληση 139.609 άτοµα, τα οποία δήλωσαν ότι ήταν άνεργα πριν από ένα έτος. Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστηµα, 41.847 άτοµα µετακινήθηκαν από τον οικονοµικά µη ενεργό πληθυσµό σε θέσεις απασχόλησης. Αντίθετα, 122.574 άτοµα, τα οποία ένα χρόνο πριν ήταν απασχολούµενα, σήµερα είναι άνεργα και άλλα 53.430 άτοµα που ήταν απασχολούµενα είναι πλέον οικονοµικά µη ενεργά. Επιπλέον, 107.454 άτοµα, που πριν ένα έτος ανήκαν στον οικονοµικά µη ενεργό πληθυσµό, εισήλθαν στην αγορά εργασίας αναζητώντας απασχόληση αλλά είναι άνεργα.

απο εδω : http://www.zougla.gr/greece/article/apogoiteftika-stixia-gia-tin-anergia-stin-elada

Δηλαδη 139Κ αυτο το τριμηνο πηραν λιγο ανασα ενω 122Κ μαλλον τον ηπιαν... Και οι δεικτες και καλα πεσανε 2%... Και ολα πανε πριμα.... :moutza::moutza:

sniper
16/06/2016, 15:20
Εκλογές; Α ρε Λάκη.... Λάκης ήσουν, παρεμένεις.

http://www.gazzetta.gr/plus/article/937620/lazopoylos-kata-syriza-mas-pirate-ta-spitia-teleiosate-vid

Δεινόσαυρος
16/06/2016, 19:19
EMP grenades. Έχει και στο Call of Duty :lol:

A, OK, θενκς.

Βλέπω οτι εδώ πολλοί το παίζουν....
το Call of Duty, έτσι;

AUFGEBRACHT
16/06/2016, 19:31

Κλήθηκε να κάνει να κάνει διπλωματία με ανύπαρκτο στόλο, μάλιστα... Είναι ο ίδιος που είχε πει "κατεβάστε την σημαία και να πούμε ότι την πήρε ο αέρας", ο ίδιος ΥΠ.ΕΞ. που την ώρα που γινόταν της πουτάνας τον έψαχναν στα κανάλια να πάει επειγόντως στο υπουργείο;

Ευτυχώς πάντως που η ιστορική αλήθεια έχει καταγραφεί...
https://www.youtube.com/watch?v=zHiwdcuSeGA

lleonidas
16/06/2016, 23:57
Χθεσινές φωτογραφίες, η πρώτη από την Αθήνα και η δεύτερη από Αγρίνιο.

Μνημόνια ρε μέχρι να βγαίνει ο ήλιος από τη δύση...

361149
361150

notakos600
17/06/2016, 06:56
Φτιάξε ρε φίλε πρωί πρωί.....φτιάξε με να πετάξω κανένα λάπτοπ και το έχω χρυσοπληρώσει....

thunder ace
17/06/2016, 07:08
Χθεσινές φωτογραφίες, η πρώτη από την Αθήνα και η δεύτερη από Αγρίνιο.

Μνημόνια ρε μέχρι να βγαίνει ο ήλιος από τη δύση...

361149
361150

μετα μας φταινε οι "ξενοι"για αυτα που τραβαμε...........................

zopas
17/06/2016, 08:14
Απλα πραγματα..αν δεν αλλαξει ο εκλογικος νομος σε μια ταχα απλη αναλογικη, η επομενη κατασταση θα ειναι πρωθυπουργος ο γουρλοματης..αυτος που συναντιονταν καθε μερα με τον πρακτορα των γερμανων χριστοφορακο και ζητοσε απο την ζημενς τσαμπα λεμονοστιφτες ο γυφτος..

Και αν σαν υπουργος η μονη του πραξη ηταν η απολυση φτωχων καθαριστριων στα υπουργεια φαντασου τι θα κανει σε μας σαν πρωθυπουργος..

Το γραφω για να μην εχουμε αυταπατες για κατι καλυτερο..μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

byron
17/06/2016, 09:53
Απλα πραγματα..αν δεν αλλαξει ο εκλογικος νομος σε μια ταχα απλη αναλογικη, η επομενη κατασταση θα ειναι πρωθυπουργος ο γουρλοματης..αυτος που συναντιονταν καθε μερα με τον πρακτορα των γερμανων χριστοφορακο και ζητοσε απο την ζημενς τσαμπα λεμονοστιφτες ο γυφτος..

Και αν σαν υπουργος η μονη του πραξη ηταν η απολυση φτωχων καθαριστριων στα υπουργεια φαντασου τι θα κανει σε μας σαν πρωθυπουργος..

Το γραφω για να μην εχουμε αυταπατες για κατι καλυτερο..μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

Υποθέτω πως σύμβαση έργου σαν αυτή που υπέγραψε ο Πολάκης για τις "άλλες" καθαρίστριες (όχι το σύμβολο αγώνα και πάλης που διορίστηκαν ως γραμματείς στα δικαστήρια) στο Δρομοκαΐτειο και στα σχολεία, οπου δεν δικαιούνται κανονική ή αναρρωτική άδεια (!), και αν αρρωστήσουν θα πρέπει να πληρώνουν τον αντικαταστάτη (!!), είναι λίγο δύσκολο να δούμε ξανά.

Παραπληροφόρηση των γνωστών κύκλων και των καθεστωτικών ΜΜΕ λέμε...το καραβάνι προχωράει, και αφήστε τα σκυλιά να ουρλιάζουν. Η τσιπουροπαρέα, έχει ακόμα έργο να κάνει...

http://www.enikos.gr/society/392836,Me-demena-xeria-exw-apo-to-yp-Ygeias-oi-ka8aristries-toy-Dromokateioy-BINTEO.html
http://tvxs.gr/news/ellada/me-demena-xeria-ekso-apo-yp-ygeias-oi-katharistries-toy-dromokaiteioy-binteo

zopas
17/06/2016, 10:50
Σε εταιριες που ξερω προσωπικα καθαριστριες (απο ανατολικο μπλοκ βεβαια) δουλευουν σαν σκλαβες κυλιομενα ωραρια για 300-350 ευρω το μηνα και δεν παιρνουν ανασα..αντιθετα τα γραφεια που τις νοικιαζουν θησαυριζουν..αν ο καθε κυριος πολακης εχει κανει κατι αναλογο ας το κρινει ο καθενας..για μενα καταπτυστο..

Το οτι οι συριζαιοι μεχρις στιγμης τα εχουν κανει θαλασσα δεν με αποτρεπει να σκεφτομαι τι διαδοχη κατασταση μπορει να υπαρχει και αν λυση ειναι οι οπαδοι της δραχμης που δεν λενε στον κοσμο την αληθεια για το τι μας περιμενει η οι μπιντελμπεργκ και χριστοφορακοι που θα εχουν προτεραιοτητα να προστατεψουν τους κατεχοντες εις βαρος μας...

Παντως εντυπωση μου ειναι οτι οσοι στη σημερον ημερα επιμενπυν να ειναι φανατικοι κομματικοι το κανουν μονο για ιδιο οφελος, ολοι οι αλλοι απλα κονουμε το κεφαλι μας γιατι δεν βλεπουμε φως στο τουνελ οτι και να γινει...

byron
17/06/2016, 15:56
Το οτι οι συριζαιοι μεχρις στιγμης τα εχουν κανει θαλασσα

Μα γιατί το λές? Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του το Μαξίμου από το Bridging Europe (think tank δηλώνει), πρόκειται για θρίαμβο.

Στην έρευνα, το 51% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε καλύτερα την οικονομική κρίση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, το 26% απαντά ότι τη χειρίστηκε χειρότερα, ενώ ποσοστό 23% εντάσσεται στην κατηγορία «δεν ξέρω-δεν απαντώ».

Στο ερώτημα εάν πιστεύετε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα και την κοινωνία μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, ποσοστό 47% απαντά αρνητικά, το 25% απαντά θετικά και ποσοστό 28% δηλώνει «δεν ξέρω-δεν απαντώ».

Στο ερώτημα εάν πιστεύετε ότι αυτή η κυβέρνηση θα δώσει έμφαση περισσότερο στα θέματα της ανεργίας, της φτώχειας και της ανάπτυξης τους επόμενους μήνες, το 51% απαντά «ναι», το 26% «όχι» και το 23% «δεν ξέρω-δεν απαντώ».

Επίσης, το 22% δηλώνει ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-θεσμών. Ποσοστό, μόλις, 24% δηλώνει ενημερωμένο για το περιεχόμενο της συμφωνίας. Το 43% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για συμφωνία στο ζήτημα του χρέους. Το 44% πιστεύει ότι η δημιουργία του νέου Ταμείου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα φέρει επενδύσεις και ευκαιρίες απασχόλησης. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 22,1%, η ΝΔ 16,3%, η Χρυσή Αυγή 7,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 4,8%, το ΚΚΕ 7,2%, το Ποτάμι 1,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,8%, η Λαϊκή Ενότητα 2,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,7%, η Ανταρσύα 1,8%, «άλλο» 1,5%, «Δεν ξέρω-δεν απαντώ» 26,6%

:lol::tooth::lol::tooth::lol:

taisteal
17/06/2016, 16:00
Μαλλον την δημοσκοπηση την εκαναν στην Κουμουνδουρου..

Nostradamus
18/06/2016, 17:15
http://www.zougla.gr/greece/article/dikigorika-antipina

RaGe_Raptor
19/06/2016, 23:54
Παιδιά τα μάθατε; Πάλι ψυχορραγεί η διαπλοκή :lol:
361295

nikos_abel
21/06/2016, 12:45
Εντάξει. 1000ετία θα κλείσει

http://www.kathimerini.gr/864411/gallery/epikairothta/politikh/zan-klont-gioynker-zhtw-ton-sevasmo-sthn-a3ioprepeia-twn-ellhnwn

Blade Runner
21/06/2016, 14:19
για αυτον μιλαμε .. ο ανθρωπος το λεει καθαρα ..αν και περιφραστικα ..

https://www.youtube.com/watch?v=T7dG77rJlAU

Δεινόσαυρος
21/06/2016, 15:48
Βασικά η Ελλάδα έχει πετύχει όλους τους στόχους των μεταρυθμίσεων!
(https://www.theguardian.com/world/2016/may/08/greece-has-basically-achieved-reform-goals-says-jean-claude-juncker)

OK o τύπος τρολλάρει πιο δυνατά και απ τον Τσίπρα :lol:

taisteal
21/06/2016, 15:50
Βασικά η Ελλάδα έχει πετύχει όλους τους στόχους των μεταρυθμίσεων!
(https://www.theguardian.com/world/2016/may/08/greece-has-basically-achieved-reform-goals-says-jean-claude-juncker)

Πετυχαμε!!!!
Ζητωωωωω

:cry::cry:

zizou
21/06/2016, 18:09

Η είναι σταφίδα :lol:

Δεινόσαυρος
21/06/2016, 20:55
Χικ, shας αγκαπάω, είshτε οι καλύτεροι μου φίλοι.

Zhήτω ο Αλέkshης!!

Cpt. Haddock
21/06/2016, 21:30
:tooth::tooth::tooth::tooth:

361411

tsompanis
21/06/2016, 22:45
Ναι θα σφαξουμε γλάρο. ....

teogtp
21/06/2016, 23:21

361411

XIK.....

spyrval
21/06/2016, 23:30

361411

"Ρε παιδιά, πείτε στον Καρανίκα να γράψει 2 γραμμές στο τουίτερ για την ανεργία και τις επενδύσεις. Τις συνηθισμένες πίπeς δηλαδή, για την αύξηση των επενδύσεων κλπ κλπ. Και μετά ας ξανάρθει για στρατηγικό σχεδιασμό από Σεπτέμβρη".
"ΟΚ Αλέξη. "

GFawkes
22/06/2016, 07:53

361411

Tι ΔΕΝ καταλαβαινεις;
τι;

https://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY

GFawkes
23/06/2016, 11:27
Ρέγκλινγκ: Στα 100 δισ. το κόστος της περιόδου Βαρουφάκη

http://www.kathimerini.gr/864614/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/regklingk-sta-100-dis-to-kostos-ths-periodoy-varoyfakh

:sad:

AristidisZ
23/06/2016, 11:30

http://www.kathimerini.gr/864614/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/regklingk-sta-100-dis-to-kostos-ths-periodoy-varoyfakh

Μλκίες λέει

Εγώ τον υπολογίζω γύρω στα 169

georgemark
23/06/2016, 12:14
H υποδόση της δόσης των 10 δις (επί συνόλου 86δις) που αφορά την 1η θετική αξιολόγηση (για να πάρουμε τη δόση) που για την εκταμίευση της 1ης δόσης (που την χωρίζουν σε υποδόσεις) ζητούν προαπαιτούμενα για την κάθε υποδόση και με υφεσιακά μέτρα (όπως λένε μέσα και έξω) που οδηγούν σε καταστροφή την οικονομία και.... και.... και πάει λέγοντας .
Τι σκατοκράτος έχουμε καταντήσει ρε πο@στη μου και τι ραγιάς λαός ... Ειδικός δεν είμαι επι των οικονομικών αλλά δεν βγαίνει έτσι , λογιστικά ίσως μετά από δεκαετίες αλλά κοινωνικά δεν...
Το είχα ξαναγράψει ότι το παιχνίδι είναι ενεργειακό με την Ελλάδα και θα τους ξεπληρώνουμε στο μέλλον από τα του υπεδάφους.

GFawkes
23/06/2016, 12:17
Δεν βγαινει 100% σε καθε επιπεδο...

το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε πολιτικους με @ρχιδια να οργανωσουν κρατος σοβαρο...

και με Καρανικες...δεν πας μπροστα...

byron
23/06/2016, 12:36

Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει περισσότερο από 100 δις ευρώ.

Κάτι έχει γραφτεί/μεταφερθεί λάθος, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί όσοι το δημοσίευσαν στην Καθημερινή. 6 μονάδες του ΑΕΠ είναι 10-11 δις, δεν είναι 100.

GFawkes
23/06/2016, 13:01
Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει περισσότερο από 100 δις ευρώ.

Κάτι έχει γραφτεί/μεταφερθεί λάθος, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί όσοι το δημοσίευσαν στην Καθημερινή. 6 μονάδες του ΑΕΠ είναι 10-11 δις, δεν είναι 100.

σωστα

αλλα αν δεις αναφερει και τα 80 δις που χαθηκαν(δεν ξερω που αναφερεται), οποτε αθροιστικα ισως τους βγαινει 100, αφου ειναι 6-7%/ετος αρα 10-11 Δις/ετος

"Γνωρίζω ότι η ΤτΕ έχει υπολογίσει ένα ποσό ύψους 80 δις ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Θα μπορούσε κανείς να σταθεί και στις προβλέψεις για την ανάπτυξη, που πριν αλλάξει η κυβέρνηση, η εκτίμηση του ΔΝΤ το Δεκέμβριο του 2014, είναι δημοσιοποιημένη, μιλούσε για ανάπτυξη στην Ελλάδα 2,5% το 2015 και 3,5% το 2016. Άρα αυτό αθροιστικά μας κάνει ανάπτυξη 6%. Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια είχαμε μικρή ύφεση, αυτό θα μπορούσε επίσης να μετρηθεί για να υπολογίσεις το κόστος. Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει περισσότερο από 100 δις ευρώ. Όπως είπα δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος, αλλά το κόστος ήταν πολύ μεγάλο."

GFawkes
23/06/2016, 13:04
Παντως

εαν γινει το Βρεξιτ, ισως θα πρεπει να το σκεφτουμε και εμεις το πιστολιασμα...

Θα ελεγα να προσπαθησουμε να "κλεψουμε" καποιες απο τις υπηρεσιες(shipping, insurance etv) που τωρα προσφερει η Αγγλια, αλλα με πιανουν τα γελια!!!!

AristidisZ
23/06/2016, 13:12
Παντως

εαν γινει το Βρεξιτ, ισως θα πρεπει να το σκεφτουμε και εμεις το πιστολιασμα...

Θα ελεγα να προσπαθησουμε να "κλεψουμε" καποιες απο τις υπηρεσιες(shipping, insurance etv) που τωρα προσφερει η Αγγλια, αλλα με πιανουν τα γελια!!!!

Ωραία ιδέα

Βέβαια θα πρότεινα να φέρει ο Τσίπρας τον Βαρουφάκη πίσω καμιά βδομάδα, να βάλει και άλλα 200 δις στο λογαριασμό για να έχει και πιο πλάκα

GFawkes
23/06/2016, 13:14
Ωραία ιδέα

Βέβαια θα πρότεινα να φέρει ο Τσίπρας τον Βαρουφάκη πίσω καμιά βδομάδα, να βάλει και άλλα 200 δις στο λογαριασμό για να έχει και πιο πλάκα

Μονο αν ερθει με την γυναικα του με μαγιο....

τι Ματαρες ειχε η γκομενα η Δαναη....

byron
23/06/2016, 13:15
Αναφέρεται στις δηλώσεις Στουρνάρα σχετικά με την "γενναία διαπραγμάτευση" του 2015...οπου σε αυτό το νούμερο, είχε υπολογίσει και τις εκρροές των 45 δις προς το εξωτερικό από τους καταθέτες, οι οποίες με την σειρά τους οδήγησαν στα CC κ.ο.κ

Το παλτό που φάγαμε λόγω μπαρούφα/συριζανελ/this is Sparta re mounia είναι τεράστιο, μιας και συνοδεύτηκε από ένα 3ο μνημόνιο που ήταν βαρύ/αχρείαστο/επονείδιστο/επαχθές κλπ κλπ κλπ...αλλά δεν είναι απλό να υπολογιστεί, ενώ και η δήλωση 6% ΑΕΠ= 100 δις είναι λάθος.
Τι να κάνουμε, οι μαλακίες έχουν συνέπειες από καταβολής ανθρωπότητας. Μάθανε πως λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος και όχι ο ιδεατός τουλάχιστον.