View Full Version : moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ενδεικτικά: Καθρέφτης ΚΤΜ 40 ευρώ. Καθρέφτης ΑΤ 56 ευρώ.
Αντλία βενζίνης ΚΤΜ 128 ευρώ. Αντλία βενζίνης ΑΤ 165 ευρώ.
:wave2: :beer:
το χεις ψαξει "καλα".... :look: τα αλογα τι σχεση εχουν με την "καβαλα" μιας μηχανης? εχουμε υποφορουμ [ ΜΟΝΤΕΛΑ Dragster] ???:rolleyes:
LARISEOS
31/05/2009, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το χεις ψαξει "καλα".... :look: τα αλογα τι σχεση εχουν με την "καβαλα" μιας μηχανης? εχουμε υποφορουμ [ ΜΟΝΤΕΛΑ Dragster] ???:rolleyes:
το θεμα ειναι πως οι κτεμαδες λενε παμε να παρουμε κανεναν μαιμου ενω οι αφρικαναδες λενε βαλε γνησιο............
ειναι θεμα ποιότητας απλα.........
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 19:40
Τασο ολο μαλακιες λες
:a31: :a31:
LARISEOS
31/05/2009, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Τασο ολο μαλακιες λες
ase re......δλδ εσει οταν αλλαζεις δισκους και φρενα βαζεις μανησιους???
Πάτε καλά??????
Επειδή σας θυμήθηκε ένα περιοδικό μετά από μία οκταετία και σας έβαλε σε ένα άρθρο με τα καινούρια, πήρατε αέρα? Το διαβάσατε το άρθρο? Απλά λέει πως εκεί που πήγαίνουν και τα άλλα, πάτε κι εσείς.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ.:bigcry:
Δηλαδή επειδή περπατάει ακόμη,είναι και κορυφή?:confused:
Και zundap υπάρχουν ακόμη που περπατάνε, όπως και τόσα άλλα. Να τα βάλουμε όλα στον ίδιο ντορβά? Αν κι εδώ που τα λέμε, μόνο με τέτοιου είδους μηχανάκια έχετε ελπίδες για πρωτιά?:lol:
mount αν πρόσεξες, κάπου λέω πως το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν ΑΤ.
Κάτι ξέρω κι εγώ λοιπόν για τις κουρούτες σας:winka:
Όσο για συγκεκριμένες διαδρομές και κουραφέξαλα...είναι σαν τις κ#λ#τρυπίδες.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ:smokin:
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 19:47
Το περιεργο που ειναι??
Ποιο ακριβα ειναι τα after market π.χ. Afam παρα αφτα που εχει ΚΤΜ.
Τασο ολο μαλακιες λες
Μη του μιλάς έτσι!!!:nono:
Εκτός απο ποιοτικοί,είμαστε και ευαίσθητοι:smilea: :smilea:
Γειά σου τάσο:lol:
LARISEOS
31/05/2009, 19:50
Το περιεργο που ειναι??
Ποιο ακριβα ειναι τα after market π.χ. Afam παρα αφτα που εχει ΚΤΜ.
ναι αλλα διαφορα στην ποιοτητα στα μαμα ειναι τεραστια........... στα αφρικα!
δλδ στα γραναζια ρε σει σου βγαζει 40 000 χλμ???? ε προτιμο το μαμα ρε φιλε και ασ το πλερω!!!
αναφέρομαι γιατι ο φιλος σχολίασε της τιμές!!!!
εμενα εχει 55 000 χλμ και τωρα θα αλλαξω γραναζια.!
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 19:51
Καλα δεν θα το ξανακανω.:lol:
LARISEOS
31/05/2009, 19:53
Καλα δεν θα το ξανακανω.:lol:
φιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιδδδδδδωωωωωωωωωωωωωωωωνν νννννννννννννννννννννννννννννν!
mount αν πρόσεξες, κάπου λέω πως το προηγούμενο μηχανάκι μου ήταν ΑΤ.
Κάτι ξέρω κι εγώ λοιπόν για τις κουρούτες σας:winka:
Όσο για συγκεκριμένες διαδρομές και κουραφέξαλα...είναι σαν τις κ#λ#τρυπίδες.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ:smokin:
Το οτι το είχες,δε σημαίνει οτι το πήγαινες κιόλας(μάλλον σε πήγαινε):wave2:
Όπως και οι κ#λ#τρυπίδες!Το οτι την έχεις,είναι δεδομένο,σημασία έχει,πώς τη χρησημοποιείς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 19:55
ναι αλλα διαφορα στην ποιοτητα στα μαμα ειναι τεραστια...........
δλδ στα γραναζια ρε σει σου βγαζει 40 000 χλμ???? ε προτιμο το μαμα ρε φιλε και ασ το πλερω!!!
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 19:59
Afam the best.
Στα συνιστω Τασουιηλ.:a016:
LARISEOS
31/05/2009, 20:02
LARISEOS λες κάποιος που δίνει 14 και 15 χιλιάρικα για μοτό, να βάζει μαιμού ανυαλλακτικά?:nono:
λαθος για το μαιμου,,,,,απλως επειδη τα μαμισια της αφρικα ειναι πολυ καλης ποιοτητας δεν με χαλαει που ειναι και 20 ε πιο ακρηβα!
ενω στα αλλα βαζεις afam οπως λεει και ο φιδων!
και κατι ακομα επειδη εσενα δεν σε πηγε το αφρικα δεν θα εκφράζεσαι για ολους μας,
LARISEOS
31/05/2009, 20:03
Afam the best.
Στα συνιστω Τασουιηλ.:a016:
ρε μαν,,,,μπορει να ειναι τα καλυτερα....και οτι δηποτε......50 000 χλμ θα βγαλουν? ΟΧΙ!
Όντως τα Afam είναι απ'τα κορυφαία!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Το οτι το είχες,δε σημαίνει οτι το πήγαινες κιόλας(μάλλον σε πήγαινε):wave2:
Όπως και οι κ#λ#τρυπίδες!Το οτι την έχεις,είναι δεδομένο,σημασία έχει,πώς τη χρησημοποιείς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά εσύ ρε φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.:a21:
Δεν μιλάμε για οδηγικές ικανότητες ρε κουμπάρε!!!! ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ
Όσο για το δεύτερο σχόλιό σου, αν την δουλεύεις την δικιά σου όπως μας λες πως οδηγείς, τότε μάλλον την δουλεύεις καλά.:lol:
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 20:04
Θα σου πω απο κοντα για αφτα Τασουιηλ.
Φαιδων ΚΤΜ
31/05/2009, 20:05
Αναλογα καθε ποτε θα την λαδωνεις.
Όσο για το δεύτερο σχόλιό σου, αν την δουλεύεις την δικιά σου όπως μας λες πως οδηγείς, τότε μάλλον την δουλεύεις καλά.:lol:
Καλά οκ μη μου πάθεις και τίποτα:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
LARISEOS
31/05/2009, 20:07
VALES? VAL - MENOS ΕΙΣΑΙ? Δεν προλάβαμε να γυρησουμε...........
φτανει που ασχοληστε ομως ..........με 20 χρονια μηχανακι...............και μετα απο 40 το ιδιο θα κάνετε....!
Και του μπάρμπα μου δεν του άρεσε το ΑΤ!!!
Το πήρε μια φορά και πήγε στο περίπτερο:D
Αυτό επειδή λες οτι είμαι εκτός....και οτι οι οδηγικές ικανότητες δεν παίζουν ρόλο στην κρίση!!!:smokin:
Και του μπάρμπα μου δεν του άρεσε το ΑΤ!!!
Το πήρε μια φορά και πήγε στο περίπτερο:D
Αυτό επειδή λες οτι είμαι εκτός....και οτι οι οδηγικές ικανότητες δεν παίζουν ρόλο στην κρίση!!!:smokin:
Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.
Την διαδρομή που θα διαλέξεις εσύ, κάν' την με το ΑΤ, και την ίδια διαδρομή κάν' την με ένα ΚΤΜ.
LARISEOS
31/05/2009, 20:29
Θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.
Την διαδρομή που θα διαλέξεις εσύ, κάν' την με το ΑΤ, και την ίδια διαδρομή κάν' την με ένα ΚΤΜ.
εσυ την εχεις κανει και με τα δυο....απλα ρωτο?
γιατι αμα δεν την εχεις κανει.............μην μας ζαλίζεις φιλε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εσυ την εχεις κανει και με τα δυο....απλα ρωτο?
γιατι αμα δεν την εχεις κανει.............μην μας ζαλίζεις φιλε!
Ναι, την έχω κάνει. Αλλά να μην σας ζαλίζω άλλο...πείτε τα μεταξύ σας και καμαρώνετε:lol:
LARISEOS
31/05/2009, 20:49
Ναι, την έχω κάνει. Αλλά να μην σας ζαλίζω άλλο...πείτε τα μεταξύ σας και καμαρώνετε:lol:
ασε μας στον πονο μας ....με την αφρηκανα μας.......δεν θα αντεξουμε......!
καληνυχτίζω εγω,,,,,,,,,,,σιγα σιγα σβήνω!
:rotflmao: :lol: :bawl:
mi stamatate peite k alla...
LARISEOS
01/06/2009, 10:34
που εισαι εσυ???
χάθηκες?
τελικα με την κλίση τη έκανες? και κατι ακομα ,,,,σε σταματησανε η απλα σε γραψανε?
γιατι καπου άκουσα πως απαγορεύεται να σε σταματησουν!
και οτι μονο σε πεζοδρόμιό σταματημένο μπορουναι να γράψουν!
που εισαι εσυ???
χάθηκες?
τελικα με την κλίση τη έκανες? και κατι ακομα ,,,,σε σταματησανε η απλα σε γραψανε?
γιατι καπου άκουσα πως απαγορεύεται να σε σταματησουν!
και οτι μονο σε πεζοδρόμιό σταματημένο μπορουναι να γράψουν! θα τη πληρωσω λεω να τελειωνω.
οχι ρε στο υαλοκαθαριστηρα την ειχαμε βρει..τιποτα αλλο.
ασε ομως να τελειωνουμε μη παει σε καμια εφοραι και μπλεξουμε.
LARISEOS
01/06/2009, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θα τη πληρωσω λεω να τελειωνω.
οχι ρε στο υαλοκαθαριστηρα την ειχαμε βρει..τιποτα αλλο.
ασε ομως να τελειωνουμε μη παει σε καμια εφοραι και μπλεξουμε.
με το αμαξι σε γραψανε????
αν τοτε ναι ρε παει εφορια ....οχι οτι σε κανει τπτ αλλα απλως αναγκαστηκα την πληρωνεις εκει!
νωμηζα σε γραψανε με την μηχανη,,,,,,,,,
πριν 2 εβδομαδες ήμουνα στον πεζοδρομο και πηγαν να με σταματήσουν 3 κοπελίτσες .....αλλα απλως πέρασα απο μπροστα τους και δεν σταματησα,,,γιατι καπιος μου ειπε πως μονο σταματημένο και παρκαρισμένο μπορουναι να γραψουν!?
LOUKILOUK
01/06/2009, 15:35
Για οσους δεν διαβαζουν ολο το θρεντ πριν γραψουν την π@π@παρια τους να υπενθυμισω οτι με το adv640 πατησα και οργωσα νησια με πολυ χωμα....πχ Ικαρια, Κρητη, Αλονησσο, Κυθηρα, Ελαφονησσο κ.α. Ανεβηκα και γυρισα βουνα... πχ Παρνασσο, Παναιτωλικο, Ταυγετο, Παρνωνα, Χορτιατη, Διρφη, Αγραφα κ.α. Εγραψα χλμ σε εθνικες Αθηνα-Θεσσαλονικη, Αθηνα-Πατρα ουκ ολιγες φορες. Πλαγιασα (αλλα δεν ξαπλωσα...) στα στροφιλικια πχ Αρτεμισιο, Δομοκο κ.α και ενδιαμεσα πηγαινα στην δουλεια μου, για ψωνια, για καφε, για βολτα κ.α. ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...σε ποιο γκινες πρεπει να με γραψουν?!! Τα ιδια θα κανω και με το 990 μονο που θα προσθεσω και το εξωτερικο στους στοχους μου... Οταν ανεφερα οτι ημουν τυπικος με τα σερβις της μηχανης δεν εννοουσα οτι εκανα ολα αυτα τα οποια αναφερει ο zpower...ενα απλο σερβις εκανα και δρομο...
Σε οσους αρεσει μια μετρια μηχανη και δεν μπορει να οδηγησει κατι καλυτερο μην ανησυχει... δεν τρεχει τιποτα...ειπαμε δεν ειναι για ολους τα ΚΤΜ. Χρησιμο θα ηταν παντως σε ολους σας να κανετε μια βολτα τα θηρια, να δειτε πως πανε...οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτιθεστε με αυτα που λετε... Κυριοι οδηγειστε, ενημερωθειτε με τα αυτια ανοιχτα και τα ματια χωρις παρωπιδες και μετα τα ξαναλεμε...
Γεια χαρα μαγκες
υ.γ.1 Λετε οτι "εχετε" καποιον ή οποιονδηποτε σε συγκεκριμενη διαδρομη χωρις καν να ξερετε σε ποιον απευθυνεστε στην αλλη πλευρα του πληκρολογιου... :confused: ΑΛΑΖΟΝΙΑ κυριοι λεγεται αυτο και για αυτο οπου βρισκω Αφρικα θα την κερναω τσαγια στην υγεια σας..:beer:
υ.γ.2 Καλα οι αφρικανοι ειναι κολλημενοι...οι bmwδακηδες τελικα ειναι κοτες...?!!θα δωσουν σημεια ζωης ή μηπως εχουν παει ταξιδι σε εξωτικους προορισμους και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο?:confused: :rotflmao: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Για οσους δεν διαβαζουν ολο το θρεντ πριν γραψουν την π@π@παρια τους .... πατησα και οργωσα νησια με πολυ χωμα..... Ανεβηκα και γυρισα βουνα... πχ Παρνασσο, Παναιτωλικο, Ταυγετο, Παρνωνα, Χορτιατη, Διρφη, Αγραφα κ.α. Εγραψα χλμ σε εθνικες Αθηνα-Θεσσαλονικη, Αθηνα-Πατρα ουκ ολιγες φορες. Πλαγιασα (αλλα δεν ξαπλωσα...) στα στροφιλικια πχ Αρτεμισιο, Δομοκο κ.α και ενδιαμεσα πηγαινα στην δουλεια μου, για ψωνια, για καφε, για βολτα κ.α. ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...σε ποιο γκινες πρεπει να με γραψουν?!!
Χρησιμο θα ηταν παντως σε ολους σας να κανετε μια βολτα τα θηρια, να δειτε πως πανε...οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτιθεστε με αυτα που λετε... Κυριοι οδηγειστε, ενημερωθειτε με τα αυτια ανοιχτα και τα ματια χωρις παρωπιδες και μετα τα ξαναλεμε...
Γεια χαρα μαγκες
υ.γ.1 Λετε οτι "εχετε" καποιον ή οποιονδηποτε σε συγκεκριμενη διαδρομη χωρις καν να ξερετε σε ποιον απευθυνεστε στην αλλη πλευρα του πληκρολογιου... :confused: ΑΛΑΖΟΝΙΑ κυριοι λεγεται αυτο και για αυτο οπου βρισκω ΚΤΜ θα το κερναω τσαγια στην υγεια σας..:beer:
υ.γ.2 Καλα οι αφρικανοι ειναι κολλημενοι...οι bmwδακηδες τελικα ειναι κοτες...?!!θα δωσουν σημεια ζωης ή μηπως εχουν παει ταξιδι σε εξωτικους προορισμους και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο?:confused: :rotflmao: :sick:
Επίσης!!
:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
01/06/2009, 16:24
Για οσους δεν διαβαζουν ολο το θρεντ πριν γραψουν την π@π@παρια τους να υπενθυμισω οτι με το adv640 πατησα και οργωσα νησια με πολυ χωμα....πχ Ικαρια, Κρητη, Αλονησσο, Κυθηρα, Ελαφονησσο κ.α. Ανεβηκα και γυρισα βουνα... πχ Παρνασσο, Παναιτωλικο, Ταυγετο, Παρνωνα, Χορτιατη, Διρφη, Αγραφα κ.α. Εγραψα χλμ σε εθνικες Αθηνα-Θεσσαλονικη, Αθηνα-Πατρα ουκ ολιγες φορες. Πλαγιασα (αλλα δεν ξαπλωσα...) στα στροφιλικια πχ Αρτεμισιο, Δομοκο κ.α και ενδιαμεσα πηγαινα στην δουλεια μου, για ψωνια, για καφε, για βολτα κ.α. ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα...σε ποιο γκινες πρεπει να με γραψουν?!! Τα ιδια θα κανω και με το 990 μονο που θα προσθεσω και το εξωτερικο στους στοχους μου... Οταν ανεφερα οτι ημουν τυπικος με τα σερβις της μηχανης δεν εννοουσα οτι εκανα ολα αυτα τα οποια αναφερει ο zpower...ενα απλο σερβις εκανα και δρομο...
Σε οσους αρεσει μια μετρια μηχανη και δεν μπορει να οδηγησει κατι καλυτερο μην ανησυχει... δεν τρεχει τιποτα...ειπαμε δεν ειναι για ολους τα ΚΤΜ. Χρησιμο θα ηταν παντως σε ολους σας να κανετε μια βολτα τα θηρια, να δειτε πως πανε...οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτιθεστε με αυτα που λετε... Κυριοι οδηγειστε, ενημερωθειτε με τα αυτια ανοιχτα και τα ματια χωρις παρωπιδες και μετα τα ξαναλεμε...
Γεια χαρα μαγκες
υ.γ.1 Λετε οτι "εχετε" καποιον ή οποιονδηποτε σε συγκεκριμενη διαδρομη χωρις καν να ξερετε σε ποιον απευθυνεστε στην αλλη πλευρα του πληκρολογιου... :confused: ΑΛΑΖΟΝΙΑ κυριοι λεγεται αυτο και για αυτο οπου βρισκω Αφρικα θα την κερναω τσαγια στην υγεια σας..:beer:
υ.γ.2 Καλα οι αφρικανοι ειναι κολλημενοι...οι bmwδακηδες τελικα ειναι κοτες...?!!θα δωσουν σημεια ζωης ή μηπως εχουν παει ταξιδι σε εξωτικους προορισμους και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο?:confused: :rotflmao: :sick: Επισης για οσους δεν διαβασαν το τεστ στο περιοδικο, το οποιο ρωταγε στην αρχη:αν μπορει μια μηχανη τοσων ετων σαν την αφρικα να ακολουθησει εκει που πανε καποιες πιο συγχρονες με τα τριπλασια και τετραπλασια χρηματα αποκτησης αυτην την στιγμη.
Το περιοδικο ηταν ξεκαθαρο και ελεγε οτι μπορει να ακολουθησει αξιοπρεπεστατα, και μαλιστα σε καποια σημεια υπερτερει εναντι του ανταγωνισμου.
Δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο αφελης και να λεει οτι μια αφρικα ειναι πιο γρηγορη απο το ΚΤΜ και αν το λεει ειναι τοσο μαλακας οσο και αυτος που πιστευει οτι το ΚΤΜ θα εχει την ιδια αξιοπιστια και το ιδιο κοστος συντηρησης με την αφρικα.
Εγω προσωπικα δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΜ με 200.000 χλμ.
Αντιθετως κατι τρανσαλπ και αφρικα βλεπω και ξερω αρκετα και μαλιστα χωρις να εχουν ανοιξει ακομα μοτερ.
Και ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει για την αξιοπιστια του κουκουναριου του αλλα ποιος θα τον πιστεψει στο κατω κατω??
Και γω μπορω να γραψω οτι ειχα ενα ZXR 750 ας πουμε και ειχα κανει 500.000 χλμ συνεχεια σπασμενος και το μονο που ειχα αλλαξει ηταν τα τακακια και τα λαδια του.
Με πιστεψε κανεις??
Ετσι και τα ΚΤΜ εχουνε δειξει την αξιοπιστια τους ΤΟΟΣΑ χρονια τωρα.:rotflmao: :lol: :lol:
LARISEOS
01/06/2009, 16:47
α ρε 10 αλογα παραπάνω να ειχε το μοτερ θα ειχε σταματήσει την εξέλιξη στα on off για αλλα 10 χρόνια!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Το quote του LOUKILOUK που έβαλα παραποιημένο δεν το πρόσεξε κανείς!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smokin:
sakisvolos
01/06/2009, 18:18
Επίσης!!
:wave2:
Εσύ κύριος κάτι λεξούλες ''έφαγες'' από την παράθεση!:eyepop: :eyepop:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Tα είπε πολύ ωραία ο τσάκαλος και κάπως ήθελα να τα χρησημοποιήσω:lol: :lol:
Ελπίζω να επιτρέπεται αυτό εδώ στους αντιπαρατσακωμούς:lol: :lol: :D
panos1050
01/06/2009, 19:21
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
[B]α ρε 10 αλογα παραπάνω να ειχε το μοτερ θα ειχε σταματήσει την εξέλιξη στα on off για αλλα 10 χρόνια!!!
10 αλογα παραπανω το africa ?
οχι ρε θα κοβοταν στη μεση.το μηχανακι ειναι για 60 αλογα ,οποιος θελει πιο πολλα ξερει.....
ktm
panos1050
01/06/2009, 19:24
Στην Καλαμπακα τι εγινε τελικα?
δεν μπορεσα να παω ρε πουστη μου
LARISEOS
01/06/2009, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
μια χαρα....περασαμε απο πολυ ομορφα μερη!
εεε χαρείτε λιγο ακομα ...ειναι μεχρι να βγαλει κανενα καινούριο αφρικα και καντε 10 χρονια να δειτε βελτίωση ξανα.........:beer:
peskandritsos
01/06/2009, 20:13
μια χαρα....περασαμε απο πολυ ομορφα μερη!
εεε χαρείτε λιγο ακομα ...ειναι μεχρι να βγαλει κανενα καινούριο αφρικα και καντε 10 χρονια να δειτε βελτίωση ξανα.........:beer: Ασε, εχει βγει το αλλο το καλο εδω και ενα χρονο τωρα και σε λιγο ετοιμαζεται και το μεγαλο......
......Εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος.:beer: :beer: :beer:
panos1050
01/06/2009, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ασε, εχει βγει το αλλο το καλο εδω και ενα χρονο τωρα και σε λιγο ετοιμαζεται και το μεγαλο......
......Εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος.:beer: :beer: :beer:
δηλαδη να αρχισουμε οι κατεμακιδες να τρεμουμε μην μας περασει σουζα με 200
το καινουργιο africa???????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :beer:
LARISEOS
01/06/2009, 20:40
το καινουργιο africa???????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :beer:
μπερδευεται την πουτ,α με την βουρτ,α :wave2:
αμα θελω σούζα θα πάρω το 990?????? γιατι κατι κριτήρια εχετε μονο εσείς με τα κτμ!
ρε μηχανακι με @@ θελουμε οχι lego!
sakisvolos
01/06/2009, 21:26
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol:
peskandritsos
01/06/2009, 21:30
το καινουργιο africa???????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :beer: Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα πιο νωρις.:wave2:
Αλλα εσεις τρεμετε και απο μονοι σας... με τοσους κραδασμους που εχουν τα κουκουναρια σας.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
LARISEOS
01/06/2009, 21:32
Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα πιο νωρις.:wave2:
oxi reeeeeeeeeeeee για ρο tenere λεειιιιιιιι!
αντε να το δουμε........
LARISEOS
01/06/2009, 21:40
θα ηθελε κανεις να κανουμε ενα τετοιο μεγαλο ταξιδι ????
να μαζευτούμε καμια 5-6 ατομα??????
σοβαρα το ρωταω και οχι για πλακα!
μεσα σε ενα διαστημα 2-3 χρονια!
PERIMENO SE LIGAKI TYPO ME BOLDOR NA ANOIXEI POST STIS ANTIPARATHESEIS NA TH LEEI SE TIPOA K9 KAI R1...
:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
AKRIBOS TO IDIO THA NE..:bawl: :lol: :rotflmao:
Γεια χαρα μαγκες
υ.γ.2 Καλα οι αφρικανοι ειναι κολλημενοι...οι bmwδακηδες τελικα ειναι κοτες...?!!θα δωσουν σημεια ζωης ή μηπως εχουν παει ταξιδι σε εξωτικους προορισμους και δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο?:confused: :rotflmao: :sick: kala esy exeis poly koyragio...
kathese kai milas k sobara k les tin istoria tis zois soy.....
se anthropoys poy (elpizo) kanoyn plaka....
an pali de kanoyn plaka..apla katse sti gonia kai gela..:bawl: :lol: :rotflmao:
Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις αυτο που εγραψα πιο νωρις.:wave2:
Αλλα εσεις τρεμετε και απο μονοι σας... με τοσους κραδασμους που εχουν τα κουκουναρια σας.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: fantasoy posa xereis esy..poy nomizeis oti to adv. exei k kradasmoys..:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
PERIMENO SE LIGAKI TYPO ME BOLDOR NA ANOIXEI POST STIS ANTIPARATHESEIS NA TH LEEI SE TIPOA K9 KAI R1...
:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
AKRIBOS TO IDIO THA NE..:bawl: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
02/06/2009, 09:00
βυρον δεν πηστευω να μας κλήσεις το μαγαζι???
κανε τα στραβα ματια απο εκει.....κητα............
ρε σει duka....... ειναι πολυ περιεργο που το 90 % απο τους κτμ αδες συζητανε μονο για το γκαζι ?
(βεβαια το αλλο 10% σπερνει ......)
ελπηζω να συμφωνεις σε αυτο βεβαια.........
δλδ πρεπει και εμεις επειδη ειναι το πιο γρηγορο η επειδη συκονει σουζα να το παρουμε? και να εχουμε τα ιδια κρητηρια με σενα?
εαν ηθελα γκαζι θα επερνα το BOLDOR ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!
αυτο μου δείχνει και η κοροιδο σύγκριση που πήγες και ειπες...... αυτο δείχνει οτι δεν μπορείς να καταλάβεις για το τι μηχανάκια μιλάμε.......
αλλα το λαθος ξέρεις απο που ξεκινάει? δεν βυζαξες πολυ μητρικό γαλατακι.............. υπάρχουν και στατιστικά γιαυτό και τωρα σου βγαίνει στο δεξί σου χέρι!!!!
παντα φιλικα LARISEOS!:wave2:
βυρον δεν πηστευω να μας κλήσεις το μαγαζι???
κανε τα στραβα ματια απο εκει.....κητα............
ρε σει duka....... ειναι πολυ περιεργο που το 90 % απο τους κτμ αδες συζητανε μονο για το γκαζι ?
(βεβαια το αλλο 10% σπερνει ......)
ελπηζω να συμφωνεις σε αυτο βεβαια.........
δλδ πρεπει και εμεις επειδη ειναι το πιο γρηγορο η επειδη συκονει σουζα να το παρουμε? και να εχουμε τα ιδια κρητηρια με σενα?
εαν ηθελα γκαζι θα επερνα το BOLDOR ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!
αυτο μου δείχνει και η κοροιδο σύγκριση που πήγες και ειπες...... αυτο δείχνει οτι δεν μπορείς να καταλάβεις για το τι μηχανάκια μιλάμε.......
αλλα το λαθος ξέρεις απο που ξεκινάει? δεν βυζαξες πολυ μητρικό γαλατακι.............. υπάρχουν και στατιστικά γιαυτό και τωρα σου βγαίνει στο δεξί σου χέρι!!!!
παντα φιλικα LARISEOS!:wave2: ???ayto tora einai apopsi agapite?
koita genika mporeis na pareis esy k opoios thelei oti goystarei..pragmatika sta arxidia moy.
mporeis episis na mpeneis edo kai na les oti thes gia to mixanaki soy gia tin odigiki soy ikanotita kai poso kalo eduro kaneis me to afrika...
oti gamas...
ta panta..oti to afrika soy to zitane 15000 e giati den exei bgalei pote blabi oyte tha bgalei...oti pio ktm??mono gazi exei...siga.
oti goystareis genika na les filaraki ego ayto tha to yperaspizome pio poly k apo ta dika moy...
alla k emena tha moy epitrepseis na gelao me ti kardia moy e?:bawl: :lol: :lol:
tora gia mitriko gala ktl..de xero perimeneis na paro na rotiso mia?
LARISEOS
02/06/2009, 09:09
???ayto tora einai apopsi agapite?
να μην την πω και εγω?
γιαυτο δεν μιλάνε οι καημένοι με τα bmw!!!!!!
αφου για σουζα δεν τα περνουν ...............
για γκαζι τρωνε φολα απο το κτμ......
αρα εχουμε και λεμε
καλυτερα on off χρονιας ειναι
1 ktm
2 africa
3 gs
το κτμ κερδηζει λογου σουζας και γκαζι
το αφρικα 2 λογου τιμης γιατι ετσι με το σκεπτικο σας δεν χρειαζεται να παρης το bmw
και τριτο το bmw.........
αντε να μην το βάλω και πιο κατω μπας και μιλήσει κανεις γιαυτο το σκουπίδι!
να μην την πω και εγω?
γιαυτο δεν μιλάνε οι καημένοι με τα bmw!!!!!!
αφου για σουζα δεν τα περνουν ...............
για γκαζι τρωνε φολα απο το κτμ......
αρα εχουμε και λεμε
καλυτερα on off χρονιας ειναι
1 ktm
2 africa
3 gs
το κτμ κερδηζει λογου σουζας και γκαζι
το αφρικα 2 λογου τιμης γιατι ετσι με το σκεπτικο σας δεν χρειαζεται να παρης το bmw
και τριτο το bmw.........
αντε να μην το βάλω και πιο κατω μπας και μιλήσει κανεις γιαυτο το σκουπίδι!
kalytera on-off tis xronias???poias xronias???1980?:bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
LARISEOS
02/06/2009, 09:13
koita genika mporeis na pareis esy k opoios thelei oti goystarei..pragmatika sta arxidia moy.
mporeis episis na mpeneis edo kai na les oti thes gia to mixanaki soy gia tin odigiki soy ikanotita kai poso kalo eduro kaneis me to afrika...
oti gamas...
ta panta..oti to afrika soy to zitane 15000 e giati den exei bgalei pote blabi oyte tha bgalei...oti pio ktm??mono gazi exei...siga.
oti goystareis genika na les filaraki ego ayto tha to yperaspizome pio poly k apo ta dika moy...
alla k emena tha moy epitrepseis na gelao me ti kardia moy e?:bawl: :lol: :lol:
tora gia mitriko gala ktl..de xero perimeneis na paro na rotiso mia?
δεν νωμηζω να σου απαγορεψε κανεις απο εδω μεσα να γελας και να λες την αποψη σου?
και αμα στο εκανα λαθος..........και εγω ακομα.......
οπως το ιδιο ισχυει και προς εσενα
ο καθενας αγοραζει με δικα του κρητηρια και οχι τα δικα σου.........
ας που εμενα δεν με ενδιεφερε ποτε να κανω σουζα και το κτμ να ειχα θα το λυπομουνα το μηχανακι να το συκοσω σουζα.........
το γκαζι? και αυτο το περασα στα 16-19 μου ....φτανει κατάλαβα μεχρι που παει η μαλακια και δεν με ενδιαφερει.......πια!
με ενδιαφερουν αλλα πραγματα.............αληθεια με τι αλλο ασχολείσαι περα απο μηχανες?
mono to krasi..to afrika..k to ouiski exoyne ayti ti dinatotita telika..
me to perasma toy xronoy ginonte kalytera..:bawl: :lol: :bawl: :lol:
LARISEOS
02/06/2009, 09:14
kalytera on-off tis xronias???poias xronias???1980?:bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
ρε οσο και να κοπανιέσαι..........απο το 80 μεχρι και ακόμα τωρα σπέρνει ........!
δεν νωμηζω να σου απαγορεψε κανεις απο εδω μεσα να γελας και να λες την αποψη σου?
και αμα στο εκανα λαθος..........και εγω ακομα.......
οπως το ιδιο ισχυει και προς εσενα
ο καθενας αγοραζει με δικα του κρητηρια και οχι τα δικα σου.........
ας που εμενα δεν με ενδιεφερε ποτε να κανω σουζα και το κτμ να ειχα θα το λυπομουνα το μηχανακι να το συκοσω σουζα.........
το γκαζι? και αυτο το περασα στα 16-19 μου ....φτανει κατάλαβα μεχρι που παει η μαλακια και δεν με ενδιαφερει.......πια!
με ενδιαφερουν αλλα πραγματα.............αληθεια με τι αλλο ασχολείσαι περα απο μηχανες? telika moy ti pefteis??:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ωπ εχουμε θεμα εδω !!!!!!!!!:look:
LARISEOS
02/06/2009, 09:21
mono to krasi..to afrika..k to ouiski exoyne ayti ti dinatotita telika..
me to perasma toy xronoy ginonte kalytera..:bawl: :lol: :bawl: :lol:
είδες..........
πως ειναι να νιώθεις να πίνεις ενα παλιο κρασί ........ η ενα παλιό whiskey......
η να γαμας την sharon stone ....ετσι ειναι και το αφρικανακι!
ακομα και η αλλη η τρελη μας έβγαλε τραγουδι...
LARISEOS
02/06/2009, 09:22
telika moy ti pefteis??:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ρε κατα βαθος εισαι καλο παιδί...γιατι βγαζεις τοσο κακο χαρακτηρα εδω μεσα?
η να γαμας την sharon stone ....ετσι ειναι και το αφρικανακι!
file......
de thelo na se stenaxoriso...
alla nomizo pos ti saron stone ti thapsame..:bawl: :lol: :rotflmao:
LARISEOS
02/06/2009, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωπ εχουμε θεμα εδω !!!!!!!!!:look:
καλα εχεις χασει επεισοδια.........:beer:
ειναι το morning thread ................
αμα εχουμε πολύ όρεξη μπορει και να χτυπήσουμε 100 threadakia απο της 9-11.30......
ρε κατα βαθος εισαι καλο παιδί...γιατι βγαζεις τοσο κακο χαρακτηρα εδω μεσα? giati to les ayto MONO plaka kano pragmatika..:rotflmao: :lol: :bawl: :beer: :wave2:
LARISEOS
02/06/2009, 09:26
file......
de thelo na se stenaxoriso...
alla nomizo pos ti saron stone ti thapsame..:bawl: :lol: :rotflmao:
σημερα ακουσα κατι τρελο......
μια γυναικα εκανε κατι εξετάσεις εδω στην λαρισα και ο γιατρός μετα απο πολυ καιρό της είπε πως εχει καπιο μικρόβιο που μπορει μονο να δημιουργηθεί σε πεθαμένους!!!!
φαντασου τη γαμουσε ο αλλος !!!!!!
τη μας λες τωρα για την stone.......οπου και να ναι οπως να ναι.....ετσι και τα αφρικα!:lol:
καλα εχεις χασει επεισοδια.........:beer:
......
μλκ εδω βλεπω ερωτες τι λες τωρα !!!!!!!!
LARISEOS
02/06/2009, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μλκ εδω βλεπω ερωτες τι λες τωρα !!!!!!!!
εχεχεχεχεχεχε
troper αμα ανεβεις καμια λαρισα η περνας απο εδω θα μου πεις εεε ,,,,,
vi ska prata lite svenska!
μια γυναικα εκανε κατι εξετάσεις εδω στην λαρισα και ο γιατρός μετα απο πολυ καιρό της είπε πως εχει καπιο μικρόβιο που μπορει μονο να δημιουργηθεί σε πεθαμένους!!!!
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Μόνο στη Λάρσα θα μπορούσε να γίνει. Λαρσινό ζόμπι δηλαδή;;. :confused: :rotflmao: :bawl: :lol: :
Ρε Λαρισαίος, και οι φρέζες στο κάμπο ίδια αναλογία ίππων και αξιοπιστία με το africa εχουν και πάνε και καλύτερα στο χώμα...θα την αγόραζες δλδ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Ρε Λαρισαίος, και οι φρέζες στο κάμπο ίδια αναλογία ίππων και αξιοπιστία με το africa εχουν και πάνε και καλύτερα στο χώμα...θα την αγόραζες δλδ; plaka kaneis tora esy etsi???
afrika k xero psomi..
vi ska prata lite svenska!
:D :D :D
:beer: :beer: :beer:
peskandritsos
02/06/2009, 10:03
fantasoy posa xereis esy..poy nomizeis oti to adv. exei k kradasmoys..:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol: Εκτος απο ψυχιατρο χρειαζεσαι και οφθαλμιατρο!!!
Βλεπεις να εχω γραψει πουθενα συγκεκριμενα για το adv???
Δικυλινδρο ειναι, δεν θελει και τις πολλες γνωσεις.
Για τα μονοκυλινδρα κουκουναρια της συγκεκριμενης εταιρειας εννοουσα που οσους βλεπω επανω ειναι σαν να εχουν παρκινσο.:dizzy: :dizzy:
catmaster
02/06/2009, 10:05
και γαμώ τα thread είναι αυτό λέμε .... :lol: :lol:
Εκτος απο ψυχιατρο χρειαζεσαι και οφθαλμιατρο!!!
Βλεπεις να εχω γραψει πουθενα συγκεκριμενα για το adv???
Δικυλινδρο ειναι, δεν θελει και τις πολλες γνωσεις.
Για τα μονοκυλινδρα κουκουναρια της συγκεκριμενης εταιρειας εννοουσα που οσους βλεπω επανω ειναι σαν να εχουν παρκινσο.:dizzy: :dizzy: kala pare ena 690 k pes moy gia kradasmoys..
k ante esy se ofthalmiatro palikari...to post einai gia to dikilindro an de to des perastika..an to des..ante kai apo psixologo..poy les..
gia na soy exigisei oti gia na milas me kapoion kai na diafoneis prepei na milate gia to idio pramma..oxi oti katebasei esena h koytra soy.
sapila racing
02/06/2009, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και γαμώ τα thread είναι αυτό λέμε .... :lol: :lol:
Ωχ ηρθε κι άλλος Αφρικάνος για ενισχύσεις :lol:
Πάντως εγω έχω να πω οτι με εχει εντυπωσιάσει η ευκολία φόρτωσης ομπρέλλας θαλάσσης στο Αφρικα.
Ειναι άλλωστε συνηθισμένο θέαμα, δεν το έχετε προσέξει ποτέ?
:rotflmao:
catmaster
02/06/2009, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωχ ηρθε κι άλλος Αφρικάνος για ενισχύσεις :lol:
Πάντως εγω έχω να πω οτι με εχει εντυπωσιάσει η ευκολία φόρτωσης ομπρέλλας θαλάσσης στο Αφρικα.
Ειναι άλλωστε συνηθισμένο θέαμα, δεν το έχετε προσέξει ποτέ?
:rotflmao:
εγώ να σου πω τι έχω δεί φορτωμένο πάνω σε μπόξερ ... μέχρι και το αρνί με τη σουβλα πήγαινε ο τύπος :eyepop:
:evil:
ωραία ... μπήκε και ο Sapilas με το βαυαρέζικο ποταμόπλοιο ... μπήκε και ο Byron με τον ιταλικό γκαζοντενεκέ μπας και χαρούν λίγο ...
ρε ... δεν το εχετε πάρει χαμπάρι οτι δεν σας πειράζουμε πολύ εσας με τα ευρωπαικά μη μας πάθετε και τιποτα ;;; (έχετε που έχετε μπουρδέλα μηχανάκια μη θελετε και ψυχολογο μετα ... )
:bigcry: :lol:
α ναι ...
φιλικά πάντα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
02/06/2009, 10:21
kala pare ena 690 k pes moy gia kradasmoys..
1ον δεν εχω φιλο συνεργειατζη και δεν σκοπευω να αποκτησω
k ante esy se ofthalmiatro palikari...to post einai gia to dikilindro an de to des perastika..an to des..ante kai apo psixologo..poy les..
Επιμενω για τον οφθαλμιατρο γιατι σου γραφω ψυχιατρο και οχι ψυχολογο.
gia na soy exigisei oti gia na milas me kapoion kai na diafoneis prepei na milate gia to idio pramma..oxi oti katebasei esena h koytra soy.
Μην αρχιζεις να αγριευεις γιατι φοβαμαι και σκιαζομαι...μπρρρρρρ:rotflmao: :alien:
Μην αρχιζεις να αγριευεις γιατι φοβαμαι και σκιαζομαι...μπρρρρρρ:rotflmao: :alien: pali epimeneis..ego soy leo psixologo omos..to problima soy mporeis na to antimetopiseis xoris farmaka palikari..
k fysika k den agrieyo pote kai gia kanenan logo edo mesa.:beer:
apo to proi gelao pali :lol: :rotflmao: :lol:
peskandritsos
02/06/2009, 10:32
pali epimeneis..ego soy leo psixologo omos..to problima soy mporeis na to antimetopiseis xoris farmaka palikari..
k fysika k den agrieyo pote kai gia kanenan logo edo mesa.:beer:
apo to proi gelao pali :lol: :rotflmao: :lol: Αν το αντιμετωπισες ετσι εσυ, απλα και χωρις να θελω να σε στενοχωρησω σου λεω οτι δεν ειχες καλο αποτελεσμα.
Ισως σε καποιο ιδρυμα να ηταν καλυτερα
Χα.Παιδί.Χα.Γεμάτο.
:beer: :beer: :beer:
sapila racing
02/06/2009, 10:34
ρε ... δεν το εχετε πάρει χαμπάρι οτι δεν σας πειράζουμε πολύ εσας με τα ευρωπαικά μη μας πάθετε και τιποτα ;;; (έχετε που έχετε μπουρδέλα μηχανάκια μη θελετε και ψυχολογο μετα ... )
:bigcry: :lol:
α ναι ...
φιλικά πάντα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οντως το BMW μου εχει αρχίζει και καπνίζει λίγο ο δεξιός κύλινδρος, και δεν εχει ούτε 400.000 χιλιομετρα, ρε τους απατεώνες καινούριο μηχανάκι και καιει λάδια!
Ασε που εκοψε και στρόφαλο πριν 15 χρόνια, αυτο που το πας. Ο κολόμπατσος που το είχε το 70τόσο πρέπει να το έσκιζε συνεχεια.
Θα στείλω μύνημα στην BMW Γερμανίας (το λέω γιατί υπαρχει και Κινας :lol: ).
Πιστευω θα μου το καλύψουν στην εγγύηση. εε??
φιλικά όπως παντα :wave2:
Αν το αντιμετωπισες ετσι εσυ, απλα και χωρις να θελω να σε στενοχωρησω σου λεω οτι δεν ειχες καλο αποτελεσμα.
Ισως σε καποιο ιδρυμα να ηταν καλυτερα
Χα.Παιδί.Χα.Γεμάτο.
:beer: :beer: :beer: kala xanadiabase ti leei to post...pes mas tin apopsi soy gia ..TA MHXANAKIA POY AFORA TOPOST...Kai ante epeidi se blepo me kaimo tosi ora na mi mporeis na peis gia ti kithara soy pes mas kai gia to diko soy..i ta alla monokylindra.
ekei poy les me to idrima gia pare rota toys tha se afinoyn na milas gia oti thes xoris na exei sxesi ?:bawl: :lol: :rotflmao:
Ρε παιδιά …κανένας με Varadero δεν υπάρχει να αρχίσει κι αυτός να λέει να κλείσε το «καρέ» ??
:lol: :lol:
:beer:
ekei poy les me to idrima gia pare rota toys tha se afinoyn na milas gia oti thes xoris na exei sxesi ?:bawl: :lol: :rotflmao: ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΧΙ..ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΔΕΡΦΕ..:beer: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε παιδιά …κανένας με Varadero δεν υπάρχει να αρχίσει κι αυτός να λέει να κλείσε το «καρέ» ??
:lol: :lol:
:beer: ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ..ΑΠΟΡΩ..
ΤΑ V-STROM.. ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ????:lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Οντως το BMW μου εχει αρχίζει και καπνίζει λίγο ο δεξιός κύλινδρος, και δεν εχει ούτε 400.000 χιλιομετρα, ρε τους απατεώνες καινούριο μηχανάκι και καιει λάδια!
Ασε που εκοψε και στρόφαλο πριν 15 χρόνια, αυτο που το πας. Ο κολόμπατσος που το είχε το 70τόσο πρέπει να το έσκιζε συνεχεια.
φιλικά όπως παντα :wave2: ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΤΣΙ???ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Κ Ο ΣΑΠΙΛΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ??:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :beer:
peskandritsos
02/06/2009, 10:47
kala xanadiabase ti leei to post...pes mas tin apopsi soy gia ..TA MHXANAKIA POY AFORA TOPOST...Kai ante epeidi se blepo me kaimo tosi ora na mi mporeis na peis gia ti kithara soy pes mas kai gia to diko soy..i ta alla monokylindra.
ekei poy les me to idrima gia pare rota toys tha se afinoyn na milas gia oti thes xoris na exei sxesi ?:bawl: :lol: :rotflmao: Αυτο θα πρεπει να μας το απαντησεις εσυ γιατι αν απο το πρωι γελας συνεχεια ..... ξερεις πως τους λενε αυτους που γελαν συνεχεια εε?
:beer: :beer: :beer: :beer: Μονος σου το ειπες αυτο.
Αυτο θα πρεπει να μας το απαντησεις εσυ γιατι αν απο το πρωι γελας συνεχεια ..... ξερεις πως τους λενε αυτους που γελαν συνεχεια εε?
:beer: :beer: :beer: :beer: Μονος σου το ειπες αυτο. ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...:lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol:
catmaster
02/06/2009, 10:50
φιλικά όπως παντα :wave2:
ναι αρκεί να τους γράψεις στο υπόμνημα
"Να αποσταλεί στο department αρχαιολογικών ανασκαφών" ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να σΕ πώ ρε μαν ... εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με εγγυήσεις όσο είχα γιαπωνέζο και ειδικά HONDA.... ολες οι γιαπωνεζούλες μου πιστες και ουτε κιχ οσο και να τις εσκιζα ... μόνο όταν έμπλεξα με μια ιταλίδα αρχισα να την ψάχνω μηπως μου τα φόραγε ...
με λίγα λόγια ...
Ρε α παε με το τροπέτο που νομιζεις οτι ειναι και μηχανάκι λέμε !!!
:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
02/06/2009, 10:51
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...:lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ
:beer: :beer: :rotflmao: :beer: :beer: :bawl:
sapila racing
02/06/2009, 11:07
ναι αρκεί να τους γράψεις στο υπόμνημα
"Να αποσταλεί στο department αρχαιολογικών ανασκαφών" ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να σΕ πώ ρε μαν ... εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με εγγυήσεις όσο είχα γιαπωνέζο και ειδικά HONDA.... ολες οι γιαπωνεζούλες μου πιστες και ουτε κιχ οσο και να τις εσκιζα ... μόνο όταν έμπλεξα με μια ιταλίδα αρχισα να την ψάχνω μηπως μου τα φόραγε ...
με λίγα λόγια ...
Ρε α παε με το τροπέτο που νομιζεις οτι ειναι και μηχανάκι λέμε !!!
:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aυτό δεν θα περάσει έτσι φίλε.
Αμα σε πετύχω πουθενά με το Αφρικα κι είμαι με το BMW θα σε εμβολίσω και θα κοπεί στα 2 το τριμπούρδελο σου!!
Εκεί θα δείς τι θα πει σκελετός βαυαρέζικος που μου χετε μαθει στα μαλακοσίδερα των Αφρικάνων με το μεντεσε στη μεση.
Ματα θα βάλεις εναν μεντεσέ να ενώσεις το πίσω με το μπρος και στην οδήγηση θα είναι το ίδιο ακριβως όπως και πριν.
:lol: :rotflmao:
LARISEOS
02/06/2009, 11:22
Αμα σε πετύχω πουθενά με το Αφρικα κι είμαι με το BMW θα σε εμβολίσω και θα κοπεί στα 2 το τριμπούρδελο σου!!
Εκεί θα δείς τι θα πει σκελετός βαυαρέζικος που μου χετε μαθει στα μαλακοσίδερα των Αφρικάνων με το μεντεσε στη μεση.
Ματα θα βάλεις εναν μεντεσέ να ενώσεις το πίσω με το μπρος και στην οδήγηση θα είναι το ίδιο ακριβως όπως και πριν.
ε ρε πανηγυρια......θα καταληξουμε σε τράκες σε λιγο!
να βγαλω το φερινγκ γιατι μπορεί και να σκοτώσει κανέναν!
LARISEOS
02/06/2009, 11:31
κλεμενω απο ενα παλικαρι που πηγε με το gs 1200 για εκπαιδευση..........
ειναι απο thread εδω μεσα ....
Μετά το πέσιμο μου οδήγησα για λίγα μέτρα για να κινηθώ την F 800 του εκπαιδευτή λοιπόν καμία σχέση με την GS1200 η μέρα με την νύχτα. Ήταν ελαφριά σαν πούπουλο και πέταγε πάνω στο χώμα.. Απλά ότι και να μου λέτε τώρα GS1200 είναι μια πολυθρόνα από τον Δελούδη που δεν έχει κανένα λόγο να κάνει enduro .....
αρα εχουμε και λεμε
XRV VS KTM τα υπολοιπα ακυρωνονται απο αυτο το thread!
Ξεκαθάρισε οτι θα είσαι με το R26.... :smokin:
Catmaster και τα δύο μαζί τα faux bijoux V2 που έχεις (SV+Africa) είναι μια η άλλη με ένα ευρωπαϊκό V2. :wave2:
Πάμ παρακάτ....
catmaster
02/06/2009, 11:33
:eyepop: πω πω ...
ναι ...
λοιπόν εδω που τα λέμε εχεις δίκιο ... :D
είναι τόσο γερό μηχανάκι ο Φρίτσ που και να το αφήσουμε 30 αιώνες ακίνητο θα μείνει ατόφιο σαν τον απολιθωμένο δεινόσαυρο ενα πράμα ρε παιδακι μου ... και τότε αφου θα εχει χαθει ο πολιτισμός θα ερθουν κατι εξωγήινοι ... και σαν επιτομη μοτοσυκλετισμου το απαυγασμα της γηινης διτροχης τεχνολογίας θα δουν ...
τον Φρίτσ... :D :D
για πες μου μετα τι γνωμη θα σχηματισουν για το ανθρωπινο ειδος ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άσε ... θα μείνω στα φρένα να κάτσω να με κοπανίσεις καλύτερα μπας και γλιτωσουμε και απο την Άφρικα και απο τον Φριτς ...
:lol: :lol: :lol:
catmaster
02/06/2009, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Catmaster και τα δύο μαζί τα faux bijoux V2 που έχεις (SV+Africa) είναι μια η άλλη με ένα ευρωπαϊκό V2. :wave2:
Πάμ παρακάτ....
ωωωωω μπήκαν και οι λατίνοι εραστες των V-2 :smokin:
ναι ναι ... όπως το λες ... ενα ευρωπαικο V-2 ... χρειάζεται τελικά ...
τέσσερις μπιέλες και κεφαλές γιαπωνέζικου ...μετά στρωνει ..
LARISEOS
02/06/2009, 11:43
παντως εγω πείτε με χαζό δεν βγαζω τπτ απο οτι λενε αυτοι.....
λες και μπήκανε γαλλοι στο thread...... catmaster,byron ,sapilas
:beer:
ρε dukas ,,,,,,,,,,,πες τπτ!
ουξοοοοοοοοοοοοοοοο!
ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ..ΑΠΟΡΩ..
ΤΑ V-STROM.. ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ????:lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Εμείς με τα v-strom δεν ασχολούμαστε….. Καφετέρια και ξερό ψωμί!!! Απλά στάσου έξω από μια καφετέρια (trendy κατά προτίμηση) και φώναξε ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ V-STROM!!! Θα γίνει χαμός. Ούτε όταν μοιράζανε συσσίτιο στην κατοχή δεν θα υπήρχε τέτοια αναστάτωση!:winka: :winka: