View Full Version : Μηχανη vs Car
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
telegonos
10/12/2022, 13:52
Η μοτοσυκλέτα δεν έχει σταχτοδοχείο, ούτε ηλιοροφή. :p
Μην ξεχνάς το ταμπλετ να παίζουν τα παιδιά το lemmings. Μιλάμε για ποιοτικές διαφορές τώρα, όχι αστεία.
AristidisZ
10/12/2022, 14:15
Η διαφορά ενός καλού, ακριβού αυτοκινήτου και μιας μοτοσικλέτας, όσον αφορά το κόστος, την αξία, το τι αγοράζεις με τα λεφτά σου, είναι 2 ρόδες;
Ρητορική. :p
Εξαρτάται τι συγκρίνεις
Ένα ακριβό BMW αυτοί κινητό θα το συγκρίνεις με μια ακριβή μηχανή BMW, δε θα συγκρίνουμε Ferrari με Daytona παπί…
Και στα δυο αγοράζεις τεχνολογία, αξιοπιστία (εντάξει αυτό τώρα υπό συζήτηση), εξοπλισμό, άνεση κτλ
Προφανώς όταν λέμε άνεση άλλο πράγμα το αυτοκίνητο και άλλο πράμα η μηχανή, αλλά αξία έχουν και τα δυο, δε καταλαβαίνω τι θες να πεις
DoctoR_k6
10/12/2022, 15:17
Κ αλλοι καναμε παιδια ρε Blitzer...αλλα δεν κοψαμε τα ''χερια''μας!! :bawl:
telegonos
10/12/2022, 15:25
Εκτίθεστε. ;)
Colonel Ourumov, εσύ;
rainmike
10/12/2022, 20:06
Αγόρια. Η σύγκριση του κόστους είναι τουλάχιστον αστεία, αφού στη μία περίπτωση αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο με 435594549088564 συστήματα, που κάνει τα πάντα, και στην άλλη αγοράζεις ένα ζευγάρι ρόδες και ένα τιμόνι. Είναι σαν να συγκρίνεις τιμές υπογείου στο Μενίδι με πολυκατοικία στο Χαλάνδρι. ΟΥΑΟΥ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!11
Αν θελεις να ανοιξεις παράνομη μπαρμπουτιέρα η υπόγα συμφέρει:D
panavour
11/12/2022, 09:49
Αν θελεις να ανοιξεις παράνομη μπαρμπουτιέρα η υπόγα συμφέρει:D
Όχι γιατί στο Χαλάνδρι είσαι υπεράνω υποψίας, ενώ στο Μενίδι είσαι ολόκληρος μιά υποψία.
Τα έλεγε και πριν κάνει παιδιά.
Εξαρτάται τι συγκρίνεις
Ένα ακριβό BMW αυτοί κινητό θα το συγκρίνεις με μια ακριβή μηχανή BMW, δε θα συγκρίνουμε Ferrari με Daytona παπί…
Και στα δυο αγοράζεις τεχνολογία, αξιοπιστία (εντάξει αυτό τώρα υπό συζήτηση), εξοπλισμό, άνεση κτλ
Προφανώς όταν λέμε άνεση άλλο πράγμα το αυτοκίνητο και άλλο πράμα η μηχανή, αλλά αξία έχουν και τα δυο, δε καταλαβαίνω τι θες να πεις
Δηλαδή, Αριστείδη, αν πάρεις ένα ακριβό μπεμβέ αυτοκίνητο και μια ακριβή μπεμβέ μοτοσικλέτα, το μόνο που θα έχεις παραπάνω στην πρώτη περίπτωση είναι 2 ρόδες, άρα το αυτοκίνητο θα έπρεπε να κοστίζει περίπου 1000€ περισσότερο από τη μοτοσικλέτα, σωστά; :lol: Προφανώς και τα 2 έχουν αξία, και αυτή πληρώνεις. Τα αυτοκίνητα έχουν 4πλάσια τιμή επειδή έχουν 4πλάσια αξία. ;) Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το επιχείρημα "ναι, αλλά το αυτοκίνητο είναι ακριβότερο" είναι παιδικό, γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι ακριβότερο, αφού αγοράζεις πολύ περισσότερα πράγματα σε ένα αυτοκίνητο.
Αυτό που οι μισοί νομίζετε ότι "κράζω" τις μοτοσικλέτες επειδή δεν έχω μία και ζηλεύω, ή επειδή έκανα παιδιά και... δεν ξέρω... rationalisation ή κάτι... εμ... δεν ισχύει. Φιλικά πάντα. Μια χαρά αντικειμενικότατος ήμουν πάντα και έβλεπα μπροστά μου. Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'όσο νομίζετε. Είναι απλά αλήθεια.
(δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά ε)
Τα έλεγε και πριν κάνει παιδιά.
Δηλαδή τι, δεν υπάρχει κάποια συνωμοσία από πίσω για να καταργηθούν οι αγαπημένες μας μοτοσικλέτες;!!1
telegonos
13/12/2022, 16:06
Που να μπει και σε ελικόπτερο τι θα λέει.
Νομίζω οτι δεν έχει ανέβει αυτό το βίντεο απο ελληνική πραγματικότητα και δρόμο που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε.
Το είχα βρεί παλιότερα απο ανεβασμένο απο τον μηχανόβιο αλλά τώρα δεν το βρίσκω και στα σχόλια απο κάτω έγραφάν οτι αυτός με αμάξι evo ήταν οδηγός αγώνων μεγάλος σε ηλικία που είχε το αυτοκίνητο.
Η ποιότητα είναι κακή αλλά το συμπέρασμα βγαίνει. Το βίντεο το πρώτο που έχει ανέβει απο τον μοτοσυκλετιστή θυμάμαι οτι είναι καλύτερη η εικόνα.
Φυσικά το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό. Στο 2:38 ξεκινάει όλη η φάση που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή αυτοκίνητο και μοτο. Και απο εκεί πιστέυω οτι αν δεν έβρισκε άλλο αυτοκίνητο το evo δεν θα τον έβλεπε ξανά το μηχανάκι.
Απολάυστε.
https://www.youtube.com/watch?v=ucEf6fYl17E&list=PL4F32F61B21422186&index=7&ab_channel=NantiaReport
Επειδή ο Νίκος είναι φίλος μου θα σου πω με βεβαιότητα πως το Σούνιο δεν το γνωρίζει καλά και δεν είναι ενδεικτικό το παράδειγμα (αν ήταν στον Άγιο θα κάναμε άλλη συζήτηση γιατί είναι απο τους πολύ γρήγορους οδηγούς).
Δες εδώ πως γίνεται πραγματικά γρήγορα η διαδρομή. Ενδεικτικά δες την τελευταία στροφή πριν την ευθεία που μπαίνω με +40km. Δε θα είχε καμία τύχη το Evo αλλά δυστυχώς εκείνη τη μέρα έλειπα!:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=rKYAb5wAIRE&t=8s
Έλα, πες μας τώρα ότι είχες βάλει και λάστιχα με τάκους στο CBR600RR. :p
DoctoR_k6
14/12/2022, 11:23
Έλα, πες μας τώρα ότι είχες βάλει και λάστιχα με τάκους στο CBR600RR. :p
K οτι πηγε με 180 κ ανω...
ΕΙναι γνωστο οτι τα σεμπεαρ κλεβουν 40-50χλμ στο κοντερ. :bawl:
KotsosDR
14/12/2022, 12:08
βάζετε που βάζετε βίντεο με evo ... βάλτε κανένα σωστό τουλάχιστον. :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=hw0KCSZ_ORw
https://www.youtube.com/watch?v=iSI7Uau3dd0
Τι δίτροχο να το ακολουθήσει δηλαδή?
... enjoy! :a016:
βάζετε που βάζετε βίντεο με evo ... βάλτε κανένα σωστό τουλάχιστον. :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=hw0KCSZ_ORw
https://www.youtube.com/watch?v=iSI7Uau3dd0
Τι δίτροχο να το ακολουθήσει δηλαδή?
... enjoy! :a016:
Γιατί υπάρχει περίπτωση να πετύχει κάποιος σε επαρχιακό δρόμο EVO full prototype στημένο για ακριβώς αυτή τη δουλειά με κλειστό το αντίθετο ρεύμα για να χωράει να πάει έτσι?:lol:
Σκέψου ότι πετυχαίνεις ένα EVO σε αυτή τη διαδρομή που προσπαθεί να πάει γρήγορα με γνώση όμως του ότι έρχονται και άλλοι απο το αντίθετο. Σε κανονική κυκλοφορία δηλαδή χωρίς να χρησιμοποιεί αντίθετο. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι τι θα συμβεί δε χρειάζεται να το πω.:D
Γενικότερα το θέμα είναι χαβαλεδίστικό προφανώς και δεν πρέπει να το παίρνει κανένας στα σοβαρά. Δεν υπάρχει VS παρά μόνο συνθήκες που ευνοείται η μηχανή ή το αυτοκίνητο. Οι νόμοι της φυσικής ευνοούν και θα ευνοούν πάντα το τετράτροχο απλά σε πραγματικές συνθήκες είναι δύσκολο να το χαρείς και σε πολλές περιπτώσεις πιο επικίνδυνο παρά την ασφάλεια που προσφέρει.
KotsosDR
14/12/2022, 14:56
Γιατί υπάρχει περίπτωση να πετύχει κάποιος σε επαρχιακό δρόμο EVO full prototype στημένο για ακριβώς αυτή τη δουλειά με κλειστό το αντίθετο ρεύμα για να χωράει να πάει έτσι?:lol:
Σκέψου ότι πετυχαίνεις ένα EVO σε αυτή τη διαδρομή που προσπαθεί να πάει γρήγορα με γνώση όμως του ότι έρχονται και άλλοι απο το αντίθετο. Σε κανονική κυκλοφορία δηλαδή χωρίς να χρησιμοποιεί αντίθετο. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι τι θα συμβεί δε χρειάζεται να το πω.:D
Γενικότερα το θέμα είναι χαβαλεδίστικό προφανώς και δεν πρέπει να το παίρνει κανένας στα σοβαρά. Δεν υπάρχει VS παρά μόνο συνθήκες που ευνοείται η μηχανή ή το αυτοκίνητο. Οι νόμοι της φυσικής ευνοούν και θα ευνοούν πάντα το τετράτροχο απλά σε πραγματικές συνθήκες είναι δύσκολο να το χαρείς και σε πολλές περιπτώσεις πιο επικίνδυνο παρά την ασφάλεια που προσφέρει.
Εδώ και πολλά χρόνια είμαι της άποψης ότι υπερβολικά γκάζια (όχι απλά γκάζια..) σε δημόσιο δρόμο με οποιοδήποτε όχημα = δημόσιος κίνδυνος .
Υπήρξα δημόσιος κίνδυνος στο παρελθόν; Φυσικά. Πλέον όμως αν τύχει να πετύχω evo (η οποιοδήποτε άλλο όχημα) σε δημόσιο δρόμο vα τρέχει σαν παλαβός, το λιγότερο που θα σκεφτώ είναι η χαρακτηριστική κίνηση κίνηση προετοιμασίας του φραπέ σε σέικερ ...
Στο θέμα μας ... οι συνθήκες που ευνοείται η μηχανή είναι λιγότερες από τις συνθήκες που ευνοείται το αυτοκίνητο , όπως και να έχει πάντως όταν και τα 2 είναι γρήγορα (σε άσφαλτο ή χώμα) η κ@υλα είναι η ίδια .
Εδώ και πολλά χρόνια είμαι της άποψης ότι υπερβολικά γκάζια (όχι απλά γκάζια..) σε δημόσιο δρόμο με οποιοδήποτε όχημα = δημόσιος κίνδυνος .
Υπήρξα δημόσιος κίνδυνος στο παρελθόν; Φυσικά. Πλέον όμως αν τύχει να πετύχω evo (η οποιοδήποτε άλλο όχημα) σε δημόσιο δρόμο vα τρέχει σαν παλαβός, το λιγότερο που θα σκεφτώ είναι η χαρακτηριστική κίνηση κίνηση προετοιμασίας του φραπέ σε σέικερ ...
Στο θέμα μας ... οι συνθήκες που ευνοείται η μηχανή είναι λιγότερες από τις συνθήκες που ευνοείται το αυτοκίνητο , όπως και να έχει πάντως όταν και τα 2 είναι γρήγορα (σε άσφαλτο ή χώμα) η κ@υλα είναι η ίδια .
Συμφωνώ απόλυτα για αυτό και πούλησα το διαόλι που είχα. Μπορείς να πας χαλαρά με αυτά τα μηχανήματα του διαόλου? Πρέπει να έχεις θητεύσει στο Θιβετ ξέρω γω !:lol:
DoctoR_k6
14/12/2022, 15:17
Συμφωνώ απόλυτα για αυτό και πούλησα το διαόλι που είχα. Μπορείς να πας χαλαρά με αυτά τα μηχανήματα του διαόλου? Πρέπει να έχεις θητεύσει στο Θιβετ ξέρω γω !:lol:
Nαι λες κ αν δεν εχεις γκαζι δεν μπορεις να πας σαν παλαβος...
Απλα οσο μεγαλωνουμε βαζουμε μυαλο...κομμενες οι 300αρες εντος αστικου ιστου!! :lol:
Μην νομιζεις οτι εχουμε παραλειψει το θεμα της τηλεμεταφορας σου απο την μια μερια της Ελλαδας στην αλλη... με συνοπτικες διαδικασιες. :bawl:
Crypto_85
14/12/2022, 16:01
μαζί σου φίλε! ολοι περάσαμε από το στάδιο του γκαζι στο φουλ αλλά χρειάζεται μέτρο πια σε όλα
Nαι λες κ αν δεν εχεις γκαζι δεν μπορεις να πας σαν παλαβος...
Απλα οσο μεγαλωνουμε βαζουμε μυαλο...κομμενες οι 300αρες εντος αστικου ιστου!! :lol:
Μην νομιζεις οτι εχουμε παραλειψει το θεμα της τηλεμεταφορας σου απο την μια μερια της Ελλαδας στην αλλη... με συνοπτικες διαδικασιες. :bawl:
Αν είχα κανένα 1000αρι με 35 λίτρα τεπόζιτο τότε θα μιλούσαμε για πραγματική τηλεμεταφορά και όχι για συνοπτικές διαδικασίες!:lol:
Δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες σελίδες του θέματος αλλά τελικά που έχουμε καταλήξει?
Να ξέρω αν θα πάρω supercar ή supersport:cool:
:lol:
RaGe_Raptor
15/12/2022, 06:54
Δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες σελίδες του θέματος αλλά τελικά που έχουμε καταλήξει?
Να ξέρω αν θα πάρω supercar ή supersport:cool:
SF90 πάρε. Να πιάνεις κ λίγο μπούτι,βρε αδερφέ.
SF90 πάρε. Να πιάνεις κ λίγο μπούτι,βρε αδερφέ.
Σωστός αλλά το μπούτι να είναι επίσης supermodel, όχι ότι κι ότι:D
Κι εκεί που έχεις περάσει το EVO IV στην Παλιά τη Φώκια και αισθάνεσαι γρήγορος, σε προσπερνάει ένα καθημερινό ηλεκτρικό hypercar (https://www.youtube.com/watch?v=TptzkkbC1vE) με ενεργητική κατακόρυφη δύναμη για επιπλέον πρόσφυση.
DoctoR_k6
15/12/2022, 14:54
Κι εκεί που έχεις περάσει το EVO IV στη Παλιά τη Φώκια και αισθένεσαι γρήγορος, σε προσπερνάει ένα καθημερινό ηλεκτρικό hypercar (https://www.youtube.com/watch?v=TptzkkbC1vE) με ενεργητική κατακόρυφη δύναμη για επιπλέον πρόσφυση.
Ενα τετοιο με περασε στην Κατεχακη τις προαλλες...ρε τα ατιμα ποσο γρηγορα βγηκανε στους δρομους. :lol:
Οπότε, αν θέλεις να πας πραγματικά γρήγορα, ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, είτε πας για Ferrari SF90 με πεντακώσσα χιλιάρικα, είτε για McMurtry Spéirling με 2 μύρια. Σίγουρα δεν παίρνεις CBR600RR ή GSXR1000 με 10-20 χιλιάρικα, διότι θα σε περνάνε για πλάκα.
DoctoR_k6
15/12/2022, 15:12
Οπότε, αν θέλεις να πας πραγματικά γρήγορα, ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις, είτε πας για Ferrari SF90 με πεντακώσσα χιλιάρικα, είτε για McMurtry Spéirling με 2 μύρια. Σίγουρα δεν παίρνεις CBR600RR ή GSXR1000 με 10-20 χιλιάρικα, διότι θα σε περνάνε για πλάκα.
Αυτο. Οπως ολοι οι καθημερινοι ανθρώποι... :D
Συμφέρει άλλωστε το ηλεκτρικό hypercar, εκεί που έχει φθάσει η τιμή της βενζίνης.
panavour
15/12/2022, 15:21
παρτε ενα παληο βιντεο 2 κιλα στον ιππο VS 4,5 κιλα στον ιππο.
https://www.youtube.com/watch?v=Ej9MkCSg59w
DoctoR_k6
15/12/2022, 15:28
Συμφέρει άλλωστε το ηλεκτρικό hypercar, εκεί που έχει φθάσει η τιμή της βενζίνης.
Κ το ρευμα πλεον...παει κ το ηλεκτρικο.
Κι εκεί που έχεις περάσει το EVO IV στην Παλιά τη Φώκια και αισθένεσαι γρήγορος, σε προσπερνάει ένα καθημερινό ηλεκτρικό hypercar (https://www.youtube.com/watch?v=TptzkkbC1vE) με ενεργητική κατακόρυφη δύναμη για επιπλέον πρόσφυση.
Σιγά μη φτάσει το ηλεκτρικό μέχρι το Σούνιο. Μέχρι τον Πάτροκλο θα έχει μείνει απο μπαταρία!:lol:
Nostradamus
15/12/2022, 18:34
Ενα τετοιο με περασε στην Κατεχακη τις προαλλες...ρε τα ατιμα ποσο γρηγορα βγηκανε στους δρομους. :lol:
Μήπως ήταν το ελληνικό που περιμένουμε ντε... Αλλά με ρεύματα και Πηνεία, γιατί ανεβήκανε και οι τιμές στις μπετζινες και άλλαξε τα σχέδια μπαμ μπαμ.. Κάνει τίποτε δοκιμές το προπαραγωγης.. :lol:
Επιτέλους κάτι πιο προσγειωμένο, νορμάλ έως Πόρσε τετράτροχα εναντίον γυναικείας μηχανής πόλης σαν τη δικιά μου :D
https://www.youtube.com/watch?v=lQ9FlON7EtU
Πολύ ευχάριστο βιντεάκι (για όσους δεν το ξέρουν, τα δύο δάχτυλα που ανταλλάσσουν στην αρχή είναι το δικό μας μεσαίο δάχτυλο στην Αγγλία :lol: )
Ωραίο βίντεο !
Ωραίες εκκινήσεις έκανε ο μάγκας :)
panavour
23/01/2023, 10:26
Ταχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές,όλα είναι σχέση βάρους προς ίππους,η το ανάποδο,όταν μιλάμε για κόντρα στην ευθεία.Απο κει καί πέρα όταν μπαίνουν στο κάδρο και οι στροφές, αλλάζει το τοπίο.
Manalishi
23/01/2023, 10:43
α ΡΕ γατάκια, ......δεν θα βγεί το Chaos....θα βγεί...
Αλήθεια, αυτό το ηλεκτρικό, είχε 3d printed πράγματα ή τίποτα κινεζιές μόνο?
Koenigsegg v Tesla Plaid v Turbo Hayabusa: DRAG RACE (https://www.youtube.com/watch?v=J6jMR7-NZMM)
https://www.youtube.com/watch?v=mm9Q0ery82o
RaGe_Raptor
27/02/2024, 20:15
εντελώς παλαβό BMW M4 με 1000 άλογα vs M1000RR.
δείτε στο τέλος γιατί η μηχανή έχασε ακόμα και το rolling race.
https://youtu.be/8NMgO1W6VXw?feature=shared
Τι; Πάλι έσπασε; :lol:
Υποσημείωση: το δίκυκλο έχει τα διπλάσια άλογα ανά κιλό.
panavour
27/02/2024, 21:18
https://youtu.be/8NMgO1W6VXw?feature=shared
Λογικον,και αναμενομενον.Η προσφυση ειναι η διπλη στο αυτοκινητο,ασχετα αν υπολειπεται στην σχεση βαρους προς ισχυ.
Το παράξενο είναι ότι έπαθε μηχανική βλάβη το μοτοσακό που ήταν στοκ και όχι το χαίβηλοι τιουντ αμάξι.
Το παράξενο είναι ότι έπαθε μηχανική βλάβη το μοτοσακό που ήταν στοκ και όχι το χαίβηλοι τιουντ αμάξι.
Ναι, επειδή το μηχανάκι είναι μπεμβέ.
Oh wait.
Πάντως εκεί που έχουν φθάσει οι ιπποδυνάμεις, έχουμε καταλήξει τα μοτοσακά να κερδίζουν μόνο όταν είναι μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός.
panavour
27/02/2024, 22:09
Πάντως εκεί που έχουν φθάσει οι ιπποδυνάμεις, έχουμε καταλήξει τα μοτοσακά να κερδίζουν μόνο όταν είναι μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός.
ανουσιες συγκρισεις ,ανευ νοηματος.Οκοσμος δεν ειναι μια ευθεια.Και το f16 στο τελος της ευθειας ,πιο γρηγορο ειναι,και λοιπον??:hunter:
RaGe_Raptor
27/02/2024, 22:11
χμ, δεν είμαι σίγουρος οτί θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα με ένα υγιές superbike, ειδικά στο rolling race αλλά κι αν ο αυτοκινητάς δεν έκλεβε σε όλες τις εκκινήσεις.
χμ, δεν είμαι σίγουρος οτί θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα με ένα υγιές superbike, ειδικά στο rolling race αλλά κι αν ο αυτοκινητάς δεν έκλεβε σε όλες τις εκκινήσεις.
Δεν κλέβει, αλλά έχει εκατοντάδες χιλιάδες εκκινήσεις με τους κανονισμούς του καναλιού και ρισκάρει για να ξεκινήσει γρήγορα. Ο κανονισμός τους ορίζει ότι το όχημα πρέπει να μην ξεκινήσει πριν ξεκινήσει η καθοδική κίνηση των χεριών. Οπότε δεν περιμένει να δει την κίνηση των χεριών, αλλά προσπαθεί να την προβλέψει. Ενίοτε ακυρώνονται κόντρες, όταν παραβαίνει τον κανόνα. Οπότε δεν έχει να χάσει κάτι, αφού απλά επαναλαμβάνουν τον αγώνα. Συμφωνώ όμως ότι έχει πλεονέκτημα λόγω εξοικείωσης.
ανουσιες συγκρισεις ,ανευ νοηματος.Οκοσμος δεν ειναι μια ευθεια.Και το f16 στο τελος της ευθειας ,πιο γρηγορο ειναι,και λοιπον??:hunter:
Άντε και έφθασες πρώτος στο τέρμα του Κηφισού με το ευδεκάκσι. Πού θα το παρκάρεις στον Πειραιά; Στην Πειραϊκή, για στο Μικρολίμανο;
RaGe_Raptor
27/02/2024, 22:54
Δεν κλέβει, αλλά έχει εκατοντάδες χιλιάδες εκκινήσεις με τους κανονισμούς του καναλιού και ρισκάρει για να ξεκινήσει γρήγορα. Ο κανονισμός τους ορίζει ότι το όχημα πρέπει να μην ξεκινήσει πριν ξεκινήσει η καθοδική κίνηση των χεριών. Οπότε δεν περιμένει να δει την κίνηση των χεριών, αλλά προσπαθεί να την προβλέψει. Ενίοτε ακυρώνονται κόντρες, όταν παραβαίνει τον κανόνα. Οπότε δεν έχει να χάσει κάτι, αφού απλά επαναλαμβάνουν τον αγώνα. Συμφωνώ όμως ότι έχει πλεονέκτημα λόγω εξοικείωσης.
το ίδιο λέμε, κλέβει :bawl:
panavour
27/02/2024, 23:23
το ίδιο λέμε, κλέβει :bawl:
και να μην εκλεβε,λογω προσφυσης παλι μπροστα θα ητανε,αμα το δεις η επιταχυνση του αυτοκινητου ειναι ακαριαια.
Επιπλέον, στις επιταχύνσεις από στάση κερδίζουν τις περισσότερες φορές τα αμάξια που έχουν τετρακίνηση. Η ισχύς πλεονάζει και εκείνο που μετράει είναι το πώς καταφέρνει το κάθε όχημα να την περάσει στον δρόμο.
RaGe_Raptor
27/02/2024, 23:34
επίσης η γη είναι στρογγυλή και οι μηχανές γ@μ@νε! :beer::p
panavour
27/02/2024, 23:48
Ναι, αλλά η κότα έκανε τ'αυγο,η το αυγό την κότα;;;
DoctoR_k6
28/02/2024, 00:02
Στο δρόμο (real life που λέμε στο χωριό) λίγοι έως κανένας δεν θα βρεθούν να ρίξουν σε ένα 1000αρι sbk όμως..
Ας είναι 2-3 αυτοκίνητα...
Ο άλλος με το 1000 κάνει τα πάντα άμα λάχει. :D
Κοινώς ότι και να κάνουν πίσω θα είναι...:bawl:
RaGe_Raptor
28/02/2024, 05:14
Στο δρόμο (real life που λέμε στο χωριό) λίγοι έως κανένας δεν θα βρεθούν να ρίξουν σε ένα 1000αρι sbk όμως..
Ας είναι 2-3 αυτοκίνητα...
Ο άλλος με το 1000 κάνει τα πάντα άμα λάχει. :D
Κοινώς ότι και να κάνουν πίσω θα είναι...:bawl:
Δεν πιστεύω να μιλάς εκ πείρας? Έχει τέτοιους αλήτες το μοτοτζιαρ?!
thunder ace
28/02/2024, 05:22
Ναι, αλλά η κότα έκανε τ'αυγο,η το αυγό την κότα;;;
υποθετω οτι η φυση,ο Θεος....πες το οπως θες,εφτιαξε την κοτα πρωτα...οποτε την ξερεις επιτελους την απαντηση.
DoctoR_k6
28/02/2024, 08:57
Δεν πιστεύω να μιλάς εκ πείρας? Έχει τέτοιους αλήτες το μοτοτζιαρ?!
Παντα εκ πειρας... :D
(Τις πρωτες 4 ταχυτητες ανοιξα μονο...αφησα αλλες 2 για καβα :bawl:)
Από προσωπική πείρα, πάντως, έχω σκοτώσει κάτι 1000άρια SS σε στροφιλίκι και με αμάξια 90-100 αλόγων. :lol:
RaGe_Raptor
28/02/2024, 09:23
Από προσωπική πείρα, πάντως, έχω σκοτώσει κάτι 1000άρια SS σε στροφιλίκι και με αμάξια 90-100 αλόγων. :lol:
Να δώσουμε κάπου ραντεβού.
DoctoR_k6
28/02/2024, 09:26
Καλα κατι τετοιους τους εχω κερασει και με το σκουτερ...:lol:
Για ευθεια δεν γινοταν η κουβεντα?
Να δώσουμε κάπου ραντεβού.
Τώρα έχω 110 γαλλικά αλόγατα. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ!!!11
Καλα κατι τετοιους τους εχω κερασει και με το σκουτερ...:lol:
Για ευθεια δεν γινοταν η κουβεντα?
Α σόρι, έχω ignore τη λέξη "ευθεία". :lol: Γράψε λάθος.
Το ότι ένα αυτοκίνητο με μισούς ίππους/κιλό στέκεται δίπλα (κερδίζει ή όχι, για 0.5s, δεν έχει καμία σημασία) σε σύγχρονο τούμπανο 1000άρι SS, σε ευθεία, ακόμα κι από εκκίνηση, απλά λήγει κάθε συζήτηση car vs bike. Ας πιάσουμε τώρα το "ναι, αλλά πόσο κοστίζει". :lol:
DoctoR_k6
28/02/2024, 09:34
Ετσι ξεκινησε η κουβεντα ρε συ. :D
Οι στροφες ειναι αλλο θεμα προφανως.
Εκει παιζουν πολλα ρολο. Σιγουρα οι 4 τροχοι ειναι περισοτεροι απο τους 2.
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...
Ήθελα απλά να τονίσω ότι το "real life" δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, αφού 99% των οδηγών είναι παντελώς κουλοί, ασχέτως οχήματος. Τουλάχιστον έχει περάσει η μόδα και δεν κυκλοφορούν πολλά 1000άρια SS καφετέριας πλέον.
thunder ace
28/02/2024, 09:44
Παντως μεχρι σημερα δεν εχει τυχη να δω(ξανατονιζω...εγω να δω)αμαξι να παιρναει μηχανη........ποτε!!!!!
Παντα μιλαω για φαναρι ετσι;
Γιατι οι ποιο πολλοι (ολοι μας δλδ) γουσταρουμε να δειξουμε στον αλλον "σε περναω ρε''
Ειδικα κατι κουτακιδες που νομιζουν οτι με το τουρμπο τους πατανε οτι κινειται...ακομα να βγουν απο τα λαγουμια τους.
Ε ναι, από φανάρι, εκτός τρομακτικών εξαιρέσεων, δεν παίζει. Και με 125άρι σκούτερ θα ζοριστούν για να πεταχτούν μπροστά. :lol:
RaGe_Raptor
28/02/2024, 09:47
Τώρα έχω 110 γαλλικά αλόγατα. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ!!!11
Το ότι ένα αυτοκίνητο με μισούς ίππους/κιλό στέκεται δίπλα (κερδίζει ή όχι, για 0.5s, δεν έχει καμία σημασία) σε σύγχρονο τούμπανο 1000άρι SS, σε ευθεία, ακόμα κι από εκκίνηση, απλά λήγει κάθε συζήτηση car vs bike. Ας πιάσουμε τώρα το "ναι, αλλά πόσο κοστίζει". :lol:
Ανέβα Ξάνθη και θα κεράσω καριοκα μετά το τσάι :p
Κερνάω και την καριόκα. Κέρνα τις βενζίνες. :lol:
DoctoR_k6
28/02/2024, 09:48
Ήθελα απλά να τονίσω ότι το "real life" δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, αφού 99% των οδηγών είναι παντελώς κουλοί, ασχέτως οχήματος. Τουλάχιστον έχει περάσει η μόδα και δεν κυκλοφορούν πολλά 1000άρια SS καφετέριας πλέον.
Αυτο ναι. Δεν εχω πετυχει (περιπου) κανεναν οδηγο αυτοκινητου να κινειται οντως πολυ γρηγορα σε στροφες.
Οι περισσοτεροι ειναι ευθειακηδες και παντα τον τρωνε επιτοπου.
Μια φορα επαιζα με ενα Μ3 στον Καρεα και ηταν οντως διασκεδαστικο. Αυτος το ειχε οδηγικα και το πηγαινε.
Ποσες και ποσες φορες εχω δει κατι 4κινητα και αντι να μπουνε να στριψουν πανε σαν κυριες. Ανοιγουν 2-3 ταχυτητες στην ευθεια και τελος.
DoctoR_k6
28/02/2024, 09:49
Ανέβα Ξάνθη και θα κεράσω καριοκα μετά το τσάι :p
Εγω λεω να κερασεις το θρακοψωμο...πολυ τουμπανο εκει πανω ρε συ!!!
Thunder ace, έχω δει μερικές φορές και αυξάνεται το φαινόμενο. Τα σύγχρονα hatchback και κάποια ηλεκτρικά έχουν launch control και τετρακίνηση. Ακόμα και σχετικά άπειρος οδηγός, πετυχαίνει με αυτά το 0-100 km/h σε 3 έως 4 δευτερόλεπτα.
Για να πετύχειτέτοιους χρόνους μία μοτοσυκλέτα, πρέπει να την οδηγεί πολύ έμπειρος αναβάτης.
Δε φαντάζεστε πόσο έχουν αυξηθεί οι επιδόσεις σε SUV των 50.000€+. Σε συνδυασμό με βελτιστοποιημένα συστήματα μετάδοσης, περνάνε στις επιταχύνσεις πολλά supercar παρασμένης γενιάς.
thunder ace
28/02/2024, 09:49
Ακομα θυμαμαι φιλαρακι με οτομπιανκι αμπαρθ που του ειχε κανει οτι πειραγμα βαζει ο νους σου,να τον παιρναω απο σταση μεχρι καμμια πενηνταρια μετρα,με ΒΕΣΠΑ 200!!!!!!!!
Το τι καζουρα επαθε στην παρεα ,πιστευω ακομα την θυμαται.
Μιλαω για 80κατι
panavour
28/02/2024, 09:52
Ανούσιες κουταμαρες ειδικά σε δημόσιο δρόμο,που απλώς ενισχύουν το κόμπλεξ του καθενός.Στο δια ταύτα δεν εξυπηρετούν σε τίποτα,και σε δημόσιο δρόμο δημιουργούν κινδύνους και για τους άλλους που δεν φταίνε σε τίποτα.Οποιος είναι μάγκας μπαίνει σε πίστα,κι εκεί βλέπει πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.Σε στροφές πάντα.
DoctoR_k6
28/02/2024, 09:53
Thunder ace, έχω δει μερικές φορές και αυξάνεται το φαινόμενο. Τα σύγχρονα hatchback και κάποια ηλεκτρικά έχουν launch control και τετρακίνηση. Ακόμα και σχετικά άπειρος οδηγός, πετυχαίνει με αυτά το 0-100 km/h σε 3 έως 4 δευτερόλεπτα.
Για να πετύχειτέτοιους χρόνους μία μοτοσυκλέτα, πρέπει να την οδηγεί πολύ έμπειρος αναβάτης.
Τι 0-100 ρε συ Νεοσσε? Εκει δεν εχουμε ανοιξει ουτε την μιση πρωτη να πουμε. Αυτα ειναι αυτοκινηταδικα νουμερα.
Εμεις μιλαμε για 0-200 το λιγοτερο. Εκει θελει ενα 1000αρι περιπου 7-8 δευτερολετα.
thunder ace
28/02/2024, 09:56
Ανούσιες κουταμαρες ειδικά σε δημόσιο δρόμο,που απλώς ενισχύουν το κόμπλεξ του καθενός.Στο δια ταύτα δεν εξυπηρετούν σε τίποτα,και σε δημόσιο δρόμο δημιουργούν κινδύνους και για τους άλλους που δεν φταίνε σε τίποτα.Οποιος είναι μάγκας μπαίνει σε πίστα,κι εκεί βλέπει πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.Σε στροφές πάντα.
Ναι ρε γαμωτω,,,,πως μου διεφυγε;;;;;
Η Αθηνα εκεινα τα χρονια ειχε σε καθε γειτονια πιστα που μπορουσες να ξεκ@βλωσεις με ασφαλεια,αλλα εμεις γουσταραμε μηχανη 1000 και θανατο.
Ζηταω συγνωμη για καθε κοντρα που εκανα ,για καθε σουζα,για..........
PaNick67
28/02/2024, 09:58
Οπως θα εχετε δει σε πιστες που γινονται διαφοροι αγωνες, δεν υπαρχει επαφη αναμεσα σε χρονους αυτοκινητων και μηχανων.
Στον δρομο ειναι θεμα ρισκων, αλλα ενα καλα στημενο αμαξι θα ειναι πιο γρηγορο σε στριφτερη διαδρομη απο μοτοσυκλετα, σε κλειστη διαδρομη και σε διαφορετικα περασματα. Γιατι αλλιως στην πρωτη ευθεια θα περασει η μηχανη μπροστα και το αμαξι δεν θα μπορει να την περασει στις στροφες που θα παταει φρενο μην περασει απο πανω
TheRegulator
28/02/2024, 10:10
Τι θεματάρα ειναι αυτη, εχω κλάψει με κάποια σχόλια.
Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου flame ατάκα σαν ιδιοκτήτης: Τα σύγχρονα BMW, μόνο BMW τα περνάνε.
Τα μηχανάκια ειναι συνολικά καλύτερο σύνολο στην συνάρτηση άλογα-επιδόσεις-κατανάλωση/χρήματα και εξηγώ με man's math: Αυτη τη στιγμή για να πάρεις ενα σοβαρό αυτοκίνητο επιδόσεων στο εξωτερικό θέλεις on average 15κ προκαταβολή και 1000 το μήνα (εκτος απ το νεο Μ2) ενω για το αντίστοιχο Pani-M1k θέλεις 5κ προκαταβολή και 200 το μήνα.
Στην πράξη τώρα το μηχανάκι μου, γυρνάει στο Χοκενχαιμ στο 1.55 και εγώ γυρνάω με δρομισιο αμαξι σε τουριστικη μερα (χωρις κεραμικα με PS4s και τα οριτζιναλ τακακια) στο 2.09-10 με 4 15λεπτα στην συγκεκριμενη πιστα. Το αμαξι μου στα χερια επαγγελματια με Cup2 γυρναει στο 1.58 σε κλειστη πιστα. Αυτο δειχνει οτι ενα συγχρονο Μ μπορει στα χερια ενός απειρου/άμπαλου οδηγου οπως εγω να κανει χρονους καλους και φαίνεται πως εχει κλείσει η ψαλίδα των επιδόσεων αλλα αυτό δεν αναιρεί οτι τα μηχανάκια παραμένουν η σωστή επιλογή οταν ψάχνεις τις επιδόσεις σε νορμάλ κοστος. Στο θέμα κόστους ανταλλακτικών κτλ δεν θα μπώ γιατι θα με πίασουν τα κλάματα.
RaGe_Raptor
28/02/2024, 10:11
Κερνάω και την καριόκα. Κέρνα τις βενζίνες. :lol:
Για το τσάι κουβέντα...:bawl:
Για το τσάι κουβέντα...:bawl:
Είπα ότι κερνάω ΚΑΙ την καριόκα. :D
DoctoR_k6
28/02/2024, 10:14
Ξεφυγαμε απο την ουσια.
Κανεις δεν μιλησε για στροφες κλπ κλπ. Αυτη ειναι αλλη κουβεντα...
Εβαλε ενα βιντεο καποιος με τα 2 ρεταλια της BMW που σκορπισανε με 3-4 ανοιγματα... :lol:
Σε ευθεια μιλωντας τα περισσοτερα αυτοκινητα κλαινε.&-
Εντο με ταξι ο αλλος κανει rolling race με 50 χλμ και 2α το 1000...βαλε μια πρωτη να μην σε ξαναδει.
panavour
28/02/2024, 10:16
Ναι ρε γαμωτω,,,,πως μου διεφυγε;;;;;
Η Αθηνα εκεινα τα χρονια ειχε σε καθε γειτονια πιστα που μπορουσες να ξεκ@βλωσεις με ασφαλεια,αλλα εμεις γουσταραμε μηχανη 1000 και θανατο.
Ζηταω συγνωμη για καθε κοντρα που εκανα ,για καθε σουζα,για..........
Δεκτή η συγνώμη σου τέκνον μου,η μετάνοια είναι πράξις σοφρων,και δικαίου.Την ευλογίαν του Θεού να έχεις.Καλλιο αργά παρά ποτέ.
karellen
28/02/2024, 10:16
Παντως μεχρι σημερα δεν εχει τυχη να δω(ξανατονιζω...εγω να δω)αμαξι να παιρναει μηχανη........ποτε!!!!!
Παντα μιλαω για φαναρι ετσι;
Άμα είναι ηλεκτρικό θα δεις!
RaGe_Raptor
28/02/2024, 10:18
Είπα ότι κερνάω ΚΑΙ την καριόκα. :D
Θα το κάνουμε Σέρρες για να είμαστε και politically correct, κάποιοι είναι παρθένες. :lol:
Αυτο δειχνει οτι ενα συγχρονο Μ μπορει στα χερια ενός απειρου/άμπαλου οδηγου οπως εγω να κανει χρονους καλους και φαίνεται πως εχει κλείσει η ψαλίδα των επιδόσεων αλλα αυτό δεν αναιρεί οτι τα μηχανάκια παραμένουν η σωστή επιλογή οταν ψάχνεις τις επιδόσεις σε νορμάλ κοστος. Στο θέμα κόστους ανταλλακτικών κτλ δεν θα μπώ γιατι θα με πίασουν τα κλάματα.
Αυτό με το κόστος, όμως, είναι πλασματικό επιχείρημα διότι με αυτά τα χρήματα αγοράζεις ολόκληρο αυτοκίνητο, με ένα σωρό τεχνολογίες και ανέσεις, που το πρωί θα σε πάει στη δουλειά στην Αθήνα, το μεσημέρι θα σε πάει για 20 τσάντες ψώνια στα ΙΚΕΑ, το απόγευμα θα είσαι για μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη και σε 5 μέρες θα χαζεύεις το βόρειο σέλας στο Nordkapp, ξεκούραστος, στεγνός, φορώντας παντόφλες και βερμούδα, με τη γυναίκα δίπλα να σου κάνει μασάζ και 3 πιτσιρίκια να γυρνοβολάνε.
Στην άλλη περίπτωση αγοράζεις απλά 2 ρόδες με επιδόσεις.
RaGe_Raptor
28/02/2024, 10:19
Τι θεματάρα ειναι αυτη, εχω κλάψει με κάποια σχόλια.
Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου flame ατάκα σαν ιδιοκτήτης: Τα σύγχρονα BMW, μόνο BMW τα περνάνε.
Τα μηχανάκια ειναι συνολικά καλύτερο σύνολο στην συνάρτηση άλογα-επιδόσεις-κατανάλωση/χρήματα και εξηγώ με man's math: Αυτη τη στιγμή για να πάρεις ενα σοβαρό αυτοκίνητο επιδόσεων στο εξωτερικό θέλεις on average 15κ προκαταβολή και 1000 το μήνα (εκτος απ το νεο Μ2) ενω για το αντίστοιχο Pani-M1k θέλεις 5κ προκαταβολή και 200 το μήνα.
Στην πράξη τώρα το μηχανάκι μου, γυρνάει στο Χοκενχαιμ στο 1.55 και εγώ γυρνάω με δρομισιο αμαξι σε τουριστικη μερα (χωρις κεραμικα με PS4s και τα οριτζιναλ τακακια) στο 2.09-10 με 4 15λεπτα στην συγκεκριμενη πιστα. Το αμαξι μου στα χερια επαγγελματια με Cup2 γυρναει στο 1.58 σε κλειστη πιστα. Αυτο δειχνει οτι ενα συγχρονο Μ μπορει στα χερια ενός απειρου/άμπαλου οδηγου οπως εγω να κανει χρονους καλους και φαίνεται πως εχει κλείσει η ψαλίδα των επιδόσεων αλλα αυτό δεν αναιρεί οτι τα μηχανάκια παραμένουν η σωστή επιλογή οταν ψάχνεις τις επιδόσεις σε νορμάλ κοστος. Στο θέμα κόστους ανταλλακτικών κτλ δεν θα μπώ γιατι θα με πίασουν τα κλάματα.
Μα θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα αυτονόητα μερικοί -μερικοί λολ
DoctoR_k6
28/02/2024, 10:20
Αυτό με το κόστος, όμως, είναι πλασματικό επιχείρημα διότι με αυτά τα χρήματα αγοράζεις ολόκληρο αυτοκίνητο, με ένα σωρό τεχνολογίες και ανέσεις, που το πρωί θα σε πάει στη δουλειά στην Αθήνα, το μεσημέρι θα σε πάει για ψώνια στα ΙΚΕΑ, το απόγευμα θα είσαι για μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη και σε 5 μέρες θα χαζεύεις το βόρειο σέλας στο Nordkapp, ξεκούραστος, στεγνός, φορώντας παντόφλες και βερμούδα, με τη γυναίκα δίπλα να σου κάνει μασάζ και 3 πιτσιρίκια να γυρνοβολάνε.
Ολα αυτα με αμαξι 1000 αλογων? Δεν εχω δει ποτε και κανεναν να τα κανει αυτα... :D
#voteforbanBlitzer
RaGe_Raptor
28/02/2024, 10:21
Αυτό με το κόστος, όμως, είναι πλασματικό επιχείρημα διότι με αυτά τα χρήματα αγοράζεις ολόκληρο αυτοκίνητο, με ένα σωρό τεχνολογίες και ανέσεις, που το πρωί θα σε πάει στη δουλειά στην Αθήνα, το μεσημέρι θα σε πάει για ψώνια στα ΙΚΕΑ, το απόγευμα θα είσαι για μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη και σε 5 μέρες θα χαζεύεις το βόρειο σέλας στο Nordkapp, ξεκούραστος, στεγνός, φορώντας παντόφλες και βερμούδα, με τη γυναίκα δίπλα να σου κάνει μασάζ και 3 πιτσιρίκια να γυρνοβολάνε.
"Πλασματικό επιχείρημα "
Θενκς φορ γκίβινγκ φουντ του δις τοπικ :bawl:
harris_x
28/02/2024, 10:22
Αυτό με το κόστος, όμως, είναι πλασματικό επιχείρημα διότι με αυτά τα χρήματα αγοράζεις ολόκληρο αυτοκίνητο, με ένα σωρό τεχνολογίες και ανέσεις, που το πρωί θα σε πάει στη δουλειά στην Αθήνα, το μεσημέρι θα σε πάει για 20 τσάντες ψώνια στα ΙΚΕΑ, το απόγευμα θα είσαι για μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη και σε 5 μέρες θα χαζεύεις το βόρειο σέλας στο Nordkapp, ξεκούραστος, στεγνός, φορώντας παντόφλες και βερμούδα, με τη γυναίκα δίπλα να σου κάνει μασάζ και 3 πιτσιρίκια να γυρνοβολάνε.
κουτάκια... :yuck:
Ρε παιδια αλλο το ενα και αλλο το αλλο!!
Τι συγκρινουμε τωρα;
Γύρισα χτες από 5 μέρες εξωτερικό. Είμαι 100% ανανεωμένος. :lol:
Nostradamus
28/02/2024, 10:27
Εγω λεω να κερασεις το θρακοψωμο...πολυ τουμπανο εκει πανω ρε συ!!!
Που να τραβιεσαι ρε συ...https://www.in2life.gr/article/2002872/ayta-ta-thrakopsoma-ths-athhnas-tha-se-sygklonisoyn :lol:
thunder ace
28/02/2024, 10:27
Αμα εισαι 60+ οκ
Αν εισαι μικροτερος διαλεγεις την κοκκινη γραμμη
TheRegulator
28/02/2024, 11:04
Αν εξαιρεσεις τους χωρους για μετακόμιση και την όποια ασφάλεια οι τεχνολογίες και η ταλέπα είναι μια η αλλη..
Επείδη εκανα το Ελβετία-Μοντε Κάρλο, Ελβετία-Νουρ, Ελβετία-Ελλαδα, Ελβετία-Μιλάνο (ειδικά αυτο το ειχα πεθάνει λόγο μιας Ιταλίδας) πολυ συχνά περσυ και φέτος ηδη πήγα Παρίσι, με Μ2-Μ2 κομπ και Μ4, μπορώ να σου πω με σιγουρία οτι ουτε ξεκούραστος, ούτε στεγνός (απο ιδρώτα) φτάνεις. Ειδικα αν η κοπέλα σου δεν ειναι ίδιο καγκουρό με εσένα θα σε ζαλίσει Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α.... Τώρα φαντάσου να κανεις το ίδιο με GT3 RS ή AMG GT R.... Αντίο ζωή....
TheRegulator
28/02/2024, 11:08
Ολα αυτα με αμαξι 1000 αλογων? Δεν εχω δει ποτε και κανεναν να τα κανει αυτα... :D
#voteforbanBlitzer
Δεν θέλεις 1000 αλογα. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι 560 αλογα στα 1400 κιλα. Αρα ΦΠΕ, με Nitron, τα στοκ κεραμικά και ενα άδειασμα πίσω με deadweight μπαταρια φτάνει στα μπεμβε και ειναι καθημερινό/ταξιδιάρικο..
panavour
28/02/2024, 11:10
Αμα εισαι 60+ οκ
Αν εισαι μικροτερος διαλεγεις την κοκκινη γραμμη
Αυτα πριν 30 χρονια,σημερα οι νεοι στην πλειοψηφια τους ελαχιστα ασχολουνται με την κοκκινη γραμμη.Οι περισσοτεροι θελουν σκουτερ,ηλεκτρικα,και το κριτηριο τους ειναι οι ευκολιες των ηλεκτρονικων,και οι συνδεσιμοτητες στο τηλεφωνο τους.Ασε που ,απο μικρη ηλικια εχουν προσβαση (με την βοηθεια των γονιων τους βεβαιως )σε αυτοκινητο,οποτε κλα-ι-ν μα-ι-ν,γι αυτους.Στην εποχη μου δεν υπηρχαν αυτες οι δυνατοτητες,οποτε οι νεοι ηταν πιο πολυ της μοτο.Εγω π.χ καταφερα οικονομικως να παρω αμαξι 1000 κυβικων στα 37 μου.Σημερα απο 18 ο νεος εχει δικο του αμαξι,ειδικα αν καταφερει να μπει και σε καμμια σχολη,ασε που η καθε οικογενεια εχει 2-3 αυτοκινητα.Καπου θα βρει να οδηγησει,ακομα κι αν δεν εχει ο ιδιος. Η ΧΙΛΙΑΡΑ SS ,εχει πεθανει.
thunder ace
28/02/2024, 11:13
Αυτα πριν 30 χρονια,σημερα οι νεοι στην πλειοψηφια τους ελαχιστα ασχολουνται με την κοκκινη γραμμη.Οι περισσοτεροι θελουν σκουτερ,ηλεκτρικα,και το κριτηριο τους ειναι οι ευκολιες των ηλεκτρονικων,και οι συνδεσιμοτητες στο τηλεφωνο τους.Ασε που ,απο μικρη ηλικια εχουν προσβαση (με την βοηθεια των γονιων τους βεβαιως )σε αυτοκινητο,οποτε κλα-ι-ν μα-ι-ν,γι αυτους.Στην εποχη μου δεν υπηρχαν αυτες οι δυνατοτητες,οποτε οι νεοι ηταν πιο πολυ της μοτο.Εγω π.χ καταφερα οικονομικως να παρω αμαξι 1000 κυβικων στα 37 μου.Σημερα απο 18 ο νεος εχει δικο του αμαξι,ειδικα αν καταφερει να μπει και σε καμμια σχολη,ασε που η καθε οικογενεια εχει 2-3 αυτοκινητα.Καπου θα βρει να οδηγησει,ακομα κι αν δεν εχει ο ιδιος. Η ΧΙΛΙΑΡΑ SS ,εχει πεθανει.
Μαζι σου σε ΟΛΑ .....αλλα διαφωνω καθετα με το θεμα SS (για μενα παντα)
peterTHErider
28/02/2024, 11:19
Υποσημείωση: το δίκυκλο έχει τα διπλάσια άλογα ανά κιλό.
διπλασια στη θεωρια.γιατι στην πραξη για να κινηθει το μηχανακι εχει και εναν αναβατη πανω.και αν ανεβω εγω με φουλ εξοπλισμο ξεπερναω τα 100κιλα.αρα καπου κοντα παει η αναλογια.
Δεν θέλεις 1000 αλογα. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι 560 αλογα στα 1400 κιλα. Αρα ΦΠΕ, με Nitron, τα στοκ κεραμικά και ενα άδειασμα πίσω με deadweight μπαταρια φτάνει στα μπεμβε και ειναι καθημερινό/ταξιδιάρικο..
Ποιος τον έφερε αυτόν τον κουτάκια εδώ; :lol:
διπλασια στη θεωρια.γιατι στην πραξη για να κινηθει το μηχανακι εχει και εναν αναβατη πανω.και αν ανεβω εγω με φουλ εξοπλισμο ξεπερναω τα 100κιλα.αρα καπου κοντα παει η αναλογια.
Σωστός, το δέχομαι. Πολύ κοντά δεν πάει, αλλά ναι, δεν είναι +100%, είναι +30-50% (ανάλογα τον αναβάτη).
panavour
28/02/2024, 11:52
Μαζι σου σε ΟΛΑ .....αλλα διαφωνω καθετα με το θεμα SS (για μενα παντα)
Δεν ειπαμε ατομικα,ειπαμε γενικα.Οι πωλησεις αυτο δειχνουν.Οι κοινωνιες αλλαζουν.Καθως και οι τασεις της αγορας.
karellen
28/02/2024, 12:07
Οξύμωρο.
:D
RaGe_Raptor
28/02/2024, 12:23
Οξύμωρο.
:D
Χλεχλες. Έτσι είναι οι χορχόδειλοι?!