Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

CIRUS
22/10/2007, 15:08
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ). ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ <<ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ>> (SIC) Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΑΤΣ.

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ 5 ΣΤΑ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!!:lol:

idi
22/10/2007, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σκορ 0-0 και έληξε 0-1 με γκολ offside.
2-1 και έγινε 3-1.δηλ τελείωσε το ματς ο διαιτητης πάλι και στα σύο

καλύφθηκες?

α και στη Βεροια ηταν offside???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος ρε φιλε.... στη Λειβαδεια το παιχνιδι ελειξε 4-0 πως ηταν το σκορ 2-1.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν εχουμε φαει γκολ ακομα στο πρωταθλημα :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
22/10/2007, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

δεν εχουμε φαει γκολ ακομα στο πρωταθλημα :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Μην αγχωνεσε......:)

Σας τα εχουμε κρατησει καβα !!! :D

:wave2:

la_villa
22/10/2007, 16:06
σωστός...
θα ήταν 1-0.θυμάμαι ότι κλείδωσε ο διαιτητης το ματς.το ότι έληξε 4-0 δεν μου λέει τπτ.αν το λάθος γινόταν στο 3-0 δεν θα είχε τόση σημασία γιατι το παιχνίδι θα είχε λήξει ήδη.
πάρτε ομπρέλα...

HEATSEEKER750
28/10/2007, 19:42
FORZA AEKΑΡΑ.......

6 ΣΤΑ 6!!!!

Μολις γυρισα απο Ξανθη!!!
ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ!!!:smokin: :smokin: :smokin:

vangelis 64
28/10/2007, 19:59
Φτου ρε γαμώτο,πάλι κερδίσαμε πάλι δεν φάγαμε γκολ.:sad: Πού θα πάει όμως....

STOYBI
28/10/2007, 20:08
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φτου ρε γαμώτο,πάλι κερδίσαμε πάλι δεν φάγαμε γκολ.:sad: Πού θα πάει όμως.... [/QUOTE

:a9:

:lol: :lol: :lol:

irinia
29/10/2007, 05:04
Αρχισαν τα οργανα,μεγάλη εμφάνιση

Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ.

Από δω το πήγε,από κει το πήγε

ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ

Το ενα γκολ καλύτερο από το αλλο,ειδικά το τρίτο

ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΑ.

Οχι τίποτε αλλο αλλά δε λένε να χάσουν βαθμό και αυτά τα

ΚΩΛΟΧΑΝΟΥΜΙΑ.

ο δε βάζελος το βρήκε το σύστημα.

11 ΕΜΕΙΣ, 10 ΕΣΕΙΣ.

Από οτι φαίνεται ό Ανατολάκης αφού στο θρύλο
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ
τώρα κάνει νέα καριέρα,
ΜΙΑ ΜΕΣΑ , ΔΥΟ ΕΞΩ

:o

vangelis 64
29/10/2007, 06:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Από οτι φαίνεται ό Ανατολάκης αφού στο θρύλο
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ
τώρα κάνει νέα καριέρα,
ΜΙΑ ΜΕΣΑ , ΔΥΟ ΕΞΩ

:o Να μην ξεχνάμε και το βραβείο ήθους που είχε πάρει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
29/10/2007, 09:35
ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

-5.............

ΟΣΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ..................

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
29/10/2007, 09:43
Η ΑΕΚ φαίνεται να παίρνει μπρος....

Με απλά επαγγελματική απόδοση καθάρισε το παιχνίδι , αν και θα μπορούσε και περισσότερα goal, αν το δοκάρι του Ρίμπο πήγαινε μέσα και ο Κονέ ήταν πιο ψύχραιμος στο τέλος.

Άλλη μια δύσκολη έδρα καθαρίστηκε ... Μην ξεχνάτε πως η ΑΕΚ τα περισσότερα παιχνίδια τα έχει εντός έδρας στο Β γύρο, που αν συνεχίζει και προηγείται ή είναι κοντά στο τέλος για πρωτιά, θα είναι ΚΟΛΑΣΗ το ΟΑΚΑ για όποιον μπεί μέσα.

Μοναδικά ρεκόρ με 6Χ6 και το απίστευτο 0 παθητικό στην άμυνα , βάζοντας την ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε όλη την Ευρώπη που έχει αυτό το κατόρθωμα σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας πρωταθλήματος. Ο Παπασταθόπουλος έβγαλε μάτια και στάθηκε επάξια στο κενό του Δέλλα. Άξιος συμπαραστάτης και ο Άλβεζ.

Ο ΟΣΦΠ, τώρα, για μένα ήταν αναμενόμενο να μην πιάσει απόδοση. Πολύ κούραση απο την Ρεάλ (τραυματισμοί θλάσης για Άντζα και Μπράβο) και χωρίς βάθος πάγκου , δεν μπορεί να αντικαταστήσει Γκαλέτι , Λούα, Άντζα, Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς που προσπάθησαν αλλά δεν είχαν δυνάμεις στο τέλος. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα, γιατί σίγουρα έχει στόφα καλής ομάδος φέτος.

Για τον Βασσάρα απλά ανεκδιήγητος και για τις δύο ομάδες. Η διαιτησία εμφανίζει σοβαρά προβλήματα.

Ο ΠΑΟ απο την άλλη στάθηκε τυχερός μιας και ο Ανατολάκης δεν στάθηκε ψύχραιμος και έριξε τον Σαλπιγγίδη καμιά 15 μέτρα απο την περιοχή. Έτσι έδωσε χώρο στον ΠΑΟ και απλά καθάρισε το παιχνίδι εκείνος , βασισμένος σε αριθμητική κυρίως υπεροχή (και καλά έκανε!)

Επόμενη αγωνιστική τώρα με ....

Λεβαδειακό-Παναθηναϊκ 04/11 16:45
Α.Ε.Κ.-Ηρακλής 04/11 19:00
Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ. 03/11 19:00

όπου νομίζω οτι μόνο εύκολη δεν είναι ... Ο Λεβαδειακός παλεύει για βαθμούς.
ο Ηρακλής έδειξε σημάδια ανάκαμψης και όσον αφορά το ντέρμπυ...όσο και μη αναγνωρίσιμος να είναι ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον ΟΣΦΠ, δεν παύει να έχει ιδιαίτερη σημασία σαν ντέρμπυ ο αγώνας. Ο ΟΣΦΠ ...ΠΡΕΠΕΙ... να πάρει νίκη , καθώς ακόμα μια απώλεια βαθμών θα τον στείλει πολύ πίσω αν οι αντίπαλοι του κερδίσουν.
aaa....να μην το ξεχάσω.

Η μεθεπόμενη αγωνιστική μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις. Αν δηλαδή χάσει ο ΠΑΟ απο την ΑΕΚ και την προηγούμενη αγωνιστική έχει κερδίσει τον Ηρακλή και έχει απώλεια και ο ΟΣΦΠ απο τον ΠΑΟΚ. Αυτό μόνο σαν σενάριο, καθώς έχει ακόμα δύο αγωνιστικές για να δούμε τι θα γίνει.

Gandalf

CIRUS
29/10/2007, 10:48
άλλη μια αγωνιστική πέρασε, ο θρύλος φανηκε κουρασμένος και στραβοπάτησε με τον εργοτέλη οπότε τα πράγματα δυσκόλεψαν κι' αλλο για μας αφού η αεκ απομακρύνθηκε ακόμα περισσοτερο καθαρίζοντας παλι το ματσακι της και ο παναθηναικος το ίδιο (τον διευκοληνε ο ανατολάκης γιατί ο ατρόμητος έχει πολλή καλή ομαδα και δεν θα πέρναγε εύκολο βράδυ ο παο)

απο τη μία το καταλαβαινω απο την υπερπροσπάθεια στο μπερναμπεου να μην ειμαστε τοσο καλοι και κουρασμένοι και την αμυνά μας δεν την έχω και την καλύτερη φέτος(ας όψεται ο δεκέμβρης που εύχομαι να ενισχυθούμε) αυτο που δεν καταλαβα, ειναι γιατι ο λεμονής δεν ξεκούρασε μερικούς βασικούς παίχτες βαζοντας στο παιχνίδι κάποιους άλλους αφού ήταν λογικό οι περισσότεροι να τα έχουν φτύσει από το ματσ της τετάρτης και να μην μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. όπως και να έχει ακόμα αρχή είναι δεν χάθηκε και τίποτα απλά δε μας παίρνει πλέον να έχουμε και άλλη απώλεια βαθμών γιατί θα στενέψουν τα περιθώρια πολύ μετά!!

εντάξει για την άεκ το περίμενα να το πάρει το ματς αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η άμυνα της που προσωπικά θεωρώ πως είναι το αδυνατό της σημείο φέτος και μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει δεκτει γκολ μέχρι τώρα, για να μην παρεξηγηθώ δε λέω πως είναι χάλια η άμυνα της αλλά τα μπακ της και ιδιέτερα αυτος ο ζεραλδο αλβες δε μου φαίνεται για πολύ καλος, τουλάχιστον καμία σχέση με τον αδερφό του που τον θεωρώ πολύ καλύτερο. έχω διαψευτεί βέβαια μέχρι στιγμής και η άεκ δεν δέχεται γκολ απλα ρε παιδια ξερω γω εμένα μου φαίνεται ότι η άμυνα σας χρειάζεται βελτίωση και σε μεγάλα ματς δε θα μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. θα δείξει μπορεί να κάνω και λάθος απλά ήθελα να το πω τώρα που τα πάει καλά και όχι μετά απο άσχημη εμφάνιση της.

ο παναθηναικος εκμεταλευόμενος το λάθος του ανατολάκη καθάρισε το ματς άνετα και πλέον είμαστε και πίσω και απο αυτόν.

αυτά

el_hymador
29/10/2007, 10:54
Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παιζεις επι χρονια κανοντας οτι γουσταρεις στο γηπεδο και ξαφνικα να βρισκεσαι χωρις την ''προστασια'' σου;

δυσκολα αλλαζει συνηθειες ο ανθρωπος...''πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουϊ'' λεει μια λαϊκη ρηση!

καλως ορισες στον πραγματικο κοσμο κ. Ανατολακη.... :D

la_villa
29/10/2007, 10:56
ρε μην μιλάτε για διαιτησία...μετα απο το σφάξιμο που μας έκανε χτες...ενω τις υπόλοιπες τις πάει καροτσα΄κι...ήμαρτον

απο κει κ πέρα το πρωταθλημα φέτος το έχουμε σίγουρο...
μέσα στο οακα μάγε στο Β γύρο θα είναι χειρότερα...περίμενε...

CIRUS
29/10/2007, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ξερεος ποσο δυσκολο ειναι να παιζεις επι χρονια κανοντας οτι γουσταρεις στο γηπεδο και ξαφνικα να βρισκεσαι χωρις την ''προστασια'' σου;

δυσκολα αλλαζει συνηθειες ο ανθρωπος...''πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουϊ'' λεει μια λαϊκη ρηση!

καλως ορισες στον πραγματικο κοσμο κ. Ανατολακη.... :D

είσαι κακός :lol:

idi
29/10/2007, 11:55
ρε μην μιλάτε για διαιτησία...μετα απο το σφάξιμο που μας έκανε χτες...ενω τις υπόλοιπες τις πάει καροτσα΄κι...ήμαρτον

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΧΑ
Α
Α
ΧΑΧΑΑΧ
ΧΑ
ΧΑ
ΑΧ

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

BTW TO GOAL ΤΟΥ BLANCO ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ OFF SIDE? ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗΣ? :bawl: :lol:

CIRUS
29/10/2007, 12:27
παραθέτω από contra.gr

Η ΑΕΚ έκανε το έξι στα έξι έχοντας 12 γκολ στο ενεργητικό της και μηδέν παθητικό. Κι όμως, για να τεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας όλων των εποχών του ελληνικού πρωταθλήματος θα πρέπει να νικήσει τουλάχιστον με 5-0 τον Ηρακλή στην 7η αγωνιστική ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο Ιωνικός με "7 στα 7" και 17-0 τέρματα, από την περίοδο 1997-98!

ο ΙΩΝΙΚΟΣ έχει το ρεκόρ!!!!!!:eek: :eek:

blackbusa
29/10/2007, 12:32

BTW TO GOAL ΤΟΥ BLANCO ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ OFF SIDE?

Καλα ρε εισαι σοβαρος????ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ OFF SIDE,ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ BLANCO ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΑΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ,ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ,ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ 1500 ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 40 ΕΥΡΩ:lol: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.....:smokin:

Υ.Γ. κοιτα ρε πουστη μου που μετα απο τοσα χρονια,φετος ανακαλυψαν ΚΑΙ οι εφημεριδες οτι υπαρχει προβλημα με τους διαιτητες.....Βασσαρακατραβεμια ιλεος ιλεος ιιιιιλλλλεεεεεεεεεεοοοςςςςςςς......:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. α ναι...και οι μεγαλες ομαδες και οι οπαδοι τους δεν μιλανε ποτε για την διαιτησια ειπαμε???
:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
29/10/2007, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
παραθέτω από contra.gr

Η ΑΕΚ έκανε το έξι στα έξι έχοντας 12 γκολ στο ενεργητικό της και μηδέν παθητικό. Κι όμως, για να τεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας όλων των εποχών του ελληνικού πρωταθλήματος θα πρέπει να νικήσει τουλάχιστον με 5-0 τον Ηρακλή στην 7η αγωνιστική ώστε να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο Ιωνικός με "7 στα 7" και 17-0 τέρματα, από την περίοδο 1997-98!

ρε τον Ιωνικο...

Gandalf dr685sm
29/10/2007, 12:59
La_Villa....

Η ΑΕΚ δύσκολα χάνει πρωτάθλημα φέτος... και θυμίσου τα λόγια μου.

1ον... Ο ΟΣΦΠ παίζει καλή μπάλα , πολύ καλύτερη απο την ΑΕΚ, αλλά μόνο με πλήρη σύνθεση. Δεν έχει βάθος πάγκου και το Τετάρτη Σαββάτο/Κυριακή είναι εξοντωτικό για κάθε παίκτη. Σε περιπτώσεις τραυματισμών ή τιμωριών δεν έχει ικανούς αντικαταστάτες για τους βασικούς. Τα ίδια αν θυμάσαι λέγαμε και για την ΑΕΚ πέρισυ που μετά τον Δεκέμβρη , είχε κοιλιά.
2ον... Ο ΠΑΟ, χωρίς να τον απαξιώνω, δεν έχει βρεί ακόμα τα πατήματα του και δεν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του (Νίνης, Γκονζάλες κτλ.). Δύσκολα θα χτυπήσει την ΑΕΚ δεδομένης της αμυντικής του αδυναμίας.

3ον... Η ίδια η ΑΕΚ έχει φοβερή αυτοπεποίθηση πλέον και ηθικό. Μόνο απο τα δικά της πόδια είναι ικανή να χάσει παιχνίδι απο μικρότερης δυναμικότητας αντίπαλο.

4ον... ρόστερ... δεν είναι σίγουρα η ομαδάρα της δεκαετίας του 90 , αλλά έχει ικανές λύσεις σε μπακ και κέντρο. Πρόσθεσε τον Παπασταθόπουλο στην άμυνα και θα δείς τι λέω.

5ον... "ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ".... κατά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, τα ΜΜΕ δίνουν σοβαρό σπρώξιμο στην ΑΕΚ, και έχει ανταπόκριση αυτό σε διάφορους.

6ον... Ρίμπο. Για την Έλλαδα και το κλωτσοσκούφι της, ακόμα και στα 35-36 του, είναι βαρόμετρο για όλη την ομάδα. 10 λεπτά τράβηξε στην Ξάνθη και ανέβηκε όλη η ΑΕΚ στο Α ημίχρονο. Αποτέλεσμα το goal που μπήκε αν είδες με έμμεση συμμετοχή του.

Πρόσθεσε τώρα την γενική της εικόνα, την εικόνα των τοπικών αντιπάλων και θα δείς οτι μόνο στο χέρι της είναι να πάρει φέτος την κούπα. Δύσκολα μπορεί να ανατραπεί αυτό απο προσπάθεια άλλων.

Gandalf.

blackbusa
29/10/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

5ον... "ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ".... κατά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, τα ΜΜΕ δίνουν σοβαρό σπρώξιμο στην ΑΕΚ, και έχει ανταπόκριση αυτό σε διάφορους.

Gandalf.

ωπα ρε Μαγε....που σπρωχνεται η ομαδα????αν εξαιρεσεις το πεντακαθαρο πεναλντυ που δεν εδωσε στην Λαρισα τι αλλο εγινε???και βεβαια στην φαση με την Λαρισα ο Δωνης δεν ανεφερε τιποτα στην συνεντευξη τυπου,γιατι ελαχιστοι πηραν χαμπαρι τι εγινε....μας χαρισαν κατι???μπορει καποια ματς να τα πηραμε με την ψυχη στο στομα,αλλα δεν μας χαρισαν και κατι....αν εξερεσουμε επαλαμβανω την φαση με την Λαρισα.....

Gandalf dr685sm
29/10/2007, 13:13
busa... απο τα ΜΜΕ είπα φίλε μου... και αυτό μπορεί να επηρρεάσει κάποιους είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Απο φιλάθλους και κόσμο , μέχρι και διαιτητές που τα διαβάζουν/παρακολουθούν.

Αν νομίζεις οτι υπερβάλω, δες το τι λέγεται απο κανάλια με αθλητικές εκπομπές , σχετικά με την "καλύτερη" ομάδα της ΑΕΚ ( ;;;; ) και συγκρίσεις με την ομάδα του 1990-1996. Ή τι αναφέρουν με άμυνες κτλ. μην λαμβάνοντας υπόψη τα 4 απο Σεβίλη , το goal απο Elfsborg κτλ...

Είπα... προσωπική μου γνώμη αυτή.

Gandalf

giobazolias
29/10/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
παραθέτω από contra.gr

ναι 0 ΙΩΝΙΚΟΣ!!!!!!
ηταν με προπονητη τον ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ , και τερματοφυλακα τον Πουρλιοτοπουλο..................
και το σερι θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερο, αλλα........................
τον ΕΣΦΑΞΕ το κορακι στον αγωνα με τον οσφπ............ που επεσε και το ξυλο της αρκουδας στο τελος του αγωνα!!!

blackbusa
29/10/2007, 13:35
busa... απο τα ΜΜΕ είπα φίλε μου... και αυτό μπορεί να επηρρεάσει κάποιους είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Απο φιλάθλους και κόσμο , μέχρι και διαιτητές που τα διαβάζουν/παρακολουθούν.

Αν νομίζεις οτι υπερβάλω, δες το τι λέγεται απο κανάλια με αθλητικές εκπομπές , σχετικά με την "καλύτερη" ομάδα της ΑΕΚ ( ;;;; ) και συγκρίσεις με την ομάδα του 1990-1996. Ή τι αναφέρουν με άμυνες κτλ. μην λαμβάνοντας υπόψη τα 4 απο Σεβίλη , το goal απο Elfsborg κτλ...

Είπα... προσωπική μου γνώμη αυτή.

Gandalf

Sorry αλλα τοτε παρανοησα......το θεμα ομως ειναι οτι πολλοι λενε οτι αυτο το σπρωξιμο το εχει η Αεκ απο τοτε που ανελαβε ο Ντεμης.....και αναλογα με τις συνθηκες αλλαζουν και το τροπαριο....και τα καναλια και τις εφημεριδες ποτε δεν τις παρακολουθω με ''τρελλα'' γιατι το μονο που τους νοιαζει ειναι να ''πουλησουν''......τωρα να επηρρεασουν δεν το πολυκαταλαβα και αυτο.....οσο αφορα τους διαιτητες παντα.....οι φιλαθλοι μπορουν να λενε να πιστευουν και να επηρρεαζονται οσο θελουν.....και θα ξαναεπαναλαβω οτι φετος που η ΑΕΚ καλως η κακως δειχνει,μεχρι τωρα,οτι παει φουλ για πρωταθλημα.......χωρις να εχει και την τρελλη αποδοση καποιοι καταλαβαν οτι μετα απο τοσα χρονια οτι εχουμε προβλημα με τους διαιτητες.....αυτο που ελεγε ο Ντεμης εδω και 3 χρονια.....και πανε να μειωσουν αυτην την προσπαθεια κατα την γνωμη μου.....ο Ολυμπιακος χωρις να εχει αδικηθει καταφορα σε κρισημα παιχνιδια,γιατι σε ευκολα οντως του επνιξαν κατι φασεις με το σκορ 3-1 η 5-1,αρχιζει και γκρινιαζει......οχι ακομα σθεναρα βεβαια αλλα εχει καποιες τασεις.......ο βαζελος ακομα δεν χρειαστηκε κατι το τρομερο....η μαλλον στην Τριπολη κατι εγινε αλλα και παλι φανηκε να ηταν εκτος του οπτικου πεδιου του διαιτητη.......και ολοι εχουν αρχισει να λενε off side το ενα,βουτια το αλλο,δεν εδωσε (πεντακαθαρο) πεναλντυ στην Λαρισα,ο Πανιωνιος εδωσε τον αγωνα χαρη στο περσινο,ο Blanco με το να βαζει μια μασκα διακωμωδει το πρωταθλημα......ενω με τοσους καραγκιοζηδες που εχουμε για κορακια και πκαινα κορακια δεν κανουν τιποτα.....αυτους εχουμε.......ε καποια στιγμη θα μαθουνε λενε......

alximistis
29/10/2007, 13:58

Σφάξιμο;;;; Μπα τι έγινε; Ξεκινάνε τα παράπονα;;;
Νόμιζα πως είστε υπεράνω... :D
Το ματς δεν το είδα διάβασα μόνο τα ρεπορτάζ στο ινετρνετ και σε μερικές εφημερίδες.
Αυτό που κατάλαβα είναι το εξής:
Πράγματι σε κάποιες φάσεις πρέπει να σας αδίκησε. Από την άλλη και σεις ευνοϊθήκατε σε μία από όσο διάβασα πάντα. Στην ισοφάρισή σας προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Κι απ ότι διάβασα επίσης ούτε το πέναλτι το δικό σας ήτανξ. Επομένως...

Αλλά τα αφήνω όλα αυτά στην άκρη. Για πες μου κάτι.
Ο Ολυμπιακός η... ομαδάρα που θα πάρει πρωτάθλημα που διέσυρε τη Βέρντερ και τα έδωσε όλα στην ρεάλ, ο ΟΣΦΠ των Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς, Λούα-Λούα, Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτ βρίσκεται 1-0 πίσω στο σκορ από τον εργοτέλη και ΔΕΝ μπορεί να τον κερδίσει και του φταίει η διαιτησία;;;;;;;
Άσε μας ρε φιλαράκι... κάνε μας τη χάρη. Εκτός αν θες να το ρίξεις στην κλάψα κι εσύ.

idi
29/10/2007, 14:10
1 ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

110443

blackbusa
29/10/2007, 14:14
1 ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.....

Την αγωνια του σχολιαστη Ξανθης-ΑΕΚ στο γκολ του Blanco αν ηταν (και αυτο?? :confused: ) offside να ακουγες....που θα ακουσες βεβαια.....για να μην πω την απογοητευση του που δεν ηταν ( και αυτο???:confused: )

:smokin:

la_villa
29/10/2007, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

αμα προσέξες (που δεν...) κανεις μας δεν βγήκε να πει για διαιτησία...
αλλά πάλι εσείς αρχίσατε ότι ο ολυμπιακός ευνοήθηκε...κ εκεί υπήρξε η αντίδραση...
όχι και όταν μας αδικούν να γράφουν ότι ευνοούμαστε
άμα πρόσεξες ξαναλέω....(που δεν)

τώρα είδα το γκολ του Βλάνκο....χαχαχαχαχαχα....έλεος ρε...χαχαχα...πόσα πήρε ο τέρμας...το παληκάρι ούτε σουτ δεν μπορεί να πιάσει....

μάγε όταν στερέψει η κ@λοφαρδία σας τι θα γίνει???γιατι μου θυμίζετε βάζελο φέτος...
και επιμένω πρωτάθλημα δεν χάνετε φέτος...δεν υπάρχει ισάξιος αντίπαλος για να το πάρει

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
29/10/2007, 14:27
Το ματς δεν το είδα διάβασα μόνο τα ρεπορτάζ στο ινετρνετ και σε μερικές εφημερίδες.
Αυτό που κατάλαβα είναι το εξής:
Πράγματι σε κάποιες φάσεις πρέπει να σας αδίκησε. Από την άλλη και σεις ευνοϊθήκατε σε μία από όσο διάβασα πάντα. Στην ισοφάρισή σας προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Κι απ ότι διάβασα επίσης ούτε το πέναλτι το δικό σας ήτανξ. Επομένως...

Αλλά τα αφήνω όλα αυτά στην άκρη. Για πες μου κάτι.
Ο Ολυμπιακός η... ομαδάρα που θα πάρει πρωτάθλημα που διέσυρε τη Βέρντερ και τα έδωσε όλα στην ρεάλ, ο ΟΣΦΠ των Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς, Λούα-Λούα, Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτ βρίσκεται 1-0 πίσω στο σκορ από τον εργοτέλη και ΔΕΝ μπορεί να τον κερδίσει και του φταίει η διαιτησία;;;;;;;
Άσε μας ρε φιλαράκι... κάνε μας τη χάρη. Εκτός αν θες να το ρίξεις στην κλάψα κι εσύ.

Η ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΛΛΩΝ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΗΤΑΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ
:rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ :wave2: :wave2: :lol:

giobazolias
29/10/2007, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

http://www.contra.gr/Pressroom.html

για δες λιγο τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και του φως για να δουμε τα περι προνομιων!!!
και μιλαμε για 1 αγωνα που τα 2 απ τα 3 γκολ που βαλατε...............δεν επρεπε να μετρησουν!!!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
29/10/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
http://www.contra.gr/Pressroom.html

για δες λιγο τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη και του φως για να δουμε τα περι προνομιων!!!
και μιλαμε για 1 αγωνα που τα 2 απ τα 3 γκολ που βαλατε...............δεν επρεπε να μετρησουν!!!

ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!

ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

ΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

Η ΑΕΚ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΚ ΠΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Gandalf dr685sm
29/10/2007, 14:42
contra.gr:

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ παραπέμπεται ο Κύρος Βασσάρας εξαιτίας των αποφάσεών του στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο διεθνής Θεσσαλονικιός διαιτητής βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και ερμηνεία των κανόνων από τον παρατηρητή Μεσσαλά του συνδέσμου Αχαΐα, βαθμός που είναι κάτω από το όριο.

Αναμενόμενο θα έλεγα..... απαράδεκτη διαιτησία απέναντι και στις δύο ομάδες.

Για το offside με τον Blanco... Busa... έριξα απίστευτο γέλιο, μιας και περίμενε 3 replay ο σχολιαστής για να παραδεχτεί οτι δεν ήταν , κάτι που φαινόταν και με γυμνό μάτι!

Για το θέμα με τον ΟΣΦΠ.... βαριέμαι να λέω τα ίδια. Παιδιά, .... δεν υπάρχει βάθος πάγκου...

Λογαριάστε ποιοί δεν θα παίξουν την επόμενη αγωνιστική.

1- Άντζας,
2- Μπράβο,
3- Ντομί,
4- Λεντέσμα (μπορεί και να μην προλάβει)
5- Κωνσταντίνου (οχι 100% έτοιμος)
6- Παπαδόπουλος (τραυματίας)

Και αναλογιστείτε οτι έχει 20 παίκτες στο σύνολο , όπου Φακίνος, Αρτσούμπι, Νέ, Μπούτινα, δεν χαίρουν και της καλύτερης εκτίμησης.

Προσθέστε επίσης οτι κάποιοι απο τους βασικούς έχουν κίτρινη και είναι πολύ πιθανόν σε κάποιο σημείο ή να σκάσουν απο το πολύ τρέξιμο ή να τιμωρηθούν σε σύνολο κίτρινων καρτών.

Προσθέστε σε αυτά, CH.L. Τετάρτη, SuperLeague και SuperCup... συν τις μεγάλες ηλικίες του Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδη , Κοβάσεβιτς κτλ... και θα δείτε οτι ο ΟΣΦΠ είναι εκείνος που έχει το πρόβλημα για τον Β γύρο και οχι η ΑΕΚ που ακόμα περιμένει ...

Χετεμάι, Λαγό, Αλεξόπουλο, Γεωργέα, Καπετάνο και έχει και άξιες λύσεις πάγκου με Μανού, Παπασταθόπουλο , Μορέτο (κάπου έχει αρχίσει και θυμάται τι είναι τερματοφύλακας!!!), Κονέ, Πλιάτσικα, Παπά (και αυτός έχει ανέβει), Τόζερ κτλ...

Πλήρης η ΑΕΚ ακόμα και για να συνεχίσει στο UEFA, όσο πάει... χωρίς όμως , μεταξύ μας , να έχει και πολλές ελπίδες όπως παίζει.

Όσο για το πως παίζει εντός πρωταθλήματος.... ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΜΩΡΕ;... οτι θέλουμε λέμε;

Όσοι είδαν το παιχνίδι με την Ξάνθη , θα είδαν οτι η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να βάλει 3-4 goal και οχι ενα.
Όπως και το οτι , το 0 στην άμυνα δεν μπορεί να είναι μόνο τύχη. Κάτι δουλεύει καλά εκεί πίσω.

Απλά επειδή η μπάλα είναι πουτ@#!$@!$#!.... κρατάμε και μια πισινή, μιας και έχει ακόμα 24 αγωνιστικές και ακόμα και διπλάσια διαφορά βαθμών (12) είναι δυνατόν να ανατραπεί. Οπότε σίγουρα είναι φαβορί για κούπα... αλλά οχι και σίγουρη.

Gandalf

giobazolias
29/10/2007, 14:47
[B

.................................
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΚ ΠΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ!
:wave2: [/B]

τι εισαι??
πρωτος???
μηπως πηρες και διπλο στο μπερναμπεου???
:lol: :wave2:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
29/10/2007, 14:50
τι εισαι??
πρωτος???
μηπως πηρες και διπλο στο μπερναμπεου???
:lol: :wave2:

ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ Ε?

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?

4 ΜΕΣΑ ΚΑΙ 3 ΕΞΩ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
29/10/2007, 14:53
πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω ρε μητσόσκυλε.... εδώ με τον Εργοτέλη και χρειάστηκε μια χάλια διαιτησία , για να βάλετε 3....

Στην ΑΕΚ πως θα το κάνετε;

Tespa...μην σε πληγώνω άλλο. Κάτσε να περάσετε και απο τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική αλώβητοι και βλέπουμε απο εκεί και πέρα.

Εκτός και αν θεωρείς πως και ο ΠΑΟΚ είναι του χεριού σου.

Gandalf

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
29/10/2007, 14:58
πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω ρε μητσόσκυλε.... εδώ με τον Εργοτέλη και χρειάστηκε μια χάλια διαιτησία , για να βάλετε 3....

Στην ΑΕΚ πως θα το κάνετε;

Tespa...μην σε πληγώνω άλλο. Κάτσε να περάσετε και απο τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική αλώβητοι και βλέπουμε απο εκεί και πέρα.

Εκτός και αν θεωρείς πως και ο ΠΑΟΚ είναι του χεριού σου.

Gandalf

ΜΑΓΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΟΜΑΔΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.

:beer:

Gandalf dr685sm
29/10/2007, 15:08
καλά αυτό είναι δική σου γνώμη....

Όπως και δική μου είναι πως προς τα μέσα Νοέμβρη που η ομάδα σας, δεν θα έχει παίκτες βασικούς λόγω τιμωριών και τραυματισμών (απο κούραση), μπορεί να φάτε 3 και 4 (και οχι απαραίτητα απο την ΑΕΚ) , παρά να ρίξετε.

Κάθε γνώμη δεκτή... ρίξτε τώρα που γυρίζει.

Gandalf

idi
29/10/2007, 15:42

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Super League
1 ΑΕΚ 18 (6) 12-0
..
..
..
..
..
2 Παναθηναϊκός 13 (6) 9-1
3 Ολυμπιακός 12 (6) 15-7
4 Άρης 10 (6) 5-2
5 Πανιώνιος 10 (6) 8-8
6 Ατρόμητος 10 (6) 6-6
7 Asteras Tripolis 8 (6) 4-3
8 ΠΑΟΚ 7 (6) 10-9
9 Ξάνθη 7 (6) 5-5
10 ΟΦΗ 7 (6) 12-16
11 Βέρια FC 6 (6) 5-7
12 Ηρακλής 6 (6) 3-6
13 Λάρισσα 5 (6) 6-10
14 Απολλων Καλαμαριάς 4 (6) 5-11
15 Λεβαδειακός 4 (6) 6-13
16 Εργοτέλης 4 (6) 6-13

idi
29/10/2007, 15:45

ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.

κατουρα και λιγο.....

BTW εχεις ακομα καμια 4-5 εκτος εδρας παιχνιδια μεχρι το ντερμπυ...... θα εισαι 10-15 βαθμους κατω απο την ΑΕΚ αν συνεχισεις με αυτο το ρυθμο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ποσους ποντους δινει η νικη επι της ΑΕΚ ειπαμε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
29/10/2007, 15:57
Για το θέμα με τον ΟΣΦΠ.... βαριέμαι να λέω τα ίδια. Παιδιά, .... δεν υπάρχει βάθος πάγκου...

Λογαριάστε ποιοί δεν θα παίξουν την επόμενη αγωνιστική.

1- Άντζας,
2- Μπράβο,
3- Ντομί,
4- Λεντέσμα (μπορεί και να μην προλάβει)
5- Κωνσταντίνου (οχι 100% έτοιμος)
6- Παπαδόπουλος (τραυματίας)

Και αναλογιστείτε οτι έχει 20 παίκτες στο σύνολο , όπου Φακίνος, Αρτσούμπι, Νέ, Μπούτινα, δεν χαίρουν και της καλύτερης εκτίμησης.

Προσθέστε επίσης οτι κάποιοι απο τους βασικούς έχουν κίτρινη και είναι πολύ πιθανόν σε κάποιο σημείο ή να σκάσουν απο το πολύ τρέξιμο ή να τιμωρηθούν σε σύνολο κίτρινων καρτών.

Χετεμάι, Λαγό, Αλεξόπουλο, Γεωργέα, Καπετάνο και έχει και άξιες λύσεις πάγκου με Μανού, Παπασταθόπουλο , Μορέτο (κάπου έχει αρχίσει και θυμάται τι είναι τερματοφύλακας!!!), Κονέ, Πλιάτσικα, Παπά (και αυτός έχει ανέβει), Τόζερ κτλ...

Gandalf

ώπα μάγε πολύ οπαδικά τα βλέπεις...

έχει η αεκ πάγκο ??από πότε???
γεωργέα???καπετάνο???κονέ???πλιάτσικα???παπάς???

λυπάμαι αλλά κανεις απο αυτούς ούτε πάγκο δεν θα ήταν στον ολυμπιακό

βλέπω βάζεις μέσα και τον παπαδόπουλο σε εμάς.τον 16χρονο
χμμμμ πολύ αντικειμενικότητα

δεν μου λες...χωρις Λύμπε,Μπλάνκο τι θα κάνεις?
5 παίχτες είναι όλη η αεκ...χωρις αυτούς...τι?

μια θέση μόνο δεν έχουμε backup ...στον γκαλέτι

άσε απο ρόστερ μην το ψάχνεις..και σε ποιότητα

idi
29/10/2007, 16:00
θα βαζουμε τον Ριβαλντο να καθαριζει οπως σε εκανε μαγκα τοσες και τοσες φορες περσυ, προπερσυ και παραπροπεσυ....(οταν δεν καθαριζε ο κορακας για σενα οπως ο Βασαρας περσυ στο Καραισκακι και φετος τολμας και τον βριζεις.....)

la_villa
29/10/2007, 16:10
απ'οτι βλέπω τον προλαβαίνουν φέτος οι διαιτητες τον Ρίμπο...
όπως δηλ κάνουν εδώ και 2 χρόνια (τότε δεν προλάβαιναν τον Ρίμπο γιατί δεν τον είχατε αλλα το αποτέλεσμα ίδιο είναι)

blackbusa
29/10/2007, 16:20
H AEK ξεκιναει με Μαχο,Ραμος,Δελλα,Αλβες,Αρουαμπαρενα,Ενσαλιβα,Ζηκο,Ριμ ο,Μαντουκα,Λυμπε,και Μπλανκο....οταν ο Μαχο φαει κοκκινη η τραυματισρει εχουμε τον Μορεττο (που εδειξε οτι μαλλον πηρε τα ισια του).....οταν ο Ραμος κουραστει εχουμε Γεωργεα η και Πλιατσικα(που μπορει να παιξει και στα χαφ...και παιζει και βασικος στην ελπιδων)....οταν ο Αλβες δεν ειναι στα καλα του μπαινει ο Σωκρατης Παπασταθοπουλος (και θα γυρισει και ο Αλεξοπουλος).....οταν τον Δελλα τον εχει ξεζουμισει η Μαστρωκωστα εχουμε την τριαδα που ειπαμε.....οταν ο Αρουαμπαρενα δεν μπορει βασικα τον ειπιαμε αλλα κατι μπορει να κανει ο Μπουρμπος η ο Γεωγεας......οταν δεν παιζει ο Ενσαλιβα παιζει ο Τοζερ η ο Καφες η ο Ζηκος (βαλε και τον Πλιατσικα μαζι) μεχρι και ο Κονε θα πω εγω.....οταν βγαινει ο Ριμπο για να μπει ο Κονε μπορει να παιξει ο Λυμπε ο Μαντουκα μεχρι και ο Ενσαλιβα λιγο πιο μπροστα....στα πλαγια αρχιζουν τα γλεντια....ο Σεζαρ αλλαζει τον Μαντουκα (η και το αναποδο) αν δεν μπει ο Μανου μπορει να ανεβει ο Ραμος.....βεβαια αν δεν γινει αυτο μπορει να παιξει και ο Παππας που σε ενα παιχνιδι καταφερε να δειξει οτι μπορει....οταν ο Λυμπε εχει πυρετο θα μπορει να τον αντικαταστησει καποιος εκ των Μαντουκα (προτιμοτερος) η Σεζαρ οσπου να γυρισει ο Καπετανος....αμα ο Μπλανκο δεν μπορεσει μαλλον και εκει θα εχουμε προβλημα,αλλα και ο Καπετανος μπορει να ειναι καλος.....Λαγο και Χετεμαι δεν τους εβαλα γιατι ακομα ο ενας δεν εχω καταλαβει που θα παιξει τελικα και ο αλλος μπορει να παιξει σε αρκετες θεσεις....οπως βεβαια πολλοι παικτες τωρα που το ξαναβλεπω.....Δηλαδη μειλαμε για ενα φουλ ροστερ ομαδας που μπορει,η μαλλον εχει παιξει αρκετο χρονο....οχι τοσο πολυ φετος...οσο περισυ....και ο Φερρερ εχει δειξει οτι τους υπολογιζει ολους....απλα καποιοι ειναι αναντικαστατοι.....

Υ.Γ.θα ηθελα να προσεξουν ολοι οι ''καλοθελητες'' οτι ο Ριμπο σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες εχει γινει αλλαγη (και οχι στο 90φευγα) και δεν εχει κανει κιχ....αντιθετως δειχνει απιστευτη επαγγελματικοτητα....α ρε καημενε Φερρερ κοροιδι που πηρες τετοιο παιχτη που θα σου εκανε κονξες,και θα σου εκανε την ομαδα μπουρδελο....:lol: :lol: :lol:

edit....ξεχασα και τον Παυλη...το παλλικαρακι που δειχνει πολυ καλα στοιχεια....και κερδισε και 2 πεναλντυ απο τους Σεβιλιανους.....

STOYBI
29/10/2007, 16:21
θα βαζουμε τον Ριβαλντο να καθαριζει οπως σε εκανε μαγκα τοσες και τοσες φορες περσυ, προπερσυ και παραπροπεσυ....(οταν δεν καθαριζε ο κορακας για σενα οπως ο Βασαρας περσυ στο Καραισκακι και φετος τολμας και τον βριζεις.....)

Πουλημενος ειναι.......:D

Τιποτα δεν θα κανει με εμας......:evil:

:smokin:

idi
29/10/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Λαγο και Χετεμαι δεν τους εβαλα γιατι ακομα ο ενας δεν εχω καταλαβει που θα παιξει τελικα

o Λαγος οταν θα επανελθει προοριζεται για αριστερο μπακ στη θεση του Αρουαμπαρενα. φετος θα παρει λιγο χρονο μπακ-απ του Αρουμπα και να μαθει και τη θεση...

του χρονου ο Λαγος θα ειναι το βασικο μας αριστερο μπακ.+_ ταδε ειπε ο idi @ 29.10.2007

Gandalf dr685sm
30/10/2007, 08:45
με κάλυψε ο busa...

α και να μην το αφήσω να πέσει κάτω αυτό...

Παπαδόπουλος είναι ο 16χρονος που έφερε τα πάνω κάτω στην άμυνα σας στα φιλικά... ή το ξέχασες; Προσωπικά πιο πολύ θα στήριζα την άμυνα σε ενα τέτοιο παληκάρι , παρά στον Μπράβο ή Σέζαρ, που παίζουν όποτε τους γουστάρει και όποτε νομίζουν αυτοί οτι πρέπει να το κάνουν.

Όπως απώλεια είναι και ο Νίνης για τον ΠΑΟ για μένα. Τεράστια απώλεια. Ακόμα θυμάμαι το "ποδοσφαιρικό θράσος" του, όταν χαλαρά μας πέταξε το goal , βάζοντας τον ΠΑΟ σε πλώρη για την συντριβή του 4-1 που είχαμε.

Μόνο οπαδικά δεν το βλέπω φίλε.

Παυλής, Πλιάτσικας, Κονέ, Μήτρογλου, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Νίνης είναι οι παίκτες του μέλλοντος. Αυτούς θέλουμε όλοι σε βασικές 11αδες έστω και για λίγο. Μιλάμε για την Εθνική του αύριο.

Όσον αφορά το παρόν... και επειδή λές φίλε La_Villa οτι υπερβάλω, πες μου ποιός θα παίξει σε θέση Λεντέσμα (δεν έχει συνέρθει ακόμα), Μπράβο (πρόβλημα κνημικής) και Άντζα (30 μέρες έξω) και θα τους κάλύψει επάξια.

Για την ΑΕΚ δεν μιλάω... όπως είπα με κάλυψε ο Busa.

Gandalf

la_villa
30/10/2007, 10:57
ανεβαίνει πατσα στο κέντρο (και ο τόρο παίζει άνετα)
και παίζει ο πάντος
μετα είναι σεζαρ,ζεβλα,παντος τόρο πίσω

δεν λέω ο παπαδόπουλος πολύ καλος το καλοκαίρι (πρέπει καποια στιγμή να παίξει) αλλά δεν τον θεωρώ απο τους βασικούς.και όταν εχεις παιχταράδες στην ομάδα δεν μπορέις να το ρισκαρεις.είδες στην μαδρίτη γιατι...
φυσικά τωρα θα μπορούσε να παίξει αν ήταν έτοιμος...
όπως μπορούν και Μενδρινός,φάκινος,αρτσούμπι στο κέντρο...ίσως με λάρισα τους δούμε.
μετα μπορέι να μπει ο Τζόλε στο κέντρο και να πάει αριστερά ο Αρτσου...

ασε τον busa να λεει...αμα λείπουν 2 βασικοί απο άμυνα κένας κέντρο έτσι που τα λεει μένετε απο παίχτες...ή σε αναγκαστικές αλλαγές και ότι βγει
3 παίχτες έδωσε για 4 θέσεις

idi
30/10/2007, 11:29

ασε τον busa να λεει...αμα λείπουν 2 βασικοί απο άμυνα κένας κέντρο έτσι που τα λεει μένετε απο παίχτες...ή σε αναγκαστικές αλλαγές και ότι βγει
3 παίχτες έδωσε για 4 θέσεις

φιλε δε τα διαβαζεις καλα...

για το κεντρο της αμυνας (2 θεσεις) εχουμε

1.Δελλα
2.Ζεραλδο Αλβες
3.Παπασταθοπουλο
4.Αζκαρατε
(ο Αλεξοπουλος χανει αλλη μια χρονια λογο τραυματισμου....)
αυτοι δεν ειναι "κατα συνθηκη" κεντρικοι αμυντικοι ... ειναι η θεση τους!

το προβλημα στο ροστερ της ΑΕΚ ειναι
-1. το μπακαπ του Αρουαμπαρενα (αριστερα μπακ) εδω μπαλωνουμε προσωρινα με Μπουρμπο...
-2. το δεξι μπακ που αυτη τη στιγμη ...δεν εχουμε... και παιζει ο Ραμος Σιλβα που ειναι χαφ...
το προβλημα των ακραιων μπακ θα λυθει με τις επιστροφες των Λαγου που idi παιζει την Πεμπτη.... (γιατι εκει τον βλεπω να παιζει) και κυριως Γεωργεα που παιζει και στα 2 ακρα της αμυνας
-3. αμυντικο χαφ για να ξεκουραζουν Ζηκο και Νsaliwa
στα αμυντικα χαφ παιζει ο Τοζερ που ειναι δημιουργικο χαφ.. και ο Καφες που ομως ειναι λυση αναγκης μονο...(ειναι με τις μερες του αυτος...) . το Δεκεμβρη σιγουρα θα παρουμε αμυντικο χαφ.+_

στα επιθετικα χαφ και στα ακρα εχουμε παιχταραδες ακομα και στο παγκο.. τι να λεμε...

Rivaldo, Tozser, Manduca, Sezar, Manu, Κονε, Παππα και ερχεται ακομα Hetemai (παιζει τη Πεμπτη ειναι ετοιμος)

στη κορυφη εχουμε Λυμπε, Blanco, Καπετανο(ετοιμος και αυτος) και ....Παυλη

γαμω τα ροστερ. ακομα 2 παιχτες μαξ (αμυντικο χαφ και ακραιο μπακ αριστερο ή δεξι αναλογα πως θα επανελθουν οι τραυματιες) θελει να δεσει η ομαδα σε ολες τις θεσεις ...

blackbusa
30/10/2007, 12:03
Aσε ρε Idi.......τι ξερεις εσυ.....ειπαμε εχουμε προβλημα.....δεν εχουμε αρκετους παιχτες.....ασε που η διαιτησια μας σπρωχνει......για να μην πω και ολα τα γκολ του Blanco ειταν offside....και τωρα που το ξανασκεφτομαι εχουμε τρελλο προβλημα.....ο Μαχο ειναι επιρρεπεις στις κοκκινες......ο Μορεττο μπορει να κουρευτηκε αλλα ακομα δεν εγινε τελιως μοντελο.....μονο με τον Αραμπατζη θα την βγαλουμε???:confused: :confused: :confused: να παρουμε και τον Buffon να ειμαστε οκ.....:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
30/10/2007, 12:11
και μιας και αναφερόμαστε σε προβλήματα... θυμηθείτε και αυτό.

Αν η ΑΕΚ κάνει το 7Χ7 με τον Ηρακλή και ειδικά με το 0 στην άμυνα , έχει να πέσει πολύ γλέντι.

Επίσης κατά την γνώμη μου ετοιμαστείτε για πολύ μεγάλη μάχη με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο , αν γίνει αυτό. Τόσο ο ΠΑΟ όσο και ο ΟΣΦΠ θα θέλουν να κοπούν βαθμοί απο την πρωτοπόρο.

Οχι προβλήματα θα έχουμε εκεί , αλλά μέχρι και φασαρίες στα αποδυτήρια θα "ανακαλύψουν"!

Gandalf

idi
30/10/2007, 12:18

Οχι προβλήματα θα έχουμε εκεί , αλλά μέχρι και φασαρίες στα αποδυτήρια θα "ανακαλύψουν"!

κοντρα original-Ντεμη για τα εισητηρια... τις υποσχεσεις για γηπεδο και προπονητικο.... τη διατησια....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα ξερουμε απο τωρα αυτα... εχουμε ατσαλωθει δε μασαμε....

το μονο που με νοιαζει και με απασχολει ειναι να μην εχουμε τραυματισμους....

alximistis
30/10/2007, 13:07

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΗΤΑΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ
:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Τι δεν είναι δικό σας ρε προνόμιο; Θα μας χαζέψετε; Τους ίδιους τους εαυτούς σας αναιρείτε;
Εσείς δεν ερχόσασταν κάθε χρόνο και βρίζατε μία το λεμονή μία τον Σόλιντ μία τον έναν παίκτη μία τον άλλον... ρε μεταξύ σας κοροϊδεύεστε;;;;;;;
Εσείς μόλις την κάνατε από Ευρώπη και τρώγατε τις απανωτές ήττες δεν αρχίζατε τα αχ και τα βαχ και ωχ τι πάθαμε;
Και μετά το γυρνούσατε στα εγχώρια για να μην τρώτε κράξιμο και ξεχνάγατε την κλάψα σας;
πείτε τουλάχιστον την αλήθεια στον εαυτό σας!

όσο για τους πουθενάδες πελάτες κλπ... μπλα μπλα μπλα... τα λέμε εν καιρώ. Ναι έχει ακόμα το πρωτάθλημα είναι πολύ νωρίς. Γι αυτό... αναμένουμε...

la_villa
30/10/2007, 13:08
φιλε δε τα διαβαζεις καλα...

για το κεντρο της αμυνας (2 θεσεις) εχουμε

το προβλημα στο ροστερ της ΑΕΚ ειναι

στα επιθετικα χαφ και στα ακρα εχουμε παιχταραδες ακομα και στο παγκο.. τι να λεμε...

Rivaldo, Tozser, Manduca, Sezar, Manu, Κονε, Παππα και ερχεται ακομα Hetemai (παιζει τη Πεμπτη ειναι ετοιμος)

στη κορυφη εχουμε Λυμπε, Blanco, Καπετανο(ετοιμος και αυτος) και ....Παυλη

εγω την άμυνα την βλέπω συνολικά
και όπως έγραψες ΔΕΝ έχετε λύσεις...πέραν του κέντρου

επιθετικά χαφ...αυτοί σε μας πέρα του ριβάλντο (που προσωπικά δεν τον ήθελα πλέον στην ομάδα) οι υπόλοιποι στον ολυμπιακό πάνω απο πάγκο δεν πήγαιναν...για την αεκ είναι παιχταράδες,δεν αντιλέγω...
βασικά το ίδιο πράμα λέμε...απλά οι απαιτήσεις αλλάζουν λόγω διαφοράς επιπέδου

υ.γ ο Λύμπε ναι είναι παιχταράς
υ.γ2 ρε αλχιμιστή αποφάσισε...για την διαιτησια μιλάς την μία για προπονητές μιλάς την άλλη...σταθεροποιήσου κάπου για να ξέρουμε και τι λέμε...μην τα γυρνας απο δω και απο κει

Gandalf dr685sm
30/10/2007, 13:59
δηλαδή θες να μου πείς οτι Τόζερ, Μανού, Λαγός, Χετεμάι, Μαντούκα (ο σημερινός!) δεν σας κάνουν ε;...

Εντάξει σίγουρα με Γκαλέτι δεν συγκρίνονται... είναι άλλη κλάση ποδοσφαιριστής και το έχω πεί απο την αρχή αυτό. Αλλά απο εκεί και πέρα το χάος. Εκτός αν θεωρείς οτι Στολτίδης και Πατσατζόγλου είναι δημιουργικά χαφ , που ανήκουν στην τάξη του Γκαλέτι και δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλους παίκτες εντός Ελληνικών συνόρων!!!!

Γιατί μόνο αυτούς ξέρω σαν δημιουργικά σας χαφ... αίντε και ο Τζόρτζεβιτς που στο υπογράφω οτι όλη την σαιζόν δεν θα την βγάλει με την ίδια απόδοση που έχει τώρα.

Είπαμε ο ΟΣΦΠ έχει καλή χημεία και παίζει καλή μπάλα .... αλλά οχι και έτσι.

Αν εξαιρέσεις Γκαλέτι-Λούα-Νικοπολίδης-Άντζα-Κοβάσεβιτς-Λεντέσμα και απο την άλλη τους Λύμπε-Ρίμπο-Δέλλα-Ζήκο-Αρουαμπαρένα...αίντε βάλε και Μπλάνκο (που απέναντι σε γρήγορους και μεγαλόσωμους αμυντικούς χάθηκε ...βλ. Elfsborg). μπορείς να κάνεις συγκρίσεις ρε φίλε;

Θα τρελαθούμε εντελώς;... αυτοί είναι ο βασικός κορμός των δύο ομάδων.

Οι υπόλοιποι βάλτους διπλα δίπλα, κοίτα στατιστικά απο το site της superleague και βγάλε αποτελέσματα στο τι έχει κάνει ο καθένας, που υπάρχει πληθώρα παικτών για κάλυψη σε κάθε θέση με αξιώσεις...

και στην τελική απόδοση των ομάδων σε άμυνα και επίθεση φέτος... κάτι που το κάνατε χρήση πολλές φορές στο παρελθόν.

Κατά την δική μου γνώμη .. ο ΟΣΦΠ έχει παίκτες ικανούς, αλλά μόνο στην αρχική ενδεκάδα. Απο εκεί και πέρα έχει πρόβλημα ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Και επειδή εδώ είμαστε και εδώ είσαστε , θα δείτε τι θα γίνει στην συνέχεια όπου η κούραση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια θα αυξηθεί , συν πιθανές τιμωρίες απο κάρτες.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είχε πάθει η ΑΕΚ πέρισυ , όπου το βασικό της ρόστερ, είχε εξοντωθεί μέχρι τον Δεκέμβρη απο τραυματισμούς και κούραση λόγω πολλαπλών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αν δεν μπορεί κάποιος να το κατανοήσει στα λόγια, θα το δεί στο πρωτάθλημα μέσα στους επόμενους μήνες.

Gandalf

la_villa
30/10/2007, 14:21
να στο πω αλλιώς...κανεις απο αυτούς δεν θα έπαιζε στην θέση Στολτίδη,Τοροσίδη,Λεντέσμα
για backup ίσως αλλά βασικός κανένας...
θέλω να πιστεύω ότι ο Αρτσου θα καταφέρει να παίξει φέτος και να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας...όσον αφορά τον τζόλε
στην θέση του Γκαλέτι ναι υπάρχει πρόβλημα...

τώρα μπράβο,νε πιστεύω δεν θα έχουν κατι σοβαρό...(γιατι δεν τους βρίσκουν κάτι παρόλο που νοιώθουν ενοχλήσεις)

CIRUS
30/10/2007, 14:38
εγω πιστευω οτι ο ολυμπιακος αυτη τη στιγμη στην ελλαδα παιζει το καλυτερο ποδόσφαιρο αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ο μαγος οσον αφορα τον παγκο ενα δικιο το εχει, δεν εχουμε και τοσο καλες επιλογες στο παγκο και αυτο μπορει να μας στοιχοισει, εν αντιθεση με την αεκ που εχει καλυτερες επιλογες απο εμας οχι κατι το φοβερο αλλα καλυτερες απο εμας, ας ελπισουμε οτι το δεκεμβρη θα ενισχυθουμε και δεν θα εχει χαθει το τρενο μεχρι τοτε. μουρινιο εχει πει παλιοτερα: δειξε μου το παγκο σου να σου πω αν πας για πρωταθλημα και βλεποντας τον εν αντιθεση με τους βασικους δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος.

ο αρτσουμπι δεν ειναι ετοιμος και δεν τον ξερουμε οποτε ο τζολε δεν εχει αλλαγη, καλα για τον γκαλετι δεν υπαρχει καν αλλος παιχτης, ο νε για μενα ειναι μια μετριοτητα και το παλικαρι αμυντικο χαφ που τον βαζει πολλες φορες αλλαγη ο λεμονης δεν ξερει να παιζει και ουτε βαζει ποτε τα ποδια του στη φωτια, ο μενδρινος παλι για μενα ειναι παλι στη μετριοτητα, παπαδοπουλος, ματσουκας και μητρογλου εχεγγυα για το μελλον και πρεπει να παρουν και αλλο χρονο συμμετοχης σε μικρα παιχνιδια. απο εκει και περα εχουμε κωνσταντινου, νουνιες, παντο και ζεβλακοφ που ειναι καλες αλλαγες αν και ο κωνσταντινου ανετοιμος ακομα. τον ντομι τον θεωρω λιγο για τον ολυμπιακο

οι υπολοιποι παιχτες του ολυμπιακου εχουν ποιοτητα και καποιοι ειναι και παιχταραδες, απλα δεν γινεται να παιζεις τεταρτη κυριακη με αυτους πρεπει και να τους ξεκουραζεις και δυστηχως δεν εχουμε ειδικα στο κεντρο αντιστοιχα καλους παιχτες να τους ξεκουρασουν, ας ελπισουμε μονο το δεκεμβρη να ενισχυθουμε γιατι κατα τα αλλα ο ολυμπιακος δειχνει πολυ καλα δειγματα!!!!!

la_villa
30/10/2007, 14:57
διαφωνώ
μα και οι μισοί παίχτες που λέει ο μάγος είναι 18χρονα.εχέγγυα για το μέλλον αλλά παίζουν (το ίδιο και στον παο)
επίσης δεν μπορείς να έχεις ισάξιους πάιχτες παγκίτες με τους βασικούς που έχει ο Ολυμπιακος.είναι και θέμα μπάτζετ

η διαφορά ποια είναι?μα στις ομάδες..
οι βασικοί της αεκ είναι σχεδόν ισάξιοι με τους αναπληρωματικούς τους
στον ολυμπιακο δεν συμβαίνει αυτο γιατι οι βασικοί των δύο έχουν μεγάλη διαφορά...

πάρε τον παπα...στην αεκ τον θεωρούν πολύ καλή λύση...στον ολυμπιακό ήταν μετριότητα όπως οι υπόλοιποι που λες...
στην καλαμαρια ο παπάς ήταν αστέρι...στην αεκ πολύ καλός...στον ολυμπιακό μετριότητα...
όσο ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας και οι απαιτησεις τόσο φαίνονται οι δυνατότητες ενος παίχτη.
ο τζόλε δεν παίζει τυχαία καλά φέτος ενω πέρσυ φωνάζαμε να σταματησει...με το που ήρθαν ισάξιοι συμπαίχτες φάνηκε και αυτός πιο πολυ...ξεδίπλωσε πιο εύκολα τις δυνατότητες του (και είναι πολλές)
τον Νε τον θεωρω καλό παίχτη,το ίδιο κξαι τον Αρτσου αλλά θέλουν παιχνίδια.τον Μενδρινό κάποτε πρέπει να τον βάλουν επιτέλους να παίξει...θα μείνει στο ταλέντο

εκει για μένα είναι η διαφορά στο πως το βλέπουν...ναι ισάξιους με τους βασικούς τους δικούς μας δεν έχουμε...αλλά ισάξιους με τους βασικούς των άλλων έχουμε αλλά θέλουν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους
ο φερερ κάνει το ροτατιον απο πέρσυ

dez
30/10/2007, 15:10
θα θελες, η ομαδα που υποστηριζεις, να εχει μεγαλους παιχτες, θα το θελες πολυ. Κανενα προβλημα, υγιες ειναι αλλωστε. Το κακο ειναι οτι το θες το πολυ που το χεις πιστεψει. Το χεις πιστεψει τοσο πολυ που εχεις ψευδαισθησεις, οι οποιες ομως σου χουν γινει βιωμα και πλεον ειναι η πραγματικοτητα σου... :yuck:

idi
30/10/2007, 15:27

πάρε τον παπα...στην αεκ τον θεωρούν πολύ καλή λύση...στον ολυμπιακό ήταν μετριότητα όπως οι υπόλοιποι που λες...
στην καλαμαρια ο παπάς ήταν αστέρι...στην αεκ πολύ καλός...στον ολυμπιακό μετριότητα...
όσο ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας και οι απαιτησεις τόσο φαίνονται οι δυνατότητες ενος παίχτη.

o Παππας εχει παιξει ουτε 30' συνολο στα 6 παιχνιδια του πρωταθληματος και ενα 45λεπτο στα παιχνιδια της ευρωπης........ ειναι η 3η ή 4η επιλογη μας στη θεση που παιζει....

που τα βλεπεις αυτα που λες δε μπορω να καταλαβω...

οι "18χρονοι" της ΑΕΚ ειναι πια 20-22 ....... 18χρονοι ηταν οταν παιρναν idi παιχνιδια στα ποδια τους ακομα και στo CL..... τωρα ειναι ετοιμοι παιχτες.....

idi
30/10/2007, 15:30
ο μονος 18χρονος ειναι ο Παυλης και 19χρονος ο Παπασταθοπουλος που.... δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ειναι προ των πυλων της εθνικης αντρων πια....

Gandalf dr685sm
30/10/2007, 16:04
la_villa...

Το θέμα πάγκου, δεν το αναφέρω μόνο εγώ... μπορείς να το δείς και απο πιο έγκριτους ( ;;; ) αθλητικογράφους ακόμα και στον πρωταθλητή που είναι εφημερίδα σας.

Ο Νούνιες για παράδειγμα που αναφέρεις, ήταν στόχος της ΑΕΚ, αλλά όχι για τα 2,5 μύρια που τον κοστολογούσαν. Τον πήρατε εσείς και ακόμα ψάχνει το παληκάρι τα πατήματα του και στο πως θα παίζει εντός του γηπέδου.

Όσον αφορά την ποιότητα των βασικών του ΟΣΦΠ... ναι συμφωνώ μαζί σου , οτι είναι παίκτες κλάσης, ειδικά αναφερόμενος σε Γκαλέτι που είναι μια δεξιά πλευρά μόνος του. Αλλά αναφερόμενος στο οτι δεν έχετε βάθος πάγκου, το οτι έπαιξε "κουρασμένος" με τον Εργοτέλη, αποτελεί μια απόδειξη απο μόνη της.

Stopper τώρα, που υπάρχει μόνο ο Άντζας, και θα είναι εκτός για ενα μήνα... ποιός θα μπεί στην θέση του;... μόνος ικανός , όσο και αν φαντάζει κάπως αυτό, είναι ο Παπαδόπουλος για μένα , μιας και Σέζαρ Μπράβο είναι καλοί , μόνο αν δεν έχουν τα ψυχολογικά τους.

Στα υπόλοιπα δημιουργικά χαφ όπως είπα ακόμα και οι βασικοί σας (πλην Στολτίδη σίγουρα) είναι ΕΠΕ (Επιτελικοί Περιορισμένων Ενεργειών). Πότε είδες να σου κάνουν παιχνίδι Πατσατζόγλου, Νε, Νούνιες και Τζόρτζεβιτς (που αν τον κλείσουν και καλά , εκνευρίζεται ) ;

Εν πάσει περιπτώσει , είναι φανερό οτι ο καθένας έχει την γνώμη του. Απλά σου τονίζω οτι μέχρι στιγμής, τουλάχιστον , τα αποτελέσματα δικαιώνουν τα όσα λέω μέχρι τώρα. Αν βγώ ψεύτης (που δεν το βλέπω αν δεν κάνετε μεταγραφές τον Δεκέμβρη) τότε να είσαι σίγουρος οτι θα βγώ και θα το παραδεχτώ όπως έχω κάνει και στο παρελθόν.

Gandalf

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
30/10/2007, 16:54
Τι δεν είναι δικό σας ρε προνόμιο; Θα μας χαζέψετε; Τους ίδιους τους εαυτούς σας αναιρείτε;
Εσείς δεν ερχόσασταν κάθε χρόνο και βρίζατε μία το λεμονή μία τον Σόλιντ μία τον έναν παίκτη μία τον άλλον... ρε μεταξύ σας κοροϊδεύεστε;;;;;;;
Εσείς μόλις την κάνατε από Ευρώπη και τρώγατε τις απανωτές ήττες δεν αρχίζατε τα αχ και τα βαχ και ωχ τι πάθαμε;
Και μετά το γυρνούσατε στα εγχώρια για να μην τρώτε κράξιμο και ξεχνάγατε την κλάψα σας;
πείτε τουλάχιστον την αλήθεια στον εαυτό σας!

όσο για τους πουθενάδες πελάτες κλπ... μπλα μπλα μπλα... τα λέμε εν καιρώ. Ναι έχει ακόμα το πρωτάθλημα είναι πολύ νωρίς. Γι αυτό... αναμένουμε...

ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

ΟΛΑ ΟΚ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΛΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ

el_hymador
30/10/2007, 17:02
διαφωνώ

βασικα δεν μετεχω σε αυτην την διαμαχη (βρειτε τα μεταξυ σας γαυροι-χανουμια) ουτε θελω να πω κατι σχετικα με το post σου, αλλα ρε φιλε η υπογραφη σου λεει πολλα....

ξεκολα το μυαλο σου, πλακα κανουμε, στην τελικη ειναι moto.gr και οχι mpala.gr....

δηλάδη αν συμμετεχεις σε αλλας συζητησεις εδω μεσα, θα διαβαζουν ολοι αυτο;

φιλικα και χωρις κανενα ιχνος εμπαθειας :wave2:

idi
30/10/2007, 18:32
Με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών παραπέμπεται σε δίκη για να καθίσει στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Μάκης Ψωμιάδης, δύο συγγενείς του και ένας συνεργάτης για υπεξαίρεση 6,5 δισ. δραχμών από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Πολύ απλά, ο Μάκης Ψωμιάδης κινδυνεύει με φυλάκιση με την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων την περίοδο που ήταν διοικητικός ηγέτης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, πριν δηλαδή αναλάβει ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ, το πόρισμα του οποίου αποκάλυψε "κομπίνα" σχετικά με έργα στους Θρακομακεδόνες τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Τα χρήματα που φέρεται ότι υπεξαιρέθηκαν είχαν μπει στα ταμεία της ΑΕΚ από τηλεοπτικά δικαιώματα και πριν από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιστορία του Μάκη Ψωμιάδη στην ΑΕΚ είναι λίγο πολύ γνωστή. Τέλη της δεκαετίας του '80 αναλαμβάνει την ερασιτεχνική ΑΕΚ και ασχολείται και με το τμήμα μπάσκετ για να έρθουμε στις αρχές του 2000 όπου μέσω της περιβόητης εταιρείας "Ippoventure" αγοράζει την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Το 2003 και μετά από πολλές περιπέτειες, ο Μάκης Ψωμιάδης παραδίδει τις μετοχές του στη ΝΕΤΜΕD για να πάρουν στη συνέχεια τα πράγματα σιγά-σιγά τον δρόμο τους και να φτάσουμε στην περίοδο που ο Ντέμης Νικολαϊδης αναλαμβάνει την ΠΑΕ.

contra.gr

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

STOYBI
30/10/2007, 21:38

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΤΣ..ΤΣ..... Ειπε τιποτα κανειειειειειςςςςςςς............... :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

110594

giobazolias
30/10/2007, 22:56
βασικα δεν μετεχω σε αυτην την διαμαχη (βρειτε τα μεταξυ σας γαυροι-χανουμια) ουτε θελω να πω κατι σχετικα με το post σου, αλλα ρε φιλε η υπογραφη σου λεει πολλα....

ξεκολα το μυαλο σου, πλακα κανουμε, στην τελικη ειναι moto.gr και οχι mpala.gr....

δηλάδη αν συμμετεχεις σε αλλας συζητησεις εδω μεσα, θα διαβαζουν ολοι αυτο;

νιωσαν και αυτοι μια φορα περιφανοι, που φετος δεν πηγαν στο τσαμπιονς λιγκ με κατεβασμενα τα σωβρακα*.....................και μαχωνται με νυχια και με δοντια για την ιστεροφημια της φετινης τους ευρωπαικης χρονιας!

εδω φωταγωγησαν ολοκληρο πειραια για 1 διπλο στο τσαμπιονς λιγκ!!!!
στην υπογραφη θα κολλησουμε?????

* μεχρι τον αγωνα με τη ρεαλ, γιατι στα επομενα ματς θα παιξουν ως συνηθως (στα 4)

la_villa
30/10/2007, 23:46

δηλ πρώτη φορά βλέπεις τέτοια υπογραφή?
κάπου θυμάμαι μια ενός βάζελου...για τετάρτες και πέμπτες για όταν ήμασταν μικρα...για τον ολυμπιακό

δεν θυμάμαι να ενοχλήθηκες...κανεις βάζελος δηλ...
όπως το βρήκα μ'αρεσε και το έβαλα...

φιλικά και επίσης χωρίς ίχνος εμπάθειας

υ.γ φυσικά με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει κατα συνήθειαν

vangelis 64
31/10/2007, 07:47

* μεχρι τον αγωνα με τη ρεαλ, γιατι στα επομενα ματς θα παιξουν ως συνηθως (στα 4) Τώρα τι θες δηλαδή,να βάλω τη Χαρά πάλι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
31/10/2007, 08:36
διαφωνώ
μα και οι μισοί παίχτες που λέει ο μάγος είναι 18χρονα.εχέγγυα για το μέλλον αλλά παίζουν (το ίδιο και στον παο)
επίσης δεν μπορείς να έχεις ισάξιους πάιχτες παγκίτες με τους βασικούς που έχει ο Ολυμπιακος.είναι και θέμα μπάτζετ

η διαφορά ποια είναι?μα στις ομάδες..
οι βασικοί της αεκ είναι σχεδόν ισάξιοι με τους αναπληρωματικούς τους
στον ολυμπιακο δεν συμβαίνει αυτο γιατι οι βασικοί των δύο έχουν μεγάλη διαφορά...

ο τζόλε δεν παίζει τυχαία καλά φέτος ενω πέρσυ φωνάζαμε να σταματησει...με το που ήρθαν ισάξιοι συμπαίχτες φάνηκε και αυτός πιο πολυ...ξεδίπλωσε πιο εύκολα τις δυνατότητες του (και είναι πολλές)
τον Νε τον θεωρω καλό παίχτη,το ίδιο κξαι τον Αρτσου αλλά θέλουν παιχνίδια.τον Μενδρινό κάποτε πρέπει να τον βάλουν επιτέλους να παίξει...θα μείνει στο ταλέντο

εκει για μένα είναι η διαφορά στο πως το βλέπουν...ναι ισάξιους με τους βασικούς τους δικούς μας δεν έχουμε...αλλά ισάξιους με τους βασικούς των άλλων έχουμε αλλά θέλουν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους

εγω δεν συγκρινω τους παιχτες που εχει η αεκ για αναπληρωματικους σε σχεση με τους αναπληρωματικους του ολυμπιακου απλα λεω οτι εχουμε ελειψεις στον παγκο και αυτο φαινεται πολυ, ειδικα στο χωρο του κεντρου φιλε villa εχουμε προβλημα μεγαλο ο νε δεν μπορει να παιξει αμυντικο χαφ, ο αρτσουμπι δεν ειναι ετοιμος ακομα να παρει τη θεση του τζορτζεβιτς, και δεξια δεν εχουμε καν αλλαγη. ολα αυτα πιστευω τα βλεπει ο ιβιτς και θα παρει παιχτες το δεκεμβρη αλλα μεχρι τοτε μη τα φτυσουν οι βασικοι φοβαμαι.

idi
31/10/2007, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΤΣ..ΤΣ..... Ειπε τιποτα κανειειειειειςςςςςςς............... :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτη η φαση μπορει να φερει λεφτα στα ταμεια μας ΖΕΣΤΑ φιλε......... :smokin:

Gandalf dr685sm
31/10/2007, 11:07
απο ποιόν να πάρουμε χρήματα ρε idi;

Θεωρείς οτι θα έχει κάτι στο όνομα του που θα μπορεί να δεσμεύσει το κράτος ή η ΑΕΚ;

Το πιθανότερο είναι να πάει και λίγο στην φυλακή και εκεί θα τελειώσει η ιστορία.

Gandalf

idi
31/10/2007, 11:19
απο ποιόν να πάρουμε χρήματα ρε idi;

Θεωρείς οτι θα έχει κάτι στο όνομα του που θα μπορεί να δεσμεύσει το κράτος ή η ΑΕΚ;

Το πιθανότερο είναι να πάει και λίγο στην φυλακή και εκεί θα τελειώσει η ιστορία.

Gandalf

αν πρεπει να πληρωση ή να παει φυλακη για μερικα χρονια νομιζω θα βρει....

εχει και αλλες κατηγοριες για "ξεπλυμα" χρηματων στη υποθεση αυτη

giobazolias
31/10/2007, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τώρα τι θες δηλαδή,να βάλω τη Χαρά πάλι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι!
οχι!!

STOYBI
31/10/2007, 14:36
αυτη η φαση μπορει να φερει λεφτα στα ταμεια μας ΖΕΣΤΑ φιλε......... :smokin:

Τι να κανει?????? Αυτη η φαση ????

Στο γνωστο νοσοκομειο δουλευετε ????:lol: :lol: :lol:

Κατα τα αλλα..... Μονο κανα πουρο μπορειτε να του παρετε.....

Ουτε καν το κομπολοι......:rotflmao: :rotflmao:

HEATSEEKER750
31/10/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Τι να κανει?????? Αυτη η φαση ????

Στο γνωστο νοσοκομειο δουλευετε ????:lol: :lol: :lol:

Κατα τα αλλα..... Μονο κανα πουρο μπορειτε να του παρετε.....

Ουτε καν το κομπολοι......:rotflmao: :rotflmao:

"Λοιπόν, αγαπούλες μου δεν υπάρχει μία....Αν θέλετε τσακώστε κάνα μπουκάλι ουίσκι και κάνα πούρο":smokin:

Ασε ρε φιλέ idi δεν παίζει να πάρουμε τίποτα από αυτήν την ιστορία ας τον να πάει "να να να" που λέει και το άσμα.

Gandalf dr685sm
01/11/2007, 10:08
Μπορεί ο "Αγαπούλας" να μην δώσει φράγκο, αλλά ο Ντέμης ανοίγει το σεντούκι για τους παίκτες της ΑΕΚ , σε περίπτωση τίτλου αλλά και δεύτερης θέσης (υπό προϋποθέσεις).

link: http://www.sport24.gr/html/ent/619/ent.203619.asp

Gandalf

irinia
01/11/2007, 23:12
Πάλι αφιέρωσε ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ σήμερα.
Μετά το ρεσιτάλ του Κύρου την Κυριακή,κουφάθηκα σήμερα.
Ειδικά η δεύτερη κίτρινη ήταν το κάτι άλλο.
Και έκεί στο χέρι του Παπασταθόπουλου λίγο περίεργο μου φάνηκε το φάουλ.
Επνιξε και ένα γκολ της ΑΕΚ.
Σταμάτησε και τον Κονέ που έφευγε από πλάγια μόνος στο πρώτο.

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΚ ??

la_villa
01/11/2007, 23:33
άστα να πάνε...
ακόμα κ με φωστήρα επιστρατεύουν τα κοράκια...

είδες όμως...μετα απο 5 αγώνες σπρωξίματος μούγκα στην στρούγκα τα χανούμια...

ούτε μιλιά για διαιτησία...τουμπεκί...πολύ γουσταρω

zoropatra
02/11/2007, 03:13
άστα να πάνε...

κοιτα που μιλανε και οι τσατσοι των διαιτητων!!!!που οτι εχουν κανει μεχρι τωρα το χρωστανε στους διαιτητες και στις γνωριμιες του παπαροκοκαλη!!!!!

κοιταξτε να κανετε ομαδα φετος και ασε εμας να κανουμε οτι γουσταρουμε....τουμπεκι ναργιλε οτι γουσταρουμε!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
02/11/2007, 08:21
καλά πέρα απο το θράσος του να μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου , απορώ το αν βλέπουν ποδόσφαιρο με οπαδικά γυαλιά ή οχι.

Απο την μια τους αδικεί με τον Εργοτέλη (λες και τον Εργοτέλη ο Βασσάρας δεν τον "πήδηξε" ασάλιωτο) , απο την άλλη λένε για "σπρώξιμο" της ΑΕΚ όταν της έχει σταματήσει 3-4 φάσεις καθαρές με πλεονέκτημα για goal , ενώ οι παίκτες είναι 2-3 μέτρα πίσω απο τον τελευταίο αμυντικό.

Αν κάποιος βλέπει οπαδικά τις διαιτησίες και οχι οτι είναι σε γενικά χάλια με διαιτητές που είναι 5-10 μέτρα απο τις φάσεις (στην καλύτερη) και δεν μπορούν να τρέξουν , σφυρίζουν ώς "βεντέτες" για να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον πάνω τους, δεν κατέχουν καλά τους κανονισμούς... τι να συζητήσουμε;

Και επειδή οι κόκκινοι θα σπεύσουν να πούν οτι γιατί δεν τα λέγατε τότε και μιλάγατε για "παράγκα", θα υπενθυμίσω... τα ΜΜΕ την ξεμπρόστιασαν, ενώ εμείς είχαμε υποψίες , μιας και όποτε έπαιζε ο ΟΣΦΠ , το γήπεδο πήγαινε "μονόπλευρα".

Περαστικά λοιπόν όσοι επιμένουν οπαδικά, και δεν μπορούν να δούν το χάλι σε γενική κατάσταση που έχουν τα κοράκια...

Gandalf

blackbusa
02/11/2007, 08:43
Βασικα αν εξερεσουμε την φαση με τον Παπασταθοπουλο (που δεν ξερουμε αν σφυριξε πρωτα φαουλ στον επιθετικο) και κατι αλλα πολυ μικρα λαθακια,ολες τις μαλακιες τις κανανε οι πλαγιοι του.....οταν αυτοι δηκωνανε για offside τι να κανει αυτος δηλαδη???

και προς αποκατασταση της αληθειας......την δευτερη κιτρινη την παιρνει σωστα ο παικτης του Φωστηρα,γιατι ενω δεν εχει σφυριχτει φαουλ,αγκαλιαζει την μπαλλα......ασχετα αν νομιζω οτι του εκανε φαουλ ο Μανου.....και παλι η φαση ηταν του εποπτη.....

υ.γ. ρε Μαγε τη καθεσαι και ασχολεισε ακομα????για καποιους η παραγκα δεν υπηρξε ποτε,η ομαδα τους πληρωσε ΟΛΑ τα χρεη που τις αφησε ενας πρωην προεδρος υποδικος,δεν βγηκε ποτε ενα γηπεδο απο το 2004 για να μπει ενα αλλο με λαμογια,και βεβαια παντα απαντανε οπως και οποτε τους συμφερει και πολλες φορες χωρις επιχειρηματα.....:wave2:

la_villa
02/11/2007, 10:30
μα αυτή είναι η διαφορά...
τώρα είναι χάλια όπως κ τότε...αλλά τώρα που σας σπρώχνει τουμπεκί...
το ίδιο λέμε απλά σας υπενθυμίζω τους αγώνες μην βγαίνετε πάλι στο τέλος του πρωταθλήματος κ μιλάτε για διαιτησία...

όπως είδες ούτε καν με φάσεις ασχολήθηκα.την γενική εικόνα είπα για να μην ξεχνιόμαστε...

ώπα νεο τώρα...δεν φταίει ο διαιτητης...φταίει ο επόπτης...τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...
α ναι κάποιοι πέρσυ λέγαν ότι πλέον μας σπρώχνουν οι επόπτες...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ρε κωλοτούμπες που φέρνει ο καιρός

υ.γ συμφωνώ ότι γενικά η διαιτησία είναι χάλια...αστα για Βασσάρα...είδαμε τι έγινε...αν γινόταν το 0-1 αντίθετα και δεν το γύρναγε ο εργοτέλης ακόμα θα σκυλιάζατε...αλλά επειδή ήταν ο θρύλος και το γύρισε μεχρι το 45 τουμπεκι...σφάχτηκε κ απο πάνω ο εργοτέλης...π@#$α το έκανε ο βασσάρας το ματς (αλλά με 0-2 κ μετα το ματς της τεταρτης η κούραση βγήκε 2η για να το γυρίσεις όσο να ναι)

Gia
02/11/2007, 11:10
η ομαδα τους πληρωσε ΟΛΑ τα χρεη που τις αφησε ενας πρωην προεδρος υποδικος...

Καλημέρα πρωτα απ'ολα...

Αυτο που γραφεις παραπανω φιλε μπουσα ειναι για την ΑΕΚ η για τον ΟΣΦΠ; Γιατι αν θυμαμαι καλα και οι δυο ετσι σωθηκανε...

blackbusa
02/11/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
η ομαδα τους πληρωσε ΟΛΑ τα χρεη που τις αφησε ενας πρωην προεδρος υποδικος...

Καλημέρα πρωτα απ'ολα...

Αυτο που γραφεις παραπανω φιλε μπουσα ειναι για την ΑΕΚ η για τον ΟΣΦΠ; Γιατι αν θυμαμαι καλα και οι δυο ετσι σωθηκανε...

και οι δυο σωθηκανε.....και οι δυο πληρωσανε ΡΥΘΜΗΣΜΕΝΑ ΧΡΕΗ......χωρις ολους τους τοκους,και ολες τις προσαυξησεις αυτων.....(μαλλον η μια κομα πληρωνει).....απλα το ανεφερα γιατι καποιοι ειπαν οτι στην Αεκ εγινε χαρη και στον ΟΣΦΠ τα πληρωσαν ΟΛΑ....και μια μικρη παρενθεση....η Αεκ χρησημοποιησε ενα νομο-αρθρο που προηυπηρχε.....για τον ΟΣΦΠ φτιαχτηκε ενας συγκεκριμενος νομος,προθαλαμος βεβαια του τωρινου αρθρου 44.......για τα αλλα 2 δεν εχεις αποψη η συμφωνεις??δεν θα μπω παλι στο τριπακι να απανταω....ειταν ρητορικη ερωτηση......

καλημερα και σε σενα...:wave2:

υ.γ. οντως η διαιτησια μετα απο 10 χρονια χαλασε....:lol: :lol: :lol: .....μεχρι και ο Ανατολακης πηρε κοκκινη....:lol: :lol: :lol: .....και αυτοι που δεν μειλαγαν ποτε για διαιτησια,φετος εχουν τρελλαθει να λενε για αυτην....:lol: :lol: :lol: ....

idi
02/11/2007, 11:48
άστα να πάνε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΓΑΥΡΕ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠEΙ: ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ ΟΡΓΙΑ...... ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ.....

ΙΠΠΕΑΣ
02/11/2007, 13:28
Καλή χρονιά να έχουμε και φέτος.

Να τα χώνουμε όμορφα και ήρεμα εκατέρωθεν :lol:

και αν στο τέλος δεν γίνει αυτό (http://youtube.com/watch?v=2ybNpBwFDLw#), δεν πειράζει και του χρόνου εδώ θα είμαστε να τρωγόμαστε.

la_villa
02/11/2007, 13:48
όταν κάνω τούμπες ...τούμπες κωλοτούμπες...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idi 9 μπαλάκια σε 3 ματς και 1 σπασμένο πλοίο

ασε τα μεταξύ μας γιατι τώρα αρχίζεις και χωνεύεις...:lol: :lol: :lol:

idi
02/11/2007, 13:54
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

110916

irinia
02/11/2007, 14:29
Ο ΠΑΟ φέτος έχει νέο σύστημα,το είδατε ??
Από τα έξι μάτς που έχει παίξει στα τρία από αυτά
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ 10.

Πονηρό έτσι ??
Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις ένα ματς ,και δε σου λέει και κανένας
τίποτε.

vangelis 64
03/11/2007, 22:33
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Πανιώνιος στο παιχνίδι που άνοιξε την "αυλαία" της 7ης αγωνιστικής της Superleague. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Β. Τεροβίτσας που δεν απέβαλε στο 70’ τον Κουμορτζί αν και του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalesin
03/11/2007, 22:38
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Πανιώνιος στο παιχνίδι που άνοιξε την "αυλαία" της 7ης αγωνιστικής της Superleague. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Β. Τεροβίτσας που δεν απέβαλε στο 70’ τον Κουμορτζί αν και του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η πρωτη θα ηταν δοκιμαστικη ρε συ.....

vangelis 64
03/11/2007, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
η πρωτη θα ηταν δοκιμαστικη ρε συ.....

:lol: :lol: :lol: Δηλαδή τι,την έκανε πρόβα στον καθρέφτη;:lol: :lol:

irinia
04/11/2007, 08:12
Tο θέμα είναι να τόχεις όταν το χρειάζεσαι.
Άμα δε σου δώσανε πέναλτυ και φάουλ εκεί που κέρδισες,στ'αρχεία σου.

Εχθές όμως ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ,
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ.

Το λυπήθηκα το καημένο το κοράκι χθές όταν, ο χρόνος περνούσε το σκορ
ήταν 0-1 και παρα λίγο να δείξει πέναλτυ σε ένα όχι απλά άκούσιο χέρι,αλλά
χέρι που τραβήχτηκε πίσω για να μη βρεί στη μπάλλα και όλα αυτά από
ένα μέτρο.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΙΖΕΤΕ.
ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ??

Στο τέλος όμως ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ , ΚΑΙ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ
ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ.

Στη δε Κρήτη παίχτηκε ένα άλλο δράμα.
Πως εγώ ό άσχετος είδα αμέσως χωρίς ρεπλαίη ότι
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΓΟΤΕΛΗ ΗΤΑΝ OFF-SIDE
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ??

δε μιλάμε για τις δύο κίτρινες.
ΕΚΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ Ο ΤΕΡΡΟ.

Και ένα σχόλιο για την Ευρώπη που έρχεται

Η Σεβίλλη κατάφερε και κέρδισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
και ξέρετε ποιόν ??
ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Άντε να δούμε την Τρίτη.

ΙΠΠΕΑΣ
04/11/2007, 10:17
Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Β. Τεροβίτσας που δεν απέβαλε στο 70’ τον Κουμορτζί αν και του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

la_villa
04/11/2007, 10:41
terrens κυκλοφορούν κι άλλες εφημερίδες αγόρι μου...πάρε καμιά σωστή...

υ.γ το πτώμα της ρεάλ....ahahahahaa
ρε σκεφτήτε σοβαρά να κάνετε καμια εκπομπή στην τ.β τύπου γεωργίου να γελάει η ελλάδα...

o_gavros
04/11/2007, 12:11
Terens πήγαινε ρε φίλε εκεί να τους ξεστραβώσεις!
γίνε εσύ το νέο αστέρι της διαιτησίας!

ρε κοίτα που ξεμυτίζουν όλοι μετά απο παιχνιδια που δεν τους κάτσανε...

la_villa
04/11/2007, 17:26
AHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA

Έλα πάμε πάλι όλοι μαζί...

"ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"
AHAHAHAHAHAHA
ήταν μεγάλο το καλάμι ρεεεεεεεε...6 λεπτά καθυστερήσεις???σε λίγο θα έδινε και παραταση το κοράκι!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
04/11/2007, 17:29
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΕΛΑ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΕΛΑ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ

Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο KILLER ZORO BLANCO:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HEATSEEKER750
04/11/2007, 19:07
Ρε γαυρακια ήμασταν απλά άτυχοι...
Αυτά για τα "κοράκια" τα αφήνουμε σε σας και στον κομπλεξισμο σας...
Νομίζω πως μπορούσαμε να το πάρουμε το παιχνίδι άνετα.Δεν τα καταφέραμε.Δεν πειράζει...

Υ.Γ. Ειδατε που σας τα λέγαμε "και θα φάμε γκολ και θα χάσουμε μη στεναχωριέστε " άντε λοιπόν να χαρείτε και λίγο!

vangelis 64
04/11/2007, 20:07
Η χαρά τών τρίτων.:a22: :a22: :a22: :a9: :a9: :a9: