View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ο γαυρος βασιζεται στο συνολο!
απ τον γκαγκατση μεχρι τον τελευταιο εποπτακο!
:wave2:
Τον Τζιγγερ ξεχασες.... :D
blueblack
11/09/2007, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τον Τζιγγερ ξεχασες.... :D
EIΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ..........ΠΕΤΡΑΝ.......!!!!!
Κουράστηκε πέρσυ τό παιδί........!!!!!!
στήν προεδρία......ντέ......!!!!!!!
blueblack
12/09/2007, 05:53
O
ANTZAΣ...............ΞΥΝΟΤΑΝ..........
Άντε καλή άρχή.......πρωτοσέλιδο παντού.......ΑΘΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.......!!!!!
Πού νά βρούμε σέντερ τώρα τρελλοί είστε..???
Έχουμε καί τό Ραούλ Μπράβο τραυματία......
μή ξεχνιώμαστε.......!!!!!!!!
giobazolias
12/09/2007, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
O
ANTZAΣ...............ΞΥΝΟΤΑΝ..........
Άντε καλή άρχή.......πρωτοσέλιδο παντού.......ΑΘΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.......!!!!!
Πού νά βρούμε σέντερ τώρα τρελλοί είστε..???
Έχουμε καί τό Ραούλ Μπράβο τραυματία......
μή ξεχνιώμαστε.......!!!!!!!!
πρεπει απ την αρχη να δειξουν ποιος ειναι το αφεντικο!
οι παικτες των ανταγωνιστων του οσπφ να κανουν τις κοτες, και οι γαυροι οτι γουσταρουν!
ετσι κρατανε ψηλα τον τσαμπουκα τους, οι γαυροι στην ελλαδα!
πχ. ο σαλπιγγιδης εκτος ντερμπυ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, και ο αντζας μην λειψει ουτε απ το ματς με τον αρη για το κωλοδαχτυλο.
μπορει ομως να αθωωσαν τον αντζα λογο συμπονειας, γιατι μαλλον ειναι κεραταδες και οι της αθλητικης δικαιοσυνης!
πρεπει απ την αρχη να δειξουν ποιος ειναι το αφεντικο!
οι παικτες των ανταγωνιστων του οσπφ να κανουν τις κοτες, και οι γαυροι οτι γουσταρουν!
ετσι κρατανε ψηλα τον τσαμπουκα τους, οι γαυροι στην ελλαδα!
πχ. ο σαλπιγγιδης εκτος ντερμπυ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, και ο αντζας μην λειψει ουτε απ το ματς με τον αρη για το κωλοδαχτυλο.
μπορει ομως να αθωωσαν τον αντζα λογο συμπονειας, γιατι μαλλον ειναι κεραταδες και οι της αθλητικης δικαιοσυνης!
Να βαζετε επιγραφες στα αποδυτηρια αλλη φορα, που να λεει με ποιο δαχτυλο πρεπει να ξυνουν το κεφαλι τους οι παιχτες της αντιπαλου ομαδας για να μην στραβωνετε.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
12/09/2007, 13:10
Να βαζετε επιγραφες στα αποδυτηρια αλλη φορα, που να λεει με ποιο δαχτυλο πρεπει να ξυνουν το κεφαλι τους οι παιχτες της αντιπαλου ομαδας για να μην στραβωνετε.....
ok man!!!
η επιγραφη θα εχει τιτλο ο δακτυλος.......της δικαιοσυνης!!!
............με φοντο 1 κοκκινο δακτυλο (του γκαγκατση) που θα ξινει το κερατο του αντζα!
:a18:
la_villa
12/09/2007, 13:24
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ???αν θυμάσαι είναι λόγω κόκκινης κάρτας.σε φιλικό ναι αλλά μετράει,επισημο ήταν.
και αυτό μόνο αν το ζητήσει κάποια ομάδα.συνήθως δεν τις γράφουν.
αλλά η αντίπαλος της Λάτσιο στα προκριματικά ζητησε να μετρήσουν ώστε να μην παίξουν κάποιοι παίχτες εναντίον της.
αυτό πλήρωσε και ο σαλπιγίδης.
φυσικά μπορούσ να το ζητήσει και ο ολυμπιακός.είχε το δικαίωμα αλλά γενικά δεν το κάνουν οι ομάδες αυτό.σαν άγραφος νόμος.
ο άντζας το έκανε μεν το κωλοδάκτυλο αλλά έτσι ώστε να μην μπορείς με σιγουριά ότι έκανε κωλοδάκτυλο.
αθώος λόγω αμφιβολιών βγήκε όχι αθώος
[B]ok man!!!
η επιγραφη θα εχει τιτλο ο δακτυλος.......της δικαιοσυνης!!!
............με φοντο 1 κοκκινο δακτυλο (του γκαγκατση) που θα ξινει το κερατο του αντζα!
Που θα εναι καθισμενος πανω σε παιχτη που φοραει την φανελα του Παναθηναικου !!!
ΟΚ Καλο μου ακουγετε !!
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/09/2007, 14:20
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ?
Gandalf dr685sm
12/09/2007, 14:38
ειλικρινά;
Δεν ξέρω;... δεν συμμερίζομαι πάντως την υπερ-αισιοδοξία αρκετών για "εύκολο πρωτάθλημα" της ΑΕΚ.
Εγώ προβλέπω μια πολύ σκληρή κόντρα ΟΣΦΠ - ΑΕΚ αν τελικά καταφέρουν να μην χάσουν απο τον ΑΡΗ και τους Πανιώνιο - Λάρισσα που προσωπικά τους βλέπω ικανούς για πολλά.
Απο εκεί και πέρα, ελπίζω να μην έχουμε και τα "μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά" να τα κάνουν ρόϊδο με αποφάσεις όπως αυτές που απεφάνθη η αθλ.δικαιοσύνη για τον Άντζα.
Gandalf
blackbusa
12/09/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ?
ΦΙΛΕ ΓΑΥΡΕ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ......ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.....
blueblack
12/09/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΦΙΛΕ ΓΑΥΡΕ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ......ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.....
ΠΟΛΛΑ...............ΖΗΤΑΣ........!!!!!!!!
Αύτά δέ γίνονται..........μή τρελλαθούμε κιόλας......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/09/2007, 14:53
ΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΒΑΡΕΤΟ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Η ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
:beer:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/09/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ειλικρινά;
Δεν ξέρω;... δεν συμμερίζομαι πάντως την υπερ-αισιοδοξία αρκετών για "εύκολο πρωτάθλημα" της ΑΕΚ.
Εγώ προβλέπω μια πολύ σκληρή κόντρα ΟΣΦΠ - ΑΕΚ αν τελικά καταφέρουν να μην χάσουν απο τον ΑΡΗ και τους Πανιώνιο - Λάρισσα που προσωπικά τους βλέπω ικανούς για πολλά.
Απο εκεί και πέρα, ελπίζω να μην έχουμε και τα "μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά" να τα κάνουν ρόϊδο με αποφάσεις όπως αυτές που απεφάνθη η αθλ.δικαιοσύνη για τον Άντζα.
Gandalf
Ρε μαγε οκ ητανε κολωδακτυλο,
ητανε ομως εξυπνο
και αν τιμωρουσανε τον ατζα για αυτο δεν θα εστεκε
δεν κοιταγε καπου συγκεκριμενα κοιταγε κατω!
δεν υπηρχανε αποδειξεις οτι προσβαλε καποιον.
τι θες να πεις οτι λογω Ολυμπιακου δεν τιμωρηθηκε?
οποιας ομαδας παικτης και αν ητανε δεν θα μπορουσανε να στηριξουν κατηγορια.
blackbusa
12/09/2007, 15:02
ΟΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΒΑΡΕΤΟ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Η ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
ΓΙΑ ΠΕ ΓΙΑ ΠΕ :a014: :a014: :a014:
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΔΟΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,ΛΗΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ 85',ΚΑΙ ΘΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘ@ΥΝΕ''......ΠΕΡΙΜΕΝΩ......
blackbusa
12/09/2007, 15:04
Ρε μαγε οκ ητανε κολωδακτυλο,
ητανε ομως εξυπνο
και αν τιμωρουσανε τον ατζα για αυτο δεν θα εστεκε
δεν κοιταγε καπου συγκεκριμενα κοιταγε κατω!
δεν υπηρχανε αποδειξεις οτι προσβαλε καποιον.
τι θες να πεις οτι λογω Ολυμπιακου δεν τιμωρηθηκε?
οποιας ομαδας παικτης και αν ητανε δεν θα μπορουσανε να στηριξουν κατηγορια.
ΘΑ ΚΑΝΩ RECYCLING ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ......ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
103278
Toν ρωταει τι σαμπουαν βαζει και μυριζει τοσο ομορφα !!! :D
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/09/2007, 15:08
:confused: :confused: :confused:
ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΑΛΛΑ?
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
blackbusa
12/09/2007, 15:17
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ???ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ,ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.....ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ.....ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ......ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ......ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ Ο Α.Δ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.....ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΗΣΗ......ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ Φ.Α.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ......ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ......ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.....
blueblack
12/09/2007, 15:25
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
ΠΙΝΩ...........ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ.............
PRO.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑ ΠΕ ΓΙΑ ΠΕ :a014: :a014: :a014:
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΔΟΥΡΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,ΛΗΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ 85',ΚΑΙ ΘΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘ@ΥΝΕ''......ΠΕΡΙΜΕΝΩ......
μπλα μπλα μπλα
το πρωταθλημα δε κερδιζετε με 2 αγωνες
εκτος και αν πλερωνε ο γαυρος τους παντες να σας αδικουν ξερεις τωρα ξανθη και τετοια
τσ τσ τσ (που σαι πηγα στα φιλικα με λαρισσα και παοκ ειδα και τον αλλον τερματοφυλακα που ειχατε ελπιδες ασε φιλε απο τωρα η κλαφτε η μη μιλατε -σοβαρα χωρις πικαρισμα-)
alximistis
12/09/2007, 15:31
ΠΙΝΩ...........ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ.............
PRO.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να βρεθούμε να... παίξουμε μαζί; Θες παρέα ε ;;;;; :D
alximistis
12/09/2007, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μπλα μπλα μπλα
εκτος και αν πλερωνε ο γαυρος τους παντες να σας αδικουν ξερεις τωρα ξανθη και τετοια
τσ τσ τσ (που σαι πηγα στα φιλικα με λαρισσα και παοκ ειδα και τον αλλον τερματοφυλακα που ειχατε ελπιδες ασε φιλε απο τωρα η κλαφτε η μη μιλατε -σοβαρα χωρις πικαρισμα-)
ΨΙΤ! Έχει δίκιο η Εύη!!!! Και μην λέτε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι!!!!!
Δεν βαρεθήκατε ρε να γκρινιάζετε τόσα χρόνια;
Σαφώς ο γαύρος έχει προωθηθεί και σαφώς έχει ευνοηθεί από τους διαιτητές.
Όπως στο παρελθόν και ο βάζελος. Ή μήπως ξεχάσατε τις... χρυσές εποχές Ματζαβελάκη;
Και εμείς στην ΑΕΚ το ίδιο. Έχουμε ευνοηθεί.
Αλλά και κάτι ακόμα. Και σε αυτό που λέει για το τέρμα μας δίκιο έχει.
Δηλαδή ρε συνάρρωστοι αεκτζήδες ο γαύρος και ο κόκαλης φταίνε που φέτος πήραμε τερματοφύλακα τροχονόμο; Που ότι πάει μέσα γράφει;
ΕΛΕΟΣ πια με την κλάψα! Είμαστε μάγκες; Έχουμε ομάδα;
Ας το αποδείξουμε.
blackbusa
12/09/2007, 15:36
μπλα μπλα μπλα
Δεν γραφουν ολοι οτι με αδικουν καθε κυριακη η οτι το πρωταθλημα κερδιζετε σε 2 αγωνες......αλλα γραφουν ολοι οτι ο ΕΝΑΣ την χρειαστει την καταληλη βοηθεια την εχει......και περιμενω να ακουσω οχι απο εσενα τις π@υστιες που εκανε η ομαδα μου και τις αβαντες που ειχα,που καταφερα να παρω 10 στα 11.....οχι απο εσενα βεβαια.....για τον Μορεττο μην μιλισουμε καλυτερα:sad: :sad: :sad: ....
Υ.Γ. Αν το πρωταθλημα δεν κερδιζετε σε 2 αγωνες,μηπως κερδιζετε σε εναν???αν οχι γιατι τετοια ψυχωση με τον Δουρο???
blackbusa
12/09/2007, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όπως στο παρελθόν και ο βάζελος. Ή μήπως ξεχάσατε τις... χρυσές εποχές Ματζαβελάκη;
Δηλαδή ρε συνάρρωστοι αεκτζήδες ο γαύρος και ο κόκαλης φταίνε που φέτος πήραμε τερματοφύλακα τροχονόμο; Που ότι πάει μέσα γράφει;
Ας το αποδείξουμε.
Στελλακι......γραφουμε πανελληνιες......εσυ εχεις ενα μικρο σκονακι........o giabazolas εχει καποιες σελιδες......ο STUBI εχει ολο το βιβλιο......ποιος απο τους 3 λες να περασει στο πανεπιστημιο???βεβαια και οι τρεις εχετε σκονακι.....αρα και οι 3 δεν μπορειτε να παραπονιεστε....εεεεεεεε????
Στελλακι......γραφουμε πανελληνιες......εσυ εχεις ενα μικρο σκονακι........o giabazolas εχει καποιες σελιδες......ο STUBI εχει ολο το βιβλιο......ποιος απο τους 3 λες να περασει στο πανεπιστημιο???βεβαια και οι τρεις εχετε σκονακι.....αρα και οι 3 δεν μπορειτε να παραπονιεστε....εεεεεεεε????
Τωρα πρεπει να τσαντιστω ????:confused:
Αυτος που εχει το μικρο σκονακι !!!:D
Ποιος λαλακας θα πηγαινε με το σκονακι παραμασχαλα ( βλ. βιβλιο ) να γραψει ??
giobazolias
12/09/2007, 15:54
οχι φυσικα!!!
ο γαυρος θα παρει το πρωταθλημα με τις ευλογιες της ελληνικης ποδοσφαιρικης δικαιοσυνης!!!
:a46: :a46: :a46:
το παραδειγμα του αντζα ειναι απλα μια επιδειξη δυναμης!!!
τα καλα θα ερθουν στην πορεια ΟΤΑΝ η αναγκη θα το απαιτησει!!!
alximistis
12/09/2007, 15:55
ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ παράδειγμα!
Τεσπα θα σου απαντήσω ως εξής για να καταλάβεις.
Χαρίζω στον Stoubi όλο το βιβλίο και στον giobi (σόρι για την συντόμευση ) :D τις σελίδες του! κανένα πρόβλημα!
Θέλω ΜΟΝΟ το μικρό μου σκονάκι! ΜΟΝΟ!!!
ΑΝ έχω διαβάσει καιπροετοιμασθεί όπως πρέπει και έχω ένα ή δύο μόνο κενά το μικρό σκονάκι μου φτάνει και μου περισσεύει.
Ποδοσφαιρικά για να καταλαβαινόμαστε... ΑΝ η ομάδα είναι έτοιμη όπως πρέπει και ΔΕΝ πετάει βαθμούς δεξιά κι αριστερά τότε της αρκεί ένα μικρό σπρωξιματάκι και τίποτε άλλο.
Το θέμα και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο και αυτό.
Πόσο ΕΓΩ και πόσο η ΟΜΑΔΑ είναι έτοιμη!
Και χαρίζω στο γαύρο και τα δύο ντέρμπι μεταξύ μας! Του τα χαρίζω. Ας μην πετάξουμε βαθμούς στα ματς σκουπίδια και θα σου πω στο τέλος ποιος θα είναι πρωταθλητής!
Απλό. :)
ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ παράδειγμα!
Χαρίζω στον Stoubi όλο το βιβλίο και στον giobi (σόρι για την συντόμευση ) :D τις σελίδες του! κανένα πρόβλημα!
ΑΝ έχω διαβάσει καιπροετοιμασθεί όπως πρέπει και έχω ένα ή δύο μόνο κενά το μικρό σκονάκι μου φτάνει και μου περισσεύει.
Ποδοσφαιρικά για να καταλαβαινόμαστε... ΑΝ η ομάδα είναι έτοιμη όπως πρέπει και ΔΕΝ πετάει βαθμούς δεξιά κι αριστερά τότε της αρκεί ένα μικρό σπρωξιματάκι και τίποτε άλλο.
Και χαρίζω στο γαύρο και τα δύο ντέρμπι μεταξύ μας! Του τα χαρίζω. Ας μην πετάξουμε βαθμούς στα ματς σκουπίδια και θα σου πω στο τέλος ποιος θα είναι πρωταθλητής!
Ανεφ Πλακας !! Τα ποιο ισοροπημενα λογια που εχω ακουσει απο ΑΕΚτζη !!!!!
Τοσα χρονια σας τα λενε ολοι .... Ειναι μηδαμινα τα πρωταθληματα που εχετε χασει απο τον γαυρο τα τελευταια 10 χρονια....( ενα αν θυμαμαι καλα ...)
Δειτε σε ολες αυτες τις χρονιες που λετε ποσους χαμενους-πεταμενους βαθμους εχετε..... ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΧΡΟΝΙΕς που στο τελος του πρωταθληματος τερματισατε ΜΕ... -9 , ΜΕ -14, ΜΕ -7 ποσους βαθμους πεταξατε, και αν σε αυτα τα παιχνιδια σας μαυρισε η διαιτησια .....
Ας κανει καποιος τον κοπο..... Εδω τοσο κοπο και ολες τις εφημεριδες ψαξατε για το αν μπορουσε να καταδικαστει το κωλ@δαχτυλο του Αντζα ....
Αλλα και παλι τσαμπα σαλιο...:sick:
alximistis Απλα...
:a19:
Ας το αποδείξουμε.
απορρω με αυτο το παιδι... δεν ειναι καλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
απορρω με αυτο το παιδι... δεν ειναι καλα...
γιατι? επειδη λεει αληθειες?
giobazolias
12/09/2007, 16:24
Ας το αποδείξουμε.
μα ποσο αφελης εισαι!!!
και περσυ ειχες ομαδα που αξιζε να ειναι πρωτη!!!
και τι αποδειξες??????????????
για να παρεις τις αποδειξεις που θελεις ...............θα περιμενεις πολυυυυυυυυυυ!!!!!!
μα ποσο αφελης εισαι!!!
για να παρεις τις αποδειξεις που θελεις ...............θα περιμενεις πολυυυυυυυυυυ!!!!!!
τι ειχε περσυ?
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
costas81
12/09/2007, 16:26
τι ειχε περσυ?
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
αστα αυτα και ετοιμασου για μικρολιμανο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αστα αυτα και ετοιμασου για μικρολιμανο...
:winka: :beer: :beer: γιεεεεεπππ! :beer:
οχι... απλα ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ!!!!
εγω θα πω μερικα που περνανε στο ντουκου και οι νεοτεροι γαυροι ξεχνανε (γιατι δε τα γραφει ο Πρωκταθλητης)
τις τιμωριες της ΑΕΚ να παιζει με τον γαυρο 2 φορες στη Κρητη αντι γαι την εδρα της... κατα συμπτωση η εκδικαση της υποθεσης αργισε και τις δυο φορεςλογο ... ουτε καν θυμαμαι τι μαλακιες ειπαν τοτε...
το οτι τιμωρηθηκε να παιξει με το γαυρο σε κεκλησμενων... γιατι μια πετρα επεσε ΔΙΠΛΑ στο τερματοφυλακα του πανιωνιου σε ενα προηγουμενο παιχνιδι. το παιχνιδι αυτο ητατ το προμελετημενο εγκλημα με τον ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που δε καταλογιστηκαν στην ΑΕΚ 2 πεναλτυ και ακυρωθηκε καθαρο γκολ ως OFFSIDE... στο παιχνιδι αυτο (προμελετημενο εγγλημα ειπαμε) ηρθε ο Κοκκαλης να θαυμασει το εργο του στην αδεια Φιλαδελφεια ... και επεσαν πιστολιδια στο members club
κατι κιτρινες και κοκκινες που ΤΥΧΑΙΑ επαιρνα οι καλοι μας παιχτες στα παιχνιδια που προουγουνταν του ντερμπυ ΑΕΚ-γαυρος΄...
κατι τιμωριες απιστευτες που ειχαν ειπρσαξει απο τον αθλητικο δικαστοι παιχτες της ΑΕΚ για αναρμοστη συμπεριφορα (ΠΧ ΚΑΣΑΠΗΣ 22 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!!!!) σε αντιθεση αλλους.... πχ Καρεμπε που γαμισε το μισο ΠΑΟΚ στα μπουνιδια και κουτουλιες και ... εφαγε 2 αγωνιστικες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για την συστηματικη ευνοια του γαυρου στις καρτες εδω και 10 χρονια και την ανοχη των διαιτητων στα ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ μαρκαρισματα των κατσικοαμυντικων του.... (παντα ειχε μεγαλη κλαση στους παιχτες αμυνας ο γαυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
και τοοοοσα τοσα αλλα..... μη ξεχασω και τη περιπτωση ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ του τερματοφυσκουλα μας θεολογη Παπαδοπουλου απο τον γαυρο ... που ποτε δε τιμωριθηκε ο γαυροσ για αυτο (πχ η γιουβεντους επεσε κατηγορια για κατι παρομοια....)
τι αλλο? Ποντικης, Δημητροπουλος, Κασναφερης, Κακος, Μπριακος κτλ κυλ αλλα και ΒΑΣΣΑΡΑΣ που τον βριζουν αλλα τους εχει ξελασπωσει πανω απο 2 φορες με την ΑΕΚ
και γενικα ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ για να μη χαλαω τσαμπα χρονο....
μα ποσο αφελης εισαι!!!
Δηλ .. ???? :confused:
Μιλας για καποιους αγωνες συγκεκριμενα ???
Και ποιους ??? :confused:
blackbusa
12/09/2007, 16:52
ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ παράδειγμα!
Οσο αφορα το πρωτο....εννοειτε οτι και 3 ξερετε τα ιδια....
Για το ποδοσφαιρικο.......του χαριζεις τα 2 ντερμπυ......αν ομως δεν πεταξει ΚΑΝΕΝΑ βαθμο λογω της βοηθειας που θα εχει στους 2-3 αγωνες που θα χρειαζεται......παλι το εχασες για 6 βαθμους διαφορα....αρα παλι χαμενος εισαι.....
la_villa
12/09/2007, 17:04
[Q
το οτι τιμωρηθηκε να παιξει με το γαυρο σε κεκλησμενων... γιατι μια πετρα επεσε ΔΙΠΛΑ στο τερματοφυλακα του πανιωνιου σε ενα προηγουμενο παιχνιδι.
....
και γενικα ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ για να μη χαλαω τσαμπα χρονο.... [/B][/QUOTE]
ε σωστά αφού δεν του άνοιξε το κεφάλι γιατι να τιμωρηθεί.δίπλα έπεσε..
κατα τ'αλλα μ'αρέσει πως κλείνεις
:lol: :lol: :lol: :lol:
πες το απο την αρχή,χάνεις χρόνο γραφοντας
πάντως έχουμε καλές π#νι@ες και γαμιόμαστε
:lol: :lol: :lol:
blackbusa
12/09/2007, 17:08
Δηλ .. ???? :confused:
Μιλας για καποιους αγωνες συγκεκριμενα ???
Και ποιους ??? :confused:
Περυσι.....ΟΣΦΠ 71......ΑΕΚ 62
ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-0 καθαρο ακυρομενο γκολ(δεν σου μειλαω για νικη μας).......69-64 αποτελεσμα Χ
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 3-3 δεν εδωσε ενα καθαρο πεναλντι (για να μην πω 2)........68-66 αποτελεσμα νικη ΑΕΚ
ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-0 δεν εδωσε στην ΑΕΚ πεναλντι στο 5 λεπτο (ας το εδεινε και να χαναμε) 68-68 ΝΙΚΗ ΑΕΚ
ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ 2-3 εδω τι να πρωτοπω.....για το ποσες καρτες δεν πηρε ο Γεωργατος???οτι τον εβγαλε ο sir αφου του ειπε ο διαιτητης γιατι δεν μπορουσε να το καλυψει αλλο???οτι στο ημιχρονο ηταν 2-0 υπερ του Αρη???οτι τα 2 γκολ του Οσφπ,προηλθαν απο σεντρες του Γεωργατου??? 65-68 νικη Αρη...
Τελικη βαθμολογια ΟΣΦΠ 65-ΑΕΚ 68
Δεν ξερω αν ειχα καλυτερη ομαδα,η αν το αξιζα,αλλα αν δεν γινοντουσαν δεν θα ειχα τιποτα να πω...
Θελεις καποιους αλλους η σου φτανουν αυτοι???
Στελλακι ενα μικρο σπρωξιμο ειναι,δεν τρεχει τιποτα....
Και πριν αρχισετε να πυροβολατε......2003.....ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 4-3 αγωνας που εκρινε το πρωταθλημα....ακουσε ποτε κανεις να το αναφερει.....
blueblack
12/09/2007, 22:29
ΤΡΙΑ ΚΟΡΝΕΡ ..............ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ...........ΜΠΡΙΑΚΟΣ........
Στόν άλλον άγώνα στό Καραισκάκη,άνύπαρκτο φάουλ,αύτογκόλ άπό
παίκτη πού ζητούσε έπίμονα άλλαγή λόγω τραυματισμού.........
Ντελίμπασιτς.......ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..........κι αύτό off-side
τού τό βγάλατε.........!!!!!!!!!!!
Στό Χαριλάου θά πέρναγαν μπροστά ΑΕΚ καί ΠΑΟ..........
Ήταν μετά τό εύρωπαικό στραπάτσο καί οί...........ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ......
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑΝ...........νά βλέπουν τήν όμάδα νά χάνει καί τήν πρωτιά...!!
Ίωνικός,.........Αίγάλεω στό Καραισκάκη..........
ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ..........
ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..............ΘΥΜΑΣΤΕ.........?????????
ΓΙΑΝΝΕΝΑ............ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...............
Τί νά θυμηθώ ,τί νά ξεχάσω .....
άπό όσα πέρασαααααααααααα......
Κωνσταντίνου ό ρημπάουντερ........καί οί έπιστήμονες άπό πάνω νά........
ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΘΗ.........ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ.............
Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ.............ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!
Ήράκλειο...........τό πεντάλεπτο τού τρόμου..........
Όλα έδώ πληρώνονται........
Φαίνεται τούς κόστισε πολύ.........!!!!!!!!!!!!
Βάλε καί λίγο Καλλόπουλο...........
λίγο.........Ζωγράφο............
λίγο............λίγο..........
καί λίγο λίγο,λίγο λίγο............
ό χριστιανός τί έπαθαααααααα.............
:wave2: :wave2:
Περυσι.....ΟΣΦΠ 71......ΑΕΚ 62
ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-0 καθαρο ακυρομενο γκολ(δεν σου μειλαω για νικη μας).......69-64 αποτελεσμα Χ
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 3-3 δεν εδωσε ενα καθαρο πεναλντι (για να μην πω 2)........68-66 αποτελεσμα νικη ΑΕΚ
ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-0 δεν εδωσε στην ΑΕΚ πεναλντι στο 5 λεπτο (ας το εδεινε και να χαναμε) 68-68 ΝΙΚΗ ΑΕΚ
ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ 2-3 εδω τι να πρωτοπω.....για το ποσες καρτες δεν πηρε ο Γεωργατος???οτι τον εβγαλε ο sir αφου του ειπε ο διαιτητης γιατι δεν μπορουσε να το καλυψει αλλο???οτι στο ημιχρονο ηταν 2-0 υπερ του Αρη???οτι τα 2 γκολ του Οσφπ,προηλθαν απο σεντρες του Γεωργατου??? 65-68 νικη Αρη...
Τελικη βαθμολογια ΟΣΦΠ 65-ΑΕΚ 68
Δεν ξερω αν ειχα καλυτερη ομαδα,η αν το αξιζα,αλλα αν δεν γινοντουσαν δεν θα ειχα τιποτα να πω...
Θελεις καποιους αλλους η σου φτανουν αυτοι???
Στελλακι ενα μικρο σπρωξιμο ειναι,δεν τρεχει τιποτα....
Και πριν αρχισετε να πυροβολατε......2003.....ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 4-3 αγωνας που εκρινε το πρωταθλημα....ακουσε ποτε κανεις να το αναφερει.....
α) Το γκολ ακυρωθηκε κανονικοτατα !!
β) Το πεναλτυ δεν δωθηκε δικαιως !!
γ) Δεν γνωριζω ..Δεν απαντω...
δ) Μου βγαλατε και τον Γεωργατο ηγετη.... :lol: :lol:
Και παρακαλεσε και ο διαιτητης τον κοουτς μας να κανει τον Γεωργατο αλαγη γιατι δεν μπορουσε να τον καλυψει αλλο .....:lol: :lol:
Και θες να το αναλυσουμε κι ολας ?? :lol: :lol: :lol:
la_villa
12/09/2007, 22:58
άσε ρε stoubi αυτοί δεν παίζονται
ότι δεν τους αρέσει είναι αδικία κατά τους
κατα τ'αλλα θέλουν δίκαιη διαιτησία.
διατησία που να σφυράει όπως τα βλέπουν αυτοί θέλουν.το δικό τους "δίκαιο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
άσε ρε stoubi αυτοί δεν παίζονται
ότι δεν τους αρέσει είναι αδικία κατά τους
κατα τ'αλλα θέλουν δίκαιη διαιτησία.
διατησία που να σφυράει όπως τα βλέπουν αυτοί θέλουν.το δικό τους "δίκαιο"
Μωρε παιζονται (και ποιο ανετα απο οτι στο πρωταθλημα...)
Ορεξη ποιος εχει να γραφει και να ψαχνει ???? :sick:
:beer: :beer:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
[B]ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
ΕΕΕΕΕΥΚΟΛΑΑΑΑΑ
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
13/09/2007, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
[B]ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
ΕΕΕΕΕΥΚΟΛΑΑΑΑΑ
ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΟ ΑΣΣΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ
ΦΤΑΙΝΕ!!:lol: :lol: :lol:
giobazolias
13/09/2007, 00:48
................................και μιας και μιλαμε ΜΟΝΟ για περσι
να προσθεσω...................
πρωτη αγωνιστικη .................ολυμπιακος-ξανθη 2-1
...................με ανυπαρκτο γκολ φαουλ του ριβαλντο!!!
το 1/3 απ οσα υποθηκαν να βαλουμε κατω.............θα βλεπαμε ποιος επαιρνε πρωταθλημα περσι!!!!!
τα πρωταθλημα η ΑΕΚ δεν το εχασε απ τις δικες τις γκελες , αλλα απ τις γκελες που επρεπε να εχει κανει ο γαυρος που ομως απαγορευονται δια ροπαλου!!!
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
13/09/2007, 01:52
το 1/3 απ οσα υποθηκαν να βαλουμε κατω.............θα βλεπαμε ποιος επαιρνε πρωταθλημα περσι!!!!!
τα πρωταθλημα η ΑΕΚ δεν το εχασε απ τις δικες τις γκελες , αλλα απ τις γκελες που επρεπε να εχει κανει ο γαυρος που ομως απαγορευονται δια ροπαλου!!!
ανυπαρκτο για σενα ρε φιλε!!
τα εχετε ισοπεδωσει ολα
φτιαξτε ομαδα και παρτε το
ελεος τα ψεμματα και η μουρμουρα σας!!
blueblack
13/09/2007, 05:56
AΠΟ...........0-1...........ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ........
Τί νά θυμηθώ τί νά ξεχάσωωωωωωω..........
άπ'όσα πέρασααααααααααααααααααα.......
Καί πού νά τόξερε ή Ξάνθη ότι έπρεπε νά κερδίσει.......!!!!!!!!!!
la_villa
13/09/2007, 10:08
χανούμια δέχεστε ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ρε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπας και είστε τα ίδια πρόσωπα?μπας και γράφουν οι υπουργοί εδώ μέσα και δεν το ξέρουμε
γιατι είστε το ίδιο γραφικοί
φταίνε οι εξωγήινοι ε?
blueblack
13/09/2007, 13:41
μπας και είστε τα ίδια πρόσωπα?μπας και γράφουν οι υπουργοί εδώ μέσα και δεν το ξέρουμε
φταίνε οι εξωγήινοι ε?
EΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ..........ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.........
Έσείς όταν πρίν τέσσερα χρόνια τότε στήν κόντρα μέ τόν ΠΑΟ θέλατε διπλό
στήν Ξάνθη.............
ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ...............UFO........??????
Ή μήπως δέ θυμάσαι τίς 8 άλλαγές..........ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ........καί τό 1-2...???
ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..............
ΒΡΩΜΑΤΕ..........!!!!!!!!!!!
Γιαυτό άφήστε τούς άτυχείς παραλληλισμούς καί τίς συγκρίσεις καί.............
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσ..
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φταίνε οι εξωγήινοι ε?
Αραχνανθρωπε ο Ριμπο θα ειναι φετος για σας η ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ..:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[B]α) Το γκολ ακυρωθηκε κανονικοτατα !!
β) Το πεναλτυ δεν δωθηκε δικαιως !!
γ) Δεν γνωριζω ..Δεν απαντω...
Ενω για τα αλλα ησουν σιγουρος οτι γνωριζες και απαντησες ρε STOYBI;
ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΟ ΑΣΣΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ
ΦΤΑΙΝΕ!!:lol: :lol: :lol:
Ελα να βλεπω αποδοσεις και στοιχηματα οχι μονο λογια ε; :beer: :beer:
Ποσο δινει το αν θα εμφανιστουνε οι εξωγηινοι με τα μαυρα στη Βεροια;:rotflmao: :bigcry:
ε σωστά αφού δεν του άνοιξε το κεφάλι γιατι να τιμωρηθεί.δίπλα έπεσε..
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΙΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ(+ΣΙΦΩΝΙΑ, ΒΡΥΣΕΣ, ΠΛΑΚΚΑΚΙΑ) ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕς ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ...
la_villa
13/09/2007, 14:37
ναι ρε μπράβο
και τότε που είχε κατέβει ο κολοκοτρώνης με τον μαρκομπότσαρη...θυμάσαι?
ε ρε τι είχε πέσει.:lol: :lol: :lol: :lol:
τι άλλα θυμάσαι...για πε για πε...
υ.γ να έχει γεννηθεί τουλάχιστον ο προπάππους μου ε
blueblack
13/09/2007, 15:32
Ελα να βλεπω αποδοσεις και στοιχηματα οχι μονο λογια ε; :beer: :beer:
Ποσο δινει το αν θα εμφανιστουνε οι εξωγηινοι με τα μαυρα στη Βεροια;:rotflmao: :bigcry:
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ......????????
Σού λέει τίποτε τό Αίγάλεω - ΑΕΚ πέρσυ....!!!!!!!
Τών φρονίμων τά παιδιά..........
ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ..........!!!!!!!!!
Καλλόπουλος.........ό άνθρωπος πού άπέβαλε ότι είδε μέ τόν ....ΚΩΛΟ ΤΟΥ...!!!!
Καί πέναλτυ φυσικά.............
Άλλά ω ........θεία δίκη.........Η ΜΠΑΛΛΑ ΑΟΥΤ.........!!!!!!
la_villa
13/09/2007, 22:58
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
είμαι το φάντασμα με το μαύρο μάτι!!!(παλιό ανέκδοτο)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
ρε χανούμια ξεκινήσατε κιόλας τις κλάψες???ε δεν παίζεστε!!!:lol: :lol: :lol:
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
είμαι το φάντασμα με το μαύρο μάτι!!!(παλιό ανέκδοτο)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
χαχαα που το θυμήθηκες αυτο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa ρε χανούμια ξεκινήσατε κιόλας τις κλάψες???ε δεν παίζεστε!!!:lol: :lol: :lol: [/B]
γιατι ποτε σταματησαν? :look: :wacko: :dizzy:
blueblack
14/09/2007, 04:30
O ANTZAΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.........ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ........
Γιά βγάλτον έξω 3-4 άγωνιστικές.......!!!!!!!!τώρα πού λείπει καί ό Μπράβο.....
Καί ή όμάδα έχει μεγάλο κενό καί ό παίκτης πέφτει άδρανώντας ένα μήνα......
ΝΑ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.........!!!!!!!!
ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ.............
ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.......!!!!!!!!!!
ρε χανούμια ξεκινήσατε κιόλας τις κλάψες???ε δεν παίζεστε!!!
Εσεις φταιτε που μας δινετε το δικαιωμα.Δηλαδη τι θελετε ρε αραχναθρωπε.Και λαμογιες να
κανετε και να μην μιλαμε;
Ακου ξυστηκε.Ρε συ αμα ειχε φαγουρα στην κ@λ@τρ@πιδα το ιδιο δαχτυλο θα χρησιμοποιουσε;
Ρε κοιτα κατι συνηθειες που εχουν οι γαυροι.Ευρωπαικες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
14/09/2007, 12:38
Ακου ξυστηκε.Ρε συ αμα ειχε φαγουρα στην κ@λ@τρ@πιδα το ιδιο δαχτυλο θα χρησιμοποιουσε;
Ρε κοιτα κατι συνηθειες που εχουν οι γαυροι.Ευρωπαικες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]
:a5: :a5::a20: :a5: :a5::
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/09/2007, 01:35
ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ
ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ.
Ο ΕΝΤΟΓΙΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ???
ΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΡΗ ΠΑΡΑΓΚΑ??
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΕΝΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!! :lol:
Εσυ ασε την κλαψα και βαλε στοιχημα για την Βεροια..
blueblack
15/09/2007, 08:25
KAI GAMO............TA PARADEIGMATA...........
Mέ άφησες παξιμάδι,άλλά θά τό σημειώσω.....!!!!!!!
blackbusa
15/09/2007, 14:01
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΕΝΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!! :lol:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: ......παει ο πονοκεφαλος του χτεσινου hangover....thnx
giobazolias
15/09/2007, 14:24
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ?
γιατι ο ενντογιε πηρε κιτρινη στη φαση αυτη, μητσαρα!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackbusa
15/09/2007, 14:31
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: ...ρε παλιοπαραγκες επρεπε να παρει κοκκινη......και τρεις βολες,και η μπαλλα δικη τους.....αιντε με τους αδικημενους......''που ειναι ο Δουρος???φερτε μου τον Δουρο!!!''
Ειχε παει για κατουρημα ο Ανθρωπος και εχασε την φαση..... :mad:
Τι να κανουμε τωρα ?????
Για Λεοντιου με Γκαλετι ιδια ακριβως φαση με κοκκινη Αντζα ( τσαμπουκας -αγκωνια του Λεοντιου ) εχετε να πειτε κατι ??? :confused:
Η ειχατε παει και εσεις για κατουρημα ???? :confused:
blueblack
15/09/2007, 16:26
TON NIKOPOLIDI..............ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
Έκεί πού έτρεχε στό κόρνερ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωχ .......Παναγία μου.........βόηθα.....:rotflmao: :rotflmao:
Μήπως ρέ παιδιά δέν κατάλαβαν...........ότι ό Άντζας,βγήκε μέ
δεύτερη κίτρινη......??????
TON NIKOPOLIDI..............ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
Έκεί πού έτρεχε στό κόρνερ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωχ .......Παναγία μου.........βόηθα.....:rotflmao: :rotflmao:
Μήπως ρέ παιδιά δέν κατάλαβαν...........ότι ό Άντζας,βγήκε μέ
δεύτερη κίτρινη......??????
Κίτρινες: Γκούμας, Μάντζιος, Εν Ντιογέ - Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Γκαλέτι
Κόκκινες: Αντζας (2 κίτρινες)
Θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα ????
Η ειχες παει για κατουρημα ??? :confused:
blueblack
15/09/2007, 16:43
Κίτρινες: Γκούμας, Μάντζιος, Εν Ντιογέ - Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Γκαλέτι
Κόκκινες: Αντζας (2 κίτρινες)
Θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα ????
Η ειχες παει για κατουρημα ??? :confused:
EMENA...........
Ρώτησες......?????
EMENA...........
Ρώτησες......?????
Και εσενα ρωτησα ???
Μιλαω για το επεισοδιο λεοντου -- γκαλετι στο χωρο του κεντρου ( κοντα στην γραμη του αραουτ... ) λιγο πριν το τραυματισμο του λεοντιου.....
blueblack
15/09/2007, 16:50
Και εσενα ρωτησα ???
Μιλαω για το επεισοδιο λεοντου -- γκαλετι στο χωρο του κεντρου ( κοντα στην γραμη του αραουτ... ) λιγο πριν το τραυματισμο του λεοντιου.....
ΚΟΙΤΑΞΕ...........
Άμα περάσεις τά 50...........ό προστάτης δέν πάει καλά........
Τέλος πάντων........
Έσύ τί θάδινες σέ έκείνη τή φάση...??????
στόν πειθαρχικό τομέα,πάντα......
la_villa
15/09/2007, 16:55
εκείνη η φάση ήταν απευθείας κόκκινη
αλλά...
θα είχε πάει κια ο διαιτητης για κατούρημα βλέπεις
ΚΟΙΤΑΞΕ...........
Τέλος πάντων........
Μου ζητας να απαντησω στην ερωτηση που σου κανω ??? :sick:
Σε αγκωνιες ( μιλαω και για τις δυο περιπτωσεις ) εν ψυχρω χωρις να παιζετε μπαλα ???
Εγω εχω την εντυπωση της κοκκινης ( απευθειας... )
Και ξαναρωταω ?? Εσυ ???
blackbusa
15/09/2007, 17:00
ΚΟΙΤΑΞΕ...........
Τέλος πάντων........
πορτοκαλι καρτα,35 αγωνιστικες στον παιχτη,γκρεμισμα της Λεωφορου,1.000.000 ευρω προστιμο στην ομαδα,αποβολη απο τα ευρωπαικα παιχνιδια για 6 χρονια,3 βολες υπερ του θρυλου,την μπαλλα δικια του γαι τις επομενες 5 επιθεσεις,και βεβαια 10 ποντους στο πορωταθλημα σαν πριμ λογω ψυχικης και σωματικης οδηνης....αυτα πιστευω ειναι οτι πιο ελαφρυ....:D :D :D
γκρεμισμα της Λεωφορου
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ
Το αφηνουν ορθιο το γηπεδο μεχρι να πανε στο καινουργιο !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
15/09/2007, 17:15
Μου ζητας να απαντησω στην ερωτηση που σου κανω ??? :sick:
Σε αγκωνιες ( μιλαω και για τις δυο περιπτωσεις ) εν ψυχρω χωρις να παιζετε μπαλα ???
Εγω εχω την εντυπωση της κοκκινης ( απευθειας... )
Και ξαναρωταω ?? Εσυ ???
TH ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΑΣΗ.......????
Είδα τό θράσος τού Λεοντίου άλλά καί τή βρωμιά τού Άργεντίνου,τήν
όποία νά μού τό θυμηθείς θά τή δείς καί σέ άλλες στιγμές.....!!!!!
Κανείς διαιτητής ........ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ........
ΠΑΙΚΤΗ..........!!!!!!!
Τάδες προσφάτως στό Νορβηγία - Έλλάς.........
ΒΑΡΙΑ - ΒΑΡΙΑ.................κίτρινη καί στούς δύο........!!!!!!!
Άμα θέλει κάνει καί πώς δέν είδε........
Συνηθίσατε μέ τίς άγκωνιές καί σάς κακοφάνηκε εεεεεεεεεε......?????
Όπως έκείνη τού Κώτσιου μέ τόν ...........ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΟΚΚΑ......?????
Τού Νικοπολίδη πού έτρεχε στό κόρνερ ....ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ...????
Τού Πατσατζόγλου τό μαρκάρισμα άπό πίσω στά πρώτα λεπτά...???????????
Κανά δυό κόρνερ άνύπαρκτα στό πρώτο ήμίχρονο......????????????????????
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.............
Άν άδικηθείτε.........ΠΟΥΘΕΝΑ............θά τό γράψω μή φοβάσαι.....!!!!!!!!!!
Η οποια βρωμια του Αργεντινου ηταν ????
Δυο κορνερ ανυπαρκτα ?? ( Αλλο παιχνιδι βλεπαμε.. Τελος ! ) η εγω σου μιλαω για φαση που εκανε μπαμ και εσυ για φασεις που δεν ενοχληθηκαν οι ιδιοι οι βαζελοι ....
Μην μου λες για τον διαιτητη Νορβηγιας Ελλαδας παρακαλω.... :yuck:
Σε εκεινο το παιχνιδι αν ηταν η ΑΕΚ ελλαδα και ο Ολυμπιακος νορβηγια θα ειχατε ριξει την κυβερνηση..... :rolleyes:
Απο εκει και περα αν για εσενα οι αγκωνιες τυπου (καθαρα τσαμπουκα) και χωρις να παιζετε μπαλα ειναι βαριες κιτρινες... Φανταζομαι οι μπατσες θα ειναι απλη συσταση ???
Εγω σε ρωτησα για μια (1) φαση ....Για τις αλλες που λες η που θα πω ....
Απλα θα κουραστουμε να γραφουμε... :rolleyes:
giobazolias
15/09/2007, 17:41
αν ο γκαλετι επεφτε και επιανε το προσωπο του κανοντας οτι εφαγε μπουνια..........μην ανησυχεις, και ο λεοντιου θα την επαιρνε την κοκκινη!!!
να προσθεσω και 2 φορες που ο παο κερδισε πλαγιο σε αντεπιθεση για τετ α τετ, ο πονηρος κασναφερης εδωσε επαναλυψη!!!!
ρε γαυροι, δε ντρεπεστε να λετε οτι σας αδικησε η διαιτησια στο ντερμπυ?????
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ????????????
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
blueblack
15/09/2007, 18:04
Η οποια βρωμια του Αργεντινου ηταν ????
Δυο κορνερ ανυπαρκτα ?? ( Αλλο παιχνιδι βλεπαμε.. Τελος ! ) η εγω σου μιλαω για φαση που εκανε μπαμ και εσυ για φασεις που δεν ενοχληθηκαν οι ιδιοι οι βαζελοι ....
Μην μου λες για τον διαιτητη Νορβηγιας Ελλαδας παρακαλω.... :yuck:
Σε εκεινο το παιχνιδι αν ηταν η ΑΕΚ ελλαδα και ο Ολυμπιακος νορβηγια θα ειχατε ριξει την κυβερνηση..... :rolleyes:
Απο εκει και περα αν για εσενα οι αγκωνιες τυπου (καθαρα τσαμπουκα) και χωρις να παιζετε μπαλα ειναι βαριες κιτρινες... Φανταζομαι οι μπατσες θα ειναι απλη συσταση ???
Εγω σε ρωτησα για μια (1) φαση ....Για τις αλλες που λες η που θα πω ....
Απλα θα κουραστουμε να γραφουμε... :rolleyes:
TI NA ΠΩ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.......??????
Άφού βλέπεις τόν Άντζα νά.........ΞΥΝΕΤΑΙ.......
είναι δυνατόν νά μή δείς ΚΟΚΚΙΝΗ...........
Τήν άγκωνιά τού Λεοντίου τήν είδες.........
Τούς τσαμπουκάδες τού Άργεντίνου.....ΟΧΙ........
ΚΟΚΚΙΝΗ................ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ.........
ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ............
Πούσαι ρέ Άνατολάκη.........!!!!!!!
Άν ή ΑΕΚ ήταν Έλλάδα καί ή Νορβηγία ΟΣΦΠ..............
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΘΑΧΕ ΔΩΣΕΙ..............2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ...........
ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ........!!!!!!!!!!!!
Ξερεις εδω στην Ελλαδα οταν σε κανει ρομπα στην ντριπλα ο αλλος, εκνευριζεσε πολυ ευκολα.....
Ισως σε αλλη ομαδα εκτος Ολυμπιακου να τις εβγαζες πεντε-πεντε τις κοκκινες στην αγκωνια....
Ισως με ριβαλντο φετος στην ομαδα σου καταλαβεις τι λεω.. :winka:
TI NA ΠΩ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.......??????
Άφού βλέπεις τόν Άντζα νά.........ΞΥΝΕΤΑΙ.....
Κοιταξε.....
Και τον μπροστινο οδηγο του αμαξιoυ που πλακωθηκε αποτομα στα φρενα για να φιαξει το ηδη τρακαρισμενο στο πισω μερος αμαξι του .....ΕΙΔΑ.......:rolleyes:
Αλλα συμφωνα με τον νομο και 50 μαρτυρες να ειχα.......
'
'' Αν πεσεις πανω στο προπορευομενο οχημα ( ανεξαρτητου αιτιας) ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!"
Μεγαλο παιδι εισαι.....
Απο δικαστηρια πρεπει να ξερεις.....
Απεδειξε λοιπον ΕΣΥ οτι ο Αντζας......
Δεν εξυνε το κεφαλι του......:rolleyes:
blueblack
15/09/2007, 18:42
Ξερεις εδω στην Ελλαδα οταν σε κανει ρομπα στην ντριπλα ο αλλος, εκνευριζεσε πολυ ευκολα.....
Ισως σε αλλη ομαδα εκτος Ολυμπιακου να τις εβγαζες πεντε-πεντε τις κοκκινες στην αγκωνια....
Ισως με ριβαλντο φετος στην ομαδα σου καταλαβεις τι λεω.. :winka:
AΠΑΙΧΤΟΣ............!!!!!!!!
αν ο γκαλετι επεφτε και επιανε το προσωπο του κανοντας οτι εφαγε μπουνια..........μην ανησυχεις, και ο λεοντιου θα την επαιρνε την κοκκινη!!!
να προσθεσω και 2 φορες που ο παο κερδισε πλαγιο σε αντεπιθεση για τετ α τετ, ο πονηρος κασναφερης εδωσε επαναλυψη!!!!
ρε γαυροι, δε ντρεπεστε να λετε οτι σας αδικησε η διαιτησια στο ντερμπυ?????
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ????????????
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Ετσι ΕΛΛΗΝΑ !! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ !!! ( σχετικα με γκαλετι )
Κατα τα αλλα εχεις δικιο......
Τα δυο επαναλαμβανομενα πλαγια....
Πρεπει να διαμορφωσαν αποτελεσμα... :uplate:
Αν χασετε το πρωταθλημα με -1 και οχι με -15 να το ξανασυζητησουμε.... :D
Αν χασετε το πρωταθλημα με -1 και οχι με -15 να το ξανασυζητησουμε....
Με οσους και να το χασουνε δεν θα το χασουν απο εσας:winka:
Αν χασετε το πρωταθλημα με -1 και οχι με -15 να το ξανασυζητησουμε....
Με οσους και να το χασουνε δεν θα το χασουν απο εσας:winka:
Ειναι αυτο που λενε ....
Τον Ολυμπακο να γ@μ@με κα ολα τα αλλα να παν να........ ??????? :confused:
ΟΚ !!!
AΠΑΙΧΤΟΣ............!!!!!!!!
Το ξερω !!!! :D
http://video.google.com/videoplay?docid=-6798417589894534866&q=GALLETI&total=31&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=8
Ειναι αυτο που λενε ....
Τον Ολυμπακο να γ@μ@με κα ολα τα αλλα να παν να........ ??????? :confused:
ΟΚ !!!
Οχι ρε φιλε.Εννοω οτι η κορυφη θα εχει αλλο χρωμα φετος.
Αλλα ανεξαρτητως αυτου τον γαυρο ετσι και αλλιως μας αρεσει να τον:a021: :beer: :beer:
Οχι ρε φιλε.Εννοω οτι η κορυφη θα εχει αλλο χρωμα φετος.
Αλλα ανεξαρτητως αυτου τον γαυρο ετσι και αλλιως μας αρεσει να τον:a021: :beer: :beer:
α) Διαφορετικη αποψη εχω αλλα...... Θα δουμε..... :)
β) Και εμας μας αρεσει να μας :a021: !! :rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/09/2007, 23:51
re file pire gia ton tsampouka meta!
oxi gia theatro!:wave2:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
16/09/2007, 00:08
Καλα μετα και την σημερινη
μεγαλειωδη εμφανιση του ευρωπαιου παο με ηρακλη και πανιωνιο
μαλλον 4 η 5 στο πρωταθλημα θα βγειτε!!!
Ολη η Ελλαδα αφωνη απο την μπαλλαρα του παο
μονο με την διαιτησια να τον αδικει σε ολα τα ματς
θα μπορεσει ο μεγαλος ευρωπαιος παο να χασει αυτο το πρωταθλημα!!
:lol: :lol:
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
blueblack
16/09/2007, 07:06
re file pire gia ton tsampouka meta!
oxi gia theatro!:wave2:
NA ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ............ΛΟΙΠΟΝ
Μία κίτρινη γιά θέατρο,καί μία γιά τόν τσαμπουκά..........
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..........!!!!!!!!!!!!
ΣΚΑΝΔΑΛΟ........:o :o :o
Βάλε καί άλλη μία κόκκινη τού Λεοντίου.............πού είδε ό φίλος μας
ό............STOYBI..........
ΣΦΑΓΗ.............!!!!!!!!!!!!!!!!
Τά άκούτε βάζελοι ?????..........μέ 9 έπρεπε νά τελειώσετε.......!!!!!!!
Όχι νά μάς βγάλει τό παλικάρι έπειδή είχε ψείρες στό κεφάλι......!!!!!!
Εύτυχώς όμως πού ήρθε.............
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...........ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.........!!!!!!!!!
Βαλε και τα δυο κορνερ + τα δυο αραουτ που ειπε παραπανω ο Βαζολιας που δεν σας εδωσε και διαμορφοσε αποτελεσμα ??? Που τα πας ???
Να το προσεξετε το περι διαιτησιας ...
Σας εχει επιρεασει ασχημα......
Στο Αφγαγισταν βρε φιλε επιασαν ενα σεντερ μπακ με καλασνικοφ .... Την κιτρινουλα πως την βλεπεις ?? Την επαιρνε ελαφρα--ελαφρα ???
Μάσιμο Μπουζάκα Λεγετε η διαιτηταρα σου .....
Και ακομα περιμενουμε να μας πεις για τα δυο πεναλτυ που αναφερεις συνεχεια ελαφρα την καρδια........:rolleyes:
Ασχημο πραγμα .....
Οι "προπονητες " της θεωριας και οι παιχτες του καναπε..... :rolleyes:
blueblack
16/09/2007, 08:35
Βαλε και τα δυο κορνερ + τα δυο αραουτ που ειπε παραπανω ο Βαζολιας που δεν σας εδωσε και διαμορφοσε αποτελεσμα ??? Που τα πας ???
Να το προσεξετε το περι διαιτησιας ...
Σας εχει επιρεασει ασχημα......
Στο Αφγαγισταν βρε φιλε επιασαν ενα σεντερ μπακ με καλασνικοφ .... Την κιτρινουλα πως την βλεπεις ?? Την επαιρνε ελαφρα--ελαφρα ???
Μάσιμο Μπουζάκα Λεγετε η διαιτηταρα σου .....
Και ακομα περιμενουμε να μας πεις για τα δυο πεναλτυ που αναφερεις συνεχεια ελαφρα την καρδια........:rolleyes:
Ασχημο πραγμα .....
Οι "προπονητες " της θεωριας και οι παιχτες του καναπε..... :rolleyes:
ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ............ΜΗΝ ΟΡΜΑΣ ΕΤΣΙ.......!!!!!!
STOYBI...........ξέρεις άπό βέσπα..???
Έχεις παίξει μπάλλα.....????????????
Ό Μάσιμο είναι άπό τά άγαπημένα παιδιά τής Ούέφα...........άν έσύ τόν έμαθες προχθές,
έγώ τόν ξέρω άπό καιρό.........!!!!!!!!!
Καί έπειδή δέν έχεις παίξει μπάλλα.......ΣΙΓΟΥΡΑ........,ρώτα κάποιον πού ξέρει νά σού πεί
τί σημαίνει χώνω τόν άλλον στήν περιοχή
.......άνάμεσα σέ ίσοδύναμους άντιπάλους.....!!!!!!
AΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ............ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ........
Αύτό σημαίνει ένα κόρνερ πού δέν ήτανε,ή ένα πλάγιο......
Άλλά γιά νά τό νοιώθεις αύτό πρέπει............
ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ....................ΤΟ ΤΟΠΙ........!!!!!!!!!!
Ό διαιτητής φιλαράκο .....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....
Άν θές νά σού στείλω ένα,γιατί λόγω ίδιότητος έχω .......
Τώρα γιά τά πέναλτυ πού λές.........θυμίσου τήν όμάδα σου........
ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ............πού έχετε πάρει γιά πέναλτυ καί θά δείς ότι ήταν πολύ
χειρότερα άπό αύτά πού θά μπορούσε νά δώσει ό Έλβετός χωρίς νά έκτεθεί.....
Θέλεις νά σού πώ τό τελευταίο ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ..........πού πήρατε άπό έναν...
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.....????????
Στό ρεζιλίκι σας μέ τά Γιάννενα............πώς ή κίτρινη τού Κωνσταντίνου πού άπλώνει τή
χερούκλα του καί κλέβει σάν τό Διαμαντίδη τή μπάλλα μέσα άπό τά χέρια τού Κόλλιου
ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ.............
ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.........!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΜΟΥ STOYBI........!!!!!!!!!
Έχω δεί πιό πολύ μπάλλα άπό αύτή πού θά έβλεπες άν ζούσες 500 χρόνια..........!!!!!!!!!
Άλλο ή πλάκα πού κάνουμε έδώ.........
Γιατί έδώ.........ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ...........μπορούμε νά κάνουμε
Είσαι πανέξυπνος καί εφυέστατος.........
Άλλά άν δέ βγάλεις τά Όλυμπιακά σου γυαλιά,ή δέν σταματήσεις νά κάνεις χαβαλέ........
δέν μπορούμε νά συζητάμε σοβαρά..........
Αύτά πού σού γράφω .........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ..........
Όταν όλη ή Έλλάδα.......ΚΡΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ..............
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...........
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ................ΣΙΩΠΗ.........
Μέ γειά σας,μέ χαρά σας,.........ΜΑΓΚΙΑΣ ΣΑΣ...........ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΑΣ ΣΑΣ..............
Ότι θέλεις διάλεξε.............
ΑΛΛΑ.............ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ................ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..........
Παράδειγμα...????
Όλες οί έφημερίδες έκτός άπό τή φυλλάδα σας..........έγραφαν.....
ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ................Ο ΑΝΤΖΑΣ......!!!!!!!!
Καί ή δικιά σας............πήγαν νά μάς φάνε τό παλικάρι.........
Καί ή έπιτροπή ...........άπεφάνθει................ΑΘΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.......
Ποιόν κοροιδεύεις ρέ stoybi.....???????
ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ............ΜΗΝ ΟΡΜΑΣ ΕΤΣΙ.......!!!!!!
STOYBI...........ξέρεις άπό βέσπα..???
Έχεις παίξει μπάλλα.....????????????
Ό Μάσιμο είναι άπό τά άγαπημένα παιδιά τής Ούέφα...........άν έσύ τόν έμαθες προχθές,
έγώ τόν ξέρω άπό καιρό.........!!!!!!!!!
Καί έπειδή δέν έχεις παίξει μπάλλα.......ΣΙΓΟΥΡΑ........,ρώτα κάποιον πού ξέρει νά σού πεί
τί σημαίνει χώνω τόν άλλον στήν περιοχή
.......άνάμεσα σέ ίσοδύναμους άντιπάλους.....!!!!!!
AΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ............ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ........
Αύτό σημαίνει ένα κόρνερ πού δέν ήτανε,ή ένα πλάγιο......
Άλλά γιά νά τό νοιώθεις αύτό πρέπει............
ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ....................ΤΟ ΤΟΠΙ........!!!!!!!!!!
Ό διαιτητής φιλαράκο .....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....
Άν θές νά σού στείλω ένα,γιατί λόγω ίδιότητος έχω .......
Τώρα γιά τά πέναλτυ πού λές.........θυμίσου τήν όμάδα σου........
ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ............πού έχετε πάρει γιά πέναλτυ καί θά δείς ότι ήταν πολύ
χειρότερα άπό αύτά πού θά μπορούσε νά δώσει ό Έλβετός χωρίς νά έκτεθεί.....
Θέλεις νά σού πώ τό τελευταίο ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ..........πού πήρατε άπό έναν...
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.....????????
Στό ρεζιλίκι σας μέ τά Γιάννενα............πώς ή κίτρινη τού Κωνσταντίνου πού άπλώνει τή
χερούκλα του καί κλέβει σάν τό Διαμαντίδη τή μπάλλα μέσα άπό τά χέρια τού Κόλλιου
ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ.............
ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.........!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΜΟΥ STOYBI........!!!!!!!!!
Έχω δεί πιό πολύ μπάλλα άπό αύτή πού θά έβλεπες άν ζούσες 500 χρόνια..........!!!!!!!!!
Άλλο ή πλάκα πού κάνουμε έδώ.........
Γιατί έδώ.........ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ...........μπορούμε νά κάνουμε
Είσαι πανέξυπνος καί εφυέστατος.........
Άλλά άν δέ βγάλεις τά Όλυμπιακά σου γυαλιά,ή δέν σταματήσεις νά κάνεις χαβαλέ........
δέν μπορούμε νά συζητάμε σοβαρά..........
Αύτά πού σού γράφω .........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ..........
Όταν όλη ή Έλλάδα.......ΚΡΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ..............
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...........
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ................ΣΙΩΠΗ.........
Μέ γειά σας,μέ χαρά σας,.........ΜΑΓΚΙΑΣ ΣΑΣ...........ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΑΣ ΣΑΣ..............
Ότι θέλεις διάλεξε.............
ΑΛΛΑ.............ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ................ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..........
Παράδειγμα...????
Όλες οί έφημερίδες έκτός άπό τή φυλλάδα σας..........έγραφαν.....
ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ................Ο ΑΝΤΖΑΣ......!!!!!!!!
Καί ή δικιά σας............πήγαν νά μάς φάνε τό παλικάρι.........
Καί ή έπιτροπή ...........άπεφάνθει................ΑΘΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.......
Ποιόν κοροιδεύεις ρέ stoybi.....???????
Ο μεγαλυτερος βεσπακιας που εχει βγει..... :D
Α & Β Πειραιως καποια χρονια πριν.......
Μου ειναι αδιαφορο για τον Μασιμο αν ειναι αγαπημενο παιδι..... Να μου εξηγησεις γιατι τσουλαγε την Νορβηγια τοσο πολυ αν θες για να καταλαβω και εγω ....:rolleyes:
ΟΚ .. Να φτασουμε στο σημειο τωρα πια να πλακωνομαστε αν υπηρχε ΕΝΑ αδικο κορνερ η αραουτ..... Αυτο θες να μου πεις ???? ( Αν και
χωρις αναλυση φασεων εγω προσωπικα αμφσβητω αυτα που λες .... )
Ό διαιτητής φιλαράκο .....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.... ... Φασκεις και αντιφασκεις... Χιλιαδες των περιπτωσεων που φωναζεις εσυ ο ιδιος για το ελληνικο πρωταθλημα μπορω να σου πεταω καθε στιγμη αυτη την φραση σου στην μοστρα .......:winka: Ετσι ειναι φιλε ... Δεν μπορεις να μην δινεις φαουλ το καραμπινατο φαουλ στο πρωτο γκολ των νορβηγων η την εγληματικη γονατια στην μουρη του Χαλκια στην εξοδο του...
Και απο την αλλη να μου λες οτι δε παιζει με το βιβλιαρακι των κανονισμων στο χερι ... :sick:
Τωρα σε ρωτησα εγω που ειδες τα δυο πεναλτυ στην Νορβηγια και εσυ μου απαντας για πεναλτυ υπερ του Κωσταντινου στα Γιανενα..... :eyepop: Ελεος ρε φιλε.... Αστο... Αμα θες μην απαντας...... :sick:
Μονο πλακα μπορουμε να κανουμε εδω !!! Ειμαι σαφεις... Το μονο που μπορεις να πετυχεις απο το νετ αμα σοβαρευτει το θεμα ειναι, παρεξηγησεις και μπινελικια......
Και για ονομα.... Εδω δεν μπορεις να αλλαξεις γνωμη στον οποιον μιλωντας απο κοντα...
Ποσο μαλλον να μπορει να βγει ακρη απο ανταλαγη γραπτων κειμενων.... :rolleyes:
Ολες οι εφημεριδες εγραφαν για το κ@λ@δαχτυλο του Αντζα... Σωστα !!! Και τις δεχτηκες ...Και καλα εκανες !!! :D
Γιατι ομως δεν δεχτκες τις ιδιες εφημεριδες που εγραφαν για την ΚΑΚΙΣΤΗ διαιτησια του Μασιμο???.
Που δεν ειδε καμμια φαουλ του Κυριακου,, που δεν ειπε καμμια ευχαριστω για πεναλτυ, που μας χαριστηκαν, Που ΚΑΜΜΙΑ δεν αναφερει τιποτα απο τις παρατηρησεις σου σχετικα με τον συγκεκριμενο αγωνα ......
Δεν κοροιδευω... Κανεναν... Αλλα δεν ανεχομαι να με περνανε κα για κοροιδο .... :rolleyes:
Α... Καλημερα !!!!
blueblack
16/09/2007, 09:44
Ο μεγαλυτερος βεσπακιας που εχει βγει..... :D
Α & Β Πειραιως καποια χρονια πριν.......
Μου ειναι αδιαφορο για τον Μασιμο αν ειναι αγαπημενο παιδι..... Να μου εξηγησεις γιατι τσουλαγε την Νορβηγια τοσο πολυ αν θες για να καταλαβω και εγω ....:rolleyes:
ΟΚ .. Να φτασουμε στο σημειο τωρα πια να πλακωνομαστε αν υπηρχε ΕΝΑ αδικο κορνερ η αραουτ..... Αυτο θες να μου πεις ???? ( Αν και
χωρις αναλυση φασεων εγω προσωπικα αμφσβητω αυτα που λες .... )
... Φασκεις και αντιφασκεις... Χιλιαδες των περιπτωσεων που φωναζεις εσυ ο ιδιος για το ελληνικο πρωταθλημα μπορω να σου πεταω καθε στιγμη αυτη την φραση σου στην μοστρα .......:winka: Ετσι ειναι φιλε ... Δεν μπορεις να μην δινεις φαουλ το καραμπινατο φαουλ στο πρωτο γκολ των νορβηγων η την εγληματικη γονατια στην μουρη του Χαλκια στην εξοδο του...
Και απο την αλλη να μου λες οτι δε παιζει με το βιβλιαρακι των κανονισμων στο χερι ... :sick:
Τωρα σε ρωτησα εγω που ειδες τα δυο πεναλτυ στην Νορβηγια και εσυ μου απαντας για πεναλτυ υπερ του Κωσταντινου στα Γιανενα..... :eyepop: Ελεος ρε φιλε.... Αστο... Αμα θες μην απαντας...... :sick:
Μονο πλακα μπορουμε να κανουμε εδω !!! Ειμαι σαφεις... Το μονο που μπορεις να πετυχεις απο το νετ αμα σοβαρευτει το θεμα ειναι, παρεξηγησεις και μπινελικια......
Και για ονομα.... Εδω δεν μπορεις να αλλαξεις γνωμη στον οποιον μιλωντας απο κοντα...
Ποσο μαλλον να μπορει να βγει ακρη απο ανταλαγη γραπτων κειμενων.... :rolleyes:
Ολες οι εφημεριδες εγραφαν για το κ@λ@δαχτυλο του Αντζα... Σωστα !!! Και τις δεχτηκες ...Και καλα εκανες !!! :D
Γιατι ομως δεν δεχτκες τις ιδιες εφημεριδες που εγραφαν για την ΚΑΚΙΣΤΗ διαιτησια του Μασιμο???.
Που δεν ειδε καμμια φαουλ του Κυριακου,, που δεν ειπε καμμια ευχαριστω για πεναλτυ, που μας χαριστηκαν, Που ΚΑΜΜΙΑ δεν αναφερει τιποτα απο τις παρατηρησεις σου σχετικα με τον συγκεκριμενο αγωνα ......
Δεν κοροιδευω... Κανεναν... Αλλα δεν ανεχομαι να με περνανε κα για κοροιδο .... :rolleyes:
Α... Καλημερα !!!!
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΒΕΣΠΑ........
Όδική συμπεριφορά θανάτου.........πάνω άπό τά 60-70.......!!!!!!!!
Ό Μάσιμο γιά μένα .........ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΓΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ...........
Ούτε έντολές είχε...........
Άπλά μιά φιλοσοφία ποδοσφαίρου συγκεκριμμένη είχε πού ταυτιζόταν μέ τό παιχνίδι τών
Νορβηγών...........
Καί δέν τού άρεσε καθόλου τό παραμύθι καί οί σκοπιμότητες......
Ίσως νά είναι καί άνθέλληνας όπως όλη ή Εύρώπη ,πλήν Ίταλών......!!!!!!!
Άλλά μέχρι έκεί αύτό πού πίστευε δίκαιο γιά έκείνον αύτό έκανε......
Τού ξέφυγαν καί κάποιες φάσεις......
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ..........
Άν είχε πρόθεση......................ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΑΜΙΣΕΙ..........ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ........όπως
κάτι Ζωγράφοι.........κ.λ.π..........
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ..............γιατί ήταν αύτή πού ήταν ή γραμμή τών έφημερίδων γιά τόν
άγώνα...........ΕΠΑΙΖΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ........!!!!!!!!
Όσο γιά τούς κανονισμούς..........ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ............
Άπλά ήθελα νά σού πώ ότι.........Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.........είναι ό διαιτητής καί όχι
τό βιβλιαράκι.........ΑΡΑ...??????
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΒΛΕΠΕΙ.......!!!!!!!
Έτσι λοιπόν καί μέ τά Γιάννενα.........ό άνθρωπος είδε πέναλτυ.......
Έτσι δέν είδες καί σύ τό πέναλτυ πού έκανε ό Κυριάκος στόν Κάριου πρίν τό πρώτο γκόλ...
Έτσι είδα καί έγώ νά μένουν οί φανέλλες τών Νορβηγών στά χέρια τών άμυντικών μας
2-3 φορές..........
Έκεί άν θέλει νά σέ σπρώξει δίνει έπιθετικό φάουλ καί τέλος.......
ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ.............ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..............σού κοτσάρει
ένα πέναλτυ άλλά Γιαννακόπουλου μέ Δανία Κολίνα καί γειά σας..........
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.........!!!!!!!
Γιαυτό δέν τού καταλογίζω πρόθεση.........!!!!!!!!!
Πάω νά ψηφίσω..........
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
16/09/2007, 12:01
ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ
ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΛΑΨΑ ΓΙΑ 5 ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΑΤΕ ΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΑΔΙΚΙΑΣ
:lol: :lol:
giobazolias
16/09/2007, 13:30
Ό Μάσιμο γιά μένα .........ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΓΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ...........
Ούτε έντολές είχε...........
Άπλά μιά φιλοσοφία ποδοσφαίρου συγκεκριμμένη είχε πού ταυτιζόταν μέ τό παιχνίδι τών
Νορβηγών...........
Καί δέν τού άρεσε καθόλου τό παραμύθι καί οί σκοπιμότητες......
Ίσως νά είναι καί άνθέλληνας όπως όλη ή Εύρώπη ,πλήν Ίταλών......!!!!!!!
Άλλά μέχρι έκεί αύτό πού πίστευε δίκαιο γιά έκείνον αύτό έκανε......
Τού ξέφυγαν καί κάποιες φάσεις......
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ..........
Άν είχε πρόθεση......................ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΑΜΙΣΕΙ..........ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ........όπως
κάτι Ζωγράφοι.........κ.λ.π..........
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ..............γιατί ήταν αύτή πού ήταν ή γραμμή τών έφημερίδων γιά τόν
άγώνα...........ΕΠΑΙΖΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ........!!!!!!!!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ.............ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..............σού κοτσάρει
ένα πέναλτυ άλλά Γιαννακόπουλου μέ Δανία Κολίνα καί γειά σας..........
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.........!!!!!!!
Γιαυτό δέν τού καταλογίζω πρόθεση.........!!!!!!!!!
+1000!!!
κατα τη διαρκεια του αγωνα πιστευα οτι ο Μασιμο ηθελε να μας σταυρωσει, και χωρις να επηρεαζομαι απ τις παπαριες του θεοφιλοπουλου!!!
σε μια φαση ομως, ο καριου εμπλεξε πονηρα τα ποδια του στα ποδια του Δελλα για να παρει πεναλτυ....................
μια τετοια φαση σε Ελλαδα, Ισπανια, Ιταλια σφυριζοταν ΕΥΚΟΛΑ πεναλτυ!!!
το κορακι ομως εδωσε κιτρινη στον καριου για θεατρο!!!!
εκει μου εφυγε καθε αμφιβολια για τις προθεσεις του διαιτητη, γιατι αν ηθελε να μας σταυρωσει θα το ειχε κανει ΕΥΚΟΛΑ σε αυτη τη φαη και δεν θα μιλαγε κανεις!!!
σε καποιες περιπτωσεις ηταν αισχρος αλλα δεν το εκανε με δολο!!!