PDA

View Full Version : Μηχανη vs Car

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7

DoctoR_k6
28/11/2022, 12:45
Το ότι εσύ δεν έχεις δει,δεν σήμαινει,ότι δεν υπάρχουν.Απ την άλλη σε δημόσιο δρόμο δεν θα διακινδυνεύσει κάποιος να σκοτωθεί και να καταστρέψει την ακριβή του περιουσία για να σου αποδείξει το αυτονόητο.Εξ άλλου οι περισσότεροι πού κατέχουν τέτοια αυτοκίνητα ειδικά στην Ελλάδα,είναι αναντιστοιχοι των ικανοτήτων που απαιτεί η οδήγηση τους.Στο εξωτερικό όσοι τα έχουν,έχουν την δυνατότητα,να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες τους σε ασφαλές περιβάλλον πίστας.Εδω είναι για πουλ Μουρ περισσότερο.

Καλα ουτε UFO εχω δει...λες να υπαρχει οντως?
Στις κλασικες γρηγορες διαδρομες που τις οργωναμε χρονια πριν με την βενζινη για πεταμα δεν ειδα ποτε κ κανεναν.
Τωρα αν κρυβονται κ τα κανουν αλλες ωρες δεν ξερω.
Ας μας πουνε κ αλλοι...

Κ να ξερεις αυτα τα αμαξια κ κουλαδια τα στριβουν. :rolleyes:

panavour
28/11/2022, 12:56
Καλα ουτε UFO εχω δει...λες να υπαρχει οντως?
Στις κλασικες γρηγορες διαδρομες που τις οργωναμε χρονια πριν με την βενζινη για πεταμα δεν ειδα ποτε κ κανεναν.
Τωρα αν κρυβονται κ τα κανουν αλλες ωρες δεν ξερω.
Ας μας πουνε κ αλλοι...

Κ να ξερεις αυτα τα αμαξια κ κουλαδια τα στριβουν. :rolleyes:

Το ότι δεν έχεις δει ουφο,δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν.Εγω έχω δεί και πιστεύω ότι υπαρχουν. Επίσης ούτε τον Μ.Αλεξανδρο έχω δει αλλά πιστεύω ότι υπήρξε.Επισης ΔΕΝ τα πάνε κουλαδια αυτά τα αμάξια,και έχουν σκοτώσει αρκετούς,π.χ τραπερ, εφοπλιστές κλπ, έχουμε πρόσφατα παραδείγματα.Οπως και οι πολύ δυνατές μοτό άλλωστε,και πολλούς περισσότερους λόγω της ευκολίας απόκτησης τους,εν σχέσει με τα σούπερ καρς.

Nostradamus
28/11/2022, 13:27
Δεν εχω καταλαβει τι συζηταμε ακριβως? οτι ενα (πολυ) γρηγορο και σωστα στημενο αυτοκινητο στριβει καλυτερα απο μια μοτοσυκλετα ? Προφανως... Αλλα επιπεδα προσφυσης που ελεγε και ο φιλος του Γιωργη..

Αυτο με το ουφο που ειδες, νομιζω παντως θα εχει περισσοτερο ψωμι σαν κουβεντα. :D

BLiTzER
28/11/2022, 13:50
Εν τω μεταξυ οοοολα αυτα τα χρονια με το Gixxer δεν εχω πετυχει ΕΝΑΝ (1 ξαναλεω) με σουπερκαρ που να το στριβει κ να εκμεταλλευτει τους 4 τροχους.
Ολοι μα ολοι που εχω ανοιξει επειδη μου το ζητησανε η επειδη τα ηθελε ο κωλ@ς τους ηταν σε ευθειες...κ ειδανε την αληθεια με τον σκληρο τροπο. :bawl: :evil:

Ισχύει, αλλά δε χρειάζεται καν σούπερκαρ. 200 άλογα αρκούν έναντι πολιτικής μοτοσικλέτας για να είσαι ακόμα τέρμα γκάζι όταν η μοτοσικλέτα πέφτει στα φρένα. Αρκεί να μην είσαι κουλός.

Όταν κινείσαι με το αυτοκίνητο δηλαδή πετυχαίνεις πολλούς αξιόλογους, γρήγορους οδηγούς; :p

katsar
28/11/2022, 13:56
Κόντρα με όχημα που κοστίζει δεν ξέρω πόσο (δεν θα κάνει και 200-300χιλιάρικα αυτή η Φεράρι; ),με 8-10-12; κυλίνδρους χιλιάδων Κ.Ε,2-3 δεν ξέρω πόσα τούρμπο με μια μοτο που
αν είσαι λίγο ευκατάστατος το αγόρασες και ΔΕΝ είναι στημένο για αγώνα τύπου dragster.
sounds legit.
Σε άλλα βίντεο το H2R καθαρίζει κάτι Bugatti Veyron για πλάκα στα 400μ.(edit 800m)
Α δεν είναι στριτ λιγκαλ, σεκεμέ καντάρ λέω εγώ,ένα ΙΧ με 1200 άλογα και 400χλμ/ω τελική ταχύτητα είναι οκ για τον δρόμο,μία μότο που πάει πάνω από 300 όχι,
Α,κάνει θόρυβο και δεν έχει καθρέφτες.Καλά,και φώτα. :bawl:
439697

BLiTzER
28/11/2022, 14:07
Επειδή οι επιδόσεις στα 400-800μ ευθείας έχουν εφαρμογή στην καθημερινή οδήγηση και είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν όλοι όταν αγοράζουν ένα όχημα.

THRESH
28/11/2022, 14:13
εγώ αυτό κοιτάζω πάντα, έχουμε ένα κούτελο στη κενωνία.

Όποιος έχει αντίρρηση , το βράδυ , Βούτα, 10μμ , να φέρει κ άδεια αλλιώς κοκοκο

DoctoR_k6
28/11/2022, 14:15
Ισχύει, αλλά δε χρειάζεται καν σούπερκαρ. 200 άλογα αρκούν έναντι πολιτικής μοτοσικλέτας για να είσαι ακόμα τέρμα γκάζι όταν η μοτοσικλέτα πέφτει στα φρένα. Αρκεί να μην είσαι κουλός.

Όταν κινείσαι με το αυτοκίνητο δηλαδή πετυχαίνεις πολλούς αξιόλογους, γρήγορους οδηγούς; :p

Ειναι πολυ γενικο αυτο. Προφανως στην φουρκετα κ σφιχτες στροφες η μοτο δεν μπορει να μπει με οσα ενα αμαξι 200 αλογων αλλα υπαρχουν αλλες στροφες που ο αλλος με το αμαξι θα τον ψαχνει με το κυαλι.
Λογικο ειναι να μην μιλαμε για 1-2 στροφες αλλα μια διαδρομη. Εκει εχει σφιχτες κ ανοιχτες στφοφες οπως κ ευθειες. Καπου χανεις κ καπου κερδιζεις.
Με το αμαξι οταν οδηγω παλι ειμαι χαλαρος...δεν με ενδιαφερουν οι αλητειες!! :lol:

DoctoR_k6
28/11/2022, 14:19

Old school καταστασεις...μπυρα κ αραγμα στη γεφυρα η στον παραδρομο.
Αχ αυτοι οι Ολυμπιακοι αγωνες καταστρεψαν τα βραδια μας... :bawl: :evil:

katsar
28/11/2022, 14:23
Φυσικά και είναι, τα ZZR γιατί τα παίρναμε, για την πουπουλένια αίσθηση τους στις διαδρομές προς Μπράλο; :lol:

panavour
28/11/2022, 14:25
αλλα υπαρχουν αλλες στροφες που ο αλλος με το αμαξι θα τον ψαχνει με το κυαλι.

Σε καμμιά στροφή δεν μπορεί μια μοτό να είναι πιο γρήγορη από αυτοκίνητο με την ίδια αναλογία κιλών/ίππους.Νομος της φυσικής.ΤΕΛΟΣ.

rainmike
28/11/2022, 14:28

Καταραμένε εσυ?

DoctoR_k6
28/11/2022, 14:29
Σε καμμιά στροφή δεν μπορεί μια μοτό να είναι πιο γρήγορη από αυτοκίνητο με την ίδια αναλογία κιλών/ίππους.Νομος της φυσικής.ΤΕΛΟΣ.

Μπλεκεις τα πραγματα κ την κουβεντα.
Ποια αναλογια μου λες? Αλλο συζηταμε.
Δεν πιασαμε θεωρητικες κουβεντες.
Μιλαμε για γεγονοτα που συμβαινουν στον δρομο με αληθινους ανθρωπους κ οχηματα.
Μερικοι τα εχουμε βιωσει σε βολτες...δεν μιλαμε θεωρητικα.

panavour
28/11/2022, 14:42
Ε τότε έχεις δίκιο.Σιγουρα οι μηχανοβιοι είμαστε πιο καγκουρες και λόγω ευελιξίας και στιγμιαίας επιτάχυνσης.Δεν νομίζω εν μέσω κυκλοφορίας να έχει ο κουτακιας την διάθεση να σε ακολουθήσει ακόμα και σε επαρχιακό δρόμο με λιγοστη κυκλοφορία.Λογικο είναι λοιπόν να μην έχεις δει πολλούς.Αυτο βέβαια δεν ορίζει την ανωτερότητα της μοτό έναντι του αυτοκινήτου.

RaGe_Raptor
28/11/2022, 14:45
Μπλεκεις τα πραγματα κ την κουβεντα.
Ποια αναλογια μου λες? Αλλο συζηταμε.
Δεν πιασαμε θεωρητικες κουβεντες.
Μιλαμε για γεγονοτα που συμβαινουν στον δρομο με αληθινους ανθρωπους κ οχηματα.
Μερικοι τα εχουμε βιωσει σε βολτες...δεν μιλαμε θεωρητικα.

Πολλά αυτοκίνητα μπορούν να μας ακολουθήσουν/ πατήσουν σε κλειστές διαδρομές.
Με το που ανοίξει λίγο, τα κυάλια δεν φτάνουν, χρειάζεται τηλεσκόπιο το αυτοκινητάκι για να μας δεί.

AristidisZ
28/11/2022, 14:56
Αυτο με το ουφο που ειδες, νομιζω παντως θα εχει περισσοτερο ψωμι σαν κουβεντα. :D

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον...

panavour
28/11/2022, 15:01
Η αλήθεια είναι ότι και εμένα αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον...

Οπότε γουστάρετε το συζητάμε, σοβαρά όμως,όχι μουχαμπετι που λέει και κάποιος.Με στοιχεία,και αναφορές.

BLiTzER
28/11/2022, 15:23
Με το που ανοίξει λίγο, τα κυάλια δεν φτάνουν, χρειάζεται τηλεσκόπιο το αυτοκινητάκι για να μας δεί.

Ε ναι, αλλά στην ευθεία και στα ανοιχτά κομμάτια πάνε όλοι. ;) Μετά μιλάει η αναλογία ίππων/κιλό. Αν το ένα όχημα έχει 1:1 και το άλλο έχει 1:6 νομίζω είναι σαν να χαιρόμαστε που κερδίζουμε στο τρέξιμο τον 4 μηνών γιο μας.

THEOD
28/11/2022, 15:43

Μην είσαι τόσο σίγουρος... Σε καθημερινά ανοίγματα των 80-180 ναι ισχύει αυτόπου λές. Αλλά μετά τα 180-200 η καλύτερη αεροδυναμική των σπορ αυτοκινήτων τους δίνει το προβάδισμα ακόμα και όταν υστερούν στα κιλά/ίππο...Τα "αυτοκινητακια" με 250-300 + άλογα έχουν καλύτερα ανοίγματα στα 200+ άσχετα αν η αναλογία κιλών/ίππο παραμένει χειρότερη των μοτό

katsar
28/11/2022, 16:09
[QUOTE=THEOD;3149812"αυτοκινητακια" με 250-300 + άλογα έχουν καλύτερα ανοίγματα στα 200+ άσχετα αν η αναλογία κιλών/ίππο παραμένει χειρότερη των μοτό[/QUOTE]
Suzuki GSX-R1300 Hayabusa likes this post.
:beer::wave2:

RaGe_Raptor
28/11/2022, 16:51
Μην είσαι τόσο σίγουρος... Σε καθημερινά ανοίγματα των 80-180 ναι ισχύει αυτόπου λές. Αλλά μετά τα 180-200 η καλύτερη αεροδυναμική των σπορ αυτοκινήτων τους δίνει το προβάδισμα ακόμα και όταν υστερούν στα κιλά/ίππο...Τα "αυτοκινητακια" με 250-300 + άλογα έχουν καλύτερα ανοίγματα στα 200+ άσχετα αν η αναλογία κιλών/ίππο παραμένει χειρότερη των μοτό

205 στο κοντέρ η 2α.
Ξέρεις πως ανοίγει με 3η? Δεν κάθεται κανένα κουτί με 250-300 (ούτε καν με 500 άλογα) δίπλα.
Πάνω από τα 280kmh το συζητάμε.

RaGe_Raptor
28/11/2022, 16:58
Ε ναι, αλλά στην ευθεία και στα ανοιχτά κομμάτια πάνε όλοι. ;) Μετά μιλάει η αναλογία ίππων/κιλό. Αν το ένα όχημα έχει 1:1 και το άλλο έχει 1:6 νομίζω είναι σαν να χαιρόμαστε που κερδίζουμε στο τρέξιμο τον 4 μηνών γιο μας.
Στην ευθεία πάνε *όλοι. Στα ανοιχτά κομμάτια λίγοι. Στα μέτρια λιγότεροι. Τα κλειστά-κλειστά είναι για τα κουτιά. Και τα μοταρντ .
Έγινε 4 μηνών? Να σου ζήσει!

BLiTzER
28/11/2022, 17:03
Στην ευθεία πάνε *όλοι. Στα ανοιχτά κομμάτια λίγοι. Στα μέτρια λιγότεροι. Τα κλειστά-κλειστά είναι για τα κουτιά. Και τα μοταρντ .
Έγινε 4 μηνών? Να σου ζήσει!

Ευχαριστώ! 13 είναι. Στους 4 τον είχα άνετα, τώρα που ξεκινάει να περπατάει δεν τα βάζω μαζί του. :lol:

geioann
28/11/2022, 17:42
https://youtu.be/7tlxG1-aWtI

Παλιο αλλά καλό! Για όποιον θέλει να καταλάβει τη διαφορά 4 τροχών έναντι 2

RaGe_Raptor
28/11/2022, 17:44
https://youtu.be/7tlxG1-aWtI

Παλιο αλλά καλό! Για όποιον θέλει να καταλάβει τη διαφορά 4 τροχών έναντι 2

Καταλαβαίνεις (φαντάζομαι) ότι εδώ μιλάμε για ένα ανάποδο αεροπλάνο κι οχι ένα απλό 4τροχο.
Η μοτοσυκλέτα λόγω της φύσης της δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την αεροδυναμική σε αυτό τον βαθμό.

DoctoR_k6
28/11/2022, 17:46

Πανω απο 500 αλογα μπορει να σταθει ικανοποιητικα ενα αμαξι. 250-300 δεν κανουν τιποτα.
Τα 1000αρια ειδικα 300ριζουν για πλακα. Οι πρωτες 4 ταχυτητες ειναι κοντα 280 χλμ.

Ευχαριστώ! 13 είναι. Στους 4 τον είχα άνετα, τώρα που ξεκινάει να περπατάει δεν τα βάζω μαζί του. :lol:

Καλα ετοιμασου γυρω στα 2 που θα παταει καλα κ σταθερα...εκει να δεις τι σημαινει τρεξιμο!! :lol:

Εν τω μεταξυ καπου χαθηκε η μπαλα/το νοημα της κουβεντας.
Δεν αντιλεγει κανεις για το ποιος θα κινηθει γρηγοροτερα με αναλογιες κλπ κλπ.
Μιλαμε οτι με ενα οχημα που κανεις τα παντα δεν μπορει να σου σταθει διπλα σου κανενα αμαξι στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Κ γω θα ηθελα να εχω μια gt3 η ενα skyline αλλα δεν εχει 10-15Κ. Μην σταθουμε σε συντηρηση κλπ κλπ γιστι κ εκει κλαμα εχει (οχι υπερ των αμαξιων ).

rainmike
28/11/2022, 18:42
Πανω απο 500 αλογα μπορει να σταθει ικανοποιητικα ενα αμαξι. 250-300 δεν κανουν τιποτα.
Τα 1000αρια ειδικα 300ριζουν για πλακα. Οι πρωτες 4 ταχυτητες ειναι κοντα 280 χλμ.

Καλα ετοιμασου γυρω στα 2 που θα παταει καλα κ σταθερα...εκει να δεις τι σημαινει τρεξιμο!! :lol:

Εν τω μεταξυ καπου χαθηκε η μπαλα/το νοημα της κουβεντας.
Δεν αντιλεγει κανεις για το ποιος θα κινηθει γρηγοροτερα με αναλογιες κλπ κλπ.
Μιλαμε οτι με ενα οχημα που κανεις τα παντα δεν μπορει να σου σταθει διπλα σου κανενα αμαξι στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Κ γω θα ηθελα να εχω μια gt3 η ενα skyline αλλα δεν εχει 10-15Κ. Μην σταθουμε σε συντηρηση κλπ κλπ γιστι κ εκει κλαμα εχει (οχι υπερ των αμαξιων ).

Μαρεσει που το συζηταμε κιολας.
Ειναι απολυτως λογικο οι μοτοσυκλετες στην πλειοψηφια τους να επιταχυνουν πιο γρηγορα απο ενα αντιστοιχο αμαξι.
Για αυτο και οσοι γουσταρουν ταχυτητα παιρνουν μοτο.
Με ενα ικανοποιητικο budgeτ εχουν τρελες ταχυτητες και επιταχυνσεις και ολα αυτο εργοστασιακα χωρις μοντες
Τωρα το τι ειναι ενα αντιστοιχο αμαξι θα ελεγα ενα αμαξι που κοστιζει τα διπλα απο.μια μοτο.
Γιατι το να συγκρινουμε h2r με bugatti ,μιλαμε για πανω απο 10 φορες πανω την αξια.

peterTHErider
28/11/2022, 18:42

Ποιός έχει 1:1??
Επειδή το λέτε όλοι για την αναλογία κιλών ανά ίππο η μηχανή έχει 195 άλογα τροχό.το βάρος ΜΕ τον αναβάτη ΜΕ φουλ εξοπλισμό είναι περίπου 285+ κιλά.πείτε μου πάλι για την αναλογία...

Όσο για τα πόσα άλογα χρειάζονται σε αμάξι για να κάτσει δίπλα σε καλό ss απλά ξαναδείτε το βίντεο.η φερράρι έχει 1000 άλογα και μένει σχετικά ευκολα πίσω...

BLiTzER
28/11/2022, 18:51
Ναι, αλλά μέχρι την πρώτη στροφή. :D

νεοσσός
28/11/2022, 19:05
Πάντως όποιος θέλει καλές επιδόσεις στην ευθεία και στις στροφές, καλύτερα να δώσει πεντακώσσα χιλιάρικα για Ferrari SF90, παρά σαράντα χιλιάρικα για BMW M1000RR. Θα πηγαίνει στεγνός στη δουλειά του τώρα που άρχισαν οι βροχές, έχει τετρακίνηση για να μην κολλάει στο χιόνι και ηλεκτροκίνηση για να μην καίει πολύ. Παίζει να περνάει και κάτω από την μπάρα του parking των super market, ώστε να μη χρειάζεται να κόβει ταχύτητα.

rainmike
28/11/2022, 20:18
Ρε φιλαρακι το bmw 1000rr εχει τελη κυκλοφοριας 135 ευρω και δεν αποτελει καν τεκμηριο διαβιωσης.Η φεραρι ποσο εχει?
Ενα bmw rr μπορει να το παρει ενας υπαλληλος
Την φεραρι θα την παρει ο παμπλουτος και το αστειο ειναι οτι παιζει να πιει και τσαγακι απο κανα τσακαλακι με 1000αρι ss.

DoctoR_k6
28/11/2022, 20:21
Ναι, αλλά μέχρι την πρώτη στροφή. :D

Θα έχει τοοοση απόσταση μέχρι την πρώτη στροφή που μπορεί να το σβήσει κ να το πάει με τα πόδια...:D

Νεοσσε καλή ιδέα η SF90 για commuting. :bawl:

BLiTzER
28/11/2022, 20:29
Ρε φιλαρακι το bmw 1000rr εχει τελη κυκλοφοριας 135 ευρω και δεν αποτελει καν τεκμηριο διαβιωσης.Η φεραρι ποσο εχει?
Ενα bmw rr μπορει να το παρει ενας υπαλληλος
Την φεραρι θα την παρει ο παμπλουτος και το αστειο ειναι οτι παιζει να πιει και τσαγακι απο κανα τσακαλακι με 1000αρι ss.

Ναι, επειδή οι δρόμοι είναι γεμάτοι με τσακάλια με δίκυκλα μπεμβέ.

rainmike
28/11/2022, 20:38
Ναι, επειδή οι δρόμοι είναι γεμάτοι με τσακάλια με δίκυκλα μπεμβέ.

Εστω ενας μπαρμπας που αργησε να ωριμασει

Xlitos
29/11/2022, 00:52
Το πιο γρηγορο αμαξι+οδηγο που εχω πετυχει κα ιδεν μπορουσα να τον φτασω με τιποτα ηταν οταν κατεβαινα απο Πεντελη Nεα Μακρη με το cbr600f καπου το 2006.Ηταν αγωνιστικο subaru sti με νουμερα πανω μαλλον ειχε βγει για προπονηση...Εκει ειδα πρωτη φορα live τι σημαινει να μπαινει με τρελη φορα ενα αμαξι,να κολλαει κατω και να μη κουνιεται εκατοστο απο τη γραμμη του.Βεβαια υπηρχε ενα θεμα.Ειχαμε ορατοτητα και ο τυπος χρησιμοποιησε ολο το πλατος του δρομου,δηλαδη και το αντιθετο ρευμα.Κατι που εγω δε κανω γενικως.Μολις προσπαθησα να το κανω κι εγω για να μεινω κοντα του, ειδα σε αρκετες στροφες να εχω προβλημα γιατι οταν ημουν στα φρενα επρεπε να τα αφησω και να τα ξαναπιασω γιατι περναγα πανω απ οτην διαχωριστικη γραμμη που γλιστραει.Το subaru την παταγε στα φρενα χωρις προβλημα,εγω θα εχανα το μπροστινο...Αρα παπαλα οτι και να εκανα ειχα χασει απο τις λαστιχαρες του subaru.Καλα δικαιολογιες τωρα,δε νομιζω ποτε να νικαγα εναν αγωνιζομενο με αγωνιστικο subaru.
Αυτη ηταν και η μοναδικη φορα που θυμαμαι να με περασε στα ισα αμαξι.Αλλα γενικα το ευχαριστιομουν ειτε με περναγε το subaru ειτε περναγα ενα audi rs που εκανε ντριφτ στις στροφες του Διονυσου.Ακριβως επειδη σπανια ασχολουνται οι κουτακηδες με μηχανες εχει πλακα οταν τυχαινουν αυτα τα friendly contests.

Bowleno
30/11/2022, 13:13
Το πιο γρηγορο αμαξι+οδηγο που εχω πετυχει κα ιδεν μπορουσα να τον φτασω με τιποτα ηταν οταν κατεβαινα απο Πεντελη Nεα Μακρη με το cbr600f καπου το 2006.Ηταν αγωνιστικο subaru sti με νουμερα πανω μαλλον ειχε βγει για προπονηση...Εκει ειδα πρωτη φορα live τι σημαινει να μπαινει με τρελη φορα ενα αμαξι,να κολλαει κατω και να μη κουνιεται εκατοστο απο τη γραμμη του.Βεβαια υπηρχε ενα θεμα.Ειχαμε ορατοτητα και ο τυπος χρησιμοποιησε ολο το πλατος του δρομου,δηλαδη και το αντιθετο ρευμα.Κατι που εγω δε κανω γενικως.Μολις προσπαθησα να το κανω κι εγω για να μεινω κοντα του, ειδα σε αρκετες στροφες να εχω προβλημα γιατι οταν ημουν στα φρενα επρεπε να τα αφησω και να τα ξαναπιασω γιατι περναγα πανω απ οτην διαχωριστικη γραμμη που γλιστραει.Το subaru την παταγε στα φρενα χωρις προβλημα,εγω θα εχανα το μπροστινο...Αρα παπαλα οτι και να εκανα ειχα χασει απο τις λαστιχαρες του subaru.Καλα δικαιολογιες τωρα,δε νομιζω ποτε να νικαγα εναν αγωνιζομενο με αγωνιστικο subaru.
Αυτη ηταν και η μοναδικη φορα που θυμαμαι να με περασε στα ισα αμαξι.Αλλα γενικα το ευχαριστιομουν ειτε με περναγε το subaru ειτε περναγα ενα audi rs που εκανε ντριφτ στις στροφες του Διονυσου.Ακριβως επειδη σπανια ασχολουνται οι κουτακηδες με μηχανες εχει πλακα οταν τυχαινουν αυτα τα friendly contests.

Το ότι έμπαινε ολόκληρος στο αντίθετο ρεύμα σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο με στροφές (η ορατότητα ΔΕΝ αποτελεί επ΄ουδενί δικαιολογία) δεν το εξετάζουμε, έτσι; :rolleyes:

νεοσσός
30/11/2022, 14:03
Αυτή τη διαδρομή κάναμε το Σάββατο. Απλά κάπως πιο αργά, επειδή δεν βρήκαμε στο δρόμο σουμπαρού να δίνει ρυθμό. :p

panavour
30/11/2022, 14:10
Αυτή τη διαδρομή κάναμε το Σάββατο. Απλά κάπως πιο αργά, επειδή δεν βρήκαμε στο δρόμο σουμπαρού να δίνει ρυθμό. :p

Κι αυτός με το σουμπαρου για αυτό δεν ήρθε αν και το ήθελε, γιατί τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα έχει ουρές αυτοκινήτων.

BLiTzER
30/11/2022, 14:52
Μην τον πετύχω με το Τζαζ.

panavour
30/11/2022, 14:56

Θα τον τζαζεψεις,απ' τα γέλια που θα ρίξει.

THRESH
30/11/2022, 15:01
ναι αλλά στο επεισοδιο 13 , 2η σεζόν του Initial D , φαινεται ξεκαθαρα το τρικ που κάνει το προσθιοκίνητο εναντι του τετρακίνητου και κερδίζει το Penteli Touge

telegonos
30/11/2022, 16:39

Σε δρομο με κλειστές στροφές, μηδαμινές ευθείες, κακή άσφαλτο, οχι ιδανικές καιρικές συνθήκες, το αυτοκίνητο, ακόμα και ένα μέτριο, νικάει εύκολα ρε συ.

Nitse3
30/11/2022, 17:03
Τι τζαζ και μπλουζ, ένα fiesta st δεν είχες;;

BLiTzER
30/11/2022, 18:55
Έκλεβα εκκλησίες με το ST και το αντάλλαξα για την πρόκληση.

νεοσσός
30/11/2022, 18:55
Τι τζαζ και μπλουζ, ένα fiesta st δεν είχες;;

ΥΓ. Ο χορχοδειλος δεν είχε Φιέστα;
Το Jazz πόθεν προέκυψε; :rolleyes:
:lol:

Μέχρι το Σάββατο είχε διπλό NC 700. Σήμερα δεν ξέρω...

Nitse3
30/11/2022, 19:20
Μήπως είναι καμιά έκδοση mugen;;

νεοσσός
30/11/2022, 20:30
Από βελτιώσεις είδα μόνο προσθήκη αλεξήλιου με σχέδιο αρκουδάκι για το πίσω αριστερό κάθισμα.

BLiTzER
30/11/2022, 20:45
Τρου στόρι. Διαθέτει επίσης παιδικά καρεκλάκια. Βοηθάνε το πίσω μέρος να πατάει καλύτερα.

Nitse3
30/11/2022, 20:52
Δύο καρεκλακια;;;;;;;;;;;

AristidisZ
30/11/2022, 20:53
Δύο καρεκλακια;;;;;;;;;;;
Για το μπαλαντζαρισμα

νεοσσός
06/12/2022, 15:48

Κι αυτός με το σουμπαρου για αυτό δεν ήρθε αν και το ήθελε, γιατί τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα έχει ουρές αυτοκινήτων.

Το Subaru ξαναχτυπάει (https://www.youtube.com/watch?v=LXzPkkQirnM). Πολλά τα άλογα Άρη...

basilis_k6
06/12/2022, 16:18
Το Subaru ξαναχτυπάει (https://www.youtube.com/watch?v=LXzPkkQirnM). Πολλά τα άλογα Άρη...

τζιζους κρΑιστ! :eyepop:

υπερπαραγωγη μιλάμε. φοβερο...

BLiTzER
06/12/2022, 20:09
Ευτυχώς δε συνάντησε κάνα 1000άρι SS στον δρόμο, να βάλει τα κλάματα.

est
06/12/2022, 20:24
Άντεξε πολύ ξύλο το Σουμπαρού!
(Οι λήψεις έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!)

katsar
06/12/2022, 20:33
Άσε τα άλογα, κατάλαβες ΠΟΙΟΣ οδηγάει το Subaru; :wave2:

νεοσσός
06/12/2022, 20:35
Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι το ίδιο Subaru σε όλα τα πλάνα ή τουλάχιστον πόσες επισκευές και αντικαταστάσεις διαφόρων μερών του χρειάστηκαν για να βγουν όλα τα γυρίσματα. Σίγουρα τα spoiler και οι προφυλακτήρες με τις βάσεις τους ξανατοποθετήθηκαν/επισκευάστηκαν αρκετές φορές, ενώ και οι αναρτήσεις δεν ξέρω πόσα άλματα έβγαζε το κάθε σετ. Τα λάστιχα θεωρούμε αυτονόητο ότι είναι μερικές τετράδες για τα γυρίσματα.

Οι λήψεις είναι πράγματι πολύ καλές. Η υλοποίηση τέτοιων φαντασμαγορικών πλαγιολισθήσεων με διάφορα σενάρια, είχε ξεκινήσει με τον Ken Block , αλλά τα τελευταία χρόνια οδηγεί ο Travis Pastrana. Θεωρώ ότι οι λήψεις του Ken Block ήταν καλύτερες.

BLiTzER
06/12/2022, 20:44
Άσε τα άλογα, κατάλαβες ΠΟΙΟΣ οδηγάει το Subaru; :wave2:

Το αστείο είναι ότι τον "ακολουθώ" χρόνια τώρα και πριν λίγες μέρες περιέγραφε τους τραυματισμούς από την πτώση που δείχνει στην εισαγωγή. Μόνο άουτς.

νεοσσός
06/12/2022, 20:50
Το αστείο είναι ότι τον "ακολουθώ" χρόνια τώρα ...
Με το Jazz;

Άσε τα άλογα, κατάλαβες ΠΟΙΟΣ οδηγάει το Subaru; https://www.moto.gr/forums/images/motogr/smilies/abwave.gif
Ο Παστράνας.

PaNick67
06/12/2022, 20:58
Με το Jazz;

Ναι, και ο Τραβις πεζός.

RaGe_Raptor
06/12/2022, 21:01
Ευτυχώς δε συνάντησε κάνα 1000άρι SS στον δρόμο, να βάλει τα κλάματα.

Εκεί στην ευθεία θα τον πέρναγα με +21mph :bawl:

est
07/12/2022, 12:18
Και μετά; Άλμα;; :eek:

Xlitos
07/12/2022, 18:51
:a014:

https://www.youtube.com/shorts/5gIHRTlJxyY

katsar
07/12/2022, 19:45
Στο βίντεο που είδαμε πριν λίγο καιρό με τον Ghost Rider ( https://www.youtube.com/watch?v=qXiIJ32kaZU )
ποιο ΙΧ και ποιος πιλότος θα έκανε πιο γρήγορα την διαδρομή;Με κίνηση,όπως στο βίντεο.
Κανένα και κανείς λέω εγώ ,περνάει με 290 ανάμεσα από ΙΧ και τα πλευρικά κάγκελα.
we win.

νεοσσός
07/12/2022, 20:09
Καταλήγουμε λοιπόν ότι οι μοτοσυκλέτες είναι πιο γρήγορες από τα αμάξια, όταν υπάρχει κίνηση στους δρόμους.

Θα επιβεβαιωθεί και επίσημα, όταν στο μέλλον θεσπιστεί 0-400 με μποτιλιάρισμα ή αγώνες σε πίστα με φανάρια και διασταυρώσεις με φορτηγά.

BLiTzER
07/12/2022, 20:11
Επίσης αν έχει κίνηση και πολλά φανάρια, πιο γρήγορος είναι ο πεζός.

RaGe_Raptor
07/12/2022, 20:21
α,να μου χαθείτε κουτάκηδες...:bawl:

νεοσσός
07/12/2022, 21:03
Endo με ταξί, υφίστανται αγώνες μέσα στην κίνηση του αστικού ιστού, αλλά για ποδήλατα και αποκαλούνται alleycat races (https://www.youtube.com/watch?v=PmEWES8zKn4). Θαρρώ ότι έχουν γίνει και στην Αθήνα.

katsar
07/12/2022, 21:23
:lol:
439911

Nitse3
07/12/2022, 22:12
Στο βίντεο που είδαμε πριν λίγο καιρό με τον Ghost Rider ( https://www.youtube.com/watch?v=qXiIJ32kaZU )
ποιο ΙΧ και ποιος πιλότος θα έκανε πιο γρήγορα την διαδρομή;Με κίνηση,όπως στο βίντεο.
Κανένα και κανείς λέω εγώ ,περνάει με 290 ανάμεσα από ΙΧ και τα πλευρικά κάγκελα.
we win.

Τη μισή δουλειά την κάνει το legendary. :-) Στα σχόλια λένε ότι ο τύπος είναι 54. Φακ

Xlitos
08/12/2022, 06:38
Καταλήγουμε λοιπόν ότι οι μοτοσυκλέτες είναι πιο γρήγορες από τα αμάξια, όταν υπάρχει κίνηση στους δρομους.

Δε καταλήγουμε πουθενά ολα σχετικά είναι https://m.youtube.com/watch?v=uj0ZyQhROBE

panavour
09/12/2022, 13:43
Δε καταλήγουμε πουθενά ολα σχετικά είναι https://m.youtube.com/watch?v=uj0ZyQhROBE

Ναι με 1280 ίππους/τόνο η μηχανή ήταν πιο γρήγορη 3 δευτερόλεπτα από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με 280 ίππους/ τόνο,και 7 δευτερόλεπτα από ένα αμάξι πολυτελείας με 480 ίππους/τόνο.Μεγα κατόρθωμα.Ηθικον δίδαγμα ένα καλοφτιαγμένο αγωνιστικό,σε ξεφτιλιζει ειδικά εκτός πίστας.

DoctoR_k6
09/12/2022, 14:25
Ναι με 1280 ίππους/τόνο η μηχανή ήταν πιο γρήγορη 3 δευτερόλεπτα από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με 280 ίππους/ τόνο,και 7 δευτερόλεπτα από ένα αμάξι πολυτελείας με 480 ίππους/τόνο.Μεγα κατόρθωμα.Ηθικον δίδαγμα ένα καλοφτιαγμένο αγωνιστικό,σε ξεφτιλιζει ειδικά εκτός πίστας.

Μαλλον δεν εχεις στριψει ποτε σου με μοτοσυκλετα με πολλα χλμ κ επισης με ενα αυτοκινητο για να καθεσαι κ να αναφερεις αναλογιες ανα ιππο λες κ μιλαμε για κοντρες σε ευθεια...
Αλλο ηταν το νοημα της υποθεσης σε αυτο που παρεθεσε ο Xlitos.

panavour
09/12/2022, 15:47
Μαλλον δεν εχεις στριψει ποτε σου με μοτοσυκλετα με πολλα χλμ κ επισης με ενα αυτοκινητο για να καθεσαι κ να αναφερεις αναλογιες ανα ιππο λες κ μιλαμε για κοντρες σε ευθεια...
Αλλο ηταν το νοημα της υποθεσης σε αυτο που παρεθεσε ο Xlitos.

Μέχρι 180 εχω στρίψει,να τ'αφήσω,που λένε και οι χασάπηδες.;;;και με αυτοκίνητο και με μηχανή.

RaGe_Raptor
09/12/2022, 16:01
Μέχρι 180 εχω στρίψει,να τ'αφήσω,που λένε και οι χασάπηδες.;;;και με αυτοκίνητο και με μηχανή.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σχετικό είναι αυτό.
Απλά δεν γνωρίζεις αυτά που δεν γνωρίζεις.
Το παρακάτω γράφημα ίσως σε βοηθήσει.

DoctoR_k6
09/12/2022, 17:49

Μάλλον δεν είναι αρκετά για να συνεχιστεί η κουβέντα...

panavour
09/12/2022, 18:04
Μάλλον δεν είναι αρκετά για να συνεχιστεί η κουβέντα...

Τότε να μην συνεχισθεί.Φανταζομαι θα την συνεχίσετε οι άνω των 180.Καλη συνέχεια λοιπόν,με την πλειάδα των άνω των 180.

RaGe_Raptor
09/12/2022, 18:14
"-φιλε, υπάρχει περίπτωση μια μοτοσυκλέτα να είναι πιο γρήγορη από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ακόμα και σε πίστα.

-σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε, εγώ έχω στρίψει με 180"

:bawl:

peterTHErider
09/12/2022, 19:21
"-φιλε, υπάρχει περίπτωση μια μοτοσυκλέτα να είναι πιο γρήγορη από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ακόμα και σε πίστα.

-σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε, εγώ έχω στρίψει με 180"

:bawl:

:bawl::bawl:

νεοσσός
09/12/2022, 19:27
Υπάρχουν καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα για πίστα, σε σχέση με το Civic του βίντεου, που το συγκρίνουν με αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Και δεν αναφέρομαι σε F1.

Δεν έχω στρίψει με 180, αλλά τολμώ να εκφέρω άποψη. :p

Α, και πού 'στε; Μη γκόβετε τεταρτημόρια από τα διαγράμματα...

439948

kostaskk
09/12/2022, 19:59
Μέχρι να βάλουν κινητα φτερά, όταν η μοτό είναι όρθια αλλά κύριος όταν είναι πλαγιασμενη να δίνουν κάθετη δύναμη στους τροχούς όσο στρίβει.

PaNick67
10/12/2022, 08:58
Ο καθενας μπορει να ισχυριζεται ο,τι αγαπαει αλλα τα νουμερα λενε αλλα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Circuit_de_Barcelona-Catalunya#Lap_records

Οι χρονοι σε μια πιστα που τρεχουν αυτοκινητα, μοτοσυκλετες, μονοθεσια. Αν πιασουμε την περιοδο "Grand Prix Circuit (2007–2020) & Motorcycle Circuit (2016–2017): 4.655 km" οι ταχυτερες μοτοσυκλετες του MotoGP ειναι στην 16η θεση

Κατι αναλογο και στο Silverstone οπου την ταχυτερη μοτο απο το ταχυτερο αυτοκινητο τις χωριζει σχεδον ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Silverstone_Circuit#Lap_records

Ο δρομος ειναι αλλη ιστορια, ειναι ποσο θες να ρισκαρεις, ποσο πιεζεις, οι μεταβλητες αλλαζουν συνεχεια

RaGe_Raptor
10/12/2022, 09:34
Η μοτοσυκλέτα λόγω της φύσης της δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την αεροδυναμική στον βαθμό που μπορούν τα κάθε είδους 4τροχα.
Βάλε και την διαφορά στο contact patch και δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτε άλλο
(Vol. 3.456)

leftos
10/12/2022, 10:03
Νομίζω οτι δεν έχει ανέβει αυτό το βίντεο απο ελληνική πραγματικότητα και δρόμο που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε.
Το είχα βρεί παλιότερα απο ανεβασμένο απο τον μηχανόβιο αλλά τώρα δεν το βρίσκω και στα σχόλια απο κάτω έγραφάν οτι αυτός με αμάξι evo ήταν οδηγός αγώνων μεγάλος σε ηλικία που είχε το αυτοκίνητο.
Η ποιότητα είναι κακή αλλά το συμπέρασμα βγαίνει. Το βίντεο το πρώτο που έχει ανέβει απο τον μοτοσυκλετιστή θυμάμαι οτι είναι καλύτερη η εικόνα.
Φυσικά το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό. Στο 2:38 ξεκινάει όλη η φάση που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή αυτοκίνητο και μοτο. Και απο εκεί πιστέυω οτι αν δεν έβρισκε άλλο αυτοκίνητο το evo δεν θα τον έβλεπε ξανά το μηχανάκι.
Απολάυστε.

https://www.youtube.com/watch?v=ucEf6fYl17E&list=PL4F32F61B21422186&index=7&ab_channel=NantiaReport

RaGe_Raptor
10/12/2022, 10:42
Νομίζω οτι δεν έχει ανέβει αυτό το βίντεο απο ελληνική πραγματικότητα και δρόμο που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε.
Το είχα βρεί παλιότερα απο ανεβασμένο απο τον μηχανόβιο αλλά τώρα δεν το βρίσκω και στα σχόλια απο κάτω έγραφάν οτι αυτός με αμάξι evo ήταν οδηγός αγώνων μεγάλος σε ηλικία που είχε το αυτοκίνητο.
Η ποιότητα είναι κακή αλλά το συμπέρασμα βγαίνει. Το βίντεο το πρώτο που έχει ανέβει απο τον μοτοσυκλετιστή θυμάμαι οτι είναι καλύτερη η εικόνα.
Φυσικά το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό. Στο 2:38 ξεκινάει όλη η φάση που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή αυτοκίνητο και μοτο. Και απο εκεί πιστέυω οτι αν δεν έβρισκε άλλο αυτοκίνητο το evo δεν θα τον έβλεπε ξανά το μηχανάκι.
Απολάυστε.

https://www.youtube.com/watch?v=ucEf6fYl17E&list=PL4F32F61B21422186&index=7&ab_channel=NantiaReport

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Αν κ το gsxr κρατάει απόσταση ασφαλείας στις επιταχύνσεις.

katsar
10/12/2022, 11:00
Καλά ειδικά αυτά τα οχήματα που τρέχουν F1 δεν τα λες και ''car''.
Και αφού μιλάμε για γκάζια και οχήματα εκατοντάδων χιλιάδων ε ας βάλουμε στο παιχνίδι και κάτι τέτοιο , https://motorbike.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B1/mtt-420rr-%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-220-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-440-km-h/

Για όποιον θυμάται το Υ2Κ με το μοτέρ από..ελικόπτερο, ε βγάλαν και άλλο μοντέλο , Η νέα MTT 420RR συνεχίζει να κινείται από έναν αεριωθούμενο κινητήρα Rolls Royce Allison, που τώρα όμως παράγει 420 ίπους στις 52.000 rpm και ροπή 67,8 kgm σε πολύ λογικές στροφές… τις μόλις 2.000 rpm! Δύο χιλιάδες η μέγιστη ροπή, πενήντα δύο χιλιάδες η μέγιστη ιπποδύναμη. ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ζυγίζει μόλις 227 κιλά! Ο κινητήρας κινείται μέσω ενός μείγματος ντίζελ και κηροζίνης. Παρότι η πραγματική τελική ταχύτητα της δεν είναι άγνωστη προς το παρόν, έγκυρες πηγές αποκαλύπτουν ότι ξεπερνάει τα 440 km/h.
439965

νεοσσός
10/12/2022, 11:46
Εικάζω ότι το προανεφερθέν μοτοσακό με τα εντυπωσιακά στοιχεία ισχύος, δεν μπορεί να στρίψει τόσο καλά όσο τα SBK και τελικά θα έχει χειρότερα γυρολόγια. Το είπε πιο πάνω RaGe_Raptor, ότι το πιο σημαντικό μειονέκτημα των μοτοσυκλετών είναι η έλλειψη κατακόρυφης δύναμης αεροδυναμικά, ώστε να αυξάνεται η τριβή (περισσότερη κάθετη αντίδραση).

DoctoR_k6
10/12/2022, 11:50
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Αν κ το gsxr κρατάει απόσταση ασφαλείας στις επιταχύνσεις.

Αυτο το EVO αν θυμαμαι καλα (οταν πρωτοειχε βγει) το βιντεο ηταν παρα πολλων αλογων... (δεν μιλαμε για 400-500).
Ο αναβατης αν δεν κανω λαθος εγραφε κ γραφει εδω μεσα...Αν το δει μπορει να το γραψει η να το πει καποιος αλλος που ''γνωριζει''.

Απλα να σας πω εχω ανοιξει με EVO γυρω στα 600 αλογα (κ απο σταση κ ρολαριστα) κ οταν σταματησαμε μερικα φαναρια παρακατω κ πιασαμε κουβεντα με τον οδηγο μου ειχε πει δεν το περιμενα οτι μπορει να εχει τοσο μεγαλη διαφορα με ενα 1000.
Πιστευα οτι θα ημουν πιο κοντα. Δικα του λογια αυτα...

katsar
10/12/2022, 11:53
Δεν μετράει, οι ''κόντρες'' γίνονται μόνο σε στροφές και ''γυρολόγια'' ;)

νεοσσός
10/12/2022, 12:00
Έχουμε ανεβάσει βίντεα και με 0-400 στο παρόν νήμα. Πάλι χάνουν τα μοτοσακά, λόγω μεταξονίου, επειδή σηκώνονται σούζα.

Στροφές δεν θέτε, 0-400 δεν θέτε, τι θέτε; (https://youtu.be/b3DyrDa99-A?t=33)

telegonos
10/12/2022, 12:05
Μέχρι να βάλουν κινητα φτερά, όταν η μοτό είναι όρθια αλλά κύριος όταν είναι πλαγιασμενη να δίνουν κάθετη δύναμη στους τροχούς όσο στρίβει.

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό, φτερά μεταβλητής κλίσης πολύ χαμηλά στο υψος του προφίλ του ελαστικού εκεί που ακουμπάει την άσφαλτο, που η κλίση ελέγχεται από υπολογιστικό σύστημα, τα οποία φτερά συνέχεια δημιουργούν άντωση προς τα κάτω στην κατακόρυφο, σε οποιαδήποτε κλίση της μοτοσυκλέτας.

439970

RaGe_Raptor
10/12/2022, 12:06
Έχουμε ανεβάσει βίντεα και με 0-400 στο παρόν νήμα. Πάλι χάνουν τα μοτοσακά, λόγω μεταξονίου, επειδή σηκώνονται σούζα.

Στροφές δεν θέτε, 0-400 δεν θέτε, τι θέτε; (https://youtu.be/b3DyrDa99-A?t=33)

Θεμε μια SF90 σε τιμή και λειτουργικά κόστη M1000RR.
Apples to apples.

RaGe_Raptor
10/12/2022, 12:11
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό, φτερά μεταβλητής κλίσης πολύ χαμηλά στο υψος του προφίλ του ελαστικού εκεί που ακουμπάει την άσφαλτο, που η κλίση ελέγχεται από υπολογιστικό σύστημα, τα οποία φτερά συνέχεια δημιουργούν άντωση προς τα κάτω στην κατακόρυφο, σε οποιαδήποτε κλίση της μοτοσυκλέτας.

439970

Όπως πάντα,αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ κι αιώνες.
439971

motojojo
10/12/2022, 12:26
Yamaha NIKEN (https://www.youtube.com/watch?v=WmI02nNl86w) γατακια!

kostaskk
10/12/2022, 12:50

439970

Εγώ το χω σκεφτεί να είναι στο πλάι,δηλαδή απέναντι από τις δισκοπλακες με την δύναμη να ενεργεί στον εξονα κέντρο τροχού.
439974

νεοσσός
10/12/2022, 13:15
Θεμε μια SF90 σε τιμή και λειτουργικά κόστη M1000RR.
Apples to apples.
Νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι αν μπει ο παράγοντας κόστος στη μέση, διαιρώντας επιδόσεις με το κόστος, οι μοτοσυκλέτες θα βγαίνουν πάντα κερδισμένες. Επίσης αν διαιρέσουμε την απόλαυση με το κόστος, πάλι ο λόγος θα είναι μεγαλύτερος στις μοτοσυκλέτες, αν και λίγο υποκειμενικό το τελευταίο.

Το ζήτημα της απόλαυσης ως προς το κόστος είναι αρκετά βαθύ και μπορεί να φέρει αρκετές ανατροπές στις επιλογές κάποιου αν σκεφθεί πόσα έχει θυσιάσει για να μπορεί να έχει πρόσβαση σε μερικές ακριβές απολαύσεις. Νομίζω ότι κάποιοι έχουν καταλήξει πως συμφέρει το ψάρεμα (με απλή πετονιά από την ακτή, όχι βάρκες κλπ). :p

BLiTzER
10/12/2022, 13:28
Αγόρια. Η σύγκριση του κόστους είναι τουλάχιστον αστεία, αφού στη μία περίπτωση αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο με 435594549088564 συστήματα, που κάνει τα πάντα, και στην άλλη αγοράζεις ένα ζευγάρι ρόδες και ένα τιμόνι. Είναι σαν να συγκρίνεις τιμές υπογείου στο Μενίδι με πολυκατοικία στο Χαλάνδρι. ΟΥΑΟΥ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!11

RaGe_Raptor
10/12/2022, 13:36
Αγόρια. Η σύγκριση του κόστους είναι τουλάχιστον αστεία, αφού στη μία περίπτωση αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο με 435594549088564 συστήματα, που κάνει τα πάντα, και στην άλλη αγοράζεις ένα ζευγάρι ρόδες και ένα τιμόνι. Είναι σαν να συγκρίνεις τιμές υπογείου στο Μενίδι με πολυκατοικία στο Χαλάνδρι. ΟΥΑΟΥ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!11

Σιγά ρε κουτάκια:bawl:

AristidisZ
10/12/2022, 13:40

Δηλαδή το αμάξι δεν είναι 4 ρόδες με ένα τιμόνι ;

BLiTzER
10/12/2022, 13:42
Δηλαδή το αμάξι δεν είναι 4 ρόδες με ένα τιμόνι ;

Η διαφορά ενός καλού, ακριβού αυτοκινήτου και μιας μοτοσικλέτας, όσον αφορά το κόστος, την αξία, το τι αγοράζεις με τα λεφτά σου, είναι 2 ρόδες;

Ρητορική. :p

νεοσσός
10/12/2022, 13:43
Η μοτοσυκλέτα δεν έχει σταχτοδοχείο, ούτε ηλιοροφή. :p