View Full Version : ΝΕΑ MOTO GP ΚΑΙ WSBK ΓΕΝΙΚΑ !!
Vstrommer71
18/11/2021, 12:14
432189
Enea και DiGia θα κάνουνε κηδείες.Τους έχω υπό παρακολούθηση.
Τελεται Μπουκουρας dislike this post
:lol:
Με του Ροσσι την ομάδα τι γίνεται; Υπάρχει κάποια εξέλιξη;
Με του Ροσσι την ομάδα τι γίνεται; Υπάρχει κάποια εξέλιξη;
Ο Ρόσσι δεν έχει ομάδα έχει ομάδες
1 μοτο3
2 μοτο2
1 μοτο τζι πι
Για ποια θες να μάθεις?
Ο Νταλ Ίνια είπε ότι Ρόσσι πρέπει ν αποφασίσει αν θα μείνει με ντουκάτι
ή θα επιστρέψει Γιαμάχα
(θα τους ψήσει το ψάρι στο χείλη ο Ρόσσι λέω γω)
Σίγουρα θα κάνει τεστο στην Ομάδα του
Ο ΄Μπετζέκι πήρε μηχανάκι
Ο Αραβας παραμένει άφαντος
GIOTIS750
18/11/2021, 17:48
O Enea παντως σημερα τα πηγε παρα πολυ καλα ο αλλος αρχη ειναι εχει ακομηνα μαθει .
GIOTIS750
18/11/2021, 17:50
Ο Ρόσσι δεν έχει ομάδα έχει ομάδες
1 μοτο3
2 μοτο2
1 μοτο τζι πι
Για ποια θες να μάθεις?
Ο Νταλ Ίνια είπε ότι Ρόσσι πρέπει ν αποφασίσει αν θα μείνει με ντουκάτι
ή θα επιστρέψει Γιαμάχα
(θα τους ψήσει το ψάρι στο χείλη ο Ρόσσι λέω γω)
Σίγουρα θα κάνει τεστο στην Ομάδα του
Ο ΄Μπετζέκι πήρε μηχανάκι
Ο Αραβας παραμένει άφαντος
432199:beer::beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ:beer:
GIOTIS750
18/11/2021, 23:40
https://youtu.be/f3df3bfTuDE
https://youtu.be/f3df3bfTuDE
Parking:beer:
argiris34
19/11/2021, 09:11
ρε σεις, τι λαστιχα ειναι αυτα σαν pilot race μοιαζουν.. δεν εχω δει πως ειναι τα βροχινα και τα intermediate τους σημερινους καιρους
GIOTIS750
19/11/2021, 12:52
https://www.youtube.com/watch?v=SYdgMmbaZGI
https://www.youtube.com/watch?v=SYdgMmbaZGI
GIOTIS750
19/11/2021, 17:39
https://www.youtube.com/watch?v=uQKeLpwtw0c
https://www.youtube.com/watch?v=uQKeLpwtw0c
GIOTIS750
20/11/2021, 18:37
Τα Χριστούγεννα μετά τις εξετάσεις του Μαρκεθ λέει ο Πουιγκ.
https://www.motogp.com/en/news/2021/11/19/puig-on-marquez-checks-at-christmas-decisions-to-follow/402912
Ο Μάρκεζ κατά τη γνώμη μου τελείωσε
2η χρονιά έξω και πολύ μεγάλος για να πέφτει κάθε μέρα πια
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω καθόλου για επιστροφή στο τοπ
Pedro Acosta suffered a faint today(18/11) at his reception at the San Esteban Palace. López Miras has prevented him from falling and the young rider has recovered right away
+INFO en 7Noticias y en la web
https://mobile.twitter.com/La7_tv/status/1461406924268875776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1461406924268875776%7Ctwgr% 5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gpone.com%2Fit%2F2021%2F11%2F18%2Fmoto3%2Fvideo-spavento-per-pedro-acosta-sorretto-durante-un-discorso.html&fbclid=IwAR176xpIZmQPcnInXT6QzI-f0UQ57NxVwEPdj5AjHUC6pescuaQEarmhNTs
basilis_k6
21/11/2021, 13:15
Ο Μάρκεζ κατά τη γνώμη μου τελείωσε
2η χρονιά έξω και πολύ μεγάλος για να πέφτει κάθε μέρα πια
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω καθόλου για επιστροφή στο τοπ
αν γινει 100% καλα θα χτυπαει νικες. η χοντα εχει πολύ δυνατη μηχανη και σταθερη. δεν νομιζω να ειναι σε θεση να παρει πρωταθλημα του χρονου αλλα εχει ακομα μια 3ετια να προσπαθησει άνετα. βεβαια δεν υπαρχει λογος, οποιοσδηποτε άλλος θα ειχε φυγει ηδη.
Αν δεν κόψει τις τούμπες πολύ φοβάμαι ότι θα πάθει και χειρότερα.
Δεν ξέρω. Οδηγάρα είναι αλλά έτσι δεν γίνεται
bmwr1100gs
21/11/2021, 14:34
αν γινει 100% καλα θα χτυπαει νικες. η χοντα εχει πολύ δυνατη μηχανη και σταθερη. δεν νομιζω να ειναι σε θεση να παρει πρωταθλημα του χρονου αλλα εχει ακομα μια 3ετια να προσπαθησει άνετα. βεβαια δεν υπαρχει λογος, οποιοσδηποτε άλλος θα ειχε φυγει ηδη.
Ο μοναδικός λόγος που υπάρχει είναι να φτάσει ή να ξεπεράσει τον Ρόσσι. Ποτέ δεν το έκρυψε γιαυτό έκανε τα πάντα για να μην πάρει το 10 ο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/11/2021, 18:03
Ο μοναδικός λόγος που υπάρχει είναι να φτάσει ή να ξεπεράσει τον Ρόσσι. Ποτέ δεν το έκρυψε γιαυτό έκανε τα πάντα για να μην πάρει το 10 ο.
Ναι!Και κάποιοι λέγανε οτι θα τον ξεπεράσει!
Κάποιοι άλλοι όμως λέγανε ότι τα πρωταθλήματα δεν είναι στραγάλια!
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν υπολογίζονται!
Πρωσοπικα θα μου άρεσε να τον βλέπω να παλεύει για την δεκάδα σε κάθε αγώνα! Κολοπαιδο είναι και αυτό είναι το τίμημα!
borgiriadis1
21/11/2021, 20:22
Βέβαια να πούμε ότι δεν χρειάζεται να φτάσει το δικό του 100%. Και στο 70-80% πάλι θα είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους.
Κ εγώ πιστεύω όμως πως μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα και το σώμα του δεν αντέχει άλλο.
GIOTIS750
21/11/2021, 22:43
Πριν το ατύχημα με το μάτι που ξανατραυματιστηκε το ίδιο συγκεκριμένο νεύρο (δλδ μεγάλη γκαντεμια) είχε αρχισει να τα πηγαινει καλά και έδειχνε βελτιωση.Μακαρι να το ξεπεράσει όπως και παλιοτερα .
GIOTIS750
21/11/2021, 22:48
Pedro Acosta suffered a faint today(18/11) at his reception at the San Esteban Palace. López Miras has prevented him from falling and the young rider has recovered right away
+INFO en 7Noticias y en la web
https://mobile.twitter.com/La7_tv/status/1461406924268875776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1461406924268875776%7Ctwgr% 5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gpone.com%2Fit%2F2021%2F11%2F18%2Fmoto3%2Fvideo-spavento-per-pedro-acosta-sorretto-durante-un-discorso.html&fbclid=IwAR176xpIZmQPcnInXT6QzI-f0UQ57NxVwEPdj5AjHUC6pescuaQEarmhNTs
Έδω τι έγινε ;παλι καλά που τον προλαβανε .
Shinigami Ryuk
22/11/2021, 00:15
Έδω τι έγινε ;παλι καλά που τον προλαβανε .
Ρε τον κακομοιρη τον Μαρκ,τον εχουνε βρει τα παντα.Τον εχει καρφωσει ματι δεν εξηγειται αλλιως (https://www.youtube.com/watch?v=EEkFrPrUFmo).
η ειδηση ηταν για τον Ακοστα
οχι τον ΜΜ
Shinigami Ryuk
22/11/2021, 23:58
η ειδηση ηταν για τον Ακοστα
οχι τον ΜΜ
Γραψε λαθος παραθεση
Πριν το ατύχημα με το μάτι που ξανατραυματιστηκε το ίδιο συγκεκριμένο νεύρο (δλδ μεγάλη γκαντεμια) είχε αρχισει να τα πηγαινει καλά και έδειχνε βελτιωση.Μακαρι να το ξεπεράσει όπως και παλιοτερα .
Αρχηγέ όταν σ ένα Σ/Κ πέφτεις Π Σ Κ τότε η επανάληψη
δεν είναι γκαντεμιά.
Φαντάσου το σαν τα ζάρια Αν τα ρίχνεις κάθε μέρα θα σκάσει και ασσό δυο
θα σκάσουν και τα ντόρτια και οι εξάρες.
Αυτός πέφτει από την 1 ημέρα που τρέχει
Ε του π....
Έγραψε ο μοτοσπορτ κάποια στιγμή
γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του???
Άδικο είχε?
Ο Ρόσσι απ την άλλη έπεσε ελάχιστες φορές στην καριέρα του
και αυτές ποτέ με χάι
Για μένα αν δεν αλλάξει καλύτερα να πάει σπίτι του γιατί θα πάθει και χειρότερα.
Το βασικό σ αυτή τη ζωή δεν είναι τα ρεκόρ είναι να κατ αρχήν να ζήσεις να τα χαρείς!!!!
Μετά τα 30 δεν πήρε παγκόσμιο κανένας
GIOTIS750
23/11/2021, 16:51
Αρχηγέ όταν σ ένα Σ/Κ πέφτεις Π Σ Κ τότε η επανάληψη
δεν είναι γκαντεμιά.
Φαντάσου το σαν τα ζάρια Αν τα ρίχνεις κάθε μέρα θα σκάσει και ασσό δυο
θα σκάσουν και τα ντόρτια και οι εξάρες.
Αυτός πέφτει από την 1 ημέρα που τρέχει
Ε του π....
Έγραψε ο μοτοσπορτ κάποια στιγμή
γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του???
Άδικο είχε?
Ο Ρόσσι απ την άλλη έπεσε ελάχιστες φορές στην καριέρα του
και αυτές ποτέ με χάι
Για μένα αν δεν αλλάξει καλύτερα να πάει σπίτι του γιατί θα πάθει και χειρότερα.
Το βασικό σ αυτή τη ζωή δεν είναι τα ρεκόρ είναι να κατ αρχήν να ζήσεις να τα χαρείς!!!!
Μετά τα 30 δεν πήρε παγκόσμιο κανένας
Γκαντεμια ειπα γιατι βρηκε να χτυπησει το συγκεκριμενο νευρο που ειχε χτυπησει και πιο παλια και εχασε πρωταθλημα τοτε και το πηρε ο Μπραντλ στην μοτο 2.
Συμφωνω φιλε μου σε ολα που ειπες ειδικα στο μετα τα 30 δεν παιρνει κανενας παγκοσμιο..
GIOTIS750
23/11/2021, 16:52
Γραψε λαθος παραθεση
σε ματιαξανε φιλαρακι!!:beer:
Γκαντεμια ειπα γιατι βρηκε να χτυπησει το συγκεκριμενο νευρο που ειχε χτυπησει και πιο παλια και εχασε πρωταθλημα τοτε και το πηρε ο Μπραντλ στην μοτο 2.
Συμφωνω φιλε μου σε ολα που ειπες ειδικα στο μετα τα 30 δεν παιρνει κανενας παγκοσμιο..
μετά τους 30 (?) στούκους που έφαγε φέτος δεν είναι πια γκαντεμια
:rolleyes:
Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω κάτι σοβαρά.
Υπάρχει και κάποιος άλλος εκτός από μένα που υποστηρίζει το τιμ του Ούτσιο στη μοτο2?
:ufo:
Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω κάτι σοβαρά.
Υπάρχει και κάποιος άλλος εκτός από μένα που υποστηρίζει το τιμ του Ούτσιο στη μοτο2?
:ufo:
O Vietti περιμενουμε ν ανθησει να δουμε τι μπορει να κανει..Ο Αντονελλι ηταν καιρο στα μοtο3 δεν εχει δειξει κατι..
Απο μοτο2 περιμενω να δω
Acosta
Vietti
Canet(με σωστο μηχανακι φετος)
Arbolino(κι αυτος σε καλυτερη ομαδα φετος)
Kelly (το αμερικανακι που ηταν ανερχομενη δυναμη στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου)
Καλα θα παει κα ιο Fernandez...δε μ αρεσει η οδηγηση του,εχει πολλα τρωτα σημεια,πχ αφηνει ορθανοιχτες πορτες(χωρις να εινα ιπολυ γρηγορος) και τον περνανε ευκολα ολοι....αλλα θα παει καλυτερα απο περσυ λογω εμπειριας και ΚΤΜ
Εγώ Αρμπολίνο λέω πάντως αν και δεν παρακολουθώ συστηματικά
Vstrommer71
24/11/2021, 16:37
Acosta Δαγκωτό εννοείται.
GIOTIS750
04/12/2021, 08:43
http://motorsportstv.com.au/video/499/793/6633
ASBK CHAMPIONSHIP, SUPERBIKE & SUPERSPORT, RND 1 PHILLIP ISLAND - MARCH 1, 2020
https://www.asbk.com.au/live-stream/
billyka:beer:
Ωραια πιστα και με περισσοτερες αριστερες απο οτι δεξιες στροφες.Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω ποιο ανετα να στριψω αριστερα παρα δεξια :lol:
GIOTIS750
06/12/2021, 08:02
Ωραια πιστα και με περισσοτερες αριστερες απο οτι δεξιες στροφες.Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω ποιο ανετα να στριψω αριστερα παρα δεξια :lol:
Εγω δεν την γνωριζα καν οτι υπαρχει:lol:.
στον πρωτο αγωνα καποιος:confused::lol: τον εβγαλε εκτος τον Μιλλερ αλλα στον δευτερο κατι εκανε :beer:
https://www.youtube.com/watch?v=8GP8KDHA8IY&t=303s
https://www.youtube.com/watch?v=8GP8KDHA8IY&t=303s
sapila racing
06/12/2021, 08:48
To πάλεψε ο Jack. Το V4 που οδηγούσε ηταν με τα standard ηλεκτρονικά για τον δρόμο και δεν ξεκίναγε με τίποτα στην εκκίνηση.
Τον ξαπλωσαν στον 10 αγωνα και τερματισε 3ος στον 2ο. Μια χαρα τα πήγε.
GIOTIS750
06/12/2021, 16:07
To πάλεψε ο Jack. Το V4 που οδηγούσε ηταν με τα standard ηλεκτρονικά για τον δρόμο και δεν ξεκίναγε με τίποτα στην εκκίνηση.
Τον ξαπλωσαν στον 10 αγωνα και τερματισε 3ος στον 2ο. Μια χαρα τα πήγε.
Έτσι ακριβώς και άμα το κάνανε και άλλοι οδηγοί θα ήταν ενδιαφέρων να τους βλέπαμε και κάπου αλλού πως τα πάνε .Ο Μίλλερ με βάση τα ηλεκτρονικά από το Ducati τα πήγε περίφημα .Για του χρόνου πάντως εκτός Κουαρταραρο,Μαρκ,βάζω Μπανηαηα , Μίλλερ και Μάρτιν και Μιρ στο κυνήγι του τίτλου .Ο Μιρ νομίζω είπε ότι κάτι έκανε η Σουζούκι αλλά η Γιαμαχα δεν ...είπε ο Κουαρταραρο.
https://www.youtube.com/watch?v=X9OnTvVxaEA
borgiriadis1
07/12/2021, 18:07
Μην βγάζουμε και τον Morbideli από το παιχνίδι. Έχει δείξει ότι αργεί να προσαρμοστεί βέβαια αλλά μόλις του πάρει τον αέρα θα μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα (ίσως όχι για τίτλο γτ η Γιαμαχα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί αλλά θα είναι μόνιμα στην πρώτη 5αδα).
GIOTIS750
08/12/2021, 13:57
Μην βγάζουμε και τον Morbideli από το παιχνίδι. Έχει δείξει ότι αργεί να προσαρμοστεί βέβαια αλλά μόλις του πάρει τον αέρα θα μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα (ίσως όχι για τίτλο γτ η Γιαμαχα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί αλλά θα είναι μόνιμα στην πρώτη 5αδα).
εχεις δικηο φιλαρακι τον ξεχασα τον Μορμπιτελι:beer:
Σε αλλα νεα χτες ειχε παρτυ στου γιατρου και μαζευτηκανε πολυς κοσμος Ρινς ,Λορενθο κλπ κανανε και τις γυρες τους .:)
DoctoR_k6
08/12/2021, 14:10
εχεις δικηο φιλαρακι τον ξεχασα τον Μορμπιτελι:beer:
Σε αλλα νεα χτες ειχε παρτυ στου γιατρου και μαζευτηκανε πολυς κοσμος Ρινς ,Λορενθο κλπ κανανε και τις γυρες τους .:)
Κ βαθρο (https://www.crash.net/motogp/news/994259/1/rossi-marini-win-100km-dei-campioni-race-motoranch)ετσι...:lol:
GIOTIS750
09/12/2021, 08:19
Κ βαθρο (https://www.crash.net/motogp/news/994259/1/rossi-marini-win-100km-dei-campioni-race-motoranch)ετσι...:lol:
:beer:
GIOTIS750
09/12/2021, 08:30
432769432770
O Βαλε πηρε βραβειο Μεγαλης καριερας στο Quinirale απο τον προεδρο της Δημοκρατιας Sergio Mattarela!!
GIOTIS750
09/12/2021, 08:36
DANGER ! Allowed only on holidays
432771
AYTA EINAI !!!
:beer::beer:
Αυτες οι 3 οι θεσεις ειναι οι καυτες.Το ιδανικο σεναριο ειναι ο Μαρτιν να παρει την σελα του Μιλλερ...Ο Φαμπιο να κατσει στ αυγα του...και ο Μιρ να παει στη θεση του Πολ.Με αυτο τον συνδυασμο οι 2 απο τους 3 θα οδηγουν το ΙΔΙΟ μηχανακι(Μαρτιν Φαμπιο) αρα δεν θα εχουν προβλημα προσαρμογης,αρα θα ειναι δυνατοι απο την αρχη του 2023.
Οσο για την Honda τα εχουμε πει...Στο HRC πρεπει να ξεχασουν το στησιμο του Μαρκεζ και να δοκιμασουν να ''κουμπωσουν'' το μηχανακι σε αλλο αναβατη.Αλλιως δεν εχει νοημα να παρουν αλλο οδηγο ας μεινουν με τραυματια Μαρκεζ και Πολ.Και ο Μιρ(ή οποιος αλλος οδηγος θελει να παρει τη θεση του Πολ) πρεπει να λαβει καποιες εγγυησεις απο την Χοντα.Ολοι ξερουν πια οτι το στησιμο του Μαρκεζ δε ταιριαζει σε κανεναν.
Οπως και να χει η τυχη θα παιξει μεγαλο ρολο,δε ξερουμε ακομα σε τι κατασταση θα ειναι ο Μαρκ.
With the end of the current season and the championship approaching the middle of winter, people are already talking about the future after 2022. Honda is one of the manufacturers already thinking beyond next season, in a year that will be marked by renewals or new signings, with Pol Espargaró’s place apparently at risk.
According to journalist Manuel Pecino the Japanese manufacturer has at this moment three names for the #44’s seat: Joan Mir, Jorge Martín and… Fabio Quartararo. According to the journalist himself told the ‘Motogepeando’ programme, there will be a meeting between Quartararo and Honda in Barcelona to discuss a possible change from 2023.
This ‘market study’ by the Frenchman himself could be happening after Quartararo failed to notice any major improvements at Jerez and expected more from Yamaha for the last test of the year. Quartararo has already made it clear that he may seriously consider a change if at Sepang the manufacturer shows it intends to go down a different path to the #20.
As for the remaining two names, it is Joan Mir who has the most reason to leave the team he is in. The 2021 Suzuki GSX-RR showed to be one level below the strongest bikes after the title won in the previous year. Jorge Martín, meanwhile, as he has been lined up to take Jack Miller’s place in the official Ducati team, is the most difficult chance; the Spaniard won in his debut season, was rookie of the year and finished the championship in ninth place after being completely absent in three Grand Prix after a crash at the Portuguese GP.
Η Χόντα έκανε επαφή με Φάμπιο και Μιρ 3η επιλογή ο Μάρτιν
Άρα τέλος εποχής κατ αρχήν
Αν η χόντα τα σκάσει δεν μπορεί ν ακολουθήσει ΚΑΝΕΝΑΣ !
Vstrommer71
13/12/2021, 11:47
Endoμεταξύ ένας μπάρμπας στο ράτζο του τρέχει τον ετήσιο αγώνα motard των 100χλμ,κερδίζοντας έπαθλο μια αρμάθα λουκάνικα και προσιούτο.
Πρέπει να χασκογελάει με τα τεκταινόμενα και να περιμένει να δει τί ψάρια πιάνει η GP22 για να κατέβει καμμιά wildcard.
:a014:
Endoμεταξύ ένας μπάρμπας στο ράτζο του τρέχει τον ετήσιο αγώνα motard των 100χλμ,κερδίζοντας έπαθλο μια αρμάθα λουκάνικα και προσιούτο.
Πρέπει να χασκογελάει με τα τεκταινόμενα και να περιμένει να δει τί ψάρια πιάνει η GP22 για να κατέβει καμμιά wildcard.
:a014:
Ο "μπάρμπας" μια ζωή βγάζει λεφτά (πολλά)
και δεν θα κάνει τίποτε αν δεν τον πληρώσουν
Με 4 ομάδες στο μοτο τζι πί χ... για κάρτα.
Το πρόβλημα του λέγεται Μαρίνη
Θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του?
Vstrommer71
13/12/2021, 19:05
Έτσι θα σκεφτόταν άμα λεγόταν π.χ Lorenzo.
Ο Vale όμως έχει την μούρλια κι αν ήταν μόνο για τα λεφτά θα την είχε κάνει χρόνια τώρα.Δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι στην πρώτη ευκαιρία σε Mugello ή Misano θα κατέβει wildcard.
Ο Luca δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδό του,αλλά οποιοσδήποτε οδηγός μπορεί να στέκεται με αξιοπρέπεια στην εικοσάδα του MotoGP σημαίνει ότι είναι top αγωνιζόμενος.
Και ο dottore βοηθάει τον αδερφό του αλλά ταυτόχρονα έχει φέρει την αφρόκρεμα των Ιταλών οδηγών στο άθλημα.Η προσφορά του στην χώρα είναι ανεκτίμητη και περνάει τα στενά αθλητικά πλαίσια των αγώνων μοτοσυκλέτας.
Ο Vale όμως έχει την μούρλια κι αν ήταν μόνο για τα λεφτά θα την είχε κάνει χρόνια τώρα.Δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι στην πρώτη ευκαιρία σε Mugello ή Misano θα κατέβει wildcard.
Είσαι πολύ ρομαντικό παλικάρι μ αρέσεις
Ο Luca δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδό του,αλλά οποιοσδήποτε οδηγός μπορεί να στέκεται με αξιοπρέπεια στην εικοσάδα του MotoGP σημαίνει ότι είναι top αγωνιζόμενος.
δεν ξέρω δεν απαντώ
Και ο dottore βοηθάει τον αδερφό του αλλά ταυτόχρονα έχει φέρει την αφρόκρεμα των Ιταλών οδηγών στο άθλημα.
Στους οποίους είναι και μάνατζερ η βρ46
Η προσφορά του στην χώρα είναι ανεκτίμητη και περνάει τα στενά αθλητικά πλαίσια των αγώνων μοτοσυκλέτας.
Αλήθεια είναι και το καλύτερο πως πιστεύουν ότι τα κάνει γιατί έχει πασιόνε !!!
Σε 10 χρόνια ο βάλε θα έχει τη Ντόρνα δική του μ αυτούς τους ρυθμούς
σοβαρά το λέω
thunder ace
13/12/2021, 20:57
σοβαρά το λέω
Χίλιες φορές...να φύγει για λίγο η ισπανική κλίκα
Και να φέρουμε την ιταλική.
Αν πάει καλά το μηχανάκι και πιστέψει ότι έχει βάθρο θα πάει και πληρώνοντας για το 200ο
Χίλιες φορές...να φύγει για λίγο η ισπανική κλίκα
Και να φέρουμε την ιταλική.
:lol:
Αν πάει καλά το μηχανάκι και πιστέψει ότι έχει βάθρο θα πάει και πληρώνοντας για το 200ο
δε εντ
Τέλειωσε είναι αλλού ο άνθρωπος
Έτσι θα σκεφτόταν άμα λεγόταν π.χ Lorenzo.
Και ο dottore βοηθάει τον αδερφό του αλλά ταυτόχρονα έχει φέρει την αφρόκρεμα των Ιταλών οδηγών στο άθλημα.Η προσφορά του στην χώρα είναι ανεκτίμητη και περνάει τα στενά αθλητικά πλαίσια των αγώνων μοτοσυκλέτας.
+ 1
Vstrommer71
14/12/2021, 17:25
σοβαρά το λέω
Σε 10 χρόνια εγώ τον βλέπω πρόεδρο στην Inter και πρωθυπουργό στην Ιταλία.Άσε τον Carmelo να παίζει στην Dorna.
σοβαρά το λέω
Σε 10 χρόνια εγώ τον βλέπω πρόεδρο στην Inter και πρωθυπουργό στην Ιταλία.
Γατακια..... σε 10 χρονια θα ειναι προεδρος του Πασοκ και θα τρωμε με χρυσα κουταλια κΣανα :lol:
Γατακια..... σε 10 χρονια θα ειναι προεδρος του Πασοκ και θα τρωμε με χρυσα κουταλια κΣανα :lol:
Κοίτα αν τον φέρουμε να κάνει τον Βασιλιά.
Πόσο χειρότερα μπορεί να πάει από αυτους?
Για τ άλλα εδώ θα είμαστε να δούμε πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει
η αυτοκρατορία που χτίζει (γιατί αυτό κάνει πολύ μεθοδικά μάλιστα)
GIOTIS750
16/12/2021, 12:24
432769432770
O Βαλε πηρε βραβειο Μεγαλης καριερας στο Quinirale απο τον προεδρο της Δημοκρατιας Sergio Mattarela!!
THRESH (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=13787):beer:
GIOTIS750
18/12/2021, 10:28
:)433027
Μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη και σορι, αλλά έχω φάει κόλλημα με British Superbike Championship (BSB) στο Netflix. Μόλις τελείωσα το 2ο επεισόδιο που αφορούσε το πρωτάθλημα του 2011.
Με έπιασα να πανηγυρίζω προς στιγμή στον τελευταίο αγώνα που κρίθηκε και το πρωτάθλημα. Χαμός!:uplate::a2:
Δεν το περίμενα. Αν και δεν έχει πολύ αγώνες και προσπαθεί να δημιουργήσει σασπένς με το ζόρι παρ όλα αυτά μια χαρά μου άρεσε
Μου φαίνεται ότι το bsb απέκτησε έναν νέο φίλαθλο!
Μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη και σορι, αλλά έχω φάει κόλλημα με British Superbike Championship (BSB) στο Netflix. Μόλις τελείωσα το 2ο επεισόδιο που αφορούσε το πρωτάθλημα του 2011.
Με έπιασα να πανηγυρίζω προς στιγμή στον τελευταίο αγώνα που κρίθηκε και το πρωτάθλημα. Χαμός!:uplate::a2:
Δεν το περίμενα. Αν και δεν έχει πολύ αγώνες και προσπαθεί να δημιουργήσει σασπένς με το ζόρι παρ όλα αυτά μια χαρά μου άρεσε
Μου φαίνεται ότι το bsb απέκτησε έναν νέο φίλαθλο!
το εβλεπα κι εγω παλια που ειχα ορεξη.....2011 μεγαλη χρονια εκεινη αφου ειχε και Hopkins...ο ''Shakey'' Byrne μετα για πολλα χρονια εκανε παρτυ...ο Josh Brookes πολυ γελιο,τον μισουσαν ολοι...επικινδυνος οδηγος,θυμαμαι μια φορα προκαλεσε χαος πεσαν 10 μηχανακια εξαιτιας του... εδιτ να'το αχαχαχα edit να'το οχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=Yi2eKIDqAbw&ab_channel=nigelspear
Να πω την αληθεια το BSB εχει ενα σοβαρο μειονεκτημα οσον αφορα την εξελιξη των Βρεατνων οδηγων...Ενω ειναι οργανωμενο,ενω πεφτουν σχετικα καλα λεφτα,εχουν υποδομες,ακαδημιες κτλ...Οι οδηγοι του δειχνουν να υστερουν οταν δοκιμαζονται σε πιστες του παγκοσμιου.Παραδειγμα ο Byrne πηρε κουπες στο bsb πηγε WSBK δεν εκανε τιποτα...ο Leon Camier το ιδιο.Haslam...Αδερφια Lowes μεγαλα παλτα..
O Rea εκανε μετα απο πολλα χρονια(καλα εδω φταιει και το οτι δεν ειχε μηχανακι παλια).
Ολοι αυτοι μεγαλωσαν με BSB και μονο δυο αξιζαν(Rea Crutchlow) και αυτοι για WSBK
Για μενα οσο διασκεδαστικες ειναι οι πιστες ''λουναπαρκ'' της Βρετανιας,τοσο κακο κανουν στο τεχνικο κομματι της εξελιξης ενος αναβατη.Εινα ιαλλο το ματι να συνηθιζει να δουλευει με μια στενη λωριδα δρομου οπου εινα ιπιο ευκολο παραδειγμα να βρεις τα σημαδια φρεναρισματος...αλλο να κατεβαινεις με την ευθεια του Μουτζελο και να πρεπει να βρεις τη σωστη γραμμη σε αυτο το χαοτικο πλατος πιστας που βλεπεις μπροστα σου.Οι Βρετανοι που μαθαινουν στο bsb θα φτιαξουν ενα στυλ οδηγησης που δε θα ειναι το ιδανικο για τις πιστες του παγκοσμιου.Παραδειγμα στο bsb εινα ιεντελως αχρηστο να βγαινεις πολυ απο το μηχανακι αφου οι στροφες εχουν μικρη διαρκεια κα ιοπως ειπα και το πλατος της πιστας ειναι μικρο.
Οι Ισπανοι/Ιταλοι εχουν μεν κλικες και λεφτα...αλλα γινονται και πιο τεχνικοι οδηγοι αφου μαθαινουν να οδηγουν σε πιστες της Ισπανιας κ Ιταλιας.
τι θελει να πει ο ποιητης με το "favourable" ??
https://www.visordown.com/news/racing/motogp/honda-updates-six-time-motogp-champ-marc-marquez-eye-injury
DoctoR_k6
22/12/2021, 13:36
τι θελει να πει ο ποιητης με το "favourable" ??
https://www.visordown.com/news/racing/motogp/honda-updates-six-time-motogp-champ-marc-marquez-eye-injury
Ενθαρρυντικα τα νεα.
Αντε να δουμε.
Vstrommer71
22/12/2021, 22:14
Όση κ@λοφαρδία είχε τόσα χρόνια με τα τουμπίδια του κι έφευγε άθικτος,γυρίζει φαίνεται σε γκαντεμιά.
Εννοείται θέλουμε να γυρίσει υγιής γιατί το πρωτάθλημα έχει ανάγκη τον καλύτερο οδηγό του.Κι ας είναι αχώνευτος.
borgiriadis1
23/12/2021, 10:57
https://mgp.gr/content.aspx?id=42220
Βρε λες?
Όση κ@λοφαρδία είχε τόσα χρόνια με τα τουμπίδια του κι έφευγε άθικτος,γυρίζει φαίνεται σε γκαντεμιά.
Εννοείται θέλουμε να γυρίσει υγιής γιατί το πρωτάθλημα έχει ανάγκη τον καλύτερο οδηγό του.Κι ας είναι αχώνευτος.
Δεν αρκεί
Πρέπει να είναι και φιτ
(και δεν πρέπει να ξανατσακιστεί, πράγμα δύσκολο γιατί τρώει σαβούρδες αβέρτα κουβέρτα)
GIOTIS750
30/12/2021, 17:18
ROSSI’S TEAM FINDS REPLACEMENT TITLE SPONSOR FOR MOTOGP 2022
https://the-race.com/motogp/rossis-team-finds-replacement-title-sponsor-for-motogp-2022/
Η ομάδα θα είναι πλέον γνωστή ως "μουνί βιάρ φόρτι σιξ".
thunder ace
30/12/2021, 20:33
Είναι τόσο πολύ μπροστά,που τα φρένα είναι περιττά.
433193
sapila racing
31/12/2021, 08:43
Είναι τόσο πολύ μπροστά,που τα φρένα είναι περιττά.
433193
Αυτες ειναι οι ζάντες που μπαίνουν για την μεταφορά των μοτο αυτών απο πίστα σε πίστα.
Φρενα δεν μπαίνουν για να μην παθουν ζημιές.
sapila racing
31/12/2021, 08:43
Αχχααχχαααααχχααα :bawl:
GIOTIS750
31/12/2021, 12:15
:lol::beer:
Γιατί λένε ότι δεν είναι καλοί αυτοί για σπόνσορες ρε παιδιά ????
Έξω όλο μπηχτές πέφτουν!
Ε από τον πετρελαϊκό κολοσσό πήγαμε σε μια τράπεζα της Ιταλίας, μάλλον σαν λύση ανάγκης φαίνεται.
Ε από τον πετρελαϊκό κολοσσό πήγαμε σε μια τράπεζα της Ιταλίας, μάλλον σαν λύση ανάγκης φαίνεται.
Κοίτα τα πετρέλαια φεύγουν όλα λόγω ηλεκτρικών κλπ
(του χρόνου την κάνει και η ρε πσολ)
Σπόνσορες με τον κόβιντ σπανίζουν
και οι ομάδα του Ρόσσι χωρίς το Ρόσσι
δεν είναι και η πιο αναγνωρίσιμη με Μαρίνι Μποετζέκι τρέχουν
Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάνε μερικοί
Αν πάει καλά ο Μαρίνι φέτος θ αλλάξουν τα πράματα
Αν πάει καλά ο Μαρίνι φέτος θ αλλάξουν τα πράματα
Δεν το βλέπω
Δεν το βλέπω
λένε ότι είναι ντίζελ και θέλει τ χρόνο του
thunder ace
03/01/2022, 05:47
Αφού έχουν τον Bastianini,τι το ψάχνουν,δεν καταλαβαίνω.
Ή μάλλον καταλαβαίνω: πόσο μέσον έχει ο καθένας.
GIOTIS750
13/01/2022, 17:35
"We warmly welcome Vale in the WRT family and I am sure that we are off to a very exciting experience for both."
https://racingnews365.com/rossi-makes-the-switch-to-car-racing-after-motogp-retirement
Όχι ακριβώς νέα motogp ή wsbk αλλά νομίζω μια εξαίρεση επιτρέπεται.
Ο Ρόσσι θα αγωνιστεί σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη σεζόν σε αγώνες αυτοκινήτου
GT world challenge europe
https://www.sport24.gr/auto24/motorsports/o-valentino-rosi-anakoinose-to-perasma-toy-stoys-agones-aytokiniton-gt.9493238.html
https://www.gt-world-challenge-europe.com/news/2223/valentino-rossi-commits-to-full-season-fanatec-gt-world-challenge-europe-powered-by-aws-campaign-with-team-wrt-audi
edit: ω ρε συ, προσπέραση στην τελευταία στροφή από Giotis :cry::cry: :wave2::wave2:
Αφού έχουν τον Bastianini,τι το ψάχνουν,δεν καταλαβαίνω.
Ή μάλλον καταλαβαίνω: πόσο μέσον έχει ο καθένας.
το μοτο τζι πι δεν είναι σπορ είναι μπίζνες.
GIOTIS750
14/01/2022, 12:04
Όχι ακριβώς νέα motogp ή wsbk αλλά νομίζω μια εξαίρεση επιτρέπεται.
Ο Ρόσσι θα αγωνιστεί σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη σεζόν σε αγώνες αυτοκινήτου
GT world challenge europe
https://www.sport24.gr/auto24/motorsports/o-valentino-rosi-anakoinose-to-perasma-toy-stoys-agones-aytokiniton-gt.9493238.html
https://www.gt-world-challenge-europe.com/news/2223/valentino-rossi-commits-to-full-season-fanatec-gt-world-challenge-europe-powered-by-aws-campaign-with-team-wrt-audi
edit: ω ρε συ, προσπέραση στην τελευταία στροφή από Giotis :cry::cry: :wave2::wave2:
Θα ανοίξω καινούργιο για τα τζιτι που θα τρέχει ο γιατρός ,απλά σαν νέο από οδηγό τον τζιπι το έβαλα εδώ .Παραπονιαρη:p:beer:
GIOTIS750
19/01/2022, 08:15
Danilo Petrucci is set to join Ducati for a pre-season World Superbike test at Portimao next month as he gets set for a potential move to MotoAmerica.
https://www.motorsport.com/wsbk/news/petrucci-portimao-test-ducati-motoamerica/7390439/
Mαζι με Ελιας (αμα τρεχει του χρονου δεν ξερω) στο Αμερικα.
https://the-race.com/motogp/why-motogps-fuel-revolution-gives-teams-a-lot-to-think-about/
With the news that MotoGP will mandate a change to existing fuel regulations (https://the-race.com/motogp/motogp-announces-plan-for-switch-to-synthetic-fuels/) to move towards a fully synthetic product from 2027 onwards, it marks the first significant update to the series’ petrol rules since the move from leaded to unleaded in 1998.
GIOTIS750
20/01/2022, 08:10
Θα ανοίξω καινούργιο για τα τζιτι που θα τρέχει ο γιατρός ,απλά σαν νέο από οδηγό τον τζιπι το έβαλα εδώ .Παραπονιαρη:p:beer:
cityfly (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=5607):beer:
GIOTIS750
20/01/2022, 08:28
433549
Μόνο 16 μοτοσικλέτες χρειάζεται να κατεβάσουν ακόμα για να εξασφαλίσουν πρωτάθλημα.
thunder ace
20/01/2022, 12:13
433549
:a18:
GIOTIS750
20/01/2022, 16:52
:a18:
:beer::beer:
GIOTIS750
01/02/2022, 17:12
https://youtu.be/B648sWb0MbM
https://youtu.be/B648sWb0MbM
GIOTIS750
01/02/2022, 18:14
https://youtu.be/lt5i2aCj0m8
https://youtu.be/lt5i2aCj0m8
GIOTIS750
01/02/2022, 23:14
Cityfly:beer:
THRESH:beer:
GIOTIS750
03/02/2022, 07:53
https://youtu.be/W2et7s-lJys
https://youtu.be/W2et7s-lJys
ratamahatta
03/02/2022, 11:49
Περιμένουμε να ξεκινήσουν οι δοκιμές και για τους υπόλοιπους αναβάτες,ο Raul έχει μπει δυνατά πάντως όπως και ο viniales
GIOTIS750
04/02/2022, 12:48
Περιμένουμε να ξεκινήσουν οι δοκιμές και για τους υπόλοιπους αναβάτες,ο Raul έχει μπει δυνατά πάντως όπως και ο viniales
Προβλεπεται χαμος για το 22 με τα πρωτοτυπα και με τους νεους , ειδικα τα ντουκατι και απριλια οπως και οι αλλες εταιριες βεβαια .Δεν ειδα πουθενα της σουζουκι το πρωτοτυπο εαν χαμηλωνει ....
GIOTIS750
05/02/2022, 07:47
2022 OFFICIAL SEPANG MOTOGP TEST - SATURDAY (11AM)
RIDER NAT TEAM TIME
1Aleix EspargaroSPAAprilia Racing (RS-GP)1m 58.371s
2Maverick VinalesSPAAprilia Racing (RS-GP)+1.403s
3Marco BezzecchiITAMooney VR46 Ducati (GP)*+1.944s
4Alex Rins (https://www.crash.net/motogp/racer/889478/alex-rins)SPASuzuki Ecstar (GSX-RR)+1.958s
5Cal Crutchlow (https://www.crash.net/motogp/racer/1143/cal-crutchlow)GBRYamaha Test Rider (YZR-M1)+1.973s
6Joan Mir (https://www.crash.net/motogp/racer/911973/joan-mir)SPASuzuki Ecstar (GSX-RR)+1.984s
7Andrea Dovizioso (https://www.crash.net/motogp/racer/1059/andrea-dovizioso)ITAWithU Yamaha RNF (YZR-M1)+1.993s
8Fabio Quartararo (https://www.crash.net/motogp/racer/911998/fabio-quartararo)FRAMonster Yamaha (YZR-M1)+2.013s
9Marc MarquezSPARepsol Honda (RC213V)+2.059s
10Franco Morbidelli (https://www.crash.net/motogp/racer/889477/franco-morbidelli)ITAMonster Yamaha (YZR-M1)+2.081s
11Pol Espargaro (https://www.crash.net/motogp/racer/1832/pol-espargaro)SPARepsol Honda (RC213V)+2.083s
12Francesco Bagnaia (https://www.crash.net/motogp/racer/911999/francesco-bagnaia)ITADucati Lenovo (GP)+2.083s1
3Enea Bastianini (https://www.crash.net/motogp/racer/973238/enea-bastianini)ITAGresini Ducati (GP)+2.171s
14Takaaki Nakagami (https://www.crash.net/motogp/racer/889892/takaaki-nakagami)JPNLCR Honda (RC213V)+2.330s
15Alex Marquez (https://www.crash.net/motogp/racer/935450/alex-marquez)SPALCR Honda (RC213V)+2.353s
16Johann Zarco (https://www.crash.net/motogp/racer/889489/johann-zarco)FRAPramac Ducati (GP)+2.477s
17Jorge Martin (https://www.crash.net/motogp/racer/973236/jorge-martin)SPAPramac Ducati (GP)+2.547s
18Miguel Oliveira (https://www.crash.net/motogp/racer/911996/miguel-oliveira)PORRed Bull KTM (RC16)+2.640s
19Jack Miller (https://www.crash.net/motogp/racer/1452/jack-miller)AUSDucati Lenovo (GP)+2.778s
20Raul FernandezSPAKTM Tech3 (RC16)*+2.872s
21Darryn BinderRSAWithU Yamaha RNF (YZR-M1)*+3.034s
22Sylvain Guintoli (https://www.crash.net/motogp/racer/889492/sylvain-guintoli)FRASuzuki Test Rider (GSX-RR)+3.085s
23Brad Binder (https://www.crash.net/motogp/racer/939427/brad-binder)RSARed Bull KTM (RC16)+3.240s
24Fabio Di GiannantonioITAGresini Ducati (GP)*+3.383s
GIOTIS750
08/02/2022, 17:37
https://www.youtube.com/watch?v=FOxS0Ic72Vg
https://www.youtube.com/watch?v=FOxS0Ic72Vg
GIOTIS750
09/02/2022, 19:04
JOAN MIR /MANDALIKA
433988
GIOTIS750
09/02/2022, 19:05
433989
GIOTIS750
09/02/2022, 19:15
με χοντα για το 22 ο ΜcGuinness
433990
GIOTIS750
10/02/2022, 10:42
The launch, which begins at 11am CET (10am UK), can be followed live below:
https://www.youtube.com/watch?v=-PRtMydofPo (https://www.youtube.com/watch?v=-PRtMydofPo)
https://www.youtube.com/watch?v=-PRtMydofPo
https://www.crash.net/motogp/news/996259/1/watch-aprilia-unveils-2022-motogp-colours-espargaro-vinales-live
sapila racing
15/02/2022, 09:17
Η νεα πίστα Mandalika της Ινδονησίας μαδάει σαν τις Σέρρες το 2012 και παίζει πετροπόλεμος κανονικός.
Οι αναβατες τρωνε πετρες στο σωμα τους και φοβουνται και για τα ψυγεία φυσικα.
Ο Bagnaia εχει μελανια στο χέρι, ο Fabio την εφαγε στον λαιμό, ο Bezzechi στο κράνος.
Τωρα ψαχνονται τι θα γινει με τον αγώνα...
https://www.gpone.com/en/2022/02/14/motogp/asphalt-problem-at-mandalika-uncini-promises-a-solution-shortly.html?refresh_ce