PDA

View Full Version : Voge 300 (loncin)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7

Lakisss
10/03/2023, 13:50
οπότε φίλε lakissss,η πιο απλή κ οικονομική λύση ειναι να πάρεις το τρυπάνι κ να κάνεις τρυπούλες στο καβούκι ?
γιατι το καλοκαίρι θα εργάζεται υπερωρίες το βεντιλατέρ κ θα σου ψήνει τα πόδια κλπ -
η γνώμη σου ,(επειδή το εχεις ψάξει πολυ το θέμα αυτο ) οφείλεται σε λάθος σχεδιασμό π.χ. μικρό βεντιλατέρ σε διαστάσεις ? σε προβληματικό κινητηρα που ανεβαζει ευκολα θερμοκρασίες κ σου λένε βαλτο να δουλεύει συνέχεια το βεντιλατέρ να μην εχουμε θέματα εγγυήσεων κλπ ? η κάτι αλλο ? (ασχετο βέβαια ) αλλα εδώ βλέπω οτι η benelli φέρνει το πρώτο παπί της το RCX 185 με 3 ( ΤΡΙΑ ) μπουζί https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/benelli-rcx-185i-abs-neo-papi-poy-erhetai-stin-elliniki-agoraκαι η voge να εχει θέμα με μικρό η με κατι αλλο προβλημα στο βεντιλατέρ ?( εχω βάλει στο μάτι το rally 300 γι αυτο σε ρωτάω)

Ούτε το μοτέρ έχει θέμα, ούτε το ψυγείο, ούτε το βεντιλατέρ είναι μικρό. Μια χαρά είναι στους 93 που ανοίγει το βεντιλατέρ, άλλα δουλεύουν ψηλότερα.
Το έχω ξαναγράψει, η σωστή λύση είναι να φύγει το πλαστικό καβούκι. Οι τρύπες είναι η αμέσως επόμενη λύση, κάτι κάνει και αυτό.
Το rally έχει άλλη σχεδίαση, έχει ελεύθερα ψυγεία. Μην τρελαίνεστε πάντως.

man25
10/03/2023, 14:16
Ούτε το μοτέρ έχει θέμα, ούτε το ψυγείο, ούτε το βεντιλατέρ είναι μικρό. Μια χαρά είναι στους 93 που ανοίγει το βεντιλατέρ, άλλα δουλεύουν ψηλότερα.
Το έχω ξαναγράψει, η σωστή λύση είναι να φύγει το πλαστικό καβούκι. Οι τρύπες είναι η αμέσως επόμενη λύση, κάτι κάνει και αυτό.
Το rally έχει άλλη σχεδίαση, έχει ελεύθερα ψυγεία. Μην τρελαίνεστε πάντως.

Πιο πολύ για να γλυτώσουμε τη διαρκή λειτουργία του και τον ήχο του θα το έλεγα εγώ. Πότε βγάζεις την πατέντα σου σε παραγωγή και πώληση είπαμε; :lol:

Υ.Γ. Με τις τρύπες στο καβούκι δεν υπάρχει κίνδυνος να μην διοχετεύεται σωστά ο αέρας και να κάνει ζημιά στον ανεμιστήρα;

Lakisss
10/03/2023, 16:14
Υ.Γ. Με τις τρύπες στο καβούκι δεν υπάρχει κίνδυνος να μην διοχετεύεται σωστά ο αέρας και να κάνει ζημιά στον ανεμιστήρα;
Τι να πάθει ο ανεμιστήρας; Η ροή αέρα σε ενδιαφέρει.

man25
10/03/2023, 17:34
Δεν ξέρω, αυτό αναρωτιέμαι, μήπως θέλει μεγάλες τρύπες για τη ροή του αέρα και όχι πολλές μικρές. Εικασίες κάνω, δε γνωρίζω. Είναι πιο εύκολη λύση από την -αψογη- δική σου.

merkbair
10/03/2023, 17:57
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες και πολύ εμπεριστατωμένες απαντήσεις! Επισκέφθηκα τοπικό έμπορο στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης και ρώτησα για τυχόν διαφορές των δύο μοντέλων. Μου είπε ότι το ds θα είναι πιο άνετο ειδικά για δικαβαλο, αλλά ότι το acx εμφανισιακά είναι μοναδικό. Θα ψάξω για test drive για την τελική ετυμηγορία. Για έναν φίλο που είχε απορία άνωθεν, ρώτησα τον έμπορο, που παρεπιπτόντως ήταν ευγενέστατος και μου είπε ότι το ds έχει μεγαλύτερες διαδρομές ανάρτησης. Σας ευχαριστώ όλους ξανά, θα παρακολουθώ το τοπικ και ευελπιστώ σύντομα να καταλήξω.

doctoras
10/03/2023, 19:23
Για τους ενδιαφερόμενους, στα ίδια λεφτά-πακέτο είναι και το trk251 (αλλά με πιο ωραία χρώματα και μούτρο).

dith
10/03/2023, 21:48
Να επαναφέρω το θέμα των ελαστικών για το 300 DS, για το οποίο ζήτησα την πρακτική σας εμπειρία.

Τελικά την εμπειρία μου την έδωσε στο πιάτο το μαγαζί που αγόρασα τη μηχανή, και μάλιστα εις διπλούν:

- κάτοχος έχει φορέσει τα Dunlop Mutant (υβρίδια που τα διαφημίζουν σαν Mud and Snow) σε ίδια διάσταση πίσω (150/60 r17) και διάσταση 120/70 r17 μπροστά (έναντι της εργοστασιακής 110/80 r17) χωρίς πρόβλημα με το ABS
Και φαίνεται λογικό να μην έχει πρόβλημα, μιας και η διαφορά σε περίμετρο είναι μόνο 1.3% ή 7 περισσότερες περιστροφές σε κάθε χλμ
https://www.tacomaworld.com/tirecalc?tires=110-80r17-120-70r17

- ο εισαγωγέας αναμένει αναβάθμιση firmware που θα "διορθώνει" το πρόβλημα, προφανώς επιτρέποντας λίγο μεγαλύτερη ανοχή ή κάτι τέτοιο.

Αν κάποιος δοκιμάσει τη διάσταση στο επόμενο διάστημα θα ήταν χρήσιμο να το επιβεβαιώσει, μιας και προσωπικά θα κάνω υπομονή μέχρι Σεπτέμβρη

Lakisss
12/03/2023, 20:01
Test ride σε αρκετές πόλεις. https://voge.gr/the-voge-ride/

man25
20/03/2023, 14:36
Ήρθε και το 350 ac, δικυλινδρο με 38+ ίππους, στα 4990€ στη χώρα μας (4.690€ στην Ιταλία)

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/331840287-voge

Ενα τέτοιο μοτέρ στο ds θα ήταν ταμαμ

skritikos
20/03/2023, 16:52
Ήρθε και το 350 ac, δικυλινδρο με 38+ ίππους, στα 4990€ στη χώρα μας (4.690€ στην Ιταλία)

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/331840287-voge

Ενα τέτοιο μοτέρ στο ds θα ήταν ταμαμ

Θα μπει στην επόμενη φουρνία στα DS.

Πολύ όμορφο το 350 AC!

Rollandtroll
25/05/2023, 15:12
Καλησπέρα σε όλους. Νεοεισερχόμενος στις μηχανές εδώ,ετοιμάζομαι για την αγορά της πρώτης μου μοτοσυκλέτας. Θα ήθελα τα φώτα σας. Είμαι μεταξύ του Voge300ds και του zontesT2 350.Αξιζει ο συμπλέκτης ολίσθησης ( που από όσο έχω καταλάβει είναι πολύ βοηθητικός για αρχάριο οδηγό) και η διαφορά στην ιπποδύναμη την οικονομική διαφορά των 1000€ ή λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής της voge (και μικρότερης τιμής) κλείνουμε προς τα εκεί? Είμαι 1.90 92 κιλά ,κάτι που επίσης με αγχώνει όσον αφορά την θέση οδήγησης. Ευχαριστώ!

Lakisss
25/05/2023, 15:46
Καλησπέρα σε όλους. Νεοεισερχόμενος στις μηχανές εδώ,ετοιμάζομαι για την αγορά της πρώτης μου μοτοσυκλέτας. Θα ήθελα τα φώτα σας. Είμαι μεταξύ του Voge300ds και του zontesT2 350.Αξιζει ο συμπλέκτης ολίσθησης ( που από όσο έχω καταλάβει είναι πολύ βοηθητικός για αρχάριο οδηγό) και η διαφορά στην ιπποδύναμη την οικονομική διαφορά των 1000€ ή λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής της voge (και μικρότερης τιμής) κλείνουμε προς τα εκεί? Είμαι 1.90 92 κιλά ,κάτι που επίσης με αγχώνει όσον αφορά την θέση οδήγησης. Ευχαριστώ!

Αρκετά ηλεκτρικά θέματα με το keyless τα Zontes.

stefanos
27/05/2023, 20:41
Αξιζει ο συμπλέκτης ολίσθησης ( που από όσο έχω καταλάβει είναι πολύ βοηθητικός για αρχάριο οδηγό) και η διαφορά στην ιπποδύναμη την οικονομική διαφορά των 1000€ ή λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής της voge (και μικρότερης τιμής) κλείνουμε προς τα εκεί?

Σιγά μη χρειάζεται συμπλέκτης ολίσθησης σε 300 cc μηχανάκι και ειδικά σε αρχάριο. Ειδικά με τα κιλά σου δεν βλέπω πως θα χάσει πρόσφυση ο πίσω τροχός σε κατέβασμα, ειδικά σε αρχάριο που συνήθως προσέχει.

DoctoR_k6
28/05/2023, 20:20
Σιγά μη χρειάζεται συμπλέκτης ολίσθησης σε 300 cc μηχανάκι και ειδικά σε αρχάριο. Ειδικά με τα κιλά σου δεν βλέπω πως θα χάσει πρόσφυση ο πίσω τροχός σε κατέβασμα, ειδικά σε αρχάριο που συνήθως προσέχει.

Κ αν έρθει με μια 120αρα κ κατεβάσει 4ταχυτητες κάτω δεν θα κλειδώσει...:D

DRAKONET
30/05/2023, 16:46
Με κλειστα ματια το VOGE!
Δυστυχως η zontes εχει πατησει τα κορδονια της και εχει πεσει κατω!
Ναι οπως αναφερθηκε υπαρχει καποιο θεμα και το εξυπνο κλειδι...αλλα το θεμα εντοπιζεται στα
συνεργεια της μαρκας....καθως υπαρχει αγνοια σε πολλα θεματα !
Ειμουν στην ομαδα τους να μαθαινω νεα....αυτος που την εστησε τα παρατησε με απογοητευση απο την αντιμετωπιση
των θεματων που εβγαιναν....και τα κατα τοπους συνεργεια δεν εκαναν τιποτα.
Μεγα λαθος επισης η zontes οτι σε 6 μηνες εβγαλαν το ιδιο μηχανακι....σε εξι (6) εκδοχες....
και αν ειχες αγορασει το πρωτο...στο 6μηνο ησουν με παλια ηδη μηχανη !!!
Σε αντιθετη περιπτωση η voge....σε συνεχη εποκοινωνια ενημερωση με τους κινεζους η εδω αντιπρωσοπεια...ελυσε και λυνει θεματα !
Τελος η voge αν ψαξεις εχει κανει μεγαλο ντου στην ευρωπη...ιταλια ....ισπανια... πορτογαλια...γερμανια...γαλλια.. πολωνια ...ρωσια...κα

Rollandtroll
30/05/2023, 16:50
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !

man25
07/07/2023, 09:33
Καλημέρα σας, εδώ και λίγες μέρες κάτοχος κι εγώ κι έχω κάνει πολύ λίγα χλμ. Θα ξεκινήσω δυστυχώς με τα αρνητικά, τα οποία είναι τα δύο θεματάκια που αντιμετωπίζω και για τα οποία έκλεισα ραντεβού στην επίσημη αντιπροσωπεία και ελπίζω σε άμεση επίλυση:

1. Η οθόνη από την πρώτη στιγμή δεν δείχνει σχεδόν καθόλου τα ψηφία στο στροφόμετρο και κάποιες συγκεκριμένες γραμμές, όπως και το κάτω μέρος των ψηφίων, τόσο στα χλμ όσο και στην ώρα. Φαίνονται εντελώς αχνά, κάποιες φορές τρεμοπαίζει και φαίνονται πιο έντονα, για λίγα λεπτά φαίνονται σχετικά σωστά, μετά πάλι τα ίδια.
2. Είδα στάμπα λαδιού στο parking, και κοιτώντας, είδα ότι φαίνεται να χάνει λάδι στην τρύπα που είναι στον κινητήρα στην δεξιά πλευρά, εκεί που είναι η αντλία νερού. Υποψιάζομαι πρόβλημα είτε στην αντλία είτε στο o ring στο καπάκι της αντλίας. Φαντάζομαι δεν είναι φυσιολογικό (αν συμβαίνει από την κάτω τρύπα που είναι η αντλία). Μένει να γίνει η επίσημη διάγνωση της αντιπροσωπείας.

Στα θετικά θα επανέλθω εν καιρώ μόλις το ζήσω λίγο, φαίνεται ευκολοδήγητο και άνετο για 1 άτομο. Η αλήθεια είναι ότι σε ξενερώνει καινούριο μηχανάκι με διψήφιο αριθμό χιλιομέτρων να σε τρέχει για επισκευές και αλλαγές, αλλά ας είναι μόνο τόσα, και κυρίως να αντιμετωπίζονται οριστικά και με καλή διάθεση. Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί ξανά τα συγκεκριμένα

nikos6750
07/07/2023, 10:17
Απο την αντλια νερου εχανε και το δικο μου απο καινουργειο.Φτιαχτηκε στο πρωτο service κι ολα καλα απο τοτε(21,000χλμ.τωρα).Με το καντραν δεν εχω προβλημα.

man25
07/07/2023, 10:30
Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο! Φταίει το o-ring εκεί στο καπάκι της αντλίας ή αλλάζεται ολόκληρη η αντλία;

Bowleno
07/07/2023, 11:06
Επειδή το είχα κι εγώ για 9 περίπου μήνες και 8 κάτι χιλιάδες χλμ, (πήγα στο 500 μετά) δεν μου είχε παρουσιάσει το παραμικρό. Η αντιπροσωπεία είναι σοβαρή όπως και το συνεργείο της που είναι απέναντι, (πιστεύω και τα υπόλοιπα του δικτύου έτσι είναι) και θα σε καλύψουν σε όλα.

Lakisss
07/07/2023, 11:23
Ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο! Φταίει το o-ring εκεί στο καπάκι της αντλίας ή αλλάζεται ολόκληρη η αντλία;

Δεν είναι τίποτα, η φλάντζα της αντλίας.

Lakisss
07/07/2023, 11:25

Δεν είναι τίποτα, η φλάντζα της αντλίας. Δάκρυσε και εμένα, θα σε καλύψει άμεσα η MotoTrend.

SeniorCanardo
07/07/2023, 11:25

Η αντλία έχει μια μηχανική τσιμούχα (στεγανό στη καθομιλούμενη) στη πλευρά του ψυκτικού υγρού και μια τσιμούχα στον κινητήρα στην πλευρά του λαδιού.
Υπάρχει και μια φλάντζα ή o-ring στο καπάκι της αντλίας, ανάλογα με την υλοποίηση του κάθε μοντέλου.

Από την στιγμή που βλέπεις λάδι να βγαίνει από την τρυπούλα (και είσαι σίγουρος), σημαίνει προβληματική τσιμούχα στην πλευρά του λαδιού.
Το πρόβλημα είναι ότι πολύ πιθανόν για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτήν, θα πρέπει να αφαιρεθεί και η μηχανική τσιμούχα πρώτα.
Δεν μπορώ να βρω σχηματικό τώρα για να σου πω στα σίγουρα. Δεν θυμάμαι και ποιον γιαπωνέζικο κινητήρα αντέγραψαν εδώ. (KLX 300 νομίζω).

Οπότε λογικά πάς για αφαίρεση και αντικατάσταση και των δύο τσιμουχών, φλάντζα καπακιού αντλίας, αφού πρώτα αφαιρεθούν λάδια και νερά.
Προλαβαίνεις να πιεις καφέ μέχρι να το κάνουν.

Κατά τη γνώμη μου σοβαρό σφάλμα για νέο μηχανάκι.

panavour
07/07/2023, 11:43
Η αντλία έχει μια μηχανική τσιμούχα (στεγανό στη καθομιλούμενη) στη πλευρά του ψυκτικού υγρού και μια τσιμούχα στον κινητήρα στην πλευρά του λαδιού.
Υπάρχει και μια φλάντζα ή o-ring στο καπάκι της αντλίας, ανάλογα με την υλοποίηση του κάθε μοντέλου.

Από την στιγμή που βλέπεις λάδι να βγαίνει από την τρυπούλα (και είσαι σίγουρος), σημαίνει προβληματική τσιμούχα στην πλευρά του λαδιού.
Το πρόβλημα είναι ότι πολύ πιθανόν για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτήν, θα πρέπει να αφαιρεθεί και η μηχανική τσιμούχα πρώτα.
Δεν μπορώ να βρω σχηματικό τώρα για να σου πω στα σίγουρα. Δεν θυμάμαι και ποιον γιαπωνέζικο κινητήρα αντέγραψαν εδώ. (KLX 300 νομίζω).

Οπότε λογικά πάς για αφαίρεση και αντικατάσταση και των δύο τσιμουχών, φλάντζα καπακιού αντλίας, αφού πρώτα αφαιρεθούν λάδια και νερά.
Προλαβαίνεις να πιεις καφέ μέχρι να το κάνουν.

Κατά τη γνώμη μου σοβαρό σφάλμα για νέο μηχανάκι.
γι αυτο αγοραζουμε απο σοβαρες αντιπροσωπειες ,για να μας καλυπτουν σοβαρα , και η LONCIN ειναι σοβαρη εταιρεια,και η μοτορ τρεντ ακομα σοβαροτερη αντιπροσωπεια.

Bowleno
07/07/2023, 13:19
γι αυτο αγοραζουμε απο σοβαρες αντιπροσωπειες ,για να μας καλυπτουν σοβαρα , και η LONCIN ειναι σοβαρη εταιρεια,και η μοτορ τρεντ ακομα σοβαροτερη αντιπροσωπεια.

Έτσι...αν ήταν του γκο+γκο θα τον έστελναν Κίνα.....:cry:

:lol:

nikos6750
07/07/2023, 13:23
Όλη την αντλία άλλαξαν στο δικό μου.

man25
12/07/2023, 07:54
Έγινε η επίσκεψη στον αντιπρόσωπο της περιοχής όπου κατέγραψε και παρήγγειλε την οθόνη (και απ' ότι μου είπε δεν υπάρχει ούτε στα κεντρικά, οπότε εκτιμά για αναμονή άνω του 1 μήνα για παραλαβή) και για τη διαρροή σαν πρώτο βήμα μου είπε ότι έγιναν συσφίξεις για να το παρακολουθήσουμε, και αν συνεχίσει θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα για την επίλυση του (είμαι στα 200 χλμ). Προβλέπω να χρειάζεται να ξαναπάω σύντομα για την διαρροή, δεν είμαι αισιόδοξος ότι ήθελε απλά σφίξιμο... Το ξενερωτικό της υπόθεσης είναι πως μέχρι τα 1000 χλμ που είναι το πρώτο σερβίς, θα χρειαστεί να πάω 2-3 φορές, μια για το σέρβις, μια για τη διαρροη, μια για την οθόνη. Και είναι ξενερωτικό γιατί ο λόγος που πήρα κούτα και όχι μτχ ήταν να γλυτώσω τις συχνές επισκέψεις στα συνεργεία. Ας όψεται και ας είναι αυτά τα τελευταία.

Athos
12/07/2023, 19:32
παίδες δίλημμα..
Voge 300DS ή Benelli TRK251 ??
Τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι παρόμοια.
Ποιό λέτε ποιοτικότερο ? σοβαρότητα αντιπροσωπείας ?

Bowleno
12/07/2023, 22:14
παίδες δίλημμα..
Voge 300DS ή Benelli TRK251 ??
Τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι παρόμοια.
Ποιό λέτε ποιοτικότερο ? σοβαρότητα αντιπροσωπείας ?

Μου αρέσει που ρωτάς.... Εννοείται το 300 ds. Ανώτερο σε όλα τα επίπεδα! Βάρος,
ποιότητα κατασκευής, απόδοση, υποστήριξη αντιπροσωπείας...

Athos
13/07/2023, 19:30
Την είδα σήμερα. Καλοφτιαγμένη αλλά ..
Προστατευτικά κάγκελα να φεύγουν. Απαράδεκτα.
Τα πλαινά δικτυώματα περίεργο σχέδιο. Δυσκολεύουν πρόσβαση στη μηχανή.
Στο χώρο μηχανής πολλά σωληνάκια και καλωδιάκια.
Η βάση του πίσω μοχλικού πολύ χαμηλά. Θα βρίσκει σε κανα ψηλό πεζοδρόμιο.
Η σέλα πολύ μικρή ειδικά που θέλω και βαλίτσα.
Οθόνη οργάνων πολύ μικρή και τη βλέπει ο ήλιος.
Έμεινα με ανάμικτες εντυπώσεις.

ΥΓ εξακολουθεί να υπάρχει και η προβληματική πλαστική θήκη του βεντιλατέρ

man25
13/07/2023, 20:39
Εγώ το προτίμησα γιατί μου άρεσε σχεδιαστικά και λόγω αντιπροσωπείας. Το είδα το trk αλλά δεν το έχω οδηγήσει, στο moto πάντως έγραφαν τα καλύτερα στη δοκιμη του. Μου φάνηκε κάπως πιο μικρό, σαν ποιότητα δε μπορώ να κρίνω.

panavour
14/07/2023, 10:54
Εμενα αν και vogista (εχω voge 500ds),μ αρεσει το μπενελλι περισσοτερο,και τοχω δει οχι μονο σε φωτο.Η διαφορα τους ειναι 4 αλογα υπερ του βογκ.Θα σε συμβουλευα να τα οδηγησεις και τα δυο, κι οποιο σου αρεσει πιο πολυ.Και σιγουρα για τα γουστα μου το μπενελι εχει περισσοτερους συνδυασμους χρωματων.Βεβαια δεν ξερω απο αντιπροσωπεια ,τι λεει, διοτι η βογκ εχει κορυφαια αντιπροσωπεια.

man25
09/09/2023, 11:59
Καλημέρα σας, μετά τα πρώτα χιλιόμετρα επανέρχομαι για τις εντυπώσεις με τη μέχρι στιγμής συμβίωση (δεν έχω κάνει πολλά χλμ βέβαια, ακόμα είμαι στο στρώσιμο, οπότε για τις επιδόσεις υπό πίεση δεν έχω ακόμα άποψη). Υπόψη, είμαι 1.68 και 72kg.

Στα θετικά:

- άνετη θέση οδήγησης και άνετη ανάρτηση
- Νορμάλ φρένα και καλά φώτα
- Ελαφρύ και εύκολο να το μανουβράρεις ακόμα και εντός πόλης, αρκεί να υπολογίσεις τα κάγκελα
- Πολύ οικονομικό σε κατανάλωση, σε συνθήκες στρωσίματος πραγματική κατανάλωση 3.2λτ/100χλμ μετρημένα σε βενζινάδικο από φουλάρισμα σε φουλάρισμα
- Ελαφρύς συμπλέκτης
- Πολύ καλή υποστήριξη από τη Mototrend στα θέματα που προέκυψαν (βλ στα αρνητικά παρακάτω)
- Τραβάει από χαμηλά με κάθε σχέση, σχετικά κοντό θα έλεγα
- Το καλύτερο έξτρα που έβαλα, το διπλό Σταντ. Βοηθάει και στο λάδωμα της αλυσίδας και στο ότι νιώθω ασφάλεια όταν παρκάρω
- Τα σβησιματα που έκανε η μηχανή που είχα κάνει τεστ ride, δεν τα κάνει το δικό μου, δουλεύει ρολόι, δεν έχει σβήσει καμία φορά μέχρι στιγμής, φτου φτου
- Υποκειμενικά, πολύ όμορφη στα μάτια μου

Στα αρνητικά

- από καινούριο είχα δύο θέματα, διαρροή αντλίας νερού και το καντράν που κάποιες ενδείξεις δεν φαίνονταν σωστά. Αντιμετωπίστηκαν και τα δύο στην εγγύηση, μετά από επικοινωνία και με τα κεντρικά για να συγχρονιστούμε με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Για την αντλία, υπάρχει κιτ επισκευής απ' ότι κατάλαβα που αλλάζονται κάποια o ring, ένα ρουλεμαν και οι τσιμουχες αλλά και η φλάντζα/κόλλα στο καπάκι. Οπότε θα έλεγα θετική η αντιμετώπιση, απλά το βάζω στα αρνητικά ως το ξενέρωμα σε καινούριο μηχανάκι με 50-100 χλμ όταν συνέβησαν. Τα ανταλλακτικά της αντλίας ήταν ετοιμοπαραδοτα, το κοντέρ είχε ήδη παραγγελθει οπότε μόλις ήρθε στα κεντρικά, ήρθε και στον τοπικό αντιπρόσωπο και περάστηκε. Για την αντλία, μάλλον είναι συχνό θέμα, το κοντέρ πιο σπάνιο. Λογικα κάποια στιγμή θα μου βγάλει και το θέμα στο πίσω φανάρι, αφού ξεκίνησε με εκείνα, δεν θα βγάλει και αυτό; Χαχαχαχα
- Τα ελαστικά ζεσταίνονται δύσκολα και μέχρι τότε, γλυστρανε σε αστικό ιστό
- Βεντιλατερ που δουλεύει συνέχεια. Η μηχανή γενικά δουλεύει 88 με 93 βαθμούς, στους καύσωνες είδα και 95, αλλά συνεχώς με βεντιλατερ. Αν κάποιος ξεπεράσει το ηχητικό, δεν ενοχλεί κάπου
- Η σέλα λόγω σχήματος στον οδηγό ίσως κουράζει σε πολύωρη οδήγηση. Για τον συνοδηγό δε βολεύει επίσης, ειδικά με εμένα που έχω και μπαγκαζιερα. Θα ψαχτώ για τροποποίηση
- Το κοντέρ στον ήλιο, ακόμα και με σκιαστρο, δεν φαίνεται καλά
- Πρέπει να σκεφτώ για φρύδι στη ζελατίνα ή aftermarket ζελατίνα, γιατί ο αέρας χτυπάει κατευθείαν στο κεφάλι μου και γίνεται κουραστικό.

Γενικότερα για τη δουλειά που το θέλω (κυρίως αστικές μετακινήσεις και καμία εκδρομή εκτός πόλης, και κυρίως μονοκάβαλος, είναι ταμάμ, ελαφρύ και άνετο. Αν όμως κάποιος θέλει δικαβαλο και βόλτες εκτός, θα πρότεινα να πάει κατευθείαν στο 500/525. Καταλαβαίνω τον κόσμο που γρήγορα το βαριέται και πάει στα επόμενα. Απλώς εμένα μιας και η χρήση είναι περιορισμένη, μου ταιριάζει το 300. Αν αυξηθούν τα χλμ εκτός πόλης, θα σκεφτόμουν την αλλαγή, τώρα όμως δηλώνω ευχαριστημένος με την επιλογή μου.

Θα σας κρατώ ενήμερους

νεοσσός
09/09/2023, 12:40
Ευχαριστούμε για την αναλυτική και αντικειμενική πληροφόρηση. Φαίνεται να σου έχει ταιριάξει ωραία.

Ως προς τα λάστιχα, είναι σύνηθες το φαινόμενο οι κατασκευαστές να βάζουν χαμηλής ποιότητας λάστιχα στα οικονομικά τους μοντέλα. Τα λάστιχα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενεργητικής ασφάλειας ενώ βελτιώνεται εύκολα. Θα έλεγα να επισπεύσεις την αλλαγή τους με κάποιο τύπο κατάλληλο για τη χρήση που κάνεις. Είτε δηλαδή να ζεσταίνεται γρήγορα, είτε να έχει σχεδιαστεί να αποδίδει σχετικά καλά ακόμα και πριν ζεσταθεί. Σε αστική χρήση, δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα σου χρειαστεί η πρόσφυση για κάποιον ελιγμό ή φρενάρισμα. Καλό είναι το λάστιχο να αποδίδει ικανοποιητικά από τα πρώτα μέτρα.

Καλά χιλιόμετρα!

Bowleno
09/09/2023, 14:01
Ευχαριστούμε για την αναλυτική και αντικειμενική πληροφόρηση. Φαίνεται να σου έχει ταιριάξει ωραία.

Ως προς τα λάστιχα, είναι σύνηθες το φαινόμενο οι κατασκευαστές να βάζουν χαμηλής ποιότητας λάστιχα στα οικονομικά τους μοντέλα. Τα λάστιχα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενεργητικής ασφάλειας ενώ βελτιώνεται εύκολα. Θα έλεγα να επισπεύσεις την αλλαγή τους με κάποιο τύπο κατάλληλο για τη χρήση που κάνεις. Είτε δηλαδή να ζεσταίνεται γρήγορα, είτε να έχει σχεδιαστεί να αποδίδει σχετικά καλά ακόμα και πριν ζεσταθεί. Σε αστική χρήση, δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα σου χρειαστεί η πρόσφυση για κάποιον ελιγμό ή φρενάρισμα. Καλό είναι το λάστιχο να αποδίδει ικανοποιητικά από τα πρώτα μέτρα.

Καλά χιλιόμετρα!

Δεν ξέρω τι έχουν βάλει στο ds εμένα πάντως στο ac ήταν πολύ καλά τα λάστιχα!

man25
10/09/2023, 15:16
Ευχαριστώ νεοσσός για τις ευχές! Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ, μάλλον θα κινηθώ σε Dunlop Mutant για να πατάει έστω και σε ελαφρύ/πατημένο χωματόδρομο!

νεοσσός
10/09/2023, 16:37
- Τα ελαστικά ζεσταίνονται δύσκολα και μέχρι τότε, γλυστρανε σε αστικό ιστό

Δεν ξέρω τι έχουν βάλει στο ds εμένα πάντως στο ac ήταν πολύ καλά τα λάστιχα!

Ευχαριστώ νεοσσός για τις ευχές! Κάπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ, μάλλον θα κινηθώ σε Dunlop Mutant για να πατάει έστω και σε ελαφρύ/πατημένο χωματόδρομο!
Για πείτε μας σας παρακαλώ τι τύπο ελαστικών είχατε ως εργοστασιακής τοποθέτησης για να έχουμε εικόνα.

Man, ο Βασίλης του '84 θα έχει σίγουρα να σου κάνει κάποια καλή πρόταση για μικτή χρήση πόλης & πατημένου χωματόδρομου.

Ως προς τη θερμοκρασία, 88-93°C δεν είναι άσχημα για αστική χρήση το καλοκαίρι. Εμένα δουλεύει 82-83°C σε ανοικτό δρόμο, αλλά αν με πιάσει η κίνηση, δουλεύει περί τους 88°C. Στο παρελθόν είχε τύχει να κλείσει φανάρι τροχονόμος για 5-8 λεπτά, ανέβαζε 106°C και τότε ενεργοποιούνταν το βεντιλαντέρ, κατέβαζε τη θερμοκρασία σε 1 λεπτό στους 96°C και σταματούσε.

Τα σύγχρονα ψυκτικά υγρά έχουν μεγαλύτερο σημείο ζέσεως και χαμηλότερο σημείο πήξεως από το νερό, οπότε δεν είναι να σε ανησυχούν οι 93°C.

Lakisss
10/09/2023, 18:23
Εμένα το acx (ίδιο μοτέρ) έβγαλε ομοίως αντλία νερού, δάκρυζε. Έχανε όμως με πάρα πολύ αργό ρυθμό, και ίσως το αποδίδω στην μόντα στο ψυγείο, που δεν ανέβαζε μεγάλη θερμοκρασία το παραφλού. Αλλάχτηκε επίσης και ένα o-ring στο μάτι που διαβάζει την σχέση στο κιβώτιο. Είχε κάτι ψιλοτρακτεροτά λάστιχα Cordial που δεν γλύστρησαν ποτέ και ζέσταιναν αμέσως, απορούσα και 'γω με δαύτα.

Dimmanoukas
10/09/2023, 20:11
Καλά (επώνυμα) ελαστικά τοποθετούσαν στα 500αρια της voge και άνω (το ac έχει pirelli)
Προφανώς τα 300αρια είχαν λίγο πιο φθηνή σειρά.

Bowleno
10/09/2023, 20:26
Καλά (επώνυμα) ελαστικά τοποθετούσαν στα 500αρια της voge και άνω (το ac έχει pirelli)
Προφανώς τα 300αρια είχαν λίγο πιο φθηνή σειρά.

Όντως, το ac 500 φοράει από μαμά τα pirelli angel δεν θυμάμαι τι είχε το 300 αλλά δεν είχα κανένα θέμα....

stefanos
10/09/2023, 20:41
Τα σύγχρονα ψυκτικά υγρά έχουν μεγαλύτερη σημείο ζέσεως και χαμηλότερο σημείο πήξεως από το νερό, οπότε δεν είναι να σε ανησυχούν οι 93°C.

Άσχετα από την ποιότητα των υγρών τα συστήματα ψύξης δουλεύουν υπό πίεση οπότε το σημείο ζέσεως είναι πάνω από 100 ακόμα και αν χρησιμοποιείς νερό.

νεοσσός
10/09/2023, 21:16
Άσχετα από την ποιότητα των υγρών τα συστήματα ψύξης δουλεύουν υπό πίεση οπότε το σημείο ζέσεως είναι πάνω από 100 ακόμα και αν χρησιμοποιείς νερό.
Αν βάλεις νερό όμως και αποκτήσεις απότομα διαρροή (ανοίξει κολάρο, καπάκι, τσιμούχα) στους 105°C, καταλαβαίνεις ότι θα έχεις μία μικρή "έκρηξη" εξαέρωσης. Ενώ με ψυκτικό υγρό με υψηλότερο σημείο ζέσεως, το φαινόμενο είναι πιο ήπιο, αν και πάλι θέλει προσοχή.

Η μία χημική ένωση απαιτεί πίεση για να διατηρήσει την υγρή φύση της στις παραπάνω συνθήκες, ενώ η άλλη παρέχει μία δικλείδα προστασίας εξαιτίας του αυξημένου σημείου ζέσεως.

Αν κατέβουμε πάλι σε χαμηλές θερμοκρασίες, εκεί η προστασία είναι πάλι σημαντική, διότι αν ένα υγρό παγώσει και εξακολουθήσει να ψύχεται, τότε σπάνε τοπικά οι σωληνώσεις, αντί να κατανέμεται ο αυξανόμενος όγκος στα δοχεία διαστολής. Όπως π.χ. σπάνε οι βρύσες σε κήπους όταν η θερμοκρασία τον χειμώνα πέσει στους -4°C.

man25
11/09/2023, 10:03
Τα μαμά ελαστικά είναι "streetάδικα" κινέζικα cordial, και είναι τα παρακάτω που φαίνονται στην φωτό:

http://images.unomotos.com.ar/unomotos/motos/voge_300_ds_id3115_19.JPG

Σκεφτόμουν για mutant για να μπορεί να πατάει και λίγο χωματόδρομο, αλλά κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη φυσικά, η χρήση είναι αστική, επαρχιακές διαδρομές και ιδανικά θα ήθελα αν δω κάπου βατό χωματόδρομο, να μη το σκεφτώ και να τον διασχίσω

man25
15/09/2023, 08:05
Νέο update σχετικά με το 300ds. Μετά από 200 χλμ από την επισκευή της αντλίας νερού, πάλι στάζει... Άντε να δούμε τι θα δούμε...

OldMan
15/09/2023, 14:57
διότι αν ένα υγρό παγώσει και εξακολουθήσει να ψύχεται, τότε σπάνε τοπικά οι σωληνώσεις, αντί να κατανέμεται ο αυξανόμενος όγκος στα δοχεία διαστολής.

Νεαρε μου, θα σε βαρεσω..!!;)

Εξαιρουμενου του ανωμαλου συντελεστη συστολης του νερου, τα υπολοιπα υγρα οσο κρυωνουν συστελλονται..

stookerman
17/09/2023, 22:24
Καλησπέρα.
Παρασκευή έκανα test ride το 300 rally και το 300 DS.
Απογοητεύτηκα με το Rally λόγο κραδασμών , μπροστινού φρένου , πολύ κοντό σασμάν και σέλα που κουράζει γρήγορα.Η ανάρτηση του βέβαια κατάπινε τα πάντα .
Κατέληξα στο DS όμως λόγο καλύτερης ομοιομορφίας συνολικά της μοτοσυκλέτας και παρόλο το ίδιο μοτέρ(μόνο σασμάν είναι διαφορετικό μου ανάφεραν οι τεχνικοί) κατά μακράν πολύ λιγότεροι κραδασμοί.
Θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο για DS ;
Όσοι είναι κάτοχοι ας ενημερώσουν.
Και επίσης τι γρανάζια φοράει μπρος πίσω?
Ευχαριστώ.

Lakisss
17/09/2023, 22:32
Καλησπέρα.
Απογοητεύτηκα με το Rally λόγο κραδασμών , μπροστινού φρένου , πολύ κοντό σασμάν και σέλα που κουράζει γρήγορα.Η ανάρτηση του βέβαια κατάπινε τα πάντα .
Κατέληξα στο DS όμως λόγο καλύτερης ομοιομορφίας συνολικά της μοτοσυκλέτας και παρόλο το ίδιο μοτέρ(μόνο σασμάν είναι διαφορετικό μου ανάφεραν οι τεχνικοί) κατά μακράν πολύ λιγότεροι κραδασμοί.
Ευχαριστώ.

Το σασμάν είναι ίδιο, το γρανάζωμα αλλάζει. 14/40 φοράει. Δεν κατάλαβα γιατί ήσουν μεταξύ ds και rally. Τελείως διαφορετικής λογικής μηχανές

Bowleno
18/09/2023, 01:42
Καλησπέρα.
Ευχαριστώ.

Το rally θέλει βουνό και κροκάλες δεν κάνει για τον δρόμο, εξ ου και το πολύ κοντό γρανάζωμα του....
Πες μας που και πως κινείσαι...

stookerman
18/09/2023, 11:28
Λοιπόν να εξηγήσω γιατί : έχοντας κάνει εγχείρηση αφαίρεσης δισκοκήλης έψαχνα κάτι που να είναι χαλάκι στους "χωματόδρομους" της Αθήνας.
Γι'αυτό κοίταγα το Rally , αλλά όπως έγραψα με απογοήτευσαν αρκετά πραγματάκια.
Το DS δεν το είχα καν στο πλάνο μου αλλά μιας και υπήρχε για test drive είπα δεν κάνω και αυτό μια.
Μπορώ να πω δεν το περίμενα τόσο καλό από ανάρτηση (πάντα με το πρόβλημα που έχω και με γνώμονα αυτό) και τελικά έγινε παραγγελία σήμερα.
Μήπως ξέρει κανείς και πόσα links έχει η αλυσίδα;

Bowleno
18/09/2023, 11:47
Λοιπόν να εξηγήσω γιατί : έχοντας κάνει εγχείρηση αφαίρεσης δισκοκήλης έψαχνα κάτι που να είναι χαλάκι στους "χωματόδρομους" της Αθήνας.
Το DS δεν το είχα καν στο πλάνο μου αλλά μιας και υπήρχε για test drive είπα δεν κάνω και αυτό μια.
Μπορώ να πω δεν το περίμενα τόσο καλό από ανάρτηση (πάντα με το πρόβλημα που έχω και με γνώμονα αυτό) και τελικά έγινε παραγγελία σήμερα.

Το rally είναι enduro μηχανάκι, έχει σκληρές αναρτήσεις κοιτούσες λάθος. Εν τέλει, αφου σε ικανοποίησε το DS, καλόβολτο και άπεφτο! :beer:

Lakisss
18/09/2023, 11:48

Καλορίζικο. Έχουν καλή ανάρτηση λόγω μοχλικού. 106 λέει εδώ. Μην αλλάξεις γρανάζια, το έκαναν και άλλοι αλλά δεν κέρδισαν κάτι. Θες να το μακρύνεις;
https://www.aliexpress.com/i/1005004764385464.html

stookerman
18/09/2023, 11:52
Καλορίζικο. Έχουν καλή ανάρτηση λόγω μοχλικού. 106 λέει εδώ. Μην αλλάξεις γρανάζια, το έκαναν και άλλοι αλλά δεν κέρδισαν κάτι. Θες να το μακρύνεις;
Ευχαριστώ και πάντα όρθιοι όλοι μας , θα στρωθεί πρώτα και βλέπω.

man25
18/09/2023, 12:14
Με το καλό να παραλάβεις. Κι εγώ μετά από χειρουργείο δισκοκήλης κατέληξα σε αυτό λόγω ανάρτησης και θέσης οδήγησης. Έχω περίπου 700 χλμ, από άνεση ανάρτησης είναι σε πολύ καλά επίπεδα, από σέλα όχι όμως, δε βοηθάει και αυτό το οβάλ σχήμα της. Σκέφτομαι να την τροποποιήσω/βελτιώσω. Τώρα είναι πάλι συνεργείο μιας και το Κιτ επισκευής της αντλίας νερού δεν φαίνεται να δουλεψε και πάλι στάζει λάδι, οπότε αναμένω να με καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματα.

stookerman
18/09/2023, 13:42
Με το καλό να παραλάβεις. Κι εγώ μετά από χειρουργείο δισκοκήλης κατέληξα σε αυτό λόγω ανάρτησης και θέσης οδήγησης. Έχω περίπου 700 χλμ, από άνεση ανάρτησης είναι σε πολύ καλά επίπεδα, από σέλα όχι όμως, δε βοηθάει και αυτό το οβάλ σχήμα της. Σκέφτομαι να την τροποποιήσω/βελτιώσω. Τώρα είναι πάλι συνεργείο μιας και το Κιτ επισκευής της αντλίας νερού δεν φαίνεται να δουλεψε και πάλι στάζει λάδι, οπότε αναμένω να με καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματα.

Ευχαριστώ πολύ.
Το θέμα της σέλας το παρατήρησα και έχω κλείσει ραντεβού με ΜοτοΟΚ μόλις το παραλάβω για να δω τι καλύτερο μπορεί να γίνει.
Αυτό με την αντλία είναι συχνό φαινόμενο, να το περιμένω και εγώ δηλαδή; χαχαχα
Φτου φτου ελπίζω να μην....

man25
18/09/2023, 14:20
Μάλλον αρκετά συχνό εν τέλει, εντωμεταξύ την ημέρα που πήγα να το κλείσω, υπήρχε ένα ds που έσταζε λάδι από άλλο σημείο του κινητήρα, αλλά για πολύ ποσότητα, φαντάσου μια σταγόνα κάθε λίγα λεπτά. Αυτό για παράδειγμα με ενημέρωσαν ότι ήταν το πρώτο περιστατικό τους που είχαν (Αθήνα όλα αυτά, εκεί όπου την αγόρασα). Το θέμα είναι ότι στην επαρχία όπου ζω, όλα γίνονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς, και μέχρι να γίνει η διάγνωση, να έρθουν ανταλλακτικά, να να να, και σε συνδυασμό με το ότι εμένα είχε θέμα και το καντράν, έχω καταλήξει μαζί με την σημερινή επίσκεψη, να έχω πάει 6 φορές στο συνεργείο. Υπόψη, με μόλις 700 χλμ. Πήρα καινούριο μηχανάκι να γλιτώσω τα διάφορα συμμάζεματα ενός μτχ, και κατέληξε να μου έχει φάει πολύ χρόνο από τη ζωή μου με τα πέρα δώθε του συνεργείου, και βλέποντας ότι με το Κιτ επισκευής της αντλίας δεν λύθηκε, αρχίζει σιγά σιγά να εξαντλείται η υπομονή μου. Ελπίζω να είναι το τελευταίο θέμα και να λυθει οριστικά, αλλιώς δε βλέπω να συνεχίζει να μένει στα χέρια μου...

stookerman
18/09/2023, 14:35
Μάλλον αρκετά συχνό εν τέλει, εντωμεταξύ την ημέρα που πήγα να το κλείσω, υπήρχε ένα ds που έσταζε λάδι από άλλο σημείο του κινητήρα, αλλά για πολύ ποσότητα, φαντάσου μια σταγόνα κάθε λίγα λεπτά. Αυτό για παράδειγμα με ενημέρωσαν ότι ήταν το πρώτο περιστατικό τους που είχαν (Αθήνα όλα αυτά, εκεί όπου την αγόρασα). Το θέμα είναι ότι στην επαρχία όπου ζω, όλα γίνονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς, και μέχρι να γίνει η διάγνωση, να έρθουν ανταλλακτικά, να να να, και σε συνδυασμό με το ότι εμένα είχε θέμα και το καντράν, έχω καταλήξει μαζί με την σημερινή επίσκεψη, να έχω πάει 6 φορές στο συνεργείο. Υπόψη, με μόλις 700 χλμ. Πήρα καινούριο μηχανάκι να γλιτώσω τα διάφορα συμμάζεματα ενός μτχ, και κατέληξε να μου έχει φάει πολύ χρόνο από τη ζωή μου με τα πέρα δώθε του συνεργείου, και βλέποντας ότι με το Κιτ επισκευής της αντλίας δεν λύθηκε, αρχίζει σιγά σιγά να εξαντλείται η υπομονή μου. Ελπίζω να είναι το τελευταίο θέμα και να λυθει οριστικά, αλλιώς δε βλέπω να συνεχίζει να μένει στα χέρια μου...

Τι να πω , κουράγιο.

man25
18/09/2023, 14:39
Ευχαριστώ, πιστεύω θα είσαι πιο τυχερός και δε θα ταλαιπωρηθεις, και αν είσαι Αθήνα, θα στα λύνουν και πολύ πιο γρήγορα. Τουλάχιστον είναι όλα περιφερειακα και υπάρχουν λύσεις!

man25
21/09/2023, 21:24
Νέο update: μετά την επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, τελικά δεν χάνει εκ νέου η αντλία, αλλά η διαρροή προέρχεται από το καπάκι σύμπλεκτη. Περιμένουμε ανταλλακτικο (φλάντζα μάλλον)... άντε να δούμε.. ούτε 1000 χλμ και έχω πάει αντιπροσωπεία 8 φορές...

stookerman
21/09/2023, 21:30
Νέο update: μετά την επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, τελικά δεν χάνει εκ νέου η αντλία, αλλά η διαρροή προέρχεται από το καπάκι σύμπλεκτη. Περιμένουμε ανταλλακτικο (φλάντζα μάλλον)... άντε να δούμε.. ούτε 1000 χλμ και έχω πάει αντιπροσωπεία 8 φορές...

Σου έκατσε λαχείο μου φαίνεται.
Ποτέ το πήρες;

man25
21/09/2023, 22:02
Ιούνιος 2023 (και είναι παρτίδα 2023 γιατί τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης είναι του 2023)

ΓιώργοςΤΤ
22/09/2023, 08:09

Τόσο δεν κάνει ούτε η αλυσίδα για Hayabusa.....

archi
02/10/2023, 21:12
Είμαι σε σκέψεις για το 300 ds. Διαβάζω όμως τελευταία περιστατικά με διαρροή από την αρχή στην αντλία νερού αν έχω καταλάβει καλά.
Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι κάποιοι παραπονιούνται ότι το πρόβλημα δεν διορθώθηκε μετά την 1ηνεπισκευη. Χωρίς να γνωρίζω πολλά λογικά θα έπρεπε να είναι ένα απλό πρόβλημα που με νέες φλάντζες.θα έπρεπε άμεσα να επισκευάζεται. Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως τα κατά τόπους συνεργεία δυσκολεύομαι σε μια τέτοια επιδιόρθωση. Τι θα γίνει όταν το μηχανάκι θα αρχίσει να μαζεύει χιλιόμετρα και χρόνια αν δεν μπορούν να διορθώσουν κάτι τόσο απλό.

man25
03/10/2023, 01:03
Σωστές οι σκέψεις σου. Κι εμένα χάνει μετά από 200 χλμ από την επισκευή της αντλίας νερού. Αναμένω την νέα επισκευή να δω αν θα λυθεί οριστικά (σε διαφορετικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτή τη φορά)

omhros
03/10/2023, 06:26
Είμαι σε σκέψεις για το 300 ds. Διαβάζω όμως τελευταία περιστατικά με διαρροή από την αρχή στην αντλία νερού αν έχω καταλάβει καλά.
Αυτό που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι κάποιοι παραπονιούνται ότι το πρόβλημα δεν διορθώθηκε μετά την 1ηνεπισκευη. Χωρίς να γνωρίζω πολλά λογικά θα έπρεπε να είναι ένα απλό πρόβλημα που με νέες φλάντζες.θα έπρεπε άμεσα να επισκευάζεται. Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως τα κατά τόπους συνεργεία δυσκολεύομαι σε μια τέτοια επιδιόρθωση. Τι θα γίνει όταν το μηχανάκι θα αρχίσει να μαζεύει χιλιόμετρα και χρόνια αν δεν μπορούν να διορθώσουν κάτι τόσο απλό.

και εγω ειμαι με την σκανδαλη στο χερι για το 300 ds αλλα αναμενω να δω τι γινεται με αυτες τις βλαβες γιατι δεν ειμαι να βαζω μπελα στο κεφαλι μου

επισης ειδα κ αυτο κ απλα το αφηνω εδω

https://advride.gr/threads/voge-300-ds.13305/page-2#post-443236

dino809
03/10/2023, 22:50
Παρέλαβα χτες το SR 1.

Πρώτες εντυπώσεις, μαζεμένες διαστάσεις, συμπαγές, άνετο και πάρα πολύ ήσυχο.

Με πολλά γκατζετάκια που - σαν πιο παραδοσιακός - μου προκαλούν ένα μικρό άγχος για το τι θα γίνει αν αρχίσουν να χαλάνε.

Τα υπόλοιπα στην πορεία.

446712

man25
03/10/2023, 23:06
Καλοτάξιδο! Το 300acx το έδωσες ή το πήρες παράλληλα με αυτό; Ήταν απροβληματιστο το 300acx;

dino809
03/10/2023, 23:15
Ευχαριστώ πολύ!

Το ACX το έχω κρατήσει. Δεν μου έβγαλε κανένα απολύτως προβλημα πέρα του ότι μου έκαψε δύο φορές το πίσω φανάρι που αλλάχτηκε στην εγγύηση. Έχω κάνει 9.000 χλμ.

archi
11/10/2023, 21:45
Ανεμοθώρακα για το 300ds πιο ψηλό έχετε να προτείνετε;
Επίσης υπάρχει κάποια λύση για τοποθέτηση βαλίτσας givi με monokey; Σε όσα καταστήματα ρώτησα δεν μου έδωσαν λύση.
Τέλος έχει γίνει κάποια ανάκληση τελευταία για το μοντέλο αυτό;

man25
06/12/2023, 09:05
Παραλαβή επιτέλους του επισκευασμένου Voge 300ds. Να θυμίσω πως μετά από 300 χλμ από την αγορά, παρατήρησα διαρροή λαδιού στην αντλία νερού, η οποία επισκευάστηκε αλλά μετά από 300 χλμ ξανά, πάλι τα ίδια. Ο αντιπρόσωπος που το επισκεύασε, αρνούνταν ότι την δεύτερη φορά σταζει από το ίδιο σημείο, λέγοντας πως είναι από αλλού, όπου φτάσαμε σε σημείο που αρνήθηκε την εξυπηρέτηση. Έτσι, αναγκάστηκα να αλλάξω πόλη για να βρω λύση. Μετά την διάγνωση, αλλαχθηκε η αντλία λαδιού και εκ νέου το κιτ επισκευής της αντλίας νερού. Μένει να κάνω χιλιόμετρα για να δω εάν λύθηκε το θέμα οριστικά.

Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για πρώτο χέρι μηχανάκι με ελάχιστα χλμ όταν συνέβη για δεύτερη φορά η διαρροή. Ελπίζω να ήταν κακή δουλειά του πρώτου μάστορα και πλέον να λύθηκε οριστικά, διότι η υπομονή μου έχει εξαντληθεί και δε ξέρω τι θα πρέπει να κάνω αν δω πάλι να χάνει.

Υ.Γ 1: η αντλία λαδιού δεν ήταν ετοιμοπαραδοτη. Έκανε σχεδόν ένα μήνα να έρθει. Το κιτ αντλίας νερού όμως ήταν ετοιμοπαραδοτο. Στα κεντρικά πολύ πρόθυμα να εξυπηρετήσουν, σε αντίθεση με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Βέβαια, εν τέλει η μόνη αποδεκτή λύση που προτάθηκε ήταν να αλλάξω πόλη, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δε θα γίνονταν να πάω αυθημερόν, οπότε και το έστειλα με μεταφορική (=κόστος για εμένα)

Υ.Γ. 2: Απ' ότι διαβάζω, και κάποια 525dsx έχουν αρχίσει να έχουν διαρροή στην αντλία νερού.

Εν κατακλείδι, αν γύριζα τον χρόνο πίσω και ήξερα α. με τι τοπικό αντιπρόσωπο έχω να κάνω, β. ότι πολλά 300αρια έχουν το θέμα με τη διαρροη, και μάλιστα είναι κι άλλες περιπτώσεις που μετά την πρώτη επισκευή άρχισαν να χάνουν, αλλά όταν το πήρα σε όσα γκρουπ/φόρουμ κι αν διάβαζα δεν κατάφερα εγώ να βρω τέτοια ποστ), δε νομίζω ότι θα το επέλεγα, όπως επίσης και εάν πάω σε μεγαλύτερο, δεν θα πάω σε Voge για τους προαναφερθέντες λόγους. Βασίστηκα στα καλά λόγια που είχα ακούσει για τον εισαγωγέα (και ισχύουν), αλλά όταν ο τοπικός σου λέει πχ ότι παρήγγειλε ανταλλακτικά ενώ στα κεντρικά σου λένε ότι δεν υπάρχει παραγγελία, όταν για την πρώτη διαρροή έχετε κάνει πολλά ραντεβού πήγαινε έλα για μια απλή διάγνωση διαρροής - και μάλιστα γνωστή από άλλα μηχανάκια υποτίθεται- και όταν καταλήγουμε να σου αρνηθεί την εξυπηρέτηση λέγοντας σου να πας αλλού για επισκευή την δεύτερη φορά, εεε προφανώς και σε τοπικό επίπεδο η εταιρία αυτή βγαίνει από τις υποψήφιες προς αγορά στο μυαλό μου.

Giorgos77yk
06/12/2023, 09:13
Παραλαβή επιτέλους του επισκευασμένου Voge 300ds. Να θυμίσω πως μετά από 300 χλμ από την αγορά, παρατήρησα διαρροή λαδιού στην αντλία νερού, η οποία επισκευάστηκε αλλά μετά από 300 χλμ ξανά, πάλι τα ίδια. Ο αντιπρόσωπος που το επισκεύασε, αρνούνταν ότι την δεύτερη φορά σταζει από το ίδιο σημείο, λέγοντας πως είναι από αλλού, όπου φτάσαμε σε σημείο που αρνήθηκε την εξυπηρέτηση. Έτσι, αναγκάστηκα να αλλάξω πόλη για να βρω λύση. Μετά την διάγνωση, αλλαχθηκε η αντλία λαδιού και εκ νέου το κιτ επισκευής της αντλίας νερού. Μένει να κάνω χιλιόμετρα για να δω εάν λύθηκε το θέμα οριστικά.

Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για πρώτο χέρι μηχανάκι με ελάχιστα χλμ όταν συνέβη για δεύτερη φορά η διαρροή. Ελπίζω να ήταν κακή δουλειά του πρώτου μάστορα και πλέον να λύθηκε οριστικά, διότι η υπομονή μου έχει εξαντληθεί και δε ξέρω τι θα πρέπει να κάνω αν δω πάλι να χάνει.

Υ.Γ 1: η αντλία λαδιού δεν ήταν ετοιμοπαραδοτη. Έκανε σχεδόν ένα μήνα να έρθει. Το κιτ αντλίας νερού όμως ήταν ετοιμοπαραδοτο. Στα κεντρικά πολύ πρόθυμα να εξυπηρετήσουν, σε αντίθεση με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Βέβαια, εν τέλει η μόνη αποδεκτή λύση που προτάθηκε ήταν να αλλάξω πόλη, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δε θα γίνονταν να πάω αυθημερόν, οπότε και το έστειλα με μεταφορική (=κόστος για εμένα)

Υ.Γ. 2: Απ' ότι διαβάζω, και κάποια 525dsx έχουν αρχίσει να έχουν διαρροή στην αντλία νερού.

Εν κατακλείδι, αν γύριζα τον χρόνο πίσω και ήξερα α. με τι τοπικό αντιπρόσωπο έχω να κάνω, β. ότι πολλά 300αρια έχουν το θέμα με τη διαρροη, και μάλιστα είναι κι άλλες περιπτώσεις που μετά την πρώτη επισκευή άρχισαν να χάνουν, αλλά όταν το πήρα σε όσα γκρουπ/φόρουμ κι αν διάβαζα δεν κατάφερα εγώ να βρω τέτοια ποστ), δε νομίζω ότι θα το επέλεγα, όπως επίσης και εάν πάω σε μεγαλύτερο, δεν θα πάω σε Voge για τους προαναφερθέντες λόγους. Βασίστηκα στα καλά λόγια που είχα ακούσει για τον εισαγωγέα (και ισχύουν), αλλά όταν ο τοπικός σου λέει πχ ότι παρήγγειλε ανταλλακτικά ενώ στα κεντρικά σου λένε ότι δεν υπάρχει παραγγελία, όταν για την πρώτη διαρροή έχετε κάνει πολλά ραντεβού πήγαινε έλα για μια απλή διάγνωση διαρροής - και μάλιστα γνωστή από άλλα μηχανάκια υποτίθεται- και όταν καταλήγουμε να σου αρνηθεί την εξυπηρέτηση λέγοντας σου να πας αλλού για επισκευή την δεύτερη φορά, εεε προφανώς και σε τοπικό επίπεδο η εταιρία αυτή βγαίνει από τις υποψήφιες προς αγορά στο μυαλό μου.
Που άκουσες ότι το 525 έχει διαρροή γιατί μέχρι στιγμής όλα είναι απροβλημάτιστα

man25
06/12/2023, 09:30
Υπάρχει ποστ στο fb στο γκρουπ του ελληνικού Voge club από χρήστη που ανέβασε και φωτό.

Bowleno
06/12/2023, 09:31
Που άκουσες ότι το 525 έχει διαρροή γιατί μέχρι στιγμής όλα είναι απροβλημάτιστα

Το ότι για σένα είναι οκ, δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο σε όλους. Κι εγώ είχα το AC 300 (και τώρα το 500) για σχεδόν έναν χρόνο χωρίς κανένα θέμα.
Όμως έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις με το συγκεκριμένο ζήτημα στην σελίδα του Voge club Hellas....

Giorgos77yk
06/12/2023, 09:48
Υπάρχει ποστ στο fb στο γκρουπ του ελληνικού Voge club από χρήστη που ανέβασε και φωτό.
Αν μπορείς στείλε το ποστ να το δω ευχαριστώ

omhros
06/12/2023, 10:01
https://www.facebook.com/photo?fbid=2619069798269739&set=pcb.1723125891502668

man25
06/12/2023, 10:10
Αν μπορείς στείλε το ποστ να το δω ευχαριστώ

Το έστειλε ο φίλος omhros. Αν δεις στα σχόλια, το ίδιο πρόβλημα το έχουν ήδη 3 άτομα.

omhros
06/12/2023, 10:35
Το έστειλε ο φίλος omhros. Αν δεις στα σχόλια, το ίδιο πρόβλημα το έχουν ήδη 3 άτομα.

και καμποσα 300αρια, εντωμεταξυ ειναι γνωστο θεμα λογικα αλλα αλλαγες στις εισαγωμενες μοτοσυκλετες διαχρονικα δεν εχουν γινει ,ουτε διορθωμενα ανταλλακτικα

το ιδιο γινεται και με καποια πισωφαναρα στο 300ds

καθονται και αλλαζουν φαναρια ,οσο εισαι στην εγγυηση λες παει και ερχεται ,μετα πληρωνεις απο τσεπη ομως και ποναει και γιατρια δεν βλεπεις

Giorgos77yk
06/12/2023, 11:28
https://www.facebook.com/photo?fbid=2619069798269739&set=pcb.1723125891502668

Δεν μου ανοίγει φίλε μου

panavour
06/12/2023, 11:31
Δεν μου ανοίγει φίλε μου

πρεει να εισαι γραμμενος στο φεισμπουκ για να σου ανοιξει.

omhros
06/12/2023, 11:39
Δεν μου ανοίγει φίλε μου

https://i.postimg.cc/HWwJbqK3/Capture.jpg

Lakisss
06/12/2023, 13:07

Έλα ντε.

DRAKONET
06/12/2023, 13:31
απαντηση απο τον κατοχο.....
αντικατάσταση στις ροδέλες και όχι φλάντζες ή ολοκληρη η τρόμπα

Giorgos77yk
06/12/2023, 13:35
Και ξανα λέω ότι το 525dsx δεν έχει βγάλει τίποτα και δεν έχει αναφερθεί πουθενά από κανέναν ότι έχει κάποιο θέμα . Είμαι γραμμένος απο τον Ιούνιο στο club στο φεις και δεν έχω δει κάποιο αντίστοιχο ποστ για το συγκεκριμένο μοντέλο

DRAKONET
06/12/2023, 14:42
Και ξανα λέω ότι το 525dsx δεν έχει βγάλει τίποτα και δεν έχει αναφερθεί πουθενά από κανέναν ότι έχει κάποιο θέμα . Είμαι γραμμένος απο τον Ιούνιο στο club στο φεις και δεν έχω δει κάποιο αντίστοιχο ποστ για το συγκεκριμένο μοντέλο

το αναφερει σε αυτη την ομαδα
VOGE MOTO Club Hellas
Υπαρχει και η VOGE hellas club/.......μηπως εισαι σε αυτη ?

panavour
06/12/2023, 14:42

πολυ νωρις ακομα,αλλα αν κρινω απο το δικο μου 500 ds,που εχω 26000 χλμ σε 15 μηνες ,δεν νομιζω να βγαλει κατι.

Giorgos77yk
06/12/2023, 15:01
το αναφερει σε αυτη την ομαδα
VOGE MOTO Club Hellas
Υπαρχει και η VOGE hellas club/.......μηπως εισαι σε αυτη ?

Σε αυτή είμαι φίλε μου και κανεις δεν έχει αναφέρει κάτι . Όχι για το 525 αλλά ούτε για το 500αρι . Τέλος πάντων όσο αναφορά το 525 εκτός από κάποια περιφερειακά όπως καθρέφτες (τις πλάκας ) , χούφτες ( ψεύτικοι ) και μαρσπιέδες (πάλι της πλάκας ) , μηχανικά - ηλεκτρολογικά και φρένα /αναρτησεις όλα αυτά δουλεύουν ρολόι χωρίς κανένα πρόβλημα .

Nitse3
06/12/2023, 16:43
Ε και τότε τι; το φαντάστηκε το ποστ αυτό;;;

parkaris
06/12/2023, 16:55
Περί 525 /500 κάντε αναζήτηση στο νετ water pump cb500,θα σας λυθούν πολλές απορίες

man25
06/12/2023, 17:00
O omhros παραπάνω έβαλε το λινκ, το βάζω κι εγώ ξανά:

https://www.facebook.com/groups/VogeMotoClubHellas/permalink/1723125891502668/

Και στα σχόλια απαντούν κι άλλοι χρήστες ότι έχουν διαρροή. Αν αναζητούσατε τα ποστ των τελευταίων 3 ημερών, θα τα βρίσκατε και όσοι είστε μέλη.

Τεσπά, τα περί 525 ας συζητηθούν στο κατάλληλο νήμα, να μείνουν εδώ οι πιο σχετικές με το 300αρι συζητήσεις.

bulmont
06/12/2023, 17:01
Εν κατακλείδι, αν γύριζα τον χρόνο πίσω και ήξερα α. με τι τοπικό αντιπρόσωπο έχω να κάνω.................

Μήπως είσαι από Πάτρα;;;;;

man25
06/12/2023, 17:03
Όχι bulmont (έχεις πμ)

EasyRider1234
22/01/2024, 19:55
Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι και εγώ να προβώ στην αγορά του Voge ds300. Είμαι 1.87, 85kg και οδηγάω ένα χρόνο παπάκι. Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο, το οποίο θα το έχω κατά 95% για commuting, περίπου 40χλμ κάθε μέρα, Ζωγράφου Κηφισιά και πάλι πίσω.

Μέχρι να το δοκιμάσω και από κοντά - αναβάτες ανάλογου μεγέθους, σας βολεύει η μηχανή για τέτοιου είδους χρήση; (Ιδανικά θα ήθελα κάτι στα 500cc και λόγω μεγέθους και δύναμης αλλά το budget αυτή την στιγμή δεν επαρκεί).

Επίσης αν το αγοράσω καινούργιο έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;

Σας ευχαριστώ!!

Nomand
22/01/2024, 20:04
Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι και εγώ να προβώ στην αγορά του Voge ds300. Είμαι 1.87, 85kg και οδηγάω ένα χρόνο παπάκι. Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο, το οποίο θα το έχω κατά 95% για commuting, περίπου 40χλμ κάθε μέρα, Ζωγράφου Κηφισιά και πάλι πίσω.

Μέχρι να το δοκιμάσω και από κοντά - αναβάτες ανάλογου μεγέθους, σας βολεύει η μηχανή για τέτοιου είδους χρήση; (Ιδανικά θα ήθελα κάτι στα 500cc και λόγω μεγέθους και δύναμης αλλά το budget αυτή την στιγμή δεν επαρκεί).

Επίσης αν το αγοράσω καινούργιο έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα;

Σας ευχαριστώ!!

Θα σου προτείνω τον Ξουχελη στην Θηβων, πολύ καλό παιδί και πολύ καλός μάστορας, και ο ίδιος νομίζω το 300 έχει, βέβαια μπορείς να πας και κατευθείαν στην mototred στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας για να τα δεις όλα εκεί

Nostradamus
22/01/2024, 21:17
Θα προτείνω τον Στέφανο Λουρο στην Δ. Πλακεντίας. Κατά την γνώμη μου ίσως ο πιο αξιόλογος έμπορος που έχω γνωρίσει ποτέ. Πριν αγοράσεις από οπουδήποτε θα έλεγα να μιλήσεις μαζί του.

Το 300 το θεωρώ πολύ μικρό τόσο από κινητήρα όσο και για τον σωματοτυπο σου.

Ίσως αξίζει να δεις για μεταχειρισμένο voge 500 αν δεν φτάνεις το καινούργιο.

Dimmanoukas
22/01/2024, 21:56
Συμφωνώ με το φίλο Nostradamus 100%.
Ο κ. Λουρος είναι εξαιρετικός αλλά καλό θα είναι για να μην μπεις σε σύντομο διάστημα ξανά στην λογική αλλαγής, να κοιτάξεις απευθείας κάτι από 500αρι.

Ίσως εάν υπάρχει κανένα 500αρι ac μεταχειρισμένο σε καλή τιμή θα ήταν ότι πρέπει.
Η σειρά 500 έχει καλύτερα λάστιχα, φρένα και εννοείται τη Χρυσή τομή απόδοσης και κατανάλωσης.
Το ύψος και το βάρος σου φωνάζει τουλάχιστον για 500αρι.

Bowleno
22/01/2024, 22:35
Θα προτείνω τον Στέφανο Λουρο στην Δ. Πλακεντίας. Κατά την γνώμη μου ίσως ο πιο αξιόλογος έμπορος που έχω γνωρίσει ποτέ. Πριν αγοράσεις από οπουδήποτε θα έλεγα να μιλήσεις μαζί του.

Το 300 το θεωρώ πολύ μικρό τόσο από κινητήρα όσο και για τον σωματοτυπο σου.

Ίσως αξίζει να δεις για μεταχειρισμένο voge 500 αν δεν φτάνεις το καινούργιο.

Συμφωνώ με το φίλο Nostradamus 100%.
Ο κ. Λουρος είναι εξαιρετικός αλλά καλό θα είναι για να μην μπεις σε σύντομο διάστημα ξανά στην λογική αλλαγής, να κοιτάξεις απευθείας κάτι από 500αρι.

Ίσως εάν υπάρχει κανένα 500αρι ac μεταχειρισμένο σε καλή τιμή θα ήταν ότι πρέπει.
Η σειρά 500 έχει καλύτερα λάστιχα, φρένα και εννοείται τη Χρυσή τομή απόδοσης και κατανάλωσης.
Το ύψος και το βάρος σου φωνάζει τουλάχιστον για 500αρι.

Προσυπογράφω!
Είχα το 300 κούτα και σε λιγότερο από χρόνο πήγα στο 500, πάλι κούτα.
Ήμουν σχετικά τυχερός διότι η χασούρα ήταν πολύ μικρή αφενός, και αφετέρου, δεν είχαν αρχίσει ακόμα να σπρώχνουν όλοι τα 300άρια για να πάρουν το 500....

Kornillios
23/01/2024, 09:48
Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ!!

Παρότι δεν έχω καβαλήσει Voge, θεωρώ πως η τέλεια επιλογή για τη σωματοδομή σου θα πρότεινα και εγώ το 525DSX για τον απλούστατο λόγω ότι χρειάζεσαι δυστυχώς την έξτρα ροπή και ιπποδύναμη για να γλυτώσεις από τη ζούγκλα της Αττικής. Επίσης, με το 525 θα μπορέσεις με άνεση να κάνεις κάποιο ταξίδι αφού στην εθνική δεν θα ζοριστεί πολύ σε αντίθεση με το 300αρι.

Dr.Monty
23/01/2024, 12:24
+1 για Λουρο. Το εχω γράψει πολλάκις στο φόρουμ

Ειχαμε μιλήσει απο κοντά. Οταν ηρθε η μηχανή ήμουν Αλεξανδρουπολη. Ηθελα να βάλω pandora συναγερμο. Και με προσωπικο του χρόνο πηγε σε εξουσιοδοτημενο και το πέρασε. Και μετα μου την εστειλε πακέτο. Και παντα ειναι εκει στα τηλέφωνα για οτι συμβει

man25
23/01/2024, 12:35
+1 Κι από εμένα για τον Λούρο, από προσωπική εμπειρία (αγορα) του 300ds από εκεί. Άψογος και από κοντά και στο τηλέφωνο, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι ρωτούσα/ζητούσα.

Για τον φίλο που ρωτάει, δε μπορώ να βοηθήσω για τις διαστάσεις μιας και είμαι κοντός εγώ και δεν έχω κάποιο θέμα, αλλά από άποψη γκαζιού, αν σε ενδιαφέρει το εκτός πόλης, σύντομα θα θες το κάτι παραπάνω, οπότε αν μπορείς για 500cc σε αυτή τη κατηγορία, θα είναι τα ιδανικά. Αν δε σε νοιάζουν οι εκδρομές, μια χαρά είναι το 300. Και κυρίως βασικά, είναι θέμα δικαβαλου. Μόνος, θα την παλέψεις με το 300, δικαβαλο ζορίζει η φάση

DRAKONET
23/01/2024, 16:36
ΜΟΝΟ ΛΟΥΡΟΣ !!!!!
Ξεφευγει απο το εμπορο-πελατης !!
Πας με κλειστα ματια...γιατι σεβεται τα χρηματα που δινεις !!

EasyRider1234
23/01/2024, 17:36
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Οι προτάσεις σας για τον κ Λούρο επιβεβαιώνονται και από τις αξιολογήσεις στον διαδίκτυο, σίγουρα θα περάσω από εκεί!

Οι εκδρομές δεν είναι στο πλάνο άμεσα και αν πηγαίνω δικάβαλο θα πηγαίνω μικρές διαδρομές των 1-5χλμ. Γι'αυτό σκέφτομαι μήπως και εν τέλει με βολέψει το 300αρι, φθηνότερο, ελαφρύτερο, οικονομικότερο. Ότι και να λέμε βέβαια αν δεν το δοκιμάσεις..