View Full Version : ΝΕΑ MOTO GP ΚΑΙ WSBK ΓΕΝΙΚΑ !!
GIOTIS750
22/01/2021, 22:13
Τα διλληματα ειναι πολυ ασχημο πραγμα και η λυση ειναι να μην βαζεις τον εαυτο σου σε αυτα.
Να πας και στα δυο:D
:lol::beer::beer:
RaGe_Raptor
26/01/2021, 16:32
Μάααααλιστα...
Τον ακονίζει ο Ντοβι.
425046
DoctoR_k6
26/01/2021, 16:54
Μάααααλιστα...
Τον ακονίζει ο Ντοβι.
425046
Θα ειχε πεσει συρμα απο την αρχη μαλλον...αλλα σου λεει για τον φοβο των χορηγων κλπ κλπ μην κανουμε κινηση ακομα.
Ω ρε πλακα θα εχει ομως να παει Ηonda κ να κανει τσαγιαζει τον Ντομενικαλι...:lol:
Kas_Tracer
26/01/2021, 17:28
Το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι το αν θα τρέξει και με ποιόν ο Doviziozo,
αλλά τα άσχημα νέα που διαδόδονται σιγά-σιγά για την υγεία του κορυφαίου αναβάτη της τελευταίας δεκαετίας
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα από μοτοσυκλετόφιλο συνάδελφο, η κατάστασή του φαίνεται να βελτιώνεται. Ας φροντίσει να γυρίσει γερός -ακόμα κι αν χρειαστεί μέχρι του χρόνου- και όχι σε κατάσταση όπου μία νέα πτώση θα είναι καταστροφική και έχει ακόμα πολλά να δώσει. Άλλες εποχές, αλλά ο Doohan σε αυτή την ηλικία πήγαινε μόλις για το πρώτο του πρωτάθλημα στα 500 πριν πέσει στο Assen.
Vstrommer71
27/01/2021, 14:27
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα από μοτοσυκλετόφιλο συνάδελφο, η κατάστασή του φαίνεται να βελτιώνεται. Ας φροντίσει να γυρίσει γερός -ακόμα κι αν χρειαστεί μέχρι του χρόνου- και όχι σε κατάσταση όπου μία νέα πτώση θα είναι καταστροφική και έχει ακόμα πολλά να δώσει. Άλλες εποχές, αλλά ο Doohan σε αυτή την ηλικία πήγαινε μόλις για το πρώτο του πρωτάθλημα στα 500 πριν πέσει στο Assen.
Άσε,ο Big Mick είναι μια ομάδα μόνος του.Αν άλλος αναβάτης είχε πάθει τα ίδια,θα ήταν χωρίς πόδια και σε αναπηρικό καρότσι.
Αυτά που έχει ο Άλιεν είναι γρατζουνιές μπροστά σε αυτά που έπαθε ο Doohan.
Lioulios
27/01/2021, 17:23
Αλλο χερι και αλλο ποδι ομως .
Το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι το αν θα τρέξει και με ποιόν ο Doviziozo,
αλλά τα άσχημα νέα που διαδόδονται σιγά-σιγά για την υγεία του κορυφαίου αναβάτη της τελευταίας δεκαετίας
Άσχημα από άποψη χρόνου αποθεραπείας ή από άποψη δυνατότητας πλήρους αποθεραπείας;
Όσο να ‘ναι, ξέχνα τίτλους φράγκα κλπ έχει ουσιαστική διαφορά
Kas_Tracer
27/01/2021, 20:46
Άσχημα από άποψη χρόνου αποθεραπείας ή από άποψη δυνατότητας πλήρους αποθεραπείας;
Όσο να ‘ναι, ξέχνα τίτλους φράγκα κλπ έχει ουσιαστική διαφορά
πχ : https://mgp.gr/content.aspx?id=39129
Επίσης στο Biker Spirit εχει αναδημοσιευθεί άρθρο από το Γαλλικό Moto-Stasion ότι η Honda έχει ξεκινήσει έρευνες
(υπ'όψιν ότι έχει 5ετές συμβόλαιο με πολλά μηδενικά).
Το μέλλον αβέβαιο , αλλά εγώ δεν γνωρίζω αναβάτη να έχει επανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αποχής και ακινησίας.
Ναι ο Doohan κούτσεναι , αλλά ανέβηκε στην μηχανή μετά από 2 μήνες και πάλεψε για τον τίτλο (τόσο μεγάλη διαφορά είχε φτιάξει από τους άλλους πριν από την μέση της χρονιάς τότε)
Και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω , μάλλον οι τραυματισμοί στα πόδια έχουν μικρότερες επιπτώσεις.
Δεν ξέρω , απλά εύχομαι να επανέλθει.
H περίπτωση του Μικ δεν έχει καμία σχέση με το Μάρκεζ.
Ο ένας πήγε σε γιατρούς ο άλλος σε κομπογιαννίτες!
Λογικό είναι η Χόντα με τόσα που σκάει να ρωτήσει τι έγινε
αλλά όλο αυτό το Ισπαναριό που έχει μαζέψει πρέπει να αραιώνει σιγά σιγά
για να μην γίνει πάλι του Πεντρόζα το κάγκελο
-γνώμη μου-
Μάλιστα, οπότε λογικά θα αναρρώσει πλήρως αλλά ... κάποια στιγμή
Πάντως δεν νομίζω να πήγε σε κομπογιαννίτες, και δεν μπορώ να εκφέρω ιατρική γνώμη ξέρω όμως ότι καμιά φορά στραβώνουν τα πράγματα για λόγους που δεν μπορούν να ελεγχθούν από τους γιατρούς (ή θες τίποτα dr House για να βγάλεις άκρη). Τώρα τι έγινε εδώ, αν φταίνε οι γιατροί, αν φταίει αυτός, αν φταίει η ομάδα, αν κάποιο «νορμάλ» μικρόβιο τελικά δεν είναι τόσο νορμάλ για το δικό του οργανισμό αν αν τρέχα γύρευε
Το μόνο σίγουρο επειδή εδώ παίζει αναβάτης με συμβόλαιο τεράστιο και με άλλα οφέλη για τις εταιρίες, δεν είναι τόσο το τι κερδίζει αυτός αλλά το τι κερδίζουν οι εργοδότες του θα το σκαλίσουν όσο δεν πάει για ασφαλιστικούς λόγους.
Οπότε θα μάθουμε την αλήθεια ή κάποια στιγμή κάποιο δικαστήριο θα αποφασίσει ποια είναι αυτή
Μάλιστα, οπότε λογικά θα αναρρώσει πλήρως αλλά ... κάποια στιγμή
Πάντως δεν νομίζω να πήγε σε κομπογιαννίτες, και δεν μπορώ να εκφέρω ιατρική γνώμη ξέρω όμως ότι καμιά φορά στραβώνουν τα πράγματα ,,,,
Tου βάλανε μεταλλική πλάκα του είπαν είσαι οκ
και στράβωσε.
Φταίνε.
Τώρα θα επιστρέψει στη μέση της σεζόν
αν θεραπευτεί η οστεομυελίτιδα
Ούτε ΚΑΤ δεν παίζουν αυτά
Τώρα τι θα πει το δικαστήριο αν γίνει δεν έχω ιδέα.
Όμως παλιότερα με τον Ιταλό γιατρό που είχανε, τέτοια δεν είχαν ακουστεί
Αλλο χερι και αλλο ποδι ομως .
Όντως, γι'αυτό και αναφέρω ότι ο Marquez πρέπει να γυρίσει υγιής κι ας πάρει περισσότερο χρόνο. Απλά αναφέρω ότι ο Doohan στα 27 δεν είχε πάρει ακόμα πρωτάθλημα, οπότε από πλευράς ηλικίας ο κανίβαλος έχει ακόμα χρόνο.
Ναι ο Doohan κούτσενε , αλλά ανέβηκε στην μηχανή μετά από 2 μήνες και πάλεψε για τον τίτλο (τόσο μεγάλη διαφορά είχε φτιάξει από τους άλλους πριν από την μέση της χρονιάς τότε)
Αν τα θυμάμαι σωστά, η βιασύνη του Doohan να επιστρέψει για να υπερασπιστεί τη θέση του στο πρωτάθλημα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην αποθεραπεία του αφού ζόρισε το πόδι του πολύ περισσότερο απ' όσο άντεχε, με αποτέλεσμα τελικά να χαθεί όχι μόνο η σαιζόν του 92 αλλά και του 93.
H περίπτωση του Μικ δεν έχει καμία σχέση με το Μάρκεζ.
Ο ένας πήγε σε γιατρούς ο άλλος σε κομπογιαννίτες!
Ο Doohan κόντεψε να χάσει το πόδι του επειδή οι Ολλανδοί γιατροί που τον εγχείρισαν πρώτοι τοΜΠαίζανε σε μια μάλλον απλή επέμβαση. Μετά ήρθε ο Costa και συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα. Ο Marquez τραβιέται επειδή είτε τον άφησαν, είτε δεν άκουσε και άρχισε να καβαλάει μοτοσυκλέτα - και να ανοίγει παράθυρα κατά τα λεγόμενά του...
Μετά ήρθε ο Costa και συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα. Ο Marquez τραβιέται επειδή είτε τον άφησαν, είτε δεν άκουσε και άρχισε να καβαλάει μοτοσυκλέτα - και να ανοίγει παράθυρα κατά τα λεγόμενά του...
Αυτός ήταν ο καλός που πήγαιναν όλοι
ακόμα και από Ελλάδα αγωνισμόμενοι
Ο Μάρκεζ λέει ότι έκανε ότι του είπαν οι γιατροί
(κι αν οι γιατροί πουν σ ένα άλιεν τρέξε αυτός θα τρέξει)
και στράβωσε.
Φταίνε.
Με αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα είναι λίγο φάση άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος οπότε κάπου δεν μπορούμε κι εμείς να πούμε τι ακριβώς έγινε. Γι αυτό λέω δεν ξέρω και θα μάθουμε αργότερα. Τώρα αν θα φτάσουν στα δικαστήρια ή όχι ούτε αυτό το ξέρουμε με βεβαιότητα
sapila racing
29/01/2021, 09:16
και στράβωσε.
Φταίνε.
H μεταλλική πλάκα έχει τα οριά της, δεν στραβώνει για πλάκα!
Φταίει αυτός που του επέτρεψε να τρέξει στον αγώνα και να γυμνάζεται λες και δεν υπήρχε κανένα θέμα.
Δεν ειναι όμως απαραίτητα ο ίδιος που του έκανε την επεμβαση!
DoctoR_k6
29/01/2021, 09:30
Ρε Parking παραθετεις τα γεγονοτα λες κ ησουν μπροστα ή στα ειπε ο Μαρκ (με το παραπονο) ή εχεις απευθειας γραμμη με την ιατρικη ομαδα...
Ο,τι διαβαζουμε ολοι λεμε εδω απο site κλπ κλπ.
Πως μπορεις κ εχεις τοσο σιγουρη αποψη στο τι συνεβη με ξεπερναει...
GODLIKE SYNDROME το λενε...
Ας προσεχε γιατι το Alien στις ταινες παντα το σκότωναν...
Φταίει αυτός που του επέτρεψε να τρέξει στον αγώνα και να γυμνάζεται λες και δεν υπήρχε κανένα θέμα.
Ακριβώς,
Αν έγινε λάθος πάνω στην επέμβαση τότε φταίει ο γιατρός και/ή το όλο επιτελείο.
Αν του είπε κάποιος κάνε αυτά που έκανες τότε φταίει αυτός ο κάποιος.
Αν κάποιοι πίεσαν τον γιατρό (ή τον παραπάνω κάποιον) να πει το οκ φταίνε και αυτοί.
Αν του είπαν κάνε μέχρι εκεί κι αυτός το πήγαινε «μέχρι να πέσει για να βρει τα όρια» φταίει αυτός.
Από «αν» χιλιάδες...
Εγώ πάντως κάπου διάβασα ότι είπε πώς οι πρωταθλητές ενθουσιάζονται και πάντα θέλουν να τρέχουν και πρέπει οι γύρω τους να τους προστατεύουν από τον εαυτό τους (δεν ήταν αυτή η διατύπωση αλλά αυτό το νόημα έπιασα, αν κάποιος το θυμάται καλύτερα παρακαλώ να με διορθώσει)
Προσωπικά μια τέτοια δήλωση την βλέπω ως προσπάθεια να βγάλει την ευθύνη από πάνω του.
Όπως και να χει μπροστά δεν ήμασταν, ίσως μάθουμε στο μέλλον ίσως όχι, θα δείξει
Οι ίδιοι ήταν και μετά τα έριξαν στην πλάκα που ήταν ελαττωματική
Αυτοί που του επέτρεψαν τον έβαλαν να κάνει κάμψεις πριν το αφήσουν να πει πίστα!!!!
Ότι να ναι όλοι τους !
Ρε Parking παραθετεις τα γεγονοτα λες κ ησουν μπροστα ή στα ειπε ο Μαρκ (με το παραπονο) ή εχεις απευθειας γραμμη με την ιατρικη ομαδα...
Ο,τι διαβαζουμε ολοι λεμε εδω απο site κλπ κλπ.
Πως μπορεις κ εχεις τοσο σιγουρη αποψη στο τι συνεβη με ξεπερναει...
Απ όσα χρόνια βλέπω αγώνες Ελλάδα και εξωτερικό δεν είδα ποτέ κάποιον να επιστρέφει σε 4 ΜΕΡΕΣ
μετά την επέμβαση.
Δεν είδα και κανέναν να χάνει όλη σεζόν και να περνάμε και στην επόμενη
(για Ισπανία λένε επιστροφή αν όλα πάνε καλά)
Ειδικά όταν μιλάμε για ένα πιλότο που έχει ένα συμβόλαιο με πολλά μηδενικά
είναι απαράδεκτο το λιγότερο.
Εγώ ακούω τι είπε ο ίδιος και δεν είδα κανέναν να τον διαψεύδει.
Σαν βρεγμένες γάτες κάνουν όλοι
Δεν ξέρω αν έχει μεσολαβήσει κάτι, το άρθρο είναι πριν 11 μέρες και οι εξετάσεις μέσα Γενάρη, αλλά από όσο έψαξα είναι και οι τελευταίες που έχουν γίνει (ή τουλάχιστον που έχουν γίνει και δημοσιοποιηθεί)
Φαίνεται πώς η αντιβίωση έχει αποτέλεσμα και η θεραπεία (όσο αργή και να είναι) εξελίσσεται καλά
https://www.motogp.com/en/news/2021/01/21/marc-marquez-returns-to-training/360371
GIOTIS750
02/02/2021, 00:59
Τα έχει πάρει η Χόντα με το χάσιμο που είχε πέρυσι και έρευνα τον Μαρκεζ εάν είπε όλη την αλήθεια για την βαριά πόρτα η μπορεί να προπονήθηκε κρυφά με μοτό και είχαμε τα επακόλουθα ,με την βλέψη να υπογράψει κανά δυο χρόνια free για να έρθει μια η άλλη με την χασουρα του 20.
Τα έχει πάρει η Χόντα με το χάσιμο που είχε πέρυσι και έρευνα τον Μαρκεζ εάν είπε όλη την αλήθεια για την βαριά πόρτα η μπορεί να προπονήθηκε κρυφά με μοτό και είχαμε τα επακόλουθα ,με την βλέψη να υπογράψει κανά δυο χρόνια free για να έρθει μια η άλλη με την χασουρα του 20.
Όντως ίσχυει κάτι τέτοιο? Το διάβασα σαν είδηση στο motomag αλλά υπάρχει μια επιφυλακτικότητα για το αληθές της μιας και βγήκε από το GPone που όλοι κράζουν ότι έχει "κιτρινίσει" πολύ...
Kas_Tracer
02/02/2021, 07:12
Η είδηση είναι αρκετά πιο παλιά (από ξένα περιοδικά και γιατρούς μέσα από το motogp)
αναδημοσιευμένη από το biker spirit
https://www.bikerspirit.net/main/oi-iapones-tis-honda-hrc-anazitoun-tous-ypefthynous-gia-tin-ypothesi-tou-marquez/?fbclid=IwAR1GQlQjKAKps7AUHsQtyokCZqOq7fLPQeVYpzjLXQfgnZsiK4Oz5-VZ-u4
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/02/2021, 07:59
Η χοντα καλά θα κάνει να κάτσει καλά και να μην τα βάζει με τον πολυπρωταθλητη της γιατι αν τους τη κάνει και την κάνει με ελαφρά δε πρόκειται να ξαναδεί πρωτάθλημα με το τριμπουρδελο πού έχει για την επόμενη 10ετια...
karellen
02/02/2021, 09:23
Η χοντα καλά θα κάνει να κάτσει καλά και να μην τα βάζει με τον πολυπρωταθλητη της γιατι αν τους τη κάνει και την κάνει με ελαφρά δε πρόκειται να ξαναδεί πρωτάθλημα με το τριμπουρδελο πού έχει για την επόμενη 10ετια...
:lol:
Τριμπούρδελο το Χόνδα?
Ρε σύντεκνε!
GIOTIS750
02/02/2021, 09:54
Άμα ισχύει κάπως έτσι θα ξεκινήσει το ράγισμα και μετά Ντουκατι:D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/02/2021, 10:20
Τριμπούρδελο το Χόνδα?
Ρε σύντεκνε!
Αφού βρε είναι σκοτωστρα.Ετσι δε λέμε τόσο καιρό...
Θα το σηκώσει μια μέρα με ΚΤΜ.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/02/2021, 04:22
Θα το σηκώσει μια μέρα με ΚΤΜ.
:hmm::hmm::hmm:
ratamahatta
03/02/2021, 09:32
Για όποιον ενδιαφέρεται η cosmote προβάλλει διαφορά αφιερώματα σε οδηγούς καθώς και παλαιότερους αγώνες με doohan κλπ.
borgiriadis1
06/02/2021, 07:02
https://www.zougla.gr/automoto/moto/agones/article/kati-trexi-me-ton-marc-marquez
Ξερω οτι το σαιτ ειναι κιτρινος τυπος. Δεν ξερω αν επιβεβαιωνεται ομως κ αλλου γι αυτο το εβαλα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/02/2021, 17:49
Η αλαζονεία είναι κακό πράγμα...
GIOTIS750
06/02/2021, 19:59
Όντως ίσχυει κάτι τέτοιο? Το διάβασα σαν είδηση στο motomag αλλά υπάρχει μια επιφυλακτικότητα για το αληθές της μιας και βγήκε από το GPone που όλοι κράζουν ότι έχει "κιτρινίσει" πολύ...
Μάλλον ναι αλλά κανένας δεν μπορεί να το πει με σιγουριά .
vforvendetta85
07/02/2021, 21:56
Απλά ως αναφορά : Η BT (bt sports) επέκτεινε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι και το 2024.
bmwr1100gs
08/02/2021, 19:12
https://www.bikerspirit.net/main/valentino-rossi-gia-ton-marquez-tha-epistrepsei-toso-dynatos-oso-prin-gia-to-2015-den-ton-sygchoro/
Πραγματικά, για το 2015, πιστεύω πως νιώθει όπως το παιδί που μόλις του έριξε κάποιος το παγωτό.
Και στα μάτια μου έχει απόλυτο δίκιο. Αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω, karma is a bich
Εβλεπα τις προαλλες αυτο το βιντεο (https://www.youtube.com/watch?v=UOPOQW79xag) με τις δεκα καλυτερες μαχες της δεκαετιας. Εναλλακτικος τιτλος του βιντεο θα μπορουσε να ειναι οι καλυτερες μαχες του Μαρκ Μαρκεζ, σχεδον σε ολες πρωταγωνιστει.
Με την απουσια του το θεαμα εχει πεσει κατακορυφα. Εγω ευχομαι να γυρισει γρηγορα πισω. Και ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν γυρισει θα βρει τον τροπο να πρωταγωνιστει και παλι, εστω και με εναμιση χερι.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/02/2021, 21:04
Εβλεπα τις προαλλες αυτο το βιντεο (https://www.youtube.com/watch?v=UOPOQW79xag) με τις δεκα καλυτερες μαχες της δεκαετιας. Εναλλακτικος τιτλος του βιντεο θα μπορουσε να ειναι οι καλυτερες μαχες του Μαρκ Μαρκεζ, σχεδον σε ολες πρωταγωνιστει.
Με την απουσια του το θεαμα εχει πεσει κατακορυφα. Εγω ευχομαι να γυρισει γρηγορα πισω. Και ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν γυρισει θα βρει τον τροπο να πρωταγωνιστει και παλι, εστω και με εναμιση χερι.
Πέτρο το θέαμα με μαρκ και ξεκαθαρισμενο πρωτάθλημα απο τα μισά δεν είναι το ίδιο με το να κρίνεται το πρωτάθλημα στη τελευταία στροφή του τελευταίου αγώνα. Προσωπικά μπορω και χωρίς αυτόν.
Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου ότι αν γυρίσει θα βρει τρόπο να πρωταγωνιστήσει και με ενάμιση χέρι. Γιαυτο είμαι σίγουρος. Μπρος στα κάλλη τι ναι ο πόνος.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/02/2021, 21:05
https://www.bikerspirit.net/main/valentino-rossi-gia-ton-marquez-tha-epistrepsei-toso-dynatos-oso-prin-gia-to-2015-den-ton-sygchoro/
Πραγματικά, για το 2015, πιστεύω πως νιώθει όπως το παιδί που μόλις του έριξε κάποιος το παγωτό.
Και στα μάτια μου έχει απόλυτο δίκιο. Αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω, karma is a bich
Έχει απόλυτο δίκιο. Και λίγα λέει.
Lioulios
08/02/2021, 22:35
Ξεκοληστε με το 2015 .
Ουτε εγω θα τον ειχα συγχωρεσει.
Με την απουσια του το θεαμα εχει πεσει κατακορυφα.
Το ακριβώς ανάποδο εν τω μεταξύ. Και τι δεν έγινε.
«Νομίζω ότι το λάθος ήταν ότι ήθελε να επιστρέψει στους αγώνες πολύ σύντομα μετά την επέμβαση και δεν κατάλαβα πώς επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Ο Doctor Costa ήταν ο πρωτοπόρος. Έφερε επανάσταση στις θεραπείες και τρόπους ανάρρωσης, μειώνοντας τον χρόνο θεραπείας, έχει δείξει έναν πολύ πολύτιμο τρόπο. Στη συνέχεια, μετά την επιστροφή αστραπή του Lorenzo στο Άσεν το 2013, η Dorna εισήγαγε κανόνες σχεδιασμένους για να αποτρέψει την ανάληψη ακραίων κινδύνων. Με την επιστροφή του Marquez, όλοι αυτοί οι κανόνες παραβιάστηκαν όπως ποτέ άλλοτε. Δεν καταλαβαίνω πώς το επέτρεψαν να συμβεί, ποιος ξέρει γιατί.»
Λέγαμε?
:cool:
«Νομίζω ότι το λάθος ήταν ότι ήθελε να επιστρέψει στους αγώνες πολύ σύντομα μετά την επέμβαση και δεν κατάλαβα πώς επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Ο Doctor Costa ήταν ο πρωτοπόρος. Έφερε επανάσταση στις θεραπείες και τρόπους ανάρρωσης, μειώνοντας τον χρόνο θεραπείας, έχει δείξει έναν πολύ πολύτιμο τρόπο. Στη συνέχεια, μετά την επιστροφή αστραπή του Lorenzo στο Άσεν το 2013, η Dorna εισήγαγε κανόνες σχεδιασμένους για να αποτρέψει την ανάληψη ακραίων κινδύνων. Με την επιστροφή του Marquez, όλοι αυτοί οι κανόνες παραβιάστηκαν όπως ποτέ άλλοτε. Δεν καταλαβαίνω πώς το επέτρεψαν να συμβεί, ποιος ξέρει γιατί.»
Λέγαμε?
:cool:
Όχι ακριβώς.
Πολλοί (όχι όλοι) συμφνωνούσαμε - και συμφωνούμε ακομα - ότι γύρισε νωρίς.
Στο γιατί δεν έχουμε καταλήξει σε κοινή άποψη και στην πραγματικότητα ούτε ο Ρόσσι εκφέρει άποψη για το πώς έγινε (κρίνοντας από τη μετάφραση δεν φαντάζομαι να τα είπε στα ελληνικά :D )
FotisFz1
09/02/2021, 21:04
Η νεα Duc σαν να εγινε ακομα
πιο ασχημη...
425370
425371
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/02/2021, 04:38
Η νεα Duc σαν να εγινε ακομα
πιο ασχημη...
425370
425371
Όντως ρε φίλε
μου αρεσει. εφαρμοσαν ντεποζιτο λορενθο.
Πήρε κι ο κώλος τους αέρα και μιλάνε για τίτλο με Μίλλερ
GogosLux
10/02/2021, 10:45
Πήρε κι ο κώλος τους αέρα και μιλάνε για τίτλο με Μίλλερ
:bawl: :bawl: :bawl:
GIOTIS750
11/02/2021, 14:39
Ο Marc Márquez έθεσε τον μισθό του 2020 στην διάθεση της Honda
Δημοσιεύτηκε 11 February 2021 Από το BikerSpirit
https://www.bikerspirit.net/main/o-marc-marquez-ethese-ton-mistho-tou-2020-stin-diathesi-tis-honda/?fbclid=IwAR143p6doVIc925zr2SUdlN1O3U5KDiisKfvjHmF5ruwjbD-PhxlZUlkczQ
Parking:beer:
Ο Marc Márquez έθεσε τον μισθό του 2020 στην διάθεση της Honda
Δημοσιεύτηκε 11 February 2021 Από το BikerSpirit
https://www.bikerspirit.net/main/o-marc-marquez-ethese-ton-mistho-tou-2020-stin-diathesi-tis-honda/?fbclid=IwAR143p6doVIc925zr2SUdlN1O3U5KDiisKfvjHmF5ruwjbD-PhxlZUlkczQ
Να κάνω τον καχύποπτο;
Αυτό που μπορούμε να θεωρήσουμε ως γεγονός είναι ότι ζήτησε να μην πληρωθεί, τα υπόλοιπα συνοδευτικά είναι υποθέσεις.
Και μια υπόθεση είναι ότι ήταν μια «προληπτική» κίνηση διότι ξέρει ότι αν αποδειχτεί ότι παράκουσε τους γιατρούς οι ευθύνες τους είναι ίσως παραπάνω από το μισθό του.
Υπόθεση, μπορεί και να μην ισχύει.
BabisStinson
12/02/2021, 07:56
Να κάνω τον καχύποπτο;
Αυτό που μπορούμε να θεωρήσουμε ως γεγονός είναι ότι ζήτησε να μην πληρωθεί, τα υπόλοιπα συνοδευτικά είναι υποθέσεις.
Και μια υπόθεση είναι ότι ήταν μια «προληπτική» κίνηση διότι ξέρει ότι αν αποδειχτεί ότι παράκουσε τους γιατρούς οι ευθύνες τους είναι ίσως παραπάνω από το μισθό του.
Διόλου απίθανο..! Σίγουρα θα έχουν πολλές σχετικές ρήτρες στα συμβόλαιά τους
FotisFz1
12/02/2021, 10:24
Σε καλο δρομο ειναι
https://www.motogp.com/en/news/2021/02/12/marc-marquez-passes-his-latest-medical-check-up/360976
GIOTIS750
12/02/2021, 11:51
Να κάνω τον καχύποπτο;
μπορει και να ειναι και ετσι αλλα και να πει δεν θελω την πληρωμη για το 20,ειναι καμποσα λεφτα αλλα η χοντα δεν δεχτηκε...
FotisFz1
12/02/2021, 12:49
Καμποσα λεφτα ειναι για μενα και για σενα;)
Για την Χοντα ειναι ψιχουλα
Δεν θα τον δεχοταν ποτε
Ήξερε πολύ καλά ότι δε θα τον δεχτεί και γι'αυτό το έκανε. Επικοινωνιακά παιχνίδια, και πιθανότατα ούτε καν δική του ιδέα.
Lioulios
12/02/2021, 14:06
Θελει μυαλo ε ;
GIOTIS750
12/02/2021, 14:12
Καμποσα λεφτα ειναι για μενα και για σενα;)
Για την Χοντα ειναι ψιχουλα
Δεν θα τον δεχοταν ποτε
Σωστό.
GIOTIS750
12/02/2021, 14:15
https://youtu.be/v7YsKEpQ6_o
Αρχίζει μετά το 2.20-+
Lioulios:beer:
Lioulios
12/02/2021, 15:10
Xaxaxaxax.
Σκεφτωμαι το ιδιο βιντεακι με αλλες ομαδες ...χαχαχα .
Βασικα ΟΛΕΣ τις αλλες πλην σουζουκι που θα ταν βαρετο .
Χοντα ,γιαμαχα απλα ... θα τα σπαγε
GIOTIS750
12/02/2021, 19:26
Ήξερε πολύ καλά ότι δε θα τον δεχτεί και γι'αυτό το έκανε. Επικοινωνιακά παιχνίδια, και πιθανότατα ούτε καν δική του ιδέα.
Παίζει και αυτό .
GIOTIS750
12/02/2021, 19:37
Xaxaxaxax.
Σκεφτωμαι το ιδιο βιντεακι με αλλες ομαδες ...χαχαχα .
Βασικα ΟΛΕΣ τις αλλες πλην σουζουκι που θα ταν βαρετο .
Χοντα ,γιαμαχα απλα ... θα τα σπαγε
Για την Σουζούκι που ειπες .Τι θα κάνουν αυτοί θα κάνουν δορυφορική η μπα ,γνωρίζει κανένας;
Lioulios
12/02/2021, 22:21
Προσωπα και πραματα δεν γνωριζουμε ακομα αλλα μεχρι το 22 που λεγανε ,πολλα μπορουν να συμβουν
GIOTIS750
13/02/2021, 08:24
https://www.youtube.com/watch?v=bzXgeHpywIshttps://www.youtube.com/watch?v=bzXgeHpywIs
GIOTIS750
13/02/2021, 08:26
https://www.youtube.com/watch?v=tcH4oTFny1Q
https://www.youtube.com/watch?v=tcH4oTFny1Q
ratamahatta
13/02/2021, 13:20
Αρχίζει μετά το 2.20-+
Lioulios:beer:
Πολύ ωραία παρουσίαση από την ΚΤΜ, όπως και τα χρώματα της tech3.
Περιμένουμε περισσότερα φέτος και από τις 2 ομάδες
Lioulios
13/02/2021, 14:03
.....και ειπε ...Μιας και ειναι καλα τα νεα , κατσε να οδηγησω ενα παπι με το ενα χερι ...Το κακό.
425466
GIOTIS750
13/02/2021, 16:20
.....και ειπε ...Μιας και ειναι καλα τα νεα , κατσε να οδηγησω ενα παπι με το ενα χερι ...Το κακό.
425466
Μπαίνει στο κλίμα σιγά σιγά με παπι:vroum::lol: ,για αρχή και μετά βλέπουμε τι θα πουν οι γιατροι πριν καβαληση και πιεση κανονικά ,που πιστεύω καλά θα πάει ,έτσι δείχνει ως τώρα .
GIOTIS750
13/02/2021, 16:24
Πολύ ωραία παρουσίαση από την ΚΤΜ, όπως και τα χρώματα της tech3.
Περιμένουμε περισσότερα φέτος και από τις 2 ομάδες
Της tech 3 το πορτοκαλί απαιχτο :D
ratamahatta:beer:
Juohmaru!
13/02/2021, 18:51
Της tech 3 το πορτοκαλί απαιχτο :D
Απίστευτο πραγματικά!!!!
GIOTIS750
14/02/2021, 09:08
Απίστευτο πραγματικά!!!!
425482
:beer:
karellen
14/02/2021, 09:18
Λίγο οι αεροτομές...
425483
:D
doctor_john
14/02/2021, 09:30
Μια που αναφέρθηκε, 2009 ο κλασικός τόνος
425484
η εξυπηρέτηση πελατών δίνει το 2008 τώρα και το 2004 σε κάποιες εφαρμογές.
425485
Vstrommer71
14/02/2021, 12:15
Θα ζητάτε λοιπόν το πορτοκαλί το Κατεμί το ορθόδοξο:D
Akalestos
14/02/2021, 14:07
Οντως πολυ ωραια τα ΚΤΜεμια της Τech3 φετος!! Ελπιζω να χουμε ωραιο πρωταθλημα και φετος οπως το περσυνο.
GIOTIS750
14/02/2021, 18:05
Λίγο οι αεροτομές...
425483
:D
425507
Για μένα καλύτερο χωρίς αυτές και στην Ντουκατι το ίδιο αλλά έχουν καθιερωθεί :beer:
GIOTIS750
16/02/2021, 09:05
DATA...
Την πρώτη μέρα στην Jerez-Ángel, ο καλύτερος γύρος του Stefan Bradl ήταν 1: 38.968 και συνολικά 73 γύροι, με τη Honda. Πίσω, ο Aleix Espargaró στα επτά χιλιοστά με τη Aprilia, έθεσε χρόνο 1: 38.975 . Με την KTM, ο Dani Pedrosa έκανε τον καλύτερο χρόνο του στην πίστα με χρόνο 1: 39.209 και ολοκλήρωσε συνολικά 69 γύρους.https://www.bikerspirit.net/main/o-bradl-tachyteros-brosta-apo-tous-espargaro-kai-pedrosa-sto-idiotiko-test-motogp-sti-jerez/?fbclid=IwAR3_Xi_2o1nOHW1kuwDXrIvmhKBTiYk4VTZiDSOp_qB-tpxx9pVW8K9OGP0
425528
https://www.youtube.com/watch?v=pcDsh3Jw5UYhttps://www.youtube.com/watch?v=pcDsh3Jw5UY
karellen:beer:
motomaniac
16/02/2021, 11:03
Διαβασα στο μοτοπεριοδικο την συνεντευξη του αφεντικου της ΚΤΜ και λεει οτι ολη την εξελιξη της ΚΤΜ σε νικητηρια ομαδα την οφειλουνε στον Πεντροσα. δεν ειναι τυχαιο που ελειψει αυτου και του Μαρκεθ η χοντα πατωσε περσι.
Vstrommer71
16/02/2021, 20:01
Διαβασα στο μοτοπεριοδικο την συνεντευξη του αφεντικου της ΚΤΜ και λεει οτι ολη την εξελιξη της ΚΤΜ σε νικητηρια ομαδα την οφειλουνε στον Πεντροσα. δεν ειναι τυχαιο που ελειψει αυτου και του Μαρκεθ η χοντα πατωσε περσι.
Ο Baby Samurai βεβαίως έχει την μερίδα του λέοντος στην φοβερή πρόοδο του πρότζεκτ τα δύο τελευταία χρόνια.Όμως μην παραγνωρίζουμε και την τεράστια προσφορά του Pol στα χρόνια αυτά.Έδωσε το 120% και πήγανε μαζί με την ομάδα ένα μηχανάκι που ξεκίνησε από μια λευκή κόλλα χαρτί και το φτάσανε σταθερά στην δεκάδα.
Μετά και ο Dani έδωσε και την τελευταία μεγάλη πινελιά να αρχίσει το μηχανάκι να παίρνει νίκες.
Το ζητούμενο είναι και το 2021 να συνεχιστεί η καλή πορεία.Μην ξεχνάμε ότι ΚΤΜ και Aprilia ακόμη είναι οι μόνες ομάδες που επιτρέπεται να εξελίξουν τους κινητήρες τους ενόψει της νέας χρονιάς.
Με την διαφορά ότι της ΚΤΜ θα σφραγιστεί πριν τον πρώτο αγώνα και μόνο η Aprilia συνεχίζει με concessions.
Ο Baby Samurai βεβαίως έχει την μερίδα του λέοντος στην φοβερή πρόοδο του πρότζεκτ τα δύο τελευταία χρόνια.Όμως μην παραγνωρίζουμε και την τεράστια προσφορά του Pol στα χρόνια αυτά.Έδωσε το 120% και πήγανε μαζί με την ομάδα ένα μηχανάκι που ξεκίνησε από μια λευκή κόλλα χαρτί και το φτάσανε σταθερά στην δεκάδα.
Μετά και ο Dani έδωσε και την τελευταία μεγάλη πινελιά να αρχίσει το μηχανάκι να παίρνει νίκες.
Το ζητούμενο είναι και το 2021 να συνεχιστεί η καλή πορεία.Μην ξεχνάμε ότι ΚΤΜ και Aprilia ακόμη είναι οι μόνες ομάδες που επιτρέπεται να εξελίξουν τους κινητήρες τους ενόψει της νέας χρονιάς.
Με την διαφορά ότι της ΚΤΜ θα σφραγιστεί πριν τον πρώτο αγώνα και μόνο η Aprilia συνεχίζει με concessions.
Εμένα ... Ο Πολ δεν μου άρεσε ποτέ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανάμεσα σε τόσο νεαρά πιστόλια
πήραν αυτόν.
Οκ υποθέτω ότι κάτι θα ξέρουν παραπάνω αλλά αν
δεν έφτιαξαν το μηχανάκι ανθρώπινο φέτος
δεν τον βλέπω καθόλου καλά!
Άσε που νίκες πήραν οι άλλοι.... Οι πιτσιρικάδες!
Αυτός κλάδευε κόσμο με τις γραμμές που δεν μπορούσε να κρατήσει !
FotisFz1
17/02/2021, 22:59
Εμένα ... Ο Πολ δεν μου άρεσε ποτέ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανάμεσα σε τόσο νεαρά πιστόλια
πήραν αυτόν.
Οκ υποθέτω ότι κάτι θα ξέρουν παραπάνω αλλά αν
δεν έφτιαξαν το μηχανάκι ανθρώπινο φέτος
δεν τον βλέπω καθόλου καλά!
Άσε που νίκες πήραν οι άλλοι.... Οι πιτσιρικάδες!
Αυτός κλάδευε κόσμο με τις γραμμές που δεν μπορούσε να κρατήσει !
Εδω ακομα βρισκει μηχανακι να τρεξει ο αδερφος του...
Δεν ξερω τι βυσμα εχουν και οι 2 τους
Οσον αφορα την ΚΤΜ
την μεριδα του λεοντος για την ανοδο και τις επιτυχιες της εχει η red bull με τα απειρα χρηματα που δινει
ratamahatta
18/02/2021, 08:43
Και ο Πολ οδηγάει πολύ οριακά,όχι όσο ο μαρκεζ, ίσως είναι ένας από τους λόγους που τον προτίμησαν καθώς η honda θέλει πίεση ακόμα και πέρα από τα όρια για να δείξει της "αρετές" που έχει.
Και ο Πολ οδηγάει πολύ οριακά,όχι όσο ο μαρκεζ, ίσως είναι ένας από τους λόγους που τον προτίμησαν καθώς η honda θέλει πίεση ακόμα και πέρα από τα όρια για να δείξει της "αρετές" που έχει.
Αυτό μου θυμίζει στο δημοτικό την αρετή και την κακία !
sapila racing
22/02/2021, 11:01
Φυσικά έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Pedrosa.
Ομως έπαιξαν κι άλλα ρόλο που δεν τα είχαμε μάθει γιατι δεν μας τα λένε ετσι εύκολα.
πχ οτι στο τέλος του 2019 η ΚΤΜ πήρε τον Top τεχνικό της Ohlins Peter Bergvall και τον έκανε αρχηγό του αγωνιστικού τμήματος της WP.
Καπως ετσι τα εφτιαξαν τα WP πηρουνια τους κι έγιναν ανταγωνιστικοί εκεί που ηταν αλλού γι αλλού.
Επίσης έχουν πάρει απο την Honda και τον Jun Miyazaki. Αυτός μαζί με τον Shinya Matsumoto είχαν σχεδιάσει το seamless κιβώτιο της Honda που όλοι θα ήθελαν να έχουν.
Αυτα και άλλα ενδιαφέροντα από τον Mat Oxley εδω:
https://www.motorsportmagazine.com/articles/motorcycles/motogp/the-motogp-brains-race-hrc-takes-data-engineer-from-ktm
FotisFz1
22/02/2021, 12:02
https://www.gpone.com/en/2021/02/21/motogp/marc-marquez-tomorrow-moment-of-truth-and-his-return-date.html
Για να δουμε αν θα προκυψει τπτ σημαντικο
Kas_Tracer
22/02/2021, 23:39
Δυστυχώς ο Gresini δεν τα κατάφερε
https://mgp.gr/content.aspx?id=39346
Συμβαίνουν και τους εγκύους.
Τι να κάνουμε?
Σημεία των καιρών.
https://www.bikerspirit.net/main/den-einai-nekros-o-fausto-gresini-diapsevdei-o-gios-tou-lorenzo/
sapila racing
23/02/2021, 14:22
:(
RIP Fausto...
Vstrommer71
23/02/2021, 16:53
Τον έφαγε τον Fausto ο κωλοϊός.Δύο μήνες πάλευε.
Αυτό για αυτούς που ειναι χαχαχα και χουχουχου,ποιός ιός κλπ.
Προσέξτε όλοι,ιδιαίτερα εμείς που είμαστε στην λίγο τρυφερή ηλικία των δεύτερων -άντα και πρώτων -ήντα.
Ο βασικος λογος ηταν οτι οι αδερφοι γλειφτες εσπαργκαρο εδω και καιρο ειχαν γινει φιλαρακια με τον Μαρκ.Γιατι στην ουσια ο Μαρκ επρεπε πρωτα να πει το οκ για μια μεταγραφη.Και δευτερον ναι επειδη ο Πολ ειναι φρενακιας πιστευουν θα ταιριαξει στο Χοντα.
Για μενα η Χοντα,αν επιβεβαιωθουν τα κακα μαντατα για τον Μαρκ(οτι δε θα μπορεσει να ξαναοδηγησει ποτε πως πριν)...να παει να παρει τον Μιρ και να ξεκινησει καινουργιο προτζεκτ με στοχο ενα πιο οδηγησιμο μηχανακι.Αλλιως θα χει προβλημα μιας και η γιαμαχα εχει πολυ καλο στολο οδηγων.Χωρις Μαρκ οι οδηγοι της γιαμαχα θα εχουν τον πρωτο λογο απεναντι σε Πολ/ΑλεξΜαρκεζ/Νακαγκαμι.Ενα μηχανακι που ειναι ραμμενο για το οδηγικο στυλ του Μαρκ δεν εχει νοημα να συνεχιστει χωρις τον Μαρκ.
Οποτε στα μεσα του '21 θα πρεπει να παρουν πολυ μεγαλες αποφασεις
basilis_k6
23/02/2021, 23:43
και η γιαμαχα εχει πολυ καλο στολο οδηγων
θα κατέβουν με μηχανάκι ομως η με κανένα μοτοποδήλατο όπως περσυ?
GIOTIS750
25/02/2021, 11:40
https://youtu.be/shxlgqsqSG0
https://youtu.be/shxlgqsqSG0
karellen:beer:
GIOTIS750
25/02/2021, 11:42
https://youtu.be/IG9sEGEpIV4
https://youtu.be/IG9sEGEpIV4
GIOTIS750
27/02/2021, 12:51
Ο πρώην αναβάτης της Ducati συνέχισε: «Αποφάσισα να μην συνεχίσω με την Ducati επειδή δεν υπήρχαν συνθήκες. Όταν τα πράγματα δεν τελειώνουν ομαλά τότε σημαίνει ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερα. Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνω επικεφαλής του έργου.»
«Είχα προτάσεις να γίνω αναβάτης δοκιμών και μετά να αγωνιστώ τον επόμενο χρόνο. Αλλά χαίρομαι που σχεδόν όλες οι ομάδες με ήθελαν.»
https://www.bikerspirit.net/main/o-andrea-dovizioso-exigei-giati-apofasise-na-fygei-apo-tin-ducati/
Ο πρώην αναβάτης της Ducati συνέχισε: «Αποφάσισα να μην συνεχίσω με την Ducati επειδή δεν υπήρχαν συνθήκες. Όταν τα πράγματα δεν τελειώνουν ομαλά τότε σημαίνει ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερα. Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνω επικεφαλής του έργου.»
«Είχα προτάσεις να γίνω αναβάτης δοκιμών και μετά να αγωνιστώ τον επόμενο χρόνο. Αλλά χαίρομαι που σχεδόν όλες οι ομάδες με ήθελαν.»
https://www.bikerspirit.net/main/o-andrea-dovizioso-exigei-giati-apofasise-na-fygei-apo-tin-ducati/
Σε 2 3 χρόνια τα ίδια και οι επόμενοι....
όπως και οι προηγούμενοι
Αν δεν τρέχει ο ΜΜ
Αν τους βγει ο Ζαρκό ή ο Μίλλερ ή ο Μπανάνας
Αν δεν σκάσει κανένας άλλος
Αν η γιαμάχα έχει ξανά θέμα στα μοτέρ
Αν η γιαγιά μου δηλαδή είχε ρουλεμάν
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που τρων το παραμύθι δηλαδή
Μια χαρά ήταν ο Ντόβι για αυτούς μπορεί και 2 χαρές
GIOTIS750
03/03/2021, 10:26
Σε 2 3 χρόνια τα ίδια και οι επόμενοι....
όπως και οι προηγούμενοι
Αν δεν τρέχει ο ΜΜ
Αν τους βγει ο Ζαρκό ή ο Μίλλερ ή ο Μπανάνας
Αν δεν σκάσει κανένας άλλος
Αν η γιαμάχα έχει ξανά θέμα στα μοτέρ
Αν η γιαγιά μου δηλαδή είχε ρουλεμάν
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που τρων το παραμύθι δηλαδή
Μια χαρά ήταν ο Ντόβι για αυτούς μπορεί και 2 χαρές
Σωστο ,κανανε λαθος που αφησανε τον Dovi.Αντε να δουμε.
GIOTIS750
03/03/2021, 10:27
426003
https://www.todocircuito.com/noticias/25814-(fotos)-valentino-rossi-y-franco-morbidelli-presentan-sus-yamaha-petronas-2021.html?utm_source=gravitec&utm_medium=push&utm_campaign&fbclid=IwAR3DcnWhOq65k3QkrDxJux-uHa-E618GeY-v9yZp_hjGI6wrxweuNT2ln4A#.YDzExjHp0UY.facebook
426004
GogosLux:beer:
DoctoR_k6:beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ:beer:
άνοιξε και μια πόρτα -δυστυχώς- για το τιμ Γκεζίνη
μια και βλέπω φωτογραφίες του Ρόσσι
GIOTIS750
04/03/2021, 10:50
426029
426030
GIOTIS750
04/03/2021, 10:52
άνοιξε και μια πόρτα -δυστυχώς- για το τιμ Γκεζίνη
μια και βλέπω φωτογραφίες του Ρόσσι
για ποια πορτα λες φιλε μου δεν καταλαβα.
GIOTIS750
04/03/2021, 10:58
Η SRT προσχώρησε στην KTM για να θέσει ερωτήματα σχετικά με τον διπλό αγώνα και τον ρόλο δοκιμών του Stefan Bradl για την Repsol Honda.
Ο Μπράντ μπήκε σε 12 από τους 14 γύρους που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, ενώ ο Μαρκ Μάρκεζ παραγκωνίστηκε με σπασμένο χέρι, αλλά διατήρησε τα προνόμιά του ως δοκιμαστικός αναβάτης της Honda Racing Corporation.
Αυτό περιλάμβανε τη δυνατότητα να οδηγήσει το Grand Prix της Ιαπωνικής μάρκας, το RC213V, στο Portimao, ένα μήνα προτού φιλοξενήσει το MotoGP για πρώτη φορά και ο Γερμανός το δοκιμάζει ξανά κατά τη διάρκεια του βόρειου χειμώνα παρά την πιθανότητα να αγωνιστεί στο έναρξη της σεζόν του 2021.
Ο διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της KTM, Pit Beirer, το καθιστά «άδικο» δεδομένου ότι η Honda δεν είναι κατασκευαστής παραχώρησης και έχει προβλέψει ότι η Ένωση Κατασκευαστών Αθλητικών Μοτοσυκλετών θα εξετάσει το ενδεχόμενο να υποστηρίξει έναν κανόνα για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.
Τώρα, η δορυφορική ομάδα της Yamaha έχει εκφράσει παρόμοιες ανησυχίες.
«Ο Stefan γίνεται όλο και περισσότερο ένας τακτικός αναβάτης», δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας Johan Stigefelt στην έναρξη της σεζόν της Petronas Yamaha SRT.
«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο που κάνει τόσα πολλά τεστ και ταυτόχρονα αγωνίζεται στο grand prix όπως έκανε.
«Είναι κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί και ότι πρέπει να αξιολογήσουμε μαζί».
Η SRT καλωσορίζει τον Valentino Rossi στην ομάδα μαζί με τον κατεστημένο Franco Morbidelli φέτος, ενώ η Repsol Honda υπέγραψε τον Pol Espargaro για να ενταχθεί στον παλαιότερο Marquez.
Ο τελευταίος έχει ήδη αποφύγει τις δοκιμές πριν από την σεζόν, αλλά ο Bradl, ως δοκιμαστικός αναβάτης, θα είναι σε δράση στο Shakedown Test στο Losail όταν ξεκινά αύριο το βράδυ (AEDT).
Η πρώτη επίσημη δοκιμή του έτους ακολουθεί στο κύκλωμα του Κατάρ τις επόμενες δύο ημέρες.
https://www.speedcafe.com/2021/03/04/srt-joins-ktm-in-opposition-to-hondas-unfair-advantage/