Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39

alximistis
13/02/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ΤΡΙΦΥΛΛΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΕ:beer: :beer: :beer:

Γιατί σας κόβω στάνταρ 1;;;;;; Ρε οι ξυλοκόποι τα ξέρουν το κλίμα και τα κατατόπια... θα σας... κουρέψουν!!! :D

el_hymador
Σε οτι αφορα στα παιχνιδια

ΠΑΟ:

Αυτα που λενε περι ιστοριας μεταξυ των δυο ομαδων ειναι βλακειες. Με το αγωνιστικο ιστορικο δεν κερδισε κανεις. Αν ο ΠΑΟ πιασει την αποδοση που πιανει στα εκτος, σιγουρα μπορει να βγει κατι θετικο. Η Rangers απο την αλλη δεν μπορεις να πεις οτι αποτελει ομαδα - φοβητρο. Αν γινει στραβη θα οφελεται σε δικα μας λαθη και οχι στο παιχνιδι των Σκωτσεζων. Εν ολιγοις εξαρταται αποκλειστικα απο εμας.

ΑΕΚ:

Πολυ γρηγορη η Χεταφε και με επιθετικους δυεισδητικους. Η φυγη του Φερερ μπορει να λειτουργησει βεβαια θετικα πικαροντας τους παικτες της Ενωσης, αλλα απεναντι σε μια τετοια ομαδα, θα πρπει να εχει και καποιο πλανο, οχι απλα πορωση...Ανοιχτο το παιχνιδι σε ολα τα αποτελεσματα πιστευω

Akatanomastos
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γιατί σας κόβω στάνταρ 1;;;;;; Ρε οι ξυλοκόποι τα ξέρουν το κλίμα και τα κατατόπια... θα σας... κουρέψουν!!! :D

ρε ειναι αδελφικο σωματειο
μιλημενα πραγματα:rotflmao:

Akatanomastos
13/02/2008, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε οτι αφορα στα παιχνιδια

ΠΑΟ:

ελ χυμα αν παιξουμε οπως πχ με αθλετικο στην μαδριτη το παιχνιδι το χουμε:beer:

και ειμαι σιγουρος οτι θα παιξουμε ετσι
στα δυσκολα και εκτος ο βαζελος αν μη τι αλλο κατεβαινει με σοβαροτητα

alximistis
13/02/2008, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
τι να κανουμε !ολα μια εμπειρια ειναι!:bigcry:

Τέτοιες εμπειρίες καλό είναι να αποφεύγονται στην ηλικία μας και στα κρύα. Υπάρχουν τα εγκεφαλικά και οι καρδιοπάθειες. :)

alximistis
13/02/2008, 13:25
τι εγινε χανουμια βρηκατε προπονητη?
:lol: :lol: :lol:

Κι όμως ναι! Βρήκαμε!!!

Βραζιλιάνος. Αποκλειστική είδηση! Δον Νικολάο Ντε Κωστενεγλάου... προσωρινή λύση κι αυτός για να έρθει ο αναμορφωτής Γάλλος Νικολά Κωστενογλού και να καταλήξουμε στον Έλληνα πολυνίκη Κωστένογλου!!! :( :(

Akatanomastos
13/02/2008, 13:25
Παντως στην ΑΕΚ δεν χρειαζετε να αγχωνεστε,
αμα χασετε σημερα απο Χεταφε το πολυ πολυ να διωξετε τον Κωστενογλου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νο προμπλεμ:rotflmao: :rotflmao:

alximistis
13/02/2008, 13:26
Παντως στην ΑΕΚ δεν χρειαζετε να αγχωνεστε,
αμα χασετε σημερα απο Χεταφε το πολυ πολυ να διωξετε τον Κωστενογλου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νο προμπλεμ:rotflmao: :rotflmao:

Μα τις έχουμε τις λύσεις είναι γνωστόταττο αυτό... :)

Gandalf dr685sm
13/02/2008, 13:28
a....μην ξεχάσω... μέσα σε όλα και ενα καλό.

Οι περιγραφές των παιχνιδιών , (για όσους τα δούν απο TV) θα είναι μάλλον ή μουγγές ή με ξένο speaker!!!!

Επιτέλους δεν θα ακούσουμε τις βλακείες που ακούμε συνήθως.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να πάω ΟΑΚΑ, αν τελειώσω νωρίς απο την δουλειά. Έχω εξοπλιστεί με κατάλληλα ρούχα... αν προλάβω έχει καλώς... αλλιώς απο το σπίτι και εγώ.

Gandalf

alximistis
13/02/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
a....μην ξεχάσω... μέσα σε όλα και ενα καλό.

Οι περιγραφές των παιχνιδιών , (για όσους τα δούν απο TV) θα είναι μάλλον ή μουγγές ή με ξένο speaker!!!!

Επιτέλους δεν θα ακούσουμε τις βλακείες που ακούμε συνήθως.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να πάω ΟΑΚΑ, αν τελειώσω νωρίς απο την δουλειά. Έχω εξοπλιστεί με κατάλληλα ρούχα... αν προλάβω έχει καλώς... αλλιώς απο το σπίτι και εγώ.

Gandalf

Να πασ ΟΑΚΑ; με τέτοιο καιρό;;;; ΗΡΩΑΣ!!! μόνο αυτό έχω να πω. Ήρωας!!! :)

la_villa
13/02/2008, 13:29
Σημερα ο εφιαλτης των γυναικων, αυριο ο δικος μας εφιαλτης...(Αγ.Βαλεντινου) οσο και αν υποθετικα απαξιωνουν και αυτες την ''γιορτη'', μην περιμενετε να την βγαλετε καθαρη αν δεν κανετε εστω μια μικρη κινηση :D

σωστός...έλα ντε
καμιά ιδέα???

la_villa
13/02/2008, 13:31
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ(ΟΥΕΦΑ :D ) ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟ

εμάς έλεγε ο πρόεδρας για τελικό

εσάς μιλάει ο προπονητής και ο πρόεδρας για τελικό

ε ρε ότι κοροιδεύατε...λέτε :lol: :lol: :lol: :wave2:

κωλοτούμπες ε κωλοτούμπες :beer:

alximistis
13/02/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σωστός...έλα ντε
καμιά ιδέα???

Μικρή αλλά θαυματουργή. Δηλώνεις άρρωστος κατεβάζεις τηλέφωνα και εξαφανίζεσαι για μια μέρα. Αλλά δεν θα σου είναι δύσκολο. Καταθλιψάρα θα σε πιάσει από το αποτέλεσμα με τη Μακάμπι... :lol:

la_villa
13/02/2008, 13:33
και ειμαι σιγουρος οτι θα παιξουμε ετσι
στα δυσκολα και εκτος ο βαζελος αν μη τι αλλο κατεβαινει με σοβαροτητα

σωστός
αλλά που κ που ρουφάει
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.

.
.
.

.
.
4άρες

υ.γ πέρασε η περίοδος χάριτος...δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο

la_villa
13/02/2008, 13:35
Μικρή αλλά θαυματουργή. Δηλώνεις άρρωστος κατεβάζεις τηλέφωνα και εξαφανίζεσαι για μια μέρα. Αλλά δεν θα σου είναι δύσκολο. Καταθλιψάρα θα σε πιάσει από το αποτέλεσμα με τη Μακάμπι... :lol:

μπάσκετ δεν ασχολούμαι απο εποχή ιωαννίδη οπότε δεν παίζει κατάθλιψη ότι και να γίνει

απο ακαδημαικό ενδιαφέρον και μόνο καμια φορά κοιτάω αποτελέσματα (αμα δω καμια 100άρα δηλ)

alximistis
13/02/2008, 13:38
μπάσκετ δεν ασχολούμαι απο εποχή ιωαννίδη οπότε δεν παίζει κατάθλιψη ότι και να γίνει

απο ακαδημαικό ενδιαφέρον και μόνο καμια φορά κοιτάω αποτελέσματα (αμα δω καμια 100άρα δηλ)

Κοίτα φίλε μου οι γαύροι... δεν ασχολούμαι με μπάσκετ... όπου δεν φτάνει η αλεπού λέει... :D

Akatanomastos
13/02/2008, 13:40

ναι ρε και μενα μου χε λειψει
το ζηταγε ο οργανισμος μου δωσΕ!!!!:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
13/02/2008, 13:48
σωστός...έλα ντε
καμιά ιδέα???

Θα πας στην μπουτικ του γαυρου και θα της παρεις ενα θρυλεων λουτρινο ο οποιος θα κραταει μια καρδια που θα γραφει

''οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις La Villa - G7 aka το χουχουλινι σου''

εναλλακτικα μπορεις να την γραψεις και μελος

σιγουρη επιτυχια

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
13/02/2008, 13:48
μακαρι να χει αγγλο σπικερ γιατι στην μουγγαμαρα ειναι λιγο ξενερα

ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΧ ευρωπη(με αξιωσεις) ωραιο πραγμα:lol: :lol:

mats8282
13/02/2008, 15:28
Να πασ ΟΑΚΑ; με τέτοιο καιρό;;;; ΗΡΩΑΣ!!! μόνο αυτό έχω να πω. Ήρωας!!! :)

Εγω θα παω.Η ομαδα εχει αναγκη απο στηριξη.Τα υπολοιπα το βραδυ μετα το ματς

:wave2:

mats8282
13/02/2008, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αδερφέ λύσε μου μια απορία,τώρα που μπήκε και ο STOYBI με κέφια :D :DΠοιούς θεωρείς πολύ καλούς ή παιχταράδες από τον Ολυμπιακό και τι είναι αυτό που γουστάρεις από τον καθένα;:ninja:

Τωρα το ειδα αυτο....

Νικοπολιδης=το καλυτερο τερμα στην Ελλαδα με διαφορα εχει δωσει πολλους βαθμους στον ΟΣΦΠ

Αντζας καλος στο μαρκαρισμα και πολυ καλυτερος στον αερα απο τον δικο μας μικρο

Τοροσιδης ταλεντο,<<πολυθεσιτης>> και πολυ τρεξιμο

Στολτιδης αδικηθηκε σαν καθαρος κοφτης τοσα χρονια να σκαει στο τρεξιμο.Πολυ καλα τελειωματα με ποδια και κεφαλι,μαρκαρισμα κτλ

Τζορτζεβιτς ειναι σταθερη αξια αν και φυσικα τον εχουνε παρει τα χρονια παραμενει ακρως υπολογισιμος αντιπαλος...

Λουα Λουα και Γκαλετι στον κενο χωρο και στην τριπλα,ειδικα ο δευτερος

Νταρκο killer ποδια και κεφαλι

Ο Μπελουτσι θα δειξει...

arxaios
13/02/2008, 18:25
σωστός
αλλά που κ που ρουφάει
.
4άρες

Εσύ μπούλη ρούφα τ' αυγό σου και άντε να κάνεις

Ε-Ε-ΕΦΕΣΗ στην Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ !!!!!!!

Αυτό είναι Η κωλοτούμπα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ μην απαντήσεις τώρα ......... πάω για καφέ !!!!!!

la_villa
13/02/2008, 18:31
λέμε να ιδρύσουμε καμια ΠΕΚ ακόμα, μιας που είναι της μόδας για τα πρόβατα, να τα αναλάβει αυτή
:lol: :lol: :lol: :lol:

SUZUKAKIAΣ
13/02/2008, 20:27
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ FORUM ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΕΓΩ??

ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ,ΣΛΛΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.....

STOYBI
13/02/2008, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ

ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ,ΣΛΛΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.....

Πεστα... Πεστα....... :mad:

Και εγω τους τα λεω αλλα ποιος με ακουει....... :mad:

el_hymador
13/02/2008, 20:39

:a019:

Kαι εσυ μην διαβαζεις ρε θεματοφυλακα των αμιγως μοτοσικλετιστικων συζητησεων

el_hymador
13/02/2008, 20:41
λέμε να ιδρύσουμε καμια ΠΕΚ ακόμα, μιας που είναι της μόδας για τα πρόβατα, να τα αναλάβει αυτή
:lol: :lol: :lol: :lol:

οχι, εγω λεω να καταβουμε στους δρομους και να φωναζουμε ως λεγεωναριοι για την σωητηρια του καθε λαμογιου...

:winka:

STOYBI
13/02/2008, 20:42
:a019:

Kαι εσυ μην διαβαζεις ρε θεματοφυλακα των αμιγως μοτοσικλετιστικων συζητησεων

Ψιτ..... 85+.......

Θα την φανε τα χανουμακια..... :winka:

STOYBI
13/02/2008, 20:43
Θες και τα νουμερα του τζοκερ τωρα ???? :look:

el_hymador
13/02/2008, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ψιτ..... 85+.......

πα πα πα ...

ουστ μαυρογατα!!!

:look:

STOYBI
13/02/2008, 20:49
πα πα πα ...

ουστ μαυρογατα!!!

:look:

Κατσε μην φευγεις.......... :(

Εχω και ΠΑΟ σε λιγο !!!! :D

la_villa
13/02/2008, 20:50

πες τα ρε

αυτά τα πεκ-βαζέλια φταίνε και τα emo-αεκάκια
ουστ ρε

:lol: :beer:

zoropatra
13/02/2008, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ψιτ..... 85+.......

ψιτ!!!!! 90+....... το βαλαμε!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
13/02/2008, 22:17
παει και ο ταβερνιαρης...τωρα ποιος προπονητης θα παρει το πρωταθλημα εχουμε καμια ιδεα idi ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalant
13/02/2008, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παει και ο ταβερνιαρης...τωρα ποιος προπονητης θα παρει το πρωταθλημα εχουμε καμια ιδεα idi ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οταν κερδισει η αεκ θα σου απαντησει ο idi...

τον ψαχνουμε εδω και πολλες μερες...

:lol:

:beer:

el_hymador
13/02/2008, 23:00
Καλα το οτι ο Γκαλινοβιτς θα εβγαινε MVP οποιουδηποτε αγωνα πραγματικα δεν το περιμενα...:lol:

Εσωσε τον κ*λο μας πανω απο τρεις φορες και δεν επνιξε ουτε ενα μπαλακι

Εμφανιση απαραδεκτη για τον ΠΑΟ, ομαδα γ΄εθνικης.

Ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος, ασυνενοησια, λαθη επι λαθων και το γνωστο προβλημα συνδεσης της μεσαιας γραμμης με την επιθεση.

Το συστημα που παιζουμε ειναι τερμα--->προωθηση στους μεσους και αν δεν χαθει η μπαλα γιομα στον γαμο του καραγκιοζη

ουτε ενας μ@λ@κ@ς δεν μπορει να μοιρασει παιχνιδι απο το κεντρο και πανω!

και υστρα βλεπεις τις απειρου καλους ενεργειες ποδοσφαιριστων οπως ο Βυντρα :lol:, ο Τζιολης :lol:, ο Μορις και ο Νιλσον και σε πιανουν τα γελια....

μπο*ρδελο εντελως.

Ισως η πιο αθλια εμφανιση του Παναθηναϊκου φετος και απιστευτη κολοφαρδια που δεν φαγαμε γκολ.

Οχι οτι αν πιασουμε αποδοση παιζουμε φαναταστικη μπαλα, αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε.

Akatanomastos
13/02/2008, 23:07

ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες.με 0 αποδοση παιρνουν αποτελεσματα:rotflmao:

περα απο την πλακα οι παικτες μας ηταν πολυ λιγοι για ενα τοσο μεγαλο γηπεδο..
διαλυμενες γραμμες, κεντρο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επιθεση ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..

ευτυχως ο κουλος ηταν σε καλη μερα σημερα.

ΕΚΤΟς απο γκαλινοβιτσ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο πιτσιρικας Σιμαο μαζεψε τα αμαζευτα, και καραγκουνης χωρις δημιουργια ετρεξε πολυ κατα μηκος της μεσαιας γραμμης κυκλοφοροντας την μπαλα και καλυπτοντας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ηταν για φουντο, πιασαν αποδοση 3 το πολυ.

αυτος ο ποστιγκα ξερει μπαλα αλλα απο ορεξη 0.

alximistis
14/02/2008, 00:00
Ρε σεις καλά όλα αυτά αλλά ο παίκτης που έστειλε ο Αρουαμπαρένα για βρούβες ξέρει κανείς τι έχει τελικά; Τι έπαθε;;; Είδα το χτύπημα και φρίκαρα!!!

zoropatra
14/02/2008, 08:45
Ρε σεις καλά όλα αυτά αλλά ο παίκτης που έστειλε ο Αρουαμπαρένα για βρούβες ξέρει κανείς τι έχει τελικά; Τι έπαθε;;; Είδα το χτύπημα και φρίκαρα!!!

στο σπορ εφεμ ακουσα οτι επαθε διασηση αλλα οχι κατι παραπανω!!!!ρε μαλα τον ειδες πως επεσε?
οταν επεφτε ειχε παραλυσει!!!!:eek: :eek: :eek:

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 09:03
μικρή διάσειση και μερική αμνησία... κάτι όπως έπαθε και ο Μάχο... πωπω φίλε λέω πάει σκοτώθηκε... πως έσκασε έτσι κάτω;

Για την ΑΕΚ τα γνωστά... τουρλουμπούκι μπάλα , με πάθος αλλά χωρίς καμία οργάνωση... τουλάχιστον είχαν μια δύο καλές αναπτύξεις.

Ερώτηση....

ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΛΑΝΚΟ

Γιατί επιμένουν και το έχουν το παληκάρι εκτός;
Γιατί ο Λύμπε έπαιζε ενώ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του και συνέχεια ξάπλωνε κάτω;

Ενώ βλέπεις πως Καλόν και Μπλάνκο έκαναν μια άμυνα των Ισπανών ανω κάτω, γιατί τους βάζεις μέσα στο 70-80; Συνήθειες Μπάγιεβιτς αποκτήσαμε;

Η άμυνα πέραν του Παπασταθόπουλου (αυτός θα φύγει ... να το θυμάστε αυτό!) ενας βούρκος τελματωμένος. Ο Αρουαμπαρένα σκέφτεται απο τώρα να φύγει... το έδειξε και με τις δηλώσεις του άλλωστε.
Ο Ρίμπο πάρα πολύ βαρρύς πλέον... πως το έχασε μπροστά στο τέρμα ρε;

Η κακοποίηση του ποδοσφαίρου χθες ... τόσο απο την ΑΕΚ... όσο και απο την Χετάφε που ότι και να λένε δεν νομίζω να είναι καλύτερη του ΑΡΗ ή του Αστέρα Τρίπολης εδώ.

Κρίμα... άλλη μια χρονιά χαμένη. Και χωρίς μέλλον , μιας και ελάχιστοι αξίζουν και μπορούν να μείνουν.

Για τον ΠΑΟ...

Ωραίες οι ανοιχτές άμυνες κύριε Πεσέιρο;... απορώ βέβαια αυτός ο Νάβο πως έχανε τις ευκαιρίες έτσι και δεν σας έκανε ναυάγιο στο μουράγιο.
Ρε πορτογαλικό τρομπόνι... πόσο καλύτερος ήταν ο Καραγκούνης αντί μιας συμμετοχής του Νίνη;
Τράβαγε σούτ και του έστειλαν τον λογαριασμό για τους σπασμένους προβολείς του σταδίου πριν να φύγει;

Αλλά είναι και οι Σκωτζέδοι δικαιωματικά ιδιοκτήτες του τίτλου loosers... αλλιώς σε τόσες μπαλιές που χαρίσε στην άμυνα την μια ο Γκούμας, την άλλη ο Τζιώλης νομίζω, αν ήταν κανάς Ντρογκμπα΄, θα σας είχε κάνει ελβετική γραβιέρα.

Για τον ΟΣΦΠ...

Μην γελάτε εσείς... σας βλέπω και λίγο ντεφορμέ και δεν θέλει και πολύ η Τσέλσι να κάνει ασέλγειες σε δαφνοστεφανωμένους εφήβους.

Gandalf

mats8282
14/02/2008, 10:22
Εμενα παντως χθες σε γενικες γραμμες μου αρεσε το παιχνιδι της ΑΕΚ αλλα οι λαθος επιλογες ενως υπηρεσιακου κοουτς δεν μας αφησαν να κανουμε κατι καλυτερο...

Αλλα και παλι καλυτερα παιξαμε απο οτι με τον Ισπανο....Υπηρχε συστημα επιτελους.....

Τα ασχημα

Κατα την γνωμη μου ομως ο Λυμπε δεν επρεπε να ξεκινησει ως μοναδικος φουνταριστος σε συστημα αντεπιθεσεων...Ριμπο πρεπει να ειναι πισω απο 2 επιθετικους....Σαν επιτελικος μεσος και δευτερος φορ ειναι πολυ αργος για αντεπιθεσεις ειδικα σε συνδυασμο με Λυμπε....Μεγαλη αποτυχια αποδειχτηκε η αλλαγη του Μανου...Θα προτιμουσα Ραμος σαν δεξι χαφ ή τον Καλλον....Δυο παιχτες εμπειροι δεν ειχαν καλη αποδοση,ο Ζηκος και ο Αραουμπαρενα...Μαντουκα και Παππας δεν βοηθησαν αρκετα ειδικα ο δευτερος....Η αντιδραση της original στο γκολ που φαγαμε....

Τα καλα
ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΣΤΗΜΑ,4-5-1 και 4-4-2 στο τελος.Σε μια ενδεκαδα που δεν θυμαμαι να επαιξε απο την αρχη αλλη φορα με αυτη την συνθεση.

Ο Νσαλιβα σαν δεξι μπακ δεν ηταν ασχημος και πιστευω οτι μπορει να παιξει σε μια θεση σχετικα αγνωστη σε αυτον σε βαθος χρονου με επιτυχια...Ειναι αρκετα γρηγορος,στριβει ευκολα,εχει αλμα και εχει τριπλα οταν ανεβαινει...Αν και εκανε χοντρη πατατα στο γκολ που φαγαμε...

Παπασταθοπουλος και Δελλας ειναι εγγυηση...

Καλον και Μπλανκο ανακατεψαν την αντιπαλη αμυνα και ιδιαιτερα ο Καλον μπηκε με τρελη ψυχολογια.Ο Μπλανκο πρεπει να ξεκιναει βασικος και αναντικαταστατος....

Ο Καφες ηταν γλυκος με καλο καιμακι...

Η αντιδραση στο γεια σας πελατες της original του υπολοιπου γηπεδου....

Τελος να παραθεσω για το τελος δηλωση του Φερερ στην "Diario de Mallorca" απο το www.contra.gr

"Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος".

Κ.Φερερ αφου δεν εκτιμας τους παικτες σου και δεν πιστευεις σε αυτους ζητας μεγαλυτερο μπατζετ και αμα δεν υπαρχει πας σπιτι σου.Δεν καθεσαι να κλαιγεσαι...Βγαινεις και το λες απο την αρχη...

Εγω κυριοι ειμαι ο Φερερ,πρωην προπονητης της Μπαρτσελονα και μπλα μπλα.Δεν μου δινουν το μπατζετ που θελω ή μου ειχανε υποσχεθει και επειδη ενας προπονητης σαν και εμενα δεν μπορει να οδηγει ποδηλατο φευγω και δεν κοροιδευω τους παικτες μου,την διοικηση και τους φιλαθλους με δηλωσεις για πρωταθλημα.Στο οποιο δεν πιστευω οτι μπορω με αυτο το υλικο να κατακτησω.-

Και δεν θα σου ελεγε κανενας τιποτα.Καθαρα και ξαστερα.Οπως κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν αντιμιλησε στον Σαντος που ειπε δεν εχω καλο υλικο αλλα θα παλεψουμε ολοι μαζι και οτι κανουμε.

el_hymador
14/02/2008, 10:35
Εχει δικιο ο Gandalf για τον Πεσεϊρο..

Δεν τον θεωρω κακο προπονητη (ουτε και μυστη της στρατηγικης βεβαια) αλλα αυτο το πραγμα με το rotation εχει κουρασει.

Και για ποιο rotation μιλαμε οταν π.χ. ο Νινης ειναι στην απεξω;

Ναι οκ να δινεις συμμετοχη σε ολους, αλλα δεν μπορεις να παρουσιαζεις μια διαφορετικη ενδεκαδα καθε φορα....μονο Σαλπιγγιδης και Γκουμας ειναι οι σταθεροι, ολοι οι αλλοι (ελεω και τραυματισμων & αγωνιστικων υποχρεωσεων) αλλαζουν.

Βυντρα , Μορις , Τζιολης καλυτερα να μην συμπεριλαμβανονται στις αποστολες ρε γαμοτο! παρτε τεσσερα πιτσιρικια απο τα τσικο και βαλτε τα μεσα αντι για αυτους.

Οι τυποι ειναι αμπαλοι.

Δεν λειτουργησε τιποτα εχθες...πηγαιναν να κατεβασουν την μπαλα και την γυρναγαν πισω! στις μισες περιπτωσεις την πουλαγαν για πλακα και η αμυνα ηταν για τα γελια.

Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη και δεν μπορεις να βασιζεις το παιχνιδι σου στο να βρεις τον Σαλπιγγιδη απο μπαλιες καμιναδες τριαντα + μετρων.

ουτε τα χαφ παιξανε εχθες....μεχρι το κεντρο και μετα γιομα....

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 10:51
ειδικά στην τελευταία δήλωση σου προσθέτω οτι πέρα απο το οτι δεν είπε τίποτα, βιάστηκε να διώξει τον Τσιρίλο , που μπορεί να μην ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά αν μη τι άλλο είχε πάθος και δίπλα σε Παπ και Δέλλα θα ήταν σημαντική προσθήκη. Γενικά έκανε λάθη.

Τον ευχαριστούμε λοιπόν κυρίως για την πορεία του CH.L. εν έτος 2006-2007 και όσα τέλος πάντων καλά μας έδωσε, και του ευχόμαστε καλή τύχη εκει που θα συνεχίσει. Για εμάς πλέον είναι παρελθόν.

Για το θέμα ΑΕΚ τα είπα και πιο πάνω.

Να πω και εγώ την κωλ... έ συγνώμη.... την γνώμη μου , όπως όλοι για το τι μέλλει γεννέσθαι.

1. προπονητή μόνο μέσα απο την ΑΕΚ... αδιάφορο αν είναι Μανωλάς (καλύτερα) ή Σαβέφσκι ή και οι δύο. Θέλουμε κάποιον να ξέρει την Ελλάδα και συνάμα το τι εστί ΑΕΚ.

2. Ξεκαθάρισμα του ρόστερ. 32 παίκτες είναι πολλοί... πάρα πολλοί. Οι κάποιας ηλικίας (άνω των 33) να αρχίσουν να μετέχουν λιγότερο και να παίρνουν θέση οι νεότεροι αλλά και οι ικανότεροι.
Η ΑΕΚ πρέπει να έχει μέλλον και αν είναι δυνατόν , όσο περισσότερο Ελληνικό και λιγότερο ξένο.

3. Ξεκαθάρισμα διοικητικής εικόνας. Ο Ντέμης πρέπει να γίνει κ.Νικολαϊδής και να αρχίζει να εμπνέει και λίγο σεβασμό. Ή παίκτης θα είσαι ή πρόεδρος... και δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους.
Αν δεν μπορεί να το κάνει, τον ευχαριστούμε και αυτόν και μάλλον θα πρέπει οι μέτοχοι να σκεφτούν κάτι άλλο. ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ... κοράκια δεν θέλουμε... που ήταν το 2004 ο κύριος αυτός; Θέλουμε κάτι σε στύλ Δρόσσου που έχει πάρει την ΑΕΚ στο basket και με τα ψέμματα την έχει φέρει σε θέση playoff. Φαντάσου δηλαδή να τον υποστήριζε περισσότερο και ο κόσμος!!!

4. Υποδομές... τα χέρια στις τσέπες κύριοι... εντάξει ΠΑΕ είσαστε αλλά για να σας αποδώσει κέρδος πρέπει να επενδύσετε σιγά-σιγά...το ΟΑΚΑ είναι νεκροταφείο... δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Για να μην μιλήσουμε για προπονητικό κέντρο καλύτερα. Πιο καλά θα ήταν για εκείνους να έπαιζαν σε 5Χ5.

5. Κόσμος... ΤΕΡΜΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ. Οποιος αγαπάει την ομάδα ας το δείξει με τον τροπο του. Αν δεν του αρέσει κάτι , ας το δείξει κόσμια. Η διχόνοια μόνο τους άλλους ευννοεί. Εδώ παραδέχομαι και τους γαύρους που πάνω απο όλα βάζουν την ομάδα τους. Η original θα πρέπει επιτέλους να αποδεχτεί οτι έτσι δεν βοηθάει αλλά καταστρέφει. Η Ν.Φιλαδέλφια και να ήθελε η επίσημη ΑΕΚ να κάνει γήπεδο.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!.... Συμβούλιο επικρατείας, κάτοικοι, κράτος... κανείς δεν την θέλει εκεί. Πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να δώσει τρελά ποσά για γήπεδο που δύσκολα θα αυτο-συντηρηθεί!!! Καλές οι ρομαντικές εποχές... και εγώ θα γούσταρα γήπεδο εκεί.... αλλά όταν δεν έχει παιχνίδια, με τι πηγές θα συντηρείται; Την στιγμή που ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχουν απολαβές απο έμμεσες πηγές εσόδων , πέριξ του γηπέδου; Γιατί να είμαστε μικρότεροι;

Δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ, μιας και με παιδιά που έχω μιλήσει ακόμα και μέσα απο την Original, πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος είναι. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι , βάσει τίτλων , η τρίτη ομάδα στην χώρα, αλλά βάσει πάθους και καρδιάς για εμάς είναι και θα είναι πάντα πρώτη.

Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τέτοιο σπασμένο ηθικό απο παίκτες μέσα στο γήπεδο. Ο Φερέρ δεν έφυγε για τα αποτελέσματα... Ο Σάντος είχε χειρότερα.... έφυγε γιατί έμαθε στους παίκτες να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό δεν το ανέχεται κανένας ΑΕΚτζής.

Στο goal του Μπλάνκο χθες... αν κάποιος έβλεπε τα πρόσωπα των φιλάθλων κυρίως θα έβλεπε πολύ ξέσπασμα.... μα πάρα πολύ ξέσπασμα.

Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς, οτι δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα , αλλά το να βλέπω μπάλα, κάποιοι κορόιδευαν.. κάποιοι μειδίαζαν. Η αλήθεια είναι όμως αυτή.

Δείξτε μου εναν ΑΕΚτζή που θα ήθελε σήμερα με αυτή την ομάδα να πάρει εσωτερική κούπα με αυτή την εικόνα. Μπορείτε;

Gandalf

kalgeorge
14/02/2008, 11:19

Δείξτε μου εναν ΑΕΚτζή που θα ήθελε σήμερα με αυτή την ομάδα να πάρει εσωτερική κούπα με αυτή την εικόνα. Μπορείτε;

Gandalf

deixe mas enan pou na min thelei tin koupa....eidika meta apo tosa xronia :wave2:

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 11:28
kalgeorge...

οχι έτσι!... μόνο κάτι κολλημένοι και χωρίς ζωή άνθρωποι που θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι σκοπός της ζωής τους και πρέπει με κάθε κόστος οπως και να έχει να είναι δικό τους. Οι υπόλοιποι πρώτα θέλουν να βλέπουν μπάλα και να το ευχαριστιούνται ... να παίρνουν μια δόση ψευδαίσθησης περηφάνειας ρε παιδί μου που η ομάδα τους παίζει ωραία μπάλα και μετά να ασχολούνται με έπαθλα.

Γενικά πρέπει να κατανοήσουμε πως το ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους είναι θέαμα και ευχαρίστηση. Ούτε πληρωνόμαστε, ούτε γινόμαστε καλύτεροι με ενα κύπελο. Αντίθετα ενα καλό παιχνίδι μας δίνει μια στιγμιαία ευχαρίστηση θεάματος και μια ψευδαίσθηση αν θέλεις οτι υποστηρίζουμε μια ομάδα που έχει μια "α" ποδοσφαιρική ποιότητα και αξία.

Όταν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο , ούτε βία θα έχουμε... ούτε παράγκες .. .ούτε τίποτα.

Gandalf

mats8282
14/02/2008, 11:32
Εμενα....Δεν με χαλαει η κουπα αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος για εμενα...Για τον Ντεμη και την original κτλ εχει γινει...Εγω θελω να δω μπαλα...Θελω να δω παιχτες ικανους...Σχεδιασμο,ταλεντα απο τα τσικο και τα τοπικα να ανεβαινουν...Ενα ΟΑΚΑ(ή οποιο αλλο) με 35,000-40,000 κοσμο σε καθε ματς...

Και πιστεψε με αυτο θα γινει οταν δει ο κοσμος μπαλα.Οχι αμα παρει την κουπα και βασιλευει στους τυφλους ο μονοφθαλμος.

Δηλαδη ο ΟΣΦΠ που εχει παρει τοσα πρωταθληματα γιατι δεν γεμιζει ο κοσμος το γηπεδο καθε αγωνιστικη?Ο ΠΑΟ γιατι εχει στις κερκιδες μονο τους κυνηγους που πυροβολανε τον Καραγκουνη και τον Ν'Ντοι μολις τους μαρκαρει καποιος?

Δεν εχουν κοσμο?Εδω μιλανε οι προεδροι για τα εκατομμυρια των ηρωικων οπαδων.....

kalgeorge
14/02/2008, 11:36
kalgeorge...

οχι έτσι!... μόνο κάτι κολλημένοι και χωρίς ζωή άνθρωποι που θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι σκοπός της ζωής τους και πρέπει με κάθε κόστος οπως και να έχει να είναι δικό τους. Οι υπόλοιποι πρώτα θέλουν να βλέπουν μπάλα και να το ευχαριστιούνται ... να παίρνουν μια δόση ψευδαίσθησης περηφάνειας ρε παιδί μου που η ομάδα τους παίζει ωραία μπάλα και μετά να ασχολούνται με έπαθλα.

Γενικά πρέπει να κατανοήσουμε πως το ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους είναι θέαμα και ευχαρίστηση. Ούτε πληρωνόμαστε, ούτε γινόμαστε καλύτεροι με ενα κύπελο. Αντίθετα ενα καλό παιχνίδι μας δίνει μια στιγμιαία ευχαρίστηση θεάματος και μια ψευδαίσθηση αν θέλεις οτι υποστηρίζουμε μια ομάδα που έχει μια "α" ποδοσφαιρική ποιότητα και αξία.

Όταν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο , ούτε βία θα έχουμε... ούτε παράγκες .. .ούτε τίποτα.

Gandalf

diladi an peis.....terma i malakies...xekinaw sxediasmo sovaro tou xronou...alla twra tha parw prwtathlima kai as paizw tin xeiroteri bala apo oles tis omades....tha se xalasei??'
tha to dwseis pisw diladi to prwtathlima??
xaxaaxx re ti akoume :)

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 11:44
να με χαλάσει;.... οχι...
να με "φτιάξει";... πάλι οχι...

Αυτό δεν μπορείτε να κατανοήσετε όσοι δεν είσαστε μάλλον ΑΕΚ. το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός όπως είπα... είναι απλά η επιβράβευση όταν παίζεις μπάλα. Αλλιώς για να το πάρεις χωρίς να παίζεις, κάτι άλλο θα έχει μεσολαβήσει.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν κάποιες παρωπίδες, για να γίνει κατανοητό.

gandalf

el_hymador
14/02/2008, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
diladi an peis.....terma i malakies...xekinaw sxediasmo sovaro tou xronou...alla twra tha parw prwtathlima kai as paizw tin xeiroteri bala apo oles tis omades....tha se xalasei??'
tha to dwseis pisw diladi to prwtathlima??
xaxaaxx re ti akoume :)

ομοιως το εχω γραμμενο το πρωταθλημα και το κυπελλο και ολα τα τροπαια...

μου αρκει να παιζει καλα η ομαδα μου και ολα τα αλλα αν ειναι να ρθουν, καλωε\ς να ερθουν.

αν υπηρχε ενα διαφορετικης ποιοτητας πρωταθλημα στην Ελλαδα, οπου η καλη μπαλα επιβραβευεται με τιτλους και αποτελει το μοναδικο κριτηριο για την αναδειξη του πρωταθλητη-κυπελλουχου κτλ-κτλ οκ... στην Ελλαδα δεν αρκει να παιζεις την καλυτερη μπαλα ομως για να παρεις πρωταθλημα....ειναι σημαντικοτερες αλλες μεθοδευσεις κατα πως φαινεται.

για αυτο και στο μονο που δινω σημασια ειναι η Ευρωπη.

συμφωνω 100% με τα λεγομενα του Kalgeorge

CIRUS
14/02/2008, 11:49
γαμώ τις ασίστ έδωσε ο ενσαλίβα χθες στο πρώτο γκολ της χετάφε, ρε το κατσίκι τι διώξιμο ήταν αυτό, ευτυχώς που τα καταφέρατε έστω και στο τέλος να ισοφαρίσετε. από εμφάνιση δεν είσασταν χάλια αλλά ούτε και πολύ καλοι, τα είπατε και παραπάνω.

ο βάζελος ήταν χάλια μαύρα δεν βλεπόταν αφού έκανα ζάπινκ γιατί βαριόμουν να βλέπω, ευτυχώς ακόμα και με αυτή την εμφάνιση ο θεός ξέρει μόνο πως την πήραν και αυτοί την ισοπαλία οπότε με 2 ισοπαλίες (αεκάκι,βαζελος) τα πήγαμε σχετικά καλά στα αποτελέσματα γιατί για θέαμα Γ2μησέ τα και άφησε τα.

υ.γ. : ρε παιδιά αυτό τον Νίνη γιατί στο π@@τσο δεν τον βάζει ο ηλίθιος, έχει πολλούς τέτοιους παίχτες ο βάζελος????? τι σκατα παίζει με αυτόν??? τραυματίας δεν είναι πάντως από όσο ξέρω. είναι και κρίμα ένα τόσο ανερχόμενο ταλέντο (και με ήθος που σπάνια βλέπεις) να βρίσκεται παραγκωνισμένο τη στιγμή που δεν υπάρχει καν καλύτερος του που παίζει στη θέση του. ρε γαμώτο και άσχετος τελείως να είσαι φαίνεται από μακρια οτι αυτό το παιδί έχει ταλέντο!!!!

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 11:55
Κάτσε να δείς που θα πουληθεί ο Νίνης (αλά Γκέκα) και θα παίξει μια μπαλάρα που θα βγάζει μάτια...

Εκεί να δούμε τι θα λέει ο Τζίγγερ πάλι που θα ψάχνει εκ νέου μέσους για τον κάθε προπονητή που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα αδιαφορώντας για το τι βγαίνει απο τις δικές του ακαδημίες.

Gandalf

vangelis 64
14/02/2008, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Τωρα το ειδα αυτο....

Νικοπολιδης=το καλυτερο τερμα στην Ελλαδα με διαφορα εχει δωσει πολλους βαθμους στον ΟΣΦΠ

Αντζας καλος στο μαρκαρισμα και πολυ καλυτερος στον αερα απο τον δικο μας μικρο

Τοροσιδης ταλεντο,<<πολυθεσιτης>> και πολυ τρεξιμο

Στολτιδης αδικηθηκε σαν καθαρος κοφτης τοσα χρονια να σκαει στο τρεξιμο.Πολυ καλα τελειωματα με ποδια και κεφαλι,μαρκαρισμα κτλ

Τζορτζεβιτς ειναι σταθερη αξια αν και φυσικα τον εχουνε παρει τα χρονια παραμενει ακρως υπολογισιμος αντιπαλος...

Λουα Λουα και Γκαλετι στον κενο χωρο και στην τριπλα,ειδικα ο δευτερος

Νταρκο killer ποδια και κεφαλι

Ο Μπελουτσι θα δειξει... Καμμία αντίρρηση για τον Νικοπολίδη.Πράγματι είναι λίρα εκατό ο άνθρωπος.Μην ξεχνάς όμως ότι είναι 36 και αυτή η πείρα τον βοηθάει τα μέγιστα.
Μην ξεχνάς επίσης τα γκολ που έχει φάει όρθιος καθώς και τίς γκέλες του που προσωπικά τα θεωρώ ανθρώπινα.Είναι παιχταράς,τέλος.
Η ένστασή μου είναι για τον Μορέτο που πιστεύω τον έχουμε κρίνει ΜΟΝΟ από τα λάθη του.Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θ' ανέβει κι άλλο.
Το ίδιο ισχύει και για τον Άντζα που είναι 32( ; )Μην τον συγκρίνεις με τον Παπασταθόπουλο,είναι άδικο.
Γκαλέτι...ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός.Γρήγορος,πανέξυπνος,μπαλαδόρος.

Από κει και πέρα,οι έχοντες δύναμη και ταχύτητα ξεχωρίζουν στα μάτια μας.Και ξεχωρίζουν γιατί παίρνουν πολλές μπάλες,φαίνονται μέσα στο γήπεδο.
Κλασσικό παράδειγμα ο Τζόρτζεβιτς.Σε περιγραφή πρόσφατου παιχνιδιού άκουσα ότι είναι ο πρώτος σε ασσίστ!:eyepop: Ποιός;Ο παίχτης με μια από τίς χειρότερες μεταβιβάσεις στο πρωτάθλημα,πολλές λάθος πάσες,καθόλου φαντασία αλλά....τρέξιμο,πολύ τρέξιμο φίλε μου.
Παρόμοια και η κατάσταση τού Στολτίδη.Τέρας δύναμης και αντοχής.Τον περνάς και πάλι μπροστά σου είναι.Όσο για τα τελειώματά του(σουτ)που λες,είναι..κλείνω τα μάτια και πυροβολάω.Και για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω πως είναι άσχετος,θυμήσου όμως πόσες μπάλες έχουν χαθεί από το γήπεδο μετά από δικά του σουτ.
Αν σού αρέσουν τα μακρινά σουτ(εμένα πάρα πολύ)δες καμμιά φάση από γερμανικό πρωτάθλημα,θα πάθεις πλάκα.
Τοροσίδης...ένα καλό εργαλείο και τίποτα παραπάνω.Από ταλέντα βρωμάει ο τόπος στην Ελλάδα άλλωστε.Δεν λέω ότι έχουμε κάτι καλύτερο στην ΑΕΚ αλλά ξέρω δεκάδες ποδοσφαιστές που κάνουν αυτό που κάνει ο Τοροσίδης.
Κοβάσεβιτς.Μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά....κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί.Είναι πλέον βαρύς και τον σώζει η εξυπνάδα και η πείρα του.Θεωρώ ότι ο Λυμπερόπουλος κάνει πολλά παραπάνω στο γήπεδο.
Λούα Λούα....χρόνια είχα να δω τόσο άμπαλο ποδοσφαιριστή!Τα καλάμια,τα γόνατα και οι αστράγαλοί του είναι γεμάτα σημάδια από τίς μπάλες που έχει σκάσει.:lol: Πάσα μηδέν,ευστροφία για κλάμματα,τοποθετήσεις άσ'τα να πάνε.....αλλά όπως είπαμε και πριν,φοβερή φυσική κατάσταση και σχεδόν άπαιχτος στο "ένας μ' έναν"(κάτω από προϋποθέσεις.)όπως είπες.:wave2:

kalgeorge
14/02/2008, 12:08
να με χαλάσει;.... οχι...
να με "φτιάξει";... πάλι οχι...

Αυτό δεν μπορείτε να κατανοήσετε όσοι δεν είσαστε μάλλον ΑΕΚ. το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός όπως είπα... είναι απλά η επιβράβευση όταν παίζεις μπάλα. Αλλιώς για να το πάρεις χωρίς να παίζεις, κάτι άλλο θα έχει μεσολαβήσει.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φύγουν κάποιες παρωπίδες, για να γίνει κατανοητό.

gandalf

isws epeidi kapoioi exoume sinithisei se titlous kai mas xalaei an den pairnoume...
alloi pali ....oxi :)

el_hymador
14/02/2008, 12:08
Κάτσε να δείς που θα πουληθεί ο Νίνης (αλά Γκέκα) και θα παίξει μια μπαλάρα που θα βγάζει μάτια...

Εκεί να δούμε τι θα λέει ο Τζίγγερ πάλι που θα ψάχνει εκ νέου μέσους για τον κάθε προπονητή που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα αδιαφορώντας για το τι βγαίνει απο τις δικές του ακαδημίες.

Gandalf

για αυτο λεω ΠΕΚ!!! ποσο χειροτερα δηλαδη μπορει να γινουν τα πραγματα;;!!

εχουμε ξεπουλησει ενα ροστερ που αποτελεσε το 80%(και βαλε) της ομαδος που σηκωσε του Euro 04

και εχουμε παρει τοσα παλτα που η καρνταρομπα μας ειναι η μεγαλυτερη της Ευρωπης....ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο χρηματα σπαταληθηκαν βλακωδως για παικτες οπως ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ενα καρο αλλοι αμπαλοι και ασχετοι σου ανεβαινει η πιεση.

Βλακεια και ανικανοτητα ειναι οι ιδιοτητες που χαρακτηριζουν την διοικηση μας. Ειναι το βασικο προβλημα μας τα τελευταια χρονια και ολες οι μ@λ@κιες απο εκει εκπορευονται!!

Υποστηριζω Παναθηναϊκο, αλλα με αυτη την διοικηση ουτε γηπεδο θα παω, ουτε περιμενω να γινει οτιδηποτε θετικο στα επομενα χρονια...χαλια μαυρα!

kalgeorge
14/02/2008, 12:11

εχουμε ξεπουλησει ενα ροστερ που αποτελεσε το 80%(και βαλε) της ομαδος που σηκωσε του Euro 04

ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο χρηματα σπαταληθηκαν βλακωδως για παικτες οπως ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ενα καρο αλλοι αμπαλοι και ασχετοι σου ανεβαινει η πιεση.

!

re kwsta plaka kaneis?' kai den anaferomai mono se sena twra, giati to exw xanakousei auto....
vlakia itan to na fereis ton conseisao kai ton biskan???
diladi tha mas trelanete teliews???

gia prwti fora epitelous o panathinaikos evale lefta kai efere anagnwrismenous paixtes...oi opoioi gai DIAFOROUS logous den vgikan....kai leme oti ekane vlakia????

re imarton
fernei .....kanei vlakies
den fernei...pali kanei vlakies

re gia peite mas kai mas ti prepei akrivws na kanei telika giati berdeutikame :confused: :confused:

irinia
14/02/2008, 12:23

και εχουμε παρει τοσα παλτα που η καρνταρομπα μας ειναι η μεγαλυτερη της Ευρωπης....ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο χρηματα σπαταληθηκαν βλακωδως για παικτες οπως ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ενα καρο αλλοι αμπαλοι και ασχετοι σου ανεβαινει η πιεση.

Βλακεια και ανικανοτητα ειναι οι ιδιοτητες που χαρακτηριζουν την διοικηση μας. Ειναι το βασικο προβλημα μας τα τελευταια χρονια και ολες οι μ@λ@κιες απο εκει εκπορευονται!!

Υποστηριζω Παναθηναϊκο, αλλα με αυτη την διοικηση ουτε γηπεδο θα παω, ουτε περιμενω να γινει οτιδηποτε θετικο στα επομενα χρονια...χαλια μαυρα!

Αυτό με τα ποσοστά,
για ξαναρίξτο μια ματιά.

:wave2:

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 12:26
στο θέμα γενικά παικτών και ομάδος είμαι με τον el hymador.

Άλλο ικανός παίκτης και άλλο κατάλληλος για την ομάδα σου. Ο Μπίσκαν καλός για τα Ελληνικά δεδομένα παίκτης , αλλά αργός όπως και η περισσότερη άμυνα του ΠΑΟ τότε.

Για τον Κονσεισάο... απλά έκατσε... η μόνη περίπτωση νομίζω.

Αντίθετα δες τι γίνεται με τον Καλόν στην ΑΕΚ... αυτός θα παίξει μπάλα για ενα και μόνο λόγο.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ και να πάει έξω. Η Ελλάδα είναι η είσοδος στην Ευρώπη για αυτόν. Ας μην ξεχνάμε οτι μπάλα ξέρει... αρκεί να θυμηθεί τα πατήματα του. Είναι όφελος για την ΑΕΚ όσο μπορεί να τον εκμεταλευθεί σαν παίκτη.

Το ίδιο και με τον ΠΑΟ... ο Μανούτσο ρε παιδιά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής; Αν είχε ο Ντου είναι πολύ καλύτερος του;

Στον ΟΣΦΠ δεν έχουν παλτά νομίζετε;... εκείνος ο Μπράβο και ο Σέζαρ τι νομίζετε οτι είναι;

Gandalf

kalgeorge
14/02/2008, 12:28
στο θέμα γενικά παικτών και ομάδος είμαι με τον el hymador.

Άλλο ικανός παίκτης και άλλο κατάλληλος για την ομάδα σου. Ο Μπίσκαν καλός για τα Ελληνικά δεδομένα παίκτης , αλλά αργός όπως και η περισσότερη άμυνα του ΠΑΟ τότε.

Για τον Κονσεισάο... απλά έκατσε... η μόνη περίπτωση νομίζω.

Αντίθετα δες τι γίνεται με τον Καλόν στην ΑΕΚ... αυτός θα παίξει μπάλα για ενα και μόνο λόγο.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ και να πάει έξω. Η Ελλάδα είναι η είσοδος στην Ευρώπη για αυτόν. Ας μην ξεχνάμε οτι μπάλα ξέρει... αρκεί να θυμηθεί τα πατήματα του. Είναι όφελος για την ΑΕΚ όσο μπορεί να τον εκμεταλευθεί σαν παίκτη.

Το ίδιο και με τον ΠΑΟ... ο Μανούτσο ρε παιδιά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής; Αν είχε ο Ντου είναι πολύ καλύτερος του;

Στον ΟΣΦΠ δεν έχουν παλτά νομίζετε;... εκείνος ο Μπράβο και ο Σέζαρ τι νομίζετε οτι είναι;

Gandalf

o biskan argos?:confused:
kala ok, oti peite...:)
apla upenthimizw oti otan irthe o biskan ton evalan na paizei STOPER pou elege oti DEN KSEREI o anthrwpos
emeis omws...ekei.....

kai ekane olo malakies
kai eixe ektethei me apotelesma na arxisoun oi mourmoures apo tous proponites exedras
kai otan epitelous epaixe stin thesi tou,. epaixe poly kala
apla sunepese meta me tis aparadektes emfaniseis tou panathinaikou, kai etsi ton pire i bala

alximistis
14/02/2008, 12:52
Παίδες μόλις έμαθα μία άκρως ΤΡΕΛΛΗ πληροφορία και ΕΛΠΙΖΩ είτε πως είναι φάρσα είτε πως ΔΕΝ ισχύει με τίποτα!!!!! Πραγματικά ΕΛΠΙΖΩ να είναι μπούρδα!!!

Υπάρχει λέει συνενόηση και επαφές ΑΕΚ με... Μπάγιεβιτς!!!!
Ας μου πει κάποιος ότι είναι μούφα!!!!!!

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 13:03
καρά-μούφα... κάποιος σου έκανε πλάκα.

1. Ο Ντέμης δεν τα πάει καλά με τον Σέρβο.
2. Ο Σέρβος έχει 2ετες συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και έχει τρελή αποδοχή εκεί πάνω , συν το οτι έχει τους παίκτες που θέλει και όπως τους θέλει.
3. ο εγωισμός του Σέρβου δεν νομίζω να τον αφήσει να ξαναπεράσει τα ίδια στην ΑΕΚ.
4. Η αγάπη του Ντούσαν για την ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει, μιας και δεν θέλει να διαχωρίσει τον κόσμο της. Για όσους τον γνώριζαν είχε μια μεγάλη σημαία του δικέφαλου που είχε σε ειδικό χώρο στο σπίτι του.

Οπότε άστο... κάποιος σε δουλεύει ή μεταδίδει φήμες για να κάνει "ντόρο".

Gandalf

vangelis 64
14/02/2008, 13:04
Παίδες μόλις έμαθα μία άκρως ΤΡΕΛΛΗ πληροφορία και ΕΛΠΙΖΩ είτε πως είναι φάρσα είτε πως ΔΕΝ ισχύει με τίποτα!!!!! Πραγματικά ΕΛΠΙΖΩ να είναι μπούρδα!!!

Ας μου πει κάποιος ότι είναι μούφα!!!!!! Μούφα θα είναι αλλά πες μου εσύ έναν προπονητή που θα σού άρεσε να έχει η ΑΕΚ.
Όλοι τον βρίζαν τον Μπάγεβιτς τότε γιατί κοίταξε τη δουλειά του.Προτίμησε τον Κόκκαλη από τον Τροχανά.Μάσ'τα.
Με πείραξε κι εμένα αλλά δεν τού έδωσα κανένα άδικο.Όπως αισθάνθηκα περηφάνεια με τον Ντέμη να πανηγυρίζει δείχνοντας τον δικέφαλο στον ώμο.
Αλλά εγώ κι εσύ Στέλιο μου είμαστε οπαδοί.Και η ομάδα μας μια εταιρεία και το ποδόσφαιρο επαγγελματικό.
Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ θα "θέλαμε" να έχουμε ΑΕΚτζή προπονητή(Μανωλάς-Σαβέφσκι)αδιαφορώντας για τίς ικανότητές τους στον πάγκο.Ή δεν είναι έτσι;

Και μη μού πεις για τον Λεμονή γιατί θα σού πω για τον Φυλακούρη.:lol: :lol: :wave2:

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 13:09
vangelis 64...

με την διαφορά οτι ο Μανωλάς έχει κάνει πολύ καλά πράγματα στις μικρές Εθνικές ομάδες. Χώρια που είναι μια φυσιογνωμία που πέρα απο το οτι είναι σημαία της ΑΕΚ εμπνέει σεβασμό σε φιλάθλους, παίκτες και αντιπάλους.

Θεωρώ προσωπικά οτι έιναι μια άριστη λύση για την ΑΕΚ, δεδομένου οτι γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει μέσα και έξω την ΑΕΚ και τον κόσμο της , αλλά γνωρίζει και το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω είναι οι σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις του με τον Νικολαϊδη.

Gandalf

alximistis
14/02/2008, 13:09
καρά-μούφα... κάποιος σου έκανε πλάκα.

1. Ο Ντέμης δεν τα πάει καλά με τον Σέρβο.
2. Ο Σέρβος έχει 2ετες συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και έχει τρελή αποδοχή εκεί πάνω , συν το οτι έχει τους παίκτες που θέλει και όπως τους θέλει.
3. ο εγωισμός του Σέρβου δεν νομίζω να τον αφήσει να ξαναπεράσει τα ίδια στην ΑΕΚ.
4. Η αγάπη του Ντούσαν για την ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει, μιας και δεν θέλει να διαχωρίσει τον κόσμο της. Για όσους τον γνώριζαν είχε μια μεγάλη σημαία του δικέφαλου που είχε σε ειδικό χώρο στο σπίτι του.

Οπότε άστο... κάποιος σε δουλεύει ή μεταδίδει φήμες για να κάνει "ντόρο".

Gandalf

Ευχαριστώ ρε μάγε!!! Με ηρέμησες ειλικρινά... :)

kalgeorge
14/02/2008, 13:13
aporiaaa........diladi an parete proponiti ton manwla i ton savefski....tha eiste ikanopoiimenoi??:confused: :confused:

alximistis
14/02/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μούφα θα είναι αλλά πες μου εσύ έναν προπονητή που θα σού άρεσε να έχει η ΑΕΚ.
Όλοι τον βρίζαν τον Μπάγεβιτς τότε γιατί κοίταξε τη δουλειά του.Προτίμησε τον Κόκκαλη από τον Τροχανά.Μάσ'τα.
Με πείραξε κι εμένα αλλά δεν τού έδωσα κανένα άδικο.Όπως αισθάνθηκα περηφάνεια με τον Ντέμη να πανηγυρίζει δείχνοντας τον δικέφαλο στον ώμο.
Αλλά εγώ κι εσύ Στέλιο μου είμαστε οπαδοί.Και η ομάδα μας μια εταιρεία και το ποδόσφαιρο επαγγελματικό.
Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ θα "θέλαμε" να έχουμε ΑΕΚτζή προπονητή(Μανωλάς-Σαβέφσκι)αδιαφορώντας για τίς ικανότητές τους στον πάγκο.Ή δεν είναι έτσι;

Και μη μού πεις για τον Λεμονή γιατί θα σού πω για τον Φυλακούρη.:lol: :lol: :wave2:

Για προπονητή που μου λες Βαγγέλη έχω κάποιους στο μυαλό μου αλλά δεν θα έρθουν είναι βέβαιο αυτό. Οπότε τι να σου πω ονόματα; Μαλακία.
Για τον Μπάγιεβιτς ΔΕΝ θέλω και ΔΕΝ πρέπειο να έρθει με τίποτα!!! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά. Βαγγέλη πόσο θα ξαναζεστάνεις μία σχέση; Έσπασε το γυαλί μία; ΟΚ το πάλεψες το ξαναπροσπάθησες. Δεν βγήκε πάλι; ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Προχωράμε!
Είναι το ίδιο πράγμα και με τον προπονητή. Δεν μπορεί μία ομάδα να κολλά με ένα όνομα επειδή τςη πήρε τρεις τίτλους. τελείωσε το θέμα! Άσε που έχει τρομερές έχθρες πια. Όχι Βαγγέλη με τίποτα.

alximistis
14/02/2008, 13:16
aporiaaa........diladi an parete proponiti ton manwla i ton savefski....tha eiste ikanopoiimenoi??:confused: :confused:

Εγώ όχι φιλαράκι. Όλα αυτά τα θεωρώ μεσωβέζικες λύσεις οι οποίες κάπου βελτιώνουν τα πράγματα αλλά δεν τα διορθώνου. Για μένα η λύση είναι μόνο μία. ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ!!! Τέρμα!!! Ένας προπονητής αρχιδάτος ο οποίος δεν θα πει μπούρδες και θα βάλει νέες βάσεις στην ομάδα.

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 13:33
Εγώ φίλε θα είμαι ικανοποιημένος ....

Τις περιόδους που έκανε κάτι η ΑΕΚ και πήρε και τίτλους ήταν με προπονητές εκ των έσω...

Μπάγιεβιτς, Ραβούσης , κτλ...

Ούτε χρόνος προσαρμογής, ούτε κατανόηση τι είναι ΑΕΚ και τι έχει σαν απωθημένα/στόχους κτλ.

Και αναρρωτιέμαι σαν φίλαθλος του που είσαι ΠΑΟ γιατί δεν το βλέπεις και εσύ, όταν με Κυράστα, κάνατε την καλύτερη πορεία που μπορώ να θυμηθώ στην Ευρώπη.

Gandalf

kalgeorge
14/02/2008, 13:39
alximisti mia xara ta les.

mage gai ena logo file mou.....giati autoi oi proponites einai gai tin ellada to poly....

egw den thelw na pairnw ena prwtathlima stin ellada kai meta terma
thelw epitelous na paixw bala kai otan paizw eurwpi na lew exw elpides na nikisw kai oxi na sumvivazomai me to na xasw me liga kai na pw....nai alla einai kaloi oi antipaloi

egw thelw na eimai kalyteros
`
giauto eimai megali omada :wave2:

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 13:43
μα ποιός είπε για πρωτάθλημα;

Σου μίλησα για πορεία που έκανες στην Ευρώπη που έχεις ξεχάσει πως είναι... Εκτός αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις τώρα.

Η ΑΕΚ έκανε καλές εμφανίσεις σε Ευρώπη αλλά πορείες (με την έννοια της 4αδας - 8αδας) έχει να κάνει απο την δεκαετία του 70 και του 90. Οπότε νομίζω οτι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα.

Και επαναλαμβάνω ειδικά για την ΑΕΚ με Μανωλά... δείτε την μικρή Εθνική που έφτασε με οδηγίες του. Όπως και να το κάνεις είναι ενα δείγμα.

Gandalf

kalgeorge
14/02/2008, 13:48

Σου μίλησα για πορεία που έκανες στην Ευρώπη που έχεις ξεχάσει πως είναι... Εκτός αν σε ικανοποιεί αυτό που βλέπεις τώρα.

Η ΑΕΚ έκανε καλές εμφανίσεις σε Ευρώπη αλλά πορείες (με την έννοια της 4αδας - 8αδας) έχει να κάνει απο την δεκαετία του 70 και του 90. Οπότε νομίζω οτι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα.

Και επαναλαμβάνω ειδικά για την ΑΕΚ με Μανωλά... δείτε την μικρή Εθνική που έφτασε με οδηγίες του. Όπως και να το κάνεις είναι ενα δείγμα.

Gandalf

poreia ekana kai me markarian
kai an thumasai me markarian i leoforos eixe na gnwrisei ita gia polyyyyy diastima

kalgeorge
14/02/2008, 13:48

Gandalf

oso gia ton manwla kai tin poreia tis ethnikis....diladi mipws emeis meta ton peseiro prepei na paroume ton Nioblia???
xaaxaxax....wraia epixeirimata provalete

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 13:54
ποιά πορεία ακριβώς έκανες με Μαρκαριάν και που , μπορεις να μου υπενθυμίσεις;... γιατί προσωπικά θυμάμαι κάτι 4αρες που εισπράξατε.

Όσο για τον Νιομπλια... εσύ μπορέι να γελάς, γιατί έτσι νομίζεις. Τα παιδιά πάλι της μικρής Εθνικής καθόλου δεν γέλαγαν φτάνοντας στον τελικό της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκαν αλλά με πολύ ... μα πολύ ψηλά το κεφάλι.
Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι τι νομίζει κάποιος πως κάνει ικανότερο ενα ξένο τεχνικό απο ενα Έλληνα... γιατί δεν ρωτάτε τους Ξανθιώτες; ... πέρασαν απο δεκάδες ξένους για να φτάσουν να κάνουν ωραία πράγματα τώρα.

ή την Λάρισσα με τον Δώνη!

Κάνουμε σαν τους ιθαγενείς με τις χάντρες όταν έρχονται ταβερνιάρηδες, λογιστές, και δεν ξέρω τι άλλο που ουσιαστικά έχουν αποτύχει στην Ευρώπη και περνιόνται για θεοί εδώ. Μόνο ένας κατάφερε να κάνει κάτι και αυτός είναι ο Ρεχάγκελ ... με την αφρόκρεμα όμως των Ελληνων παικτών.

Οι άλλοι ... ΟΛΟΙ... ΜΑ ΟΛΟΙ ... ΜΑ ΟΛΟΙ.. νύχτα έφυγαν!

Gandalf

kalgeorge
14/02/2008, 13:58
ποιά πορεία ακριβώς έκανες με Μαρκαριάν και που , μπορεις να μου υπενθυμίσεις;... γιατί προσωπικά θυμάμαι κάτι 4αρες που εισπράξατε.

Όσο για τον Νιομπλια... εσύ μπορέι να γελάς, γιατί έτσι νομίζεις. Τα παιδιά πάλι της μικρής Εθνικής καθόλου δεν γέλαγαν φτάνοντας στον τελικό της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκαν αλλά με πολύ ... μα πολύ ψηλά το κεφάλι.
Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι τι νομίζει κάποιος πως κάνει ικανότερο ενα ξένο τεχνικό απο ενα Έλληνα... γιατί δεν ρωτάτε τους Ξανθιώτες; ... πέρασαν απο δεκάδες ξένους για να φτάσουν να κάνουν ωραία πράγματα τώρα.

ή την Λάρισσα με τον Δώνη!

Κάνουμε σαν τους ιθαγενείς με τις χάντρες όταν έρχονται ταβερνιάρηδες, λογιστές, και δεν ξέρω τι άλλο που ουσιαστικά έχουν αποτύχει στην Ευρώπη και περνιόνται για θεοί εδώ. Μόνο ένας κατάφερε να κάνει κάτι και αυτός είναι ο Ρεχάγκελ ... με την αφρόκρεμα όμως των Ελληνων παικτών.

Οι άλλοι ... ΟΛΟΙ... ΜΑ ΟΛΟΙ ... ΜΑ ΟΛΟΙ.. νύχτα έφυγαν!

Gandalf

entaxi re file, gnwmi sou....egw proswpika den paradexomai kanenan ellina proponiti

oso gia markarian....epeidi opws vlepw den thumasai tipota....poion eixame proponiti otan apokleistikame apo tin porto mesa stin leoforo pou eixame nikisei 1-0 eksw???
apo pote eixame na xasoume stin leoforo???
kai tote paizame gia tous 4
alla ....xehnate :)

mats8282
14/02/2008, 14:04
Kalgeorge

Αυτοι οι μεγαλοι προπονητες απο το εξωτερικο τι παιχτες χρειαζονται για να σε κανουν πρωταγωνιστη?Τι μπατζετ?Τι κορμο ομαδας θα φτιαξεις αν δεν επενδυσεις στα τσικο και στους αγνωστους παιχτες?Τι γνωση εχει ο Ντεσαμπ,ο Φερερ και ο Πεσειρο απο ελληνικη αγορα?

Ο Μπαγιεβιτς ανακαλυψε τοσους παιχτες Ελληνες και ξενους καλους και φτηνους οσους ολοι οι ξενοι που εχουν περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα.Και δεν μιλαω για Παντους και Γεωργεα..

Μιλαω για Τσαρτα,Ντεμη,Οκονσκι,Σαμπα,Τζολε,Γιαννακοπουλο,Γεωργα το και ποσους ακομα.....

Ο ΠΑΟ εκανε πορειες και επαιζε καλη μπαλα με παιχτες απο τα τσικο και τον Καραγκουνη να περνει 3,000,000 δρχ τον χρονο....Τον Βαζεχα τον ειχανε παρει για ενα τρακτερ και κατι ψιλα....

Δεν θελει μεγαλους προπονητες πανακριβους για να παιξεις μπαλα....Επενδυσεις θελει και πιστη στα νεα παιδια....

Μεγαλες ομαδες οπως Ρεαλ,Μπαρτσελονα κτλ εχουν μπατζετ 10πλασια απο τον ΟΣΦΠ....Ο Γκαλετι και λοιποι ειναι δευτερης διαλογης εκει εξω στον πραγματικο ποδοσφαιρικο κοσμο.....

Εδω εισαι υπερδυναμη με 15,000,000Ε μπατζετ μεταγραφων(Μια φορα στα 100 χρονια)...Εκει εισαι Β' Εθνικη....

Οποτε παιζεις τον ρολο σου,φτιαχνεις ομαδα με ταλεντα και αν καποιος ερθει οπως ο Ριβαλντο στα 32-33 του αναβεις λαμπαδες....Ομως οταν ερθει καποιος να δει την ομαδα του να παιζει θα ξερει οτι θα δει καλο θεαμα και αξιους παιχτες...Οχι οτι και οτι....Και αμα φτασεις να περνεις τα χρηματα που περνουν οι εξω ομαδες και εχεις 40,000 κοσμο στο γηπεδο βρεξει-χιονισει τα ξαναλεμε...

alximistis
14/02/2008, 14:06
Μια χαρά προπονητής ήταν ο Μαρκαριάν μην ακούω κουλά! Μανία να τους βγάζουμε όλους άχρηστους... :(
Έχει δίκιο ο μάγος πάντως που αναφέρει τις περιπτώσεις Ξάνθης και Λάρισας με τους Έλληνες προπονητές. Η διαφορά είναι η εξής φίλε. Η ΑΕΚ είναι σε μαύρα-κατάμαυρα χάλια. Θέλει ριζική αναδιάρθρωση. Να μπει κάποιςο μέσα και να τα αναποδογυρίσει όλα με συγκεκριμένο στόχο όμως. Δεν μπορεί να γίνει κάτι με ημίμετρα. Μόνο ένας ξένος κατά τη γνώμη μου απόλυτα ψυχρός επαγγελματίς κολλημένος με το πρόγραμμα και την πειθαρχία και με γνώσεις ποδοσφαίρου αλλά και διοίκησης και ψυχολογίας θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το προφίλ του προπονητή που χρειάζομαστε με το ανάλογο επιτελείο του φυσικά. Και γι αυτό πρέπει να είναι εκτός Ελλάδος. Και ήδη... φωτογράφισα κάποιους... ;)

kalgeorge
14/02/2008, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Kalgeorge

Αυτοι οι μεγαλοι προπονητες απο το εξωτερικο τι παιχτες χρειαζονται για να σε κανουν πρωταγωνιστη?Τι μπατζετ?Τι κορμο ομαδας θα φτιαξεις αν δεν επενδυσεις στα τσικο και στους αγνωστους παιχτες?Τι γνωση εχει ο Ντεσαμπ,ο Φερερ και ο Πεσειρο απο ελληνικη αγορα?

Ο Μπαγιεβιτς ανακαλυψε τοσους παιχτες Ελληνες και ξενους καλους και φτηνους οσους ολοι οι ξενοι που εχουν περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα.Και δεν μιλαω για Παντους και Γεωργεα..

Μιλαω για Τσαρτα,Ντεμη,Οκονσκι,Σαμπα,Τζολε,Γιαννακοπουλο,Γεωργα το και ποσους ακομα.....

Ο ΠΑΟ εκανε πορειες και επαιζε καλη μπαλα με παιχτες απο τα τσικο και τον Καραγκουνη να περνει 3,000,000 δρχ τον χρονο....Τον Βαζεχα τον ειχανε παρει για ενα τρακτερ και κατι ψιλα....

Δεν θελει μεγαλους προπονητες πανακριβους για να παιξεις μπαλα....Επενδυσεις θελει και πιστη στα νεα παιδια....

Μεγαλες ομαδες οπως Ρεαλ,Μπαρτσελονα κτλ εχουν μπατζετ 10πλασια απο τον ΟΣΦΠ....Ο Γκαλετι και λοιποι ειναι δευτερης διαλογης εκει εξω στον πραγματικο ποδοσφαιρικο κοσμο.....

Εδω εισαι υπερδυναμη με 15,000,000Ε μπατζετ μεταγραφων...Εκει εισαι Β' Εθνικη....

Οποτε παιζεις τον ρολο σου,φτιαχνεις ομαδα με ταλεντα και αν καποιος ερθει οπως ο Ριβαλντο στα 32-33 του αναβεις λαμπαδες....Ομως οταν ερθει καποιος να δει την ομαδα του να παιζει θα ξερει οτι θα δει καλο θεαμα και αξιους παιχτες...Οχι οτι και οτι....Και αμα φτασεις να περνεις τα χρηματα που περνουν οι εξω ομαδες και εχεις 40,000 κοσμο στο γηπεδο βρεξει-χιονισει τα ξαναλεμε...

file mou panw katw ta idia leme
alla an thelei mia omada na fanei stin eurwpi, na kanei kati vre aderfe....den borei me ellina texniko, parte to xabari...
kai na sou pw kai giati??' gaiti ton megalo proponiti ton kanei i EBEIRIA.
oxi toso oi gnwseis
alla to na kserei pote na kanei ti....
kai oi ellines den tha to exoun pote auto....kaneis den exei paixei ( san proponitis ) champions league, kaneis se polla kai megala eurwpaika paixnidia, kaneis kaneis kaneis.....
alla an milame mono gia ellada, tote oloi kaloi einai :wave2:

Akatanomastos
14/02/2008, 14:09

θα παρακαλαγατε να ρθει μπαγεβιτσ.
αν ημουν ντεμης θα του κανα και πιπες για να ρθει μπας και δω καμια ασπρη μερα.

μακραν ο καλυτερος κοουτσ που περασε απο την ελλαδα

STOYBI
14/02/2008, 14:09

Ωραια !!!! :D

Μακαρι να παρετε προπονητη τον Ντουσαν........ :D

Για να σας τον παρουμε εμεις μετα απο κανενα εξαμηνο..... Πλακα θα εχει !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
14/02/2008, 14:11
θα παρακαλαγατε να ρθει μπαγεβιτσ.
αν ημουν ντεμης θα του κανα και πιπες για να ρθει μπας και δω καμια ασπρη μερα.

μακραν ο καλυτερος κοουτσ που περασε απο την ελλαδα

Στον... χαρίζω!!! Αν είναι να κερδίσω... ένα πρωτάθλημ αή δύο ΙΣΩΣ κι αυτό για να καταλήξω ξανά στην απόλυτη ξεφτίλα... να μου λείπε!!! Άσε φίλε. Δεν είναι έτσι. Ούτε ο καλύτερος προπονητής που πέρασε είναι ούτε ο "σωτήρας" της ΑΕΚ που νομίζουν μερικοί. Αρκετά με τοπν κάθε... σωτήρα. Είπαμε τι θέλει η ΑΕΚ για να στρώσει. Ή το καταλαβαίνουμε ή εξακολουθούμε να παλεύουμε με ημίμετρα και με την τύχη. Μπας και μας κάτσει κάτι.

Akatanomastos
14/02/2008, 14:13
Στον... χαρίζω!!! Αν είναι να κερδίσω... ένα πρωτάθλημ αή δύο ΙΣΩΣ κι αυτό για να καταλήξω ξανά στην απόλυτη ξεφτίλα... να μου λείπε!!! Άσε φίλε. Δεν είναι έτσι. Ούτε ο καλύτερος προπονητής που πέρασε είναι ούτε ο "σωτήρας" της ΑΕΚ που νομίζουν μερικοί. Αρκετά με τοπν κάθε... σωτήρα. Είπαμε τι θέλει η ΑΕΚ για να στρώσει. Ή το καταλαβαίνουμε ή εξακολουθούμε να παλεύουμε με ημίμετρα και με την τύχη. Μπας και μας κάτσει κάτι.

καλα αφου δεν θελετε ημιμετρα και κανετε μονο σοβαρη δουλεια κατσε εκει δευτερο τριτος

(χωρις παρεξηγα)

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 14:14
kalgeorge..

δώσε μου μια εξήγηση τότε φίλε , για το πως ο ΟΣΦΠ έφτασε 1 φορά στους 8 επί Bajevic και 1 τώρα στους 16 με Λεμονή.

επίσης άλλη μια εξήγηση για το οτι παρατρίχα και στους 4 με Κυράστα και αποκλειστήκατε στο 90+ απο Μπάρτσα, όταν το σουτ του Βαζέχα χτύπησε δοκάρι και άουτ.

Μην θεοποιείτε τους ξένους... Ο Μαρκαριάν και αυτός βράδυ έφυγε αν θυμάσαι... κρίμα γιατί είχε και ωραία κόρη :lol:

Οι ομάδες που παίζουν πραγματικά δεν έχουν να κάνουν με εθνικότητες... αλλά με το πόσο ικανός και κυρίως κατάλληλος είναι ο προπονητής τους.

Και επειδή μου αρέσει να μαντεύω, σου λέω πως αν είναι τελικά Μανωλάς στο τιμόνι της ΑΕΚ , θα αλλάξουν πολλά ... μα πάρα πολλά εντός ποδοσφαιρικού τμήματος και σίγουρα και κάποια νυχτοπερπατήματα και δηλώσεις , συν ψυχολογικός τομέας θα μεταμορφωθούν ή.... αναδιαρθρωθούν όπως θέλει και ο φίλος alximistis.

Gandalf

mats8282
14/02/2008, 14:15
alla an milame mono gia ellada, tote oloi kaloi einai :wave2:

:nono: :nono:

Ο Μπαγιεβιτς ειναι ο μονος καλος για Ελλαδα πολλα χρονια τωρα....Οι αλλοι ειναι καλουτσικοι μεχρι ακαταλληλοι ακομα και για Γ' Εθνικη....

Ποιος αλλος εχει βγαλει τετοιους ποδοσφαιριστες???

Ποιος αλλος εχει παιξει την μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ επι των ημερων του??

Αντε και ο ΠΑΟ του Κυραστα που Ευρωπη τουλαχιστον τραβαγε....

Τα παλτα που εχουν παρει οι υπολοιποι εχουν ντυσει την μιση Ελλαδα....Και παλτα εισαγωγης κιολας....

alximistis
14/02/2008, 14:20
καλα αφου δεν θελετε ημιμετρα και κανετε μονο σοβαρη δουλεια κατσε εκει δευτερο τριτος

(χωρις παρεξηγα)

Δεν υπάρχει παρεξήγα... πάρε το σπαθί σου κι έλα να με βρεις γωνία Ηρακελίου και τραλλέων. Θα έιμαι αυτός με το μαύρο άλογο. :D

Λοιπόν... επειδή ακριβώς θέλω να μην είμαι συνέχεια δεύτερος και τρίτος κι επειδή πολύ παραπάνω θέλω να γίνω ανταγωνιστικός και σοβαρή ομάδα σύνολο πραγματικό γι αυτό ΔΕΝ θέλω τέτοιες λύσεις!!! Δες το και μόνος σου φίλε πόσα χρόνια παλεύουμε με ημίμετρα και λύσεις της πού... άντε μην το πω τώρα.
Ενώ άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα σοβαρό πλάνο σοβαρό προγραμματισμό στα σκαριά ώστε η ομάδα σιγά σιγά να χτιζόταν να ανέβαζε επίπεδο και να δεις όλα πως θα έστρωναν σιγά σιγά. Κάτι πήγε να γίνεισ την αρχή αλλά ας όψονται άλλοι... :(

kalgeorge
14/02/2008, 14:24
kalgeorge..

δώσε μου μια εξήγηση τότε φίλε , για το πως ο ΟΣΦΠ έφτασε 1 φορά στους 8 επί Bajevic και 1 τώρα στους 16 με Λεμονή.

επίσης άλλη μια εξήγηση για το οτι παρατρίχα και στους 4 με Κυράστα και αποκλειστήκατε στο 90+ απο Μπάρτσα, όταν το σουτ του Βαζέχα χτύπησε δοκάρι και άουτ.

Μην θεοποιείτε τους ξένους... Ο Μαρκαριάν και αυτός βράδυ έφυγε αν θυμάσαι... κρίμα γιατί είχε και ωραία κόρη :lol:

Οι ομάδες που παίζουν πραγματικά δεν έχουν να κάνουν με εθνικότητες... αλλά με το πόσο ικανός και κυρίως κατάλληλος είναι ο προπονητής τους.

Και επειδή μου αρέσει να μαντεύω, σου λέω πως αν είναι τελικά Μανωλάς στο τιμόνι της ΑΕΚ , θα αλλάξουν πολλά ... μα πάρα πολλά εντός ποδοσφαιρικού τμήματος και σίγουρα και κάποια νυχτοπερπατήματα και δηλώσεις , συν ψυχολογικός τομέας θα μεταμορφωθούν ή.... αναδιαρθρωθούν όπως θέλει και ο φίλος alximistis.

Gandalf

mage den tha sou xalasw xatiri....
apla tha pw oti....o markarian efuge nixta opws kai oi alloi pou proaneferes , opote ena akuro epixirima
to sout sto dokari to ekane o vlaovits
an thewreis ton lemoni proponiti, parte ton eseis. egw nomiza oti ekrazes toso kairo oti o gauros den paizei bala

telos , an nomizeis oti kati tha allaxei stin ellada. eisai gelasmenos

Akatanomastos
14/02/2008, 14:24

Ενώ άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα σοβαρό πλάνο σοβαρό προγραμματισμό στα σκαριά ώστε η ομάδα σιγά σιγά να χτιζόταν να ανέβαζε επίπεδο και να δεις όλα πως θα έστρωναν σιγά σιγά. Κάτι πήγε να γίνεισ την αρχή αλλά ας όψονται άλλοι... :(

ακριβως αυτο ελεγα στον mats αν θυμαμαι καλα της προαλλες.
anyway
δεν θεωρω τον μπαγεβιτσ ημιμετρο ( εκτος και αν πλακωθειτε οριτζιναλιστες και φυγει στην μεση της χρονιας :lol: )

οπου και να χει παει ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ (βαζελια σε γαμουσαν:lol: :lol: :lol: ) εχει φτιαξει ομαδα, και οχι μονο σε αεκ γαυρο που εκει ειχε και ΤΟ υλικο

alximistis
14/02/2008, 14:30
ακριβως αυτο ελεγα στον mats αν θυμαμαι καλα της προαλλες.
anyway
δεν θεωρω τον μπαγεβιτσ ημιμετρο ( εκτος και αν πλακωθειτε οριτζιναλιστες και φυγει στην μεση της χρονιας :lol: )

οπου και να χει παει ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ (βαζελια σε γαμουσαν:lol: :lol: :lol: ) εχει φτιαξει ομαδα, και οχι μονο σε αεκ γαυρο που εκει ειχε και ΤΟ υλικο

Φίλε ακόμα και να μην τον θεωρήσουμε ημίμετρο... στην ΑΕΚ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ έχθρες! Δεν θα τον αφήσουν να κάνει δουλειά ούτε ο ίδιος θα έρθει ήρεμος.
ένα αυτό. επίσης, το έγραψα και πρώτα πρώτα. Έχεις ένα ζευγάρι. Μαζί για χρόνια. Κάποια στιγμή χαλάει η συνταγή. Περνά κάποιο διάστημα παίζουν δεξιά κι αριστερά και γίνεται προσπάθεια επανένωσης. Αν αποτύχει και αυτή... τελείωσε! Μην το ψάχνουμε άλλο. Αυτό έγινε. Έφυγε ο Ντούσαν ξανάρθε δεν έδεσε έληξε. Η ζωή απέδειξε πως δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε με αυτόν τον άνθρωπο.
ΚΑι τρίτο και τελευταίο... είναι κάκιστο για μία ομάδα να κρέμεται από τα τέτοια του κάθε Ντούσαν και να θεωρεί σωτήρα της μόνο αυτόν και κανέναν άλλον. Δείχνει πως δεν έχει τη δύναμη να κοιτάξει μπροστά και να προχωρήσει. Από όπου και να το δεις λάθος είναι.

alximistis
14/02/2008, 14:31
Και... ναι!!!
Καινούργια φήμη!!!!!!!!! Άγγελος Αναστασιάδης!!!!
Μαζί του θα κουβαλήσει λέει και το μισό άγιο όρος καθώς και τρεις εικόνες της Παναγίας της Πάρου καθώς και μία του μοναχού του όσιου του δαμαγήτου μεγάλη η χάρη του. :lol:

el_hymador
14/02/2008, 14:32
re kwsta plaka kaneis?' kai den anaferomai mono se sena twra, giati to exw xanakousei auto....
vlakia itan to na fereis ton conseisao kai ton biskan???
diladi tha mas trelanete teliews???

gia prwti fora epitelous o panathinaikos evale lefta kai efere anagnwrismenous paixtes...oi opoioi gai DIAFOROUS logous den vgikan....kai leme oti ekane vlakia????

re imarton
fernei .....kanei vlakies
den fernei...pali kanei vlakies

re gia peite mas kai mas ti prepei akrivws na kanei telika giati berdeutikame :confused: :confused:

να σε ρωτησω κατι;

εστω οτι ενας-δυο ηρθαν εδω και παθαν ψυχολογικα και δεν προσαρμοστηκαν κατα πως λενε οι αθλητικογραφοι της πο*τσας (πραγματικα δεν καταλαβαινω οταν μιλαμε για επαγγελματιες αθλητες τετοια πραγματα...)

οι υοπολοιποι τι εκαναν δηλαδη;

πες μου εναν ξενο που ηρθε τα τελευταια χρονια στον Πανθηναϊκο και επαιξε μπαλα...αν μη τι αλλο ο συλλογος διακρινοταν σε αυτον τον τομεα...επαιρνε ταλενταρες με λιγα χρηματα που απεδιδαν στο 250% της αξιας τους.

Ο καταλογος ατελειωτος, ο Μινχ πιστευω οτι ηταν ο τελευταιος...μετα το χαος...

Αρα δυο πραγματα συμβαινουν...

1.το τμημα scouting ειναι ΓΤΠ, τουτεστιν δεν ξερει την δουλεια του η την ξερει αλλα ψωνιζει βαση υποδειξεων...ποιος ευθυνεται για αυτο;

2.Το προπονητικο team (οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο) δεν αξιοποιει τους παικτες ουτε στο 10% ...ποιος ευθυνεται για αυτο;

Η ιδια κατασταση επαναλαμβανεται επι σειρα ετων για να χαρακτηρισουμε το γεγονος απλα συγκυριακο...

Αποψη μου οτι ο μ@λ@κ@ς ο Τζιγγερ εχει την ευθυνη για αυτους τους δυο νευραλγικους τομεις...και επειδη ειναι ασχετος απο μπαλα, εχει σιγουρα ''αυλικους'' οπου η ασχετοι ειναι και αυτοι η του τα τρωνε και τον πιανουν κοροϊδο.

Εγω ποτε δεν ημουν των μεγαλων ονοματων...χεστηκα για το αν θα ερεθει ο Ριβαλντο, ο Μπισκαν, ο Κονσεϊσαο και ο Σοουζα στον ΠΑΟ.

Μπαλα και πεισμα μπορω να βλεπω;

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 14:37
kalgeorge...

an thewreis ton lemoni proponiti, parte ton eseis. egw nomiza oti ekrazes toso kairo oti o gauros den paizei bala

Στην Ευρώπη έπαιξε πολύ καλή μπάλα ο κόκκινος... απο τις καλύτερες που έχω δεί με Ελληνική ομάδα.
Αλλά στην Ελλάδα η ηλίθια σκοπιμότητα του πρωταθλήματος , αλλάζει τα δεδομένα.
Ο Λεμονής μπορεί να γελάμε και να κάνουμε πλάκα, αλλά τόσο εμάς όσο και εσάς, μας πέρασε ενα καλό χεράκι... ειδικά εσάς σας πέρασε 4 χεράκια.:evil:

Με αυτό θέλω να πω , οχι πως ο Λεμονής είναι τεράστιος, αλλά σίγουρα δεν είναι και χειρότερος απο κάτι Μπιγκόν, Μαλεζάνι, *ουσκι, *εσκι, έχουν περάσει απο τον Ελλαδικό χώρο.

Για να έρθει μεγάλος προπονητής εν Ελλάδι, θα πρέπει να αλλάξει όλη η χώρα σαν ποδοσφαιρικό στερέωμα... Σε ποιό προπονητικό κέντρο θα πάει;... στου Ρέντη; ... στους Θρακομακεδόνες;... μόνο η Παιανία είναι αλλά εσείς πάσχετε απο γήπεδο. Επίσης είναι και αυτό στην 3 πηγάδια στην Ξάνθη αλλά εκεί δεν είχαν μέχρι στιγμής έλξη σαν ομάδα. Και πέρα απο την δική του ομάδα... τι να δεί ρε φίλε στο Ελληνικό πρωτάθλημα;... τα γεμάτα γήπεδα;... τα ωραία γήπεδα;... την αμερόληπτη διαιτησία;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ... αλήθεια τι απο όλα αυτά θα έλξουν ενα καλό προπονητή εδώ;

Εδώ ο Βενγκέρ πέρασε μια βόλτα απο τον ΟΣΦΠ και μόλις είδε τον Ρέντη , άρχισε να τρέχει και κατέληξε στην Ιαπωνία. Τι λέμε τώρα;

Στο θέμα Μπαγιεβιτς πάμε για ανακύκλωση... μην λέμε τα ίδια... μιλάνε οι αριθμοί εντός Ελλάδος για το τι μπορεί να κάνει σε όποια ομάδα πάει. Ακόμα και όταν δεν έχει οικονομικές δυνατότητες τεράστιες... βλ. ΑΡΗ ΠΑΟΚ.

el hymador:

Μπαλα και πεισμα μπορω να βλεπω;

ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ! Αυτό είναι το ζήτημα για εσένα , εμένα , τον άλλον που δίνουν απο 20-50ευρώ σε κάθε παιχνίδι ενώ παίρνουν περίπου 1000 τον μήνα. Τα δίνουμε να περάσουμε καλά... ακόμα και όταν χάνουμε... αν είναι να προβληματιστούμε... καθόμαστε και σπίτι του Αγ.Βαλεντίνου... χαχαχαχα... βοήθεια σας , σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα:evil:

Gandalf

Akatanomastos
14/02/2008, 14:40
οριστε ρε μαγκες ποια ειναι η ελλαδα

Φερερ:
"Μου έδωσαν ένα ποδήλατο για να αντιμετωπίσω τεθωρακισμένα. Καθαρά, η ΑΕΚ δεν έχει την προοπτική του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι, το μπάτζετ για τις μεταγραφές ήταν μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ κι αυτό είναι πολύ λίγο για να αντιμετωπίσεις τους δύο μεγάλους. Η μόνη μεγάλη μεταγραφή που κάναμε ήταν του Ριβάλντο κι αυτός ήταν 36 ετών και προσωπικός μου φίλος".

"Ημασταν αήττητοι, όμως απ` ό,τι φαίνεται, κανείς δεν το θυμάται αυτό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά και κανένας δεν έκανε υπομονή. Πέρυσι, απολύθηκαν όλοι οι προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός απ` εμένα. Υπάρχει πολύ λίγη υπομονή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αυτή η πίεση προέρχεται από τον Τύπο ή τους φιλάθλους, όμως είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ως προπονητής στην Ελλάδα".

αν ειναι οπως τα λεει ο ανθρωπας, που λογικα ετσι ειναι, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙς, και τον FERGUSON τον αλεξακι για προπονητη τι περιμενεις να κανει?

kalgeorge
14/02/2008, 14:41

οιπες μου εναν ξενο που ηρθε τα τελευταια χρονια στον Πανθηναϊκο και επαιξε μπαλα...αν μη τι Ο
1.το τμημα scouting ειναι ΓΤΠ, τουτεστιν δεν ξερει την δουλεια του η την ξερει αλλα ψωνιζει βαση υποδειξεων...ποιος ευθυνεται για αυτο;

2.Το προπονητικο team (οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο) δεν αξιοποιει τους παικτες ουτε στο 10% ...ποιος ευθυνεται για αυτο;

επω;

kwsta akou....flipsen, vlaovits, kolka, minx einai kapoioi pou mou irthan sto mualo etsi girigora....

twra gia ton poioi ftiane pou erxontai katsikia, eiani allo thema
den sizitame auto twra:wave2:

kalgeorge
14/02/2008, 14:42
kalgeorge...

Στην Ευρώπη έπαιξε πολύ καλή μπάλα ο κόκκινος... απο τις καλύτερες που έχω δεί με Ελληνική ομάδα.
Αλλά στην Ελλάδα η ηλίθια σκοπιμότητα του πρωταθλήματος , αλλάζει τα δεδομένα.
Ο Λεμονής μπορεί να γελάμε και να κάνουμε πλάκα, αλλά τόσο εμάς όσο και εσάς, μας πέρασε ενα καλό χεράκι... ειδικά εσάς σας πέρασε 4 χεράκια.:evil:

ok man den sunexizw
:rotflmao: :rotflmao:
exeis fovera epixeirimata

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 14:45
akatanomastos... άστο κάηκες...

Αν ο κ.Φερέρ δεν είχε budget, δεν είχε παίκτες κτλ...

1) Γιατί έδιωξε τους Τσιρίλο και τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ ενώ είχαν αποδεδειγμένα πάθος και πίστη στο παιχνιδι τους.
2) Γιατί τα λέει τώρα και οχι πριν υπογράψει για 4ετη ανανέωση.

Άστο γιατί εδώ έγινε γραφικός ο Φερέρ..

αλλά ακόμα και έτσι... έχεις όποιους έχεις.... τι επιλογές ήταν αυτές, όταν ακόμα και το παιδάκι στην εξέδρα αναρρωτιέται γιατί ενας απο τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος (άρα και ικανός παίκτης) τρώει πάγκο; Βλ. Μπλάνκο!

Άστο σου λέω.... δεν έχει σχέση με το τι είδε εδώ, αλλά με το τι βαθμό πληγής επέφερε στον εγωισμό αλλά και στην αγωνιστική του φήμη , μια απόλυση απο την ΑΕΚ του υποβαθμισμένου Ελληνικού πρωταθλήματος. Την στιγμή μάλιστα που πέριση με την ίδια ομάδα κέρδιζε την Μίλαν εντός!!!

φίλε Kalgeorge... εγώ απεναντίας ακόμα περιμένω τα δικά σου.. γιατί μόνο κατηγορώ στα δικά μου βλέπω και τίποτα άλλο.

Gandalf

alximistis
14/02/2008, 14:45
οριστε ρε μαγκες ποια ειναι η ελλαδα

Φερερ:

"Ημασταν αήττητοι, όμως απ` ό,τι φαίνεται, κανείς δεν το θυμάται αυτό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά και κανένας δεν έκανε υπομονή. Πέρυσι, απολύθηκαν όλοι οι προπονητές του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός απ` εμένα. Υπάρχει πολύ λίγη υπομονή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν αυτή η πίεση προέρχεται από τον Τύπο ή τους φιλάθλους, όμως είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις ως προπονητής στην Ελλάδα".

αν ειναι οπως τα λεει ο ανθρωπας, που λογικα ετσι ειναι, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙς, και τον FERGUSON τον αλεξακι για προπονητη τι περιμενεις να κανει?

Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση φίλε! Μην το ξεχνάς αυτό! Σαφώς και δεν φταίει μόνο αυτός για τα χάλια μας και κανονικά δεν έπρεπε να φύγει. Από την άλλη όμως ήταν πια οι σχέσεις του με τους παίκτες και τον κόσμο αλλά μάλλον και τη διοίκηση σε χάλια επίπεδο. Δεν γινόταν. Και δεν ήταν τόσο οι ήττες όσο ο τρόπος στησίμας της ομάδας και παιχνιδιού.

Akatanomastos
14/02/2008, 14:52

2) Γιατί τα λέει τώρα και οχι πριν υπογράψει για 4ετη ανανέωση.

Gandalf

προφανως δεν μπορει να βγει και να τα πει μολις εχει υπογραψει, και θα τα πει μολις στραβωσει η σχεση, ετσι δεν γινεται παντα? λες εσυ στην γκομενα σου μολις τα φτιαξατε, μωρο μου εισαι τσιγγουνης!μωρο μου ροχαλιζεις? η μωρο μου μυριζουν τα ποδια σου? μολις χωρισετε τα κοπανας ολα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα νομιζω εχει πει διαφορα πραγματα και αφου ειχε υπογραψει

Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση φίλε! Μην το ξεχνάς αυτό! Σαφώς και δεν φταίει μόνο αυτός για τα χάλια μας και κανονικά δεν έπρεπε να φύγει. Από την άλλη όμως ήταν πια οι σχέσεις του με τους παίκτες και τον κόσμο αλλά μάλλον και τη διοίκηση σε χάλια επίπεδο. Δεν γινόταν. Και δεν ήταν τόσο οι ήττες όσο ο τρόπος στησίμας της ομάδας και παιχνιδιού.

ναι μωρε τα λεγαμε και χτεσ ολα αυτα, ετσι ειναι, κυριως για την σχεση ΜΗ εμπιστοσυνης με τους παιχτες. απλως να λεμε και τις 2 πλευρες και να μην τους βγαζουμε ολους τρελους επειδη δεν εχουμε ομαδα:wave2:

kalgeorge
14/02/2008, 14:53

φίλε Kalgeorge... εγώ απεναντίας ακόμα περιμένω τα δικά σου.. γιατί μόνο κατηγορώ στα δικά μου βλέπω και τίποτα άλλο.

Gandalf

MAGE TA EGRAPSA TA DIKA MOU
DIAVASE PIO PANW KAI THA TA DEIS..
AN ES&Yacute; EXEIS SAN EPIXIRIMA TO OTI O LEMONIS ERIXE 4 SE EMAS I OTI O BAJEVIC KAPOTE EIXE KALI EURWPAIKI POREIA I OTI O MANWLAS THA KANEI ERGO EPEIDI EKANE KAI STOUS NEOUS...TOTE OK

Gandalf dr685sm
14/02/2008, 14:56
είπα και άλλα... αλλά εντάξει σέβομαι το καθείς την γνώμη του.... απλά δεν συμφωνούμε σε κάτι... αποδεκτό!

Κάτι άλλο τώρα... για εσάς απο τον ΠΑΟ... απο όσο φαίνεται πλέον κάτι καλό έχετε μαζέψει εντός Παιανίας, έστω και προσωρινά μέχρι το καλοκαίρι...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;

Δηλώσεις όπως η παρακάτω, δείχνουν οτι μπορεί ο ΠΑΟ να επωφεληθεί βαθμολογικά τουλάχιστον απο ένα τέτοιο παίκτη και συνάμμα και ο ίδιος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του... διαβάστε.

sport24.gr:

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όμως επιμένει και ευελπιστεί ότι από το καλοκαίρι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Το γεγονός ότι αγωνίστηκε με την Ανγκόλα και τα πήγε πολύ καλά στο Κόπα Άφρικα, σημαίνει ότι θα κάνουμε νέα αίτηση για τη χορήγηση άδειας το καλοκαίρι και ευελπιστώ ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται σε εμάς".

Σύμφωνα με τους κανονισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι άδειες εργασίας χορηγούνται ότι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί πάνω από 75% των αγώνων των Εθνικών τους ομάδων για πάνω από δύο χρόνια.

Ο ίδιος ο Μανούτσο τόνισε:"Είμαι ικανοποίηση το ότι ακούω πως κάποιος τόσο έμπειρος προπονητής όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μιλάει έτσι για μένα. Αν ολα πάνε καλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ".

Gandalf

Akatanomastos
14/02/2008, 14:58

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;

Gandalf

ρε συ ο Μανουτσο δεν πρεπει να χει ερθει ουτε μια βδομαδα ακομα.θα παιξει.

kalgeorge
14/02/2008, 14:58
είπα και άλλα... αλλά εντάξει σέβομαι το καθείς την γνώμη του.... απλά δεν συμφωνούμε σε κάτι... αποδεκτό!

Κάτι άλλο τώρα... για εσάς απο τον ΠΑΟ... απο όσο φαίνεται πλέον κάτι καλό έχετε μαζέψει εντός Παιανίας, έστω και προσωρινά μέχρι το καλοκαίρι...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;

Δηλώσεις όπως η παρακάτω, δείχνουν οτι μπορεί ο ΠΑΟ να επωφεληθεί βαθμολογικά τουλάχιστον απο ένα τέτοιο παίκτη και συνάμμα και ο ίδιος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του... διαβάστε.

sport24.gr:

Gandalf

to apodekto einai sxetiko
egw den paradexomai kati apo ola auta pou proeipes
anyway....
to giati den paizei i omada thelei poly sizitisi....
i proswpiki mou gnwmi eiani giati to roster tis einai gia ton p@@@@
twra arxizoun kai kanoun diorthwtikes kiniseis, alla pisteuw einai arga pleon
apo tou xronou vlepoume

Akatanomastos
14/02/2008, 15:03
to apodekto einai sxetiko
egw den paradexomai kati apo ola auta pou proeipes
anyway....
to giati den paizei i omada thelei poly sizitisi....
i proswpiki mou gnwmi eiani giati to roster tis einai gia ton p@@@@
twra arxizoun kai kanoun diorthwtikes kiniseis, alla pisteuw einai arga pleon
apo tou xronou vlepoume

ρε καλγιωργη μια χαρα ειναι το ροστερ, 2 - 3 προσθηκες θελει, αλλα δυνατες προσθηκες κυριως στο κεντρο. και καποια ακραια μπακ να προωθουντε οπως εκανε καποτε ο σειταριδης, η ακομα και ο φυσσας τον οποιο προτιμω αυτη την στιγμη

το γιατι δεν παιζει η ομαδα ειναι πολυ περιεργο θεμα,τελικα νομιζω φταιει ο προπονητης