View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Δλδ, η κάθε άδεια κοστίζει 50 εκατομμύρια και περιμένατε να τις πάρουν οχι λαμογια ??
:bawl::bawl:
AUFGEBRACHT
03/09/2016, 12:07
Δλδ, η κάθε άδεια κοστίζει 50 εκατομμύρια και περιμένατε να τις πάρουν ΜΗ λαμογια ??
:bawl::bawl:
Φίλε, εγώ το έχω πει, ο Ιονέσκο γεννήθηκε σε λάθος χώρα... Υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και κατοχυρώνεται το δημόσιο συμφέρον στα ΜΜΕ με κριτήριο...τα φράγκα!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μέχρι τώρα ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ ήταν παράνομοι και αντιστρατεύονταν το δημόσιο συμφέρον και τώρα που έδωσαν 50 εκατομμύρια μεταμορφώθηκαν σε λίκνα του δημόσιου συμφέροντος... Ένας από τους νέους καναλάρχες των υγιών -πλέον- ΜΜΕ έχει κατηγορηθεί για φόνους, ναρκωτικά, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δεν συμμαζεύεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε κάνει τόσα χρόνια τα αρχίδια Graff Zeppelin ότι ο Μπόμπολας επειδή είναι κατασκευαστής έργων του δημοσίου δεν μπορεί να κατέχει ΜΜΕ και ο 4ος του νέου τηλεοπτικού σχήματος είναι μεγαλοκατασκευαστής έργων του δημοσίου.... Μη μιλάμε δυνατά μόνο και ξυπνήσουμε μερικούς (και) εδώ μέσα που συνεχίζουν να πιστεύουν σε γερμανικό δάκτυλο και σχέδια του Σόρος για να αλλοιώσει το DNA των Ελλήνων...
amyroukai
03/09/2016, 12:11
είναι πράκτορες των νεφελίμ, όλοι τους.
Φίλε, εγώ το έχω πει, ο Ιονέσκο γεννήθηκε σε λάθος χώρα... Υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και κατοχυρώνεται το δημόσιο συμφέρον στα ΜΜΕ με κριτήριο...τα φράγκα!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μέχρι τώρα ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ ήταν παράνομοι και αντιστρατεύονταν το δημόσιο συμφέρον και τώρα που έδωσαν 50 εκατομμύρια μεταμορφώθηκαν σε λίκνα του δημόσιου συμφέροντος... Ένας από τους νέους καναλάρχες των υγιών -πλέον- ΜΜΕ έχει κατηγορηθεί για φόνους, ναρκωτικά, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δεν συμμαζεύεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε κάνει τόσα χρόνια τα αρχίδια Graff Zeppelin ότι ο Μπόμπολας επειδή είναι κατασκευαστής έργων του δημοσίου δεν μπορεί να κατέχει ΜΜΕ και ο 4ος του νέου τηλεοπτικού σχήματος είναι μεγαλοκατασκευαστής έργων του δημοσίου.... Μη μιλάμε δυνατά μόνο και ξυπνήσουμε μερικούς (και) εδώ μέσα που συνεχίζουν να πιστεύουν σε γερμανικό δάκτυλο και σχέδια του Σόρος για να αλλοιώσει το DNA των Ελλήνων...
Οπότε, πρέπει οι συχνότητες να παραμείνουν στο κράτος; ΕΡΤ1, 2,3,4;
Πραγματικα,δεν ξέρω γιατί μπςρδευομαστε έτσι... Ίσως, γιατί νομίζουμε ότι ο συριζας είναι ΚΟΜΜΜΜουνισται.. :bawl:
Συχνοτητες=κρατική περιουσία =πρέπει να είναι ελεύθερες στις δημοκρατιες =πρέπει να πάρουν και ιδιωτες=πρέπει να γίνει διαγωνισμός =παίρνει οποίος δώσει τα περισσότερα φράγκα =τα περισσότερα φράγκα τα έχουν τα λαμογια
End of story
Για όλα τα άλλα, υπάρχει το κουμπάκι off στο τηλεκοντρολ
AUFGEBRACHT
03/09/2016, 12:20
είναι πράκτορες των νεφελίμ, όλοι τους.
Γιατί όλοι αποκρύπτουν ότι στην μεγάλη λευκή πυραμίδα της ερήμου Τάκλα Μακάν είχαν ανακαλυφθεί 5 και όχι μόνο 4 κεραίες τηλεοράσεως; Κάμερα σ' εμένα...
AUFGEBRACHT
03/09/2016, 12:26
Οπότε, πρέπει οι συχνότητες να παραμείνουν στο κράτος; ΕΡΤ1, 2,3,4;
Πραγματικα,δεν ξέρω γιατί μπςρδευομαστε έτσι... Ίσως, γιατί νομίζουμε ότι ο συριζας είναι ΚΟΜΜΜΜουνισται.. :bawl:
Συχνοτητες=κρατική περιουσία =πρέπει να είναι ελεύθερες στις δημοκρατιες =πρέπει να πάρουν και ιδιωτες=πρέπει να γίνει διαγωνισμός =παίρνει οποίος δώσει τα περισσότερα φράγκα =τα περισσότερα φράγκα τα έχουν τα λαμογια
End of story
Για όλα τα άλλα, υπάρχει το κουμπάκι off στο τηλεκοντρολ
Για την ακρίβεια δεν πήραν άδεια όσοι έδωσαν τα περισσότερα... Ο Αλαφούζος ας πούμε πήρε άδεια με 43 εκατομμύρια και ο Κοντομηνάς που έδωσε 61 εκατομμύρια δεν πήρε άδεια, γιατί τις έδιναν λέει μία-μια και ήταν περίπου σαν παρτίδα πόκερ με μπλόφες και τα λοιπά... Γιατί δεν έκαναν την διαδικασία στο Καζίνο Πάρνηθας αλήθεια; Δεν θα ήταν πιο ταιριαστός τόπος;
amyroukai
03/09/2016, 15:32
Απορία επίσης...
Τώρα πήραν 260 μύρια ας πούμε.
Από αυτούς που έκλεισαν ουσιαστικά, που χρωστάνε 3 φορές τόσα, πως θα τα πάρουν;
Για να μην λαϊκισω με τους ανέργους.
Οπότε, μήπως λέω τώρα, ήταν πιο συμφέρον να κρατήσουν ότι υπήρχε με ένα Χ αντίτιμο της άδειας που οι πιο πολλοί καναλάρχες θα πλήρωναν άμεσα, συν ότι οφειλές... Γιατί σε τελικη ανάλυση, από πότε το κράτος αποφασίζει ότι υπάρχει ή Χ πίτα και θα υπάρχουν Ψ επαγγελματίες και τέλος... Αυτό θα το δούμε και σε άλλους τομείς σιγά σιγά;
Eversman
03/09/2016, 15:47
Απορία επίσης...
Από αυτούς που έκλεισαν ουσιαστικά, που χρωστάνε 3 φορές τόσα, πως θα τα πάρουν;
Οπότε, μήπως λέω τώρα, ήταν πιο συμφέρον να κρατήσουν ότι υπήρχε με ένα Χ αντίτιμο της άδειας που οι πιο πολλοί καναλάρχες θα πλήρωναν άμεσα, συν ότι οφειλές... Γιατί σε τελικη ανάλυση, από πότε το κράτος αποφασίζει ότι υπάρχει ή Χ πίτα και θα υπάρχουν Ψ επαγγελματίες και τέλος... Αυτό θα το δούμε και σε άλλους τομείς σιγά σιγά;
+750
Με δαυτους απάνω, να είσαι σίγουρος. Συμβαίνει ήδη.
http://www.newsit.gr/egklhma/Loyketo-sto-Rakkan-tis-Mykonoy-poy-tragoydise-o-Sakis-Royvas-Oi-apeiles-ton-ypeythynon-kai-olo-to-paraskinio/646566
27 ιουλιου εγινε ο διαπιστωθηκε η παραβαση και εκλεισε σεπτεμβριο που κοβει η κινηση;
καλα που δεν το κλεισανε τα χριστουγεννα;)
RaGe_Raptor
03/09/2016, 16:25
Απορία επίσης...
ναι αλλά χτύπησε τη διαπλοκή και τα συμφέροντα αφού...#not
MG-KTiNoS
03/09/2016, 19:58
τι έκανε λέει???
Παράλληλο νόμισμα η Γαλλία????
http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2016/09/03/20002-20160903ARTFIG00015-paris-en-route-pour-se-doter-d-une-monnaie-locale.php
:lol:
Με Μπάουι ?????
:a43:
MG-KTiNoS
03/09/2016, 20:02
Απορία επίσης...
Ξέρεις αυτή η ιστορία με το αν κλείσω δε μπληρώνω έχει ένα τέλος μια μέρα γιατί υπάρχει και αυτό που λέμε αθεμιτος ανταγωνισμος
Αφού δεν κλείνει δηλαδή αυτός που δε μπληρώνει κλείνει αυτός που πληρώνει....
Λέω...
Αλλά μεταξύ μας πιστεύεις ότι θα πλήρωναν ποτέ αυτοί οι αλήτες?
Από δω και πέρα μάκαρι ν αλλάξει κάτι και εν τέλει δεν έδωσε άδειες στους δικούς τους όπως όλοι πίστευαν.
Εγώ δεν το πιστευω πάντως.
Τώρα λέει θα πάνε Βουλγαρία ν ανοίξουν κανάλια
Cpt. Haddock
03/09/2016, 20:22
Απορία επίσης...
Τα δάνεια χάνονται οριστικα, βασει νομου, αφου τα καναλια δεν κλεινουν με ευθυνη των ιδιοκτητων.
Οσο για το τελευταίο ερώτημα, σε καθε αξιοπρεπη σοβιετία, το κρατος αποφασιζει ποιοί και πόσοι θα δουλέψουν :D
Cpt. Haddock
03/09/2016, 20:27
τι έκανε λέει???
Παράλληλο νόμισμα η Γαλλία????
Υπάρχουν ήδη καμια 40αρια τοπικα Νικολάκη
MG-KTiNoS
03/09/2016, 20:32
Οσο για το τελευταίο ερώτημα, σε καθε αξιοπρεπη σοβιετία, το κρατος αποφασιζει ποιοί και πόσοι θα δουλέψουν :D
Σε κάθε σοβαρό καπιταλιστικό κράτος όταν χρωστάς, πολλά σε πολλούς, για πολύ σε.... κλείνουν....
ή όχι????
:cool:
Εδώ φυσικά που κυβερνούν οι δυναστείες το πράμα σε μπαίζει έτσι.
:cool:
amyroukai
05/09/2016, 10:51
Πήρα σήμερα αυτοκίνητο το πρωί. Ο πατήρ είχε αφήσει τον Σκάι; Άλφα; Πρωκτοσάλτε πως τον λένε και αυτός ο Μπάμπης κάτι με το παπΧιόν που τον κοροϊδεύουν όλα τα memes από προχτές. Μιά που οι ηλικιωμένοι αν τους πειράξεις το ράδιο αφιονίζονται, το άφησα να παίζει... Γιατί ο πρόλογος;
Είχαν τον mr Μπένι Τζέλο καλεσμένο στο τηλέφωνο. Και είπε πως τελικά το τίμημα της διαδικασίας των αδειών είναι μόλις 80 μύρια "ζεστά" και τα υπόλοιπα 166 είναι "υποσχετικά" σε βάθος 10ετίας. Φαντάζομαι πως δεν λέει μλκίες, οπότε το επικοινωνιακό δούλεμα που τρώμε έχει αρκετό γέλιο και τα 246 που φωνάζουν ότι "πήρε το κράτος" είναι αέρας κοπανιστός...
Επίσης χτες διάβαζα αλλού ότι στον προϋπολογισμό το εγγεγραμμένο έσοδο από τον διαγωνισμό είναι 350 μύρια (και ο διαγωνισμός ήταν επιβεβλημένος χρονικά από το μνημόνιο 3), οπότε πρακτικά από τα ταμεία λείπουν πολλά. Τα οποία από κάπου θα πρέπει να "αντληθούν".
Περαστικά μας...
MG-KTiNoS
05/09/2016, 11:00
Πήρα σήμερα αυτοκίνητο το πρωί. Ο πατήρ είχε αφήσει τον Σκάι; Άλφα; Πρωκτοσάλτε πως τον λένε και αυτός ο Μπάμπης κάτι με το παπΧιόν που τον κοροϊδεύουν όλα τα memes από προχτές. Μιά που οι ηλικιωμένοι αν τους πειράξεις το ράδιο αφιονίζονται, το άφησα να παίζει... Γιατί ο πρόλογος;
Είχαν τον mr Μπένι Τζέλο καλεσμένο στο τηλέφωνο. Και είπε πως τελικά το τίμημα της διαδικασίας των αδειών είναι μόλις 80 μύρια "ζεστά" και τα υπόλοιπα 166 είναι "υποσχετικά" σε βάθος 10ετίας. Φαντάζομαι πως δεν λέει μλκίες, οπότε το επικοινωνιακό δούλεμα που τρώμε έχει αρκετό γέλιο και τα 246 που φωνάζουν ότι "πήρε το κράτος" είναι αέρας κοπανιστός...
Επίσης χτες διάβαζα αλλού ότι στον προϋπολογισμό το εγγεγραμμένο έσοδο από τον διαγωνισμό είναι 350 μύρια (και ο διαγωνισμός ήταν επιβεβλημένος χρονικά από το μνημόνιο 3), οπότε πρακτικά από τα ταμεία λείπουν πολλά. Τα οποία από κάπου θα πρέπει να "αντληθούν".
Περαστικά μας...
Ξέχασε να πει ότι ΟΛΑ τα λεφτά θα πάνε στο χρέος και το ΕΛ Δημ. δεν θα πάρει μια.
Το θέμα όμως είναι ότι κανάλια ΤΖΑΜΠΑ.... μόνο εδώ υπήρχαν.
Την ίδια στιγμή που ο καστανάς τρώει λούτσο αν δεν έχει άδεια.
amyroukai
05/09/2016, 11:04
Ξέχασε να πει ότι ΟΛΑ τα λεφτά θα πάνε στο χρέος και το ΕΛ Δημ. δεν θα πάρει μια.
Το θέμα όμως είναι ότι κανάλια ΤΖΑΜΠΑ.... μόνο εδώ υπήρχαν.
Την ίδια στιγμή που ο καστανάς τρώει λούτσο αν δεν έχει άδεια.
όχι μην το λες, ο καστανάς κάνει μιά διαπραγμάτευση με την εφοριακό την καλλίπυγο και γλιτώνει με χάδια.
το επικοινωνιακό του ότι "τα λεφτά από τις άδειες θα πάνε στον λαό" που το ακούσαμε και τι στοίχημα θα είναι και λάβαρο στην Θεσσαλονίκη...
RaGe_Raptor
05/09/2016, 11:07
Περαστικά μας...
Αποκλείεται . Ο Αλέξης είπε θα πάνε μέχρι τελευταίου ευρώ στο λαό αφού . Λες ΠΣεύτη τον ΑλέΚΣη;
Πως το έλεγε η Φωτίου; "Απατεώνες είμαστε;" :lol:
amyroukai
05/09/2016, 11:08
είπα εγώ τέτοιο πράγμα; όχι αν το είπα να κλάσει το αμορτισέρ του πήγασου :P
Pan (dvs)
05/09/2016, 11:20
Ποσες φορες?
.....Τώρα λέει θα πάνε Βουλγαρία ν ανοίξουν κανάλια
Τουλάχιστον έτσι, έχουμε ελπίδα να δούμε και κάνα κώλο της προκοπής..........
Όχι άλλη Μενεγάκη ρε πστη μου.......................................................
Αποκλείεται . Ο Αλέξης είπε θα πάνε μέχρι τελευταίου ευρώ στο λαό αφού . Λες ΠΣεύτη τον ΑλέΚΣη;
Πως το έλεγε η Φωτίου; "Απατεώνες είμαστε;" :lol:
"Government of the people, by the people, for the people, fuck the people"
Λίγο παραφρασμενο. .....
Κλασμένο δεν είναι; :confused:
:p
Nostradamus
05/09/2016, 12:39
Πριν τσι νεους καναλαρχες, ελεγαν τα αρθρα οτι σε βαθος διετιας καλουνται οι ιδιοκτητΑΙ να καταβαλουν το συνολο του τιμηματος που θα εκλεινε μετα την δημοπρασια.
Οποτε ισως ο Μπενι τα παραλεει. Αλλα σιγουρα δεν ειναι 246 ζεστα τωρα. Ειναι σε τρεις δοσεις με την πρωτη τωρα στα κοντα..οποτε ναι εκει παιζει το νουμερο μαλλον..
Στην ΔΕΘ παντως ειμαι σιγουρος οτι ο Αλεξις θα τα κανει να ακουγονται δις... Εχω πιστη στον παπα που που πουλαει....
amyroukai
05/09/2016, 15:19
Κλασμένο δεν είναι; :confused:
:p
το θες περιληπτικά ή αναλυτικά; γιατί ο μάστορας σήμερα έγραψε ολόκληρο δοκίμιο...
AUFGEBRACHT
05/09/2016, 19:07
Τώρα λέει θα πάνε Βουλγαρία ν ανοίξουν κανάλια
Εγώ πάλι βλέπω (κι έβλεπα από την αρχή) να γίνει μια "αλλαξοκωλιά" και συναλλαγή ανάμεσα σε τέως και νυν... Από την μια έχουμε κανάλια χωρίς άδεια και από την άλλη καναλάρχες χωρίς κανάλια. Κάτι μου λέει ότι θα τα βρουν μεταξύ τους, βάλε εσύ το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις, να βάλω εγώ την άδεια που έχω.
RaGe_Raptor
05/09/2016, 19:10
Εγώ πάλι βλέπω (κι έβλεπα από την αρχή) να γίνει μια "αλλαξοκωλιά" και συναλλαγή ανάμεσα σε τέως και νυν... Από την μια έχουμε κανάλια χωρίς άδεια και από την άλλη καναλάρχες χωρίς κανάλια. Κάτι μου λέει ότι θα τα βρουν μεταξύ τους, βάλε εσύ το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις, να βάλω εγώ την άδεια που έχω.
φίλε,η διαπλοκή ψυχορραγεί. δε μπα να λέτε ότι θέτε,ο λαός πάνω απ'όλους,πρώτη φορά αριστερχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:bawl:
amyroukai
05/09/2016, 19:17
Επειδή ας πούμε ότι με τα ελληνικά μερικές φορές μπερδεύομαι... Αυτός ο Βέλλιος που πέθανε με "μη υποβοηθούμενη ευθανασία", γιατί απλά δεν λένε ότι αυτοκτόνησε;
RaGe_Raptor
05/09/2016, 19:18
Επειδή ας πούμε ότι με τα ελληνικά μερικές φορές μπερδεύομαι... Αυτός ο Βέλλιος που πέθανε με "μη υποβοηθούμενη ευθανασία", γιατί απλά δεν λένε ότι αυτοκτόνησε;
νέα ήθη με Συριζα.
ας πούμε τις μειώσεις στις συντάξεις τις λέμε "αναπροσαρμογή προς τα κάτω":D
amyroukai
05/09/2016, 19:19
ντάξει, θα μπω στο πνεύμα κάποτε...
Billymuse
05/09/2016, 19:33
Απλα δείτε τι άτομα είναι στην ΕΛ.ΑΣ...(τι κάνω για να μη φαω μπαν..αγκρρρρ)
Τα πυρά της πολιτικης αγωγής δέχθηκε τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα επανέναρξης της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής - μετά τη θερινή διακοπή των συνεδριάσεων - ο μάρτυρας-αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, Αναστάσιος Τσολακίδης, που ανέβηκε για δεύτερη φορα στο βήμα του μάρτυρα.
Η πολιτική αγωγή αμφισβήτησε την αξιοπιστια του μάρτυρα, ο οποίος δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων για τη στάση των αστυνομικών το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά, στο Κερατσίνι.
«Φωνάζαμε. Τί αλλο να κάνουμε;» ήταν η απάντηση του μάρτυρα στο ερωτημα της πολιτικής αγωγής τι έκαναν αυτός και οι συνάδελφοί του, προκειμένου να σταματησουν τα 30-40 άτομα μετά το αποτυχημένο σήμα τους προς αυτά.
Ερώτηση: Γιατί δεν περικυκλώσατε τους συγκεντρωμένους;
Απάντηση: Σε αυτά τα περιστατικά πάνε συνήθως άλλες υπηρεσίες. Μετά το μαχαίρωμα (σ.σ. οι συγκεντρωμένοι) έσπασαν σε πολλά σημεία. Ήταν σκοτάδι και δεν είδαμε αν είχαν ροπαλα.
Ερώτηση: Γιατί δεν ρίξατε πυροβολισμό για εκφοβισμό;
Απάντηση: Η χρήση πυροβολου όπλου σε κατοικημένη περιοχή απαγορεύεται.
Ερώτηση: Βάλατε χειροπέδες στο Γ. Ρουπακιά;
Απάντηση: Εμείς όχι. Τον είχαμε ακινητοποιησει. Δεν του βαλαμε χειροπέδες.
Ερώτηση: Δεν τον θεωρούσατε επικίνδυνο ως ύποπτο φυγής;
Απάντηση: Ήταν πολύ ήρεμος.
Ερώτηση: Μα μόνος σας ειπατε νωρίτερα οτι ήταν έτοιμος να φύγει.
Η πολιτικη αγωγή έκανε λόγο για αντιφασεις στη σημερινή καταθεση του μάρτυρα σε σχέση με τις αρχικές του καταθέσεις. Μάλιστα, για το λόγο αυτό οι συνήγοροι είχαν υποβάλει αίτημα να αναγνωστούν στο δικαστήριο όλες οι καταθέσεις του αστυνομικού, πράγμα το οποίο απερριφθη.
Να σημειωθεί ότι η δίκη σε ό,τι αφορά το σκέλος της εξέτασης μαρτύρων για τη δολοφονία του Π. Φύσσα έχει μπει στην τελική ευθεία. Πλέον αναμένεται να προσέλθει στο δικαστήριο η αδελφή του Παύλου Φύσσα.
MG-KTiNoS
06/09/2016, 11:41
Tην προφυλάκιση Μαρινάκη ζητάει εισαγγελέας
ΟΧΙ ΡΠΣΤΜ!!!!!!
http://www.efsyn.gr/arthro/tin-profylakisi-marinaki-zitaei-eisaggeleas
Pan (dvs)
06/09/2016, 11:45
Tην προφυλάκιση Μαρινάκη ζητάει εισαγγελέας
ΟΧΙ ΡΠΣΤΜ!!!!!!
http://www.efsyn.gr/arthro/tin-profylakisi-marinaki-zitaei-eisaggeleas
Δεν τολμαει κανεις να παρει μια αδεια για καναλι και αμεσως πεφτουνε να τον φανε.
Cpt. Haddock
06/09/2016, 13:17
Δεν ειναι το ίδιο νομικα.
amyroukai
06/09/2016, 13:22
Δεν ειναι το ίδιο νομικα.
α, στο ένα η οικογένεια παίρνει το ποσό της ασφάλειας για θάνατο και στο άλλο όχι :lol:
και δεν στα κάνει τούμπανα ο παπάς για να σου θάψει τον συγγενή κλπ;
Ανάλογα πόσα θα του δώσεις.
MG-KTiNoS
06/09/2016, 16:03
Πρώτη σειρά στο νέο κανάλι του Βαγγελη θα είναι το Prison Break....
el_hymador
06/09/2016, 16:45
Κρίμα εγώ ήθελα Μαρινάκη έξω και να παίζει κόντρα με το κανάλι του Αλαφούζου... να πέρναγε και στο οπαδικό και να σκάγανε πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων με τίτλους:
"Τίναξε την μπάνκα ο πρόεδρος με Λιάγκα - Σκορδά"
"Πέφτουν οι υπογραφές με την Μελέτη"
και τέτοια...
και η νέα EΠΟ να ήταν η AGB και στα γήπεδα να ακούγονταν συνθήματα "Μενεγάκη, είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με του ΣΚΑΙ την φανέλα¨"
MG-KTiNoS
06/09/2016, 17:02
Κρίμα εγώ ήθελα Μαρινάκη έξω και να παίζει κόντρα με το κανάλι του Αλαφούζου... να πέρναγε και στο οπαδικό και να σκάγανε πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων με τίτλους:
"Τίναξε την μπάνκα ο πρόεδρος με Λιάγκα - Σκορδά"
"Πέφτουν οι υπογραφές με την Μελέτη"
και τέτοια...
και η νέα EΠΟ να ήταν η AGB και στα γήπεδα να ακούγονταν συνθήματα "Μενεγάκη, είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με του ΣΚΑΙ την φανέλα¨"
κι εγώ ρπστμ ήθελα να ντο λουκεντάρει το γκωλοβάζελο....
:a11:
el_hymador
06/09/2016, 17:04
κι εγώ ρπστμ ήθελα να ντο λουκεντάρει το γκωλοβάζελο....
:a11:
O ΣΚΑΙ KAI H ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΚ@ΤΟΓΑΥΡΟΙ!!! :D
MG-KTiNoS
06/09/2016, 17:08
:rotflmao:
μια καραβιά σας έχουμε ρε....
el_hymador
06/09/2016, 17:09
μια καραβιά σας έχουμε ρε....
True...
Cpt. Haddock
07/09/2016, 11:51
α, στο ένα η οικογένεια παίρνει το ποσό της ασφάλειας για θάνατο και στο άλλο όχι :lol:
Λαθος εγραψα, δεν ειχα δει τα τελευταια νεα, ειχα μεινει στο οτι θα παει στην Ελβετια να δώσει τέλος. Ναι, η υποβοηθούμενη ευθανασια εχει αλλο στατους απο την μη υποβοηθουμενη (δδλ την συτοκτονια).
Εν τέλει βέβαια, καλα έκανε και εφυγε όπως αυτος ήθελε. Μακάρι να υπήρχε το νομικο πλαίσιο να ειναι ενταξει.
amyroukai
07/09/2016, 11:54
στο καλά έκανε συμφωνώ.
RaGe_Raptor
07/09/2016, 14:10
Ουφ,ανακούφιση....
365468
AUFGEBRACHT
07/09/2016, 18:06
Post #1027, μόλις μια σελίδα πριν. Τι κληρονομικό χάρισμα έχω ο μπαγάσας...
365475
AUFGEBRACHT
07/09/2016, 18:46
στο καλά έκανε συμφωνώ.
Ο καθένας επιλέγει τον δικό του τρόπο και αντιμετωπίζει αλλιώς ίδιες ή παρόμοιες καταστάσεις. Σε αντιδιαστολή με τον Βέλλιο και την επιλογή του, ο Ανεστόπουλος διάλεξε να παλέψει μέχρι τέλους, πριν 2 εβδομάδες έκανε ακόμα εμφανίσεις live...
amyroukai
07/09/2016, 18:48
Ο καθένας επιλέγει τον δικό του τρόπο και αντιμετωπίζει αλλιώς ίδιες ή παρόμοιες καταστάσεις. Σε αντιδιαστολή με τον Βέλλιο και την επιλογή του, ο Ανεστόπουλος διάλεξε να παλέψει μέχρι τέλους, πριν 2 εβδομάδες έκανε ακόμα εμφανίσεις live...
είναι μιά συζήτηση που δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε. Ας δεχτούμε απλά το της αυτοδιαχείρησης της ζωής.
el_hymador
07/09/2016, 18:51
Μαγκιά του του Βέλιου, δεν το συζητώ. Απλά όλο αυτό με την δημοσιοποίηση δεν το καταλαβαίνω.
AUFGEBRACHT
07/09/2016, 21:25
είναι μιά συζήτηση που δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε. Ας δεχτούμε απλά το της αυτοδιαχείρησης της ζωής.
Το νόημα των γραφομένων μου ήταν απλά να παραθέσω αυτό που έγραψα εξ΄αρχής και τίποτα άλλο: Ίδιο αποτέλεσμα, διαφορετική αντιμετώπιση. Ούτε έκρινα, ούτε κατέκρινα, ούτε πήρα θέση. Ο ένας επέλεξε την Α στάση, ο Β την Β στάση. Το περί αυτοδιαχείρισης δεν έχει νόημα να συζητήσουμε, ή μάλλον δεν μπορώ να το δεχτώ έτσι ξερά. Μου φέρνει αυθόρμητα και συνειρμικά κατά νου ατάκες του στυλ "δεν φοράω ζώνη και κράνος γιατί κάνω κακό στον εαυτό μου", "τον εαυτό μου μόνο βλάπτω που καπνίζω" και τέτοια... Τεσπα, τα αγαπητά ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση σε ένα θέμα -φαντάζομαι αντίθετα και με τον σκοπό ή την επιθυμία του εκλιπόντος- και για άλλη μια φορά τον έκαναν κοσμική μάζωξη του στυλ "να και ο τάδε στην κηδεία του Βέλλιου"...
amyroukai
07/09/2016, 21:29
για το τελευταίο που λες, ο ίδιος το έκανε κοσμικό, μιλώντας πολύ για αυτό όπου βρισκόταν. η τροφή στο κουτσομπολιό ήταν είναι και θα είναι.
το παράδειγμα μάλλον άκυρο, διότι όταν σου πουν έχεις 6-8 μήνες για παράδειγμα, με πορεία φθίνουσα... το να αποφασίσεις να μην γίνεις απολειφάδι, είναι δικαίωμά σου. και προφανώς κάνοντάς το, όταν είσαι ήδη διαγνωσμένος ως "νεκρός", δεν βλάπτεις κανέναν. και όποιος έχει δει οικείο πρόσωπο να φθίνει και να γίνεται σκιά, μάλλον καταλαβαίνει.
Προσωπικά και εχοντας ζήσει από κοντά τελευταία στάδια επικροτώ αυτό που έκανε ο Βέλλιος. Η τελευταία στροφή (πιστέψτε με όσοι δεν έχετε εμπειρία) είναι κάτι που δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου...
Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα είναι άλλο πράγμα και εκεί ψιλοδιαφωνώ μεν αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να γίνει αφορμή για εκκίνηση μιας συζήτησης-διαδικασίας που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο νομικό πλαίσιο και χειρισμού παρόμοιων καταστάσεων - πράγμα που είναι θετικό κατ' εμέ :wave2:
AUFGEBRACHT
07/09/2016, 21:43
για το τελευταίο που λες, ο ίδιος το έκανε κοσμικό, μιλώντας πολύ για αυτό όπου βρισκόταν. η τροφή στο κουτσομπολιό ήταν είναι και θα είναι.
το παράδειγμα μάλλον άκυρο, διότι όταν σου πουν έχεις 6-8 μήνες για παράδειγμα, με πορεία φθίνουσα... το να αποφασίσεις να μην γίνεις απολειφάδι, είναι δικαίωμά σου. και προφανώς κάνοντάς το, όταν είσαι ήδη διαγνωσμένος ως "νεκρός", δεν βλάπτεις κανέναν. και όποιος έχει δει οικείο πρόσωπο να φθίνει και να γίνεται σκιά, μάλλον καταλαβαίνει.
Κοίτα, έχω δηλώσει ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση και γενικά τα ΜΜΕ, δεν ήξερα καν την κατάστασή του -και ούτε κάθισα να διαβάσω τι είχε ή πως ακριβώς διάλεξε να πεθάνει. Για να λες ότι ο ίδιος το έκανε κοσμικό, ξέρεις κάτι παραπάνω και το λες. Τεσπα, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα και προβλήματα για σκέψη και κατανάλωση φαιάς ουσίας από τον Βέλλιο...
amyroukai
07/09/2016, 21:46
ότι ξέρω το έμαθα γιατί μου έκανε εντύπωση αυτό που ρώτησα πριν... τηλεόραση επίσης δεν βλέπω.
RaGe_Raptor
08/09/2016, 12:00
Άφιξη του πρωθυπουργού μας στη Θεσσαλονίκη
365516
Bob_o_mastoras
08/09/2016, 12:12
365516
365517
365516
:(:a35:
Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε . ..
Billymuse
08/09/2016, 13:14
Αυτος που του φιλάει το χέρι,φέρνει λίγο σε Βαγγέλα Μαρινάκη..
Κάτι έλεγε τις προάλλες ο αρκας για στείρωση.δεν είναι άσχημη ιδέα τελικά...
amyroukai
08/09/2016, 14:09
Κάτι έλεγε τις προάλλες ο αρκας για στείρωση.δεν είναι άσχημη ιδέα τελικά...
Ποιος θα επιλέξει τους προς στείρωση αγόρι;
Μα ...ο άδωνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kostas777
08/09/2016, 14:58
Εμείς. Θα κάνουμε κλικ στα κεφάλια και θα τους στέλνουμε στα τρένα. Τους «αριστερούς» μόνο, ε. Μην ξεχαστούμε.
Ευκολακι.Μια επιτροπή αποτελουμενη από τον νοτη Σφακιανάκη,τον στέφανο χιο και το νικο αλεφαντο.
Α,κι επειδή βλέπω ότι θιγονται οι αριστερουλιδες,προσωπικα επειδη δεν ανηκω σε κομματα,το αυτό ισχύει και για τους κατωθι (ακρο)δεξιουλιδες
365522
365523
RaGe_Raptor
08/09/2016, 16:14
Αχ, δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια επί βασιλείας Ανδρέα Παπανδρέου...!!!!
el_hymador
08/09/2016, 20:30
Αχ, δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια επί βασιλείας Ανδρέα Παπανδρέου...!!!!
Xρυσές εποχές...
AUFGEBRACHT
08/09/2016, 21:12
Ο... σωτήρας της Ελλάδος με τα 600 δις που βρήκε στο σεντούκι της γιαγιάς και θα σώσει την Ελλάδα :a020: ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
http://korinthostv.gr/ellada/item/9529-video
Έχει τρελαθεί ο Κιμ....http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/09/diethnes-north-korea_n_11923340.html?1473398287&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget
Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι ειδήσεις.
http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/08/athlitismos-rio-2016_n_11904484.html
Έχει τρελαθεί ο Κιμ....http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/09/diethnes-north-korea_n_11923340.html?1473398287&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget
Μπα.....
Κανένα note7 θα αγόρασε και του έσκασε στην φόρτιση. .....
AUFGEBRACHT
10/09/2016, 09:28
Αυτό είναι σοβαρό κράτος με σεβασμό στους πολίτες του!!! Αφού πρώτα έλυσε δια παντός και καθολικά το θέμα του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, τώρα βάζει στο στόχαστρο και τους "ατμιστές"... Ο Θεός να κόβει (και άλλα) χρόνια από τους καπνιστές και να τους τα δίνει να νομοθετούν.
http://www.thepressproject.gr/article/99737/Uperpsifistike-to-nomosxedio-gia-tin-apagoreusi-tou-ilektronikou-tsigarou
nikos_abel
10/09/2016, 09:47
Η επανάσταση από το κάπνισμα ξεκινάει.
Αλλά όχι, απο το άτμισμα τελικά :tooth:
MG-KTiNoS
10/09/2016, 10:35
Εγώ πχια έχω πάρει μια τζουγκράνα και τα ξύνω....
:D
Εγώ πχια έχω πάρει μια τζουγκράνα και τα ξύνω....
:D
Με το μαλακό μην τα ματώσεις.........................:bawl:
MG-KTiNoS
10/09/2016, 10:59
Με το μαλακό μην τα ματώσεις.........................:bawl:
δε μπαθαίνουν τίποτα....
εντο με ταξί
http://www.efsyn.gr/arthro/katarreei-pnigmeni-sta-skandala-i-elpa
Η ΕΛΠΑ λέει.... Έτρωγε με χρυΣΑ κουτάλια
(αλλα οι ΝουΔοκ δεν ήξεραν τίποτα τόσα χρόνια έτσι???)
AUFGEBRACHT
10/09/2016, 12:52
Φοβεροί εκεί στην Εφημερίδα των Συντακτών... Ανακάλυψαν ότι η ΕΛ.ΠΑ. καταρρέει, όταν έχει διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη εδώ και χρόνια.
RaGe_Raptor
10/09/2016, 18:18
365698
RaGe_Raptor
10/09/2016, 18:20
365699
RaGe_Raptor
10/09/2016, 18:29
365701
365701
Τα σακακια δανεικα τα παιρνει;
Δεν εχει βρεθει ενας ανθρωπος να του πει οτι δεν του χωρανε;
Τα σακακια δανεικα τα παιρνει;
Δεν εχει βρεθει ενας ανθρωπος να του πει οτι δεν του χωρανε;
το χει ριξει στην μασα!:cry:
MG-KTiNoS
10/09/2016, 21:24
H ΕΡΤ απεργεί για τους εργαζομένους στην ΙΧ TV? Γατάκια !!!!
:smokin:
lleonidas
12/09/2016, 12:33
Καλό φθινόπωρο είπαμε..;
1 Αγροτικό πετρέλαιο: Από την 1η Οκτωβρίου 2016, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης (ΕΦΚ) που επιβαρύνει το πετρέλαιο κίνησης το οποίο χρησιμοποιούν οι αγρότες για την υποστήριξη της παραγωγικής τους δραστηριότητας θα αυξηθεί κατά 65% ή κατά 0,13 ευρώ το λίτρο, από το 0,20 στο 0,33 ευρώ το λίτρο.
Οι αγρότες, κατά την αγορά του πετρελαίου κίνησης για την εξυπηρέτηση των αναγκών της παραγωγής τους θα καταβάλλουν πλέον τον ΕΦΚ του 0,33 ευρώ το λίτρο, που ισχύει για το κανονικό πετρέλαιο κίνησης, χωρίς να δικαιούνται καμία επιστροφή φόρου εκ των υστέρων. Η διαφορά μεταξύ του ΕΦΚ του αγροτικού πετρελαίου και του ΕΦΚ του κανονικού πετρελαίου κίνησης θα εξαλειφθεί και θα πάψει πλέον να καταβάλλεται εκ των υστέρων ως επιστροφή φόρου.
2 Πετρέλαιο θέρμανσης: Από τις 15 Οκτωβρίου, αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης: Ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης θα αυξηθεί από τις 15 Οκτωβρίου 2016 κατά 0,05 ευρώ το λίτρο, από το 0,23 στο 0,28 ευρώ το λίτρο. Οι λιανικές τιμές πώλησης του καυσίμου θα επιβαρυνθούν με επιπλέον 0,06-0,07 ευρώ το λίτρο.
3 Τέλη κυκλοφορίας 2017: Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου πάνω από 5.000.000 κάτοχοι ΙΧ αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων θα κληθούν να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος 2017. Το συνολικό ποσό που θα υποχρεωθούν να πληρώσουν υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ, ενώ ήδη στο υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας.
4 Αυξήσεις στα καύσιμα: Από την 1η Ιανουαρίου 2017 ο ΕΦΚ στη βενζίνη θα αυξηθεί κατά 3 λεπτά το λίτρο, από το 0,67 στο 0,7 ευρώ το λίτρο, ενώ στο πετρέλαιο κίνησης θα αυξηθεί κατά 8 λεπτά το λίτρο, από το 0,33 στο 0,41 ευρώ το λίτρο. Ο ΕΦΚ στο υγραέριο κίνησης θα αυξηθεί κατά 10 λεπτά το λίτρο, από το 0,33 στο 0,43 ευρώ το λίτρο. Συνυπολογιζόμενου και του ΦΠΑ επί της πρόσθετης διαφοράς φόρου που θα προκύψει από την αύξηση, η τελική επίπτωση στην λιανική τιμή πώλησης της βενζίνης θα είναι μια ανατίμηση της τάξεως των 4 λεπτών ανά λίτρο με συνέπεια η αμόλυβδη να πωλείται σε τιμές που θα κινηθούν στα επίπεδα του 1,40 ευρώ το λίτρο. Στο πετρέλαιο κίνησης η αύξηση του φόρου κατά 8 λεπτά το λίτρο θα έχει ως συνέπεια η μέση λιανική τιμή να υπερβεί το 1,10 ευρώ, ενώ στο υγραέριο κίνησης κατά 12-13 λεπτά το λίτρο.
5 Αυξήσεις στα τσιγάρα: Αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2017 οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στα τσιγάρα και τα λοιπά προϊόντα καπνού. Ο πάγιος φόρος κατανάλωσης που επιβαρύνει τον λεπτοκομμένο καπνό θα αυξηθεί από τα 156,70 στα 170 ευρώ ανά κιλό. Ο αναλογικός φόρος θα αυξηθεί από 20% στο 26% της λιανικής τιμής πώλησης. Το αποτέλεσμα των αυξήσεων αυτών στους ΕΦΚ των τσιγάρων και του καπνού θα είναι να αυξηθούν οι λιανικές τιμές πώλησης κατά 0,50 έως 1 ευρώ ανά πακέτο.
6 Ακριβότερος ο καφές: Επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης στον εισαγόμενο και εγχωρίως παραγόμενο καφέ. Ειδικότερα από την 1η-1-2017 θα επιβληθεί ΕΦΚ στην εισαγωγή και στην εγχώρια παραγωγή καφέ, με συντελεστές από 2 έως 3 ευρώ ανά κιλό στον καβουρντισμένο καφέ και με συντελεστή 4 ευρώ ανά κιλό στον στιγμιαίο καφέ και στα παρασκευάσματα από εκχυλίσματα, αποστάγματα ή συμπυκνώματα του καφέ. Η επιβολή του φόρου αυτού, αναμένεται να επιβαρύνει με αυξήσεις κατά 10%-20% τις λιανικές τιμές πώλησης των διαφόρων ειδών καφέ.
7 Φόρος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα: Από την 1η Ιανουαρίου 2017 θα επιβληθεί ειδικός φόρος κατανάλωσης στα υγρά που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα: Το ύψος του φόρου θα είναι 10 λεπτά ανά ml υγρού.
8 Σταθερή τηλεφωνία: Νέο φορολογικό τέλος 5% σε κάθε μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό τηλεπικοινωνιακών τελών σταθερής τηλεφωνίας. Το νέο αυτό τέλος θα επιβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου 2017 επί των καθαρών (προ ΦΠΑ) τηλεπικοινωνιακών τελών κάθε μηνιαίου ή διμηνιαίου λογαριασμού. Επί του νέου αυτού τέλους θα επιβάλλεται εν συνεχεία ο ΦΠΑ με συντελεστή 24%. Η τελική επιβάρυνση στους λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας θα αγγίξει το 6%.
9 Μερίσματα: Αυξάνεται ο φόρος στα μερίσματα από 10% σε 15%.
10 ΦΠΑ στα νησιά: Στο τέλος του έτους καταργείται η έκπτωση 30% του ΦΠΑ που έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα σε ορισμένα νησιά. :sick:
Πηγή (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=114132105)
AUFGEBRACHT
12/09/2016, 20:50
H ΕΡΤ απεργεί για τους εργαζομένους στην ΙΧ TV? Γατάκια !!!!
:smokin:
Ευτυχώς που οι δημοσιογράφοι της Αυγής εργάζονταν κι έτσι είχαμε ίδιας ποιότητας ενημέρωση...
RaGe_Raptor
13/09/2016, 08:04
Θα έλεγε κανείς ότι είναι τρολλιά .....
365896
amyroukai
13/09/2016, 08:16
o πρόεδρος του εδεσσαϊκού προσελήφθη στο μαξίμου;
RaGe_Raptor
13/09/2016, 08:25
o πρόεδρος του εδεσσαϊκού προσελήφθη στο μαξίμου;
Καρανίκες αγαπητέ.
Τον πρόεδρο εδεσσαϊκού τον ξεπέρασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνοντας ον κάμερα ότι ο τοπικός βουλευτής έπαιρνε τηλ σε λάθος υπουργείο όμως σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έψαχνε τον σωστό υπουργό ο οποίος ήταν ήδη σε θέση μάχης αλλά στο βουλευτή είπαν μετά τις 3. Χέσε ψηλά...
el_hymador
13/09/2016, 08:32
Θα έλεγε κανείς ότι είναι τρολλιά .....
365896
Με greeklish θα ήταν τέλειο!
RaGe_Raptor
13/09/2016, 08:38
Με greeklish θα ήταν τέλειο!
Επίσης
"Σήμερα πΕΙγαμε στην έκθεση Θεσσαλονίκης . Ήταν ωραία αλλά κάτι άλλα παιδάκια με νεΒρίασαν με αΦτά που με ρωτούσαν. Μετά όμως παίξαμε και μπάΛΛα και έβαλα και γκολ!"
Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα .
Billymuse
13/09/2016, 08:41
Ψωφος...
365897
Ψωφος...
365897
εεεππππ! Ντροπη!Παπας η αρχιεπισκοπος εισαι και εκφραζεσαι ετσι;:smokin:
Η μη ένταξη - τοποθέτηση τι ακριβώς σημαίνει;
Αφορά στα παιδιά (προσφυγόπουλα) και την ένταξή τους στο σχολείο,
ή εννοούν να γίνει το σχολείο κάτι σαν χώρος συγκέντρωσης προσφύγων;
Billymuse
13/09/2016, 09:06
Η μη ένταξη - τοποθέτηση τι ακριβώς σημαίνει;
Αφορά στα παιδιά (προσφυγόπουλα) και την ένταξή τους στο σχολείο,
ή εννοούν να γίνει το σχολείο κάτι σαν χώρος συγκέντρωσης προσφύγων;
Ειτε το ένα είτε το άλλο είναι για μάπες εκει πάνω
Συμφωνω
απο που και ως που να μην μπουν μεσα δλδ;
σαμπως και οταν λειτουργει το σχολειο γινεται μαθημα;
ολοι μεσα.....
και....ψοφο -μην ξεχνιομαστε, διοτι ειμεθα και ανθρωπιστες-.....
Billymuse
13/09/2016, 10:46
Μαζι με τον αγιασμο ενισχυθηκε και το "αγαπα τον πλησιον σου"
Open house στ'άμπελοκηπους κι'ετσ;
Joyrider
13/09/2016, 11:52
Live δήλωση ήταν αυτή για την Θάσο https://www.youtube.com/watch?v=UuREBxgcww8 και μάλλον αυτή την ενημέρωση θα είχε για "σπάνια καιρικά φαινόμενα". Δεν αποκλείεται να είναι και πραγματικότητα βέβαια.
Αλλά είπε και ένα κορυφαίο μόνος του:
Είναι μεγάλη η καταστροφή μεν, αλλά η Θάσος έχει τεράστια αποθέματα πρασίνου και θα παραμείνει ένα πολύ σημαντικός τουριστικός προορισμός.
Τον ζηλεύω βέβαια. Με τέτοια κριτική που σπάει κόκαλα περί καρανίκων, αν πίνουν φραπέ ή φρέντο, με περσινό χειροφίλημα κτλ κτλ συνεχίζει ανενόχλητος.
Ψωφος...
365897
περα απο την πλακα παντως αλλο δηλωνει η ανακοινωση και αλλο καταλαβαινουμε.
Η εγκυκλιος λεει για το σχολειο των προσφυγων οτι θα λειτουργει απογευματινες ωρες διοτι τα σχολικα συγκροτηματα εχουν προβλημα χωρου σε σχολεια που λειτουργουν πρωι.
Τα μαθηματα θα ειναι μοιρασμενα σε ωρες ελληνικων αλλα και αραβικης κυριως.Χωρις να ξερει το παιδακι ελληνικα πως θα το βαλεις στην αιθουσα οπου θα μιλουν ελληνικα;
Επομενως στο θεμα αυτο δεν υπαρχει λογος για συζητηση.Το θεμα με το σχολειο του Ωραιοκαστρου ειναι αλλου και οχι στους προσφυγες.Ο Φιλης (αν και δεν τον παω μια) σε καθε ανακοινωση η αλλαγη που κανει στην παιδεια βαλλεται συνεχως απο την αντιπολιτευση και συχνα διαστρεβλωνουν τα οσα λει.Προσφατο παρδειγμα με τον αγιασμο.Αλλα εχει δηλωσει αλλα αφησαν να εννοηθει οτι ειπε και τελικα αγιασμος εγινε κανονικα σε ολα τα σχολεια.Κανεις δεν σταθηκε ομως στην παραγραφο που λεει τι γινεται με οσους επιθυμουν η αλλοθρησκους τι ειναι ελευθεροι να κανουν.
υγ.Ειμαι σε επιτροπη του ΣΓΚ του σχολειου των παιδιων μου για το θεμα κολυμβηση-κολημβητηρια εκει να δειτε κλαμα,γελιο,θεατρο και πολλα αλλα.
Κανεις δεν σταθηκε ομως στην παραγραφο που λεει τι γινεται με οσους επιθυμουν η αλλοθρησκους τι ειναι ελευθεροι να κανουν.
Εμείς (α' δημοτικού) λάβαμε χαρτί που έπρεπε να υπογράψουμε για τη συμμετοχή ή μη σε θρησκευτικά δρώμενα (αγιασμός, Κοινωνία).
AristidisZ
13/09/2016, 12:21
περα απο την πλακα παντως αλλο δηλωνει η ανακοινωση και αλλο καταλαβαινουμε.
H ανακοίνωση σωστά τα λέει
Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν κάποιοι είτε δε ξέρουν να γράφουν, είτε δε ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά...