PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Akatanomastos
24/01/2008, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να ρωτήσω κάτι τους φίλους του ΠΑΟ;....

O Νίνης γιατί είναι στον πάγκο παρόλο που έχει αποθεραπευτεί; Απο όσο βλέπω σε ενημερωτικά sites

fovamai oti tha ton kapsoun afton ton paixti

irinia
24/01/2008, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ο 36ρης ειναι ο Ριβαλντο ο 34αρης ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??? :confused: :confused: :confused:

αν ειμαστε για τα μπαζα τοτε εσεις είσαστε για τα μπαζα -1...

ο Ντεμης εχει καλη κλανια... προτιμώ απο τις κλανιες του απατεώνα, καφρου, κατασκοπου, προδότη, εθνικού προμηθευτή.... που εχετε για προεδρο

σεντερ μπακ Παπασταθοπουλος+Αλβες. 2 σεντερ μπακ παιζουν σε ολη τη γη....

ο δελλας εβγαλε ολοκληρο πρωταθλημα. και ενα μηνα να μεινει εξω καλα ειναι.

ο Ζηκος ΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΠΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. (1 ΤΙΜΩΡΙΑ+1 ΚΑΡΤΕΣ) εχει πρόβλημα υγειας και γιαυτο σταματαει φετος αν και στην ηλικια ειναι οκ (32)

ο Πλιατσικας εχεις δικιο εχει καει και γιαυτο φταιει ο Φερρερ. τι να κανω? γαμω το φερρε μου μεσα αν ηταν αλλος φετος στο παγκο θα ειμασταν +6 βαθμους πανω σας

φορ να παιζει στη θεση ποιανού? του Λυμπε που δε βγαίνει ουτε με σφαιρες (άγνωστο γιατι) ή του Μπλανκο που το παιδι χωρις να τροφοδοτείται εχει βαλει 11 γκολ ??? (και δε παιζει και συνεχεια...)

10ρι ειναι ο Ριβαλντο.... και 10ρι ειναι ουσιαστικά και ο Κονε.... γιατι να παρει δεκαρι?

δεξι μπακ θελει ...αλλα καλος ειναι και ο Εντσον Ραμος μεχρι τωρα... βελτιώνεται σε καθε παιχνιδι...

σεντερ μπακ ειπα εχει 2 αυτη τη στιγμη και για μενα σεντερ μπακ μπορει ΑΝΕΤΑ να παιξει ο Ζηκος ή ο Ενσαλιβα

ο Ασκαρατε δε ξερω γιατι δε πειθει τον φερερ. δεν τον εχω δει καθολου να ξερωτ τι παιχτης ειναι

εσυ ενισχύεσαι για του χρονου. που ξερεις τι θα κανει η ΑΕΚ το καλοκαιρι να ενισχυθεί????

εσυ μασας χορτο

ο χατεμαι αδελφος "Μεχμετ" παει στο πανιωνιο και οχι ο "Περπα"

με τις "πορδες" ειμαστε πρωτοι?:wave2: :wave2: :wave2:

Ώστε δεν ξέρεις ποιος είναι ο 34άρης στην ΑΕΚ ??
Αυτός που βγήκε ο καλύτερος Έλληνας και σας ξελασπώνει μόνος του τα τελευταία
3-4 χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.

Δύο τραγικά λάθη έκανε η ΑΕΚ για τα σέντερ μπακ της

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΑΣΚΑΡΑΤΕ.
Πως υπολογίζεις ρε μάγκα 2 παίκτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?? ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Ό ένας γιατί δεν κάνει για την ΑΕΚ και ο άλλος λόγω πολύ κακού προγραμματισμού.
ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ?? Καλά φάε χόρτο.

Σέντερ μπάκ ο Ζήκος ??
Τον θυμάσαι όταν έπαιξε σέντερ-μπακ τι μαλακίες πρόλαβε και έκανε σε 10 λεπτά ??
Στη Γαλλία ?? Ένα πέναλτυ ?? Κάτι τσάφ ??

32 ο Ζήκος ??
Πέρσυ 33 δεν ήτανε ??

Ο Νσαλίβα σέντερ-μπακ ??

Ή πολύ απελπισμένος είσαι ή πολύ άσχετος .

10άρι είναι ο Ριβάλντο, ο Φερρέρ το πήρε είδηση ??
Θέλετε όμως και δεύτερο,ο Ρίμπο δε μπορεί να βγάλει όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη θέση.
Εκτός αν αποφασίσει νά βάζει τον Τόζερ,γιατί και αυτόν τον έχει τρελλάνει στη
μαλακία ο παππούς.
Μέχρι και αριστερό μπάκ τον έχουμε δεί, ΝΑΙ ή ΟΧΙ Αεκάρα ??

Ο ΡΑΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ??
Γιατί προχθές στο Περιστέρι άλλα αντ' άλλων τον έβλεπα.

Κοίτα ,είσαι έξυπνο παιδί σταμάτα να κάνεις το κορόιδο.
Όταν μια όμάδα ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά,αυτό σημαίνει προγραμματισμός και οικονομική
άνεση. ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΚΛΙΝΣΜΑΝ.
Όταν περιμένεις να δεις με ποιον θα κληρωθεις στο CH.L. μπας και τον περάσεις να μετρήσεις
αν θα πάρεις ή δεν θα πάρεις παίκτη και τι ύψους οικονομικού, τότε είσαι ΝΤΕΜΗΣ.:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Δέλλα φέτος.
ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ??
Ουζάκι πίνεις ??

Ο Παπασταθόπουλος κατάλαβες γιατί έφυγε αλλαγή στο Περιστέρι ??
Πως το λένε αυτό ??
Πρόωρη επάνοδος ??
Υποτροπή ??

Είναι 19 μόνο αλλά έτσι που πάνε θα τον φάνε λάχανο.
ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ- ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ:rotflmao: :rotflmao:

Βάζεις στο χωράφι έναν ανέτοιμο ,όχι αγωνιστικά ,αλλά μυικά προερχόμενο από
τραυματισμό παίκτη ΝΕΑΡΟ.

ΒΛΕΠΕ ΝΙΝΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.

Σέντερ φορ βαρύ περιοχής έχει η ΑΕΚ ??
Πάει ο Καπετάνος, ξανά επέμβαση.

Ο Κονέ,μεγάλη απογοήτευση,ή οι κωλοφυλλάδες σας παραμύθιασαν τον κόσμο για
το μεγάλο παικταρά με τα κίτρινα που δεν ήθελε ΟΣΦΠ.
1-2 μάτς που έπαιξε από την αρχή , ΜΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Αυτό με τα δύο σέντερ-μπακ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ .
Γιατί θα αρχίσω την καζούρα.

Με μένα θάσαι σοβαρός,αν δε μπορείς μη τα βάζεις,αν δε ξέρεις μπάλλα ξανά μανά.
Αν θες παραδίνω ίδιαίτερα.

Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΥΓ. Έπαιξε η ΑΕΚ πέρσυ ποτέ με 3 σέντερ-μπάκ ??
Έπαιξε μήπως και φέτος ??
Άντε για να μη λές ότι χρειάζονται 2.

:wave2:

irinia
24/01/2008, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τα εχεις λιγο χαμενα φιλε τερενς σε αυτο το ποστ και ισως πρεπει να ξανακοιταξεις λιγο αυτα που λες..

καλη η κριση σου γενικα..αλλα ξεκινα πρωτα απο το μικρο και ευελικτο ροστερ της ομάδας σου..οπου τα μπακ παιζουν..χαφ..τα χαφ μπακ..τα δεξια μπακ ..παιζουνε οπου υπαρχει κενο...
τα επιθετικα χαφ..παιζουν οπου υπαρχει τραυματιας..
επιθετικο εχεις?περα του κοβασεβιτς..
και μετα θα πιασουμε και τα της αεκ..οπου εχει αλλαξει ενδεκαδα πολλες φορες με τα αποτελεσματα να τη δικαιωνουν.

υ.γ. ο χετεμαι..ειναι ο αδελφος του δικου μας χετεμαι.....
αλλα δικαιολογησε οσο τον ειδες εσυ..τοσο τον ειδαμε και εμεις.

Φίλε Δούκα,
Όταν γράφουμε για την ΑΕΚ,γράφουμε για την ΑΕΚ.
Θες να πούμε για τον ΟΣΦΠ ??
Πολύ ευχαρίστως,όποτε θες.

Για να με πιάσεις ,πρέπει να ξέρεις μπάλλα,αλλιώς μάταιος κόπος.
Πες μου την άποψη σου να δούμε που είμαι χαμένος και γιατί.
Έτσι με αφορισμό ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Πάνε πίσω ,πολύ πίσω και διάβασε με,ξανά και ξανά.
Αν βαριέσαι ,άστο,
Αν πάλι κάνεις πλακίτσα,δεκτή,δε θυμώνω.
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι στο κατεβατό μου για την ΑΕΚ , ΚΑΤΕΘΕΣΟ ΤΟ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

Μου είσαι ίδιαίτερα συμπαθής.

mats8282
24/01/2008, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ, ΝΑΙ ΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ,

Ε για να ξερεις τον Βερον δικιο θα εχεις....

118201

mats8282
24/01/2008, 19:23
Πωπω σαν διδυμα ειναι...

118202

irinia
24/01/2008, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ε για να ξερεις τον Βερον δικιο θα εχεις....

Mη μου πεις ότι ήξερες εσύ τον Μonday ??

Tουλάχιστον ο ΠΑΟΚ πήρε έναν που έπαιζε Ιταλία.

Η ΑΕΚ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρει έναν 19χρονο για 6 μήνες
που ΔΕΝ παίζει στην Ισπανία ??

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ??

Κι ο ΠΑΟΚ πάει για να σωθεί, με τον ΠΑΟΚ συγκρίνεστε ??

Άκουσε φιλαράκο για να δεις πόσο ξεβράκωτοι είστε.
Άσε τον ΟΣΦΠ
Η ΑΕΚ έπαιξε CH.L. ?? NAI άλλο τι έκανε.
Ο ΠΑΟ έπαιξε Ουέφα ?? ΝΑΙ

Για μετρήστε ρε κορόιδα το μπάτζετ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ φέτος,
μετρήστε και πόσα βάλατε στην άκρη απο 25000 διαρκείας, L.G., CH.L. ,

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΛΑΨΤΕ.

blackbusa
24/01/2008, 20:10

Tουλάχιστον ο ΠΑΟΚ πήρε έναν που έπαιζε Ιταλία.

Η ΑΕΚ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρει έναν 19χρονο για 6 μήνες
που ΔΕΝ παίζει στην Ισπανία ??

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ??

Κι ο ΠΑΟΚ πάει για να σωθεί, με τον ΠΑΟΚ συγκρίνεστε ??

Άκουσε φιλαράκο για να δεις πόσο ξεβράκωτοι είστε.
Άσε τον ΟΣΦΠ
Η ΑΕΚ έπαιξε CH.L. ?? NAI άλλο τι έκανε.
Ο ΠΑΟ έπαιξε Ουέφα ?? ΝΑΙ

Για μετρήστε ρε κορόιδα το μπάτζετ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ φέτος,
μετρήστε και πόσα βάλατε στην άκρη απο 25000 διαρκείας, L.G., CH.L. ,

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΛΑΨΤΕ.

Ειχα πει οτι θα γραφω μονο για θεματα κανονισμων επειδη απο μπαλλα πολυ εδω μεσα ειναι μυρωδιαδες.....αλλα μου τα εχεις κανει τουμπανα....ακου Αλεφαντε....ασχολησου με την ομαδα σου και το πως θα σηκωσεις φετος το CL και παρατα μας με τις αναλυσεις σου...α ναι και το γκαζον να ειναι κουρεμενο για να μην κλαιει παλι ο προπονηταρα σας....ο ιδιος που ΟΛΟΙ σας στην αρχη τον κραζατε....και τοσο κομπλεξ εχετε σαν ομαδα που ο προεδρος σου στην κοπη της πιτας σας με τον Ριβαλντο ασχοληθηκε....τοσο παραπονο που τον ξεφτιλισε...τι να κανουμε....οσο επαγγελματιες καποιοι εχουν και λογο και φιλοτιμο....τοσο λιδορια οτι ειναι φραγκοφονιας κλπ...και μολις πηρε τα φραγκα τα εδωσε αμεσως ΟΛΑ σε ιδρυματα...τι να κανουμε δηλαδη που ο παλιογερας σας ξεφτιλισε....αιντε που μετα απο 11 χρονια καρπαζιας θα παιξετε για δευτερη φορα τον φεβρουαριο και μας τα εχετε κανει τουμπανο....ασε την Αεκ,και ασχολησου με την ομαδα σου ειπαμε....αιντε γυριστρουλες...ε γυριστρουλες....

:yuck:

mats8282
24/01/2008, 20:18

Την πατησες γιατι τον ξερω....Εχω ενα κατι με τα Football Managers :smokin:

TROOPER
24/01/2008, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ειχα πει οτι θα γραφω μονο για θεματα κανονισμων επειδη απο μπαλλα πολυ εδω μεσα ειναι μυρωδιαδες.....αλλα μου τα εχεις κανει τουμπανα....ακου Αλεφαντε....ασχολησου με την ομαδα σου και το πως θα σηκωσεις φετος το CL και παρατα μας με τις αναλυσεις σου...α ναι και το γκαζον να ειναι κουρεμενο για να μην κλαιει παλι ο προπονηταρα σας....ο ιδιος που ΟΛΟΙ σας στην αρχη τον κραζατε....και τοσο κομπλεξ εχετε σαν ομαδα που ο προεδρος σου στην κοπη της πιτας σας με τον Ριβαλντο ασχοληθηκε....τοσο παραπονο που τον ξεφτιλισε...τι να κανουμε....οσο επαγγελματιες καποιοι εχουν και λογο και φιλοτιμο....τοσο λιδορια οτι ειναι φραγκοφονιας κλπ...και μολις πηρε τα φραγκα τα εδωσε αμεσως ΟΛΑ σε ιδρυματα...τι να κανουμε δηλαδη που ο παλιογερας σας ξεφτιλισε....αιντε που μετα απο 11 χρονια καρπαζιας θα παιξετε για δευτερη φορα τον φεβρουαριο και μας τα εχετε κανει τουμπανο....ασε την Αεκ,και ασχολησου με την ομαδα σου ειπαμε....αιντε γυριστρουλες...ε γυριστρουλες....

για στασου ρε καστορα...και αν σταματησουνε οι γαυροι να ασχολουντε με τον παο και την αεκ, τα χανουμια με τον θρυλο και τον παο, τα βαζελια με τον θρυλο και την αεκ, ο ριβαλντο με τον θρυλο και τον κοκκαλη, ο κοκκαλης με τον ριμπο και την αεκ και αρχισει ο καθενας να κοιταει τη δουλεια του ποιος ο λογος να μιλαμε εδω μεσα και ποιος ο τροπος να κανουμε πλακα ???

πανο σου το εχω ξαναπει. περνεις το πραμα εδω μεσα στα σοβαρα και θετεις τον εαυτο σου στα ματια μου ωςπεριορισμενης ευθυνης ατομο τουλαχιστον για το συγκεκριμενο !!!

σου το εχω ξαναπει....

ΞΕΚΟΛΑ !!!!

blackbusa
24/01/2008, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για στασου ρε καστορα...και αν σταματησουνε οι γαυροι να ασχολουντε με τον παο και την αεκ, τα χανουμια με τον θρυλο και τον παο, τα βαζελια με τον θρυλο και την αεκ, ο ριβαλντο με τον θρυλο και τον κοκκαλη, ο κοκκαλης με τον ριμπο και την αεκ και αρχισει ο καθενας να κοιταει τη δουλεια του ποιος ο λογος να μιλαμε εδω μεσα και ποιος ο τροπος να κανουμε πλακα ???

πανο σου το εχω ξαναπει. περνεις το πραμα εδω μεσα στα σοβαρα και θετεις τον εαυτο σου στα ματια μου ωςπεριορισμενης ευθυνης ατομο τουλαχιστον για το συγκεκριμενο !!!

σου το εχω ξαναπει....

ΞΕΚΟΛΑ !!!!

Γιωργακι υπαρχουν χειροτερα γραφομενα εδω μεσα,που δεν με πειραζουν,αντιθετως γελαω πολυ....αλλα αλλο πλακιτσα και χαβαλε και κραξιμο,και αλλο οτι ναναι....οπως ναναι...απλα για ναναι....εσυ ξερεις....εξαλλου διαμαχες ειμαστε......καλα που δεν ηρθες χτες γιατι επεσε μεγαλη τσαπου.....:lol: :lol: :lol: :lol: και επειδη ειμαι κολλημενος,οντως,με την ομαδα μου.....:D

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

irinia
24/01/2008, 21:00

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ,

Και για την ΑΕΚ θα γράφω και για τα Τρίκαλα θα γράφω και για όποιον θέλω θα γράφω.
Κανείς δεν είναι σε θέση να εκτοξεύει Οθωμανικά φιρμάνια.

ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΗΡΕΜΗΣΕ.

Αν δεν θες να με διαβάσεις προσπέρασε με,φέρσου όμως πολιτισμένα.

ΕΓΩ απο τη στιγμή που δε σε προσβάλω προσωπικά σαν άτομο,

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ.

Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας,είμαι στη διάθεση σου,
αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις μπάλλα και να έχεις άποψη.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.

Φιλάκια.

:wave2: :wave2:

irinia
24/01/2008, 21:03
Την πατησες γιατι τον ξερω....Εχω ενα κατι με τα Football Managers :smokin:

Ε καλά ρε λεβέντη μου τότε πως μπέρδεψες τους ΒΕΡΟΝ ??

TROOPER
24/01/2008, 21:17
.αλλα αλλο πλακιτσα και χαβαλε και κραξιμο,και αλλο οτι ναναι....οπως ναναι...απλα για ναναι....

αυτο σου λεω τοσο και ρο ρε παλικαρε.πως και το οτι να ναι,οπως να ναι απλα για να ναι ειναι και αυτο μεσα στη πλακιτσα και τον χαβαλε.αλλα δε φτανει που εισαι κουλος,δε φτανει που εισαι αργος,δε φτανει που εισαι μια ζωη llooser οσο αφορα την ομαδα σου, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΨΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ !!!!

προσεξε τωρα τι θα γινει...αν απαντησεις σε αυτο μου το ποστ εισαι οτι εχω αναφερει παραπανω.

αν δεν απαντησεις εισαι οτι αναφερω παραπανω εκτος των κεφαλαιων γραμματων ως προς εμενα και ολα τα παραπανω ως προς τους υπολοιπους !!!

:a36:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
24/01/2008, 21:21
αυτο σου λεω τοσο και ρο ρε παλικαρε.πως και το οτι να ναι,οπως να ναι απλα για να ναι ειναι και αυτο μεσα στη πλακιτσα και τον χαβαλε.αλλα δε φτανει που εισαι κουλος,δε φτανει που εισαι αργος,δε φτανει που εισαι μια ζωη llooser οσο αφορα την ομαδα σου, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΨΑΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ !!!!

προσεξε τωρα τι θα γινει...αν απαντησεις σε αυτο μου το ποστ εισαι οτι εχω αναφερει παραπανω.

αν δεν απαντησεις εισαι οτι αναφερω παραπανω εκτος των κεφαλαιων γραμματων ως προς εμενα και ολα τα παραπανω ως προς τους υπολοιπους !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
24/01/2008, 21:22
οκ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
24/01/2008, 21:29
Ρε Πάνο,στα πρώτα γενέθλια τού γαυράκου που μιλάς,ο θρύλος ΔΕΝ κατέβηκε να παίξει μπάλα.Χθες ούτε αυτός κατέβηκε...κοοοοκοκοκοκοκο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τίς μπύρες δεν τίς γλυτώνει πάντως ο κιαρατάς!:D

TROOPER
24/01/2008, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε Πάνο,στα πρώτα γενέθλια τού γαυράκου που μιλάς,ο θρύλος ΔΕΝ κατέβηκε να παίξει μπάλα.Χθες ούτε αυτός κατέβηκε...κοοοοκοκοκοκοκο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τίς μπύρες δεν τίς γλυτώνει πάντως ο κιαρατάς!:D

πεσε κατω ρε κοτοπουλο !!!!

:a48:

blackbusa
24/01/2008, 21:36
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ,

Και για την ΑΕΚ θα γράφω και για τα Τρίκαλα θα γράφω και για όποιον θέλω θα γράφω.
Κανείς δεν είναι σε θέση να εκτοξεύει Οθωμανικά φιρμάνια.

ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΗΡΕΜΗΣΕ.

Αν δεν θες να με διαβάσεις προσπέρασε με,φέρσου όμως πολιτισμένα.

ΕΓΩ απο τη στιγμή που δε σε προσβάλω προσωπικά σαν άτομο,

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ.

Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας,είμαι στη διάθεση σου,
αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις μπάλλα και να έχεις άποψη.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΩ ΤΖΑΜΠΑ.

Φιλάκια.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γεια σου ρε Αλεφαντε εισαι παλλικαρι.....τοσο τα εχετε χασει μαλλον εσεις οι γαυροι που θα σηκωσει κουπα ο Γεωργεας που με το λεγε λεγε παρακαλατε να γινει κανα βουντου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και που παραφερθηκα....???σε εβρισα,σε μειωσα σε απειλησα η σου εφαγα το μπιφτεκι σου???:lol: η μαλλον σε προσεβαλλα???απλα εγραψα οτι μου τα εχεις κανει τουμπανα και να ασχολειθεις λιγο και με την υπερομαδα σου που εχει σηκωσει κουπα CL.....αφου το ειπε ο Θειος ετσι θα ειναι....:lol: για το αν ξερω εγω μπαλλα....βασικα κουλος ειμαι....αλλα ξερω να βλεπω μπαλλα....και ξερω και κανονισμους....ρε Μαγε βρηκες εκεινο το αρθρο με το αν ηταν πεναλντυ η οχι του Μορεττο στον Παντο....γιατι ακομα δεν απαντησες και καποιοι εχουν αποριες.....και τοση μορφωση θα λαβουμε εδω μεσα....εστω να τα μαθουμε καλα.....:lol:

υ.γ.θα ξαναεπεμβω οταν ειπωθουν ξανα ανοησιες σε θεματα κανονισμων....ακου πεναλντυ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
24/01/2008, 21:44
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γεια σου ρε Αλεφαντε εισαι παλλικαρι.....τοσο τα εχετε χασει μαλλον εσεις οι γαυροι που θα σηκωσει κουπα ο Γεωργεας που με το λεγε λεγε παρακαλατε να γινει κανα βουντου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και που παραφερθηκα....???σε εβρισα,σε μειωσα σε απειλησα η σου εφαγα το μπιφτεκι σου???:lol: η μαλλον σε προσεβαλλα???απλα εγραψα οτι μου τα εχεις κανει τουμπανα και να ασχολειθεις λιγο και με την υπερομαδα σου που εχει σηκωσει κουπα CL.....αφου το ειπε ο Θειος ετσι θα ειναι....:lol: για το αν ξερω εγω μπαλλα....βασικα κουλος ειμαι....αλλα ξερω να βλεπω μπαλλα....και ξερω και κανονισμους....ρε Μαγε βρηκες εκεινο το αρθρο με το αν ηταν πεναλντυ η οχι του Μορεττο στον Παντο....γιατι ακομα δεν απαντησες και καποιοι εχουν αποριες.....και τοση μορφωση θα λαβουμε εδω μεσα....εστω να τα μαθουμε καλα.....:lol:

υ.γ.θα ξαναεπεμβω οταν ειπωθουν ξανα ανοησιες σε θεματα κανονισμων....ακου πεναλντυ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΑΟΥΤ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΤΥΟΥ ΛΕΜΕ.

Ό Αλέφαντος ήταν άσχετος.

Μήπως έχεις κάτι επί της ουσίας, ??
Αυτής που σου τάπρηξε λεβέντη μου.

Και όποτε θες να μαθαίνεις κανονισμούς ,

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΩΤΑ.

idi
24/01/2008, 21:59
Ώστε δεν ξέρεις ποιος είναι ο 34άρης στην ΑΕΚ ??
Αυτός που βγήκε ο καλύτερος Έλληνας και σας ξελασπώνει μόνος του τα τελευταία
3-4 χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ, ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.

Δύο τραγικά λάθη έκανε η ΑΕΚ για τα σέντερ μπακ της

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΑΣΚΑΡΑΤΕ.
Πως υπολογίζεις ρε μάγκα 2 παίκτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?? ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Ό ένας γιατί δεν κάνει για την ΑΕΚ και ο άλλος λόγω πολύ κακού προγραμματισμού.
ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ?? Καλά φάε χόρτο.

Σέντερ μπάκ ο Ζήκος ??
Τον θυμάσαι όταν έπαιξε σέντερ-μπακ τι μαλακίες πρόλαβε και έκανε σε 10 λεπτά ??
Στη Γαλλία ?? Ένα πέναλτυ ?? Κάτι τσάφ ??

32 ο Ζήκος ??
Πέρσυ 33 δεν ήτανε ??

Ο Νσαλίβα σέντερ-μπακ ??

Ή πολύ απελπισμένος είσαι ή πολύ άσχετος .

10άρι είναι ο Ριβάλντο, ο Φερρέρ το πήρε είδηση ??
Θέλετε όμως και δεύτερο,ο Ρίμπο δε μπορεί να βγάλει όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη θέση.
Εκτός αν αποφασίσει νά βάζει τον Τόζερ,γιατί και αυτόν τον έχει τρελλάνει στη
μαλακία ο παππούς.
Μέχρι και αριστερό μπάκ τον έχουμε δεί, ΝΑΙ ή ΟΧΙ Αεκάρα ??

Ο ΡΑΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ??
Γιατί προχθές στο Περιστέρι άλλα αντ' άλλων τον έβλεπα.

Κοίτα ,είσαι έξυπνο παιδί σταμάτα να κάνεις το κορόιδο.
Όταν μια όμάδα ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά,αυτό σημαίνει προγραμματισμός και οικονομική
άνεση. ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΚΛΙΝΣΜΑΝ.
Όταν περιμένεις να δεις με ποιον θα κληρωθεις στο CH.L. μπας και τον περάσεις να μετρήσεις
αν θα πάρεις ή δεν θα πάρεις παίκτη και τι ύψους οικονομικού, τότε είσαι ΝΤΕΜΗΣ.:rotflmao:

Αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Δέλλα φέτος.
ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ??
Ουζάκι πίνεις ??

Ο Παπασταθόπουλος κατάλαβες γιατί έφυγε αλλαγή στο Περιστέρι ??
Πως το λένε αυτό ??
Πρόωρη επάνοδος ??
Υποτροπή ??

Είναι 19 μόνο αλλά έτσι που πάνε θα τον φάνε λάχανο.
ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ- ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ:rotflmao: :rotflmao:

Βάζεις στο χωράφι έναν ανέτοιμο ,όχι αγωνιστικά ,αλλά μυικά προερχόμενο από
τραυματισμό παίκτη ΝΕΑΡΟ.

ΒΛΕΠΕ ΝΙΝΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.

Σέντερ φορ βαρύ περιοχής έχει η ΑΕΚ ??
Πάει ο Καπετάνος, ξανά επέμβαση.

Ο Κονέ,μεγάλη απογοήτευση,ή οι κωλοφυλλάδες σας παραμύθιασαν τον κόσμο για
το μεγάλο παικταρά με τα κίτρινα που δεν ήθελε ΟΣΦΠ.
1-2 μάτς που έπαιξε από την αρχή , ΜΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Αυτό με τα δύο σέντερ-μπακ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ .
Γιατί θα αρχίσω την καζούρα.

Με μένα θάσαι σοβαρός,αν δε μπορείς μη τα βάζεις,αν δε ξέρεις μπάλλα ξανά μανά.
Αν θες παραδίνω ίδιαίτερα.

Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΥΓ. Έπαιξε η ΑΕΚ πέρσυ ποτέ με 3 σέντερ-μπάκ ??
Έπαιξε μήπως και φέτος ??
Άντε για να μη λές ότι χρειάζονται 2.

Λυμπερόπουλος Νίκος : Ημε/νία γέννησης : 04-08-1975
το καλοκαιρι κλεινει τα 33 οπως εγω γεννημενος στις 30-5-1976 κλεινω τα 32...
για το Ζηκο εχεις δικιο γιατι ειναι γεννημενος 06-01-1974... αρα ειναι idi 34...

για τις επιλογες του Φερρερ δε μπορω να πω... οπως ολοι οι ΑΕΚτζιδες θα κρινουμε τον Φερρερ το καλοκαιρι και οχι τωρα... ειναι παραξενος και περιεργος αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΣ και δε μπορω να του καταλογισω τιποτα ακομα...

ο Παπασταθοπουλος δεν εχει τιποτα βγηκε προληπτικα γιατι δεν ηταν ετοιμος 100% το Σαββατο

τωρα απο οτι ακουμε (φτου φτου) ειναι καρα οκ

ο Δελλας εχει φετος τα παρακατω στατιστικα.... αν τα δεις θα μας πεις μετα για την φετινη του προσφορα.... σε προκαλω...

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2007-08
Συμ. Γκολ Κιτ. Κοκ. Λεπτά
Super League 14 2 4 1 1087'
Κύπελλο Ελλάδας 1 - - - 80'
Champions League 1 - - - 90'
Κύπελλο UEFA 4 - 1 - 360'
Εθνική Ελλάδας 4 - 1 - 360'

20 συμμετοχες + 4 στην εθνικη..

εχει τον καλυτερο σεντερ φορ περιοχης της σουπερλιγκ... αναλογικα με το χρονο που εχει παιξει εχει τα περισσοτερα γκολ στη σουφραλιγκ. και τα καλυτερα στατιστικα σε επιτυχημενες προσπαθιες . Ismael Blanco.... οχι ο αγαπημενος των ΑΡΔ αλλα τα νουμερα δε λενε ποτε ψεματα... ασε που δεν εχει τροφοδοτηθει καθολου!

:wave2: :wave2: :wave2:

blackbusa
24/01/2008, 22:14
ΕΦΌΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΑΟΥΤ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.

ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟ,

ΕΙΜΑΙ Ο ΤΖΗΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΤΥΟΥ ΛΕΜΕ.

Ό Αλέφαντος ήταν άσχετος.

Μήπως έχεις κάτι επί της ουσίας, ??
Αυτής που σου τάπρηξε λεβέντη μου.

Και όποτε θες να μαθαίνεις κανονισμούς ,

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΩΤΑ.

τελευταια παρεμβολη μου....καλα που το εγραψες (εστω και τωρα) γιατι καποιοι ομοιδεατες σου ακομα ισχυριζονται οτι ειναι πεναλντυ....για να το πιστεψουν δηλαδη....αφου το λεει και ενας ολυμπιακος....ο Αλεφαντος δεν ηταν ο τιμημενος προπονητης,που ολοι η θυρα 7 επινε νερο στο ονομα του(με τα κεφτεδακια ειχαμε προβλημα βεβαια :lol: )???και που εβγαλε το σλογκαν.....''καλως τα παιδια,καλως τα 3-0''που ολοι αναπαρειγατε για αρκετο καιρο???
επι της ουσιας...
-υπηρξε παραγκα???αν οχι παραγκα,φιλικη διαιτησια υπερ του ολυμπιακου???και μην ακουσω οτι ολοι οι μεγαλοι παιρνουν σφυριγματα,γιατι θα συμφωνησω.....αλλα το θεμα ειναι ποιος επαιρνε τα πιο πολλα,τα πιο σημαντικα,και στην πιο κρισημα και καταλληλη στιγμη....
-''Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν..."σου λεει κατι???
-ποιο μεγαλο σκανδαλο ειναι το αρθρο 44 (που υπηρχε) και χρησιμοποιησε νομιμα η Αεκ???η ο προπομπος αυτου....???δηλαδη η ρυθμιση χρεων που εγινε αποκλειστηκα για τον ολυμπιακο,και πληρωσε μονο το κεφαλαιο χωρις τοκους με αποτελεσμα να φαλιρισει η Τραπεζα Κρητης...
-τα 10 πρωταθληματα τα εχετε παρει ολα δικαια,χωρις διαιτητικη βοηθεια???
-βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φιλαδελφεια,και μπηκε το Καραισκακη σε μια νυχτα???μην ακουσω δικαιολογια για 131 και ΣτΕ,γιατι και στο Π.Φαληρο ειχαμε ακριβως τα ιδια και οχι με 131 αλλα με ολοκληρη δημοτικη αρχη και δημοτες (καμμια 3000 νομιζω)....

αυτα...γιατι αν τα γραψω ολα θα ξημερωσουμε....και περιμενω να τα γραψεις για να μαθαινουμε βρε παιδακι μου....και αεκτζηδες.....και βαζελοι....και γαυροι....και...και...και....

Κανονισμους,ευτυχως για μενα,ξερω παρα πολυ καλα....ετσι θα διαφωτησεις ολους τους υπολοιπους και θα με βγαλεις και απο τον κοπο να γραφω,και να κουραζομαι.....βαριεμαι και ευκολα ρε γαμωτω....:lol:

φιλικα :wave2:

TROOPER
24/01/2008, 22:51
τελευταια παρεμβολη μου....καλα που το εγραψες (εστω και τωρα) γιατι καποιοι ομοιδεατες σου ακομα ισχυριζονται οτι ειναι πεναλντυ....για να το πιστεψουν δηλαδη....αφου το λεει και ενας ολυμπιακος....ο Αλεφαντος δεν ηταν ο τιμημενος προπονητης,που ολοι η θυρα 7 επινε νερο στο ονομα του(με τα κεφτεδακια ειχαμε προβλημα βεβαια :lol: )???και που εβγαλε το σλογκαν.....''καλως τα παιδια,καλως τα 3-0''που ολοι αναπαρειγατε για αρκετο καιρο???
επι της ουσιας...
-υπηρξε παραγκα???αν οχι παραγκα,φιλικη διαιτησια υπερ του ολυμπιακου???και μην ακουσω οτι ολοι οι μεγαλοι παιρνουν σφυριγματα,γιατι θα συμφωνησω.....αλλα το θεμα ειναι ποιος επαιρνε τα πιο πολλα,τα πιο σημαντικα,και στην πιο κρισημα και καταλληλη στιγμη....
-''Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν..."σου λεει κατι???
-ποιο μεγαλο σκανδαλο ειναι το αρθρο 44 (που υπηρχε) και χρησιμοποιησε νομιμα η Αεκ???η ο προπομπος αυτου....???δηλαδη η ρυθμιση χρεων που εγινε αποκλειστηκα για τον ολυμπιακο,και πληρωσε μονο το κεφαλαιο χωρις τοκους με αποτελεσμα να φαλιρισει η Τραπεζα Κρητης...
-βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φιλαδελφεια,και μπηκε το Καραισκακη σε μια νυχτα???μην ακουσω δικαιολογια για 131 και ΣτΕ,γιατι και στο Π.Φαληρο ειχαμε ακριβως τα ιδια και οχι με 131 αλλα με ολοκληρη δημοτικη αρχη και δημοτες (καμμια 3000 νομιζω)....

αυτα...γιατι αν τα γραψω ολα θα ξημερωσουμε....και περιμενω να τα γραψεις για να μαθαινουμε βρε παιδακι μου....και αεκτζηδες.....και βαζελοι....και γαυροι....και...και...και....

Κανονισμους,ευτυχως για μενα,ξερω παρα πολυ καλα....ετσι θα διαφωτησεις ολους τους υπολοιπους και θα με βγαλεις και απο τον κοπο να γραφω,και να κουραζομαι.....βαριεμαι και ευκολα ρε γαμωτω....:lol:

τι εγινε πανουλη ???

μας τελειωσε το μοιρολοι ????:lol: :lol: :lol: :lol:

doctor x
24/01/2008, 23:27
αλλοι σκεφτονται τιτλο με το ζορι κ αλλοι χτιζουν ομαδα επιπεδου....αλλοι με εξαμηνο δανεικο 19χρονο κ αλλοι με το 10αρι της ριβερ....παλι εκτος κυπελλου ρε παιδια?οκ .παραγκα παλια.μας εσπρωξαν.παλια.ειλικρινα.εκτος απο παπασταθοπουλο.ποιος απο το ροστερ της ΑΕΚ μπορει να βγει στην ευρωπαικη αγορα?τωρα.ελεος.οποιος και να παρει το πρωταθλημα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο ολυμπιακος εχει ξεφυγει απο τις αλλες ελληνικες ομαδες.και βγαζει και μια φρεσκαδα ,κατι τελος παντων...μια ελπιδα....ολα τ αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε:wave2:

marulis
24/01/2008, 23:46

σου το εχω ξαναπει....
ΞΕΚΟΛΑ !!!! +1000:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: +10.000 Πέστα λοιπόν γιατί πολύ σοβαρότητα έπεσε και χάνετε η μαγεία :winka:

el_hymador
25/01/2008, 00:51
Σωφερακο ...σε παρακαλω παλικαρι μου....

πηγαινε να παιξεις με τα τουτουνια σου...

μακαρι να γινει κατι για τον Πανθηναϊκο!

Ακομα και παταγωδης αποτυχια να ειναι, τουλαχιστον θα κινηθουν λιγο τα στασιμα νερα των τελευταιων δεκα χρονων.

ΒΑΛΤΩΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

irinia
25/01/2008, 07:51
επι της ουσιας...

Δεν γίνεται συζήτηση έτσι.
Ή θα κάνουμε κουβέντα σοβαρή ή θα αρχίσουμε να αλληλοεκτοξεύουμε κατηγορίες για το
ποιος φταίει για το χάλι του Ελληνικού ποδοσφαίρου,της Ελληνικής κοινωνίας κ.λ.π..

Οι τύχες του ποδοσφαίρου μας εδώ και 30 χρόνια που είναι περίπου επαγγελματικό
εναλλάσονται μεταξύ κάποιων μεγιστάνων της Ελληνικής κοινωνίας.
Τό θέμα μας δεν είναι τό πόσο δίκαιο ήταν το τάδε ή το δείνα πρωτάθλημα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ.

Και δυστυχώς φίλε μου ή μάζα είναι μάζα και πολύ εύκολα άγεται και φέρεται,ειδικά αν
της τάξεις πράγματα και καταστάσεις.
Εκεί ο φτωχός ξεχνάει και την αδικία ,ξεχνάει και τα πάντα.
Ταυτίζεται με τον Μεγιστάνα και νοιώθει το κορόιδο δυνατός.
Γίνονται όλοι Μπερλουσκόνι.

Κι όσο πιο απαίδευτος είναι αυτός ο λαός ,τόσο πιο εύκολα τον κουμαντάρει ο μεγάλος.

Γιαυτό ένα όπλο και μοναδικό υπάρχει απέναντι σε αυτό.

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ .

Μετά θα μπορείς και εσύ και εγώ να κρίνουμε πόσο πέτσινα ήταν τα πέναλτυ και οι τίτλοι
και όλα.

ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

Άρα το ζητούμενο είναι Ο ΤΙΤΛΟΣ ??
ή

ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ??

Αν δώσεις την απάντηση σε αυτό θα έχεις δώσει την απάντηση και σε όλα αυτά που με ρώτησες
μόνος σου.

Όποτε με χρειαστείς εδώ θα είμαι και από μένα θα ακούς μόνο,

ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και όχι δήθεν.

Ούτε τον εαυτό μου παραμυθιάζω ,αλλά ούτε είμαι υπέρ του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
Η
ΑΥΤΟΙ
ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΙ ??

mats8282
25/01/2008, 09:05
Ε καλά ρε λεβέντη μου τότε πως μπέρδεψες τους ΒΕΡΟΝ ??

Εγω τους μπερδεψα :confused: :confused: :confused:

:lol:

ΥΓ σελιδα 173 πανω πανω

mats8282
25/01/2008, 09:21
Γιαυτό ένα όπλο και μοναδικό υπάρχει απέναντι σε αυτό.

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ .

Μετά θα μπορείς και εσύ και εγώ να κρίνουμε πόσο πέτσινα ήταν τα πέναλτυ και οι τίτλοι
και όλα.

ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
25/01/2008, 09:39
Εξαρταται τι ταϊζουν ....

Αν ειναι ευρω σκασιλα μου κι ας γινει η σταση του Νικα και σφαχτουνε ολοι !

el_hymador
25/01/2008, 12:12
Ανοιχτη συζητηση προς ολους:

Πως σας φαινεται η κινηση Βγενοπουλου;

mats8282
25/01/2008, 13:31
Δεν με πειθει κανενας ματσο οτι νοιαζεται για το καλο του Παναθηναικου ή οποιασδηποτε ομαδας σε σημειο να ειναι ετοιμος χωρις ουσιαστικα,οπως τα παρουσιαζει,ανταλλαγματα ή/και μακροπροθεσμους <<στοχους>>.

Σε σημειο μαλιστα να εχει 40,000,000Ε ετοιμα για μεταγραφες....

Τι να πω....Μακαρι να ειμαι λαθος...

DUKASII
25/01/2008, 13:33
ο παο πηρε Σπυρόπουλο..απο Πανιωνιο.:rolleyes:

el_hymador
25/01/2008, 13:41
Ανταλάγματα φυσικά και θα έχει ο οποιοσδήποτε αποφασίσει να μετέχει σε μεγαλύτυερο βαθμό στον "ντορβά'' των 40 εκατομμυρίων -ή όσα αυτά εν πάσει περιπτώση αποφασισθεί ότιο πρέπει να έιναι.

Δεν σου κρύβω ότι και εγώ ειμαι επιφυλακτικός με τους μεγαλοεπιχειρηματίες που αποφασίζουν ''για το καλό της ομάδος'' να εμπλακούν.

Από την άλλη βέβαια τα πραγάματα να γίνουν χειρότερα από ότι είναι τώρα αποκλείεται και στην τελική ακόμα και να στραβώσει εντελώς το θέμα, αγοραστές θα υπάρξουν, αυτό έιναι σίγουρο.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ανανέωση στην διοίκηση και αν η ΠΕΚ η οποισδήποτε άλλος συντείνουν ώστε να κινηθέι λίγο το πράγμα, εγώ έιμαι 110% με το μέρος τους.

Akatanomastos
25/01/2008, 14:00
Δεν με πειθει κανενας ματσο οτι νοιαζεται για το καλο του Παναθηναικου ή οποιασδηποτε ομαδας σε σημειο να ειναι ετοιμος χωρις ουσιαστικα,οπως τα παρουσιαζει,ανταλλαγματα ή/και μακροπροθεσμους <<στοχους>>.

Σε σημειο μαλιστα να εχει 40,000,000Ε ετοιμα για μεταγραφες....

Τι να πω....Μακαρι να ειμαι λαθος...

re si aftos bizness thelei na kanei.sta paparia tou o megalos pao.
alla gia na vgaleis lefta prepei na ftiakseis omada.
afto mas noiazei emas.
ego pistevo oti kalo tha mas kanei, alla vevea den nomizo o vardinogiannis na dextei na valei enan <<doureio ippo>> sto magazi tou.
ama mpei mesa simainei pos se kapoia xronia tha moirastei to magazi

el_hymador
25/01/2008, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ο παο πηρε Σπυρόπουλο..απο Πανιωνιο.:rolleyes:

Μια χαρα παικτης ειναι ο Σπυροπουλος!

ειδικα να αναλογιστεις την θεση που παιζει ξερεις ποιους προκειται να αντικαταστησει;

τον Σεριτς :a13: :a04:

και τον Βυντρα :a31: :a31: :yuck:

απο το να βαζει αυτους τους αμπαλους να παιζουν, καλυτερα ο οποιοσδηποτε η στην τελικη να μενει κενη η θεση ...να μην εχουμε αριστερο μπακ..χειροτερα τα κανουν αμα συμμετασχουν!!!

οξω οι ασχετοι!!!

Σειρα εχει και το ετερο παλτο ο Μορις...

DUKASII
25/01/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Και εγω αυτη την αποψη εχω..

alximistis
25/01/2008, 14:12

ειδικα να αναλογιστεις την θεση που παιζει ξερεις ποιους προκειται να αντικαταστησει;

τον Σεριτς :a13: :a04:

και τον Βυντρα :a31: :a31: :yuck:

απο το να βαζει αυτους τους αμπαλους να παιζουν, καλυτερα ο οποιοσδηποτε η στην τελικη να μενει κενη η θεση ...να μην εχουμε αριστερο μπακ..χειροτερα τα κανουν αμα συμμετασχουν!!!

οξω οι ασχετοι!!!

Σειρα εχει και το ετερο παλτο ο Μορις...

Εγώ λέω τα εξής:
1). Διώξτε και τα 22 παλτά που έχετε.
2). Διώξτε και τον προπονητή.
3). ΄Γκρεμίστε το γήπεδο.
4). Αλλάξτε το όνομα της ομάδας.
5). Επιτέλους αλλάξτε πρόεδρο.

Τότε... κάτι μπορεί να γίνει... αν σας αφήσουμε δηλαδή. :D

blackbusa
25/01/2008, 14:13
Ανοιχτη συζητηση προς ολους:

Πως σας φαινεται η κινηση Βγενοπουλου;

πληροφοριακα μονο.....η Chelsea του Abramovich αξιζει περιπου 250.000.000? μονο με τους παικτες...αν βαλουμε και τα ψιψιψωνια???γηπεδο,βοηθητικα κλπ κλπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακου ολοι μαζι οι Παναθηναικοι ειναι πανω απο τον Abramovich...αν εννουσε οτι 40 ατομα ειναι περισσοτερα απο 1 τοτε παω πασο...:wacko:

el_hymador
25/01/2008, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
re si aftos bizness thelei na kanei.sta paparia tou o megalos pao.
alla gia na vgaleis lefta prepei na ftiakseis omada.
afto mas noiazei emas.
ego pistevo oti kalo tha mas kanei, alla vevea den nomizo o vardinogiannis na dextei na valei enan <<doureio ippo>> sto magazi tou.
ama mpei mesa simainei pos se kapoia xronia tha moirastei to magazi

ετσι οπως τα λες ειναι.

ο αποτυχημενος Βατανεν, δεν ειναι χαζος να δωσει δικαιωμα λογου σε κανεναν, τωρα μαλιστα που θα φτιαχτει γηπεδο.

Εκτος απο ηλιθιοτητες τυπου συλλαλητηριο (ελεος σιγα μην παω στο Συνταγμα για τον ΠΑΟ) οι Παναθηναϊκοι ειναι αυτοι που μπορουν να κανουν τα πραγμτα να συμβουν. Απλα να μην παταει κανεις στο γηπεδο!!!

el_hymador
25/01/2008, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εγώ λέω τα εξής:
1). Διώξτε και τα 22 παλτά που έχετε.
2). Διώξτε και τον προπονητή.
3). ΄Γκρεμίστε το γήπεδο.
4). Αλλάξτε το όνομα της ομάδας.
5). Επιτέλους αλλάξτε πρόεδρο.

Τότε... κάτι μπορεί να γίνει... αν σας αφήσουμε δηλαδή. :D

εγω λεω οτι ειστε η μοναδικη ομαδα που ειστε αστεγοι εκ προμελετης!!

μοναδικο παγκοσμιο φαινομενο...γκρεμιασαν το γηπεδο χωρις να εχουν σιγουρεψει την κατασκευη του νεου...:lol: :lol: :lol:

el_hymador
25/01/2008, 14:19
πληροφοριακα μονο.....η Chelsea του Abramovich αξιζει περιπου 250.000.000? μονο με τους παικτες...αν βαλουμε και τα ψιψιψωνια???γηπεδο,βοηθητικα κλπ κλπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακου ολοι μαζι οι Παναθηναικοι ειναι πανω απο τον Abramovich...αν εννουσε οτι 40 ατομα ειναι περισσοτερα απο 1 τοτε παω πασο...:wacko:

Σε αυτο συμφωνω!!

Ηταν ενα εκ των δυο επικοινωνιακων λαθων που εκανε ο Βγενοπουλος...ακομα και αν μιλουσε αθροιστικα για τις περιουσιες των επιχειρηματιων που μετεχουν στην ΠΕΚ, δεν μας εξηγησε ποιοι και κατα ποσο ειναι διατεθιμενοι να διαθεσουν φραγκα...

η μεγιστη μαλακια ομως ηταν οταν ερωτηθηκε για τα προβληματα που ειχε ο ερασιτεχνης πριν 2 -3 χρονια και απαντησε πως δεν ειχε παρει γραμμη για το γεγονος.... :rolleyes: ...δεν διαβαζω λεει εφημεριδες...ασε ρε φιλε! σε ποιον τα πουλας αυτα;;:lol:

alximistis
25/01/2008, 14:23

μοναδικο παγκοσμιο φαινομενο...γκρεμιασαν το γηπεδο χωρις να εχουν σιγουρεψει την κατασκευη του νεου...:lol: :lol: :lol:

Είδες όμως που φτάσαμε; Είδες ε; :D

blackbusa
25/01/2008, 14:33

επειδη ειμαι ενα απο αυτους που πανε γηπεδο (χωρις να το παρει κανεις αυτο σαν μομφη).....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....οχι που τον πιασανε μακακα και δεν πηρε την διαβεβαιωση με τζιφρες κλπ....αλλα γιατι οποιος θυμαται,καποιες θυρες επεσαν μολις της ακουμπησε ισα ισα ο γερανος...και μειλαμε για τις θυρες 20-21-1...οπου πηγαιναν οι η αντιπαλοι φιλαθλοι η οσοι δεν προλαβαιναν να μπουν στην σκεπαστη...δηλαδη μειλαμε εκτος απο πολυ λαο...ατομα που σε μια κακια στιγμη συντονισμου να την εριχναν και να ειχαμε θυματα.....ΝΤΡΟΠΗ σε καποιους που και μετα απο τον σεισμο του 99,εδωσαν το ΟΚ για ενα τετοιο επικινδυνο γηπεδο....

υ.γ.τωρα το πως που γιατι βγηκε η Ν.Φ. απο το 2004 και μπηκε το Καραισκακη μην τα ξαναλεμε...

alximistis
25/01/2008, 14:59
επειδη ειμαι ενα απο αυτους που πανε γηπεδο (χωρις να το παρει κανεις αυτο σαν μομφη).....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....οχι που τον πιασανε μακακα και δεν πηρε την διαβεβαιωση με τζιφρες κλπ....αλλα γιατι οποιος θυμαται,καποιες θυρες επεσαν μολις της ακουμπησε ισα ισα ο γερανος...και μειλαμε για τις θυρες 20-21-1...οπου πηγαιναν οι η αντιπαλοι φιλαθλοι η οσοι δεν προλαβαιναν να μπουν στην σκεπαστη...δηλαδη μειλαμε εκτος απο πολυ λαο...ατομα που σε μια κακια στιγμη συντονισμου να την εριχναν και να ειχαμε θυματα.....ΝΤΡΟΠΗ σε καποιους που και μετα απο τον σεισμο του 99,εδωσαν το ΟΚ για ενα τετοιο επικινδυνο γηπεδο....

υ.γ.τωρα το πως που γιατι βγηκε η Ν.Φ. απο το 2004 και μπηκε το Καραισκακη μην τα ξαναλεμε...

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! Το έχουμε ξανασυζητήσει! Για να γκρεμίσεις κάτι στις περισσότερες περιπτώσεις ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ΦΤΙΑΞΕΙ κάτι άλλο!!! Ή να έχεις τις διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει αυτό που θες!!! Από την στιγμή που δεν έχεις τίποτα τι σκατά πας να κάνεις!!!

Gia
25/01/2008, 15:15
Γεια χαρα

δεν πιστευω οτι επιχειρηματιες οπως οι Βαρδινογιαννηδες θα αφησουν τον ΠΑΟ να πουληθει σε οποιονδηποτε. και ο λογος ειναι προφανης. Εχοντας μια μεγαλη παε στα χερια σου μπορεις πολυ ευκολα να ξεπλενεις χρηματα και γενικοτερα να εκμεταλλευεσαι την ομαδα προς οφελος των επιχειρησεων σου. Δεν πιστευω οτι ο Βαρδινογιαννης εχει τον ΠΑΟ επειδη ειναι ΠΑΟ και νοιαζεται την ομαδα κλπ. Για ποιο λογο να αφησει να μπουν αλλοι στο χωραφι του και πιθανως να τουκανουν τη ζωη δυσκολη;

Και μιλαμε για την οικογενεια Βαρδινογιαννη και οχι βεβαιως για τον τζιγγερ. Πολυ παλιες καραβανες και μεγιστα λαμογια...

Καλο σουκου σε ολους...

el_hymador
25/01/2008, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Γεια χαρα

δεν πιστευω οτι επιχειρηματιες οπως οι Βαρδινογιαννηδες θα αφησουν τον ΠΑΟ να πουληθει σε οποιονδηποτε. και ο λογος ειναι προφανης. Εχοντας μια μεγαλη παε στα χερια σου μπορεις πολυ ευκολα να ξεπλενεις χρηματα και γενικοτερα να εκμεταλλευεσαι την ομαδα προς οφελος των επιχειρησεων σου. Δεν πιστευω οτι ο Βαρδινογιαννης εχει τον ΠΑΟ επειδη ειναι ΠΑΟ και νοιαζεται την ομαδα κλπ. Για ποιο λογο να αφησει να μπουν αλλοι στο χωραφι του και πιθανως να τουκανουν τη ζωη δυσκολη;

Και μιλαμε για την οικογενεια Βαρδινογιαννη και οχι βεβαιως για τον τζιγγερ. Πολυ παλιες καραβανες και μεγιστα λαμογια...

Καλο σουκου σε ολους...

ε καλα μην νομιζεις οτι και ολοι οι υπολοιποι επιχειρηματιες κανανε τα λεφτα κουβαλωτας τον σταυρο...

και το πιθανοτερο ειναι οι ιδιες τακτικες να συνεχιστουν.

Gia
25/01/2008, 15:31
@el_hymador
Δεν διαφωνω αδερφε ισα-ισα ειμαι σιγουρος οτι ετσι ειναι και παντα λαμογια θα εχουν τις ΠΑΕ. Λεω ομως πως κινησεις σαν την ΠΕΚ δεν αρκουν για να παρουν τον ΠΑΟ απο τους Βαρδινογιαννεους. Μαλλον χρειαζεται κατι που εγραψε ενα παλικαρι παραπανω, αποχη απαξιωση και σιγα σιγα ισως την κανουν μονοι τους. Αλλα και αυτο δυσκολο μου φαινεται...

el_hymador
25/01/2008, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
@el_hymador
Δεν διαφωνω αδερφε ισα-ισα ειμαι σιγουρος οτι ετσι ειναι και παντα λαμογια θα εχουν τις ΠΑΕ. Λεω ομως πως κινησεις σαν την ΠΕΚ δεν αρκουν για να παρουν τον ΠΑΟ απο τους Βαρδινογιαννεους. Μαλλον χρειαζεται κατι που εγραψε ενα παλικαρι παραπανω, αποχη απαξιωση και σιγα σιγα ισως την κανουν μονοι τους. Αλλα και αυτο δυσκολο μου φαινεται...

αυτο χρειαζεται οντως!

Να μην ξαναπατησει ανθρωπος σε αγωνα του ΠΑΟ...ετσι και αλλιως εδω και μια δεκαετια δεν βλεπω τον λογο του να παει κανεις στο γηπεδο.

τα περι ''μαζι και στα δυσκολα'' και να ''στηριξουμε τον ΠΑΟ'' τα ακουω βερεσε.

μπαλα θελω να βλεπω και αυτο δεν συμβαινει δυστυχως.

la_villa
25/01/2008, 18:53
ρε αεκάκια μην μας πρήζετε τα @@ με την ομαδίτσα σας
βαζελάκια άντε να κάνετε καμιά ένωση μπας και καταφέρετε ποτέ να περάσετε το αεκάκι

τι άλλο
α ναι το πρωτάθλημα είναι κόκκινο λέμε...απλά βαριόμαστε να το λήξουμε απο τώρα...ωχού

υ.γ δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες 2 σελίδες ...αλλά μια και ούτως ή άλλως ήμαστε στις διαμάχες είπα να πω κι εγώ την καλησπέρα μου
:lol: :lol: :lol:

:wave2: :beer:

el_hymador
25/01/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε αεκάκια μην μας πρήζετε τα @@ με την ομαδίτσα σας
βαζελάκια άντε να κάνετε καμιά ένωση μπας και καταφέρετε ποτέ να περάσετε το αεκάκι

τι άλλο
α ναι το πρωτάθλημα είναι κόκκινο λέμε...απλά βαριόμαστε να το λήξουμε απο τώρα...ωχού

υ.γ δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες 2 σελίδες ...αλλά μια και ούτως ή άλλως ήμαστε στις διαμάχες είπα να πω κι εγώ την καλησπέρα μου
:lol: :lol: :lol:

:wave2: :beer:

Συμμετειχες στα συλλαλητηρια για την αθωωση του Κοσκωτα;

η τα εχετε ξεχασει αυτα;

εδω ετοιμοι εισασταν να κανετε και διαδηλωση για τον Δοσιλογο...

:rolleyes:

αστα λοιπον τα περι προεδρων, δεν σας παιρνει...ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι και οι δικοι σας αποσκ@τ@ :winka:

STOYBI
25/01/2008, 21:35
Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση λεμε!!!

:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους βγενοπουλους..........

Ρε κοροιδα .... Μεχρι τα δισσεγγονα του για προεδρους, θα σας πασσαρει το βαρδινογιαννεικο...........

:rotflmao: :rotflmao:

Γραμενους σας εχει ολους !!! Ο παο εναι κτημα του !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
25/01/2008, 22:34
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eίσαι μικρός ακόμα, ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

giobazolias
26/01/2008, 01:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους βγενοπουλους..........

Ρε κοροιδα .... Μεχρι τα δισσεγγονα του για προεδρους, θα σας πασσαρει το βαρδινογιαννεικο...........

Γραμενους σας εχει ολους !!! Ο παο εναι κτημα του !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.contra.gr/news_large.aspx?date=today&paper=fos

http://www.contra.gr/news_large.aspx?date=today&paper=protathlitis

:a18:

el_hymador
26/01/2008, 03:58

ετσι, ετσι...

ενω εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου ειναι λαϊκης βασης ε;

Την διοικει ενα προδοτης δοσιλογος της Σταζι και εσεις πατε και γραφεστε μελη...

και νομιζεις οτι θα φυγει ευκολα απο τον γαυρο...γιατι πραγματικα αγαπα την ομαδα σου και χωνει φραγκα επειδη ειναι γαυρος...

ετσι να πιστευετε και να μπαινουν οι βαρυτατοι φακελοι στο αρχειο...αυτοι ντε που αφορουν εθνικη προδοσια...αλλα τι τα θες...ο γαυρος να παιρνει τα πρωταθληματα και ολοι οι αλλοι (συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας) να πα να γαμπιπ!

ελατε τωρα...υπαρχει πιο κατευθυνομενος οπαδος απο τον γαυρο; δεν νομιζω....

αλλωστε η ιστορια το εχει αποδειξει!

φωναζατε να μην μπει φυλακη ο λωποδυτης...τα ξερουμε και τα ξερετε!

...ειπαμε!!

ολες οι διοικησεις σκ@τ@

αλλα η δικη σας αποσκ@τ@!!!

δεν σας παιρνει καθολου -μα καθολου ομως!!- να μιλατε για προεδρους.

περαστικα σας

και ανανεωστε τις συνδρομες σας :wave2:

el_hymador
26/01/2008, 04:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
http://www.contra.gr/news_large.aspx?date=today&paper=fos

http://www.contra.gr/news_large.aspx?date=today&paper=protathlitis

:a18:

ναι τωρα θυμηθηκε ο Τζιγγερ την πυγμη του....και καλα ''κλεβοντας'' τον Σπυροπουλο απο τον γαυρο...

ρε σωφερακο...τι πα να μαζεψεις τα ασυμαζευτα;

δηλαδη τωρα τι;

θα πουμε ολοι ''μα τι γαματη διοικηση εχουμε;''

πιστευεις ρε αποτυχημενε στουκαδορε των ειδικων οτι αυτη η κινηση θα αλλαξει το κλιμα που επικρατει εναντιον σου;

καλα τι μας περασες;;!!

γαυρους;;;!!! :confused:

ελεος...

STOYBI
26/01/2008, 07:51
[B]ετσι, ετσι...

ενω εσυ πιστευεις οτι η ομαδα σου ειναι λαϊκης βασης ε;

Την διοικει ενα προδοτης δοσιλογος της Σταζι και εσεις πατε και γραφεστε μελη...

Μιλανε οι των προεδρων, με τα κουμπουρια στην ζωνη, τα κρυμμενα τουβλα στις ανθοδεσμες, οι καλλυτεροι πελατες των κοσμηματοπωλειων......... :smokin:

Και μην μιλας για την ομαδα μου...........

ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ 4 !!!!

arxaios
26/01/2008, 09:38
Μιλανε οι των προεδρων, με τα κουμπουρια στην ζωνη, τα κρυμμενα τουβλα στις ανθοδεσμες, οι καλλυτεροι πελατες των κοσμηματοπωλειων......... :smokin:

ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ 4 !!!!

ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 7 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ 5 !!!!!!
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ...........:evil: :evil: :evil:

ΜΠΙΡΙΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol: :lol:

idi
26/01/2008, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
αλλοι σκεφτονται τιτλο με το ζορι κ αλλοι χτιζουν ομαδα επιπεδου....αλλοι με εξαμηνο δανεικο 19χρονο κ αλλοι με το 10αρι της ριβερ....παλι εκτος κυπελλου ρε παιδια?οκ .παραγκα παλια.μας εσπρωξαν.παλια.ειλικρινα.εκτος απο παπασταθοπουλο.ποιος απο το ροστερ της ΑΕΚ μπορει να βγει στην ευρωπαικη αγορα?τωρα.ελεος.οποιος και να παρει το πρωταθλημα η αληθεια ειναι οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο ολυμπιακος εχει ξεφυγει απο τις αλλες ελληνικες ομαδες.και βγαζει και μια φρεσκαδα ,κατι τελος παντων...μια ελπιδα....ολα τ αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε:wave2:

προσεξε μη ξεφυγετε πολυ ομως γιατι μετα δε θα μπορειτε να γυρισετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
26/01/2008, 14:51

ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ 4 !!!!

ΦΕΤΟΣ.

ΚΑΝΕ ΣΟΥΜΑ ΤΙΣ 4ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ !!!!

la_villa
26/01/2008, 19:11

και νομιζεις οτι θα φυγει ευκολα απο τον γαυρο...γιατι πραγματικα αγαπα την ομαδα σου και χωνει φραγκα επειδη ειναι γαυρος...

ετσι να πιστευετε και να μπαινουν οι βαρυτατοι φακελοι στο αρχειο...αυτοι ντε που αφορουν εθνικη προδοσια...αλλα τι τα θες...ο γαυρος να παιρνει τα πρωταθληματα και ολοι οι αλλοι (συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας) να πα να γαμπιπ!

ελατε τωρα...υπαρχει πιο κατευθυνομενος οπαδος απο τον γαυρο; δεν νομιζω....

αλλωστε η ιστορια το εχει αποδειξει!

προδότης? στα @@ μου
κατάσκοπος??? στα @@ μου

χώνει φράγκα στην ομάδα?ΝΑΙ το αν το κάνει για το συναίσθημα ή όχι και αυτό στα @@ μου...εμένα με ενδιαφέρει οτι χώνει

η ελλάδα???ναι να πάει να γαμηθεί...στα @@ μου κι αυτήν την έχω
θες να πούμε για λαμόγια?
εσυ που κάθε 4 χρόνια ψηφίζεις δεν είσαι κατευθυνόμενο πρόβατο?
300 προδότες βγάζεις, 300 κλέφτες που μας γ$#@ε κάθε μέρα

πιο κατευθυνόμενος λαός απο τα βαζέλια δεν υπάρχει....τσιμπούκια στους γιαννακοπουλαίους κάνετε και μιλάτε?

TROOPER
26/01/2008, 19:18

συνεχιζουμε την ενδοξη ιστορια της μεγαλης ομαδας της αθηνας ρε χουρμαδορ.

ξερεις...της ιστοριας εκεινης που ο πειραιας βομβαρδιζοτανε και ο παναθηναικος επαιζε ΦΙΛΙΚΟ με την ομαδα των ΝΑΖΙ.

προσπαθουμε ρε φιλε και εμεις να γινουμε μεγαλη ομαδα.τι να κανουμε....

μα θες και τα λες ??? αφου ξερουμε και οι 2 οτι απο οπου και αν σας πιασουμε βρωματε !!!

STOYBI
26/01/2008, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 7 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ 5 !!!!!!
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ...........:evil: :evil: :evil:

ΜΠΙΡΙΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol: :lol:

Την επομενη φορα τοτε .... Φωναξτε την γιουβε......... :D

Γιατι εσεις ....... Στα 4 !!! Για αλλη μια φορα !!!!! :D

irinia
26/01/2008, 19:53
προδότης? στα @@ μου
κατάσκοπος??? στα @@ μου

χώνει φράγκα στην ομάδα?ΝΑΙ το αν το κάνει για το συναίσθημα ή όχι και αυτό στα @@ μου...εμένα με ενδιαφέρει οτι χώνει

πιο κατευθυνόμενος λαός απο τα βαζέλια δεν υπάρχει....τσιμπούκια στους γιαννακοπουλαίους κάνετε και μιλάτε?

Πρόσεχεεεεεεε, θα εκτεθούμεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Κάτι μου θυμίζει αυτό
Εμείς και το, νάμαστε καλά και όλοι οι άλλοι,

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SEX

STOYBI
26/01/2008, 20:13

Κάτι μου θυμίζει αυτό

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SEX

Ενω οι αλλοι.........:rolleyes:

" εμεις να κανουμε σεξ ...... Και ολοι οι αλλοι να ειναι καλα.... Ετσι ???? ''

la_villa
26/01/2008, 20:38

Κάτι μου θυμίζει αυτό

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SEX

τι σου θυμίζει ρε terens
δεν μπλέκω την μπάλα με το τι έκανε ο κοκκαλης και πλούτισε
ότι κάναν όλοι και πλουτίσαν ... γ#!@$ε κόσμο
μην μας τα πρήζουν....ας πανε να τα πούνε στον κόκκαλη κ στον κάθε κόκκαλη

μέχρι τότε όμως στα 4

σόρρυ αλλα σήμερα δεν είμαι πολύ καλά...:smokin:

arxaios
26/01/2008, 22:53

ξερεις...της ιστοριας εκεινης που ο πειραιας βομβαρδιζοτανε και ο παναθηναικος επαιζε ΦΙΛΙΚΟ με την ομαδα των ΝΑΖΙ.

μα θες και τα λες ??? αφου ξερουμε και οι 2 οτι απο οπου και αν σας πιασουμε βρωματε !!!
TROOP .......... σοβαρέψου και μην αναμεταδίδεις μ@@@@@κιες ........... από άλλους να τα ακούσω, όχι όμως και εσύ !!!!!!!!!

Εκτός αν είναι στα πλαίσια του "Λέμε και καμμιά Μ@@@@@κια να περνά η ώρα !!!!"

el_hymador
26/01/2008, 22:59
προδότης? στα @@ μου
κατάσκοπος??? στα @@ μου

Πρωτα απ ολα δεν ξερεις τι ψηφιζω και αν ψηφιζω...

οποτε ακυρο το παραδειγμα...

Στοματικο ερωτα στους Γιαννακοπουλαιος δεν νομιζω οτι κανει κανενας Παναθηναϊκος, το οτι τους σεβαομαστε για το γεγονος οτι ειναι αρρωστοι με την ομαδα ειναι αλλα καπελο...

χωνουν χρηματα στο μπασκετ, εκει οπου ειχε ξεκινησει τα πρωτα βηματα του ο δοσιλογογος και σας ειχε κανει ολους μπασκετικους....

το θυμασαι πιστευω...

τοτε ντε που δεν σας ενδιεφερε το ποδοσφαιρο!!!

Ξαφνικα γινατε ολοι ποδοσφαιροφιλοι και το μπασκετ δεν σας ενδιαφερει πια...

ειναι αυτο που λετε οτι δεν σας κατευθυνουν βλεπεις.

Akatanomastos
26/01/2008, 23:01
APANTISEIS 2666
από el_hymador

kai einai kai 12:00:eek: :eek: :alien:

ok tora einai 12:01
ouf:wacko:

el_hymador
26/01/2008, 23:03

σωπα ρε συ;;;!!!

και να σου πω...οταν κρυφτηκες στο καταφυγιο ποσο ηταν το σκορ;;

ασε ρε συ τωρα με τις παπαρδελες σας...:rolleyes:

Μηπως ησουν μπροστα και στην ανταλλαγη της περιβοητης ανθεδεσμης;

τι ηταν;

τριανταφυλλα η @ρχιδεες;

Akatanomastos
26/01/2008, 23:06
προδότης? στα @@ μου
κατάσκοπος??? στα @@ μου

χώνει φράγκα στην ομάδα, εμένα με ενδιαφέρει οτι χώνει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den einai akrivos afto pou leme patriotis:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
26/01/2008, 23:07
σωπα ρε συ;;;!!!

και να σου πω...οταν κρυφτηκες στο καταφυγιο ποσο ηταν το σκορ;;

ασε ρε συ τωρα με τις παπαρδελες σας...:rolleyes:

Μηπως ησουν μπροστα και στην ανταλλαγη της περιβοητης ανθεδεσμης;

τι ηταν;

τριανταφυλλα η @ρχιδεες;

οσο ησουνα εσυ μπροστα στις εθνικες προδοσιες τοσο ημουνα και εγω μπροστα στην ανταλαγη της περιβοητης ανθοδεσμης !!!

να μη λεμε πολλα πολλα ματζαβελακηδες μου !!!!!

Akatanomastos
26/01/2008, 23:09
οσο ησουνα εσυ μπροστα στις εθνικες προδοσιες

kala ton koskota ton exoume kai se video, den xreiazete na mastan sto dikastirio:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
26/01/2008, 23:10
οσο ησουνα εσυ μπροστα στις εθνικες προδοσιες τοσο ημουνα και εγω μπροστα στην ανταλαγη της περιβοητης ανθοδεσμης !!!

να μη λεμε πολλα πολλα ματζαβελακηδες μου !!!!!

καλα πλακα μου κανεις;

ειναι το ιδιο να εχουν στοιχειοθετηθει και απαγγελθει κατηγοριες και το ιδιο να παπαγαλιζετε οσα λενε στα καφενεια της Τρουμπας;

TROOPER
26/01/2008, 23:11
καλα πλακα μου κανεις;

ειναι το ιδιο να εχουν στοιχειοθετηθει και απαγγελθει κατηγοριες και το ιδιο να παπαγαλιζετε οσα λενε στα καφενεια της Τρουμπας;

εχεις δικιο εμεις φερθηκαμε σαν αντρες και απλα σας ξεμπροστισαμε χωρις να σας τρεχουμε στα δικαστηρια.

αλλωστε αν σας εξοντωσουμε με ποιους θα γελαμε τεσειροι μου εσεις !!!!

el_hymador
26/01/2008, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kala ton koskota ton exoume kai se video, den xreiazete na mastan sto dikastirio:rotflmao: :rotflmao:

καλα αστο akatanomaste, το ειπα και πιο πανω η συντριπτικη πλειοψηφια των διοιηκουντων και των παραγοντων του Ελληνικου ποδοσφαιρου επρεπε να ειναι στην ψυρου...

τι να λεμε τωρα...

crs-k
26/01/2008, 23:15
εχεις δικιο εμεις φερθηκαμε σαν αντρες και απλα σας ξεμπροστισαμε χωρις να σας τρεχουμε στα δικαστηρια.

Για την ιστορια...

Το μεγαλυτερο σκορ που εχει καταγραφει στις μεταξυ μας αναμετρησεις ειναι 8-2 ... :D

Μηπως δεν ξερεις ποιος εχασε? :evil:

TROOPER
καλα αστο akatanomaste, το ειπα και πιο πανω η συντριπτικη πλειοψηφια των διοιηκουντων και των παραγοντων του Ελληνικου ποδοσφαιρου επρεπε να ειναι στην ψυρου...

τι να λεμε τωρα...

μπα...

απο τα λαμογια τους παραγοντες του ολυμπιακου φτασαμε στους παραγοντες ολων των ομαδων τωρα ???

συνετιζομαστε βλεπω σιγα-σιγα...καλο αυτο

TROOPER
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Για την ιστορια...

Το μεγαλυτερο σκορ που εχει καταγραφει στις μεταξυ μας αναμετρησεις ειναι 8-2 ... :D

Μηπως δεν ξερεις ποιος εχασε? :evil:

πες ολη την ιστορια.μην τα λες μισα και μισοκουτελα.

el_hymador
26/01/2008, 23:18

ναι, ναι σωστα...

ξεχασα οτι εσεις ειστε ολοι λαϊκα παιδια κιμπαριδες με αρχες και η τεστοστερονη χτυπαει τιλτ! (βλεπε Κωστοπουλο και Θεμο π.χ.....)

δεν τρεξαμε εμεις τον Κοσκωτα και τον κατασκοπο στα δικαστηρια...

η δικαιοσυνη το εκανε και μερικοι εισαγγελεις!!!

Και μην βαζεις στον ιδιο ντορβα ζητηματα εθνικης προδοσιας με υποτιθεμενες ποδοσφαιρικες δωροδωκιες....ειναι αντιληπτη θελω να πιστευω η χαωδης διαφορα μεταξυ αυτων των δυο!!!

crs-k
26/01/2008, 23:19
πες ολη την ιστορια.μην τα λες μισα και μισοκουτελα.

ΟΛΗ η ιστορια ειναι οτι εχετε τα ΑΠΟΛΥΤΑ ρεκορ! :a46:

8 μεσα, 7 στην Ευρωπη! :a23:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

el_hymador
26/01/2008, 23:20
μπα...

απο τα λαμογια τους παραγοντες του ολυμπιακου φτασαμε στους παραγοντες ολων των ομαδων τωρα ???

συνετιζομαστε βλεπω σιγα-σιγα...καλο αυτο

διαβασε απο που ξεκινησε ρε συ Γιωργο η ιστορια με τις διοικησεις και μην απομονωνεις κομματια απο την ''συζητηση''

marulis
26/01/2008, 23:21
Για την ιστορια...

Μηπως δεν ξερεις ποιος εχασε? :evil: Βαζελακι είσαι πουλάκι μου, πεστο τόσο καιρό να σε δουλέψω λίγο :evil:

TROOPER
26/01/2008, 23:22
διαβασε απο που ξεκινησε ρε συ Γιωργο η ιστορια με τις διοικησεις και μην απομονωνεις κομματια απο την ''συζητηση''

καλα ρε...πλακα μου κανεις ???

μιλατε σοβαρα εδω μεσα δλδ ???

και πρεπει εγω να δω απο που πιανετε τη κουβεντα για τις διοικησεις για να σας απαντησω στα σοβαρα ???ρε δε πατε καλα μου φαινεται !!!

εφυγααααα

καληνυχτα μαγκες !!!!

TROOPER
26/01/2008, 23:24
ΟΛΗ η ιστορια ειναι οτι εχετε τα ΑΠΟΛΥΤΑ ρεκορ! :a46:

8 μεσα, 7 στην Ευρωπη! :a23:

δε φταιτε εσεις...εμεις φταιμε που δε σας αφησαμε να υποβιβαστειτε...αλλα τωρα μαθαμε και οπου σας βρισκουμε πεφτει και απο ενα μανικι να περναει η ωρα ρε αδερφε !!!

TROOPER
26/01/2008, 23:25
ναι, ναι σωστα...

ξεχασα οτι εσεις ειστε ολοι λαϊκα παιδια κιμπαριδες με αρχες και η τεστοστερονη χτυπαει τιλτ! (βλεπε Κωστοπουλο και Θεμο π.χ.....)

δεν τρεξαμε εμεις τον Κοσκωτα και τον κατασκοπο στα δικαστηρια...

η δικαιοσυνη το εκανε και μερικοι εισαγγελεις!!!

Και μην βαζεις στον ιδιο ντορβα ζητηματα εθνικης προδοσιας με υποτιθεμενες ποδοσφαιρικες δωροδωκιες....ειναι αντιληπτη θελω να πιστευω η χαωδης διαφορα μεταξυ αυτων των δυο!!!

καλα το χουμε κανει λαστιχο !!!

crs-k
26/01/2008, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Βαζελακι είσαι πουλάκι μου, πεστο τόσο καιρό να σε δουλέψω λίγο :evil:

Δεν το 'κρυψα ποτε! :nono:

Με τον Μαυρουδη εχουμε Ομηρικες μαχες... :winka:

:lol: :rotflmao: :lol:

marulis
26/01/2008, 23:34
Δεν το 'κρυψα ποτε! :nono:
Φταίει που έχουμε πολλές ποδοσφαιρικές συζητήσεις στη λέσχη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
26/01/2008, 23:35
:smokin:

118433

STOYBI
26/01/2008, 23:43
καλα ρε...πλακα μου κανεις ???

μιλατε σοβαρα εδω μεσα δλδ ???

και πρεπει εγω να δω απο που πιανετε τη κουβεντα για τις διοικησεις για να σας απαντησω στα σοβαρα ???ρε δε πατε καλα μου φαινεται !!!

εφυγααααα

καληνυχτα μαγκες !!!!

Α..... Ο el_hymador...... :lol:

Μπροστα του εγιναν ολα !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
26/01/2008, 23:46
:smokin:

Τι μαλακα ειναι...

:lol: :rotflmao: :lol:

irinia
27/01/2008, 07:37
ΕIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Έχουμε φτάσει Κυριακή πρωί και κανείς δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Ξεθάψατε τις ιστορίες από το παρελθόν,
ακούω ιστορίες, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ, και διάφορα του ποιο τραινάκι είναι πιο
καλό το δικό σου ή το δικό μου.

ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΡΕ ??

Τι θα κάνουν οι ομάδες σας θα πείτε ??

ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Και οι δυο σίγουρο τόχουμε ??

Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ??

Όλοι οι πατριώτες το 40 στον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ είχαν μαζευτεί και
κάνανε αντίσταση.
Τελικά δεν μπορεί κανείς να είναι σοβαρός εδώ μέσα.

Αν ανοίξετε ξανά το στόμα σας μιλήστε για τους αγώνες και αφήστε το
πατριωτιλίκι κατά μέρος.

Τί θα κάνει ό Αμορόζο ??
Τι θα κάνει ο Βγενόπουλος άμα τον ρουφήξει ο ΠΑΟ στην Τούμπα ??
Ο Τζίγγερ πάντως τρόμαξε και απάντησε, Σπυρόπουλος .
Και έμεινε ό Πρόεδρος με το πουλί στο χέρι.
Ο Σπυρόπουλος τι είχε δηλώσει ότι ήτανε από μικρός ?? ΟΣΦΠ ??
Τι θα κάνει ή ΑΕΚ στο ντέρμπυ με τη Λειβαδιά ??
Μήπως παίξει ο Μάχο δεξί μπακ ??
Επανέρχεται ο Γεωργέας ??

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ

Και όχι μαλακίες του τύπου ποιός ήταν δοσίλογος στην κατοχή.
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και είστε τόσο μικροί που μπορεί ακόμα
και λάθος να τα διαβάσατε ή να τα ακούσατε.

Ο ΤΖΗΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ

TROOPER
27/01/2008, 10:58
ΕIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ......

αμα δε σου αρεσει φευγεις.

o_gavros
27/01/2008, 13:40
Η αλήθεια βρίσκεται στους Σεξ Μπίστολς!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
27/01/2008, 14:45
ΕIΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Έχουμε φτάσει Κυριακή πρωί και κανείς δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Ξεθάψατε τις ιστορίες από το παρελθόν,
ακούω ιστορίες, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ, και διάφορα του ποιο τραινάκι είναι πιο
καλό το δικό σου ή το δικό μου.

ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΡΕ ??

Τι θα κάνουν οι ομάδες σας θα πείτε ??

ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Και οι δυο σίγουρο τόχουμε ??

Η ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ??

Όλοι οι πατριώτες το 40 στον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ είχαν μαζευτεί και
κάνανε αντίσταση.
Τελικά δεν μπορεί κανείς να είναι σοβαρός εδώ μέσα.

Αν ανοίξετε ξανά το στόμα σας μιλήστε για τους αγώνες και αφήστε το
πατριωτιλίκι κατά μέρος.

Τί θα κάνει ό Αμορόζο ??
Τι θα κάνει ο Βγενόπουλος άμα τον ρουφήξει ο ΠΑΟ στην Τούμπα ??
Ο Τζίγγερ πάντως τρόμαξε και απάντησε, Σπυρόπουλος .
Και έμεινε ό Πρόεδρος με το πουλί στο χέρι.
Ο Σπυρόπουλος τι είχε δηλώσει ότι ήτανε από μικρός ?? ΟΣΦΠ ??
Τι θα κάνει ή ΑΕΚ στο ντέρμπυ με τη Λειβαδιά ??
Μήπως παίξει ο Μάχο δεξί μπακ ??
Επανέρχεται ο Γεωργέας ??

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ

Και όχι μαλακίες του τύπου ποιός ήταν δοσίλογος στην κατοχή.
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και είστε τόσο μικροί που μπορεί ακόμα
και λάθος να τα διαβάσατε ή να τα ακούσατε.

Ο ΤΖΗΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ

+ 543

TROOPER
27/01/2008, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
+ 543

οτι ειπα και στον Terens ισχυει και για σενα.

irinia
27/01/2008, 17:42
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΡΒΑ.

ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ..........

zoropatra
27/01/2008, 17:46
μπραβο ρε ΑΕΚΑΡΑ!

irinia
27/01/2008, 18:00
Και για να πούμε κάτι και για το ρημάδι το ποδόσφαιρο αφού λύσαμε
το πολιτειακό μας,
το πολιτικό μας ,
το κοινωνικό μας,
ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΜΑΣ.

Μαύρα χάλια η ΑΕΚ
Κατάμαυρα.
Απορώ πως είναι ακόμα πρώτη.
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ??

Ρε Φερρέρ θα σταματήσεις να βάζεις τον Τόζερ πίσω από τον Ν'σαλίβα ??
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Αχρηστεύονται και οι 2.
Τό σκορ 3-0 στο 55ο λεπτό και η Λειβαδιά με 10 παίκτες.

ΕΛΕΟΣ. ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ
ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ.

Ο Ριβάλντο σε μια φάση που έκανε αλλαγή πήγε να βγεί μόνος του.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ. Δεν ήταν όμως η σειρά του.
Ο άνθρωπος έβγαλε τον Ν'σαλίβα.

Στο 56ο λεπτό ο άνθρωπος που δεν κοιμάται,αμέσως μετά το 3-0
φωνάζει Λύμπε και Ρίμπο και τους στέλνει στη σάουνα.

ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΠΟΥ. ΞΥΠΝΑ.

Ο Παππάς ,καμμένο χαρτί με πολύ κακή ψυχολογία νόμιζε ότι έπαιζε τέννις.
Ό Ζεράρδο μια ομορφιά,ούτε για Β΄Εθνική.

Ο Μαντούκα μόνο με αυτογκόλ του αντιπάλου σκοράρει,αμυντικά ΝΕΚΡΟΣ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ Ο ΛΑΓΟΣ.

IDI είδες τον οπίσθιο δικέφαλο μηριαίο του Παπασταθόπουλου ??
Παρακάλα μην υποτροποιάσει.

Ο Ταχτσίδης με πολύ τρακ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΗΣ, ανέτοιμος ακόμα για
τέτοιο επίπεδο.Δίνει πάντως τη μπάλλα με τη μία και σε μια τόσο κακή ΑΕΚ
πάλι καλά το παιδάκι.

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 56ο ΛΕΠΤΟ.

Το κοράκι και αυτό μαύρα χάλια αλλά ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .

:wave2: :wave2:

sotpag
27/01/2008, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
μπραβο ρε ΑΕΚΑΡΑ!

ναι ναι πεταει η ομαδα

τι εκανε ρε κερδισε:confused: :confused:

TROOPER
27/01/2008, 18:02
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΡΒΑ.

ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ..........