View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:wave2:
:beer: :beer: :beer:
πααααααααλι κλαψα ρε χανουμια...?
αμαν !!!
δε θα στερεψουνε ποτε τα δακρυα ????
:lol: :lol: :lol:
alximistis
07/01/2008, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πααααααααλι κλαψα ρε χανουμια...?
αμαν !!!
δε θα στερεψουνε ποτε τα δακρυα ????
Δάκρυα;;; Για ποιο πράγμα;
Που χάσαμε σε μία έδρα όπου ΔΕΝ καθαρίσατε ούτε εσείς ούτε ο ΠΑΟ; Ότι πάθατε το πάθαμε.
Απλά πράγματα.
Ή γιατί βγήκατε πρωταθλητές χειμώνα;
Τι λε ρε παιοδί μου φοβερά πράγματα.
Επιμένω και θα το λέω. Δικό μας είναι φέτος πάει και τελείωσε!
Δεν λέω το ήθελα το σημερινό. Για να το σιγουρέψω 1000%!
Αλλά κι έτσι... μου κάνει. :)
Άλλωστε πως θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα; Αλλιώς ας μας το δίνατε από τώρα να τελειώναμε. :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δάκρυα;;; Για ποιο πράγμα;
Που χάσαμε σε μία έδρα όπου ΔΕΝ καθαρίσατε ούτε εσείς ούτε ο ΠΑΟ; Ότι πάθατε το πάθαμε.
Απλά πράγματα.
Ή γιατί βγήκατε πρωταθλητές χειμώνα;
Τι λε ρε παιοδί μου φοβερά πράγματα.
Επιμένω και θα το λέω. Δικό μας είναι φέτος πάει και τελείωσε!
Δεν λέω το ήθελα το σημερινό. Για να το σιγουρέψω 1000%!
Αλλά κι έτσι... μου κάνει. :)
Άλλωστε πως θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα; Αλλιώς ας μας το δίνατε από τώρα να τελειώναμε. :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε καλο σου βραδυατικο !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
07/01/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε καλο σου βραδυατικο !!!!
Γέλα τώρα που μπορείς.
Μετά... δεν θα έχεις χρόνο ούτε... για δάκρυα.... ;)
Γέλα τώρα που μπορείς.
Μετά... δεν θα έχεις χρόνο ούτε... για δάκρυα.... ;)
ναι στελακο μου....αλλα υπαρχει μια διαφορα...τα δικα μου ειναι δακρυα χαρας και τα δικα σου λυπης και θλιψης.:cool:
παλιοζωη !!!!τι να πεις...καλη καρδια μωρε...
la_villa
07/01/2008, 00:25
η τάξη αρχίζει κ αποκαθίστατε
ο ΘΡΥΛΟΣ πρώτος (χτες για το πέναλτυ λέτε που δεν μας εδωσε?)
το βαζέλι 2ο
και ακολουθούν οι μικρομεσαίες
αεκακι
αστερας τριπ
στο σημερινο ντέρμπυ των μικρών νίκησε ο αστερας
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΡΕ?????????
υ.γ μα πως μπορεί να είναι τόσο καραγκιόζης?ahahahaha
"Τραϊανός Δέλλας: "Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι διαιτητές έχουν βιονικά μάτια και βλέπουν στα 50 μέτρα και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να διακρίνουν στα πέντε. Ελπίζω οι Καλικάτζαροι να φύγουν τώρα με τα Φώτα."
Gandalf dr685sm
07/01/2008, 08:30
Το είχα πεί και στο παρελθόν , το λέω και τώρα... Η ΑΕΚ φέτος δεν βλέπεται...
Κινείται με ταχύτητα "κηδείας"... δεν έχει χημεία και στα "δύσκολα" είναι εμφανές.
ερωτήσεις προς όλους τους ΑΕΚτζήδες...
1- Ο Μορέτο φαίνεται να έχει γίνει μόνιμος κάτω απο τα δοκάρια παρά την αστάθεια του. Πριν απο την φάση του goal , η μπάλα χτύπαγε πάνω του και έβγαινε έξω. Πάτε ενα στοίχημα οτι θα φάει πάγκο πάλι;
2- Γιατί ο Μπλάνκο είναι συνέχεια έξω;... παίκτης που είναι φανερό οτι έχει το σκοράρισμα. Μια φάση έκανε και το κάρφωσε. Χώρια κάτι που ακούστηκε , οτι σκέφτονται λέει ακόμα να ανανεώσουν/αγοράσουν την οψιόν , γιατί λέει είναι ακριβός:eek: :bigcry:
Δεν πειράζει... μπορεί να τον πάρει καμιά ομάδα εξωτερικού! Τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι;
3- Ο Ρίμπο ήταν κάκιστος χθες.... γιατί δεν τον άλλαξε; Μόλις μπήκαν Μανού και Λαγος ,πίεσε η ΑΕΚ. Τι περίμενε για να το κάνει;
4- Καμία σχέση ο Άλβεζ με τον αδερφό του. Ποιανού επιλογή ήταν;
Τα παραπάνω είναι κριτική και οχι αφορισμός προς το πρόσωπο του Φερέρ. Το κακό στην ΑΕΚ είναι οτι ο Ντέμης τον έχει αφήσει λάσκα και κάνει πειράματα που βγαίνουν σε κακό.
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με δέσιμο-χημεία-Ανάπτυξη... αλλά με τα χάλια του ΠΟΚ , τον έχουν κάνει "Άρσεναλ". Μπράβο τους εκεί που είναι και μακάρι και την κούπα , μπας και κάποιοι ξυπνήσουν.
Για τους άλλους δύο τώρα.
Εντάξει η διαιτησία είναι κακή στην Ελλάδα... αλλά ενα πράγμα ρε παιδί μου, να "στηρίζει" τον Γαύρο , σε ιδιαίτερα σημεία (προ derby) με τέτοιες "παραστάσεις".
Γιατί πέρα απο το goal που είναι στα όρια όταν ακυρώθηκε του Ηρακλή... έχουμε τις διακοπές και το φάγωμα χρόνου , αλλά και δύο φάσεις ανύπαρκτου offside που ήταν μισό goal... και οι δύο απο την πλευρά του linesman που ακύρωσε και το goal.
Παικταράς ο Kovasevic αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην έχει το σκοράρισμα ή να λείψει... όπως σωστά είπε και ο Αλεξανδρής στην ΝΕΤ... τότε ποιός θα αναλάβει;
Για τον ΠΑΟ... το πέναλτυ μπορεί να δοθεί αν και κατά τα ΜΜΕ είναι αμφισβητούμενο.
Αλλά κανείς απο τους ιθύνοντες του ΠΑΟ δεν είδε οτι επί 90+ λεπτά είχαν σε επιφυαλκή το Ωνάσειο για το "καρδιακό" της απώλειας βαθμών;
Για το πρωτάθλημα....
ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.... μέχρι και ο ΑΡΗΣ και ο Αστ. Τρίπολης το παίρνουν άνετα με -6 και -8 νομίζω αντίστοιχα....
Καταρχάς μια ισοπαλία στο επερχόμενο ντέρμπυ και μια νίκη της ΑΕΚ φέρνει και πάλι την ίδια βαθμολογία όπως πρίν. Η παράδοση λέει βέβαια πως συνήθως ο πρωταθλητής χειμώνα βγαίνει και στο τέλος.... αλλά μένει να δούμε αν θα ισχύσει ή οχι.
Υπομονή λοιπόν.
Gandalf
mats8282
07/01/2008, 10:09
Εμενα δεν με νοιαζει αν θα παρει η ΑΕΚ πρωταθλημα.Απλα δεν με ενδιαφερει.Εμενα προσωπικα.
Με ενδιαφερει να βλεπω ποδοσφαιρο.Με ενδιαφερει να βλεπω Ελληνες στην ομαδα οχι 8-9 ξενους και 2-3 Ελληνες να πεζουνε τσουκου τσουκου.Ποσο κατωτεροι μπορει να ειναι καποιοι πιτσιρικαδες απο τις ακαδημιες απο αυτους:
Τοζερ ανυπαρκτος.
Μαντουκα και Σεζαρ περνουν τσαμπα λεφτα.
Αρουμπαρενα επισης.
Ο Ριβαλντο δεν μπορει να παρει τα ποδια του και το μονο που κανει φετος ειναι δηλωσεις για το πρωταθλημα και διαφημισεις.Δυστυχως.
Ο Αλβες εχει το ονομα οχι την χαρη.
Ο Μορετο μπορει να κανει το καλυτερο και το χειροτερο.Σταθεροτητα 0.
Ραμος και Μπλανκο εχουν κανει μερικα καλα παιχνιδια.Ο Λυμπε βαζει οτι φιλοτιμο εχει.
Και τελος ο Φερερ.....Το ακαταλογιστο θα τελειωσει απο οτι βλεπω συντομα....Δεν χρησιμοποιει το υλικο που εχει καταλληλα.Δεν ξερω πως θα επρεπε να το κανει,αμα ηξερα θα ειμουνα προπονητης.
Και αυτα δεν τα λεω συνεπεια του Αστερα.Μπραβο τα παιδια και παντα τετοια.Πιο πολυ θα χαρω να παρει πρωταθλημα ο Αστερας παρα η ΑΕΚ.
Τα λεω απο την εικονα που βγαζει η ομαδα μου.Χαλια μαυρα.
el_hymador
07/01/2008, 10:19
για το πεναλτυ του ΠΑΟ και εγω αυτο λεω...
ειναι φαση δικοπο μαχαιρι για καθε διαιτητη...οποια και να ειναι η αποφαση του θα πεσει κραξιμα απο την μια η απο την αλλη πλευρα....
μου θυμιζει το πεναλτυ που εκανε ο Κωνσταντινου στο ματς στην Λεωφορο, τοτε με τον Ευθυμιαδη....το οποιο κατα την προσωπικη μου αποψη ΗΤΑΝ πεναλτυ.
Το θεμα στο Geek πρωταθλημα ειναι οτι οπως πολυ σωστα επισημανε και ο προπονητης του Απολλωνα Καλαμαριας, παρομοια φαση ετσι και συνεβαινε αντιθετα και στο ιδιο χρονικο σημειο , δεν υπηρχε καμια περιπτωση να σφυριχτει.
Και πριν αρχισουν οι Ερυθροκιτρινες παπαριες, το αυτο πιστευω και για τις δικες τους ομαδες.
Εχει συμβει πολλες φορες στο παρελθον και θα συμβαινει και στο μελλον.
Προσοχη! δεν λεω οτι ηταν η δεν ηταν πεναλτυ, απλα επισημαινω οτι η αποφαση ενος διαιτητη επιρεαζεται 100% απο την ομαδα και την εδρα.
Των γαυρων ο αγωνας ηταν γαμω τις παραστασεις....αντε και του χρονου στο Μροντγουεϊ...
Το ειπα και σε προηγουμενο ποστ, μετα απο αυτα εχουν δικιο να λενε οτι λενε (οχι οι ΑΕΚτζηδες παντως...) δεν μπορει μια εβδομαδα πριν το μεταξυ μας ματσ να σπροχνωμαστε αμφοτεροι ετσι εκδηλα απο την διαιτησια...συγκυρια;....δεν νομιζω.
la_villa
07/01/2008, 11:23
δεν σας βλέπω να λέτε για το πέναλτυ που μας έφαγε στην Θεσσαλονίκη????στο 0-0 και ενώ είχαμε κάνει και 2 ευκαιρίες...αυτό δεν αλλάζει δηλ το αποτέλεσμα
και γιατι δεν έδωσε επανάληψη στο κορνερ που προηγήθηκε ο Ηρα αφού η μπάλα είχε στηθεί αντικανονικά?
αρα όχι μονο δεν μας άφησε να προηγηθούμε αλλα μας έβαλε και πίσω στο σκορ ο διαιτητης με τον επόπτη
ενω το ακυρωθεν γκολ είναι offside γιατι το αριστερό χέρι αυτου που σηκώθηκε για κεφαλιά (αλλα δεν την πήρε) είναι μπροστά απο τον αμυντικό μας
και στο κάτω κατω μιλάμε για μια οριακή φάση έναντι δυο πεντακάθαρων...άρα σκορ 3-1 ποιος αδικήθηκε?(αν ακύρωνε του κόρνερ κ αφηνε το offside)
το δε πέναλτυ χτες μονο πέναλτυ δεν ήταν.και μόνο που ήταν ο Καραγκούνης αυτός που το κέρδισε ο διαιτητης έπρεπε να το καταλάβει ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση πέναλτυ
και δεν είναι οριακή φάση για να υπάρχουν δικαιολογίες
σφαγή κανονική
αν και πρωτος στην βαθμολογια δεν το χαρηκα πολύ διότι η ομάδα μου ευνοήθηκε εναντι του ηρακλή και προτιμουσα να έρθει ισοπαλία το ματς, τεσπα εγώ αυτο που θέλω να πω για αυτους που λένε για διαιτησία είναι οτι αν νομίζεται οτι μονο γαυρος ευνοειται σε μερικα παιχνιδια κάνεται λάθος καθώς την προηγούμενη αγωνιστικη δόθηκε παράδειγμα 1 πέναλτι κατά του πάντου που μονο ο διαιτητης το είδε, η άεκ παράδειγμα ειχε αδικήσει την λάρισσα με ενα πέναλτι που δεν είχε δοθεί πχ απλα οι διαιτητές ειναι κακοί, οσο γιατο πέναλτι που δόθηκε στον καραγκούνη έλεος, και οταν παντρεύτηκε και τον πάτησε η νύφη έκανε πεντε εντυπωσιακές κωλοτούμπες αλλα δεν του έδωσε ο παπάς πεναλτι. με λίγα λόγια οι διαιτησίες είναι πολλές φορές χάλια αλλα δεν νομίζω πως ειναι υπερ κάποιας συγκεκριμένης ομάδας , σε όλες κανουν λάθη υπέρ και κατά τους, το πρωτάθλημα ειναι στη μέση και οι 3 μεγάλοι ειναι κοντά ελπίζω και το άλλο μισο του πρωταθλήματος να είναι ετσι και να μας κρατήσει σε αγωνια. τέλος μπραβο στον αστέρα τριπολης που έδωσε παστελάκια σε όλους τους μεγάλους και εύχομαι αυτή η ομάδα του χρονου να μας εκπροσωπήσει στο uefa γιατί παίζει ωραία μπαλίτσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
αν και πρωτος στην βαθμολογια δεν το χαρηκα πολύ διότι η ομάδα μου ευνοήθηκε εναντι του ηρακλή και προτιμουσα να έρθει ισοπαλία το ματς, τεσπα εγώ αυτο που θέλω να πω για αυτους που λένε για διαιτησία είναι οτι αν νομίζεται οτι μονο γαυρος ευνοειται σε μερικα παιχνιδια κάνεται λάθος καθώς την προηγούμενη αγωνιστικη δόθηκε παράδειγμα 1 πέναλτι κατά του πάντου που μονο ο διαιτητης το είδε, η άεκ παράδειγμα ειχε αδικήσει την λάρισσα με ενα πέναλτι που δεν είχε δοθεί πχ απλα οι διαιτητές ειναι κακοί, οσο γιατο πέναλτι που δόθηκε στον καραγκούνη έλεος, και οταν παντρεύτηκε και τον πάτησε η νύφη έκανε πεντε εντυπωσιακές κωλοτούμπες αλλα δεν του έδωσε ο παπάς πεναλτι. με λίγα λόγια οι διαιτησίες είναι πολλές φορές χάλια αλλα δεν νομίζω πως ειναι υπερ κάποιας συγκεκριμένης ομάδας , σε όλες κανουν λάθη υπέρ και κατά τους, το πρωτάθλημα ειναι στη μέση και οι 3 μεγάλοι ειναι κοντά ελπίζω και το άλλο μισο του πρωταθλήματος να είναι ετσι και να μας κρατήσει σε αγωνια. τέλος μπραβο στον αστέρα τριπολης που έδωσε παστελάκια σε όλους τους μεγάλους και εύχομαι αυτή η ομάδα του χρονου να μας εκπροσωπήσει στο uefa γιατί παίζει ωραία μπαλίτσα.
Μπορει ο Καρα να εκανε τουμπες αλλα ηταν ανατροπη.... ΤΕΛΟΣ :wave2:
Gandalf dr685sm
07/01/2008, 12:05
ok...
- στην ΑΕΚ δεν δίνουν πέναλτυ με τον Αστέρα ενώ τεντώνει το χέρι ο αμυντικός στην περιοχή. Eπίσης σε μια λαβή jeet-katse kato με κεφαλοκλείδωμα στον Καφέ.
- στον ΠΑΟ δίνουν πέναλτυ που για μερικούς είναι αμφισβητούμενο στο 90+ και ενώ ανοίγαν την φυσούνα για να πάνε στα αποδυτήρια.
- στον ΟΣΦΠ δεν δίνει πέναλτυ (αν και δεν την είδα την φάση και δεν μπορώ να έχω γνώμη) και θεωρητικά επειδή ήταν μερικά εκατοστά εκτός γραμμής το κόρνερ δεν έπρεπε να μετρήσει. Επίσης κάνει συνεχόμενες διακοπές επί 10-15 λεπτά στο τέλος και δεν αφήνει τον Ηρακλή να παίξει μπάλα που έχει βάλει τον ΟΣΦΠ μέσα στην περιοχή του και του ακυρώνουν Goal ενώ στο Β ημίχρονο κάθε οριακή φάση είναι κατά του Ηρακλή (2 offside σε θέση για goal που δεν ίσχυαν).
Προσθέστε οτι ο διαιτητης που σφύριξε το Ηρακλής - ΟΣΦΠ , μέχρι στιγμής έπαιζε μόνο σαν τέταρτος απο την αρχή του πρωταθλήματος!!!!! Μόνο χθες ήταν διαιτητής αγώνα!
Εξηγήστε μου ποιά σφυρίγματα διαμορφώνουν αποτελέσματα απο τα παραπάνω;...και που δίνουν προβάδισμα;
Αίντε ντε... σκεπτόμενοι άνθρωποι είσαστε! Μήπως αδικούν τους δύο μικρούς και τον ενα του ΠΟΚ , ενόψει του επικείμενου ντέρμπυ;
Έτσι για να μπω και λίγο στο πετσί του "βαμμένου" μπας και κάνουμε και καμιά διαμάχη της προκοπής δηλαδή.
Α.... και για να μην ξεχνιόμαστε... τον Αστέρα τον έθαψαν την επόμενη αγωνιστική που παίζει με την Λάρισσα , μιας και τον έβαλαν στις 15:00 το μεσημέρι που αποδεδειγμένα δεν τραβάει κανείς αθλητής. Μην τυχόν και σπάσει το ΠΟΚ και τους φτάσει με κανά ατυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπυ (βλ. ήττα ΠΑΟ και περίπτωση ισοπαλίας) και τα κάνει άνω κάτω μετά.
Μιλάμε ακόμα για πρωτάθλημα και μαγειρέματα;....
Gandalf
alximistis
07/01/2008, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το είχα πεί και στο παρελθόν , το λέω και τώρα... Η ΑΕΚ φέτος δεν βλέπεται...
Κινείται με ταχύτητα "κηδείας"... δεν έχει χημεία και στα "δύσκολα" είναι εμφανές.
ερωτήσεις προς όλους τους ΑΕΚτζήδες...
1- Ο Μορέτο φαίνεται να έχει γίνει μόνιμος κάτω απο τα δοκάρια παρά την αστάθεια του. Πριν απο την φάση του goal , η μπάλα χτύπαγε πάνω του και έβγαινε έξω. Πάτε ενα στοίχημα οτι θα φάει πάγκο πάλι;
2- Γιατί ο Μπλάνκο είναι συνέχεια έξω;... παίκτης που είναι φανερό οτι έχει το σκοράρισμα. Μια φάση έκανε και το κάρφωσε. Χώρια κάτι που ακούστηκε , οτι σκέφτονται λέει ακόμα να ανανεώσουν/αγοράσουν την οψιόν , γιατί λέει είναι ακριβός:eek: :bigcry:
Δεν πειράζει... μπορεί να τον πάρει καμιά ομάδα εξωτερικού! Τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι;
3- Ο Ρίμπο ήταν κάκιστος χθες.... γιατί δεν τον άλλαξε; Μόλις μπήκαν Μανού και Λαγος ,πίεσε η ΑΕΚ. Τι περίμενε για να το κάνει;
4- Καμία σχέση ο Άλβεζ με τον αδερφό του. Ποιανού επιλογή ήταν;
Τα παραπάνω είναι κριτική και οχι αφορισμός προς το πρόσωπο του Φερέρ. Το κακό στην ΑΕΚ είναι οτι ο Ντέμης τον έχει αφήσει λάσκα και κάνει πειράματα που βγαίνουν σε κακό.
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με δέσιμο-χημεία-Ανάπτυξη... αλλά με τα χάλια του ΠΟΚ , τον έχουν κάνει "Άρσεναλ". Μπράβο τους εκεί που είναι και μακάρι και την κούπα , μπας και κάποιοι ξυπνήσουν.
Για τους άλλους δύο τώρα.
Εντάξει η διαιτησία είναι κακή στην Ελλάδα... αλλά ενα πράγμα ρε παιδί μου, να "στηρίζει" τον Γαύρο , σε ιδιαίτερα σημεία (προ derby) με τέτοιες "παραστάσεις".
Γιατί πέρα απο το goal που είναι στα όρια όταν ακυρώθηκε του Ηρακλή... έχουμε τις διακοπές και το φάγωμα χρόνου , αλλά και δύο φάσεις ανύπαρκτου offside που ήταν μισό goal... και οι δύο απο την πλευρά του linesman που ακύρωσε και το goal.
Παικταράς ο Kovasevic αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην έχει το σκοράρισμα ή να λείψει... όπως σωστά είπε και ο Αλεξανδρής στην ΝΕΤ... τότε ποιός θα αναλάβει;
Για τον ΠΑΟ... το πέναλτυ μπορεί να δοθεί αν και κατά τα ΜΜΕ είναι αμφισβητούμενο.
Αλλά κανείς απο τους ιθύνοντες του ΠΑΟ δεν είδε οτι επί 90+ λεπτά είχαν σε επιφυαλκή το Ωνάσειο για το "καρδιακό" της απώλειας βαθμών;
Για το πρωτάθλημα....
ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.... μέχρι και ο ΑΡΗΣ και ο Αστ. Τρίπολης το παίρνουν άνετα με -6 και -8 νομίζω αντίστοιχα....
Καταρχάς μια ισοπαλία στο επερχόμενο ντέρμπυ και μια νίκη της ΑΕΚ φέρνει και πάλι την ίδια βαθμολογία όπως πρίν. Η παράδοση λέει βέβαια πως συνήθως ο πρωταθλητής χειμώνα βγαίνει και στο τέλος.... αλλά μένει να δούμε αν θα ισχύσει ή οχι.
Υπομονή λοιπόν.
Gandalf
Μάγε... αρχίζεις να με εκνευρίζεις!!! Πάρα πολύ!!!
Σοβαρά μιλάς πως η ΑΕΚ δεν βλέπεται;;; Δηλαδή εχτές παρά την ήττα μας η αντίδρασή μας δεν σε ικανοποίησε;;;;;
Φάγαμε ένα γκολ από τον ανύπαρκτο τερματοφύλακα που έχουμε και που όντως απ΄την αρχή φωνάζουμε και τα χώνουμε σε αυτόν. ΟΚ δεκτόν.
Τρως ένα τόσο χαζό γκολ η ψυχολογία σου πάει περίπατο και μέχρι να "ξαναμπεις" στο παιχνίδι να κοιτάξεις τι γίνεται τρως και το δεύτερο.
Που δεν συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο;;;;
Και τι θα γίνει επιτέλους με σας τους προπονητές της εξέδρας και τους μίζερους της ΑΕΚ μπορώ να μάθω;
Κάναμε μία ήττα σε μία έδρα απ' όπου δεν έχει περάσει κανείς από τους τρεις "μεγάλους". Κανείς!
Κι αμέσως βγάλατε συμπεράσματα γιατί δεν κάνει αυτό ο φερέρ γιατί το άλλο.
Χρόνια τώρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Τους προπονητές της εξέδρας οι οποίοι τελικά μέχρι πρόσφατα έκαναν ότι γούσταραν.
Λες και περιμένετε ρε παιδάκι μου να γίνει η στραβή για να ξεκινήσετε όλοι μαζί την κλάψα και το κράξιμο.
Αυτό είναι νοοτροπία μικρής ομάδας και γι αυτά μας λένε αεκάκι!
Επιμένω το πρωτάθλημα είναι δικό μας!
Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός και πολλά μπράβο στον Αστέρα που μας έχει κάνει μαύρη τη ζωή των πρωτευουσιάνων.
Τελεία και παύλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Μπορει ο Καρα να εκανε τουμπες αλλα ηταν ανατροπη.... ΤΕΛΟΣ :wave2:
αν θες εσυ να το πιστευεις αυτο καλα κάνεις και το πιστεύεις, κατα την δική μου άποψη πάλι δεν ήταν καθολου, διεκδικιση της μπάλας ειδα και τιποτα αλλο, στο αγγλικο πρωτάθλημα μάλιστα παίζει να έπερνε και κιτρινη ο καρα για θέατρο. επαφή υπάρχει αλλά αν δινόντουσταν αυτα πέναλτι θα έπρεπε να δίνονται 15 σε κάθε παιχνιδι ρε παιδια!!! ειναι και αντρικό άθλημα υποτίθεται υπάρχουν τζαρτζαρίσματα δεν ειναι μπάσκετ που με το που σε ακουμπήσει ο άλλος ειναι φαουλ.
Μάγε... αρχίζεις να με εκνευρίζεις!!! Πάρα πολύ!!!
Σοβαρά μιλάς πως η ΑΕΚ δεν βλέπεται;;; Δηλαδή εχτές παρά την ήττα μας η αντίδρασή μας δεν σε ικανοποίησε;;;;;
Φάγαμε ένα γκολ από τον ανύπαρκτο τερματοφύλακα που έχουμε και που όντως απ΄την αρχή φωνάζουμε και τα χώνουμε σε αυτόν. ΟΚ δεκτόν.
Τρως ένα τόσο χαζό γκολ η ψυχολογία σου πάει περίπατο και μέχρι να "ξαναμπεις" στο παιχνίδι να κοιτάξεις τι γίνεται τρως και το δεύτερο.
Που δεν συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο;;;;
Και τι θα γίνει επιτέλους με σας τους προπονητές της εξέδρας και τους μίζερους της ΑΕΚ μπορώ να μάθω;
Κάναμε μία ήττα σε μία έδρα απ' όπου δεν έχει περάσει κανείς από τους τρεις "μεγάλους". Κανείς!
Κι αμέσως βγάλατε συμπεράσματα γιατί δεν κάνει αυτό ο φερέρ γιατί το άλλο.
Χρόνια τώρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Τους προπονητές της εξέδρας οι οποίοι τελικά μέχρι πρόσφατα έκαναν ότι γούσταραν.
Λες και περιμένετε ρε παιδάκι μου να γίνει η στραβή για να ξεκινήσετε όλοι μαζί την κλάψα και το κράξιμο.
Αυτό είναι νοοτροπία μικρής ομάδας και γι αυτά μας λένε αεκάκι!
Επιμένω το πρωτάθλημα είναι δικό μας!
Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός και πολλά μπράβο στον Αστέρα που μας έχει κάνει μαύρη τη ζωή των πρωτευουσιάνων.
Τελεία και παύλα.
Pes ta re agori mou...kai sto oaka ta idia akouw opote pigainw!Diladi apo tis 15 agwnistikes eimaste prwtoi tis 12 kai tin alli eimaste sigoura deyteroi kai kata megali pithanotita prwtoi pali...
Thymitheite to programma tou B gyrou...kai tha katalavete to pleonektima tis AEK!
opoios den to vlepei einai TYFLOS!:rolleyes:
Twra apo kei kai pera exw akousei oti thes...oli i omada tous ftaiei!
dellas argos,lympe to idio,rivaldo den mporei na parei ta podia tou, araubarena kaliteros o tzwrtzopoulos((!!!!):eek:
kafes xali
koinws den tous kanei kaneis!den paizoume mpala,o rivaldo kathysterei to paixnidi tis AEK, exw akousei OTI THES!
As min ksexname oti to MONO adikaiologito paixnidi pou exei xasei i aek einai me irakli!MONO!
To mono to opoio endexetai kritikis einai oti o ferrer ontws kanei lathi...kai den mathainei apo ayta!
an eksairaiseis to paixnidi me ton irakli OLA TA ALLA exoun enan koino paronomasti!
O BLANCO ston pagko!!!GIATI???
diladi o OSFP vazei ton darko ston pagko?
i o PAO ton salpigkidi?
eleos!den prepei na eisai kai kanas magos gia na to deis ayto...
doctor x
07/01/2008, 12:59
ΕΛΕΟΣ!!!!ναι μαλλον αδικα ακυρωθηκε το γκολ του ηρακλη αλλα..
τη χερουκλα στην αρχη και το γεγονος οτι το γκολ του ηρακλη προηλθε απο κορνερ που επρεπε να ξαναχτυπηθει δεν τα βλεπει κανεις???????
κακη η διαιτησια ΝΑΙ αλλα φετος ΚΑΝΕΙΣ απο τους μεγαλους δεν πρεπει να τη χρησιμοποιει για αλλοθι!!
Σ αυτη τη χωρα βεβαια ευδοκιμουν οι δηλωσεις δικαια χασαμε δεν επηρρεασε η διαιτησια το αποτελεσμα αλλα ο διαιτητης ηταν χ@σμενος!!!!και γινεσαι ηρωας στους ...οπαδους της ομαδας σου αντι να δουν τα ...χαλια της αποδοσης σου.κι οσοι μιλανε για διαιτησια να μη το θυμουνται ΜΟΝΟ οταν τους συμφερει και να ..μετρανε τα φαουλ στο κεντρο και τα...αραουτ!!!καλως η κακως η βαθμολογια αντικατοπτριζει και την εικονα των ομαδων φετος.και οι οπαδοι των μικρομεσαιων ομαδων να μη μιλανε για πραγματα που δεν γνωριζουν παρα μονο ...εγκυκλοπαιδικα πχ τσαμπιονς λιγκ μονο και μονο για να ριξουν χολη.Ας ηρεμησουμε ολοι κ ας ασχοληθουμε ΜΟΝΟ με το ποδοσφαιρο.πουθενα στον κοσμο δεν ασχολουνται τοσο με τη διαιτησια.τι ξερουν βεβαια οι αγγλοι,γερμανοι,ισπανοικλπ οι.....ασχετοι:beer:
alximistis
07/01/2008, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
τη χερουκλα στην αρχη και το γεγονος οτι το γκολ του ηρακλη προηλθε απο κορνερ που επρεπε να ξαναχτυπηθει δεν τα βλεπει κανεις???????
κακη η διαιτησια ΝΑΙ αλλα φετος ΚΑΝΕΙΣ απο τους μεγαλους δεν πρεπει να τη χρησιμοποιει για αλλοθι!!
Σ αυτη τη χωρα βεβαια ευδοκιμουν οι δηλωσεις δικαια χασαμε δεν επηρρεασε η διαιτησια το αποτελεσμα αλλα ο διαιτητης ηταν χ@σμενος!!!!και γινεσαι ηρωας στους ...οπαδους της ομαδας σου αντι να δουν τα ...χαλια της αποδοσης σου.κι οσοι μιλανε για διαιτησια να μη το θυμουνται ΜΟΝΟ οταν τους συμφερει και να ..μετρανε τα φαουλ στο κεντρο και τα...αραουτ!!!καλως η κακως η βαθμολογια αντικατοπτριζει και την εικονα των ομαδων φετος.και οι οπαδοι των μικρομεσαιων ομαδων να μη μιλανε για πραγματα που δεν γνωριζουν παρα μονο ...εγκυκλοπαιδικα πχ τσαμπιονς λιγκ μονο και μονο για να ριξουν χολη.Ας ηρεμησουμε ολοι κ ας ασχοληθουμε ΜΟΝΟ με το ποδοσφαιρο.πουθενα στον κοσμο δεν ασχολουνται τοσο με τη διαιτησια.τι ξερουν βεβαια οι αγγλοι,γερμανοι,ισπανοικλπ οι.....ασχετοι:beer:
Συμφωνώ φιλαράκι!
Στην τελική... αυτή τη διαιτησία έχουμε τι να γίνει τώρα;
ΟΚ ρε παιδιά δεν μπορούν οι άνθρωποι να τα βλέπουν όλα. Αμέν δηλαδή λίγη ανοχή δεν βλάπτει.
Και κάτι πρέπει να γίνει και με τους παίκτες με τις δηλωσάρες τους.
Βγαίνουν και λένε ότι τους κατεβαίνει.
Αμάν πια μας έσκασαν. :(
Akatanomastos
07/01/2008, 13:14
e nai re mages eleos pia me tin diaitisia.ok kanei tragika lathoi alla ginonte pantou.
kathe agonistiki 5-6 omades paraponiounte entona..
vgenei o dellas leei tin papara tou
bgainei o ofi kai leei na feroume diaitites ap ekso:lol: :rotflmao: :rotflmao:
vgainei i kalamaria kai leei ta dika tis
vgainei o hraklis
vgainei i ksanthi
MEXRI KAI O LEMONIS EKANE PARAPONA:bawl::lol: :rotflmao: :rotflmao:
AMAN PIA koitaxte oloi ta koloxaneia pou xete gia omades kai meta na doume kai tin diaitisia
o vazeloukos mages se 1-2 xronakia tha petaei,o gavros mallon to idio mias kai ependiei se pitsirikades teleftea, i aek an de parei kana sovaro paixti den tin vlepo kala..
alximistis
07/01/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
e nai re mages eleos pia me tin diaitisia.ok kanei tragika lathoi alla ginonte pantou.
kathe agonistiki 5-6 omades paraponiounte entona..
vgenei o dellas leei tin papara tou
bgainei o ofi kai leei na feroume diaitites ap ekso:lol: :rotflmao: :rotflmao:
vgainei i kalamaria kai leei ta dika tis
vgainei o hraklis
vgainei i ksanthi
MEXRI KAI O LEMONIS EKANE PARAPONA:bawl::lol: :rotflmao: :rotflmao:
AMAN PIA koitaxte oloi ta koloxaneia pou xete gia omades kai meta na doume kai tin diaitisia
o vazeloukos mages se 1-2 xronakia tha petaei,o gavros mallon to idio mias kai ependiei se pitsirikades teleftea, i aek an de parei kana sovaro paixti den tin vlepo kala..
Τι... θα κάνει ο βάζελος;;;; Μπυαχαχαχαχαχα!!!
Φιλαράκι... άστο!
Χωρίς σχέδιο και πλάνο ομάδα δεν κάνεις.
Και ο βάζελος δεν έχει τίποτα από τα δύο ελέω Τζίγκερ φυσικά.
la_villa
07/01/2008, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
O BLANCO ston pagko!!!GIATI???
diladi o OSFP vazei ton darko ston pagko?
i o PAO ton salpigkidi?
eleos!den prepei na eisai kai kanas magos gia na to deis ayto...
τώρα θα ήθελα να ήξερα τι συγκρίνεις εδω?
:lol: :lol: :lol: έλεος δηλ
μαγε ποιος ευνοήθηκε ποιο πολύ?ο Ηρακλής
αντι να βρεθεί πίσω στο σκορ βρέθηκε μπροστά απο 2 λάθος αποφάσεις υπέρ του
και ΕΜΕΙΣ καταφέραμε να το γυρίσουμε χωρίς κανενα σφύριγμα υπέρ μας
2 offiside??? ακόμα κ ο Ηρα για ένα μιλάει εσύ που τα βρήκες?
τεσπά συμφωνώ με αλχιμιστη
το θέμα με την διαιτησία το έχουν παραγ@$ει στην ελλάδα
πέρα του πάο :lol: :lol: :lol: δεν είδα κάποιο που να μην δικαιολογεί το ανθρώπινο λάθος
ακόμα κ το πέναλτυ της Ξάνθης με εμας ήταν δύσκολη φάση κ έπρεπε να πάρει μια απόφαση
πιστεύω ότι είδε έδωσε
υ.γ επειδή είδα τις φάσεις χτες τον ΟΦΗ τον βίασε η διαιτησία και αποκλείω ο διαιτητής αυτός να μην είδε ειδικά το ένα πέναλτυ...ήταν ακριβώς απο πίσω απο τους παίχτες
idi agori mou epeidi esy ta les swsta panta mou eksigeis twra ti sou ekane o vasaras?
Όταν στο 1-0 δε σου δίνεται πέναλτυ, αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος?? όταν αργότερα δε σου δίνεται κι άλλο πέναλτυ και στην αντεπίθεση τρως 2ο αυτό τι σκατά είναι?? Μέσα στο γενικότερο φερ πλευ??
Το ματς το κλείδωσε ο βασσάρας με την ανεξήγητη τσίμπλα που χε στα μάτια. Επρεπε ο Οφρυδόπουλος και ο Μπαχράμης να έχουν βγει στην καλύτερη με 2 κίτρινες και ο Φιλόμενο εκανε κεφαλοκλειδωμα στον Καφε τι να λεμε.....
Ασε που αφησε τους παιχτες του Αστερα να παιζουν αντιαθλητικα και να κανουν 100 φαουλ σε καθε φαση! Στο τελος που παει η ΑΕΚ να πιεσει δινει 4 επιθετικα φαουλ και τελειωνει το ματσακι...
Απαράδεκτοι ήμασταν, αργοί σα το θάνατο αλλά όταν γίνονται παραβάσεις πρέπει να δίνονται. η ΑΕΚ δε μπορει δηλ να μιλαει για τη διαιτησια αν δεν ειναι 3 φορες καλυτερη απο τον αντιπαλο? δε καταλαβα??!!
ανακυκλονομαι αμα ξαναγραφω οτι απλα ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους 2 που εχουν παρουσιασει χαλια θεαμα στο πρωταθλημα και αξιζουμε τον τιτλο.... οχι οτι εχουμε υπερ-ομαδα! "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος"... Αλλα δύσκολο να φτιάξεις ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές. Αυτο το καταφερε μονο η ΑΕΚ το '89, '92, '93, '94...
Σε ένα Σ/Κ που έπρεπε να χάσουν και οι 3 μεγάλοι βαθμούς, έχασε μόνο η ΑΕΚ. Ας είναι καλά τα κοράκια. Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Βλέπετε την άλλη Κυριακή έρχεται το ντέρμπυ και υπήρχε περίπτωση η ΑΕΚ να ξεφύγει πολύ, οπότε σε αυτήν την αγωνιστική οι βαζελόγαυροι ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ να μην έχουν απώλειες. Και φυσικά έτσι έγινε.
και ο κορακας θα μιλησει ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ... και που εισαι ακομα...
εχεις και την περιγραφη του αγωνα που ο ΠΑΠΑΡΑΣ ο σπικερ μονο που δεν εκλαψε οταν βαλαμε το γκολ ενω στα γκολ του αστερα φωναζε απο χαρα! επνιξε και ολες τις αμφησβητουμενες φασεις με γενικολογιες.... αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα... ολοι δουλεβουν για τον θειο κοκκαλη και την οικογενεια βαρδινογιαννη... και πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που καταλήγουν πολλοί να έχουν τις ίδιες απόψεις με τα κατευθυνόμενα ΑΡΔ.
ασε που ελεγε σε ολο το παιχνιδι τον Εντσον Ραμος σαν "Αρουαμπαρενα" (ακομα και οταν βγηκε με αλαγη ο "κανονικος" Αρουαμπαρενα...) και τον Μανου τον ελεγε "ΜΑΧΟ"...
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΑΕΚ
Παρατηρητής: Καλαθενός Μ. (Δωδ/νήσου)
Διαιτητής: Βασάρας Κ. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8,2
α΄ Βοηθός: Μποζατζίδης Δ. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8,3
β΄ Βοηθός: Σαραιδάρης Δ. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8
4ος Διαιτητής: Παπασταμάτης Κ. (Αθηνών) Βαθμολογία: 8,2
.......
doctor x
07/01/2008, 13:39
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]Όταν στο 1-0 δε σου δίνεται πέναλτυ, αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος?? όταν αργότερα δε σου δίνεται κι άλλο πέναλτυ και στην αντεπίθεση τρως 2ο αυτό τι σκατά είναι?? Μέσα στο γενικότερο φερ πλευ??
Το ματς το κλείδωσε ο βασσάρας με την ανεξήγητη τσίμπλα που χε στα μάτια. Επρεπε ο Οφρυδόπουλος και ο Μπαχράμης να έχουν βγει στην καλύτερη με 2 κίτρινες και το ο Φιλόμενο εκανε κεφαλοκλειδωμα στον Καφε τι να λεμε..... Ασε που αφησε τους παιχτες του Αστερα να παιζουν αντιαθλητικα και να κανουν 100 φαουλ σε καθε φαση! Στο τελος που παει η ΑΕΚ να πιεσει δινει 4 επιθετικα φαουλ και τελειωνει το ματσακι...
Απαράδεκτοι ήμασταν, αργοί σα το θάνατο αλλά όταν γίνονται παραβάσεις πρέπει να δίνονται. η ΑΕΚ δε μπορει δηλ να μιλαει για τη διαιτησια αν δεν ειναι 3 φορες καλυτερη απο τον αντιπαλο? δε καταλαβα??!! ανακυκονομαι αμα ξαναγραφω οτι απλα ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους 2 που εχουν παρουσιασει χαλια θεαμα στο πρωταθλημα και αξιζουμε τον τιτλο. οχι οτι εχουμε υπερ-ομαδα! "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος"... Αλλα δύσκολο να φτιάξεις ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές. Αυτο το καταφερε μονο η ΑΕΚ το '89, '92, '93, '94...
Σε ένα Σ/Κ που έπρεπε να χάσουν και οι 3 μεγάλοι βαθμούς, έχασε μόνο η ΑΕΚ. Ας είναι καλά τα κοράκια. Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Βλέπετε την άλλη Κυριακή έρχεται το ντέρμπυ και υπήρχε περίπτωση η ΑΕΚ να ξεφύγει πολύ, οπότε σε αυτήν την αγωνιστική οι βαζελόγαυροι ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ να μην έχουν απώλειες. Και φυσικά έτσι έγινε.
και ο κορακας θα μιλησει ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ... και που εισαι ακομα...
εχεις και την περιγραφη του αγωνα που ο ΠΑΠΑΡΑΣ ο σπικερ μονο που δεν εκλαψε οταν βαλαμε το γκολ ενω στα γκολ του αστερα φωναζε απο χαρα! επνιξε και ολες τις αμφησβητουμενες φασεις με γενικολογιες....
ασε που ελεγε σε ολο το παιχνιδι τον Ενσον Ραμος σαν "Αρουαμπαρενα" (ακομα και οταν βγηκε με αλαγη ο "κανονικος" Αρουαμπαρενα...) και τον Μανου τον ελεγε "ΜΑΧΟ"... αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα... ολοι δουλεβουν για τον θειο κοκκαλ και την οικογενεια βαρδινογιαννη... και πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που καταλήγουν πολλοί να έχουν τις ίδιες απόψεις με τα κατευθυνόμενα ΑΡΔ.
ΛΑΡΙΣΑ -ΑΕΚ:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[B]δεν σας βλέπω να λέτε για το πέναλτυ που μας έφαγε στην Θεσσαλονίκη????στο 0-0 και ενώ είχαμε κάνει και 2 ευκαιρίες...αυτό δεν αλλάζει δηλ το αποτέλεσμα
και γιατι δεν έδωσε επανάληψη στο κορνερ που προηγήθηκε ο Ηρα αφού η μπάλα είχε στηθεί αντικανονικά?
αρα όχι μονο δεν μας άφησε να προηγηθούμε αλλα μας έβαλε και πίσω στο σκορ ο διαιτητης με τον επόπτη
ενω το ακυρωθεν γκολ είναι offside γιατι το αριστερό χέρι αυτου που σηκώθηκε για κεφαλιά (αλλα δεν την πήρε) είναι μπροστά απο τον αμυντικό μας
και στο κάτω κατω μιλάμε για μια οριακή φάση έναντι δυο πεντακάθαρων...άρα σκορ 3-1 ποιος αδικήθηκε?(αν ακύρωνε του κόρνερ κ αφηνε το offside)
/B]
παιδι μου βλεπεις μπαλα εσυ.... αλλα δε προσεξες το καλυτερο...
η φανελα του παικτη που χτυπαει το κορνερ ηταν φανερα εξω απο το σορτσακι!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
το γραφει και ο κανονισμος οτι αυτο δε πρεπει να συμνβαινει!!!!
επρεπει να μηδενιστει η ομαδα .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
το ελεος φαντάζομαι δεν πάει σε μένα διότι συμφωνω απόλυτα με αυτα που λες!!
doctor x
07/01/2008, 13:43
το ελεος φαντάζομαι δεν πάει σε μένα διότι συμφωνω απόλυτα με αυτα που λες!!
yep!!!:beer:
Akatanomastos
07/01/2008, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.......
fetos pou pate na kanete kati ta xanoumia arxizete na gineste xeiroteroi kai apo ta gavrakia:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H AIONIA ADIKIA-TIMORIA KATA TON KATATREGMENON AEKTZIDON
αφηνω τον γαυρο Πανουτσο να σας τα πει που τα ξερει καλυτερα απο εμενα που ειμαι "κλαψας"
Οι «αιώνιοι» σκοτώνουν το ποδόσφαιρο
SportDay / Πανούτσος Αντώνης
07/01/2008, 12:35 |
Τουλάχιστον, όμως, θα βλέπαμε ματς που οι μεγάλες ομάδες θα βασιζόντουσαν στην ψυχή των παικτών τους και όχι στις εμπνεύσεις των διαιτητών. Θα βλέπαμε ματς σαν αυτό της Τρίπολης, με τους παίκτες της ΑΕΚ να σκοτώνονται με ίσους όρους με του αντιπάλους τους του Αστέρα και όχι σαν το ματς του Καυταντζογλείου, που οι αμυντικοί του Ολυμπιακού κοιτάζανε σαν Μεσσία τον επόπτη, ή της Λεωφόρου, που ο πονόψυχος Γερμανάκος δεν άντεξε να χαλάσει τη φιέστα της 100ετίας του Παναθηναϊκού. Και πριν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πλακωθούν στα mail για το αν και η ΑΕΚ είχε αβάντες, μερικές πάγιες απόψεις μου για το όμορφο χόμπι που το ονομάζω «Φράνκο – Χίτλερ». Στο οποίο ο ένας μετράει τα εγκλήματα του Φράνκο και ο άλλος του Χίτλερ και όποιος βγει με τα λιγότερα υποτίθεται ότι είναι ο αθώος. Sorry kids, αλλά είτε έναν άνθρωπο σκοτώσεις είτε εκατό, είσαι εγκληματίας. Και με τα εγκλήματα της διαιτησίας Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σκοτώνουν το ποδόσφαιρο.
Λατρεύω τα mail για τη διαιτησία που όταν έχεις γράψει για εύνοια στον Παναθηναϊκό ένας οπαδός του σου γράφει γιατί αναφέρεις τις αβάντες στον Ολυμπιακό την εποχή της «Παράγκας». Εάν είσαι τόσο βλάκας που να το κάνεις, ένας Ολυμπιακός θα σου θυμίσει τις αβάντες του Παναθηναϊκού της εποχής του Καπετάνιου και του Τριβέλα. Αν τις γράψεις, ένας οπαδός του Παναθηναϊκού θα σου θυμίσει τι γινόταν με τον Γουλανδρή. Κέφι και σελίδες να υπάρχουν και μπορείς να φτάσεις στην εποχή του Τσολίνα και των Ανδριανοπουλαίων. Επειδή όμως το κέφι μου έχει τελειώσει, το μόνο που έχω να γράψω είναι ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήραν τις αβάντες που παίρνουν από την εποχή που το ποδόσφαιρο παιζόταν στα χωμάτινα.
Τελειώνω αφήνοντας κάποια τροφή για σκέψη. Είμαστε τόσο δημοσιογραφικά υποκριτές - που όταν τελειώνει κάθε σεζόν, αν πάρεις τις περιγραφές των δύο μεγάλων, θα δεις ότι στο σύνολο εμφανίζονται αδικημένοι; Και οι παίκτες, δεύτερον, των μικρών ομάδων είναι τόσο βλάκες που δεν μπορούν να πάρουν τόσο «πανέξυπνα» πέναλτι όπως του Καραγκούνη ή απλώς είναι τόσο έξυπνοι που να ξέρουν ότι ουδέποτε θα τους δοθούν; Οι απαντήσεις είναι περιττές…
la_villa
07/01/2008, 14:47
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:
ουαααααα ουααααα
ρε χανουμάκια όχι και μονοφθαλμοι εσεις!!!!
ε ρε γλέντια που θα δούμε στον Β γύρο
ο βασσάρας στους παίκτες του Αστέρα της έβγαζε της κίτρινες λες και ήταν καραμέλες
και παραπονιέστε απο πάνω?
εντάξει χάσατε ένα ντέρμπυ χτες πως κάνετε έτσι
έχετε αλλα 8...με Λεβαδειακό,Βέροια, Ατρόμητο Οφη
Gandalf dr685sm
07/01/2008, 15:18
alximistis και P70...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
απο την αρχή της χρονιάς, λέω πως η ΑΕΚ δεν μου αρέσει.
Είδατε αυτοματισμούς;
Είδατε ταχύτητα;
Είδατε μοντέρνο ποδόσφαιρο;
ΝΑΙ... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
αλλά όταν παίζει στην Ευρώπη που εκεί παίζουν μπάλα και οχι με το πουλάκι τους όπως οι υπόλοιπες ομάδες, με την ψυχή στο στόμα να περάσουμε στον επόμενο γύρο UEFA.
Μην μπερδεύεται το τι κάνει στην Ελλάδα η ΑΕΚ με τις ομάδες φαντάσματα... Τέσσερα ντέρμπυ είχε και μόνο αυτό με τον ΆΡΗ πήρε και αυτό με καπρίτσιο της τύχης (autogoal).
Με ΠΑΟ , ΟΣΦΠ, Αστέρα έχασε με συνοπτικές διαδικασίες.
Αντίδραση της ΑΕΚ;... αυτό έλειπε... να καθόταν και στον αντίχειρα.
Μια ομάδα που στο α ημίχρονο δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία... στατιστικά δοσμένο!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ... χέστηκα για την κούπα... το είπαμε! Αν συγκρίνετε οτι η ΑΕΚ παίζει μπάλα , επειδή είναι σε διαδικασία τίτλου... συγνώμη αλλά κάπου έχετε χάσει το νόημα.
Για το θέμα "προπονητής εξέδρας"...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ... αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνω κριτική σύμφωνα με αυτά που βλέπω. Και δεν είμαι "κωλοτούμπας". Αν παίξει καλά η ΑΕΚ δεν θεοποιώ καταστάσεις ,ούτε αφορίζω αν δεν το κάνει. Είπαμε...κριτική κάνουμε μιας και θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα και οχι να σέρνεται στο γήπεδο!!!
Gandalf
alximistis
07/01/2008, 15:31
alximistis και P70...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
Είδατε αυτοματισμούς;
Είδατε ταχύτητα;
αλλά όταν παίζει στην Ευρώπη που εκεί παίζουν μπάλα και οχι με το πουλάκι τους όπως οι υπόλοιπες ομάδες, με την ψυχή στο στόμα να περάσουμε στον επόμενο γύρο UEFA.
Μην μπερδεύεται το τι κάνει στην Ελλάδα η ΑΕΚ με τις ομάδες φαντάσματα... Τέσσερα ντέρμπυ είχε και μόνο αυτό με τον ΆΡΗ πήρε και αυτό με καπρίτσιο της τύχης (autogoal).
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ... χέστηκα για την κούπα... το είπαμε! Αν συγκρίνετε οτι η ΑΕΚ παίζει μπάλα , επειδή είναι σε διαδικασία τίτλου... συγνώμη αλλά κάπου έχετε χάσει το νόημα.
Για το θέμα "προπονητής εξέδρας"...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ... αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνω κριτική σύμφωνα με αυτά που βλέπω. Και δεν είμαι "κωλοτούμπας". Αν παίξει καλά η ΑΕΚ δεν θεοποιώ καταστάσεις ,ούτε αφορίζω αν δεν το κάνει. Είπαμε...κριτική κάνουμε μιας και θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα και οχι να σέρνεται στο γήπεδο!!!
Gandalf
Δεν σε είπαμε κωλοτούμπα. Εγώ σου είπα ότι κάνεις όπως όλοι οι προπονητές της εξέδρας.
Αλλά ας ξεκινήσουμε από το βασικό σηεμίο τςη διαφωνίας μας.
ΠΟΥ σκατά είδες ότι η ΑΕΚ σέρνεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτό είναι που με κάνει έξαλλο με σένα.
Που σέρνεται ρε μάγε για όνομα του θεού!!! ΠΟΥ;;;;;;;;;;;
ΜΟΝΟ με το βάζελο ναι το δέχομαι.
Με το γαύρο παίξαμε σαφώς καλύτερα στο β ημίχρονο. Χέστηκα αν το παραδέχονται ή όχι. Η αλήθεια αυτή είναι.
Στον Αστέρα "έπεσαν" όλοι. Και ο ο βάζελος και ο γαύρος και εμείς.
Κι εμείς αντιδράσαμε με γκολ κιόλας. Το παλέψαμε.
Πως το βλέπεις το σέρνεται;
ΟΚ στην Ευρώπη ναι έχουμε άλλο πρόσωπο.
Και μόλις χάσουμε... ξεκινάτε όλοι. Α ο Φερέρ α ο ένας α ο άλλος α η γκόμενα του Νικολαϊδη α η τρίχα του γυμναστή μας.
Κατανοείς τι γίνεται φέτος; Αντιλαμβάνεσαι ότι πάμε με τα μπούνια για πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε ούτε τους μισούς παίκτες του γαύρου; Ότι εμφανίζουμε ένα ικανοποιητικό σύνολο μάχιμο με πείσμα και είμαστε μόλις έναν πόντο πίσω από το γαύρο των καταπληκτικών ευρωπαϊκών εμφανίσεων και των Κοβάσεβιτς Γκαλέτι και Λούα Λούα τώρα και Μπελούτσι;
Και λες ότι σερνόμαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
έλα ρε μάγε πια! Λίγη αμεροληψία.
el_hymador
07/01/2008, 15:55
αν θες εσυ να το πιστευεις αυτο καλα κάνεις και το πιστεύεις, κατα την δική μου άποψη πάλι δεν ήταν καθολου, διεκδικιση της μπάλας ειδα και τιποτα αλλο, στο αγγλικο πρωτάθλημα μάλιστα παίζει να έπερνε και κιτρινη ο καρα για θέατρο. επαφή υπάρχει αλλά αν δινόντουσταν αυτα πέναλτι θα έπρεπε να δίνονται 15 σε κάθε παιχνιδι ρε παιδια!!! ειναι και αντρικό άθλημα υποτίθεται υπάρχουν τζαρτζαρίσματα δεν ειναι μπάσκετ που με το που σε ακουμπήσει ο άλλος ειναι φαουλ.
Ειναι πανομοιοτυπη φαση με την ανατροπη που ειχε κανει ο Κωνσταντινου (δεν θυμαμαι σε ποιον γαυρο) μεσα στην Λεωφορο....τοτε που επεσε το ξυλο στο τελος του αγωνα...με τον Ευθυμιαδη ντε!
Τοτε δεν ειδα κανενα γαυρο να διαμαρτυρεται παντως...σημερα βγηκαν ολοι να πουν τις παπαριτσες τους...
Εγω δεν σχολιασα αν ειναι η δεν ειναι πεναλτυ, σχολιασα το γεγονος οτι τετοιου ειδους φασεις ειναι κατα κανονα πεναλτυ αν ανατρεπεται παικτης των ΠΑΟ, ΑΕΚ και GAYρου και κατα κανονα παλι ειναι απλα τζαρτζαρισματα αν ανατρεπεται παικτης "μικρης" ομαδας.
Αυτο ειπα και ειναι κατι το οποιο ισχυει και για τους τρεις του παλαι ποτε ΠΟΚ...
Αν αυτη η φαση γινοταν στο επικειμενο ματς GAYρου - ΠΑΟ (η ακομα και η ακυρωση του ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΥ δευτερου γκολ του Ηρακλη ) θα ειχαμε να λεγαμε για κανα χρονο....
Gandalf dr685sm
07/01/2008, 16:24
alximistis...
οι αριθμοί το λένε φίλε μου... οι αριθμοί...
Δες τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου με Αστέρα΄. Εντάξει καλή ομάδα, αλλά με μηδέν ευκαιρίες, ούτε με την Αρσεναλ να παίζαμε.
Δες επίσης τα λάθη του αγώνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ δεν έχει ταχύτητα.. για αυτό και όπως σου είπα , χάσαμε στα 3 απο τα 4 ντέρμπυ.
Τον Φερέρ δεν τον αφορίζω... αλλοίμονο...ούτε στο σιδεράκι απο τα γυαλιά του δεν φτάνει η ποδοσφαιρική μου γνώση σε σύγκριση. Απλά κριτικάρω αυτό που βλέπω στο γήπεδο όταν Τόζερ, Καφές, Ρίμπο, "πουλάνε" την μπάλα στο κέντρο και τρέχει πίσω όλη η ομάδα..
Ή όταν γίνεται αιφνιδιασμός και αντί να φύγει με την μία η πάσα, την "τρενάρουν" στο κέντρο.
Κάνε μου την χάρη και κάτσε μια μέρα και μέτρα πόσες πάσες κάνουν απο το κέντρο και μπροστά και αν περάσουν τις 2 επιτυχημένες, τότε θα σιωπήσω. Το έχω κάνει σε 3-4 παιχνίδια και πάντα το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
Στις φορές που δεν έγινε έτσι αλλά "έσπασαν" αυτό το παράδοξο ρεκόρ, γινόταν είτε ευκαιρία είτε goal.
Στην φάση του 2ου goal με τον Aστέρα, πριν χάσει ακόμα ο Άλβεζ την μπάλα στο κέντρο ήταν εμφανές πως θα το τρώγαμε καθώς δεν υπήρχε ισορροπία στην άμυνα. Ο Ράμος είχε ανέβει... ο Δέλλας στο κέντρο και ο Άλβεζ αριστερά πίσω απο τον προωθημένο Λαγό. Ακόμα και εγώ να ήμουν με τα 90+ κιλά μου, θα πέρναγα μπροστά και θα έβαζα goal στην λάθος πάσα που προέκυψε.
Τι θέλω να πώ;....
Οτι στην ΑΕΚ λείπει αυτό που θα την κάνει να έχει "διαφορά" ποδοσφαιρική. Το να παίρνω παιχνίδια με φανέλα ή με το ειδικό βάρος ονόματος (όπως με τον ΠΑΟΚ) δεν μου κάνει ρε φίλε. Θέλω να βλέπω τόπι. Και άπο όσο φαίνεται απο τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, αρκετοί συμμερίζονται την ίδια άποψη.
Ενα παιχνίδι έπαιξε με Καλαμαριά λίγη μπάλα (4 goal) και αμέσως είχε 25.000+ εισητήρια... πόσα θα έχει άραγε τώρα με Βέρροια;
Gandalf
http://www.youtube.com/watch?v=jGcWhkU_fmg
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ειναι πανομοιοτυπη φαση με την ανατροπη που ειχε κανει ο Κωνσταντινου (δεν θυμαμαι σε ποιον γαυρο) μεσα στην Λεωφορο....τοτε που επεσε το ξυλο στο τελος του αγωνα...με τον Ευθυμιαδη ντε!
Τοτε δεν ειδα κανενα γαυρο να διαμαρτυρεται παντως...σημερα βγηκαν ολοι να πουν τις παπαριτσες τους...
Εγω δεν σχολιασα αν ειναι η δεν ειναι πεναλτυ, σχολιασα το γεγονος οτι τετοιου ειδους φασεις ειναι κατα κανονα πεναλτυ αν ανατρεπεται παικτης των ΠΑΟ, ΑΕΚ και GAYρου και κατα κανονα παλι ειναι απλα τζαρτζαρισματα αν ανατρεπεται παικτης "μικρης" ομαδας.
Αυτο ειπα και ειναι κατι το οποιο ισχυει και για τους τρεις του παλαι ποτε ΠΟΚ...
Αν αυτη η φαση γινοταν στο επικειμενο ματς GAYρου - ΠΑΟ (η ακομα και η ακυρωση του ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΥ δευτερου γκολ του Ηρακλη ) θα ειχαμε να λεγαμε για κανα χρονο....
δεν συμφωνω, νομιζω πως τοτε ο κωνσταντίνου σπρώχθηκε και αποθήθηκε πολύ περισσότερο από ότι ο καραγκούνης, σε αυτο που λες οτι δίνονται σε παο ολυμπιακό και άεκ τέτοια πέναλτι και δεν δίνονται σε μικρες ομάδες συμφωνώ οτι έτσι γίνεται ορισμένες φορές αλλα δεν σημαίνει οτι είναι και σωστο, το καταφανέστατο και έγκυρο γκολ του ηρακλη δεν ξέρω γιατι το αναφέρεις αφού και εγώ ο ίδιος είπα ότι δυστυχως δε μαρέσει που κερδίσαμε με αυτο τον τρόπο τον ηρακλή και προτιμούσα η ομάδα μου να έχει πάρει ισοπαλία παρά τη νίκη όπως το ίδιο μου είπαν και φίλοι μου παναθηναικοι για το πέναλτι που λες οτι δοθηκε σωστα. τώρα αν θελετε εσείς να το δειτε πέναλτι αυτο παο πάσο αλλα αφήστε και κάποιους να έχουν αντίθετη γνώμη. εγώ απλά πιστεύω οτι παο και ολυμπιακός έπρεπε ετσι οπως ήρθαν τα ματς να έρθουν ισοπαλίες και όχι να κερδίσουν με λάθη των διαιτητών αλλα πιστεύω επίσης οτι δεν είναι σκοπιμα λάθη και οτι και η άεκ έχει ευνοηθει αντίστοιχα σε άλλα ματς.
δεν συμφωνω, νομιζω πως τοτε ο κωνσταντίνου σπρώχθηκε και αποθήθηκε πολύ περισσότερο
εννοούσα έσπρωξε και απώθησε πολύ περισσότερο τον βενετίδη (αν θυμάμαι καλά:D )
alximistis
07/01/2008, 16:54
alximistis...
οι αριθμοί το λένε φίλε μου... οι αριθμοί...
Δες τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου με Αστέρα΄. Εντάξει καλή ομάδα, αλλά με μηδέν ευκαιρίες, ούτε με την Αρσεναλ να παίζαμε.
Δες επίσης τα λάθη του αγώνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ δεν έχει ταχύτητα.. για αυτό και όπως σου είπα , χάσαμε στα 3 απο τα 4 ντέρμπυ.
Τον Φερέρ δεν τον αφορίζω... αλλοίμονο...ούτε στο σιδεράκι απο τα γυαλιά του δεν φτάνει η ποδοσφαιρική μου γνώση σε σύγκριση. Απλά κριτικάρω αυτό που βλέπω στο γήπεδο όταν Τόζερ, Καφές, Ρίμπο, "πουλάνε" την μπάλα στο κέντρο και τρέχει πίσω όλη η ομάδα..
Ή όταν γίνεται αιφνιδιασμός και αντί να φύγει με την μία η πάσα, την "τρενάρουν" στο κέντρο.
Κάνε μου την χάρη και κάτσε μια μέρα και μέτρα πόσες πάσες κάνουν απο το κέντρο και μπροστά και αν περάσουν τις 2 επιτυχημένες, τότε θα σιωπήσω. Το έχω κάνει σε 3-4 παιχνίδια και πάντα το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
Στις φορές που δεν έγινε έτσι αλλά "έσπασαν" αυτό το παράδοξο ρεκόρ, γινόταν είτε ευκαιρία είτε goal.
Στην φάση του 2ου goal με τον Aστέρα, πριν χάσει ακόμα ο Άλβεζ την μπάλα στο κέντρο ήταν εμφανές πως θα το τρώγαμε καθώς δεν υπήρχε ισορροπία στην άμυνα. Ο Ράμος είχε ανέβει... ο Δέλλας στο κέντρο και ο Άλβεζ αριστερά πίσω απο τον προωθημένο Λαγό. Ακόμα και εγώ να ήμουν με τα 90+ κιλά μου, θα πέρναγα μπροστά και θα έβαζα goal στην λάθος πάσα που προέκυψε.
Τι θέλω να πώ;....
Οτι στην ΑΕΚ λείπει αυτό που θα την κάνει να έχει "διαφορά" ποδοσφαιρική. Το να παίρνω παιχνίδια με φανέλα ή με το ειδικό βάρος ονόματος (όπως με τον ΠΑΟΚ) δεν μου κάνει ρε φίλε. Θέλω να βλέπω τόπι. Και άπο όσο φαίνεται απο τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, αρκετοί συμμερίζονται την ίδια άποψη.
Ενα παιχνίδι έπαιξε με Καλαμαριά λίγη μπάλα (4 goal) και αμέσως είχε 25.000+ εισητήρια... πόσα θα έχει άραγε τώρα με Βέρροια;
Gandalf
θα δεις ΠΟΣΟΙ θα είναι με τη Βέρροια. Θα δεις.
Όσο για τα υπόλοιπα... δεν μπορώ μάγε κουράστηκα να εξηγώ.
Διάβασε μόνο τι γράφεις. Τίποτε άλλο.
Από τη μία λες δεν έχουμε ταχύτητα κι από την άλλη γιατί δεν περνούν με τη μία την πάσα. Μα αν δεν έχεις γρήγορους παίκτες ποιος θα τρέξει;;;;; Εγώ;;;
Τεσπα τι να σου πω... η μπάλα είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του. Ανάλογα με αυτόν χτίζεις την ομάδα. Και φυσικά ανάλογα τους παίκτες που έχεις.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική και ταυτόχρονα να παίζει και πιο όμορφη μπάλα... ε τι να σου πω.
Άχρηστος είναι τότε ο Ντέμης άχρηστος κι ο Φερέρ άχρηστοι όλοι που δεν κάνουν αυτό που πρέπει.
Απλά πράγματα.
blackbusa
07/01/2008, 17:31
Για οποιν ξερει μπαλλα,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....
Το ποδοσφαιρο οσο τεχνιτης,παιχταρας,πνευμονιας κλπ εισαι ειναι και θεμα ψυχολογιας.......στο πρωτο ημιχρονο ηταν 50-50 με λιγο την Αεκ καλυτερη.....στο δευτερο παλι τα ιδια,αλλα μπαινει ενα γκολ τυχερο.....δεν σου δινει ενα πεναλντυ(που οντως μπορει να μην το ειδε....οπως περισυ πχ με τον Εργοτελη στον Κονε) και τρως το δευτερο......εκει η αντιδρας η καταρεεις.....κανεις το 2-1 και αρχιζεις και πιεζεις αφορητα...εκει ως δια μαγιας ο χρονος που παιζεται μπαλλα(απο το 70 εως το 94???) ειναι ελαχιστος.....γιατι???γιατι ενω στο πρωτο ημιχρονο η κλωτσια πεφτει συννεφο (ο Ριμπο εφαγε 7 απο πισω) και δεν βγαινει καμμια καρτα για τον Αστερα(πχ δεν εδωσε ουτε φαουλ σε ενα φραγμα πανω στον Ραμος που θα εβγαινε μονος του απο δεξια και ειπε παιζεται),στο δευτερο μετα το 2-1 που η Αεκ πιεζει αφορητα αρχιζουν και βγαινουν οι καρτες αβερτα...εκει μονο για να τις γραψει ολες χαθηκε ενα 3λεπτακι ανετα....απο το 82 και μετα ειναι ζητημα αν παιχτηκε 3 λεπτα ποδοσφαιρο....καπου εκει οταν βλεπεις οτι εκτος απο τις καθυστερησεις του Αστερα( που καλα εκαναν) εχεις και τον Βασσαρα να καθυστερει τα νευρα χτυπανε κοκκινο και χανεις τον ελεγχο....σου δινει και ο αλλος 4 λεπτα καθυστερηση(απο τα οποια δεν παιχτηκε σχεδον κανενα,αφου ολο διεκοπτε συνεχεια το παιχνιδι με σφυριγματα,η ειταν οι παιχτες του Αστερα κατω)..... ουτε να ισοφαρισεις δεν σε αφησε....
Δεν ξερω αν αξιζαμε να ισοφαριζαμε η να κερδιζαμε κιολας,αλλα με αυτο το μαλακισμενο τροπο σφυριγματος (απο το 70 μεχρι το τελος) η ομαδα δεν μπορουσε(δεν την αφησε θα πω εγω) να διεκδικηση κατι καλυτερο....και αν επαιζε απο την αρχη ετσι,δεν θα με χαλαγε γιατι ξερω ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι ο Βασσαρας...αλλα απο την στιγμη που το κανει την στιγμη που αρχιζω να πιεζω και μπορει να παρω καποιο αποτελεσμα,εγω βλεπω δολο.....
Μαντουκα,Σεζαρ απαραδεκτοι...ο Αρουαμπαρενα ειναι παιχταρας.....αλλα δεν εχει παρει ακομα μια πασα απο το Σεζαρ στις κουρσες που κανει οταν ανεβαινει...και στην αμυνα παλι ο Σεζαρ δεν μαρκαρει και τον αφηνει ακαλυπτο,και φαινεται σαν μαλακας αχρηστος....ο Λαγος ΔΕΝ κανει για αριστερο μπακ...
Ελπιζω οσοι κραζουν την ομαδα,να πηγαινουν και κανα γηπεδο για να καταλαβαινουν πως παιζει η ομαδα,γιατι καλος και ο καναπες,αλλα δεν μπορεις να εχεις ακριβης εικονα απο αυτα που μετα σχολιαζεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Για οποιν ξερει μπαλλα,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....
εσυ που ξέρεις και εχεις παίξει και μπαλάρα, τι θα γίνει θα κανονίσουμε για μπαλίτσα φέτος? δε βλέπω καμιά κινητικότητα για την 4η αγωνιστική.:beer:
blackbusa
07/01/2008, 17:41
εσυ που ξέρεις και εχεις παίξει και μπαλάρα, τι θα γίνει θα κανονίσουμε για μπαλίτσα φέτος? δε βλέπω καμιά κινητικότητα για την 4η αγωνιστική.:beer:
σκατα μπαλλα ξερω(παιχτηκως εννοω),αλλα πιστευω οτι ξερω να βλεπω και να καταλαβαινω......μπαλλιτσα θα κανονισει ο σπονσορας ''Καπετανιος''....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τ'ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
λοιπον επειδή για ποδόσφαιρο δεν εχουμε να πουμε τιποτα μετά το άθλιο θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες και αυτή την αγωνιστική ας επικεντρωθούμε στα διαιτητικά...
το γκολ του Ηρακλή ηταν ΑΚΥΡΟΤΑΤΟ και καλά έκανε ο επόπτης...διαβάζωντας εφημερίδες νομιζα οτι ηταν σφαγή και μολις ειδα τη φάση σκεφτομαι...."για αυτο τοσος ντορος"?
το πέναλντι του Καραγκουνη ειναι μια παράβαση που αν ημουν διαιτητης δεν θα την εδινα αλλα ειναι από τα πέναλντι που δινονται στο ελληνικο πρωτάθλημα κατά κόρον....
αυτα...
περιμενουμε την επομενη αγωνιστικη μηπως και εχουμε να πουμε για ποδοσφαιρο....
Akatanomastos
07/01/2008, 17:55
edo tha mathete ta provlimata tis aek
http://www.youtube.com/watch?v=kmJUotKIRcw&feature=related
zoropatra
07/01/2008, 18:31
Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΝΩΛΑ!!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.....
και να μην πει και κουβεντα!!!!!
la_villa
07/01/2008, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το γκολ του Ηρακλή ηταν ΑΚΥΡΟΤΑΤΟ και καλά έκανε ο επόπτης...διαβάζωντας εφημερίδες νομιζα οτι ηταν σφαγή και μολις ειδα τη φάση σκεφτομαι...."για αυτο τοσος ντορος"?
το πέναλντι του Καραγκουνη ειναι μια παράβαση που αν ημουν διαιτητης δεν θα την εδινα αλλα ειναι από τα πέναλντι που δινονται στο ελληνικο πρωτάθλημα κατά κόρον....
αυτα...
αυτός σίγουρα είναι βάζελος?:lol: :lol:
κρίση ειλικρίνειας???
συμφωνώ και στο 2ο οποιαδήποτε απο τις 2 μεγάλες ομάδες (αν και για τον Θρυλο πλέον δεν είμαι σίγουρος,βλέπω μια φοβία να του σφυρίξουν πέναλτυ υπέρ) θα το έπαιρνε...για την ακρίβεια θα το έπαιρνε ο παίκτης. παγκόσμιο φαινόμενο για τις μεγάλες ομάδες
αντίστοιχα το πέναλτυ της ξάνθης κανείς δεν θα το σφύραγε εναντίον μεγάλης ομάδας
+1000
el_hymador
07/01/2008, 19:01
Ακυρο το γκολ του Ηρακλη;
για εξηγηστε το αυτο ρε παιδια...
Σοβαρολογεις....
Εβαλες βιντεο την μπαλα να χτυπαει χαμηλα ,στον ΩΜΟ του φυντανιδη , και τον Καφε να πιανει το παιχτη του αγροτικου απο την μεση να σερνετε πανω του και να πεφτει κατω και πιστευεις οτι αδικηθηκατε ????
Ημαρτον idi ...... :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
+1000
@zzr2005
Η ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ με βάση τους νέους κανόνες, το γκολ ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ !!!!
ΟΚ !!!
Θα στο εξηγησουμε απο κοντα !!! :evil:
116378
el_hymador
07/01/2008, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΟΚ !!!
Θα στο εξηγησουμε απο κοντα !!! :evil:
Θα μου(μας) αερισετε ενα τοιχιο ορχεις :D
Σοβαρολογεις....
Εβαλες βιντεο την μπαλα να χτυπαει χαμηλα ,στον ΩΜΟ του φυντανιδη , και τον Καφε να πιανει το παιχτη του αγροτικου απο την μεση να σερνετε πανω του και να πεφτει κατω και πιστευεις οτι αδικηθηκατε ????
Ημαρτον idi ...... :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
to poios prepei na pei imarton...asto
alximistis και P70...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
Είδατε αυτοματισμούς;
Είδατε ταχύτητα;
Gandalf
Gandalf signwmi pou tha to pw,alla se sxesi me tis alles omades(kyriws pao kai osfp)
exeis dei tin AEK na min paizei mpala?
exeis dei tin AEK na kathetai na ton trwei apo ergoteli i ton astera i na tin paizei monoterma i larisa i na min mporoun na valoun ena goal stin kalamaria??????
ayta ta exoun kanei oi alloi!!!!
Emeis exoume xasei to paixnidi me irakli KATHARA apo atyxia(en antithesi me tis parapanw periptwseis) kai to derby me olympiako aytoktonwntas alla ONTAS KALYTEROI kai me pao skepsou oti eixame mexri kai tin eykairia na tous kaname me ton blanco to 2-2 xwris na exoume akoumpisei mpala...!
Me astera pigaine koita ti ekanan oi alloi kai anetrekse se
1)vasara
2)pniksimo moreto
3)mideniko podosfairo sta teleytaia 10 lepta
kai prosthese oti stin teliki kai o asteras einai kali omada kai des oti prepei na eisai ikanopoiimenos!
Egw elega eks arxis oti an i aek itan kai 5-6 vathmous pisw,logw programma 2ou gyrou PALI FAVORI EIMASTE!
poso mallon pou eimaste 1 vathmo pisw kai tin alli vdomada pame kata 70% prwtoi pali...
OLOI OAKA se ola ta mats kai poso mallon sta DERBY me tous 2 allous ,na tous liwsoume!
:beer: :beer: :beer: :beer:
αντίστοιχα το πέναλτυ της ξάνθης κανείς δεν θα το σφύραγε εναντίον μεγάλης ομάδας
+1000
πριν λιγα ποστ εγραφες οτι μονο ο γαυρος ειναι μεγαλη ομαδα....
βασικα γιατι απανταω σε καποιον που θεωρει ΟΤΙ Ο Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΔΗΚΕΙΤΑΙ???
καμια φορα γινομαι μαζοχας αλλα εχει τα καλα του...
la_villa
07/01/2008, 22:55
πριν λιγα ποστ εγραφες οτι μονο ο γαυρος ειναι μεγαλη ομαδα....
βασικα γιατι απανταω σε καποιον που θεωρει ΟΤΙ Ο Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΔΗΚΕΙΤΑΙ???
καμια φορα γινομαι μαζοχας αλλα εχει τα καλα του...
:nono: :nono:
ο ΘΡΥΛΟΣ και ο βάζελος έχω πει.και αυτές είναι
απλά ο βάζελος εδω και 2~3 χρόνια ψάχνεται
το αεκακι το έχω πει ΠΟΤΕ δεν το θεώρησα ισάξιο αντίπαλο μου...9 γκολ εξάλλου σε 3 αναμετρήσεις την ίδια σεζόν δεν τα έχω ρίξει ούτε στην παναχαική
Akatanomastos
08/01/2008, 07:34
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΔΗΚΕΙΤΑΙ???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hmarton :bawl:
mats8282
08/01/2008, 09:18
alximistis και P70...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
Είδατε αυτοματισμούς;
Είδατε ταχύτητα;
Gandalf
:a20:
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 09:28
Έχουμε διάσταση απόψεων...
Παίρνετε καθαρά ώς σύγκριση ποιότητας ποδοσφαιρικής τις εδώ ομάδες και εγώ αυτές που παίζουν πραγματική μπάλα... εκεί έξω.
Για παράδειγμα.
Δείτε την διαφορά ποιότητας ποδοσφαίρου του ΟΣΦΠ του CH.L. με αυτή που έχει εντός συνόρων. Ταχύς , ακριβέστατος σε πάσες και ανάπτυξη. Στην άμυνα εξακολουθεί και έχει προβλήματα αλλά δεν φάνηκαν εώς τώρα, ούτε με Βρέμη που έχει επίθεση φωτιά , ούτε με Λάτσιο. Με την Ρεάλ κόντρα σε Ρομπίνιο, όποια Ελληνική άμυνα θα είχε γίνει γιο-γιο.
Ελάτε τώρα στο εσωτερικό S.L. Οι ταχύτητες ανάπτυξης απο όλους είναι πάρα πολύ αργές. Λες και βλέπουμε άλλες ομάδες. Μόνη διαφορά ο Kovasevic και ο Blanco που δεν έχουν κατανοήσει ακόμα την Ελληνική βλαχο-νοοτροπία και βάζουν goal αβέρτα και όπου λάχει.
Δείτε ανάπτυξη κέντρου σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ που δεν μπορούν να αλλάξουν πάνω απο δύο σωστές πάσες απο μέση και μπρός.
Η ΑΕΚ έχει φαγωθεί να περνάει την μπάλα απο τον Ριβάλντο.
Ο ΟΣΦΠ πετάει την μπάλα απο την άμυνα στην επίθεση με καμινάδες και κάθετες μπαλιές ρισκάροντας.
Ο ΠΑΟ έχει μόνο κέντρο και επίθεση. Η άμυνα είναι κάπου ψηλά στο κέντρο σε κάθε παιχνίδι.
Ο Αστέρας έκανε το αυτονόητο... συμπαγές κέντρο και άμυνα... δύο επιθετικοί κωλοφωτιά μπροστά. Αντεπίθεση και μπαμ... φωτογραφίες τράβαγαν και οι τρείς στις επιθέσεις του.
Η ΑΕΚ εδώ δεν μου αρέσει.. πως να το κάνουμε; Δεν έχει ταχύτητα , δεν έχει δημιουργία , πλήν κάποιες εξάρσεις του Ράμος απο δεξιά.
Κερδίζουν οι μονάδες εντός συνόρων που είναι γαλουχημένες στο τι σημαίνει Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά κάποια στιγμή όταν μπλοκάρονται , τότε απλά δεν μπορούμε.
Αντιδράσαμε είπατε στον Αστέρα... και το ξαναλέω... αλλοίμονο αν δεν το έκαναν... με τον Αστέρα έπαιζαν. Ούτε με Μάντσεστερ, ούτε με Μπάρτσα έπαιζαν. Το αδιαννόητο για μένα δεν ήταν οτι έφαγαν τα 2 goal... συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες. Το αδιαννόητο είναι να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά και με τυφλές μπαλιές να ψάχνουν το κεφάλι του Λύμπε ή τον Μπλάνκο σε ακτίνα βολής. Τον έχουν κάψει με τις μπαλιές που του πετάνε στο κενό και τον βάζουν να τρέχει γύρω-γύρω για να προλάβει.
Μια ακριβή μπαλιά απο τον Μανού και το κάρφωσε μέσα, ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Με κεφαλιά που σπάνια βλέπουμε να μπαίνει απο κλειστή γωνία και στροφή σώματος , σκυφτός, χωρίς να βλέπει τέρμα!!:eek: :eek:
Της λείπει της ΑΕΚ η ταχύτητα και η γρήγορη ανάπτυξη. Καλύτερο παράδειγμα απο την επίθεση με Μανού - Μπλάνκο με Αστέρα δεν υπάρχει! Μια γρήγορη ΑΕΚ , θα ισοπεδώσει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!.... ναι ρε ... τραγουδάτε οι υπόλοιποι... μια ταχύτατη ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες, θα σας πέρναγε..."βεντούζα"
Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο και για αυτό , γίνεται οτι γίνεται σήμερα.
Επαναλαμβάνω... το πρωτάθλημα θα το πάρει 99% , λόγω προγράμματος, λόγω πολυάριθμου ρόστερ, λόγω πολύ κακής κατάστασης των άλλων δύο διεκδικητών (3 με τον Αστέρα!!).
Αλλά αυτό δεν με ικανοποιεί. Θέλω να πληρώνω τα 25-35€ για να βλέπω κάτι καλό , όταν είμαι γήπεδο και όταν δεν μπορώ για διάφορους λόγους και το βλέπω απο το σπίτι , να γίνομαι θηρίο , γιατί δεν ήμουν εκεί να τους δώ να κάνουν θαύματα ... αν τα κάνουν ποτέ.
Gandalf
mats8282
08/01/2008, 09:31
Gandalf signwmi pou tha to pw,alla se sxesi me tis alles omades(kyriws pao kai osfp)
exeis dei tin AEK na min paizei mpala?
exeis dei tin AEK na kathetai na ton trwei apo ergoteli i ton astera i na tin paizei monoterma i larisa i na min mporoun na valoun ena goal stin kalamaria??????
ayta ta exoun kanei oi alloi!!!!
Αυτο ακριβως δεν μου αρεσει.
Δεν θελω να ακολουθω τους αλλους και να τους βαζω για μοναδα μετρησης.Ποιος σερνεται λιγο καλυτερα απο τους αλλους.
Θελω οι αλλοι να λενε κοιτα μπαλα που παιζει η ΑΕΚ και εμεις σερνομαστε.
Θελω να πιανουμε τον αντιπαλο απο τον λαιμο.Θελω....Θελω....Θελω....
Το μονο που δεν θελω ειναι ενα πρωταθλημα με οποιονδηποτε τροπο.Προτιμω να τερματισω 2ος ή 3ος.Να ξερω ομως οτι θα ξαναζησω την ατμοσφαιρα να πηγαινω γηπεδο και να ξερω οτι θα δω ΟΜΟΡΦΟ ποδοσφαιρο.
Οπως καποτε....Αυτος ο Μπαγεβιτς μας εκανε μεγαλη ζημια....Οσοι προλαβαμε εχουμε αλλα ποδοσφαιρικα προτυπα και μια βαση να κρινουμε.
Οχι εναν Σεζαρ καπου αριστερα εναν Μαντουκα καπου δεξια,εναν Ριβαλντο καπου στο κεντρο και λιιιιγο δεξια και 7 παιχτες να μην περνανε το κεντρο.Αντε 6 αμα κανει κουρσα ο Ραμος.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Και τους αλλους τους βαριεμαι αλλα οι αλλοι δεν με ενδιαφερουν. :wave2:
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 09:55
έχεις τεράστιο δίκιο και ίσως είμαστε και υπερβολικοί αναμένοντας απο μια ΑΕΚ του σήμερα να συγκριθεί με εκείνη του 1996 που διαφήμιζε το ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς κάποια παιδιά ήταν σε μικρότερη ηλικία και δεν το βίωσαν αυτό.
Κασσάπης, Κωστένογλου, Τσιάρτας, Δημητριάδης, Νικολαϊδης, Σαβέβσκι, Μανωλάς, ... δύσκολα τόσοι καλοί... και κυρίως , περισσότεροι Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, θα ξαναβρεθούν στην ΑΕΚ.
Έχουμε κακομάθει δυστυχώς.
Κάτι είχε γίνει το 2004 αλλά και πάλι δεν διήρκεσε... και να σκεφτείς οτι όλοι ήταν άσημοι (αλλά πιτσιρικάδες) και κόντεψαν να πάρουν την κούπα παίζοντας απλή και γρήγορη μπάλα.
Gandalf
la_villa
08/01/2008, 10:50
οπότε καταλήγετε σιγά σιγά στο συμπέρασμα...μια είναι η λύση
ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
y.g ξέχασα να βάλω γελάκια
:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 10:55
ουρτ..."χαμένε" (κατά το Χάρυ κλίν δόγμα)...:D
Ψαράκια τηγανητά ,άλαλα και άβουλα θα γίνουμε;
Μάι΄στα κύριε Πρόεδρε... οτι πείτε κύριε Πρόεδρε.... κολωτούμπα κύριε Πρόεδρε...
Gandalf
οπότε καταλήγετε σιγά σιγά στο συμπέρασμα...μια είναι η λύση
ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
Οχι ευχαριστώ μου αρέσουν οι γυναίκες εμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
08/01/2008, 11:23
θες να το συζητήσουμε αυτό?
βλέπω σε απασχολεί? :lol: :lol: :rotflmao:
la_villa
08/01/2008, 11:25
κοίτα να δεις που τον πήραμε τον Μπελούτσι τελικά
και κοροιδεύαμε πάλι ότι @@ των φυλλάδων!!!
αν πάρει κ Αλμιρόν να δω ποιος θα μένει πάγκο
πάντως πρέπει να βρεθεί κ ένας ακόμα να βάζει γκολ...έτσι όπως πάει ο Ντάρκο θα φτάσει τα 30!!!
και καλα αν τα φτάσει...αν κάποια στιγμή κανει "κοιλιά"?
alximistis
08/01/2008, 12:07
έχεις τεράστιο δίκιο και ίσως είμαστε και υπερβολικοί αναμένοντας απο μια ΑΕΚ του σήμερα να συγκριθεί με εκείνη του 1996 που διαφήμιζε το ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς κάποια παιδιά ήταν σε μικρότερη ηλικία και δεν το βίωσαν αυτό.
Κασσάπης, Κωστένογλου, Τσιάρτας, Δημητριάδης, Νικολαϊδης, Σαβέβσκι, Μανωλάς, ... δύσκολα τόσοι καλοί... και κυρίως , περισσότεροι Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, θα ξαναβρεθούν στην ΑΕΚ.
Έχουμε κακομάθει δυστυχώς.
Κάτι είχε γίνει το 2004 αλλά και πάλι δεν διήρκεσε... και να σκεφτείς οτι όλοι ήταν άσημοι (αλλά πιτσιρικάδες) και κόντεψαν να πάρουν την κούπα παίζοντας απλή και γρήγορη μπάλα.
Gandalf
Τι έκανε η ΑΕΚ το 96;
Διαφήμιζε το ποδόσφαιρο;
Με τον Κωστένογλου το έκανε αυτό;;;;;
Παιδιά με αυτά που λέτε... θα εκτεθείτε!!!
Η ΑΕΚ το 96 ήταν πολύ καλή ομάδα, πάρα πολύ καλή ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Μην ξεχνάμε πως ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο τότε και σε τι θέση βρίσκονταν οι άλλες ομάδες.
Και μην ξεχνάμε ότι πάρα πολλά γκολ έμπαιναν φίλοι μου με τον ίδιο ακριβώς και μόνο τρόπο.
Περίπτερο ο Δημητριάδης, στημένος μπροστά έπαιρνε την κάθετη μπαλιά, γκολ.
ΔΕΝ λέω ότι δεν παίζαμε μπάλα ούτε πως δεν ήμασταν καλή ομάδα.
Απλώς μην υπερβάλλουμε.
Ένα αυτό.
Επίσης... αυτό κι αν είναι μιζέρια!!!
Είμαστε στο 2008 ξέρετε κύριοι 12 χρόνια μετά το 96. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ριζικά. Και οι ομάδες το ίδιο.
Και σεις κάθεστε σαν τις γριές στο κρεβάτι και αναπωλείτε τα χαμένα μεγαλεία...
"Αχ τότε... θυμάσαι τι κάναμε"...
el_hymador
08/01/2008, 12:09
Μηπως ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε με τα δυο επικειμενα ντερμπυ;
Τι πιστευετε; (τεκμηριωστε το please)
Καταθετω πρωτος την αποψη μου:
Ιδιαζουσα περιπτωση...πιστευω οτι ολα τα αποτελεσματα παιζουν, αλλα δυσκολα αν καποιος νικησει θα επαναλλαβει θετικο αποτελεσμα στον αγωνα του κυπελλου.
Και οι δυο ομαδες εχουν τα προτερηματα και τα μειονεκτηματα τους...
Ο GAYρος ειναι πιο σταθερος στην αποδοση του απο τον ΠΑΟ και φυσικα εχει το πλεονεκτημα της εδρας και στα δυο παιχνιδια.
Κοινο και στις δυο ομαδες ειναι οτι δεν εχουν πλουραλισμο στο σκοραρισμα, τουτεστιν αν εξουδετερωθουν Σαλπι και Κοβασεβιτς, πραγματικα θα ειναι δυσκολο να βρουν διχτυα οι δυο ομαδες.
Ο GAYρος εχει το πελεονεκτημα των καλυτερων ακρων, ο ΠΑΟ μπορει να κανει την διαφορα στο κεντρο.
Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ο αγωνας του κυπελου, αφου και οι δυο προπονητες θα πρεπει να ανακατεψουν παλι τα χαρτια τους...θα εχουν διαβασει ο ενας τον αλλον ανεξαρτητως αποτελεσματος....
εδω μπορει να γινει και το κλικ της διαφορας...
ο Πεσεϊρο εχει πειραματιστει με το ροστερ του ΠΑΟ, (μερικες φορες χωρις επιτυχια) και για αυτο μπορει με μεγαλυτερη ανεση να κατεβασει σχημα εκπληξη για τον Λεμονη, ο οποιος δεν εχει μεγαλη δυνατοτητα σε κατι αντιστοιχο.
Δεν πιστευω οτι θα ειναι ευκολο βραδυ για κανεναν απο τους δυο...
Το ποσο αποτελεσματικες θα ειναι οι αλχημιες του Πορτογαλου πιστευω οτι θα καθορισουν σε μεγαλο βαθμο το παιχνιδι...πραγμα επιφοβο αφου μπορει να μην δεσει το γλυκο και να χασουμε παρα πολυ ευκολα.
Θα ελεγα οτο το Χ ισως ειναι το πιο αναμενομενο αποτελεσμα, αλλα στα ντερμπυ ποτε δεν ξερεις
:D
Αν ειναι θεμα ψυχολογιας, δεν πιστευω παλι οτι καποιος εχει πελονεκτημα εναντι του αλλου...ειναι πολυ κοντα στην βαθμολογια και ακομα παιζει ενας ολοκληρος γυρος πρωταθλημα...καμμια ομαδα δεν διακυβευει σε αυτο το ματς τιποτα.
Συνεχιζουν και οι δυο σε Ευρωπη και δεν εχει δημιουργηθει διαφορα μεγαλη για να πεις οτι χαθηκε το πρωταθλημα, ακομα και αν νικησει καποιος απο τους δυο.
Εχω την αισθηση οτι θα δουμε ισως εναν απο τους καλυτερους αγωνες μεταξυ των αιωνιων.
Ιδιαζουσα περιπτωση...πιστευω οτι ολα τα αποτελεσματα παιζουν, αλλα δυσκολα αν καποιος νικησει θα επαναλλαβει θετικο αποτελεσμα στον αγωνα του κυπελλου.
Νομίζω πως έτσι είναι τα πράγματα,δύσκολα κάποιος θα πάρει και τα δύο.
Εαν ο ΠΑΟ παρει αποτέλεσμα την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα καθαρίσει το κύπελλο και τούμπαλιν.
Τι έκανε η ΑΕΚ το 96;
Διαφήμιζε το ποδόσφαιρο;
Η ΑΕΚ το 96 ήταν πολύ καλή ομάδα, πάρα πολύ καλή ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Μην ξεχνάμε πως ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο τότε και σε τι θέση βρίσκονταν οι άλλες ομάδες.
Και μην ξεχνάμε ότι πάρα πολλά γκολ έμπαιναν φίλοι μου με τον ίδιο ακριβώς και μόνο τρόπο.
Απλώς μην υπερβάλλουμε.
Ένα αυτό.
Επίσης... αυτό κι αν είναι μιζέρια!!!
Είμαστε στο 2008 ξέρετε κύριοι 12 χρόνια μετά το 96. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ριζικά. Και οι ομάδες το ίδιο.
Και σεις κάθεστε σαν τις γριές στο κρεβάτι και αναπωλείτε τα χαμένα μεγαλεία...
"Αχ τότε... θυμάσαι τι κάναμε"...
εισαι καραφαουλ!!! η ΑΕΚ το 96 επαιζε διαστημικο ποδοσφαιρο... και ειχε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ... το να λεμε κοιτα το ροστερ της χρονιας και μετα μιλα. στα ντερμπυ εκανε ΠΛΑΚΑ και εχασε τον τιτλο ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ και απο τους πολλους τραυματισμους... επαιζε τα μισα παιχνιδια με μιση ομαδα....
και πηρε το κυπελο νικωντας και τον γαυρο και τον βαζελο.... ευκολα...
η χρονια που λυπηθηκα οσο ποτε αλλοτε.... αυτη ο ομαδα αξιζε τα παντα!
-.Κασάπης Μιχάλης
-.Κωστένογλου Νίκος
-.Κωστής Χρήστος
-.Μαλαδένης Χρήστος
-.Μπορμπόκης Βασίλης
-.Τσιάρτας Βασίλης
-.Savevski Toni
-.Χιώτης Διονύσης
-.Καραγιάννης Βάιος
-.Κοπιτσής Χάρης
-.Καραγιάννης Βασίλης
-.Μπατίστα Ντανιέλ
-.Κούτουλας Γιώργος
-.Μανωλάς Στέλιος
-.Παυλόπουλος Κώστας
-.Βλάχος Μιχάλης
-.Ketsbaia Temuri
-.Δημητριάδης Βασίλης
-.Θεοδωρίδης Γιώργος
-.Sabanadzovic Refik
-.Σταματής Σταύρος
-.Σαραβάκος Δημήτρης
-.Ατματσίδης Ηλίας
αν και ντερμπι είναι και δεν μπορεις να πεις κάτι με σιγουριά θα πω τα δικά μου προγνωστικα, δυστηχως νομίζω πως θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ πάθος αλλά χωρίς πολλές ευκαιρίες και επειδη ο ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από το φετινό παναθηναικό πιστεύω πως θα έχει κυρίως την μπάλα ο ολυμπιακός αλλα χωρίς να μπορεί να κάνει πολλές φάσεις, με τον παναθηναικό να βγάζει κυρίως αντεπιθέσεις με σαλπιγκίδη και παπαδόπουλο καθότι γρήγορος. αν έπαιζε ο λεντέσμα πάλι πιστεύω οτι θα ελέγχαμε και το κέντρο στο παιχνίδι αλλα τώρα δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, ο παναθηναικός πάλι να δημιουργήσει φάσεις δεν μπορεί δεν έχει κανένα παίχτη για δημιουργία οπότε θα αρκεστεί στην άμυνα πιστεύω με γρήγορες αντεπιθέσεις στην αμυνα μας. λόγω έδρας και καλύτερης ομάδας δίνω περισσότερες ελπίδες στον ολυμπιακό χωρίς αυτο βέβαια να σημαίνει τίποτα, στα ντέρμπι που όλα γίνονται, το μόνο που εύχομαι είναι να διαψευστώ όσον αφορα τις λίγες φασείς που πιστεύω οτι θα γίνουν και να δούμε ένα πολύ καλό ντέρμι με νικητή το ΘΡΥΛΟ!!!:D
alximistis
08/01/2008, 12:38
Καταθετω πρωτος την αποψη μου:
Και οι δυο ομαδες εχουν τα προτερηματα και τα μειονεκτηματα τους...
Ο GAYρος ειναι πιο σταθερος στην αποδοση του απο τον ΠΑΟ και φυσικα εχει το πλεονεκτημα της εδρας και στα δυο παιχνιδια.
Κοινο και στις δυο ομαδες ειναι οτι δεν εχουν πλουραλισμο στο σκοραρισμα, τουτεστιν αν εξουδετερωθουν Σαλπι και Κοβασεβιτς, πραγματικα θα ειναι δυσκολο να βρουν διχτυα οι δυο ομαδες.
Ο GAYρος εχει το πελεονεκτημα των καλυτερων ακρων, ο ΠΑΟ μπορει να κανει την διαφορα στο κεντρο.
Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ο αγωνας του κυπελου, αφου και οι δυο προπονητες θα πρεπει να ανακατεψουν παλι τα χαρτια τους...θα εχουν διαβασει ο ενας τον αλλον ανεξαρτητως αποτελεσματος....
εδω μπορει να γινει και το κλικ της διαφορας...
ο Πεσεϊρο εχει πειραματιστει με το ροστερ του ΠΑΟ, (μερικες φορες χωρις επιτυχια) και για αυτο μπορει με μεγαλυτερη ανεση να κατεβασει σχημα εκπληξη για τον Λεμονη, ο οποιος δεν εχει μεγαλη δυνατοτητα σε κατι αντιστοιχο.
Δεν πιστευω οτι θα ειναι ευκολο βραδυ για κανεναν απο τους δυο...
Το ποσο αποτελεσματικες θα ειναι οι αλχημιες του Πορτογαλου πιστευω οτι θα καθορισουν σε μεγαλο βαθμο το παιχνιδι...πραγμα επιφοβο αφου μπορει να μην δεσει το γλυκο και να χασουμε παρα πολυ ευκολα.
Θα ελεγα οτο το Χ ισως ειναι το πιο αναμενομενο αποτελεσμα, αλλα στα ντερμπυ ποτε δεν ξερεις
:D
Αν ειναι θεμα ψυχολογιας, δεν πιστευω παλι οτι καποιος εχει πελονεκτημα εναντι του αλλου...ειναι πολυ κοντα στην βαθμολογια και ακομα παιζει ενας ολοκληρος γυρος πρωταθλημα...καμμια ομαδα δεν διακυβευει σε αυτο το ματς τιποτα.
Συνεχιζουν και οι δυο σε Ευρωπη και δεν εχει δημιουργηθει διαφορα μεγαλη για να πεις οτι χαθηκε το πρωταθλημα, ακομα και αν νικησει καποιος απο τους δυο.
Εχω την αισθηση οτι θα δουμε ισως εναν απο τους καλυτερους αγωνες μεταξυ των αιωνιων.
Να ξεχωρίσουμε το το θέλουμε από το τι πιστεύουμε πως θα γίνει. :D
Προσωπικά σαφές βέβαια θέλω το Χ. Ένα γερό Χ να ταρακουνηθούν, να υπάρξει η σχετική κούραση κλπ. ;)
Αυτό ΘΕΛΩ!
Τώρα στο τι θα γίνει...
θεωρώ πως μόνο στραβός ή πολύ βαμμένος βάζελος είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του η οποία πραγματικά σέρνεται!
Δεν μ ενδιαφέρει αν το παραδεχθούν αυτό οι φίλοι βάζελοι αλλά είναι η αλήθεια. Η ομάδα τους δεν βλέπεται!
Ο γαύρος σαφώς έχει πρόβλημα δυστοκίας το οποίο του το λύνει ο Κοβάσεβιτς αλλά είναι πιο ομάδα. Να μαστε τίμιοι και ειλικρινείς.
Επομένως αν το δούμε καθαρά στη βάση των ονομάτων των παικτών του πως παίζουν και πως είναι στημένες οι ομάδες σόρι βαζελάκια αλλά δεν έχετε τύχη καμία.
Επειδή όμως είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι είναι απρόοπτα υπάρχει πάντα και η περίπτωση να πιάσει ο ΠΑΟ ΤΟ παιχνίδι και να πάρει αποτέλεσμα.
Δύσκολο αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα. :)
alximistis
08/01/2008, 12:39
εισαι καραφαουλ!!! η ΑΕΚ το 96 επαιζε διαστημικο ποδοσφαιρο... και ειχε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ... το να λεμε κοιτα το ροστερ της χρονιας και μετα μιλα. στα ντερμπυ εκανε ΠΛΑΚΑ και εχασε τον τιτλο ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ και απο τους πολλους τραυματισμους... επαιζε τα μισα παιχνιδια με μιση ομαδα....
και πηρε το κυπελο νικωντας και τον γαυρο και τον βαζελο.... ευκολα...
η χρονια που λυπηθηκα οσο ποτε αλλοτε.... αυτη ο ομαδα αξιζε τα παντα!
-.Κασάπης Μιχάλης
-.Κωστένογλου Νίκος
-.Κωστής Χρήστος
-.Μαλαδένης Χρήστος
-.Μπορμπόκης Βασίλης
-.Τσιάρτας Βασίλης
-.Savevski Toni
-.Χιώτης Διονύσης
-.Καραγιάννης Βάιος
-.Κοπιτσής Χάρης
-.Καραγιάννης Βασίλης
-.Μπατίστα Ντανιέλ
-.Κούτουλας Γιώργος
-.Μανωλάς Στέλιος
-.Παυλόπουλος Κώστας
-.Βλάχος Μιχάλης
-.Ketsbaia Temuri
-.Δημητριάδης Βασίλης
-.Θεοδωρίδης Γιώργος
-.Sabanadzovic Refik
-.Σταματής Σταύρος
-.Σαραβάκος Δημήτρης
-.Ατματσίδης Ηλίας
Καλά... :)
alximistis
08/01/2008, 12:41
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ παίδες. Τώρα βγήκε. :)
Καλά... :)
ΑΕΚ 95-96.... 87 γκολ .... και κανενα πεναλτυ ... τι να λεμε....
alximistis
08/01/2008, 12:46
ΑΕΚ 95-96.... 87 γκολ .... και κανενα πεναλτυ ... τι να λεμε....
πάλι... καλά... :)
στο έχω πει χιλιάδες φορές.
Σε συζητήσεις τέτοιου είδους για τη διαιτησία δεν συμμετέχω.
Τις θεωρώ άνευ ουσίας και κλαψομούνικες.
Οπότε για τρίτη φορά...
καλά. :)
vangelis 64
08/01/2008, 12:51
Κάτσε ρε Στέλιο,μιλάμε για ομαδάρα τώρα.Να την πιείς στο ποτήρι δηλαδή.Μια ομάδα που,αν δεν πήγαινες στο γήπεδο να τη δεις,δεν μπορούσες να καταλάβεις τη μαγεία της.
Και ο Δημητριάδης δεν ήταν απλά ένα περίπτερο.Τα περίπτερα βγαίνουν οφσάιτ,όχι πρώτοι σκόρερς.:D :wave2:
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 13:11
εγώ θα κάνω το χατήρι και θα πάω 3 χρόνια μόνο πίσω ... στην ομάδα των πιτσιρικάδων του 2004 που μάζευε μέχρι και 45.000 στο γήπεδο και σε οριακό με τον ΟΣΦΠ ...58.000 ... ρεκόρ εποχής μιας και πλέον κανείς δεν έχει τόσο κόσμο σε κανένα αγώνα.
Θες να συγκρίνουμε πως έπαιζαν εκείνα τα παιδιά με τους παίκτες που έχουμε σήμερα;
Πρόσφατο γαρ...
Να θυμίσω οτι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, το χάσαμε με Ιωνικό εντός ΟΑΚΑ. Φαντάσου δηλαδή η ΑΕΚ του 44 και των 20 πιτσιρικάδων να το σήκωνε κιόλας τι θα γινόταν.
Με αυτά που λέμε όμως , δεν αδικώ ούτε αφορίζω τους σημερινούς σε αξία.... απλά δεν μου αρέσει το παιχνίδι μας... το βαρίεμαι όπως είπε σωστά ο Μάκης πριν.
Ακόμα και σε σχέση με πέρισυ που ειδικά σε Ευρώπη , ο τρόπος παιχνιδιού μας σε συνέπερνε... λίγο ταλέντο , αλλά ρε φίλε... γρήγορο , με πάθος και δύναμη.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ... οι παίκτες και η ομάδα που έχουμε και στα επόμενα παιχνίδια και ειδικα΄αυτό με Χετάφε να καταπιώ και χωρίς σόδα την γλώσσα μου αλλά και όσοι συμμερίζονται την γνώμη μου. Αλλά με αυτά τα δείγματα μέχρι τώρα , μόνο το αντίθετο διαπιστώνω.
Για το ΟΣΦΠ - ΠΑΟ... καμία ανάλυση δεν χρειάζεται. Προβάδισμα και μάλιστα μεγάλο έχει ο Κόκκινος. Αλλά αυτό είναι προγνωστικό. Μέσα στο γήπεδο , άλλα μετράνε.
Gandalf
εγώ θα κάνω το χατήρι και θα πάω 3 χρόνια μόνο πίσω ... στην ομάδα των πιτσιρικάδων του 2004 που μάζευε μέχρι και 45.000 στο γήπεδο και σε οριακό με τον ΟΣΦΠ ...58.000 ... ρεκόρ εποχής μιας και πλέον κανείς δεν έχει τόσο κόσμο σε κανένα αγώνα.
τσου! 63,129...
ρεκορ αγωνων ελληνικου πρωταθληματος ολων των εποχων.....
τη χρονια εκεινη ειχαμε βγει πρωτοι στα εισητηρια και στο μ.ο με διαφορα απο το δευτερο...
Τι έκανε η ΑΕΚ το 96;
Διαφήμιζε το ποδόσφαιρο;
Απλώς μην υπερβάλλουμε.
τραγικη η αποψη σου, βγαλμενη απο παραλληρημα υψηλου πυρετου, ελπιζω να χες πυρετο οταν την εγραφες (αλλιως δε διακιολογειται με τιποτα)...
alximistis
08/01/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κάτσε ρε Στέλιο,μιλάμε για ομαδάρα τώρα.Να την πιείς στο ποτήρι δηλαδή.Μια ομάδα που,αν δεν πήγαινες στο γήπεδο να τη δεις,δεν μπορούσες να καταλάβεις τη μαγεία της.
Και ο Δημητριάδης δεν ήταν απλά ένα περίπτερο.Τα περίπτερα βγαίνουν οφσάιτ,όχι πρώτοι σκόρερς.:D :wave2:
Δεν είπα όχι φίλε Ευάγγελε. Ούτε είπα πως δεν ήταν πολύ καλή ομάδα.
Απλώς προσωπικά έχω μάθει να βλέπω το ποδόσφαιρο ανάλογα και με τις εποχές.
Δεν μπορώ ας πούμε να συγκρίνω την ΑΕΚ του 70 με την σημερινή ή εκείνη του 80 με εκείνη του 90.
Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως ήταν οι άλλοι σύλλογοι πως ήταν γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο τι παίκτες ξένοι υπήρχαν τότε και πως βέβαια ήταν η ομάδα μου τι σκοπό είχε τα οικονομικά της κλπ κλπ.
Αυτό λέω.
Κι επίσης δεν μ αρέσουν οι υπερβολές. Να λες ότι ήμασταν πολύ καλή ομάδα είναι άλλο και άλλο να λέμε ότι παίζαμε διαστημικό ποδόσφαιρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
alximistis
08/01/2008, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
τραγικη η αποψη σου, βγαλμενη απο παραλληρημα υψηλου πυρετου, ελπιζω να χες πυρετο οταν την εγραφες (αλλιως δε διακιολογειται με τιποτα)...
γνώμη σου. Διάβασε πάλι τι λέω αλλιώς διάβασε αυτό που απάντησα στο φίλο Βαγγέλη και ίσως καταλάβεις τι ακριβώς λέω. :)
la_villa
08/01/2008, 13:51
για τον πέο μπάλα παίζατε και τότε όπως και τώρα
και φυσικά η δικαιολογία παράγκα υπήρχε και τότε βλέπω
αχ όταν βλέπετε πλάτες υπάρχει παράγκα όταν (λέμε τώρα ΟΤΑΝ ωχούυυ) νικάτε όλα ίσια
Em....Ναι !!!! :rolleyes:
Πιστευω οτι ο παο θα μπει στο γηπεδο :look: ....
Θα φαει τα :a021: :a021: .....
Αν κανουν καμμια μλκ και ξυσουν το κεφαλι τους θα φανε και τις :a38: ...
Και θα πανε σαν καλα παιδακια για παρηγορια σπιτι τους:a9: .....
:beer: :beer:
la_villa
08/01/2008, 13:56
:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κάπως έτσι αλλα μην τους το λες απο τώρα
δεν βλέπεις που δεν μιλάμε
τους αφήνουμε μπας και πάρουν λίγο αέρα και αρχίσουν να μιλάνε
(δες χανούμισες πριν τα ματς :lol: :lol: )
γνώμη σου. Διάβασε πάλι τι λέω αλλιώς διάβασε αυτό που απάντησα στο φίλο Βαγγέλη και ίσως καταλάβεις τι ακριβώς λέω. :)
ακριβως πανω σ αυτα που εγραψες σχολιασα. Μερικες φορες καλον ειναι ή να μασαμε ή τουλαχιαστον να μην προσπαθουμε να μαζεψουμε τ αμαζευτα...
Ναι, η ΑΕΚ της εποχης εκεινης επαιζε πολυ ομορφο ποδοσφαιρο, αλλη κλαση απο τους υπολοιπους. Τα ειχε ολα: παιχτες (παιχταραδες για την ακριβεια), προπονητη, λαο και αερα! Και οι συγκρισεις ειναι θεμιτες αρκει να γινονται στα σωστα πλαισια. Μπορεις να συγκρινεις την ΑΕΚ του τοτε με την ΑΕΚ του τωρα, κατ αναλογια! Τελοσπαντων, εισαι πολυ OFF στο αρχικο σου σχολιο (τ οποιο σχολιασα)... μετα αρχισες να τα μαζευεις λιγο
la_villa: σχεδον κανενας δεν ασχολειται μαζι σου, STFU επιτελους
la_villa
08/01/2008, 14:23
ε μα αρχίζετε τώρα τις παπαρολογίες για το αεκακι
εγώ απλά σας λέω την αλήθεια
σε λίγο θα αρχίσουν και οι του Ατρομήτου να ψάχνουν πότε έπαιξαν καλή μπάλα και θα αρχισούν τις μπανανολογίες ότι παίζαμε διαστημικά, εμεις και η Μαντσεστερ κ.α
ανοίξτε ενα θρεντ με τίτλο "Τα Παραμυθάκια της Candy Candy" και γράψε ότι θέλετε
εδώ λέει ελληνικό πρωτάθλημα κ δεν χωράν ανακρίβειες
:beer: :beer:
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 14:23
Γαυράκια ..για δείτε αυτό εδώ που είναι και με bold... και θα καταλάβετε γιατί η ΑΕΚ το 1996 σας είχε περάσει χεράκι... επίσης δείτε αυτό το "defected" κοντά στο όνομα Bajevic.
In 1994-1995 AEK was the first Greek football club that participated in the group stage of the UEFA Champions League after defeating Scottish champions Rangers FC; AEK was eliminated by Ajax Amsterdam and AC Milan, who made it to the final. With Michalis Trochanas as president and Dušan Bajević as coach, the club won the 1996 Greek Cup.
Former player Petros Ravousis took over the coaching position when [Dušan Bajević defected to Pireaus-based rivals Olympiacos at the end of 1996, and led the team to its second Super-Cup (August 1996), beating Panathinaikos on penalties, and to its eleventh Cup title in 1997, again beating Panathinaikos on penalties. By far AEK’s most successful run with titles, the period also saw AEK sign talented players in Demis Nikolaidis, Christos Kostis, Vassilis Tsiartas, Christos Maladenis, Andreas Zikos and Michalis Kasapis. Demis Nikolaidis, in particular, an AEK fan since childhood, declined more lucrative offers from Olympiacos and Panathinaikos FC to sign for his beloved club. During seasons 1996-1997 and 1997-1998, AEK progressed to the Quarter-Final of the European Cup Winners' Cup.
Αίντε για να μαθαίνετε...
Να σας δούμε και με την Chelsea, γιατί κάτι μου λεει οτι ειδικά μετά την διακοπή , μπορεί να αναρτηθεί και πάλι το κόκκινο Χ δεξιά της οθόνης μας , στο παιχνίδι σας. Εύχομαι πως όχι... αλλά κάτι δηλώσεις για CH.L. έκαναν και πάλι εμφάνιση.
Gandalf
el_hymador
08/01/2008, 14:32
α, ο λογος που δεν μιλατε ειναι οτι περιμενετε να ανοιχτουμε εμεις;
μηπως....λεω μηπως βρε αδερφε....ακομα δεν σας εχουν φυγει οι αιμοροϊδες απο τα περυσινα; :D
μην με αναγκασετε να βαλω το Link....ψαξτε μεσα στο forum τι λεγατε πριν απο το ντερμπυ και πως εισασταν μετα :lol:
μαθενετε βλεπω...μαθενετε....μπραβο:a9: :wave2:
μηπως....λεω μηπως βρε αδερφε....ακομα δεν σας εχουν φυγει οι αιμοροϊδες απο τα περυσινα; :D
Mε -15 διαφορα,( στην κυριολεξια στον πατο ) στο τελος του περασμενου πρωταθληματος........:cry:
Εσας δεν βλεπω να μαθενετε...... :sad:
[i]
Να σας δούμε και με την Chelsea, γιατί κάτι μου λεει οτι ειδικά μετά την διακοπή , μπορεί να αναρτηθεί και πάλι το κόκκινο Χ δεξιά της οθόνης μας , στο παιχνίδι σας. Εύχομαι πως όχι... αλλά κάτι δηλώσεις για CH.L. έκαναν και πάλι εμφάνιση.
Gandalf [/B]
Θυμισε μου μετα....
Να σου πω αν ( της τσελσι) επιναν χυμους και χαπακια..... :rolleyes:
Και προσεξε μετα μην τυχον και δεν το πστεψετε...... :evil:
alximistis
08/01/2008, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ακριβως πανω σ αυτα που εγραψες σχολιασα. Μερικες φορες καλον ειναι ή να μασαμε ή τουλαχιαστον να μην προσπαθουμε να μαζεψουμε τ αμαζευτα...
Ναι, η ΑΕΚ της εποχης εκεινης επαιζε πολυ ομορφο ποδοσφαιρο, αλλη κλαση απο τους υπολοιπους. Τα ειχε ολα: παιχτες (παιχταραδες για την ακριβεια), προπονητη, λαο και αερα! Και οι συγκρισεις ειναι θεμιτες αρκει να γινονται στα σωστα πλαισια. Μπορεις να συγκρινεις την ΑΕΚ του τοτε με την ΑΕΚ του τωρα, κατ αναλογια! Τελοσπαντων, εισαι πολυ OFF στο αρχικο σου σχολιο (τ οποιο σχολιασα)... μετα αρχισες να τα μαζευεις λιγο
la_villa: σχεδον κανενας δεν ασχολειται μαζι σου, STFU επιτελους
Δεν αντιλαμβάνομαι ούτε κατανοώ την επιθετικότητά σου διάχυτη τη βλέπω αλλά μιας και προκαλείς κάτσε να απαντήσουμε για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
Δεν μάζεψα απολύτως τίποτα από κανένα αρχικό σχόλιο και θρεντάκι μου.
Το αντίθετο μάλιστα.
Και το ξαναλέω για να μην λες ότι να ναι.
Η ΑΕΚ έγραψα τότε και το ξαναγράφω ήταν πολύ καλή ομάδα πάρα πολύ καλή ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.
Δεν θεωρώ το λέω κι αυτό ότι είχε παιχταράδες δεν θεωρώ τον Κούτουλα τον Κωστένογλου τον Καραγιάννη παιχταράδες εκτός αν έχουμε χάσει την ιδέα του τι είναι πακταράς.
Επίσης η ΑΕΚ τότε ήταν μία κλαση ανώτερη από τους άλλους ισχύει αυτό αλλά δεν ήταν οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Θυμίσου και θα καταλάβεις αν θες βέβαια.
όσο για το "περίπτερο" δεν ξέρω αν τότε πήγαινες γήπεδο αλλά θα σου θυμίσω δύο παιχνίδια.
ένα με το γαύρο και ένα με το βάζελο.
Παίζουμε στη Φιλαδέλφεια για κύπελλο ο γαύρος με Ταληκριάδη κάτω από τα δοκάρια επαναληπτικός κυπέλλου.
Στα πρώτα λεπτά μπαλιά κάθετη στο Δημητριάδη ο οποίος είναι στη... γνωστή του θέση μπροστά μπροστά κατασκηνωμένος παίρνει τη μπάλα γκολ.
Με το βάζελο στο 3-1 στη Φιλαδέλφεια πάλι και τα δύο μας γκολ το τρίτο ήταν με βολίδα του Κοπιτσή άλλος... παικταράς εκεί ήρθαν με τον ίδιο τρόπο. Κάθετη μπαλιά κατασκήνωση ο Δημητριάδης γκολ γεια σας.
Δεν θυμάμαι μόνο αν και το δεύτερο το έβαλε ο Δημητριάδης.
Σε όλα τα παιχνίδια μας το κόλπο ήταν αυτό. Κάθετη μπαλιά έβγαινε ο Δημητριάδης κλπ κλπ.
Το ξαναλέω. ΔΕΝ λέω πως δεν ήμασταν καλή ομάδα ή καλύτερη από τους άλλους.
Απλώς όπως έγραψα στο αρχικό ποστάκι ΜΗΝ υπερβάλλουμε.
Να βλέπουμε τη μπάλα όπως είναι και όχι όπως τη φανταζόμαστε.
και δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να είσαι τόσο επιθετικός με κανέναν εδωμέσα.
προς ΠΑΕ ΑΕΚ...
Η Benfica εκανε διακοπή συμβόλαιου στο Κατσουρανη.... Παρτε τον δανεικό μεχρι το καλοκαίρι ειναι ο παιχτης που θα μας δωσει το πρωτάθλημα, γιατι ακριβώς ενας τέτοιος μας λείπει! σκαστε το ζεστο χρημα και μονο τα παραπανω εισιτήρια να βαλετε σα κερδος στο ταμειο.... βγηκε το ποσο του δανεισμού... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!:mad: :mad: :mad:
για τον πέο μπάλα παίζατε και τότε όπως και τώρα
και φυσικά η δικαιολογία παράγκα υπήρχε και τότε βλέπω
αχ όταν βλέπετε πλάτες υπάρχει παράγκα όταν (λέμε τώρα ΟΤΑΝ ωχούυυ) νικάτε όλα ίσια
αγορι μου εσυ βλεπεις μπαλα το εχω πει εγω χαααχαχαχααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
08/01/2008, 14:53
Θυμισε μου μετα....
Να σου πω αν ( της τσελσι) επιναν χυμους και χαπακια..... :rolleyes:
Και προσεξε μετα μην τυχον και δεν το πστεψετε...... :evil:
κατσε να ησυχασουν οι διαμαχες με τους ΑΕΚτζηδες γιατι μπλεκονται στις γραμμες και δεν σε ακουω καθαρα...
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 15:12
ωωω... παρακαλώ , κάντε διαμάχη ελεύθερα...
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ είπαμε...
Καταρχάς με δηλώσει Μπελούσι... αυτός δεν παίζει. Δεν είναι έτοιμος ακόμα κατά τα όσα λέει.
Δεύτερον.
Οι γαύροι λέει κατεβαίνουν σχεδόν πλήρεις όσον αφορά τους βασικούς εδώ και αρκετό καιρό , εντός έδρας , με ανεβασμένο ηθικό και ακόμα περισσότερη ...υπεροψία να το πω;
Κάτι που μπορεί να το εκμεταλευτεί ο ΠΑΟ και να κοτσάρει καμιά κεραμίδα με κανά Σαλπιγγίδη ή Μάντζιο στο κέντρο της άμυνας του ΟΣΦΠ που πέφτουν στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον.
Απο την άλλη όμως, αν ο ΟΣΦΠ παίξει με πίεση , τότε θα δούμε κάτι τρυπάρες στην άμυνα του ΠΑΟ... ΝΑ ... με το συμπάθειο:lol:
Και κάπου εκεί θα βγαίνει και ο διευθυντής PR που έχουν και θα φωνάζει για "κόλπα" των φιλάθλων τους που τους βρίζουν και δεν βλέπουν τους υπέροχους και ικανότατους παίκτες απο μεταγραφές που έχουν.
Αν τώρα βάλει goal ο ΠΑΟ, θα αρχίσουν οι κόκκινοι να λένε κάτι για διαιτησίες (προσαρμοστήκαν και αυτοί) και για μπάλες που δεν τοποθετήθηκαν στο κέντρο της άσπρης γραμμής και για αυτό πρέπει να τους δοθεί το παιχνίδι με 2-0 υπέρ τους. Επίσης θα βάλουν και τον διαιτητή να σφυρίξει 10 λεπτά νωρίτερα, καθότι θα έχει πρώτη προβολή στην TV το νέο επεισόδιο του PRISON BREAK που είναι όλοι καράφλες εκεί και συμπάσχουν οι δικοί τους Lendesma, Jordjevic κτλ.
Στον αντίποδα ο Δέλλας της ΑΕΚ έξω απο το γήπεδο θα περιμένει τους διαιτητές με αγιασμό , μιας και έβαλε σκοπό ζωής να διώξει τα καλικατζάρια με τα μαύρα σορτσάκια... ουουουουου 666...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάπου εκεί θα έρθει και ο Αστέρας , θα βάλει κανά "γουρουνάκι" στην σούβλα και θα μοιράσει σε όλους απο μια πίτ(π)α γύρο , καθώς τους έχει και στα επόμενα ντέρμπυ.
Ενίοτε εφόσον γίνονται όλα αυτά , οι ηλίθιοι που πληρώνουν απο 15-35? για να βλέπουν την φαρσοκωμωδία του S.L. θα αρχίσουν να τους πετάνε τις λαδόκολες και τα πλαστικά ποτηράκια , καθώς το θέαμα είναι σούπα εντελώς . Μια χαρά ταιριάζει βέβαια με το κρύο και το χοιρινό του Αστέρα, αλλά περί ορέξεως... πρασσόπιτα.
Y.G. Είμαι καλά γιατρέ μου;
Gandalf
la_villa
08/01/2008, 15:38
μην με αναγκασετε να βαλω το Link....ψαξτε μεσα στο forum τι λεγατε πριν απο το ντερμπυ και πως εισασταν μετα :lol:
κοίτε ρε αχαριστία
εμείς ρε πήγαμε να σας σώσουμε απο την ξεφτίλα να τερματίσετε πίσω απο το αεκακι αλλά και πάλι δεν έφτασε...λίγο ώθηση να σας δώσουμε αλλά τπτ εσείς, κάρβουνομηχανή
όταν έπρεπε να νικήσουμε το κάναμε πάντα
αλλά τέτοιοι λαγοί είστε όυτε αυτό δεν βλέπετε
το θυμάσαι το γκολ πιστεύω
κάτσε να δεις...μουμπλε μουμπλε
1 ο ΝΤΑΡΚΟ (τώρα πλέον γράφεται ΜΟΝΟ με κεφαλαία)
1 ο Τζόλε (παράδοση)
1 ο Γκαλέτι
1 ο Λούα Λουα (το χρωστάει απο τον 1ο γύρο)
1 ο Μπελούσι (καθότι έρχεται ΓΚαυλωμένος)
το 1ο ο Στολτίδης (ξερει να ανοίγει)
και ένα κάλπικο πέναλτυ που θα σας δώσει το κοράκι
6-1 :D :D καλά είναι να τα αφήσω?
και το κοράκι για να σας σώσει θα σας ακυρώσει ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ και δεν θα σας αφήσει να μειώσετε σε 6-2
και έτσι όλοι θα ασχολούνται με την εύνοια του ΘΡΥΛΟΥ και όχι με το ματς και κατ'επέκταση με εσας
χάρηκα...τα λέμε
υ.γ idi εσύ τις βαθμολογιες!την έβαλες αυτήν την αγωνιστική να δούμε ποιος βγήκε πρωταθλητης?
γιατι δεν την βρήκα πουθενά
αντε Τρίτη σήμερα και ακομα περιμένουμε :lol: :lol:
alximistis
08/01/2008, 15:46
κοίτε ρε αχαριστία
εμείς ρε πήγαμε να σας σώσουμε απο την ξεφτίλα να τερματίσετε πίσω απο το αεκακι αλλά και πάλι δεν έφτασε...λίγο ώθηση να σας δώσουμε αλλά τπτ εσείς, κάρβουνομηχανή
1 ο Τζόλε (παράδοση)
1 ο Γκαλέτι
και το κοράκι για να σας σώσει θα σας ακυρώσει ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ και δεν θα σας αφήσει να μειώσετε σε 6-2
και έτσι όλοι θα ασχολούνται με την εύνοια του ΘΡΥΛΟΥ και όχι με το ματς και κατ'επέκταση με εσας
χάρηκα...τα λέμε
υ.γ idi εσύ τις βαθμολογιες!την έβαλες αυτήν την αγωνιστική να δούμε ποιος βγήκε πρωταθλητης?
αντε Τρίτη σήμερα και ακομα περιμένουμε :lol: :lol:
Κοίτα που τσακώνονται οι δεύτεροι για το αν θα νικήσουν και πόσο.
Τι σημασία έχει ρε; Αφού...
δευτεροτρίτοι θα είστε... :D
Gandalf dr685sm
08/01/2008, 15:49
Μπελούσι είπαμε δεν παίζει... εκτός και αν μιλάς για το κύπελο.
Αλλιώς μόνο στο Pro evolution και στο FIFA 2008 μπορεί να το βάλει. :D
Gandalf
el_hymador
08/01/2008, 16:01
κοίτε ρε αχαριστία
1 ο Τζόλε (παράδοση)
1 ο Γκαλέτι
χάρηκα...τα λέμε
αντε Τρίτη σήμερα και ακομα περιμένουμε
ρε συ τι γεμιση ειχατε βαλει στην γαλοπουλα φετος;
''οταν επρεπε να νικησουμε''....:lol: :bawl: :lol:
θα βαλει ο Γκαλετι γκολ; και ο Λουα-Λουα; και ο Στολτιδης ; και ο Μονικας Μπελουσι;
Οι μονο που μπορουν να σκοραρουν ειναι ο Κοβα και ο Τζολε ...
γιατι με την ιδια λογικη θα τα αρπαξετε απο ...
κατσε να δεις...
εε...
Τον Ν΄ντοϊ
Τον Ιβανσιτς
Τον Καραγκουνη
Τον Ματος
Τον Βυντρα
α και μετα ειναι ο Σαλπι και ο Παπ....
πες και αλλα ρε φιλε please....:lol:
Κοίτα που τσακώνονται οι δεύτεροι για το αν θα νικήσουν και πόσο.
Τι σημασία έχει ρε; Αφού...
δευτεροτρίτοι θα είστε... :D
Εδω τσακωνονται οι τριτοι μεταξυ τους.....:cool:
Δεν θα τσακωθουν δευτεροπρωτοι αναμεταξυ τους ??? :D
alximistis
08/01/2008, 16:14
Εδω τσακωνονται οι τριτοι μεταξυ τους.....:cool:
Δεν θα τσακωθουν δευτεροπρωτοι αναμεταξυ τους ??? :D
Ναι αλλά δεν τσακώνεστε με τους πρώτους. με το βάζελο τσακώνεστε. χιχιχιχι... :D