View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ναι αλλά δεν τσακώνεστε με τους πρώτους. με το βάζελο τσακώνεστε. χιχιχιχι... :D
ΑΜΑΝ........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ................................... :bawl: :bawl: :bawl:
ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ?? :sad: :sad: :sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
εφτασεεεεεεεεεεε
116427
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εφτασεεεεεεεεεεε
ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ........
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ !!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
alximistis
08/01/2008, 16:27
ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ........
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ !!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Τι είναι;;;;;;
Ναι μωρέ... μία πίπα από τον Χέιντεν και μία παό τον στόνερ και... έπεται συνέχεια. :)
alximistis
08/01/2008, 16:28
Φέρτε μας ψυχίατρο να μας εξετάσει... φέρτε μας νευρολόγο να μας "φτιάξει" και στους γαύρους πρωκτολόγο γιατί στο τέλος της σεζόν θα τα έχουνε τινάξει... :D
Τι είναι;;;;;;
Ναι μωρέ... μία πίπα από τον Χέιντεν και μία παό τον στόνερ και... έπεται συνέχεια. :)
ετσι ακριβως φιλε
πως λεμε 35 πρωταθληματα εναντι 11??? α ναι ξεχασα οι παρενθεσεις ειναι που κανουν την διαφορα :smokin:
alximistis
08/01/2008, 16:40
ετσι ακριβως φιλε
πως λεμε 35 πρωταθληματα εναντι 11??? α ναι ξεχασα οι παρενθεσεις ειναι που κανουν την διαφορα :smokin:
Οι παρενθέσεις είναι πάντα οι πιο γλυκές!!! ;)
Εκτός αυτού κυρία μου... η ακμή περνά κι έρχεται η παρακμή.
Κι από οδηγάρα ο Ρόσι ας πούμε λέμε τώρα μετατρέπεται σε κουλάτζα πρώτου μεγέθους... :D
ΥΓ έρχεται μία... παρένθεση φέτος... ΝΑ με το συμπάθειο. και κιτρινόμαυρη!!!
Οι παρενθέσεις είναι πάντα οι πιο γλυκές!!! ;)
Εκτός αυτού κυρία μου... η ακμή περνά κι έρχεται η παρακμή.
Κι από οδηγάρα ο Ρόσι ας πούμε λέμε τώρα μετατρέπεται σε κουλάτζα πρώτου μεγέθους... :D
ΥΓ έρχεται μία... παρένθεση φέτος... ΝΑ με το συμπάθειο. και κιτρινόμαυρη!!!
κααααααααααααλα :beer:
alximistis
08/01/2008, 16:44
κααααααααααααλα :beer:
Άντε γεια.... άντε γεια... πρωτάθλημα δεν έρχεται φέτος στον πειραιά... ;)
άντε φιλενάδα τα λέμε. εις αύριο τα σπουδαία. :)
vangelis 64
08/01/2008, 16:51
Έμπαινε ρε θρύλε με Ματσούκα και Μπελούτσι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
άντε και το καλοκαίρι με τίς αδερφές Κανονίδου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έμπαινε ρε θρύλε με Ματσούκα και Μπελούτσι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
άντε και το καλοκαίρι με τίς αδερφές Κανονίδου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σας ευχωμαι ολοψυχα μια 11καδα με καπετανους και μαγγιρες(αδελφες δεν ειναι και αυτες?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλακα,πλακα με εσας οπως πατε και αυτες θα σας εχουν !! :lol:
Και θα σας τα πετανε ( τα γκολ.....)
Και το ματι μας θα κανουμε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
08/01/2008, 17:20
Πλακα,πλακα με εσας οπως πατε και αυτες θα σας εχουν !! :lol:
Και θα σας τα πετανε ( τα γκολ.....)
Και το ματι μας θα κανουμε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Άντε να δούμε και λίγο θέαμα τουλάχιστον.Να γελάμε με τον κωλοτούμπα που σταματάει τη μπάλα με τίς τέσσερις και να θαυμάζουμε το μωρό που την κολλάει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
116430
la_villa
08/01/2008, 19:07
Κοίτα που τσακώνονται οι δεύτεροι για το αν θα νικήσουν και πόσο.
Τι σημασία έχει ρε; Αφού...
δευτεροτρίτοι θα είστε... :D
γκουχ γκουχ
ε παιδιά κάποιος να του πει την αλήθεια...με τρόπο όμως ε!!
φαίνεται τον κλειδώσαν μέσα αυτό του ΣΚ
(άραγε να ξέρει ότι η χούντα έπεσε??? :lol: :lol: :lol: )
και Μπελούτσι και Μπελούτσι
θα καρφώσει το 6ο λέμε (η σειρά ήταν τυχαία)
υ.γ ωραία φοτο η απο πάνω :rolleyes: :rolleyes:
la_villa
08/01/2008, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε συ τι γεμιση ειχατε βαλει στην γαλοπουλα φετος;
:lol: :lol: :lol:
''οταν επρεπε να νικησουμε''....:lol: :bawl: :lol:
θα βαλει ο Γκαλετι γκολ; και ο Λουα-Λουα; και ο Στολτιδης ; και ο Μονικας Μπελουσι;
Οι μονο που μπορουν να σκοραρουν ειναι ο Κοβα και ο Τζολε ...
γιατι με την ιδια λογικη θα τα αρπαξετε απο ...
κατσε να δεις...
εε...
Τον Ν΄ντοϊ
Τον Ιβανσιτς
Τον Καραγκουνη
Τον Ματος
Τον Βυντρα
α και μετα ειναι ο Σαλπι και ο Παπ....
πες και αλλα ρε φιλε please....:lol:
γέμιση??ασε εκρηκτικό μίγμα
ε στο τέλος το παραγ#@σες ο Σάλπι γκολ ρε...
άσε που το σκέφτεσε κιόλας με τα "εεε" εμμέσως δηλ ψάχνεις να δεις ποιους έχεις σχετικά καλούς
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ No 1 (http://www.youtube.com/watch?v=5uudrlr2Bv8)
:beer:
el_hymador
08/01/2008, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γέμιση??ασε εκρηκτικό μίγμα
ε στο τέλος το παραγ#@σες ο Σάλπι γκολ ρε...
άσε που το σκέφτεσε κιόλας με τα "εεε" εμμέσως δηλ ψάχνεις να δεις ποιους έχεις σχετικά καλούς
μαλακια ειπα οντως!! ο Σαλπιγγιδις ειναι καλος στα κλεψιματα και ο Παπαδοπουλος στις εκτελεσεις :D με συγχωρεις ...:wave2:
alximistis
08/01/2008, 23:50
γκουχ γκουχ
ε παιδιά κάποιος να του πει την αλήθεια...με τρόπο όμως ε!!
φαίνεται τον κλειδώσαν μέσα αυτό του ΣΚ
(άραγε να ξέρει ότι η χούντα έπεσε??? :lol: :lol: :lol: )
και Μπελούτσι και Μπελούτσι
θα καρφώσει το 6ο λέμε (η σειρά ήταν τυχαία)
υ.γ ωραία φοτο η απο πάνω :rolleyes: :rolleyes:
Τι; Πως; Έπεσε η χούντα;;;;
όχι ρε γαμώτο!!!!
Πάει ο Παπαδόπουλος... ουααααααααααααααααααααα... :(
ΥΓ Όντως ωραία η φωτό... ;)
Operater
09/01/2008, 00:01
Άντε να δούμε και λίγο θέαμα τουλάχιστον.Να γελάμε με τον κωλοτούμπα που σταματάει τη μπάλα με τίς τέσσερις και να θαυμάζουμε το μωρό που την κολλάει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε Βαγγέλη...πολύ εντούρο το μωρό σου!!! :lol: :lol: :lol:
la_villa
09/01/2008, 00:35
να θαυμάζουμε το μωρό που την κολλάει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να μια φορά που κανείς δεν θα αρνούνταν να πέσει στις λάσπες
Δεν αντιλαμβάνομαι ούτε κατανοώ την επιθετικότητά σου διάχυτη τη βλέπω αλλά μιας και προκαλείς κάτσε να απαντήσουμε για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
Δεν μάζεψα απολύτως τίποτα από κανένα αρχικό σχόλιο και θρεντάκι μου.
Το αντίθετο μάλιστα.
Και το ξαναλέω για να μην λες ότι να ναι.
Η ΑΕΚ έγραψα τότε και το ξαναγράφω ήταν πολύ καλή ομάδα πάρα πολύ καλή ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.
Δεν θεωρώ το λέω κι αυτό ότι είχε παιχταράδες δεν θεωρώ τον Κούτουλα τον Κωστένογλου τον Καραγιάννη παιχταράδες εκτός αν έχουμε χάσει την ιδέα του τι είναι πακταράς.
Επίσης η ΑΕΚ τότε ήταν μία κλαση ανώτερη από τους άλλους ισχύει αυτό αλλά δεν ήταν οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Θυμίσου και θα καταλάβεις αν θες βέβαια.
όσο για το "περίπτερο" δεν ξέρω αν τότε πήγαινες γήπεδο αλλά θα σου θυμίσω δύο παιχνίδια.
ένα με το γαύρο και ένα με το βάζελο.
Παίζουμε στη Φιλαδέλφεια για κύπελλο ο γαύρος με Ταληκριάδη κάτω από τα δοκάρια επαναληπτικός κυπέλλου.
Στα πρώτα λεπτά μπαλιά κάθετη στο Δημητριάδη ο οποίος είναι στη... γνωστή του θέση μπροστά μπροστά κατασκηνωμένος παίρνει τη μπάλα γκολ.
Με το βάζελο στο 3-1 στη Φιλαδέλφεια πάλι και τα δύο μας γκολ το τρίτο ήταν με βολίδα του Κοπιτσή άλλος... παικταράς εκεί ήρθαν με τον ίδιο τρόπο. Κάθετη μπαλιά κατασκήνωση ο Δημητριάδης γκολ γεια σας.
Δεν θυμάμαι μόνο αν και το δεύτερο το έβαλε ο Δημητριάδης.
Σε όλα τα παιχνίδια μας το κόλπο ήταν αυτό. Κάθετη μπαλιά έβγαινε ο Δημητριάδης κλπ κλπ.
Το ξαναλέω. ΔΕΝ λέω πως δεν ήμασταν καλή ομάδα ή καλύτερη από τους άλλους.
Απλώς όπως έγραψα στο αρχικό ποστάκι ΜΗΝ υπερβάλλουμε.
Να βλέπουμε τη μπάλα όπως είναι και όχι όπως τη φανταζόμαστε.
και δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να είσαι τόσο επιθετικός με κανέναν εδωμέσα.
ποια επιθετικοτητα? αν εξαιρεσεις το σχολιο για το la_villa, δεν υπαρχει ιχνος επιθετικοτητας, λαθος καταλαβες.
Και για να μην μακρυγορω: αν υποτιθεται οτι "εμεις" υπερβαλλουμε για την ΑΕΚ του 96, εσυ απο την αλλη, την υποτιμας. Αν μπορω να βρω εστω κι ενα λογο για να υπερβαλλω, δεν μπορω αν βρω ΟΥΤΕ ενα για την υποτιμησω, δεν ξερω αν ειμαι κατανοητος ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Fuwav-pbYac
http://tinypic.com/player.php?v=6tkt577&s=1
Gandalf dr685sm
09/01/2008, 12:12
φημολογίες μεταγραφών συνέχεια...
Απομακρύνονται λέει Μανούτσο , Βίκτωρ και Αλμιρόν για τους τρείς του κέντρου.
Επίσης μάλλον Σέζαρ φεύγει απο ΑΕΚ (επιτέλους!) και πάει στην Ρώσικη Ακμάρ.
Μάντζιος δεν δίνεται προς το παρόν καθώς ο ΠΑΟ ζητά 3 μύρια και η Αίντραχτ δίνει 1,5!
Αυτά είναι τα διασταυρωμένα όσον γίνεται.... κατά τα άλλα...
Ο Ρομπίνιο μάλλον έρχεται στον ΟΣΦΠ.
Ο Ετό γλυκοκοιτάει την ΑΕΚ λόγω Φερέρ και παρελθόν στην Μπάρτσα.
Ο ΠΑΟ επιμένει να πάρει την μισή Νιγηρία και την άλλη μισή Σουηδία , έναντι μισού βαρελιού φέτας, αλλά δεν τους δίνουν επειδή καθιερώσαμε σαν trademark το όνομα "φέτα" και δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι.
Α... και επίσης ... παρακαλάει ο Μουρίνιο να φύγει ο Ρεχάγκελ για να αναλάβει την Εθνική μας.
Αυτάαααααααααααααααααααααααααα......
δε πάνε καλά τα πράγματα ρε γαμώτο από ότι φαίνεται πάμε στο ντέρμυ χωρίς αμυντικά χαφ της προκοπής. στον τραυματία λεντέσμα προστέθηκε και ο στολτίδης και απο ότι φαίνεται με μενδρινο και κατσικογιάννη θα τη βγάλουμε στο ντέρμι, αλλο που δε θέλει ο βάζελος. για να δούμε τι θα παρατάξει ο λεμονής. αρχίζω και ανησυχώ για ένα ματς που πριν κάνα μήνα θεωρούσα σίγουρο!!!!!! :D
blackbusa
09/01/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
δε πάνε καλά τα πράγματα ρε γαμώτο από ότι φαίνεται πάμε στο ντέρμυ χωρίς αμυντικά χαφ της προκοπής. στον τραυματία λεντέσμα προστέθηκε και ο στολτίδης και απο ότι φαίνεται με μενδρινο και κατσικογιάννη θα τη βγάλουμε στο ντέρμι, αλλο που δε θέλει ο βάζελος. για να δούμε τι θα παρατάξει ο λεμονής. αρχίζω και ανησυχώ για ένα ματς που πριν κάνα μήνα θεωρούσα σίγουρο!!!!!! :D
Τι τρελλενεσαι βρε.....αφου γυριζει και θα παιξει ο Καλοπουλος......το μονο που πρεπει να σε ανυσηχει ειναι αν εφυγαν οι καλλικατζαροι,ωστε να παψουν να ενοχλουν τον πλαγιο Μποζατζιδη....:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
09/01/2008, 13:12
το 1ο ο Στολτίδης (ξερει να ανοίγει)
δεν δάγκωνα την γλωσσα μου
τελικά αυτός που περίμενα να ανοίξει τον χορό των γκολ που θα καρφώσουμε δεν παίζει
πλέον δεν δίνω προγνωστικά ... γιατι λείπει ΚΑΙ ο "Λύκος"
προς το Χ το κόβω πλέον με τάση προς τον 1.
υ.γ τώρα ο μπελούτσι θα παίξει σίγουρα.ίσως όχι βασικός αλλα θα μπει στο Β
υ.γ idi ακόμα με τις βαθμολογίες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τι τρελλενεσαι βρε.....αφου γυριζει και θα παιξει ο Καλοπουλος......το μονο που πρεπει να σε ανυσηχει ειναι αν εφυγαν οι καλλικατζαροι,ωστε να παψουν να ενοχλουν τον πλαγιο Μποζατζιδη....:look:
φύγανε ρε αυτοί με τα φώτα, τώρα είμαστε εντάξει!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε γιατι άμα κάθε φορά που κάνει μ@λ@κία ένας διαιτητής ή επόπτης στην ελλάδα υπήρχε μπροστα καλλικάτζαρος θα έπρεπε να τους αναγνωρίσει το κράτος σαν μειωνότητα!!!
υ.γ τώρα ο μπελούτσι θα παίξει σίγουρα.ίσως όχι βασικός αλλα θα μπει στο Β
οχι ρε ο μπελούτσι αποκλείεται να παίξει δεν έχει κάνει καν προπόνηση με την ομάδα άσε που δεν είναι αμυντικό χαφ, με μενδρινο και κατσικογιάννη θα παίξουμε και ότι βγει
«Τους παντρεύουμε»
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στις επιλογές των νεαρών Ελλήνων παικτών, λέγοντας: «Είναι πολιτική του Ολυμπιακού, δική μου του Ίβιτς και του Λεμονή. Να παίρνουμε πολύ καλούς ξένους παίκτες και να τους παντρεύουμε με νέους Έλληνες. Δίνουμε βάση στους ταλαντούχους Έλληνες είτε του Ολυμπαικού είτε των άλλων ομάδων. Θέλουμε να βγάλουμε και δικά μας παιδιά».
γιατι νομιζετε σας λεω αιωνιους gay???? ... αδικο εχω???????
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι νομιζετε σας λεω αιωνιους gay???? ... αδικο εχω???????
νομίζω οτι για να μας την πεις τώρα πια θα πρέπει πρώτα να βάλεις μία τη βαθμολογία και να της ρίξεις και μια ματιά!!!:lol: :lol:
να του πει καποιος του πετρακη ομως οτι δε μπορουν "να βγαλουν και δικα τους παιδια" ετσι.... δε γινειται!!!!
χαχαα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
09/01/2008, 13:28
idi αργείς και εκτίθεσαι
:wave2: :beer:
τετάρτη σήμερα
alximistis
09/01/2008, 13:35
idi αργείς και εκτίθεσαι
:wave2: :beer:
τετάρτη σήμερα
Περιμένει μετά το ντέρμπι ρε. ;)
..........
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΑΕΚ
Παρατηρητής: Καλαθενός Μ. (Δωδ/νήσου)
Διαιτητής: Βασάρας Κ. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8,2
α΄ Βοηθός: Μποζατζίδης Δ. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8,3
β΄ Βοηθός: Σαραιδάρης Δ. (Θεσ/νίκης) Βαθμολογία: 8
4ος Διαιτητής: Παπασταμάτης Κ. (Αθηνών) Βαθμολογία: 8,2
.......
όσα δε φτάνει η αλεπού...........
κλαίγεται να τις τα πιάσουν!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
09/01/2008, 13:42
φύγανε ρε αυτοί με τα φώτα, τώρα είμαστε εντάξει!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε γιατι άμα κάθε φορά που κάνει μ@λ@κία ένας διαιτητής ή επόπτης στην ελλάδα υπήρχε μπροστα καλλικάτζαρος θα έπρεπε να τους αναγνωρίσει το κράτος σαν μειωνότητα!!!
τι μειονοτητα ρε Βασιλη....πρωτη χωρα σε πληθυσμο παγκοσμιως θα ηταν η Ελλαδα με τις τοσες μαλακιες....τι 1 δις Κινεζοι και μαλακιες.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
09/01/2008, 13:46
όσα δε φτάνει η αλεπού...........
κλαίγεται να τις τα πιάσουν!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα της τα πιάσετε... θα της τα πιάσετε... καθότι στο τέλος η αλεπού ξέρεις τι θα πει ε; ;)
Πιάστε τα τώρα!!! :D
τι μειονοτητα ρε Βασιλη....πρωτη χωρα σε πληθυσμο παγκοσμιως θα ηταν η Ελλαδα με τις τοσες μαλακιες....τι 1 δις Κινεζοι και μαλακιες.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε busa είπαμε, αλλα υπερβάλεις λιγάκι πιστεύω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα της τα πιάσετε... θα της τα πιάσετε... καθότι στο τέλος η αλεπού ξέρεις τι θα πει ε; ;)
Πιάστε τα τώρα!!! :D
όπα εγώ δε λέω για το πρωτάθλημα alximisti αυτο εχω πει απο την αρχή οτι παίζετε ακόμα, άλλοι έκαναν δηλώσεις και ήταν σίγουροι!!!!
εγω λέω για κάποιους που από την αρχή του πρωταθλήματος βάζουν τη βαθμολογία και λένε κάνει κρύο εκει κάτω και αυτή την αγωνιστική την περνάνε στο ντούκου........... περαστικά idi
blackbusa
09/01/2008, 13:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε busa είπαμε, αλλα υπερβάλεις λιγάκι πιστεύω :rotflmao: [/QUOTE
Τωρα που το ξαναλες,και το ξανασκεφτηκα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ (http://www.youtube.com/watch?v=uhs8EKB5KDw) ...:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. αυτη παντως καμμια 100.000 καλικατζαρους,τους κανει ετεροδημοτες Περιστεριου.....:lol: :lol: :lol: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε busa είπαμε, αλλα υπερβάλεις λιγάκι πιστεύω :rotflmao: [/QUOTE
Τωρα που το ξαναλες,και το ξανασκεφτηκα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ (http://www.youtube.com/watch?v=uhs8EKB5KDw) ...:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. αυτη παντως καμμια 100.000 καλικατζαρους,τους κανει ετεροδημοτες Περιστεριου.....:lol: :lol: :lol: :lol:
αυτή δεν πιάνεται εκείνη τη μέρα διοργανώνουν δεύτερες απόκριες στο περιστέρι και ντύθηκαν πολλοί φέτος:lol:
la_villa
09/01/2008, 14:22
Περιμένει μετά το ντέρμπι ρε. ;)
το γέλιο θα είναι να μην μπορέσει πάλι
γιατι ΑΝ υπάρξει νικητής στο ντέρμπυ πάλι πρώτοι ΔΕΝ θα είστε
μόνο με Χ και ΑΝ κερδίσετε εσείς
Gandalf dr685sm
09/01/2008, 14:33
έχε χάρη που δεν κατεβαίνω Δέλεαρ (την τελευταία φορά που το έκανα, έβαλαν βόμβα σε κοντινό σημείο) :eyepop: :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
Αλλιώς μια μπυρίτσα στοίχημα την έβαζα , οτι το ντέρμπυ μάλλον για ισοπαλία το βλέπω με τόσους τραυματισμούς και τόσο "μάγκωμα" απο την πλευρά του ΠΑΟ.
Gandalf
el_hymador
09/01/2008, 14:40
Οι αναμνησειειειειειειειειειειεις.....ξαααααναγυριιιιιι ουνεεεεεε
:D
http://www.youtube.com/watch?v=EMe5PVIORA0
προς ΠΑΕ ΑΕΚ...
Η Benfica εκανε διακοπή συμβόλαιου στο Κατσουρανη.... Παρτε τον δανεικό μεχρι το καλοκαίρι ειναι ο παιχτης που θα μας δωσει το πρωτάθλημα, γιατι ακριβώς ενας τέτοιος μας λείπει! σκαστε το ζεστο χρημα και μονο τα παραπανω εισιτήρια να βαλετε σα κερδος στο ταμειο.... βγηκε το ποσο του δανεισμού... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!:mad: :mad: :mad:
ATLETIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Καβούρια ο Ντέμης ??
:wave2:
Gandalf dr685sm
09/01/2008, 15:14
Terens...
θυμάσαι κανένα Έλληνα παίκτη φίλε μου , που να έκανε καριέρα έξω να γύρισε πίσω;... προφανώς ο idi αστειευόταν , όπως φαντάζομαι και εσύ εδώ.
Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Κυριάκος (Σιγά μην έρθει πίσω), κτλ... παίκτες που κάνουν έστω κάτι έξω, ούτε με σφαίρες δεν έρχονται πίσω.
Αν τώρα π.χ. ο Κατσούρ είχε 6 μύρια , για να έρθει στην Ελλάδα θα ήθελε 12 και αυτά για λίγο διάστημα... πολύ λιγότερο απο την Ατλέτικο.
Εδώ ακόμα και ο Ντέμης που ήρθε στην Ελλάδα, αμέσως μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε "Πάρεδρος".
Τι να λέμε τώρα... η "μπανανία" της Ευρωπαϊκής UEFA είμαστε...
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οι αναμνησειειειειειειειειειειεις.....ξαααααναγυριιιιιι ουνεεεεεε
http://www.youtube.com/watch?v=EMe5PVIORA0
σίγουρα
http://www.youtube.com/watch?v=OGnPuhGHL98
alximistis
09/01/2008, 15:18
όπα εγώ δε λέω για το πρωτάθλημα alximisti αυτο εχω πει απο την αρχή οτι παίζετε ακόμα, άλλοι έκαναν δηλώσεις και ήταν σίγουροι!!!!
εγω λέω για κάποιους που από την αρχή του πρωταθλήματος βάζουν τη βαθμολογία και λένε κάνει κρύο εκει κάτω και αυτή την αγωνιστική την περνάνε στο ντούκου........... περαστικά idi
Τι ώπα ρε; Εγώ σου κάνω πλάκα κια συ απαντάς σοβαρά. :)
Αφού μέχρι την Κυριακή είναι η ώρα του τσιγκλίσματος. ;)
(Λες και μετά δεν θα είναι :D)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Terens...
θυμάσαι κανένα Έλληνα παίκτη φίλε μου , που να έκανε καριέρα έξω να γύρισε πίσω;... προφανώς ο idi αστειευόταν , όπως φαντάζομαι και εσύ εδώ.
Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Κυριάκος (Σιγά μην έρθει πίσω), κτλ... παίκτες που κάνουν έστω κάτι έξω, ούτε με σφαίρες δεν έρχονται πίσω.
Αν τώρα π.χ. ο Κατσούρ είχε 6 μύρια , για να έρθει στην Ελλάδα θα ήθελε 12 και αυτά για λίγο διάστημα... πολύ λιγότερο απο την Ατλέτικο.
Εδώ ακόμα και ο Ντέμης που ήρθε στην Ελλάδα, αμέσως μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε "Πάρεδρος".
Τι να λέμε τώρα... η "μπανανία" της Ευρωπαϊκής UEFA είμαστε...
Gandalf
αν και συμφωνώ με αυτά που λες κοίτα και σε μαχλα, βρύζα και γεωργάτο που γυρίσανε και ειδικά ο μαχλάς που έκανε όντως όνομα εκτός ελλαδος
alximistis
09/01/2008, 15:20
ΑΝ υπάρξει νικητής σοβαρά τώρα νομίζω θα είστε εσείς.
Αλλιώς Χ.
Αλλά στην πολύ τελική... στανοχώρια μου.
Είπαμε εγώ θα γελάσω στο τέλος και θα σηκώσω και την κούπα, αμέ. :)
Τι ώπα ρε; Εγώ σου κάνω πλάκα κια συ απαντάς σοβαρά. :)
Αφού μέχρι την Κυριακή είναι η ώρα του τσιγκλίσματος. ;)
(Λες και μετά δεν θα είναι :D)
σωστά:beer:
αν και μετα το ματς χαλαρά θα λέμε για το διαιτητή και τους επόπτες οι χαμένοι και οτι έπρεπε να κερδίσουμε με 3 γκολ διαφορά οι κερδισμένοι, και αν έρθει ισοπαλία πάλι με το διαιτητή θα τα έχουμε όλοι εκτός απο εσάς τους αεκτζήδες που θα λέτε οτι ήρθε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και οτι έχει πάλι κρύο και θα κοτσάρετε τις βαθμολογίες που τώρα έχουν χαθεί!!!!! κλασικά πράγματα
μιας και δε τα πιανεις με τη πρωτη και ειχαμε την ιδια κουβεντα πριν μερικες εβδομαδες...
με νικη του παο η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ και οχι 2η..... κοιτα τα παλιοτερα ποστ βαριεμαι να εξηγω παλι.... χαμενος χρονος....
Gandalf dr685sm
09/01/2008, 15:32
Βρύζας, Μαχλάς είχαν ήδη πάρει τον κατήφορο στις ομάδες τους ακόμα και μετά απο 1-2 μεταγραφές. Οπότε ήρθαν για "απόσυρση" εντός συνόρων.
Ο Γεωργάτος είχε πίττουρο στον εγκέφαλο , για αυτό και δεν καθιερώθηκε στην Ιντέρ, παρά το πολύ μεγάλο ταλέντο του σαν ακραίος χαφ.
Gandalf
ΑΝ υπάρξει νικητής σοβαρά τώρα νομίζω θα είστε εσείς.
Αλλιώς Χ.
Αλλά στην πολύ τελική... στανοχώρια μου.
Είπαμε εγώ θα γελάσω στο τέλος και θα σηκώσω και την κούπα, αμέ. :)
Πάρε τα χάπια σου ,τα υπογλώσσια και κάτσε στον καναπέ απόψε στις 8 να δεις
την Ξάνθη.
Α και πούσαι, ο Ρίμπο λέει λόγω μάλλον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,
σπάει το συμβόλαιο του και αριβεντέρτσι.
Τόν σκάσατε τον άνθρωπο,άχρηστοι ε άχρηστοι:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Βρύζας, Μαχλάς είχαν ήδη πάρει τον κατήφορο στις ομάδες τους ακόμα και μετά απο 1-2 μεταγραφές. Οπότε ήρθαν για "απόσυρση" εντός συνόρων.
Ο Γεωργάτος είχε πίττουρο στον εγκέφαλο , για αυτό και δεν καθιερώθηκε στην Ιντέρ, παρά το πολύ μεγάλο ταλέντο του σαν ακραίος χαφ.
Gandalf
γιαυτο το λόγο σου είπα οτι συμφωνώ απλά σου ανέφερα αυτούς τους 3 γιατί γύρισαν.
ο γιωργάτος πάντως δεν είναι οτι δεν καθιερώθηκε, μάλιστα κάποιο καιρό έπαιζε και βασικός απλα δεν γούσταρε τη ζωή εκτός συνόρων (όχι βέβαια εντός αγωνιστικών χώρων αλλά εκτος) αλλα λίγο σημασία έχει.
Gandalf dr685sm
09/01/2008, 15:38
Κλασσική Βραζιλιάνικη αντίδραση όταν κάτι δεν πάει σωστά... και δεν έχεις άδικο.
Μόνο που σύμφωνα με την μέχρι τώρα απόδοση του, έχει μερίδιο στο τι εικόνα έχει η ΑΕΚ εώς τώρα.
Gandalf
μιας και δε τα πιανεις με τη πρωτη και ειχαμε την ιδια κουβεντα πριν μερικες εβδομαδες...
με νικη του παο η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ και οχι 2η..... κοιτα τα παλιοτερα ποστ βαριεμαι να εξηγω παλι.... χαμενος χρονος....
Δηλαδή αν τερμάτιζε την Κυριακή το πρωτάθλημα και κέρδιζε ο ΠΑΟ και
η ΑΕΚ θα το παίρνανε από μισό ??
Για πες μας,πως γίνεται να έχει 2 πρώτους ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Δηλαδή αν τερμάτιζε την Κυριακή το πρωτάθλημα και κέρδιζε ο ΠΑΟ και
η ΑΕΚ θα το παίρνανε από μισό ??
Για πες μας,πως γίνεται να έχει 2 πρώτους ??
ναι αν τερματιζε αυριο το πρωταθλημα ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΟΣΦΠ-ΑΕΚ δε θα το επαιρνε η ΑΕΚ....
θελεις περαιτερω αναλυση η ειναι αρκετο αυτο>?
alximistis
09/01/2008, 15:41
σωστά:beer:
αν και μετα το ματς χαλαρά θα λέμε για το διαιτητή και τους επόπτες οι χαμένοι και οτι έπρεπε να κερδίσουμε με 3 γκολ διαφορά οι κερδισμένοι, και αν έρθει ισοπαλία πάλι με το διαιτητή θα τα έχουμε όλοι εκτός απο εσάς τους αεκτζήδες που θα λέτε οτι ήρθε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και οτι έχει πάλι κρύο και θα κοτσάρετε τις βαθμολογίες που τώρα έχουν χαθεί!!!!! κλασικά πράγματα
Εγώ δεν μιλάω σχεδόν ποτέ για τη διαιτησία.
Επίσης βαθμολογίες δεν κοτσάρω ποτέ. Αφήνω όλη τη δουλειά στον Idi. ;)
Εγώ θα κοτσάρω μία και καλή. Στο τέλος. :D
Gandalf dr685sm
09/01/2008, 15:41
CIRUS:
βασικός απλα δεν γούσταρε τη ζωή εκτός συνόρων
Αυτό λέω... πίττουρο στον εγκέφαλο..
Σε χρυσοπληρώνουν (για εκείνη την εποχή), σε θέλουν για βασικό... και εσύ σκέφτεσαι μικρολίμανο και φραπέδες.
Αντί να χώσεις την κεφάλα κάτω και να δουλέψεις, άρχίζεις τα τσαλίμια, λες και η Ιντερ είναι καμιά ομαδούλα και τον έχει ανάγκη.
Ξέρεις πόσοι παίκτες θα ήθελαν κάτι τέτοιο;.. ακόμα και ταλαντούχοι;
Ήρθε μετά στην συντρίμ-τιμ της ΑΕΚ και έδωσε και ενα χρόνο στον ΟΣΦΠ, τα μάζεψε και... αλήθεια σήμερα που είναι;
Gandalf
εκτος αν ο ΠΑΟ κερδισε την ΑΕΚ με 12 σκολ διαφορα και θεωρησουμε οτι δεν υπαρχει ενδεχομενο να ανατραπει το +1 γκολ.... δε ξερω εσυ να μας πεις...
ολα αυτα ειναι θεωρητικα αλλα η αληθεια να λεγεται... και η αληθεια ειναι οτι η ΑΕΚ στο πρωτο γυρο επαιξε ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 απο τους υπολοιπους που ειναι στη τετραδα ΕΚΤΟΣ εδρας .. αν ειναι σημαντικο αυτο θα δουμε στο μελλον...
δεν είναι για σένα, είναι κλασικές αντιδράσεις φιλάθλων!!!!!:beer:
alximistis
09/01/2008, 15:46
Πάρε τα χάπια σου ,τα υπογλώσσια και κάτσε στον καναπέ απόψε στις 8 να δεις
την Ξάνθη.
Α και πούσαι, ο Ρίμπο λέει λόγω μάλλον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,
σπάει το συμβόλαιο του και αριβεντέρτσι.
Τόν σκάσατε τον άνθρωπο,άχρηστοι ε άχρηστοι:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Α τώρα έγινε άνθρωπος και τον σκάσαμε. Από γέρος βαδιστής παοπούλης τώρα τον σκάσαμε.
Τον αγώνα με την Ξάνθη δεν θα τον δω διότι έχω γυμναστήριο, πάλι θα πονέσω πανάθεμά με. :D
Αλλά αν έχεις προσέξει δεν έχω πει κουβέντα για το κύπελο, τίποτα.
Είπα: Το πρωτάθλημα το έχουμε, τελεία και παύλα! Είναι δικό μας.
Το κυπελάκι... ε πάρτε τρο μωρέ μην μείνετε και χωρίς κατσαρόλι στην κουζίνα σας. :D
Τόσους... μαγείρους έχετε...;)
alximistis
09/01/2008, 15:47
δεν είναι για σένα, είναι κλασικές αντιδράσεις φιλάθλων!!!!!:beer:
Γι αυτό στο τέλος... είναι πιο γλυκό. ;)
γιαυτο το λόγο σου είπα οτι συμφωνώ απλά σου ανέφερα αυτούς τους 3 γιατί γύρισαν.
ο γιωργάτος πάντως δεν είναι οτι δεν καθιερώθηκε, μάλιστα κάποιο καιρό έπαιζε και βασικός απλα δεν γούσταρε τη ζωή εκτός συνόρων (όχι βέβαια εντός αγωνιστικών χώρων αλλά εκτος) αλλα λίγο σημασία έχει.
Εδώ είσαι λάθος.
ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.
Γιατί η Ιταλία και ειδικά η Ίντερ είχε πάρα πολύ πίεση και πρωταθλητισμό
με αντιπάλους όχι την Καλλιθέα και την Παναχαική αλλά
τη Μίλαν,τη Ρόμα ,τη Γιούβε.
Η ζωή εκτός ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΔΟΝ 100% για έναν επαγγελματία
από την εντός και τούμπαλιν.
Για νάχεις λοιπόν τα έξω γούστα πρέπει νάσαι και χαλαρός στο γήπεδο.
Αν σε τρέχουν διπλές προπονήσεις κάθε μέρα ειδική διατροφή και εργοφυσιολόγο
είναι αδύνατον το βράδυ νάσαι νυχτοπούλι.
Γιαυτό και ο φίλος μας παρά το τεράστιο ταλέντο του,το οποίο από μόνο του
δε φτάνει, δήλωσε
Μ ΆΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ.
Ολίγον μεταφορική και αλληγορική η ερμηνεία του παραπάνω.
ΑΥΤΑ.
:wave2: :wave2:
CIRUS:
Αυτό λέω... πίττουρο στον εγκέφαλο..
Σε χρυσοπληρώνουν (για εκείνη την εποχή), σε θέλουν για βασικό... και εσύ σκέφτεσαι μικρολίμανο και φραπέδες.
Αντί να χώσεις την κεφάλα κάτω και να δουλέψεις, άρχίζεις τα τσαλίμια, λες και η Ιντερ είναι καμιά ομαδούλα και τον έχει ανάγκη.
Ξέρεις πόσοι παίκτες θα ήθελαν κάτι τέτοιο;.. ακόμα και ταλαντούχοι;
Ήρθε μετά στην συντρίμ-τιμ της ΑΕΚ και έδωσε και ενα χρόνο στον ΟΣΦΠ, τα μάζεψε και... αλήθεια σήμερα που είναι;
Gandalf
εντάξει το δέχομαι για σένα και για περισσοτερους απο εμάς είναι βλακεία αυτο που έκανε αλλα το πως σκέφτεται ο καθένας μας διαφέρει και άλλοι αν έχουν λύσει το οικονομικό τους θέμα κοιτάνε την καλοπέραση και τους φραπέδες και άλλοι έχουν φιλοδοξίες για ακόμα παραπάνω!!!!
ναι αν τερματιζε αυριο το πρωταθλημα ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΟΣΦΠ-ΑΕΚ δε θα το επαιρνε η ΑΕΚ....
θελεις περαιτερω αναλυση η ειναι αρκετο αυτο>?
Αν είχαν παίξει από 2 φορές ??
Εδώ είσαι λάθος.
ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.
Γιατί η Ιταλία και ειδικά η Ίντερ είχε πάρα πολύ πίεση και πρωταθλητισμό
με αντιπάλους όχι την Καλλιθέα και την Παναχαική αλλά
τη Μίλαν,τη Ρόμα ,τη Γιούβε.
Η ζωή εκτός ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΔΟΝ 100% για έναν επαγγελματία
από την εντός και τούμπαλιν.
Για νάχεις λοιπόν τα έξω γούστα πρέπει νάσαι και χαλαρός στο γήπεδο.
Αν σε τρέχουν διπλές προπονήσεις κάθε μέρα ειδική διατροφή και εργοφυσιολόγο
είναι αδύνατον το βράδυ νάσαι νυχτοπούλι.
Γιαυτό και ο φίλος μας παρά το τεράστιο ταλέντο του,το οποίο από μόνο του
δε φτάνει, δήλωσε
Μ ΆΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ.
Ολίγον μεταφορική και αλληγορική η ερμηνεία του παραπάνω.
ΑΥΤΑ.
μπορεί να έχεις και δίκιο αλλα και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο κλώτσησε καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα για το φραπε στο μικρολίμανο
Α τώρα έγινε άνθρωπος και τον σκάσαμε. Από γέρος βαδιστής παοπούλης τώρα τον σκάσαμε.
Τον αγώνα με την Ξάνθη δεν θα τον δω διότι έχω γυμναστήριο, πάλι θα πονέσω πανάθεμά με. :D
Αλλά αν έχεις προσέξει δεν έχω πει κουβέντα για το κύπελο, τίποτα.
Είπα: Το πρωτάθλημα το έχουμε, τελεία και παύλα! Είναι δικό μας.
Το κυπελάκι... ε πάρτε τρο μωρέ μην μείνετε και χωρίς κατσαρόλι στην κουζίνα σας. :D
Τόσους... μαγείρους έχετε...;)
Είμαι σίγουρος ότι στον καναπέ, ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Γιαυτό τράβα εκτονώσου, και μετά σου λέμε μόλις γυρίσεις τα νέα.
Αν είχαν παίξει από 2 φορές ??
αργεις αλλα τα πιανεις.... αν ειχαν παιξει και τις δυο φορες τοτε ναι! η ομαδα που ειχε τα καλτερα μεταξυ τους αποτελεσματα θα ηταν πανω απο την αλλη! :wave2:
μπορεί να έχεις και δίκιο αλλα και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο κλώτσησε καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα για το φραπε στο μικρολίμανο
Αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Ίσως και νάταν μάγκας,ίσως τους δούλεψε αντί να του ρουφήξουν το μεδούλι.
Και εγώ στη θέση του αν άρπαζα τα πακέττα μπορεί και νάλεγα,άλογο θέλετε να με κάνετε ??
Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να ζορίζομαι.
ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΜΟΥ.
αργεις αλλα τα πιανεις.... αν ειχαν παιξει και τις δυο φορες τοτε ναι! η ομαδα που ειχε τα καλτερα μεταξυ τους αποτελεσματα θα ηταν πανω απο την αλλη! :wave2:
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ??
ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣΤΟ.
alximistis
09/01/2008, 16:08
Είμαι σίγουρος ότι στον καναπέ, ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Γιαυτό τράβα εκτονώσου, και μετά σου λέμε μόλις γυρίσεις τα νέα.
δεν θα μπω μετά. Έχουμε και σινεμά κύριος... :)
δεν θα μπω μετά. Έχουμε και σινεμά κύριος... :)
Μου φαίνεται ,ότι είσαι γιαλατζί ΑΕΚΤΣΗΣ .
alximistis ..... Σελ.83 ... 9/1/08..... :rolleyes:
τη βαθμολογια ιντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μαθετε να χανετε και να μη κλαιγεστε καποτε ρε βαζελοχανουμα !!!!!!!!!!
:smokin:
la_villa
09/01/2008, 17:35
στρουθοκαμηλίζεις και σε είχε για ξύπνιο άνθρωπο
ΕΣΤΩ νίκη του παο (φτου μακριά απο μας :D )
την κυριακή που θα βάλεις βαθμολογιά (ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΑ ΡΕΕΕΕ)
μπροστα στον 1 ποιον θα γράφει
όλα τα άλλα είναι @@
όταν παίξετε κ τον 2ο αγώνα τα ίδια θα λέμε....μέχρι τότε όμως θα σαι απο κάτω
ΤΕΛΟΣ
alximistis
09/01/2008, 17:38
alximistis ..... Σελ.83 ... 9/1/08..... :rolleyes:
για βοήθα γιατί κάτι δεν κολάει.
9/1 μιλάω εγώ για τη διαιτησία;;;;;;;; Είσαι σίγουρος;;;;
Και στη σελίδα 83;;;;;;;;
1Ολυμπιακός 34
2 Παναθηναϊκός 33
3 ΑΕΚ 33
4 Αστέρας 28
5 Αρης 25
λυσσαξατε :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
μαύρα χάλια αυτη η Ξάνθη.
Αφου δεν μπόρεσε να βάλει 3 γκολ σε αυτή την Αεκ,την βλέπω να κινδυνεύει.
Δεν πειράζει όμως καλύτερα,να αφιερωθείτε στο πρωτάθλημα.
Υ.Γ παρακαλάτε να μην φύγει ο Ribo(γιατι κατι τέτοιο ακούγεται)γιατί ο Αστέρας έρχεται με φόρα απο πίσω.:lol: :lol:
για βοήθα γιατί κάτι δεν κολάει.
9/1 μιλάω εγώ για τη διαιτησία;;;;;;;; Είσαι σίγουρος;;;;
Και στη σελίδα 83;;;;;;;;
Ειναι το μηνυμα που θα σου θυμισω στο τελος...... :winka:
Πλακα κανουμε.... Μην το παιρνεις στραβα.....
zoropatra
09/01/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
μαύρα χάλια αυτη η Ξάνθη.
Αφου δεν μπόρεσε να βάλει 3 γκολ σε αυτή την Αεκ,την βλέπω να κινδυνεύει.
Δεν πειράζει όμως καλύτερα,να αφιερωθείτε στο πρωτάθλημα.
Υ.Γ παρακαλάτε να μην φύγει ο Ribo(γιατι κατι τέτοιο ακούγεται)γιατί ο Αστέρας έρχεται με φόρα απο πίσω.:lol: :lol:
δεν πειραζει καλυτερα να φυγει ο μουνης μιας και απο οτι φαινεται θα ερθει ο κατσουρανης!
Πούσαι βρέ Αλχημιστή να δεις τι όμορφια ήταν αυτή η ΑΕΚ σήμερα.
Δεν έπρεπες να πας στο γυμναστήριο,έχασες.
Να δείς ένα Μορρέτο ,αίλουρο.
Ένα Μπούρμπο,φοβερό αριστερό μπάκ, ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ.
Να δεις τον πιό γρήγορο παίκτη της ΑΕΚ τον Ράμος να τον περνάει σα σταματημένο
ο Ρατζίνσκι.
Άλβεζ και Δέλλας απόρθητοι,τα 100 σε 15 δεύτερα.
Από κει και μετά στο κέντρο δεν ήξερες ποιόν να πρωτοθαυμάσεις.
Τον Καφέ,τον Τόζερ, και όλα τα παιδιά.
Αμ μπροστά ??
Λύμπε,Μπλάνκο , ΒΕΛΗ, ΣΑΙΤΕΣ, ΠΥΡΑΥΛΟΙ.
Μη πω για το Σέζαρ, ΑΠΑΙΧΤΟΣ, αυτός θέλει τουλάχιστον 3 μπάλλες μόνος του.
Και εκείνος ο Φερρέρ,αστείρευτος.
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΠΑΘΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ??
Φοβερή έμπνευση,ξέθαψε τον Χετεμάι.
Ο Μπούρμπος μήπως είναι δεξί εξτρέμ και όχι αριστερό μπακ ??
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ Χ ??
Ρε παιδια ( επειδη εχω χασει επεισοδια ) ο Ριμπο δεν επαιζε ???? :sad:
1Ολυμπιακός 34
2 Παναθηναϊκός 33
3 ΑΕΚ 33
4 Αστέρας 28
5 Αρης 25
λυσσαξατε :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :lol:
οχι εσυ ευη !!!
αυτος που εχει αναλαβει, εκτος αν ξανθη-ναν οι τριχες του και δε μπορει ουτε σημερα να κανει αυτο που προκλητικα ελεγε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τσου!
προσωπικα προβληματα λεει
το ξανασκευτετε για εκεινη τη θεσουλα που του ειχε πει ο γαυρος αλλα μπααααααα τι του ελεγε μικρος η μητερα του? μην κλεινεις πορτες
δεν ακουγε :rotflmao:
οχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι εσυ ευη !!!
αυτος που εχει αναλαβει, εκτος αν ξανθη-ναν οι τριχες του και δε μπορει ουτε σημερα να κανει αυτο που προκλητικα ελεγε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποιες τριχες ρε? τοσα χρονια αεκ απο την σκεπαστη τα εχει χασει (τα μαλλια του) :rotflmao: :lol:
οχι εσυ ευη !!!
ψιτ................ δεν πιστευω να του ειπες οτι ειναι τριτοι << 3 >> ??? :look:
ποιες τριχες ρε? τοσα χρονια αεκ απο την σκεπαστη τα εχει χασει (τα μαλλια του) :rotflmao: :lol:
δε μιλαω για αυτες τις τριχες.
λεω για τις τριχες στην περιοχη που ποναει σημερα ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΜΑΤΙ !!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
οχι
Κριμα.........
Ειχα την εντυπωση οτι θα τους ξελασπωνε....... :sad:
ψιτ................ δεν πιστευω να του ειπες οτι ειναι τριτοι << 3 >> ??? :look:
οχι ρε κωστα !!!!
αν και χανουμισα ειναι φιλος και καλο παιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν πειραζει καλυτερα να φυγει ο μουνης
λεγετε ρε χανουμια !!!!!!!!!!!
ο ηρωας σας εγινε ετσι ????
:lol: :lol: :lol: :lol:
δε μιλαω για αυτες τις τριχες.
λεω για τις τριχες στην περιοχη που ποναει σημερα ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΜΑΤΙ !!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
χμμμμ δεν καταλαβαινω ρε φιλε :look: που λες? Αμασχαλη? :look: :wacko:
:lol:
χμμμμ δεν καταλαβαινω ρε φιλε :look: που λες? Αμασχαλη? :look: :wacko:
εσενα ρε τουρμπο σου χει :a021: κανεις την αμασχαλη????
εσενα ρε τουρμπο σου χει :a021: κανεις την αμασχαλη????
:blush: :blush: :D :rotflmao: :rotflmao: :lol: οσι μωλε ντλοπη
να σου πω τωρα σοβαρα κωψε λιγο με τον ιντι νταξ?
δεν αντεχω αλλη κλαψα στο σπιτι λυπησουμε :bawl: :bigcry: :sick: :rotflmao:
Φετος παντως η ΑΕΚ εδειξε τα δοντια της και την ανωτερωτητα της....... :look:
Η διαφορα με τον περσυνο αποκλεισμο της απο το Χαιδαρι φανηκε και εδειξε μεσα σε μια χρονια ποσες κατηγοριες ανεβηκε !!!!! :D
Ντεμη προχωρα σε θελει ολη η χωρα...... για αντιπαλο στο κυπελο !
:blush: :D :rotflmao: :lol: οσι μωλε ντλοπη
να σου πω τωρα σοβαρα κωψε λιγο με τον ιντι νταξ?
δεν αντεχω αλλη κλαψα στο σπιτι λυπησουμε :bawl: :bigcry: :sick: :rotflmao:
Vstrommer71
10/01/2008, 00:04
Τι εγινε,πολλους οπαδους της Ξανθης βλεπω εδω....
Αναθαρρησε το γαβροποπολο ε?:lol:
Τουλαχιστον απο οτι βλεπω πολυ με την ΑΕΚ ασχολειστε!:lol: