View Full Version : moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
LARISEOS
22/05/2009, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ρε και εγω δεν τα εχω στιβα τα ευρω απο τη κληρονομια...αλλα και απο την αλλη 2-3 ψιλες εχω φαει ο "μαλακας" δεν εχω ξεπαραδιαστει στα ανταλακτικα...Αν επεφτα συνεχεια ρε φιλε θα επαιρνα μια με βοηθητικες να μαθω πρωτα...το 640 ειχε ενα καλο τσαμπουκα αριστερα στο τεποζιτο και δεν χρειαστικε τιποτα... αν ηταν σιδερενιο...γαμα τα. Εχουν τα πλεονεντηματα και τα μειονεκτηματα τους...παντως κοιτα να ξεφυγεις απο μερικες παρωχημενες αποψεις που εχουν καταντησει κλισε... τα κτμ δεν ειναι ακριβοτερα απο τα χοντα..ρωτα να μαθεις... Αλλωστε αν πας για εκδρομικο χωμα δικαβαλος ποσο κινδυνευεις να την φας...?
Επισης δεν καταλαβα γιατι εμεινες στο αφρικα...περιμενες να βρεις κατι καλυτερο απο το αφρικα ή κατι καλυτερο απο το κτμ? αν ειναι το δευτερο σε ενημερωνω οτι σε λιγο κυκλοφορει το νεο adv 1190 (μαλλον) αλλα και το adv690 που απο οτι λενε θα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσα περιπτωση... :winka:
Τελος γνωμη μου και συμβουλη μαζι ειναι να κανεις τωρα μερικα πραγματα που γουσταρεις...τωρα που μπορουμε γιατι αργοτερα μπορει να μην μπορουμε να τα απολαυσουμε ...:winka: :evil:
εχω ενα προβλημα στον δεξι καρπο με αποτελεσμα μετα απο 4 χειρουργια........να εχω μονο το 30% του καρπου μου καλα...... με αποτελεσμα αμα με παρη λιγο δεξια το αφηνω και πεφτει.....δεν θα σκασω.....!
τωρα δεν ξερω αλλα πολλα δεν ειναι τα 1190?????
Φιλάκια
:a9: :a9: :a9: :a021: :a021: :a39: :a43: :a48:
164349
LARISEOS
22/05/2009, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
θα μας τρελάνετε τελείως εδώ μέσα, γαμώ τα μηχανάκια και το ένα και το άλλο αλλά η λογική απαξίωσης μιας μηχανής που κάνει 10 χιλιάρικα περισσότερο απ' τη δικιά σου είναι επειδή την ξερογλυφόσουν ρε φιλαράκι αλλά σου λείπαν τα 10 . & -
φιλε δεν νομηζω να ξερεις καλυτερα απο μενα τι θα ηθελα να κανω και αν για μενα τι αξηζει......
αλλα οτι πεις....ισως ξερεις κατι παραπανω εσυ.....
LARISEOS
22/05/2009, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φιλάκια
:a9: :a9: :a9: :a021: :a021: :a39: :a43: :a48:
ελα να μαζευομαστε......εχεχεχεχεχεχεχ ακομα ta gs θελαμε!!!!!!
ΔΩΣΤΕΕ!!!!
Αυτό είναι αντιπαραθέσεις:beer:
Και μη παρεξηγιέστε ρε,δεν υπάρχουν κατεμάδες,αφρικανάδες,gsάδες και τέτοιες παπαράδες!!!!
Υπάρχουν μόνο μοτοσυκλετιστές!!!
Χωμάτινοι-ασφάλτινοι!!Και όλους η ίδια τρέλα-βλακεία-μαλακία μας δέρνει!!!
Γι αυτό και σφαζόμαστε άλλωστε!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Υ.Γ.
Ελπίζω να μη το πάρετε στραβά και το κόψετε τώρα στο καλύτερο:D
ΑFRICA FOR EVER ΡΕ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
22/05/2009, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
ΔΩΣΤΕΕ!!!!
Υ.Γ.
Ελπίζω να μη το πάρετε στραβά και το κόψετε τώρα στο καλύτερο:D
ΑFRICA FOR EVER ΡΕ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer:
τι να κοψουν ρε ημαστε στο top 10 στης αντιπαραθεσεις!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao:
LOUKILOUK
22/05/2009, 19:24
Ελα ρε Λαρισαιε...σοβαρα τωρα το λες? εγω παντως την λαμα και 5 βιδες τις εχω στον αριστερο καρπο (πτωση απο σκαλα:bigcry: ) αλλα ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα:) Τα 1190 μαλλον θα ειναι πολλα αλλα αφου θες κατι καλυτερο απο το 990 ισως αυτο να σου κανει...:winka:
Το gs800 κουκλα ειναι αλλα δεν το εχω καβαλησει...τι λεει? στον δρομο? στο χωμα?
θα μας πει κανεις ή μονο φωτο θα βλεπουμε? εχουμε δει πολλες φτανει...
Περσι τετοια εποχη που το ειδα και το εψαξα και απλα ανεβηκα πανω πιστευα οτι θα γεμιζε ο τοπος με αυτα τα μηχανακια...τελικα δεν το βλεπω να πολυκυκλοφορει...:confused: μαλιστα μου ειχαν πει οτι εχει και αναμονη παραδοσης 2-3 μηνες...και αν ηθελα να το παρω χωρις τον εξοπλισμο που δινανε θα περιμενα 5-6 μηνες (βαγιανελης speaking).
Παντως ειδα ενα στην Kαλαμπακα, στην συγκεντρωση των ducatisti, κιτρινο-μαυρο φορτωμενο με αλουμινενιες, με εξατμιση, κ.α ωραιοτατο, οχι βεβαια σαν το θηριο μου:nono::winka:
Παντως καλυτερα που εχουμε διαφορετικα γουστα γιατι αλλιως θα ηταν πολυ βαρετα και στον δρομο και στο καφενειο...:beer: :wave2:
LARISEOS
22/05/2009, 19:31
Ελα ρε Λαρισαιε...σοβαρα τωρα το λες? εγω παντως την λαμα και 5 βιδες τις εχω στον αριστερο καρπο (πτωση απο σκαλα:bigcry: )
ασε απο snowboard στην πλαστικη στο μετσοβο το 2005.......και δεν το γλειτωνω σηγουρα ενα δυο ακομα θα κανω.........με εχει καταστρεψει κυριολεκτικα,,,τι βιδεσ λαμες βελονες....ολα τα εχω βαλει....
εφτασα για ενα χειρουργιο να μπαινω πρωι και να φευγω απογευμα ουτε μεσα δεν με κρατανε!!!!! :lol:
παντως και εγω οταν πηγα και το ειδα επαθα πλακα.....αλλα η πρωτη ερωτηση ητανε .........
-ρε τι ειναι αυτο εδω το τσουτσουνακι??? καγκελο???? :rotflmao:
στην κερκηδα καναμε το τελευταιο χειρουργιο αφαιρεσαμε 2 χιλ για να δωσοθμε κενο στον καρπο!
164351
LOUKILOUK
22/05/2009, 20:02
Που σε Λαρισαιε ειναι προφανες οτι εκτος απο "μαλακες" ειμαστε και κουλαδια...:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Εγω που λες, που δεν μου εκαναν ολικη ναρκωση, νομιζα οτι ημουν σε συνεργειο...αντι σε χειρουργειο...αστα... anyway τωρα που το ξανασκεφτομαι βαση των νεων δεδομενων ενα ATV θα μας ηταν οτι πρεπει...εβγαλε η ΚΤΜ κατι ωραια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε γεια χαρα:wave2:
LARISEOS
23/05/2009, 08:02
Που σε Λαρισαιε ειναι προφανες οτι εκτος απο "μαλακες" ειμαστε και κουλαδια...:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Εγω που λες, που δεν μου εκαναν ολικη ναρκωση, νομιζα οτι ημουν σε συνεργειο...αντι σε χειρουργειο...αστα... anyway τωρα που το ξανασκεφτομαι βαση των νεων δεδομενων ενα ATV θα μας ηταν οτι πρεπει...εβγαλε η ΚΤΜ κατι ωραια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε γεια χαρα:wave2:
καλημερα on off boys................
γαμησετα εγω πηρα και καθαρο τρομαρα μου.......:lol:
αλλα το χειρότερο στην ζωη ειναι να μην κάνεις τπτ !
Φαιδων ΚΤΜ
23/05/2009, 16:52
ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ADVENTURE KTM H BMW ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΥΜΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ(χωματινο) ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΙΝΑ (ΚΤΜ) ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ.
ΤΑΣΟΥΙΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑDVE ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΤΜ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ FERARI
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞ.
Φιλικα Φαιδων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ADVENTURE KTM H BMW ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΥΜΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ(χωματινο) ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΙΝΑ (ΚΤΜ) ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ.
ΤΑΣΟΥΙΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑDVE ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΤΜ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ FERARI
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞ.
Φιλικα Φαιδων
..καλα τη ακυρη συγκρηση εκανες???
....ακου εκει ferari me ktm bmw
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...στο οτι ολοι θελουμε να εχουμε μια φεραρι ειναι αληθεια....το θεμα ειναι ποιο κ με τη θα την συντηρηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για αυτόν ακριβώς το λόγω όταν αγοράζεις κάτι κοιτάς να μπορείς να το συντηρήσεις κιόλας….:winka: :winka: :winka: :) Ότι και να πάθει…… ότι και να χρειαστεί…. Είτε είναι από δικό σου λάθος, είτε μηχανής… ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
Για αυτόν ακριβώς το λόγω όταν αγοράζεις κάτι κοιτάς να μπορείς να το συντηρήσεις κιόλας….:winka: :winka: :winka: :) Ότι και να πάθει…… ότι και να χρειαστεί…. Είτε είναι από δικό σου λάθος, είτε μηχανής… ;)
πιστευω οτι οι ποιο πολυ αγοραζουν κατι...μονο για μουρη...κ για μια εμφανηση στην καφετερια;)
...μιλαω αοριστα κ για κανεναν απο το φορουμ που γραφω!!!
Φαιδων ΚΤΜ
23/05/2009, 17:16
Εδωσα ενα απλο παραδειγμα δεν μηλισα για κοστος συντιρισης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfikaaa
πιστευω οτι οι ποιο πολυ αγοραζουν κατι...μονο για μουρη...κ για μια εμφανηση στην καφετερια;)
...μιλαω αοριστα κ για κανεναν απο το φορουμ που γραφω!!!
Γούστα είναι αυτά αδερφέ… δεν μπορείς να τον πεις τον άλλο μην αγοράζεις Africa ή ΚΤΜ γιατί το έχεις μόνο για καφέ… Πλερώνει για να βγάλει την καυλα του..
panos1050
23/05/2009, 18:24
Ναι ρε ετσι ειναι γουστα ειναι αυτα.
Γιατι δηλαδη αυτοι που περνουν superbike ειναι ολη μερα στην πιστα?
αμφιβαλω αν πηγαινει το 5%.
ρε αυτοι με τα gs που ειναι μονο φωτο βαζουν και αυτο ηταν?
LARISEOS
23/05/2009, 20:50
φαιδων ετοιμαζεσαι για τη μοτο συναντηση ....ε? δεν θα με παρης την χαρα!:mad:
εχεχεχεχεχεχεχεχεε
LARISEOS
23/05/2009, 20:50
καλα αυτοι με τα bmw μας εχουν τελείως γραμμένους ε?
δεν μας μιλάει κανενας!!!!!
Φαιδων ΚΤΜ
23/05/2009, 20:53
δεν θα με παρης την χαρα!
Oχι φιλε μου δεν θα στην παρω αλλα μπορει να σε βοηθησω κιολας:p :p
LARISEOS
23/05/2009, 20:55
δεν θα με παρης την χαρα!
Oχι φιλε μου δεν θα στην παρω αλλα μπορει να σε βοηθησω κιολας:p :p
:rotflmao: :rotflmao: ........................
Φαιδων ΚΤΜ
23/05/2009, 20:57
Να παρουμε κ τα σιδερικα μαζι μας??
LARISEOS
23/05/2009, 21:11
Να παρουμε κ τα σιδερικα μαζι μας??
xexeexexexexexex mlk......
παω εξω για κανενα ποτακι......τα λεμε!!!!!
Εγώ δηλαδή που δε γουστάρω τις Φερράρι αλλά τους σκαραβαίους και τα 2CV, πείτε μου γιατρέ, είμαι άρρωστος;:confused:
Δεν έχουν όλοι τα φράγκα να πάρουν ΚΤΜ, πώς να το κάνουμε δλδ... Και δεν θέλουν όλοι ένα ΚΤΜ.
Μερικά πράγματα είναι διαχρονικά. Και δεν είμαστε ούτε κολλημένοι με τα made in japan ούτε με το off. Απλά η άφρικα είναι η μηχανή που τα κάνει όλα καλά, δεν κοστίζει σε ανταλλακτικά καιαιαιαιαιαιαιαιαι.........................
ΕΧΕΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ! Ναι! Φαίνεται αστείο; ίσως αλλά δεν είναι. Ούτε χαρτογραφήσεις, ούτε τίποτα. Εξαρτάται από σένα πώς θα τη πας και μόνο. Γυρνάς το γκριπ και ξέρεις ότι τόσα έχεις τόσα θα πάρεις! Ούτε σπόρτ, ούτε ρέιν ούτε τίποτα. Άσε που ξεβιδώνεις, καθαρίζεις, βιδώνεις, καβαλάς κι έφυγες... Για κάντο αυτό στο injection (σικ!)....
Φρένα; Εκεί μαθαίνεις να σταματάς και να ξέρεις πόσο θα το πατήσεις.:rotflmao:
Όχι σαν μερικούς μερικούς που "Εντάξει, έχω ΑΒS και το πλακώνω στα 180 μεβροχή και δεν τρέχει μία". Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, με όλα τα σύγχρονα χάνεται (κάτι σαν το GPS και τον χάρτη, ένα πράμα). Η εξειδίκευση σε πάει μόνο στο συνεργείο και αν σε αφήσει η μηχανή καλείς να σε πάρουν. Βέβαια η τεχνολογία πάντα βοηθάει και στην ασφάλεια αλλά και στην οδήγηση και δεν την αφορίζω. Άλλωστε είναι για να τη χρησιμοποιούμε. Αλλά δεν βοηθάει στη σύνεση που πρέπει να έχεις στο δρόμο. Εκεί επαφίεται στον οδηγό πώς θα τη χρησιμοποιήσει...
Τελικά ο καθένας ΠΡΕΠΕΙ να επιλέγει βάση των αναγκών και των συνθηκών. Δεν γίνεται να ζεις στο βουνό και να έχεις μοτάρντ. Δεν γίνεται να μην έχεις μια και να παίρνεις μηχανή με 18000. Απλά είναι τα πράγματα... Κοιτά και κρίνεις. Ψάχνεις και βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει...
Αυτοί που κάνουν το αναποδο δε θα βγουν ποτέ στο δρόμο με μηχανή και να βρέχει ή να έχει κρύο, θα φοράνε σαγιονάρες, βερμουδίτσα, τζελ στο μαλλί και θα διατηρούν τον μύθο ότι η μηχανή σκοτώνει. Τους βλέπετε άλλωστε παντού μόλις φτιάξει ο καιρός.
Αυτά...
Καλούς δρόμους σε όλους!:beer: :beer:
peskandritsos
24/05/2009, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Εγώ δηλαδή που δε γουστάρω τις Φερράρι αλλά τους σκαραβαίους και τα 2CV, πείτε μου γιατρέ, είμαι άρρωστος;:confused:
Δεν έχουν όλοι τα φράγκα να πάρουν ΚΤΜ, πώς να το κάνουμε δλδ... Και δεν θέλουν όλοι ένα ΚΤΜ.
Μερικά πράγματα είναι διαχρονικά. Και δεν είμαστε ούτε κολλημένοι με τα made in japan ούτε με το off. Απλά η άφρικα είναι η μηχανή που τα κάνει όλα καλά, δεν κοστίζει σε ανταλλακτικά καιαιαιαιαιαιαιαιαι.........................
ΕΧΕΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ! Ναι! Φαίνεται αστείο; ίσως αλλά δεν είναι. Ούτε χαρτογραφήσεις, ούτε τίποτα. Εξαρτάται από σένα πώς θα τη πας και μόνο. Γυρνάς το γκριπ και ξέρεις ότι τόσα έχεις τόσα θα πάρεις! Ούτε σπόρτ, ούτε ρέιν ούτε τίποτα. Άσε που ξεβιδώνεις, καθαρίζεις, βιδώνεις, καβαλάς κι έφυγες... Για κάντο αυτό στο injection (σικ!)....
Όχι σαν μερικούς μερικούς που "Εντάξει, έχω ΑΒS και το πλακώνω στα 180 μεβροχή και δεν τρέχει μία". Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, με όλα τα σύγχρονα χάνεται (κάτι σαν το GPS και τον χάρτη, ένα πράμα). Η εξειδίκευση σε πάει μόνο στο συνεργείο και αν σε αφήσει η μηχανή καλείς να σε πάρουν. Βέβαια η τεχνολογία πάντα βοηθάει και στην ασφάλεια αλλά και στην οδήγηση και δεν την αφορίζω. Άλλωστε είναι για να τη χρησιμοποιούμε. Αλλά δεν βοηθάει στη σύνεση που πρέπει να έχεις στο δρόμο. Εκεί επαφίεται στον οδηγό πώς θα τη χρησιμοποιήσει...
Τελικά ο καθένας ΠΡΕΠΕΙ να επιλέγει βάση των αναγκών και των συνθηκών. Δεν γίνεται να ζεις στο βουνό και να έχεις μοτάρντ. Δεν γίνεται να μην έχεις μια και να παίρνεις μηχανή με 18000. Απλά είναι τα πράγματα... Κοιτά και κρίνεις. Ψάχνεις και βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει...
Αυτοί που κάνουν το αναποδο δε θα βγουν ποτέ στο δρόμο με μηχανή και να βρέχει ή να έχει κρύο, θα φοράνε σαγιονάρες, βερμουδίτσα, τζελ στο μαλλί και θα διατηρούν τον μύθο ότι η μηχανή σκοτώνει. Τους βλέπετε άλλωστε παντού μόλις φτιάξει ο καιρός.
Αυτά...
Καλούς δρόμους σε όλους!:beer: :beer: Σωστος!!!;)
Τελικα οσοι δεν εχουμε ΚΤΜ ειμαστε η χαζοι η φτωχομπινεδες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
24/05/2009, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Σωστος!!!;)
Και λίγα λες! :winka: :winka: :winka:
LARISEOS
24/05/2009, 09:28
Αυτά...
Καλούς δρόμους σε όλους!:beer: :beer:
+750cc
LARISEOS
24/05/2009, 09:30
Σωστος!!!;)
ρε λαγοψαρο τι κανεις 6.58 πρωι πρωι????
peskandritsos
24/05/2009, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ρε λαγοψαρο τι κανεις 6.58 πρωι πρωι???? Eιχαμε συναντηση-βολτα οι μοτοσυκλετιστες μπαμπαδες.:beer:
Οταν κανεις και συ κανενα παιδακι να δεις τι ωρες θα σηκωνεσαι!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao:
τι λετε ρε ατομα σε αυτο το ποστ...δεν υπαρχετε...
ξεκινατε μια κουβεντα για τα μουσεια σας..και αν σας αφησουνε ..θα τα βγαλετε και καλυτερα απο μηχανακια που ειναι 10 χρονια μπροστα απο τα δικα σας....
νταξει ο καθενας οτι μπορει και οτι τον αφηνει η τσεπη του αγοραζει..αλλα αυτο δε σημαινει οτι κανει το μηχανακι που αγορασε καλυτερο απο αλλα απλα..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ημαρτον καντε αντιπαραθεση αλλα οταν πιανετε το παραπονο και την απονη ζωη...
σα τον Ξανθοπουλο κανετε ρε παλικαρια οκ.
λετε και μαλακες αυτους που με τον ενα η τον αλλο τροπο μπορουν κ εχουν αλλο μηχανακι απο αυτο που εχετε εσεις..γελατε κ λιγο μεταξυ σας και τι γαμω που ειμαστε..και απο δω παν κ αλλοι.
LARISEOS
25/05/2009, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι λετε ρε ατομα σε αυτο το ποστ...δεν υπαρχετε...
ξεκινατε μια κουβεντα για τα μουσεια σας..και αν σας αφησουνε ..θα τα βγαλετε και καλυτερα απο μηχανακια που ειναι 10 χρονια μπροστα απο τα δικα σας....
νταξει ο καθενας οτι μπορει και οτι τον αφηνει η τσεπη του αγοραζει..αλλα αυτο δε σημαινει οτι κανει το μηχανακι που αγορασε καλυτερο απο αλλα απλα..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ημαρτον καντε αντιπαραθεση αλλα οταν πιανετε το παραπονο και την απονη ζωη...
σα τον Ξανθοπουλο κανετε ρε παλικαρια οκ.
λετε και μαλακες αυτους που με τον ενα η τον αλλο τροπο μπορουν κ εχουν αλλο μηχανακι απο αυτο που εχετε εσεις..γελατε κ λιγο μεταξυ σας και τι γαμω που ειμαστε..και απο δω παν κ αλλοι.
καλημερα dukasii :sun:
ξύπνησες φτιαγμένος εε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
25/05/2009, 08:57
δεν ειχα φοτο να δεις που πηγα χτες με το αφρικα αλλα και ενα στρομ μαζι μου...........
αααααα..
δες λιγο απο google
ολα ητανε ωραία μεχρι που μπηκαμε στο κομμάτι με το κόκκινο ,που πρεπει αυτο το δρομάκι να ανοίχτηκε πριν 10 χρονια και το παρατησανε........ ζουγκλα κανονική ποτάμι.......αρε να μην εχω φοτο μαζι μου,ουτε κηνιτο δεν πηραμε................ κοντα σε μενα κατέβηκε κ φίλος μου με ενα στρομ εχει και αυτος ενα tenere και παμε μαζι χώμα πολλες φορές!
164475
Stergios69
25/05/2009, 09:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
peskandritsos
25/05/2009, 09:40
Σε λιγο θα μετραμε τα πορτοφολια μας...
Εmεις οι φτωχομπινεδες-λιγουρηδες με τα αφρικα-τενερε-bmw-varadero κλπ και οι φραγκατοι γαμ..κουλες -χεραδες-πιλοτοι με τα ΚΤΜ....
...Και ναι αρχιζω και το πιστευω οτι η πληοψειφια των κατοχων ΚΤΜ εχουν χρημα και χρονο για ξοδεμα αφου θελουν καθε 2000 χλμ λαδια-σερβις και καθε μερα πανε στα βουνα, (γιατι δεν καταδεχονται να πανε ουτε στην δουλεια αλλα ουτε για καφε με ενα ΤΟΟΣΟ ειδικο εργαλειο.:rotflmao:
Και εγω σαν ενας κλασικος κλαψιαρης Ελληνας παιρνω καθημερινα το φτωχο και φτηνιαρικο τενερακι μου πηγαινω ΠΑΝΤΟΥ κανω αλλαγη λαδιων καθε 5000 χλμ, σερβις καθε 10000 χλμ πληρωνω τα μισα λεφτα απο αλλους Αυστριακοφιλους σε ανταλλακτικα και τα βρισκω και πανευκολα.
Δεν απευθυνομαι στην πλειαδα των κατοχων ΚΤΜ αλλα μονο σε λαλακες που νομιζουν οτι μονο αυτοι ξερουν...
καλημερα dukasii :sun:
ξύπνησες φτιαγμένος εε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: OXI RE TI FTAIGMENOS.PHGMENOS EDO..MPHKA NA GELASO K ME TH DIAMAXH..KAI BRHKA TON XANTHOPOYLO ME AFRIKA...NA KLEGETE..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
Εmεις οι φτωχομπινεδες-λιγουρηδες με τα αφρικα-τενερε-bmw-varadero κλπ και οι φραγκατοι γαμ..κουλες -χεραδες-πιλοτοι με τα ΚΤΜ....
...Και ναι αρχιζω και το πιστευω οτι η πληοψειφια των κατοχων ΚΤΜ εχουν χρημα και χρονο για ξοδεμα αφου θελουν καθε 2000 χλμ λαδια-σερβις και καθε μερα πανε στα βουνα, (γιατι δεν καταδεχονται να πανε ουτε στην δουλεια αλλα ουτε για καφε με ενα ΤΟΟΣΟ ειδικο εργαλειο.:rotflmao:
Και εγω σαν ενας κλασικος κλαψιαρης Ελληνας παιρνω καθημερινα το φτωχο και φτηνιαρικο τενερακι μου πηγαινω ΠΑΝΤΟΥ κανω αλλαγη λαδιων καθε 5000 χλμ, σερβις καθε 10000 χλμ πληρωνω τα μισα λεφτα απο αλλους Αυστριακοφιλους σε ανταλλακτικα και τα βρισκω και πανευκολα.
Δεν απευθυνομαι στην πλειαδα των κατοχων ΚΤΜ αλλα μονο σε λαλακες που νομιζουν οτι μονο αυτοι ξερουν... και?γιατι γινανε μαλακεςαυτοι παλι???:confused: :confused: οτι να ναι..
LARISEOS
25/05/2009, 09:53
120 000
150 000
170 000
και παει λέγοντας ειναι αφρικα που ξερω με χλμ(οταν λεω ξερω ειναι ατομα που τα εχω δει τα μηχανακια!) οχι καπου καπιος καποτε!!!
......... φυσικά περα απο τρόμπα και ανορθωτή δεν έχουν βγάλει τπτ........
τι άλλο να πω???
120 000
150 000
170 000
και παει λέγοντας ειναι αφρικα που ξερω με χλμ(οταν λεω ξερω ειναι ατομα που τα εχω δει τα μηχανακια!) οχι καπου καπιος καποτε!!!
......... φυσικά περα απο τρόμπα και ανορθωτή δεν έχουν βγάλει τπτ........
τι άλλο να πω??? PESTOYS ENA PERASTIKA..
LARISEOS
25/05/2009, 10:02
PESTOYS ENA PERASTIKA..
χεχεχεχεχεχ περαστικα θα πω στους ktmακιδες που στα 100 000 θα εχουν πληρωσει ενα μοτερ ακομα...!!
(και παλι δεν απευθυνομαι μονο στα ktm αλλα και σε πολλα αλλα........)
παρτο χαμπαρι.......τα μοτερ τωρα εχουν πολλα περισσοτερα και καλύτερα βεβαια αλλα ολοι πεφτουν στο marketing του καινούριο και το πιο γαμαω κτλ......
συνήθως αγαμητοι κοντοστουπαροι χοντροί προβληματικοί γλοιώδεις........... που ειτε γαλλονια τους δωσεις ειτε καινουρια μηχανη νωμηζουν πως γηνανε γαμιαδες..........
αποψη μου παντα!
peskandritsos
25/05/2009, 10:03
Οπως μερικοι αλλοι που πανε και παιρνουνε R1-R6 CBR-GSXR κλπ δηλαδη μηχανακια πιστας και πανε με αυτες τις μηχανες και για καφε και απλες βολτες και στην δουλεια τους.
Και αυτοι λοιπον κατα την γνωμη μερικων εδω ειναι μαλακες.
Αρα λοιπον το συμπερασμα ειναι οτι ενας σωστος μοτοσυκλετιστης πρεπει να εχει στο γκαραζ του:
ενα παπι για τις κοντινες διαδρομες
ενα σκουτερ για λιγο πιο μακρυα μεσα στην πολη
ενα ταξιδιαρικο για μακρινα ταξιδια ενα μεγαλο ον-οφ (κατα προτιμηση ΚΤΜ) για ταξιδια που θα εχουν και χωμα
ενα καθαρο για περιπλανησεις στα βουνα
ενα για πιστα
ενα μοταρ για στριφτερες διαδρομουλες
και πολλα εισιτηρια λεωφορειου για να πηγαινει για καφε χωρις να φοβαται οτι θα τον παρεξηγησουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
25/05/2009, 10:39
αρα που καταληγουμε?
παρε ενα αφρικα να μην ανησυχεις????
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
:wave2:
peskandritsos
25/05/2009, 10:44
αρα που καταληγουμε?
παρε ενα αφρικα να μην ανησυχεις????
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
:wave2: Με κουβαδακια επαιζα οταν ημουνα πιο μικρος.:wave2: :wave2: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
25/05/2009, 10:59
Με κουβαδακια επαιζα οταν ημουνα πιο μικρος.:wave2: :wave2: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
ha ha ha ha ειρωνικό το γελιο
:smilea: :smilea:
LOUKILOUK
25/05/2009, 12:07
Παιδια ειναι δυνατον να κανουμε ψυχογραφημα και οικονομικο ελεγχο βαση της μηχανης που καβαλαει ο καθενας? ΕΛΕΟΣ...
Eχω 990 και ειμαι ματσο με απεριοριστο ελευθερο χρονο και δεν το ξερω..!!!???:confused: Ρε το μονο περιουσιακο στοιχειο που εχω ειναι η μηχανη, που αγοραστηκε μεταχειρο, κανει σερβις καθε 10 και λαδια καθε 5 χιλ χλμ, δεν εχει ζητησει τιποτα παραπανω(ουτε ανορθωτες,ουτε αντλιες βενζινης...) και με αυτη κανω τα παντα...παω στη δουλεια μου καθημερινα (με κρυο, βροχη ή ηλιο), παω για καφε, για βολτα, για ταξιδι, για μπανιο, για εφημεριδα, για ψωνια, και οταν βρω χρονο και γουσταρω παω και βουνο και χωμα και στροφιλικη και οπου γουσταρω...Το ιδιο ακριβως εκανα και με το adv640 που ειχα και παρα τις "Κασσανδρες" που οδηγουν ακομα Αφρικα και αλλους Ιαπωνικους "δεινοσαυρους", "ταφους" ή "καναπεδες" δεν εμεινα ποτε και πουθενα δεν πληρωνα ακριβα ανταλακτικα και ουτε εμενα χωρις μεταφορικο μεσο λογω βλαβων...Αντιθετα απολαμβανα καθημερινα οδηγικη συμπεριφορα, ποιοτητα περιφεριακων και επιδοσεις... (πραγματα αγνωστα ή αδιαφορα προφανως σε πολλους απο εσας :confused: :eek: ) και εφτανα και πρωτος οπου πηγαιναμε...χιχιχιχι
Ανοιξτε ρε λιγο τα ματια σας και μην τρωτε οτι σας πλασαρουν σαν "αληθεια τους" (αξιοπιστα φτηνα γιαπωνεζικα vs ζημιαριακα ακριβα ευρωπαικα) εδω και χρονια καποιοι ... Τα πραγματα εχουν αλλαξει εδω και χρονια και εσεις εχετε μεινει με τα παλια (οχι μονο μηχανακια)...
Το θεμα μας ηταν απο την αρχη αν μπορει να γινει συγκριση αναμεσα σε αυτες τις μηχανες και φυσικα η απαντηση ειναι ΟΧΙ...δεν υπαρχει συγκριση και ειναι και αδικο οπως ξαναπα να συγκρινουμε ενα μηχανακι θρυλο στο ον-οφ σαν, το αφρικα με ενα πολυ νεοτερης "κοπης"...
Δεν διαφωνω με κανενα που επιλεγει Αφρικα επειδη του αρεσει, το αντεχει οικονομικα, του φτανει και του περισσευει για αυτα που θελει να κανει...Δεν μπορω ομως να ακουω να απαξιωνει, αντικειμενικα καλυτερα μηχανακια, επειδη του ιδιου δεν του κανουν :confused:
Οτι ειναι τωρα το Αφρικα θα ειναι σε λιγα χρονια τα 950 -990, θυμηθητε το
αυτια...:beer: :wave2:
υ.γ.1 οποιος διαβασει το θρεντακι απο την αρχη θα θυμηθει οτι τα Αφρικα δεν ηταν ποτε φτηνα...(10.000 ευρω το 2003 :confused: )
υ.γ.2 μακαρι να μπορουσα να ειχα ενα μεγαλο γκαραζ με σπιτι πεσκανδριτσο...:winka:
peskandritsos
25/05/2009, 12:36
Παιδια ειναι δυνατον να κανουμε ψυχογραφημα και οικονομικο ελεγχο βαση της μηχανης που καβαλαει ο καθενας? ΕΛΕΟΣ...
Eχω 990 και ειμαι ματσο με απεριοριστο ελευθερο χρονο και δεν το ξερω..!!!???:confused: Ρε το μονο περιουσιακο στοιχειο που εχω ειναι η μηχανη, που αγοραστηκε μεταχειρο, κανει σερβις καθε 10 και λαδια καθε 5 χιλ χλμ, δεν εχει ζητησει τιποτα παραπανω(ουτε ανορθωτες,ουτε αντλιες βενζινης...) και με αυτη κανω τα παντα...παω στη δουλεια μου καθημερινα (με κρυο, βροχη ή ηλιο), παω για καφε, για βολτα, για ταξιδι, για μπανιο, για εφημεριδα, για ψωνια, και οταν βρω χρονο και γουσταρω παω και βουνο και χωμα και στροφιλικη και οπου γουσταρω...Το ιδιο ακριβως εκανα και με το adv640 που ειχα και παρα τις "Κασσανδρες" που οδηγουν ακομα Αφρικα και αλλους Ιαπωνικους "δεινοσαυρους", "ταφους" ή "καναπεδες" δεν εμεινα ποτε και πουθενα δεν πληρωνα ακριβα ανταλακτικα και ουτε εμενα χωρις μεταφορικο μεσο λογω βλαβων...Αντιθετα απολαμβανα καθημερινα οδηγικη συμπεριφορα, ποιοτητα περιφεριακων και επιδοσεις... (πραγματα αγνωστα ή αδιαφορα προφανως σε πολλους απο εσας :confused: :eek: ) και εφτανα και πρωτος οπου πηγαιναμε...χιχιχιχι
Ανοιξτε ρε λιγο τα ματια σας και μην τρωτε οτι σας πλασαρουν σαν "αληθεια τους" (αξιοπιστα φτηνα γιαπωνεζικα vs ζημιαριακα ακριβα ευρωπαικα) εδω και χρονια καποιοι ... Τα πραγματα εχουν αλλαξει εδω και χρονια και εσεις εχετε μεινει με τα παλια (οχι μονο μηχανακια)...
Το θεμα μας ηταν απο την αρχη αν μπορει να γινει συγκριση αναμεσα σε αυτες τις μηχανες και φυσικα η απαντηση ειναι ΟΧΙ...δεν υπαρχει συγκριση και ειναι και αδικο οπως ξαναπα να συγκρινουμε ενα μηχανακι θρυλο στο ον-οφ σαν, το αφρικα με ενα πολυ νεοτερης "κοπης"...
Δεν διαφωνω με κανενα που επιλεγει Αφρικα επειδη του αρεσει, το αντεχει οικονομικα, του φτανει και του περισσευει για αυτα που θελει να κανει...Δεν μπορω ομως να ακουω να απαξιωνει, αντικειμενικα καλυτερα μηχανακια, επειδη του ιδιου δεν του κανουν :confused:
Οτι ειναι τωρα το Αφρικα θα ειναι σε λιγα χρονια τα 950 -990, θυμηθητε το
αυτια...:beer: :wave2:
υ.γ.1 οποιος διαβασει το θρεντακι απο την αρχη θα θυμηθει οτι τα Αφρικα δεν ηταν ποτε φτηνα...(10.000 ευρω το 2003 :confused: )
υ.γ.2 μακαρι να μπορουσα να ειχα ενα μεγαλο γκαραζ με σπιτι πεσκανδριτσο...:winka: Εσυ ρε παλουκι εισαι ωραιος απο αυτα που εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον.
Γουσταρεις την μηχανη σου την ευχαριστιεσαι και μπραβο σου.
Αν και καπου εδω μεσα ειχα διαβασει οτι οι ΚΤΜαδες θελουν λαδια καθε 2000 χλμ για να μην βγαλουν προβληματα, και φυσικα επειδη δεν εχω ιδια πειρα με τα συγκεκριμενα ειμαι λιγο αρνητικος.
Εγω θελω να ειμαι ο χειροτερος εχθρος με τους συνεργειατζηδες, ειναι αγγαρεια καθε φορα που παω για σερβις.
Αυτα που εγραψα πιο πανω τα εγραψα για καποιους κουραδομαγκες που λενε μια μαλακια χωρις να ξερουν τι σκεφτεται ο καθε ενας και με τι κριτηρια αγοραζουμε μηχανες.
Δεν νομιζω να αμφισβητησει κανεις τις αρετες που εχει το μοτορι σου αλλα υπαρχουν και καποιοι που εχουν αλλες προτεραιοτητες.
Εγω ημουνα ετοιμος καποια στιγμη να χτυπησω ενα gs 1200 και καπου διαβασα για προβληματα με το σεβρο και την μπαταρια και λακησα αμεσως.:eyepop: :eyepop:
Αμα αποκτησω τοσο μεγαλο γκαραζ ελα να παρκαρεις τσαμπα
Εγω ημουνα ετοιμος καποια στιγμη να χτυπησω ενα gs 1200 και καπου διαβασα για προβληματα με το σεβρο και την μπαταρια και λακησα αμεσως.:eyepop: :eyepop:
Ευτυχώς .....γιατί μπορεί να είχαμε άλλα.... ( σε παλιά) :(
Στην ευθεία , χωρίς τράκο, χωρίς λακούβα, χωρίς τίποτα το συμβάν στην φώτο
164499
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ευτυχώς .....γιατί μπορεί να είχαμε άλλα....:(
Στην ευθεία , χωρίς τράκο, χωρίς λακούβα, χωρίς τίποτα το συμβάν στην φώτο
:eyepop:
(παντως , για GS 1 2 0 0 ειπε ο ταμίας)
dukeandthecity
25/05/2009, 15:56
η φώτο ρε καμμένε τι σχέση έχει με το 1200 gs που λέει ο peskantritsos ?:p
Και σε καινούργια (GelandeStrasse 800 του '08)
164500
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
η φώτο ρε καμμένε τι σχέση έχει με το 1200 gs που λέει ο peskantritsos ?:p
Μάλισταααα.....είχαμε τον καρκίνο ....μας ήρθε και ο πονοκέφαλος τώρα.....:mad:
Αυτό τι είναι ρε βλαχοκαμπόη?????
164501
dukeandthecity
25/05/2009, 16:03
:D φιλαράκι επειδη είσαι καραμέλας παρε να έχεις :lol: :lol:
164503
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και σε καινούργια (GelandeStrasse 800 του '08)
Τί έγινε ρε Αντυ..?
γιατί τα κόβει τα αξονάκια...?
Από μίλνερ είναι?
LARISEOS
25/05/2009, 16:12
δεν καταλαβα andy τι πεζεται με της φοτο που βαζεις για της bmw? εγω δεν εχω ακουσει τπτ.....!
dukeandthecity
25/05/2009, 16:19
ρε καραμέλα, επειδή όλο την ίδια φώτο βαζεις και ξαναβάζεις μπορεις να μας πεις πως στράβωσε η ζάντα στα βελάκια ?:lol: :lol:
Ασε την ξέρω την απαντηση:
"Ετσι ξαφνικά, χωρίς λακούβα χωρίς σαμαρακι στα καλα καθούμενα" :lol: :lol: :lol:
164504
sakisvolos
25/05/2009, 16:59
PESTOYS ENA PERASTIKA..
Άντε βρε δούκα περαστικά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74188) σου κι εσένα τότε! :D :D :D
el patron
25/05/2009, 17:10
Λοιπον το θεμα εχει ως εξης, ξεκινησε η αντιπαραθεση με θεμα την συγκριση καποιων on of
και μετα πηγε στα εργοστασια ,μετα σε αυτους που τα καβαλανε και δεν ξερω που θα καταληξει.Ο καθενας πιστευει πως η μηχανη του ειναι η καλυτερη και αυτο γινεται παντα
μεχρι που οδηγαμε κατι καλυτερο και μετα παλι απο την αρχη,στο μεγαλυτερο ποσοστο ομως ο αναβατης παιζει τον πιο σημαντικο ρολο και μετα η μηχανη . Οσο αφορα την ktm το ξαναλεω οτι δεν απευθυνονται σε ολους ,και δεν το λεω αυτο και καλα οτι εμεις που οδηγουμε ktm ειμαστε χεραδες και γρηγοροι και καγκουρες και δεν ξερω τι αλλο ειμαστε. Ναι ειναι λιγο πιο ακριβα ,ναι ειναι λιγοτερο αξιοπιστα,ναι ειναι λιγο πιο ακριβα στην συντηρηση,τι να κανουμε ομως αυτη η αισθηση και το feedback που σου δινουν ,η ενεργητικη ασφαλεια,δεν την βρισκεις ευκολα σε μηχανες αλλες , εχουμε φτασει σε σημειο ολες η μηχανες να μοιαζουν μεταξυ τους
να ειναι χαμηλες για τον μεσο αναβατη ,να εχουν σελα πολυθρονα μπας και κουραστει το κωλαρακι μας και ποναει . Οσο αφορα τα on of πεστε μου αν υπαρχει εστω και ενας αναβατης
που θα εχει καβαλησει το adv και να εχει πει οτι δεν του αρεσει το ζυγισμα του ,η γκαζουκλα του,τα φρενα του , το κρατημα του , την εμφανιση την βγαζω εξω γιατι ειναι αντικειμενικη,ολα τα αλλα δεν ειναι ομως .Το αφρικα ηταν μηχαναρα οταν βγηκε και ειναι ακομα ενα απο τα πιο τιμια που υπαρχουν, ειναι διαχρονικο εργαλειο , το τενερε μια χαρα entry level ειναι ,και προσωπικα μου αρεσει πολυ οπως και το 800gs. Αυτα πιστευω ειναι τα μονα πραγματικα ον οφ.
και μιας το επιασε η συζητηση δεν μαζευομαστε καμμια κυριακη να σας παω μια ξεναγηση στην διρφη ευβοιας που ειναι και κοντα , να γουσταρουμε μεσα στα ελατα και στα ποταμακια,να κανουμε λιγο χωμα ? εξαλου για αυτο δεν ειναι φτιαγμενα τα ρημαδια?:)
LARISEOS
25/05/2009, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
Λοιπον το θεμα εχει ως εξης, ξεκινησε η αντιπαραθεση με θεμα την συγκριση καποιων on of
και μετα πηγε στα εργοστασια ,μετα σε αυτους που τα καβαλανε και δεν ξερω που θα καταληξει.Ο καθενας πιστευει πως η μηχανη του ειναι η καλυτερη και αυτο γινεται παντα
μεχρι που οδηγαμε κατι καλυτερο και μετα παλι απο την αρχη,στο μεγαλυτερο ποσοστο ομως ο αναβατης παιζει τον πιο σημαντικο ρολο και μετα η μηχανη . Οσο αφορα την ktm το ξαναλεω οτι δεν απευθυνονται σε ολους ,και δεν το λεω αυτο και καλα οτι εμεις που οδηγουμε ktm ειμαστε χεραδες και γρηγοροι και καγκουρες και δεν ξερω τι αλλο ειμαστε. Ναι ειναι λιγο πιο ακριβα ,ναι ειναι λιγοτερο αξιοπιστα,ναι ειναι λιγο πιο ακριβα στην συντηρηση,τι να κανουμε ομως αυτη η αισθηση και το feedback που σου δινουν ,η ενεργητικη ασφαλεια,δεν την βρισκεις ευκολα σε μηχανες αλλες , εχουμε φτασει σε σημειο ολες η μηχανες να μοιαζουν μεταξυ τους
να ειναι χαμηλες για τον μεσο αναβατη ,να εχουν σελα πολυθρονα μπας και κουραστει το κωλαρακι μας και ποναει . Οσο αφορα τα on of πεστε μου αν υπαρχει εστω και ενας αναβατης
που θα εχει καβαλησει το adv και να εχει πει οτι δεν του αρεσει το ζυγισμα του ,η γκαζουκλα του,τα φρενα του , το κρατημα του , την εμφανιση την βγαζω εξω γιατι ειναι αντικειμενικη,ολα τα αλλα δεν ειναι ομως .Το αφρικα ηταν μηχαναρα οταν βγηκε και ειναι ακομα ενα απο τα πιο τιμια που υπαρχουν, ειναι διαχρονικο εργαλειο , το τενερε μια χαρα entry level ειναι ,και προσωπικα μου αρεσει πολυ οπως και το 800gs. Αυτα πιστευω ειναι τα μονα πραγματικα ον οφ.
και μιας το επιασε η συζητηση δεν μαζευομαστε καμμια κυριακη να σας παω μια ξεναγηση στην διρφη ευβοιας που ειναι και κοντα , να γουσταρουμε μεσα στα ελατα και στα ποταμακια,να κανουμε λιγο χωμα ? εξαλου για αυτο δεν ειναι φτιαγμενα τα ρημαδια?:)
φιλε μην βαζεις δυσκολα εκει θελεις χωματινο λαστοιχο και να ξερεις καλα την περιοχη!
:blush:
περυση ημουνα με τον φιλο μου (tenere 660 ) και σε μια κατηφωρα εγω ευτηχως βρηκα και κοντραρα σε μια πετρα,,,αυτος το μαζευαι!!!
αλλα θα ξανα παμε με τακουνατο.......εισαι απο εκει???
LARISEOS
25/05/2009, 17:31
προσωπικα δεν εχω αναφερει πουθενα το αν ειναι καλο το 990.....σηγουρα ειναι ενα απο τα καλυτερα....καποτε το χαλβαδιαζα πολυ!
το θεμα ειναι να ειναι και η δικες μας απαιτησεις ανεβασμενες και για το γκαζι.....γιατι το 990 εχει παραπανω γκαζι απο οτι χρειαζεσαι στο χωμα!!!!
ολο αυτο το καλοστημενο μηχανακι οπως λες διμιουργει μια καλυτερη αισθηση και ενα χασημο στην τσεπη παραπανο απο αλλες μηχανες........ απο καινουριες δεν συγκρηνω με το αφρικα.
το αφρικα εχει 2-3 μειονεκτηματα που αμα μπορουσα να τα αλλαξω πιστευω θα εσκιζε πολους κωλους ακομα....
φρενα- υψηλο κεντρο βαρος- 10 αλογακια παραπανω!
el patron
25/05/2009, 18:16
ναι απο την χαλκιδα ειμαι και την ξερω καλα την περιοχη ,πας και με ονοφ λαστιχο ,αλλα αν θες να δεις τα ωραια θελεις τακουνι:beer:
peskandritsos
25/05/2009, 18:30
Τασουλη σου βρηκα τα καλυτερα τακουνια γιατο afrika
164511
el patron
25/05/2009, 19:06
εγω προτεινω lamporgini να δωσει και κανενα χλμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
164512
Τασουλη σου βρηκα τα καλυτερα τακουνια γιατο afrika
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
LARISEOS
25/05/2009, 20:31
αυτο μαλιστα ειναι τακουνι!!!!!! :smilea:
παντως στην ευβοια νωμηζω ειναι τελεια για on off μηχανες!!!!
εντάξει τα τακούνια... το άλογο που τα φοράει δε θα το δούμε;:smokin:
γιατί ο λαρισέος λέει και για άλογα....
Να μην ξεχνιόμαστε!:sun:
LARISEOS
25/05/2009, 21:01
εντάξει τα τακούνια... το άλογο που τα φοράει δε θα το δούμε;:smokin:
γιατί ο λαρισέος λέει και για άλογα....
Να μην ξεχνιόμαστε!:sun:
εεεχεχεχεχεχε ακομα αυτο να δω!!!!!
panos1050
25/05/2009, 21:55
Δεν απευθυνομαι στην πλειαδα των κατοχων ΚΤΜ αλλα μονο σε λαλακες που νομιζουν οτι μονο αυτοι ξερουν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
K T M FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :smokin: :smokin:
LARISEOS
25/05/2009, 22:11
θα ειναι κανεις στην μοτο.gr συναντηση.......για να εχουμε και εκει θεμα???
:lol: :lol:
panos1050
26/05/2009, 02:33
θα ειναι κανεις στην μοτο.gr συναντηση.......για να εχουμε και εκει θεμα???
:lol: :lol:
που θα ειναι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Άντε βρε δούκα περαστικά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74188) σου κι εσένα τότε! :D :D :D :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τί έγινε ρε Αντυ..?
γιατί τα κόβει τα αξονάκια...?
Από μίλνερ είναι?
Ξέρω γω ρε παπ....??...από το ανέβα-κατέβα τα πεζοδρόμια των φραπεδερί μΕ φαίνεται...:D
και αφρικα και κλασικο και γαματο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
φωτο
164682
164685
peskandritsos
27/05/2009, 17:50
Ε, οχι και κλασικο αυτο το θηριο.:eyepop: :eyepop: :eyepop:
LARISEOS
27/05/2009, 18:08
τουμανο με τα marzochi μπροστά κτλ.........
LOUKILOUK
27/05/2009, 19:21
Το εχω πετυχει και στο σαλονι μηχανης περσι στο ελληνικο...πολυ σουπερ:evil: αν τα αφρικα ειχαν μερικα απο τα περιφεριακα του (αναρτησεις πχ )θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ον-οφ μηχανες και οχι βαρκες χιχιχιχιχι:rotflmao: :winka:
υ.γ. Εκει στο Ελληνικο ειχε και ενα δευτερο γαματο...αν βρω φωτο θα το βαλω:wave2:
panos1050
27/05/2009, 20:09
τωρα αυτο τι ειναι?
ειναι ωραιο?
σαν ντουλαπα με τιμονι ειναι
Το έκανε λίιιιγο πιο ελαφρύ και ευέλικτο:lol: :lol:
Όλα τα λεφτά η ΄΄σαμουά΄΄ σέλα.
panos1050
27/05/2009, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Το έκανε λίιιιγο πιο ελαφρύ και ευέλικτο:lol: :lol:
Όλα τα λεφτά η ΄΄σαμουά΄΄ σέλα.
αυτο για να στρειψει πρεπει να κανει αιτηση πρωτα
που να πεσει κιολας
LARISEOS
27/05/2009, 23:06
μπορω να πω οτι δυο μερες ανακοχης περασανε....ας ξεκηνισουμε παλι!
LARISEOS
27/05/2009, 23:11
κητα ρε ....
βλεπει.....
χτυπαει........
και μετα .........
ψαχνουμε να βρουμε gs να σκίσουμε!
:beer:
panos1050
28/05/2009, 00:48
ετσι φιλε mikeg επιτελους καυτω το εργαλειο
εχω ακουσει οτι κανει καλη σταχτη
και μετα βουρ να παρεις κτμ
LARISEOS
28/05/2009, 07:46
μαζι με τα ξερά καιγονται και τα χλωρά!
παρτε αφρικα να νιωσεται λιγο αντρες !
:sun: καλημερα:sun:
panos1050
28/05/2009, 10:24
αυτο εδω ειναι το κτμ lc8 μου.του εχω βαλει καποια καλουδια πανω
φερνει λιγο και σε africa ε
164725
Ε, οχι και κλασικο αυτο το θηριο.:eyepop: :eyepop: :eyepop: σκεψου οτι ειναι μοντελο του 1988 εαν δεν ειναι αυτο κλασικο τοτε ποιο ειναι ??......http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xrv_650_africa_twin_1988.php
LARISEOS
29/05/2009, 17:32
σκεψου οτι ειναι μοντελο του 1988 εαν δεν ειναι αυτο κλασικο τοτε ποιο ειναι ??......http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xrv_650_africa_twin_1988.php
ενα τετιο θα παρω καποια στιγμή.....και θα ρίχνω πατατες...........!!!
LOUKILOUK
29/05/2009, 18:29
Πουστε τρελα αγορια...?? Υπαρχει αλλο θρεντ για τα κλασσικα...εδω μιλαμε για μηχανες που οδηγαμε σημερα παιδια... και εγω αν ειχα φραγκα θα ανακατασκευαζα πολλα ιστορικα μηχανακια αλλα αυτο ειναι ασχετο με την κουβεντα...αλλιως να βαλουμε και τις bmw του β' παγκοσμιου με το καλαθι...σκυλια...αντεχουν ακομα και κοστιζουν και ποιο ακριβα απο της σημερινες bmw...αν τις βρεις και να τις πουλανε...
Το θεμα σχετικα με τα αφρικα εξαντληθηκε... :cool: Ηρθε η ωρα να εμφανιστουν οι φλωροι με τα BMW που νομιζουν οτι υπερεχουν επειδη μας δειχνουν φωτο απο διαφημιστικα σποτ της εταιριας:confused: ας μας πουνε που πηγαν οι ιδιοι με τα μοτορια τους, και τι εμπειριες αποκομισαν απο εκει που πηγαν...
Στριβει ρε το μηχανακι? φρεναρει? γκαζια εχει? φορτωμενο πως ειναι? στις φωτο καλο φαινεται αλλα στην ελληνικη πραγματικοτητα ανταποκρινεται? εθνικη ταξιδευει? μην βαλεται βιντεακια απο το διαδικτυο με τυπους που κανουν παπαδες ή παπαριες...πειτε τα εσεις οι ιδιοι...εκτος αν τα πηρατε για μοστρα και μονο (η μοστρα ειναι κακη οταν ειναι ο μονος λογος αποκτησης και κατοχης οποιουδηποτε υλικου αγαθου... :yuck: )
Την πρωτομαγια παντως το μοναδικο οχημα που με προσπερασε στην εθνικη(Αθηνα-Λαμια) ηταν BMW...με 4 ροδες ομως και κολοφτιαγμενο απο οτι ακουσα... :winka: :evil: κατι διτροχα BMW που ταξιδευανε και αυτα τα περασα σαν σταματημενα...:uplate: ισως απολαμβαναν το τοποιο της εθνικης :sick: :rotflmao: :bigcry:
Αντε για bmwδακηδες:wave2:
Για χαρα μαγκες... :wave2:
υ.γ.Αντε γιατι θα αγιασουμε εδω μεσα :evil:
peskandritsos
29/05/2009, 20:33
Την πρωτομαγια παντως το μοναδικο οχημα που με προσπερασε στην εθνικη(Αθηνα-Λαμια) ηταν BMW...με 4 ροδες ομως και κολοφτιαγμενο απο οτι ακουσα... :winka: :evil: κατι διτροχα BMW που ταξιδευανε και αυτα τα περασα σαν σταματημενα...:uplate: ισως απολαμβαναν το τοποιο της εθνικης :sick: :rotflmao: :bigcry:
Αντε για bmwδακηδες:wave2:
Για χαρα μαγκες... :wave2:
υ.γ.Αντε γιατι θα αγιασουμε εδω μεσα :evil: Ελα ρε συ...
Εφτασε το ΚΤΜ μεχρι Λαμια??? :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Το ανεφερες αυτο στο συνεργειο σου??:rotflmao:
sakisvolos
29/05/2009, 20:41
Ελα ρε συ...
Με την οδική βοήθεια φορτωμένο προφανώς εννοεί! :winka: :winka: :winka:
panos1050
29/05/2009, 20:54
Ελα ρε συ...
μεχρι τη λαμια πανε μονα τους
απο εκει και μετα τα οδηγαμε εμεις.
ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
LARISEOS
30/05/2009, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
μεχρι τη λαμια πανε μονα τους
απο εκει και μετα τα οδηγαμε εμεις.
ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
εχουν φτάσει να πηδάνε μονο την μηχανή τους αυτοι ...........
οεεεοοεεεεεΟΟΟΟΟ?
http://www.0300.gr/article.php?id=353
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :smokin:
Άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσετε από το 1995 και από το πεντάρι σαζμάν.
Μιλάνε και οι Αφρικανοί για βλάβες της ΚΤΜ, αυτοί με τους ανορθωτές που τους αγοράζουν με το κιλό, με τις αντλίες βενζίνης που τις παραγγέλνουν πέντε-πέντε, με τα φρένα του π$#%τσ&*, με τις αναρτήσεις για κλάματα, και με τα 58 ΟΛΟΚΛΗΡΑ άλογα:rotflmao: :rotflmao:
Ξέχασα βέβαια ότι σε λίγο καιρό θα βγάλει η HONDA το ΑΤ 1200:hypnotize
Και από ότι ακούγεται θα το βγάλει με τα εξωφρενικά για τα δικά μας δεδομένα, 78 αλόγατα:lol: :lol:
Ενδεικτικά: Καθρέφτης ΚΤΜ 40 ευρώ. Καθρέφτης ΑΤ 56 ευρώ.
Αντλία βενζίνης ΚΤΜ 128 ευρώ. Αντλία βενζίνης ΑΤ 165 ευρώ.
:wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσετε από το 1995 και από το πεντάρι σαζμάν.
Μιλάνε και οι Αφρικανοί για βλάβες της ΚΤΜ, αυτοί με τους ανορθωτές που τους αγοράζουν με το κιλό, με τις αντλίες βενζίνης που τις παραγγέλνουν πέντε-πέντε, με τα φρένα του π$#%τσ&*, με τις αναρτήσεις για κλάματα, και με τα 58 ΟΛΟΚΛΗΡΑ άλογα:rotflmao: :rotflmao:
Ξέχασα βέβαια ότι σε λίγο καιρό θα βγάλει η HONDA το ΑΤ 1200:hypnotize
Και από ότι ακούγεται θα το βγάλει με τα εξωφρενικά για τα δικά μας δεδομένα, 78 αλόγατα:lol: :lol:
Ενδεικτικά: Καθρέφτης ΚΤΜ 40 ευρώ. Καθρέφτης ΑΤ 56 ευρώ.
Αντλία βενζίνης ΚΤΜ 128 ευρώ. Αντλία βενζίνης ΑΤ 165 ευρώ.
:wave2: :beer: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ελα μεγαλε εγω ειμαι κολημενος απο το 1988 , Ανορθωτη δεν μου εχει καψει ποτε απλα ελεγχω την φυσα του να εναι καθαρη και να εχουν οι επαφες του υποσταση , φορτωνω και καμια φορα την μπαταρια ,ελεγχω τα υγρα ,και τους ακροδεκτες της Αντλια βενζινης επισης ποτε , δεν αφηνω το μηχανακι να δουλευει ρεζερβα (και για διαφορετικους λογους ) στριβει και καλυτερα !! για τα φρενα τα εχω γραψει ψαξε να δεις ,,Αναρτησεις απλα τα πραγματα . ως πιο απλα τοσο καλυτερα δεν χαλανε ,για τα αλογατα και για τα γαιδουρια ειναι καθαρα θεμα αναβατη . σε συγκεκριμενη διαδρομη θα εισαι πισω μου μην το ψαχνεις .τελος εχω πανω απο 160,000 χλμ στο κοντερ ακομη δουλευει το ρημαδι
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ελα μεγαλε εγω ειμαι κολημενος απο το 1988 , Ανορθωτη δεν μου εχει καψει ποτε απλα ελεγχω την φυσα του να εναι καθαρη και να εχουν οι επαφες του υποσταση , φορτωνω και καμια φορα την μπαταρια ,ελεγχω τα υγρα ,και τους ακροδεκτες της Αντλια βενζινης επισης ποτε , δεν αφηνω το μηχανακι να δουλευει ρεζερβα (και για διαφορετικους λογους ) στριβει και καλυτερα !! για τα φρενα τα εχω γραψει ψαξε να δεις ,,Αναρτησεις απλα τα πραγματα . ως πιο απλα τοσο καλυτερα δεν χαλανε ,για τα αλογατα και για τα γαιδουρια ειναι καθαρα θεμα αναβατη . σε συγκεκριμενη διαδρομη θα εισαι πισω μου μην το ψαχνεις .τελος εχω πανω απο 160,000 χλμ στο κοντερ ακομη δουλευει το ρημαδι
Ρε τι έχουμε πάθει!!!!!!
Ρε τι θα ακούσουμε ακόμη!!!!!!
Ρε φίλε, από το ΄88 μέχρι σήμερα είναι 21 χρόνια. Σε αυτά τα 21 χρόνια έχεις κάνει 160000 χλμ. Που σημαίνει περίπου 8000 χλμ τον χρόνο. Που σημαίνει, ούτε 700 χλμ τον μήνα. Που σημαίνει περίπου 22 χλμ την μέρα.Που σημαίνει πως τα έχεις κάνει σε μία συγκεκριμένη διαδρομή, που μάλλον θα είναι αυτή που θα είμαι πίσω σου?
Όσο για ανορθωτές, αντλίες βενζίνης, μπαταρίες φρένα και αναρτήσεις,τι να σου πω!
Δήλωσε συμμετοχή στο βιβλίο Γκίνες. Μία πρωτιά θα την έχεις σίγουρη.
Το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν ΑΤ. Καλό, αλλά λίγο.:beer:
Αυτά... γιατί βαρέθηκα να διαβάζω...Ιστορία και Αρχαία:wave2:
Mάλλον θα μπώ και γω στο γκίνες με το φίλο:D
Και όσο για συγκεκριμένες διαδρομές που θα μένεις πίσω,έχω και'γω μερικές:lol: :lol:
υ.γ.Διάβασε λίγο περισσότερο ιστορία και αρχαία,καλό κάνει!!:rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
31/05/2009, 19:28
ειναι απλο....αμα δεν εχεις @@ δεν οδηγητε το μηχανακι αυτοοο......
βαλε και εμενα...μεσα...... στο γκινες....
για σου μιτσο...........