View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
DimChios
16/09/2010, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :bawl: :lol:
:bawl: :bawl: :bawl:
Ρε παίδες...τις σκουτερούδες που πάνε όλο χάρη και όποιον πάρει ο Χάρος τις ξεχνάτε;
Ντυμμένες στολισμένες σενιέ πενιέ και το κράνος καθικάκι στο τιμόνι με φουστίτσες σορτσάκια και δε συμμαζεύεται; Έχω κινδυνέψει να φάω στούκες άπειρες φορές... Ιδιαίτερα το καλοκαίρι σχεδόν τσίτσιδες κυκλοφορούνε (μπικίνι παρεο και καλά είναι)
:rotflmao: :bawl: :lol:
Ναί ρε, εσύ το πήγες πολύ μακρυά με το σίδερο...
Ας είναι ικανές να φέρουν μιά μπύρα από το ψυγείο χωρίς να τους πέσει από τα χέρια πρώτα...
210078
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arael
Έχω κινδυνέψει να φάω στούκες άπειρες φορές... Ιδιαίτερα το καλοκαίρι σχεδόν τσίτσιδες κυκλοφορούνε (μπικίνι παρεο και καλά είναι) [/B]
Όπου κοιτάς, εκεί θα πας. :smokin:
Στα μαλακά θα πέσεις. Αφίσσες στις κολώνες με τσίτσιδες μην κοιτάς, γιατί σπάζουν κόκαλα. :lol:
Θα σε χάλαγε ρε Trap?
210079
reinmeister
16/09/2010, 13:10
Ρε παίδες...τις σκουτερούδες που πάνε όλο χάρη και όποιον πάρει ο Χάρος τις ξεχνάτε;
Ντυμμένες στολισμένες σενιέ πενιέ και το κράνος καθικάκι στο τιμόνι με φουστίτσες σορτσάκια και δε συμμαζεύεται; Έχω κινδυνέψει να φάω στούκες άπειρες φορές... Ιδιαίτερα το καλοκαίρι σχεδόν τσίτσιδες κυκλοφορούνε (μπικίνι παρεο και καλά είναι)
:a07: :a07: :a07: :a25: :a25:
Πάνε και όπου να ναι όπως να ναι δυσκολεύεσαι να κεντράρεις :bigcry: :bigcry:
PortisHead
16/09/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι αλλα εσυ μαλλον εισαι στην κατηγορια που περιγραφει ολος ο πλανητης!
:lol: :lol: :lol:
:nono:
Οχι ολος ο πλανητης.
Καμια 30αρια νοματαιοι στο moto.gr δεν ειναι ολος ο πλανήτης.
:smilea:
http://www.youtube.com/watch?v=MZHPzNgsI14
DimChios
16/09/2010, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
:nono:
Οχι ολος ο πλανητης.
Καμια 30αρια νοματαιοι στο moto.gr δεν ειναι ολος ο πλανήτης.
:smilea:
σταματα εσυ, εσυ εισαι εξαιρεση!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Θα σε χάλαγε ρε Trap?
Αν ξεκαβαλήσει και ντυθεί γυναικεία το συζητάμε. :wave2: :beer:
reinmeister
16/09/2010, 13:25
anyway...παροτι κι εγω ειμαι υπερμαχος του τριπτυχου κουζινα-κρεββατι-σκασμος, οταν βλεπω ημιξεβρακωτα πανεμορφα χαζοβιολικα πανω σε σκουτερ η μεσα σε σμαρτακια, γουσταρω τρελλα...:D
PortisHead
16/09/2010, 13:27
σταματα εσυ, εσυ εισαι εξαιρεση!
:lol:
Δεν το ειπα προσβεβλημενος.
Ουτε εχω πλεον TDM.
Αλλα οι πλακιτσες για TDM και V-Strom που λανσαρονται απο καμια 30αρια ατομα εδω μεσα
και κανουμε πλακα , δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.
Το λεω αυτο , γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να αποθαρρυνουμε καποιον να αγορασει TDM , V-Strom και Z 750 μην τυχων και δεν γινει αρεστος σε μια κλικα 30 ατομων , ελεος.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μάλλον εγώ έχω θέμα με τις στολές πάσης φύσεως :beer:
Μάλλον εγώ έχω θέμα με τις στολές πάσης φύσεως :beer:
Πιθανόν, φίλε.
Εγώ πάντως εδώ είμαι. Ταγιέρ/φούστα/φουστάνια/πουκάμισα.
210080
DimChios
16/09/2010, 13:32
Πιθανόν, φίλε.
Εγώ πάντως εδώ είμαι. Ταγιέρ/φούστα/φουστάνια/πουκάμισα.
εσυ εισαι! αυτες το ξερουν?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θα είναι με τα δέρματα όλη μέρα ρε... μόνο στη βόλτα. :look:
Εκεί θα σου ΄ρθει?:wacko:
DimChios
16/09/2010, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Το λεω αυτο , γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να αποθαρρυνουμε καποιον να αγορασει TDM , V-Strom και Z 750 μην τυχων και δεν γινει αρεστος σε μια κλικα 30 ατομων , ελεος.
και καλα κανουμε!!!
οχι για τα 30 ατομα αλλα για την βλακεια που πανε να κανουμε!
Ωραίος :) Δεν λέω όχι και εγώ γουστάρω φουστίτσες και μπλουζάκια αλλά όταν το βραδάκι μου βάλει τα δερμάτινα και μου πει να πάμε βόλτα θα γίνω turbo
Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
Τπ ερωτημα ειναι σαφες και καθολου φιλοσοφικο
Μια γυναικα που συνειδητα ανεβαινει σε μηχανη ειτε ως οδηγος ειτε ως συνοδηγος χανει την θηλυκοτητα της η οχι;
Απλα σκεφτειτε την ιδια γυναικα:
Εικονα πρωτη:Βγαινει απο αυτοκινητο καλοκαιριακατικα:Καθολου ιδρωμενη απο το κλιματιστικο με ενα αερινο φορεματακι με γοβουλες και μεσα στα αρωματα
Εικονα δευτερη:Η ιδια γυναικα κατεβαινει απο την μηχανη:Ιδρωμενη με ενα τζιν και ενα μπλουζακι με τα μαλλια...τζιβα και με θεσπεσιες μυρωδιες απο καυσαερια.....
Μας μεταφέρανε χεχε.
Η εικόνα δεύτερη που περιγράφεις για εμένα είναι φετίχ. "Ιδρωμένη με ένα τζιν και με τα μαλλιά τζίβα" ε ρε μεσημεριάτικα με καυλώσατε :eyepop:
Amplified
16/09/2010, 14:12
How about dis ?
http://www.celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/m/marisa-miller-harley-0510-5.jpg
Εχετλαίος
16/09/2010, 14:21
Άρφ! (ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΝΤΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΟΞΩ)
210088
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
Οτι αλλο εχω δει...απογοητευση!!
σταματαει ενα gsxr600 και πανω της ειναι ενα κορμι...κολαση! βγαζει κρανος...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Αυτές που ήταν απογοήτευση πάνω στη μηχανή πιστεύεις πως μέσα σε ένα σμαρτ, μακιγιαρισμένες και με φουστανάκι, θα ήταν καλύτερες?
Θα σε προκαλούσαν περισσότερο στη δεύτερη περίπτωση? Θα τις έβλεπες διαφορετικά?
Την κοπελίτσα με το gsxr την είδες μήπως γυμνή και και κατάλαβες πως είχε κορμί κόλαση? Μήπως το ίδιο δε φανταζόσουν για το πρόσωπο πριν βγάλει το κράνος?
Θα σε αναστάτωνε περισσότερο αν φορούσε γόβα και Αρμάνι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Άρφ!
μλκ :lol: :lol: :lol: :cry:
makis206
16/09/2010, 14:26
Άρφ!
Συγνώμη αλλά δεν γίνεται να επισυνάπτεις ντόπερμαν και να γαυγίζεις σαν κανισάκι, άλλαξε λεζάντα..:lol: :rotflmao:
Shaolin Monk
16/09/2010, 14:26
210089
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:confused:
+100000000000
Άστο Εύη. Δεν έχει νόημα να συγχύζεσαι για hopeless καταστάσεις...! :winka: (Εκτός αν προτιμάς να πας να πάρεις Smart με δόσεις!!! :lol: :hypnotize :nono: )
makis206
16/09/2010, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ωραίο φερμουάρ..:D :smokin:
gmitsiakis
16/09/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αυτές που ήταν απογοήτευση πάνω στη μηχανή πιστεύεις πως μέσα σε ένα σμαρτ, μακιγιαρισμένες και με φουστανάκι, θα ήταν καλύτερες?
Θα σε προκαλούσαν περισσότερο στη δεύτερη περίπτωση? Θα τις έβλεπες διαφορετικά?
Την κοπελίτσα με το gsxr την είδες μήπως γυμνή και και κατάλαβες πως είχε κορμί κόλαση? Μήπως το ίδιο δε φανταζόσουν για το πρόσωπο πριν βγάλει το κράνος?
Θα σε αναστάτωνε περισσότερο αν φορούσε γόβα και Αρμάνι? ειδα κορμι γιατι ενα απιστευτο δερματινο παντελονι. Μιλαμε για εξοπλισμο. Παρκαρε. Κατεβηκε κ εβγαλε κρανος κ εκει που λεω..."αχ αγαπη μου...τελος" ...απογοητευση! Μεγαλη ομως. Η αλλη που ειδα ομως με το cb ηταν....αντε γεια! Να την χαιρετε ο δικος της με το sυper dυκe...!
Οσες εχω δει με σμαρτακι ειναι ξανθιες οι περισσοτερες κ απο συνολο...τα σπανε! Ειδικα καν 2-3...ο ορισμος της θυληκοτητας...με ντεκολτε να μην θες να βγεις απο κει...και φουστιτσα στο σωστο ...μηκος!
Αστο διαλο κ@υλωσ@με ...χεχεχε...
Εχετλαίος
16/09/2010, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συγνώμη αλλά δεν γίνεται να επισυνάπτεις ντόπερμαν και να γαυγίζεις σαν κανισάκι, άλλαξε λεζάντα..:lol: :rotflmao:
Φιξντ.
:wave2:
Άρφ!
Λοιπόν.. Νομίζω πως η κατάσταση σώζεται!
Evi θα με βοηθήσεις?
Ξεκινάμε..
Φουστίτσα όχι πολύ κοντή, αλλά αρκετά πάνω απ' το γόνατο για να φανερώνει τα καλλίγραμμα πόδια της, η πλάτη γυμνή και ένα μικρό V στο μπούστο για να αιχμαλωτίζει το βλέμα και να ξεσηκώνει τη φαντασία. Μια ασημένια αλυσιδούλα, με ένα μικρό στολίδι στην άκρη που τελειώνει στο λακκάκι που έχει στο λαιμό. Σκουλαρίκια διακριτικά, το ίδιο και το βάψιμο της. Ίσα ίσα να τονίζουν την ομορφιά της και να καθοδηγούν το μάτι στα όμορφα χαρακτηριστικά της. Νύχια περιποιημένα, όχι πολύ κόκκινα, ούτε και ροζ με μικρές ζωγραφιές στο χρώμα των χειλιών της. Το μαλλί της ίσιο και κατάμαυρο, περιμένει ένα απαλό αεράκι για να φανερώσει τον αισθησιακό λαιμό της.
Ανοίγει η, βαμμένη στα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας, πόρτα ενός σμαρτ και την ώρα που ακουμπά το πόδι της στο κόκκινο χαλί, που έπεσε από ένα γύφτο που περνούσε με το datsun από την Πατησίων στις 14: μηδέν μηδέν, μήνα Ιούνη η καλλίγραμμη γάμπα της ανεβάζει 3 βαθμούς την ήδη υψηλή για την εποχή θερμοκρασία. Ένα μικρό τσαντάκι κρέμεται απ' το χέρι της ενώ την ώρα που με τρόπο τελετουργικό φοράει τα μαύρα γυαλιά της...
Εντάξει σταματάω για να μη μας αναστατώσω. Νομίζω πως η γκόμενα βρήκε την χαμένη της θηλυκότητα. Αυτή που είχε χάσει όσο οδηγούσε μηχανή. :lol:
Ε ναι ρε παιδιά τώρα η μηχανή ή το τουτού δεν αλλάζει το κοριτσάκι....
Αν είναι σωστό το πρόσωπο....:smokin: :smokin:
Εχετλαίος
16/09/2010, 16:28
Evi θα με βοηθήσεις?
Ξεκινάμε..
Φουστίτσα όχι πολύ κοντή, αλλά αρκετά πάνω απ' το γόνατο για να φανερώνει τα καλλίγραμμα πόδια της, η πλάτη γυμνή και ένα μικρό V στο μπούστο για να αιχμαλωτίζει το βλέμα και να ξεσηκώνει τη φαντασία. Μια ασημένια αλυσιδούλα, με ένα μικρό στολίδι στην άκρη που τελειώνει στο λακκάκι που έχει στο λαιμό. Σκουλαρίκια διακριτικά, το ίδιο και το βάψιμο της. Ίσα ίσα να τονίζουν την ομορφιά της και να καθοδηγούν το μάτι στα όμορφα χαρακτηριστικά της. Νύχια περιποιημένα, όχι πολύ κόκκινα, ούτε και ροζ με μικρές ζωγραφιές στο χρώμα των χειλιών της. Το μαλλί της ίσιο και κατάμαυρο, περιμένει ένα απαλό αεράκι για να φανερώσει τον αισθησιακό λαιμό της.
Ανοίγει η, βαμμένη στα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας, πόρτα ενός σμαρτ και την ώρα που ακουμπά το πόδι της στο κόκκινο χαλί, που έπεσε από ένα γύφτο που περνούσε με το datsun από την Πατησίων στις 14: μηδέν μηδέν, μήνα Ιούνη η καλλίγραμμη γάμπα της ανεβάζει 3 βαθμούς την ήδη υψηλή για την εποχή θερμοκρασία. Ένα μικρό τσαντάκι κρέμεται απ' το χέρι της ενώ την ώρα που με τρόπο τελετουργικό φοράει τα μαύρα γυαλιά της...
Εντάξει σταματάω για να μη μας αναστατώσω. Νομίζω πως η γκόμενα βρήκε την χαμένη της θηλυκότητα. Αυτή που είχε χάσει όσο οδηγούσε μηχανή. :lol:
Mωρέ, να κατέβεις και εσύ Σάββατο πρωί Χανιά με τον devil's να πιούμε καμιά τσικουδιά να ξελαμπικάρεις γιατί δε σε βλέπω να την παλεύεις για το χειμώνα;
Παρεπιπτόντως...εσύ ο από πάνω...
Έτσι και ξαναποστάρεις φωτό σαν αυτη με την Αναής που κάποτε λεγόταν Παναής θα σου κάνω μήνυση
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εχετλαίος
16/09/2010, 16:39
Παρεπιπτόντως...εσύ ο από πάνω...
Έτσι και ξαναποστάρεις φωτό σαν αυτη με την Αναής που κάποτε λεγόταν Παναής θα σου κάνω μήνυση
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κάνεις λάθος και είσαι, σαφώς, εγκάθετος και προβοκάτορας!
Άκου Παναής ο Μανούσος!
:mad:
Mωρέ, να κατέβεις και εσύ Σάββατο πρωί Χανιά με τον devil's να πιούμε καμιά τσικουδιά να ξελαμπικάρεις γιατί δε σε βλέπω να την παλεύεις για το χειμώνα;
:lol: :lol: :beer: :beer: :beer:
Κάνεις λάθος και είσαι, σαφώς, εγκάθετος και προβοκάτορας!
Άκου Παναής ο Μανούσος!
:mad:
Ναι λάθος μου δεν τον γνώρισα χωρίς το μουστάκι :cry: :cry: :cry:
Εχετλαίος
16/09/2010, 17:08
Ναι λάθος μου δεν τον γνώρισα χωρίς το μουστάκι :cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=MOh2shaGObY
:cry: :cry: :cry:
ακυρο εντελως. Και το καβουρακι σου...ε ...δεν ειναι και κανα εργαλειο...! Στο δικο μου μπροστα ναι αλλα σε αλλα...αστο καλυτερα.
Αλλα εσυ γιατι προσβληθηκες τοσο? Εισαι σε αυτη την κατηγορια που περιγραφω?
μπα εγω ειμαι κουλη (αφου ειμαι γυναικα)
πανασχετη απο μηχανες και οδηγηση (αφου ειμαι γυναικα)
και ναι ειμαι στην κατηγορια της ασχημης τι να κανουμε ? μην με κανεις παρεα
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
+100000000000
Άστο Εύη. Δεν έχει νόημα να συγχύζεσαι για hopeless καταστάσεις...! :winka: (Εκτός αν προτιμάς να πας να πάρεις Smart με δόσεις!!! :lol: :hypnotize :nono: )
μπα ειπαμε ειμαι στην κατηγορια της ασχημης δε μπορω ουτε σμαρτ να εχω ....
κανα εβολουσιον ομως το συζηταμε :rotflmao:
Με ισοπέδωσες... πάω βόλτα να ξελαμπικάρω:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Evi θα με βοηθήσεις?
Ξεκινάμε..
:bigcry:
ανθρακοματινη φουστιτσα και γοβες τιτανιου πιανοντε για θηλυκά?αν ειναι να φροντισω να αλλαξω τον εξοπλισμο μου :p
gmitsiakis
16/09/2010, 17:19
:wacko: δεν ισχυριστηκα τιποτα απο αυτα που γραφεις οποτε ...be cοοl !
ανθρακοματινη φουστιτσα και γοβες τιτανιου πιανοντε για θηλυκά?αν ειναι να φροντισω να αλλαξω τον εξοπλισμο μου :p
Ξεκίνα να αλλάζεις μηχανάκι σιγά σιγά κι άσε τις γόβες, φουστες και βρακια...
Ζ Rulez στο μπατο της θαλασσας
δεν ισχυριστηκα τιποτα απο αυτα που γραφεις οποτε ...be cοοl !
ρε παιδι μου δεν παρεξηγήθηκα :beer: απλα να μην νομιζεις και εσυ και μερικοι αλλοι .... ειναι που τα μιτσουμπισι και τα ιμπιζα ειναι ακριβα για αυτο εχω μηχανη.... :rotflmao: :lol:
:wacko:
Μαθήτρια του Σωκράτη;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξεκίνα να αλλάζεις μηχανάκι σιγά σιγά κι άσε τις γόβες, φουστες και βρακια...
Ζ Rulez στο μπατο της θαλασσας
το Ζ γαμει και δερνει(ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΗΛΥΚΌΤΗΤΑ) .... αλλα το πουλησα δεν το εχω πια :smokin:
το Ζ ...το πουλησα δεν το εχω πια :smokin:
:a19:
:a19:
:bigcry: αμαν! :bigcry:
το Ζ γαμει και δερνει(ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΗΛΥΚΌΤΗΤΑ) .... αλλα το πουλησα δεν το εχω πια :smokin:
έβαλες μυαλό και πήρες Honda? :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Πολλά ζητάς.... θα εμεινε με κανα 2χρονο ντενεκέ...
παντα καβασακι :ninja:
Πολλά ζητάς.... θα εμεινε με κανα 2χρονο ντενεκέ...
και το απριλια εδωσα :smokin: γιατι το ταιφουν δεν ειναι ντενεκες οπωτε μαλλον για το απριλια μιλας :rotflmao:
εγώ ξέρω ότι κυκλοφορείς με GSXR τώρα τελευταία.
btw εχθές πέρασα από Μιχαλακοπούλου και είδα το νέο ZX6R:a07: , μετά πήγα και με ξεματιάσανε:D
Το πιό τρομακτικό στον φανατικό είναι η ειλικρίνειά του... ;) :wave2:
1, 2, 3, 4, ......
εγώ ξέρω ότι κυκλοφορείς με GSXR τώρα τελευταία.
btw εχθές πέρασα από Μιχαλακοπούλου και είδα το νέο ZX6R:a07: , μετά πήγα και με ξεματιάσανε:D
:blush: ναι κυκλοφορουσα (Κ8) αλλα πουληθηκε και αυτο... ξεπουλησαμε Εφετο :lol:
και το νεο 6ρι ειναι κουκλα :blush: (αλλα και το παλιο κουκλα ειναι :blush: αυτο το 05 :blush: ) :smokin:
:blush: ναι κυκλοφορουσα αλλα πουληθηκε και αυτο... ξεπουλησαμε Εφετο :lol:
.....
τι; δώσατε και το έπιπλο;;;; :confused:
τι; δώσατε και το έπιπλο;;;; :confused:
σε μια χρονια μετρα να δεις τι εφυγε....
gsxr k8
Z 750 s
RS 125
.... οταν λεμε κριση το εννοουμε :sad: καποτε οταν πουλησα το freewind στεναχωρήθηκα φαντασου τωρα που εδωσα 3 μαζεμενα :sad: πρεπει να αλλαξω χομπυ...να μαζευω γραμματοσημα....που ξερεις μπορει να ομορφυνω κιολας (για να ειμαστε μεσα στο κλιμα του θρεντ :lol: )
σε μια χρονια μετρα να δεις τι εφυγε....
gsxr k8
Z 750 s
RS 125
.... οταν λεμε κριση το εννοουμε :sad:
Α το 1000 δεν φευγει ε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α το 1000 δεν φευγει ε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο δεν ηταν δικο μου .... τα δικα μου λεω... και το 1000 εφυγε :sick:
http://www.youtube.com/watch?v=1h2fhd_O-Qg&feature=related
Μοτοκροσάδικη κόλαση :eyepop:
AUFGEBRACHT
07/10/2010, 17:37
http://www.youtube.com/watch?v=1h2fhd_O-Qg&feature=related
Μοτοκροσάδικη κόλαση :eyepop:
Το string είναι της touratech ή acerbis;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Το string είναι της touratech ή acerbis;;;;
Fox είναι :rotflmao: :rotflmao:
i caught my son jacking off to this
:lol: :rotflmao: :lol:
Joyrider
07/10/2010, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
:lol: :rotflmao: :lol:
Και από κάτω η απάντηση ενός άλλου:
"my son caught me jerking off to this" :lol:
:rotflmao: :rotflmao: Νομίζω και εγώ την ίδια κατάληξη θα έχω :eyepop:
Joyrider
14/06/2011, 16:09
:D :blush:
http://www.chescamiles.com/
http://www.youtube.com/watch?v=33MXgOyLrPo
229009
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
http://www.youtube.com/watch?v=33MXgOyLrPo
σιγά τα σταντς :smokin:
άσε που είν και πέφτουλας :smokin:
νταξ, η φώτο τρώγεται :wacko:
υγ.. γιατί? :rotflmao: γιατί το ξέθαψες? γιατί? :bawl:
Joyrider
14/06/2011, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
Είναι μικρή στα κόλπα ακόμα :blush: <χρόνο
Μου αρκεί που την σηκώνει............σούζα την μηχανή :p
takis-kk
14/06/2011, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
Ακου γιατί το ξέθαψε?
Joyrider μια παγωμένη απο μένα :beer:
Κάθε φορά που κάποιος αγοράζει νέα μηχανή την ποστάρει .
Ακολουθούν ευχές από τους άλλους
«Να τη χαίρεσαι και καλά χιλιόμετρα» Γράφει ο ένας.
« Πάντα όρθιος, καλές βόλτες» Γράφει ο δεύτερος.
«Να της φερθείς όπως της αξίζει» Γράφει ο τρίτος.
Εκεί (με τον τρίτο ξεραίνομαι στα γέλια) ….
Τελικά είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι γνωρίζετε πολύ καλά πως ….
Να φερθείτε στα μηχανάκια σας…..
Εγώ πάντως , αν αύριο , δεν υπήρχαν γυναίκες ..
Θα έδινα μηχανάκι , αυτοκίνητο και ότι άλλο πχ το φουσκωτάκι μου, τα ψαροντούφεκα , τα κυνηγόσκυλα , τα όπλα και την συλλογή γραμματοσήμων …χα χα ..
και θα έβρισκα μια σπηλιά να μένω και να τρώω ραδίκια…
Με την ευκαιρία θα ήθελα να προτείνω στους διαχειριστές ,την δημιουργία ενότητας αποκλειστικά για τα (λιγοστά) κορίτσια του φόρουμ ..
Να μπαίνω να διαβάζω να γουστάρω.
Ένας «μπάρμπας» παλαιάς κοπής.
HelenKoR
14/06/2011, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Με την ευκαιρία θα ήθελα να προτείνω στους διαχειριστές ,την δημιουργία ενότητας αποκλειστικά για τα (λιγοστά) κορίτσια του φόρουμ ..
και να γραφουμε τι? :look: :smokin: :D
Joyrider
14/06/2011, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
Το πόσο τέλεια εφαρμόζει στις καμπύλες το νέο συνολάκι ? :look:
229012
Θα βρείτε. Ετσι κι' αλλιώς αν βρεθήτε δυό γυναίκες
(ή περισσότερες) γλώσσα δεν βάζετε μέσα σας..............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
takis-kk
14/06/2011, 19:15
Να έχετε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δικαίωμα να ανοίγετε θέματα ...
ΥΓ. Καλέ τι γάμπες είναι αυτές??:wave2:
DimChios
14/06/2011, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
δε νομιζω Τακη
takis-kk
14/06/2011, 19:33
δε νομιζω Τακη
Τι εννοείς??
Τις γάμπες??:confused:
nikos_abel
14/06/2011, 20:35
Δοξα συ ο Τσακ, το είχα ξεχάσει αυτό το θρεντ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
ναι, ναι, βλεπουμε κ εσας ποσο ολιγολογοι κ ταπεινοι ειστε... :smokin:
Εχετλαίος
14/06/2011, 21:25
Aχχχ το καλοκαίρι...
:D
:a014: :a014:
:a49:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ήμουν περίεργος να δω ποιος το ξέθαψε! :lol:
Εγώ πάντως θέλω να επανέλθει αυτό που ρίξατε στον καιάδα. :sun:
gs 500 f
15/06/2011, 08:38
το αν χανει την θυλικοτητα της εξαρτατε και απο το σωματοτυπο της καθε γυναικας....μια χοντρη μπορει να ειναι και σεξυ με τα αναλογα ρουχα αλλα οχι και με μοτοσυκλετιστικα ρουχα!!!
μια ομορφη γυναικα με ωραιο σωμα θα ειναι σεξυ ακομα και με ρουχα μοτοσυκλετισμου αφου δεν θα εχει αναγκη τα μεικ απ και το σωμα της θα ζωγραφιζει με την ολωσωμη η διαιρουμενη φορμα πανω στην μοτο!
το αλλο θεμα ειναι και στην νοοτροπια του εκαστοτε αντρα ,το ποσο του αρεσει μια δυναμικη γυναικα με αυτοπεπιθεση η μια γυναικα που δεν θα τον κανει να αισθανετε αδυναμος μπροστα της ....
τελικα πειστευω ολα εινα υποκειμενικα και εξαρτατε απο την προσωπικοτητα και της γυναικας αλλα και του αντρα....
Hellspawn
15/06/2011, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
μια ομορφη γυναικα με ωραιο σωμα θα ειναι σεξυ ακομα και με ρουχα μοτοσυκλετισμου αφου δεν θα εχει αναγκη τα μεικ απ και το σωμα της θα ζωγραφιζει με την ολωσωμη η διαιρουμενη φορμα πανω στην μοτο!
Πανάθεμά σε μας έφτιαξες πρωινιάτικα:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Hellspawn
15/06/2011, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σβήσε το "σας", θα σε παρεξηγήσουν:rolleyes: :rolleyes: :a13: :a13:
mesa se mia evdomada ena thema me Z 750 kai ksana afto , an do kai ta provata kai thn 13f stis nees dhmosiefseis tha pao deftera gia kafe sto delear :rotflmao:
an do kai ta provata kai thn 13f stis nees dhmosiefseis tha pao deftera gia kafe sto delear :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry:
DimChios
15/06/2011, 10:55
mesa se mia evdomada ena thema me Z 750 kai ksana afto , an do kai ta provata kai thn 13f stis nees dhmosiefseis tha pao deftera gia kafe sto delear :rotflmao:
μπε :look:
το αν χανει την θυλικοτητα της εξαρτατε και απο το σωματοτυπο της καθε γυναικας....μια χοντρη μπορει να ειναι και σεξυ με τα αναλογα ρουχα αλλα οχι και με μοτοσυκλετιστικα ρουχα!!!
το αλλο θεμα ειναι και στην νοοτροπια του εκαστοτε αντρα ,το ποσο του αρεσει μια δυναμικη γυναικα με αυτοπεπιθεση η μια γυναικα που δεν θα τον κανει να αισθανετε αδυναμος μπροστα της ....
τελικα πειστευω ολα εινα υποκειμενικα και εξαρτατε απο την προσωπικοτητα και της γυναικας αλλα και του αντρα....
Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν κι εσενα, γιατι εγω τωρα τελευταιαολο σε κατι μ@λ@κες κομπλεξικους πεφτω.
Ωραια τα λες, αληθεια.
Μπραβο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν κι εσενα, γιατι εγω τωρα τελευταιαολο σε κατι μ@λ@κες κομπλεξικους πεφτω.
Ωραια τα λες, αληθεια.
Μπραβο!!!
Πρέπει να βελτιώσεις τις παρέες σου κοπελιά... ;)
(εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει ένα μυστικό, κιέτσ...) :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Ωραια τα λες, αληθεια.
Μπραβο!!!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εξακολουθείτε και γράφετε σοβαρές απαντήσεις σε αυτό το υπερ-ξανα-μανα-μετα-παρα-εξαντλημένο θρεντ!!!
Έλεος....:bigcry: :bigcry: :sick: ΟΧΙ πάλι!!! :cry: :cry: :a4: :a02:
+ 650 :uplate:
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εξακολουθείτε και γράφετε σοβαρές απαντήσεις σε αυτό το υπερ-ξανα-μανα-μετα-παρα-εξαντλημένο θρεντ!!!
Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικο μαύρισμα, ψεύτικη μαγκιά, ψεύτικο τουπέ...και αναρωτιούνται γιατί δεν βρίσκουν αληθινό άντρα παρά μόνο κομπλεξικά και σεξιστικά γουρούνια......
Εξαντλημένο μπορεί, καθόλου σοβαρό μπορεί, αλλά πάντα ον δε σπότ όμως Ερρι.... :wave2:
Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικο μαύρισμα, ψεύτικη μαγκιά, ψεύτικο τουπέ...και αναρωτιούνται γιατί δεν βρίσκουν αληθινό άντρα παρά μόνο κομπλεξικά και σεξιστικά γουρούνια......
Εξαντλημένο μπορεί, καθόλου σοβαρό μπορεί, αλλά πάντα ον δε σπότ όμως Ερρι.... :wave2:
Εγώ δηλ. που θέλω να βρω σεξιστικό γουρούνι και χόρτασα από αληθινούς άντρες να πα να βάψω το μαλλί και να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες για αρχή;;; :p :p :p :p
Cpt. Haddock
15/06/2011, 13:32
Εγώ δηλ. που θέλω να βρω σεξιστικό γουρούνι και χόρτασα από αληθινούς άντρες να πα να βάψω το μαλλί και να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες για αρχή;;; :p :p :p :p
εχεις πμ
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
...εθελοντής για σεξιστικό γουρούνΗ ο αγλομαθής με-το-τήλιο-στις17.00-καθε-μερα- καπ10...???!!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
όχι, εσύ τα έχεις τόσο βαριά, που μπορείς και να βγείς με πινακίδα ''ζητείται...'' στους δρόμους.
:beer: :beer: :beer: :lol:
Cpt. Haddock
15/06/2011, 13:36
όχι, εσύ τα έχεις τόσο βαριά, που μπορείς και να βγείς με πινακίδα ''ζητείται...'' στους δρόμους.
Ρε Τασε, ξέρεις να μιλάς στις γυναίκΑΙ :smokin:
Ε ναι, ρε. Ετσι εύκολα, νόμιζες ότι θα μου πάρεις τον τίτλο του σεξιστικού γουρουνιού...??!:wave2:
:rotflmao: :rotflmao:
Μη μΕ τα λες έτσι απότομα πάνω που ξεκίνησα το μανικιούρ!!! :mad: :mad: :mad:
:rotflmao:
Μ' έπνιξες Αχρείε
:bigcry: :bigcry: