View Full Version : Xt 660 Z Aftermarket
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παληκαρια , το XTZ εχει δοκιμασει κανεις να το χαμηλωσει καθολου? Αυτη η ψιλη του σελα που ειναι ολο παχυ υλικο δε σκαβεται καθολου.......?:p
Πολύ εύκολο. Εμπρός κατεβάζεις 3,5cm τις πλάκες. Δλδ οι πλάκες να πιάνουν τα καλάμια πιο κάτω. (χωρίς κόστος)
Πίσω αλλάζεις τα λαμάκια (ή όπως λέγονται) του μοχλικού με μεγαλύτερα (νομίζω) που κατεβάζουν το πίσω μέρος 3,5cm επίσης. (Κόστος: τα λαμάκια)
Επίσης μπορείς να το κάνεις κ με 2,5cm νομίζω.
Δεν αλλάζει η διαδρομή των αναρτήσεων μόνο η απόσταση από το έδαφος μειώνεται.
http://www.metalmule.com/suspension/
http://www.off-the-road.de/xt660z_tenere_fahrwerk_raeder.html?&L=1
Όχι δεν το έχω κάνει εγώ.
paraligo
19/02/2010, 23:07
Λιπών μάγκες….έχουμε και λέμε…………..
Το μπροστινό από το KTM 525 μπαίνει ακριβός και σε ελάχιστο χρόνο……..αρκεί να κατασκευάσεις σε τόρνο αυτό.
189371
paraligo
19/02/2010, 23:10
:)
189373
paraligo
19/02/2010, 23:15
:cool:
189375
Ουάου.. Γαμάτο φαίνεται. Τι πλάκες έβαλες τελικά? Με το offset τι έκανες?
Δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο να φτιαχτεί αυτό.
paraligo
20/02/2010, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ουάου.. Γαμάτο φαίνεται. Τι πλάκες έβαλες τελικά? Με το offset τι έκανες?
Δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο να φτιαχτεί αυτό.
Όλα είναι από το 525 εκτός από τον σταυρό και τα ρουλεμάν που είναι από το tenere.
Ένα πρόβλημα έχω μόνο ότι δεν κλειδώνει το τιμόνι.
Χωρίς υπερβολές για την αλλαγή δεν χρειάστηκα πάνω από δυο ώρες.
Με το offset και τα φρένα καμία αλλαγή (προς το παρόν)
189389
Για να κλειδώνει το τιμόνι η μόνη λύση είναι αυτή της otr αλλά κοστίζει πολύ. Με το offset μπορείς να ασχοληθείς αφού το δοκιμάσεις. Το ύψος μπορείς να το ρυθμίσεις και να το φέρεις στα μέτρα του κατεβάζοντας τις πλάκες. Πρόσεξε όμως μήπως στα φρένα βρίσκει ο μπροστινός τροχός κάτω απ' το ψυγείο γιατί έχουν μεγάλη διαδρομή αυτές που έχεις.
Πολύ ωραίο πάντως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos77
καλησπερα...δες εδω το garmin zumo 550...τιμη μοναδικη...παρηγειλα 2,για μενα και για ενα φιλο...περιμενω να ερθουν.....20ευρω τα μεταφορικα...
http://www.letbos.com/product.asp?id=1524
Τελικά με αυτά τι έγινε? Δεν μας είπες!
Επιτελους μετα απο πολυ κοπο και χρημα ολοκληρωμενο οπως ακριβως το ηθελα,το μονο που μενει ειναι κατι σωληνακια υψηλης και τελος .....???
189514
Μια που το πήρα το μωρό
θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω
χούφτες touratech (για πες ermhc )
λάστιχα Michelin T63
top case Hepco&Becker Cobi μαύρο 42lt
αυτά για αρχή
189823
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jarvis
Μια που το πήρα το μωρό
θέλω την γνώμη σας για τα παρακάτω
χούφτες touratech (για πες ermhc )
λάστιχα Michelin T63
top case Hepco&Becker Cobi μαύρο 42lt
αυτά για αρχή
Χούφτες touratech καλύτερη προστασία απ' τον αέρα σε σχέση με της μαμάς χειρότερες σε κραδασμούς. Μ' αρέσουν πολύ αλλά έβαλα της μαμάς πριν βγουν.
Λάστιχα.. Καινούρια είναι αυτά που έχεις. Μην τα αλλάξεις ακόμα. Άφησέ τα λίγο και μετά..
Τα Τ63 δεν τα έχω περπατήσει αλλά είναι περισσότερο χωμάτινο ελαστικό από τα tkc80 τα οποία είναι φανταστικά σε στεγνό δρόμο και χώμα, και ικανοποιητικά σε βρεγμένο. Στην εθνική με την μηχανή φορτωμένη σίγουρα θα διαρκέσουν περισσότερο από τα Τ63 και λιγότερο απ' της μαμάς. Το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις και κανένα ταξίδι χωρίς να τα καταστρέφεις αλλά και να μην τα φοβάσαι στον δρόμο. Νομίζω πως τα tkc είναι ιδανικά για κάθε μέρα και για αποδράσεις πσκ, on και off, και δεν τα παίζουν στα ταξιδάκια με την μηχανή φορτωμένη. Γνώμη μου πάντως είναι να μην τα αλλάξεις πριν (τα αξιολογήσεις τουλάχιστον) για να ξέρεις τι θες μετά απ' αυτά.
Βαλίτσες. Πολύ καλές αυτές που λες. Δεν είναι ελαφριές παρόλο που είναι πλαστικές αλλά είναι πάρα πολύ γερές. (Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά το έψαξα πολύ πριν βάλω βαλίτσες).
Εμένα δεν μου αρέσουν οι σιδεριές που φαίνονται όταν βγάλεις τις βαλίτσες αλλά αυτές της H & B νομίζω αφαιρούνται με 2 βίδες.
Έβαλα τις μαμάς, μιας και μου άρεσαν περισσότερο, και οι βάσεις τους όχι μόνο είναι διακριτικές αλλά είναι και σαν προστατευτικά για την εξάτμιση. Δεν είχα πρόβλημα ως τώρα κανένα. Λίγο προσοχή και hss2000 θέλουν μόνο στην αρχή μέχρι να στρώσουν οι κλειδαριές για να μην σπάσουν τα κλειδιά. Πλαστικές και αυτές με αλουμινένια προστατευτικά, πολύ γερές σαν κατασκευή (την μια απ τις δύο την έχει πλακώσει 2 φορές η μηχανή, εν στάση ευτυχώς, και δεν έπαθε τίποτα). Φθηνές πάντως δεν είναι. 30l μόνο. Δεν στις προτείνω για να μην με κυνηγάς μετά μιας και πολλοί δεν έμειναν ευχαριστημένοι.
Αλλά για να σε προβληματίσω λίγο..
Αν ξανά έβαζα θα έβαζα ή τις ίδιες (μαμά) ή.. trax της sw motec. όμορφες, γερές, αλουμινένιες, ακριβές και η βάση τους αφαιρείται χωρίς εργαλεία ή αφαιρείτε η βαλίτσα μαζί με την βάση. (Όχι δεν τις παίρνει ο καθένας μαζί με την βάση και φεύγει, κλειδώνουν).
189826
http://www.youtube.com/watch?v=mCQhIfYsC9o&feature=related
Caribou cases σε βάση sw motech. Αυτές είναι οι πιο βαριές και γερές πλαστικές βαλίτσες παρόμοιες με τις H&B.
Από 30 έως 40 λίτρα.
http://cariboucases.com/store/?name=Catalog&mode=i&item=000122
Παίρνουν και tool kit.
http://cariboucases.com/store/?name=Catalog&mode=i&item=000174
Ενώ μπορείς να τις βάλεις σε βάσεις givi, hepco becker, sw motech.
Οι χουφτες ειναι απιστευτα ομορφες και γερες (καραδοκιμασμενο) ,κραδασμους ειχε και θα εχει μιας και ειναι Tenere ,λαστιχακια Τ63 πολυ καλα και στο χωμα και στην ασφαλτο .....πραγματικο 50/50 ειδικα στο βρεγμενο οτι καλυτερο ,μεγαλο μειον ο θορυβος που κανει μετα τα 65-70 .........Top case προτιμω το μαμα μιας και μου αρεσει περισσοτερο.
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Το μοτόρι το πήρα χθες και κατέβηκα σήμερα :D
Δεν το πήρα κούτα daz είναι μτχ με πολύ λίγα χλμ και σε πολύ καλή κατάσταση, λαστιχάκια φοράει τα Τ63 και είναι σχεδόν καινούργια, μου άρεσαν στην άσφαλτο θα τα δω σε χωματάκι το σουκού σε βρεγμένο μόλις ρίξει θα έχω νέα.
Χούφτες αποφάσισα toura, top case θα το ψάξω λίγο ακόμα (ευχαριστώ για τα link).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μοτό, είναι κάτι περισσότερο από αυτό που περίμενα και αυτό ακριβώς που ζητούσα.
:D
Οπως έιπα και για τους κραδασμούς με τις χούφτες της touratech, μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί αντίβαρο, για να μπεί με τις χούφτες.
paraligo
25/02/2010, 16:51
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.:wave2:
peskandritsos
25/02/2010, 17:42
Βαλιτσες αν αντεχει η τσεπη, οι καλυτερες ποιοτικα αλλα και οι ακριβοτερες ειναι οι hepco οι αλουμινενιες, η exclusive.
Χουφτες οι μαμισιες ειναι καλες και καποιες αλλες που ειχα ποσταρει αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα.
Καλοριζικος και παντα ορθιος
:beer: :beer: :beer:
dimitris_a
25/02/2010, 17:47
καλορίζικος
dimitris_a
25/02/2010, 17:58
ρε παίδες δυνατότητα να βάλουμε τροχούς για tubeless λάστιχα υπάρχει?
το έχει ψάξει κανένας????
dimitris_a
25/02/2010, 18:15
για πλαϊνές βαλίτσες ποια η γνώμη σας ???
είμαι ανάμεσα στις trax aluminum 45lt και στις hepco & becker 45 lt aluminium
οι άλλες τις h&b ξεφεύγουν στην τιμή.......
επίσης τα 45lt Μήπως είναι πολλά???
για πείτε γνώμες
peskandritsos
25/02/2010, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
για πλαϊνές βαλίτσες ποια η γνώμη σας ???
είμαι ανάμεσα στις trax aluminum 45lt και στις hepco & becker 45 lt aluminium
οι άλλες τις h&b ξεφεύγουν στην τιμή.......
επίσης τα 45lt Μήπως είναι πολλά???
για πείτε γνώμες Και εγω αυτες τις hepco εχω και ειναι φοβερες.
Η αληθεια ειναι οτι τον εχουν τον ογκο τους αλλα οταν τον χρειαστεις ειναι ανεκτιμητος.
Φαντασου την μουρμουρα που θα γλυτωσεις που δεν θα της αρνηθεις να παρει 7 ζευγαρια παπουτσια στις διακοπες... :D (Καταλαβαινεις τι εννοω)
dimitris_a
25/02/2010, 23:11
ρε συ peskandritsos δε μου έχουν αρέσει οι βάσεις στήριξης για τις h&b ενώ οι βάσεις στήριξης για τις trax της swm αφαιρούνται πανεύκολα μιας κι έχουν αυτό το σύστημα quick lock. Γι αυτό με βλέπω για τις trax με τις βάσεις της swm.....
dimitris_a
25/02/2010, 23:22
αυτές τις βάσεις έχεις κι εσυ peskandritsos? (είναι από το site off-the-road.de)
190184
dimitris_a
25/02/2010, 23:35
αυτές τις βάσεις έχεις κι εσυ peskandritsos? (είναι από το site off-the-road.de)
190185
peskandritsos
26/02/2010, 04:43
Οι βασεις που εχω ειναι της motech στις οποιες εχω βαλει ανταπτορες και κουμπωσαν οι hepco οι βαλιτσες.
Αμα δεν βαριεσαι να το ψαξεις το θρεντακι καπου τις εχω βαλει και φωτογραφια.:wave2:
Ναι, αλλά θέλει μετατροπές και πατέντες που κοστίζουν γύρω στα 500.Το κανε κάποιος στην Δανία αν θυμάμαι καλά, και μετά ταξίδεψε 5000klm μέχρι το Μαρόκο και πίσω.
Αυτές είναι H&B αφαιρούνται.Αφαιρούνται μονοκόματα με τις 4 βίδες που βλέπεις στη φώτο.
190190
Προεδράρα το cobi βαλιτσάκι φοράς?
για πες τι λέει...
:a55:
peskandritsos
26/02/2010, 09:28
Ρε προεδρε μη μας βαζεις φωτογραφια που να φαινονται τα τσιροτα στη σελα.
Σαν να μου χωνεις μαχαιρια ειναι αυτη η εικονα...:(
peskandritsos
26/02/2010, 09:37
παρε και φωτο που βρηκα
190199
peskandritsos
26/02/2010, 09:38
....
190200
peskandritsos
26/02/2010, 09:41
190201
dimitris_a
26/02/2010, 09:59
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
peskandritsos αυτούς τους αντάπτορες τους πήρες μαζί με τις βάσεις? ή πωλούνται ξεχωριστά και θέλει ψάξιμο? γιατί την αγορά με βλέπω να την κάνω από το internet
επίσης επειδή στη φώτο που έβαλες με τις βαλίτσες το μηχανάκι το είχες φωρτομένο σα γαϊδούρι και δεν είχε χώρο για 2 άτομο, ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις πάει ταξίδι με 2 άτομο κι αν αυτό γκρίνιαζε.... ξέρεις γιατί ρωτάω.... ;) ;) ;)
η αλήθεια είναι πως οι βαλιτσούλες της h&b μου φαίνονται πιο βολικές...... αλλά ξενερώνω με τις βάσεις που είναι σαν σιδεριές που τις έφτιαξε το μηχανουργείο της γειτονιάς στον τόρνο......
peskandritsos
26/02/2010, 10:12
peskandritsos αυτούς τους αντάπτορες τους πήρες μαζί με τις βάσεις? ή πωλούνται ξεχωριστά και θέλει ψάξιμο? γιατί την αγορά με βλέπω να την κάνω από το internet
επίσης επειδή στη φώτο που έβαλες με τις βαλίτσες το μηχανάκι το είχες φωρτομένο σα γαϊδούρι και δεν είχε χώρο για 2 άτομο, ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις πάει ταξίδι με 2 άτομο κι αν αυτό γκρίνιαζε.... ξέρεις γιατί ρωτάω.... ;) ;) ;)
η αλήθεια είναι πως οι βαλιτσούλες της h&b μου φαίνονται πιο βολικές...... αλλά ξενερώνω με τις βάσεις που είναι σαν σιδεριές που τις έφτιαξε το μηχανουργείο της γειτονιάς στον τόρνο...... Aν θες την γνωμη μου βαλε και τις βασεις της hepco και ας μην σου αρεσουν εμφανησιακα.
Με τους ανταπτορες εμενα στην αρχη ειχαν κανει λαθος.
Δευτερο ατομο????
Ειμαι ενας φτωχος και μονος καου μποϊ..:rotflmao:
Η γυναικα παιρνει τον υιο και πανε τετρατροχοι.:D :D :D
peskandritsos
26/02/2010, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Aν θες την γνωμη μου βαλε και τις βασεις της hepco και ας μην σου αρεσουν εμφανησιακα.
Δευτερο ατομο????
Η γυναικα παιρνει τον υιο και πανε τετρατροχοι.:D :D :D Ξεχασα να σου πω οτι οι βαλιτσες κουβαλαγανε πραγματα δικα τους πιο πολυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jarvis
Προεδράρα το cobi βαλιτσάκι φοράς?
για πες τι λέει...
:a55:
Μικρότερος ωφέλιμος χώρος από ότι δείχνει, ακόμη και άδειο, με το ζόρι παίρνει full face κράνος.
Αθραυστο όμως, καλό πλαστικό, με μπαρες για δέσιμο, και εσωτερικά παίρνει νερό ή καύσιμο 2.5 lt αν αγοράσεις το αντίστοιχο βρυσάκι. Παίρνει και μαξιλαράκι στην πλάτη.
Ρε προεδρε μη μας βαζεις φωτογραφια που να φαινονται τα τσιροτα στη σελα.
Σαν να μου χωνεις μαχαιρια ειναι αυτη η εικονα...:(
Γαιτί ρε Στράτε σε χαλάει........ρέμπελος σαν τα αφεντικό της και αυτή.......:lol:
dimitris_a
26/02/2010, 10:54
Aν θες την γνωμη μου βαλε και τις βασεις της hepco και ας μην σου αρεσουν εμφανησιακα.
Δευτερο ατομο????
Η γυναικα παιρνει τον υιο και πανε τετρατροχοι.:D :D :D
αυτό είναι το πρόβλημά μου..... δεν έχω υιο ώστε να πάει και η γυναίκα μου με το τετράτροχο.... χα χα χα χα χα χα
tubeless λάστιχα ε???????
Για να το ψάξουμε λίγο!!!
http://www.adventure-motorcycling.com/xtz/tubeless/index.htm
http://www.tubliss.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
tubeless λάστιχα ε???????
Για να το ψάξουμε λίγο!!!
http://www.nuetech.com/video.shtml
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=350796&highlight=tubliss
http://www.horizonsunlimited.com/hubb/equipping-bike-whats-best-gear/diy-tubeless-rims-37278
...
Χουφτες οι μαμισιες ειναι καλες και καποιες αλλες που ειχα ποσταρει αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα.
Καλοριζικος και παντα ορθιος
:beer: :beer: :beer: [/B]
http://www.metalmule.com/general-accessories/hand-guards/gallery/
...
...
Το ταξιδάκι αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75739&perpage=15&pagenumber=8
έγινε με 2 άτομα. Συνολικά 7 ημέρες. Περνούσαμε και οι 2 αρκετή ώρα πάνω στην μηχανή. Κανένα παράπονο από συνεπιβάτη ούτε για σέλα, ούτε για τον αέρα.
dimitris_a
27/02/2010, 16:45
Το ταξιδάκι αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75739&perpage=15&pagenumber=8
έγινε με 2 άτομα. Συνολικά 7 ημέρες. Περνούσαμε και οι 2 αρκετή ώρα πάνω στην μηχανή. Κανένα παράπονο από συνεπιβάτη ούτε για σέλα, ούτε για τον αέρα.
ευχαριστώ για την απάντηση daz απλά το ρώτησα στον peskandritso γιατί όπως είδα τις βαλίτσες του τοποθετημένες πάνω στο μηχανάκι, μου φάνηκε ότι ξεπερνούσαν το ύψος της σέλας. Γι αυτό ρώτησα, μήπως τα πόδια του συνεπιβάτη έβρισκαν πάνω στις πλαϊνές βαλίτσες.
dimitris_a
27/02/2010, 17:22
http://www.tubliss.com/
στην ουσία καλύπτει την σαμπρέλα με μία δεύτερη η οποία δε χάνει αέρα στην περίπτωση που τρυπηθεί το λάστιχο (εμεις εδώ πάνω το λέμε φουίτ.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
και το κόστος είναι 100 δολάρια για κάθε ρόδα........
δε μου φαίνεται άσχημο αλλά μήπως είναι λίγο ακριβό?????
μπράβο σου daz :beer:
dimitris_a
27/02/2010, 17:27
http://www.advrider.com/forums/show...ghlight=tubliss
εδώ όμως δε μας τα λένε και τόσο καλά, έτσι?
άρα απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες......
dimitris_a
27/02/2010, 21:59
τελίκά για βαλίτσες κατέληξα στις trax alu silver 45l με βάσεις τις quick lock evo
στο site της sw motech αναφέρει πως χρειάζονται κάτι αντάπτορες για να κουμπώσουν οι trax πάνω στις βάσεις.
Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω και την πίσω βαλίτσα. Στο manual της yamaha λέει όχι στην τριπλέτα. Γιατί?
Να μην παραγγείλω δλδ τη σχάρα και το topcase?
Η παραγγελία θα γίνει κατά το πάσχα (αν πάρουμε το δώρο πάσχα και δεν μας το κόψουν...... :mad: :mad: :mad: )
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα backcase. Είναι πολύ πρακτική όμως τουλάχιστον μέσα στην πόλη για να μπορείς να βάλεις ένα καρβέλι ψωμί ρε παιδί μου. Στο ταξίδι το roll bag δεν το αλλάζω . Παίρνει περισσότερα και μπορείς να δέσεις περισσότερα πάνω του. Ναι η Yamaha λέει ή τις πλαϊνές ή την πίσω όχι και τις δύο μαζί αλλά επίσης λέει και ανώτατο όριο τα 120 αν θυμάμαι καλά. Χαζομάρες. Δεν έχει ανάγκη. Μάλλον για την αεροδυναμική το λέει αλλά δεν έχει ανάγκη. Εγώ το έχω πάει και με 170 με τις βαλίτσες και δεν κουνούσε πουθενά.
...
Επίσης τις έχω φορτώσει μέχρι και με μολύβι (βαρίδια για ψαροντούφεκο) + τα πράγματά μου για 10 μέρες + το roll bag με στολές κ λοιπά ψαρευτικά. + ψαροντούφεκα σε ένα ταξίδι 600 χλμ και μάντεψε..
Δεν κουνούσε πουθενά.
Peskandritso μ’ ακούς?
...
Υπερ εξασφάλιση να το πω? Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό η Yamaha. Πάντως δεν είναι η μόνη. Και για κάποια άλλη εταιρεία είχα διαβάσει πως απαγορεύει την τριπλέτα στις γνήσιες βαλίτσες. Δεν θυμάμαι ποια ούτε για πιο μηχανάκι ήταν. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως υπερβάλει.
Καμια χαμηλοτερη σελα εβγαλαν για τοXTZ660?:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Καμια χαμηλοτερη σελα εβγαλαν για τοXTZ660?:p
Έβγαλαν ...Δώσε 400? και είσαι οκ!!!
paraligo
02/03/2010, 12:45
Παιδιά ενδιαφέρεται κάποιος για το χαμήλωμα της μηχανής του?
Αν ναι...........υπάρχει τρόπος!
Με 40 ευρουλακια.
Για πες , σκαβεις σελα........ γιατι μονο 400ε ? ............ της Yamaha η after market.......?
paraligo
02/03/2010, 12:53
Την Παρασκευή παίρνω για έναν φίλο κομμένα σε λέιζερ.
Αλλάζοντας το μοχλικό χαμηλώνει περίπου 3-4 εκατοστά!
xtkoulas
02/03/2010, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Παιδιά ενδιαφέρεται κάποιος για το χαμήλωμα της μηχανής του?
Αν ναι...........υπάρχει τρόπος!
Με 40 ευρουλακια.
Να τη ψηλώσω θέλω 'γώ στ' άστρα να τηνε πάω,
για να πετώ στον ουρανό, όντε τη καβαλάω.
Την ομορφιά τση ανάθεμα, τα τόσα τση τα κάλη,
που με λαλεί όπου ποθώ, δε θέλει παρακάλι.
γειά σου ρε σύντεκνε.....:beer:
Την Παρασκευή παίρνω για έναν φίλο κομμένα σε λέιζερ.
Αλλάζοντας το μοχλικό χαμηλώνει περίπου 3-4 εκατοστά!
Με ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ...
Κολλητός θέλει να το χαμηλώσει και μέχρι τώρα ότι έχουμε βρεί περνάει τα 80 ευρώπουλα...
paraligo
02/03/2010, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtkoulas
Να τη ψηλώσω θέλω 'γώ στ' άστρα να τηνε πάω για να πετώ στον ουρανό, όντε τη καβαλάω. Την ομορφιά τση ανάθεμα, τα τόσα τση τα κάλη, που με λαλεί όπου ποθώ, δε θέλει παρακάλι.
γειά σου ρε σύντεκνε.....:beer:
Για σου μωρέ Δημητράκη.
Φυσικά εγώ θα αλλάξω το μοχληκό για να ψηλώσει 4 εκατοστά!!!!!!!
:p
paraligo
02/03/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Με ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ...
Κολλητός θέλει να το χαμηλώσει και μέχρι τώρα ότι έχουμε βρεί περνάει τα 80 ευρώπουλα...
1) TEOD
xtkoulas
02/03/2010, 13:40
Για σου μωρέ Δημητράκη.
Φυσικά εγώ θα αλλάξω το μοχληκό για να ψηλώσει 4 εκατοστά!!!!!!!
:p
Αυτό είναι, δώστου αλύπητα.:sun:
Για τον tzarot
http://www.demonbikes.com/more/on/details/10996
Για τον tzarot
http://www.demonbikes.com/more/on/details/10996
by the way... SCOTTOILER e-System...
σήμερα ήρθε 220 + κάτι ψιλά με αποστολικά...
Σε λίγες μέρες περισσότερα και φωτογραφίες εγκατάστασης
http://www.youtube.com/watch?v=7f6gN7nPMx4
dimitris_a
03/03/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermhc
http://www.youtube.com/watch?v=7f6gN7nPMx4
μια χαρά σε βρίσκω......
ποιος είσαι? ο μεγαλομέτοχος της touratech??????
Χαχαχα οχι ακριβως μετοχος αλλα επενδυτης της!!!!!
paraligo
04/03/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Με ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ...
Ήρθαν!!!!!!!
Τα κοντά είναι τα δικά μου
Και τα ψηλά του THEOD
190820
peskandritsos
04/03/2010, 16:09
Ήρθαν!!!!!!!
Και τα ψηλά του THEOD Αν δεν κανω λαθος, με αυτα τα bones χαμηλωνει η ψηλωνει το πισω μερος, αν συμβαινει αυτο δεν θα ηταν σωστο να γινει και η αναλογη επεμβαση μπροστα για να μην χαλασει η γεωμετρια???:D :D
paraligo
04/03/2010, 16:11
Μετά την τοποθέτηση που κεράτισε ούτε 10 λεπτά!
190821
paraligo
04/03/2010, 16:13
Ψήλωσα 3,5 πόντους!!!!!!!!
190822
paraligo
04/03/2010, 16:16
Αν δεν κανω λαθος, με αυτα τα bones χαμηλωνει η ψηλωνει το πισω μερος, αν συμβαινει αυτο δεν θα ηταν σωστο να γινει και η αναλογη επεμβαση μπροστα για να μην χαλασει η γεωμετρια???:D :D
Σωστός
Το πρόβλημα ήταν ότι με τα wp μπροστά ήμουν 4 πόντους ψηλότερος (μπροστά)
Τώρα είμαι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ήρθαν!!!!!!!
Και τα ψηλά του THEOD
PM μου λεπτομέρειες για το πως θα έρθουν στα χέρια μου...
dimitris_a
04/03/2010, 17:43
Ήρθαν!!!!!!!
Και τα ψηλά του THEOD
κι εγώ επειδή πριν το πάρω είχα κάποιους ενδοιασμούς με το ύψος, έτσι μου είχαν πει πως θα χαμήλωνε....
αλλά τελικά δεν το έκανα....
ίσα ισα πατάω αλλά δε βαριέσαι..... αμά πάει να πέσει...... εγκαταλείψτε το σκάφος...:D :D :D
ευτυχώς μέχρις στιγμής δεν μου έχει τύχει......
Ψήλωσα 3,5 πόντους!!!!!!!!
Ρε ψηλέ....εκεί που κάθετε ο πωπός δεν μετράμε κανονικά...????
paraligo
05/03/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Πρόεδρε μετράμε σε σταθερό σημείο όσο πιο κάθετα γίνετε για να μετρήσουμε την ανάρτηση.:)
paraligo
05/03/2010, 18:21
Επειδή το ζήτησε ο Πρόεδρος!!!!!!
190938
paraligo
05/03/2010, 18:22
Απόσταση από το έδαφος!
190939
paraligo
05/03/2010, 18:24
:sun:
190940
peskandritsos
05/03/2010, 18:35
Συγνωμη για την παρεμβαση ρε paraligo αλλα,
ενταξει, καλο το μπροστινο απο ΚΤΜ αλλα το περτικαλι φτερο εσενα σΕ αρεσει εμφανησιακα??:dizzy:
paraligo
05/03/2010, 18:40
Συγνωμη για την παρεμβαση ρε paraligo αλλα,
ενταξει, καλο το μπροστινο απο ΚΤΜ αλλα το περτικαλι φτερο εσενα σΕ αρεσει εμφανησιακα??:dizzy:
Όχι αλλά μέχρι να βρω κάτι να μου αρέσει θα το ανέχομαι.
peskandritsos
05/03/2010, 21:22
Επισης μια ερωτηση...
Η αποσταση που μας δειχνεις απο το εδαφος ειναι οταν ειναι επανω στο διπλο σταντ??
paraligo
06/03/2010, 10:19
Επισης μια ερωτηση...
Η αποσταση που μας δειχνεις απο το εδαφος ειναι οταν ειναι επανω στο διπλο σταντ??
Όχι φυσικά.:wave2:
Τα λαμάκια μπήκανε και η μηχανή χαμήλωσε περίπου 3,5 εκατοστά.
Ταυτόχρονα έγινε και μια βύθιση 2,5 εκατοστών στις τιμονόπλακες.
Δυστυχώς όλα γίναν πολύ βιαστικά και δεν υπάρχουν φωτό από την διαδικασία-ήταν όμως πανεύκολη.
Το αποτέλεσμα πολύ καλό. Το μηχανάκι αμέσως έγινε απείρως πιο βολικό και φιλικό για αναστήματα της τάξης του 1,75 δίνοντας μια άλλη αίσθηση και πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Σε μια μικρή δοκιμαστική βόλτα δεν έδειξε να υπάρχει κάποιο θέμα με γεωμετρία, σταθερότητα ή οτιδήποτε άλλο, δεν δοκιμάστηκε όμως στα πολλά για να είμαι 100% σίγουρος. Πάντως σε αυτήν την μικρή βόλτα δεν έδειξε κανένα "ύποπτο" σημάδι και θα μου κάνει έκπληξη αν προκύψει κάτι αρνητικό. Και οπτικά όχι μόνο δεν έχασε καθόλου αλλά μπορώ να πω ότι "γλύκανε" κιόλας...
Μόνη μικρή αρνητική παρενέργεια το ότι το πλαινό στάντ δεν στηρίζει τόσο καλά όσο πριν σε κάποιες περιπτώσεις που ο δρόμος έχει κλίση. Δεν φαίνεται να είναι σοβαρό-απλά θέλει λίγο προσοχή σε κάποιες περιπτώσεις.
Θα δούμε στην πορεία μήπως χρειαστεί να το κοντύνουμε κι αυτό κάτι τις...
Να ευχαριστήσω τον paraligo για την ταχύτητα, συνέπεια και διάθεση για βοήθεια-εξυπηρέτηση που έδειξε... :wave2:
paraligo
06/03/2010, 12:04
Μπράβο ……….ελπίζω τώρα ο φίλος σου να το ευχαριστηθεί περισσότερο!:wave2:
Για όποιον ενδιαφέρεται.....όλο το set (http://cgi.ebay.de/Tieferlegung-Yamaha-XT-660-Z-DM02-30mm-ab-2008_W0QQitemZ110483547241QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item19b9552469)
paraligo
09/03/2010, 16:42
Ρε πρόεδρε εδώ φαίνεται σαν να αλλάζει το μοχληκό!
Αν αυτό δίνη και μεγαλύτερη διαδρομή τότε είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!!!!!!
dimitris_a
09/03/2010, 19:10
πρόεδρε μήπως αυτό το set κάνει τη δουλειά που διαφημίζει το site off-the-road.de ?????
και όχι αυτό που έκανε ο Γιάννης (paraligo) που άλλαξε μόνο το λαμάκι?
dimitris_a
09/03/2010, 19:20
και μία ακόμα ερώτηση πρόεδρε
Εκείνα τα κροσάκια που έβαλες παλιότερα (σελ 37 και 42 για όσους αναρωτιούνται) έχουν αντέξει?
Είχες πει ότι έκαναν δουλειά (και τα ανεμοσούρια μείωσαν και τον θορυβο)
για πες πιο ολοκληρωμένες εντυπωσεις
και μία ακόμα ερώτηση πρόεδρε
Εκείνα τα κροσάκια που έβαλες παλιότερα (σελ 37 και 42 για όσους αναρωτιούνται) έχουν αντέξει?
Είχες πει ότι έκαναν δουλειά (και τα ανεμοσούρια μείωσαν και τον θορυβο)
για πες πιο ολοκληρωμένες εντυπωσεις
Μια χαρά ....κανένα πρόβλημα...όντως κάνουν καλή δουλειά
πρόεδρε μήπως αυτό το set κάνει τη δουλειά που διαφημίζει το site off-the-road.de ?????
και όχι αυτό που έκανε ο Γιάννης (paraligo) που άλλαξε μόνο το λαμάκι?
Υποτίθεται πως ναι....
βέβαια αυτό το ….."Aluminium" δεν μΕ άρεσε και πολύ….αλλά….....:rolleyes:
Ρε πρόεδρε εδώ φαίνεται σαν να αλλάζει το μοχληκό!
Αν αυτό δίνη και μεγαλύτερη διαδρομή τότε είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!!!!!!
Αναφέρουν μόνο ότι κατεβάζουν το ύψος από 3 έως 5 cm.
Δεν λένε τίποτε για την διαδρομή.....
Λογικά όμως θα πρέπει να μειώνεται...έτσι δεν είναι.....:confused:
skordastm
27/03/2010, 12:38
γεια χαρα
ψαχνοντας στο διαδικτιο βρηκα αϋτό,
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DYNO-BOOST-PERFORMANCE-CHIP-Yamaha-XTX660-XT660Z-Tenere_W0QQitemZ160414150088QQcmdZViewItemQQptZMotorcycles_Parts_Accessories?hash=item25596dadc8
το εχει βαλει καποιος απ το φορυμ στο τενερε του η ξερει τι γινεται??:confused:
Αναφέρουν μόνο ότι κατεβάζουν το ύψος από 3 έως 5 cm.
Δεν λένε τίποτε για την διαδρομή.....
Λογικά όμως θα πρέπει να μειώνεται...έτσι δεν είναι.....:confused:
πρόεδρε δες τι βρήκα περί αυτού http://www.feelthetrack.com/tuning_guide.htm
μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να την χαμηλώσουν:)
Οσον αφορά τις βαλίτσες....Υπάρχει καμία που να ανοίγει όπως απο το πλάι και όχι απο πάνω όπως οι Trax πχ, και να είναι αλουμινίου???
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Οσον αφορά τις βαλίτσες....Υπάρχει καμία που να ανοίγει όπως απο το πλάι και όχι απο πάνω όπως οι Trax πχ, και να είναι αλουμινίου???
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλη την παρέα.
Υπάρχουν αλλά όχι αλουμινίου. Τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχω δει καμία. Από πλαστικές όμως έχεις πολλές επιλογές αφού οι περισσότερες ανοίγουν απ' το πλάι. Givi, Crauser κτλ.
Ήρθανε ωραία συσκευασία με όλα τα απαραίτητα. Δυστυχώς θα τοποθετηθούν το Σάββατο
Thanks daz
194670
nice.. θέλουμε και φωτό μετά την τοποθέτηση ε!
Οπωσδήποτε θα μπει φωτο, αν και τώρα βλέπω ότι επάνω γράφoυν "χουφτες για Transalp" παρ' όλον ότι η απόδειξη γράφει για tenere (πάντως εκ πρώτης όψεως πρέπει να ταιριάζουν.
dimitris_a
08/04/2010, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
Οπωσδήποτε θα μπει φωτο, αν και τώρα βλέπω ότι επάνω γράφoυν "χουφτες για Transalp" παρ' όλον ότι η απόδειξη γράφει για tenere (πάντως εκ πρώτης όψεως πρέπει να ταιριάζουν.
να το προσέξεις αυτό.......