View Full Version : Xt 660 Z Aftermarket
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Δεν μας είπες αν έλεγξες το μείγμα. το pc ή το rb δεν το βάζεις μόνο για επιδόσεις αλλά και για να έχεις το σωστό μείγμα στον κινητήρα. Οι εξατμίσεις έχουν τους καταλύτες?
Α! ξέχασα.. Είναι φοβερές. Δεν ξέρω τι λένε σε βάρος και επιδόσεις αλλά σε εμφάνιση τουλάχιστον είναι φοβερές.
Και επειδή ένα ένα τα θυμάμαι..
Όσοι έχουν βάλει φίλτρο, εξάτμιση και δεν έχουν βάλει Pc ή κάτι παρόμοιο ας ρίξουν μια ματιά στο μπουζί. Πολύ λευκό μπουζί, φτωχό μείγμα.
xtkoulas
18/01/2010, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermhc
Και μια απο πισω....
Καλορίζικες. Πολύ καλή αγορά έκανες στη τιμή που τις πήρες. Να τις χαίρεσαι και καλοτάξιδος.
Μήπως ξέρεις άν μπαίνουν μαζί με τα πλαϊνά της GIVI;
peskandritsos
18/01/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtkoulas
Καλορίζικες. Πολύ καλή αγορά έκανες στη τιμή που τις πήρες. Να τις χαίρεσαι και καλοτάξιδος.
Μήπως ξέρεις άν μπαίνουν μαζί με τα πλαϊνά της GIVI; Με τα πλαϊνα της motech μπαινουν, οποτε γιατι να μην μπαινουν και της givi??
xtkoulas
18/01/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Με τα πλαϊνα της motech μπαινουν, οποτε γιατι να μην μπαινουν και της givi??
Όντως πρέπει να μπαίνουν τα πλαϊνά της GIVI, δε βλέπω όμως να μπαίνει η εργαλειοθήκη που έφτιαξα. κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!!!!!
Αν δε μπαίνουν ίσως να βάλω ARROW:rolleyes:
Υ.Γ. την εργαλειοθήκη θα την πάω για βάψιμο μάλον και μετά θα ρίξω φωτό και σχετικές πληροφορίες. 1.1L χωράει πάντως και πιθανότατα αδιάβροχη. Κάτσε να της κάνω και το τεστάκι.
Ουπς μη μου λετε τετοια γιατι σημερα παραγγειλα τα πλαινα για Zega cases μαζι με την 30αρα top case της Yamaha.Επισης εβαλα μολις προλιγου τους μασπιεδες της Touratech και ειναι πραγματι εντυπωσιακοι και χρησιμοι.Οτι αφορα τωρα τις εξατμισεις αλλαξα σημερα λαδακια και φιλτρο και στο εξουσιοδοτημενο που το πηγα μετα απο τσεκ που μου εκαναν μου ειπαν οτι το μοτο δουλευει ρολοι και οτι το pc ειναι σιγουρα προαιρετικο,αλλωστε και παλια που ειχα ενα KTM 990 Adv με ακραπες τα ιδια μου ειχαν πει και για αυτο και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα.
Συγγνώμη που ρωτάω και ξαναρωτάω ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω. Να μην χρειάζεται pc αν αλλάξεις φίλτρο και εξάτμηση μπορώ να το καταλάβω. Είναι κατανοητό. Αν δεν αλλάξει δραματικά εισαγωγή και εξαγωγή ίσως και να μην χρειάζεται αφού και σε Anty και peskanditso το ίδιο έχουν πει. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως το ξέρουν. Πως είναι τόσο σίγουροι χωρίς καυσανάλυση? Δεν μας είπες αν έχεις του καταλύτες επάνω.
Ναι φυσικα και τους εχει τους καταλυτες και οσο αφορα το ΚΤΜ μου ειχε κανει γυρω στις 20000 χλμ με εμενα και τις ακραπες χωρις pc και τετοια μαραφετια και ποτε δεν εκανε τσικ και ολα τα service ηταν παντα σε εξουσιοδοτημενο.Απο οτι ξερω αν φορας ολοσωμη και ψαχνεσαι για τις απολυτες επιδοσεις οπως σε supersport και sporttouring τοτε το pc ειναι μονοδρομος,το ξερω πολυ καλα γιατι ειχα και kawa 14 με arata ολοσωμη ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ και αρκετα πραγματακια επανω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Συγγνώμη που ρωτάω και ξαναρωτάω ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω. Να μην χρειάζεται pc αν αλλάξεις φίλτρο και εξάτμηση μπορώ να το καταλάβω. Είναι κατανοητό. Αν δεν αλλάξει δραματικά εισαγωγή και εξαγωγή ίσως και να μην χρειάζεται αφού και σε Anty και peskanditso το ίδιο έχουν πει. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως το ξέρουν. Πως είναι τόσο σίγουροι χωρίς καυσανάλυση? Δεν μας είπες αν έχεις του καταλύτες επάνω.
Ρε Τόλη ...κάναμε και οι δύο καυσανάλυση ρε αγόρι μου.
Στο δικό μου το πήγε το μίγμα στο πιο πλούσιο.Θέλει καυσανάληση όταν αλλάζεις και φίλτρο, και μπουρί.
@ ermhc Ωραίο το κατσίκι , καλούς δρόμους...Σαλόνικα είσαι?
Οχι Αθηνα ,Σαλονικιος ηταν ο προηγουμενος που το ειχε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε Τόλη ...κάναμε και οι δύο καυσανάλυση ρε αγόρι μου.
Στο δικό μου το πήγε το μίγμα στο πιο πλούσιο.Θέλει καυσανάληση όταν αλλάζεις και φίλτρο, και μπουρί.
@ ermhc Ωραίο το κατσίκι , καλούς δρόμους...Σαλόνικα είσαι?
οκ το κατάλαβα επιτέλους. :D
Φαίνεται να έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Περιμένω να δω πως θα είναι και πάνω στην μηχανή.
Το αποτελεσμα οχι βεβαια ολοκληρωμενο ακομα!!http://www.youtube.com/watch?v=_ar2FBmaXcI
Όταν μπορέσεις την επόμενη φορά τσέκαρε να μας πείς απο ποιές στροφές και μετα ΔΕΝ σκορτσάρει το μοτέρ σου με τις akrapovic, π.χ. έχεις 3η σε ισιάδι (να έχει ζεσταθεί και το μοτέρ) αφήνεις να πέσουν οι στροφές και ανοίγεις το γκάζι από πολύ χαμηλές στροφές, ποιό είναι το μίνιμουμ των στροφών στο οποίο ΔΕΝ θα σκορτσάρει?
Υ.Γ. Ανέβασε και κανένα βιντεάκι με το τενερέ όπως έχεις κάνει με το 690 αν μπορείς :beer:
Μασπιεδες.
έχει περισσότερους κραδασμούς χωρίς τα λαστιχάκια?
dimitris_a
21/01/2010, 16:01
παίδες σ'αυτή τη φώτο που κατέβασα από το δίκτυο υπάρχει ένα πλαστικό προστατευτικό το οποίο καλύπτει την εξάτμιση και δεν ενοχλείται το πόδι του οδηγού (παλιότερα κάποιοι είχαν παραπονεθεί γι αυτό το θέμα, εγώ προς το παρών δεν έχω πρόβλημα λόγω κρύου)
έχω κοιτάξει παντού αλλά δεν έχω βρεί κάτι σχετικό......
μήπως έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο????
186298
xtkoulas
22/01/2010, 08:17
έχει περισσότερους κραδασμούς χωρίς τα λαστιχάκια?
Σίγουρα θα μεταδίδει κραδασμούς. Δεν υπάρχει περίπτωση. Στο Xchallenge που είχε τέτοια και γενικά είχε λιγότερους κραδασμούς σα μοτοσυκλέτα, σκεφτόμουν να βάλω λάστιχο.
xtkoulas
22/01/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
παίδες σ'αυτή τη φώτο που κατέβασα από το δίκτυο υπάρχει ένα πλαστικό προστατευτικό το οποίο καλύπτει την εξάτμιση και δεν ενοχλείται το πόδι του οδηγού (παλιότερα κάποιοι είχαν παραπονεθεί γι αυτό το θέμα, εγώ προς το παρών δεν έχω πρόβλημα λόγω κρύου)
έχω κοιτάξει παντού αλλά δεν έχω βρεί κάτι σχετικό......
μήπως έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο????
Ποιό πλαστικό προστατευτικό; δε βλέπω τίποτα.
Υπαρχει ενα θεμα με αυτα τα λαστιχακια στην ασφαλτο οχι ως προς τους κραδασμους αλλα ως προς τη κλιση σε στροφηλικη και σε βουητο , ειναι κριμα ομως να μη τα φορας σε τετοια μοτο και να μη μπορεις να τη χαρεις στο στοιχειο της που ειναι 50/50.Αντε σε λιγο θα ανεβασω και φωτο με τις ohlins φορεμενες!!!-Το BMW εχει λιγοτερους κραδασμους ?? ... μη λεμε οτι θελουμε! -
peskandritsos
22/01/2010, 09:35
Αντε σε λιγο θα ανεβασω και φωτο με τις ohlins φορεμενες!!! :blush: :look: :look: :blush: :blush:
pyromaniacs
22/01/2010, 10:13
Μασπιεδες.
Τι μασπιέδες έβαλες? Εγώ λεω να βάλω τα pivot pegs που μάλλον θα είναι καλύτερα στην οδήγηση εκτος δρόμου, όταν είσαι όρθιος να αλλάζεις ταχύτητες πιο εύκολα και έχουν και καλύτερη αίσθηση στο φρένο, . Το θέμα είναι ότι έχουν λίγο τσιμπημένη τιμη 165 με τα μεταφορικα απο εδώ (http://www.off-the-road.de/index.php?id=799&L=1) . Για εξάτμιση κοιταξα της leovince αλλα στο ελαντα έχουν 540 και ebay 380 οπότε ....ebay. Άντε να το δούμε και με ohlins!
dimitris_a
22/01/2010, 10:26
α
dimitris_a
22/01/2010, 10:31
άκυρο το έχει και το δικό μου.....
στραβομάρα.....
παρακαλώ να αφαιρεθούν τα δύο προηγούμενα post μου.....
τελικά η παρατηρητικότητα δεν είναι το δυνατό μου σημείο.....
sorry
:blush: :look: :look: :blush: :blush:
Με 700 εβροπουλάκια σε κάνω μάγκα....μαθές....:winka:
παιδια βοηθεια θελω.
1. η μαμα βαλιτσα παιρνει κρανος???
2.ποιες χουφτες βαζουμε καλυτερα???
3.εχει βαλει κανεις ενα προστατευτικο πλαστικο στο εμπροσθιο φαναρι???
4. απο που τα περνουμε???τιμες???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......
Με 700 εβροπουλάκια σε κάνω μάγκα....μαθές....:winka:
700 Γιούργια για την πίσω και ελατήρια-λάδι για εμπρός?
pyromaniacs
22/01/2010, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από κουλός
παιδια βοηθεια θελω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......
1. Το κράνος το δικό μου , arai tour x3 τύπου εντούρο, το παίρνει οριακά γιατι είναι xl (είμαι κεφάλας τι να κάνουμε:D ). Τόσο οριακά που δεν το βάζω γιατι πιεζονται αεραγωγοί και γίσο.Ασε που είναι ψιλομούφα για τα λεφτά της η βαλιτσα!!! 350 αν δεν κάνω λάθος.
2. Χούφτες έβαλα της touratech ( www.makan.gr) 80 eyra καλούτσικες είναι εκει θα βρεις και προστατευτικό για το φανάρι αν και δεν ξέρω πόσο χρειάζεται.
Η πίσω ohlins πριν μια βδομάδα που ρώτησα στην γιαμασα μιχαλακοπούλου μου έιπαν 630 κομπλε. για ελατήρια εγώ μαλλον θα κοιτάξω wp γύρο στα 100 ε και 30 το λάδι.
παιδια βοηθεια θελω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......
1. Δεν την έχω αλλά νομίζω πως ναι.
2. Μαμά= Ελάχιστους κραδασμούς, πολύ στιβαρή κατασκευή, ολίγον ακριβές, πολύ καλή προστασία στις πτώσεις, μέτρια από αέρα. (135 ευρω χωρίς τα πρόσθετα για τον αέρα.
Επίσης πολύ καλές είναι της touratech. Επίσης ακριβές (δες makan για τιμή) καλύτερη προστασία από αέρα, δεν ξέρω πόσο ανθεκτικές είναι, περισσότερους κραδασμούς.
Πολύ καλές φαίνονται και της metal mule.
3. Όχι και θέλω να το βάλω και εγώ.
4. Για τιμές στα γνήσια ανταλ/κα πάρε μια ιδέα από εδώ http://www.yamaha-motor.de/accessories/acc_overview.jsp#MC+Acc/Adventure/XTZ660 δεν έχουν τρελές διαφορές.
Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ρώτα να σου πούμε ακριβώς πόσο και από που.
700 Γιούργια για την πίσω και ελατήρια-λάδι για εμπρός?
Οιι.....μόνο το πίσω
παιδια βοηθεια θελω.
Οριακά
Της Yamaha
Ναι, 80 Ε από Yamaha
Επίσημους της Yamaha
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:rotflmao:
Μαγκες σημερα που ρωτησα για αναρτησεις WP μου ειπαν γυρω στις 10 μερες αλλα επειδη ειμαι και βιαστικος τι να κανουμε ? εκλεισα τις Ohlins στο εξουσιωδωτημενο μου και θα τις περασω την τριτη με κοστος για μπρος πισω γυρω στα 800 ,ακριβως θα σας πω τοτε!Οι μασπιεδες ειναι touratech και μαλιστα εγω φοραω αυτους που ειναι πιο πισω απο το κανονικο ,εχουνε δυο θεσεις ρυθμισης και ειναι καλοι για εντουρομποτα !(εχουν μεγαλα κενα στο πατημα δλδ).Επισης το ειπα το λεω και θα το ξαναλεω βαλτε ολοι οσοι ειστε επανω στην αλλαγη λαστιχα 50/50 θα καταλαβετε αμεσως την διαφορα στο χωμα.
Βάλε, βάλε ohlins να μας πεις τι λένε. Είναι το επόμενό μου έξοδο. Αν δεν βάλω εξάτμιση, φίλτρο θα μπουν ohlins.
Σήμερα μπήκαν τα λαστιχάκια. ΤΚC 80.. Στην άσφαλτο πάρα πολύ καλά. Περίμενα πως θα γλιστρούν στην αρχή μέχρι να στρωθούν αλλά κρατάνε πολύ καλά. Στο χώμα δεν .. ακόμα.
Στις στροφές όμως.. και όταν λέω στροφές εννοώ και τους ελιγμούς, γενικά σε οποιαδήποτε αλλαγή κατεύθυνσης αισθάνομαι το πίσω λίγο περίεργο. Όταν πάω να γύρω την μηχανή έχω την αίσθηση πως πίσω πατάει σε τετράγωνο ελαστικό. Ακόμα και με το παλιό μου tourance που είχε γίνει πραγματικά τετράγωνο δεν είχα αυτή την αίσθηση.
Μάλλον φταίει το γεγονός πως τώρα λόγο των τακουνιών το πίσω λάστιχο είναι πιο χοντρό οπότε και πιο αργό στις αντιδράσεις του στις στροφές.
Καλά τα λέω?
θα βελτιωθεί όταν στρωθούν τα λάστιχα σε μερικά χλμ?
Είχε κάποιος άλλος την ίδια αίσθηση?
ermhc δεν έχεις άδικο. Είμαι σίγουρος πως στο χώμα θα είναι άλλο μηχανάκι με τακουνάτα ελαστικά. Ελπίζω αύριο να βρω χρόνο για καμιά βολτούλα.
pyromaniacs
22/01/2010, 17:33
Σήμερα μπήκαν τα λαστιχάκια. ΤΚC 80.. Στην άσφαλτο πάρα πολύ καλά. Περίμενα πως θα γλιστρούν στην αρχή μέχρι να στρωθούν αλλά κρατάνε πολύ καλά. Στο χώμα δεν .. ακόμα.
Στις στροφές όμως.. και όταν λέω στροφές εννοώ και τους ελιγμούς, γενικά σε οποιαδήποτε αλλαγή κατεύθυνσης αισθάνομαι το πίσω λίγο περίεργο. Όταν πάω να γύρω την μηχανή έχω την αίσθηση πως πίσω πατάει σε τετράγωνο ελαστικό. Ακόμα και με το παλιό μου tourance που είχε γίνει πραγματικά τετράγωνο δεν είχα αυτή την αίσθηση.
Μάλλον φταίει το γεγονός πως τώρα λόγο των τακουνιών το πίσω λάστιχο είναι πιο χοντρό οπότε και πιο αργό στις αντιδράσεις του στις στροφές.
Καλά τα λέω?
θα βελτιωθεί όταν στρωθούν τα λάστιχα σε μερικά χλμ?
Είχε κάποιος άλλος την ίδια αίσθηση?
ermhc δεν έχεις άδικο. Είμαι σίγουρος πως στο χώμα θα είναι άλλο μηχανάκι με τακουνάτα ελαστικά. Ελπίζω αύριο να βρω χρόνο για καμιά βολτούλα.
ακριβώς την ίδια αισθηση είχα και εγώ αλλα μάλλον πιο εντονα γιατι φοράω mt21 . αλλαξε μετά από κάποια χλμ ή επειδή συνήθισα ή επειδη φαγώθηκε εστρωσε το λάστιχο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
ακριβώς την ίδια αισθηση είχα και εγώ αλλα μάλλον πιο εντονα γιατι φοράω mt21 . αλλαξε μετά από κάποια χλμ ή επειδή συνήθισα ή επειδη φαγώθηκε εστρωσε το λάστιχο.
grazie φίλος.. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε κράτημα και στο βρεγμένο.
pyromaniacs
22/01/2010, 17:53
με τα δικά μου πάντως το βρεγμένο είναι μια περιπέτεια!!!!!! Αλλου στοχέυεις να πάς και αλλού καταλήγεις :lol: Δεν ξέρεις που θα σε βγάλει ένα πράμα. Στο χώμα όμως είναι καταπληκτικα και τώρα που θα αλλάξω αυτά θα ξαναβάλω.
paraligo
24/01/2010, 18:37
Μάγκες έτοιμο το μπροστινό πακεταρισμένο
Τώρα το περιμένω για λαδάκια τσιμούχες ελατήρια και τοποθέτηση.
Είναι από KTM 525mxc.
:)
186519
xtkoulas
25/01/2010, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Είναι από KTM 525mxc.
Διακρίνω μια...αγωνιστική διάθεση;)
Καλή επιτυχία!!!
xtkoulas
25/01/2010, 07:18
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIPS
Προσανατολίζομαι στην αγορά των παρακάτω...εξαρτημάτων. Τι να τα κάνω θα μου πείς. Μάλον γερνάμε κι αποκτάμε παραξενιές:p
Καθότι όμως δεν είναι και τόσο χαμηλό το κόστος (<>70?) και καθότι δεν θέλω να τοποθετώ στη μοτοσυκλέτα εξαρτήματα αμφιβόλου ποιότητας που τελικά δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, θα ήθελα και τη γνώμη σας.
Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτά;
http://www.lockitt.com/accessories_troller_grip.htm
http://www.bikesax.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=GPST200&Category_Code=HGR&Product_Count=7
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIPS
Προσανατολίζομαι στην αγορά των παρακάτω...εξαρτημάτων. Τι να τα κάνω θα μου πείς. Μάλον γερνάμε κι αποκτάμε παραξενιές:p
Καθότι όμως δεν είναι και τόσο χαμηλό το κόστος (<>70?) και καθότι δεν θέλω να τοποθετώ στη μοτοσυκλέτα εξαρτήματα αμφιβόλου ποιότητας που τελικά δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, θα ήθελα και τη γνώμη σας.
Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτά;
http://www.lockitt.com/accessories_troller_grip.htm
http://www.bikesax.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=GPST200&Category_Code=HGR&Product_Count=7
Peskandritsos.....πες ρε στον κόσμο τι θερμαινόμενα έβαλες να μην ψάχνονται....
ΥΓ. Στα πρώτα , 15 Amps μΕ φαίνονται ότι είναι πολλά....
Για τα δεύτερα, τα τυλιχτά έχω ακούσει ότι γλυστράνε.....
Είναι από KTM 525mxc.
Γιάννη ...από 2 χ 298mm σε 1 χ 216mm μπροστά δίσκο.....δεν θα έχεις τον ασταμάτητο...?????
paraligo
25/01/2010, 08:47
Γιάννη ...από 2 χ 298mm σε 1 χ 216mm μπροστά δίσκο.....δεν θα έχεις τον ασταμάτητο...?????
Ωραία δεν θα θέλω περισσότερο γκάζι στην έξοδο της στροφής.:rotflmao: :rotflmao:
xtkoulas
25/01/2010, 09:14
Peskandritsos.....πες ρε στον κόσμο τι θερμαινόμενα έβαλες να μην ψάχνονται....
ΥΓ. Στα πρώτα , 15 Amps μΕ φαίνονται ότι είναι πολλά....
Για τα δεύτερα, τα τυλιχτά έχω ακούσει ότι γλυστράνε.....
ΛΕΓΕ ρε peskantritsos, μίλαααα........
15 Amps δίνει maximum προστασία στα 13,8 V
Για το δεύτερο έχεις απόλυτο δίκιο. Γλυστράνε και θέλουν ειδική κόλλα που να αντέχει σε θερμοκρασία για να κολληθούν. Το καλό που έχουν αυτά, είναι ότι βάζεις ότι grip θές και να φθαρούν βάζεις άλλα, (ξεκολλάνε μετά αν θές). Και τα διακοπτάκια αυτά προσαρμόζουναται θαυμάσια στο fairing της μηχανής (εκεί που είναι τα εμπρός φλάς από τη μέσα μεριά, εκεί που έχω βάλει και την πρίζα δηλαδή από την απένταντι μεριά), οπότε και προστατεύονται άψογα και δε χαλάνε και την εικόνα της μηχανής.
peskandritsos
25/01/2010, 09:37
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67982&perpage=15&pagenumber=19
Εγω τα εβγαλα γιατι δεν ειχαν καλη εφαρμογη στο τιμονι.
Για ενα χρονο που τα ειχα με το ρευμα δεν ειχα προβλημα.
Οποιος τα θελει ας ερθει να του τα δωσω.:smokin: :smokin:
xtkoulas
25/01/2010, 10:27
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67982&perpage=15&pagenumber=19
Εγω τα εβγαλα γιατι δεν ειχαν καλη εφαρμογη στο τιμονι.
Για ενα χρονο που τα ειχα με το ρευμα δεν ειχα προβλημα.
Οποιος τα θελει ας ερθει να του τα δωσω.:smokin: :smokin:
Όταν λές καλή εφαρμόγή εννοείς ότι γλυστράγανε;
Αν δεν τα θές πάντως ευχαρίστως θα τα έβλεπα κι αν μου κάνουν τα παίρνω και στα πληρώνω. Προφανώς κι εσύ τ' αγόρασες. Δε στα χαρίσανε.
peskandritsos
25/01/2010, 10:35
Όταν λές καλή εφαρμόγή εννοείς ότι γλυστράγανε;
Αν δεν τα θές πάντως ευχαρίστως θα τα έβλεπα κι αν μου κάνουν τα παίρνω και στα πληρώνω. Προφανώς κι εσύ τ' αγόρασες. Δε στα χαρίσανε. Γλυστραγανε και δεν γινοταν να σφηνωσουνε καλα η ο μαστορας ηταν λαλακας.
Ειδικα το δεξι του γκαζιου ειχε φαει και σιλικονες αλλα τιποτα, και ετσι πηραν τον πουλο.
Για συντενερακηδες τα πουλαω εναν καφε σε καφετερια της γειτονιας...:beer: :beer:
xtkoulas
25/01/2010, 10:53
Γλυστραγανε και δεν γινοταν να σφηνωσουνε καλα η ο μαστορας ηταν λαλακας.
Ειδικα το δεξι του γκαζιου ειχε φαει και σιλικονες αλλα τιποτα, και ετσι πηραν τον πουλο.
Για συντενερακηδες τα πουλαω εναν καφε σε καφετερια της γειτονιας...:beer: :beer:
Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω:blush:
σου στέλνω π.μ.
Όταν ο άνθρωπος είναι large ρε παιδάκι μου....... φαίνεται ένα πράμα :D
xtkoulas
25/01/2010, 11:11
Όταν ο άνθρωπος είναι large ρε παιδάκι μου....... φαίνεται ένα πράμα :D
Ναι, ναι....όπως το βήχα και τον έρωτα:lol: :lol: :lol:
Paraligo δώσε και λίγες λεπτομέρειες ρε στο λαό!! Τι πλάκες θα βάλεις τελικά? Μέτρα σε πλήρη συμπίεση τα καλάμια ώστε να είσαι σίγουρος πως δεν θα βρίσκουν τίποτα ψυγεία κτλ στο μπροστινό φτερό γιατί τα wp σε πλήρη συμπίεση είναι μικρότερα από τα paioli. Το πίσω θα το αφήσεις ως έχει?
Αν θέλεις μεγαλύτερο δίσκο μπροστά υπάρχουν αποστάτες που παίρνουν την μαμά δαγκάνα σε βάση ktm. Αν θέλεις να σετάρεις το μπροστινό για το βάρος σου και το βάρος της μηχανής αλλά και για το μήκος που θέλεις να έχει μπορείς να ρωτήσεις τον X. Τασούλη. Είναι Γκουρού στα wp. Ότι πρόβλημα αντιμετωπίσεις πες ρε..
peskandritsos
25/01/2010, 15:32
Όταν ο άνθρωπος είναι large ρε παιδάκι μου....... φαίνεται ένα πράμα :D Eιναι μεχρι να σου παρω το προεδρειο και να βαζω τις προμηθειες ολες μονο στην δικια μου τσεπη!!! :D :D :rotflmao: :rotflmao:
paraligo
25/01/2010, 18:18
Paraligo δώσε και λίγες λεπτομέρειες ρε στο λαό!! Τι πλάκες θα βάλεις τελικά? Μέτρα σε πλήρη συμπίεση τα καλάμια ώστε να είσαι σίγουρος πως δεν θα βρίσκουν τίποτα ψυγεία κτλ στο μπροστινό φτερό γιατί τα wp σε πλήρη συμπίεση είναι μικρότερα από τα paioli. Το πίσω θα το αφήσεις ως έχει?
Αν θέλεις μεγαλύτερο δίσκο μπροστά υπάρχουν αποστάτες που παίρνουν την μαμά δαγκάνα σε βάση ktm. Αν θέλεις να σετάρεις το μπροστινό για το βάρος σου και το βάρος της μηχανής αλλά και για το μήκος που θέλεις να έχει μπορείς να ρωτήσεις τον X. Τασούλη. Είναι Γκουρού στα wp. Ότι πρόβλημα αντιμετωπίσεις πες ρε..
Όταν αρχίσω να σε πρήζω να δούμε αν θα σου αρέσει?
Θα προσπαθήσω να ταιριάξω τις πλάκες από το ΚΤΜ αν και το offset είναι 20 από 25 που είναι το tenere.
Αν δεν μπορέσω τότε OTR.
Επειδή τα περσότερα θα τα κάνω μόνος ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑ.
:D
paraligo
25/01/2010, 18:23
Για τι ρε πρόεδρε αυτή έχει πρόβλημα?
186659
xtkoulas
25/01/2010, 19:19
Θα προσπαθήσω να ταιριάξω τις πλάκες από το ΚΤΜ αν και το offset είναι 20 από 25 που είναι το tenere.
Αν δεν μπορέσω τότε OTR.
Πάρε τηλέφωνο το Μητσάρα...έχει κάνει διατριβή γενικά στις αναρτήσεις και ειδικά στου Tenere. Αυτό ακριβώς συζητάγαμε για το OFFSET. Και μόνος σου να το φτιάξεις θα σε βοηθήσει όσο θές. Τη γουστάρει τη φάση.
Λοιπον κυριοι ιδου και ειμαι τρελλαμενος ...........................το μοτο εγινε τρενο σημερα που τις φορεσα μου θυμισε το KTM 990 ADV που ειχα !!!!Ενα μονο θα σας πω μη πετατε λεφτα σε τιποτα βαλτε σα πρωτη σας αναγκη τις αναρτησεις ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο το ποσο αλλαξε συμπεριφορα το ταπεινο μου Tenerακι αφηστε κιολας που ψηλωσε κιολας και φαντασου να τις ρυθμισω κιολας!!!!!!!!!!!!!!Τελικο κοστος μπρος πισω μαζι με λαδακια στο μπροστινο και παντα σε εξουσιοδοτημενο 880 ......αλλα και 1000+ να ητανε θα τα ξαναεδινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περιττο να σας πω οτι με τα Τ63 λαστιχακια που ειχα ενα θεμα στις στροφες ειδικα στο μπροστινο μετα απο μια βολτα Κατεχακη και με παγωμενο οδοστρωμα το εστριβα το εγερνα μονο μασπιεδες δεν εξυσα στο κακομοιρο .........δεν εχω τιποτα αλλο να πω Tenere+Ohlins +660!!!!!!!!!!!!
peskandritsos
25/01/2010, 21:31
Λοιπον κυριοι ιδου και ειμαι τρελλαμενος ...........................το μοτο εγινε τρενο σημερα που τις φορεσα μου θυμισε το KTM 990 ADV που ειχα !!!!Ενα μονο θα σας πω μη πετατε λεφτα σε τιποτα βαλτε σα πρωτη σας αναγκη τις αναρτησεις ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο το ποσο αλλαξε συμπεριφορα το ταπεινο μου Tenerακι αφηστε κιολας που ψηλωσε κιολας και φαντασου να τις ρυθμισω κιολας!!!!!!!!!!!!!!Τελικο κοστος μπρος πισω μαζι με λαδακια στο μπροστινο και παντα σε εξουσιοδοτημενο 880 ......αλλα και 1000+ να ητανε θα τα ξαναεδινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περιττο να σας πω οτι με τα Τ63 λαστιχακια που ειχα ενα θεμα στις στροφες ειδικα στο μπροστινο μετα απο μια βολτα Κατεχακη και με παγωμενο οδοστρωμα το εστριβα το εγερνα μονο μασπιεδες δεν εξυσα στο κακομοιρο .........δεν εχω τιποτα αλλο να πω Tenere+Ohlins +660!!!!!!!!!!!! Οχι ρε πστη μου, θα φαμε το δωρο Πασχα πριν το παρουμε καλα καλα...
καλοριζικες Ερμη!!!:beer: :beer:
xtkoulas
25/01/2010, 21:42
Λοιπον κυριοι ιδου και ειμαι τρελλαμενος ...........................το μοτο εγινε τρενο σημερα που τις φορεσα μου θυμισε το KTM 990 ADV που ειχα !!!!Ενα μονο θα σας πω μη πετατε λεφτα σε τιποτα βαλτε σα πρωτη σας αναγκη τις αναρτησεις ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο το ποσο αλλαξε συμπεριφορα το ταπεινο μου Tenerακι αφηστε κιολας που ψηλωσε κιολας και φαντασου να τις ρυθμισω κιολας!!!!!!!!!!!!!!Τελικο κοστος μπρος πισω μαζι με λαδακια στο μπροστινο και παντα σε εξουσιοδοτημενο 880 ......αλλα και 1000+ να ητανε θα τα ξαναεδινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περιττο να σας πω οτι με τα Τ63 λαστιχακια που ειχα ενα θεμα στις στροφες ειδικα στο μπροστινο μετα απο μια βολτα Κατεχακη και με παγωμενο οδοστρωμα το εστριβα το εγερνα μονο μασπιεδες δεν εξυσα στο κακομοιρο .........δεν εχω τιποτα αλλο να πω Tenere+Ohlins +660!!!!!!!!!!!!
Ω ρε χαραάαα!!!! αυτό είναι, να το χαίρεσαι το εργαλείο:)
Λοιπον οποιος γουσταρει ειμαι προθυμος να μου στειλει πμ για να βρεθω μαζι του και να του το δωσω να το καβαλησει για να καταλαβει και αυτος τη διαφορα .............ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ
paraligo
25/01/2010, 22:41
Οκ κατάλαβα αν δεν χρειαστώ πλάκες για το μπροστινό.
Πάμε για ανάρτηση πίσω!!!!!!
Τα τ63 κορυφή εεεεεεεε?
Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!!!!!
:eyepop: :rotflmao:
pyromaniacs
26/01/2010, 08:08
Να σε ρωτήσω κατι φίλε ermch για την ohlins. Να φανταστώ πως έβαλες και το ρυθμιστηρι, αυτο που ρυθμίζεις την ανάρτηση δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω :lol: , μπορείς να βγάλεις καποια στιγμή και μία φωτό από το που έχει μπει το ρυθμιστήρι αυτο. Thanks άντε και να το ευχαριστηθείς το μηχανάκι και να κανονίσουμε και καμια χωμάτινη βόλτα!!! Το επόμενο που θα βάλω και εγώ παντως στο μηχανάκι μετά την εξάτμιση έιναι ohlins. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο, μετα την αλλαγή στην ανάρτηση το έχεις πάει χώμα το μηχανάκι και πόσο μεγάλη διαφορά είδες. Αυτά καλημέρα και συγνώμι αν σε ζάλησα!!!!:rotflmao:
Για τι ρε πρόεδρε αυτή έχει πρόβλημα?
Αυτή ρε ψηλέ είναι μισότρελη....βολόδερνε 1 χρόνο μονάχη της στην Αμερική με δύο κυλοτάκια....:lol:
Το μπροστινό σύστημα στα φρένα το έχει αλλάξει ολόκληρο αν θυμάμαι καλά.... :rolleyes:
Eιναι μεχρι να σου παρω το προεδρειο και να βαζω τις προμηθειες ολες μονο στην δικια μου τσεπη!!! :D :D :rotflmao: :rotflmao:
Σβήσε και κατέβα.....καις καύσιμα....:smokin:
xtkoulas
26/01/2010, 11:56
Αυτή ρε ψηλέ είναι μισότρελη....βολόδερνε 1 χρόνο μονάχη της στην Αμερική με δύο κυλοτάκια....:lol:
Το μπροστινό σύστημα στα φρένα το έχει αλλάξει ολόκληρο αν θυμάμαι καλά.... :rolleyes:
Αυτή είναι μισότρελη; Το ψηλό πως τον κόβεις δηλαδή. Χι χι χι χι χι χι!!!!
(όσο αφορά την οδήγηση στο χώμα εννοώ.....)
το εργαλείο της πάντως είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για αγώνες και μόνο για αγώνες και περισσότερο για έρημο, οπότε τα φρένα για εκεί μπορεί να αρκούν. Στους δρόμους το σκηνικό αλλάζει κι εκεί είναι το θέμα τι γίνεται με τα φρένα.
pyromaniacs
26/01/2010, 12:27
Ερώτηση.: Σκεφτομαι να αλλάξω το τιμόνι, στην αρχη σκεφτόμουν απλα να άλω καβαλέτα να το ψηλώσω λίγο αλλά αφου μπαίνω σε αυτην την διαδικασία γιατι να μην το αλλάξω με κάτι πιο στιβαρό. Πήγα σε ένα καταστημα στην φιλαδέλφεια και μου πρότειναν ένα της wirtz αυτό
η τιμή του είναι αρκετά καλή 79 τιμόνι και 35 καβαλέτα και είναι fatbar. Στην αρχη σκεφτόμουνα για magura αλλα πάει κάπου στα 200 και λυπάμε να δώσω τόσα πολλά. Τι λέτε εσεις για αυτό?
186735
belvedere
26/01/2010, 15:32
Ερώτηση.: Σκεφτομαι να αλλάξω το τιμόνι, στην αρχη σκεφτόμουν απλα να άλω καβαλέτα να το ψηλώσω λίγο αλλά αφου μπαίνω σε αυτην την διαδικασία γιατι να μην το αλλάξω με κάτι πιο στιβαρό. Πήγα σε ένα καταστημα στην φιλαδέλφεια και μου πρότειναν ένα της wirtz αυτό
η τιμή του είναι αρκετά καλή 79 τιμόνι και 35 καβαλέτα και είναι fatbar. Στην αρχη σκεφτόμουνα για magura αλλα πάει κάπου στα 200 και λυπάμε να δώσω τόσα πολλά. Τι λέτε εσεις για αυτό?
αν θες τιμονι 28αρι (αυτο που λες φατμπαρ, αν και νομιζω τα ρενταλ τα 28αρια τα λενε ετσι) φθηνο, μπορεις να κοιταξεις τα παζαζ στον ΠΕΡΚΟ. Μαζι με τα καβαλετα κανουν 80-90 ευρω.
Αν δεν κανω λαθος βγαινουν και ακομα μεγαλυτερα, 32 χιλιοστα, αλλα ισως εχεις προβλημα με τους διακοπτες μετα
Paraligo φορτωμένος σε κανένα κατηφορικό στριφτερό κομμάτι θα χρειαστείς λίγο μεγαλύτερο δισκάκι εμπρός. Ναι πρόεδρος καλά θυμάσαι. Είχε αλλάξει και την τρόμπα με μικρότερη και σωληνάκια υψηλής έχει βάλει, μόνο την δαγκάνα έχει αφήσει ίδια. Ψηλέ δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βάλεις μεγαλύτερο δίσκο αλλά είναι και το οικονομικό, σε καταλαβαίνω.
Ένα τιμονάκι με 70-80 ευρώ θα είναι καλύτερο από αυτό που έχει? Και αν ναι πόσο για να αξίζει τα 80 ευρώ? Αν θέλεις να αλλάξεις το μήκος το καταλαβαίνω, αν θέλεις απλά να το ψηλώσεις βάλε μόνο τα καβαλέτα.
ermhc σταμάτησε να χοροπηδάει σαν κατσίκι στις υψηλές ταχύτητες σε κακοτράχαλα εδάφη? Όσο πήγαινες νορμάλ και με τις μαμά αναρτήσεις καλά ήταν όταν ανέβαζες χλμ χανόταν (αρκετά). Το πίσω αδυνατούσε να κρατήσει τον τροχό στο έδαφος και το εμπρός επανέφερε λίγο απότομα. Στον δρόμο σίγουρα είναι καλύτερες αφού είναι τουλάχιστον πιο σκληρά τα ελατήρια αλλά εκτός δρόμου? Και καλά το πίσω εντάξει είναι ohlins το μπροστά που έχει μόνο ελατήρια και λάδια διαφορετικά τι λέει? Έγινε πράγματι καλύτερο ή απλά έγινε πιο σφιχτό?
Λοιπον μετα απο κατι λιγα χωματινα χιλιομετρακια που εκανα πανω στον Υμηττο απο Παπαγου προς σπηλαιο Παιανιας παρατηρησα τα εξης,το μοτο εχει πλεον σταθεροτητα ειδικα εμπρος και δεν πλεει ειτε με λιγα ειτε με πολλα στο χωμα , βεβαια δεν το ζορισα και πολυ λογο οτι το εδαφος ηταν βρεγμενο και γλιστρουσε αρκετα οσο αφορα τωρα το φαινομενο της αναπηδησης του μπροστινου εχει πλεον εξαφανισθει σημαντικα και γενικα εκει που σημαδευεις εκει πας ,πισω παρολο που ειναι ακομη σφιχτη η αναρτηση και στην ουσια αρυθμιστη δειχνει οτι δενει απολυτα με το ψαλιδι και πλεον το ντριφταρισμα ειναι οχι μονο εφικτο αλλα και ασφαλες σε τετοιο βαθμο που μπορεις καλλιστα να αισθανθεις οτι οδηγας ελαφρυτερη κατασκευη ασε δε που τωρα καταλαβαινεις πραγματικα και την ακαμψια ολου του συνολου!Παντως παιζει ρολο οτι εχει παρει και λιγα εκατοστα στο υψος με οτι θετικο συνεπαγεται .Πιστευω δε οτι οποιος δεν αντεχει οικονομικα να προβει σε μια τετοια αναβαθμιση τουλαχιστον ας αλλαξει τα εμπρος ελατηρια και τα λαδακια και θα δει σημαντικη και ουσιωδη διαφορα γιατι το ξαναλεω τακουνακια + τενερε εχουν ενα μικρο θεμα εμπρος.
xtkoulas
28/01/2010, 12:47
Το επόμενο βήμα.
Αισθητήρας θερμοκρασίας λαδιού για σωστή προθέρμανση στους 80C......:D
Είναι ο RR10 από την Kedo www.kedo.com
Ρε παιδιά αυτό το μαραφέτι είναι χρηστικό; Δείκτη θερμοκρασίας λαδιού θέλω φυσικά, αλλά εκεί κάτω που είναι θα φαίνεται την ώρα της οδήγησης; Γιατί μόνο για το ζέσταμα τώρα δε μου φαίνεται και τόσο απαραίτητο. Είναι και δείκτης στάθμης λαδιού ταυτόχρονα;
Είναι και δείκτης στάθμης λαδιού ταυτόχρονα;
'Οχι
Σημερα το χαρηκα οσο μπορουσα πηγα σε σημεια που μονο με το ΚΤΜ το ειχα κανει και τα περασα ΟΛΑ χωμα κροκαλες πετρες με λιγα γκαζια αλλα και με πολλα και ιδου το αποτελεσμα!!
187134
dimitris_a
30/01/2010, 17:21
ermhc θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η μεταλλική ποδιά που φοράει το μηχανάκι σου είναι η μικρή ή η μεγάλη
dimitris_a
09/02/2010, 13:53
πρόεδρε έβλεπα τις μαμά χούφτες που έβαλες και είδα πως διαφέρουν από τις δικές μου στα σπόιλερ.
ήθελα να σε ρωτήσω αν τα σπόιλερ είναι πλαστικά
τα δικά μου είναι πλαστικά και ολόμαυρα
πρόεδρε έβλεπα τις μαμά χούφτες που έβαλες και είδα πως διαφέρουν από τις δικές μου στα σπόιλερ.
ήθελα να σε ρωτήσω αν τα σπόιλερ είναι πλαστικά
τα δικά μου είναι πλαστικά και ολόμαυρα
Είναι texalium, της μαμάς, και καλά άθραυστα.....λίγο ακριβότερα από τα δικά σου.
Αν δεν μπορέσω τότε OTR.
Ψηλέ , τι έγινε ρε .....???
Που βρισκόμαστε...???
dimitris_a
09/02/2010, 23:31
Ευχαριστώ πρόεδρε για την άμεση απάντηση.
το περίεργο είναι ότι στην αντιπροσωπεία όταν πήγα να παραγγείλω τις μαμά χούφτες (γιατί στην αρχή είχε πάει η γυναίκα μου να μου τις πάρει δώρο και της δώσανε κάτι άλλες που υποτίθεται ότι ταιριάζανε....) δεν μου είπε τίποτα γι αυτή την ποιότητα.
anyway...
άλλη ερώτηση:
Έχω ένα θεματάκι με το προστατευτικό κάγκελο (μαμα) στο κάτω μέρος του κινητήρα
Είναι προτιμότερο να τοποθετήσουμε αυτό το προστατευτικό μαζί με την μικρή μεταλλική ποδιά?
ή μόνο την μεγάλη μεταλλική ποδια?
Γιατί τις προάλες που πέρασα από τη yamaha για να βάλω τις χούφτες είχε την μεγάλη ποδιά και όπως την τσέκαρα πάνω στο μηχανάκι προστατεύει όλο το κάτω μέρος αλλά επειδή προεξέχει από το πλάι καλύπτει και λίγο το πλαϊνό μέρος του κινητήρα.......
ποια είναι η γνώμη σας?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
άλλη ερώτηση:
Έχω ένα θεματάκι με το προστατευτικό κάγκελο (μαμα) στο κάτω μέρος του κινητήρα
Είναι προτιμότερο να τοποθετήσουμε αυτό το προστατευτικό μαζί με την μικρή μεταλλική ποδιά?
ή μόνο την μεγάλη μεταλλική ποδια?
Γιατί τις προάλες που πέρασα από τη yamaha για να βάλω τις χούφτες είχε την μεγάλη ποδιά και όπως την τσέκαρα πάνω στο μηχανάκι προστατεύει όλο το κάτω μέρος αλλά επειδή προεξέχει από το πλάι καλύπτει και λίγο το πλαϊνό μέρος του κινητήρα.......
ποια είναι η γνώμη σας?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δε μΕ λες ....σίγουρα είναι επίσημος YAMAHA αυτός που ψωνίζεις?
Έβγαλε δεύτερη ποδιά η μαμά για το ten....??
http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories/acc_overview.jsp#M01/ADV1/XTZ660
dimitris_a
10/02/2010, 09:22
Δε μΕ λες ....σίγουρα είναι επίσημος YAMAHA αυτός που ψωνίζεις?
Έβγαλε δεύτερη ποδιά η μαμά για το ten....??
http://www.yamaha-motor-europe.com/accessories/acc_overview.jsp#M01/ADV1/XTZ660
ναι καρντάσι, επίσημος αντιπρόσωπος είναι
Κατ'αρχήν στο site της yamaha hellas δεν έχει τα σπόιλερ για τις χούφτες......
αλλά έχει δύο διαφορετικούς κωδικούς για ποδιά........ 11D-W0746-00-00 και 11D-W0741-00-00
εκτός κι αν ο ένας είναι για την ποδιά και ό άλλος είναι για το προστατευτικό κάγκελο και έχουν κάνει λάθος στο site της yamaha.....
τι να σου πω τώρα....
Οπότε μπορεί και να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος......
ναι καρντάσι, επίσημος αντιπρόσωπος είναι
αλλά έχει δύο διαφορετικούς κωδικούς για ποδιά........ 11D-W0746-00-00 και 11D-W0741-00-00
εκτός κι αν ο ένας είναι για την ποδιά και ό άλλος είναι για το προστατευτικό κάγκελο και έχουν κάνει λάθος στο site της yamaha.....
τι να σου πω τώρα....
Οπότε μπορεί και να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος......
11D-W0746-00-00 = Skid Plate = Ποδιά
11D-W0741-00-00 = Engine Guard = Κάγκελα (παντού...)
Μπορούν να τα παραγγείλουν backorder....αλλιώς δώσε ένα μπαξίσι στον Ταμία να στα φέρει αυτός
dimitris_a
10/02/2010, 09:36
11D-W0746-00-00 = Skid Plate = Ποδιά
11D-W0741-00-00 = Engine Guard = Κάγκελα (παντού...)
γι αυτό είσαι πρόεδρος..... χα χα χα
ok μάλλον κάποιο μπέρδεμα έγινε.......
έτσι κι αλλιώς παρήγγειλα το καγκελάκι και μόλις πάω να το περάσω (άμα σταματήσει να βρέχει...) θα δω και για την ποδιά.
paraligo
10/02/2010, 16:51
Ψηλέ , τι έγινε ρε .....???
Που βρισκόμαστε...???
Το μπροστινό είναι εδώ!!!!!
Περιμένω το tenere μέχρι το Σάββατο.
Μετά θα αρχίσω να σκέφτομαι!!!!!!!!!
ολα ωραια παιδια με τα μηχανακια σας ,επειδη το σκεφτομαι για να ακουσω για κανα μακρινο ταξιδι ποιος εχει κανει??? μπορει να ταξιδεψει πχ με 2 ατομα με αποσκευες τι ταχυτητες ποσα κμ ανα ημερα?? πειτε ρε παιδια εμπειριες πριν τη παρω
Αρχικά δημιουργήθηκε από pits1
ολα ωραια παιδια με τα μηχανακια σας ,επειδη το σκεφτομαι για να ακουσω για κανα μακρινο ταξιδι ποιος εχει κανει??? μπορει να ταξιδεψει πχ με 2 ατομα με αποσκευες τι ταχυτητες ποσα κμ ανα ημερα?? πειτε ρε παιδια εμπειριες πριν τη παρω
Πήγα Ιταλία. 2 πλαϊνές βαλίτσες, 1 rollbag πίσω και συνεπιβάτη. Στην επιστροφή o υπνόσακος βγήκε απ’ έξω για να χωρέσει ότι πήραμε από εκεί. Ταχ/τες ταξιδιού μέχρι 150. Τα ίδια που πάω και μόνος μου. Συνήθως ταξιδεύω με 55000 στροφές. 145 χλμ/ω. Με αυτά πάει και γεμάτη και άδεια. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε στην outostrata ούτε πουθενά. Άλλα μεγάλα ταξίδια.. Συνέχεια κάνω Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Θεσσαλονίκη-Πύργο. Χειμώνα καλοκαίρι. Φορτωμένος από πολύ έως πάρα πολύ. Ταχ/τες πάντα εκεί που σου είπα. Τα περισσότερα χλμ σε μια μέρα κάπου 900 παρά κάτι. Πύργος-Κιλκίς-Θεσσαλονίκη-Κιλκίς και μάλιστα καλοκαίρι. Έχω 21000 σε 1 χρόνο. Την χρησιμοποιώ καθημερινά μέσα στην πόλη και το ΣΚ για βόλτες εντός και εκτός νομού, εντός και εκτός δρόμου. Ως τώρα με καλύπτει απόλυτα. Λίγη φάνηκε μόνο όταν. ...
Ανηφόρα αρκετών χλμέτρων, κόντρα άνεμος πολλών μποφόρ, φορτωμένος κανονικότατα με 3 βαλίτσες κτλ. Ε! εκεί τα βρήκε λίγο σκούρα. Όπως θα τα έβρισκε φαντάζομαι οτιδήποτε στα ίδια κυβικά. Αν θέλεις αναλυτικότερα στην διάθεσή σου.
(Α! να μην ξεχάσω.. Είναι όλα μαμά. Φίλτρα, εξάτμηση κτλ.)
Πήγα Ιταλία. 2 πλαϊνές βαλίτσες, 1 rollbag πίσω και συνεπιβάτη. Στην επιστροφή o υπνόσακος βγήκε απ’ έξω για να χωρέσει ότι πήραμε από εκεί. Ταχ/τες ταξιδιού μέχρι 150. Τα ίδια που πάω και μόνος μου. Συνήθως ταξιδεύω με 55000 στροφές. 145 χλμ/ω. Με αυτά πάει και γεμάτη και άδεια. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε στην outostrata ούτε πουθενά. Άλλα μεγάλα ταξίδια.. Συνέχεια κάνω Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Θεσσαλονίκη-Πύργο. Χειμώνα καλοκαίρι. Φορτωμένος από πολύ έως πάρα πολύ. Ταχ/τες πάντα εκεί που σου είπα. Τα περισσότερα χλμ σε μια μέρα κάπου 900 παρά κάτι. Πύργος-Κιλκίς-Θεσσαλονίκη-Κιλκίς και μάλιστα καλοκαίρι. Έχω 21000 σε 1 χρόνο. Την χρησιμοποιώ καθημερινά μέσα στην πόλη και το ΣΚ για βόλτες εντός και εκτός νομού, εντός και εκτός δρόμου. Ως τώρα με καλύπτει απόλυτα. Λίγη φάνηκε μόνο όταν. ...
Ανηφόρα αρκετών χλμέτρων, κόντρα άνεμος πολλών μποφόρ, φορτωμένος κανονικότατα με 3 βαλίτσες κτλ. Ε! εκεί τα βρήκε λίγο σκούρα. Όπως θα τα έβρισκε φαντάζομαι οτιδήποτε στα ίδια κυβικά. Αν θέλεις αναλυτικότερα στην διάθεσή σου.
(Α! να μην ξεχάσω.. Είναι όλα μαμά. Φίλτρα, εξάτμηση κτλ.)
ωραιος μπραβο ρε μαγκα αναλυτικοτατος, δηλ αν ειχες αλλαξει εξατμισεις με φιλτρο τα συνηθισμενα δηλαδη θα ησουν ακομη πιο ανετος ε?? ολοι μου λενε οχι μονοκυλινδρο γιατι θα ξενερωσεις τη μια φορα που θα χρειαστεις δυναμη και δε θα την εχεις...προς το παρον μαζευω γνωμες
αληθεια τι διαφορα εχουν τα μοντελα 09-10 εχουν γινει καποιες αναβαθμισεις???
Ελάχιστες οι διαφορές. Διχρωμία στην σέλα, διαφορετικά ελαστικά είναι αυτές που βλέπω. Αόρατες δεν νομίζω να υπάρχουν αν και κάποιος είπε πως το δικό του 09 δεν ήταν τόσο ροπάτο χαμηλά και πως τραβούσε καλύτερα μετά τις 5500 - 6000
Δεν ξέρω αν θα ήμουν ακόμα πιο άνετος ή όχι. Απλά το αναφέρω για να δεις πως χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στην μηχανή μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Πρόσεξε όμως αν παίρνεις μονοκύλινδρο και δεν ξέρεις τι παίρνεις μπορεί να το μετανιώσεις. Ρίξε μιά ματιά εδώ.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=92240&perpage=15&pagenumber=3
έχει γίνει ωραία συζήτηση.
Ρώτα όσο θες, ότι θες για να είσαι σίγουρος πριν κάνεις οτιδήποτε για να μην το μετανιώσεις. Είναι κρίμα να κάνεις λάθος από άγνοια απ' την στιγμή που υπάρχει το forum.
Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα καταλάβεις αν δεν οδηγήσεις κάτι. Ίσως και εγώ αν έδινα περισσότερο σημασία σε τεχνικά χαρ/κα, βαρος, επιδόσεις κτλ να μην το είχα πάρει. Αν μπορεις κάνε κ τεστ ντράιβ. Αν δεν μπορείς και είσαι θεσ/κη ρίξε πμ για καφέ και βόλτα.
xtkoulas
16/02/2010, 18:43
Απο τακάκια πίσω τι προτείνετε ρε παιδιά; Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο;
Ούτε σκληρό φυσικά για να μην τρώει το δίσκο, ούτε και πολύ μαλακό να τρώγεται αμέσως.
Παληκαρια , το XTZ εχει δοκιμασει κανεις να το χαμηλωσει καθολου? Αυτη η ψιλη του σελα που ειναι ολο παχυ υλικο δε σκαβεται καθολου.......?:p