View Full Version : Με είδα... Vol II
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
Με ειδα να μου μπαινει η ιδεα για αλλαγη χρωματος στις ζαντες...
Τελικα δεν βγηκε ασχημο....416255
headbanger
23/03/2020, 01:10
με είδα να την κάνω από το παγωμένο δρομάκι και να κάνω ακόμα μια μισο παγωμένη εξόρμηση στους γύρω επαρχιακούς δρόμους. σκιάχτηκα από μερικά κομμάτια πάγου και λάσπης που σχεδόν με έστειλαν στο χαντάκι αλλά άξιζε
να λιώσουν οι πάγοι να γουστάρουμε λίγο
416272
macdeath_s
01/04/2020, 22:41
Με είδα να ανταποκρίνομαι δημιουργικά στη νέα πραγματικότητα. Η πίστα είναι ίδια.
PRE COVID
417102
POST COVID
417103
Με είδα να ανταποκρίνομαι δημιουργικά στη νέα πραγματικότητα. Η πίστα είναι ίδια.
PRE COVID
417102
POST COVID
417103
Με είδα να προσέχω το λάθος της πρώτης φωτογραφίας σου.... Για να δω τον επόμενο που θα το βρει!
macdeath_s
02/04/2020, 01:03
Με είδα να προσέχω το λάθος της πρώτης φωτογραφίας σου.... Για να δω τον επόμενο που θα το βρει!
Τραγική είναι η φώτο αλλά τελευταίος γύρος και φωτογράφος τούμπανο.
Τραγική είναι η φώτο αλλά τελευταίος γύρος και φωτογράφος τούμπανο.
Θηλυκού γένους???
Φωτογραφία της φωτογράφου έχουμε???
macdeath_s
02/04/2020, 01:16
E nai θυληκό. Δυστυχώς ούτε τηλ πήραμε (προσπάθησα) ούτε φώτο έχουμε.
TONYBANDIT
02/04/2020, 08:01
Λάθος βλέμμα.Κοιταμε εκεί που θέλουμε να πάμε.
Λάθος βλέμμα.Κοιταμε εκεί που θέλουμε να πάμε.
Μα στη φωτογράφο ήθελε να πάει. Ποιος νοιάζεται για τη στροφή; :p
Το λάθος είναι ότι δε φωτογράφισε τη φωτογράφο
Με είδα ν' ανασκαλεύω παλιές φώτο....
417132
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/04/2020, 21:23
417132
Κρητικά χώματα μού θυμίζει...
Χωματάτσι;
417132
δε πρεπει να ειναι κρητη.. λαμβανοντας υπ'οψιν και την ηλικια του βαγγελη, εκει πρεπει να ειναι η θεση που σημερα βρισκεται το παγκρατι..
μου κανει εντυπωση παντως το ποσο καλη δουλεια εχει γινει με την επεξεργασια της φωτο απο ασπρομαυρη σε εγχρωμη..
δε πρεπει να ειναι κρητη.. λαμβανοντας υπ'οψιν και την ηλικια του βαγγελη, εκει πρεπει να ειναι η θεση που σημερα βρισκεται το παγκρατι..
μου κανει εντυπωση παντως το ποσο καλη δουλεια εχει γινει με την επεξεργασια της φωτο απο ασπρομαυρη σε εγχρωμη..
Ειναι τραβηγμένη από εμένα '85-'86 κάπου στα βουνά των Καλαβρύτων.
Εγχρωμη, με ακφα ποκετ ινσταμάτικ, χριτς τσαφ κλικ, για οσους θυμούνται.........
Οπως κι' αυτή:
417145
Ειναι τραβηγμένη από εμένα '85-'86 κάπου στα βουνά των Καλαβρύτων.
Εγχρωμη, με ακφα ποκετ ινσταμάτικ, χριτς τσαφ κλικ, για οσους θυμούνται.........
Οπως κι' αυτή:
417145
Δεν πιστεύω το κίτρινο κρανάκι να ήταν nava :look:
karellen
02/04/2020, 22:26
Δεν πιστεύω το κίτρινο κρανάκι να ήταν nava :look:
Bieffe.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/04/2020, 04:31
Κάπως έτσι πάντως είναι εδώ τα βουνά...
Κάπως έτσι πάντως είναι εδώ τα βουνά...
Μακάρι ρε Πάτερ να είχε τόσα δέντρα...
Λευκά όρη απο την Νότια πλευρά έχει τρομερό δάσος παιδιά!Απο Ανώπολη μέχρι τις κορυφές! https://www.youtube.com/watch?v=ytErETRf_80
Αν δείτε στο 28.00 που έχω ανέβει ψηλότερα απο την αριστερη μεριά μέχρι κάτω ειναι φουλ
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/04/2020, 18:42
Λευκά όρη απο την Νότια πλευρά έχει τρομερό δάσος παιδιά!Απο Ανώπολη μέχρι τις κορυφές! https://www.youtube.com/watch?v=ytErETRf_80
Αν δείτε στο 28.00 που έχω ανέβει ψηλότερα απο την αριστερη μεριά μέχρι κάτω ειναι φουλ
Τα Χανιά είναι ο πιο πράσινος νομος της Κρήτης. Από τα Χανιά και μετά όλη ή Κρήτη είναι ξερή. Με εξαίρεσηκάποια κομμάτια όπως ρουβας,σελακανος κτλ
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/04/2020, 18:43
Μακάρι ρε Πάτερ να είχε τόσα δέντρα...
Έχει όμως και αυτό την ομορφιά του ε?
headbanger
22/04/2020, 05:27
με είδα να κολάω σε λάσπες σε ανηφόρα χωρις χωμάτινο λάστιχο. να βρίζω να ιδρώνω
417631
και να βγάζω και βιντεάκια από ένα σώσιμο της κακιάς ώρας
https://youtu.be/_eyvq2dUP-I
strokt up
24/04/2020, 19:34
Με είδα να χτυπάω πλαγιομετωπικά στο αυτοκινητό σου, αφού δεν θέλησες να σταματήσεις στο κόκκινο φανάρι.
karellen
25/04/2020, 16:20
Με είδα να χτυπάω πλαγιομετωπικά στο αυτοκινητό σου, αφού δεν θέλησες να σταματήσεις στο κόκκινο φανάρι.
Εσύ είσαι εντάξει?
Με είδα να ετοιμάζομαι για την λήξη της καραντίνας...................
417944
417945
Με είδα να ετοιμάζομαι για την λήξη της καραντίνας...................
417944
417945
Τι ναι αυτά μωρή γμλα Βάγγο :eek:
Που θα πάτε;;;
Τσιβλό, Καλάβρυτα, και πέριξ........
Καλό δρόμο να έχετε! Φορέστε ζακέτες!
Προσοχή στα όρια του νομού, γιατί καραδοκούν πρόστιμα(τα).
GogosLux
04/05/2020, 21:49
Με ειδα να ετοιμάζομαι να βαλω αυριο νεα παπά - επιτελους, απο Μαρτη η παραγγελία αλλα μας επιασε η καραντίνα :mad: !
Μιας και το φθηνο λαστιχάδικο ειναι μια ωρα δρόμο και αν τα πας "ρόδες" ειναι φθηνότερα, ειπα να κανω την αγγαρία - ταρζανια.
Το ενα σταθετα GP212 και με την ευκαιρεία αλλαξα και πισω τακάκια μιας και τα είχαν πολυ ψωμί αυτα που ειχε αλλα λεμε τωρα :lol:
Στο αλλο θα δοκιμάσω τα ContiTrailAttack3 μιας και τα μαμα Scorpion δεν μου αφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις απο αποψης αποδοσης στο στριψιμο αλλα και στο τετραγώνισμα πισω (με λιγοτερο απο 7000 χιλ απο τα οποια μολις τα 5χιλ φορτωμενο σε ταξίδι)
417970
DoctoR_k6
04/05/2020, 23:12
...να κάνω βολτακι με τον κουμπάρο μέχρι τον Ζάχο αμαξατοι :ninja: κ διαπίστωσα ότι τελικά δεν πρέπει να υπήρξε καραντίνα κ ιός. Κόσμος , χαμός κ απίστευτη μπατσαρια που στην κυριολεξία σταματούσε οποία μηχανή περνούσε προς Ribas. 2 γερανοί φορτωσανε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
417971
Τελικά ειχα καιρό να κατέβω προς τα κάτω...τα είχα ξεχάσει αυτά.
doctor_john
05/05/2020, 08:16
Κάνε το λίγο πιο λιανά για εμένα που το βλέπω σαν εκδρομή και δεν είχα ποτέ επαφή.
Ο Ζάχος είναι κάποιο σημείο στην παραλιακή; αν πεις οτι περνάει κάποιος άσχετος απο εκεί
εμφανως προβλεπώμενος, πχ για βόλτα στο Σούνιο, κινδυνεύει να τον μαζέψουν;
Κάνε το λίγο πιο λιανά για εμένα που το βλέπω σαν εκδρομή και δεν είχα ποτέ επαφή.
Ο Ζάχος είναι κάποιο σημείο στην παραλιακή; αν πεις οτι περνάει κάποιος άσχετος απο εκεί
Γιατρέ ποτε ήρθες Αθήνα? Είναι δυνατόν να μην ξέρεις τον Ζαχο?
doctor_john
05/05/2020, 08:44
Είμαι περίεργος ρε συ, αν είναι εκτός των γούστων μου πχ αρχιτεκτονικά ή μουσικά, μπορεί
να παρκάρω χρόνια μπροστά του για προπονήσεις με το ποδήλατο και να μην έχω πάρει χαμπάρι.
Είναι και εκτός συνηθειών η περιοχή (αν μιλάμε για παραλιακή), ακόμα και οι κόντρες που συμμετείχα
μικρός είχαν τελείως διαφορετική υπόσταση πχ ποιος θα μπεί πρώτος Κ. Βούρλα κλπ
Φαντάσου η Αύρα που είναι κοντά, δεν έχω ιδέα που ακριβώς είναι, θυμάμαι πως μου έχουν φέρει
γλυκά κάποτε απο το ζαχαροπλαστείο και γελάγαμε γεμάτοι μουτζούρες..
Είμαι περίεργος ρε συ, αν είναι εκτός των γούστων μου πχ αρχιτεκτονικά ή μουσικά, μπορεί
να παρκάρω χρόνια μπροστά του για προπονήσεις με το ποδήλατο και να μην έχω πάρει χαμπάρι.
Είναι και εκτός συνηθειών η περιοχή (αν μιλάμε για παραλιακή), ακόμα και οι κόντρες που συμμετείχα
μικρός είχαν τελείως διαφορετική υπόσταση πχ ποιος θα μπεί πρώτος Κ. Βούρλα κλπ
Φαντάσου η Αύρα που είναι κοντά, δεν έχω ιδέα που ακριβώς είναι, θυμάμαι πως μου έχουν φέρει
γλυκά κάποτε απο το ζαχαροπλαστείο και γελάγαμε γεμάτοι μουτζούρες..
Βάρκιζα είναι και ειναι το ποιο γνωστό και παλιό σουβλατζίδικο
DoctoR_k6
05/05/2020, 09:08
Στα φαναρια της Βαρκιζας ειναι σουβλατζιδικο.
Αν πας βραδυ κ δεν εισαι φουλ νομιμος λογικα μπορει να σε γραψουν για κατι...μπας κ δεν ξαναπατησεις βραδυ.
Οποιαδηποτε ωρα/μερα που εχει ακομα ηλιο εισαι οκ... :lol:
Δυσκολο να εχεις περασει κ να μην το εχεις δει...
doctor_john
05/05/2020, 10:27
Α καλά, κατάλαβα περίπου που λές, δεν το χω και εχω περάσει πάρα πολλές φορές... ούτε τι χρώμα είναι δεν θυμάμαι.
DoctoR_k6
13/05/2020, 16:23
Με ειδα να βολταρω μετα απο καιρο παρεα με ενα Honda :ninja.
418175
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/05/2020, 15:44
Με είδα σήμερα να αλλάζω πατουμενα στο φριγουιντ. Πιρελια αυτή τη φορά.
Σου έδωσαν και το ημερολόγιο?
Σε είδα να έχεις λεφτά....:lol:
Καλόβολτα ρε!:beer: τα Diablo Rosso να φανταστώ;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/05/2020, 00:35
Λεφτά????Ήταν να ταλαξω με το δορο του Πάσχα. Τίποτα άλλο δεν σου λέω. Ήξερα από καιρό ότι θέλω λάστιχα. Σήμερα πήγα τη γυναίκα για ψώνια και όπως τη περίμενα είπα να ρίξω μία ματιά. Το λάστιχο ήταν γεμάτο ρωγμές και έλλειπαν κατά τόπους κομμάτια. Μετά από αυτό δε σήκωνε άλλη αναβολή.
Ένα είναι σίγουρο...Μετζελερ τουρανσ ποτέ ξανά. Δε το ευχαριστήθηκα καθόλου.Ίσως δεν έκανε το συγκεκριμένο στο μηχανάκι μού.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/05/2020, 15:45
τα Diablo Rosso να φανταστώ;
Πιρελι mt60.
418294
Με γειά, λιώστα στα χιλιόμετρα!
Με είδα να εκμεταλλεύομαι τον ωραίο καιρό και μαζί με συμφορουμίτη να πηγαίνουμε μια ωραία βολτούλα να δούμε τις ομορφιές της Αττικής (αφού απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νόμου).
Η διαδρομή βουλιαγμένη-Κουβαράς-Λεγραινά-Σουνιο-Λαύριο και πίσω από Α.Ο γιατί γινόταν χαμός στην παραλιακή..
Σας είδα πολλούς μοτοσικλετιστές με φουλ εξοπλισμό και σας χάρηκα :beer:
418302
418303
418304
418305
Αφού έλιωσε στις υπερωρίες στο super market με τα μέτρα του κορονοϊού. Τα δούλεψε και τα χαίρεται.
Με γεια Παπασούζα!
Με είδα με τη γυναίκα (ιδέα της) να ανεβαίνουμε στον Σκίνακα.
https://www.google.com/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x149b0205df034965%3A0x551a7a7602e68af1!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2F p%2FAF1QipP6P_Z2gI59cor5clifoD3zIuCa2xZMuJwUNuox%3Dw201-h160-k-no!5zz4POus6vzr3Osc66zrHPgiAtIEdvb2dsZSBTZWFyY2g!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipP6P_Z2gI59cor5clifoD3zIuCa2xZMuJwUNuox&sa=X&ved=2ahUKEwiqzuzL_9_pAhUILewKHb7TDgMQoiowE3oECBIQBg
Να ρίχνω μία χιονόμπαλα για τη φωτογραφία :D
https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/gia-paraliapigainan-ston-skinaka-katelixan
με λιγότερο χιόνι βέβαια,
και να περνάμε όλα τα καλά χωριά της Κρήτης (Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδια) μέχρι που βγήκαμε Ρέθυμνο για έναν περίπατο και επιστροφή.
Κλασσικά στα Ζωνιανά συναντήσαμε δύο αυτοκίνητα που δε φαινόταν καν ο οδηγός λόγο του νεαρού της ηλικίας!
Μετά τον Σκίνακα είπα να περάσουμε το δάσος του Ρούβα και όντως μπήκα 2 απο τα 20 χλμ χωματόδρομου αλλά απο τη μία κάτι βρόχινα ρυάκια που είχαν σκάψει το δρόμο και απο την άλλη μαύρα σύννεφα που έριχναν σκόρπιες ψιχάλες με έκαναν να μήν πιέσω την κατάσταση και να κάνω πίσω.
Μια χαρά το ΜΤ-07 όλα τέλεια εκτός απο τη σέλα φυσικά!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/06/2020, 11:14
Με είδα με τη γυναίκα (ιδέα της) να ανεβαίνουμε στον Σκίνακα.
https://www.google.com/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x149b0205df034965%3A0x551a7a7602e68af1!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2F p%2FAF1QipP6P_Z2gI59cor5clifoD3zIuCa2xZMuJwUNuox%3Dw201-h160-k-no!5zz4POus6vzr3Osc66zrHPgiAtIEdvb2dsZSBTZWFyY2g!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipP6P_Z2gI59cor5clifoD3zIuCa2xZMuJwUNuox&sa=X&ved=2ahUKEwiqzuzL_9_pAhUILewKHb7TDgMQoiowE3oECBIQBg
Να ρίχνω μία χιονόμπαλα για τη φωτογραφία :D
https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/gia-paraliapigainan-ston-skinaka-katelixan
με λιγότερο χιόνι βέβαια,
και να περνάμε όλα τα καλά χωριά της Κρήτης (Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδια) μέχρι που βγήκαμε Ρέθυμνο για έναν περίπατο και επιστροφή.
Κλασσικά στα Ζωνιανά συναντήσαμε δύο αυτοκίνητα που δε φαινόταν καν ο οδηγός λόγο του νεαρού της ηλικίας!
Μετά τον Σκίνακα είπα να περάσουμε το δάσος του Ρούβα και όντως μπήκα 2 απο τα 20 χλμ χωματόδρομου αλλά απο τη μία κάτι βρόχινα ρυάκια που είχαν σκάψει το δρόμο και απο την άλλη μαύρα σύννεφα που έριχναν σκόρπιες ψιχάλες με έκαναν να μήν πιέσω την κατάσταση και να κάνω πίσω.
Μια χαρά το ΜΤ-07 όλα τέλεια εκτός απο τη σέλα φυσικά!
Είσαι ωραίος και εσύ και η γυναίκα.
Ο σχοινακας είναι απίστευτος. Αν κάποτε ξαναβρεθεις και οι συνθήκες το επιτρέπουν κατέβα μέχρι το δάσος και από εκεί πέρνα στη γεργερη. Μια πολύ ωραία διαδρομή. Αν είσαι και Φυσιολάτρης σου προτείνω να διασχίσεις το φαράγγι και να καταλήξεις στη λίμνη του ζαρου για καφέ.
Είσαι ωραίος και εσύ και η γυναίκα.
Ο σχοινακας είναι απίστευτος. Αν κάποτε ξαναβρεθεις και οι συνθήκες το επιτρέπουν κατέβα μέχρι το δάσος και από εκεί πέρνα στη γεργερη. Μια πολύ ωραία διαδρομή. Αν είσαι και Φυσιολάτρης σου προτείνω να διασχίσεις το φαράγγι και να καταλήξεις στη λίμνη του ζαρου για καφέ.
Περνάει το ΜΤ-07?
Αν περνάει εγώ δεν έχω θέμα. Αλλά είδα κάτι λακούβες που πέρασε στο όριο συν ότι πήγε να βρέξει και λέω άσε μήν κολλήσουμε και ταλαιπωρώ κόσμο.
Εδώ γλιστράει στην άσφαλτο όταν βρέχει, φαντάζομαι τί θα κάνει στον χωματόδρομο με 20% κλίση κατηφόρας!
Δεν ήθελα να πιέσω και τη γυναίκα. Φτάνουν τα ~240χλμ στη πίσω σέλα του ΜΤ!!!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/06/2020, 16:16
Περνάει το ΜΤ-07?
Αν περνάει εγώ δεν έχω θέμα. Αλλά είδα κάτι λακούβες που πέρασε στο όριο συν ότι πήγε να βρέξει και λέω άσε μήν κολλήσουμε και ταλαιπωρώ κόσμο.
Εδώ γλιστράει στην άσφαλτο όταν βρέχει, φαντάζομαι τί θα κάνει στον χωματόδρομο με 20% κλίση κατηφόρας!
Δεν ήθελα να πιέσω και τη γυναίκα. Φτάνουν τα ~240χλμ στη πίσω σέλα του ΜΤ!!!
Δεν περνάει. Γι'αυτό είπα αν το επιτρέπουν οι συνθήκες...
headbanger
08/06/2020, 16:29
με είδα να περνάω καινούρια παπούτσια στο GS μιας και ετοιμάζομαι για ακόμα ένα ταξίδι . ξηγήθηκα shinko 804/805
Δυστυxώς δεν μπορώ να πάω στον βόρειο αρκτικό ωκεανό λόγο πανδημίας, αλλά αποφάσισα να πάρω τα βουνά - Rocky mountains - όλο εκτός δρόμου με κομμάτια από τον κλασσικό Forest Trunk Road εδώ στην Αλμπέρτα.
Κατασκηνώσεις σε καταράκτες, αρκούδες, και απίστευτα τοπία όλα μέσα στο μενού.
Και μια φωτογραφία για το καλό.
418789
doctor_john
15/06/2020, 01:08
Με είδα να λύνω πρώτη φορά Vstrom για να βγάλω τρόμπα βενζίνης... κάποιο θέμα έχουν οι άνθρωποι με τις βίδες δεν εξηγείται αλλιώς..
Έλεγα ότι είμαι υπερβολικός και μετά βλέπω το φιλτροκούτι, 8 βίδες για να κλείσουν ένα πλαστικό κουτί, ΟΚΤΩ!
Δύο γεματες ώρες να βγάλω την τρόμπα, να την καθαρίσω και να την ξαναβάλω..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/06/2020, 06:49
Με είδα να λύνω πρώτη φορά Vstrom για να βγάλω τρόμπα βενζίνης... κάποιο θέμα έχουν οι άνθρωποι με τις βίδες δεν εξηγείται αλλιώς..
Έλεγα ότι είμαι υπερβολικός και μετά βλέπω το φιλτροκούτι, 8 βίδες για να κλείσουν ένα πλαστικό κουτί, ΟΚΤΩ!
Δύο γεματες ώρες να βγάλω την τρόμπα, να την καθαρίσω και να την ξαναβάλω..
Και που να λύσεις απριλια :lol:.Χωρις υπερβολή 15.
Κααααλα
Για λύστε γερμανικό αυτοκίνητο.....
Για βγάλτε ανεμιστηράκι από HP laptop. 80 βίδες! :lol:
Έχει γίνει μέχρι και τραγούδι. (https://www.youtube.com/watch?v=OpCJzdWxEbQ)
karellen
15/06/2020, 11:10
Για βγάλτε ανεμιστηράκι από HP laptop. 80 βίδες! :lol:
Έχει γίνει μέχρι και τραγούδι. (https://www.youtube.com/watch?v=OpCJzdWxEbQ)
:lol::lol:
Δυστυχισμένα μου παιδιά ( πλην Νίκου ;) ) :bawl:
https://viaretro.com/2019/07/centerlock-wheel-nuts-with-and-without-wings/
Με είδα να βολτάρω ένα Κ7.ομοντιε που λένε και στο χωριό μου :devil:
Τελικά καλές είναι και οι σύγχρονες μηχανές :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/06/2020, 18:25
Με είδα να βολτάρω ένα Κ7.ομοντιε που λένε και στο χωριό μου :devil:
Τελικά καλές είναι και οι σύγχρονες μηχανές :lol:
Τι εννοείς k7?Τζιεσεξαρ 2007?
Με ειδα να πηγαίνω βόλτα εκτός Αθηνών από το Φεβρουάριο...
Παράτησα τη μπέμπα με τη γυναίκα και πήρα τον αδερφό μου να πάμε στο στορκ.
Άργησε πολύ όμως ο καθυστερημένος και φύγαμε μέσα στο μεσημέρι.
Για να είμαστε πίσω κατά τις 6, σταματήσαμε στα Ίσθμια για καφέ, και γυρίσαμε...
Κάτι είναι και αυτό από το τίποτα...
Είδαμε και 2 κωλους στη παραλία...
419215
Nik0s_Dk
09/07/2020, 17:45
Με είδα να την βάζω αγγελία και να με παίρνουν τα ζουμια.. πως διάολο αλλάζετε μοτοσυκλέτες εσείς οι υπόλοιποι τοσο εύκολα....
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/07/2020, 05:40
Θα μπορούσε να είναι και ταξιδιωτικό η περιπέτεια μου. Αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες.
Έτσι λοιπόν με είδα εχθές να φεύγω για βόλτα με το ποδήλατο με σκοπό να χτυπήσω 60 χλμ μετά από ένα χρόνο+.Πήγα σε ένα μοναστήρι όπου ήπια καφέ με τον ηγούμενο (δε Τον ήξερα. Απλά μπήκα να ανάψω κερί και καθόταν σε ένα τραπέζι και μού είπε να κεράσει καφέ).Η διαδρομή περιλάμβανε ανηφοροκατηφορες σκληρές. Θα προσπαθήσω να τη βρώ στο Γκουγκλ να τη βάλω.
Στο γυρισμό σε μια καλή ανηφόρα που την ανέβαινα με πρώτη,θέλοντας να κατεβάσω ταχύτητα που δε υπήρχε ζωρισα το μεταλακτη πίσω (ελέφαντα για τους παλιούς)και μπήκε στις ακτίνες που στη κυριολεξία μου τον μάσησε.Μου τον κατέστρεψε εντελώς. Έτσι έμεινα σε μια ανηφόρα 15 χλμ έξω από το Ηράκλειο. Κρατούσα εργαλεία και με πολύ κόπο κατάφερα και τον έβγαλα όπου τον πέταξα. Ανέβηκα την ανηφόρα με το ποδήλατο σπρωχτο και όταν βρήκα κατήφορο έκατσα πάνω και τσουρλουσα. Η επόμενη ανηφόρα ήταν πιο σκληρή όπου την ανέβηκα με το ποδήλατο σπρωχτο. Το ευτύχημα ήταν ότι αμέσως μετά ήταν ένα χωριό. Έτσι άφησα το ποδήλατο σε ενα περιπτερακι και εκοψα εισιτήριο και έφυγα με το λεωφορείο. Το απόγευμα πήγα και το πήρα με το αμάξι και τη γυναίκα να κάνει και αυτή μια βόλτα.
Καλές βόλτες σε όλους με προσοχή πάντα. :wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/07/2020, 05:48
419573
Η διαδρομή.
Αυτή ήταν βολταρα με περιπέτεια! Αυτά θα θυμόμαστε! Ωραίος!
karellen
10/07/2020, 08:21
Με είδα να διαβάζω το τελευταίο ποστ του Παπασούζα,αυτό με το χάρτη και να λέω μέσα μου 'τι το σπουδαίο έχει αυτή η διαδρομή? ''
Κατόπιν σκρολάρησα κατά πάνω και είδα όλη την περιπέτεια με το ποδήλατο!
Σέβας! :a012:
Αφορμή την εμπειρία του ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ να πώ ότι με είδα μετά απο 500χλμ με το ποδήλατο να το φουσκώνω σωστά και να παρατηρώ ότι άλλαξε τελείως συμπεριφορά!
Με τη τρόμπα χειρός το φούσκωνα στο περίπου 45-55 psi αφού δεν είχα μανόμετρο. Να μήν κάνει κοιλιά αλλά σε αυτά τα λαστιχάκια δεν μόνο αυτό.
Αγόρασα μία τρόμπα για άλλη δουλειά αρχικά αλλά τη χρησιμοποίησα για να φουσκώσω και το ποδήλατο.
Το λάστιχο γράφει 75-100 psi και επειδή το φοβήθηκα το έφτασα στο 75 μόνο.
Εκτός ότι κοπανάει απίστευτα σε κυβόλιθους και κακούς δρόμους (μικρό το κακό) πραγματικά ΠΕΤΑΕΙ! Πολύ μεγάλη διαφορά.
doctor_john
10/07/2020, 10:33
Μην το φοβάσαι, κινήσου κοντά στα 100 και θα δεις τεράστια διαφορά και στην πρόσφυση.
Ανάλογα την τρόμπα χάνονται 7-10psi απο αυτά που βλέπεις.
Για χρήση πόλης βάζω 110 - 120 σε 23mm φαντάζομαι ότι μιλάς για 25mm ή μεγαλύτερο που χρειάζονται λιγότερο.
Σε 23mm για προπόνηση 130-140 είναι μονόδρομος.
Μη δίνεις τόση σημασία στο τι γράφει πάνω εφόσον είναι επώνυμα τα ελαστικά.
KotsosDR
10/07/2020, 10:54
Με είδα να σας βλέπω να μιλάτε για ποδήλατα και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια πάνω σε ένα IDEAL COMFORT (το πρώτο) .
Με είδα να αποφασίζω να ρίξω μια ματιά για κανένα ποδηλατάκι και βρήκα ένα να μου αρέσει : HEAD downey II
Είδα τιμή ...και δεν με ξαναείδα :bawl:
headbanger
14/07/2020, 22:35
με είδα να βολτάρω στα βουνά το ΣΚ. 1200 χμ στο κοντέρ και χόρτασαν τα πνευμόνα φρέσκο αέρα
419628
Nik0s_Dk
19/07/2020, 13:32
Με είδα σε μια από τις τελευταίες εξορμήσεις (αν όχι την τελευταία) με την πρώτη και παντοτινή αγάπη ( ναι λίγο ντραμα Κουίν αλλά τι να κάνουμε...)419770
Με είδα να μην την παλεύω άλλο και να παίρνω τη μηχανή για μια κοντινή βολτούλα να φύγει το στρες της εβδομάδας...
Η μηχανή είναι ψυχοθεραπεία τλκα και οποίος το αρνείται, μάλλον, δεν έχει καβαλήσει ποτε ούτε παπί...
420018
420019
420020
420021
Στο γυρισμό έφαγα λίγο χαλάζι αλλά ήταν απόλαυση :beer:
Nik0s_Dk
15/08/2020, 03:20
Με είδα παλαιά εθνική πριν το Δερβένι
420183
Με είδα στην λίμνη Πηνειού
420184
Με είδα στη λίμνη του Ευήνου
420185
Με είδα να χαιρετάω τον Πλάτανο ορεινής Ναυπακτίας
420186
Με είδα στον Αρίσταρχο (Χελμός)
420187
Με είδα να φτάνω τις 2000 (σχεδόν) σε λιγότερο από 15 μέρες. (8 στην πραγματικότητα)..
Με είδα να γουστάρω την επιλογή μου..
headbanger
30/08/2020, 18:01
μετά τα γενέθλια πήρα τα βουνά και ανέβηκα στο Cardinal divide, ένα οροπέδιο στα 2038 μέτρα με το GS. φοβερές εμπειρίες με πεσμένες γέφυρες και περάσματα από ρυάκια, αλλά άξιζε.
420576
420577
και στην κορυφή το οροπέδιο
420578
atom_smasher
30/08/2020, 20:32
Με ειδα να στελνω την γυναικα και την κορη με αυτοκινητο και εγω να ακολουθω με μηχανη. 100 χλμ σε μια μερα ( οσα εκανα και τις προηγουμενες 45 που εχω ξανα την μηχανη). Με αυτους τους ρυθμους ουτε 1000 χλμ δεν θα κανω μεχρι να ξανα παει αποθηκη τον Δεκέμβρη...
GogosLux
30/08/2020, 21:27
Με είδα να κανω μια βολτίτσα στις Αρδένες στα νοτιο δυτικά, nothing special αλλα περασε ομορφα ενα εξάωρο ;)
420579
420580
420581
420582
420583
420584
420585
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/08/2020, 05:06
Οι φωτογραφίες άλλο δείχνουν από το "τίποτα το ιδιαίτερο ":)
Σε ποια χώρα Γιώργο?
GogosLux
31/08/2020, 11:57
Οι φωτογραφίες άλλο δείχνουν από το "τίποτα το ιδιαίτερο ":)
Σε ποια χώρα Γιώργο?
Βελγιο και Γαλλία ειναι.
Oσο για τις φωτο/διαδρομή, ναι ΟΚ - ισως το αδικώ μιας και το συγκρίνω με αυτο που εκανα το προηγούμενο ΣΚ ;)
420588
DoctoR_k6
31/08/2020, 12:12
Φωτο χωρις το μοτο μεσα...χανει πολυ. :)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/08/2020, 15:25
Φωτο χωρις το μοτο μεσα...χανει πολυ. :)
Βρε μπας και πήγε με το κουτί :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/08/2020, 15:26
Βελγιο και Γαλλία ειναι.
Oσο για τις φωτο/διαδρομή, ναι ΟΚ - ισως το αδικώ μιας και το συγκρίνω με αυτο που εκανα το προηγούμενο ΣΚ ;)
420588
Μπράβο. Ωραία. Τυχερός:beer:
Με είδα να πηγαίνω τέρμα στην Ολυμπία Οδό και να νιώθω κάτι να με χαιδεύει στο δεξί γόνατο.
Όταν σταμάτησα για βενζίνη είδα αυτό , μπ@@ρδ@λα γιαπωνέζικα γαμώτ, πως δεν σκότωσα κανέναν πίσω, έφυγε όλο το δεξί φέρινγκ-μάγουλο .( και είναι και μεγάλο ! )
420618
doctor_john
02/09/2020, 11:45
Πάρε τηλέφωνο στην Ολυμπία οδό, μπορεί να είσαι τυχερός..
Απίστευτη γκαντεμιά! Πάρε τηλέφωνο καλή ιδέα. Ίσως γρατζουνιστηκε μόνο!
Και να βρεθεί δεν αξίζει, σε 2 σημεία έσπασε και έμεινε κομμάτι στην μηχανή,εκεί που πιάνουν 2 βίδες στο τεπόζιτο και μπροστά :wave2:
Και να βρεθεί δεν αξίζει, σε 2 σημεία έσπασε και έμεινε κομμάτι στην μηχανή,εκεί που πιάνουν 2 βίδες στο τεπόζιτο και μπροστά :wave2:
Άντε. Σιγά σιγά θα γίνει cafe racer από μόνο του :bawl:
headbanger
19/09/2020, 03:42
Μας είδα και τους 6 εδώ και μέρες να έχουμε λιώσει τα βουνά στο vernon adventure bike gathering. Πολύ χώμα και πολύ βουνό. 140 μεγάλες μηχανές σύνολο
421060
421061
Και ένα βιντεακι να πάρετε μια ιδέα.
https://youtu.be/YD4WFaFvDjk
SeniorCanardo
02/10/2020, 13:00
Με είδα να "αγοράζω οικόπεδο" στο Ρύσιο...
"Όποιος πηδάει πολλά παλούκια..." :bawl:
karellen
02/10/2020, 15:50
Με είδα να "αγοράζω οικόπεδο" στο Ρύσιο...
"Όποιος πηδάει πολλά παλούκια..." :bawl:
Εσύ καλά?
Αυτό προέχει.
SeniorCanardo
02/10/2020, 17:16
Εσύ καλά?
Αυτό προέχει.
Ναι Νικόλα μια χαρά, κάτι ψιλά και εγώ και το μηχανάκι!
"Αν δεν πέσεις δεν θα μάθεις", κάνω παράφραση μιας γνωστής παροιμίας.
Οπότε πρέπει να είμαι προφέσορας τώρα πια.:bawl:
Grafton 505
02/10/2020, 19:46
... να κολλάω για κανένα μισάωρο !!!
421433
421434
motojojo
03/10/2020, 12:23
... να κολλάω για κανένα μισάωρο !!!
421433
Εμενα με είδα να κολάω κανα διλεπτο κοιτάζοντας τι βαλίτσα της Kärcher είναι αυτή και που κάθεται ο αναβάτης!
Grafton 505
03/10/2020, 17:26
Εμενα με είδα να κολάω κανα διλεπτο κοιτάζοντας τι βαλίτσα της Kärcher είναι αυτή και που κάθεται ο αναβάτης!
:bawl:
Και γω αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει σχολιάσει ο Μπούκλης το μπακράουντ ακόμα !
@SLow : Όχι.
doctor_john
03/10/2020, 18:29
Περιμένει να πεταχτεί κάποιος να πει πως είναι SL ...:evil:
Μπακλης είναι εκτός και με κινητό δεν τα πολυκαταφέρνει :look:
headbanger
08/10/2020, 23:06
Μας είδα όλους μας featured στο βίντεο από το adventure bike gathering.
Εμένα με το GS850,
ντερεκ 1090
Τραβις Β-στομρ βάρκα
Τζεφ με το 790 (9:12 του βίντεο με θρυλική εκούσια σούζα)
Περάσαμε καλά. τα σπάσαμε τα μηχανάκια
https://youtu.be/zyzHvWYyH4U
Με βλέπω να χαζεύω διαδρομές και βόλτες σας ,να χάνω μια καταπληκτική μέρα περιμένοντας τα αλυσιδογράναζα :(
Για αυτό θέλει να έχεις 2 μότο.Να μην πω 3 :lol:
harris_x
26/10/2020, 11:25
Με είδα να ξεκινώ με το λουκέτο του δισκόφρενου :plaf:
Μετά είδα ότι είχα γ@μ#$% τη δισκόπλακα :(
422114
Τέλος είδα ότι ήταν στο όριο οπότε μικρό το κακό.... θα έπρεπε να αλλαχθούν ούτως ή άλλως :tooth:
422115