View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
.....φαντάζομαι εσύ το ποδόσφαιρο το έμαθες στο τμήμα Στατιστικής του Μαθηματικού ε??
καθείστε διαβάστε τις στατιστικές....γιατι το ποδόσφαιρο ειναι δυσκολο να το καταλαβαινεις.... εγω το ποδοσφαιρο το παιζω και ακομα αμα θες να δουμε ποιος και τι..σε παιζω ενα μονο:rotflmao: :lol: :rotflmao:
αλλα αμα μου δωσει καποιοσ πασα σε κενο τερμα και εγω τη βαλω γκολ τη θεωρω ασιστ.
εσυ μπορει να τη θεωρεις σουβλακι με γυρο αλλα δε θα τσακωθουμε τωρα ο καθενας με τις αποψεις του βρε παλικαρι..
vangelis 64
01/10/2007, 12:57
παλιά ηταν ο Ριβάλντο....
τώρα ειναι περιφερόμενα αρθριτικά....:lol: :lol:
ενας Μπόβιο πέρσι τον εξαφάνισε σε δύο παιχνίδια.....
μακάρι να παίξει βασικός στο μεταξύ μας παιχνίδι.... Μάστα μάστα.....Ο Μπόβιο.:rotflmao: :rotflmao:
Τι λέγαμε;Α ναι...λέγαμε ότι ο Ριβάλντο,ο περιφερόμενα αρθριτικά όπως λες,ξέρει λίγη μπαλίτσα ο φουκαράς ώστε να μπορέσει να τη στείλει εκεί που θέλει.
Σαν τον Μπόβιο ένα πράμα.:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 12:57
assist... όρος που πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο basket και οχι στο ποδόσφαιρο.
Τελική πάσα που σε βγάζει μόνο με το καλάθι ή με αντίπαλο σε πολύ μειονεκτική θέση για αυτόν.
Η σέντρα αν θυμάμαι καλά στο ποδόσφαιρο έχει την έννοια πετάμε την μπάλα με λόμπα στην περιοχή , σημαδεύοντας μεν αλλά με προϋπόθεση ο παίκτης να κερδίσει μονομαχίες για να βάλει το goal. Άρα δεν είναι τελική πάσα.
Assist για μένα είναι εκείνη που έκανε ο Ρίμπο στον Ράμος και μπήκε μέσα στο τέρμα μαζί με τη μπάλα.
Όσο για τον Ρίμπο...
Για να το κάνουμε κατανοητό... Και μόνο η ύπαρξη του μέσα στο γήπεδο δεσμεύει 1 ή και 2 παίκτες. Αυτό απο μόνο του είναι κέρδος για την ομάδα που τον έχει. Απλά πράγματα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω το ποδοσφαιρο το παιζω και ακομα αμα θες να δουμε ποιος και τι..σε παιζω ενα μονο:rotflmao: :lol: :rotflmao:
αλλα αμα μου δωσει καποιοσ πασα σε κενο τερμα και εγω τη βαλω γκολ τη θεωρω ασιστ.
εσυ μπορει να τη θεωρεις σουβλακι με γυρο αλλα δε θα τσακωθουμε τωρα ο καθενας με τις αποψεις του βρε παλικαρι..
έκλεισε αλλά οχι μονό....να μαζευτουμε για 5 επί 5....οι ιαπωνόφιλοι με τους ευρωπαίους....;)
η φυσικήμου κατάσταση μου επιτρέπει να παίξω σε υψηλό επίπεδο για περίπου 8 λεπτά....(όσα και ο Ριβάλντο άλλωστε....:lol: )
βαρέθηκα να αναλύω το τι ειναι ασίστ.....τυπικά είναι ασίστ, αλλά ειναι μια ενέργεια που την κάνει ο οποιοσδήποτε και δεν απαιτεί ποδοσφαιρική ευφυΐα και φυσικά δεν αποτελεί απεικόνιση της κατάστασης που βρίσκεται ο παίχτης...
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 13:02
εσείς να παίζετε ΄..... μπορώ εγώ να τρώω τα σουβλάκια και να κάνω τον προπονητή της εξέδρας ή να κρατάω λάθος τα στατιστικά του αγώνα , γράφοντας τις σέντρες ώς assist και τούμπαλιν;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Όσο για τον Ρίμπο...
Για να το κάνουμε κατανοητό... Και μόνο η ύπαρξη του μέσα στο γήπεδο δεσμεύει 1 ή και 2 παίκτες. Αυτό απο μόνο του είναι κέρδος για την ομάδα που τον έχει. Απλά πράγματα.
Gandalf
σε υψηλό επίπεδο δεν δεσμεύει κανέναν παίχτη....
πολύ απλά γιατι κάθε προπονητής σοβαρείς ομάδας ζητάει ντουμπλαρίσματα πάνω στους αντίπαλους μέσους....φυσικά καλύπτοντας τον χώρο τους και οχι μαν του μαν....
ότι ισχύει για τους άλλους δηλαδή , ισχύει και για τον Ριβάλντο....
μονο που αυτός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πια σε τέτοιες απαιτήσεις.....
πόσες ασίστ πέταξε με τη Σεβίλλη??
vangelis 64
01/10/2007, 13:04
τυπικά είναι ασίστ, αλλά ειναι μια ενέργεια που την κάνει ο οποιοσδήποτε Ρε φίλε,πολύ θα ήθελα να σε δω να παίζεις μπάλα.:lol: :lol: :wave2:
έκλεισε αλλά οχι μονό....να μαζευτουμε για 5 επί 5....οι ιαπωνόφιλοι με τους ευρωπαίους....;)
η φυσικήμου κατάσταση μου επιτρέπει να παίξω σε υψηλό επίπεδο για περίπου 8 λεπτά....(όσα και ο Ριβάλντο άλλωστε....:lol: )
βαρέθηκα να αναλύω το τι ειναι ασίστ.....τυπικά είναι ασίστ, αλλά ειναι μια ενέργεια που την κάνει ο οποιοσδήποτε και δεν απαιτεί ποδοσφαιρική ευφυΐα και φυσικά δεν αποτελεί απεικόνιση της κατάστασης που βρίσκεται ο παίχτης... ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΙΜΠΟ ΠΟΛΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...
Οσο για το 5χ5 μεσα..αλλα εγω που θα παίξω??εχω και κτμ και ενα gixer 750 τωρα...μπλεξαμε..:rotflmao: :lol:
εσείς να παίζετε ΄..... μπορώ εγώ να τρώω τα σουβλάκια και να κάνω τον προπονητή της εξέδρας ή να κρατάω λάθος τα στατιστικά του αγώνα , γράφοντας τις σέντρες ώς assist και τούμπαλιν;
Gandalf
στην περίπτωσή μου μπορείς και καθε απλή πάσα να την μετράς ασίστ....γιατί μεχρι εκεί θα φτάσω σστην κατάσταση που ειμαι....:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε φίλε,πολύ θα ήθελα να σε δω να παίζεις μπάλα.:lol: :lol: :wave2:
με θαυμάσανε κάποτε τα αλώνια του περιφερειακού.....ήσουν άτυχος...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Οσο για το 5χ5 μεσα..αλλα εγω που θα παίξω??εχω και κτμ και ενα gixer 750 τωρα...μπλεξαμε..:rotflmao: :lol:
μπορείς να κάνεις τον Τεροβίτσα.....:lol: :lol:
vangelis 64
01/10/2007, 13:08
με θαυμάσανε κάποτε τα αλώνια του περιφερειακού.....ήσουν άτυχος...:lol: Ποτέ δεν είν' αργά.Άντε να οργανώσουμε τίποτα και θα σού πω.
Άντε ρε κουνηθείτε!!Είσαστε;Άντε μουργέλες!!
πόσες ασίστ πέταξε με τη Σεβίλλη??
καμια... αλλα δε τον πηραμε για να νικησουμε τη Σεβιλη...
ανυουεη
ενα παστελακι με φαουλ θα σας το πεταξει και εσας... μη φοβασαι.... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καμια... αλλα δε τον πηραμε για να νικησουμε τη Σεβιλη...
ανυουεη
ενα παστελακι με φαουλ θα σας το πεταξει και εσας... μη φοβάσαι.... :wave2:
οκ....να του κοιτάζετε το ζάγχαρω γιατι αργεί ακομα το ντερμπι και μην σας πάθει τίποτα....
κ διουρητικά να του δίνετε για τις πέτρες στα νεφρά....
:lol: :lol:
alximistis
01/10/2007, 13:47
Τον Ρίμπο τον πήραμε όχι για να τρέχει. Δεν μπορεί άλλωστε. Αλλά λόγω εμπειρίας και λόγω της ικανότητάς στου στα στημένα. Φαντάζομαι είναι σαφές αυτό. Εγώ θα έλεγα και λόγω της ικανότητάς του να κερδίζει φάουλ στα κατάληλα σημεία. ;)
Δεν περίμενα να τρέχει ούτε μπορεί κιόλας.
Τώρα αν θα βοηθήσει γενικότερα την αεκ αυτό... θα δειξει.
Προς το παρόν πάμε μία χαρά μαζεύουμε πόντους από παιχνίδια που άλες φορές τους πετάγαμε και θα δούμε.
blueblack
01/10/2007, 14:17
TON ΡΙΒΑΛΝΤΟ.............ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ........
Γιά νά άνεβεί κατηγορία ή όμάδα...........στά Εύρωπαικά σαλόνια,
γιά τό πρεστίζ..........!!!!!!!!
Καί μάς βγήκε καί πολύ φτηνός,άν άναλογιστούμε πού τράβηξε τά διαρκείας,
τή μπουτίκ καί τή βοήθεια τής PUMA............!!!!!!!!!
Παρόλα αύτά ό Ριβάλντο.............καθαρίζει...........ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ...!!!
Αύτό μάς φτάνει άς τρέχουν οί άλλοι 10.........!!!!!!!!!!!
δύό μπαλλιές,δυό τρίπλες καί ή σιγουριά πού έμπνέει στούς συμπαίκτες του
όσο κερδίζουμε.............ΦΤΑΝΕΙ........!!!!!!!
Πολύ άτυχής ό παραλληλισμός μέ τό Καραγκούνη..........zzr........!!!!!!
οί άνθρωποι έχουν πολύ διαφορετικό ..........ΕΓΚΕΦΑΛΟ.......!!!!!!!!!
Άφού τελειώσετε τόν καυγά γιά τό off-side τότε θά σάς γράψω καί τόν
κανονισμό ,πρός τό παρόν διαβάζω......!!!!!!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Πολύ άτυχής ό παραλληλισμός μέ τό Καραγκούνη..........zzr........!!!!!!
οί άνθρωποι έχουν πολύ διαφορετικό ..........ΕΓΚΕΦΑΛΟ.......!!!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ..???.:eek:
:lol: :lol:
ενα παστελακι με φαουλ θα σας το πεταξει και εσας... μη φοβασαι.... :wave2:
Ξεχασες το..... " ρωτα και εμας "
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ε ειναι καλύτερο να τον εχεις μαζι σου παρα εναντίων σου!
:smokin:
o_gavros
01/10/2007, 19:58
σε καλό σου ρε φίλε...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ε ειναι καλύτερο να τον εχεις μαζι σου παρα εναντίων σου!
:smokin:
Δεν θα παιξει με τον Ολυμπιακο Ευη.... :winka:
( EDIT ) Ευη ??? :evil: :evil: :evil: :evil:
blueblack
02/10/2007, 05:57
OΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ..........ΤΟΥ ΠΑΟ
Τόσο γελάω.........:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Σά νά έκανε μακροβούτι στήν πισίνα ό Ρομέρο.........μέ τό κεφάλι καί μέ φόρα...!!
ΕΙΝΑΙ............ΔΥΝΑΤΟΝ.......???????
ΠΑΝΤΩΣ...........ΑΥΤΟ...........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..............ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΙΛΑ.........ΟΥΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.......
Δεν θα παιξει με τον Ολυμπιακο Ευη.... :winka:
( EDIT ) Ευη ??? :evil: :evil: :evil: :evil:
σωστα δε θα παιξει με τον ολυμπιακο με την αεκ θα παιξει αφου
ειναι παιχτης της.:smilea:
α καλο:bigcry:
Βασσάρας διαιτητής στο πανιωνιος - ΑΕΚ....
καλα τα λεει ο Ιρινια μας την εχουν στημενη....
o_gavros
03/10/2007, 12:47
AEKάκια ΔΕΝ παλεύεστε!!!
Unfightable rating(βαθμολογία απαλεψάς) : 10/10!!!
κλάψα κλάψα και μετά λίγο κλάψα ακόμα....
Έλεος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
AEKάκια ΔΕΝ παλεύεστε!!!
Έλεος!!!
ναι ρε γαυρε.... μου στερησε ενα CL... και περσυ κερδισες στο καραιταβλι με αυτον να σε κραταει ζωντανο και να το παιζεις μαγκας τωρα (+αυτογκολ)....
alximistis
03/10/2007, 12:56
Ε καλά ρε idi τα έχουμε πει εκατομμύρια φορές. Μην ξεκινάμε με την στραβή στο στόμα.
Ντε και καλά μας περιμένουν μας την έχουν στημένη και πάει λέγοντας.
Καλά σου λέει ο γαυράκος από πάνω.
πρώτοι είμαστε και μαζεύουμε βαθμούς. Άσε τη διαιτησία λίγο στην άκρη κι αν γίνει μαλακία το ξανασυζητάμε. :)
Ουτε ο Βασσαρας τους σωζει φετος λεμεεεεεεεεεεεεε
IDI μην ανυσηχεις φετος θα το παρουμε πολυυυυυυυυ χαλαρααααααααααα
Το ματι του Ριμπο γυαλιζει λεμεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
AEKάκια ΔΕΝ παλεύεστε!!!
Έλεος!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΛΑΨΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΛΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΚΛΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝ, ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΚΑΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣΗ, ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΑ!!! Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΣΕΕΤΑ(ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
Gandalf dr685sm
03/10/2007, 14:09
τα έχουμε ξαναπεί και εκνευρίζομαι και ο ίδιος...
Ξεκολάτε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ! Υπάρχουν τεράστιοι και άσχετοι διαιτητές που χαλάνε τα παιχνίδια.
όποιος είδε χθες εικόνες απο το CH.L. θα είδε φαντάζομαι και τον αγώνα με την Φενέρ Μπαχτσέ και την ΄Σπάρτακ νομίζω. Ξέρετε λοιπόν τι μου έκανε εντύπωση;
Σε μια κεφαλιά που αποκρούει ο τερματοφύλακας και σχεδόν περνάει η μπάλα μέσα απο το τέρμα (οχι όλη!) η εικόνα πιάνει τον Linesman να έχει κάνει μια περιέργη κίνηση στην ίδια ευθεία με το κεφάλι για να έχει οπτική γωνία του τι συμβαίνει.
Καταλαβαίνετε ποιά είναι η διαφορά;
Θέλετε και άλλα;...
Μετρήστε πόσες φορές θα σταματήσει ενα Ελληνικό παιχνίδι επειδή φυσάει αγέρας και πέφτουν κάτω οι παίκτες.Πόσες έξω, τώρα, που πέφτει και καμιά ψιλοκλωτσιά αλλά την περνάνε στο ντούκου προς χάριν του παιχνιδιού και επειδή οι παίκτες εκεί έχουν εγωισμό και θέλουν να προσπαθήσουν για το goal.
Τι να λέμε τώρα.
Δείτε ρε παιδιά τους αγώνες μας και παρακολουθήστε λίγο τους διαιτητές και που βρίσκονται σε κάθε φάση. Πως να σφυρίξουν σωστά όταν δεν έχουν καν την αντοχή να πιάσουν τις φάσεις σε ταχύτητα;
Gandalf
blueblack
03/10/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΛΑΨΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΛΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΚΛΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝ, ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΚΑΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣΗ, ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΑ!!! Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΣΕΕΤΑ(ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
ΡΕ ΦΙΛΕ...............ΕΣΥ ΒΑΣΣΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ........??????
Τά περσινά τά θυμάσαι....???
Πού ζήταγε συγνώμη άπό τό Τζώρτζεβιτς τά θυμάσαι....????
Πού είπε παίζετε κι ό άλλος τραυματίας φώναζε θέλω νά βγώ.........
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ..........ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ...............
ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.........???????????
Τό άκυρωθέν γκόλ τού Γιούγκο τό θυμάσαι....????????
Τόν Μπούρμπο.........στή Λεωφόρο όπου μάς στέρησε ένα CH.L.
ΤΟ..................ΘΥΜΑΣΑΙ.........??????????
Τό πρωτάθλημα πού μάς στέρησε όταν άκύρωσε γκόλ τού Ντέμη.........
δέν έδωσε πέναλτυ καί άντί γιά 3-0 ίσοφαρίσατε..........καί στό
ήμίχρονο ό Τσιάρτας είπε............
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.................καί καπάκι
Τζιοβάνι καβάλα στόν Καψή ίσοφάρισε ,ένώ τού Ντέμη ήταν φάουλ..
ΤΑ.....................ΘΥΜΑΣΑΙ...............?????????????
ΕΕΕΕΕΕΕ........................
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ.......................ΡΕ ΦΙΛΕ...............!!!!!!!!!!!!
ΕΣΕΝΑ...............ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ..........???????????
Είμαστε μίζεροι καί φαντασιόπληκτοι..............
Έσένα άν σέ έπαιζε..............άλλες 10 φορές ό Μέρκ............
ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΓΕ...................
ΟΠΩΣ.....................ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ................
μέ τόν τερματοφύλακα............Ρουμπέρτου.........Κάρλος.........
ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ..........??????????
θά ήσουν μίζερος...???
o_gavros
03/10/2007, 14:18
Gandalf καλά τα λες.το θεμα είναι τα ακούνε κάποιοι μοιρολάτρες φίλοι της ομάδας σου.
Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Υπάρχει κάποιο είδος "σχολείου" που περνάνε οι διαιτητές?
έστω κάποια εκπαιδευτικά σεμινάρια που απαιτείται να παρακολουθήσουν?
όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο,αλλά γενικά απο την ΟΥΕΦΑ.
αυτά που λες μάγε περί ανικανότητας αποδεικνύονται αν κρίνουμε ότι σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια οι Ελληνες διαιτητές και βοηθοί κάνουν τραγικά λάθη.
Επίσης η φυσική τους κατάσταση σίγουρα είναι κάτι που χρήζει εξέτασης.αυτό που έγινε ας πούμε 2 φορές με τον Βασσάρα και τους βοηθούς του (που κόπηκαν στα τεστ για το Μουντιάλ) εκτός απο ντροπή,είναι πιστεύω και ενδεικτικό ότι μάλλον κάτι πρέπει να διορθωθεί στον τρόπο απόκτησης της ιδιότητας του διαιτητή.
giobazolias
03/10/2007, 14:20
ρε αεκαρες!!!!
συνγνωμη δηλαδη αλλα μαλλον το παρακανετε!!!!
εχετε κανει σημαια οτι ο Βασσαρας σας στερησε 1 τσαμπιονς λιγκ, και που χασατε περσυ στο τηγανι!!!
ΛΟΙΠΟΝ!!!
ξεχασατε τα 2 πεναλτυ που σας εδωσε ο Βασσαρας με το γαυρο στο 4-3, μπας και παρετε εσεις το πρωταθλημα πριν 4/5 χρονακια????????????????
οσο για το υποτηθεται πεναλτυ που δεν σας εδωσε στη λεωφορο και χασατε το τσαμπιονς λιγκ.........................ξεχνατε που την επομενη χρονια ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ του γκεκα, και στο τελος νικησατε εσεις!!!!
αυτη τη χρονια βγηκατε εσεις στο τσου λου με ισοβαθμεια!!!!
και μην μιλαμε γενικα για κλοπη τσαμιονς λιγκ,γιατι ο ΠΑΟ σας πηρε απ το χερι και σας περασε στο Τσαμπιονς Λιγκ με τις πορειες του............ οταν η ελλαδα εβγαλε 3 ομαδες!!!!
iriniaa και idi.......................την παροιμια με το βοσκο και τα προβατα τη θυμαστε???:winka:
giobazolias
03/10/2007, 14:23
τα έχουμε ξαναπεί και εκνευρίζομαι και ο ίδιος...
Ξεκολάτε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ! Υπάρχουν τεράστιοι και άσχετοι διαιτητές που χαλάνε τα παιχνίδια.
όποιος είδε χθες εικόνες απο το CH.L. θα είδε φαντάζομαι και τον αγώνα με την Φενέρ Μπαχτσέ και την ΄Σπάρτακ νομίζω. Ξέρετε λοιπόν τι μου έκανε εντύπωση;
Σε μια κεφαλιά που αποκρούει ο τερματοφύλακας και σχεδόν περνάει η μπάλα μέσα απο το τέρμα (οχι όλη!) η εικόνα πιάνει τον Linesman να έχει κάνει μια περιέργη κίνηση στην ίδια ευθεία με το κεφάλι για να έχει οπτική γωνία του τι συμβαίνει.
Καταλαβαίνετε ποιά είναι η διαφορά;
Θέλετε και άλλα;...
Μετρήστε πόσες φορές θα σταματήσει ενα Ελληνικό παιχνίδι επειδή φυσάει αγέρας και πέφτουν κάτω οι παίκτες.Πόσες έξω, τώρα, που πέφτει και καμιά ψιλοκλωτσιά αλλά την περνάνε στο ντούκου προς χάριν του παιχνιδιού και επειδή οι παίκτες εκεί έχουν εγωισμό και θέλουν να προσπαθήσουν για το goal.
Τι να λέμε τώρα.
Δείτε ρε παιδιά τους αγώνες μας και παρακολουθήστε λίγο τους διαιτητές και που βρίσκονται σε κάθε φάση. Πως να σφυρίξουν σωστά όταν δεν έχουν καν την αντοχή να πιάσουν τις φάσεις σε ταχύτητα;
Gandalf
:a18:
ΡΕ ΦΙΛΕ...............ΕΣΥ ΒΑΣΣΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ........??????
Τά περσινά τά θυμάσαι....???
Πού ζήταγε συγνώμη άπό τό Τζώρτζεβιτς τά θυμάσαι....????
Πού είπε παίζετε κι ό άλλος τραυματίας φώναζε θέλω νά βγώ.........
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ..........ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ...............
ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.........???????????
Τό άκυρωθέν γκόλ τού Γιούγκο τό θυμάσαι....????????
Τόν Μπούρμπο.........στή Λεωφόρο όπου μάς στέρησε ένα CH.L.
ΤΟ..................ΘΥΜΑΣΑΙ.........??????????
Τό πρωτάθλημα πού μάς στέρησε όταν άκύρωσε γκόλ τού Ντέμη.........
δέν έδωσε πέναλτυ καί άντί γιά 3-0 ίσοφαρίσατε..........καί στό
ήμίχρονο ό Τσιάρτας είπε............
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.................καί καπάκι
Τζιοβάνι καβάλα στόν Καψή ίσοφάρισε ,ένώ τού Ντέμη ήταν φάουλ..
ΤΑ.....................ΘΥΜΑΣΑΙ...............?????????????
ΕΕΕΕΕΕΕ........................
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ.......................ΡΕ ΦΙΛΕ...............!!!!!!!!!!!!
ΕΣΕΝΑ...............ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ..........???????????
Είμαστε μίζεροι καί φαντασιόπληκτοι..............
Έσένα άν σέ έπαιζε..............άλλες 10 φορές ό Μέρκ............
ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΔΑΓΕ...................
ΟΠΩΣ.....................ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ................
μέ τόν τερματοφύλακα............Ρουμπέρτου.........Κάρλος.........
ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ..........??????????
θά ήσουν μίζερος...???
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΒΡΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΜΕΡΚ Η Ο ΚΑΘΕ ΜΕΡΚ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ? Ε ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!! ΕΓΩ ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!
ΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΙΣΣΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΤΛ.? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
alximistis
03/10/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ρε αεκαρες!!!!
εχετε κανει σημαια οτι ο Βασσαρας σας στερησε 1 τσαμπιονς λιγκ, και που χασατε περσυ στο τηγανι!!!
ΛΟΙΠΟΝ!!!
ξεχασατε τα 2 πεναλτυ που σας εδωσε ο Βασσαρας με το γαυρο στο 4-3, μπας και παρετε εσεις το πρωταθλημα πριν 4/5 χρονακια????????????????
οσο για το υποτηθεται πεναλτυ που δεν σας εδωσε στη λεωφορο και χασατε το τσαμπιονς λιγκ.........................ξεχνατε που την επομενη χρονια ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ του γκεκα, και στο τελος νικησατε εσεις!!!!
και μην μιλαμε γενικα για κλοπη τσαμιονς λιγκ,γιατι ο ΠΑΟ σας πηρε απ το χερι και σας περασε στο Τσαμπιονς Λιγκ με τις πορειες του............ οταν η ελλαδα εβγαλε 3 ομαδες!!!!
iriniaa και idi.......................την παροιμια με το βοσκο και τα προβατα τη θυμαστε???:winka:
Δεν θυμάσαι πριν 5 χρόνια... κι εσύ πριν 10... :D.
Έτσι θα πάει τώρα; Τι έγινε και πότε;
Το πράγμα είναι απλό και το είπε ξεκάθαρα ο γκανταλφάκος.
ΔΕΝ υπάρχει παράγκα και αυτή η ιστορία με την παράγκα καταντάει πολύ σπαστική.
Δέχομαι ότι εκτός από κακούς διαιτητές υπάρχουν και εκείνοι που μεροληπτούν. Δεκτόν. Αλλά αυτό απέχει από την παράγκα πολύ.
Άσε εσύ τους βοσκούς και τα πρόβατα γιατί θα θυμηθώ άλλα. Κάτι μαντζαβελλάκηδες ας πούμε... ;)
ΥΓ Και δεν το παρακάνουμε όλοι! Εμείς νομίζω τηρούμε διαφορετική στάση. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΥΓ Και δεν το παρακάνουμε όλοι! Εμείς νομίζω τηρούμε διαφορετική στάση. :)
ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ POST ΜΟΥ :
ΟΧΙ ΟΛΟΙ
alximistis
03/10/2007, 14:43
ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ POST ΜΟΥ :
ΟΧΙ ΟΛΟΙ
Μα... ντεν είπα γκια σένα καρντιά μου. :)
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΒΡΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΜΕΡΚ Η Ο ΚΑΘΕ ΜΕΡΚ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ? Ε ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!! ΕΓΩ ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!
ΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΙΣΣΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΤΛ.? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
Δεν γινεται να μην παραπονιουνται, ειναι στο αιμα τους, στο DNA τους...
Τελικα δλδ ΔΕΝ υπαρχει παραγκα;;;
Να χαρω ως γαυρος για τα πρωταθληματα που πηρα ή μας τα εδωσε η παραγκα;;;
:confused:
Εχετε μπλεξει τα μπουτια σας;;;
:lol:
ΞΕΧΑΣΑ IRIANA ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ!! ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ? ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!
blackbusa
03/10/2007, 14:59
Nα κανω και εγω μια ερωτηξης?????ο ΔΟΥΡΟΣ τελικα που χαθηκε???:confused: :confused: :confused:
alximistis
03/10/2007, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Nα κανω και εγω μια ερωτηξης?????ο ΔΟΥΡΟΣ τελικα που χαθηκε???:confused: :confused: :confused:
Μανατζάρει το "γιατρό"... :D
vangelis 64
03/10/2007, 15:01
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!! Αυτό είναι το θέμα.Πολύ παρακάτω μωρ' αδερφάκι μου.:lol: :lol:
blueblack
03/10/2007, 15:05
ρε αεκαρες!!!!
ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ............................ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ....????
Ωραίο παράδειγμα έφερες..........!!!!!!!.........τί νά πώ ρέ φίλε.......
Όσο γιά τό Γκέκα.............έσύ έκεί ένιωσες ότι κρίθηκε ή δεύτερη θέση ε......?????
Άκριβώς όπως τότε προτελευταία άγωνιστική............
ΓΑΥΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ............!!!!!!!!
Έκτός τού ότι ήταν μιά πολύ δύσκολη φάση............
ΑΛΛΟΣ.............ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΦΙΛΕ............ΟΧΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ............
έκεί δέ μπορεί νά πεί γκόλ ,ότι πεί ό βοηθός......!!!!!!!!
ένώ στή Λεωφόρο.........ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ............
ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΕΝΑΛΤΥ.............
όπως αύτό μωρέ μέ τούς Σλοβάκους καί έδώ....... καί έκεί.......αύτό μέ τόν ΠΑΟΚ......,τού Βύντρα..
..................κ.λ.π......κάτσε μόλις άρχίσαμε........
Άφού λοιπόν άγά μου.............έσείς μάς περάσατε στό CH.L.....έμείς άπό δώ καί μπρός
ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ............ΚΩΛΟ.............μέχρι νά πεθάνουμε,κι άμα τολμήσουμε καί σηκώσουμε
κεφάλι....... πρόεδρο ,ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ,........τόν πρόεδρο.......!!!!!!!!!!
Καί κλείνω μέ τή μεταχρονολογημένη διαπίστωση σου..........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ...........άπό φέτος έννοείς έτσι...???
Γιατί μέχρι πέρσυ.........βαριέμαι νά βρώ τώρα τί δήλωνες.........γιά Γκαγκάτσηδες.........
Μητρόπουλους............κ.λ.π..... :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως σάς έκατσε τίποτε καλό..???
Γιατί κι αύτοί μεταγραφές κάνουν ,όπως οί πρόεδροι τής Λίγκας........!!!!!!!!
Άπό ότι βλέπω πάντως ,μπήκατε δυναμικά μέ φόρα.......!!!!!!
Έκείνη ή άποβολή στήν Κρήτη.........ΓΑΜΑΤΗ.........πώς τήν είδες...???
Άμα μού λές τό δήθεν............... τού Μπούρμπου............. κατάλαβα
Έξάλλου μήν ξεχνάς .............
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...................ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ.............
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ...............20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ...???
Έχετε μιά παράδοση σέ αύτό ............οί άλλοι άπλά σάς μιμήθηκαν.........
άλλά πολύ πιό άκομψα........!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό είναι το θέμα.Πολύ παρακάτω μωρ' αδερφάκι μου.:lol: :lol:
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ:rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΕΚΤΟΣ, ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ (ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΣ:lol: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ
blackbusa
03/10/2007, 15:08
ρε αεκαρες!!!!
ΛΟΙΠΟΝ!!!
Φιλαρακι.....για να καταλαβω.....τα πεναλντυ δεν ητανε???αν ηθελε να μας βοηθησει θα αφηνε το 0-2 που εκανε ο Νικολαιδης και παπαλα.....εκεινο τον αγωνα τον κερδισε ο Ολυμπιακος πεντακαθαρα.....
δηλαδη στον Μπουρμπο ΔΕΝ εγινε πεναλντυ???δηλαδη απο ολο το πρωταθλημα το γκολ του Γκεκα θυμασε.....
ποτε κανατε την τελευταια πορεια???γιατι νομιζω οτι τα τελευταια χρονια και εσεις τον πινετε λιγο...
alximistis
03/10/2007, 15:08
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΕΧΩ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ:rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΕΚΤΟΣ, ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ (ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΣ:lol: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ
Κοίτα ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ!
Αλλά ρε συ... είναι θέμα δύο πραγμάτων. Πολύ δύσκολα και τα δύο.
Πρώτον να... κοιμηθεί ο θεός. :D
Και δεύτερον να αλλάξετε νοοτροπία και ψυχολογία στην Ευρώπη εσείς. ;)
Επομένως... λες να κοιμηθεί ο θεός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :D
blackbusa
03/10/2007, 15:10
Μανατζάρει το "γιατρό"... :D
ο ''γιατρος''θα σε :a021: :a021: :a021: του χρονου....μην χανεσε...μην χανεσε...
Όσο γιά τό Γκέκα.............έσύ έκεί ένιωσες ότι κρίθηκε ή δεύτερη θέση ε......?????
Έκτός τού ότι ήταν μιά πολύ δύσκολη φάση............
όπως αύτό μωρέ μέ τούς Σλοβάκους καί έδώ....... καί έκεί.......αύτό μέ τόν ΠΑΟΚ......,τού Βύντρα..
..................κ.λ.π......κάτσε μόλις άρχίσαμε........
Άφού λοιπόν άγά μου.............έσείς μάς περάσατε στό CH.L.....έμείς άπό δώ καί μπρός
ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ............ΚΩΛΟ.............μέχρι νά πεθάνουμε,κι άμα τολμήσουμε καί σηκώσουμε
κεφάλι....... πρόεδρο ,ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ,........τόν πρόεδρο.......!!!!!!!!!!
Καί κλείνω μέ τή μεταχρονολογημένη διαπίστωση σου..........
Γιατί μέχρι πέρσυ.........βαριέμαι νά βρώ τώρα τί δήλωνες.........γιά Γκαγκάτσηδες.........
Μητρόπουλους............κ.λ.π..... :rotflmao: :rotflmao:
Έξάλλου μήν ξεχνάς .............
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ...............20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ...???
ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΝΤΕΡΤΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΤΕΛΟΣ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Κοίτα ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ!
Αλλά ρε συ... είναι θέμα δύο πραγμάτων. Πολύ δύσκολα και τα δύο.
Πρώτον να... κοιμηθεί ο θεός. :D
Και δεύτερον να αλλάξετε νοοτροπία και ψυχολογία στην Ευρώπη εσείς. ;)
Επομένως... λες να κοιμηθεί ο θεός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :D
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ, Η ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!! :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
03/10/2007, 15:17
Ρε θα πιουμε κανα καφε το σαββατο μεσημερακι με θεα τον Θερμαικο???
alximistis
03/10/2007, 15:20
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ, Η ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!! :rotflmao: :rotflmao:
Δεν... το μεγαλώνει λίγο να βολευτούμε κι εμείς; ;)
Το μαξιλάρι εννοώ. :)
blueblack
03/10/2007, 15:59
ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΝΤΕΡΤΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΤΕΛΟΣ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
ΟΣΟ..............ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............
Ή ............ΑΕΚ..............είναι ό φτωχός συγγενής τών μεγάλων........!!!!!!
Άν έβλεπες τό μάτς τής Βέροιας θά γέλαγες.........
Πώς ένας άνθρωπος,προσπαθώντας κατά τή γνώμη του νά έκτεθεί όσο
λιγώτερο γίνεται..........
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ...............!!!!!!!!!
Αύτά όμως γιά νά τά δείς πρέπει καί νά έχεις παίξει μπάλλα.........καί νά ξέρεις
μπάλλα..........καί νά μήν είσαι φανατίλα..........καί νά μήν κοροιδεύεις
τόν έαυτό σου.........καί ό δείκτης νοημοσύνης σου νά έχει ένα
ύποφερτό έπίπεδο.............
ΚΑΙ.............ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ.........ΒΛΕΠΕΙΣ..........ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..........
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..............
ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ..........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ...........
ΑΓΓΕΛΟΣ...........ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ........
ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.......
................
..............
...............
................
ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ................
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΑ.....................
Μ'ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ............
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ..........
...................
..................
...................
ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ............
Κατάλαβες............φιλαράκο...????
Άν λοιπόν είσαι δεξιός ...........ΚΑΙ ............ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..............Ριζοσπάστη........
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.............!!!!!!!!!!
Γιατί οί δικοί σου πάντοτε .........θά σού πούν αύτό πού θές νά άκούσεις.....
Τό παράδειγμα είναι τυχαίο εεε.....!!!!!
ΥΓ........Καί ή ΑΕΚ κατά καιρούς έχει άδικήσει πολλές φορές μικρούς..........ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Άλλά καί άδικήθηκε έπίσης πολλές φορές άπό μικρούς.........
ΟΧΙ...........ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ............
Άλλά γιά τά μάτια τών ώραίων.........ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ......!!!!!!!!
giobazolias
03/10/2007, 16:13
Ας εχανες εσυ τους 3 βαθμους να τους επαιρνα εγω......και μετα βλεπαμε!!!
[Έκτός τού ότι ήταν μιά πολύ δύσκολη φάση............
..................κ.λ.π......κάτσε μόλις άρχίσαμε........[/B]
για μενα κανενα δεν ηταν πεναλτυ ρομερο, σλοβακους ουτε του μπουρμου!(ολοι εκβιασαν τη φαση)
[Άφού λοιπόν άγά μου.............έσείς μάς περάσατε στό CH.L.....έμείς άπό δώ καί μπρός
κεφάλι....... πρόεδρο ,ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΛΙΓΚΑ,........τόν πρόεδρο.......!!!!!!!!!!]
αλλος σου ετρωγε/τρωει το ψωμι φιλε...........ειναι ΑΣΤΕΙΟ να κατηγορεις τον ΠΑΟ πως σου στερησε κατι αυτα τα 10 χρονια!!!!!
αντιθετα................. σου εδωσε!!!
[Καί κλείνω μέ τή μεταχρονολογημένη διαπίστωση σου..........
Μητρόπουλους............κ.λ.π..... :rotflmao: :rotflmao
Δεν διαπυστωσα κατι.................απλα η γκρινια σας εχει ξεφυγει απ τα ορια!!!!
εσυ εβγαλες κιολας το πορισμα περι παρασηνιου του ΠΑΟ για φετος!
κατσε να δουμε πρωτα και μετα κρινουμε!!!
[Έξάλλου μήν ξεχνάς .............
:wave2: [/B]
αν θες τη γνωμη μου................και ο ΠΑΟ ειχει λερωμενη τη φωλια του............
η αεκ ..........πολυ λιγοτερο!!!
το ελληνικο πρωταθλημα για μας δεν ειναι κριτηριο................
το ελληνικο πρωταθλημα ειναι για εσωτερικη καταναλωση!
αλλοι παθαν ψυχωση με αυτο..............και φαγαν και κουτοχορτο!!!
κριτηριο για μας ειναι η ευρωπη!!!!
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!
blueblack
03/10/2007, 18:05
Ας εχανες εσυ τους 3 βαθμους να τους επαιρνα εγω......και μετα βλεπαμε!!!
για μενα κανενα δεν ηταν πεναλτυ ρομερο, σλοβακους ουτε του μπουρμου!(ολοι εκβιασαν τη φαση)
αλλος σου ετρωγε/τρωει το ψωμι φιλε...........ειναι ΑΣΤΕΙΟ να κατηγορεις τον ΠΑΟ πως σου στερησε κατι αυτα τα 10 χρονια!!!!!
αντιθετα................. σου εδωσε!!!
Δεν διαπυστωσα κατι.................απλα η γκρινια σας εχει ξεφυγει απ τα ορια!!!!
εσυ εβγαλες κιολας το πορισμα περι παρασηνιου του ΠΑΟ για φετος!
κατσε να δουμε πρωτα και μετα κρινουμε!!!
αν θες τη γνωμη μου................και ο ΠΑΟ ειχει λερωμενη τη φωλια του............
η αεκ ..........πολυ λιγοτερο!!!
το ελληνικο πρωταθλημα για μας δεν ειναι κριτηριο................
το ελληνικο πρωταθλημα ειναι για εσωτερικη καταναλωση!
αλλοι παθαν ψυχωση με αυτο..............και φαγαν και κουτοχορτο!!!
κριτηριο για μας ειναι η ευρωπη!!!!
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!
ΚΑΤΣΕ............ΝΑ Σ'ΑΠΑΝΤΗΣΩ..........
Γιά τό Μπούρμπιο πέναλτυ................NO COMMENTS..........
Πρίν άπό τά 10 χρόνια ..............πού συμφωνούμε είχε άλλα 20...........μέ τό γνωστό
σύνθημα νά δονεί τά γήπεδα
..................................πουσταρά..........
βάλτα στόν κώλο τά λεφτά.................
Μήπως.............έτυχε νά τό άκούσεις...????
Σέ αύτά................άναφερόμουν...........τότε πού κάποιο παιδί άπό τήν Κρήτη σάς
έστειλε έξω άπό τό Ούέφα...........καί έξαφανίστηκε στήν Αύστρία.........
γιά βρές τόν .............γιά βρές τον........
τώρα τό νησί...........βλέπει κόκκινο.........μέχρι καί σάκκος τού μπόξ μπορεί νά γίνει...!!!
Έκεί μακρυά στό Βορρά ............είχε κάποτε μιά Δόξα,πάει κι αύτή τήν έφαγε τό σκοτάδι.......
Νά συνεχίσω....????
Μεγάλο παιδί είσαι τά ξέρεις...........
Παρακάτω.............
Βλέπω πρώτα καί μετά κρίνω.........
Είδα έναν Ντέμη πού πρωτοστάτησε γιά ένα νέο θεσμό ...............νά τόν περιφρονεί
καί νά πίνει καφέ στήν Έλβετία τή μέρα τής στέψης τού νέου αύτοκράτορα.........
γιατί όταν είπε πάμε φέτος γιά νέα άρχή...............ό πράσινος.......ΝΑΙ ΜΕΝ.....ΑΛΛΑ
Καί μετά είδα τά 20 τελευταία λεπτά τής Βέροιας..........
Είδα τήν άποβολή στόν Έργοτέλη..............
Είδα αύτό ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ...........
Καί δέν είδα αύτό πού είδε........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...........
Όπως είδα καί τόν Καζναφέρη.............ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ 50-50...........όχι χωρίς
λάθη..............
ΑΛΛΑ............ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ...........!!!!!!!!
ΔΕΝ....................ΒΙΑΖΟΜΑΙ.................ΑΛΛΑ.............κάθε άγωνιστική βλέπω.........!!!!!!
Τό ότι παραδέχεσαι..........ότι στόν καθένα άντιστοιχεί καί ένα μερίδιο εύθύνης γιά τήν
κατάντια τού ποδοσφαίρου μας σέ .....ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...........
Δέν είμαστε καί οί τρείς στό ίδιο καζάνι..........γιατί ΜΟΝΟΝ.......οί τρείς μας βράζουμε......!!!
Όλοι οί άλλοι μαζί ..........φταίνε στό ότι δέ θέλησαν ποτέ νά είναι καί..........
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...........ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ.......ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ........
Η οίκογένεια είχε καί έχει τήν κουλτούρα νά είναι διακριτική.........σέ όλες τίς κοινωνικές
της έκδηλώσεις..........
Ήρθε όμως ή τελευταία δεκαετία καί όλα.............
ΕΓΙΝΑΝ.....................ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ.............!!!!!!!
Γιαυτό καί γώ σήμερα................
ΕΙΜΑΙ................ΒΕΡΝΤΕΡ...............ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πεντάρα ρέ............μιά πεντάρα νά φτιάξει τό κέφι μου ..............!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :rotflmao:
giobazolias
04/10/2007, 03:56
ΚΑΤΣΕ............ΝΑ Σ'ΑΠΑΝΤΗΣΩ..........
Γιά τό Μπούρμπιο πέναλτυ................NO COMMENTS..........
Πρίν άπό τά 10 χρόνια ..............πού συμφωνούμε είχε άλλα 20...........μέ τό γνωστό
σύνθημα νά δονεί τά γήπεδα
..................................πουσταρά..........
βάλτα στόν κώλο τά λεφτά.................
Μήπως.............έτυχε νά τό άκούσεις...????
Σέ αύτά................άναφερόμουν...........τότε πού κάποιο παιδί άπό τήν Κρήτη σάς
έστειλε έξω άπό τό Ούέφα...........καί έξαφανίστηκε στήν Αύστρία.........
γιά βρές τόν .............γιά βρές τον........
τώρα τό νησί...........βλέπει κόκκινο.........μέχρι καί σάκκος τού μπόξ μπορεί νά γίνει...!!!
δεν τον θυμαμαι τον παικτη, προφανως του οφη.............αλλα οχι και εξαφανιστηκε στην αυστρια!!!!
σαν να λεμε............................εξορια στην κηφισια (που ελεγε και ο χαρυ κλιν)
Έκεί μακρυά στό Βορρά ............είχε κάποτε μιά Δόξα,πάει κι αύτή τήν έφαγε τό σκοτάδι.......
Νά συνεχίσω....????
Μεγάλο παιδί είσαι τά ξέρεις...........
η επαρχιακες ομαδες αρχισαν να παιρνουν πουλο, και να αντικαθηστωνται απο τη σαβουρα της αθηνας (ατρομητο, αιγαλαιω, καλλιθεα κτλ) την τελευταια δεκαετια!
Παρακάτω.............
Βλέπω πρώτα καί μετά κρίνω.........
Είδα έναν Ντέμη πού πρωτοστάτησε γιά ένα νέο θεσμό ...............νά τόν περιφρονεί
καί νά πίνει καφέ στήν Έλβετία τή μέρα τής στέψης τού νέου αύτοκράτορα.........
γιατί όταν είπε πάμε φέτος γιά νέα άρχή...............ό πράσινος.......ΝΑΙ ΜΕΝ.....ΑΛΛΑ
Καί μετά είδα τά 20 τελευταία λεπτά τής Βέροιας..........
Είδα τήν άποβολή στόν Έργοτέλη..............
Είδα αύτό ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ...........
Καί δέν είδα αύτό πού είδε........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...........
Όπως είδα καί τόν Καζναφέρη.............ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ 50-50...........όχι χωρίς
λάθη..............
ΑΛΛΑ............ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ...........!!!!!!!!
ΔΕΝ....................ΒΙΑΖΟΜΑΙ.................ΑΛΛΑ.............κάθε άγωνιστική βλέπω.........!!!!!!
Τό ότι παραδέχεσαι..........ότι στόν καθένα άντιστοιχεί καί ένα μερίδιο εύθύνης γιά τήν
κατάντια τού ποδοσφαίρου μας σέ .....ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...........
Δέν είμαστε καί οί τρείς στό ίδιο καζάνι..........γιατί ΜΟΝΟΝ.......οί τρείς μας βράζουμε......!!!
Όλοι οί άλλοι μαζί ..........φταίνε στό ότι δέ θέλησαν ποτέ νά είναι καί..........
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...........ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ.......ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ........
και μενα μου εκανε εντυπωση το 50/50 στο χαριλαου και καποια φαλτσα σφυριγματα υπερ του παο, αλλα ισως ειναι λιγο νωρις για το πορισμα!
Αν ειναι αληθεια οτι...........................
ο κοκκαλης για να δεχτει να πληρωσει τα χρεη του γαυρου εκανε συμφωνια με το πασοκ(κρατος τοτε) να παιρνει 10 χρονια πρωταθλημα.......................
οπως και το γεγονος οτι αυτη θα ειναι η τελευταια θητεια του γκαγκατση στην ΕΠΟ.............
ισως και να τελειωνει το κατεστημενο του κοκκαλη......................οποτε μπορει και να ειναι ετσι!!!
αλλα το ξαναλεω οτι ειναι ισως νωρις ακομα για να κρινουμε!
το πως εχουν τα πραγματα θα φανει στα κρισιμα σημεια του πρωταθληματος!
(το υποστηριξες και συ αλλωστε οταν διακαιλογισες το ακυρωθεν γκολ του γκεκα, μιας και ηταν στην αρχη του πρωταθληματος)
Γιαυτό καί γώ σήμερα................
ΕΙΜΑΙ................ΒΕΡΝΤΕΡ...............ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πεντάρα ρέ............μιά πεντάρα νά φτιάξει τό κέφι μου ..............!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :rotflmao: [/B]
και γω με τη βερντερ ημουν αλλα.....................δυστηχως χασαμε (που ειπε και ο αρσενης)
la_villa
04/10/2007, 08:30
Ή ............ΑΕΚ..............είναι ό φτωχός συγγενής τών μεγάλων........!!!!!!
για την βέροια τουμπεκί
το offside γκολ του μπλάνκο το κάνατε γαργάρα
άντε σας σπρώχνουν για 3ο σερί χρόνο κια συνεχίζεται να κλαίγεστε
ΟΣΟ..............ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............
Αύτά όμως γιά νά τά δείς πρέπει καί νά έχεις παίξει μπάλλα.........καί νά ξέρεις
μπάλλα..........καί νά μήν είσαι φανατίλα..........καί νά μήν κοροιδεύεις
τόν έαυτό σου.........καί ό δείκτης νοημοσύνης σου νά έχει ένα
ύποφερτό έπίπεδο.............
ΚΑΙ.............ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ.........ΒΛΕΠΕΙΣ..........ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..........
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..............
ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ..........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ...........
ΑΓΓΕΛΟΣ...........ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ........
ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.......
................
..............
...............
................
ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ................
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΑ.....................
Μ'ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ............
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ..........
...................
..................
...................
ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ............
Κατάλαβες............φιλαράκο...????
Άν λοιπόν είσαι δεξιός ...........ΚΑΙ ............ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..............Ριζοσπάστη........
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.............!!!!!!!!!!
Γιατί οί δικοί σου πάντοτε .........θά σού πούν αύτό πού θές νά άκούσεις.....
Τό παράδειγμα είναι τυχαίο εεε.....!!!!!
ΥΓ........Καί ή ΑΕΚ κατά καιρούς έχει άδικήσει πολλές φορές μικρούς..........ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Άλλά καί άδικήθηκε έπίσης πολλές φορές άπό μικρούς.........
ΟΧΙ...........ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΩΝ............
Άλλά γιά τά μάτια τών ώραίων.........ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ......!!!!!!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΑΠΛΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΤΗ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ , ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!! ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ, ΧΙΟΥΜΟΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, SORRY ΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕΣ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, ΣΚΙΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ, ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:a25: :a25: :a25: :a25: :a08: :a08: :a09: :a09: :beer: :beer: :beer: :a33: :a33:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
για την βέροια τουμπεκί
το offside γκολ του μπλάνκο το κάνατε γαργάρα
άντε σας σπρώχνουν για 3ο σερί χρόνο κια συνεχίζεται να κλαίγεστε
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.... ΕΛΕΟΣ.... :look:
blueblack
04/10/2007, 11:33
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΑΠΛΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΤΗ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ , ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!! ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ, ΧΙΟΥΜΟΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, SORRY ΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕΣ!!
ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ...........ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.......
Δέν άπευθύνονταν προσωπικά..........ήταν γενικές καί άόριστες.........sorry......
άν είσέπραξες λάθος........!!!!!!!
Δέν μπορώ νά θυμώσω μέ τό ντέρτουλας..........άπλά γιατί δέν ξέρω τί σημαίνει....:rotflmao:
νεοελληνική άργκώ......??
Νά ύποθέσω...???
Δέν έχεις καί άδικο σέ μερικά,άλλά πές μου άφού παίζεις μπάλλα πώς θά σού φαινόταν
άν σού έλεγαν πώς ότι καί νά κάνεις...........
ΣΗΜΕΡΑ............ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.........!!!!!
Καί άν παίζοντας..........χαλάρωνες..........φαντάσου νά τό ζούσες άπό έξω........!!!!
Τό παιχνίδι έχει κανόνες καί πρέπει νά παίζεται μέ αύτούς............
ΑΛΛΙΩΣ............ΦΙΛΕ ΜΟΥ........
ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.............?????
Έγώ έχω καί μιά έλπίδα μπάς καί κερδίσω.........
ΕΣΥ...........ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ............??????
Άφού ξέρεις τό τέλος........!!!!!!!!!!
Άλλάζεται ή χθεσινή σας νίκη μέ τίποτε...???
Γιατί...????????
ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ή ήδονή καί ή χαρά σας πρέπει νά είναι ........ΑΠΕΡΑΝΤΗ.....!!!!!!!
Έτσι πρέπει νά είναι ή μπάλλα.............όχι νά καταντάει..........δημόσια σχέση......
alximistis
04/10/2007, 11:48
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για εχτές!
Το άξιζε και πήρε πανάξια τη νίκη!
Ο πιο ΩΡΙΜΟΣ Ολυμπιακός που έχω δει ποτέ μου και με διαφορετική νοοτροπία.
Μπράβο σας ολυμπιακοί. Τα ειλικρινή συγχαρητήρια από έναν αεκτζή εχθρό σας. :)
ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ...........ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.......
Δέν άπευθύνονταν προσωπικά..........ήταν γενικές καί άόριστες.........sorry......
άν είσέπραξες λάθος........!!!!!!!
Δέν μπορώ νά θυμώσω μέ τό ντέρτουλας..........άπλά γιατί δέν ξέρω τί σημαίνει....:rotflmao:
νεοελληνική άργκώ......??
Νά ύποθέσω...???
Δέν έχεις καί άδικο σέ μερικά,άλλά πές μου άφού παίζεις μπάλλα πώς θά σού φαινόταν
άν σού έλεγαν πώς ότι καί νά κάνεις...........
ΣΗΜΕΡΑ............ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.........!!!!!
Καί άν παίζοντας..........χαλάρωνες..........φαντάσου νά τό ζούσες άπό έξω........!!!!
Τό παιχνίδι έχει κανόνες καί πρέπει νά παίζεται μέ αύτούς............
ΑΛΛΙΩΣ............ΦΙΛΕ ΜΟΥ........
ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.............?????
Έγώ έχω καί μιά έλπίδα μπάς καί κερδίσω.........
ΕΣΥ...........ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ............??????
Άφού ξέρεις τό τέλος........!!!!!!!!!!
Άλλάζεται ή χθεσινή σας νίκη μέ τίποτε...???
Γιατί...????????
ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ή ήδονή καί ή χαρά σας πρέπει νά είναι ........ΑΠΕΡΑΝΤΗ.....!!!!!!!
Έτσι πρέπει νά είναι ή μπάλλα.............όχι νά καταντάει..........δημόσια σχέση......
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΚ
ΝΤΕΡΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΚΩ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:lol: :lol:
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ Η ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ MANAGER ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ CL ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!! :lol: :lol:
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ!!!!
ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΑΠΛΑ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΕΧΑΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ 2 ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑ!!!
ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!!! (ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ) :wave2:
blueblack
04/10/2007, 13:38
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΚ
ΝΤΕΡΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΚΩ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:lol: :lol:
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ Η ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ MANAGER ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ CL ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!! :lol: :lol:
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ!!!!
ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΑΠΛΑ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΕΧΑΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ 2 ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑ!!!
ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!!!! (ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ) :wave2:
ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........Η ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ.......
Όταν μιλάω γιά δικαιοσύνη έννοώ..........
ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.............
Στόν άγωνιστικό χώρο ,ύπάρχει τύχη,κωλοφαρδία........Νικοπολίδης κ.λ.π....
Καί τό άποτέλεσμα μπορεί νά είναι άδικο μέν άλλά άπό άγωνιστικούς παράγοντες..........
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...........!!!!!!!!
ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........Η ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ.......
Όταν μιλάω γιά δικαιοσύνη έννοώ..........
ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.............
Στόν άγωνιστικό χώρο ,ύπάρχει τύχη,κωλοφαρδία........Νικοπολίδης κ.λ.π....
Καί τό άποτέλεσμα μπορεί νά είναι άδικο μέν άλλά άπό άγωνιστικούς παράγοντες..........
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...........!!!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ Η ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ MANAGER ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ CL ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!!
blueblack
06/10/2007, 03:17
ΚΑΙ ΤΩΡΑ...........ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ..........
Ξανά στά δικά μας........σήμερα είμαι Άπολλωνάρα........
o_gavros
06/10/2007, 12:44
........σήμερα είμαι Άπολλωνάρα........
:a12:
σε ρώτησε κανείς?
:a019: μπάρμπα...
blueblack
07/10/2007, 08:44
:a12:
σε ρώτησε κανείς?
:a019: μπάρμπα...
MIKΡΕ.........ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.............ΗΡΕΜΗΣΕ.........
Προσοχή τό γαμήσι μέ μέτρο,μή στραβοψωλιάσουμε........:rotflmao:
Καί μή μέ λές ...ΜΠΑΡΜΠΑ.......!!!!!!!!
Λοιπόν παιδιά..........
Σήμερα περιμένω τό Βασσάρα.......
Μετά τίς δηλώσεις τών Ίταλών περί ντεφορμαρίσματος του..........άρχίζω
καί τρέμω........
Θυμάμαι τό Καραισκάκη..........
Θυμάμαι τή Λεωφόρο...............
Θυμάμαι τόν Κονέ στό Παγκρήτιο...........
Θυμάμαι τό πέναλτυ τού Γεωργέα ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.......
ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ.............ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.........!!!!!!!!!
Φαντάσου τώρα πού είναι καί ντεφορμέ.........τί θά γίνει........ΩΧ.....ΩΧ.......
la_villa
07/10/2007, 11:29
καλα ρε δεν βαρεθήκατε πριν απο κάθε αγώνα
τα ίδια λέγατε και για την βέροια αλλά τα σφυριγματακια και το offside γκολ το πήρατε
εκτος και ΑΝ το έχετε για γούρι να κλαίγεστε πριν
blueblack
07/10/2007, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλα ρε δεν βαρεθήκατε πριν απο κάθε αγώνα
τα ίδια λέγατε και για την βέροια αλλά τα σφυριγματακια και το offside γκολ το πήρατε
εκτος και ΑΝ το έχετε για γούρι να κλαίγεστε πριν
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ............ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.........ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πού είδες off-side καί σφυριγματάκια στή Βέροια.......
:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
la_villa
07/10/2007, 20:44
δες την φάση χωρις γυαλιά και ξαναέλα
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
γερασαν αλλη μια εβδομαδα οι γεροι Ριμπο και Λυμπε....
αλλα φετος κανει πολυ κρυο...
-4 απο τον Οκτωβρη.........
hasta luego...... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
σσ. ο Βασσαρας προσπαθησε σημερα... αλλα..... 0-3.... κριμα...
o_gavros
07/10/2007, 22:04
πες ότι έχεις και παράπονο σήμερα απο τον Βασσάρα να γελάσουμε λίγο ακόμα μαζί σας...
blueblack
07/10/2007, 22:28
γερασαν αλλη μια εβδομαδα οι γεροι Ριμπο και Λυμπε....
αλλα φετος κανει πολυ κρυο...
-4 απο τον Οκτωβρη.........
hasta luego...... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
σσ. ο Βασσαρας προσπαθησε σημερα... αλλα..... 0-3.... κριμα...
EΠΙΤΕΛΟΥΣ..........ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ
Ο............ΝΤΕΜΗΣ.........!!!!!!!!
Κερδίζουμε καί..........ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.........!!!!!!!!
Άπό τό 70 καί μετά πάλι τό ίδιο σκηνικό μέ τή Βέροια.......!!!!!!!!
Τό γήπεδο έγερνε........:rotflmao:
Μέχρι καί τό πέναλτυ τό σκέφτηκε............!!!!!!!!!
Μοίρασε κίτρινες..........καί τό άποκορύφωμα...???
ΣΤΟ 93ο ΛΕΠΤΟ..........τό σκόρ 2-0........
ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.............ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
ΔΕΙΧΝΕΙ.............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ............ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΜΑΧΟ.........ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ........!!!!!
Οί Πανιώνιοι έν τώ μεταξύ παρακαλάγαν νά τελειώσει......
Καί ή έκδίκηση μας...????
Πάρε στό 94ο............τό τρίτο........!!!!!!!!!
Έντύπωση μού έκανε ό διαιτητής στήν Τρίπολη .........έπαιζε στά ίσια.......!!!!!!!!
Βέβαια ό Σαλπιγγίδης πάλι πέναλτυ ήθελε,ό δέ Παπαδόπουλος σέ μιά φάση στό τέλος
έπεσε μόνος του πρίν τόν μαρκάρει ό άμυντικός.........
ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ........:lol:
τότε στά πρώτα χρόνια στήν Άγγλία πού τόν φωνάζει ό διαιτητής στό ήμίχρονο δέ θυμάμαι
ό Τέηλορ ήτανε...???
καί τού λέει ........
τί έχεις παιδί μου καί όλο πέφτεις...?????
Είσαι καλά...??????
Τήν άλλη μέρα τό γράφαν οί έφημερίδες........ :lol: :rotflmao:
ΔΕΙΧΝΕΙ.............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ............ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟ ΜΑΧΟ.........ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ........!!!!!
Πάρε στό 94ο............τό τρίτο........!!!!!!
Φανταζομαι ποσα θα ριχνατε ΑΝ ΔΕΝ ειχατε να αντιμετωπισετε και τα κορακια ...... :rolleyes:
:uplate:
Ποσα υπολογιζεις ?? :confused:
vangelis 64
07/10/2007, 23:22
Αφού λοιπόν ματώσαμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο,αφού κερδίσαμε στη Βέροια με γκολ οφ σάιτ,ρίξαμε 4 στο παράρτημα,3 στην Redbull....σήμερα....γαμώτο,πάλι κερδίσαμε.Βάλαμε 3 στο άλλο παράρτημα:sad:
Άντε να χάσουμε ρε παιδιά να φάμε και λίγη καζούρα.Να φάμε κανα γκολ τουλάχιστον.
Τι στο διάολο,χάλια άμυνα έχουμε,γέρους έχουμε,κόσμο δεν έχουμε
Ρε το ΑΕΚάκι.:wave2:
giobazolias
07/10/2007, 23:33
Έντύπωση μού έκανε ό διαιτητής στήν Τρίπολη .........έπαιζε στά ίσια.......!!!!!!!!
τότε στά πρώτα χρόνια στήν Άγγλία πού τόν φωνάζει ό διαιτητής στό ήμίχρονο δέ θυμάμαι
ό Τέηλορ ήτανε...???
καί τού λέει ........
Είσαι καλά...??????
οντως..........
ο Βασσαρας επαιξε πολυ Πανιωνιο!!!
εκανε πολλα.................... π.χ.συνεχεια φαουλ εξω απ την περιοχη της ΑΕΚ εδινε......και τα μισα ηταν ανυπαρκτα
ασχετα αν ο παο ηταν αισχρος.............
ο σαλπι δεν επεσε μονος του!
και δεν μου φανηκε λιγοτερο πεναλτυ............................ απο αυτο που δωθηκε στον αστερα.
ολα τα αθλητικα σαιτ γραφουν για δικαιολογιμενες διαμαρτυριες που δεν δοθηκε το πεναλτυ στο σαλπι!
κατα τ αλλα, για σενα ηταν ανυπαρτο...............
τουλαχιστον σου εφυγε η υποψια περι παρασκηνιου του τζιγγερ............φανταζομαι!
vangelis 64
07/10/2007, 23:52
οντως..........
εκανε πολλα.................... π.χ.συνεχεια φαουλ εξω απ την περιοχη της ΑΕΚ εδινε......και τα μισα ηταν ανυπαρκτα
και δεν μου φανηκε λιγοτερο πεναλτυ............................ απο αυτο που δωθηκε στον αστερα.
ολα τα αθλητικα σαιτ γραφουν για δικαιολογιμενες διαμαρτυριες που δεν δοθηκε το πεναλτυ στο σαλπι!
Τον ΠΑΟ δεν τον είδα και απ' την ΑΕΚ πρόλαβα μόνο το δεύτερο ημίχρονο.Πρόλαβα επίσης να δω τον πίνακα με τα στατιστικά τού πρώτου ημιχρόνου,όπου τα φάουλ ήταν 10-6.
Στο δεύτερο έγιναν 20-27,αν θυμάμαι καλά.:lol:
la_villa
08/10/2007, 00:19
πόσα δώσατε ρε για τον αγώνα??
γαμω τα γκολ
:lol: :lol: :lol:
αλλά απο σκηνοθεσία το ματς μέτριο
Gandalf dr685sm
08/10/2007, 08:13
Φίλοι ΑΕΚτζήδες... συμμορφωθείτε...
Ο Βασσάρας και οι βοηθοί του μια χαρά σφύριξαν. Ούτε σφάξιμο υπήρξε ούτε τίποτα. Μην γινόμαστε μίζεροι.
Υπήρξαν ουκ ολίγες φάσεις που θα μπορούσε να μας κόψει την χαρά και δεν το έκανε.. κάτι που θα γινόταν αν ήταν σε φάση "παράγκας". ΞΕΚΟΛΑΤΕ...
Μια χαρά ήταν το κοράκι.
ΑΠο εκεί και πέρα. Κερδίσαμε τον Πανιώνιο και μπορούμε να κάνουμε όνειρα γιατί:
1- έχουμε 4 στα 4 ενώ τα 3 παιχνίδια ήταν εκτός έδρας και δη το τελευταίο χωρίς κόσμο!
2- Η ΑΕΚ κερδίζει με σβυσμένες μηχανές ακόμα και σκληροτράχηλες ομάδες σαν τον Πανιώνιο.
3- Μαέστρος στον πάγκο... γυρνάει σε 5-4-1 με τους Ζήκο Ενσαλίβα να ανεβαίνουν και να το κάνουν ενίοτε 4-5-1 με Μπλάνκο και Σέζαρ μετά στην κορυφή.
4- Μάχο... Μόνος του σταμάτησε όλο τον Πανιώνιο στο Α ημίχρονο... Απίστευτή έξοδο στο τετ-α-τετ που πέφτει και κρύβει όλο το οπτικό πεδίο του επιθετικού. Πραγματικά τεχνική έξοδο. Ανίκητος επίσης στον αέρα.
5- Τύχη.... ναι πρέπει να έχεις και απο αυτό. Ειδικά στην περίπτωση του δοκαριού , είχαμε μπόλικη. Είναι μέρος της μπάλας και αυτό.
6- Αντίπαλοι... πεσμένοι και οι δύο του ΠΟΚ. Ο ΠΑΟ παραπαίει γενικώς, ο ΟΣΦΠ δεν έχει βρεί ρολάρισμα ακόμα , παρόλη την νίκη με Απόλλων.
Οι ενδείξεις στην αρχή είναι καλές για εμάς, αλλά μην βιάζεστε...το +4 είναι πάρα πολύ λίγο για ενα πρωτάθλημα που είμαι σίγουρος οτι μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Α..μια σημείωση που συμφωνώ και με τον Σωτηρακόπουλο που το γράφει σήμερα στην SportDay.
Αν αυτή ή ΑΕΚ αρχίζει και ρολάρει και παίζει καλά .... ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ...
Καλημέρα σε όλους, καλή υπομονή και προσοχή στους πηγμένους δρόμους παιδιά!
Gandalf
o προπονητης της καλαμαριας (ποιο νουμερο παραστημα ειναι αυτη η ομαδα ρε Vagella μπερδεφτηκα) ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ "ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ... ΕΝΑ "ΕΝΩΩ ΝΑ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝΕ" ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ......."(ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΛΕΓΕ!!!!) ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...
ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!
ΑΕΚ ΑΕΚ, ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚ, ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚ!!!!!!
ΜΑΓΕ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΟΥΡΙΟΖΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ "ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ" ΣΤΟ 24' ΠΕΡΙΠΟΥ....... ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ...
ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ.... ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ....
Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΥΠΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "KOKALIS PAYROLL CO."....
ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ Α.Ρ.Δ.-ΑΚΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ.... Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..... ΒΑΛΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ , ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ, ΚΑΝΤΕ 2ΛΕΠΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΟΥ GAY-ΡΟΥ 38-40 ΛΕΠΤΑ....ΒΑΛΤΕ 5 ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ......
HASTA LUEGO ... (ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ....)
---->
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΥΠΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "KOKALIS PAYROLL CO."....
ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ Α.Ρ.Δ.-ΑΚΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ.... Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..... ΒΑΛΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ , ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ, ΚΑΝΤΕ 2ΛΕΠΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΟΥ GAY-ΡΟΥ 38-40 ΛΕΠΤΑ....ΒΑΛΤΕ 5 ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ......
HASTA LUEGO ... (ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ....)
---->
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ!!! :wave2:
Gandalf dr685sm
08/10/2007, 09:46
idi,
Δεν συμφωνώ μαζί σου φίλε μου...
1. Ο Βασσάρας σωστά λόγω κανονισμών διέκοψε το παιχνίδι. Μάλιστα αν συνέχιζαν και διέκοπτε τελείως το παιχνίδι , το σκόρ θα ήταν 2-0 υπέρ μας και θα είχαμε παίξει ενα παιχνίδι μόνο στα χαρτιά. Δεν είναι κινήσεις διαιτητή παράγκας αυτές.
2. Ανεξάρτητα αν το παιχνίδι κόβεται, μια ομάδα που έχει παίκτες και δυνάμεις , θα την επηρρεάσει για λίγο. Αίντε για ενα 10λεπτο. Όμως μέχρι και το 44 δεχόμασταν σφυροκόπημα πίσω και αν δεν ήταν ο Δέλλας και ο Μάχο θα ήταν δύσκολα τα πράγματα.
Όσο για τα ΜΜΕ... για ποιά εκπομπή μιλάς φίλε;... για την ΝΕΤ ή τον Alpha... δεν είδα καμία και δεν έχω γνώμη. Τις εφημερίδες που είδα σήμερα πάντως, όλοι για την πρωτιά της ΑΕΚ μιλούν.
Gandalf
ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ!!! :wave2:
ισως προτρεχω... αλλα εχω λογους φιλε.....
εσυ μπορει να νομιζεις οτι θα γινει οτι περσυ και τα τελυταια 10 χρονια... αλλα εγω που βλεπω τι παιζει με την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.... σου λεω οτι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ... ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
δεν ειναι οι 4 βαθμοι... αυτο δεν ειναι τιποτα...
αλλωστε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο και θα γινον σκαμπανεβασματα... ισως να πεσουμε και απο τη κορηφη σε καποια στιγμη του πρωταθληματος.... (εχουμε και παλουκι προγραμμα στο πρωτο γυρο)
αλλα... ΦΕΤΟΣ εχουμε ΤΟ ΚΑΤΙ που δεν ειχαμε ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ..... και αυτο ειναι που με κανει σιγουρο!!!!
το πρωταθλημα ειναι κιτρινομαυρο απο εδω μεχρι τη Κωνσταντινουπολη.... γραψ'το καπου... εδω θα ειμαστε....
ισως προτρεχω... αλλα εχω λογους φιλε.....
εσυ μπορει να νομιζεις οτι θα γινει οτι περσυ και τα τελυταια 10 χρονια... αλλα εγω που βλεπω τι παιζει με την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.... σου λεω οτι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ... ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
δεν ειναι οι 4 βαθμοι... αυτο δεν ειναι τιποτα...
αλλωστε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο και θα γινον σκαμπανεβασματα... ισως να πεσουμε και απο τη κορηφη σε καποια στιγμη του πρωταθληματος.... (εχουμε και παλουκι προγραμμα στο πρωτο γυρο)
αλλα... ΦΕΤΟΣ εχουμε ΤΟ ΚΑΤΙ που δεν ειχαμε ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ..... και αυτο ειναι που με κανει σιγουρο!!!!
το πρωταθλημα ειναι κιτρινομαυρο απο εδω μεχρι τη Κωνσταντινουπολη.... γραψ'το καπου... εδω θα ειμαστε....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΔΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!:beer:
la_villa
08/10/2007, 10:16
οι οπαδοί του ατρόμητου που είναι??
γιατι δεν γράφουν?εδω γράφουν τα αεκακια
:lol: :lol: :lol:
μάγε και να ρολάρει όπως λες αυτη η αεκ δεν πιστε΄υω ότι θα κάνει κατι
περιορισμένον δυνατοτήτων.πιστευω φε΄τος κ κάτω απο τον βάζελο.απο αυτον τον βάζελο.ιδωμεν
Gandalf dr685sm
08/10/2007, 10:23
πάμε και λίγο παρακάτω ρε Γιώργη για εκείνους που λένε πως δεν έχουμε τα εχέγγυα για πρωτάθλημα;
1. 10-0 παθητικό σε 4 παιχνίδια και αν δεν ήταν και το 1-0 στην Αυστρία θα λέγαμε για 6Χ6 ρεκόρ που κυνηγάει η ΑΕΚ ήδη!!! Για την ιστορία μοναδική φορά που το έκανε το 6Χ6 ήταν όταν είχε ξαναπάρει πρωτάθλημα.
2. Ριβάλντο... εντάξει δεν είναι 20αρης σίγουρα... αλλά στα 40-60 λεπτά που θα παίξει σε ενα Ελληνικό παιχνίδι θα σου ξεκλειδώσει άμυνες και θα κάνει σέντρες σαν και αυτή του "cobra-Λύμπε" που εκτινάχτηκα πραγματικά σαν κόμπρα με ανάποδη κεφαλιά στυλ Νικολαϊδη. Ακόμα και ντεφορμέ μπορεί ανά πάσα στιγμή να το καρφώσει. Με Ρίμπο και Λύμπε , μπροστά... στο Ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον , αν αρχίσουν και βρίσκονται έτσι, βάφτε τα μαύρα οι υπόλοιποι.
3. Μπλάνκο.... δεν άντεξε και όταν βγήκε είπα τώρα τι γίνεται;.. Ήρθε ο Σέζαρ και μας θύμησε οτι μπορεί να παίξει άριστα τον ρόλο του κυνηγού. Ο πιτσιρικάς Μπλάνκο είναι λίρα 100 αλλά όταν δεν μπορεί , δεν χάθηκε και ο κόσμος.
4.Φερέρ... ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... πόσοι απο εσάς έχουν τέτοιο μαέστρο στον πάγκο; Βγάζει Μπλάνκο και μένουμε μαλάκες.. μέχρι να συνηδειτοποιήσω το "επίτηδες" της κίνησης! Ήθελε να βγάλει ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ! Βγάζει τον Μπλάνκο (με ρίσκο βέβαια) που ούτως ή άλλως τον υπολογίζουν και κρατάνε 2 αμυντικούς πίσω και δεν βγαίνει όλος ο Πανιώνιος.
Βάζει Σέζαρ κρυφό κυνηγό και απλά ξεκλειδώνει το αίνιγμα. Όλος ο Πανιώνιος μπροστά και υπερφαλαγγίζεται απο τον Βραζιλιάνο με τα αποτελέσματα που είδαμε!
Επίσης προπονητής που ξέρει το τόπι ΑΛΛΑ... και την ψυχολογία παικτών πολύ καλά. Μετά την ατάκα του "αμυντικού των 200.000ευρώ" έχουμε εναν Άλβεζ που έχει ανέβει πάρα πολύ και δεν μοιάζει σε τίποτα με τον χαμένο αμυντικό στην αρχή της χρονιάς.
5. Άμυνα. Δέλλας, Μάχο, και ..... στον Πανιώνιο ειδικά... Ζήκος. Αν αυτοί παίζουν έτσι με καλύψεις απο Αρουαμπαρένα και ... θέλω να πιστεύω Γεωργέα απο δεξιά, τότε δεν βλέπω πως μπορεί να διασπαστεί αυτή η άμυνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
6. Ηθικόν.... ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ.. όπως λέμε σε άλλες περιπτώσεις. Με καλή φόρα σε UEFA αλλά και Ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δικαιούται να ονειρεύεται. Ειδικά βλέποντας οτι οι συνήθεις δύο αντιπάλοι του τίτλου δεν έχουν βρεί πατήματα ακόμα. Ο ΠΑΟ ειδικά έχει και διοικητικά προβλήματα. Ο ΟΣΦΠ..... το έχω πεί και πριν... ΑΝ ΔΕΣΕΙ... θα έχει αχτύπητο σύνολο με τέτοιους παικταράδες μπροστά. Κρατώ τον Δεκέμβρη και την τρέλα του Κόκκαλη , για να δώ τι θα κάνει για κέντρο-άξονα και άμυνα.
7. Κόσμος... πιστέψτε με , μετά απο όσα έχουν γίνει ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Οι παίκτες της ΑΕΚ αν και φέτος δεν έχουν ζητήματα ψυχολογίας (το έδειξαν στην Ν.Σμύρνη!) με κόσμο στο πλάι τους, ίσως να δείξουν και σαν ομάδα τι μπορούν να κάνουν.
8. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΚΌΜΑ!. Φοβάμαι την ομάδα που θα πέσει μπροστά της, όταν πραγματικά πιάσει απόδοση ομάδος.
9. Νικολαϊδής. Κάποιοι τον γουστάρουν , κάποιοι άλλοι οχι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κατάφερε μια ΠΑΕ ΑΕΚ απο το χείλος της καταστροφής , σε 3 χρόνια να την έχει κάνει οχι μόνο αξιοπρόσεκτο σύνολο στην Ελλάδα , αλλά και με αρκετά σημεία αναφοράς στην Ευρώπη. Αν τελειώσει και του γηπέδου, θα είναι σίγουρα 110% αφεντικό στην ΑΕΚ.
10. Πισωκρατήματα... επειδή φύσιν απαισιόδοξος και επειδή έχουμε δεί πολλά πλέον, (όπως με τον Ιωνικό το 2004!) καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή. Είναι νωρίς να λέμε οτι πήραμε πρωτάθλημα ή δεν ξέρω τι άλλο. Το +4 είναι μόνο μια ήττα με "μικρή ομάδα" και μια ισοπαλία σε ντέρμπυ με κάποιον απο το ΠΟΚ ή άλλον.
Το μόνο που κρατώ είναι τα παραπάνω και την θετική αύρα που αποπνέει πλέον η ομάδα...
Πάμε γερά λοιπόν και απολογισμός τον Μάιο.
Gandalf
blackbusa
08/10/2007, 10:33
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΔΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!:beer:
Αλλο τυχη και αλλο διαιτησια φιλε για να μην μπερδευομαστε....και η ομαδα μου εχει κανει το 4χ4 χωρις να παιζει και σπουδια μπαλλα συνεχεια....αλλα δεν τις χαρισαν τιποτα.....και ακομα δεν εχει χρειαστει να μπουν τα μεγαλα μεσα για καποιους (αν εξαιρεσουμε το πεναλντυ που δεν εδωσε στον Παοκ με τον βαζελο)γιατι ειμαστε ακομα στην αρχη.....κατσε να ρολαρει λιγο το πραγμα και θα δουμε.....
Υ.Γ.και οταν μιλαω για διαιτησια που ανεφερες θα πω πχ για εναν αγωνα που η ομαδα Α κερδιζε 2-0 μεχρι το ημιχρονο την ομαδα Β που εκανε τελικα το ματς 2-3....βεβαια το ματς γυρισε αφου μετα απο 2 σεντρες ενος παικτης της Β ομας εγινε η ισοφαριση....που ειναι το περιεργο???αυτος ο παικτης επρεπε να ειχε αποβληθει στο 2-0 με δευτερη κιτρινη....
ΣΥΜΦΩΝΩ σε όλα πλην άλβες.
και χτες ήταν κακός.
πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, ο σωκράτης είναι καλύτερος σαφώς.και τον μάχο δεν τον θεω΄ρω κάτι ιδιαίτερο αλλά μπροστά στο ανέκδοτο μορέτο είναι ...φάντομ
να γυρίσει υγιής ο ΛΑΓΟΣ θέλω!
Gandalf dr685sm
08/10/2007, 10:47
iosif,
Ο Άλβεζ δεν νομίζω οτι ήταν κακός... μέτριος ναι.. κακός όχι. Δεν έχει ταχύτητα και αυτό τον εκθέτει σε γρήγορες αλλαγές μπροστά στην μεγάλη περιοχή , απο όπου και έκανε τα περισσότερα σουτ ο Πανιώνιος.
Ο Μάχο απο την άλλη, με 300.000ευρώ κόστος και σαν όνομα στην Εθν.Αυστρίας, θεωρώ οτι είναι κελεπούρι. Ειδικά αν δείς το πως στήνεται σε φάσεις σαν το σούτ βολίδα απο τα 40 μέτρα στο "Γ" ή στο τετ-α-τετ που πέφτει με όλο το σώμα και ανοιχτά χέρια - πόδια για να μπλοκάρει πεδίο.
Εντάξει δεν είναι "τεράστιος" αλλά θεωρώ οτι είναι απο τους καλούς τερματοφύλακες.
Ο Παπασταθόπουλος, πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του. Έχει κάνει κινήσεις που όλους στην κερκίδα μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα (κλέψιμο μπάλα -"πορτοφόλι" απο επιθετικό που τρέχει!!) αλλά ώρες ώρες χάνει την αυτοσυγκέντρωση του. Μεγάλο σχολείο εκεί ο Δέλλας αν τον ακούσει.
Σίγουρα φίλε μου έχουμε πολλά κενά σαν ομάδα. Αν δεν είχαμε δεν θα μιλάγαμε για Ελληνική ομάδα.
Πάντως στο πρώτο 20λεπτο είδα μια ΑΕΚ ανάλογη με εκείνη που είδα στην Σεβίλη. Καλή ανάπτυξη και ταχύτητα... και κάπου εκει ο άξονας μας "ψόφησε"..κουράστηκε.
Gandalf
kalgeorge
08/10/2007, 11:46
εγω απορω με μερικους που ηδη εχουν χρισει το αεκακι ομαδαρα, την στιγμη που δεν εχει παιξει ουτε ενα δυνατο παιχνιδι, και που το μονο καλο τεστ που εδωσε με πανιωνιο ηταν αποτελεσμα ¨¨αναμενωμεν﨨
και για οσους δεν καταλαβαν......ας θυμηθουν ποια ομαδα ¨¨ σεβομενη την ιστορια της ¨¨ εκατσε περισυ να χασει γαι να βγει ο πανιωνιος ουφα
η παρουσα απαντηση απευθυνεται μονο σε οσους δεν εθελοτυφλουν :lol:
blueblack
08/10/2007, 12:09
οντως..........
κατα τ αλλα, για σενα ηταν ανυπαρτο...............
τουλαχιστον σου εφυγε η υποψια περι παρασκηνιου του τζιγγερ............φανταζομαι!
ΕΧΕΙΣ.............ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ............
Άπλά δέν ύπάρχει κανένα .........ΠΕΝΑΛΤΥ......
Έπειδή κάποιος άπλωσε τό χέρι καί άκούμπησε τόν έπιθετικό...???
Νομίζω πώς ό Σαλπιγγίδης κρατήθηκε πολύ περισσότερο.......
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ..............
ΚΑΝΕΝΑ...........ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..............
Όσο γιά τά συμπεράσματα όπως είπες καί σύ ....ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.......
Πιστεύω ότι χθές στήν Τρίπολη ό διαιτητής πήρε δύο πολύ ...ΛΑΘΟΣ...
άποφάσεις.......
Έδωσε ένα πού..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ...........καί δέν έδωσε ένα πού σύμφωνα
μέ τό σκεπτικό του γιά τό παιχνίδι θά έπρεπε νά ....ΤΟ ΔΩΣΕΙ........
Δέν είδα όμως πρόθεση.........
Στήν περίπτωση τού Άστέρα......ξεγελέστηκε λόγω λάθους όπτικής γωνίας
καί στήν περίπτωση τού ΠΑΟ άπλά δέν είδε τίποτε μέ τόσους παίκτες
μπροστά του.......!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ.............ούτε δόλο ούτε πρόθεση.........!!!!!!
ό Τέηλορ ήτανε...???
καί τού λέει ........
Είσαι καλά...??????
δηλαδή για να καταλάβω ο Βασσάρας σας έσφαξε γιατί σας έδωσε ένα καρα μούφα πέναλντι???
και ο Παναθηναικός ηταν 50-50 επειδή εδωσε ενα μουφα πέναλντι στον Αστέρα με το οποίο κέρδισε???
όσο για τη φάση Σαλπιγγίδη ειναι πιο προφανής για πέναλντι απο τη φάση του Αστέρα (τον κρατάει και με τα δύο χέρια....καθαρα...και δεν του ακουμπάει απλά τη φανέλα...)...αλλά κατά την άποψή μου καλώς δεν το δίνει....το πέναλντι πρέπει να ματώσεις για να το πάρεις κατά την άποψη μου....ειδικά στην Ελλάδα, που όλοι οι παίχτες ειναι βούτες.....
φυσικά εγώ χαίρομαι που χάσαμε γιατί ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε καλύτερα και εμείς ήμασταν άθλιοι για μια ακόμη φορά....
και θέλω να βγουν πάλι οι υποστηριχτές του Καραγκούνη να πουν οτι ηταν ο καλύτερος παιχτης...:lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. μετά τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε το παράδοξο φαινόμενο, η μονη ομάδα που δεν εχει οφέλη ή ζημίες απο τις διαιτησία ειναι ο Ολυμπιακός..... :eek:
να δουμε που θα οδηγήσει αυτή η παράδοξη ισορροπία....
μαχο: διαπιστωνω αναποφασιστικότητα στις εξόδους. στα 30 δύσκολα διορθώνεται.
ποντάρ σε μπλάνκο και καλή επιστροφή λαγού. ελπίζω να προλάβει και ο γεωργέας
όντως αυτό που έγινε πέρσι τελευταία αγωνιστική αμαύρωσε την ιστορία της ΑΕΚ.
αυτό, το 0-1 με ιωνικο, για το "πεστε κάτω" , για το ότι έπαιξε σε μας ο μητροπουλος και υπήρξαν πρόεδροι ο μακαρος και ο κουγιας είναι πράγματα που πολύ με πονάνε.
Gandalf dr685sm
08/10/2007, 12:18
ποιός μίλησε για ομαδάρα;
Είπα και πριν... ομάδα με κενά είναι που όμως παίζει όπως πρέπει για να πάρει αποτελέσματα εντός συνόρων.
Όσο για το δυνατό του test,..... μην αρχίσουμε και λέμε τίποτα για Αγρ.Αστέρες και ΑΡΗ που έπαιξαν οι υπόλοιποι!
Ομαδάρα μπορεί να μην είναι η ΑΕΚ, αλλά το 10-0 , το 4Χ4 και το έχει γίνει ώς τώρα στο πρωτάθλημα, στατιστικά και βάση εικόνας την φέρνει ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!.. σε θέση ισχύος απέναντι στους υπόλοιπους.
Αν πάρει και Λάρισσα εντός, Ξάνθη εκτός... ΓΙΑ ΜΕΝΑ προσωπικά, θα έχει πολύ καλή βάση για να χτυπήσει πρωτάθλημα μιας και είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιά σε όποια ομάδα του ΠΟΚ.
α... και τα derby δεν είναι και πολύ μακριά για όλους και σε εποχή που δεν θα δικαιολογεί "μη δεσίματα χημείας κτλ."
Gandalf
blueblack
08/10/2007, 12:20
Φίλοι ΑΕΚτζήδες... συμμορφωθείτε...
Ο Βασσάρας και οι βοηθοί του μια χαρά σφύριξαν. Ούτε σφάξιμο υπήρξε ούτε τίποτα. Μην γινόμαστε μίζεροι.
Υπήρξαν ουκ ολίγες φάσεις που θα μπορούσε να μας κόψει την χαρά και δεν το έκανε.. κάτι που θα γινόταν αν ήταν σε φάση "παράγκας". ΞΕΚΟΛΑΤΕ...
Μια χαρά ήταν το κοράκι.
ΑΠο εκεί και πέρα. Κερδίσαμε τον Πανιώνιο και μπορούμε να κάνουμε όνειρα γιατί:
1- έχουμε 4 στα 4 ενώ τα 3 παιχνίδια ήταν εκτός έδρας και δη το τελευταίο χωρίς κόσμο!
2- Η ΑΕΚ κερδίζει με σβυσμένες μηχανές ακόμα και σκληροτράχηλες ομάδες σαν τον Πανιώνιο.
3- Μαέστρος στον πάγκο... γυρνάει σε 5-4-1 με τους Ζήκο Ενσαλίβα να ανεβαίνουν και να το κάνουν ενίοτε 4-5-1 με Μπλάνκο και Σέζαρ μετά στην κορυφή.
4- Μάχο... Μόνος του σταμάτησε όλο τον Πανιώνιο στο Α ημίχρονο... Απίστευτή έξοδο στο τετ-α-τετ που πέφτει και κρύβει όλο το οπτικό πεδίο του επιθετικού. Πραγματικά τεχνική έξοδο. Ανίκητος επίσης στον αέρα.
5- Τύχη.... ναι πρέπει να έχεις και απο αυτό. Ειδικά στην περίπτωση του δοκαριού , είχαμε μπόλικη. Είναι μέρος της μπάλας και αυτό.
6- Αντίπαλοι... πεσμένοι και οι δύο του ΠΟΚ. Ο ΠΑΟ παραπαίει γενικώς, ο ΟΣΦΠ δεν έχει βρεί ρολάρισμα ακόμα , παρόλη την νίκη με Απόλλων.
Οι ενδείξεις στην αρχή είναι καλές για εμάς, αλλά μην βιάζεστε...το +4 είναι πάρα πολύ λίγο για ενα πρωτάθλημα που είμαι σίγουρος οτι μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Α..μια σημείωση που συμφωνώ και με τον Σωτηρακόπουλο που το γράφει σήμερα στην SportDay.
Αν αυτή ή ΑΕΚ αρχίζει και ρολάρει και παίζει καλά .... ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ...
Καλημέρα σε όλους, καλή υπομονή και προσοχή στους πηγμένους δρόμους παιδιά!
Gandalf
ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΣ...????
Τό κόψιμο τής μπάλλας μέ τό χέρι στόν αίφνιδιασμό τό είδες άπό τό νούμερο 5....????
Τήν.........ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ.............πού πήγε νά τελειώσει τόν Άρουαμπαρένα τήν
είδες..........?????????
Έκεί τό σκόρ ήταν 1-0.........!!!!!!!!!!
Τήν κίτρινη στό Μάχο γιά καθυστέρηση όταν όλη ή Ν.Σμύρνη παρακαλούσε νά τελειώσει
καί μέ τό σκόρ 2-0 τήν είδες...????
Παρόμοια είχε δείξει πέρσυ στό Καραισκάκη στό Σορεντίνο..........
ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 1-0...........
Τήν άντίδραση του όταν έδινε τό πέναλτυ τήν είδες...????
Έκεί είναι κίτρινη ή........ΚΟΚΚΙΝΗ...????
Είναι σέ προφανή θέση γιά γκόλ ό Σέζαρ άν τόν περάσει μπαίνοντας στή μικρή περιοχή ....
ή..........ΟΧΙ......??????
Τά φάουλ πού σφύριζε στό Ζήκο καί τόν Ν'σαλίβα στό 1-0 όταν πήγαμε τουλάχιστον
3 φορές νά βγούμε στήν κόντρα τά είδες....????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...............ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ...........!!!!!!!!
ΕΧΕΙΣ.............ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ............
Άπλά δέν ύπάρχει κανένα .........ΠΕΝΑΛΤΥ......
Έπειδή κάποιος άπλωσε τό χέρι καί άκούμπησε τόν έπιθετικό...???
Νομίζω πώς ό Σαλπιγγίδης κρατήθηκε πολύ περισσότερο.......
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ..............
ΚΑΝΕΝΑ...........ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..............
Όσο γιά τά συμπεράσματα όπως είπες καί σύ ....ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.......
Πιστεύω ότι χθές στήν Τρίπολη ό διαιτητής πήρε δύο πολύ ...ΛΑΘΟΣ...
άποφάσεις.......
Έδωσε ένα πού..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ...........καί δέν έδωσε ένα πού σύμφωνα
μέ τό σκεπτικό του γιά τό παιχνίδι θά έπρεπε νά ....ΤΟ ΔΩΣΕΙ........
Δέν είδα όμως πρόθεση.........
Στήν περίπτωση τού Άστέρα......ξεγελέστηκε λόγω λάθους όπτικής γωνίας
καί στήν περίπτωση τού ΠΑΟ άπλά δέν είδε τίποτε μέ τόσους παίκτες
μπροστά του.......!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ.............ούτε δόλο ούτε πρόθεση.........!!!!!!
και εμένα η αποψή μου ειναι οτι δεν υπήρχε δόλος....
ΑΛΛΑΑΑΑ μου κανει εντύπωση τα δύο μετρα και δυο σταθμά που κρινεις....
το πέναλντι του Ρομέρο ειναι πολύ περισσότερο πέναλντι απο αυτό που πηρε ο Αστέρας....εκεί υπήρχε πρόθεση διαιτητή....
επίσης μας ακυρώνει καθαρό γκολ με το οποίο τελειώναμε το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ...εκει δεν υπήρχε πρόθεση....
και φυσικά στις δύο φάσεις με τον Αστέρα ο διαιτητής δεν ειχε πρόθεση για σενα....
τυχαία οταν ειναι εις βάρος του Παναθηναικού δεν έχει δόλο ενώ οταν ειναι υπέρ εχει δόλο....:eek:
και ρωτάω εγώ....μια ομάδα που συμφωνα με εσένα πέρνει σφυρίγματα ειναι δυνατόν να την παίζουν έτσι στον Αστέρα Τρίπολης???
απλά ο διαιτητής θα έβαζε τον Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή του με συνεχή σφυρίγματα (δόξα το θεό για αυτό εχουμε τον κωλοτούμπα-Καραγκούνη) και θα τελειώνε το παιχνίδι καπου εκεί....
όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές με τον Ολυμπιακό....