PDA

View Full Version : Με είδα... Vol II

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

infidel
07/01/2017, 11:12
37,2 σήμερα πρώτη μέρα...

gior-gos
07/01/2017, 12:35
38,5 - 39,5 κι εγω εδω και 2 μερες. Και το χα και καμαρι οτι αρρωστησαν τοσοι κι εγω οχι.

:a021:

macedonas
08/01/2017, 19:01
Καταδρομική με το κουτί Κομοτηνή και πίσω .
Σύνολο 600 κάτι χλμ. πλάκα είχε .....
Ευτηχώς έπεσε ο πυρετός . με ένα κολντ εν φλου το πρωι και ένα το μεσημέρι μια χαρά πήγε !!!
Οι δρόμοι παγωμένοι αλλά καθαροί. Χάλασε ο καιρός εδώ λιακάδα και νότια τίγκα στο χιόνι.:D

Ηπατάτα της ημέρας ..... έβαλα και τα ισοθερμικά μόλις είδα τη θερμοκρασία το πρωί -10 ......
Μάγκες μου ....δεν κάνουν τα ισοθερμικά για το αμάξι !!!!
ΕΣΚΑΣΑ , ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ

bebeto
08/01/2017, 21:29
εχθες το βραδυ να φευγω απο κατω ηλιουπολη για χαλανδρι (απο κατεχακη δηλαδη) με την μηχανη και την κοπελα μου απο πισω!!!δεν ειχε ΚΡΥΟ!!!ειχε ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ....Αιμιλια κοριτσαρα μου αφου αντεχεις την τρελλα μου με την κοr1τσι τοτε ναι να εισαι σιγουρη πως θα σε παντρευτω

infidel
10/01/2017, 08:13
Με είδα να αφήνω το μηχανάκι πρώτη φορά! πρώτη στα 5 χρόνια που το έχω, έξω από το γκαράζ στο δρόμο και χιόνισε! Λέτε να προσπαθεί να μου πει κάποιος κάτι;

DoctoR_k6
10/01/2017, 09:11
Με ειδα να περνω το αμαξι σημερα...:ninja: κ να αγοραζω κ καφεδακι στο ενδιαμεσο μεχρι την δουλεια...
Γερασαμε παει!!

zizou
10/01/2017, 09:24
Να αράζω σπίτι :)

Mixmix
10/01/2017, 11:36
Με είδα με -8 να πατάω χιόνι με τη γουρούνα δοκιμάζοντας τα καινούρια λάστιχα

377515

WiSe
11/01/2017, 11:07
Με ειδα τις προαλλες να φευγω απο το γραφειο στο παρα 1 πριν στρωσει το χιονι το δρομο και φτανοντας σπιτι να μπαινω στο γκαραζ με τη ψυχη στο στομα μη σαβουριαστω.... Αδρεναλινη καλη!

Sapadak
12/01/2017, 07:04
377557

amyroukai
12/01/2017, 15:03
Με είδα να προκόβω με τις ροδέλες του pegaso... Στο πρώτο μαγαζί "δεν έχουμε" ήτοι βαριέμαι να εξυπηρετήσω γιατί έχω άλλη μεγάλη παραγγελία στον πάγκο. Στο δεύτερο (αυτοκινήτων) ο παππούς είχε τα πάντα, εννοείται. "Ρε παιδάκι μου, γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί τις αφήνετε τις ροδέλες να γίνουν έτσι; Ήρθε τις προάλλες ένας και δεν του είχαν βάλει καν ροδέλα στην τάπα του λαδιού, άλλοι στα μαρκούτσια των φρένων, γιατί;" ΕΕΕΕΕ ξέρετε τι να σας πω, έχω και άλλες ιστορίες φρίκης από τους μάστορες με το μηχανάκι, να σας πω για τα ρουλεμάν; "ΜΑΣΤΟΡΕΣ; ΤΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ, ΤΡΟΟΟΟΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΚΕΣ για ένα φράγκο τσιγκουνιά κάνουν ζημιές στα πάντα". Φόρτωσε ο παππούς. Τέλος πάντων και το γέλιο μου το έκανα και την δουλειά μου με 40 λεπτά αντί δύο ευρώ και περίμενε να έρθουν τα σακουλάκια... (και πολλά έδωσα πάλι αλλά δεν θα σκάσω κιόλας :lol: )

vaska
14/01/2017, 13:22
Με είδα με πολλά με το παπί σε συγκεκριμένο δρόμο στην Πάτρα να χάνω το μπροστινό σε φρενάρισμα και να τρώω σουπίδι ανεπανάληπτο. Η γκόμενα με το σκούτερ να έχει γ@μηθελι στο γέλιο κι εγώ να της δείχνω ότι φόραγα κράνος και δεν έπαθα τπτ και να την βρίζω που ήταν ακράνοβιτς.
Ξαφνικά νιώθω να με σκουντάνε και ακούω κάτι ακατάληπτα λόγια. Ήμαρτον, όνειρο έβλεπα και το ζούσα. Με ξύπνησε η MILF και με ρώταγε ποιον έβριζα και χαζογέλαγα.

Πτανα στέρηση μέχρι και τις τούμπες ονειρευόμαστε.
:bawl:

zannisvel
17/01/2017, 10:38
Λοιπον, σημερα πηρα το αυτοκινητο για να παω στο γραφειο, και οπως ημουν κολλημενος και αφηρημενος στη κινηση βλεπω ενα παιδι με γυαλια ηλιου και ενα ασπρο-κοκκινο μπαστουνι να προεξεχει. Λεω απο μεσα μου "Τυφλος ειναι ο ανθρωπος και δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερει να περασει το δρομο"

Αναβω τα alarm βγαινω εξω και τoν ρωταω αν θελει να τον βοηθησω να περασει το δρομο απεναντι γιατι ειναι σαν λαβυρινθος απο τη κινηση και να μην τον χτυπησει κανενας.

Ο τυπος βγαζει τα γυαλια ηλιου με κοιταζει απορημενος και με ρωταει σαστισμενος, Γιατι να τον βοηθησω.
Ο ανθρωπος δεν ηταν τυφλος μολις ειχς βγει απο το Super Market και ειχε αγορασει κονταρια για τη σκουπα και τη σφουγγαριστρα.

Ακομα πρεπει να γελαει οταν του εξηγησα.:lol:

Η κορνα που εφαγα δε λεγεται...

mike_4
18/01/2017, 09:20
Με είδα να χαίρομαι που σταμάτησες να βοηθήσεις, ακόμα και αν τελικά δεν χρειαζόταν...

petros1479
18/01/2017, 14:44
Αν είναι να με βλέπω να μη βγάζω τα αδιάβροχα από πάνω μου, να οδηγαω με χιόνια, να βάζω ισοθερμικά!!!!! Παω και στην Νορβηγια!!!!

Eversman
21/01/2017, 08:56
Με βλέπω να βλέπω τώρα στο mega σειρά του 91' με Νινιό, μηχανές, αλητεία και πολύ rock. Those were the days ρε φίλε :beer:

George_M.
21/01/2017, 14:29
με ειδα να κοτσαρω για μια ακομα φορα φορτιστη στην μπαταρια ενεκα καιρου/εργασιας....αχ...πανε 17μερες απο την τελευταια μιζια...ισως κ 19...

amyroukai
21/01/2017, 15:50
Ομοίως με είδα να κοτσαρω φορτιστή στον μύθο γιατί με 12 βολτ δεν άναψε κανείς... Και να παίρνω τον Ιάπωνα, να σερνομαι ως το βενζινάδικο με 20 psi και να μονολογώ ότι ξεσυνηθίζεται εύκολα το μηχανάκι...

devil's animal
21/01/2017, 19:15
με ειδα να βγαζω gixxer σημερα μετα απο...ουτε που θυμαμαι ποτε...
εκανα μια φιλοτιμη προσπαθεια να το παρω πριν κανενα μηνα που κανονιστηκε ταξιαρχης-πετροκερασα, αλλα με προδωσε η μπαταρια...το'βαλα μεσα, πηρα το xr..(μεγαλη υποθεση η απουσια μπαταριας και η υπαρξη μανιβελας)...:D

το πρωϊ εβαλα τον φορτιστη και μετα απο ενα 5ωρο που εφτασα στο πολυποθητο "7", το εβγαλα για μια ωραια βολτιτσα...
σκουριασαμε με τοσο χιονι και βροχη ρπμ...
:zzz::zzz:

AUFGEBRACHT
21/01/2017, 21:07
Με είδα να πατώ την δική μου μιζιά, μετά από 1,5+ μήνα ακινησίας, σίγουρος ότι μετά από τόσο καιρό και τέτοιο κρύο δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει μπροστά, και να ακούω τον μονοκύλινδρο ήχο που μου είχε λείψει. Άνευ δεύτερης σκέψης μοτοβόλτα μέχρι τους αμπελώνες της Νεμέας στις 5 το απόγευμα, έφαγα απίστευτο κρύο, αλλά γούσταρα απίστευτα την όλη φάση!!! (δεν πέτυχα ούτε μια μηχανή στο δρόμο, ούτε καν εθνική που μπήκα για λίγο).

Υ.Γ. Ο μόνος εξοπλισμός κατά του κρύου ήταν ανύπαρκτος, μόνο ένα ισοθερμικό κάτω από το μπουφάν κι ένα buff για το λαιμό, το jean το ένιωθα πάνω μου σαν παγοκολώνα, στο γυρισμό σκέφτηκα τι θα ήταν καλό να είχα:

377819

bebeto
25/01/2017, 10:03
με ειδα και με βλεπω να συνεχιζω να σας βριζω και σημερα βρε @@@@ ,@@@@,@@@@ με τους γαμωδρομους σας...εχει πονεσει η μεση μου με της λακουβες..μολις βρεξει ανοιγουν οι δρομοι.θα σκοτωθούμε γ@@@ τον χ@@@@ σας

mariza
26/01/2017, 09:17
Με είδα να παίρνω τηλέφωνο την φιλοζωική παλιο μαλάκα και να σε καταγγέλω.
Άντε γιατι πολύ το ανέχτηκα να σε βλέπω να έχεις ένα σκυλάκι δεμένο όλη μέρα...κάάάθε μέρα στην εξοχική σου κατοικία παρακαλώ και να έρχεσαι να το ταίζεις όποτε σου καπνίσει :moutza:
Αμφιβάλω αν αυτό το σκυλάκι έχει τρέξει ποτέ στην ζωή του...αν το έχετε χαιδέψει έστω και μία φορα!
Αλλά βέβαια,είναι κοπράκι....και πολύ του είναι όσα του προσφέρετε,το μαλτέζ όμως που είναι ράτσα, απο καναπέ σε καναπέ το έχετε και όλη μέρα αγκαλιά!!!
Άντε και στο διάολο :moutza: και :moutza: και ξανά :moutza:

amyroukai
26/01/2017, 14:03
Με είδα να απολαμβάνω τον ήλιο στο κέντρο... Αλλά στις Αφίδνες ρίχνει (ψιλό) χιόνι. (πως πάει μετά, μπ.... γ.... δο... :bawl: )

headbanger
31/01/2017, 10:31
με βλέπω να προγραμματίζω μερικά χιλιόμετρα για τέλη Ιουλίοπυ. μια βόλτα που δεν την είχα στο πρόγραμμα αλλά την γούσταρα και την βάζω

σας παραδίδω το πρόχειρο μου με τις σημειώσεις. δεν ειναι 100% έχει ακόμα δουλειά αλλά μια ιδέα να την μοιραστώ.
https://onenote.com/webapp/pages?token=8rJRJd1F-1vNWToxopj9_iCkvU5iqkE4hsWIo14jKsb5_983kv3KxsFi9C-qxC4gfqEbLp3xoNOuLKDbgA5QF2f2mr3cggwX0&id=636214492645233661

bebeto
31/01/2017, 10:35
με ειδα να αρχιζω να καιγομαι για μεγαλο σερβις στο κοr1τσι μου αλλα...δεν με βλεπω να ειμαι καλα στα οικονομικα μου....δεν με νοιαζει τιποτα...θα πληρωσω για την μηχανη και μετα ολοι οι υπόλοιποι λογαριασμοι

DoctoR_k6
31/01/2017, 20:41
Να παραλαμβανω σήμερα...Άργησε λίγο ο Άγιος Βασίλης!! :D

378164

Φωτο μόλις κοιμηθεί ή μικρή ώστε να το απολαύσω με την ησυχία μου!!

Ήρθε η ώρα...Από το πρωί στη δουλειά το περίμενα.

378166
378167

Ευχαριστώ!!

spyrval
02/02/2017, 22:08
Με βλέπω να οδηγώ ωσάν την κότα στην Περιφερειακή Υμηττού γιατί δεν θέλω να πάθω κανένα χουνέρι και να χάσω το δίπλωμα από κάμερα που θα με φωτογραφίσει. ΟπότΑν πάω έως 10 χλμ πάνω από το όριο. Δηλαδή 80 με 90. Με περνάνε όλοι, αμάξια, σκούτερ, παπιά, φορτηγά, λεωφορεία, ποδήλατα, κενυάτες δρομείς, ένας πεζός παππούς με P (Άγγλος ήταν).

Πώς γκέγκεν τούτο γαμώτ; Δεν βγάζουν φωτό οι κάμερες τελικά; Μήπως οι κλήσεις πέφτουν σαν το χαλάζι; Τσάμπα βασανίζομαι ή να αφήσω τα 50 βαυαρικά άλογα ελεύθερα να γίνει της ανωμαλίας; Μου σπάνε τα νεύρα λέμε...

agamoi-thytai
02/02/2017, 22:49
Όριο 50 κάπου έξω από τα Ιωάννινα , με 82 ένας φίλος, τσάκωσε 350€ και 2 μήνες το δίπλωμα.
Προσοχή λοιπόν.

alexis_d
03/02/2017, 11:10
Με είδα να γελάω χωμένος κάτω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, οτι δεν κάνανε τα εργαλεία "από τζάκι" που έχω κατάφερε να κάνει ένα ποταπό bit από τα lidl!
Έχει δίκιο ο μάστορας, ακα eversman, που λέγει πως το καλό εργαλείο είναι αυτό που κάνει τη δουλειά σωστά. :lol:

George_M.
03/02/2017, 15:08
με ειδα να καβαλαω μετα απο 4 ολοκληρες εβδομαδες...αντε να δουμε αυτος ο χειμωνας...

headbanger
04/02/2017, 05:14
Με είδα να χαζεύω τα βιντεάκια μου από το καλοκαίρι μιας και εχω τουλάχιστον 2 μήνες μπροστά μου μέχρι να καβαλήσω την βέσπα.

Βρήκα και ενα κλιπ που με έκανε και γέλασα πολυ. 2 χιλιάδες κυβικά βέσπες και φοβούνται να προσπεράσουν ρε παιδί μου. που να τους φέρεις να οδηγήσουν Ελλάδα...
https://www.youtube.com/watch?v=1Dd2twf3k9g

mariza
04/02/2017, 15:50
Με είδα με τόσο ωραίο καιρό,επιτέλους να σε βγάζω βόλτα....:D

Nik0s_Dk
05/02/2017, 00:32
Με είδα Σήμερα μετά από 15 χρόνια να κάνω τα πρώτα 20 χιλιόμετρα με την πρώτη μου αγάπη. το πρώτο μου όνειρο, λιγο νεότερο βέβαια αλλά το ίδιο.. ΕΚΣΤΑΣΗ..
Την επλυνα, της αλλαξα λάστιχα, της αλλαξα λάδια.. Τι λες τωρα.. Εχω αυτό που ήθελα από 15 χρονών. απίστευτο...
Και σήμερα κόλησε ένα χαμόγελο στη φάτσα μου δε φεύγει.. Και καθε τόσο που το ξανασκέφτομαι δακρύζω.. και ξαναχαμογελάω..
Και σκέφτομαι ότι θέλω να ξανανέβω, να γυρνάω χωρίς λόγο χωρίς σκοπό, απλά γιατί μπορώ..
Και ναι τελικά κάποια όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ακόμα και αν είναι ασήμαντα ή απλά για κάποιους..

378322

DAYMAN
06/02/2017, 14:16
να σου ριχνω ενα τελευταιο νευμα και να σου λεω σιωπηρα ενα μεγαλο ευχαριστω. Ηρθαν στην μνημη μου Γραμμος,Παικο,Σμολικας και αλλα αθανατα βουνα που με σκαρφαλωσες μεσα απο μονοπατια ,φλαταδουρες ανηλια γεματα χορτα σημεια,κορυφογραμμες κτλ. Μου ηρθαν στο μυαλο τα χιλιομετρα ανα την Ελλαδα τα Βαλκανια και τα ταξιδια σε κοσμους απομωνμενους δικους μου. Περασες στο πανθεον με τις αλλες 14 διτροχες αποδρασεις μου. Καλη συνεχεια φτωχο και ταπεινο μου ΤΑ.:(

7Tolis
06/02/2017, 14:51
Με είδα ξανά στη TV.

karellen
06/02/2017, 15:54
Με είδα 8 το πρωί στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών να υπογράφω αιτήσεις-εξουσιοδοτήσεις-μεταβιβάσεις και να φεύγω 8:30 με το μαγικό πράσινο τρίπτυχο χαρτάκι με πρώτη φίρμα-πλέον- το όνομά μου!!
Καλορίζικη η νέα αγάπη μετά από 6 χρόνια.

378362

378363

TsoliasGR
07/02/2017, 20:31
Mε είδα τα χαράματα στις 5 εχτές στην Μιχαλακοπούλου κάθοδο, γυρνώντας απο την δουλειά καβάλα στο παπί-χάρο με βροχή.
Με είδα στο ύψος του ΔΟΛ να πατάω μπροστινό μέχρι την μέση με 40 και να μου γυρίζει η ρόδα και μενα να το σώνω στο χιλιοστό χωρίς να έχω πάρει ακόμα γραμμή πως και τι ακριβώς έγινε...:confused:
Αφού την γλίτωσα εκεί την τούμπα και δεν χάλασα το καινούριο αδιάβροχο και το κράνος....

petros1479
08/02/2017, 22:31
Με είδα να περνάω όμορφα μαζί σου speed triple και ειδικα στο βρεγμενο, αλλά στο τέλος της μέρας μου ελειπες ρε τίγρη! Γι αυτό θα σε περιποιούμαι για να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή παρέα!!!!!Ασε που ξεμαθαμε να οδηγαμε σε κάμψη!!!! Και η μέση την άκουσε κανονικοτατα!!!!

infidel
09/02/2017, 12:34
Με είδα Δοϊράνης να ανάβει πορτοκαλί και να ανοίγω για να προλάβω. Και να λέω από μέσα μου " δεν κόβεις καλύτερα, ποτέ δεν ξέρεις". Και σε βλέπω θείτσα να σφάζεις το κόκκινο εν γνώση σου και να κοιτάς από την άλλη! Τα έβγαλαν τα λεφτά τους όλα τα youtube video με τρακαρίσματα.

amyroukai
15/02/2017, 16:34
Με είδα να γυρίζω σπίτι 4:30μμ, εννοείται διάθεση για μαγείρεμα υπομηδενική, οπότε πάω για καλαμάκια (bite me, οι βόρειοι). Και με είδα να χαζεύω το ιταλικό θαύμα με το τελευταίο φως του ήλιου που έπεφτε επάνω του και να χαίρομαι για τα 200 χιλιόμετρα που κάναμε εδώθε και εκείθε για δουλειά σήμερα. Αν δεν το κοιτάς με αγάπη στο τέλος της ημέρας δεν έχει νόημα να το έχεις... (και ναι, λόγω βουνού ο ήλιος δύει πολύ νωρίς 'δωπέρα).

DoctoR_k6
16/02/2017, 09:18
Να καβαλαω το μεγαλο σημερα μετα απο κανα 2 βδομαδες για να παω στη δουλεια...δεν γινοταν να δουλευω (για σημερα) στο Σουνιο?? :D

vaska
16/02/2017, 10:04
Με είδα να χαμογελάω σαν χαζός μέσα από το κράνος όταν σε είδα φορτωμένη άνθη. Τέλεια πρωινή εικόνα η μυγδαλίτσα ολάνθιστη. Κάθε χρόνο τα ίδια συναισθήματα όταν την πρωτοβλέπω γεμάτη λουλούδια. Άντε σιγά σιγά να βγαίνουμε καμιά βόλτα, μουχλιάσαμε από το νερό.

bebeto
18/02/2017, 08:42
με ειδα να μου φευγει το πλαστικό καλυμα απο το δευτερο σελακι (κοκωβιός) στο κοr1τσι μου και να το κυνηγαω στην κατεχακη πρωι πρωι...ευτηχως δεν ερχοταν κανενας απο πισω να εχουμε θεματα...δεν μπορω να καταλαβω πως αλλα ξεβιδώθηκε η βαση του απο μεσα..

congate7
18/02/2017, 11:54
Με είδα να βολτάρω μετά από 2-3 μήνες :a30:
Είπα να μπω και λίγο χώμα αλλά στο τέλος μου βγήκε 8 δρόμος 25 χώμα και το καταΦχαριστήθηκα!!!

amyroukai
18/02/2017, 16:36
Με είδα να τελειώνω το βιβλίο με τον Ζορό και το διαστημόπλοιο του και για να μείνω στο θέμα να ψωνίζω το ιστορίες της ζωής σου, να δω πόθεν προήλθε το arrival.

o teos
18/02/2017, 18:30
Με είδα σήμερα να τρώω χώσιμο να σκάω με τις κλασσικες μαλακιες να πίζω στη δουλειά από το χώσιμο στο ρεπό μου.........Μου την εδωσε...βόλτα στη λιακάδα καπάκι με το που σχολασα...παλιά εο κακία σκάλα στάση με παρέα redbull μπυρι μπυρι για δουλειές για το φεγγάρι για την εξερεύνηση του διαστήματος και τι λάστιχα να βάλει το 300r του φίλου μετά.. φώτο,βίντεο και παιχνίδι στις στροφες και επιστροφη....best ψυχοθεραπεία...:beer:

Apache
18/02/2017, 18:37
Με είδα να καλοκοιτάζω το Tracer 900 2017 από την Κίνα που είμαι, όπως θέλω να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου απερίγραπτο που μπαίνω σε τέτοια διαδικασία μιάς και το Tracer 700 το πήρα 25 Οκτωμβρίου και έχει μόλις 3700χλμ. Πόσο μλκσ μπορεί να γίνει κάποιος;

Eversman
18/02/2017, 19:37
Με είδα να λιαζομαι, με καλή χωματερή παρέα στα Δερβενοχώρια. Τι όμορφη μέρα :sun:

sergiosm
23/02/2017, 13:23
Με είδα να πάω να κάνω αναστροφή στο παρκάκι της Ευεπλίδων (με 0 ταχύτητα) σε σημείο που έχει ένα "βουναλάκι",
να μου μιλάει κάποιος γνωστός,
να σταματάω για να του μιλήσω,
ΑΛΛΑ να βρίσκομαι στην κορυφή του "βουναλακίου",
να μη φτάνω να πατήσω κάτω,
να γέρνει η μηχανή,
να μη μπορώ να την κρατήσω και
(φυσικά) να την αφήνω να πέσει (όσο πιο μαλακά γινόταν. Την έσωσαν η χούφτα και το μανιτάρι)

Μετά να την σηκώνω και να πάω να τη βάλω μπροστά
Να μην παίρνει όμως με τίποτα.
Να ξανακατεβαίνω, να την κοιτάζω καλά καλά, αλλά όλα να δείχνουν (και να είναι) μια χαρά.

Και εκεί που είμαι έτοιμος να φύγω με jump start, να βλέπω ότι έχει πατηθεί (σε κάποια φάση της όλης ως άνω "διαδικασίας". Μη ρωτήσετε πια ήταν. Δεν ξέρω) το ... kill switch !!!!

Τουλάχιστον το είδα σχετικά γρήγορα ...

NIKOS.
23/02/2017, 18:30
Με είδα να καλοκοιτάζω το Tracer 900 2017 από την Κίνα που είμαι, όπως θέλω να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου απερίγραπτο που μπαίνω σε τέτοια διαδικασία μιάς και το Tracer 700 το πήρα 25 Οκτωμβρίου και έχει μόλις 3700χλμ. Πόσο μλκσ μπορεί να γίνει κάποιος;
με είδα να γλυκοταζω και εγώ το tracer 900.. μανοοοοοο μουυυυυ !!!!!

kyo
23/02/2017, 18:40
379016
με ειδα να δοκιμαζω τα καινουργια μου λαστιχα

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/02/2017, 20:32
με ειδα με αδειο ρεζερβουαρ και παρκαρισμενη μηχανη απληρωτος 2 μηνες τωρα.δεν αντεχω αλλο τη λητοτητα και τους σαπιους εργοδοτες

headbanger
27/02/2017, 16:24
με βλέπω με wet dreams για να ξανακαβλήσω την βέσπα αλλά ο καιρός δεν προβλέπει 2τροχο για τουλάχιστον 1 ακόμα μήνα με τα κρύα που πιάσανε. -22 σημερα περπατώντας στο γραφείο το φελέκι μου.

kordix
27/02/2017, 18:38
Χχχ

Nik0s_Dk
28/02/2017, 17:35
Με είδα να υπογράφω την απόλυση μου σήμερα 3 λεπτά μετά αφού με ενημέρωσαν! Ταχύτατες διαδικασίες !! κι εις αλλα με υγεία! :beer:

FotisFz1
28/02/2017, 18:37
με ειδα πριν λιγη ωρα να παραλαμβανω
τα εισητηριακια του αγωνα στο Mugello
Εξωπραγματικα γρηγορη η UPS
Χθες εφυγαν απο Ιταλια
σημερα στην πορτα μου

mariza
01/03/2017, 15:03
Με είδα να την γλυτώνω κυριολεκτικά στο τσάκ..
Λίγα δευτερόλεπτα,ένας σκύλος που αν έκανε έστω και ένα βήμα μπροστά.... δεν θέλω να σκέφτομαι το μετά.
Για πολύ καλή μου τύχει έκανε ένα βήμα πίσω και πέρασα στο εκατοστό απο δίπλα του.
Μούδιασα ολόκληρη παναθεμάτον...και ήταν και θηρίο.

Μεγάλη προσοχή παιδιά..
Είναι περίοδος ζευγαρώματος και έχουνε γεμισει οι δρόμοι σκυλιά.

Σιγά απο δω και πέρα όσο γινεται τουλάχιστον....του χέστη η μανα δεν έκλαψε ποτέ.

DoctoR_k6
01/03/2017, 15:12
Να παγωνω το πρωι οπως περνουσα απο το Ελληνικο βλεποντας 2 μοτο στο εδαφος σε ασχημη κατασταση.
Ενα Fazer 600 και ενα μικρο παπι, σκουτερ(?) δεν καταλαβα (Σαν chally μου φανηκε).
Ασθενοφορο, περιπολικο κανονικα εκει κ ενας ανθρωπος ξαπλωμενος στο πεζοδρομιο...αλλα δεν ηθελα να δω τι μπορει να ειχε συμβει.
Μου ειπανε πριν καμια ωρα πως υπηρχε νεκρος τελικα...ευχομαι να μην ισχυει!

SHOOTER045
01/03/2017, 17:29
Με είδα να κάνω κατεβασιά με το v strom
Έδεσσα - Θεσσαλονίκη.
Να βλέπω κόσμο, φίλους, κίνηση
το καινούργιο afrca,το καινούργιο v strom,το 1090/1190/1290 .
Και μόλις γύρισα έπιασε βροχή

7Tolis
03/03/2017, 16:57
Με - μας είδα να βγαίνουμε στη γύρα (τρεις τελίτσες)

379257

noodles
03/03/2017, 20:01
με ειδα να κανω 600χλμ σε 5 μερες με ςς και να ειμαι σα την 1η φορα που ερωτευτικα...

μονο η τσεπη μου ποναει λιγακι :p

bebeto
04/03/2017, 08:25
με ειδα φυσικα....σαν λαλακας να σφαζω ενα κόκκινο στην μεσόγειων τωρα το πρωι...

spyrval
04/03/2017, 14:35
Με βλέπω να γίνομαι πλούσιος αν ισχύει το ρητό...

Ευτυχώς τα υγρά χαρτομάντηλα που έχω πάντα μαζί με έσωσαν και καθάρισα για να μπορώ να κάτσω. Μα πάνω από το μηχανάκι μου σε έπιασε ρε κwλόπουλο;

atom_smasher
04/03/2017, 16:45
Με είδα 2 μέρες να χαλβαδιάζω σαν χαρμάνης μηχανάκια στην έκθεση μοτοσυκλέτας, να καβαλάω μερικά και να ψήνομαι για yolo καταστάσεις.

Billymuse
04/03/2017, 19:01
Με είδα για 23412432φορά να πηγαίνω βόλτα με τη μηχανή και να ξεχναώ πάλι να πάρω τα χαρτιά της μαζί μου :whistle::a21:

Nik0s_Dk
04/03/2017, 19:06
Με ειδα να κάνω μια μικρή βολτα μέχρι την Κορινθο.. Σε ειδα γκοου προ να εχεις μείνει απο μπαταρία, σε είδα(σε ενιωσα για την ακριβεια και κατάλαβα πολλά πολλά χιλιομετρα τι συνέβη) κινητουλι μου να γλιστρας απο την τσέπη του μπουφαν και να γινεσαι πιθανον κομματια στην εθνική! Με ειδα Δευτερα να χωριζω Τριτη να απολύομαι Ττετάρτη Πεμπτη να τρέχω σε δημόσιους φορείς και σημερα να χρειάζεται να πληρώσω γαμ(%^%($(*^τικα για να πάρω νεο κινητό.. Και τι εγινε? Μεθαυριο πάλι Δευτέρα θαναι! Ονλυ λαβ μποιζ εντ γκερλς ονλυ λαβ! :beer:

Panos76
06/03/2017, 12:49
Με είδα ένα κωλοτάξιδο στη Βαρσοβία να μου βγαίνει διπλό από κόλλημα του pc, λάθος χρέωση, να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τη βρωμο ryan και εν τέλη να της χαρίζω τα ναύλα 2 ατόμων πληρωμένα Χ 2.

Του χρόνου πάλι.

nikos/72
06/03/2017, 18:37
Με είδα να καβαλάω cbf 600 και πήρα για πρώτη φορά μια γεύση από τετρακύλινδρο κινητήρα! Ωραία ήταν!

kordix
06/03/2017, 23:02
Με είδα να καραχάνω μπροστινό ευτυχώς με λίγα, εφυγα ευθεία σε στροφή και ευτυχώς είχε χωράφια τριγύρω...

(Υλικές συνέπειες μηδέν αφού το κράτησα όρθιο το θηρίο).

2stroker
09/03/2017, 00:49
Με ειδα να ξεκιναω να παω δουλεια και καπακια να πιανει βροχη και να σταματαει με το που φτανω.ΕΠισης με ειδα να φευγω απο δουλεια και να ξαναξεκιναει βροχη και να σταματαει με το που φτανω σπιτι.Αποφασισε πουστοκαιρε τι θες να κανεις.Αι σιχτιρ!!

o teos
10/03/2017, 08:35
Με ειδα να χω παραλαβει λαδια,παραφλου φιλτρα μυδια ξυδια και το Σκ να δινει βροχες για Λουτρακι...παμε για το αλλο:a30:

mariza
10/03/2017, 08:53
Με είδα να περιμένω με τεράστια ανυπομονησία να έρθουν τα clip on και το μονόσελο που είχα ζητήσει δώρο για την επέτειό μας απο τον καλό μου :pink::pink:

TsoliasGR
10/03/2017, 22:39
Εκτός απο το οτι με είδα να ζηλέυω την Μαρίζα...Με είδα να κάνω το κράνος καλάθι για το σουπερμαρκετ και να το γεμίζω ξηροκάρπια...για μετά στο σπίτι...

headbanger
14/03/2017, 18:15
με είδα να διαβάζω το άρθρο για το νεο HD 750 (https://rideapart.com/articles/harley-davidson-introduces-new-model-cruiser) που οι επιδόσεις του μοιάζουν με το Kawasaki 650 (https://rideapart.com/articles/wet-wild-2017-kawasaki-z650-review) και να σκέφτομαι να πάρω ένα αδερφάκι στην βέσπα για παιχνίδια μέσα στην πόλη.

o teos
15/03/2017, 09:05
Με βλεπω αυτη τη βδομαδα να μην την παλευω καθολου.:yuck:.θελω να ερθει το ΣΚ αμεσαααα....:look:

bebeto
15/03/2017, 09:20
με βλεπω που δουλευω δυο δουλειες δηλαδη 13 ωρες την ημερα για 700 ευρω...με βλεπω που δυσκολευομαι να ξυπνησω το πρωι..με βλεπω που πεφτω στο κρεβατι νεκρος..

Nik0s_Dk
15/03/2017, 14:15
Με είδα ψες το απογιομα να κάνω μια μικρή καταδρομική για πρώτη φορά μεχρι τη Σαρωνίδα απο λιμανάκια... Μεχρι το Ριμπας παρέα (όλα σχετικά είναι χαχαχαχα) με ενα GSXR που στα φαναρια στη βουλιαγμένη ανταλλάξαμε thumbs up και τα παμε λιγο, καλούς δρόμους να χεις, και στο γύρνα μ ενα monster (μαλλον γιατι χανοτανε στις στροφες χαχαχαχαχα) επίσης καλους δρομους και συ.. Μαθαμε χτες το (παρολιγον αφου το σωσαμε ΟΜΟΡΦΑ) ταργκετ φιξεισον, μαθαμε δεν ανοιγουμε με 1000ρια, ειδαμε πως οι δρομοι ειναι για τον π.... χαλια, μαθαμε το tank slapping επισης σε μικρο βαθμό που σώθηκε ευκολα και μαθαμε πως σε γλιτσα δρόμο δεν ανοιγεις αποτομα γιατι φευγει ο πωπός (αν και ειχε πλακα και ηταν (ψευτο)ελεγχομενο) .. Με ειδα να χαλαρώνω απο όλη την πιεση των τελευταιων ημερών παρόλα τα παραπάνω μέχρι που με πήρε τηλ ενα φιλος και μου πε, πάει το Αγκουστινι (mv agusta f4), το φαγανε ... Νταξ ολα καλά παιδιά! Ονλυ λαβ !!

TsoliasGR
17/03/2017, 13:12
Με είδα στον Βύρωνα πριν λίγο να πατάω πίσω φρένο χαλαρά σε κατωφέρεια με μικρή κλίση και χάλια οδόστρωμα και να ψιλοχάνω τον έλενχο στην ουρά μου.

bulmont
17/03/2017, 15:08
Με βλέπω να νιώθω μαλάκας........

Που δεν παραβιάζω τα κόκκινα, τα στοπ, τους μονόδρομους και ότι
γ@μημένο άρθρο του ΚΟΚ υπάρχει και δεν υπάρχει....................

Nik0s_Dk
17/03/2017, 16:28
Με είδα σήμερα Πεντέλη για πρώτη φορά.. !! Νοτ μπαντ νοτ μπαντ!! :a54::a54:

mariza
18/03/2017, 18:52
Με είδα να κάνω την βολτίτσα μου σήμερα...

379876

Mariner
19/03/2017, 17:43
Με είδα να πηγαίνω Trail ride και σε κάποια φάση να ακούω το 690 να κάνει σαν WRC Group B. Μετα λύπης μου διαπίστωσα την ακράπα να έχει κοπεί σύριζα στην ένωση με το ζουάν :cry:

SHOOTER045
20/03/2017, 11:07
Με είδα να ξυπναω καλά, να φεύγουν τα παιδιά σχολείο.
Να πηγαίνω προληπτικά συνεργειο και η διάγνωση κλασμενο πίσω αριστερά αμορτισέρ ( γαμω τα αποχετευτικά που έκαναν τους δρόμους εδώ σαν πίστα ΜΧ)
Να βάζω παλι< σχέδια > στο ψυγείο.
Να προγραματιζω καταδρομικη στα Μ λιβάδια να πάρω <αέρα>με την πάπια, αλλά να τρώω άκυρο γιατί ξέχασα οτι έχω μαγείρεμα...
Φακ

anas
20/03/2017, 13:15
Με είδα στο car να αναζητώ την επόμενη ερωμένη σύμφωνα με "λογικά" κριτήρια αλλά συνάμα με είδα να γυρνώ το κεφάλι μου 180μοίρες κάθε φορά που σφυρίζουν οι τριπλέτες στον δρόμο...
θεε μου απάντα μου, ανάγκες ή κ@Υλα?

DrEvil
20/03/2017, 22:39
Με ειδα να χοντρο-σοβαροσκεφτομαι να παρω ενα R80RT '86...

KostRider
21/03/2017, 07:31
Με είδα για πρώτη φορά να χρειάζεται το abs σε πραγματική χρήση, γιατί ένας μ@λακας σε κυκλικό κόμβο, παραβίασε το στοπ..

GFawkes
21/03/2017, 08:29
Με ειδα να ειμαι ετοιμος να πιασω την καραμπινα και να αρχισω τις μπαλωθιες .....

Αη στο γερο-δ@#@#

nikos_abel
22/03/2017, 09:17
Μας είδα στη 1η επίσημη *τυπική" εξόρμηση με τον μικρό να ενθουσιάζεται που πήγαμε 7 ολόκληρα χλμ βόλτα!

Κράνος καινούριο, γάντια καλοκαιρινά με προστασίες (δανεικά της μαμάς του - λίγο μεγάλα πέσανε) μπουφάν δυστυχώς
άσχετο!

Πάμε για μπουφάν, γάντια κλπ στις ερχόμενες ημέρες!

380076

nikos_abel
22/03/2017, 12:55
Μας είδα στη 1η επίσημη *τυπική" εξόρμηση με τον μικρό να ενθουσιάζεται που πήγαμε 7 ολόκληρα χλμ βόλτα!

Κράνος καινούριο, γάντια καλοκαιρινά με προστασίες (δανεικά της μαμάς του - λίγο μεγάλα πέσανε) μπουφάν δυστυχώς
άσχετο!

Πάμε για μπουφάν, γάντια κλπ στις ερχόμενες ημέρες!

Να προσθέσω ότι οι εντυπώσεις από την ανώτατη ταχύτητα δίνης των 50χλμ/ώρα είχαν πολύ ανησυχητικές επιπτώσεις :lol:

macedonas
22/03/2017, 21:40
Με είδα να αφήνω τη χοντρούλα σε αντιπροσωπεία της honda στο Κιλκίς για σερβις ....
Ρύθμιση βαλβίδες, καθάρισμα μπεκ και ενα γενικότερο έλεγχο !!

sakis81
24/03/2017, 11:36
με ειδα μεσα σε 20 λεπτα να γλιτωνω από

1)φλωρο γιαπη με BMW που εσφαξε κοκκινο
2)νταλικιερη που επραξε το ιδιο
3)κυρατσα με τζιπ που αλλαξε απότομα λωριδα,μιλωντας στο κινητο

χα,αν νομιζετε πως μπορειτε να με φατε τοσο ευκολα,ειστε γελασμενοι

congate7
26/03/2017, 12:32
Με είδα να μασουλάω γρασιδάκι.
Σε χωματόδρομο βγαίνοντας από τη στροφή και βλέποντας στο δρόμο μου ένα από αυτά τα τεράστια τζιπ.
Στο τιμόνι πιτσιρίκι 5 χρονών στα πόδια του μπαμπά του, ψιλοπατημένος και καραφλολαστιχάς εγώ, πατάω φρένο αλλά που να φρενάρεις πάνω στο γρασίδι...

amyroukai
27/03/2017, 20:48
Με είδα να παίρνω την νέα ντίζα κοντέρ από την απρίλια... Με είδα να φτάνω σπίτι και να τρώω τρελή ξενέρα διότι είναι λάθος ανταλλακτικό... Έχει άλλες "βίδες" στα άκρα. Και τώρα τι... :cry:

macedonas
27/03/2017, 22:38
Με είδα να παω να παίρνω τη χοντρούλα απο το συνεργείο....
240 γιούργια , αλλα πετάει !!!!
Ρύθμισμα βαλβίδες , αλλαγή 6 καπελώτα, καθάρισμα μπεκ, αλλαγή φίλτρο αέρα και ενός προβληματικού μπουζί .
Καλές μας βόλτες.......

SHOOTER045
28/03/2017, 14:08
Με είδα
Να ακούω την παντόφλα οτι χάλασε ο θερμοσίφωνας (έπεφτε η ασφάλεια είπε)
Να παίρνω αντίσταση γιατί εκεί πήγε το μυαλό μού( :moutza: στα μούτρα μου που δεν το εψαξα ποιο πολύ, αλλά ίσως να μου βγηκε σε καλό)
Να κατεβαζω το στεγνωτηριο,απο το πλυντήριο γιατί απο πανω είναι ο θερμοσίφωνας,για να έχω χώρο.
Να κλείνω κεντρικη βάνα νερών, να βγάζω το κρύο-παροχη(όπως ξέρω και μου είπαν) να ανοίγω τις βρύσες στο ζεστό και...
Πριιιιιιιτς
Σιγά μην αδειάσει έτσι εύκολα.
Να βάζω αλφαδολαστιχο στην παροχή τού κρύου,και να αδειάζει σε 4 ώρες !!!!
Να βγάζω αντίσταση
Να βγάζω απο μέσα μια λεκάνη άλατα
Να αλλαζω αντίσταση.
Να κλείνω
Να συνδεω
Να ανακαλυπτω οτι απο τις τεσσερις βάσεις ο θερμοσίφωνας κάθεται μονο στις δύο!!!
Και η μια στον αέρα!!!!!
Να σηκώνω ασφάλεια και μετα απο λίγο να πέφτει (να :moutza: ξανά)
Την επομενη να βρίσκω ασφάλεια/ θερμικό
Να το αλλάζω
Και ωωωω δούλεψε και ζεσταίνει το νερό όπως εκκινεί RD500
Να μην προλαβαινω να βάλω επανω το στεγνωτηριο γιατί ήθελα να τρυπησω καινούργιες βάσεις.
Την επόμενη να μην μπορω να κάνω δουλειά, να έρχομαι απόγευμα.
Να βάζω το στεγνωτηριο επανω γιατί βαριομουν να βγάλω τα ρούχα έξω.
Να περιμένω ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ,να τελειώσει το πλυντήριο
Και να πέφτει ο θερμοσίφωνας 23:30 το βράδυ και να κάθεται πανω στο στεγνωτηριο!!!!
Ευτυχώς δηλαδή.
Αν δεν το είχα βάλει νωρίτερα ,θα έπεφτε απο 1,5μ πανω στο πλυντήριο.
Θα το έκανε κομμάτια (80 λίτρα + το βάρος του)
Θα έκοβε τις σωλήνες, θα πλυμμηριζε κλπ κλπ κλπ.
Τυχερός στην ατυχία μού.
Την αλλη μέρα,πρωι πρωί, τηλέφωνο σε αυτον που το πέρασε.
Ο μάστορας τα ρίχνει στο τσιράκι.
Ήρθε σαν βρεγμενη γάτα.
Καινούργιες τρύπες.
Μεταλλικα ουπα
Κσι στις 4 βάσεις
Και επιτέλους τέλος

Ουφ κουράστηκα...

headbanger
28/03/2017, 16:42
με είδα να περνω το παπί για την δουλειά σήμερα παρά τους -3. Είναι καθαροί οι δρόμμοι από χιόνι βλέπεις.
Με είδα να καθαρίζω την πάχνη από την σελα για να μπορώ να κάτσω.
ΜΕ είδα να πετάω κώλο σε κάθε άνοιγμα.
ΜΕ είδα να φτάνω σώος

- +13 είπε για σήμερα το απόγευμα για . ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Με είδα να περνάω βοηθητικά φωτάκια στην βέσπα με τον αδερφό http://imgur.com/a/fReCb

Ζεύκας
31/03/2017, 14:51
Λένορμαν κατά τη 1 το μεσημέρι.
Με είδα να αλλάζω λωρίδα χωρίς να σε προσέξω και να σε κλείνω αστυνόμε με το πολιτικό σου vstrom.

Σου έκανα χειρονομία ότι "σορρυ δεν σε είδα" ελπίζω να το πρόσεξες. :beer:

macedonas
02/04/2017, 00:25
Με είδα να γυρνάω πριν απο λίγο απο νυχτερινή βόλτα !!!
Ξεκινήσαμε να πάμε δύο και καταλήξαμε να βολτάρουμε 6 μηχανές ....
Ωραία ήταν !
Γέμισαν οι μπαταρίες αν και τον δαγκώσαμε λίγο......
Και καταλήξαμε σε φίλο με ζαχαροπλαστείο :)
Μπυρίτσα , καπάκι σαραγλάκι και επιστροφή σπίτι .
Τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα τελικά !!!!

bebeto
02/04/2017, 12:21
με ειδα να αφηνω το κοr......μηχανακι στον γιατρο για σερβις(μπροστινα-βαλβιδες-φιλτρα-λαδια-φρενα-μπουζι)...μια εβδομαδα θα ειμαι με μετρο και δεν με βλεπω να αντεχω αλλα.....υπομονη

vstrider
06/04/2017, 12:19
Με είδα προχθές να γυροφέρνω στην περιοχή που μου κλέψανε πέρυσι το scooter πιστεύοντας ότι ίσως δεν το έχουν κλέψει και εγώ απλά ξέχασα που το είχα παρκάρει και είναι ακόμα εκεί να με περιμένει...
Ξέρω ότι γελάτε οι πιο πολλοί -και εγώ το ίδιο κάνω και κατηγορώ τον εαυτό μου μετά- αλλά αν κάτι σε έχει ενοχλήσει πολύ δεν θες να το πιστέψεις και δύσκολα το παίρνεις απόφαση...
τσογλάνια...