View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Η χαρά τών τρίτων.:a22: :a22: :a22: :a9: :a9: :a9:
Kαι η στεναχωρια των -9 :p :p :p
vangelis 64
04/11/2007, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Kαι η στεναχωρια των -9 :p :p :p Ωραίες εποχές....:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :wave2:
Ωραίες εποχές....:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :wave2:
Μπα..... Η ποιο ωραια ηταν του -14 !!! :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
vangelis 64
04/11/2007, 21:54
Μπα..... Η ποιο ωραια ηταν του -14 !!! :D
:wave2: Ξέρω κι εγώ άλλες ωραιώτερες....σε μουσική τού Σπανουδάκη δωσμένη με το κλαρίνο τού Σαλέα.
111117
Gandalf dr685sm
05/11/2007, 08:55
Θα ήταν φαινόμενο αν η ΑΕΚ συνέχισε και έκανε το 7Χ7 σε SuperLeague (8X8 σε Ελληνικές διοργανώσεις!) με μηδέν παθητικό κιόλας σε άμυνα.
Αναμενόμενη η ήττα, για μένα, ειδικά όταν δεν μπορείς να πετάξεις την μπάλα στο πλεκτό.
Απο εκεί και πέρα... το είπα και νωρίτερα πως 20+ αγωνιστικές είναι πάρα πολλές για να δώσουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ κούπα, ενώ όμως μπορούν να σε χρίσουν φαβορί , κάτι που ΄βάσει βαθμολογίας , το έχει ακόμα η ΑΕΚ. Αρκεί βέβαια να αρχίσει να παίζει και μπάλα έτσι;
Για τον ΟΣΦΠ... σιωπήστε λίγο και ΄θυμηθείτε οτι έχετε στο σύνολο 13 παίκτες που μπορούν να παίξουν μπάλα (εκτός τιμωρημένων και τραυματιών) σε CH.L. - Κύπελο - S.L.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!!! τόσο απλά!.
ήδη με τον ΠΑΟΚ , στο τσακ γλυτώσατε το πατατράκ. Πόσο μάλλον αν δεν κοβόταν με offside η τελευταία επίθεση του άκρως βελτιωμένου ΠΑΟΚ.
Τώρα έχετε την Ρεάλ που αν θελήσει ο ΟΣΦΠ να χτυπήσει πρέπει να αποδώσει 110% πάλι.
Για τον ΠΑΟ... και το επερχόμενο ντέρμπυ με -2 μόνο ανάμεσα μας, είναι σίγουρα ενα παιχνίδι που θέλω να δώ... αλλά κυρίως.... ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.
Δεν ξέρω πως θα κατεβάσει ο Πεσέιρο την ομάδα του, αλλά θέλω να δώ πραγματικά την άμυνα του , που δείχνει να έχει κάποια προβλήματα..... tespa ... έχουμε όλη την εβδομάδα μπροστά μας, να πικάρουμε ο ένας τον άλλον.
Χώρια που το αποτέλεσμα είναι κρίσιμο και για τον ΟΣΦΠ , που μάλλον θέλει ισοπαλία και των δύο , για να είναι πιθανόν με ισοβαθμία με την ΑΕΚ , και +1 απο ΠΑΟ, έχοντας την ΑΕΚ μετά στο Καραϊσκάκη.
Ίδωμεν...
Gandalf
Gandalf dr685sm
05/11/2007, 10:06
και πέρα απο τις δηλώσεις του Φερέρ οτι πάγια πολιτική της ΑΕΚ είναι να παίζουν οι παίκτες των 18-19-20 ετών , έρχεται και η Άρσεναλ και κατά το sport24.gr
http://www.sport24.gr/html/ent/326/ent.204326.asp
είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Παπασταθόπουλο. Δεδομένου οτι η Άρσεναλ διατηρεί φιλικότατες σχέσεις με την ΑΕΚ (θυμίζω το ταξίδι συνεργασίας σε επίπεδο οργάνωσης, του Ντέμη) κάτι μου λέει οτι τον Δεκέμβρη μπορεί να έχουμε ενα μικρό "σήριαλ" για τον μικρό της ΑΕΚ.
Gandalf
Ξέρω κι εγώ άλλες ωραιώτερες....σε μουσική τού Σπανουδάκη δωσμένη με το κλαρίνο τού Σαλέα.
Ναι , ναι τραγουδάει και ο Στέλιος. :a23:
Σκληροίοιοιοι καιροίοιοιοιοι , μεσ ' τη φωτιά , 7 καυμοί, πληγές 7.
Αλήθεια, μήπως ο Σπανουδάκης είναι ολυμπιακός και είναι και στην 7 ;
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
AHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
Έλα πάμε πάλι όλοι μαζί...
"ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"
AHAHAHAHAHAHA
ήταν μεγάλο το καλάμι ρεεεεεεεε...6 λεπτά καθυστερήσεις???σε λίγο θα έδινε και παραταση το κοράκι!!!
XAXAXAXAXAX KATΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΑΘΜΟΛΙΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ
1 ΑΕΚ 18 (7) 13-2
..
..
2 Παναθηναϊκός 16 (7) 13-1
3 Ολυμπιακός 15 (7) 17-8
4 Άρης 13 (7) 6-2
5 Ατρόμητος 13 (7) 7-6
6 Πανιώνιος 11 (7) 9-9
7 Asteras Tripolis 9 (7) 6-5
8 Ηρακλής 9 (7) 5-7
9 Ξάνθη 8 (7) 5-5
10 ΠΑΟΚ 7 (7) 11-11
11 ΟΦΗ 7 (7) 12-17
12 Βέρια FC 6 (7) 5-8
13 Λάρισσα 6 (7) 6-10
14 Απολλων Καλαμαριάς 5 (7) 7-13
15 Εργοτέλης 5 (7) 7-14
16 Λεβαδειακός 4 (7) 6-17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΜΟΝΟ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 50 ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΛΑ...
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΜΑΡΣ ΣΤΟΝ ΣΕΖΑΡ/.... ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ....
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΗΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΟ ΚΑΝΕΙ -2 ΚΑΙ -3 :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΕΛΑ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΕΛΑ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ
Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο KILLER ZORO BLANCO:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1 ΑΕΚ 18 (7) 13-2
2 Παναθηναϊκός 16 (7) 13-1
3 Ολυμπιακός 15 (7) 17-8
4 Άρης 13 (7) 6-2
5 Ατρόμητος 13 (7) 7-6
6 Πανιώνιος 11 (7) 9-9
7 Asteras Tripolis 9 (7) 6-5
8 Ηρακλής 9 (7) 5-7
9 Ξάνθη 8 (7) 5-5
10 ΠΑΟΚ 7 (7) 11-11
11 ΟΦΗ 7 (7) 12-17
12 Βέρια FC 6 (7) 5-8
13 Λάρισσα 6 (7) 6-10
14 Απολλων Καλαμαριάς 5 (7) 7-13
15 Εργοτέλης 5 (7) 7-14
16 Λεβαδειακός 4 (7) 6-17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαι η στεναχωρια των -9 :p :p :p
ΤΩΝ -3 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
05/11/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.... ΜΟΝΟ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 50 ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΛΑ...
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΜΑΡΣ ΣΤΟΝ ΣΕΖΑΡ/.... ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ....
[/B]
ahahahaha
ναι για πες μας τι άλλο σας έκανε ο διαιτητης???ahahahahahah
έχουμε και παραπονάκια???σας έσφαξε ε?
ahahahaha σε καλό σας με τα ανέκδοτα πως τα πετάτε έτσι...
alximistis
05/11/2007, 12:24
Τι διαιτητές ρε και αηδίες;
Που τσάμπα μάγκες γίνεστε πάλι μέσω... Ηρακλή! Αυτή είναι η σούπερ-ντούπερ ψυχολογία και νοοτροπία των... πρωταθλητών!
Να περιμένετε πως και πως να χαμογελάσετε μέσω Ηρακλή και άλλων ομάδων.
Λες και δεν γίνεται να χάσει μία ομάδα, πρέπει να κερδίζει συνέχεια!
Χάσαμε όχι γιατί ήταν ο Ηρακλής καλύτερος αλλά επειδή επιβεβαιώθηκε απλά ο κανόνας του ποδοσφαίρου. Όποιος χάνει γκολ τρώει γκολ! Τόσο απλά.
Από κει πέρα... βλέπουμε.
ahahahaha
ναι για πες μας τι άλλο σας έκανε ο διαιτητης???ahahahahahah
έχουμε και παραπονάκια???σας έσφαξε ε?
ahahahaha σε καλό σας με τα ανέκδοτα πως τα πετάτε έτσι...
xaxaxaxaax esy milises gia to diaititi exeis faei megalo kollima dike mou
xaxaxaxa mi gelas giati eisai tritos akoma kai egw protos :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
perimene toulaxiston na skanakoimithei o theos kai na pesoyme apo to proti thesi kai meta mila :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
05/11/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να περιμένετε πως και πως να χαμογελάσετε μέσω Ηρακλή και άλλων ομάδων.
hellooooooo
giouxouuuuu
για τους δικούς σου εννοάς ε?10 πρωταθλήματα...αν περιμέναμε τους άλλους θα ήμασταν σαν εσας
αντε να δούμε τώρα τι θα κάνουμε και με ρεαλ...γιατι θα την παίξουμε και με τα δεύτερα τώρα...
έχουμε αγωνα αύριο
Gandalf dr685sm
05/11/2007, 12:58
Μην με παρεξηγείτε φίλοι ΑΕΚτζήδες...
Και εγώ είμαι αισιόδοξος , αλλά θα περιμένω πρώτα το ντέρμπυ με ΠΑΟ την Κυριακή, μετά με ΑΡΗ την μεθεπόμενη και στο τέλος το παιχνίδι με τους Κόκκινους.
Αν περάσει η ΑΕΚ απο εκεί αλώβητη ή με μικρές απώλειες, τότε και εγώ θα συμμετέχω στην γενική υπεραισιοδοξία... αλλά προς το παρόν και επειδή δεν έχουμε παίξει με κανένα ακόμα απο τους ανταγωνιστές για τον τίτλο.... προτιμώ να σιωπήσω και να κρατήσω μια σχετική "πισινή".
Gandalf
vangelis 64
05/11/2007, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
προτιμώ να σιωπήσω και να κρατήσω μια σχετική "πισινή".
Gandalf Σωστός.
Άσε τούς πράσινους και τούς κόκκινους να κρατήσουν τούς πισινούς τους. χιχιχιχιχι
111169
alximistis
05/11/2007, 13:07
hellooooooo
giouxouuuuu
για τους δικούς σου εννοάς ε?10 πρωταθλήματα...αν περιμέναμε τους άλλους θα ήμασταν σαν εσας
αντε να δούμε τώρα τι θα κάνουμε και με ρεαλ...γιατι θα την παίξουμε και με τα δεύτερα τώρα...
έχουμε αγωνα αύριο
Σοβαρά; Θες και τα λες αυτά;
Πέρσι δηλαδή που το πήρατε το σηκώσατε γιατί μας κερδίσατε στα ντέρμπι; Να σου θυμίσω γιατί μάλλον ξεχνάς. Μας κερδίσατε στον έναν αγώνα και το άλλο ήταν χ.
Τον ήπιατε από το βάζελο ενώ εμείς μία τον κερδίσαμε και μία χάσαμε.
Δεν σου έδωσαν κανένα τίτλο τα ντέρμπι!
Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έκανε απίστευτες γκέλες σε ματς που έπρεπε να παίρνει βαθμούς οπωσδήποτε κι έτσι το έχανε.
Και θα το ξαναπώ. Εγώ στα δίνω τα ντέρμπι. και τα δύο! Μέσα έξω κέρδισε με. ΝΑ! Στενοχώρια μου!
Ας μην χάσω βαθμούς-σκουπίδια και θα σου πω στο τέλος ποιος θα μείνει με τη χαρά των ντέρμπι και ποιος θα πάρει το κατσαρόλι.
Μάγε δεν είμαι προσωπικά υπεραισιόδοξος. Ιδιαίτερα συγκρατημένος είμαι θα έλεγα.
Αλλά δεν λέω και πωπω τι πάθαμε και αμάν από μία ήττα.
Σωστά λες κάτσε να δούμε με το βάζελο και τον Άρη και βλέπουμε.
Τότε... κάνουμε έναν συνολικό απολογισμό. :)
la_villa
05/11/2007, 13:28
εεεεεεεεεεεεεεε
δεν θελω "μπισινες" και λοιπές....
χωρίς προεόρτια δεν έχει φάση...
ανεξαρτήτου αποτελέσματος πάντα (αν και το ξέρουμε όλοι :lol: :lol: )
αλχημιστή ας πάρω τα 2 ντέρμπυ και πάρτο το κατσαρόλι...για ένα κούτελο ζούμε :lol: :lol: :lol:
alximistis
05/11/2007, 13:37
εεεεεεεεεεεεεεε
αλχημιστή ας πάρω τα 2 ντέρμπυ και πάρτο το κατσαρόλι...για ένα κούτελο ζούμε :lol: :lol: :lol:
σε... αυτήν την κοινωνία... :D
μωρέ άντε. Χαλάλι σου το... κούτελο!
Και μιας και τα βρίσκουμε δεν το κανονίζουμε από τώρα; ;)
Εσύ κούτελο καθαρό κι εγώ πρωτάθλημα. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Terens πήγαινε ρε φίλε εκεί να τους ξεστραβώσεις!
γίνε εσύ το νέο αστέρι της διαιτησίας!
ρε κοίτα που ξεμυτίζουν όλοι μετά απο παιχνιδια που δεν τους κάτσανε...
ΕΣΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΔΩΣΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ??
ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ.
Vourkoufales
05/11/2007, 14:21
Θέλω τελικό Oυέφα Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό με διαιτητή Ευθυμιάδη και να κερδίσει ο Ολυμπιακός με ΜΠέναλτι μαϊμού στο 96' και ενώ θα έχει δώσει μονο 3 λεπτα καθυστερήσεις
:smokin:
la_villa
05/11/2007, 14:50
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μετά θα είχε τρελό σόου...
αλχημιστή φοβάμαι στο τέλος θα νοιώθεις ριγμένος αλλιώς θα το συζητάγαμε :smokin: :beer:
εεεεεεεεεεεεεεε
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠ!!!!!
Πέρυσι που ήπιατε τον χυμό πορτοκάλι και στα 2 ντέρμπι από εμάς ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ, λέγατε ότι σας νοιάζει ΜΟΝΟ το κατσαρολικό ............ Ξαφνικά σας ενδιαφέρει το κούτελο το καθαρό ;;;;;;;;;
Ότι μας βολεύει μου φαίνεται ...........
:evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠ!!!!!
Πέρυσι που ήπιατε τον χυμό πορτοκάλι και στα 2 ντέρμπι από εμάς ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ, λέγατε ότι σας νοιάζει ΜΟΝΟ το κατσαρολικό ............ Ξαφνικά σας ενδιαφέρει το κούτελο το καθαρό ;;;;;;;;;
O καθενας την γνωμη του...... :D
Εμενα εξακολουθει να με ενδιαφερει μονο το κατσαρολικο με αρκετους + βαθμους απο τον δευτερο....
Οτιδηποτε λιγοτερο.... Απλα .... Αποτυχια...
Τα υπολοιπα μου ειναι βαρετα και ανουσια....... :sick:
el_hymador
05/11/2007, 15:27
Ο Παναθηναϊκός (για να μπούμε και εμείς στο παιχνίδι), έχει εμφανισει πολύ καλά δείγματα στους τελευτάιους αγώνες.
Επειδή έχουν δεί πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια, αυτό αποτελέι απλώς μια δήλωση και δεν μπαίνω στο tripακι για διθύραμβους και εγκώμια...
πρέπει αυτή η καλή εικόνα να έχει συνέχεια για να πιστέψουμε σε κάτι καλό.
Πάντως η ομάδα παίζει ωραία μπάλα που είχαμε καιρό να δούμε και παίκτες & προπονητικό team φαίνεται να καταλαβίνουν ο ένας τον άλλον.
Πιστέυω ότι συνολικά η ομάδα έχει πολύ περισσότερα περιθώρια βελτίωσης πάντως, είναι πολύ θετικό το γεγονός οτι βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία.
αυτά για το ποδόσφαιρο
Για το μπάσκετ τι να πέι κανείς; :lol:
εντάξει, απο πλευράς μας δεν έιναι σωστό να τους κάνουμε πλάκα, είναι λίγο καφρίλα να τους δίνεις ελπίδες και μετά να τους πατάς κάτω :lol:
σε κάτι άλλες εποχές πάντως γινόταν χαμός με τους μπασκετικούς γάυρους που πλέον φάινεται ότι έχουν εκλέιψει ως είδος...στην αρχή της σεζόν κάτι λέγανε ότι φτιάξανε επιτέλους ομάδα κ.τ.λ. αλλά τώρα τουμπεκί.
ωραία ήταν, να ξέρετε ότι σας προτιμάμε για τις προπονήσεις μας :a9:
αυτην την αγωνιστικη δεν παρακολουθησα την αγωνιστικη παρα μονο το θρυλο το σαββατο και χθες το βραδυ εμαθα πως εχασε η αεκ απο τον ηρακλη!!!! περιεργο μου φανηκε αλλα επειδη δεν εχω δει ουτε τον αγωνα ουτε τις φασεις δεν σχολιαζω παρα μονο οτι ο ΙΩΝΙΚΟΣ συνεχιζει και εχει το ρεκορ!!!!! βαθμολογικα μονο μπορω να πω πως η αεκ εχει δυσκολο προγραμμα στη συνεχεια και δυσκολα θα κρατησει την πρωτοπορια της, εχει βαζελο εκτος και μετα απο μια αγωνιστικη εντος τον αρη εκτος (που για μενα οσο εχω δει παο και αρη φετος εκτος αυτης της αγωνιστικης μου φαινεται οτι ο αρης ειναι καλυτερος προς το παρον), θα δειξει. παντως ειλικρινα μαρεσει που το φετινο πρωταθλημα θα εχει απο οτι φαινεται μεχρι τωρα ανακαταταξεις γιατι ειναι σπαστικο να μην υπαρχει ανταγωνισμος, γι' αυτο και το πιο ωραιο πρωταθλημα για μενα ηταν αυτο που πηρε ο θρυλος με 3-0 στη ριζουπολη και οχι αυτο που ηταν μπροστα με +9 η +12 βαθμους. φετος φαινεται να εχει σασπενς :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ο Παναθηναϊκός (για να μπούμε και εμείς στο παιχνίδι), έχει εμφανισει πολύ καλά δείγματα στους τελευτάιους αγώνες.
Επειδή έχουν δεί πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια, αυτό αποτελέι απλώς μια δήλωση και δεν μπαίνω στο tripακι για διθύραμβους και εγκώμια...
πρέπει αυτή η καλή εικόνα να έχει συνέχεια για να πιστέψουμε σε κάτι καλό.
Πάντως η ομάδα παίζει ωραία μπάλα που είχαμε καιρό να δούμε και παίκτες & προπονητικό team φαίνεται να καταλαβίνουν ο ένας τον άλλον.
Πιστέυω ότι συνολικά η ομάδα έχει πολύ περισσότερα περιθώρια βελτίωσης πάντως, είναι πολύ θετικό το γεγονός οτι βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία.
αυτά για το ποδόσφαιρο
Για το μπάσκετ τι να πέι κανείς; :lol:
εντάξει, απο πλευράς μας δεν έιναι σωστό να τους κάνουμε πλάκα, είναι λίγο καφρίλα να τους δίνεις ελπίδες και μετά να τους πατάς κάτω :lol:
σε κάτι άλλες εποχές πάντως γινόταν χαμός με τους μπασκετικούς γάυρους που πλέον φάινεται ότι έχουν εκλέιψει ως είδος...στην αρχή της σεζόν κάτι λέγανε ότι φτιάξανε επιτέλους ομάδα κ.τ.λ. αλλά τώρα τουμπεκί.
ωραία ήταν, να ξέρετε ότι σας προτιμάμε για τις προπονήσεις μας :a9:
ΨΙΤ....ΨΙΤ.... :look:
Μην ξεχασεις να πεις και για το βολλευ..... :winka:
el_hymador
05/11/2007, 18:58
ΨΙΤ....ΨΙΤ.... :look:
Μην ξεχασεις να πεις και για το βολλευ..... :winka:
καλα που μου το θυμισες!
αμ στο βολεϋ; τι φουτσα ηταν και αυτη;;!!:lol: :lol:
vangelis 64
05/11/2007, 19:02
καλα που μου το θυμισες!
αμ στο βολεϋ; τι φουτσα ηταν και αυτη;;!!:lol: :lol: Τώρα φταίει να σού πει για το πόλο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα φταίει να σού πει για το πόλο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, γνωρίζει κανείς τι έγινε γιατί με τρώει η αγωνία ;;;;;;;;;;
:lol: :lol: :lol:
vangelis 64
05/11/2007, 19:31
Στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, γνωρίζει κανείς τι έγινε γιατί με τρώει η αγωνία ;;;;;;;;;;
:lol: :lol: :lol: Όλα πήγανε κατ' ευχήν μόνο που ο διαιτητής,όταν γινόταν "νετ" έδειχνε σέντρα.:rotflmao: :rotflmao:
Όλα πήγανε κατ' ευχήν μόνο που ο διαιτητής,όταν γινόταν "νετ" έδειχνε σέντρα.:rotflmao: :rotflmao:
Οχι ρε μπούστη μου ..............
ο Ολυ - ΜΠΡΙΑΚΟΣ ήταν ο άρχοντας του αγώνα ;;;;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
el_hymador
05/11/2007, 20:14
εμεις οι Παναθηναϊκοι το μονο που ξερουμε σε πολο ειναι
Τα μπλουζακια by Ralph Lauren
Τις καραμελες
Τον Μαρκο
Τον βορειο και τον νοτιο
Τον θετικο και τον αρνητικο
τωρα αν μιλας για ενα αθλημα που προπονουνται οι πνιγμενοι δεν ξερω....εκει στο λιμανι τα γνωριζουν αυτα
:a55:
εμεις οι Παναθηναϊκοι το μονο που ξερουμε σε πολο ειναι
Τα μπλουζακια by Ralph Lauren
Τις καραμελες
Τον Μαρκο
Τον βορειο και τον νοτιο
Τον θετικο και τον αρνητικο
τωρα αν μιλας για ενα αθλημα που προπονουνται οι πνιγμενοι δεν ξερω....εκει στο λιμανι τα γνωριζουν αυτα
:a55:
:D
111204
la_villa
05/11/2007, 23:34
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠ!!!!!
σε πρόλαβα στην πιο πάνω απάντηση...
απλά δίνω χαρά στον κόσμο!!!:lol: :lol:
την χύτρα δεν την χάνουμε οπότε...
κοίτα ρε που πετάγονται κ μιλάνε και οι πελάτες...
αλλά όχι κ να χάσουμε απο το αεκακι
la_villa
05/11/2007, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
φετος φαινεται να εχει σασπενς :lol: :lol:
μπααααα εγώ το βλέπω πολύ άνετο το φετινό....
giobazolias
06/11/2007, 01:39
...............................................γι' αυτο και το πιο ωραιο πρωταθλημα για μενα ηταν αυτο που πηρε ο θρυλος με 3-0 στη ριζουπολη και οχι αυτο που ηταν μπροστα με +9 η +12 βαθμους. φετος φαινεται να εχει σασπενς :lol: :lol:
οντως...............
ειχε πολυ σασπενς εκεινο το πρωταθλημα.........κατι σαν ταινια μυστηριου...........με πολλα παραξενα γεγονοτα που ευκολα γιναν ΓΑΡΓΑΡΑ.........
οπως για παραδειγμα, στον αγωνα Πανιωνιος-Οσφπ, 4 αγωνιστικες πριν τον αγωνα της Ριζουπολης...................
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=29186&mm=1
κανεις δεν μπορεσε να δωσει μια εξηγηση στο ...........ΓΙΑΤΙ ο Δουρος ακυρωσε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Λαγωνικακη στο 86...............
αν αυτο το γκολ μετραγε (που ετσι επρεπε) ο οσφπ θα εμενε 4 βαθμους πισω απ τον ΠΑΟ, και ουτε το 15-0 στη Ριζουπολη δεν θα του εδεινε την κουπα!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ............................. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!
:a13: :a13: :a13:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/11/2007, 01:39
ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ +12 ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Ο ΠΑΟ
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
ΣΟΒΑΡΑ!!
vangelis 64
06/11/2007, 01:45
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
ΣΟΒΑΡΑ!!
:wave2: Ε ναι τά'παμε δεν τά'παμε;Στα τέσσερα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οντως...............
ειχε πολυ σασπενς εκεινο το πρωταθλημα.........κατι σαν ταινια μυστηριου...........με πολλα παραξενα γεγονοτα που ευκολα γιναν ΓΑΡΓΑΡΑ.........
οπως για παραδειγμα, στον αγωνα Πανιωνιος-Οσφπ, 4 αγωνιστικες πριν τον αγωνα της Ριζουπολης...................
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=29186&mm=1
κανεις δεν μπορεσε να δωσει μια εξηγηση στο ...........ΓΙΑΤΙ ο Δουρος ακυρωσε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Λαγωνικακη στο 86...............
αν αυτο το γκολ μετραγε (που ετσι επρεπε) ο οσφπ θα εμενε 4 βαθμους πισω απ τον ΠΑΟ, και ουτε το 15-0 στη Ριζουπολη δεν θα του εδεινε την κουπα!!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ............................. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!
:a13: :a13: :a13:
ναι αυτο φταιει που χασατε το πρωταθλημα με 3 μπαλακια ακομα και οταν θα το περνατε χανοντας με 2, οσο για αδικιες και σχετικα ασε να μιλησει κανενας που η ομαδα του δεν ανηκει στους 3 μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου γιατι αν ειναι να βρισκουμε ματς που εχουν αδικηθει αλλες ομαδες εις βαρος ολυμπιακου και παναθηναικου γ@μησε τα φιλε δεν τελιωνουμε ποτε. τελωςπαντων ενοουσα οτι ωραιο πρωταθλημα ειναι αυτο που παει μεχρι το τελος και δεν το κατακταει μια ομαδα ανετα τωρα αν σε ολα βλεπεις μονο τη διαιτησια ειναι αλλο θεμα, εμενα παντως αν εχανε στο τελευταιο ματς η ομαδα μου και με αυτο τον τροπο δεν θα εψαχνα να δικαιολογηθω πως θα ηταν το σωστο να το ειχα παρει!!!
giobazolias
06/11/2007, 23:30
ναι αυτο φταιει που χασατε το πρωταθλημα με 3 μπαλακια ακομα και οταν θα το περνατε χανοντας με 2, οσο για αδικιες και σχετικα ασε να μιλησει κανενας που η ομαδα του δεν ανηκει στους 3 μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου γιατι αν ειναι να βρισκουμε ματς που εχουν αδικηθει αλλες ομαδες εις βαρος ολυμπιακου και παναθηναικου γ@μησε τα φιλε δεν τελιωνουμε ποτε. τελωςπαντων ενοουσα οτι ωραιο πρωταθλημα ειναι αυτο που παει μεχρι το τελος και δεν το κατακταει μια ομαδα ανετα τωρα αν σε ολα βλεπεις μονο τη διαιτησια ειναι αλλο θεμα, εμενα παντως αν εχανε στο τελευταιο ματς η ομαδα μου και με αυτο τον τροπο δεν θα εψαχνα να δικαιολογηθω πως θα ηταν το σωστο να το ειχα παρει!!!
Ωραια ολα αυτα που λες........................απαντηση ομως δεν εδωσες για το ακυρωθεν γκολ του Λαγωνικακη, που θα αφηνε τον οσφπ 4 βαθμους πισω και φυσικα θα εχανε το πρωταθλημα!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!
χαρητε οσο προλαβαινετε!!!!
αυτη ειναι η τελευταια θυτεια του Γκαγκατση στην ΕΠΟ, και σιγα σιγα τα δεδομενα στο παρασκηνιο του ελληνικου ποδοσφαιρου εχουν ΗΔΗ αρχισει να αλλαζουν .....................μιας και ο Γκαγκατσης το εργο του το εκανε και τωρα θελει να φυγει σε ηπιο κλιμα!
Ερχονται αλλαγες που που θα σας αναγκασουν να κανετε τη μεγαλυτερη κωλοτουμπα στις αποψεις σας περι διαιτησιας!!!!!!
Τεταρτη 7 Νοεμβριου 2007
εδω θα ειμαστε και θα σου κανω και παραθεση των οσων εγραψα σημερα!!!
Sferopetadhn
07/11/2007, 00:07
Καλά ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Δηλαδή το ματς της Ριζούπολης παίχτηκε στο γήπεδο κι έληξε 3-0; Εσύ αυτό μόνο θυμάσαι; Τα πριν το ματς δε μετράνε; Αφού τα έδειχνε live η τηλεόραση!
Ντου στο λεωφορείο, ντου στη φυσούνα, 50 πυρσοί στον Μπασινά που βγήκε πρώτος πρώτος... Γνώμη μου για το συγκεκριμένο ματς ότι μαλακία και που βγήκαν να παίξουν οι άνθρωποι με τα όσα γίνονταν... και καλά αυτό... οι μαλάκες οι βάζελοι (διοίκηση και κόσμος) που τους βάφτισαν loosers και τους έδιωξαν (με τη γνωστή κατάληξη των περισσοτέρων)... Ας πήγαιναν αυτοί να παίξουν εκεί μέσα!
Ακόμη θυμάμαι τον Μπασινά να μπαίνει μέσα και να βρέχει φωτοβολίδες και πυρσούς... Φαινόταν ότι ήταν χεσμένος. Αφού γύρισε στο σπίτι του όρθιος στα @@ και το 3-0 και το πρωτάθλημα (εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα αφού η διοίκησή μου με στέλνει για σφάξιμο)...
la_villa
07/11/2007, 00:55
ΕΤΣΙΙΙΙΙ....
μια ζωή λαγός θα είναι...χεσμένος...
HEATSEEKER750
07/11/2007, 12:32
ΕΤΣΙΙΙΙΙ....
Αν νομιζεις οτι αυτο που εγινε τοτε στην ριζουπολη είναι μαγκια και οτι οι βαζελοι ειναι λαγοι και χέστες τοτε μονο ενα πραγμα έχω να σου πω
"ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ..."
:smokin:
ΕΤΣΙΙΙΙΙ....
ΠΕΣ ΤΑ , ΠΕΣ ΤΑ
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΤΤΟΥΛΕΣ.
Τάδαμε προχθές με τον Ηρακλή, η ΑΕΚ ψηλά ζαλίζεται , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΕΣ ΤΑ , ΠΕΣ ΤΑ
Σιγα ρε αντρες προσεχτε την κωλοφαγουρα σας..
Οσο για το υψομετρο πηραμε τα μετρα μας φετος..
ΠΕΣ ΤΑ , ΠΕΣ ΤΑ
αυτοι οι γαυροι ρε παιδι μου.... ολο νοημα αυτα που λενε!!!
τα δυσκολα για την ΑΕΚ ηταν το παιχνιδι με τον Ηρακλη?
ακομα ψηλα ειναι....
Akatanomastos
11/11/2007, 20:34
protaaaaaaaaaaaathlima
kiiiiiiiiiiiiipeloooooooooooo
mats8282
11/11/2007, 20:57
Σαν ΑΕΚτζης εχω 2 πραγματα να πω.
1ον Μπραβο στον Πεσειρο του πηρε το πορτοφολι του παππου στο 1ο ημιχρονο.
2ον Μπραβο στον Ν'Ντογιε για την κοκκινη του Δελλα. Ειναι αξιος συνεχιστης του Καραγκουνη στο θεατρο.
Δηλωση του αρχηγου της ΑΕΚ και της Εθνικης ο οποιος στα τοσα χρονια καριερας δεν εχει δωσει δικαιωμα.
Τραϊανός Δέλλας: "Λυπάμαι γιατί πρόκειται για διακωμώδηση του αθλήματος. Δεν χτύπησα τον Εντόι, αυτός ήρθε πάνω μου. Περιμένω από τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει το βίντεο του αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Περιμένω και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή. Πράγματι είχαμε ένα επεισόδιο μετά τον αγώνα. Τον πλησίασα και του είπα να σέβεται τους αντιπάλους και αυτός με έβρισε στα αγγλικά. Ο κ.Καλόπουλος λέει ότι δεν είδε τη φάση και απορώ που μου έδειξε εμένα κόκκινη και του Εντόι κίτρινη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Εντόι κάνει θέατρο. Περιμένω από τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο και ειδικά από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να κάνουν κάτι".
Απο contra.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σαν ΑΕΚτζης εχω 2 πραγματα να πω.
1ον Μπραβο στον Πεσειρο του πηρε το πορτοφολι του παππου στο 1ο ημιχρονο.
2ον Μπραβο στον Ν'Ντογιε για την κοκκινη του Δελλα. Ειναι αξιος συνεχιστης του Καραγκουνη στο θεατρο.
Δηλωση του αρχηγου της ΑΕΚ και της Εθνικης ο οποιος στα τοσα χρονια καριερας δεν εχει δωσει δικαιωμα.
Τραϊανός Δέλλας: "Λυπάμαι γιατί πρόκειται για διακωμώδηση του αθλήματος. Δεν χτύπησα τον όΕντι, αυτός ήρθε πάνω μου. Περιμένω από τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει το βίντεο του αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Περιμένω και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή. Πράγματι είχαμε ένα επεισόδιο μετά τον αγώνα. Τον πλησίασα και του είπα να σέβεται τους αντιπάλους και αυτός με έβρισε στα αγγλικά. Ο κ.Καλόπουλος λέει ότι δεν είδε τη φάση και απορώ που μου έδειξε εμένα κόκκινη και του Εντόι κίτρινη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Εντόι κάνει θέατρο. Περιμένω από τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο και ειδικά από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να κάνουν κάτι".
Απο contra.
Και αυτος ο λαισμαν ( Μποζατζίδης ) απο την απεναντι πλευρα ......
Ολα τα ειδε.... Γατος ρε παιδι μου.... :uplate:
Κατα τα αλλα....
Καλλυτερος ο Παο και σιγουρα αξιζε την νικη.......
Σιγουρα αν ειχαν λιγο περισσοτερο ψυχραιμια στα τελευταια λεπτα ο θεατρινος ο εντοι και ο παπαδοπουλος σιγουρα θα μιλαγαμε για αρκετα μεγαλυτερο σκορ....
Ο φερερ καλα θα κανει να πιπιλισει την καραμελα της διαιτησιας που δερνει την αεκ ( μιας και στο πρωτο ημιχρονο ασχολουταν περισσοτερο με τον τεταρτο διαιτητη παρα με την ομαδα του ) και να κοιταξει (τωρα πια στα δυσκολα) να βοηθησει την ιδια την ομαδα του.....
mats8282
11/11/2007, 22:00
Ηταν οντως καλυτερος στα πρωτα 45 λεπτα.Αυτο δεν σημαινει τιποτα αφου υπηρχαν αλλα 45.Τις ευκαιριες τις εκανε στο 80+ οταν 10-10 ειχε βγει μπροστα η ΑΕΚ.
Πιστευω οτι η απρεπεια του Ν'Ντογιε καθορισε την εξελιξη του ματς τα τελευταια 25+ λεπτα.
Τελος παντων,το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα.Ελπιζω να το παρει ο καλυτερος.
Εντιτ
Μολις εδειξε η ΝΕΤ τις δηλωσεις του παππου.Ειπε για την αποβολη αλλα για την διαιτησια γενικα τιποτα.Ειπε ακομα οτι ο ιδιος διαιτητης του απεβαλλε τον Τσιριλο παλι απο θεατρο του αλλου περσυ :rolleyes:
Α ΡΕ ΜΠΛΑΝΚΟ
kalgeorge
11/11/2007, 22:13
κατι ελεγα για δυσκολα που θα φανει η αεκ αλλα δεν ακουγε κανεις....
η ομοδαρα της αεκ εκανε ΜΙΑ φαση ολη και ολη στο παιχνιδι....
η ομαδαρα της αεκ κατεβηκε σαν ομαδα 3ης εθνικης να παιξει με ολους πισω και ενα λυμπεροπουλο να περιφερεται μονος μπροστα...
ο παιχταρας μπλανκο, μαλλον ξεχασε την μασκα στον κωλο του τελικα σημερα.....
ο καραγκιοζακος δελλας αντι να κανει δηλωσεις ας κοιταει τα χαλια του τσιρκου του οποιου ειναι αρχηγος....και αν θελει να κανει παρατηρησεις...να κανει πρωτα στο καραγκιοζακη τον παπασταθοπουλο που σε δυο συνεχομενες φασεις εκανε τρελο θεατρο ((απο την μια φαση εβαλε και γκολ η αεκ )), και ας λεει μετα για τους αλλους.....
το γεγονος οτι ο δελλας εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα .....περναει στο ντουκου....
ο φερερ αντι να κλαψομουνιαζεται ας κοιταξει τα χαλια της ομαδας του πρωτα και πως την παρεταξε να παιξει.
σημερα που η διαιτησια εδινε συνεχεια φαουλ υπερ της αεκ και την εσπρωχνε γιατι δεν πηγαινε βημα...και κιτρινες στον παναθηναικο...δεν τους ακουω να μιλανε για παραπονα.....
η ομαδα μου δεν εγινε ομαδαρα ξαφνικα....και επιμενω να λεω οτι δεν ειμαστε τιποτα σπουδαιο...
αλλα οπως ελεγαν και καποια αεκακια.....βαλτε μπουφαν..
κανει κρυο στους -1 :lol: :lol: :lol:
ενα μπραβο στον Αντωνιου που βουλωσε με τσαμπουκα καποια στοματα στην αθλητικη κυριακη.....
ειναι αστειο το γεγονος οτι σε ενα παιχνιδι που το αεκακι δεν αξιζε τιποτα.....εχουν παλι παραπονα :lol: :lol: :lol: :lol:
alximistis
11/11/2007, 23:00
ΑΝ λέω ΑΝ εμφανιστούν συνάρρωστοι αεκτζήδες και χαλάσουν φαιά ουσία για να μιλήσουν για τη διαιτησία... θα είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!
Το ματς χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως η ευθύνη βαραίνει το Φερέρ. Πρώτη φορά που του αναγνωρίζω κατά τη γνώμη μου πάντα την απόλυτη ευθύνη!
Κι ομολογώ πως δεν το περίμενα να το κάνω. :(
Τι στην ευχή δηλαδή δεν έβλεπε; Τι περίμενε; Δεν είδε το αυτονόητο δηλαδή πως η ομάδα δεν περπάταγε; Δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα πουθενά;
Τεσπα η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί και με πιθανότητες στο παιχνίδι του τίτλου το οποίο ακόμα έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του καλύτερα να κοιτάξει ο Ισπανός ορισμένα πράγματα.
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στον ΠΑΟ ήταν καλύτερος και μπράβο του. :)
mats8282
11/11/2007, 23:02
Δεν ειπε κανενας οτι επαιξε σοβαρα η ΑΕΚ. Στο 2ο γκολ ειπα θα φαμε 4....
ο καραγκιοζακος δελλας.....εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα
Ειπε γαμω την μανα σου οταν εφευγε ο αλλος.Το ειδα.Αμα ειμουνα στην θεση του μετα το εγκληματικο αλμα θανατου του Νντογιε θα τον κοπαναγα κανονικα δεν θα εβριζα.Να μην χρειαζοτανε και θεατρο.
Τα υπολοιπα μεσα στην χαρα σου ειναι δικαιολογημενα.Ακομα και η υποοστηριξη στον Αντωνιου :wave2:
Εντιτ
Εγω κολλαω μονο στα τσατσιλικια του Ν'Ντογιε εμεις καλα να παθουμε.
#2 Και στους τσαμπουκαδες στην φυσουνα και στο ημιχρονο και στο τελος
kalgeorge
11/11/2007, 23:08
Δεν ειπε κανενας οτι επαιξε σοβαρα η ΑΕΚ. Στο 2ο γκολ ειπα θα φαμε 4....
ο καραγκιοζακος δελλας.....εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα
Ειπε γαμω την μανα σου οταν εφευγε ο αλλος.Το ειδα.Αμα ειμουνα στην θεση του μετα το εγκληματικο αλμα θανατου του Νντογιε θα τον κοπαναγα κανονικα δεν θα εβριζα.Να μην χρειαζοτανε και θεατρο.
Τα υπολοιπα μεσα στην χαρα σου ειναι δικαιολογημενα.Ακομα και η υποοστηριξη στον Αντωνιου :wave2:
Εντιτ
Εγω κολλαω μονο στα τσατσιλικια του Ν'Ντογιε εμεις καλα να παθουμε.
καταρχην η απαντηση μου δεν ηταν απαντηση στα γραφωμενα σου....
φιλε μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καθε δραση υπαρχει και αντιδραση.....δεν του καυλωσε ξαφνικα του ντογιε να γυρισει πισω να τσαμπουκαλευτει...
για τον Αντωνιου το λεω γιατι ειναι ο μονος σε τοσες εκπομπες που υποστηριζει αυτα που λεει κα δεν τα κανει γαργαρα οταν χαλιουνται οι ¨¨αντικειμενικοι ¨¨ παρουσιαστες.
επισης ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΛΟΙΑ η δηλωσου του Μηνου.... ¨ δεν νομιζω οτι ξερει κιολας ελληνικα ο Ντογιε γαι να καταλαβει τι του ελεγε ο δελλας.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε ρε κατι καραγκιοζακια με φοβερα επιχειρηματα
εντιτ .... αν κολλας στα τσατσιλικια του ντογιε....κολλα και στα τσατσιλικια του παπασταθοπουλου που με οσκαρ Α ανδρικου ρολου πηρε το φαουλ, απο το οποιο μειωσε η αεκ και μπηκε στο παιχνιδι :wave2:
mats8282
11/11/2007, 23:16
Εγω απαντησα στα δικα σου :) .
Η αληθεια ειναι οτι το ειπα....Οταν εβλεπα το ματς.
Οχι ρε πουστη λεω να κανει και αυτος οτι κανει ο Καραγκουνης.....Πηγα να το κρυψω :p
Για τον Αντωνιου δεν σχολιαζω.Πηγε να το πνιξει το θεμα οπως και οι αλλοι στην ΝΕΤ.Πλην Μηνου.Αληθεια ποια η γνωμη σου για το θεμα Δελλα?
kalgeorge
11/11/2007, 23:21
Εγω απαντησα στα δικα σου :) .
Η αληθεια ειναι οτι το ειπα....Οταν εβλεπα το ματς.
Οχι ρε πουστη λεω να κανει και αυτος οτι κανει ο Καραγκουνης.....Πηγα να το κρυψω :p
Για τον Αντωνιου δεν σχολιαζω.Πηγε να το πνιξει το θεμα οπως και οι αλλοι στην ΝΕΤ.Πλην Μηνου.Αληθεια ποια η γνωμη σου για το θεμα Δελλα?
πραγματικα δεν μπορεις να διακρινεις το τι ακριβως εγινε...
πιστευω οτι θα μπορουσε μια κιτρινη και στους δυο για διαπληκτισμο :wave2:
και παλι ο δελλας αποβαλλεται.....
mats8282
11/11/2007, 23:25
Εγω παλι πιστευω οτι δεν τον ακουμπησε.....Τα χερια του ειναι κατω.Το μονο που μπορουσε να του κανει ειναι να τον κουτουλησει με την μυτη :rolleyes:
kalgeorge
11/11/2007, 23:29
Εγω παλι πιστευω οτι δεν τον ακουμπησε.....Τα χερια του ειναι κατω.Το μονο που μπορουσε να του κανει ειναι να τον κουτουλησει με την μυτη :rolleyes:
η προθεση του τσαμπουκα και μονο χρεωνεται με καρτα...ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
αν θελετε να αλλαξουμε τους κανονες ομως μπας και καταφερετε τιποτα :p :wave2: :beer:
mats8282
11/11/2007, 23:33
Δεν ειχε προθεση ο αλλος γυρισε πανω του.Τουλαχιστον να του ανοιγε το κεφαλι να γουσταρε κιολας.Εγω πιστευω οτι ο αλλος ηταν για κοκκινη απο το πολυ επικινδυνο φαουλ που του εκανε στον αερα.Αμα ηταν αλλος δεν θα ειχε σηκωθει.
Σουπαεκ Λιγκ :wave2:
kalgeorge
11/11/2007, 23:35
Δεν ειχε προθεση ο αλλος γυρισε πανω του.Τουλαχιστον να του ανοιγε το κεφαλι να γουσταρε κιολας.Εγω πιστευω οτι ο αλλος ηταν για κοκκινη απο το πολυ επικινδυνο φαουλ που του εκανε στον αερα.Αμα ηταν αλλος δεν θα ειχε σηκωθει.
Σουπαεκ Λιγκ :wave2:
δεν υπηρχε επικινδυνη διεκδικιση στον αερα....πηγαν και οι δυο γαι την μπαλα και δεν τους βγηκε...
αν αυτο πιστευεις ομως...δεν σε βλεπω να λες για τον ζεραλδο και τα οσα εκανε στον αερα σε καθε φαση στον μαντζιο :wave2:
mats8282
11/11/2007, 23:38
Πηγε στον αλλο με τον ωμο και ολη του την φορα?Δεν ειδα κατι τραβηγμενο....
Και το ξαναλεω.Εγω θα τον κοπαναγα.-
Παω για υπνο γιατι δεν μου εφτανε το σπασμενο χερι εχω και 38 πυρετο τρεις μερες τωρα και δεν πεφτει ο $%@#$%#@%
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/11/2007, 00:17
ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ 3 ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ
ΓΙΑ 4 ΜΕ 5 ΗΤΑΝΕ!!:lol: :lol: :lol:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΑΚΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
12/11/2007, 00:53
ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ 3 ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ
ΓΙΑ 4 ΜΕ 5 ΗΤΑΝΕ!!:lol: :lol: :lol:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΑΚΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
sostos
re seis sto proto 45lepto xarika panatha..
exo xronia na tous do na paizoun san antres kai oxi san kotopoula kai lagoi..
apo ti fenete o peseiro oso paei anevazei tin omada, ante na doume..
re ta aekakia perimenoun apo ton agio rivalnto kai ton poli kalo alla mono tou limperopoulo na paroun to paixnidi.. ou re
Gandalf dr685sm
12/11/2007, 08:14
Επάρσεις βλέπω.... κατεβάστε τους τόνους παιδιά... και οι τρείς του ΠΟΚ για τον φούτσο είναι.
Ο ΠΑΟ άντεξε μόνο 20 λεπτά πίεση στην αρχή. ΄Μετά τα goal λογικό είναι να κάτσει και να χαλαρώσει ... μόνο που έφαγε το 2ο ενώ δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.
Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-5-1 να χτυπήσει το παιχνίδι;;;;
Αλήθεια κανείς στην ομάδα δεν βλέπει πως δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι Μαντούκα και Σέζαρ απο τα πλαϊνά;... ο πρώτος είναι ντεφορμέ απο την αρχή της χρονιάς... ο δεύτερος έχει καρκίνο με την μπάλα!!!
Η ΑΕΚ δεν έπαιζε μπάλα απο την αρχή του πρωταθλήματος ,δεν έπαιξε και με τον ΠΑΟ.
Αν είμαι πικραμένος;... ναι είμαι... αλλά οχι απο την ήττα... απο τον τρόπο που άνοιξε τα πόδια όλη η ομάδα είμαι... Απο τον προπονητή που κατεβάζει την ομάδα στημένη πίσω (ενώ φανερά η ομάδα του ΠΑΟ έχει πρόβλημα στην άμυνα και φάνηκε με Μανού και Λύμπε-Μπλάνκο στο Β ημίχρονο)...
Απο τους παίκτες που μπήκαν σαν κοτούλες μέσα στο γήπεδο και τους έκανε πουλ-πουλ ο ΠΑΟ.
Ειδικά στο 1ο goal, η άμυνα μας , τράβαγε φωτό τον Μάντζιο ... αντί να τον σπρώξει με ΟΛΑ ο Παπασταθόπουλος με το σώμα να χάσει ισορροπία, τον αφήνει και κάνει "reverse" πάνω στο σώμα του!!! Στην δε απόκρουση του Μάχο (σε άλλο γήπεδο και αυτός στο Α ημίχρονο) οι υπόλοιποι έπαιζαν πρέφα και ο Σαλπιγγίδης έρχεται απο την κορυφή της μεγάλης περιοχής και το καρφώνει.
Μπράβο στον ΠΑΟ και αναρρωτιέμαι αν τα δύο χρόνια του Φερέρ στην Ελλάδα δεν του έχουν διδάξει οτι τα ντέρμπυ με συναίσθημα κερδίζονται και οχι με τεχνικές επί χάρτου... όπως έκανε δηλώσεις.
Για το θέμα με τον Δέλλα... όπως και να είχε θα έβγαινε... Είτε με απευθείας, είτε με δεύτερη κίτρινη. Το θέμα είναι οτι είσαι σε φάση ανάκαμψης και παίζεις με +1 ........
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και δεν βρίζεις , οτι και να γίνει... αφού ήδη η μπάλα είναι σε σένα και η ομάδα σου στην επίθεση... υπάροχυν πολλοί τρόποι για να τιμωρήσεις κάποιον "αυθάδη" μέσα στο γήπεδο!! Με άμυνα πονηρή (πάτημα ποδιού κτλ...) που γνωρίζουμε ακόμα και εμείς που παίζουμε σε αλάνα... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!
Τώρα όσον αφορα΄την βαθμολογία , κερδισμένοι είναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ... ο μεν πρώτος λογικά γιατί είναι στην κορυφή πλέον και με μόνο παιχνίδι δύσκολο για μένα, με τον ΑΡΗ (ακόμα αήτητος και παίζει φοβερή μπαλίτσα... τον είδατε με Ατρόμητο τι έκανε; ).
Ο δεύτερος γιατί το +4 με ΠΑΟ και +3 απο ΑΕΚ είναι ενα βήμα απο την κορυφή...ενώ αν κέρδιζε η ΑΕΚ θα ήταν πάλι +6.
tespa... όπως παίζει η ΑΕΚ δεν θα εκπλαγώ με κανά πατατράκ με ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ... και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα φάμε κλύσμα απο τον ΑΡΗ στο Χαριλάου.
Gandalf
kalgeorge
12/11/2007, 09:55
Επάρσεις βλέπω.... κατεβάστε τους τόνους παιδιά... και οι τρείς του ΠΟΚ για τον φούτσο είναι.
Ο ΠΑΟ άντεξε μόνο 20 λεπτά πίεση στην αρχή. ΄Μετά τα goal λογικό είναι να κάτσει και να χαλαρώσει ... μόνο που έφαγε το 2ο ενώ δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.
Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-5-1 να χτυπήσει το παιχνίδι;;;;
Αλήθεια κανείς στην ομάδα δεν βλέπει πως δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι Μαντούκα και Σέζαρ απο τα πλαϊνά;... ο πρώτος είναι ντεφορμέ απο την αρχή της χρονιάς... ο δεύτερος έχει καρκίνο με την μπάλα!!!
Η ΑΕΚ δεν έπαιζε μπάλα απο την αρχή του πρωταθλήματος ,δεν έπαιξε και με τον ΠΑΟ.
Αν είμαι πικραμένος;... ναι είμαι... αλλά οχι απο την ήττα... απο τον τρόπο που άνοιξε τα πόδια όλη η ομάδα είμαι... Απο τον προπονητή που κατεβάζει την ομάδα στημένη πίσω (ενώ φανερά η ομάδα του ΠΑΟ έχει πρόβλημα στην άμυνα και φάνηκε με Μανού και Λύμπε-Μπλάνκο στο Β ημίχρονο)...
Απο τους παίκτες που μπήκαν σαν κοτούλες μέσα στο γήπεδο και τους έκανε πουλ-πουλ ο ΠΑΟ.
Ειδικά στο 1ο goal, η άμυνα μας , τράβαγε φωτό τον Μάντζιο ... αντί να τον σπρώξει με ΟΛΑ ο Παπασταθόπουλος με το σώμα να χάσει ισορροπία, τον αφήνει και κάνει "reverse" πάνω στο σώμα του!!! Στην δε απόκρουση του Μάχο (σε άλλο γήπεδο και αυτός στο Α ημίχρονο) οι υπόλοιποι έπαιζαν πρέφα και ο Σαλπιγγίδης έρχεται απο την κορυφή της μεγάλης περιοχής και το καρφώνει.
Μπράβο στον ΠΑΟ και αναρρωτιέμαι αν τα δύο χρόνια του Φερέρ στην Ελλάδα δεν του έχουν διδάξει οτι τα ντέρμπυ με συναίσθημα κερδίζονται και οχι με τεχνικές επί χάρτου... όπως έκανε δηλώσεις.
Για το θέμα με τον Δέλλα... όπως και να είχε θα έβγαινε... Είτε με απευθείας, είτε με δεύτερη κίτρινη. Το θέμα είναι οτι είσαι σε φάση ανάκαμψης και παίζεις με +1 ........
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και δεν βρίζεις , οτι και να γίνει... αφού ήδη η μπάλα είναι σε σένα και η ομάδα σου στην επίθεση... υπάροχυν πολλοί τρόποι για να τιμωρήσεις κάποιον "αυθάδη" μέσα στο γήπεδο!! Με άμυνα πονηρή (πάτημα ποδιού κτλ...) που γνωρίζουμε ακόμα και εμείς που παίζουμε σε αλάνα... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!
Τώρα όσον αφορα΄την βαθμολογία , κερδισμένοι είναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ... ο μεν πρώτος λογικά γιατί είναι στην κορυφή πλέον και με μόνο παιχνίδι δύσκολο για μένα, με τον ΑΡΗ (ακόμα αήτητος και παίζει φοβερή μπαλίτσα... τον είδατε με Ατρόμητο τι έκανε; ).
Ο δεύτερος γιατί το +4 με ΠΑΟ και +3 απο ΑΕΚ είναι ενα βήμα απο την κορυφή...ενώ αν κέρδιζε η ΑΕΚ θα ήταν πάλι +6.
tespa... όπως παίζει η ΑΕΚ δεν θα εκπλαγώ με κανά πατατράκ με ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ... και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα φάμε κλύσμα απο τον ΑΡΗ στο Χαριλάου.
Gandalf
Gandalf +100000000 σε ολα οσα ειπες φιλε:beer:
σιγουρα ειμαστε και οι τρεις γαι τον φουτσο οπως ειπες ( συνεχιζω να πιστευω οτι ο γαυρος ειναι καλυτερος φετος απο ολους ) και κανεις δεν ειπε οτι ξαφνικα γιναμε ομαδαρα....
απλα καποιοι βιαζοντουσαν να γινουν...πρωταθλητες οκτωβριου:beer: :wave2:
Airetikos
12/11/2007, 11:10
Παίδες όσο αφορά την φάση με τον Δέλλα ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία και θα καταλάβετε!!!
111762
alximistis
12/11/2007, 11:13
Μπράβο μάγε!
Ορίστε ρε σοβαρή ανάλυση. Ξανά μπράβο Γκανταλφάκο. :)
Όσο για το πρωτάθλημα... κύριοι ΞΕΧΝΑΤΕ κάτι βασικό!
Φέτος έχει... πλέι οφ!!!
Το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί αλλού γι αλλού.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ....
Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 4-5-1....σαν τους ακατανόμαστους....:lol: :lol:
που δεν μπορεί να αλλάξει πάνω απο δύο πάσες για 93 λεπτά και για 45 λεπτά δεν καταφέρνει να βγει απο την περιοχή της....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΚΤΛ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΑΛΙΑ ΜΠΑΛΑΑΑΑ.....:mad:
ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.....ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ.....
:wave2: :wave2:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Εχει προσανατολισμό στο παιχνιδι του και καταφέρνει φέτος να περνάει και απο δύσκολες έδρες.....ειδωμεν.....
alximistis
12/11/2007, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ....
Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 4-5-1....σαν τους ακατανόμαστους....:lol: :lol:
που δεν μπορεί να αλλάξει πάνω απο δύο πάσες για 93 λεπτά και για 45 λεπτά δεν καταφέρνει να βγει απο την περιοχή της....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΚΤΛ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΑΛΙΑ ΜΠΑΛΑΑΑΑ.....:mad:
ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.....ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ.....
:wave2: :wave2:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Εχει προσανατολισμό στο παιχνιδι του και καταφέρνει φέτος να περνάει και απο δύσκολες έδρες.....ειδωμεν.....
Δυστυχώς δεν παίρνει το πρωτάθλημα αυτός που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Ελπίζω όμως πως ειδικά φέτος θα έχουμε αγωνία ως το πολύ τέλος. :) ΚΑι ότι τελικά θα το πάρουμε το ρημάδι.
Άντε αεκάρα... :)
la_villa
12/11/2007, 11:24
πλει οφ έχει μόνο για την 2η θέση...
ο ολυμπιακός καθαρίζει δηλ :lol: :lol: :lol:
απο κει και πέρα
μέχρι το 20 αεκ δεν υπήρχε στο γήπεδο...καραμπινάτος 1ς ήταν
μετα το 20 ισορροπησε το παιχνίδι και το δίκαιο ήταν Χ
αλλα επειδή ο βάζελος υπερείχε για ένα 20' δίκαιος ο 1ς
ο δελλας ηταν πίπας .τελος
ο ν'ντογιε έπαιξε και κέρδισε...μαγκιά του...ο δέλλας επρεπε να προσέχει που έπαιζαν με +1.
συμφωνω με μάγο
καλα είστε τελείως καφενεία πάντως και οι δύο
εμεις ήμαστε καφετερια...άλλη κλάση
πάντως όταν δεν παίζει η ομάδα σου και δεν σε νοιάζει είναι πολύ γαμάτα τα ντέρρμπυ
υ.γ ζζρ μην μιλάς για την πρεμιέρα...πουτανάκι σε καναμε αλλα δεν βάλαμε γκολ...περιοχή δεν μπήκες...φυσικα μιλάς λόγω Χ (στην λεωφόρο χωρις τζόλε)
[B
υ.γ ζζρ μην μιλάς για την πρεμιέρα...πουτανάκι σε καναμε αλλα δεν βάλαμε γκολ...περιοχή δεν μπήκες...φυσικα μιλάς λόγω Χ (στην λεωφόρο χωρις τζόλε) [/B]
δεν θυμάσαι και πολλά, δυο αντεπιθέσεις έκανες φιλε....και η μια ηταν απο τραγικο λάθος του βλάκα του Ενακαριρε....
και με τη μιση ομάδα εκτος αν θυμάσαι...;)
σιγουρα δεν καναμε ευκαιρια αλλα οταν παιζει με απουσίες απεναντι σε μεγάλη ομαδα που παιζει 4-5-1 δεν ειναι ευκολο....ειδικα την πρώτη αγωνιστική.....κατασκηνωμένοι κάτω απο το κέντρο ήμασταν.....
Υ.Γ. Καλά ρε παιδιά ο Φερέρ με τον Καραγκούνη σε τι γλώσσα μαλώνανε???:lol:
καταρχήν κανένας απο του δύο δεν μιλάει ΕΛΛΗΝΙΚΑ....:lol: :lol:
kalgeorge
12/11/2007, 11:34
δεν θυμάσαι και πολλά, δυο αντεπιθέσεις έκανες φιλε....και η μια ηταν απο τραγικο λάθος του βλάκα του Ενακαριρε....
σιγουρα δεν καναμε ευκαιρια αλλα οταν παιζει με απουσίες απεναντι σε μεγάλη ομαδα που παιζει 4-5-1 δεν ειναι ευκολο....ειδικα την πρώτη αγωνιστική.....κατασκηνωμένη κάτω απο το κέντρο ήμασταν.....
o γαυρος μας ξεφτιλισε την πρωτη αγωνιστικη και ειμαστε τυχεροι που δεν φαγαμε π@@@
οσο για τον καραγκουνη...αρχιζετε και τα γυρνατε σιγα σιγα ε;;;
και στην αρχη που τον εβριζα μου την λεγατε. ....:wave2:
alximistis
12/11/2007, 11:35
σιγουρα δεν καναμε ευκαιρια αλλα οταν παιζει με απουσίες απεναντι σε μεγάλη ομαδα που παιζει 4-5-1 δεν ειναι ευκολο....ειδικα την πρώτη αγωνιστική.....κατασκηνωμένη κάτω απο το κέντρο ήμασταν.....
Φερέρ:Γιου Φακ Οφ. Γιοθ σαν οφ δε μπιτς!
Καραγκούνης: Γουρτ! Γχρστ... μπαλιοεσπανέ... κισ μαι ας ξεκουλιάρη... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
o γαυρος μας ξεφτιλισε την πρωτη αγωνιστικη και ειμαστε τυχεροι που δεν φαγαμε π@@@
οσο για τον καραγκουνη...αρχιζετε και τα γυρνατε σιγα σιγα ε;;;
και στην αρχη που τον εβριζα μου την λεγατε. ....:wave2:
:nono: :nono:
μάλλον συμφωνούσαμε εμεις οι δυο.....
αν πας πισω θα δεις τι χολή έβγαζα απο τοτε που επέστρεψε....
και πολλοί με έκραζαν.....;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Φερέρ:Γιου Φακ Οφ. Γιοθ σαν οφ δε μπιτς!
Καραγκούνης: Γουρτ! Γχρστ... μπαλιοεσπανέ... κισ μαι ας ξεκουλιάρη... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Airetikos
12/11/2007, 11:39
Όσον αφορά τώρα τον αγώνα.
Η ΑΕΚ στο πρώτο μπήκε με λάθος εντεκάδα, σχήμα και χωρίς πάθος.
λογικό να κάνει τον ΠΑΟ να μοιάζει με υπέρ ομάδα!
με λάθος εντεκάδα κατα τιν γνώμη μου μπήκε και ο ΠΑΟ αλλα είχε πάθος και σίγουρα καλήτερη παράταξη γιαυτό και έγινε ότι έγηνε.
στο δεύτερο ημιχρόνιο η ΑΕΚ άλλαξε τα πάντα (μπράβω στον Φερερ που ουσιαστικά αναγνώρισε το λάθος του και το διόρθωσε) με μοναδικό μελανό σημείο την είσοδο του Λαγού και την μή αντικατάσταση ή έστω την εσωτερική αλλαγή του Παπασταθόπουλου.
Αλλάζοντας έτσι τελείως το παιχνίδι.
Μοιραίος παίχτης ο Μπλάνκο που αν σκόραρε στην επίμαχη φάση του 71 αν θυμάμαι καλά σήμερα θα όλοι θα κατηγορούσαν το Πεσέιρο για της επιλογές του και θα του χρέωναν την βέβαιη ήτα.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πραγματικά τελείωσε (ή το τελείωσαν αν θέλετε) αλλαγές, αλλαγές, καθυστερήσεις, θεατρικές παραστάσεις κτλ και κατά διαστήματα λίγη μπάλα έτσι για ξεκάρφωμα....
το κερασάκι φυσικά στο τέλος.... 3 λεπτά καθυστερήσεις!!!!
που έπρεπε να έδειχνε το λιγότερο 6
εν κατακλείδι και οι δύο ομάδες ήχαν απο ένα υμίχρονο με δύο πράγματα να χαρακτιρίζουν το κάθε υμίχρονο και το παιχνίδι γενικότερα.
στο πρώτο η ΑΕΚ άνοικσε τα πόδια σαν πόρνη περιμένοντας τον οποιοδήποτε πιτσιρικά να τον κάνει άνδρα,
ενώ το δεύτερο που ήταν δικό της απλά δεν ήταν ολόκλιρο
ΡΗΤΟΡΙΚΌ ΕΡΏΤΗΜΑ
αλήθεια πόσοι από εσάς που βγάζετε ιαχές θριάμβου και που λέτε ότι ο ΠΑΟ γαργάλισε την ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα πιστεύεται ότι αν παιζόταν παιχνίδι στο βού ημίχρονο θα βγαίνατε νικητές????
Υ.Γ.
ντροπή στον Ν'τοι, με τα καραγκιοζιλίκια του κατάφερε να επισκιάσει την νίκη και την καλή απόδοση της ομάδας του
Αρχικά δημιουργήθηκε από Airetikos
ΡΗΤΟΡΙΚΌ ΕΡΏΤΗΜΑ
αλήθεια πόσοι από εσάς που βγάζετε ιαχές θριάμβου και που λέτε ότι ο ΠΑΟ γαργάλισε την ΑΕΚ στον χθεσινό αγώνα πιστεύεται ότι αν παιζόταν παιχνίδι στο βού ημίχρονο θα βγαίνατε νικητές????
Υ.Γ.
ντροπή στον Ν'τοι, με τα καραγκιοζιλίκια του κατάφερε να επισκιάσει την νίκη και την καλή απόδοση της ομάδας του
ρε φίλε γιατι δεν παιχτηκε μπάλα???
ειδες κανεναν παιχτη του Παναθηναικου να κανει θέατρο εκτος απο τη φάση του Εν τιογέ??(εννοώ να κάνει τον τραυματισμένο..)
που εκει φταίει ο Δελλας, τον ακολουθει και τον βριζει με το που σηκώνεται ο άλλος να φύγει...αντι να πάει να παίξει ποδόσφαιρο που χάνει και εχει και αριθμητικο πλεονέκτημα...
αλλά οταν σε έχουν κανει χωνι σε ολόκληρο τον αγώνα έχεις νευρα...;)
και ο Δέλλας ειχε νευρα...
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ????
για τις καθυστερήσεις μαζί σου....6 λεπτά τουλάχιστον αλλα ποτε το έκανε Έλληνας διαιτητής, αφού ειναι όλοι κότες???κράτησε και μισό λεπτό πάνω απο αυτό που είχε δείξει..ενώ στο πρώτο ημίχρονο ουτε 10 δευτερα για να γινει το φάουλ....
στο πρώτο ημίχρονο ηταν μονο 1 λεπτό οι καθυστερήσεις???
Airetikos
12/11/2007, 12:17
ρε φίλε γιατι δεν παιχτηκε μπάλα???
ειδες κανεναν παιχτη του Παναθηναικου να κανει θέατρο εκτος απο τη φάση του Εν τιογέ??(εννοώ να κάνει τον τραυματισμένο..)
που εκει φταίει ο Δελλας, τον ακολουθει και τον βριζει με το που σηκώνεται ο άλλος να φύγει...αντι να πάει να παίξει ποδόσφαιρο που χάνει και εχει και αριθμητικο πλεονέκτημα...
αλλά οταν σε έχουν κανει χωνι σε ολόκληρο τον αγώνα έχεις νευρα...;)
και ο Δέλλας ειχε νευρα...
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ????
για τις καθυστερήσεις μαζί σου....6 λεπτά τουλάχιστον αλλα ποτε το έκανε Έλληνας διαιτητής, αφού ειναι όλοι κότες???κράτησε και μισό λεπτό πάνω απο αυτό που είχε δείξει..ενώ στο πρώτο ημίχρονο ουτε 10 δευτερα για να γινει το φάουλ....
στο πρώτο ημίχρονο ηταν μονο 1 λεπτό οι καθυστερήσεις???
το ότι συμφωνείς μαζί μου για της καθυστερήσεις φτάνει.
για τον Δέλλα δεν μπορείς να ξέρεις αν τον έβρισε αλλά σίγουρα ήταν λάθος του που έδωσε δικαίωμα στον Ν'ντοι να κάνει τα τρελά του!
οι κλασικές σας ευκαιρίες ήταν 2 αλλά όπως είπα παίχτηκε ενδιάμεσα από όλα αυτά και λίγο μπάλα, το κακό για την ομάδα μου ήταν που απο της διακοπές επιρεάστικε περισσότερο αυτή (καθόλου τιμητικό για επαγγελματίες που κάνουν πρωταθλητισμό) πράγμα όμως λογικό όταν κάθε ενέργεια της ΑΕΚ κοβόταν για κάποιο λόγο...
δεν υπονοώ πρόθεση, πούλημα του αγώνα, παράγκα η κάτι τέτοιο. θα ήμουν το λιγότερο γραφικός. σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ δεν σφάχτηκε όπως την έσφαζαν με τον Ολυμπιακό ασπούμε.
μιλάω για συγκυρίες, συγκυρίες που κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν την ΑΕΚ, όμως το έκαναν και έδωσαν την νίκη στον ΠΑΟ.
χωρίς αυτές προσωπική μου εκτίμηση είναι πως το παιχνίδι θα έληγε Χ
βέβαια και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι αλλά με χαλάει ιδιαίτερα όταν ένας από τούς λογούς της ήττας της ομάδας μου είναι η εικόνα του Ν'ντοι να σπαράζει στο χόρτο και δευτερόλεπτα μετά να καμαρώνει!
Airetikos
12/11/2007, 12:21
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ
το τρένο έκανε απλά μια στάση.........
Cpt. Haddock
12/11/2007, 12:29
το τρένο έκανε απλά μια στάση.........
οι στάσεις είναι που βγάζουν το δρομολόγιο εκτός χρόνου :D :winka: :smokin:
Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο...
Η ΑΕΚ πίεζε πιο πολύ, φαινόταν πιο ορεξάτη αλλά δεν τράβαγαν οι προσπάθειές της
Καλός ο Ριβάλντο, αλλά αν προκειται να έχεις ένα παίκτη για 90' περιμένοντας πότε θα χτυπήσει φάουλ ειναι κρίμα να χαραμίζεις έτσι μια θέση...
Ο διατητής χάλιας τελείως, έδειχνε οτι έχει χάσει τον έλεγχο.
Αλλα δε διαμόρφωσαν οι μ@λ@κίες του το αποτέλεσμα, αυτό διαμόρφώθηκε απο το γκολ που έχασε ο μπλάνκο και απο τα 2 σίγουρα που έχασε ο ντογιέ και ο παπ...
Και κυρίωες διαμορφώθηκε απο τα 2 καθαρότατα γκολ που πέτυχε η πανάθα νωρίς και άνετα.
Πάντως ο ΠΑΟ αν και πιο μαζεμένος στο Β' μερος θεωρώ οτι έπαιζε καλύτερα και πιο δεμένα.
Κατα τα άλλα...
το 7-0 της ΑΕΚ έγινε 7-2 σε δύο αγωνιστικές αμέσως-αμέσως... καλό ειναι για να κατέβουν λίγο οι μύτες :D
το ότι συμφωνείς μαζί μου για της καθυστερήσεις φτάνει.
για τον Δέλλα δεν μπορείς να ξέρεις αν τον έβρισε αλλά σίγουρα ήταν λάθος του που έδωσε δικαίωμα στον Ν'ντοι να κάνει τα τρελά του!
ΤΟ ΞΕΡΩ...
Αν προσεξεις οταν σηκώνεται απο το χορτο μετά τη μονομαχια και παει προς τον Εν τοι τον βρίζει...φαινεται καθαρά στα χείλη του....δεν θυμάμαι τωρα τι ειπε...και κινείται επιθετικα εναντίον του....
τωρα τι του έκανε να μας πουν αυτοί που ήταν στο γήπεδο γιατι απο τηλεόραση κανεις δεν εχει άποψη.....
οι καθυστερήσεις έπρεπε να κρατηθούν μονο και μονο για τη φάση του Δελλα...σε καμία άλλη περίπτωση δεν διακόπηκε παιχνιδι για υποτιθέμενο τραυματισμό παίχτη του Παναθηναικού.....άρα ποιος δεν άφησε να παιχτεί μπάλα από το 45-93 (πλην της 3λεπτης διακοπής για την κοκκινη)...???
οι παιχτες του Παναθηναικού ουτε κλώτσαγαν την μπάλα, ουτε κανανε τους τραυματίες....ουτε τιποτα...απλα δεν μπορούσατε να κανετε ουτε ευκαιρια με ανάπτυξη...γιώμα στη γιώμα ήσασταν....
για λαική κατανάλωση τα λεει ο Φερέρ γιατι ηξερε τις ευθύνες του....
τα πράγματα τα είπε με το ονομα τους ο Ριβάντο...."δεν παίξαμε οπως έπρεπε και κατεβήκαμε να παίξουμε σαν μικρή ομάδα"....
οταν μιλάει ο Ριβάλντο ο Δέλλας ας κατσει στον καναπέ καλύτερα....
Υ.Γ οι ευκαιριες ειναι 3...η τριτη ειναι ενα πλασε το Ιβανσιτς μετά απο πάσα Τζιολη έξω απο την περιοχή , διώχνει με υπερένταση ο Μάχο και ο επερχόμενος Ν τιογέ δεν μπορεί να στειλει τη μπάλα στα δίχτυα γιατί ειναι λιγο δεξιότερα απο τη μπαλα......
kalgeorge
12/11/2007, 12:33
αλλά με χαλάει ιδιαίτερα όταν ένας από τούς λογούς της ήττας της ομάδας μου είναι η εικόνα του Ν'ντοι να σπαράζει στο χόρτο και δευτερόλεπτα μετά να καμαρώνει!
ρε φιλε μας δουλευεις;;; :lol: αυτος ειναι ενας απο τους λογους;;;
δηλαδη αυτο σας εφταιξε;;;
ειστε το λιγοτερο γραφικοι λεμε.... δνε κοιτατε τα χαλια σας...σας εφταιξε ο ντοι...
και στην τελικη με την αποβολλη παλι ισα ειμασταν αριθμητικα....γιατι δεν κανατε κατι;;;;;εεε;;;;;
επρεπε να παιζετε περισσοτεροι γαι να νικησετε δηλαδη;;;
ή μηπως επρεπε αντι 9 παιχτες πισω να παιζατε και οι δεκα;;:rotflmao: :rotflmao:
απαντηση σε ολα οσα λετε....οι δηλωσεις των Ριβλαντο και Λυμπε που σας εκθετουν ολους :wave2:
Gandalf dr685sm
12/11/2007, 12:35
Airetikos... φίλε μου συγκυρίες;...
Η ΑΕΚ φέτος δεν παίζει μπάλα,.... ειδικά να την συγκρίνεις με πέρσι είναι κάτι διαφορετικό τελειώς..
Και η πλακά ειναι πως ο Ρίμπο παίζει... και αν με ρωτήσεις , μόνο η φάση που έβγαλε τον Μπλάνκο μόνο του χθες, είναι όλα τα λεφτά. Με δύο παίκτες κολημένους την περνάει απο πάνω τους και αμέσως πασάρει απο την τρύπα , μισό goal... μόνο που ο Μπλάνκο λόγω άγχους και "πανικού" τραυμάτισε φίλαθλο που ενώ έτρωγε hotdog κατάπιε ολόκληρο το λουκάνικο όπως του ήρθε το τόπι με δύναμη πάνω στην εξέδρα...:D
Η ΑΕΚ χθες δεν είχε ανάπτυξη... Τα χαφ ήταν κυρίως ανασταλτικά (Ζήκος Ενσαλίβα) γιατί έτσι είχαν στηθεί.
Ο Παπασταθόπουλος είναι κεντρικός αμυντικός... δεν έχει ούτε ταχύτητα ίκανή , ούτε εμπειρία να παίξει στο πλάι.
Ο Λαγός είναι ευχάριστη έκπληξη... βγήκε ο τραυματίας Αρουαμπαρένα και ούτε που φάνηκε κενό απο αριστερά.
Με 4-5-1 απέναντι σε ενα ΠΑΟ που το ήθελε και το έδειξε... και λίγα φάγαμε στην αρχή και στο τέλος. Φαντάσου δηλαδή να ήταν και πλήρης (Γκονζάλεζ , Νίνης όξω). Ακόμα θα μετράγαμε τόπια.
Χωρίς να παίζεις μπάλα, παίρνεις πρωτάθλημα , μιας και παίρνεις τους βαθμούς απο τους μικρούς με στημένα και με ατομικές εξάρσεις... αλλά ντέρμπυ δεν παίρνεις.
Σκέψου επίσης οτι ο ΠΑΟ έπαιξε και την Πέμπτη εξτρα παιχνίδι.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ... αν δεν παίζεις μπάλα σε κάποιο σημείο θα την φάς... και ας είναι... ας την φάμε. Θα ξυπνήσουμε όμως; Εκεί είναι το θέμα.
Υποτίθεται οτι έχεις σκοπό το πρωτάθλημα μόνο. Η Ευρώπη είναι δευτερεύων στόχος.
Φάνηκε σε κανένα ΑΕΚτζή χθες αυτό;
Κάτσε να δείς τι θα γίνει με ΟΦΗ που θέλει πάση θυσία νίκη μετά απο 4 ήττες , τι θα γίνει με τον ΑΡΗ στο Χαριλάου (εκεί να δεις γλέντια με την πίεση που ασκούν οι γρήγοροι επιθετικοί - κεντρώοι του), και στο τέλος το κερασάκι με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη.
Πρωτάθλημα είπαμε;.... με 1 ισοπαλία και 2 πιθανές ήττες εκτός το -1 τώρα, μπορεί να γίνει και -8!!!
Είμαι απαισιόδοξος και δεν μπορώ να το κρύψω... κυρίως οχι για το οτι χάσαμε ενα παιχνίδι... αλλοίμονο! Απλά επειδή αν η ΑΕΚ κατεβαίνει με τα παντελόνια κάτω σε δύσκολα παιχνίδια (το ίδιο έκανε και με τον Ηρακλή) για να μην χάσει βαθμούς στο πρωτάθλημα, δεν βλέπω προκοπή.
Επαναλαμβάνω και ας είμαι κουραστικός. Η ΑΕΚ δεν παίζει μπάλα... απλά κέρδιζε μέχρι στιγμής με τις μονάδες της. Για εμένα το τεράστιο crash test, δεν ήταν με τον ΠΑΟ ούτε θα είναι με τον ΟΣΦΠ που θα έχει ενα ρόστερ ελλειπές λόγω τραυματισμών..(θυμηθείτε το αυτό!)... θα είναι με τον ΑΡΗ του Σέρβου που θέλει να αποδείξει πολλά.
Ευτυχώς δηλαδή που παίζει και η Εθνική και θα υπάρξει χρόνος για ανασυγκρότηση.
Gandalf
giobazolias
12/11/2007, 12:38
Όσον αφορά τώρα τον αγώνα.
Η ΑΕΚ στο πρώτο μπήκε με λάθος εντεκάδα, σχήμα και χωρίς πάθος.
λογικό να κάνει τον ΠΑΟ να μοιάζει με υπέρ ομάδα!
με λάθος εντεκάδα κατα τιν γνώμη μου μπήκε και ο ΠΑΟ αλλα είχε πάθος και σίγουρα καλήτερη παράταξη γιαυτό και έγινε ότι έγηνε.
στο δεύτερο ημιχρόνιο η ΑΕΚ άλλαξε τα πάντα (μπράβω στον Φερερ που ουσιαστικά αναγνώρισε το λάθος του και το διόρθωσε) με μοναδικό μελανό σημείο την είσοδο του Λαγού και την μή αντικατάσταση ή έστω την εσωτερική αλλαγή του Παπασταθόπουλου.
Αλλάζοντας έτσι τελείως το παιχνίδι.
Μοιραίος παίχτης ο Μπλάνκο που αν σκόραρε στην επίμαχη φάση του 71 αν θυμάμαι καλά σήμερα θα όλοι θα κατηγορούσαν το Πεσέιρο για της επιλογές του και θα του χρέωναν την βέβαιη ήτα.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πραγματικά τελείωσε (ή το τελείωσαν αν θέλετε) αλλαγές, αλλαγές, καθυστερήσεις, θεατρικές παραστάσεις κτλ και κατά διαστήματα λίγη μπάλα έτσι για ξεκάρφωμα....
το κερασάκι φυσικά στο τέλος.... 3 λεπτά καθυστερήσεις!!!!
που έπρεπε να έδειχνε το λιγότερο 6
εν κατακλείδι και οι δύο ομάδες ήχαν απο ένα υμίχρονο με δύο πράγματα να χαρακτηρίζουν το κάθε υμίχρονο και το παιχνίδι γενικότερα.
στο πρώτο η ΑΕΚ άνοικσε τα πόδια σαν πόρνη περιμένοντας τον οποιοδήποτε πιτσιρικά να τον κάνει άνδρα,
ενώ το δεύτερο που ήταν δικό της απλά δεν ήταν ολόκλιρο
ΡΗΤΟΡΙΚΌ ΕΡΏΤΗΜΑ
Υ.Γ.
ωπααααααααα!!!!!
ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ......................ΤΟΝ ΚΑΛΛΟΠΟΥΛΟ!!!!
σε πληρoφορω φιλε μου, οτι στον αγωνα σας ξαναβαλε ο καλοπουλος απ το πρωτο ημιχρονο που απ το 2-0 μεχρι το 45.......................ο Καλλοπουλος επαιζε 90/10 για την ΑΕΚ!!!!!!
και αν εχεις αμφιβολιες, ξαναδες το πρωτο ημιχρονο για να καταλαβεις ποσο ανυπαρκτα φαουλ εδωσε στην ΑΕΚ..............
Ακομα και το γκολ του Λυμπε.............προηλθε απ 2 συνεχομενα ανυπαρκτα φαουλ..........ιδιως το πρωτο φαουλ στο κεντρο του γηπεδου στον παπασταθοπουλο, επρεπε να δωθει πλαγιο για τον ΠΑΟ, αλλα εδωσε φαουλ και κιτρινη στον Καραγκουνη.................χτυπηθηκε το φαουλ, εφτασε η μπαλλα εξω απ την περιοχη του ΠΑΟ, και εδωσε παλι φαουλ στον Καραγκουνη (αυστηρωτοτα).....................χτυπηθηκε το φαουλ και εγινε το γκολ της ΑΕΚ.!!!
Δεν λεω οτι ο καλοπουλος ηθελε να αβανταρει την ΑΕΚ, αλλα πιστευω οτι ηθελε να παει τον αγωνα στο Χ...........(για δικους του λογους)
στην πορεια δεν του βγηκε.....................και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να αποβαλλει και το Δελλα χαρη στην πονηρη αντιδραση του Ενντοιε!!!!!...................δεν μπορουσε να κανει αλλιως, γιατι ειχε ηδη δωσει πολλα σφυριγματα στην ΑΕΚ μεχρι εκεινο το σημειο................και αν εδεινε ΚΑΙ αυτη την αμφισβητουμενη φαση υπερ της ΑΕΚ.........................θα χτυπαγε υπερβολικα η αβαντα στην ΑΕΚ!!!!
Στο δευτερο ημιχρονο που λες οτι η ΑΕΚ ανεβηκε.................οντως ανεβηκε αλλα με ρισκο που ειχε και ως αποτελεσμα ο ΠΑΟ να χασει 2 ΦΟΒΕΡΕΣ ευκαιριες (Παπ, Εντοιε).
Το ημιχρονο κατοχης του ΠΑΟ ηταν συντριπτικη υπεροχη, με την ΑΕΚ να μην μπαινει καν στην περιοχη του ΠΑΟ.............παρα μονο απ τη στημενη φαση που εδωσε ο Καλλοπουλος!!!!
στο ημιχρονο υπεροχης τις η ΑΕΚ εκανε 1 ευκαιρια με το Μπλανκο, με τον ΠΑΟ να κανει 4.(Παπ, Εντοι, 2 Ιβανσιτς).
οσο για το αντιποδοσφαιρο των τελευταιων λεπτων.......................ειναι οτι ακριβως κανουν ΟΛΕΣ οι ομαδες την Ελλαδας..............................
οπως π.χ εκανε η ΑΕΚ στους αγωνες με Πανιωνιο και Λαρισσα!!!!!!
τα 3 λεπτα καθηστερησεων ηταν οντως λιγα!!!(παιχτηκαν 4)
Με 1 ευκαιρια του Μπλανκο, και 1 γκολ απο στημενη φαση (που προηλθε απο 2 συνεχομενα ανυπαρκτα φαουλ).................μην ζητας κατι παραπανω απ την ηττα.......................... οταν ο ΠΑΟ εχει 70/30 κατοχη μπαλλας για 1 ολοκληρο ημιχρονο............και εχει και τις περισσοτερες ευκαιριες!!!!
la_villa
12/11/2007, 13:34
giavazolias το γ#@$σες και βρώμισε
ε όχι και αδικηθήκατε!!!μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
ο δέλλας απο την άλλη δεν είναι και το καλύτερο παιδί...τον ξέρουμε όλοι...μαγκια του ν'ντογιε που τον ψάρωσε (μπάλα είναι δεν είναι μπαλέτο)
αν είχε μπει το γκολ του μπλάνκο το ματς θα έληγε Χ.η αεκ δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει χτες...και αυτη η φάση απο ατομικη προσπάθεια του ρίμπο βγηκε...
ας πάμε σε ένα διάλλειμα
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/175621.html
:lol: :lol:
Tώρα λοιπόν που όλοι μπήκαν στα δύσκολα,φάνηκαν και οι ομάδες.
Ο Ο.Σ.Φ.Π. είναι λοιπόν με διαφορά ό καλύτερος,άσχετα αν απαξιώνει
το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Δεν ξέρω όμως αν θα του φθάσουν οι παίκτες.
Έχει και πολύ μέτριο κωουτσάρισμα.
Ο Τάκης δεν εμπνέει.
Ο ΠΑΟ μου θυμίζει την προπέρσινη ΑΕΚ με τον κλεφτοπόλεμο.
Τσούκου-τσούκου, μέχρι να του κάτσουν οι στραβές.
Η ΑΕΚ δεν.
Ο Φερρέρ για άλλη μια φορά ήταν τραγικός.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ.
Και ο Ριβάλντο στο πρώτο εκεί που έπαιζε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
Δε γίνεται να το βλέπει ο Μήνου από τα δημοσιογραφικά και να κοιμάται
ο Φερρέρ.
Δυο λόγια για το ντέρμπυ.
Πολύ μικρή ομάδα η ΑΕΚ
Σε μισή ώρα καθάρισε το ματς.
Μετά όλα κυλούσαν μέχρι να τελειώσει η κατηφόρα.
Ο διαιτητής στο πρώτο έπαιζε ΑΕΚ, αλλά στην κρίσιμη στιγμή
όταν ή κατοχή ήταν 58-42 υπέρ της ΑΕΚ και το μάτς μύριζε γκόλ
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.
Ήξερα ότι οι μαύροι είναι πιο πηγαίοι,πιο αυθόρμητοι,πιο πρωτόγονοι.
χθές όμως ανακάλυψα ότι ο μαυρούλης του ΠΑΟ είναι απόγονος της
θεατρικής Ιταλικής σχολής ποδοσφαίρου.
Εκεί που περπατούσε γύρισε ξαφνικά και χτύπησε το κεφάλι του στο στήθος
του Δέλλα.
Επίσης κάποιος πήγε να κόψει τη μπάλλα στο Μανού πατώντας του τον
αχίλλειο τένοντα πάνω στο σπρίντ,αλλά ό παίκτης της ΑΕΚ τη γλύτωσε
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΦΑΣΗ.
Για μένα λοιπόν ό Μ.Β.Π. του αγώνα ήταν ο μαυρούλης, που αντί να φάει
μια ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τη θανατηφόρα αγκωνιά στο Δέλλα που αν
την έτρωγε άλλος στον αέρα και όχι κάποιος με 1,97 και 95 κιλά θα ήταν όχι στις
πινακίδες που πήγε ό Δέλλας άλλά στο νοσοκομείο,
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ.
Και μια παρατήρηση.
Όλως τυχαίως
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ
ΜΕΝΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ.
Δόξα στην προεδρία. ΣΑΡΩΝΕΙ.
:o
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
12/11/2007, 14:49
Η ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 44 ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΞΕΡΕΤΕ:winka:
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ
ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΝΝΟΩ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
blackbusa
12/11/2007, 15:41
Xτες ενα ξενερωμα.......η ομαδα δεν επαιξε τιποτα.......στησιμο πολυ αμυντικο στο πρωτο ημιχρονο......καπως μαζευτηκε στο δευτερο.......για το πρωτο γκολ δεν φταιει ο Μαχο......για το δευτερο νομιζω ναι.....ο Αλβες πολυ αργος για αυτο το παιχνιδι......καλυτερα να επαιζε ο Παπασταθοπουλος σαν στοπερ και ο Ραμος δεξια......ο Αρουαμπαρενα το παλλικαρι καποιες φορες τον λυπαμαι.......ο Ζηκος καπως τρωγοτανε,αλλα ο Ενσαλιβα δεν ξερω τι εχει παθει.......ο Ριμπο πολυ καλα κλεισμενος αλλα αυτο που μπορουσε να κανει το εκανε........ο Λυμπε πολυ μονος.......ο Μαντουκα φαινεται πολυ κουρασμενος και χωρις εμπνευση.....δυστυχως ο Μπλανκο ηθελε να τρυπησει τα διχτυα.....ο Λαγος για την θεση του Αρουαμπαρενα μου εδειξε για αλλη μια φορα οτι δεν κανει.......ο Μανου μαλλον πολυ προβλεψιμος και αυτος.......και αφησα τελευταιο το πουλεν μου.....ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΖΑΡ.......ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ???ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???χτες ανεβηκε 2 φορες και αντι να του βγαλει πασα να κανει καμμια σεντρα της προκοπης,παλι εκανε τις γνωστες τριπλιτσες και εχασε τξν μπαλλα......και αυτο το εχω προσεξει σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες......ο Σεζαρ δεν εχει δωσει ΜΙΑ φορα τημ μπαλλα στον Αρουαμπαρενα......Μια ρε πουστη μου να δουμε αν ξερει να σεντραρει....και μειλαμε οτι εχει κατι απιστευτες κουρσες για να παρει την μπαλλα......τι να πω.....
Γι την φαση του Δελλα........ενας παιχτης που εχει παιξει αντιπαλος με ποιο καλους επιθετικους,και ακομα πιο πονηρους θα ελεγα,ειναι απαραδεκτο να ΤΣΙΜΠΑΕΙ και ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ.......οτι και να εγινε....οτι και να μην εγινε.....και ας πηγε να του κοψει ο αλλος το κεφαλι με τον αγκωνα......αφου βλεπεις οτι ο διαιτητης ειναι ασχετος και μαλακσς.....θες να του την κανεις???περιμενεις η ομαδα να προσπαθησει να καθαρισει το ματσακι και στο 90φευγα σπαστου τα ποδια.....κοψτου την μπαλλα....τοσο απλο.....
υ.γ. παρακαλουνται οπαδοι αλλων ομαδων που εχουν γεννηθει απο το 1980 και μετα,που δεν ξερουν την ιστορια του Κοσκωτα,και τις τραπεζας Κρητης,και τις νομοθετικης ρυθμισεις σε ενα βραδυ κυριακης,να μην μειλανε για αρθρο 44 κλπ.....
HEATSEEKER750
12/11/2007, 16:25
Πιστεύω πως με βάση το ἀ ημίχρονο ο βαζελος πήρε άξια την νίκη!
Τώρα για το ΄β ημίχρονο υπάρχουν κάποια θολά σημεία...δεν θα σταθώ κάποιο διαιτητικό λάθος εντός φάσης όσο στο επίμαχο σημείο με τον Δέλλα .Αφού είναι σίγουρο ότι δεν είδε ούτε ο διαιτητής ούτε ο επόπτης τι έγινε γιατί έδωσε κόκκινη απευθείας στον Δέλλα?Αν είδαν τι έγινε γιατί έδωσαν κίτρινη και στο μλκ τον μαύρο?Αυτά τα πουστριλίκια μου την δίνουν αφάνταστα.Το ίδιο έκανε και ο Ριβαλντο πέρυσι με τον Τσιρίλο...Το είχε ξανακάνει βέβαια το 2002 στον ημιτελικό της Βραζιλίας με την Τουρκία και τιμωρήθηκε από την ΦΙΦΑ.Την φάση με τον Τσιριλο εδώ την κάνανε γαργάρα βέβαια και ας ήταν οφθαλοφανέστατη πουστιά....Το ίδιο θα γίνει και τώρα με τον Δέλλα που σαν αρχηγός κινδυνεύει και με βαριά καμπάνα.
Ας βγεί να πάρει θέση και κ.Τσιγγερ που ως πρόεδρος της σουπερλιγκ κόπτεται για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα,για το ωραίο θέαμα,την αξιοκρατία και αλλά τέτοια φαιδρά.
Υ.Γ. Για να δούμε ποια θα είναι η ποινή στο μαυρούλη για την διακωμώδηση του αθλήματος...:mad:
Airetikos
12/11/2007, 17:47
καταρχήν να διευκρινίσω πως δεν μου φταίει για την ήττα ο ν'ντοι ούτε και ο διαιτητής!
Η ομάδα ήταν χάλια εχθές και φάνηκε, όχι ότι δεν έχει ομάδα, ούτε ότι δεν μπορεί να παίξει μπάλα όπως λένε κάποιοι
η ΑΕΚ μπορεί να παίξει μπαλάρα και θα έπαιζε και εχθές αν δέν έκανε τα λάθει ο Φερερ.
αν έστηνε την ομάδα με 4-4-2 όπως πάντα και χρησιμοποιούσε από την αρχή Μανού, Μπλάνκο και Ραμος θα βλέπαμε άλλο αγώνα.
απόδειξη το δεύτερο ημίχρονο όπου όμωσ όταν έγιναν οι αλλαγές στην ομάδα δεν πρόλαβαν να κάνουν και πολλά ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΏΝ, και δεν εννοώ αποκλειστικά θεατρινισμούς σε φάουλ. όλων των ειδών με αποκορύφωμα την φάση Δελλα. αν προσέξατε μετά από αυτό άλλαξε και η απόδοση της ΑΕΚ (την καλή εννοώ από το ημίχρονο και μετά)
εκεί είναι και η ένσταση μου, εκεί είναι που μου φταίνε και άλλα πράγματα εκτός από την ομάδα μου, εκεί είναι που επηρεάστηκε το αποτέλεσμα.
τέλος πάντων τα λάθει είναι για να μαθαίνουμε, ελπίζω και πιστεύω πως μας έγινε μάθημα και δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια!
όπως και να έχει τώρα αποκτά ενδιαφέρων το πρωτάθλημα!
nocarder
12/11/2007, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
παρακαλουνται οπαδοι αλλων ομαδων που εχουν γεννηθει απο το 1980 και μετα,που δεν ξερουν την ιστορια του Κοσκωτα,και τις τραπεζας Κρητης,και τις νομοθετικης ρυθμισεις σε ενα βραδυ κυριακης,να μην μειλανε για αρθρο 44 κλπ.....
Ως γεννημένος πριν το 1980 να σου θυμίσω ότι τα κλεμένα του Κοσκωτά ( και του Σαλιαρέλη για να μην ξεχνιόμαστε ) πληρώθηκαν όλα από τον Κόκκαλη!
Να μας πεις όμως και πόσο θα πληρώσουν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ τις εκτάσεις που τους παραχωρήθηκαν για να κάνουν γήπεδα. Χάρισμα η έκταση και πάρτε-φιάξτε...
Πριν την γνωστή απάντηση περί Καραϊσκάκη, το πλήρωσε εξ' ολοκλήρου ο ΟΣΦΠ με τον όρο να το εκμεταλλεύεται για ...(δεν ξέρω ακριβώς πόσα) χρόνια και μετά περνά πάλι στο κράτος...!!!
Στον ΠΑΟΚ έχουν "χαριστεί" και η Τούμπα και η Θέρμη....η μόνη ομάδα στην Ελλάδα με χαρισμένα κρατικά γήπεδα!!!
Ο Κοσκωτάς είναι εδώ και χρόνια είναι η κάλυψη για όσα όργια γίνονται ΚΑΙ από τους υπόλοιπους!
AIRTIKOS ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ.
Ρε γαυροβαζελακια δεν βλεπετε οτι εχοντας φτασει στο τοπ της αποδοσης σας εισαστε
ο ενας στο -3 και οαλλος στο +1(και για αυτο ας οψεται ο Ηρακλης)απο μια ΑΕΚ που
σερνεται και εχει πολλα περιθωρια βελτιωσεις;Σας βλεπω να παλευεται για τριτοτεταρτες
θεσεις γιατι ο ΑΡΗΣ ειναι πολυ καλος φετος:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
12/11/2007, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
AIRTIKOS ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟς ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ.
Ρε γαυροβαζελακια δεν βλεπετε οτι εχοντας φτασει στο τοπ της αποδοσης σας εισαστε
ο ενας στο -3 και οαλλος στο +1(και για αυτο ας οψεται ο Ηρακλης)απο μια ΑΕΚ που
σερνεται και εχει πολλα περιθωρια βελτιωσεις;Σας βλεπω να παλευεται για τριτοτεταρτες
θεσεις γιατι ο ΑΡΗΣ ειναι πολυ καλος φετος:rotflmao: :rotflmao:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ας του πει κάποιος σε ποιο πλανήτη είμαστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Ως γεννημένος πριν το 1980 να σου θυμίσω ότι τα κλεμένα του Κοσκωτά ( και του Σαλιαρέλη για να μην ξεχνιόμαστε ) πληρώθηκαν όλα από τον Κόκκαλη!
Να μας πεις όμως και πόσο θα πληρώσουν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ τις εκτάσεις που τους παραχωρήθηκαν για να κάνουν γήπεδα. Χάρισμα η έκταση και πάρτε-φιάξτε...
Πριν την γνωστή απάντηση περί Καραϊσκάκη, το πλήρωσε εξ' ολοκλήρου ο ΟΣΦΠ με τον όρο να το εκμεταλλεύεται για ...(δεν ξέρω ακριβώς πόσα) χρόνια και μετά περνά πάλι στο κράτος...!!!
Στον ΠΑΟΚ έχουν "χαριστεί" και η Τούμπα και η Θέρμη....η μόνη ομάδα στην Ελλάδα με χαρισμένα κρατικά γήπεδα!!!
Ο Κοσκωτάς είναι εδώ και χρόνια είναι η κάλυψη για όσα όργια γίνονται ΚΑΙ από τους υπόλοιπους!
μαλλον δεν τα εχεις διαβάσει καλά...
του χαρίστηκαν, τόκοι, προσαυξήσεις κτλ κτλ....και του έγινε και έκπτωση στο χρέος...
οσο για το Καραισκάκη....τι σημαίνει το πλήρωσε εξ ολοκλήρου ο ΟΣΦΠ???
και ο Παναθηναικός με αυτοχρηματοδότηση θα το φτιάξει και θα πληρώνει και ενοίκιο στο Δήμο .....
εσείς τι πληρώνετε???
και μαλιστα εμεις συνεισφέρουμε στην αναβάθμιση μιας περιοχής απο την οποία θα έχει έσοδα ο Δήμος....
ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΗΡΑΤΕ...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΑΤΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Το ότι και καλά θα το παραδώσει πίσω δεν λέει τίποτα γιατί σε 50 χρόνια θα ειναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν το παλιό Καραισκάκη.....
ειναι σαν να λεει ενας εργολάβος σε ενα ιδιοκτήτη οικοπέδου: "δώσμου το οικόπεδό σου, θα μένω μέσα για 50 χρονια, θα σε διώξω εσένα (όπως έδιωξε ο ΟΣΦΠ τα ερασιτεχνικα τμήματα στιβου κτλ) και μετά απο 50 χρονια θα σου παραδώσω το σπίτι που θα μένω...(που φυσικά θα ειναι ερείπιο)...
αν βρεις κανεναν που να παραδίδει έτσι οικοπεδο χωρίς αντάλαγμα δειξτο μου....να παω να φτιάξω σπιτι....
Υ.Γ. για να μην παρεξηγούμε πιστεύω οτι και ο ΠΑΟ τσάμπα την περνει την έκταση και ειναι ζημία για το δημόσιο...αλλα σίγουρα ειναι μικρότερη ζημία απο οτι στην περίπτωση του Καραισκάκη ......εκει ηταν σκανδαλώδης η σύμμβαση και έγινε υπό τον εκβιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων
Tώρα λοιπόν που όλοι μπήκαν στα δύσκολα,φάνηκαν και οι ομάδες.
Ο Ο.Σ.Φ.Π. είναι λοιπόν με διαφορά ό καλύτερος,άσχετα αν απαξιώνει
το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Δεν ξέρω όμως αν θα του φθάσουν οι παίκτες.
Έχει και πολύ μέτριο κωουτσάρισμα.
Ο Τάκης δεν εμπνέει.
Ο ΠΑΟ μου θυμίζει την προπέρσινη ΑΕΚ με τον κλεφτοπόλεμο.
Τσούκου-τσούκου, μέχρι να του κάτσουν οι στραβές.
Η ΑΕΚ δεν.
Ο Φερρέρ για άλλη μια φορά ήταν τραγικός.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ.
Και ο Ριβάλντο στο πρώτο εκεί που έπαιζε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
Δε γίνεται να το βλέπει ο Μήνου από τα δημοσιογραφικά και να κοιμάται
ο Φερρέρ.
Δυο λόγια για το ντέρμπυ.
Πολύ μικρή ομάδα η ΑΕΚ
Σε μισή ώρα καθάρισε το ματς.
Μετά όλα κυλούσαν μέχρι να τελειώσει η κατηφόρα.
Ο διαιτητής στο πρώτο έπαιζε ΑΕΚ, αλλά στην κρίσιμη στιγμή
όταν ή κατοχή ήταν 58-42 υπέρ της ΑΕΚ και το μάτς μύριζε γκόλ
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.
Ήξερα ότι οι μαύροι είναι πιο πηγαίοι,πιο αυθόρμητοι,πιο πρωτόγονοι.
χθές όμως ανακάλυψα ότι ο μαυρούλης του ΠΑΟ είναι απόγονος της
θεατρικής Ιταλικής σχολής ποδοσφαίρου.
Εκεί που περπατούσε γύρισε ξαφνικά και χτύπησε το κεφάλι του στο στήθος
του Δέλλα.
Επίσης κάποιος πήγε να κόψει τη μπάλλα στο Μανού πατώντας του τον
αχίλλειο τένοντα πάνω στο σπρίντ,αλλά ό παίκτης της ΑΕΚ τη γλύτωσε
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΦΑΣΗ.
Για μένα λοιπόν ό Μ.Β.Π. του αγώνα ήταν ο μαυρούλης, που αντί να φάει
μια ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τη θανατηφόρα αγκωνιά στο Δέλλα που αν
την έτρωγε άλλος στον αέρα και όχι κάποιος με 1,97 και 95 κιλά θα ήταν όχι στις
πινακίδες που πήγε ό Δέλλας άλλά στο νοσοκομείο,
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ.
Και μια παρατήρηση.
Όλως τυχαίως
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ
ΜΕΝΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ.
Δόξα στην προεδρία. ΣΑΡΩΝΕΙ.
:o
Φιλικη συμβουλη κοψε τα ληγμενα δεν ξερεις τι λες .....
Μια δυνατη διεκδικιση ηταν κ τιποτα αλλο.
Ο δελλας ηταν εριστικος απο την αρχη του αγωνα. Θα πρεπει να τιμωρηθει γιατι συνεχισε κοντρα του με το εντοι κ στα αποδυτηρια
Εγω ξερω ενα.... οταν δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου κ εισαι πιο αργος κ απο χελωνα τα βαζεις με τον αντιπαλο. Με τα χαλια της ομαδας του κ τα δικα του επρεπε να ασχολειται ο κυριος δελλας.
Επισης εχει καταντησει αηδια να μεταδιδουν γαυροι αγωνες της ομαδας μας. Ελεος πια να μην υπαρχει τουλαχιστον ενας παναθηναικος σχολιαστης στα εντος εδρας παιχνιδια. Χτες ηταν ο Μηνου...
Αδερφια φετος ειναι ευκαιρια να πεσει το κοκαλισταν... ας το παρει κ η αεκ δε με νοιαζει
Θα αγαλιασω να δω ολα αυτα τα τσιρακια πανουτσεους καρπετοπουλος παπαδημητρεους κλπ κλπ να κρυφτουν στο καβουκι τους.
Αρκετα τους ανεχτηκαμε μια δεκαετια
Akatanomastos
12/11/2007, 19:45
Κάτσε να δείς τι θα γίνει με ΟΦΗ που θέλει πάση θυσία νίκη μετά απο 4 ήττες , τι θα γίνει με τον ΑΡΗ στο Χαριλάου (εκεί να δεις γλέντια με την πίεση που ασκούν οι γρήγοροι επιθετικοί - κεντρώοι του), και στο τέλος το κερασάκι με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη.
o ofi einai trelo koloxaneio KAI fetos.den nomizo na xete provlima.
me ton ari omos..
mats8282
12/11/2007, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ο δελλας ηταν εριστικος απο την αρχη του αγωνα. Θα πρεπει να τιμωρηθει γιατι συνεχισε κοντρα του με το εντοι κ στα αποδυτηρια
Ποια διεκδικηση ρε φιλε?Μονο για μπαλα δεν πηγε.Εγκληματικο φαουλ ητανε μπορουσε να του κανει μεγαλη ζημια.Οπως και το φαουλ του Σεριτς.Εμενα αν μου κανανε τετοιο φαουλ θα εδινα στον αλλο πραγματικο λογο να χτυπιεται κατω σαν πυροβολημενος.Αν οχι επιτοπου στην επομενη ευκαιρια.
Το χειροτερο για εμενα ειναι το εξης.
Ως γνησιοι Ελληνες <<φιλαθλοι>>,εσυ και αλλοι πολλοι,μπροστα στο <<συμφερον>> της κωλο ομαδας σας σπευσατε να βγαλετε τον Δελλα τσουτσεκι και τον χθεσινο θεατρινο αθωο.Βγαλατε τραμπουκο τον αρχηγο της εθνικης και προτυπο αθλητη που δεν εχει χτυπησει ποτε αντιπαλο ουτε πανω στην φαση.
Μπραβο ρε συγχαρητηρια.
vangelis 64
12/11/2007, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ρε φιλαράκο,ντάξει....τον ήπιθαμε και πάμε γι' άλλα.
Αυτό που λες όμως...δηλαδή πότε είναι κόκκινη αυτό το χτύπημα που έκανε ο παιχταράς,μη έχοντας ελπίδα να διεκδικήσει μπάλα;
Όταν ξεκολλήσουν τα σαγόνια τού Δέλλα ή άμα αρχίσει να φτύνει δόντια;Είπαμε....:rolleyes: :wave2: