View Full Version : Xt 660 Z Aftermarket
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
varaderokav11
01/10/2010, 16:39
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
[B]Μάγκες....όλοι εσείς που αλλάζετε λάστιχα σαν τα πουκάμισα ....για τσεκάρετε με την πρώτη ευκαιρία τα συνεμπλόκ σας λίγο....:rolleyes:
+600
Προεδρα... στην 1η αλλαγη αντεχαν ακομα αλλα σε λιγο στη 2η
θα αλλαχτουν σιγουρα......!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
:eyepop: :eyepop: αυτό ποιος στο είπε.......?????
άλλο πάλι και τούτο....λες κι' έχουμε κάνα τουρμπισμένο R1 που δουλεύει στις 18000 rpm.......:confused: [/B]
Η απάντηση του κατασκευστή της XRacing είναι:
(Βάζω περιληπτικά την ουσία)
Ο φίλος σου (δηλ Εσύ ο Αντυ :a10: ) έχει δίκηο ως προς το ότι η αλλαγή εξαρτάται από τα χλμ και την χρήση, μια μηχανή τύπου TENERE 50ΗΡ θα χρειαστεί να το αλλάξει μετά από πολλά χλμ σε αντίθεση με μια πιστιάρα πχ με την DUCATΙ SB που το αλλάζει κάθε 1500-2000χλμ.
¨Οταν έλθει η ώρα το καταλαβαίνεις γιατί πέφτει λίγο η απόδοση, και δημιουργούνται δονήσεις στο μπουρί που έχουν σαν αποτέλεσμα να χαλαρώνουν τα πριτσίνια και να παράγεται θόρυβος.
Πρόεδρε για μια ακόμη φορά απέδειξες ότι κατέχεις την θάση του Προέδρου επάξια :beer: :beer:
NickolasV
03/10/2010, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Πρόεδρε για μια ακόμη φορά απέδειξες ότι κατέχεις την θάση του Προέδρου επάξια :beer: :beer:
Και ο Gelcat την θέση του αντιπροέδρου! Να τον ψηφίσουμε;;; :beer:
+660:sun:
jpk chios
03/10/2010, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Και ο Gelcat την θέση του αντιπροέδρου! Να τον ψηφίσουμε;;; :beer:
+660:sun:
:a013: :a18:
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios [/
:a013: :a18:
Ευχαριστώ Jim :beer: αλλά εδώ υπάρχουν άλλοι πολύ πιό έμπειροι και ικανοί, πχ εσύ, ο DΑΖ κλπ
άρα :nono:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Λοιπόν:
Μπήκε με πατέντα το gps του αυτοκινήτου μου ( έχει κάλυμμα για την βροχή - αυτό πατέντα της γυναίκας μου).
Μπήκε και πολυκαρμπονικό για τον αέρα.
Την άλλη βδομάδα πάω Θεσ/νίκη (εξ ού το GPS)* για καυσανάλυση λόγω xracing και φίλτρου DNA S2. προς το παρόν έβαλα μόνο το φίλτρο στην θέση του μαμίσιου του χάρτινου γιατί λόγω περίσσιας αέρα ζεσταινόταν πολύ. Στο βάθος η Δράμα.
*Έτσι δεν θα χάνομαι στην Εγνατία! όπως λεει και ο NickolasV:beer:
:wave2:
212418
και για όποιον θέλει έχω τις διαστάσεις σε πραγματικο μέγεθος να του τις στείλω για να τυπώσει πατρόν
212416
paraligo
03/10/2010, 22:41
Και ελληνίδα
Και κούκλα
Και 200 ευρώ.
212464
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Και ελληνίδα
Και κούκλα
Και 200 ευρώ.
Λέγε ρε ψηλέ...που πως και γιατί.....:rolleyes:
:a014:
....ψήνεται κανείς....????
212583
peskandritsos
04/10/2010, 13:44
....ψήνεται κανείς....???? Μπααα,
εν ειναι καλη
:D :D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μπααα,
εν ειναι καλη
:D :D :D :D
Έγώ φταίω ρε, που σ'έκανα μάγκα τότενες.....και τώρα βγάζεις γλώσα....:mad:
*που ξαφανίστηκες εσύ ρε αγόρι.......????
peskandritsos
04/10/2010, 14:16
*που ξαφανίστηκες εσύ ρε αγόρι.......???? Ασε προεδρα,
Πολλα προβληματα.
Καποια στιγμη θα σου πω αλλα τωρα ειμαι μαυρα χαλια.
Ευτυχως οχι υγειας!
varaderokav11
04/10/2010, 18:11
Για πε ρε Προεδρα μπας και καταφερουμε τιποτις.....
:confused: :confused: :confused:
paraligo
04/10/2010, 19:14
Λέγε ρε ψηλέ...που πως και γιατί.....:rolleyes:
:a014:
Από την race teac στον Πειραιά, με τοποθέτηση και σιγαστήρα και λαιμό.:wave2:
212743
Για πες, για πες!
Και ελληνίδα
Και κούκλα
Και 200 ευρώ.
Ουάου. Φοβερή!!!
Είχα σκοπό να περάσω κάποια στιγμή από κει γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα.
Βάρος?
Ανθρακόνιμα είναι?
Από την race teac στον Πειραιά, με τοποθέτηση και σιγαστήρα και λαιμό.:wave2:
Καλως σας βρηκα κατα αρχην καθως κατοχος τενερε και εγω απο την περασμενη εβδομαδα...!!! :D
Φοβερο το θρεντ.... Μπραβο σε ολους σας......!!!!
Φιλε paraligo οι εν λογο εξατμισεις ειναι θορυβωδες...???? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλως σας βρηκα κατα αρχην καθως κατοχος τενερε και εγω απο την περασμενη εβδομαδα...!!! :D
Φοβερο το θρεντ.... Μπραβο σε ολους σας......!!!!
Φιλε paraligo οι εν λογο εξατμισεις ειναι θορυβωδες...???? :confused:
Καλώς τον Stoybi, καλορίζικο και καλολάσπωτο.
Την περασμένη βδομάδα μίλησα με Κατανα και μου είπε ότι ψάχνεσαι, γρήγορα το βρήκες, εκτός αν χτύπησες καινούργιο.
Άμα σε πιάνουν οι χωμάτινες ανησυχίες σου, σφύρα!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Καλώς τον Stoybi, καλορίζικο και καλολάσπωτο.
Την περασμένη βδομάδα μίλησα με Κατανα και μου είπε ότι ψάχνεσαι, γρήγορα το βρήκες, εκτός αν χτύπησες καινούργιο.
Άμα σε πιάνουν οι χωμάτινες ανησυχίες σου, σφύρα!
:beer:
Ευχαριστω.....!!!
Μεταχειρισμενο σε αψογη κατασταση..... :D
:winka: :D
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
Για πε ρε Προεδρα μπας και καταφερουμε τιποτις.....
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Για πες, για πες!
Γύρω στα 500-550 Ε , μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση
NickolasV
06/10/2010, 00:53
Μάγκες....όλοι εσείς που αλλάζετε λάστιχα σαν τα πουκάμισα ....για τσεκάρετε με την πρώτη ευκαιρία τα συνεμπλόκ σας λίγο....:rolleyes:
Πρόεδρε και τα δικά μου είναι για αλλαγή. Σου τα περάσανε στην εγγύηση;
Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Πρόεδρε και τα δικά μου είναι για αλλαγή. Σου τα περάσανε στην εγγύηση;
Όχι τα θεωρούν αναλλώσιμα
Έγινε και καυσανάλυση, με την xracing φίλτρο DNA στην θέση του μαμίσιου αλλά με το σνόρκελ δηλ δεν έβαλα το air box cover παρ΄όλο ότι το είχα μαζί μου για να το βάλω (έτσι πρότεινε ο μάστορας).
Η καυσανάλυση έδειξε ότι είχα πιο πλούσιο μείγμα διότι όταν ταπώνεις το AIS ελαττώνεις τον αέρα( είπε) στο μείγμα. Τέλος πάντων το ρύθμισε αλλά λέω το εξής: Άν είχα βάλει το air box cover που αφήνει σαφώς περισσότερο αέρα να περνάει τότε ΙΣΩΣ το μείγμα να ήταν σωστό.
Τό πρόβλημα είναι ότι με τα σύγχρονα συνεργεία δεν μπορείς να είσαι μέσα να πεις καμιά άποψη, τώρα επειδή για το γ@@@νο το air box cover και το φίλτρο έσκασα 42? μου την σπάει να μην το βάλω.
Αλλά πρέπει να ξανατρέχω στη Σαλονίκη να του εξηγώ, και .......
Αύριο μπαίνει 18" πίσω !!! Ανοξείδωτες ακτίνες κλπ... Για να δούμε. :)
Λοιπόν, έκανα την μορφοποίηση της σέλας.
Εγινε αντικατάσταση του αφρώδους, μπήκε gel στον οδηγό και στον συνοδηγό, και άλλαξε το σχήμα της. Θα δείτε στις φωτό!
Η σέλα δοκιμάσθηκε (με ενα άτομο) καί απλά δεν έχει καμία σχέση.
Προτείνω να την αλλάξετε εαν ταξιδεύετε διπλός (και όχι να πουλάτε την μηχανή!!!:lol: :lol: :lol: :p )
http://img813.imageshack.us/i/171120101180.jpg
http://img543.imageshack.us/i/171120101181.jpg
http://img9.imageshack.us/i/171120101182.jpg
Αμφίσημος
17/11/2010, 17:07
Πω,πω σε ζήλεψα! Eίναι must! Αν είναι και τοσο καλή οσο λες...
Την δοκίμασες για ερκετή ώρα; Δικάβαλο έβαλες;
Που και πόσο my friend?
Δικάβαλο οχι δεν την δοκίμασα. Απλά φαντάζομαι οτι λόγω προσθήκη άλλου αφρώδους και gel, σχεδιασμού, και αύξησης της επιφάνειας, θα είναι πάρα πολύ καλύτερη απο την "μαμά". Μόνος μου την δοκίμασα για 3 ώρες συνέχεια. Οπως είπα και πριν, καμία σχέση.
Την έφτιαξα στο moto-k (www.moto-k.gr) και η τιμή της (με δυο επισκέψεις και αλλάγες για να την φέρω ακριβώς όπως την ήθελα) ?210,00.
Όσον αφορά την δουλειά είναι άριστη.
Αμφίσημος
18/11/2010, 02:33
Ωραία φαίνεται και εδώ που τα λέμε οτι πληρώνεις παίρνεις!
Αλλά τα 200? μου τεμαχίσανε τα όνειρα...
paraligo
18/11/2010, 08:54
Παιδιά πουλώ την προηγούμενη μου εξάτμιση!!!
50 ευρώ έτοιμη για να μπει ……με λαιμό προσαρμογής και κολάρο στήριξης
Δεν είναι ότι καλύτερο από ομορφιά αλλά από απόδοση….. μια χαρά!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Ωραία φαίνεται και εδώ που τα λέμε οτι πληρώνεις παίρνεις!
Αλλά τα 200? μου τεμαχίσανε τα όνειρα...
Πίστεψε με. Αλλάζει η αίσθησή σου. Για μένα έπρεπε να το είχα κάνει όταν την είχα πάρει. Ειναι το μοναδικό μειονέκτημα που είχα βεί!
Παιδιά πουλώ την προηγούμενη μου εξάτμιση!!!
50 ευρώ έτοιμη για να μπει ……με λαιμό προσαρμογής και κολάρο στήριξης
Δεν είναι ότι καλύτερο από ομορφιά αλλά από απόδοση….. μια χαρά!!!!
Για ποια εξάτμιση λες?
paraligo
18/11/2010, 17:50
Για ποια εξάτμιση λες?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67982&perpage=15&pagenumber=34
paraligo
18/11/2010, 18:31
Για ποια εξάτμιση λες?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67982&perpage=15&pagenumber=24
Ενδιαφέρον, από θέμα θερμότητας τι λέει, ιδίως για τον συνεπιβάτη?
Άμα είναι της racetech μπορεί να πάρει και carbon στο τελείωμα της?
paraligo
19/11/2010, 07:20
Ενδιαφέρον, από θέμα θερμότητας τι λέει, ιδίως για τον συνεπιβάτη?
Άμα είναι της racetech μπορεί να πάρει και carbon στο τελείωμα της?
Ναι αλλά το τελείωμα θα είναι πιο ακριβό από την εξάτμιση.......................
Από θέμα θερμότητας καμία σχέση με των θερμοσίφωνα που φορεί τώρα.
Ξέχασα να πω ότι έχει και σιγαστήρα.
Και για την ιστορία 40ευρώ μου στοίχησε μόνο ο λαιμός προσαρμογής.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Αύριο μπαίνει 18" πίσω !!! Ανοξείδωτες ακτίνες κλπ... Για να δούμε. :)
Για λέγε.. :)
Παιδια.....
Οταν αγορασα το Ζ ειχε after market διπλο σταντ επανω του το οποιο βγαζει θορυβο κατα την διαρκεια κυλισης της μοτο και ειδικα σε κοφτες λακουβες.....
Επειδη δεν μπορω με την καμμια να βρω που βρισκει και για ποιο λογο βγαζει θορυβο και το βλεπω να φευγει απο πανω αρκετα συντομα....
Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα....???
Ευχαριστω.
varaderokav11
30/11/2010, 10:25
Αν και δεν εχω διπλο σταντ...
Ετσι οπως το περιγραφεις μηπως τελικα
Δεν ειναι απο αυτο;
Αν εβρισκε το σταντ σε μεταλο,το λογικο
ειναι να εχει κανει καπου σημαδι!!!
Δες παντως μηπως ειναι η αλυσιδα...
Μροστα απ΄το εμπρος γραναζι εχει ενα σιδερακι
Μηπως εκεινο την κανει τη δουλεια;;;
Καλο ξεμπερδεμα...:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
Αν και δεν εχω διπλο σταντ...
Ετσι οπως το περιγραφεις μηπως τελικα
Δεν ειναι απο αυτο;
Αν εβρισκε το σταντ σε μεταλο,το λογικο
ειναι να εχει κανει καπου σημαδι!!!
Δες παντως μηπως ειναι η αλυσιδα...
Μροστα απ΄το εμπρος γραναζι εχει ενα σιδερακι
Μηπως εκεινο την κανει τη δουλεια;;;
Καλο ξεμπερδεμα...:wave2: :wave2:
Θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω.......
Ευχαριστω !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παιδια.....
Οταν αγορασα το Ζ ειχε after market διπλο σταντ επανω του το οποιο βγαζει θορυβο κατα την διαρκεια κυλισης της μοτο και ειδικα σε κοφτες λακουβες.....
Επειδη δεν μπορω με την καμμια να βρω που βρισκει και για ποιο λογο βγαζει θορυβο και το βλεπω να φευγει απο πανω αρκετα συντομα....
Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα....???
Ευχαριστω.
Της μαμάς είναι αυτό που έχεις? Εμένα δεν κάνει κανένα θόρυβο και το κόβω λίγο χλωμό να είναι απ' το σταντ. Έλεγξες αν έχουν χαλαρώσει οι βίδες απ' τους κραδασμούς? Τσέκαρε και τις βίδες που συγκρατούν το πλαϊνό σταντ, βρήκα την μία απ' τις δύο να έχει χαλαρώσει αρκετά.
Ποδιά έχει την πλαστική ακόμα ή μεταλική?
Φιλαράκια τον καιρό που λείπατε έγιναν τα εξής:
Μπήκε τιμονι renthal fatbar,
ανοίχτηκαν πάσα και μπήκαν τα παληά αντίβαρα και
1. μειώθηκαν οι κραδασμοί στα χέρια
2. ανατομικά είναι σαφώς καλύτερο το κράτημα
3. δεν χρειάζεται μπαράκι
4. πρέπει να κάνω πατέντα στις χούφτες
5. ψάχνω για POWER COMM V
Αμφίσημος
16/04/2011, 22:23
Καλοφόρετα!
Το τιμονάκι πρέπει να είναι όλα τα €. Ανέβασε φωτό' να καμαρώσουμε...
Πιο έβαλες? Το RC HIGH είναι too much? Βάσεις τιμονιού τι έβαλες? Πόσο πιο ψηλό είναι? Πρόβλημα με τις ντίζες?
Μολόγα.. :ninja:
Παιδες, sorry
foto και λεπτομέρειες αύριο τώραπρέπει να κλείσω
:cry:
jpk chios
17/04/2011, 22:30
Φιλαράκια τον καιρό που λείπατε έγιναν τα εξής:
Μπήκε τιμονι renthal fatbar,
ανοίχτηκαν πάσα και μπήκαν τα παληά αντίβαρα και
1. μειώθηκαν οι κραδασμοί στα χέρια
2. ανατομικά είναι σαφώς καλύτερο το κράτημα
3. δεν χρειάζεται μπαράκι
4. πρέπει να κάνω πατέντα στις χούφτες
5. ψάχνω για POWER COMM V
ΩΡΑΙΟΣ! Ανέβασε και καμιά φώτο μόλις μπορέσεις!
jpk chios
17/04/2011, 22:35
όποιος μπορέσει ας μου πει πώς θα βάλω τα μαμίσια αντίβαρα στις χούφτες της τουρατεκ.
renthal1
παίδες ιδού οι φωτο,
DAZ τον τύπο του τιμονιού δεν τον ξέρω ούτε τον γράφει επάνω,
οι ντιζες ήλθαν ισα ισα χωρίς να ζορίζονται, (οι αντάπτορες της pazzaz
ήταν από αλλο τιμόνι αλλά το ύψος τους ήταν το ίδιο με τους raisers
που είχα ήδη στο μαμά τιμόνι)
223839
Οι αντάπτορες του fatbar ειναι 'pazzaz' 40€
223840
...και τώρα κάτι γλυκούτσικο for your eyes only!
Μανέτες
223842
..και τώρα παρακαλώ μια ερώτηση: έχω μονή εξάτμιση χωρίς καταλύτη, :D
αν βάλω power commander πρέπει να απενεργοποιήσω τον αισθητήρα λ?:rolleyes:
Αμφίσημος
18/04/2011, 22:36
Και γαμώ τα τιμόνια μεγάλε! Στα + ότι με την απουσία της μπάρας ανάσανε το καντράν!
Πόσο πήγε το μαλλί τα πάντα όλα κομπλέ;
(τιμόνι, βάσεις, μανέτες)
Και γαμώ τα τιμόνια μεγάλε! Στα + ότι με την απουσία της μπάρας ανάσανε το καντράν!
Πόσο πήγε το μαλλί τα πάντα όλα κομπλέ;
(τιμόνι, βάσεις, μανέτες)
τιμόνι 90
βάσεις 40
μανετες περίπου 80€ η μια:wave2:
Αμφίσημος
19/04/2011, 00:29
Τιμονάκι και βασούλες 130€. Ωραία επένδυση.
Οι μανέτες είναι κούκλες και πανάκριβες!
Μόνος τα πέρασες;
..και τώρα παρακαλώ μια ερώτηση: έχω μονή εξάτμιση χωρίς καταλύτη, :D
αν βάλω power commander πρέπει να απενεργοποιήσω τον αισθητήρα λ?:rolleyes:
Πρέπει να κάνεις χαρτογράφηση σε δυναμόμετρο και για να γίνει σωστά πρέπει να απενεργοποιηθεί
ο αισθητήρας λ καθώς και το AIS (AIR INDUCTION SYSTEM). Μετά όμως τον ενεργοποιείς πάλι χωρίς πρόβλημα.
Αν θες μπορείς να τον απενεργοποιήσεις μόνιμα με ένα O2-Sensor eliminator (http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-Tenere/XT-Power/Engine-tuning-XT-660-Z/O2-Sensor-eliminator.html) .
Τιμονάκι και βασούλες 130€. Ωραία επένδυση.
Οι μανέτες είναι κούκλες και πανάκριβες!
Μόνος τα πέρασες;
Με βοήθησε φίλος παληός μηχανόβιος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stmad
Πρέπει να κάνεις χαρτογράφηση σε δυναμόμετρο και για να γίνει σωστά πρέπει να απενεργοποιηθεί
ο αισθητήρας λ καθώς και το AIS (AIR INDUCTION SYSTEM). Μετά όμως τον ενεργοποιείς πάλι χωρίς πρόβλημα.
Αν θες μπορείς να τον απενεργοποιήσεις μόνιμα με ένα O2-Sensor eliminator (http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-Tenere/XT-Power/Engine-tuning-XT-660-Z/O2-Sensor-eliminator.html) .
Το AIS έχει ήδη βγεί εκτός, για δυναμόμετρο το ψάχνω :wave2:
καλησπερα σε ολους και απο μενα...μετα απο καιρο ξανα μαζι...
χωρις να κανω διαφημιση αγορασα αυτο το σετακι για προεκταση για τους καθρεπτες.....αρκετα βολικο το βρηκα,ιδιατερα για οσους ειναι +1.90 και απο τιμη σουπερ.....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300533752140&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT
jpk chios
09/05/2011, 22:19
Παιδιά καλησπέρα.Κάηκε η λάμπα στη μεσαία σκάλα και δεν ξέρω τί να βάλω για καλύτερο φως.Η μηχανή από μαμά έχει μια osram h7 55w.Τί να βάλω?Βρίσκω αυτή (http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=154) , αυτή (http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=204) , αυτή (http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=94) ,αλλά και κάτι τέτοιο (http://stores.ebay.com/Bestxenonhid/HID-Light-Yamaha-Motorcycle-/_i.html?rt=nc&_fsub=2010376010&_sid=651682070&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1) στο οποίο όμως θα χρειαστώ τη βοήθειά σας να μου πείτε τί ταιριάζει στο τενερε...
HELP! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Παιδιά καλησπέρα.Κάηκε η λάμπα στη μεσαία σκάλα και δεν ξέρω τί να βάλω για καλύτερο φως.Η μηχανή από μαμά έχει μια osram h7 55w.Τί να βάλω?Βρίσκω αυτή (http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=154) , αυτή (http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=204) , αυτή (http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=94) ,αλλά και κάτι τέτοιο (http://stores.ebay.com/Bestxenonhid/HID-Light-Yamaha-Motorcycle-/_i.html?rt=nc&_fsub=2010376010&_sid=651682070&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1) στο οποίο όμως θα χρειαστώ τη βοήθειά σας να μου πείτε τί ταιριάζει στο τενερε...
HELP! :beer:
Το τελευταίο απλά το ξεχνάς. Ούτε να το σκέφτεσαι δλδ. Τα υπόλοιπα που έβαλες δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Η μεσαία θα καίγεται πάντα γιατί είναι συνεχώς αναμμένη. Εμένα μου κάηκε σε ταξίδι και έβαλα μια με 3 ευρώ. Τι να σου πω διαφορά δεν είδα. Ακόμα αυτή έχω.
Αν θέλεις να βελτιώσεις τα φώτα σου και να "βλέπεις" στα σκοτάδια αντί να πετάξεις τα λεφτά σου άδικα σε λαμπάκια βάλε προβολάκια να ξεμπερδεύεις.
Προβολάκια led έτσι? Αν θέλεις πες να ψάξω να σου βρω κάποια καλά μοντέλα με καλή απόδοση ή κάποια ακριβότερα αλλά με ρυθμιζόμενη ένταση.
jpk chios
09/05/2011, 22:50
Το τελευταίο απλά το ξεχνάς. Ούτε να το σκέφτεσαι δλδ. Τα υπόλοιπα που έβαλες δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Η μεσαία θα καίγεται πάντα γιατί είναι συνεχώς αναμμένη. Εμένα μου κάηκε σε ταξίδι και έβαλα μια με 3 ευρώ. Τι να σου πω διαφορά δεν είδα. Ακόμα αυτή έχω.
Αν θέλεις να βελτιώσεις τα φώτα σου και να "βλέπεις" στα σκοτάδια αντί να πετάξεις τα λεφτά σου άδικα σε λαμπάκια βάλε προβολάκια να ξεμπερδεύεις.
Προβολάκια led έτσι? Αν θέλεις πες να ψάξω να σου βρω κάποια καλά μοντέλα με καλή απόδοση ή κάποια ακριβότερα αλλά με ρυθμιζόμενη ένταση.
Έλα ρε φίλε κι απελπίστηκα ότι δεν υπάρχει ψυχή στο φόρουμ...Το τελευταίο γιατί όχι?Στο xt660.com στο ελληνικο κομμάτι λένε ότι έχουν βάλει οι περισσότεροι...Εσύ γιατί λες όχι???Σε ρωτάω πρώτα γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη σου αλλά και γιατί όπως έχω ξαναγράψει στην επαρχεία το σκοτάδι είναι πολύ και βαρύ και δε γίνεται να αναβοσβήνει συνέχεια τα προβολάκια...Άσε που δεν ξέρω ούτε που θα τα βάλω ούτε πώς...
Στα τενερε όταν ανάβεις την μεγάλη σβήνει η μικρή. Έχεις καλή δέσμη αλλά σε δρόμο με μικρές ευθείες και στροφές δεν βλέπεις στα κοντά και πρέπει να εναλλάσσεις συνέχεια. Αν το κάνεις να μένουν μικρή και μεγάλη ανοικτές εκτός του ότι θα καίει το διπλάσιο και δεν ξέρω τι άλλο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει με αυτό ή τι περιορισμούς θα σου δημιουργήσει.
Τα προβολάκια led έχουν φοβερή απόδοση και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Μπορείς να τα κάνεις να ανάβουν όταν ανοίγεις την μεγάλη σκάλα. Επίσης μπορείς να τα ρυθμίσεις να δείχνουν όπου θέλεις. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις ένα που να συγκεντρώνει την δέσμη και να το βάλεις να βοηθάει την μεγάλη σκάλα και το άλλο να την απλώνει και να το ρυθμίσεις να δείχνει πιο κοντά, παίζοντας το ρόλο της μικρής.
Αυτά μόνο όταν ανάβεις την μεγάλη σκάλα. Όταν την σβήνεις έχεις μόνο την μικρή της μηχανής σου και όλα τα άλλα σβηστά.
Φυσικά αν θέλεις, βάζεις ξεχωριστό διακόπτη ώστε να τα ανάβεις κατά βούληση ή να επιλέξεις κάποια άλλα που μπορείς να ρυθμίζεις και την ένταση. Όπως βλέπεις έχεις όσες επιλογές θέλεις.
Η τοποθέτησή τους δεν είναι πρόβλημα υπάρχουν βάσεις.
Τα xenon που θέλεις να βάλεις δεν μπορείς να τα έχεις και στις δύο σκάλες. Οπότε? Δεν κερδίζεις κάτι.
Επιπλέον τα xenon στραβώνουν τον απέναντι. Και στην μικρή να τα έχεις στραβώνουν. Γενικότερες μαλακίες ότι αν τα ρυθμίσεις σωστά δεν στραβώνουν κτλ δεν ισχύουν. Αν τα ρυθμίσεις έτσι όπως πρέπει είναι χειρότερα απ' τα κανονικά. Εργοστασιακό xenon σε auris κολλητός μου το πέταξε γιατί δεν έβλεπε την τύφλα του. Άλλος έξυπνος που ήθελε και στις δύο σκάλες του δημιουργούσαν πρόβλημα. Έχουν πολλά παράσιτα κτλ.
Βάλε Led. με 10w παραπάνω κατανάλωση, κάνεις ότι θέλεις.
Αύριο θα ψάξω και για τιμές, μοντέλα κτλ. είχα βρει για μένα αλλά τελικά τα έβαλα βενζίνη. Πες όμως να μην κοιτάξω άδικα. Ρίξε και εσύ ένα search στον γκούγκλη.
jpk chios
10/05/2011, 09:05
Αύριο θα ψάξω και για τιμές, μοντέλα κτλ. είχα βρει για μένα αλλά τελικά τα έβαλα βενζίνη. Πες όμως να μην κοιτάξω άδικα. Ρίξε και εσύ ένα search στον γκούγκλη.
Καλημέρα.Πουρνό πουρνό λόγω άδειας...Βρήκα αυτό (http://shop.sw-motech.com/lshop,showrub,130497575516306,en,1304976029-16862,products.schutz.546213.nebelscheinwerfer-kit,,,,.htm) και αυτό (http://shop.sw-motech.com/lshop,showrub,130500932815487,en,1305009501-15971,products.schutz.546213.twin_light,,,,.htm) στην ίδια εταιρεία. Έψαξα για led προβολάκια αλλά βρίσκω κάτι αμερικανιές...
Έψαξα για led προβολάκια αλλά βρίσκω κάτι αμερικανιές...
http://www.xt660.com/showthread.php?t=16484
Αμερικανιές δεν πειράζει..
http://www.visionxusa.com/LED-Solstice-S1100/c1_48_88/index.html
http://www.visionxusa.com/LED-Solstice_Prime-2%22_Round/c1_106_124/index.html
http://www.clearwaterlights.com/infopg_glenda.html
http://www.webbikeworld.com/lights/motorcycle-led-driving-lights/
http://www.twistedthrottle.com/trade/productview/5224
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=534742
http://www.webbikeworld.com/lights/denali-led-lights/
Αν βαριέσαι να διαβάζεις τα review διάβαζε μόνο το conclusion. Δεν ξέρω αν σε όλα μπορεί να μπει ρυθμιστής έντασης. Κάποιος με περισσότερες γνώσεις μπορεί να μας πει.
Τα τετράγωνα δεν μου αρέσουν αισθητικά αλλά έχουν το καλό πως μπορείς να βάλεις και δύο μαζί ή και παραπάνω. Στις μηχανές όμως δεν ξέρω κατά πόσο μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο είναι εγώ να επέλεγα ένα απ' τα δύο στρογγυλά vision x ή glenda.
Για να καταλάβεις πόσο λίγη ενέργεια καταναλώνουν 10w είναι τα δυό φωτάκια θέσεως που έχει το τενερέ. Τα οποία μπορείς και αυτά να τα αλλάξεις με led λαμπάκια που καταναλώνουν το μισό αν θυμάμαι καλά ώστε και συνέχεια ανοιχτά να έχεις τα προβολάκια (και τη μέρα για να είσαι καλύτερα ορατός) η επιβάρυνση να είναι ακόμα μικρότερη.
Επιπλέον αν αλλάξεις τα θέσεως με led θα σου προσφέρουν και αρκετό φωτισμό κοντά στη μηχανή ώστε να την χρησιμοποιείς και σαν φακό για να κάνεις εργασίες στο σκοτάδι χωρίς να λειτουργεί ο κινητήρας.
Pavlaras ακούει? Δώσε μας τα φώτα σου μωρεε..
jpk chios
10/05/2011, 13:58
Κύριε πρόεδρε...!Χαθήκατε! Αλλάξατε μηχανή?Πήρατε το xc?Ευχαριστώ για το link.Όπως βέβαια και τον daz!!!
jpk chios
10/05/2011, 14:05
Αν βαριέσαι να διαβάζεις τα review διάβαζε μόνο το conclusion. Δεν ξέρω αν σε όλα μπορεί να μπει ρυθμιστής έντασης. Κάποιος με περισσότερες γνώσεις μπορεί να μας πει.
Τα τετράγωνα δεν μου αρέσουν αισθητικά αλλά έχουν το καλό πως μπορείς να βάλεις και δύο μαζί ή και παραπάνω. Στις μηχανές όμως δεν ξέρω κατά πόσο μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο είναι εγώ να επέλεγα ένα απ' τα δύο στρογγυλά vision x ή glenda.
Για να καταλάβεις πόσο λίγη ενέργεια καταναλώνουν 10w είναι τα δυό φωτάκια θέσεως που έχει το τενερέ. Τα οποία μπορείς και αυτά να τα αλλάξεις με led λαμπάκια που καταναλώνουν το μισό αν θυμάμαι καλά ώστε και συνέχεια ανοιχτά να έχεις τα προβολάκια (και τη μέρα για να είσαι καλύτερα ορατός) η επιβάρυνση να είναι ακόμα μικρότερη.
Επιπλέον αν αλλάξεις τα θέσεως με led θα σου προσφέρουν και αρκετό φωτισμό κοντά στη μηχανή ώστε να την χρησιμοποιείς και σαν φακό για να κάνεις εργασίες στο σκοτάδι χωρίς να λειτουργεί ο κινητήρας.
Πού το πήγατε το like ρε παιδιά???:lol: :lol:
Σε ευχαριστώ για τα link!Αυτό που δεν έχω καταλάβει καλά είναι αν απλά ενώνω τα φισάκια των xenon με το φισάκι στο φως ή πρέπει να κάνω και αλχημείες...Για τα φωτάκια θέσεως απλά αλλάζω τα λαμπάκια...?
jpk chios
10/05/2011, 14:18
Το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα πώς συνέδεσε τα καλώδια με την μπαταρία και το διακοπτάκι...Έχει λέει και κουτί με ασφάλειες...Επίσης δεν κατάλαβα να λέει κάτι για βροχές και καταιγίδες...Είναι αδιάβροχα?Για να μη με παρεξηγείτε, είχα κάποτε ένα kawa eliminator 250 που το είχα πάρει 800.000 δρχ και είχα δώσει άλλα 800.000 για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρολογικά της...Oppure την πάτησα τότε κι όποιος καεί εις το χυλό φυσάει και το γιαούρτι...!
Πού το πήγατε το like ρε παιδιά???:lol: :lol:
Σε ευχαριστώ για τα link!Αυτό που δεν έχω καταλάβει καλά είναι αν απλά ενώνω τα φισάκια των xenon με το φισάκι στο φως ή πρέπει να κάνω και αλχημείες...Για τα φωτάκια θέσεως απλά αλλάζω τα λαμπάκια...?
Για ποια xenon μου λες? Εγώ δεν έβαλα xenon.
Πάντως για συνδεσμολογίες μη με ρωτάς, δεν ξέρω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.
Ναι για τα θέσεως αλλάζεις μόνο τα λαμπάκια. Το έχει κάνει φίλος απ' το φόρουμ. Το έχω δει δεν στο είπα στον αέρα αυτό για την απόδοση. Αν θέλεις στείλε του πμ αποκλείεται να παρακολουθεί αυτό το θέμα.
Pavlaras
jpk chios
10/05/2011, 15:03
Ωραία!Είδα και τις τιμές...Λοιπόν λέμε:
Πάνες της μικρής 13€
Πάνες της μεγάλης 13€
Skip υγρό πλυντηρίου €14
Σετάκια παντελονάκι μπλουζίτσα και φουστίτσα μπλουζίτσα για τη μεγάλη (μεγάλωσε το γαϊδουράκι και μίκρυνε το σαμαράκι) €40
Παπουτσάκια καλοκαιρινά €37 (προσφορά και καλή τιμή!)
Λαμπάκι μηχανής που κάηκε €5... :bawl:
είδα και την τιμή των προβολακιών του προέδρου και μου φάνηκε πολύ καλή.€70 για δύο τεμάχια με τα μεταφορικά.Αλλά και πάλι...Πώς μπαίνουν βρε παιδιά???
jpk chios
10/05/2011, 15:10
Για ποια xenon μου λες? Εγώ δεν έβαλα xenon.
Πάντως για συνδεσμολογίες μη με ρωτάς, δεν ξέρω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.
Ναι για τα θέσεως αλλάζεις μόνο τα λαμπάκια. Το έχει κάνει φίλος απ' το φόρουμ. Το έχω δει δεν στο είπα στον αέρα αυτό για την απόδοση. Αν θέλεις στείλε του πμ αποκλείεται να παρακολουθεί αυτό το θέμα.
Pavlaras
Έχεις δίκιο για led εννοούσα...:D
Το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα πώς συνέδεσε τα καλώδια με την μπαταρία και το διακοπτάκι...Έχει λέει και κουτί με ασφάλειες...Επίσης δεν κατάλαβα να λέει κάτι για βροχές και καταιγίδες...Είναι αδιάβροχα?Για να μη με παρεξηγείτε, είχα κάποτε ένα kawa eliminator 250 που το είχα πάρει 800.000 δρχ και είχα δώσει άλλα 800.000 για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρολογικά της...Oppure την πάτησα τότε κι όποιος καεί εις το χυλό φυσάει και το γιαούρτι...!
Το λεπόν....
Επειδή με τα κωλοBMW που συνταξιδεύω :smokin: προχτέ στα Τζουμέρκα φάγαμε μεγάλο λούκι νυχτιάτικο, εγώ παρήγγειλλα αυτό (http://cgi.ebay.com/12V-24V-LED-Day-Light-Motorcycle-Car-Truck-Van-Off-Road-/140521804592?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b7c09330) χ2 και αυτό (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400212003466&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT) για διακόπτη.
Στο link του προβολέα αν προσέξεις, τον έχει βάλει μέσα σε ένα κουβά νερό και δουλεύει.
Με κατανάλωση 20 W και 1500 Lumen (40 W και 3000 Lumen σύνολο) είναι από τα καλύτερα που βρήκα ....
Τώρα κινέζικα είναι ....να δούμε οι 50000 ώρες ανάματος που λέει αν είναι αλήθεια ...!!!!
Οι μαλακίες που γράφει ο Εγγλέζος για κουτιά με ασφάλειες , ρελεδάκια και άλλα κοκόψηρα είναι για τον @ουτσο καβάλα.
Βάζεις ρελέ να οδηγήσεις ένα κύκλωμα όταν π.χ. δεν θέλεις να μπερδέψεις τα ρεύματα του ενός με του άλλου ή όταν θέλεις να οδηγήσεις κύκλωμα 24 V από ένα κύκλωμα 220 V ..για να στο πω όσο ποιο απλά ....τέσπα
Ασφάλεια θέλει βεβαίως βεβαίως ...μία 6 Α σε σειρά και με τα δύο προβόλια ή 3Α σε σειρά στο κάθε ένα ξεχωριστά.Τα συνδέεις κατευθείαν στους πόλουςτης μπαταρίας.
Θέλει να ποιάνουν και λίγο τα χέρια σου για να τα βάλεις πάνω στην μηχανή βέβαια....αλλιώς πας σε μάστορα.
Ότι θες ρώτα...
Ωραία!Είδα και τις τιμές...Λοιπόν λέμε:
Πάνες της μικρής 13€
Πάνες της μεγάλης 13€
Skip υγρό πλυντηρίου €14
Σετάκια παντελονάκι μπλουζίτσα και φουστίτσα μπλουζίτσα για τη μεγάλη (μεγάλωσε το γαϊδουράκι και μίκρυνε το σαμαράκι) €40
Παπουτσάκια καλοκαιρινά €37 (προσφορά και καλή τιμή!)
Λαμπάκι μηχανής που κάηκε €5... :bawl:
είδα και την τιμή των προβολακιών του προέδρου και μου φάνηκε πολύ καλή.€70 για δύο τεμάχια με τα μεταφορικά.Αλλά και πάλι...Πώς μπαίνουν βρε παιδιά???
Λοιπόν για τις πάνες απ' όσο ξέρω πρέπει να πλύνεις το κωλαράκι το μωρού, να του βάλεις ταλκ και μετά να του φορέσεις την πάνα περιμετρικά απ' τη μεσούλα του και από κάτω.
Το skip στην ειδική θέση του πλυντηρίου.
Μπλούζες, παντελόνι, παπούτσια κτλ με τον ίδιο τρόπο που τα φοράς και εσύ.
Για το λαμπάκι μηχανή δες το manual.
Για τα προβολάκια τώρα δεν ξέρω να σου πω. Σόρυ..
:bawl:
jpk chios
10/05/2011, 15:31
Λοιπόν για τις πάνες απ' όσο ξέρω πρέπει να πλύνεις το κωλαράκι το μωρού, να του βάλεις ταλκ και μετά να του φορέσεις την πάνα περιμετρικά απ' τη μεσούλα του και από κάτω.
Το skip στην ειδική θέση του πλυντηρίου.
Μπλούζες, παντελόνι, παπούτσια κτλ με τον ίδιο τρόπο που τα φοράς και εσύ.
Για το λαμπάκι μηχανή δες το manual.
Για τα προβολάκια τώρα δεν ξέρω να σου πω. Σόρυ..
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a09:
jpk chios
10/05/2011, 15:33
Το λεπόν....
Επειδή με τα κωλοBMW που συνταξιδεύω :smokin: προχτέ στα Τζουμέρκα φάγαμε μεγάλο λούκι νυχτιάτικο, εγώ παρήγγειλλα αυτό (http://cgi.ebay.com/12V-24V-LED-Day-Light-Motorcycle-Car-Truck-Van-Off-Road-/140521804592?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b7c09330) χ2 και αυτό (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400212003466&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT) για διακόπτη.
Στο link του προβολέα αν προσέξεις, τον έχει βάλει μέσα σε ένα κουβά νερό και δουλεύει.
Με κατανάλωση 20 W και 1500 Lumen (40 W και 3000 Lumen σύνολο) είναι από τα καλύτερα που βρήκα ....
Τώρα κινέζικα είναι ....να δούμε οι 50000 ώρες ανάματος που λέει αν είναι αλήθεια ...!!!!
Οι μαλακίες που γράφει ο Εγγλέζος για κουτιά με ασφάλειες , ρελεδάκια και άλλα κοκόψηρα είναι για τον @ουτσο καβάλα.
Βάζεις ρελέ να οδηγήσεις ένα κύκλωμα όταν π.χ. δεν θέλεις να μπερδέψεις τα ρεύματα του ενός με του άλλου ή όταν θέλεις να οδηγήσεις κύκλωμα 24 V από ένα κύκλωμα 220 V ..για να στο πω όσο ποιο απλά ....τέσπα
Ασφάλεια θέλει βεβαίως βεβαίως ...μία 6 Α σε σειρά και με τα δύο προβόλια ή 3Α σε σειρά στο κάθε ένα ξεχωριστά.Τα συνδέεις κατευθείαν στους πόλουςτης μπαταρίας.
Θέλει να ποιάνουν και λίγο τα χέρια σου για να τα βάλεις πάνω στην μηχανή βέβαια....αλλιώς πας σε μάστορα.
Ότι θες ρώτα...
Θα εκτιμούσα αν έχεις φωτογραφία του εγχειρήματος!Όπως πάντα σε ευχαριστώ!
Θα εκτιμούσα αν έχεις φωτογραφία του εγχειρήματος!Όπως πάντα σε ευχαριστώ!
Όταν έρθουν και τα βάλω πάνω θα ποστάρω....
jpk chios
10/05/2011, 15:39
Όταν έρθουν και τα βάλω πάνω θα ποστάρω....
THANKS!Φαντάζομαι ότι το επάγγελμά σου σου προσφέρει πολλές γνώσεις σε τέτοια ''σκαλίσματα''.:rolleyes:
THANKS!Φαντάζομαι ότι το επάγγελμά σου σου προσφέρει πολλές γνώσεις σε τέτοια ''σκαλίσματα''.:rolleyes:
Απ' τα ρεύματα βγάζω τον επιούσιο....:)
jpk chios
10/05/2011, 16:06
Απ' τα ρεύματα βγάζω τον επιούσιο....:)
Για δες αυτό (http://www.alibaba.com/product-gs/385534725/6w_H7_high_car_led_headlight.html) .Μπαίνει απευθείας στη θέση της Η7 λάμπας?
jpk chios
10/05/2011, 16:08
Για δες αυτό (http://www.alibaba.com/product-gs/385534725/6w_H7_high_car_led_headlight.html) .Μπαίνει απευθείας στη θέση της Η7 λάμπας?
Και αυτό (http://www.everbuying.com/H7-6W-190-Lumen-18x5050-SMD-LED-Car-White-Light-Bulb-DC-12V-p-29585.html) .
jpk chios
10/05/2011, 16:33
Τι θα συμβεί αν αντικαταστήσω ένα Η7 αλογόνου με led?Υπάρχει περίπτωση να προκύψει πρόβλημα στα ηλεκτρικά?
Για όσους έχουν χούφτες της barkbuster..
225981
Επειδή τα αντίβαρα που έχουν είναι πιο ελαφριά απ' ότι πρέπει και οι κραδασμοί περισσότεροι..
225982
Βρέθηκε λύση χωρίς να λερώσουν τα χέρια τους.
225983
Για τον gelcat ώστε να προφυλάξει τις πανάκριβες μανέτες του.:wave2:
jpk chios
11/05/2011, 21:11
Για τον gelcat ώστε να προφυλάξει τις πανάκριβες μανέτες του.:wave2:
Τα είχα δει κι εγώ προχθές και μέσα στην απελπισία μου ήμουν έτοιμος να τα παραγγείλω αλλά τελικά, μετά τη λύση που ξέθαψα, απέφυγα την παραγγελία!Οι τύποι είναι Αυστραλοί και ποιοτικότατοι!Το θέμα όμως είναι αν το όλο εγχείρημα αντισταθμίζει τα περίπου 450γρμ που είναι το κάθε αντίβαρο...
jpk chios
11/05/2011, 21:18
Κύριε πρόεδρε για ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.xt660.com/showthread.php?t=16616) .Ισως σε ενδιαφέρει.
Κύριε πρόεδρε για ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.xt660.com/showthread.php?t=16616) .Ισως σε ενδιαφέρει.
....έτσι και του καεί η ασφάλεια του ρελέ ή το ίδιο το ρελέ θα χάσει τα θερμαινόμενα, την βοηθητική μπρίζα, τα προβολάκια και ότι άλλο έχει πάνω...τέσπα
Τα είχα δει κι εγώ προχθές και μέσα στην απελπισία μου ήμουν έτοιμος να τα παραγγείλω αλλά τελικά, μετά τη λύση που ξέθαψα, απέφυγα την παραγγελία!Οι τύποι είναι Αυστραλοί και ποιοτικότατοι!Το θέμα όμως είναι αν το όλο εγχείρημα αντισταθμίζει τα περίπου 450γρμ που είναι το κάθε αντίβαρο...
Αν το πρόσεξες έχει επάνω και τα αντίβαρα της barkbuster. Αυτά είναι εχτρα, για να συμπληρώσουν το βάρος που χρειάζεται το τενερέ.
Όπως και να έχει είτε με αυτά είτε με τα antivibrator θα κάνει δουλειά.
Σαν κανταΐφι είναι κάτω απ' τη σέλα. :bawl:
Ούτε το bmw δεν έχει τόσα καλώδια!
jpk chios
11/05/2011, 23:17
Αν το πρόσεξες έχει επάνω και τα αντίβαρα της barkbuster. Αυτά είναι εχτρα, για να συμπληρώσουν το βάρος που χρειάζεται το τενερέ.
Όπως και να έχει είτε με αυτά είτε με τα antivibrator θα κάνει δουλειά.
Περιμένω αναφορά του...
jpk chios
13/05/2011, 15:14
Κατάφερα και έβαλα τις χούφτες τις touratech με αντίβαρα ιμιτασιον από TDM 900 (δε βρίσκω τα δικά μου και μάλλον τα έχασα :( ).Καμία σχέση το τιμόνι τώρα με το τιμόνι πριν...Τα ιμιτασιόν αντίβαρα έχουν €30 και τα μαμά €45 το ένα...
spare parts (http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/XT_660_Z_Tenere/08-09/)
Γειά σας ωρέ κλεφτόπουλα,
που χαθήκατε τοσο καιρό? :p
@DAZ εγώ για να προστατέψω τις μανέτες μου μεγάλωσα την τρύπα του αλουμινενιου σκελετού και έβαλα τα μαμά αντίβαρα
@CHIOS από τότε που έβαλα την χοντρομπαρα οι κραδασμοί εξαφανίστηκαν!:smokin:sun:
Επίσης-- ακόμα δεν είδες τίποτα, σε λίγο καιρό όπου πανες βάλε: Φούστες παντελόνια κραγιον
μεικαπ, ριμελ κομμωτήριο κλπ κλπ και θα λες βρε πόσο λίγο μου κόστιζαν τότε. Στο λέω από πείρα ¨εχω και εγώ 2 αλλά δεν φοράνε πια πάνες! Πάνε οι παλιοί καλοί καιροί των παμπερς
:lol: :lol: :lol:
@ ΠΡΟΕΔΡΑ μήπως λέω μήπως ξανά μήπως............
σου βρίσκεται κανας χάρτης από power commander? :rolleyes:
@ όλους βρήκα power commander μετάχειρο από γνωστό μου στην Ιταλια, που είχε το μηχανάκι και το πούλησε (με LEO VINCE) το κοτσάρισα και κάνω πειράματα με την μονή μου ΧRACING και με το λαπτοπ - ευτυχώς μου έδωσε και τον διακόπτη και βάζω τα προγράμματα δυο-δυο!
Help Πόσο πέρνουν για μια ρύθμιση (περίπου) και που γίνεται? Μιλάμε για Θεσ/νικη
:wave2: :wave2:
jpk chios
13/05/2011, 21:57
@DAZ εγώ για να προστατέψω τις μανέτες μου μεγάλωσα την τρύπα του αλουμινενιου σκελετού και έβαλα τα μαμά αντίβαρα
@CHIOS από τότε που έβαλα την χοντρομπαρα οι κραδασμοί εξαφανίστηκαν!:smokin:sun:
Επίσης-- ακόμα δεν είδες τίποτα, σε λίγο καιρό όπου πανες βάλε: Φούστες παντελόνια κραγιον
μεικαπ, ριμελ κομμωτήριο κλπ κλπ και θα λες βρε πόσο λίγο μου κόστιζαν τότε. Στο λέω από πείρα ¨εχω και εγώ 2 αλλά δεν φοράνε πια πάνες! Πάνε οι παλιοί καλοί καιροί των παμπερς
@ όλους βρήκα power commander μετάχειρο από γνωστό μου στην Ιταλια, που είχε το μηχανάκι και το πούλησε (με LEO VINCE) το κοτσάρισα και κάνω πειράματα με την μονή μου ΧRACING και με το λαπτοπ - ευτυχώς μου έδωσε και τον διακόπτη και βάζω τα προγράμματα δυο-δυο!
Help Πόσο πέρνουν για μια ρύθμιση (περίπου) και που γίνεται? Μιλάμε για Θεσ/νικη
:wave2: :wave2:
Πού είσαι ρε? Που χάθηκες?Κι εγώ θέλω τέτοιους φίλους (τώρα που το γράφω σκέφτομαι ότι έχω καιρό να μπω στο club tenere italia)! Έχω ακόμα μερικά χρονάκια για να κραγιόν κλπ.Προς το παρόν ζητάει το λιποζαν :) ...Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να καταφέρω να μοντάρω αντίβαρα και χούφτες και είναι σα να απέκτησα καινούριο ΤΑ650!Αφού ανέβαζα στροφές και δεν το πίστευα...Κραδασμοί (σχεδόν) τέλος!Πότε έρχεστε ρε παίδες Χίο να πάμε καμιά βόλτα...?:rolleyes: :beer: :beer:
jpk chios
13/05/2011, 22:01
Α!Και πού είσαι, περιμένω φώτο για να χαζέψω....:rolleyes:
peskandritsos
14/05/2011, 19:12
:wave2: :wave2: Καποια κακια ψυχη μου ειπε οτι παιρνουν περιπου εδω στην Αθηνα για σωστη χαρτογραφηση απο 140 ευρα και πανω,(αν θυμαμαι καλα) αλλα + 4-5 αλογατακια ιπποδρομιακα καθαροαιμα ;) ;) ;)