View Full Version : moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
LARISEOS
06/12/2008, 09:25
έτοιμη?
για φασαρια + αντιπαραθεση? :D :D
:lol: :lol: :lol:
προσωπικά καπου λεει οτι καπου παει ανετα με 160 ...... ανετα τα φτάνει αλλα αν παρουν κ ξεβιδώνουν οι βιδες δεν θα προλαβαίνεις να βιδώνεις.
:sun: καλημερα
Aυτό δεν ήταν συγκριτικό τεστ,το μνημόσυνο της HONDA ήταν. Όποιος είναι αλεργικός στο λιβάνι να μην παρει το τεύχος.Κανονικα θα έπρεπε να δίνουν και δώρο τσουρεκάκι (μνημοσύνου)για το συγχώριο...
TOMASKTM
06/12/2008, 10:01
πολύ ΜΟΤΟ διαβάζεις ...:winka:
όταν είδα το εξώφυλλο νόμιζα οτι έχω παραισθήσεις .:cry:
LARISEOS
06/12/2008, 10:49
που ρε παιδια 5.90 ευρο......? απαπαπα δεν το ξανακανωωωωωω....
για πείτε ρε παιδιά, τι γράφει το άρθρο με λίγα λόγια...
catmaster
06/12/2008, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
...προσωπικά καπου λεει οτι καπου παει ανετα με 160 ...... ανετα τα φτάνει αλλα αν παρουν κ ξεβιδώνουν οι βιδες δεν θα προλαβαίνεις να βιδώνεις.
....
για ποιο μηχανάκι τα λέει αυτά ;;; για την Άφρικα ;; :dizzy:
εγώ ειλικρινά απορώ για τον λόγο ύπαρξης τέτοιου άρθρου ρε παιδιά ... είναι τελείως ασύγκριτα τα μηχανάκια μεταξύ τους ....
:wacko:
LARISEOS
06/12/2008, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
για ποιο μηχανάκι τα λέει αυτά ;;; για την Άφρικα ;; :dizzy:
εγώ ειλικρινά απορώ για τον λόγο ύπαρξης τέτοιου άρθρου ρε παιδιά ... είναι τελείως ασύγκριτα τα μηχανάκια μεταξύ τους ....
:wacko:
πριν ενα χρόνο ειχα μια κουβέντα με ενα φιλο για το θεμα που λες.
και η απαντηση ειναι οτι ολα συγκρίνονται γιαυτο υπαρχει κ ενα κοστος,,,, 10,000 το ενα 4,000 το αλλο......
αυτο κανει στο τεστ συγκρίνει τιμη με απόδοση αλλα κ αν η μηχανές αλλάξανε προς το καλό.
τελος παντων το αφρικα συνεχίζει κ ρίχνει φολες τι το ψάχνεται εε?
ελα ρε λιγο αντιπαράθεση ρεεε?
χχχμμμμμ.......
Για σκεφτείτε λίγο πόσο έκανε καινούριο το Africa....
Τι να συγκρίνεις? Τα άλογα? Το πλαίσιο? Τα φρένα..?
Είναι σα να συγκρίνουμε Amiga με 4πήρυνο επεξεργαστή...
Δεν υπάρχει λογική σε τέτοια σύγκριση. Αν είναι έτσι πας και παίρνεις & ένα XT με 2000 και τα κάνεις όλα....
:wave2:
catmaster
06/12/2008, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για σκεφτείτε λίγο πόσο έκανε καινούριο το Africa....
Τι να συγκρίνεις? Τα άλογα? Το πλαίσιο? Τα φρένα..?
Είναι σα να συγκρίνουμε Amiga με 4πήρυνο επεξεργαστή...
Δεν υπάρχει λογική σε τέτοια σύγκριση. Αν είναι έτσι πας και παίρνεις & ένα XT με 2000 και τα κάνεις όλα....
+1
Δεν συγκρίνονται τα μηχανάκια έχω οδηγήσει και το 950 και το Βαρκαδέρο (το λάτρεψε η γυναίκα μου πάντως) και το 955i - μόνο το Gs δεν έχω κάνει μεγάλη βόλτα - και έχω Africa...
Δεν παίζουν μαζί αυτά τα μηχανάκια ... η Άφρικα είναι πλέον δεκαπέντε ετών μηχανή σε πλαίσιο αναρτήσεις φρένα, και το μοτέρ σχεδιαστικά είκοσι και βάλε ...
Σε οποιοδήποτε δρόμο αν είμαι με την Africa έχω πιει τσαγάκι από ΚΤΜ , GS και τα ρέστα ....
Ντάξει είπαμε αξιόπιστο είναι γερό είναι φτηνή (σχετικά) συντήρηση έχει αλλά μην τα ισιώνουμε και όλα πλέον ρε παιδιά ...
αν το ζήτημα είναι η σχέση απόδοσης - κόστους πάω και χτυπάω ένα Tenere του 89 και του κοτσάρω ένα καλό μπροστινό και μια ανάρτηση και το παίζω άρχοντας ...
LARISEOS
06/12/2008, 17:24
αλλα γιατι πιστεύω οτι αμα τα συγκρίνουμε σε 10 χρονια τα αλλα θα έχουν γηνει χαρχαλια.....κ οπως λεει στο περιοδικό οτι το 10 χρονια παλιο αφρικα με 80 000 χλμ γυαλίζει σαν καινούριο....
αλλα οπως κ να το κανουμε δεν συγκρηνονται,,,,, αλλα εγω ειμαι ευχαρηστημενως με το αφρικα και δεν το αλλαζω αν δεν βρω ενα κτμ κι 990 με 6000 e....:smilea:
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,:a07: :a07: :a07: :a07: :a
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,:a49: :a49: :a49: :
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,:a8: :a8: :a8: :
149663
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,:a07: :a07: :a07: :a07: :a
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,
ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,:a49: :a49: :a49: :
ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ,:a8: :a8: :a8: :
Μήπως είσαι άτριχος;:confused: :confused:
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μήπως είσαι άτριχος;:confused: :confused:
:confused:
Να ψωνισεις απο εκει που ψωνιζε και ο σεριανοπουλος ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ(αυτοι ειναι ατριχοι) στην ΚΟΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.
Εδω ειμαστε ολοι τριχωτοι και ΣΤΡΕΙΤ!!!!!!!!!!!:hypnotize :uplate: :eyepop: :rotflmao:
Cpt. Haddock
07/12/2008, 08:31
αλλα γιατι πιστεύω οτι αμα τα συγκρίνουμε σε 10 χρονια τα αλλα θα έχουν γηνει χαρχαλια.....
γιατί έχεις αφρικα... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί έχεις αφρικα... :winka:
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣ:a18: :a18: :a18:
Cpt. Haddock
07/12/2008, 09:47
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣ:a18: :a18: :a18:
Δε με κατάλαβες μάλλον :p
DimChios
07/12/2008, 12:50
ε καλα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
:winka:
LARISEOS
07/12/2008, 16:06
oxi kαλα το καταλαβαμε.......:smilea:
καλησπερα μαγκεςςςςςς
εγώ πάντως (ο παντελώς άσχετος με οτιδήποτε on-off...) κατάλαβα οτι το africa υπάρχει στο συγκριτικό ως ένα είδος benchmark για γίνει εμφανής η πρόοδος που έχει γίνει στα 10+αυτά χρόνια.
Και αν εξαιρέσουμε τα ταξίδια σε εθνικό δίκτυο (όπου το africa υπολείπεται κατά κράτος..λογικό μου κάνει αυτό) η διαφορά του από τις σύγχρονες, δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο θα περίμενα εγώ (που ξαναλέω οτι δεν εχω εμπειρία σε αυτήν την κατηγορία) έτσι ισχυρίζεται ο συντάκτης τουλχ.
το τελικό συμπέρασμα (όπως το αποκόμισα εγώ) είναι οτι το africa αποτελεί, ακόμα και σήμερα, μια πολύ καλή εναλλακτική για κάποιον που ψάχνει είναι μεγάλο on-off. και αυτό λέει πολλά για ένα μηχανάκι 10+ ετών...
εγώ τελειώνοντας την ανάγνωση ήμουν έτοιμος να πάρω ή africa ή το lc8.....:D
ρε μπας....:look:
:beer: :wave2: :beer:
viva la AFRICA!!!!
υγ: πάντως για πω την αλήθεια περίμενα το βαρκαντέρο να το θάψουν..αλλα...:look: να αναθεωρεί άραγε ο Σαρακάκης το διαφημιστικό του budget....?:lol: :rotflmao:
catmaster
08/12/2008, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
....
ρε μπας....:look:
:beer: :wave2: :beer:
viva la AFRICA!!!!
Άντε και καλούς απογόνους Δημήτρη ....
(πάει κι αυτός .... αφού σκέφτεται να πάρει μπετονιέρα ... ):a35:
Operater
08/12/2008, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ε καλα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
DimTsixlofouskonisioti πρέπει να έχεις πιει πολύ τσαγάκι από τίγρη ε? :smokin:
:lol: :lol: :lol:
Διάβασα και γω το ΜΟΤΟ,συμπερασμα<>
Οποιος θέλει χώμα, παίρνει ΚΤΜ,
Οποιος θέλει άσφαλτο παίρνει ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ,
Οποιος θέλει (και έχει 17.000 ευρω),
να κάνει φιγούρα(και καλά ανβετζουραςςςςςςςςςςς)
και να του ρίχνουν τα ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ και τα ΚΤΜ παίρνει ΒΜW.
Τώρα οποίος θέλει να πηγαίνει και άσφαλτο και χώμα
και να καμαρώνει ότι εχει το πιο όμορφο
και αξιόπιστο ON-OFF παίρνει
AFRICA-AFRICA-AFRICA-AFRICA ------------ΨΕΜΑΤΑ?????????????????????????
:a028: :a028: :a028: :a028: :a028: :a028: :a08:
Operater
08/12/2008, 20:10
...
AFRICA-AFRICA-AFRICA-AFRICA ------------ΨΕΜΑΤΑ?????????????????????????
:a028: :a028: :a028: :a028: :a028: :a028: :a08:
ή παίρνει τίγρη! :winka:
Cpt. Haddock
08/12/2008, 20:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ή παίρνει τίγρη! :winka:
:a014:
Operater
08/12/2008, 20:28
εμ....έτσι λέγανε και για το πηγασάκι και πήγαινε σαν κατσίκι...δεν θα πάει ο τίγραρος????
149801
εμ....έτσι λέγανε και για το πηγασάκι και πήγαινε σαν κατσίκι...δεν θα πάει ο τίγραρος????
Εσυ τσιμπισες μωρε?????????????
Εγω ελεγα οτι θα τσιμπισει κανενας μπεμβεδακιας!!!!!!
Λοιπον η φωτογραφια μου θυμιζει αυτο που ειδα στην εκθεση μοτο και γελαγα V-STROM με χωματινα λαστιχα!!!!!!!!!!!!!
Παντως ο τιγρης φαινεται οτι ειναι μαχιμος απο το μαξιλαρακι(πλατη)του συνεπιβατη:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Operater
08/12/2008, 20:52
Δηλαδή τι διαφορές έχει με μια africa? Άντε γιατί θα πάω και θα τα πω όλα στους ομοθαλαμίτες μου που έχουν BMW.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
08/12/2008, 20:54
Δηλαδή τι διαφορές έχει με μια africa?
Operater
08/12/2008, 20:55
πουλ πουλ....! :lol: (τουρκιστί: αηδόνι-για να μην παρεξηγούμαστε!) :rotflmao: :rotflmao:
catmaster
08/12/2008, 21:00
Θα σε πιάσει η κοιλιά σου Καπετάνιο ... :smokin:
Δηλαδή τι διαφορές έχει με μια africa? Άντε γιατί θα πάω και θα τα πω όλα στους ομοθαλαμίτες μου που έχουν BMW.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τράβα οδήγα τα και τα δύο και θα καταλάβεις Φώτη ....
α ναι ... το Caponord ξεχάσαμε για το συγκριτικό της τέλειας μπετονιερ... -----εεε του τέλειου On - Off ήθελα να πώ ... :blush:
Operater
08/12/2008, 21:05
.....
τράβα οδήγα τα και τα δύο και θα καταλάβεις Φώτη ....
....
δεν ξέρω αν 5 λεπτά οδήγασης (έκαστο) αρκούν....αλλά μου άρεσε πιο πολύ ο τίγρης...
σε ΟΝ κατάσταση...
σε ΟFF δεν ξέρω Άκη....
περί ορέξεως....καραβάνα!
Operater
08/12/2008, 21:14
:a014: :a014: :a014:
πρέπει να βρω το Ποστ του Άφρο με θέμα: γιατί να πάρει κανείς Άφρικα....
castor αξίζει να το βρεις...
Cpt. Haddock
08/12/2008, 21:15
έεεεεετσι. :smokin:
όχι που θα μας βγουν οι κουρούτες με το -καικαλαεξωτικοαντβεντσιουρονομα- να το παίξουν και μηχανές
ρε άει φτιάξτε κανενα καφέ* με τα μπρίκια σας :smokin:
*ελαφρύ γιατι καιει ανορθωτές :lol:
DimChios
08/12/2008, 21:25
:rolleyes: Δειτε ρε μλκες που ξεψαρωσε αποτομα το ποντικι!
:rolleyes:
Cpt. Haddock
08/12/2008, 21:31
:rolleyes: Δειτε ρε μλκες που ξεψαρωσε αποτομα το ποντικι!
:rolleyes:
τουλαχιστον αυτός ξεψάρωσε...
ενώ εσύ ακόμα τσιμπας :evil:
DimChios
08/12/2008, 21:33
τουλαχιστον αυτός ξεψάρωσε...
ενώ εσύ ακόμα τσιμπας :evil:
δεν εχω κεφι Ηλια!
Cpt. Haddock
08/12/2008, 21:35
δεν εχω κεφι Ηλια!
συμβουλή τότε: Μην απαντάς σε τέτοια θρεντ και ειδικά τοιουτοτρόπως.
DimChios
08/12/2008, 21:37
συμβουλή τότε: Μην απαντάς σε τέτοια θρεντ και ειδικά τοιουτοτρόπως.
και οτι πηγαινα να το συμπληρωσω...
πραγματι ειναι καλη αφορμη για χαβαλε και πηγα να τον "φουντωσω" (ψαρευεις,τσιμπαω κτλ) κιολας αλλα κατι προεκυψε και μου χαλασε η διαθεση, εξου και το παραπανω...
εχεις δικιο!
Καλο βραδυ!
... το Caponord ξεχάσαμε για το συγκριτικό της τέλειας μπετονιερ... -----εεε του τέλειου On - Off ήθελα να πώ ... :blush:
Εχμ...το ξεχάσαμε ή το αγνοήσαμε σκοπίμως...; :o :D
Δυό πράματάκια και για το άφρικα γιατί έχει παραγίνει το κακό με δαύτα και με ορισμένους..:
αν το αντιμετωπίζετε σαν ένα παλιό και ξεπερασμένο μηχανάκι αλλά το διατηρείτε/αγοράζετε γιατί το γουστάρετε και γιατί έτσι σας αρέσει, συμφωνώ.
Άν όμως το αντιμετωπίζετε σαν την καλλίτερη επιλογή -είτε για εκτός είτε για εντός- και πάτε και το αγοράζετε για να περάσετε στην σφαίρα του μοναδικού/αξεπέραστου μαστ του χαβ εργαλείου και προσπαθείτε να πείσετε και αλλήλους να πράξουν αναλόγως, δεν διαφωνώ μόνο αλλά και λυπάμαι.
Έχω παλαιά μηχανάκια, μου αρέσουν για αυτό που είναι και για αυτό που ήταν τότε, και ΟΧΙ επειδή είναι καλλίτερα από τα σημερινά. Επειδή είναι διαφορετικά.
LARISEOS
09/12/2008, 08:59
πρεπει ΝΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΘ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ...........
τωρα στο θεμα μας , σας παρακαλω βαλτε λιγο το μυαλο να δουλέψει ......
μετράμε κόστος απόδοση,,,,,,,,κ με τι τροπο τα συγκρίνεται....?
το αφρικα εχει 4000 και για on off μηχανημα απλά γ@μ@ει....... αλλα το πρόβλημα σας ειναι απλο. εσεις εκει κατω στην τσιμεντουπολι λογικό ειναι κ χωρης καμια παρεξηγηση να συγκρηνεται τα on off σας με την χρηση που κανεται,,,,, δλδ καφε και αντε 300 μετρα για να πατε σε καμια παραλια το καλοκαιρι.
δεν ειναι ομως ετσι.....
επισης κ εγω αν ειχα εν adv 10 000 -17 000 δεν θα τολμουσα να κλασω οχι λογου κοστους αλλα κ έλλειψη προστασιας.
πηγα να το παρω κ μετανιωσα τη να σας πω .....? το κτμ εχει 5 τετ επηφανια πλαστικα ετοιμα να γηνουν μουνι...... τι να το κανω το παραπανω γκαζι? για on off μηλαμε , οχι οτι στο αφρικα ειναι αρκετα αλλα ουτε κ τα 100 του κτμ ειναι λυση .
το 800 gs που θεωρό πολυ όμορφο δεν εχει καγκελα προστασιας και αν θελω να το κανω σαν αυτο που 8ελω θα μου κοστησει 11.000-12,000....δεν γαμιεται κ αυτο.....
το vara? τη να πω απόσυρση ουτε καν το σκεφτομαι...........
αρα σου μενουν επιλογες φτηνές κ οταν της παρης θα καταλάβεις πως γαμάνε...........και ειναι κ σκυλια κ πιο φτηνα σε ολλα,,, βενζηνες ,service ,ανταλακτικα κτλ....
και κατι ακομα γιατι πολυ απο εσας ktm ,bmw ,vara είχατε αφρικα παλια κ θα σας ρωτήσω ....
-εαν το αφρικα ειχε 5-10 αλογάκια πιο πολλα πόσοι λέτε να τα αλλαζανε??????
σκεφτείτε το.........
υ,γ το σε καπιο σημειο ειπα
-"εσεις εκει κατω στην τσιμεντουπολ" δεν ειναι ρατσιστικο ειναι απλα για να καταλαβουμε πως αλλοι χρηση κανω εγω την μηχανη μου κ αλλοι ο αθηναιος αρα να συγκρηνεται συλλογικά κ οχι τοπικα.
Α Ν Τ ΙΠ Α Ρ Α Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΟΟΟΟΟΕΕΕΕ ΟΟΟΕΕΕΕΕΕ
:lol:
Operater
09/12/2008, 09:58
πρεπει ΝΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
το vara? τη να πω απόσυρση ουτε καν το σκεφτομαι...........
αρα σου μενουν επιλογες φτηνές κ οταν της παρης θα καταλάβεις πως γαμάνε
Α Ν Τ ΙΠ Α Ρ Α Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΟΟΟΟΟΕΕΕΕ ΟΟΟΕΕΕΕΕΕ
:lol:
μπας και σκέφτεσαι καμμιά ανταλλαγούλα? :lol: :sun:
το αφρικα εχει 4000 και για on off μηχανημα απλά γ@μ@ει....... αλλα το πρόβλημα σας ειναι απλο. εσεις εκει κατω στην τσιμεντουπολι λογικό ειναι κ χωρης καμια παρεξηγηση να συγκρηνεται τα on off σας με την χρηση που κανεται,,,,, δλδ καφε και αντε 300 μετρα για να πατε σε καμια παραλια το καλοκαιρι.
δεν ειναι ομως ετσι.....
μην ανησυχείς... γύρω απ'την τσιμεντούπολη έχει βουνά που δεν έχει στον κάμπο... ;)
σαφώς και υπάρχει ο τυπικός άνθρωπας που παίρνει ένα οποιοδήποτε μοτοσακό μόνο και μόνο για να πάει για καφέ αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα... ούτε αθηναίος είναι, ούτε σαλονικιός, ούτε λαρισαίος... :nono:
είναι international... :rotflmao:
el_hymador
19/12/2008, 11:03
ψτ...Transalp...600αρι παλιο, απο εκεινα που φτιαχνονταν στην Ιαπωνια...δηλαδη τι παραπανω εχει το αφρικα; Το varadero της εποχης του ηταν...
nikonian
19/12/2008, 11:32
Αυτό που μου'μεινε απ'το τεστ , είναι ότι μηχανάκια με την ποιότητα και την αντοχή ενός Africa, transalp 600, AX1, NX 650, Hornet '99-01, δεν κατασκευάζονται πλέον, ούτε καν από τη Honda.
Όμως η μακροζωϊα μιας μηχανής, ήταν πολύ σημαντική, μέχρι το 2002 που οι μηχανές κόστιζαν μια περιουσία.
Τα τελευταία χρόνια που οι μηχανές είναι πολύ πιο φτηνές, μας ήρθε απότομο, καβαλήσαμε το καλάμι και δεν μας ενδιαφέρει αν σε 5 χρόνια το ΚΤΜ μας θα είναι για πέταμα. Να κι εμάς, θα πάρουμε το νέο μοντέλο.
το αφρικα εχει 4000 και για on off μηχανημα απλά γ@μ@ει....... :lol:
προσπαθώ να το βάλω να δουλέψει αλλά δεν γίνεται...γιατί έγω γ@μηθεί στα γέλια ωρέ παλούκαρε, με αυτά που γράφεις...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Να κι εμάς, θα πάρουμε το νέο μοντέλο.
καλά τα λές φίλε...ποιός σ'ακούει.
Οι άρρωστοι ψήνονται στο πυρετό του μάρκετινγκ,
αγοράζοντας διαρκώς νέα μονδέλα με διαφορετικά αυτοκόλλητα, ρετουσαρισμένα πλαστικά, στην καλλίτερη περίπτωση + 2 άλογα στο μοτέρ και -330γρ στο τελικό...:rotflmao:
Δηλαδή το Africa προσφέρεται και για κανονικούς μοτοσυκλετιστές? :eyepop:
Ε, ρε τι μαθαίνει κανείς στα φόρα...
Είχα την εντύπωση ότι είναι μόνο για Africάνους, ειδικά αν κρίνω απ' τον κολλητό μου που το ΄χει 8 χρόνια και έχει κάνει 180.000 χιλιόμετρα.
Χρυσό τον έχω κάνει να πάρει τίποτα άλλο μπας και καταφέρουμε επιτέλους να ταξιδέψουμε μαζί, αλλά...
Africάνος λέμεεεεεεεεε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τώρα βέβαια στο νησάκι...
:a13:
LARISEOS
20/12/2008, 11:41
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
[B]προσπαθώ να το βάλω να δουλέψει αλλά δεν γίνεται...γιατί έγω γ@μηθεί στα γέλια ωρέ παλούκαρε, με αυτά που γράφεις...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol:
το 8εμα τιμής- ποιότητας υπαρχει για να συγκρηνεις....αν δεν το καταλαβες πες το μου για να στο κανω πιο λιανα ......
LOUKILOUK
27/01/2009, 15:56
γεια χαρα σας μαγκες
+1000 σε Tpap και nikonian
Σχετικα με το θεμα τιμης- ποιοτητας σιγουρα οι παλιοτερες μηχανες ειναι απλοτερες και οικονομικοτερες σε αγορα, συντηρηση κτλ.Βεβαια ολοι οσοι εχουν Afrika εχουν δωσει χρημα για ζελατινα, σελα, καγκελα, σωληνακια φρενων, αναρτησεις μπρος -πισω, εξατμιση κ.α. για να τις κανουν μηχανες και να συγκριθουν με τις υπολοιπες...(οι πιο πολυ το ξεχνανε παρολο που εχουν πληρωσει τα περισσοτερ απο αυτα ή και ολα...!!!). Αφου λοιπον ολοι δωσουν ενα καρο χρημα για τον ελεφαντα του 80 (που μπροστα στα σημερινα παχυδερμα μοιαζει υπερβαρη μπαλαρινα...) νομιζουν οτι θα βγουν στην εθνικη και θα ταξιδευουν παρεα με τα 990 και μετα στον πρωτο χωματοδρομο που θα βρουν θα ειναι κολλημενοι στο κωλοφαναρο του ενω οταν επιτελους βγουν στο στροφιλικι του βουνου θα προσπερασουν και θα εξαφανιστουν... :bigcry: :bigcry: :hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφρικανοι ξυπνατε, πηρατε μια μηχανη οροσημο για την κατηγορια που εδειξε τον δρομο για πολλα αλλα πλεον ειναι μια αντικειμενικα παλια μηχανη ξεπερασμενη απο την τεχνολογια, που προσφερει μηδαμινη διασκεδαση σε σχεση με καποια καινουρια μοντελα και ο δεικτης οδηγικης της ευχαριστησης ειναι κατω του μετριου...μαζι με την οδηγικη της συμπεριφορα.
Δεν ειναι κακο να σας αρεσει μια κλασσικη μηχανη αλλα μονο ετσι μπορει να αντιμετωπιστει ενα afrika πλεον...
Κατω τα μετρια και συντηρητικα γιαπωνεζικα που δεν στριβουν και δεν φρεναρουν...
KTM roules, adventure 990, 950, 640 και ολα τα πορτοκαλι δαιμονια γενικα
ελπιζω να τα εκανα αρκετα πουτ@να.......... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
LARISEOS
29/01/2009, 13:05
θα σας δω σε λιγο καιρο που θα τα μοσχολπουλατε γιατι δεν θα μπορειτε να πληρωσεται τα δανιακεια σας στην τραπεζα.......
μαγκες ελληνες με κτμ και gs και ολα χρωστουμενα στην τραπεζα....
τοτε θα δουμε πιος θα περνει της στροφες!!!!!!
φιλακια!
εμεις ρε φιλε louk γουσταρουμε αυτο εσεις τι ζοριζεσται?
σου ειπε κανενας πως δεν ειναι καλο το ktm η το gs? μια χαρα μηχανη ειναι!
το θεμα ειναι οτι το σκεφτομαι πολυ αν θα αλλαζα το afrika (απροβληματιστο) για να κανω τι?
να μπαινω πιο καλα στης στροφες? αυτο ειναι για σενα ρε μαν ,,,,,για μενα ειναι να καβαλαω και να γουσταρω οχι να εχω το ktm να πηγαινω στην δουλεια και μεχρι 100 μετρα παραλια!
παρτε street !!!!!!!!!!!!!
και μην μηλισουμε για εξοδα? οσα εβαλα εγω για σελα παπαριες κτλ δηνεται εσυς για να παρεται ενα jacket!!!! :beer:
και βασικα ειναι και θεμα χαρακτηρα η μηχανη......... δεν μπορουμε απλα να ημαστε το ιδιο για να μας καταλαβεται!!!
ααα εχω ακουσει οτι το νεο gs γαμαει.......ακομα δεν αλλαξατε???
makis206
29/01/2009, 13:31
Μλκία, έπρεπε να παίξει και το V-Strom το 1000 σ'αυτή την παρτίδα...:rotflmao:
LARISEOS
29/01/2009, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μλκία, έπρεπε να παίξει και το V-Strom το 1000 σ'αυτή την παρτίδα...:rotflmao:
xexexexe
δεν μας επερνε ειναι πολυ αυτοι σαν τα μηρμηγκια θα μας τρωγανεεεεεε.......
Akatanomastos
29/01/2009, 13:41
παιδες τα αφρικα τα σπανε, ωραια μηχανακια και πανε παντου..
ρισπεκτ,
αλλα γιατι πουλατε μοντελα 10ετιας+ 4500 - 5000? :confused:
δεν ειμαστε καλα, δεν εχουμε μυαλο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιατί:
το 8εμα τιμής- ποιότητας υπαρχει για να συγκρηνεις....
LARISEOS
29/01/2009, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδες τα αφρικα τα σπανε, ωραια μηχανακια και πανε παντου..
ρισπεκτ,
δεν ειμαστε καλα, δεν εχουμε μυαλο..
κοιτα η τιμες στα αφρικα ειναι αναλογως σε τι κατασταση ,χρωμα ,extra θα το βρεις!
μπορεις να βρεις απο 3000-4500 αφρικα ! πανω απο 4500 ειναι πολλα!
τιμη εως 4500 ειναι οκ οταν περνεις ενα μηχανακι με ολα τα extra και τσαντακια βαλιτσακια κτλ!
αυτο που δεν ειναι φυσιολογικο ειναι να εχουν φτασει τα καινουρια μηχανακια να πουλανε 4,500 (οπως το στρομ) ......αυτο γηνεται γιατι απλα δεν εχουμε μυαλο μας κοροιδευουν οι αντηπρωσοπιεις και συνεχεια αλλαζουμε μηχανες με αποτελεσμα να ρηχνουμε της τιμες !
LARISEOS
29/01/2009, 14:06
το 8εμα τιμής- ποιότητας υπαρχει για να συγκρηνεις....
δεν το βλεπεις ασ πουμε πως με 3500-4000 που περνει ο αλλος ενα αφρικα ειναι ευχαρηστημενος με το μηχανακι του?
εσυ μπορει να εδωσες 10 000....... καλα εκανες! εγω παντως με πολλους που μηλαω βλεπω πως 4/10 χτυπανε το κεφαλι τους οποτε πανε για servis!
για μενα δυσκολα ν δωσο 10 000 για να κανω κατι της παραπανω απο αυτα που κανω με το αφρικα!
ο λογος που δεν παιρνω κτμ -gs ειναι απλως ! τα μηχανακια δεν εχουν προστασια και εγω θελω ON OFF! ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΟΜΑΡΙ! αλλα εαν βαλω τα πρωστατευτικα του αφρικα σε gs -ktm θα φτασει 300 κιλα!
ο μονος κακος λογος για το αφρικα που χανει απο τα νεα μηχανακια ειναι το ψηλο κεντρο βαρος και τα 10 αλογα που δεν εχει!!!!
και εισαι τυχερος που δεν ειναι ετσι γιατι κανενας αφρικανος δεν θα το πουλουσε! και ολοι με αφρικα θα ησασταν ........... εγω λατρευω το ktm .......
το βλεπω το ξανα βλεπω ,,,το γουσταρω αλλα ειναι αλλη κατηγορια ....εξοδα κτλ!!!
καλυτερα να παρς ενα ξερο και να το γα###!
konsttanttinos
01/02/2009, 10:16
Δεν ειμαι του χωματος, αλλα εντελως γενικα πιστευω οτι και μονο η συγκριση Africa με τους ''νεους'' παιχτες ειναι προς τιμην του.
Θεωρω το συγκριτικο'' ιδιαιτερο'' (να πω την αληθεια το συγκριτικο ηταν ο λογος να αγορασω το περιοδικο), για διαφορους λογους.
Πρωτον, το vara βγηκε σαν διαδοχος της αφρικανας.Πιο βαρυ, πιο δυνατο, πιο ογκωδες.Βασικα μου θυμιζει κατι αντιστοιχο με τα SUV's στα αυτοκινητα.Τεραστια, παντοδυναμα, υπερπολυτελη, ψηλα, πανακριβα, με ενα τσουβαλι ηλεκτρονικα, και αν πας να τα βαλεις σε χωμα, καλυτερα να..:ZZZ: Ομως ειναι οτι καλυτερο για τον δρομο.
Ετσι, η vara και το bmw ειναι σαν bodybuilders που προσπαθουν να κανουν μπαλετο, οταν θελουν να ακολουθησουν off μονοπατια.Γι'αυτο κι εχουν γεμισει οι εθνικες απο δαυτα, γιατι ειναι οι καλυτερες για ταξιδια.
Η αφρικανα ειναι πιο ελαφρια, πιο αδυναμη, αλλα και πιο ριζοσπαστικη.Ιδρυσε την κατηγορια on-off, και μαζι με τα χαλαρα ταξιδια στον αυτοκινητοδρομο δεν αρνηθηκε ποτε να παιξει και σε μια δασικη διαδρομη, αντιθετα το ζηταει.
Απο την αλλη ομως μην γελιομαστε, δεν εχει ουτε την δυναμη ουτε την ανεση των υπολοιπων.Δεν μπορει να τα ακολουθησει σε γρηγορες διαδρομες και ταξιδια.
Γιάυτο ισως αποτελει την χρυση τομη.Ειναι ενα πραγματικο on-off.Κατ'εμε κακως που αντικατασταθηκε.Επρεπε να βρισκεται σε παραλληλη παραγωγη με το varadero.Αλλωστε απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο, οπως αποδειχθηκε.
Το LC8 νομιζω οτι πασχει απο ελλειψη οδηγικου προσανατολισμου.Αντιθετα με οτι μας εχει συνηθησει η ΚΤΜ, αυτο το μηχανακι δεν ειναι ουτε το καλυτερο on-off, ουτε το καλυτερο στη ασφαλτο, ουτε στο χωμα.Εχει πολυ ψηλο κεντρο βαρους, πολλα και ανουσια πλαστικα, δεν ειναι οσο ανετο θα επρεπε, φαινεται να εχει σχεδιαστει για ορθια οδηγηση, και καπου εκει ο ροπατος κινητηρας, η στενη σιλουετα και καλο πλαισιο ''χανονται''.
Εχουμε συνηθισει οταν αγοραζουμε να τα θελουμε ολα, και σ'αυτη την κατηγορια τα λεφτα ειναι αρκετα, και οι αντιπαλοι δυσκολοι.Ενας αγοραστης που θελει λιγο απο ολα και δεν διαθετει πανω απο 4-5 χιλιαρικα, η λυση ειναι μονοδρομος.Οι υπολοιποι μπορουν να διαλεξουν αναμεσα σε αρκετους μνηστηρες, αρκει να υπαρχει ιεραρχιση των θελω μας..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Δεν ειμαι του χωματος, αλλα εντελως γενικα πιστευω οτι και μονο η συγκριση Africa με τους ''νεους'' παιχτες ειναι προς τιμην του.
Θεωρω το συγκριτικο'' ιδιαιτερο'' (να πω την αληθεια το συγκριτικο ηταν ο λογος να αγορασω το περιοδικο), για διαφορους λογους.
Πρωτον, το vara βγηκε σαν διαδοχος της αφρικανας.Πιο βαρυ, πιο δυνατο, πιο ογκωδες.Βασικα μου θυμιζει κατι αντιστοιχο με τα SUV's στα αυτοκινητα.Τεραστια, παντοδυναμα, υπερπολυτελη, ψηλα, πανακριβα, με ενα τσουβαλι ηλεκτρονικα, και αν πας να τα βαλεις σε χωμα, καλυτερα να..:ZZZ: Ομως ειναι οτι καλυτερο για τον δρομο.
Ετσι, η vara και το bmw ειναι σαν bodybuilders που προσπαθουν να κανουν μπαλετο, οταν θελουν να ακολουθησουν off μονοπατια.Γι'αυτο κι εχουν γεμισει οι εθνικες απο δαυτα, γιατι ειναι οι καλυτερες για ταξιδια.
Η αφρικανα ειναι πιο ελαφρια, πιο αδυναμη, αλλα και πιο ριζοσπαστικη.Ιδρυσε την κατηγορια on-off, και μαζι με τα χαλαρα ταξιδια στον αυτοκινητοδρομο δεν αρνηθηκε ποτε να παιξει και σε μια δασικη διαδρομη, αντιθετα το ζηταει.
Απο την αλλη ομως μην γελιομαστε, δεν εχει ουτε την δυναμη ουτε την ανεση των υπολοιπων.Δεν μπορει να τα ακολουθησει σε γρηγορες διαδρομες και ταξιδια.
Γιάυτο ισως αποτελει την χρυση τομη.Ειναι ενα πραγματικο on-off.Κατ'εμε κακως που αντικατασταθηκε.Επρεπε να βρισκεται σε παραλληλη παραγωγη με το varadero.Αλλωστε απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο, οπως αποδειχθηκε.
Το LC8 νομιζω οτι πασχει απο ελλειψη οδηγικου προσανατολισμου.Αντιθετα με οτι μας εχει συνηθησει η ΚΤΜ, αυτο το μηχανακι δεν ειναι ουτε το καλυτερο on-off, ουτε το καλυτερο στη ασφαλτο, ουτε στο χωμα.Εχει πολυ ψηλο κεντρο βαρους, πολλα και ανουσια πλαστικα, δεν ειναι οσο ανετο θα επρεπε, φαινεται να εχει σχεδιαστει για ορθια οδηγηση, και καπου εκει ο ροπατος κινητηρας, η στενη σιλουετα και καλο πλαισιο ''χανονται''.
Εχουμε συνηθισει οταν αγοραζουμε να τα θελουμε ολα, και σ'αυτη την κατηγορια τα λεφτα ειναι αρκετα, και οι αντιπαλοι δυσκολοι.Ενας αγοραστης που θελει λιγο απο ολα και δεν διαθετει πανω απο 4-5 χιλιαρικα, η λυση ειναι μονοδρομος.Οι υπολοιποι μπορουν να διαλεξουν αναμεσα σε αρκετους μνηστηρες, αρκει να υπαρχει ιεραρχιση των θελω μας..:wave2:
+1200 :beer: :beer:
απαντήστε μου ψιλοχοντρικά, πόσα άλογα και ποσα κιλά είναι το κάθε μοντέλο του συγκριτικού? :wave2:
konsttanttinos
01/02/2009, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
απαντήστε μου ψιλοχοντρικά, πόσα άλογα και ποσα κιλά είναι το κάθε μοντέλο του συγκριτικού? :wave2:
Κιλα ( γεματες συμφωνα με το περιοδικο ''μοτο'' )
LC8 231
XRV 243,3
GS 245
XLV 275,5
Ιπποδυναμη ( συμφωνα με το περιοδικο ''μοτο'' )
LC8 90
XRV 55
GS 96
XLV 86,4
Η πρακτικα μηδαμινη διαφορα africa και bmw με εξεπληξε.Δεν το ειχα προσεξει και τωρα επαθα πλακα..Ειναι σχεδον ισια με 40 αλογα διαφορα..Με μπερδεψε ο boxer...:eek:
naxiotis
02/02/2009, 04:09
Απο την αλλη ομως μην γελιομαστε, δεν εχει ουτε την δυναμη ουτε την ανεση των υπολοιπων.Δεν μπορει να τα ακολουθησει σε γρηγορες διαδρομες και ταξιδια.ταξίδια με 150-160 σταθερά για μένα είναι υπέραρκετά
Γιάυτο ισως αποτελει την χρυση τομη.Ειναι ενα πραγματικο on-off.Κατ'εμε κακως που αντικατασταθηκε.Επρεπε να βρισκεται σε παραλληλη παραγωγη με το varadero.Αλλωστε απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο, οπως αποδειχθηκε.σωστός
+742cc :beer: :wave2:
κακά τα ψέμματα παίζει ρόλο και το οικονομικό
αλλιώς διαθέτεις 4-5 χιλιάδες και αλλιώς 12-14-17
και με λίγο μεράκι την φέρνεις στα μέτρα σου
δίνοντάς της χαρακτήρα μοναδικότητας
άσε που ζώντας μόνιμα στην Νάξο τα πιό πολλά κυβικά είναι αχρείαστα για όποιον χρησιμοποιεί την μηχανή σε καθημερινή βάση
και με το μειονέκτημα(πολύ σοβαρό) του να πρέπει να στείλεις την μηχανή για συνεργείο με το καράβι στην αθήνα και να πρέπει να έχεις κολλητό που θα πρέπει να την παραλάβει και να κάνει την μεταφορά από πειραιά-συνεργείο-πειραιά
+50 ευρώ τα εισιτήρια πήγαινε-έλα
για αυτούς τους λόγους παραμένω πιστός στη αφρικάνα μου που και αξιοπιστία έχει και λόγω τεχνολογίας(έλλειψη ψεκασμού) η συντήρησή της γίνεται εδώ:wave2:
LOUKILOUK
03/02/2009, 10:37
Γεια χαρα μαγκες,
τα βασικα τα εχω ξαναπει...αλλα θα ηθελα να παρατηρησω οτι τα περιοδικα γραφουν οτι γραφουν και καλα κανουμε και τα διαβαζουμε αλλα να μην τρελαθουμε κιολας...Επισης καλο ειναι να λεμε μια γνωμη οχι επειδη ετσι διαβασαμε ή μας ειπαν αλλα να εχουμε οδηγησει και κανα μηχανακι... Ακου λεει το 990 πασχει απο ελλειψη οδηγικου προσανατολισμου...!!!??? το μηχανακι στο χωμα ειναι καθαροαιμο και στην ασφαλτο τσαγιαζει τετρακιλυνδρα αν εχεις κοτσια...
Οποιος το εχει οδηγησει ξερει πως στριβει και πως φρεναρει το μηχανακι:winka:
Κατα τα αλλα θα πω μονο οτι οι περισσοτεροι συγκρινουν το αφρικα μεταχειρισμενο και τα υπολοιπα καινουρια...:nono: Γιατι ρε παιδια? Οποιος δηλαδη πηρε κουτα αφρικα το 2002 με 10.000 ευρο περιπου( αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω...) τι επιλογη εκανε?καλη ή κακη? Ενα μεταχειρισμενο vara κανει περιπου 7000 (μεσος ορος τιμων...) και σιγουρα ολα τα μηχανακια ειναι φτηνοτερα μεταχειρισμενα...καντε συγκριση μεταξυ μεταχειρισμενων μονο...ειναι πολυ πιο δικαιο και αντικειμενικο.
Οσο για τα αφρικα (οπως και για ολα τα μηχανακια) σημασια εχει και το ποιος τα οδηγαει... εχω δει αφρικα να κατεβαινει την μητροπολεως πριν χρονια και να περναει αναμεσα απο κουτια σαν να ηταν παπι... με τις παντες το πηγαινε ο τυπος..(ειμαι σιγουρος οτι τωρα οδηγαει κτμ :winka: ) και εχω δει και κοσμο με αφρικα να φοβατε να ανεβει 2 σκαλακια...(τωρα μαλλον θα παρουν vara ή gs:smokin: :winka: )
να εισται ολοι καλα και παντα ορθιοι:beer: :sun:
LARISEOS
03/02/2009, 10:55
ειναι πολυ απλα τα πραγματα . αλλα φιλε louk,,,να σου πω που εχω το προβλημα εγω με τα καινουρια......
βασικα πρωτον εχω οδηγησει τα μηχανακια ......και gs και ktm.... και εχω παει και σε αντιπροσοπιες να δω κτλ...και συμφωνω γιαυτα που λες! αλλα.....
το κολιμα μου ειναι απλο.... on off λεμε χωμα......και τοτε με 10 000 οπως ελεγες επερνες ενα αφρικα .........
βλεπεις κανενα αφρικα να ειναι χαρβαλο η να εχει χτυπηματα κτλ?
και με αναβατες που τοσα χρονια το πηγαινανε παντου οκ? οχι οπωσ σημερα που ολοι η ελλαδα ειναι ασφαλτος !
τωρα παω στην αντιπρωπια να δω το 800 το gs και ειχε ενα καγκελακι αδερφιστικο οσο ειναι η ποδια στο αφρικα......τι θα μηνει απο αυτο εαν το παω στο χωμα και σε πετρες που γουσταρω? αμα καταλαθως πατησω μια κοτρωνα τη θα κανει?
το κολιμα δεν ειναι απλα να εχεις ενα on off που θα γαμαει σε ταχυτητα και σε φρενο............σηγουρα οτι πιο καινουριο σε καλυτερο αλλα χωρις προστασια 10,000-13,000 δεν δηνω!
γιατι αμα δωσο και πεσω στο χωμα γιατι δεν γηνεται να μην πεσεις και παθω 500 ευρα ζιμια με την μια 8α το βαλω φωτια!!!!!!
υ.γ το νεο tenere εχει πολυ εξυπνο σχεδιασμο και αν πεσει χτυπαει σε δυο σημεια οπου η yamaha για μενα εβαλε ενα φτηνο πλαστικο μονοχρωμο που το αλλαζεις πολυ ευκολα .......!
154218
catmaster
03/02/2009, 11:12
Οι περισσότερες μοτοσυκλέτες παρέχουν προστασία περιφερειακά . αλλά σαν εξτρα εξοπλισμός που ο αναβάτης θα πρέπει να ακριβοπληρώσει ...
Μην ξεχνάτε όμως πως ούτε η Άφρικα είχε ποτέ κάγκελα στο στάνταρ εξοπλισμό ...
... όπως επίσης τα φθηνά περιφερειακά της είναι μύθος ...
Ντεπόζιτο βαμμένο με αυτοκόλλητα κοντά στα 900 ?
Πλαϊνά πλαστικά κοντά στα 350 ?
Σιδεριά οργάνων (έχω στραβώσει δύο) :cry: 250 ?
Μην ακούτε τις παπάτζες των περιοδικών ... πρίν από τέσσερα πέντε χρόνια το 1200 GS και το 950 ADV τα έβγαζαν τούμπανα των πέντε ηπείρων και τώρα ξαφνικά το θυμήθηκαν να τα συγκρίνουν με Άφρικα ;;; :lol:
Δυστυχώς σε σύγκριση με πχ 950 ADV η Άφρικα στο χώμα τρώει σκόνη παντού ...
είπαμε καλή χρυσή αξιόπιστη αλλά τι πάμε να συγκρίνουμε ρε παιδιά ;;;
LARISEOS
03/02/2009, 11:21
δεν συγκρηνουμε.....απλως συζηταμε ....
η συγκρηση υπαρχει μονο στο θεμα αν καπιοιος τωρα θελει να αγωρασει ενα on off μπορει και συγκρηνει 3500-4000 αφρικα και 10 000 και τα υπολοιπα....!
εγω παντως μεχρι στιγμης πηγα 4 φωρες να αλλαξω κατηγορια και δεν με εντηποσιαζει κανενα.....
το tenere μου αρεσε αλλα και αυτο ακρηβω με τον κηνητηρα που εχει! αμα ητανε 800ρι....κατι θα ελεγε!
LOUKILOUK
03/02/2009, 14:47
Πεστα ρε catmaster...+990:beer:
Αν πεσεις με αφρικα σιγα μην την βγαλεις τσαμπα... ασε που για να μην πεσεις εχεις ριξει χρημα για αναρτησεις φρενα λαστιχα και παλι εισαι ελεφας. Οι μεγαλες ον-οφ δεν ειναι για μονοπατια και κλειστα κομματια (τουλαχιστον απο τους πρισσοτερους απο μας...:winka: )γιατι οπως ειπε και ο λαρισαιος μια ψιλη να φας μετα κλαις:bawl: ... Nομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας τετοιες μηχανες τις προοριζουμε για εκδρομικο εντουρο αντε και κανα αλματακι και κανα παντιλικι σε φλαταδουρες και σε ηπια γενικα κομματια...Με adventure 640 παντως εχω οργωσει αρκετα βουνα και δικαβαλα καμια φορα και γουσταρα:winka: :evil:...χωρις να τρομαζω ουτε εγω ουτε και το ετερο ημισι:winka: :smokin: :) (το μηχανακι μαμα ακομα και στα λαστιχα). Σε αυτο που εχει δικιο ο λαρισαιος ειναι οτι δεν υπαρχουν και πολλες προτασεις αγοραστικες που πραγματικα να σε κανουν να γουσταρεις... το tenere καλο και ωραιο αλλα μαλλον αδυναμο και δεν ξερω και για τις αναρτησεις... το gs800 κουκλα και δυνατο αλλα ακριβο (τα παντα τα πληρωνεις εξτρα:confused: :bigcry: )... τα αλλα χιλιαρια ακριβα σαν καινουρια(990 κ gs) και τα φτηνοτερα χοντρα και ασχημα(vara.capo),τα υπολοιπα ευρωπαικα μακρια απο χωματινες αναζητησεις(multi, stelvio).Ολα λοιπον σε φτιαχνουν αλλα σε χαλανε σε καποια λεπτομερεια...
Βασικα αν διαλεγαμε χωρις να ξερουμε μαρκα, κοστος και νουμερα οι πιο πολλοι που γουσταρουν να ΟΔΗΓΑΝΕ και οχι μονο να βολταρουν θα επαιρναν το 990... :wave2:
konsttanttinos
03/02/2009, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ολα λοιπον σε φτιαχνουν αλλα σε χαλανε σε καποια λεπτομερεια...
Βασικα αν διαλεγαμε χωρις να ξερουμε μαρκα, κοστος και νουμερα οι πιο πολλοι που γουσταρουν να ΟΔΗΓΑΝΕ και οχι μονο να βολταρουν θα επαιρναν το 990... :wave2:
Καποιοι απο εμας θελουν και να βολταρουν φιλτατε.
Δεν ειπα οτι το ΚΤΜ ειναι κακο μηχανακι, αντιθετως ειναι εξαιρετικο.
Ομως το μπαμ που εκανε η αφρικανα οταν βγηκε, οπως και ταυπολοιπα, αυτο δεν το εκανε. Φαινεται και απο τις πωλησεις του, και μην μου πεις λογω της τιμης του γιατι πολλοι που εχουν τα φραγκα τα ριχνουν σε ενα bmw, σε ενα vara και ολοι οι υπολοιποι σε vstrom.
Το ξαναλεω, η κατηγορια on-off εχει μπερδευτει παρα πολυ, και κοσμος τα θελει ολα.
Οταν καποιος θελει να ''ΟΔΗΓΗΣΕΙ'' οπως αναφερεις (νομιζω οτι εννοεις γρηγορη εντουροβολτα, αν κανω λαθος διορθωσε με), γιατι να μην παρει ενα LC4 (π.χ.) και να οργωσει;
Εγω στο LC8 βλεπω ενα enduro wannabe on-off, φορτωμενο με 2 τετραγωνικα αχρηστο πλαστικο, πανυψηλο (δεν ειμαστε ολοι 1.90 για να το κανουμε καλα), και αλλα που ανεφερα.
Δεν θα το αγοραζα γιατι θελω ενα πιο φιλικο, πολυχρηστικο μηχανακι, και σιγουρα αν εμπαινα στα on-off χωραφια, ενα transalp θα ηταν ο,τι πρεπει (που κακως λειπει απο το συγκριτικο).
Ξαναλεω οτι δεν εχω εμπειρια σε αυτα τα εργαλεια, γι'αυτο και δεχομαι παρατηρησεις.:wave2:
:beer: :beer:
konsttanttinos
03/02/2009, 16:21
Nα ρωτησω κατι που με ''τρωει'', το TDM σε ποια κατηγορια ανηκει;
Εδω στον βολο εχει γεμισει ο τοπος απο αυτα τα υπεροχα μηχανακια.
απο αυτα τα υπεροχα μηχανακια.
:eyepop: :rotflmao: :bigcry:
mikros boudas
03/02/2009, 16:54
στην κατηγορια
"δεν κανω τιποτα καλα,τιποτα μετρια και γι αυτο πουλαω στην ελλαδα":beer:
konsttanttinos
03/02/2009, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πειραζει που μου αρεσει;
sakisvolos
03/02/2009, 17:05
Ακου λεει το 990 πασχει.................και στην ασφαλτο τσαγιαζει τετρακιλυνδρα αν εχεις κοτσια...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ορίστε??????????????:eyepop: :eyepop: :eyepop:
sakisvolos
03/02/2009, 17:05
Γιατί μωρέ μια χαρά είναι το TDM! :)
LARISEOS
04/02/2009, 03:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
στην κατηγορια
"δεν κανω τιποτα καλα,τιποτα μετρια και γι αυτο πουλαω στην ελλαδα":beer:
χεχεχεχεχεχεχεχε οτι καλυτερο ............................
:beer:
LARISEOS
04/02/2009, 03:48
Πεστα ρε catmaster...+990:beer:
Αν πεσεις με αφρικα σιγα μην την βγαλεις τσαμπα... ασε που για να μην πεσεις εχεις ριξει χρημα για αναρτησεις φρενα λαστιχα και παλι εισαι ελεφας.
:dizzy: πεδια μην συγκρηνουμε εαν πεσει το αφρικα με το κτμ κ το gs πιο θα πάθει ζιμια?
το αφρικα εχει foul προστασια απο καγκελα που προστατεύουν απο μπροστα εως πισω κ το τιμονι...... δεν λεμε να σου φυγει στην χαραδρα αλλα απλα πεσίματα κτλ......
εμενα εχει πεσει 4-5 φωρες στο χωμα κ δεν εχει ουτε γρατσουνια. πιστευω χωρης καμια κάκια πως εαν ειχα το κτμ θα το έκλαιγα τωρα.......πολυ πλαστικο.
πιστευω βεβαια πως το tenere περα απο την μηχανη που εχει .......... σαν σχεδιασμος ειναι απο τα καλυτερα κ πιο γνησια on off ...... αμα γηνει 800 σηγουρα θα ειναι κατι που θα με ενδιαφερει.....κατσικι ειναι.
Πειραζει που μου αρεσει;
Καθόλου, ρε παλλικάρι...
πειράζει που γελάω; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί μωρέ μια χαρά είναι το TDM! :)
και δύο...:lol:
:dizzy: πεδια μην συγκρηνουμε εαν πεσει το αφρικα με το κτμ κ το gs πιο θα πάθει ζιμια?
Είπαμε ρε αφρικάνε. Μην τα ξαναλέμε.
Το τζιές δεν πέφτει ποτέ-ακουμπάει στους κυλίνδρους.
Το αφρικάνικο πέφτει, αλλά δεν χαλάει-είναι άτρωτο.(ισιώνει τα σίδερα κ τα πλαστικά το βράδυ/κριστίν)
Το κτμ δεν πέφτει ποτέ-είναι συνεργείο.
sakisvolos
04/02/2009, 11:20
Καθόλου, ρε παλλικάρι...
πειράζει που γελάω; :confused:
και δύο...:lol:
Μάλιστα ενδιαφέρον! :) :)
Και τι να πάρουμε τι προτείνεις εσύ ?
Γιατί μάλλον εγώ θα γελάω με αυτά που θα αρέσουν σε εσένα! :lol:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
LOUKILOUK
04/02/2009, 15:17
Φιλε κωσταντινε εχω lc4 640 adventure και οντως κανεις γαματες εντουροβολτες. πιστευω οτι με το 990 θα κανει καποιος καλυτερες και θα κινειται και πιο αξιοπρεπως στην εθνικη, γιατι στο στροφιλικι του βουνου και το 640 μια χαρα παει...
Τελος παντων ας παρει ο καθενας οτι του γουσταρει η καυλα του και η τσεπη του και ας παψουμε να ειμαστε μιζεροι...και στενομυαλοι...οι πιο πολλες μηχανες μπορουν να κανουν περισσοτερα απο αυτα που εμεις ειμαστε ικανοι να κανουμε με αυτες...
Κουλοι ολου του κοσμου ας ενωθουμε... οι υπολοιποι που μπορουν και τε-λειωνουν τα μηχανακια τους ας βοηθησουν και τους υπολοιπους:winka: :bigcry:
Σημασια δεν εχει τελικα τι καβαλας μονο αλλα και τι κανεις οταν το καβαλας...:winka:
ΑΑΑ ΡΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΩΣΩ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... :evil:
ΠΟΥΣΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ? :wave2:
konsttanttinos
04/02/2009, 15:29
Εννοειται, φιλε μου απλα κουβεντα να γινεται...
Κι εγω οταν παρηγγειλα το fazer s2 κουτα πριν λιγο καιρο, υστερα απο μακροχρονια αποχη λογω ατυχηματος, ολοι μου ειπαν να αφησω το ποδηλατο και να παρω ενα r6 μεταχειρισμενο που ειναι και οπλο.Τι να το κανω ομως αφου τωρα δεν μπορω να το παω οπως πρεπει ενω το fazer το χαζοκαταφερνω.:)
Ετσι και τωρα σχολιαζουμε την συγκριτικο, και λεμε διαφορα, ετσι για να χαβαλεδιασουμε και να βγαλουμε και κατι.beer: :beer: :wave2:
LOUKILOUK
05/02/2009, 08:23
καλημερα παιδες:wave2:
απαντωντας συνοπτικα σε μερικα ερωτηματα που τεθικαν...
- το tdm ηταν μια κατηγορια μονο του...και τωρα ειναι το τελευταιο της κατηγοριας που δημιουργησε(myltistrada, tiger 1050...)
-τετρακιλυνδρα ειναι και τα fazer και τα γυμνα γενικα...οχι μονο τα r6... :nono: ,αλωστε ειμαστε στις αντιπαραθεσεις, μην το ξεχνατε...:cool:
- και τα ktm k bmw εχουν προστασιες (καγκελα κτλ)και σε απλες πτωσεις δεν καταλαβαινουν παραπανω απο τα afrika
- ξαναλεω οτι ενα μεταχειρισμενο κτμ εχει μεχρι και 7500 ευρο και ενα bmw 1200 gs 9000 χωρις να ειναι δεκαετιας...
-και μενα μου αρεσει να βολταρω που και που και τοτε καθομαι δεξια δεμενος με την ζωνουλα μου και ασχολουμε με τη θεα και τη μουσικη ...
-τα παντα μπορεις να τα οδηγησεις(στο οριο...:evil: ) αλλα λιγα μπορεις να τα ευχαριστηθεις οδηγωντας τα:cool:
- σταματηστε επιτελους να συγκρινεται ταφους και καναπεδες με τα πορτοκαλι εργαλεια, ειναι ιεροσυλια και ντροπη για την μοτοσυκλετιστικη ιδεα και κοινοτητα... :lol: :lol: :bigcry: :beer: :beer:
υ.γ. Φιλος αγροτης μου ειπε οτι το τρακτερ σου trap ειναι μπουρουχα...Μου ειπε και τα καλα αλλα μου διαφευγουν τα ονοματα, οταν μου τα ξαναπει θα σε ενημερωσω για να ξεκινησει και μια νεα διαμαχη(επικαιρη και ουσιαστικη οπως καταλαβαινεις):beer:
- σταματηστε επιτελους να συγκρινεται ταφους και καναπεδες με τα πορτοκαλι εργαλεια, ειναι ιεροσυλια και ντροπη για την μοτοσυκλετιστικη ιδεα και κοινοτητα... :lol: :lol: :bigcry: :beer: :beer:
:rotflmao: :bigcry:
και μετά μΕ ρωτάτε γιατί γελάω....εμ, με αυτά που γράφετε...:bigcry: :rotflmao:
υ.γ. Φιλος αγροτης μου ειπε οτι το τρακτερ σου trap ειναι μπουρουχα...Μου ειπε και τα καλα αλλα μου διαφευγουν τα ονοματα, οταν μου τα ξαναπει θα σε ενημερωσω για να ξεκινησει και μια νεα διαμαχη(επικαιρη και ουσιαστικη οπως καταλαβαινεις):beer:
Λογικό.
Αγρότης είναι ο άνθρωπος.
Γιατί έχεις την απαίτηση να έχει γνώσεις μηχανολογίας?:lol:
(Βρε, τους μπ@ύστηδες με το νικ...γ@αμώ την δυσλεξία μου γ@αμώ...:mad: )
Και τι να πάρουμε τι προτείνεις εσύ ?
είμαι ό πλέον άσχετος για να προτείνω μηχανάκια στον κόσμο... ;)
Γιατί μάλλον εγώ θα γελάω με αυτά που θα αρέσουν σε εσένα! :lol:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
και καλά θα κάνεις...μου αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε..:lol:
sakisvolos
05/02/2009, 13:03
είμαι ό πλέον άσχετος για να προτείνω μηχανάκια στον κόσμο... ;)
και καλά θα κάνεις...μου αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε..:lol:
Μωρέ για άσχετο δε σε κόβω...........!!!!!!:D
Αλλά αφού κι εσένα σ' αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε τότε .......... :beer:
LOUKILOUK
06/02/2009, 07:06
Μεγαλη χαρα μου δινει οταν ξερω οτι γελαει ο κοσμος (ακομα και οι ασχετοι που δεν ξερουν γιατι...:wave2: )
Οι αγροτες βασικα μονο δρομους ξερουν να κλεινουν γιατι και για τα αλλα μονο οι γεωπονοι ειναι σχετικοι... :winka: :confused:
Συγχωρεσε τους δυσλεκτικους πουστηδες tpap και δειξε την μεγαλοψυχια σου...ου γαρ ειδασι τι ποιουσει... :wave2: :beer:
Οι αγροτες βασικα μονο δρομους ξερουν να κλεινουν γιατι και για τα αλλα μονο οι γεωπονοι ειναι σχετικοι... :winka: :confused:
δεν σε πιάνω, αλλά μαζί σου είμαι... :cool:
Συγχωρεσε τους δυσλεκτικους πουστηδες tpap και δειξε την μεγαλοψυχια σου...ου γαρ ειδασι τι ποιουσει... :wave2: :beer:
Και σε συγχωρώ και σε διορθώνω: ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
Και μετά λες ότι δεν είμαι μεγαλόψυχος.
Είπαμε ρε αφρικάνε. Μην τα ξαναλέμε.
Το τζιές δεν πέφτει ποτέ-ακουμπάει στους κυλίνδρους.
Το αφρικάνικο πέφτει, αλλά δεν χαλάει-είναι άτρωτο.(ισιώνει τα σίδερα κ τα πλαστικά το βράδυ/κριστίν)
Το κτμ δεν πέφτει ποτέ-είναι συνεργείο.
apsogos!!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
07/02/2009, 03:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
apsogos!!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
πεταχτηκε και η πουτανιτσα με το στρομ........!
:sun:
στο απατιτο ολοι ρε να σας ξεκ.......σω!
den einai sto sigkritiko to strom! Opote asto kalytera giati eimaste kai perisoteroi ee:rotflmao: :rotflmao:
LOUKILOUK
07/02/2009, 07:33
Αν εβαβαν και το στρομ σε συγκριτικο ον-οφ μετα θα εγραφαν στο μαρι κλαιρ τα ζωδια και τις απαντησεις για ραγισμενες καρδιες :cry: :hypnotize
anyway παιδες το μοναδικο συμπερασμα που μπορουμε ισως να βγαλουμε απο ολα αυτα ειναι τουλαχιστον ο καθενας να ξερει τι θελει, γιατι το θελει και τι μπορει να κανει απο αυτα που θελει και βαση αυτων + προσωπικο γουστο + βαθος τσεπης να κανει τις επιλογες του ...:beer: :wave2:
υ.γ.1 tpap σου ειμαι υποχρεος για την συγχωρεση και την διορθωση...που θα παει θα μαθω και εγω...
υ.γ.2 ουτε καν τολμησα να σκεφτω ποτε οτι δεν εισαι μεγαλοψυχος:eek:
υ.γ.3 μου αρεσει που εισαι μαζι μου χωρις να με πιανεις...:winka: ...με πιανεις?:wave2:
υ.γ.4 εκτος απο τρακτερ εχεις και μηχανη...?αν ναι τι ακριβως? θα ηθελα την μηχανολογικη σου αποψη:sun: :wave2:
υ.γ.4 εκτος απο τρακτερ εχεις και μηχανη...?αν ναι τι ακριβως? θα ηθελα την μηχανολογικη σου αποψη:sun: :wave2:
ΥΓ.: Απλά το έβαλα. Δεν γνωρίζω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι δικό μου το εργαλείο του αβαταρ.
Έχω ΕΝΑ βεσπάκι 50ς και ΕΝΑ ποδήλατο. :blush:
Και δεν έχω ούτε μηχανολογική άποψη.
Εγώ λογιστής είμαι. :D
LOUKILOUK
09/02/2009, 09:51
Απλα το εβαλες, απλα το σκεφτηκα:smilea:
ποδηλατο εε...? ενδιαφερον:) (τα σκουτερ δεν τα παω:yuck: )
αστικες μετακινησεις ή μηπως κανουμε και κανα χωματακι κανα downhill κτλ?
τελικα ο Θεος ηταν λογιστης?:evil:
Τελικα μηπως οι αφρικα ειναι μηχανες για φλωρους που δεν διαθετουν ακομα τα φραγκα για να παρουν BMW...??
θυμαμαι ακομα τα αρνητικα σχολια πολλων αφρικων της εποχης με την παρουσιαση της τελευταιας αφρικα...βαρυτερο, πιο αδυναμο, ακομα λιγοτερο νευρο απο το προηγουμενο, μηχανολογικα και σχεδιαστικα στασιμο κ.α.:wave2:
Γειά σας παιδάκια!Δε ξέρω τι λέτε εσείς,δε ξέρω αν τελικά το AFRICA είναι για φλώρους ή για μάγκες,εγώ αυτό που ξέρω,είναι οτι εκτός απο το AFRICA και το KTM 950&990 ADVENTURE,δε θεωρώ κανένα άλλο άξιο για αυτό που πραγματικά δηλώνει η κατηγορία τους.Και δεν ενοώ on-off,αλλα adventure-sports!:winka:
LOUKILOUK
26/03/2009, 15:58
Αν και ειναι αντιεολογικο σε αυτο το section ... θα συμφωνησω μαζι σου αλλα θα συμπληρωσω ενα ακομα μηχανακι που δεν το εχω οδηγησει αλλα οι γνωμες λενε οτι ανετα μπαινει στην κατηγορια και ειναι το BMW F800 GS:winka:
κατα τα αλλα lc8 rules και τα μυαλα στα καγκελα.... :evil: :winka:
:beer: :wave2:
?
τελικα ο Θεος ηταν λογιστης?:evil:
oikonomologos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
paraligo
26/03/2009, 18:32
Ο κάθε ένας κρίνει ανάλογα με της εμπειρίες του :wave2:
159302
Αν και ειναι αντιεολογικο σε αυτο το section ... θα συμφωνησω μαζι σου αλλα θα συμπληρωσω ενα ακομα μηχανακι που δεν το εχω οδηγησει αλλα οι γνωμες λενε οτι ανετα μπαινει στην κατηγορια και ειναι το BMW F800 GS:winka:
κατα τα αλλα lc8 rules και τα μυαλα στα καγκελα.... :evil: :winka:
:beer: :wave2:
Απ'ότι ακούω και διαβάζω,συμφωνώ.Απλά συνηθίζω,όταν δεν έχω προσωπική εμπειρία,να μή σχολιάζω!
LARISEOS
27/03/2009, 08:22
πρεπει να αναρωτηθουμε τι ειναι το απολυτο on off?
δεν γίνεται πριν 20 χρόνια με ενα αφρικα να κάνανε τον γύρο του κόσμου .....και οχι μονο με αφρικα αλλα και με αλλα......
και τωρα το κανουν με ενα συνεργειο απο καμερες και ενα βαν με ανταλακτικα....
αρα κατι παει στραβα.......δλδ γαματο το ktm 990 πολλα αλλογα αλλα ιλικρινα πηστευει κανεις πως χρειάζεται τετοια δυναμη και μια τετοια κατανάλωση στο χώμα??
μιλαμε για on off μην μπερδευουμε της γκαυλες μας με αλλα μηχανακια!
το 800 gs ειναι πολυ ομορφο και γαματο ....αν ειναι και δυνατο και χωρις ζιμιες ........κατι γηνεται!
επισης σε ενα αφρικα μπορουσες να φτιαξεις 5 πράγματα μονος σου ......στα άλλα πρέπει να παμε και σε άλλες πόλις για να τα φτιάξουμε!
για μενα ενα καλο on off
δεν πρεπει να εχει
τρελη κατανάλωση .....
να μην χρειαζεται μαστορα με το παραμικρό
να εχει 70-80 αλογα
να ειναι στα 180-200 αδειο...
να μπορείς να ακουμπήσεις το χερι σου σε καποια πραγματα.....
ενα που μου αρέσει πολυ ειναι το tenere αλλα η μηχανή του ειναι..........πολυ μικρή!
LOUKILOUK
27/03/2009, 12:18
Ρε συ Λαρισαιε
πριν 20 χρονια το Αφρικα ηταν στην κορυφη της κατηγοριας και σιγουρα ηταν οτι ποιο υπερβολικο εμφανιζονταν μεχρι εκεινη την στιγμη... ηταν το δυνατοτερο, το μεγαλυτερο σε κυβισμο και σιγουρα το βαρυτερο...μεχρι εκεινη την στιγμη. Ολοι εκαναν ονφαδικο τουρισμο με κατι XL, XLR, XR, ΧΤ κτλ των 500-600 κυβικων και των 30-45 ιππων περιπου...
Τωρα στην κορυφη της κατηγοριας ειναι αλλα μηχανακια (λεγε με 990 lc8) με περισσοτερα κυβικα, περισοτερα αλογα, καλυτερα φρενα και αναρτησεις, με ψεκασμο για οικονομια στην καταναλωση με τα ιδια ή και λιγο λιγοτερα κιλα(ποσο ζυγιζει ενα αφρικα με τα λαδοξυδα?)...αυτα ολα με μια λεξη λεγονται ΕΞΕΛΙΞΗ... και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να το αποφυγουμε αυτο :winka:
Τα περι ζημιων θα πω μονο οτι τα ακουω βερεσε... ειχα 6+ χρονια το adv 640 και δεν εκανε κιχ δικαβαλο φορτωμενο ουτε στην Κρητη, ουτε στην Πελοπονησο, ουτε στην Ικαρια, ουτε στην Μακεδονια, ουτε στο Παναιτωλικο, ουτε στην Ευβοια, ουτε στην Ευρητανια, ουτε στα Αγραφα, ουτε στο Περτουλι ΠΟΥΘΕΝΑ...και δεν κουβαλαγα μαζι μου ουτε ανορθωτες ουτε τρομπες βενζινης... :bigcry:
Αν μπορουσα και εγω να προτεινω το ιδανικο ον-οφ σιγουρα θα ηταν ενα μηχανακι με 80 αλογα 180 κιλα το πολυ, με στιβαρο πλαισιο, σοβαρες αναρτησεις ρυθμιζομενες και αξιοπιστα φρενα...αυτα γιατι δεν τα αναφερει ποτε κανεις...? μην ξεχνατε οτι εχει και ον το μηχανακι και εκει θα κινειται κυριως θελουμε δεν θελουμε... αλλιως παμε και περνουμε ενα εντουρακι να κανουμε γουστα στο χωμα χωρις ανχος και πολλα εξοδα(καλα γουστα λαρισαιε...:beer: )
Anyway ο οδηγος κανει το μηχανακι τις περισσοτερες φορες και εγω το μονο που ευχομαι ειναι να καταφερω να ευχαριστηθω το θηριο στο χωμα οπως φχαριστηθικα και το μικρο αδερφακι του...
καλες βολτες μαγκες
υ.γ.1 " δεν γίνεται πριν 20 χρόνια με ενα αφρικα να κάνανε τον γύρο του κόσμου .....και οχι μονο με αφρικα αλλα και με αλλα......
και τωρα το κανουν με ενα συνεργειο απο καμερες και ενα βαν με ανταλακτικα...."
Σημεια των καιρων αδερφε, ασχετα με τις μηχανες και με εμας, που ακομα παλευουμε να οργωσουμε την Ελλαδα...αλλωστε και αφρικα να επαιρναν τωρα, οι καμερες και τα βαν με τους ανορθωτες δεν θα ελειπαν :winka:...
υ.γ.2 το bmw ειναι κουκλα , φαινεται να παταει καλα χωμα και ασφαλτο, το εψαξα πολυ αλλα διαπιστωσα οτι ειναι υπερτιμημενο και η εταιρια πινει αιμα καταναλωτων με μπουρι σομπας...οταν πηγα στην αντιπροσωπεια μου θυμισε την διαφημιση με το κουτι που ειχε εξτρα τις πορτες, τιμονι και δωρο το τασακι... :bigcry: :bigcry:
LARISEOS
27/03/2009, 12:50
.
υ.γ.2 το bmw ειναι κουκλα , φαινεται να παταει καλα χωμα και ασφαλτο, το εψαξα πολυ αλλα διαπιστωσα οτι ειναι υπερτιμημενο και η εταιρια πινει αιμα καταναλωτων με μπουρι σομπας...οταν πηγα στην αντιπροσωπεια μου θυμισε την διαφημιση με το κουτι που ειχε εξτρα τις πορτες, τιμονι και δωρο το τασακι... :bigcry: :bigcry:
μια απο τα ιδια......
και πριν παω ημουνα 100% πως βρηκα το απολυτο......αλλα σκατα.....!
τωρα θελω να δω εαν το tenere κανει κατι πιο δυνατο,,,,,γιατι ετσι οπως ειναι μου αρεσει .....κατσικακι ειναι!!!
παντως εναν ανορθωτη στο αφρικα 8α επερνα μαζι μου και θα τον αλλαζα και μονος μου ......
αυτο θελω να πω.........σηγουρα ολα βγαζουν προβληματα αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να ακουμπησεις το χερι σου.......
εσυ μπορεί να είχες άγιο με το κτμ σου αλλα σίγουρα ειναι οτι το προσεχες πολύ......ειναι ενα μηχανάκι που πρεπει να εισαι απο πάνω με τα service του κτλ.....αλλιώς δεν το συζητάμε...!
ασε οτι μηλαμε και παν εξοδο για να το πηγαίνεις για τα κωλομικροservice του......