View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Συνέχεια από εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148174&page=136)
...δεν έχει ήλιο σήμερα, έχω άδειο τεπόζιτο, όποτε λέω να συνεχίσουμε το ξεκατίνιασμα :D
amyroukai
29/05/2016, 10:24
ΧΑΧΑΧΑ και ότι διάβαζα ένα κείμενο της Γλυκατζή Αρβελέρ για την άλωση, αλλά θα φρικάρουν και οι ελληνιστές και οι εκκλησιαστές και δεν υπάρχει λόγος... :)
ΧΑΧΑΧΑ και ότι διάβαζα ένα κείμενο της Γλυκατζή Αρβελέρ για την άλωση, αλλά θα φρικάρουν και οι ελληνιστές και οι εκκλησιαστές και δεν υπάρχει λόγος... :)
Ρε μαν, έχω ανοίξει αλλό θρεντ για αυτό....καπου τα έμπλεξες :D
Edit: τώρα είδα ότι μου το "ξύρισαν".......
AUFGEBRACHT
29/05/2016, 11:02
...δεν έχει ήλιο σήμερα, έχω άδειο τεπόζιτο, όποτε λέω να συνεχίσουμε το ξεκατίνιασμα :D
Τι γκαντέμης είσαι ρε μάστορα, που μιλάγαμε χτες για βόλτα... Τέλειος καιρός για βόλτα αφού γουστάρουμε συννεφιά, τεπόζιτο γεμάτο, μηχανή με λάδια αλλαγμένα και φρεσκοπλυμένη... 38,5 πυρετό τα πιτσιρίκια σήμερα :(
amyroukai
29/05/2016, 11:14
Καλύτερα ρε οργισμενε οργιε, να πας βόλτα με το φόρουμ μία μέρα που δεν θα ξυπνησω στις 10, να δω και ποιός είσαι επιτέλους.
Α, περαστικά.
Τι γκαντέμης είσαι ρε μάστορα, που μιλάγαμε χτες για βόλτα... Τέλειος καιρός για βόλτα αφού γουστάρουμε συννεφιά, τεπόζιτο γεμάτο, μηχανή με λάδια αλλαγμένα και φρεσκοπλυμένη... 38,5 πυρετό τα πιτσιρίκια σήμερα :(
Γκαντεμόσαυρος σκέτος :p
Περαστικά στα παιδιά ρε μαν :(
AUFGEBRACHT
29/05/2016, 11:20
Καλύτερα ρε οργισμενε οργιε, να πας βόλτα με το φόρουμ μία μέρα που δεν θα ξυπνησω στις 10, να δω και ποιός είσαι επιτέλους.
Α, περαστικά.
Να κανονίσουμε να έρθεις στο αυλάκι ένα Σαββάτο, μετά αν θες πάμε και βόλτα από τα public να ρωτάμε διάφορα για laptop.
Υ.Γ. Εκδρομή με το φόρουμ είχα πάει το 2012 στο Πλανητέρο αλλά δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω, ένοιωθα ότι όλοι έτρεχαν σαν το Enterprise κι εγώ πήγαινα σε slow motion. Ο road spirit (αν θυμάμαι καλά) που ήταν σκούπα πρέπει να σιχτίρισε την ώρα και την στιγμή που ανέλαβε τέτοιο ρόλο...
kalgeorge
29/05/2016, 12:42
Να κανονίσουμε να έρθεις στο αυλάκι ένα Σαββάτο, μετά αν θες πάμε και βόλτα από τα public να ρωτάμε διάφορα για laptop.
...
κύριοι.... το θρεντακι λεγεται χαμπεμους... όχι ασμπέτε.....
(σε ειδαμε και με αυτους που ηταν κατω ρε αουφιντερζεν)
:lol:
Nostradamus
29/05/2016, 14:43
http://www.newsit.gr/politikh/Offshore-gia-ypoyrgoys-kai-voyleytes-I-rythmisi-sto-polynomosxedio-poy-anevazei-sta-kagkela-tin-antipoliteysi/623748
Ρε Δεν ειναι καλα ρε οι ανθρωποι...
kostaspetrou
29/05/2016, 15:07
http://www.newsit.gr/politikh/Offshore-gia-ypoyrgoys-kai-voyleytes-I-rythmisi-sto-polynomosxedio-poy-anevazei-sta-kagkela-tin-antipoliteysi/623748
Ρε Δεν ειναι καλα ρε οι ανθρωποι...
Μην εκπλήσσεσαι καθόλου.
Πολύ καλά είναι. Ξέρουν πάρα πολύ καλά τί κάνουν.
Ήταν γνωστό το τί θα έκαναν.
Δεινόσαυρος
29/05/2016, 16:41
Μην εκπλήσσεσαι καθόλου.
Πολύ καλά είναι. Ξέρουν πάρα πολύ καλά τί κάνουν.
Ήταν γνωστό το τί θα έκαναν.
Θεούληδες!
Δεν είπαν θα κλείσουν τα παραθυράκια; Ε, ιδού!
Δεν είπαν θα υπάρχει διαφάνεια; Τι άλλο θες;
taisteal
29/05/2016, 16:58
Ευσεβεις ποθοι..
359976
amyroukai
29/05/2016, 18:59
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι Γάλλοι φωνάζουν "δεν είμαστε έλληνες" όταν κάνουν επεισόδια;;;
kalgeorge
29/05/2016, 19:11
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι Γάλλοι φωνάζουν "δεν είμαστε έλληνες" όταν κάνουν επεισόδια;;;
φιλε σε σκέφτομαι σε στρατηγική θέση να προσπαθεις να αποφασίσεις από ποια πλευρά να επιτεθεί το στράτευμα σου και εχω κλάψει....
φανταζομαι εικονα να εχουν αραξει αρχηγοι-στρατιωτες σύμμαχοι και αντίπαλοι, μέχρι να σφυριχθεί συνέχεια
:cry:
amyroukai
29/05/2016, 19:13
A όχι, σε κάτι warcraft/starcraft/κλπ δεν είχα τέτοια ζητηματάκια.
Εντιτ/προσθηκη.
Για ακόμα μία φορά, ο συριζα αποδεικνύεται μεγάλο τρολ.
http://www.thepressroom.gr/politiki/me-ton-olant-telika-i-me-ton-lao-o-syriza-stirizei
"Η επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στα δικαιώματα των εργαζομένων πρέπει να βρει απέναντί της το ενιαίο μέτωπο των ευρωπαίων εργαζομένων και των ευρωπαϊκών λαών. Η υπεράσπιση της δημοκρατίας ισοδυναμεί με υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων»
Ή επίθεση της αριστεράς τι διαφορά έχει σύντροφοι;
skylaros
29/05/2016, 19:54
A όχι, σε κάτι warcraft/starcraft/κλπ δεν είχα τέτοια ζητηματάκια.
Εντιτ/προσθηκη.
Για ακόμα μία φορά, ο συριζα αποδεικνύεται μεγάλο τρολ.
http://www.thepressroom.gr/politiki/me-ton-olant-telika-i-me-ton-lao-o-syriza-stirizei
"Η επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στα δικαιώματα των εργαζομένων πρέπει να βρει απέναντί της το ενιαίο μέτωπο των ευρωπαίων εργαζομένων και των ευρωπαϊκών λαών. Η υπεράσπιση της δημοκρατίας ισοδυναμεί με υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων»
Ή επίθεση της αριστεράς τι διαφορά έχει σύντροφοι;
Εγώ πλέον τους βγάζω το καπέλο, οι τύποι πρέπει χρόνια να έκαναν προπόνηση. Προσπαθούν όλοι μια ζωή να παρουσιάζουν μια κατάσταση διαφορετικά από ότι είναι με πιο πρόσφατο το ζήτημα με τα 2500 "πλαστά" ή πλαστά πτυχία αλλά καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. Οι τύποι κάνουν πολιτική που ταιριάζει ακριβώς στον τρόπο ζωής και σκέψης του μέσου Έλληνα και αν συνεχίσουν έτσι ήρθαν για να μείνουν.
'Άσχετο με το από πάνω και τον Αμύρου αλλά...
επειδή με τρώει από το προηγούμενο και το σκηνικό με τον Τέρενς, δεν ήθελα να γράψω τίποτα, αλλά κάπου με ζόρισαν αυτά που είδα. Δε θα πω πολλά... Είναι άλλο πράγμα να οργίζεται κάποιος με κάτι και να μιλάει άσχημα η επιθετικά και άλλο πράγμα η κακία και το μίσος. Αυτά από εμένα.
Nostradamus
29/05/2016, 20:09
Ειδα χθες την ταινια 1984 βασισμενη στο βιβλιο του Οργουελ που ειχα διαβασει καποια χρονια πριν..
Ενταξει το βιβλιο κλασεις καλυτερο σχεδον οπως συμβαινει με καθε μεταφορα...
Η "παραταξη" ομως στο μυαλό του Οργουελ ειναι γατακια μπροστα στην συγκυβερνηση.. Μνημονια, ΕΝΦΙΑ, Φορος αλληλεγγύης, ΦΠΑ, οχι βεβαια... Λαθος θυμάστε...
amyroukai
30/05/2016, 00:00
Κι εν τω μεταξύ, το ίδρυμα κλιντον έκανε ξέπλυμα χρήματος και ή χιλαρι είναι υπό δικαστική διερεύνηση;;; Ε ρε γλέντια έτσι και γίνει κανένα αστείο και ο τραμπ μείνει χωρίς αντίπαλο...
Ειδα χθες την ταινια 1984 βασισμενη στο βιβλιο του Οργουελ που ειχα διαβασει καποια χρονια πριν..
Ενταξει το βιβλιο κλασεις καλυτερο σχεδον οπως συμβαινει με καθε μεταφορα...
Η "παραταξη" ομως στο μυαλό του Οργουελ ειναι γατακια μπροστα στην συγκυβερνηση.. Μνημονια, ΕΝΦΙΑ, Φορος αλληλεγγύης, ΦΠΑ, οχι βεβαια... Λαθος θυμάστε...
Τώρα διάβασε το Brave New World του Huxley.
Έπεσε μέσα σε όλα.
360003
360004
360005
Θεριακλής υπουργός (Υγείας κιόλας) νοοτροπίας Β. Κορέας....
360013
360013
Άντε να του πεις ότι το κάπνισμα σε κλειστό χώρο απαγορεύεται. ....
PortisHead
30/05/2016, 13:15
3το-κοσμική χώρα....3το-κοσμικες εικόνες.
μου έφερε στο μυαλό αγνές 80ς εικόνες :lol:
Μανολης67
30/05/2016, 13:31
Ειναι ο γιατρός του εχεις και εσύ Ετσι Αι Βι???
Ειναι ο γιατρός του εχεις και εσύ Ετσι Αι Βι???
Εγκεφαλικό;
Εγκεφαλικό;
Λίγο - πολύ...
https://www.youtube.com/watch?v=j8vdb8dcKM8
Μανολης67
30/05/2016, 13:38
Εγκεφαλικό;
Ετσι αποκαλούσε σε συνέδριο το AIDS..ψαξτο το στο γιου τιουβ ...τωρα γιατρός είναι μπορεί να έχει και δίκιο ......αν και βλεπω με πρόλαβε ο φίλος απο πάνω!!!:beer:
Λυπάμαι τα παιδιά που θα έρθουν σε επαφή με τα παιδιά του τα οποία σίγουρα γαλουχεί ανάλογα με τα μούτρα του.
tsompanis
30/05/2016, 14:02
μου έφερε στο μυαλό αγνές 80ς εικόνες :lol: ο
Ο δημοσιογράφος Μαρτελης λείπει:bawl:
SHOOTER045
30/05/2016, 14:13
Λυπάμαι τα παιδιά που θα έρθουν σε επαφή με τα παιδιά του τα οποία σίγουρα γαλουχεί ανάλογα με τα μούτρα του.
Αυτός δηλαδή είναι γιατρός?
Εσύ να τα βλέπεις που έγινες μπάτσος.
PortisHead
30/05/2016, 14:16
Και γω τωρα το εμαθα.
Εψαξα και ειδα το βιογραφικο του.
Απιστευτο καμουφλαζ γιδοβοσκου πάντως.
Εχει παει και σε συνεδριο ιατρικό με αυτο το παρουσιαστικο ?
Για κτηνιατρος παντως κατι λεει...
SHOOTER045
30/05/2016, 14:28
Εσύ να τα βλέπεις που έγινες μπάτσος.
Σκέψου το ανάποδο
Εμένα γιατρό
Αυτον <Μπάτσο>
Σκέψου το ανάποδο
Εμένα γιατρό
Αυτον <Μπάτσο>
Catch 22...
Pan (dvs)
30/05/2016, 14:40
Kαταντια σε ολα τα επιπεδα.Μερικες φορες θες να πεις ενα σκασμο πραγματα και δεν ξερεις απο που να αρχισεις.
Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις 888 εκατ. ευρώ σε «μαϊμού» δικαιούχους πέρυσι
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500080976
Όταν οι ερευνητές εξέτασαν την περίπτωση, διαπίστωσαν πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας και ο προμηθευτής ήταν ουσιαστικά... ο ίδιος (και, αναμενόμενα, είχε «φουσκώσει» την τιμή)
Ακόμα κ εκεί πάμε να χάσουμε την 'πρωτιά' από Ρουμανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία.
amyroukai
31/05/2016, 10:56
Λογικό γιατί κάθε τέτοιο πρόγραμμα πέρυσι είχε παγώσει.
skylaros
31/05/2016, 10:57
Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις 888 εκατ. ευρώ σε «μαϊμού» δικαιούχους πέρυσι
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500080976
Ακόμα κ εκεί πάμε να χάσουμε την 'πρωτιά' από Ρουμανία, Βουλγαρία και Ουγγαρία.
Το ποσό μπορεί να μοιάζει μεγάλο αλλά είναι σε κανονικά επίπεδα για χώρα της ΕU. Μακάρι να ήταν μηδενικό και τα χρήματα αυτά να διατίθεντο σε άτομα που θα ήθελαν να κάνουν κάτι...
Μεταξύ άλλων ωραίων
Το κείμενο του Κώδικα φαίνεται να εμφορείται από πνεύμα ενθουσιασμού για μια εκ βάθρων ανατροπή στην Παιδεία, καθώς στοχεύει στην ουσία και το περιεχόμενο της αγωγής που θα λαμβάνουν στο εξής οι ελληνόπαιδες. Καθόλου τυχαία, προφανώς, από τον Κώδικα απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά σε εθνική και θρησκευτική ταυτότητα, κάτι που συνάδει με την κατάργηση προσευχών, παρελάσεων και άλλων στοιχείων της δημόσιας εκπαίδευσης, όπως αυτή ήταν γνωστή έως σήμερα. Επίσης, στον Κώδικα υπογραμμίζεται σαφώς ότι οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα».
http://www.protothema.gr/politics/article/582912/sta-sholeia-tis-epohis-fili-i-prosfonisi-ton-paidion-prigipissa-kai-vasilopoulo-apagoreuetai/
SHOOTER045
31/05/2016, 14:09
Μεταξύ άλλων ωραίων
Το κείμενο του Κώδικα φαίνεται να εμφορείται από πνεύμα ενθουσιασμού για μια εκ βάθρων ανατροπή στην Παιδεία, καθώς στοχεύει στην ουσία και το περιεχόμενο της αγωγής που θα λαμβάνουν στο εξής οι ελληνόπαιδες. Καθόλου τυχαία, προφανώς, από τον Κώδικα απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά σε εθνική και θρησκευτική ταυτότητα, κάτι που συνάδει με την κατάργηση προσευχών, παρελάσεων και άλλων στοιχείων της δημόσιας εκπαίδευσης, όπως αυτή ήταν γνωστή έως σήμερα. Επίσης, στον Κώδικα υπογραμμίζεται σαφώς ότι οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα».
http://www.protothema.gr/politics/article/582912/sta-sholeia-tis-epohis-fili-i-prosfonisi-ton-paidion-prigipissa-kai-vasilopoulo-apagoreuetai/
Στο εξης όλα τα αγόρια θα τα λέμε Αλέξη (αφού και η βάφτιση θα καταργηθεί όπως πάει)
Και θα είναι υποχρεωτικό να τα φωναζουμε έτσι.
Τα δε κορίτσια μετα την φυγή της ζωής δεν ξέρω.
Το χάος
Στο εξης όλα τα αγόρια θα τα λέμε Αλέξη (αφού και η βάφτιση θα καταργηθεί όπως πάει)
Και θα είναι υποχρεωτικό να τα φωναζουμε έτσι.
Τα δε κορίτσια μετα την φυγή της ζωής δεν ξέρω.
Το χάος
Tασια;
360085
ή
Σια;
360086
βασιλοπουλα μου πριγκίπισσα μου! :lipssealed: ωχ Φιλης ( σε εχω γραμμενο και εσενα και τον θιασο που παιζει την κυβερνηση στα φρυδια μου)
Δλδ, αν έχω κόρη και της τραγουδήσω την Πριγκιπέσσα του Μάλαμα, έχω διαπράξει παρανομία?
https://www.youtube.com/watch?v=URpYNJeegyQ
Bladerunner
31/05/2016, 15:15
Έχει πραγματικά ενδιαφέρον η ανάγνωση όλου του πορίσματος (http://dialogos.minedu.gov.gr/wp-content/uploads/2016/04/PORISMATA_DIALOGOU_2016.pdf)
Η επίμαχη δημοσίευση αφορά το κεφάλαιο 14 σελ.105
(...)1. Η κουλτούρα του καταναλωτικού ναρκισσισμού και η μετάλλαξη του σχολικού χώρου σε πασαρέλα ναρκισσισμού. Συμπτώματα και αντίδοτα.(...)
Και η αναφορά σε "βασιλόπουλα" και "πριγκίπισσες"
(...)"1. Το παιδί καθενός είναι μοναδικό και ξεχωριστό για τον ίδιο. Ωστόσο, είναι ένα παιδί ανθρώπων όπως κάθε παιδί ανθρώπων: Διαφορετικό αλλά ίσο με τα άλλα, και όχι πριγκίπισσα ή βασιλόπουλο.(...)"
SHOOTER045
31/05/2016, 15:24
Δλδ, αν έχω κόρη και της τραγουδήσω την Πριγκιπέσσα του Μάλαμα, έχω διαπράξει παρανομία?
https://www.youtube.com/watch?v=URpYNJeegyQ
Και αν έχεις γιό και του τραγουδας το <ήλιε μου ,ήλιε μου βασιλιά μου> http://m.youtube.com/watch?v=UfYFLUT3ncA
Κινδυνευεις
amyroukai
31/05/2016, 15:28
να αλλαχτεί το άσμα σε "ήλιε μου ήλιε μου ευσεβή μου", όπως θα έλεγε ο άουφγκεμπραχτ που ξέχασε να το συμπεριλάβει στην λίστα τις προάλλες :bawl:
Pan (dvs)
31/05/2016, 19:58
Έχει πραγματικά ενδιαφέρον η ανάγνωση όλου του πορίσματος (http://dialogos.minedu.gov.gr/wp-content/uploads/2016/04/PORISMATA_DIALOGOU_2016.pdf)
Η επίμαχη δημοσίευση αφορά το κεφάλαιο 14 σελ.105
(...)1. Η κουλτούρα του καταναλωτικού ναρκισσισμού και η μετάλλαξη του σχολικού χώρου σε πασαρέλα ναρκισσισμού. Συμπτώματα και αντίδοτα.(...)
Και η αναφορά σε "βασιλόπουλα" και "πριγκίπισσες"
(...)"1. Το παιδί καθενός είναι μοναδικό και ξεχωριστό για τον ίδιο. Ωστόσο, είναι ένα παιδί ανθρώπων όπως κάθε παιδί ανθρώπων: Διαφορετικό αλλά ίσο με τα άλλα, και όχι πριγκίπισσα ή βασιλόπουλο.(...)"
Και αυτο στην 107?
Θεσπίζεται ως "προαιρετικά υποχρεωτικό" (όπως η ψήφος στις εκλογές...) το
ακόλουθο Συμβόλαιο Τιμής: Κατά την έναρξη του σχολικού έτους, οι γονείς ή κηδεμόνες για
παιδιά Α' έως Γ' Δημοτικού και, στη συνέχεια, τα ίδια τα παιδιά ("Τώρα που μεγάλωσες...")
καλούνται να υπογράψουν ένα συμβόλαιο σαν το ακόλουθο:
"Δίνω τον λόγο της τιμής μου και υπόσχομαι ότι θα σέβομαι το σχολείο, τους
δασκάλους και τους συμμαθητές μου, θα φέρομαι ιπποτικά σε όλους και ιδιαίτερα στους πιο
αδύναμους, και δεν θα επιτεθώ ποτέ σε αδύναμο, αλλά θα τον υπερασπίσω από επιθέσεις. Θα
θεωρώ σωστή μόνο την άμιλλα για τη διάκριση στη μάθηση, στον αθλητισμό, την καλή
συμπεριφορά και τα καλά έργα. Δεν θα κάνω ποτέ στον άλλον ό,τι δεν θέλω να κάνουν σε
μένα. Και θα θεωρώ ντροπή κάθε παράβαση αυτής της υπόσχεσης που ελεύθερα δίνω σήμερα."
Αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο συγγραφεας του πορισματος και ποσο μας στοιχισε.
Και αυτο στην 107?
"Δίνω τον λόγο της τιμής μου και υπόσχομαι ότι θα σέβομαι το σχολείο, τους
δασκάλους και τους συμμαθητές μου, θα φέρομαι ιπποτικά σε όλους και ιδιαίτερα στους πιο
αδύναμους, και δεν θα επιτεθώ ποτέ σε αδύναμο, αλλά θα τον υπερασπίσω από επιθέσεις. Θα
θεωρώ σωστή μόνο την άμιλλα για τη διάκριση στη μάθηση, στον αθλητισμό, την καλή
συμπεριφορά και τα καλά έργα. Δεν θα κάνω ποτέ στον άλλον ό,τι δεν θέλω να κάνουν σε
μένα. Και θα θεωρώ ντροπή κάθε παράβαση αυτής της υπόσχεσης που ελεύθερα δίνω σήμερα."
Αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο συγγραφεας του πορισματος και ποσο μας στοιχισε.
Μόλις εφαρμοστεί προβλέπω να βγει και η τροπολογία με τα πρόστιμα, ώστε να διευρυνθεί επιτέλους η φορολογική βάση:
Επίθεση σε αδύναμο, 100 ευρώ.
Βρίσιμο σε συμμαθητή, 50 ευρώ.
Γράψιμο σε παγκάκι, 60 ευρώ
κλπ κλπ
Τί σημαίνει Αννούλα ότι δεν κατάλαβες τί υπέγραφες; Αυτό το λουλουδάκι δεν είναι η υπογραφή σου; 8 χρονών μουλάρα είσαι. Πλέρωνε τώρα....
Pan (dvs)
31/05/2016, 20:16
Μόλις εφαρμοστεί προβλέπω να βγει και η τροπολογία με τα πρόστιμα, ώστε να διευρυνθεί επιτέλους η φορολογική βάση:
Επίθεση σε αδύναμο, 100 ευρώ.
Βρίσιμο σε συμμαθητή, 50 ευρώ.
Γράψιμο σε παγκάκι, 60 ευρώ
κλπ κλπ
Τί σημαίνει Αννούλα ότι δεν κατάλαβες τί υπέγραφες; Αυτό το λουλουδάκι δεν είναι η υπογραφή σου; 8 χρονών μουλάρα είσαι. Πλέρωνε τώρα....
Στις ποινες, συν ΦΠΑ?
Στις ποινες, συν ΦΠΑ?
Δεν ξέρουμε ακόμα, ότι πουν οι θεσμοί, θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση πάντως από το Φίλη.
Pan (dvs)
31/05/2016, 20:57
Nαι και θα τους βαλει να υπογραψουνε συμβολαιο τιμης.
skylaros
31/05/2016, 21:29
Πιστεύω πως για τους δημοκράτες και τους υπέρμαχους του Δυτικού πολιτισμού είναι ένα πλάνο αρκετά μπροστά από την εποχή του. Μπορεί να μοιάζει αστείο αλλά είναι τρομακτικό το πόσο βαρύτητα μπορεί να έχει στη ζωή ενός παιδιού (και αργότερα ίσως ως ενηλίκου) ένα κάποιο ηθικό/αξιακό συμβόλαιο. Αν τα περάσει αυτά ο Φίλης (sic) θα πλασάρει τον εαυτό του σαν μια μίξη Γκαλλίνα, Μαυροκορδάτου και Νέγρη.
tsompanis
31/05/2016, 22:57
Εντάξει! Κεντατε σήμερα στοPAPARIAM και άξιζε το διάβασμα:lol:
κατά τα άλλα ρε μάγκες έχω απογοητευτεί και εκνευρίζομαι τόσο με όλα αυτά που δεν μπορώ με τίποτα να διαβάσω ειδήσεις. Από τους τίτλους και μόνο προσπερνάω.
Έχω αρχίσει να διαβάζω μόνο ειδήσεις του στυλ
"Σε νέο ειδύλλιο ο σπαλιαρας"
" δύο Χιλιάρικα ζητά ο Τρύφωνας Σαμαράς από την Βανα μπάρμπα που του τα χρωστάει"
και άλλα τέτοια χαριτωμένα:lol:
AUFGEBRACHT
31/05/2016, 23:06
Στις ποινες, συν ΦΠΑ?
Ναι, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα είναι με συντελεστή 13% ή 24%...
AUFGEBRACHT
31/05/2016, 23:08
Αν έχεις κόρη και πάει έτσι ντυμένη, ναι, έχεις διαπράξει παρανομία...
360119
Εγώ διαβάζω μόνο σοβαρά πολιτικά άρθρα
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί το παγκόσμιο συνέδριο διπολικής διαταραχής
http://www.tokoulouri.com/politics/diriza/
AUFGEBRACHT
31/05/2016, 23:12
Επίσης, θα επιβάλλονται ποινές για όσους μαθητές παίζουν Prince of Persia, ενώ ο Παύλος Σιδηρόπουλος απαγορεύεται να αποκαλείται Πρίγκηπας της Ροκ. Όσοι γονείς θέλουν ντε και καλά να αναφερθούν τρυφερά στα τέκνα τους και να τα κάνουν να νοιώσουν ξεχωριστά, μπορούν να τα αποκαλούν με τους επιτρεπτούς όρους "αλληλέγγυέ μου", "μετακλητή μου", "περιστέρα μου"...
SHOOTER045
31/05/2016, 23:13
Αν έχεις κόρη και πάει έτσι ντυμένη, ναι, έχεις διαπράξει παρανομία...
360119
Και εσύ Αουγκενταλερ
Αν βάλεις μπλουζάκι <KING VALE 46>
KING SIZE-KING DIAMOND
κλπ μπορεί να θεωρηθεις φιλοβασιλικός
AUFGEBRACHT
31/05/2016, 23:21
Και εσύ Αουγκενταλερ
Αν βάλεις μπλουζάκι <KING VALE 46>
KING SIZE-KING DIAMOND
κλπ μπορεί να θεωρηθεις φιλοβασιλικός
Φιλοβασιλικός εγώ; Εγώ έχω φωτογραφία του Φίλη στον τοίχο (χρειάστηκε βέβαια να κάνω επέκταση στον τοίχο να χωρέσει την φωτογραφία, αλλά χαλάλι). Προσαρμόσου κι εσύ στα νέα δεδομένα, τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι κι αρχίζουν τα πανηγύρια να θυμάσαι όταν κάνεις παραγγελιά ότι πλέον ζητάς το "δυόσμος θα γίνω στο παραθύρι σου".
Ωχωχωχ.ακομα εγώ δεν έχω πει στην κόρη ότι τέλος,δεν την ξαναλεω πρινσες.ασε που πάει και για κόψιμο ελεω λογοκρισίας η αγαπημένη της διαφήμιση
https://m.youtube.com/watch?v=HAyjZHmuuKc
Και μετά σου λένε πως ο μπαφος δεν επηρεάζει τον εγκέφαλο....το εχουνε κάψει οι συριζαιοι
Φημες λενε οτι ο γνωστος καλλιτεχνης Prince ειχε διαβασει τις προτασεις Φιλη λιγες ωρες πριν τον θανατο του.......
el_hymador
01/06/2016, 08:43
Πάντως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια ουσιαστική μεταρρυθμιστική πρόταση σε ότι αφορά στην παιδεία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θέλουν να καταργήσουν τις πανελλαδικές είναι πολύ σημαντικό! Να τα λέμε και αυτά, μην στεκόμαστε μόνο στις μ@λ@κίες του Φίλη. Διαβάστε όλο το κείμενο.
Pan (dvs)
01/06/2016, 08:52
Πάντως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μια ουσιαστική μεταρρυθμιστική πρόταση σε ότι αφορά στην παιδεία. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θέλουν να καταργήσουν τις πανελλαδικές είναι πολύ σημαντικό! Να τα λέμε και αυτά, μην στεκόμαστε μόνο στις μ@λ@κίες του Φίλη. Διαβάστε όλο το κείμενο.
Οταν σοβαρη προταση ασχολειται με πριγκιπισσες και δρακους χανει την σοβαροτητα της.
To να περιμενεις σοβαρη μεταρρύθμιση
απο επαγγελματία αφισοκολλητή, ουσιαστικα αμόρφωτο απαίδευτο και αεργο,
ειναι το λιγοτερο απελπιστικό
ναι σωστα αλλα το ερωτημα ειναι αν η καταργηση των πανελλαδικων θα ειναι η σπουδαιοτερη μεταρρυθμιση που εγινε ποτε για την παιδεια η η καταστροφη της παιδειας.Το μελλον θα δειξει.
nikos_abel
01/06/2016, 10:54
Οταν σοβαρη προταση ασχολειται με πριγκιπισσες και δρακους χανει την σοβαροτητα της.
Από ένα ολόκληρο κείμενο σύσσωμα τα σόσιαλ μίντια εστιάζουν σε 2 λέξεις.
Καλή η πλάκα (γέλασα με τον "Μικρό Σύντροφο και τον Συντροφόπουλο) αλλά χάνεται η ουσία.
el_hymador
01/06/2016, 10:55
Νομίζω ότι η προκατάληψη πάει σύννεφο, είμαι από τους πρώτους που θα πω ότι η κυβέρνηση είναι γ.τ.π.κ. αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ισοπεδωτικοί σε όλα. Αν πάει να γίνει κάτι καλό, ας γίνει. Στην τελική, όλοι οι προηγούμενοι, που ήταν επίσης γ.τ.π.κ. δεν έκαναν απολύτως τίποτα για την Παιδεία, ή οποία -γνώμη μου ε;- είναι ο σημαντικότερος τομέας. Απλά φτιασιδώνανε την κρεατομηχανή που λέγεται «Πανελλαδικές Εξετάσεις».
Joyrider
01/06/2016, 11:07
Μια χαρά την βλέπω την διαμόρφωση της παιδείας από πρωκτοαίμα και λοιπά μέσα. Άκριτη αναπαραγωγή κατασκευασμένων ειδήσεων με μπόλικο λαϊκισμό.
Nostradamus
01/06/2016, 11:20
Η βελτιωση της παιδειας για να αποδωσει καρπους πρεπει το συνολο της κοινωνιας να μπει σε τροχια. Συμφωνω οτι κακως εστιαζουμε σε 2 φρασεις μεσα απο ολο το κειμενο.. Οτι οι πανελληνιες ειναι μια αναχρονιστικη μεθοδος αξιολογησης που μπορει να καταδικασει δεκαδες νεους ανθρωπους..
Αλλα.. Ειδικα οσοι ειστε γονεις ξερετε οτι το σημαντικο της οποιας δουλειας γινεται στο σχολειο πρεπει να συνεχιζεται και στο σπιτι και αναποδα.. Να χεσω εγω τον ορκο ηθικης στο σχολειο, αν το παιδι γυρναει σε ενα σπιτι που οι γονεις του εχουν χασει το τοπι απο μια στρεβλη καθημερινοτητα και παλευουν να βρουν την οποια λογικη σε μια παραλογη κοινωνια..
Να χεσω τον ορκο, Αν ο μπαμπας γυρναει χωρις κρανος... ΑΝ παρκαρει οπου γουσταρει.. Αν ο γειτονας ειναι ιδος και χειροτερος... Αν ποστ οπως το ΣΕ ΕΙΔΑ γεμιζουν σελιδες και σελιδες καθημερινα με νεες καταστασεις...
Αν τα βοθροκαναλα της διαπλοης (sic) παιζουν απο το πρωι μεχρι το βραδι οτ παπαρια υπαρχει..
Να χεσω εγω τον ορκο τιμης στο σχολειο, Αν ο υπουργος Υγειας καπνιζει στις συναντησεις με φορεις.. Αν η Τασια νομιζει οτι οι μεταναστες λιαζονται.. Αν ο πρωθυπουργος της χωρας κανει το μαυρο ασπρο και το ΟΧΙ ΝΑΙ.. Αν ο Ψεκασμενος ντυνεται νιτζακι και παει στην δουλεια..
Ο Φιλης μου ειναι απεχθης (αδικως ισως) ως προσωπικοτητα. Ειδα ομως και τους προηγουμενους που δεν κανανε τιποτα επισης. Αν παραξει εργο μαγκια του και μπραβο του και θα λαβει την ανταμοιβη του με την ψηφο του κοσμου. Αλλα Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...
Αν παραξει εργο μαγκια του και μπραβο του και θα λαβει την ανταμοιβη του με την ψηφο του κοσμου. Αλλα Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...
Το τι θεωρεί ο καθένας έργο όμως....
nicksior
01/06/2016, 11:29
Γουόρεν Μπάφετ.
"Μπορώ να τελειώσω το έλλειμμα σε 5 λεπτά. Απλώς, να ψηφιστεί ένας νόμος που να προβλέπει ότι, όποτε το έλλειμμα υπερβαίνει το 3% του ΑΕΠ, όλοι οι εν ενεργεία Γερουσιαστές και Βουλευτές θα χάνουν για πάντα το δικαίωμα επανεκλογής τους."
edit. http://www.capital.gr/me-apopsi/3130044/o-sofos-tis-omaxa-kai-i-piesi-tis-koinis-gnomis
Nostradamus
01/06/2016, 11:33
Το τι θεωρεί ο καθένας έργο όμως....
Ναι ρε φιλος ειναι λιγο αοριστο σαν εννοια.. Ωστοσο προσωπικα ελπιζω ακομη οτι υπαρχει αυτο που λεμε κοινη λογικη.. Οτι μια κατασταση οταν βελτιωνεται πραγματικα, μπορει και πρεπει να χαιρει της αναγνωρισης και της υποστηριξης απο την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου..
Ναι ρε φιλος ειναι λιγο αοριστο σαν εννοια.. Ωστοσο προσωπικα ελπιζω ακομη οτι υπαρχει αυτο που λεμε κοινη λογικη.. Οτι μια κατασταση οταν βελτιωνεται πραγματικα, μπορει και πρεπει να χαιρει της αναγνωρισης και της υποστηριξης απο την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου..
Αν ο κόσμος είναι αμόρφωτος και αγράμματος, υποστηρίζει ή όχι κάποιον είναι παντελώς αδιάφορο.
O θεος συντροφος να βαλει το χερι του
και να βασιλευσει ....:confused: προχωρησει(; ) η λογικη
για να μην βασανιστουν τα παιδια που εξεταζονται αυτην την περιοδο.
el_hymador
01/06/2016, 12:11
Ξαναλέω… από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάτι. Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν αυτό ξεκινήσει από πράσινη, ροζ, μπλε ή λευκή με σταφίδες απόχρωση. Τον συγκεκριμένο τομέα (την παιδεία) τον θεωρώ τον σημαντικότερο. Πρώτα αυτός –με διαφορά- και μετά όλοι οι άλλοι. Το ότι χρειάζεται να υπάρξει συλλογική προσπάθεια πάνω σε αυτό και ότι δεν αρκεί μόνο η εκπαίδευση οποιασδήποτε βαθμίδας, είναι σωστό. Αλλά ξαναγράφω, είναι μια αρχή, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει μια αλλαγή και σίγουρα η παιδεία είναι το ιδανικότερο πεδίο για αφετηρία.
PortisHead
01/06/2016, 12:12
Εχει κανεις το τηλέφωνο του El Hymador ?
Θέλω να προμηθευτώ λίγο συντροφικό πολτό.
Ξαναλέω… από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κάτι. Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν αυτό ξεκινήσει από πράσινη, ροζ, μπλε ή λευκή με σταφίδες απόχρωση. Τον συγκεκριμένο τομέα (την παιδεία) τον θεωρώ τον σημαντικότερο. Πρώτα αυτός –με διαφορά- και μετά όλοι οι άλλοι. Το ότι χρειάζεται να υπάρξει συλλογική προσπάθεια πάνω σε αυτό και ότι δεν αρκεί μόνο η εκπαίδευση οποιασδήποτε βαθμίδας, είναι σωστό. Αλλά ξαναγράφω, είναι μια αρχή, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει μια αλλαγή και σίγουρα η παιδεία είναι το ιδανικότερο πεδίο για αφετηρία.
Kοιτα
οταν εχουν περασει απο την θεση του Υ.Παιδειας
τιτανες της διανοησης οπως ο Ευθυμιου, ο Τάσος Κουράκης, και ο υπερτιτανοτερ-αστειος ΓΑΠ (με μουστακι)
ο πηχης ειναι πολυ....παρα πολυ....μα παρα παρα πολυ
χαμηλα....
el_hymador
01/06/2016, 12:18
Kοιτα
τιτανες της διανοησης οπως ο Ευθυμιου, ο Τάσος Κουράκης, και ο υπερτιτανοτερ-αστειος ΓΑΠ (με μουστακι)
χαμηλα....
Ξέχασες τον Παπαθεμέλη, με τα ΧΑΝ πρότυπα....
PortisHead
01/06/2016, 12:19
Kοιτα
χαμηλα....
Ξεχασες τον αδερφο του Αντρεα "Μεγάλο Παζαρι" Μικρουτσικου.
Αυτον με το τσιμπουκι και την διπολικη διαταραχη στα ματια.
Αυτος τουλαχιστον ειχε την ευθιξια και παραιτήθηκε.
Όλα αυτά μου έφεραν στο μυαλό τον Τεμπονέρα :( (ήμουν 13-14)
Παπαθεμέλης...ναι
Μικρουτσικος ...οχι
ηταν ...Πολιτισμου...
PortisHead
01/06/2016, 12:29
Όλα αυτά μου έφεραν στο μυαλό τον Τεμπονέρα :( (ήμουν 13-14)
Εμενα παλι μου θυμησες τον τοτε Υπ.Παιδειας , Κοντογιαννόπουλο , φανατικό ΝΔ , που λιγο πριν την αποχωρηση του
απο τον πολιτικό βιο , προσχώρησε στο....ΠΑΣΟΚ κι εκλεγει και βουλευτης.
Ηθη και ιδεολογίες αντρανταχτες.
Το πολιτικο ηθος
και η βαθια πιστη στις ιδεες
ηταν ανεκαθεν το σημα κατατεθεν των ελληνων πολιτευτων....
α... και η αμεμπτη ηθικη επισης!!!
:bawl:
Λεγε με Μιχελογιαννακη
(ο ...απεργος πεινας που σαβουριαζε ολοκληρα κοτοπουλα στο Συνταγμα)
PortisHead
01/06/2016, 12:32
Παπαθεμέλης...ναι
Μικρουτσικος ...οχι
ηταν ...Πολιτισμου...
Σωστός !!!
Ρε σεις, μου έκανε πολύ εντύπωση κάτι που διάβασα στο FB και έψαξα λίγο παραπάνω γιατί μου φάνηκε τρελό, δεν μπορώ να πιστέψω το μέγεθος του κόμπλεξ που μπορεί να έχει κάποιος σε τόσο υψηλή κυβερνητική θέση, προκειμένου να πλαστογραφεί το βιογραφικό του. Αναφέρομαι στον Ν.Κοτζιά νυν ΥπΕξ και σχετικά με το τι δηλώνει στο ΠαΠει που διδάσκει http://www.des.unipi.gr/personnel/kotzias-nikolaos/
" Εργάστηκε ως ερευνητής και δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης και του Μαρβούργου. " όπως ευθαρσώς δήλωσε και στο δικαστήριο κατά του λογοτεχνικού περιοδικού "Athens Review of Books" που δημοσίευσε μια επιστολή αναγνώστη, στην οποία τον χαρακτήριζε "γκαουλάιτερ του σταλινισμού". Άσχετα με το αν αρνείται πως του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός, ο ίδιος είχε παραδεχθεί στο Der Spiegel πως όταν έγραφε τα κείμενα του ΚΚΕ για το οτι πρέπει να συντριβεί η Πολωνική "Αλληλεγγύη" του Βαλέσσα, απλά ...«Ήμουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Έγραψα κατ' εντολήν του κόμματός μου πράγματα, π.χ. για την Πολωνία, τα οποία ήταν ανοησίες.»
Τεσπα, για να κερδίσει την δίκη, ανέφερε και εκεί πως εκτός από το οτι κρατάει απ΄την οικογένεια του Παλαιών Πατρών Γερμανού (!), «Αξιοσημείωτον είναι ότι κατά τα έτη 1990 – 1993, ήτοι ελάχιστους μήνες μετά την πτώση του καθεστώτος της ανατολικής Γερμανίας, επέστρεψα στη Γερμανία, και συγκεκριμένως στο Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον ιστορικά πανεπιστήμια όλης της Ευρώπης, όπου εργάσθηκα ως ερευνητής σε ζητήματα ευρωπαϊκής ενοποίησης με σημαντικές διακρίσεις, δι’ ό και εξελέγην αναπληρωτής Καθηγητής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, τίτλος, ο οποίος επ’ ουδενί λόγω θα απενέμετο σε εμένα, εάν αλήθευαν στο ελάχιστο οι ισχυρισμοί των αντιδίκων. Συν τοις άλλοις, το θέρος του 2001, λόγω της θέσης Καθηγητού που κατείχα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την ανάληψη καθηκόντων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ, το προειρημένο Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου με προσκάλεσε προκειμένου να διδάξω ως “επισκέπτης Διδάσκων”, όπερ και εγένετο με ιδιαίτερη επιτυχία.» (οι υπογραμμίσεις δικές του)
...το θέμα είναι, πως ούτε η Οξφόρδη, ούτε το Χάρβαρντ αλλά ούτε και το Μαρβούργο τον γνωρίζουν !! Στο γερμανικό πανεπιστήμιο, δεν υπάρχει καν βαθμίδα "αναπληρωτή καθηγητή" !!!
Είναι δυνατόν, να μην ντρέπεται, να μην έχει ανοίξει ρουθούνι???? :eek:
Σε απαντηση σου Βυρωνα
συνεργαζομαι (αναγκαστικα) με νεαρο Γ.Γ. μεγαλου υπουργειο 25 μαιων.
Ο συγκεκριμενος στο προφιλ του σε μεσο επαγγελματικης δικτυωσης, δηλωνει ....DR Οικονομικων.....
Εχει πτυχιο Πολ. Επιστημων (2015) και το διδακτορικο ΕΑΝ ολα πανε καλα (σιγα που δεν...) θα το παρει το .....2020.
Και δηλωνει απο σημερα ...Dr!!!!
(ενω παραλληλα δηλωνει οτι κανει και Msc) και ταυτοχρονα εργαζεται και στο υπουργειο και σε μια ΔΕΚΟ.....
κανει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ διαχειριση χρονου προφανως...
(αν θες τα στοιχεια με π.μ στα στελνω....)
Blade Runner
01/06/2016, 12:51
μιας και μιλαμε με σοβαρα επιχειρηματα και κρινουμε ανθρωπους απο καποια πιθανη σωματικη ατελεια ,συγνωμη αλλα μου ηρθε αυτοματα στο μυαλο:lol:360170
Κανεις δεν εκρινε σωματικη, αλλα πνευματικη ατελεια.......
Κουλης....Σωθηκαμε τωρα....
Το διάβασα και εγώ σε κίτρινο site και είπα να το βάλω (αλλά δε το έβαλα λόγω του site).
(είχε μάλιστα και την απάντηση στα Αγγλικά του ότι δεν υπάρχει καν αυτή η θέση, εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω το site και δε βρίσκω την είδηση :confused: )
edit: βρήκα άλλο (http://www.pesotithes.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD/)
PortisHead
01/06/2016, 13:10
Αυτο που λεει ο byron με τον Υπ.Εξ. το διαβασα κι εγω χτες στο FB,
αλλα δεν το αναδημοσιευσα μιας και θελω να πιστευω οτι ειναι υπερβολή
και δεν μπορει να στέκει.
Μιλαμε για υπουργο ετσι ?
Nostradamus
01/06/2016, 13:13
Γιατι ο υπολοιπος θιασος υπουργοι και πρωθυπουργος δεν ειναι ??
Blade Runner
01/06/2016, 13:15
Κανεις δεν εκρινε σωματικη, αλλα πνευματικη ατελεια.......
Κουλης....Σωθηκαμε τωρα....
συγνωμη για την παρανοηση
αναφερομουν βεβαια στο σχολιο του φιλου PORTISHEAD
Σε σχεση με το θεμα που ειχε ο Μικρουτσικος με τα ματια του
http://www.topontiki.gr/article/170678/thanos-mikroytsikos-kapniza-exi-paketa-ti-mera-moy-prokalese-provlima-sto-mati
SHOOTER045
01/06/2016, 13:27
Ρε σεις, μου έκανε πολύ εντύπωση κάτι που διάβασα στο FB και έψαξα λίγο παραπάνω γιατί μου φάνηκε τρελό, δεν μπορώ να πιστέψω το μέγεθος του κόμπλεξ που μπορεί να έχει κάποιος σε τόσο υψηλή κυβερνητική θέση, προκειμένου να πλαστογραφεί το βιογραφικό του. Αναφέρομαι στον Ν.Κοτζιά νυν ΥπΕξ και σχετικά με το τι δηλώνει στο ΠαΠει που διδάσκει http://www.des.unipi.gr/personnel/kotzias-nikolaos/
" Εργάστηκε ως ερευνητής και δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης και του Μαρβούργου. " όπως ευθαρσώς δήλωσε και στο δικαστήριο κατά του λογοτεχνικού περιοδικού "Athens Review of Books" που δημοσίευσε μια επιστολή αναγνώστη, στην οποία τον χαρακτήριζε "γκαουλάιτερ του σταλινισμού". Άσχετα με το αν αρνείται πως του ταιριάζει ο χαρακτηρισμός, ο ίδιος είχε παραδεχθεί στο Der Spiegel πως όταν έγραφε τα κείμενα του ΚΚΕ για το οτι πρέπει να συντριβεί η Πολωνική "Αλληλεγγύη" του Βαλέσσα, απλά ...«Ήμουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Έγραψα κατ' εντολήν του κόμματός μου πράγματα, π.χ. για την Πολωνία, τα οποία ήταν ανοησίες.»
Τεσπα, για να κερδίσει την δίκη, ανέφερε και εκεί πως εκτός από το οτι κρατάει απ΄την οικογένεια του Παλαιών Πατρών Γερμανού (!), «Αξιοσημείωτον είναι ότι κατά τα έτη 1990 – 1993, ήτοι ελάχιστους μήνες μετά την πτώση του καθεστώτος της ανατολικής Γερμανίας, επέστρεψα στη Γερμανία, και συγκεκριμένως στο Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον ιστορικά πανεπιστήμια όλης της Ευρώπης, όπου εργάσθηκα ως ερευνητής σε ζητήματα ευρωπαϊκής ενοποίησης με σημαντικές διακρίσεις, δι’ ό και εξελέγην αναπληρωτής Καθηγητής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, τίτλος, ο οποίος επ’ ουδενί λόγω θα απενέμετο σε εμένα, εάν αλήθευαν στο ελάχιστο οι ισχυρισμοί των αντιδίκων. Συν τοις άλλοις, το θέρος του 2001, λόγω της θέσης Καθηγητού που κατείχα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από την ανάληψη καθηκόντων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ, το προειρημένο Πανεπιστήμιο του Μαρβούργου με προσκάλεσε προκειμένου να διδάξω ως “επισκέπτης Διδάσκων”, όπερ και εγένετο με ιδιαίτερη επιτυχία.» (οι υπογραμμίσεις δικές του)
...το θέμα είναι, πως ούτε η Οξφόρδη, ούτε το Χάρβαρντ αλλά ούτε και το Μαρβούργο τον γνωρίζουν !! Στο γερμανικό πανεπιστήμιο, δεν υπάρχει καν βαθμίδα "αναπληρωτή καθηγητή" !!!
Είναι δυνατόν, να μην ντρέπεται, να μην έχει ανοίξει ρουθούνι???? :eek:
Για αυτό και θα αναγνωρίσουν τα μαμουνιαρικα διπλώματα και τίτλους σπουδών.
Αφού θα τα αναγνωρίσουν στο Ουγκάντα δεν μας νοιάζει τι λέει τι Χάρβαρντ και ο κάθε τυχάρπαστος.
Αφού δήλωσε οτι ηταν αρα ήταν... :moutza:
Pan (dvs)
01/06/2016, 13:31
Από ένα ολόκληρο κείμενο σύσσωμα τα σόσιαλ μίντια εστιάζουν σε 2 λέξεις.
Καλή η πλάκα (γέλασα με τον "Μικρό Σύντροφο και τον Συντροφόπουλο) αλλά χάνεται η ουσία.
Δεν εστιαζω σε αυτο που λενε τα μεσα,γιατι σε γενικες γραμμες δεν τα παρακολουθω,εστιαζω σε καποια απο αυτα που διαβαζω.
Αλλα δεν μπορω να παρω καποιον στα σοβαρα οταν βλεπω κατι πολυ σημαντικο,να το γελειοποιει ο ιδιος του ο δημιουργος.Κατα τ αλλα πειτε μου εσεις, ακομη και αν εγραφαν με καλυτερο τροπο το κειμενο, αν πιστευεται οτι αυτη η κυβερνηση ειναι σε θεση να κανει κατι προς τη σωστη κατευθυνση.
Και δεν το παω πολιτικα ρε παιδια,αλλα δεν ειναι δυνατον καποιος που αλλαζει 10 γνωμες σε 3 λεπτα,η καποιος που κοιταζει με καθε τροπο να νομιμοποιησει τα λαμογια ,να φτιαξει την Παιδεια.Γιατι για να φτιαξεις την Παιδεια,πρεπει να εχεις παιδεια και αυτοι μας αρεσει η οχι ΔΕΝ εχουνε.
Το διάβασα και εγώ σε κίτρινο site και είπα να το βάλω (αλλά δε το έβαλα λόγω του site).
(είχε μάλιστα και την απάντηση στα Αγγλικά του ότι δεν υπάρχει καν αυτή η θέση, εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω το site και δε βρίσκω την είδηση :confused: )
edit: βρήκα άλλο (http://www.pesotithes.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD/)
Βασικά...μια χαρά στέκει. Σε κάποιο site μάλιστα διάβασα για το κράξιμο που του έκανε η Μπακογιάννη για το ψεύτικο βιογραφικό, και αυτός της απάντησε πως έχει ερωτικό απωθημένο μαζί του (!), και πως για την υπόθεση έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη...
Η δικαιοσύνη βέβαια, δεν αποφάνθηκε για το cv του, αλλά για την δίκη κατά του περιοδικού που ο αναγνώστης τον έλεγε σταλινιστή. Η δίκη του εφετείου ήταν κατά του περιοδικού, θεωρεί τον Κοτζιά "συνιδρυτή του ΚΚΕ" (!!!) και κάποια άλλα κουλά, όπως το οτι δεν «δεν απεδείχθη» ότι ήταν θαυμαστής του καθεστώτος Χόνεκερ, παρόλο που ο ίδιος είχε γράψει και βιβλίο, εξυμνώντας το καθεστώς της Αν.Γερμανίας (Der autonome Intellekt («Ο Αυτόνομος Νους»), υπό την επίβλεψη του Επικεφαλής του Ιδεολογικού Αγώνα του καθεστώτος Χόνεκερ Manfred Buhr (διαβόητου πράκτορα της Στάζι με το ψευδώνυμο «Ελαφοπόδαρος»)
Το τραγικoγελοίο της απόφασης, είναι πως ναι μεν το δικαστήριο θεωρεί τον Κοτζιά "συνιδρυτή του ΚΚΕ"(!!!!), αλλά δεν "απεδείχθη" ο θαυμασμός του προς τα κουμουνιστικά καθεστώτα...Ντοινγκκκκ :tooth:
Πηγή: http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/80140
Το άλλο κουλό, αφορά τον δικηγόρο του Κοτζιά. Δεν ήταν κάποιο γνωστό μέλος του χώρου όπως η Κωνσταντοπούλου πχ. Ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης !!! :uplate:
Λεπτομέρειες για όποιον θέλει, εδώ.
http://athensreviewofbooks.com/wp-content/uploads/2015/11/ARB_67-TheWiseJudges.pdf
https://roides.wordpress.com/2015/11/08/8noe15/
http://athensreviewofbooks.com/?p=1891
Απίστευτα πράγματα.
Pan (dvs)
01/06/2016, 13:38
Νομίζω ότι η προκατάληψη πάει σύννεφο, είμαι από τους πρώτους που θα πω ότι η κυβέρνηση είναι γ.τ.π.κ. αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ισοπεδωτικοί σε όλα. Αν πάει να γίνει κάτι καλό, ας γίνει. Στην τελική, όλοι οι προηγούμενοι, που ήταν επίσης γ.τ.π.κ. δεν έκαναν απολύτως τίποτα για την Παιδεία, ή οποία -γνώμη μου ε;- είναι ο σημαντικότερος τομέας. Απλά φτιασιδώνανε την κρεατομηχανή που λέγεται «Πανελλαδικές Εξετάσεις».
Ποια προκαταληψη ρε φιλε?Αν εχεις ορεξη ψαξε παλιοτερα ποστ μου να δεις τι εγραφα για την νεα τοτε κυβερνηση.Δεν τους πιστεψα ποτε αλλα ελεγα ας τους δωσουμε μια ευκαιρια.Τους δωσαμε και μια και δυο και ολα τα παλικαρια του Πειραια.Ολες τις κανανε σταχτη.
Καμμια προκαταληψη,οι πραξεις του μιλανε απο μονες τους.Δεν μπορουνε να χωρισουνε δυο γαιδουριων αχυρα,την παιδεια θα φτιαξουνε.Ασε που αν καποια στιγμη πουνε και κατι σωστο,στο δρομο θα τα κανουνε μανταρα.
...
Απίστευτα πράγματα.
Μπα... Μια χαρά είναι τα πράγματα, απλά τα βλέπεις απο τη λάθος γωνία...
[QUOTE=Blade Runner;2755968]συγνωμη για την παρανοηση
[QUOTE]
:beer: