Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39

STOYBI
10/02/2008, 21:32
Ας μην το χεζουμε παιδες !!!!

Ξερουμε ολοι ( και εμενα τουλαχιστον μου αρεσει τρομερα αυτο ) στο αν μην τι αλλο σεβετε ο καθενας τον οποιο απεναντι του που γραφει ( οτι γραφει....)

Οι τζοχαδες και οι σποντες υπαρχουν αλλα τους χαρακτηρισμους αν μην τι αλλο εχουμε καταφερει πολυ καλα να τους κρατησουμε κοντα στο μηδεν...........

:wave2:

kalant
10/02/2008, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αλλά δε θα το κάνω, δε μου το επιτρέπει η παιδεία και η κουλτούρα μου.
Προσπάθησα να σε αποφύγω χρησιμοποιώντας το χιούμορ.
Ήθελες όμως να έχεις την τελευταία λέξη,έχε την .
Είσαι πολύ μικρός σε όλα για να ξαναασχοληθώ.

Όσοι βρίσκονται εδώ μέσα έχουν την στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ.
Σήκω φύγε και μη μας χαλάς.
Εδώ απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις.
Τα κόμπλεξ αλλού.
Όχι στην ποδοσφαιροκουβέντα μας.
Εδώ μέσα δεν έχει ,ούτε κομπλεξάκια,ούτε τσογλανάκια.
Αυτή η κουβέντα έχει κάνει 230 σελίδες και 3000 τόσες απαντήσεις.
ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Τζήμας.

τα πηρες τα χαπια σου να υποθεσω...

λοιπον ακου να δεις δασκαλε τι παιζει, πρωτου σε προκαλεσω εγω εχεις προκαλεσει εσυ εμενα και πολλους αλλους εδω μεσα λεγωντας συνεχεια "ακουσε με για να μαθεις", πιες το γαλα σου", "ο τζημας μιλησε" και αλλες παπαριες...

επειδη εισαι μεγαλυτερος και εχεις ζησει και δει καποια πραγματα παραπανω δεν σημαινει οτι μπορεις να τη λες και να προκαλεις καποιους μικροτερους...

να την χαιρεσε λοιπον την κουλτουρα και την παιδεια σου...

μπραβο εισαι σπουδαιος και τα ξερεις ολα, υποκλινομαι δασκαλε

:a23:

αμα θες λεγε την γνωμη σου αλλα μην μας το παιζεις εδω ο παντογνωστης, προσπαθουμε οι περισσοτεροι να κρατησουμε ενα καλο κλιμα εδω μεσα πειραζωντας ο ενας τον αλλο αλλα εσυ εχεις ξεφυγει και προκαλεις...

λοιπον λεγε την γνωμη σου και προ παντων, μην ξεχνας τα χαπια σου...

kalgeorge
10/02/2008, 21:36
re paidia giait mou to xalate????
den tha mou tin peite pou lew sunexia....aekaki????
den tha mou peite oti to roster sas gamaei???
den tha mou peite oti simera xasate epeidi eftaige......o kairos??? to xortari?i anergia???o plithwrismos??'
vreite kati re pousti mou
re demi pes re mastora kati...klapse ligaki na gelasoume kai na tholwseis ta nera pali
na to doune alliws pali oi aektzides kai na poun oti ftaiei.....xm...katse na deis....i kourasi apo o taxidi stin larisa, giati o odigos ktel pigaine maliokouvara kai zalistika ta palikaria:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kai pou eiste? to tragoudi tou demi to akousate??

einai to gnwsto....
mou lene na min klaiw - na min klaiwwww... ma ti na kaaanwww- afou se xanwwww

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
10/02/2008, 21:43
Εδώ ειλικρινά με πιάνεις , ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.

Ε τοτε δεν εισαι τοσο παλιος..........

Ειναι αδυνατον να ξεχνας 150 κοπανους που προκαλουσαν 5000 οπαδους του παο και μετα αναγκαστηκαν να φωναζουν συνθηματα υπερ τους για να μπορεσουν να φυγουν απο το γηπεδο......... :lol: :lol: :lol:

STOYBI
10/02/2008, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re paidia giait mou to xalate????
den tha mou tin peite pou lew sunexia....aekaki????
den tha mou peite oti to roster sas gamaei???
den tha mou peite oti simera xasate epeidi eftaige......o kairos??? to xortari?i anergia???o plithwrismos??'
vreite kati re pousti mou
re demi pes re mastora kati...klapse ligaki na gelasoume kai na tholwseis ta nera pali
na to doune alliws pali oi aektzides kai na poun oti ftaiei.....xm...katse na deis....i kourasi apo o taxidi stin larisa, giati o odigos ktel pigaine maliokouvara kai zalistika ta palikaria:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kai pou eiste? to tragoudi tou demi to akousate??

einai to gnwsto....
mou lene na min klaiw - na min klaiwwww... ma ti na kaaanwww- afou se xanwwww

Εγω δεν ξαναμιλαω για αυτους αμα δεν ξαναμπει εδω μεσα ο IDI !!! :sad:

nantin
10/02/2008, 21:49
ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙΛΙΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ .ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞ .ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ . ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥ :wave2: :wave2: :wave2:

Akatanomastos
10/02/2008, 22:04
Ρε καλαντ, αμα γουσταρει ο ΤΖΗΜΑς να λεει οτι ειναι ο Παντογνωστης τι σε πειραζει εσενα? αστονα.
ο καθενας το ψωνιο του και την πλακα του βγαζουμε εδω μεσα.

μην χαλατε το χαβαλε

λοιπον το α ημιχρονο που ειδα του γαυρου, νομιζω οτι δεν υπηρχε πεναλτυ, (δεν εχω δει τα ριπλει)
επισης ο πανιωνιος επρεπε να σας ειχε κατσει ενα γκολακι στο πρωτο ημιχρονο και τοτε θα μιλουσαμε για αλλο παιχνιδι

η αεκ ενα δραμα, απο χτες τουσ κραζω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
10/02/2008, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω δεν ξαναμιλαω για αυτους αμα δεν ξαναμπει εδω μεσα ο IDI !!! :sad:

Τρελλός είσαι ρε,
με τόσα φίδια που μας έλεγε που να ξανάρθει.

Κι εσύ πάλι τον έφαγες, βάλε τη βαθμολογία, βάλε τη βαθμολογία , ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕΣ.

Τώρα για να συνοψίσουμε ,

η αγωνιστική ήταν αναμενόμενη,χωρίς εκπλήξεις.
Άλλωστε ποιος τολμάει.
Βλέπω σφαγή μέχρι το τέλος,σώμα με σώμα,
όπως τότε που το πήρε ο ΠΑΟ.
12 αγωνιστικές στήθος με στήθος πήγαιναν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

Πέναλτυ εσείς,
αποβολή εμείς.

Κόρνερ, αράουτ εσείς,
off-side εμείς.

ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΕΣΕΙΣ ??
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ 92ο ΕΜΕΙΣ.

ΝΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ??
ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΜΕΙΣ.

Μέχρι που ήρθε εκείνη η πουτάνα η ΑΕΚ και ρίχνει ένα κλαρίνο,
καβάλλησε ο πούστης ο ΠΑΟ και από τότε που να ξαναπέσει.

Μη μου πεις ότι σου διαφεύγει ??

ΛΕΣ ??

ΝΑΝΑΙ Ο ΦΕΡΡΕΡ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ??

Αν το υποψιαστώ θα πεθάνωωωωωωωωωωωωω.

Akatanomastos
10/02/2008, 22:07

ΛΕΣ ??

ΝΑΝΑΙ Ο ΦΕΡΡΕΡ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ??

Αν το υποψιαστώ θα πεθάνωωωωωωωωωωωωω.

εγω πιστευω πως και απο Βαζελο Γαυρο θα παθει χοντρη πλακα η ΑΕΚ μεσα στο Οακα

Akatanomastos
10/02/2008, 22:10
H επομενη

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευκολα ο γαυρος
Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ εδω θα κριθουν πολλα για το μελλον της ΑΕΚ και του φερρερ..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επικινδυνη εξοδος/ με φοβο για Χ

irinia
10/02/2008, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Τη μεγάλη πλάκα ήδη την έχει πάθει η ΑΕΚ.

Όταν από τα 25000 διαρκείας δεν πάνε ούτε τα μισά εδώ και καιρό στο γήπεδο,

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Ήταν θέμα χρόνου,όσοι ξέρουν από μπάλλα το έβλεπαν από πολύ πριν.

Τον διαβάζεις το Τζήμα έτσι ??

πόσο καιρό πριν τα έχω γράψει.

Ε ρε πάλι διδάσκω.

Akatanomastos
10/02/2008, 22:16

Τον διαβάζεις το Τζήμα έτσι ??

ναι δασκαλε παντα:lol: :lol: :lol:

καλα το αποκορυφωμα θα ναι να τον πιει η ΑΕΚ με σκοντα την αλλη βδομαδα:rotflmao: :rotflmao:

mats8282
10/02/2008, 22:23
καλα το αποκορυφωμα θα ναι να τον πιει η ΑΕΚ με σκοντα την αλλη βδομαδα:rotflmao: :rotflmao:

Καθολου απιθανο....Αντε να δουμε.....Εχουμε και την Χεταφε....Αμα παμε ετσι και με αυτους θα φαμε 5....

ΥΓ Και μην βριζεστε ρε παιδια ψυχραιμια :wave2:

el_hymador
10/02/2008, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αδερφέ 2 κλασσικές ευκαιρίες έκανες για γκολ και 2 έκανα εγώ...άρα μόκο

γκολ εσείς δεν βάλατε ΠΟΤΕ άρα έπρεπε να χάσετε 1-0
κατα τ'άλλα είχατε κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά περα απο αυτό τίποτα σπουδαίο...και με αυτά δεν κερδίζονται αγώνες
φαντάσου σε απαξίωσα ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ ,ακόμα και με την Βέροια τη σεβάστηκα πολύ περισσότερο, και πάλι δεν κέρδισες...φαντάσου τι ήσαστε
αν και αυτό το κατάλαβες στο κύπελλο που έπεσε το χοντρό

όλα τα άλλα είναι για να χρυσώνεις την π#@$α που φάγατε στο κύπελλο..αν και αν...
σας είδαμε και εσάς με την καλαμαριά στην λεωφόρο...γιορτάζατε τα Φώτα πάλι...ξεφτίλες

2 ευκαιριες μονο :rolleyes:

σε αφηνω στην ασχετοσυνη σου λοιπον...

λεμε λεμε μ@λ@κιες εδω μεσα αλλα τουλαχιστον μερικα πραγματα τα παραδεχομαστε....

τωρα εσυ η δεν θες, η εισαι τοσο παρωπιδασμενος που δεν μπορεις να βρεις διαφορες μεταξυ μιας γαλαζιας φαλαινας και ενος καγκουρο.

γιατι δεν ασχολειστε με τον φιλοτελισμο η κατι τετοιο;

αλλα ξεχασα...πρεπει να σας το πει ο Κοκκαλης πρωτα

:lol:

irinia
10/02/2008, 22:25
Να πω και κάτι άλλο που ξέχασα για το μάτς Πανιωνίου -ΟΦΣΠ

Καλά ρε κορόιδα δώσατε έξι μύρρια για τον ΠΟΛΥ κοντό ??
Και τι συμβόλαιο έχει ??

Πάει σας πιάσανε τον κώλο οι Αργεντίνοι.

Ρε σεις ο Φερναντέζ μόνος του σας έπαιζε σήμερα.

Πόσο πάει αυτός να τον πάρουμε στον Εθνικό.

Ε ρε παραμύθι που τρώει ο κόσμος, γαυρόχορτο.

el_hymador
10/02/2008, 22:27
Πικραμενος ???? Ακομα ????? :(

:a9: :a9: :a9:

2-1 Υπερ του Ολυμπιακου επρεπε να ηταν το πρωτο σκορ !!!! :D

Οπως πρπει να καταλαβεις οτι .........

Οι Βαρδινογιανηδες σας εχουν γραμενους και δεν προκειτε ποτε να αφησουν την ιδιοκτησια τους σε Τρεχαγυρευοπουλους.........

Πρωταθλημα θα παιρνετε οποτε γουσταρουμε εμεις !!

Οπως και οτι πυκνα συχνα ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ 4ΣΣΑΡΕΣ για να προσγειωνοσαστε και να γελαμε μαζι σας !!!!!

Πελατακια !!!!!!!!!!

:smokin:

Σωστα...

τωρα πες μου ειλικρινα, γιατι δειγματα βλαμμενου εσυ δεν εχεις δωσει...

ειλικρινα πιστευεις οτι το σκορ στον πρωτο αγωνα επρεπε να ειναι 2-1;;!!

ειλικρινα ομως...

irinia
10/02/2008, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
τα πηρες τα χαπια σου να υποθεσω...

λοιπον ακου να δεις δασκαλε τι παιζει, πρωτου σε προκαλεσω εγω εχεις προκαλεσει εσυ εμενα και πολλους αλλους εδω μεσα λεγωντας συνεχεια "ακουσε με για να μαθεις", πιες το γαλα σου", "ο τζημας μιλησε" και αλλες παπαριες...

επειδη εισαι μεγαλυτερος και εχεις ζησει και δει καποια πραγματα παραπανω δεν σημαινει οτι μπορεις να τη λες και να προκαλεις καποιους μικροτερους...

να την χαιρεσε λοιπον την κουλτουρα και την παιδεια σου...

μπραβο εισαι σπουδαιος και τα ξερεις ολα, υποκλινομαι δασκαλε

:a23:

αμα θες λεγε την γνωμη σου αλλα μην μας το παιζεις εδω ο παντογνωστης, προσπαθουμε οι περισσοτεροι να κρατησουμε ενα καλο κλιμα εδω μεσα πειραζωντας ο ενας τον αλλο αλλα εσυ εχεις ξεφυγει και προκαλεις...

λοιπον λεγε την γνωμη σου και προ παντων, μην ξεχνας τα χαπια σου...

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ.

< ΠΕΙΡΑΖΟΝΤΑΣ >

vangelis 64
11/02/2008, 01:24
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ.

< ΠΕΙΡΑΖΟΝΤΑΣ >

:wave2: Όταν όμως τονίζονται,παίρνουν πολλά μηδενικά στο τέλος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

By the way....τι ματσάρα αυτή στη Νέα Σμύρνη σήμερα!! Δέκα με τόνο θα έλεγα.:a13: :a09: :a09: :a46: :a46: :a46:

el_hymador
11/02/2008, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όταν όμως τονίζονται,παίρνουν πολλά μηδενικά στο τέλος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

By the way....τι ματσάρα αυτή στη Νέα Σμύρνη σήμερα!! Δέκα με τόνο θα έλεγα.:a13: :a09: :a09: :a46: :a46: :a46:

Η αληθεια ειναι οτι οι διαιτητες εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο στην Ελλαδα!

Τι UEFA και μ@λ@κιες, τι Κολινα μου λες τωρα...

Μονο με Γιακουμπ και την κλειστη καστα των κορυφαιων χειρουργων παγκοσμιως μπορουν να συγκριθουν...

:lol: :lol: :lol:

iosif
11/02/2008, 09:33
στο κομματι διοικηση παε ειχα γραψει διαφορα

επι της ουσιας, η αεκ δεν εχει παιχτες με αρδια για τιτλο. και παιχτες τετοιους ή φτιάχνεις ή αγοράζεις. με εξάμηνους δανεικούς δε γίνεται δουλειά.
κοουτς λιγος που φάνηκε από περσι που όμως την έχει δει θεός. όλες του οι μεταγγραφικές επιλογές είναι μπάζα. μετά το 1ο φιλικο με στεάουα είχα γραψει για ασκαρατε, άλβες, μορέτο και μου απάντησαν εδώ "η συνήθης γκρινια των αεκτζηδων" δυστυχώς ο λίγος φαίνεται με την πρωτη.
και η διοίκηση κυριολεκτικα ανίκανη. με την αποδωση ευθυνων μονίμως σε τριτους καταφερε να περάσει εδώ και 4 χρόνια νοοτροπία κακού δημοσίου υπαλλήλου στους παίχτες οι οποίοι δεν νιώθουν καθόλου "δημιουργικό άγχος", δεν αισθάνονται κάποια πίεση. η ομάδα έχει μικρύνει υπερβολικά και κοντευουμε να φτασουμε σε νοοτροπία τον παοκ (στη λογικη "για όλα φταιει η κακιά αθήνα¨" σε μας "φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι")

dukeandthecity
11/02/2008, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
χρονια πολλα ρε ομορφουλη!!!:D
το δωρο μου θα στο δωκω την κυριακη στο τζαμί !!!!3 γκολακια ειναι αρκετα για δωρο πιστευω !!:rotflmao: :lol: :wave2:

:blush: :blush: :blush:

la_villa
11/02/2008, 10:59

πσιτ το λέω απο τον 1ο γύρο αυτό...και με τον Άρη
:lol: :lol: :wave2: :beer:

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 11:08
Για να μην λέτε οτι κρύβομαι μετά απο ήττες....

Η ΑΕΚ όπως και σε όλα τα άλλα παιχνίδια δεν έπαιξε μπάλα... ανεξάρτητα απο συστήματα και αλχημείες, είναι εμφανή μια μισθοφορική νοοτροπία απο παίκτες εξάμηνους, δανεικούς και μειωμένης ποδοσφαιρικής ικανότητας.

Ο Ζήκος ... δεν τον ενδιαφέρει μιας και φεύγει του χρόνου.
Οι ξένοι ,... πλήν Ριβάλντο που κάνει οτι μπορεί... ενα μάτσο χάλια.
Ο μόνος που παλεύει είναι ο Παπασταθόπουλος , αν και και το έχει δεί το έργο και ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ που βλέπω, μου θυμίζει τον προπέρσινο γάυρο σε νοοτροπία και ποιότητα παιχνιδιού... Μόνο που με τις φανέλες μόνο δεν παίρνεις παιχνίδια. Πόσο μάλλον σε μια Λάρισσα που παίζει καλό ποδόσφαιρο... ή απέναντι σε Χετάφε που δείχνει πολύ δυνατή... ή σε μια Ξάνθη που έρχεται με πάρα πολύ φόρα.

Μια δική μου θεωρία ρε παιδιά.. και ας είναι και λάθος.

Ο Φερέρ έφυγε απο την Μπάρτσα (60.000 μαντήλια) την στιγμή που εκείνοι είχαν αρχίσει να μαζεύουν καλούς παίκτες.
Νομίζω οτι κάτι τέτοιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Δεν είναι όλοι οι παίκτες της , του πεταματού. Κάποιοι μάλιστα θα ήταν δέλεαρ για πολλές ομάδες. Μήπως τελικά στο θέμα ψυχολογίας/νοοτροπίας ο "παππούς" παίρνει μηδέν;

Γιατί ακόμα και με τις αλχημείες , δεν μπορείς να εξαλείψεις ενα ποδοσφαιριστή στο γήπεδο... κάτι θα κάνει... κάτι θα δείξει... εδώ μιλάμε για "νεκρά φύση" όμως!

Για το ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ.... το μόνο που είδα ήταν το δολοφονικό χτύπημα του Γεωργιάδη... έλεος!!! 36 χρονών ποδοσφαιριστής και να κάνει αυτό το πράγμα και να κόβει σχεδόν την μπάλα του παίκτη!

Για το Πανιώνιος - ΟΣΦΠ... και ένσταση για την συμμετοχή του Γκαλέτι ακούστηκε αν το παιχνίδι κατοχυρωθεί υπέρ των κόκκινων. Μιας και εκεί δεν θα έχει εκτίσει ποινή ο Γκαλέτι , μιας και έπαιξε με τους ΝεοΣμυρνιώτες.
Για την δεύτερη κίτρινη του Λεντέσμα... κοκοκο...
Ο Πανιώνιος .. ή του ύψους ή του βάθους.. πολύ βάθους.

Για τον ΠΑΟ... με την Βέρροια την γλυτώσανε... παρόμοια εμφάνιση με Ατρόμητο , θα κάνει δώρο το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ.

Όσον αφορά την ομάδα μου... κρίμα... κρίμα... Είναι που δεν έδωσε βάρος στην Ευρώπη για να πάρει το εσωτερικό κατσαρολικό! Αλλά αν δεν παίζεις μπάλα (κάτι που φωνάζουν αρκετοί απο την αρχή της χρονιάς) δεν παίρνεις αποτελέσματα... ούτε εδώ ούτε έξω.

Gandalf

la_villa
11/02/2008, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

αλλα ξεχασα...πρεπει να σας το πει ο Κοκκαλης πρωτα

άλλοι περιμένουν ανακοινώσεις ΠΕΚ και κάνουν μπεεεεε

SPORAKIAS
11/02/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για την δεύτερη κίτρινη του Λεντέσμα... κοκοκο...
Ο Πανιώνιος .. ή του ύψους ή του βάθους.. πολύ βάθους.

Gandalf

για το δολοφονικο χτυπημα του παπαριου του πανιωνιου στον νουνιες γιατι δεν λες τπτ...?...:look:

κοκοκο ...και αυτο...?..:confused:

el_hymador
11/02/2008, 11:30

Για τον ΠΑΟ... με την Βέρροια την γλυτώσανε... παρόμοια εμφάνιση με Ατρόμητο , θα κάνει δώρο το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ.

Σε ολα τα αλλα που εγραψες ειμαι συμφωνος 100%.

Ο παππους κατα πως φαινεται ειναι στο δικο του παραλληλο συμπαν. Δυστυχως για την ΑΕΚ το προβλημα δεν ειναι των παικτων, αλλα εξολοκληρου του Φερερ.

Τουλαχιστον σε εμενα εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως προσπαθει να κανει την διαφορα με ενετελω αναορθοδοξο τροπο. Χρησιμοπιοιει την ΑΕΚ σαν πειραματοζωο για να βγαλει τακτικες επιστημονικης φνατασιας. Υπεροπτης και αδιαλακτος.

Τωρα για τον ΠΑΟ δεν εχεις δικιο. Με την ανυπαρκτη Βεροια δεν μπορεις να εξαγεις συμεπρασματα. Το Σαββατο παιξανε συστημα 10 - 0 -0 ...ολοι πισω αμυνα. Φυσικα αποδειχθηκε η επιθετικη δυστοκια του ΠΑΟ, αλλα αν εξαιρεσεις αυτο οι υπολοιπες γραμμες παρουσιαζουν συνοχη.

Δεν ειναι τοσο σκορποχωρι ο Παναθηναϊκος οσο τουλαχιστον τον παρουσιαζουνε.

iosif
11/02/2008, 11:32
μπας ο φερερ το κανει επιτηδες για να απολυθει και παρει αποζημιωση μαμουθ?-εχει συμβολαιο μεχρι το 11

Akatanomastos
11/02/2008, 12:22
πσιτ το λέω απο τον 1ο γύρο αυτό...και με τον Άρη
:lol: :lol: :wave2: :beer:

me to:D

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Για να μην λέτε οτι κρύβομαι μετά απο ήττες....

Για το ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ.... το μόνο που είδα ήταν το δολοφονικό χτύπημα του Γεωργιάδη... έλεος!!! 36 χρονών ποδοσφαιριστής και να κάνει αυτό το πράγμα και να κόβει σχεδόν την μπάλα του παίκτη!

5 Μηνες εξω

Ο Παο οσο παιζει συγκεντρωμενος και κανει το γνωστο παιχνδι που κανουμε τελευταια,(πιεση και φασεις αλλα χωρισ γκολ) θα παρει την νικη εστω και αγχωτικα.
αν κατεβουν ανωργανωτοι χωρις να μπορουν να αλλαξουν μπαλια τοτε θα υπαρχει προβλιμα ποθ δεν θα διωρθοθει στο 90'λεπτο.αλλα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο, εχουν ψηλο στοχο

Τελος ο Ολυμπιακος φαινεται ακομα προβληματικος.αν δεν αλλαξει κατι θα κανει και αλλη ηττα

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 12:23
για το δολοφονικο χτυπημα του παπαριου του πανιωνιου στον νουνιες γιατι δεν λες τπτ...

έχεις δίκιο... απλά δεν το είδα... άκουσα όμως να το αναφέρουν. Είπαμε... άλλο ποδόσφαιρο και άλλο rugby. Κάποιοι τα μπερδεύουν.

Iosif... όντως είναι ενα πολύ πιθανό σενάριο φίλε αν έχεις ακούσει ο Φερέρ έχει μεγάλη αγάπη για την Μπετίς και είναι μέλος της "αντιπολίτευσης" εκεί. Ειδικά τώρα που περνάνε κρίση , νομίζω οτι μπορεί και να ήθελε να γυρίσει, εκεί. Ειδικά μετά σημαντικής αποζημίωσης απο την ΑΕΚ.

Πραγματικά πολύ πιθανό σενάριο.

Gandalf

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 12:25
Για τον ΠΑΟ... θα περιμένω να τον δώ και με την Rangers.

Είπαμε οτι η Ευρώπη είναι ο "καθρέφτης" της ποιότητος κάθε ομάδος.

Gandalf

Akatanomastos
11/02/2008, 12:27

Iosif... όντως είναι ενα πολύ πιθανό σενάριο φίλε αν έχεις ακούσει ο Φερέρ έχει μεγάλη αγάπη για την Μπετίς και είναι μέλος της "αντιπολίτευσης" εκεί. Ειδικά τώρα που περνάνε κρίση , νομίζω οτι μπορεί και να ήθελε να γυρίσει, εκεί. Ειδικά μετά σημαντικής αποζημίωσης απο την ΑΕΚ.

Πραγματικά πολύ πιθανό σενάριο.

Gandalf

ρε παιδια :bigcry:

δεν μπορει μεγαλοι ανθρωποι να πιστευετε αυτα τα παραμυθια:bawl: :bigcry:

ΕΛΕΟς..

αυτα μαλλον τα γραφει σε καμια εφημεριδα για να απαλυνει τον πονο του κοσμου της ΑΕΚ

irinia
11/02/2008, 12:27

Ο παππους κατα πως φαινεται ειναι στο δικο του παραλληλο συμπαν. Δυστυχως για την ΑΕΚ το προβλημα δεν ειναι των παικτων, αλλα εξολοκληρου του Φερερ.

Τουλαχιστον σε εμενα εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως προσπαθει να κανει την διαφορα με ενετελω αναορθοδοξο τροπο. Χρησιμοπιοιει την ΑΕΚ σαν πειραματοζωο για να βγαλει τακτικες επιστημονικης φνατασιας. Υπεροπτης και αδιαλακτος.

Τωρα για τον ΠΑΟ δεν εχεις δικιο. Με την ανυπαρκτη Βεροια δεν μπορεις να εξαγεις συμεπρασματα. Το Σαββατο παιξανε συστημα 10 - 0 -0 ...ολοι πισω αμυνα. Φυσικα αποδειχθηκε η επιθετικη δυστοκια του ΠΑΟ, αλλα αν εξαιρεσεις αυτο οι υπολοιπες γραμμες παρουσιαζουν συνοχη.

Για πες μας εσύ λοιπόν αγαπητέ,
κανένα ματς του ΠΑΟ που εξήγαγες συμπεράσματα.

Αστέρα ??
Ηρακλή ??
ΠΑΟΚ ??
Αρη ??
Καλαμαριά ??
ΟΣΦΠ στο κύπελλο ??
ή σε
εκείνα που παίξατε 11 με 10 ??

Μη γελιώμαστε ένα μάτσο χάλια είναι ό ΠΑΟ και η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ.
Μοναδικό φωτεινό παράδειγμα τα αποτελέσματα και 2-3 εμφανίσεις του ΟΣΦΠ
στην Ευρώπη.

Και οι φίλαθλοι του ΠΑΟ και της ΑΕΚ ,

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΑΜΑ,

Παρότι ό ΠΑΟ είναι πρώτος πια.

Η ΑΕΚ με 25400 διαρκείας δεν έχει ούτε το μισό κόσμο στο γήπεδο.
Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις πληρώσει και να μην πηγαίνεις ??

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.

Όταν την πρώτη χρονιά είχε 17000 διαρκείας
ξέρεις ποιος ήταν ο μέσος όρος των εισιτηρίων της ??

Ο ΠΑΟ πόσο κόσμο είχε με Βέροια ??
Πέρασε ξανά πρώτος και ο κόσμος τι έκανε, γύρισε τον κώλο γιατό δε γουστάρει αυτό
που βλέπει.

45000 εισιτήρια όλη η αγωνιστική.

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

ΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.

75000 είχε χθές στο Μάντσεστερ.

Μόνο οι γαύροι μείνανε.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
Δως τους πρωτιά και πάρτου τους την ψυχή.

Αν ήμουν γαύρος, αν λέμε, μακρυά από μένα αλλά τέλος πάντων,
αν λέω ξανά ήμουν γαύρος ,
θα πήγαινα μόνο στα παιχνίδια της Ευρώπης, άντε και σε κανά ντέρμπυ ,
εκεί δηλαδή που θάβλεπα πάθος και ρυθμό.

Τώρα στο Ελλάντα, το ξευτιλίσαμε σε εποχές Γιαννακόπουλου ξαναγυρνάμε.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??

Άντε να διαβάζουν οι μικροί για να μαθαίνουν.

Τζήμας speaking. :cry:

Akatanomastos
11/02/2008, 12:28
Για τον ΠΑΟ... θα περιμένω να τον δώ και με την Rangers.

Είπαμε οτι η Ευρώπη είναι ο "καθρέφτης" της ποιότητος κάθε ομάδος.

Gandalf

ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟς για την καλη εμφανιση και το θετικο αποτελεσμα Χ-2

παιδια ο βαζελος οσο και να μην σας αρεσει σε ΟΛΑ τα σημαντικα παιχνιδια φετος ελλαδα - ευρωπη εχει παιξει απο καλα εως πολυ καλα.
(εξαιρειται η 4αρα, κατσε μην ερθει ο la_villa :lol: )

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 12:38
δεν μπορει μεγαλοι ανθρωποι να πιστευετε αυτα τα παραμυθια

Μιλάμε για αρκετά χρήματα... οτι έχει σχέση με χρήματα αλλά και επιθυμία ανθρώπου να γυρίσει ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ και εκεί που τον έχουν θεό (Μπέτις) , μόνο παραμύθια δεν θυμίζουν.

Είναι ενα πιθανό σενάριο και αυτό.

Για τα υπόλοιπα με έχει καλύψει ο Terens, .... ειδικά στο κομμάτι της ΑΕΚ.

Gandalf

el_hymador
11/02/2008, 12:39
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??

Άντε να διαβάζουν οι μικροί για να μαθαίνουν.

Τζήμας speaking. :cry:

ποιος ειναι ο Τζημας ρε παιδα;

:confused:

ρε μεγαλε μην μιλας για τον εαυτο σου στο τριτο προσωπο...μονο ο Καισαρας το εκανε αυτο και ηταν μεγαλη ψωναρα μιλαμε... :lol:

σε οτι αφορα στα αλλα που λες, ο el_hymador θα σου απαντησει με την σοφια που τον διεπει, οταν θελησει :wave2:

Akatanomastos
11/02/2008, 12:39
Μιλάμε για αρκετά χρήματα... οτι έχει σχέση με χρήματα αλλά και επιθυμία ανθρώπου να γυρίσει ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ και εκεί που τον έχουν θεό (Μπέτις) , μόνο παραμύθια δεν θυμίζουν.

Είναι ενα πιθανό σενάριο και αυτό.

Για τα υπόλοιπα με έχει καλύψει ο Terens, .... ειδικά στο κομμάτι της ΑΕΚ.

Gandalf

δεν ξερω ρε μαγε,
ο ανθρωπος το καλοκαιρι εκανε επεκταση 3ετη:eek: και ξαφνικα θυμηθηκε πως θελει να παει πισω με ενα τσουβαλι λεφτα?

για κοιταχτε περισσοτερο την ομαδα και αφηστε τα σεναρια ΣΑΜΠΟΤΑΖ απο μεσα..

Akatanomastos
11/02/2008, 12:44
Γαυρακια κοιταχτε ενα σωματειο

Δεν πρόκειται να καταθέσει ένσταση ο Πανιώνιος, για αντικανονική συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ομάδας της Ν.Σμύρνης, Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο Αργεντινός μέσος, απ` τη στιγμή που ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες, ουσιαστικά δεν εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με την Καλαμαριά, αφού αυτό ακυρώθηκε μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα. Όμως, ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου επεσήμανε ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία η ομάδα του, αφού σέβεται την ιστορία της.

καραγκιοζηδες γαυροι:lol:

mats8282
11/02/2008, 12:45
Το καλυτερο που εχει να κανει ο Φερερ ειναι να συνελθει....Ξερει απο ποδοσφαιρο δεν γινεται τοσα χρονια στην Ισπανια να μην ξερει.....Πρεπει να βρει τροπο να κερδισει τους ποδοσφαιριστες του και να παιξει επιτελους με ενα συστημα σοβαρο αναλογο των παιχτων που εχει και οχι να προσπαθει να χωρεσει τους παιχτες εκει που θελει....Αν και εδω ο μεταγραφικος σχεδιασμος του καλοκαιριου εχει αποτυχει...Για να δουμε το ροστερ....

9 αμυντικοι με τον Ραμος,τον Αλεξοπουλο,τον Γεωργεα τον Ασκαρατε και τον Μπαρμπουδη μεσα....

15 μεσοι...Με μονους καθαρους κοφτες Ζηκο και Νσαλιβα...Δηλαδη Ζηκο μονο...

7 επιθετικοι...Με Καλον και Εντινιο

Και 3 τερματοφυλακες

34 παιχτες....

Το λοιπον βγαζουμε αυτους με πολυ περιορισμενη ή καθολου συμμετοχη.

Α) Ασκαρατε,Γεωργεας,Αλεξοπουλος,Μπαρμπουδης....Συνολο αμυντικων 5 με τον Ραμος 4....

Μ) Πλιατσικας,Μπουρμπος,Ντιουφ,Ταχτσιδης συνολο 15-4=11,με τον Ραμος 12

Ε) Καπετανος,Τοφας αντε και ο Παυλης....αν και μου αρεσει και απο οτι βλεπω δεν τον πιστευει ο Φερερ ουτε για 4ο επιθετικο.... συνολο 7-3=4

Φτιαξτε την ιδανικη 11αδα και το συστημα και κερδιστε ενα ταξιδι στην Ισπανια προσφορα του κ.Φερρερ και των υπευθυνων μεταγραφικου σχεδιασμου....

Εχετε να διαλεξετε απο 20 ποδοσφαιριστες που εχουν χρησιμοποιηθει απο αναντικαταστατοι μεχρι λιγο....Χωρις τον τερματοφυλακα...Δηλαδη 10αδα....

Και αμα στην αμυνα οι επιλογες ειναι περιορισμενες στο κεντρο υπαρχει το χαος.....Και η αποδειξη οτι δεν υπαρχει σοβαρος σχεδιασμος.

Ραμος-Παπασταθοπουλος-Δελλας-Αρουαμπαρενα...με λυσεις αποντος του Γεωργεα μονο στο κεντρο με Αλβες-Ασκαρατε- :lol:

Αφου για 4 θεσεις στο συστημα του Φερερ,4-4-2 ρομβο, υπαρχουν 12 απο την στιγμη που αμυνα ειναι ο Ραμος...

Ριβαλντο,Ζηκος,Καφες,Τοζερ,Νσαλιβα,Παππας,Λαγος, Κονε,Σεζαρ,Μαντουκα,Μανου.....

Και οι 2 επιθετικοι

Λυμπε,Μπλανκο,Εντινιο,Καλον

Εγω παντως σε εναν αγωνα μονο ειδα την ΑΕΚ να παιζει με συστημα και στρωτα και αυτο για 25 λεπτα περιπου...Με τον Πανιωνιο στο 2ο ημιχρονο με την εισοδο Καλον και Παππα...

Το μονο παιχνιδι που ειχε ο καθενας την θεση του και επαιζε συμφωνα με αυτην.Με κανονικα χαφ,τον Ριμπο πισω απο τους επιθετικους και Καφε κοφτη μπροστα απο τους αμυντικους....Μετα εβαλε τον Μανου και αρχισε τις αλχημιες,Καλον πισω απο τους 2 επιθετικους με Ριμπο, με αποτελεσμα να παιξουμε με καμιναδες...

Για να δουμε πως θα μας βρει το καλοκαιρι.....Μαλλον στα play-off εκτος και αν γινει κανα θαυμα...Γιατι απο οτι φαινεται δεν τον εμπιστευονται ουτε οι παικτες του πλεον τον Ισπανο....

ΥΓ Ποσο δυσκολο ειναι να παιξει 3-5-2 με αυτο το ροστερ :confused:

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 12:48
akatanomastos...

1- του είπαν για προπονητήριο και ακόμα περιμένει.
2- δεν έχει budget για παίκτες... αποδεδειγμένα.
3- Δεν απολαμβάνει την "θέωση" απο τους φιλάθλους της ΑΕΚ και κριτικάρεται έντονα.

Σύγκρινε τα παραπάνω με τι τον περιμένει στην Μπέτις. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά... παρόμοια περίσταση είχε γίνει και με τον Μπάγιεβιτς. Και εκεί είχε τα πάντα στην ΑΕΚ, εκτός απο οτι του έταζε η διοίκηση.

Πρόσθεσε οτι είμαστε και ποδοσφαιρική Ουγκάντα ...

Δικαιολογεί τις όποιες αδικαιολόγητες επιλογές του σε 11αδα και ψυχολογία.

Gandalf

el_hymador
11/02/2008, 12:49
Γαυρακια κοιταχτε ενα σωματειο

Δεν πρόκειται να καταθέσει ένσταση ο Πανιώνιος, για αντικανονική συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ομάδας της Ν.Σμύρνης, Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο Αργεντινός μέσος, απ` τη στιγμή που ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες, ουσιαστικά δεν εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με την Καλαμαριά, αφού αυτό ακυρώθηκε μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα. Όμως, ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου επεσήμανε ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία η ομάδα του, αφού σέβεται την ιστορία της.

καραγκιοζηδες γαυροι:lol:

Παντως χθες ο Γεωργιου speaking, ειπε πως ειναι εντελως αβασιμη η ενσταση απο πλευρας Πανιωνιου.

Η πειθαρχικη ποινη του Γκαλετι, θεωρειτε οτι εχει εκτηθει στο ματς με την Καλαμαρια, ανεξαρτητως αν θα επαναληφθει ο αγωνας.

Στο καραγκιοζηδες γαυροι συνφωνω ουτως η αλλως παντως :D

alximistis
11/02/2008, 12:50

Εγώ θα γίνω ο αιρετικός της ιστορίας ξανά.
ΔΕΝ φταίει εξ ολοκλήρου ο Φερέερ ούτε φέρνει την μεγαλύτερη ευθύνη αυτός. Μήπως άκουσε κάποιος εχτές το βράδυ τις δηλώσεις του Κυριακίδη της Λάρισας; Ε όποιος τις άκουσε... είπε την πλήρη αλήθεια. Μία ομάδα είναι όλα! Ο πρόεδρος, ο προπονητής, οι βοηθοί οι παίκτες ΚΑΙ ο κόσμος! Και πολύ σωστά τα είπε. Για να έχεις ομάδα και όχι κουραφέξαλα πρέπει όλοι αυτοί να είναι ΕΝΑ! Ποιος έφερε τοβ Φερέρ εγώ; ή εσείς; Ο Ντέμης τον έφερε. Το αρχικό πλάνο καταστρώθηκε από τον Ντέμη και τον Ισπανό. Επομένως ήδη οι ευθύνες μοιράζονται. Επίσης μην ξεχνάμε πως ο προπονητής είναι πάντα το εξιλαστήριο θύμα. Θυμάστε ότι ο Λεμονής ή ο Ματζουράκης έφυγαν νύχτα από τον ΟΣΦΟ όπως και ο Όσιμ από τον βάζελο. Το πιο εύκολο είναι να φορτώσουμε ΟΛΗ την ευθύνη στο Φερέρ. Σαφώς φταίει και αυτός σαφώς έχει κάνει χοντρές πατάτες.
Μην ξεχνάμε όμως και την υπόλοιπη αλήθεια παιδιά. Πως ο πάγκος της ΑΕΚ "καίει" τα τελευταία χρόνια. Όποιος αναλαμβάνει την ομάδα μετά από λίγο... τον τρώει η μαρμάγκα.
Τα ίδια και για τους παίκτες. Μου έφεραν τον Ρίμπο ο οποίος είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση. Και κάποιος που είπε δεν θυμάμαι ποιος ότι προσπαθεί... σόρι φιλαράκι αλλά το να κάνεις 2 σουτ και να κρατάς την μπάλα άνευ λόγου και ουσίας στα πόδια σου δεν είναι προσπάθεια.

Για μένα η ΑΕΚ χρειάζεται δύο πράγματα. ΨΥΧΟΛΟΓΟ ή... κανά ευχέλαιο!!! Κι επειδή με τους θεούς και τους αγίους δεν τα πάω πολύ καλά... χρειάζεται ψυχολόγο άμεσα!!! Ψάξτε και τα περσινά ποστάκια το είχα γράψει και πέρσι δυστυχώς!!! :( :(
Ή έναν... αναμορφωτή. Προπονητή ο οποίος θα αλλάξει τα πάντα ριζικά. Αλλά αυτοί που σκέφτομαι είναι κοματάκι ακριβοί και δεν νομίζω να θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ. :)

Akatanomastos
11/02/2008, 12:52
akatanomastos...

1- του είπαν για προπονητήριο και ακόμα περιμένει.
2- δεν έχει budget για παίκτες... αποδεδειγμένα.
3- Δεν απολαμβάνει την "θέωση" απο τους φιλάθλους της ΑΕΚ και κριτικάρεται έντονα.

Gandalf

μαγε, να συμφωνησω μαζι σου σε ολα, 200%
ΑΛΛΑ
πρεπει να σταματησετε καθε βδομαδα να κυνηγατε φαντασματα

την αλλη βδομαδα θα χετε κανονικη διαιτησια (οπως με λαρισα)., θα εχει φυγει ο φερερ (λεμε τωρα)
και θα σας φταιει ο κηπουρος του γκαζον..

φανταζομαι θα συμφωνεις

Akatanomastos
11/02/2008, 12:55
Παντως χθες ο Γεωργιου speaking, ειπε πως ειναι εντελως αβασιμη η ενσταση απο πλευρας Πανιωνιου.

Στο καραγκιοζηδες γαυροι συνφωνω ουτως η αλλως παντως :D

γεαπ, ετσι ειναι,
απο τι διαβασα και γω δεν εχει πολυ βαση η ενσταση (γιαυτο και δεν εγινε, σιγα που συγκινηθηκε και ο πανιωνιος:lol: )

απλα το αναφερα για να κανουμε καζουρα στους γαυρους :lol:

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΕΤΟς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμωτ δεν πιανει εδω Γεωργιου ΣΠΙΚΙΝΓκ:bigcry: :bawl: :bigcry:

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 12:56
¨ολοι μοιράζονται ευθύνες...

Ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδος. Οι φίλαθλοι οχι.. κατά την γνώμη μου. Αυτοί πληρώνουν για να δούν θέαμα... αν δεν το βλέπουν απλά δεν συμμετέχουν. Απλό είναι.

Στο θέμα παικτών... είπαμε περι μισθοφορικής νοοτροπίας.
Στο θέμα προπονητή... τα λέμε και πάλι.
Στο θέμα του προέδρου-διοίκησης... το είπα πρίν... το απόλυτο της εντολής , χάλασε την συνταγή.

Για τον Ρίμπο... τώρα έγινε αργός κτλ...;;; Μια χαρά είναι για αυτό που τον πήραμε. Δεν είναι εκείνος που θα αλλάξει την ομάδα... είναι όμως μια πολύ καλή πρόσθετική κίνηση για να σου πάρει 1-2 παιχνίδα (το έχει κάνει) με δικά του goal και κινήσεις.

ούτε Κακά είναι , ούτε Ρομπίνιο. Εις γνώσειν μας... για φανέλες ήρθε, για να πάρει ενα δύο μικρά παιχνίδια , να κάνει διαρκείας και να βοηθήσει μικρούς.

Μην τρωγόμαστε σε άσχετα μέρη. Μην γινόμαστε "ΑΕΚακι" όπως λένε...

Απο μέσα είναι το πρόβλημα και ξεκίνησε , για μένα, απο την διάλυση της ομάδας πέρισυ.

Gandalf

Akatanomastos
11/02/2008, 12:58
http://www.youtube.com/watch?v=YbtJzTANzfA

Θαυμαστε.

ενταξυ στα 10 που ριχνει ενα παει καλα, αλλα ηταν πολυ ωραιο, φοβερα φαλτσα

alximistis
11/02/2008, 13:01
¨ολοι μοιράζονται ευθύνες...

Ο προπονητής, οι παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδος. Οι φίλαθλοι οχι.. κατά την γνώμη μου. Αυτοί πληρώνουν για να δούν θέαμα... αν δεν το βλέπουν απλά δεν συμμετέχουν. Απλό είναι.

Στο θέμα παικτών... είπαμε περι μισθοφορικής νοοτροπίας.
Στο θέμα προπονητή... τα λέμε και πάλι.
Στο θέμα του προέδρου-διοίκησης... το είπα πρίν... το απόλυτο της εντολής , χάλασε την συνταγή.

Για τον Ρίμπο... τώρα έγινε αργός κτλ...;;; Μια χαρά είναι για αυτό που τον πήραμε. Δεν είναι εκείνος που θα αλλάξει την ομάδα... είναι όμως μια πολύ καλή πρόσθετική κίνηση για να σου πάρει 1-2 παιχνίδα (το έχει κάνει) με δικά του goal και κινήσεις.

ούτε Κακά είναι , ούτε Ρομπίνιο. Εις γνώσειν μας... για φανέλες ήρθε, για να πάρει ενα δύο μικρά παιχνίδια , να κάνει διαρκείας και να βοηθήσει μικρούς.

Μην τρωγόμαστε σε άσχετα μέρη. Μην γινόμαστε "ΑΕΚακι" όπως λένε...

Απο μέσα είναι το πρόβλημα και ξεκίνησε , για μένα, απο την διάλυση της ομάδας πέρισυ.

Gandalf

Συμφωνούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :D μάγε εκτός από δύο πράγματα. Κακώς δεν μοιράζεις ευθύνες και στους οπαδούς μας. Αυτή η ομάδα η ΑΕΚ έχει τραβήξει πάρα πολλά εξαιτίας συμπεριφορών μέρους των οπαδών μας. Μα πάρα πολλά λέμε. Και λύναν΄και έδεναν και ότι ήθελαν έκαναν...
τώρα για τον Ρίμπο... δεν ξέρω αν θυμάσαι από την αρχή διαφωνούσα με το να έρθει στην ομάδα και είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου. Κάπου υπάρχει το σχετικό ποστάκι. ΔΕΝ μου έχει πάρει μάγε τα 1-2 παιχνίδια που θέλω αλλά το σημαντικότερο. Δεν έχει προσφέρει τν σταθερότητα και την ηρεμία στο παιχνίδι της ΑΕΚ που είναι πολύ μεγαλύτερο ζητούμενο. Μας πιέζουν μας πρεσσάρουν εκεί θέλω τον Ρίμπο να μας ηρεμήσει. Αυτό δεν το έχει κάνει.

blackbusa
11/02/2008, 13:03
μαγε, να συμφωνησω μαζι σου σε ολα, 200%
ΑΛΛΑ
πρεπει να σταματησετε καθε βδομαδα να κυνηγατε φαντασματα

την αλλη βδομαδα θα χετε κανονικη διαιτησια (οπως με λαρισα)., θα εχει φυγει ο φερερ (λεμε τωρα)
και θα σας φταιει ο κηπουρος του γκαζον..

φανταζομαι θα συμφωνεις

Ποιος κυνηγαει φαντασματα????ρε πατε καλα????ακουσατε δηλωσεις του Ζηκου???ειπε οτι εχασαν πεντακαθαρα και φταινε αυτοι.....η με τον Ηρακλη ακουσες καμμια δικαιολογια???η μηπως με τον Αστερα(ασχετα αν εγω προσωπικα εχω παραπονα)???

Αυτην την μαλακια να συμψηφηζετε τα πραγματα, πραγματικα δειχνει οτι καποιοι δεν ξερετε τι σας γινεται(και δεν μειλαω προσωπικα μονο για εσενα).....Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ....

υ.γ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ(ΤΟ) ΥΠΕΡ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΦΤΗ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ(ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ)

el_hymador
11/02/2008, 13:07

Θαυμαστε.

ειναι πολυ καλος παιχτης και το παλευει ...οχι σαν κατι αλλους... :rolleyes:

Akatanomastos
11/02/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ποιος κυνηγαει φαντασματα????ρε πατε καλα????ακουσατε δηλωσεις του Ζηκου???ειπε οτι εχασαν πεντακαθαρα και φταινε αυτοι.....η με τον Ηρακλη ακουσες καμμια δικαιολογια???η μηπως με τον Αστερα(ασχετα αν εγω προσωπικα εχω παραπονα)???

Αυτην την μαλακια να συμψηφηζετε τα πραγματα, πραγματικα δειχνει οτι καποιοι δεν ξερετε τι σας γινεται(

καλα ρε επικοινωνεις? ειδες τα ποστ πριν τα δικα μου?
βγαινουν οι ΑΕΚτζηδες και μας λενε οτι ο Φερερ κανει επιτηδες μαλακιεσ για να τον διωξουν.
ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Akatanomastos
11/02/2008, 13:10
ειναι πολυ καλος παιχτης και το παλευει ...οχι σαν κατι αλλους... :rolleyes:

ακριβως, ελ χυμα πιστευω πως καποιοι παιχτες μας, ιβανσιτσ, καραγκουνης, σαλπι, γκονζαλες, νινης (καλα δεν τον εχουμε δει καθολου) μπορουν και αξιζουν να δωσουν πολλα παραπανω πραγματα αλλα οι συνθηκες της ομαδας δεν τους αφηνουν.

κατι δεν εχει δεσει ακομα καλα:confused:

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 13:12
alximistis..

Μας πιέζουν μας πρεσσάρουν εκεί θέλω τον Ρίμπο να μας ηρεμήσει. Αυτό δεν το έχει κάνει.

Φίλε μου , για αυτό θες το αμυντικό χαφ... να αναχαιτίσει την πίεση και να δώσει την μπάλα μπροστά... μετά θα κάνει ο Ρίμπο παιχνίδι. Φέτος όσο θυμάμαι την ΑΕΚ, τόσο ο Ζήκος όσο και ο Ενσαλίβα δεν τα έχουν καταφέρει σε αυτό το κομμάτι.

Για τους φιλάθλους... απο τους απλούς δεν έχει τραβήξει τίποτα. Ίσα ίσα που και διαρκείας αγόρασαν για στήριξη... αλλά αν δεν σε ικανοποιεί το προϊόν ρε φίλε, τότε απλά δεν πάς.

Κάτσε να δείς του χρόνου διαρκείας που θα έχει με αυτή την εικόνα που παρουσιάζουμε σήμερα. Ακόμα και το Ελ πάσσο της Καλιθέας θα χωράει τους φιλάθλους μας. Μην βλέπουμε μόνο τα χάλια των άλλων.

Gandalf

mats8282
11/02/2008, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μπας ο φερερ το κανει επιτηδες για να απολυθει και παρει αποζημιωση μαμουθ?-εχει συμβολαιο μεχρι το 11

Ενας το ειπε αυτο και μαλλον σε φαση ειρωνιας

μην γενικευεις :wave2:

Akatanomastos
11/02/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ενας το ειπε αυτο και μαλλον σε φαση ειρωνιας

μην γενικευεις :wave2:

δυο
και αυτο βγαινω να πω οτι ειναι αστειο σεναριο.

δεν ειπα πουθενα οτι το ειπε ο Ζηκος ή η επισημη ΑΕΚ οπως λεει ο μπλακμπουσα και γιαυτο βγηκα απο τα ρουχα μου

alximistis
11/02/2008, 13:17
alximistis..

Φίλε μου , για αυτό θες το αμυντικό χαφ... να αναχαιτίσει την πίεση και να δώσει την μπάλα μπροστά... μετά θα κάνει ο Ρίμπο παιχνίδι. Φέτος όσο θυμάμαι την ΑΕΚ, τόσο ο Ζήκος όσο και ο Ενσαλίβα δεν τα έχουν καταφέρει σε αυτό το κομμάτι.

Για τους φιλάθλους... απο τους απλούς δεν έχει τραβήξει τίποτα. Ίσα ίσα που και διαρκείας αγόρασαν για στήριξη... αλλά αν δεν σε ικανοποιεί το προϊόν ρε φίλε, τότε απλά δεν πάς.

Κάτσε να δείς του χρόνου διαρκείας που θα έχει με αυτή την εικόνα που παρουσιάζουμε σήμερα. Ακόμα και το Ελ πάσσο της Καλιθέας θα χωράει τους φιλάθλους μας. Μην βλέπουμε μόνο τα χάλια των άλλων.

Gandalf

ΟΚ για τον Ρίμπο θα το ψιλοδεχτώ αν και ο ηγέτης και ένας παίκτης επιπέδου Ρίμπο στα δυσκολα φαίνεται αλλά οκ έχεις δίκιο. τα χαφ... δεν!
Για τους φιλάθλους θα στο ξαναπώ. Μην κοιτάς μόνο το φετινό ή άντε από πέρσι. Έχουν κάνει χοντρότατες μαλακίες και έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιάσ την ΑΕΚ. Να θυμάσαι το πολύ απλό. Πως κάποιοι περιμένουν στη γωνία για να φανούν... και χρησιμοποιούν συγκεκριμένη μερίδα οπαδών γι αυτό. Μην έχεις καλή εικόνα για τους οπαδούς μας δεν είναι έτσι. :)

alximistis
11/02/2008, 13:18
δυο
και αυτο βγαινω να πω οτι ειναι αστειο σεναριο.

δεν ειπα πουθενα οτι το ειπε ο Ζηκος ή η επισημη ΑΕΚ οπως λεει ο μπλακμπουσα και γιαυτο βγηκα απο τα ρουχα μου

Βάλτα αμέσως! υπάρχουν και... ανήλικα... :D

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 13:24
Πως κάποιοι περιμένουν στη γωνία για να φανούν... και χρησιμοποιούν συγκεκριμένη μερίδα οπαδών γι αυτό. Μην έχεις καλή εικόνα για τους οπαδούς μας δεν είναι έτσι.

Καλά... αυτό είναι σε όλες τις ομάδες.. ακόμα και στο εξωτερικό. Ο απλός φίλαθλος όμως ...ξέρεις... εκείνος που έσκασε 300-500? για διαρκείας, δεν έχει να κάνει με αυτό.
Απο το 2004 η ΑΕΚ υποστηρίζεται απο τους απλούς φιλάθλους. Με εισητήρια και παρουσία και αγορές αντικειμένων... κάποια στιγμή περιμένουν να δουν και λίγο μπάλα.

Αν δεν την δούν.... και δεν δουν και προσπάθεια για αυτό , παρόλο που γνωρίζουμε οτι οι παίκτες το έχουν ρε παιδάκι μου το τόπι... ε τότε θα προτιμήσουν καναπέ απο το να ξυλιάζουν στο ΟΑΚΑ. Έχουν και μια Α φαιά ουσία που δεν τους επιτρέπει να πιάνονται κορόιδα , δίνοντας ζεστά λεφτά, ειδικά στην εποχή που ζούμε , που δεν περισσεύουν σε κανέναν.

Gandalf

blackbusa
11/02/2008, 13:27
καλα ρε επικοινωνεις? ειδες τα ποστ πριν τα δικα μου?
βγαινουν οι ΑΕΚτζηδες και μας λενε οτι ο Φερερ κανει επιτηδες μαλακιεσ για να τον διωξουν.
ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΑ....ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ.....ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΥΝΨΗΦΗΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ(ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ) ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΩΓΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.....ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΖΗΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΕ....

Akatanomastos
11/02/2008, 13:31
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....

ρε μπλακ μπουσα ασε τα συμπερασματα και διαβασε τι λεω.

εγραψα σε μαγο και ιωσηφ οι οποιοι μετα την διαιτησια βρηκαν νεα καραμελα, οτι ο Φερερ αποφασισε να καταστρεψει την Αεκ ΕΠΙΤΗΔΕς σαν αλλος ΣΑΜΠΟΤΕΡ.

ΑΥΤΟ ειναι ολο, δεν αναφερθηκα σε καμια διοικηση.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΕΡ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕς ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΗΜΑΡΤΟΝ

αυτα, αν δεν καταλαβαινεις και τωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 13:34
Να καταστρέψει την ΑΕΚ;... μπα... απλά να προκαλέσει την οργή του κόσμου για να "υποχρεώσουν" την διοίκηση να του δώσει αποζημίωση και να φύγει απο την ποδοσφαιρική Ουγκάντα, μιας και έτσι την εκλαμβάνει όπως έχει κάνει έμμεσα με δηλώσεις αλλά και με την στάση του.

Αλλά όπως είπα... ενα θεωρητικό σενάριο είναι που θα μπορούσε όμως να ισχύει.

Το μόνο που είναι αληθινό μέχρι στιγμής , είναι πως δεν τραβάει η ομάδα... τεχνικά και ποιοτικά. Οι αιτίες;... ας τις βρούν αυτοί που έχουν και την ομάδα σαν διαχείριση (γιατί ομάδα ιδιοκτησία δεν υπάρχει πουθενά!)

Gandalf

alximistis
11/02/2008, 13:36

εγραψα σε μαγο και ιωσηφ οι οποιοι μετα την διαιτησια βρηκαν νεα καραμελα, οτι ο Φερερ αποφασισε να καταστρεψει την Αεκ ΕΠΙΤΗΔΕς σαν αλλος ΣΑΜΠΟΤΕΡ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΡΕΡ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕς ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΗΜΑΡΤΟΝ

Δεν νομίζω ότι γράφτηκε ρε συ κάτι τέτοιο. Ο Ιοσιφ τουλάχιστον έγραψε ρε μπας και θέλει... μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον χαβαλεδιάρικο δεν νομίζω πως το εννούσε έτσι όπως το λες. Και μια και το αναφέρεις το βρίσκω εξαιρετικά χαζό ως δικαιολογία κάτι τέτοιο. Σιγά μην είναι όνειρο προπονητή να καταστρέψει μία ομάδα.
Μόνο αν έστελνες τον Blackbusa προπονητή στο γαύρο κι εμένα μάνατζερ στον Rosi... ακούς Busa;;;;; :D

blackbusa
11/02/2008, 13:37

Αν διαβασες και εσυ καλα,δεν εγραψα μονο για εσενα,αλλα για πολλους (και εμενα μαζι)...και ουτε το εγραψα προσωπικα μονο για εσενα...αλλα μας τα εχουνε κανει τουμπανα οτι ''με τον Πανιωνιο εχασες οπως λες εσυ...με την Λαρισσα τι εγινε???''και διαβαζοντας ολο αυτο θρεντ,οταν καποιοι συμψηφηζουν την διαιτητικη αδικια,με μια χαλια εμφανηση,και λεγοντας περι κλαψας και φαντασματων ο συνηρμος ερχεται απο μονος του.....
btw αν το πηρες προσωπικα (και)δικο μου λαθος....:wave2:

Akatanomastos
11/02/2008, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν νομίζω ότι γράφτηκε ρε συ κάτι τέτοιο. Ο Ιοσιφ τουλάχιστον έγραψε ρε μπας και θέλει... μου φάνηκε εμένα τουλάχιστον χαβαλεδιάρικο δεν νομίζω πως το εννούσε έτσι όπως το λες. Και μια και το αναφέρεις το βρίσκω εξαιρετικά χαζό ως δικαιολογία κάτι τέτοιο. Σιγά μην είναι όνειρο προπονητή να καταστρέψει μία ομάδα.
Μόνο αν έστελνες τον Blackbusa προπονητή στο γαύρο κι εμένα μάνατζερ στον Rosi... ακούς Busa;;;;; :D

ρε παιδια, χαλαρωστε λιγακι. το μαμησαμε και ψοφησε το θεμα.

Ειπε ο ιωσηφ κατι, συμπληρωσε ο μαγος οτι ειναι πιθανον, και εκει εγω σκεφτηκα πως καποιοι ψαχνουν εξιλαστηρια θυματα.Οπως μου χε φανει παραλογο και με το πανιωνιο που λεγατε τα δικα σας, και με αφορμη που τωρα δεν ειχατε να πειτε τιποτα τωρα για διαιτησια με ΑΕΛ βγαινετε και λετε αυτο το απιστευτο σεναριο.

ε και λεω μην ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. that's all
δεν ειπα οτι ολη η Κωσταντινουπολιτικη κοινοτητα ασπαζεται αυτο το σεναριο ελεος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 13:40
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

H νέα απόφαση της SuperLeague σύμφωνα με το sportime.gr....εύστοχη και με αρκετό χιούμορ

Αποφάσεις Super League

"Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, το συμβούλιο της Super League (A.E.), κατέληξε στις εξής αποφάσεις:
1. Ο Ο.Σ.Φ.Π. θα έχει δικαίωμα επαναληπτικού αγώνα σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, εις περίπτωσιν που δεν καταφέρνει να κατακτά με την πρώτη, την νίκη.

2. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνον για το θεαθήναι και τα εισιτήρια (τα φράγκα δεν τα περιφρονούμε), στο τέλος όμως θα καταλήγει σε όποια ομάδα εδρεύει σε μεγάλο λιμάνι και φοράει κόκκινα (από την απόφαση εξαιρείται η Λίβερπουλ).

3. Όλες οι αποφάσεις της ΦΙΦΑ δεν ισχύουν σε ελληνικό έδαφος (τι να μας πει η κυρά ΦΙΦΑ, όταν εμείς είμαστε Σούπερ Λίγκα).
Εκ του μαγειρείου"

Gandalf

Akatanomastos
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]

:wave2: :beer:

Akatanomastos
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

H νέα απόφαση της SuperLeague σύμφωνα με το sportime.gr....εύστοχη και με αρκετό χιούμορ

Gandalf :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
11/02/2008, 13:42
ρε παιδια, χαλαρωστε λιγακι. το μαμησαμε και ψοφησε το θεμα.

Ειπε ο ιωσηφ κατι, συμπληρωσε ο μαγος οτι ειναι πιθανον, και εκει εγω σκεφτηκα πως καποιοι ψαχνουν εξιλαστηρια θυματα.Οπως μου χε φανει παραλογο και με το πανιωνιο που λεγατε τα δικα σας, και με αφορμη που τωρα δεν ειχατε να πειτε τιποτα τωρα για διαιτησια με ΑΕΛ βγαινετε και λετε αυτο το απιστευτο σεναριο.

ε και λεω μην ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. that's all
δεν ειπα οτι ολη η Κωσταντινουπολιτικη κοινοτητα ασπαζεται αυτο το σεναριο ελεος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ούτε η εκ Σμύρνης κοινότις... :)

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 13:48
Παράγκα διαιτησία εδώ... mafia-calzio-referi απο εκεί...

Δεν είναι μόνο Ελληνικό προνόμιο φαίνεται. Φανταστείτε το αντίστοιχο σκηνικό σε αγώνα ας πούμε Εργοτέλη - ΠΟΚ (με όποια ομάδα) και να κερδίζει ο γηπεδούζος με 2-0... ε ρε τι θα γινόταν.

http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/187234.html

a... και για να μην ξεχνιόμαστε... το παιχνίδι με την Καλαμαριά, στα χαρτιά μπορεί να δώσει και το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ, αφού με 3 βαθμούς εκεί περναέι στην πρώτη θέση. Προς το παρόν είναι 2 βαθμούς πίσω απο τον ΠΑΟ.

Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναγίνει το παιχνίδι, θεωρώ αδύνατο η Καλαμαριά να μπορεί να τον νικήσει , οπότε έχει +3 κατά 99% στην τσέπη. Είπατε τίποτα περί παράγκας;

Gandalf

Akatanomastos
11/02/2008, 14:01

Αλλά επειδή μάλλον θα ξαναγίνει το παιχνίδι, θεωρώ αδύνατο η Καλαμαριά να μπορεί να τον νικήσει , οπότε έχει +3 κατά 99% στην τσέπη. Είπατε τίποτα περί παράγκας;

Gandalf

προφανως ετσι θα γινει..
και αυτος ηταν ο σκοπος της αποφασης

μην δωθουν προκλητικα 3 βαθμοι στον γαυρο αλλα να τους <<κερδισει>> με την αξια του:rotflmao: :rotflmao: και ο απολλωνας να εχει δικαιωμα στην προσπαθεια για παραμονη:lol:

αστεια πραγματα

la_villa
11/02/2008, 14:31

Θαυμαστε.

μεταξύ μας τώρα...πόσα δώσατε στον τέρμα για να το πνίξει????
κοίτα μόνο την απόσταση του φάουλ απο το τέρμα και θα καταλάβεις πολλά

λίγο ακόμα και θα το εκτελούσε απο το κέντρο...πάλι καλα που δεν έφυγε απο την εστία...
για μένα ούτε καν να πέσει δεν θα χρειαζόταν κανονικά

τεσπα

Akatanomastos
11/02/2008, 14:42

λίγο ακόμα και θα το εκτελούσε απο το κέντρο...πάλι καλα που δεν έφυγε απο την εστία...

τεσπα

ελα ρε λα βιλλα, ΧΕΣΕ ΜΑΣ με τιποτα δεν τρωγεσαι..

αλλα ξεχασα, μονο ο ριβαλντο ξερει να βαραει φαουλ και αυτος ξεχασε να βαραει τωρα που πηγε στην αεκ

blackbusa
11/02/2008, 14:46

Ο Βusa δεν θα πηγαινε ΠΟΤΕ στον κολογαυρο για προπονητης....οσο και να μου δινανε.....οπως καποιος αλλος,που πολλοι εδω μεσα ξεχνανε και κραζουν.....
Εσυ παλικαρι μου στον Rosi πας στον RosSi πας,παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε του χρονου....θα μπουν ξανα ολοι στα καβουκια τους απο την π@υτσα που θα φανε....:lol: :lol: :lol:

υ.γ.απο μπαλλα ρε πουστη μου εισαι μυρωδιας,απο μηχανες αστο καλυτερα.....τι σκατα κανεις εδω μεσα δεν εχω καταλαβει.....α ναι ρε....ερχεσαι για το ΦΑΓΗΤΟ οταν παμε βολτες....:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

el_hymador
11/02/2008, 14:47

τεσπα

:lol: :lol: :lol: :lol:

Κχχχ....κγχγχγχγ... λαμβανει το δευτερο εγκεφαλικο σου κυτταρο;....κχκχγχγχγχγ....

καθε μερα επιβεβαιωνεται το γεγονος πως ειστε πανετλως ασχετοι με το ποδοσφαιρο...

:lol: :lol: :lol: :wave2:

DUKASII
11/02/2008, 14:49
http://www.youtube.com/watch?v=XeV-stMu-KY

εγω απο την αγωνιστικη αυτη..περα απο τα χαλια μας..και τη παραγκα σας..(ξερετε εσεις μη σφυρατε κλεφτικα..)

ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.:mad:

blackbusa
11/02/2008, 14:50
ελα ρε λα βιλλα, ΧΕΣΕ ΜΑΣ με τιποτα δεν τρωγεσαι..

αλλα ξεχασα, μονο ο ριβαλντο ξερει να βαραει φαουλ και αυτος ξεχασε να βαραει τωρα που πηγε στην αεκ

:blush: βασικα δεν παιρνει κανενα φαουλ,για μα μπορει να εκτελεσει....:blush: ασε που κανει και θεατρο και παει να κερδισει πετσινα πεναλντυ βαση του Φωτιαδη και του ''πλαγιου με το χαλασμενο κουμπακι'':blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
11/02/2008, 14:51
Ο Βusa δεν θα πηγαινε ΠΟΤΕ στον κολογαυρο για προπονητης....οσο και να μου δινανε.....οπως καποιος αλλος,που πολλοι εδω μεσα ξεχνανε και κραζουν.....
Εσυ παλικαρι μου στον Rosi πας στον RosSi πας,παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε του χρονου....θα μπουν ξανα ολοι στα καβουκια τους απο την π@υτσα που θα φανε....:lol: :lol: :lol:

υ.γ.απο μπαλλα ρε πουστη μου εισαι μυρωδιας,απο μηχανες αστο καλυτερα.....τι σκατα κανεις εδω μεσα δεν εχω καταλαβει.....α ναι ρε....ερχεσαι για το ΦΑΓΗΤΟ οταν παμε βολτες....:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ο... μυρωδιάς προς το παρόν απολαμβάνει τις δάφνες του νικητή οπαδού ο οποίος έχει υποστηρίξει τους πραγματικούς οδηγούς τα τελευταία χρόνια. Όπως θα γίνει και φέτος!!! :p άντε γεια χαμένε και φέτος!!!

STOYBI
11/02/2008, 14:57
Σωστα...

τωρα πες μου ειλικρινα, γιατι δειγματα βλαμμενου εσυ δεν εχεις δωσει...

ειλικρινα πιστευεις οτι το σκορ στον πρωτο αγωνα επρεπε να ειναι 2-1;;!!

ειλικρινα ομως...

Οχι φυσικα....

Ησασταν πολυ καλλυτεροι ( κι εμας το χειροτερο παιχνιδι μας μεχρι εκεινη την μερα πρωταθληματος....!!!!!)

Και σε αυτο που σου λεω πρεπει να εισαι ακομα πιο στεναχωρημενος και απο την τεσσαρα....

( Διαβασε το ποστ που ειχα βαλει αμεσως μετα απο αυτον τον αγωνα...... Και αναλογισου.... Ειχα δικιο που ελεγα τοτε ''' το νου σας μην πιασει παιχνιδι ο γαυρος γιατι δεν θα ξερετε απο που να φυγετε "" )

Μαντεψε μετα απο δυο μερες σε ποιο παιχνιδι ημασταν αντιμετωποι..... :winka:

zzr2005
11/02/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
http://www.youtube.com/watch?v=XeV-stMu-KY

εγω απο την αγωνιστικη αυτη..περα απο τα χαλια μας..και τη παραγκα σας..(ξερετε εσεις μη σφυρατε κλεφτικα..)

ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.:mad:

:eek: :eek:
τι το θελα και το δα....ανατριχιασα....
ρε ειχε παρει καμια ντοπα ο Γεωργιαδης και θολωσε??
δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια....:yuck:

CIRUS
11/02/2008, 15:45
αυτό το σκ δεν είδα πολύ μπάλα παρα μόνο το θρύλο ο οποίος κέρδισε εύκολα, οπότε θα μιλήσω μόνο για τα αποτελέσματα.

τι έγινε ρε παιδιά ούτε λίγη γκρίνια απο τους αεκζήδες του φόρουμ, όλοι λένε οτι έχασαν δίκαια και το πήραν έτσι απλά :uplate: , τι έγινε τι έπαθαν? κρίση αυτογνωσίας!!!!!!!!:eyepop: δεν γίνονται αυτά πρώτα φεύγει ο idi, μετά και αυτο, πάει το δούλεμα, α δε μαρέσουν αυτά ποιους θα δουλεύουμε τωρα???:confused:

ο θρύλος το πήρε, όλα τα ματς τα έχει για πλάκα μέχρι το τέλος, μόνο με την άεκ παίζει να δυσκολευτεί λιγο αλλά και πάλι στα @@ μας, άμα στραβώσει το παιχνίδι, ξαναπαίζουμε!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ρε πέστε τίποτα για διαιτησία κτλ , κλάψτε λίγο, τι είναι αυτα? μου γίνατε όλοι αντικοιμενικοί:bawl:

alximistis
11/02/2008, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
αυτό το σκ δεν είδα πολύ μπάλα παρα μόνο το θρύλο ο οποίος κέρδισε εύκολα, οπότε θα μιλήσω μόνο για τα αποτελέσματα.

τι έγινε ρε παιδιά ούτε λίγη γκρίνια απο τους αεκζήδες του φόρουμ, όλοι λένε οτι έχασαν δίκαια και το πήραν έτσι απλά :uplate: , τι έγινε τι έπαθαν? κρίση αυτογνωσίας!!!!!!!!:eyepop: δεν γίνονται αυτά πρώτα φεύγει ο idi, μετά και αυτο, πάει το δούλεμα, α δε μαρέσουν αυτά ποιους θα δουλεύουμε τωρα???:confused:

ο θρύλος το πήρε, όλα τα ματς τα έχει για πλάκα μέχρι το τέλος, μόνο με την άεκ παίζει να δυσκολευτεί λιγο αλλά και πάλι στα @@ μας, άμα στραβώσει το παιχνίδι, ξαναπαίζουμε!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ρε πέστε τίποτα για διαιτησία κτλ , κλάψτε λίγο, τι είναι αυτα? μου γίνατε όλοι αντικοιμενικοί:bawl:

πρώτα από όλα... πρέπει να γίνεις εσύ αντικειμενικός!!! :D Τι θα κάνει ο θρύλος; Θα τα πάρει όλα τα παιχνίδια;;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Το λέω το φωνάζω και θα το φωνάζω ασταμάτητα. ΔΕΝ έχετε ομάδα φέτος στην ΕΛΛΑΔΑ και ΔΕΝ έχετε παίξει μπάλα σχεδόν πουθενά. Μόνο το τελευταίο με τον Πανιώνιο. κατά τα άλλα δεν θυμάμαι ούτε ΕΝΑ παιχνίδι που να παίξατε μπάλα. Ελλάδα πάντα.
Όσο για την ΑΕΚ... ε είπαμε. Η ομάδα χρειάζεται ψυχολόδο δεν το παμε; :)

la_villa
11/02/2008, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
:eek: :eek:
τι το θελα και το δα....ανατριχιασα....

έλα ντε...κι εγώ το ίδιο

αλλα δεν θυμάμαι τον γεωργιάδη σε αντίστοιχες ενέργειες...
άνθρωποι ήμαστε...

τουλάχιστον ο Κράμπελας την γλίτωσε με 2 μήνες...παλι καλά

του τζιμπούρ παίζει κανένα βίντεο...ούτε αυτό το είδα

CIRUS
11/02/2008, 16:00
πρώτα από όλα... πρέπει να γίνεις εσύ αντικειμενικός!!! :D Τι θα κάνει ο θρύλος; Θα τα πάρει όλα τα παιχνίδια;;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Το λέω το φωνάζω και θα το φωνάζω ασταμάτητα. ΔΕΝ έχετε ομάδα φέτος στην ΕΛΛΑΔΑ και ΔΕΝ έχετε παίξει μπάλα σχεδόν πουθενά. Μόνο το τελευταίο με τον Πανιώνιο. κατά τα άλλα δεν θυμάμαι ούτε ΕΝΑ παιχνίδι που να παίξατε μπάλα. Ελλάδα πάντα.
Όσο για την ΑΕΚ... ε είπαμε. Η ομάδα χρειάζεται ψυχολόδο δεν το παμε; :)

αστειευόμουν βρε:lol: :lol:

αλλά καλά το πας έχω όρεξούλα για διαμάχη σήμερα όχι για αντικειμενικότιτες και π@π@ριές!!!

οπότε:

όλα τα παιχνίδια τα έχουμε για πλάκα ειδικά αυτο στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι!!!!

ανέκδοτα πιστεύω λέτε εσείς πολύ καλύτερα αφού κάθε χρόνο είσαστε πεποισμένοι οτι πάτε για πρωτάθλημα :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: απλά φέτος αργήσατε να γυρίσετε στην πραγματικότητα!!!!!!

μπάλα παίζουμε όποτε γουστάρουμε, άμα παίζαμε καλά συνέχεια δεν θα είχε τζερτζελο το πρωτάθλημα, ενώ τώρα μέχρι και οι βάζελοι πιστεύουν οτι έχουν ελπίδες:lol: :lol: (έχω ρέντα σήμερα όλο ανέκδοτα λέω)

ρε σας έχουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! (ένας ένας να πέσετε επάνω μου για να προλαβαίνω να απαντάω):rotflmao:

alximistis
11/02/2008, 16:05
αστειευόμουν βρε:lol: :lol:

αλλά καλά το πας έχω όρεξούλα για διαμάχη σήμερα όχι για αντικειμενικότιτες και π@π@ριές!!!

οπότε:

όλα τα παιχνίδια τα έχουμε για πλάκα ειδικά αυτο στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι!!!!

ανέκδοτα πιστεύω λέτε εσείς πολύ καλύτερα αφού κάθε χρόνο είσαστε πεποισμένοι οτι πάτε για πρωτάθλημα :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: απλά φέτος αργήσατε να γυρίσετε στην πραγματικότητα!!!!!!

μπάλα παίζουμε όποτε γουστάρουμε, άμα παίζαμε καλά συνέχεια δεν θα είχε τζερτζελο το πρωτάθλημα, ενώ τώρα μέχρι και οι βάζελοι πιστεύουν οτι έχουν ελπίδες:lol: :lol: (έχω ρέντα σήμερα όλο ανέκδοτα λέω)

ρε σας έχουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! (ένας ένας να πέσετε επάνω μου για να προλαβαίνω να απαντάω):rotflmao:

Κάθε ματς από δω κι εμπρός είναι ντέρμπι. Δεν μιλάω για την ΑΕΚ άσε μας εμάς. Πιστεύω ότι τα ντέρμπι με σας και το βάζελο θα κρίνουν πολλά. Όσο για το μεταξύ μας ματς... να μας έχετε. Αλλά... θα χάσετε. :D

CIRUS
11/02/2008, 16:17
Κάθε ματς από δω κι εμπρός είναι ντέρμπι. Δεν μιλάω για την ΑΕΚ άσε μας εμάς. Πιστεύω ότι τα ντέρμπι με σας και το βάζελο θα κρίνουν πολλά. Όσο για το μεταξύ μας ματς... να μας έχετε. Αλλά... θα χάσετε. :D

θα σου έλεγα οτι θα φάτε 4 αλλά επειδή θα σεβαστούμε την φιλοξενία σας και λόγω οτι ο βάζελος έφαγε τόσα, το βλέπω για 3 στο χαλαρο!!!

οσο για τα ματς ναι είναι ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και τα επόμενα για να ξενερώσετε και εσείς και οι άλλοι στο τέλος, έχει πλάκα να έχετε ελπίδες και τσακ στο τέλος να σας προσγειώνουμε!!!! :D

αν ήταν να παίζαμε όπως πρέπει και με πάθος σε κάθε παιχνίδι τώρα η διαφορά θα ήταν με προχειρους υπολογισμους γυρω στους 10 από βάζελο και 13 από αεκάκι, δεν έχει πλάκα έτσι!!!!!

στα 10 πρωταθλήματα να ξέρετε οτί κληρώνει 1 δώρο στους αντιπάλους μας τώρα πιο θα είναι αυτό θα δούμε, έχουμε καιρό!!!!!!:beer:

alximistis
11/02/2008, 16:20
θα σου έλεγα οτι θα φάτε 4 αλλά επειδή θα σεβαστούμε την φιλοξενία σας και λόγω οτι ο βάζελος έφαγε τόσα, το βλέπω για 3 στο χαλαρο!!!

οσο για τα ματς ναι είναι ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και τα επόμενα για να ξενερώσετε και εσείς και οι άλλοι στο τέλος, έχει πλάκα να έχετε ελπίδες και τσακ στο τέλος να σας προσγειώνουμε!!!! :D

αν ήταν να παίζαμε όπως πρέπει και με πάθος σε κάθε παιχνίδι τώρα η διαφορά θα ήταν με προχειρους υπολογισμους γυρω στους 10 από βάζελο και 13 από αεκάκι, δεν έχει πλάκα έτσι!!!!!

στα 10 πρωταθλήματα να ξέρετε οτί κληρώνει 1 δώρο στους αντιπάλους μας τώρα πιο θα είναι αυτό θα δούμε, έχουμε καιρό!!!!!!:beer:

και το πρωτάθλημα θα χάσετε κι από μας θα χάσετε και με σκυμμένα τα κεφάλια θα βγείτε... απλά πράγματα. :)

blackbusa
11/02/2008, 16:29

εγω παντως δεν θα ''ΞΑΝΑΠΕΣΩ'' πανω σου....το ''ΑΠΟ ΠΙΣΩ'' ειναι αρκετο... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52918&perpage=15&pagenumber=7)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
11/02/2008, 16:32
και το πρωτάθλημα θα χάσετε κι από μας θα χάσετε και με σκυμμένα τα κεφάλια θα βγείτε... απλά πράγματα. :)

α εσείς έχετε ξεφύγει, τι starwars και μαλ@κιες εσείς έχετε με διαφορά καλύτερο στόρυ!!!!!!!!!!!!!

δε χρειάζεστε ψυχολόγο καρδιά μου, τρελογιατρό χρειάζεστε και να πέρνετε τα φάρμακα σας στην ώρα τους!!!!!!!!!!!!!!

φεύγω τώρα, συνεχίζω αύριο τη διάλεξη! :beer:

CIRUS
11/02/2008, 16:34
εγω παντως δεν θα ''ΞΑΝΑΠΕΣΩ'' πανω σου....το ''ΑΠΟ ΠΙΣΩ'' ειναι αρκετο... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52918&perpage=15&pagenumber=7)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτό έλειπε να μη πεταχτείς και συ:rotflmao: :rotflmao:

ρε ρούφα το τρομπόνι!!!!!!!!!!!!!!:smokin:

irinia
11/02/2008, 17:49
Μαυροβούζα,

έγραψα για Ντέμη και Πηλαδάκη,
εσύ δε διαβάζεις.

Κόβεσαι και στα Θρησκευτικά.

zzr2005
11/02/2008, 18:59
ο Ολυμπιακός πιστός στην αντίληψη οτι τα παιχνιδια δεν ειναι δυνατον να κερδίζονται μεσα στο γήπεδο κατέθεσε εφεση κατά την επανάλήψης του αγώνα με την Καλαμμαριά...:eek: :lol: :lol:

μετά το σύνθημα Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΕΡΚΙΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ...Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=872477&lngDtrID=246

arxaios
11/02/2008, 19:51
ο Ολυμπιακός πιστός στην αντίληψη οτι τα παιχνιδια δεν ειναι δυνατον να κερδίζονται μεσα στο γήπεδο κατέθεσε εφεση κατά την επανάλήψης του αγώνα με την Καλαμμαριά...:eek: :lol: :lol:

μετά το σύνθημα Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΕΡΚΙΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ...Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ

ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:

Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ !!!!!!!!

STOYBI
11/02/2008, 20:10

Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ...Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ

Για αυτον τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μιλας .......... ??? :confused:

120223

Akatanomastos
11/02/2008, 20:15
Ε-Ε-Εφεση:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε που θα φτασει η ξεφτιλα σας?
ρε πηγαιντε να κρυφτειτε πουθενα

Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση
Ε-Ε-Εφεση:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

voufi
11/02/2008, 22:45
Αν και Ολυμπιακών φρονημάτων πιστεύω πως το πρωτάθλημα φέτος είναι του βάζελου για 2 λόγους...

1ον Πρέπει κάπως να γιορτάστουν τα 100 χρόνια.
2ον Αν πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα(για το αεκάκι δε το συζητάω καν.... αυτοί το χάσανε στις μεταγραφές του Γενάρη) , φαντάζεστε τη σωφεράτζα να δίνει το κύπελλο στο Τζόλε μέσα στο Καραισκάκη? Δε γίνονται αυτά....

Θα 'χει πολύ πλάκα όμως αν γίνει...χχααχχααχαχαχ

el_hymador
11/02/2008, 23:42
Για αυτον τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μιλας .......... ??? :confused:

ναι για αυτον, μονο που με μια κουκουλα ο δαφνοτσιμπουκ*μενος εφηβος θα ειναι ποιο πολυ του στυλ σας...

ακου εφεση...

τι ρεζιλια ειστε εσεις ρεεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν το ψαχντε και για την εφταρα που σας εριξε η Juve μπας και παιζει καμια ενσταση - εφεση;

που ξερεις ...μπορει να επαναληφθει το παιχνιδι

Ο νεος υμνος του ξεφτιλιακου...

θρυλε των ενστασεων, ολυμπιακε
και χτιστη της παραγκας ξεφτιλα και δειλε
με την σουπερ λιγκα ολυμπιακε
και με τον προεδρο σου που εχει τα κονε

ενσταση-ενσταση-ενσταση ξανα
να παρετε τους τρεις βαθμους
και αν δεν σας τους δωσουν τραβατε και στον Μπους

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

mats8282
12/02/2008, 00:06
Σύμφωνα με την διάγνωση του ορθοπεδικού γιατρού του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή, ο Καράμπελας υπέστη θλάση του ιγνυακού τένοντα και του τένοντα δικεφάλου, θλάση στην έξω γωνία και μερική ρήξη προσθίου χιαστού.

6 βδομαδες ναρθηκα και βλεπουν λεει.....Α ρε τσεκουρι Γ.Χ.

Akatanomastos
12/02/2008, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σύμφωνα με την διάγνωση του ορθοπεδικού γιατρού του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή, ο Καράμπελας υπέστη θλάση του ιγνυακού τένοντα και του τένοντα δικεφάλου, θλάση στην έξω γωνία και μερική ρήξη προσθίου χιαστού.

6 βδομαδες ναρθηκα και βλεπουν λεει.....Α ρε τσεκουρι Γ.Χ.

παλι καλα να λεμε, με ρηξη χιαστων θα εμενε 5 μηνες εξω ενα 20χρονο παιδι

blackbusa
12/02/2008, 02:30

Μόνο χθέ δε μου βγήκε ,στη Λάρισσα αλλά καλά το μυρίστηκα.
Βγήκε ο Πηλαδάκης και είπε ότι,
μαζί με το Ντέμη πήγαμε στα αποδυτήρια των διαιτητών
και πριν και μετά το μάτς και τους δώσαμε στο τέλος συγχαρητήρια
για την ακεραιότητα τους.

Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΑΡΧΙΣΕ.:lol: :rotflmao:

πςςςςςςςς......Αλεφαντε......αυτη ειναι η απαντηση σου για οσο αφορα την διαιτησια,που θα ηταν αλλα τελικα δεν ηταν,υπερ του Ντεμη και να δουμε τι θα ελεγε???και το διατυμπανιζες με χαρα και καμαρι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε ρε κολοτουμπ.....εμμμμμμμ.....Αλεφαντε.......

καλα που απαντησες το ποσο αλτζχαιμερ εχει ο Φερρερ που ειχε ξεχασει τον Ενσαλιβα,και δεν τον εβαζε κοφτη.....ουτε τραπουλα δεν μπορουσε να κοψει με την Λαρισσα,να ριξουμε και καμμια πασιετζα.....να ξεχασουμε τον καημο μας....

kalgeorge
12/02/2008, 09:06
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΣΑΣ;;;;;;;;:mad:

ΠΡΩΤΟΝ.....ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕ....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ :p :p

ΔΕΥΤΕΡΟΝ....ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ;;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΛΟΙ;;;;;;;;;
Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ;;;;;

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ....:rotflmao: :rotflmao:

irinia
12/02/2008, 09:39
πςςςςςςςς......Αλεφαντε......αυτη ειναι η απαντηση σου για οσο αφορα την διαιτησια,που θα ηταν αλλα τελικα δεν ηταν,υπερ του Ντεμη και να δουμε τι θα ελεγε???και το διατυμπανιζες με χαρα και καμαρι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε ρε κολοτουμπ.....εμμμμμμμ.....Αλεφαντε.......

καλα που απαντησες το ποσο αλτζχαιμερ εχει ο Φερρερ που ειχε ξεχασει τον Ενσαλιβα,και δεν τον εβαζε κοφτη.....ουτε τραπουλα δεν μπορουσε να κοψει με την Λαρισσα,να ριξουμε και καμμια πασιετζα.....να ξεχασουμε τον καημο μας....

Για το Ντέμη αφού πρέπει να σου τα λέω όλα από 2 φορές θα στο ξαναπώ.
Είναι έξυπνος άνθρωπος και επειδή ή ΑΕΚ μετά από σφαγές, από τον ΟΣΦΠ ειδικά,
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,
την επόμενη αγωνιστική της βούλωναν το στόμα με μια εξίσου σφαγιαστική διαιτησία
υπέρ της για να της χρυσώσουν το χάπι αλλά και για να βγαίνουν όλοι οι
ανεγκέφαλοι και να υποστηρίζουν, να,
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ,

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ο Ντέμης βλέπει πως ακόμα και ο κόσμος της ΑΕΚ κουράστηκε
από αυτό το ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ, χωρίς να κάνει κριτική για το χάλι
της ομάδας και ρίχνοντας όλα τα βάρη των συνεχόμενων αποτυχιών
συνέχεια στη σφυρίχτρα,
θέλοντας δε από την άλλη μεριά να στηρίξει την ακεραιότητα της ομάδας σε αυτόν τον τομέα
για να μη γυρίσει κανείς και του πει,
και σύ μεγάλος είσαι και όταν τα χρειάζεσαι τα παίρνεις τα σφυρίγματα,
έχοντας δε και το κακό προηγούμενο με τη Λάρισσα στην Καλογρέζα με τον Καζναφέρη,
που εγώ πιστεύω και δικαίωμα μου ότι όντως δεν το είδε το τράβηγμα γιατί αν ήθελε να
σπρώξει ίσως δεν θα καθάριζε τον Αυστριακό στα πρώτα λεπτά,
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ,

πολύ καλά και αξιοπρεπέστατα έκανε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών
μαζί με τον Πηλαδάκη στην άρχή του αγώνα προτρέποντας τους
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ 50-50.

Και όπως τελικά ειπώθηκε η διαιτησία τους

ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ακόμα και για τα Ελληνικά δεδομένα.

Τό έργο αυτό ο Ντέμης σαν παίκτης της ΑΕΚ το έχει δει πολλές φορές ειδικά με τον ΟΣΦΠ.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ
θέλουμε ένα πρωτάθλημα ίσο για όλους,παραβλέποντας τις όποιες σκοπιμότητες

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΤΕΜΗ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΗΘΟΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

Αυτό τιμούν οι Αεκτσήδες πρώτα και μετά τους τίτλους.

Μαυροβούζα μου ,τώρα που στο ανέλυσα ελπίζω να το κατάλαβες.

Όσο για τη δεύτερη απορία σου μη μπαίνεις στα χωράφια του μεγάλου Τζήμα γιατί θα
σε ρεζιλέψω.
Σε μια ΑΕΚ που είναι ένα απείθαρχο μπουρδέλλο ,όπου ο Ράμος παίζει δεξί μπακ
και δεν είναι ποτέ εκεί,
όταν σας κρεμάει σε Ξάνθη και Καλογρέζα, με Ηρακλή Βιγιαρεάλ, Πανιώνιο,κ.λ.π.
κάνοντας τραγικά λάθη από τη θέση του
ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ,
γιατί από εκεί έγιναν οι μαλακίες,
όταν το σέντερ μπακ παίρνει
2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,
έρχεσαι εσύ και μου λες για Ν'σαλίβα ??
Ας τους στήσει πρώτα εκεί που πρέπει το Αλτσχάιμερ που δεν είναι 54 αλλά 74 χρονών
και μετά θα σου πω εγώ πόσο καλός είναι ό Ν'σαλίβα.
Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία.

Ο Ν΄ΣΑΛΙΒΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ
ΝΤΕΜΗ.
ΜΠΗΚΕΣ ??

Δε διδάσκω άλλο σήμερα κλείσαμε.

Και μη με ξαναπείς Αλέφαντο γιατί θα σκοτωθούμε.
Άντε κάτσε και διάβασε με , μπας και μάθεις .

Τζημάρα, μεγάλε τι είπες πάλι.

iosif
12/02/2008, 09:45
θεος ειναι ο φερερ που με την ξανθη εβαλε αριστερο μπακ τον μπουρμπο και τον παο δεξι μπακ τον παπασταθ.

όσο για την διοικηση όταν ακομα και ο αρης παιρνει αμοροζο και η αελ τζουραφσκι εμεις παλευουμε να παρουμε τον εντινιο απο τον πανιωνιο της πορτογαλιας