PDA

View Full Version : moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

LARISEOS
02/06/2009, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
Εμείς με τα v-strom δεν ασχολούμαστε….. Καφετέρια και ξερό ψωμί!!! Απλά στάσου έξω από μια καφετέρια (trendy κατά προτίμηση) και φώναξε ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ V-STROM!!! Θα γίνει χαμός. Ούτε όταν μοιράζανε συσσίτιο στην κατοχή δεν θα υπήρχε τέτοια αναστάτωση!:winka: :winka:

εχεχεχεχεχεχεχ αρε μακη...........εισαι ρεαλιστής πάντως!!

LOUKILOUK
02/06/2009, 12:25
Τελικα ρε δουκα ειχες δικιο...το πηρα σοβαρα και νομιζα οτι μιλαω με κοσμο που ξερει και που οδηγαει... τελικα καταληξαμε οτι τα ΚΤΜ μονο γκαζι εχουν (ευτυχως κιολας...), εχουν κραδασμους και ειναι φυσικα ζημιαρικα...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις, στησιμο στο δρομο...(επιδοσεις λεγονται ΟΛΑ αυτα μαζι...:winka: ) Προφανως αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους, οπως φυσικα αγνωστο παραμενει και το φαινομενο "εξελιξη"...οπως λεει και το φιλαρακι ο Λαρισαιος "Σαρον Στοουν μια ζωη...":confused: ΟΚ ρε παιδια εσεις παρεα με τον θρυλο, την Σαρον, και εμεις με τα νεα τα πιπινια που το δερμα τους μυριζει ακομα μωρο... αφου δεν ντρεπεστε εσεις οι αρχαιολαγνοι, εμας μας περισευει...
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
:wave2: καλους δρομους σε ολους ρεεεεεεεε:wave2: :sun:

υ.γ.1 Ρε συ μουντ αν καταφερνεις με το Αφρικα και τσαγιαζεις οποιο ΚΤΜ 990(ή αλλο) βρισκεις στο δρομο σου απλα RESPECT...:rolleyes:
υ.γ.2 Για μενα παντως το να τσαγιασω οποια Αφρικα βρω στο διαβα μου με το 990 δεν λεει και τιποτα...σα να κλεβω κουλουρι απο παιδακι παιδικου σταθμου...ΝΤΡΟΠΗ μου
υ.γ.3 Μεγαλη βολτα με τον Λαρισαιο πολυ θα γουσταρα...δυο κουλαδια κοντραρονται στις "μαλακιες"...
υ.γ.4 οι bmwδακηδες που κρυβονται οεεοο?

byron
02/06/2009, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
Εμείς με τα v-strom δεν ασχολούμαστε….. Καφετέρια και ξερό ψωμί!!! Απλά στάσου έξω από μια καφετέρια (trendy κατά προτίμηση) και φώναξε ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ V-STROM!!! Θα γίνει χαμός. Ούτε όταν μοιράζανε συσσίτιο στην κατοχή δεν θα υπήρχε τέτοια αναστάτωση!:winka: :winka:

Και που να δεις πόσοι κάτοχοι Vstrom θα πεταχτούν αν σταθεί κάποιος με Busa έξω από καφετέρια και ρωτήσει ποιος είναι για καμμιά ψιλή....:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry:

DUKASII
02/06/2009, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και που να δεις πόσοι κάτοχοι Vstrom θα πεταχτούν αν σταθεί κάποιος με Busa έξω από καφετέρια και ρωτήσει ποιος είναι για καμμιά ψιλή....:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: AYTO POY TO PAS????

johndoe
02/06/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και που να δεις πόσοι κάτοχοι Vstrom θα πεταχτούν αν σταθεί κάποιος με Busa έξω από καφετέρια και ρωτήσει ποιος είναι για καμμιά ψιλή....:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry:

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε εμάς με τα 650….. γιατί αυτοί με τα 1000 το έχουν χαλαρά!
:look: :look: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :look: :look:

LARISEOS
02/06/2009, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Τελικα ρε δουκα ειχες δικιο...το πηρα σοβαρα και νομιζα οτι μιλαω με κοσμο που ξερει και που οδηγαει... τελικα καταληξαμε οτι τα ΚΤΜ μονο γκαζι εχουν (ευτυχως κιολας...), εχουν κραδασμους και ειναι φυσικα ζημιαρικα...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις, στησιμο στο δρομο...(επιδοσεις λεγονται ΟΛΑ αυτα μαζι...:winka: ) Προφανως αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους, οπως φυσικα αγνωστο παραμενει και το φαινομενο "εξελιξη"...οπως λεει και το φιλαρακι ο Λαρισαιος "Σαρον Στοουν μια ζωη...":confused: ΟΚ ρε παιδια εσεις παρεα με τον θρυλο, την Σαρον, και εμεις με τα νεα τα πιπινια που το δερμα τους μυριζει ακομα μωρο... αφου δεν ντρεπεστε εσεις οι αρχαιολαγνοι, εμας μας περισευει...

υ.γ.1 Ρε συ μουντ αν καταφερνεις με το Αφρικα και τσαγιαζεις οποιο ΚΤΜ 990(ή αλλο) βρισκεις στο δρομο σου απλα RESPECT...:rolleyes:
υ.γ.2 Για μενα παντως το να τσαγιασω οποια Αφρικα βρω στο διαβα μου με το 990 δεν λεει και τιποτα...σα να κλεβω κουλουρι απο παιδακι παιδικου σταθμου...ΝΤΡΟΠΗ μου
υ.γ.3 Μεγαλη βολτα με τον Λαρισαιο πολυ θα γουσταρα...δυο κουλαδια κοντραρονται στις "μαλακιες"...
υ.γ.4 οι bmwδακηδες που κρυβονται οεεοο?

κουλαδομαχια...? σε εχω φαει γιατι ειμαι σταθερος 4 χρονια 4 χειρουργια....και συνεχηζω για 5ο!!!

στο αλλο το θεμα κανεις λαθος....δεν νωμηζω πως κανεις εδω μεσα ανερει φρένα αναρτήσεις κτλ....

απλως εμενα με χαλαει αυτο ρε σει πως οι περισσοτεροι αναφέρονται στο οτι το καλυτερο μηχανακι ειναι και το πιο γρηγορο!!!!

ε ποσο σκατα γκαζι χρειαζόμαστε???? ροπη να εχει και ασε .........και καταλαβαίνεις τι εννοώ!

VALES
02/06/2009, 13:10
Αυτό το tread θα αφήσει εποχή, σας το λέω. Τελικά, είναι καλύτερα να το διαβάζεις παρά να γράφεις
:beer: Σε όλους :beer:

LARISEOS
02/06/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αυτό το tread θα αφήσει εποχή, σας το λέω. Τελικά, είναι καλύτερα να το διαβάζεις παρά να γράφεις

vales? vale tpt na pioyme re,,,,,,,,,,na ta kanoume poytana!

φτάνουμε τα 10 000 σε λιγο!

VALES
02/06/2009, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
κουλαδομαχια...? σε εχω φαει γιατι ειμαι σταθερος 4 χρονια 4 χειρουργια....και συνεχηζω για 5ο!!!

στο αλλο το θεμα κανεις λαθος....δεν νωμηζω πως κανεις εδω μεσα ανερει φρένα αναρτήσεις κτλ....

απλως εμενα με χαλαει αυτο ρε σει πως οι περισσοτεροι αναφέρονται στο οτι το καλυτερο μηχανακι ειναι και το πιο γρηγορο!!!!

ε ποσο σκατα γκαζι χρειαζόμαστε???? ροπη να εχει και ασε .........και καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Όσο μίλησα εγώ, μίλησα για όλα. Όχι μόνο για γκάζι. :wave2:

LARISEOS
02/06/2009, 13:14

οχι αμα τολμας γραψε ...........θα σε ψησουμε και θα σε φαμε ζωντανω .....να μην σου πω και τι αλλο κανουμε εμεις οι αφρικανοι!!!!

are you scared?

:hypnotize

VALES
02/06/2009, 13:23
lariseos και mount, είστε μεγάλες κ@υφ@λες και οι δύο. Με βρήκατε μόνο μου την Κυριακή το βράδυ...και ίσα που γλύτωσα το εγκεφαλικό:eyepop:

ΥΓ: LOUKI LOOK μην τα πέρνεις σοβαρά,δεν γίνεται.Στο λέω εκ πείρας.:winka:

LARISEOS
02/06/2009, 13:28
lariseos και mount, είστε μεγάλες κ@υφ@λες και οι δύο. Με βρήκατε μόνο μου την Κυριακή το βράδυ...και ίσα που γλύτωσα το εγκεφαλικό:eyepop:

ΥΓ: LOUKI LOOK μην τα πέρνεις σοβαρά,δεν γίνεται.Στο λέω εκ πείρας.:winka:

καλα ναι....σε πήραμε σβαρνα ,,,,,εχεχεχεχεχ ήμασταν και οι δυο μαζι βόλτα......μολις είχαμε γυρίσει!

βρεθηκες την λαθος στιγμη .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολα φιλικα ομως!

SeNNinhA
02/06/2009, 13:35
Να μαι και εδώ λοιπόν. Επαναλαμβάνω:

Άσε μας με την AFRICA και εσύ....

Μεγάλη μπουρούχα.

Την είχα οδηγήσει αρκετές φορές και κάθε φορά έλεγα πότε να κατεύω να ξαναπάρω το DAKAR μου.

LARISEOS
02/06/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Να μαι και εδώ λοιπόν. Επαναλαμβάνω:

Άσε μας με την AFRICA και εσύ....

Μεγάλη μπουρούχα.

Την είχα οδηγήσει αρκετές φορές και κάθε φορά έλεγα πότε να κατεύω να ξαναπάρω το DAKAR μου.

υ,γ ...........bmw dakias

LARISEOS
02/06/2009, 13:42
δεν μου λες.......θα σε αναλάβει το λαγοψαρο εσενα....εισαι στα μονοκυληνδρα

τα μηχανάκια ενος ατόμου ε?

SeNNinhA
02/06/2009, 13:51
Πρώην BMWάκιας αλλά αντικειμενικός :p :p :p

Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΠΟΤΕ η Africa ήταν η καλύτερη μηχανή. Σωστό. Σωστότατο.

Από τότε έως σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Η τεχνολογία προχώρησε. Δυστυχώς βέβαια άλλαξαν και οι κατηγορίες των μοτο και τα παλιά καλά On-Off έχουν εκλείψει πια. Έχουν αντικατασταθεί με κάτι ON με ψίγματα off.

Ακόμη και η ΚΤΜ τα έχει ξεχάσει πια. Το adventure 640 της δεν το έχει ανανεώσει από τότε που βγήκε και ήταν ότι καλύτερο κυκλοφόρησε ποτέ σε On-Off.

Μετά από το ΚΤΜ έρχεται το BMW F650GS Dakar σε αυτή την κατηγορία

Το AFRICA το έχω οδηγήσει αρκετά. Ποτέ δεν το συνήθησα και ποτέ δεν μου άρεσε. Έχει τα χρόνια του και του φαίνονται αρκετά.

- Το τιμόνι είναι πολύ φαρδύ και πολύ μπροστά
- Το μπροστινό του είναι για κλάματα
- Το πλαίσιο είναι επαρκής μεν αλλά μεταφέρει περίεργα τις πληροφορίες (πιθανά να φταίνε οι αναρτήσεις γι αυτό κυρίως)
- Το πίσω είναι καλούτσικο και σίγουρα καλύτερο από το μπροστινό
- Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ αλλά η θέση οδήγησής του δεν σε βοηθά να το πας γρήγορα ούτε και βολεύει να είσαι όρθιος

Γενικά η μηχανή βολεύεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και πιο πολύ ταιριάζει σαν συμπεριφορά στα μεγαλύτερα 1000/1200αρια παρά στα μικρότερα 650άρια.

Αυτά είναι περιληπτικά αυτά που έχω να πω για το μοντέλο εντελώς αντικειμενικά.

Ααααα, και στον δρόμο έχει το καλό ότι χτυπάει 200άρες και ταξιδεύει άνετα με 180 στο κοντέρ.

:wave2: :wave2: :wave2:

peskandritsos
02/06/2009, 13:52
δεν μου λες.......θα σε αναλάβει το λαγοψαρο εσενα....εισαι στα μονοκυληνδρα

τα μηχανάκια ενος ατόμου ε? Παρων!!!
Με φωναξε κανεις???

LOUKILOUK
02/06/2009, 13:54
Το καλυτερο μηχανακι εδω ειναι και το ποιο γρηγορο, οχι ομως επειδη εχει μονο γκαζι...εχει και ολα τα υπολοιπα και οσο για ροπη οταν το πιασεις θα καταλαβεις...μετα θα ερθει και το πιασιμο στα χερια και θα το νοιωσεις...οσο για το "ηλιθιο" χαμογελο, θα σου μεινει για πολυ καιρο αφου ξεκαβαλησεις το θηριο... :winka: :evil:
Μην ξεχναει κανεις οτι το μηχανακι ειναι ΟΝ-ΟΦ...ΑΣΦΑΛΤΟ κ ΧΩΜΑ...Οποιος θελει μονο χωμα παει αλλου...το ιδιο και οποιος γουσταρει ασφαλτινα χιλιομετρα... οι υπολοιποι που γουσταρουν και τα δυο εξισου θα βρουν αυτο που γουσταρουν πανω σε ενα ΚΤΜ 990-950 που εχει κορυφαια συμπεριφορα παντου...
Θα ηθελα οι Αφρικανοι να μας αναφερουν τις αλλαγες- βελτιωσεις που εχουν κανει μπας και κινηθουν αξιοπρεπως σε ασφαλτο κ χωμα...(αναρτησεις , φρενα κτλ...) και να αναφερουνκαι το κοστος ολων αυτων...θα αγοραζε καποιος απο εσας ενα καινουριο αφρικα στην τιμη των 10000 ευρω ?(τελευταια τιμη κουτας το 2003...!!!)
Αντε γεια :wave2:

υ.γ.1 Λαρισαιε το γκαζι δεν ειναι ποτε αρκετο...:evil:
υ.γ.2 Vale μην ανησυχεις...κατεω πραμα :winka:
υ.γ.3 Καλαμπακα πηγα Πρωτομαγια με τους ντουκατιστι...εχει τα παντα-ολα απο διαδρομες...να πατε...

ggs
02/06/2009, 13:57
Το καλυτερο μηχανακι εδω ειναι και το ποιο γρηγορο, οχι ομως επειδη εχει μονο γκαζι...εχει και ολα τα υπολοιπα και οσο για ροπη οταν το πιασεις θα καταλαβεις...μετα θα ερθει και το πιασιμο στα χερια και θα το νοιωσεις...οσο για το "ηλιθιο" χαμογελο, θα σου μεινει για πολυ καιρο αφου ξεκαβαλησεις το θηριο... :winka: :evil:
Μην ξεχναει κανεις οτι το μηχανακι ειναι ΟΝ-ΟΦ...ΑΣΦΑΛΤΟ κ ΧΩΜΑ...Οποιος θελει μονο χωμα παει αλλου...το ιδιο και οποιος γουσταρει ασφαλτινα χιλιομετρα...

παραδέξου το …..γουστάρεις τα v-strom

mount
02/06/2009, 14:09

....Δεκτό!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :D :D

mount
02/06/2009, 14:15
...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις,.... αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους....

Όντως στα KTM μετά απο κάποια χλμ,όλα αυτά που είπες καίγονται και βρομάνε...γιατι?

Ναι εμάς τα άφρικα τίποτα ούτε μυρωδιές ούτε τίποτα,δε ξέρουμε τίποτα εμείς απο τέτοια!Ξενιασιά!:D :D :D :wave2:

mount
02/06/2009, 14:17

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!:mad:

mount
02/06/2009, 14:21

?????Όχι δεν το αρνούμαι,(βέβαια το "μεγάλες")με πείραξε :D )
Αλλα ποιός είσαι δε σε κατάλαβα!
Μα καλά,...με πόσα σε περάσαμε?
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :D

DUKASII
02/06/2009, 14:29
paei kai to afrika tora 200!!!!! tha trelathoyme edo mesa teleios...kala lene loipon kai ta v-strom 245 k bale...

exete xefygei..pantelos.

SeNNinhA
02/06/2009, 14:31
200 κοντερίσια πάει. Πόσο είναι σε πραγματικά δεν ξέρω. 190--- ?? ?? ?? Μπορει.

DUKASII
02/06/2009, 14:33
200 κοντερίσια πάει. Πόσο είναι σε πραγματικά δεν ξέρω. 190--- ?? ?? ?? Μπορει. an exei perasei afrika mama ta 180 xil..itan se kana gremo..poy fysika k de mporese na anebei..:bawl: :rotflmao:

SeNNinhA
02/06/2009, 14:34
Εεε τώρα. Μαμά δεν ξέρω, αλλά μια εξατμησούλα είχε πάνω. Δεν λέει και τίποτε αυτό.

DUKASII
02/06/2009, 14:35
Εεε τώρα. Μαμά δεν ξέρω, αλλά μια εξατμησούλα είχε πάνω. Δεν λέει και τίποτε αυτό. tipota apolytos..kai ta 200 apokleionte loipon..APLA XEXNATO.

sapila racing
02/06/2009, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
paei kai to afrika tora 200!!!!! tha trelathoyme edo mesa teleios...kala lene loipon kai ta v-strom 245 k bale...

exete xefygei..pantelos.

Εχεις μείνει πολύ πίσω εσύ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες το Vtsrom 650 παει 265+ και το 1000 παει 235.

:lol: :rotflmao:

LOUKILOUK
02/06/2009, 14:52
Σωστος ο seNNinhA...
Αν και μπεμβεδακιας:evil: ετσι ειναι...το 640 οπως και το 990 ειναι ακλονητα στο χωμα και με πολλα χλμ μαζεμενα...(θηριωδη πηρουνια...πληρως ρυθμιζομενη αναρτηση μπρος-πισω... ακαμπτο πλαισιο, σωστα προοδευτικα φρενα κτλ). το gs 650 ωραιο ανετο,χωρις κραδασμους, ποιο τουριστικο απο 640 με ανετη σελα, εξισου δυνατο αλλα "λιγοτερο" σε ολα τα αλλα...
Για τα Αφρικα βαρεθηκα να τα λεω...ευτυχως τα λενε και αλλοι... :winka:
ggs αν και φανταζομαι οτι κανεις πλακα θα τσιμπησω και θα σου πω οτι ta V-strom οχι απλα δεν τα γουσταρω αλλα ειναι και οτι ακριβως δεν μου αρεσει σε μια μηχανη...ασχημη(υποκειμενικο...), συμβατικη χωρις φαντασια κατασκευης, τα κανει ολα και ΤΙΠΟΤΑ...Περα απο την αγνωστη στο απειρο τελικη που εχει... :confused: αναρτησεις φρενα ειναι μετρια στον δρομο...για χωμα το μηχανακι απλα δεν κανει... Το θεμα "ασφαλτος" το αναφερω γιατι τελικα εκει κινουμαστε κυριως εκ των πραγματων και κανεις δεν αγοραζει 990 ή Αφρικα (παλια στο τεξας...χιχιχι) για να κανει μονο χωμα...ελαχιστοι μπορουν και το κανουν αυτο:evil: :bigcry:

:wave2:

ggs
02/06/2009, 14:53
Ρε …ΜΟΝΟ οι HARLEY είναι μηχανές για άντρες ….ΟΛΕΣ οι άλλες είναι για αδερφές … :smokin:

LOUKILOUK
02/06/2009, 14:58
ggs γεμισε ο τοπος αδερφες;) :sun:
Αποδειξη...δες ποσο λιγες χαρλευ κυκλοφορουν:winka:

:beer: :wave2:

ggs
02/06/2009, 15:02
ggs γεμισε ο τοπος αδερφες;) :sun:
Αποδειξη...δες ποσο λιγες χαρλευ κυκλοφορουν:winka:

έεεεετσι :beer:

(και εγω με την μηχανη της ..αδερφης μου κυκλοφορώ :blush: )

peskandritsos
02/06/2009, 15:12
Μην ξεχναει κανεις οτι το μηχανακι ειναι ΟΝ-ΟΦ...ΑΣΦΑΛΤΟ κ ΧΩΜΑ...Οποιος θελει μονο χωμα παει αλλου...το ιδιο και οποιος γουσταρει ασφαλτινα χιλιομετρα... οι υπολοιποι που γουσταρουν και τα δυο εξισου θα βρουν αυτο που γουσταρουν πανω σε ενα ΚΤΜ 990-950 που εχει κορυφαια συμπεριφορα παντου...
Σε αυτα δεν διαφωνει κανεις...
Στο μονο που δεν παει καλα το ΚΤΜ ειναι αυτο που ολα τα αλλα ον οφ πανε καλα, δηλαδη ΜΑΚΡΥΑ...
:rotflmao: :beer: :rotflmao: :rotflmao:

LOUKILOUK
02/06/2009, 15:35
Ελπιζω καποτε να "κλεψω και απο σενα το κουλουρι" ρε μουντ...πραγματικα δεν θα ντραπω μιας και η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη...
Οσο για τα αλλα που αναφερεις μαλλον πρεπει να ειμαι πολλα χρονια συνεχως συναχομενος γιατι δεν μυριζω τιποτα...:confused:
Η ακοη και η οραση μου ομως μια χαρα...Τα κλαματα των Αφρικανων, που τους κερναω τσαι στην υγεια σου, ακουγονται πεντακαθαρα οση ωρα τους κοιταω στους καθρεφτες μου χαμογελωντας πονηρα :evil:
τα λεμε... :wave2:

υ.γ.1 Μουντ αν θες να με αναγνωρισεις στον δρομο, μπορω να σου στειλω τον αριθμο της πινακιδας μου σε πμ...ειναι το τελευταιο που θα δεις απο εμενα και το 990 (αν εχεις καλη οραση)...:winka: :wave2: :rotflmao:

Φιλικα παντα γιατι που ξερεις, καπου θα συναντηθουμε;) :)

LOUKILOUK
02/06/2009, 15:37
ggs εχει η αδερφη σου χαρλευ ρε?
τυχερακια...

ggs
02/06/2009, 15:43
ggs εχει η αδερφη σου χαρλευ ρε?
τυχερακια...

οχι ...ΚΤΜ :lol: :lol:

LOUKILOUK
02/06/2009, 15:49
Το "κοντα" και το "μακρυα" διαφερουν αναλογα με την μοτοσυκλετιστικη φυλη...οι Αφρικανοι ας πουμε θεωρουν μακρινο ενα ταξιδι 5-7 ημερων και πανω μονο για να πας...λογικο...:beer:
Οι κατεμαδες απο την αλλη σε 5-6 μερες εχουμε παει και εχουμε γυρισει απο τον ιδιο προορισμο αφου πρωτα τσεκαρουμε τα αξιοθεατα εκει που πηγαμε για να σας ενημερωσουμε και να σας δειξουμε φωτο απο οτι χασατε, εκει που πηγατε, λογω ελλειψης ελευθερου χρονου...:winka: :rotflmao: Για μας δυστυχως η Αφρικη (οπως και η Αφρικα...) ειναι πολυ μικρη :sad: :evil:

Οργανωνω μια μικρη βολτα στην Ευρωπη για το καλοκαιρι..αν θες να παμε μαζι...ΞΕΚΙΝΑ...:rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

LOUKILOUK
02/06/2009, 15:51
ggs ΤΩΡΑ καταλαβα τι εννοεις "αδερφη" σου...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry:

ggs
02/06/2009, 15:53
ggs ΤΩΡΑ καταλαβα τι εννοεις "αδερφη" σου...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry:

Δεν τα πας καλά με τους συγγενείς ..εεε???:lol: :rotflmao:

LARISEOS
02/06/2009, 17:39
Το "κοντα" και το "μακρυα" διαφερουν αναλογα με την μοτοσυκλετιστικη φυλη...οι Αφρικανοι ας πουμε θεωρουν μακρινο ενα ταξιδι 5-7 ημερων και πανω μονο για να πας...λογικο...:beer:
Οι κατεμαδες απο την αλλη σε 5-6 μερες εχουμε παει και εχουμε γυρισει απο τον ιδιο προορισμο αφου πρωτα τσεκαρουμε τα αξιοθεατα εκει που πηγαμε για να σας ενημερωσουμε και να σας δειξουμε φωτο απο οτι χασατε, εκει που πηγατε, λογω ελλειψης ελευθερου χρονου...:winka: :rotflmao: Για μας δυστυχως η Αφρικη (οπως και η Αφρικα...) ειναι πολυ μικρη :sad: :evil:

Οργανωνω μια μικρη βολτα στην Ευρωπη για το καλοκαιρι..αν θες να παμε μαζι...ΞΕΚΙΝΑ...:rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

louki......ευρωπη παμε για φυστηκια τωρα.......

εδω ετοιμαζόμαστε για κινα...........

ρε σει λουκι..... εγω με 20 χρονια μηχανη δεν φοβάμαι να παω εσυ???

sakisvolos
02/06/2009, 17:45

ρε σει λουκι..... εγω με 20 χρονια μηχανη δεν φοβάμαι να παω εσυ???

Μην ξύνεις πληγές βρε!:D

LOUKILOUK
02/06/2009, 18:21
Εγω φιλε θα παω και θα ξαναπαω και παντα, καλα να ειμαι, θα πηγαινω εκδρομες χωρις να φοβαμαι τιποτα...και μακαρι να μπορουσα να πηγαινω συχνοτερα και για περισσοτερες μερες...οποιος λεει οτι δεν ταξιδευει εξαιτιας της μηχανης του (παλια, αργη, αναξιοπιστη, σκληρη κτλ) ειναι κοτα λυρατη και μπουλης καναπεδοθρεφτος...τα υπολοιπα ειναι απλα οδοντοκρεμες...:yuck:. μην βαζεται να λεω ομως τα ιδια...σε αυτα που ρωταω και πονατε δεν απανταει κανεις αφρικανικες κοτουλες...
Μεχρι να πας Κινα και να γυρισεις με την Αφρικα θα εχει σβησει η φωτια στην κολαση ρε Λαρισαιε...και τοτε θα βγαλει και η χοντα το επομενο ον-οφ αντικαταστατη του θρυλου σου...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol:
:wave2:

Φαιδων ΚΤΜ
02/06/2009, 18:45
Εγω φιλε θα παω και θα ξαναπαω και παντα, καλα να ειμαι, θα πηγαινω εκδρομες χωρις να φοβαμαι τιποτα...και μακαρι να μπορουσα να πηγαινω συχνοτερα και για περισσοτερες μερες...οποιος λεει οτι δεν ταξιδευει εξαιτιας της μηχανης του (παλια, αργη, αναξιοπιστη, σκληρη κτλ) ειναι κοτα λυρατη και μπουλης καναπεδοθρεφτος...τα υπολοιπα ειναι απλα οδοντοκρεμες.... μην βαζεται να λεω ομως τα ιδια...σε αυτα που ρωταω και πονατε δεν απανταει κανεις αφρικανικες κοτουλες...
Μεχρι να πας Κινα και να γυρισεις με την Αφρικα θα εχει σβησει η φωτια στην κολαση ρε Λαρισαιε...και τοτε θα βγαλει και η χοντα το επομενο ον-οφ αντικαταστατη του θρυλου σου...

Ετσι φιλε μου ΧΩΣΤΑ

Χαχαχαχαχ καλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

panos1050
02/06/2009, 19:28

υ.γ.4 οι bmwδακη
δες που κρυβονται οεεοο?

RESPECT

mount
02/06/2009, 19:35

υ.γ.1 Μουντ αν θες να με αναγνωρισεις στον δρομο, μπορω να σου στειλω τον αριθμο της πινακιδας μου σε πμ...ειναι το τελευταιο που θα δεις απο εμενα και το 990 (αν εχεις καλη οραση)...:winka: :wave2: :rotflmao:

Ενοείτε!!
Απ'το ζόρι που θα φας μεχρι να με περάσεις,θά χει διαλυθεί το μαρκότσι!!Μόνο η πινακίδα θα σού χει μείνει!!!:D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :wave2:

VALES
02/06/2009, 19:58
200 κοντερίσια πάει. Πόσο είναι σε πραγματικά δεν ξέρω. 190--- ?? ?? ?? Μπορει.

Ξέρω έναν μάστορα που αν θέλεις, μπορεί να στο κάνει να δείχνει και 280:lol:

LOUKILOUK
02/06/2009, 20:55
Ρε μουντ οπως τα λες...εστω και με ζορι να σε περασω και μετα ας εξαυλωθω...θα εχω περασει το μηχανακι θρυλο με τον οδηγο θεο (τουλαχιστον...) εκτος αν τοση ωρα εχω την τιμη να μιλαω, χωρις να το ξερω, με τον ενα, τον μοναδικο, τιτανομεγιστο και αρχοντοτεραστιο Τσακ Νορρις που δεν οδηγαει τις Αφρικα, κανει μονο.... πτησεις ...:look: :confused:
Ειμαι σιγουρος οτι οι Aφρικανοι ειναι ποιο γρηγοροι και απο τους v-stormaδες σε τελικες, πλαγιαζουν καλυτερα απο R1, πατανε (ή μαλλον πετανε... :look: ) στο χωμα καλυτερα απο καθαροαιμα και σιγουρα ειναι και ποιο φινετσατοι απο τις ιταλιδες μπουρουχες που δεν μπορουν ποτε να "φανουν" διπλα στη "Σάρον Στόουν" της μοτοσυκλετιστικης βιομηχανιας.... :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :dizzy:

δεν παμε καλα ρεεεεεεεεεε

υ.γ.1 Vale τα παιδια δεν χρειαζονται μαστορα ρεεεε (τα φτιαχνουν μονοι τους ετσι και αλλιως:lol: :bigcry: ...) ψυχολογο χρειαζονται μπας και συνελθουν:lol: :rotflmao:
υ.γ.2 Εξακολουθειται να αποφευγετε τις "δυσκολες" ερωτησεις...τελικα με ποσα ευρω θα, αγοραζατε σημερα ενα καινουριο αφρικα...? Θα δινατε 10000 ευρω, οσο δηλαδη εκανε "κουτα" το 2003...? ποσα φραγκα εχετε δωσει για να το αναβαθμισεται σε αναρτησεις, φρενα κ.α.? γιατι δεν απανταει κανεις? και παλι δεν πανε μια εεε? δεν πειραζει... εσεις σαν καλοι πατερουληδες κανατε οτι μπορουσατε για το βλασταρι σας...
υ.γ.3 ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ και σημερα, αλλα δεν το ηθελα...εσεις με αναγκασατε...να το ξερετε...στην υγεια παντως του αφρικανου, ηταν παγωμενο το τσαι που τον κερασα... :sad:

mount
02/06/2009, 23:42

Ειμαι σιγουρος οτι οι Aφρικανοι ειναι ποιο γρηγοροι και απο τους v-stormaδες σε τελικες, πλαγιαζουν καλυτερα απο R1, πατανε (ή μαλλον πετανε... :look: ) στο χωμα καλυτερα απο καθαροαιμα και σιγουρα ειναι και ποιο φινετσατοι απο τις ιταλιδες μπουρουχες που δεν μπορουν ποτε να "φανουν" διπλα στη "Σάρον Στόουν" της μοτοσυκλετιστικης βιομηχανιας.... :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:

Τώρα το κατάλαβες??
Πάλι καλά!!Αργείς αλλά τα πιάνεις!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:

mount
02/06/2009, 23:43

υ.γ.1 Vale τα παιδια δεν χρειαζονται μαστορα ρεεεε (τα φτιαχνουν μονοι τους ετσι και αλλιως:lol: :bigcry: ...) ψυχολογο χρειαζονται μπας και συνελθουν:lol: :rotflmao:

Δε χρειαζόμαστε, έχουμε!:wave2:

mount
02/06/2009, 23:48

υ.γ.2 Εξακολουθειται να αποφευγετε τις "δυσκολες" ερωτησεις...τελικα με ποσα ευρω θα, αγοραζατε σημερα ενα καινουριο αφρικα...? Θα δινατε 10000 ευρω, οσο δηλαδη εκανε "κουτα" το 2003...? ποσα φραγκα εχετε δωσει για να το αναβαθμισεται σε αναρτησεις, φρενα κ.α.? γιατι δεν απανταει κανεις? και παλι δεν πανε μια εεε? δεν πειραζει... εσεις σαν καλοι πατερουληδες κανατε οτι μπορουσατε για το βλασταρι σας...

Άσε ρε τσάκαλε!!
Χαίρω πολύ,άμα είχαμε λεφτά θα είχαμε KTM 990 adventure r και θά'μασταν και κολλητοί!!!
Εδώ σφαζόμαστε τώρα!!Μη γίνεσαι διακόπτης και μην αλλάζεις θέμα!!
:beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :D :D :D :D

SVX
02/06/2009, 23:58
τελικα με ποσα ευρω θα, αγοραζατε σημερα ενα καινουριο αφρικα...? Θα δινατε 10000 ευρω, οσο δηλαδη εκανε "κουτα" το 2003...? ποσα φραγκα εχετε δωσει για να το αναβαθμισεται σε αναρτησεις, φρενα κ.α.? γιατι δεν απανταει κανεις? και παλι δεν πανε μια εεε? δεν πειραζει... εσεις σαν καλοι πατερουληδες κανατε οτι μπορουσατε για το βλασταρι σας...

ΔΕΝ ειμαι εναντιον σου απλα να απαντησω στην ερωτηση σου με μια ερωτηση....

αυτα τα 2 αυτοκινητα αν παιζαν στις ιδιες τιμες ....(το ενα δεν βγαινει πια,και θελει "φροντιδες" πολλες,το αλλο το παιρνεις καινουριο απο αντιπροσωπεια) ΕΣΥ ΠΙΟ θα διαλεγες? ?

ειναι θεμα γουστου και οι επιλογες επαφιονται στο 'μερακι' του καθενος....

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ξερουμε οτι στην επιλογη μηχανης ΜΟΝΟ η Λογικη δεν παιζει 1ο ρολο.....

165259

mount
03/06/2009, 00:01
CORVETTE STINGRAY και ξερό ψωμί!!!:beer:

Zpower
03/06/2009, 01:50
καλα μιλαμε για το γελιο ...........τα διαβασα και μαζεμενα και ξεραθηκα , καλα που πεταμε και καμια μ@λ@κι@ να περνα η ωρα ........δεν περνα η ρημαδα ξημερωματα , φιλε SVX και τα δυο τα γκαζια σου γαματα και σιγουρα για να τα αποκτησεις θελεις πακετα ..η διαφορα ειναι οτι το ενα το αγοραζεις εαν εχεις τα φραγκα ..το αλλο το ψαχνεις και περιμενεις ποτε θα το βρης εαν το γουσταρεις και εχεις την καβλα και τα φραγκα .μεχρι να το βρης το χαιρεται αυτος που το εχει ,,,,,,,,,αυτη ειναι η διαφορα ΚΤΜ και ΑΦΡΙΚΑ και ΒΜW αγοραζω αυριο οχι μονο ενα καμια δεκαρια εαν εχω τα φραγκα ,,,,,,,AFRICA 650 αστερι δεν θα βρω ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,,,γιατι οσοι τα εχουν δεν τα πουλανε

VALES
03/06/2009, 02:25
AFRICA TWIN 650!!!!!!!!!!!!
Από αύριο βλέπω να μπαίνουν και τα ΧΤ 550 στην κόντρα:rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
03/06/2009, 08:34
καλημερα λεω.......

πως ειναι τα παλουκαρι μας σημερΑ?

απο οτι βλεπω το thredaki χτυπαει κοκκινα.....ξεπεράσαμε τα 10 000 ......:rotflmao:

οσοι μαγκες απο εδω μεσα μαζευτητε σε 1-2 χρονια να κανουμε το ταξιδακι για κινα........
(βασικα louki μιλαω σοβαρα για το ταξιδι και μην το κοροιδευεις.......γιατι ειναι κατι που δεν πεζει με το ktm σου να το κανεις.......εκτος και αν ερθει και κανενας ξαδερφος με κανενα jeep απο πισω...)

και στο θεμα τιμη που λες....εγω 4000 χιλ μηχανη θα το κανω τολμώ εσυ με 14 000 τι κανεις?

λοιπον ψηνεται κανεις.....περα απο τους αφρικαναδες?

mount εισαι μεσα εσυ ε?

υ.γ και εγω αμα ειχα το κτμ μπορει να μην το εκανα ....οχι για το οτι δεν θα το βγαλει αλλα για αλλους χψ λογους.........

DUKASII
03/06/2009, 09:06
καλημερα λεω.......

πως ειναι τα παλουκαρι μας σημερΑ?

απο οτι βλεπω το thredaki χτυπαει κοκκινα.....ξεπεράσαμε τα 10 000 ......:rotflmao:

οσοι μαγκες απο εδω μεσα μαζευτητε σε 1-2 χρονια να κανουμε το ταξιδακι για κινα........
(βασικα louki μιλαω σοβαρα για το ταξιδι και μην το κοροιδευεις.......γιατι ειναι κατι που δεν πεζει με το ktm σου να το κανεις.......εκτος και αν ερθει και κανενας ξαδερφος με κανενα jeep απο πισω...)

και στο θεμα τιμη που λες....εγω 4000 χιλ μηχανη θα το κανω τολμώ εσυ με 14 000 τι κανεις?

λοιπον ψηνεται κανεις.....περα απο τους αφρικαναδες?

mount εισαι μεσα εσυ ε?

υ.γ και εγω αμα ειχα το κτμ μπορει να μην το εκανα ....οχι για το οτι δεν θα το βγαλει αλλα για αλλους χψ λογους.........

:uplate: κινα..με αφρικα...

σα να λεμε..παιζουμε με τις ταπες των βαρελιων..περιμενοντας το ουισκι να ωριμάσει...:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

LARISEOS
03/06/2009, 09:28
:uplate: κινα..με αφρικα...

σα να λεμε..παιζουμε με τις ταπες των βαρελιων..περιμενοντας το ουισκι να ωριμάσει...:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

εχεχεχεχεχε....... ελπηζω να μην σοβαρολογείς..........?

DUKASII
03/06/2009, 09:39
εχεχεχεχεχε....... ελπηζω να μην σοβαρολογείς..........? τι να σου πω τωρα αδελφε..κινα για κανενα λογο...

με αφρικα εγω..παλι για κανενα λογο.

LARISEOS
03/06/2009, 09:46
τι να σου πω τωρα αδελφε..κινα για κανενα λογο...

με αφρικα εγω..παλι για κανενα λογο.

η διαφορα στον και στον αλλον ανθρωπο ειναι μεγαλη περα απο οτι κουβαλαμε ενα ποσοστο standar μαλακιας...........

αλλα κινα ειναι ενα ονειρο που θα το κανω ,,,,αρκει να βρω τα κατάλληλα άτομα μαζί!

DUKASII
03/06/2009, 09:47
η διαφορα στον και στον αλλον ανθρωπο ειναι μεγαλη περα απο οτι κουβαλαμε ενα ποσοστο standar μαλακιας...........

αλλα κινα ειναι ενα ονειρο που θα το κανω ,,,,αρκει να βρω τα κατάλληλα άτομα μαζί! περα της πλακα να το κανεις..αφου το χεις ονειρο..και αν δε βρεις τα καταλληλα ατομα καντο μονος!

johndoe
03/06/2009, 09:50

αλλα κινα ειναι ενα ονειρο που θα το κανω ,,,,αρκει να βρω τα κατάλληλα άτομα μαζί!

Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Μάκης ο πεταλούδας, ο Κώστας ο κρίνος………

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p :p :p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
03/06/2009, 09:52
περα της πλακα να το κανεις..αφου το χεις ονειρο..και αν δε βρεις τα καταλληλα ατομα καντο μονος!

μόνος μου???? σαν τον άλλον? μπα .....ε οχι λιγο δύσκολο......!

πρωτιμο να παρω τον μπαμπη τον σουγια!

LOUKILOUK
03/06/2009, 12:59
Καλημερα κυριοι...
Λαρισαιε μερες να βρω και λιγα φραγκα και παμε και Κινα...αντε θα σου κανω και περεα...θα πηγαινω σιγα-σιγα και οταν φτανω θα σου ετοιμαζω το τσαρδι να ερχεσαι να την πεφτεις το βραδακι να ξεκουραζεις το ταλαιπωρημενο σου κορμι...,θα σου εχω ετοιμο και το φαγητο...μην αργεις ομως γιατι θα το βρισκεις κρυο...:rotflmao: :lol:

Ρε SVX η ερωτηση στην ερωτηση ειναι ΑΚΥΡΗ... τα ειπε και ο zpower και συμφωνω...συμπληρωνω απλα οτι αυτα τα 2 αυτοκινητα δεν εχουν την ιδια φυσικα τιμη...το παλιοτερο ειναι και ακριβοτερο και ειναι και εντελως διαφορετικη φαση ολο αυτο...Φυσικα και θα διαλεγα αυτο που υπονοεις οχι ομως για να κυκλοφορω καθημερινα και να κανω τα παντα με αυτο...αυτο ειναι σπανιο,συλλεκτικο και η αγορα του ειναι επενδυση... τι σχεση εχει το αφρικα :confused: ? Ακομα και το 650 που ειναι σπανιο ειναι πολυ μακρια απο αυτη την φαση...
Συμφωνω απολυτα (τα εχω ξαναπει...ουφ) για το προσωπικο γουστο του καθενος και την υποκειμενικη αντιληψη που δεν πρεπει να καταπιεζεται...ο καθενας εχει το μερακι του και την καβλα του...το παιδι του ο καθενας το βλεπει βασιλοπουλο ενω μπορει να προκειται για βατραχο...:bigcry: με πιανεις φανατζομαι... :winka:

καλα να ειμαστε να βριζομαστε και να γελαμε ρεεεεε:wave2:

υ.γ.1 Mount δεν παιζει αγχος ρε...μπορουμε να κανουμε παρεα και ας μην εχεις ΚΤΜ...απλα θα πρεπει να ξεκινας νωριτερα... :rotflmao: :lol: :beer: :beer: :wave2: (ρε εισαι ο Τσακ Νορρις τελικα...?)
υ.γ.2 σοβαρα τωρα Λαρισαιε αν θες να πας Κινα μαλλον ξεχνα το θεμα παρεα...κανονισε το μονος και αν σταθεις τυχερος μπορει καποιος να φανει ξαφνικα μπροστα σου...Να θυμασε οτι οσο ποιο μεγαλα πραγματα κανεις τοσο ποιο μονος θα μενεις...Για τα ευκολα και τα απλα ολοι μεσα ειναι, μολις το πραγμα ζορισει ολοι λακιζουν... :sad: (για ολα ισχυει αυτο, οχι μονο για ταξιδια με μηχανη)
υ.γ.3 δεν ειμαι διακοπτης, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ειμαι ρεεεεεεεεε

p@nos
03/06/2009, 13:17
μπουρδελο το 990 ρεεεεεε

και καθε τριτη μαστορα

Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μπουρδελο το 990 ρεεεεεε

και καθε τριτη μαστορα

Το YAMAHA XT 500 E τι ειναι ρε? Βραζιλιανικη τσοντα?

SeNNinhA
03/06/2009, 13:34
Αντε ρε και εσείς οι κολλημένοι και με το 990.

Το 990 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝ-OFF.

To 990 είναι ADVENTURE.

Το μοναδικό και καλύτερο On-Off που έχει κατασκευαστεί ποτέ είναι το KTM LC640 Adventure

Οι λοιποί με Vstrom-Africa-Varadero-GS1200-TDM κλπ μαστόδοντα κάντε μας την χάρη να προσπαθήσετε να ανέβετε μια αντιπυρική τουλάχιστον με αυτά (για να μην σας βάλω και σε κανένα μονοπατι και κολλησετε) και μετά ελάτε να μας πείτε πόσο OFF είστε.

VALES
03/06/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ

Eγώτο είπα από εχθές το βράδυ πως θα μπουν και τα ΧΤ στο κόλπο!!!:p
Από εδώ και πέρα... όλα να τα περιμένουμε.:rotflmao:
KLE, XLR, κανά DT:lol:

p@nos
03/06/2009, 14:18

ασε μας ρε φιλε το 990 προσπαθουμε να το βγαλουμε απο το κεφαλι μας αλλα δεν υπαρχει λογος...

αμα προσπαθησω να με πεισω οτι χαλαει απαλυνεται ο καημος

:lol: :lol: :lol:

και λιγα για το ΧΤ εεε?

:evil: :evil: :evil:

Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 14:21
Πηγεναι βαλτο διπλα απ΄την Ακροπολη να δεις καμια ασπρη μερα.

Anty12
03/06/2009, 14:47

Το μοναδικό και καλύτερο On-Off που έχει κατασκευαστεί ποτέ είναι το KTM LC640 Adventure

Οι λοιποί με Vstrom-Africa-Varadero-GS1200-TDM κλπ μαστόδοντα κάντε μας την χάρη να προσπαθήσετε να ανέβετε μια αντιπυρική τουλάχιστον με αυτά (για να μην σας βάλω και σε κανένα μονοπατι και κολλησετε) και μετά ελάτε να μας πείτε πόσο OFF είστε.

1_Μάστορα , το νού σου......άσε τις αντιπυρικές και π@π@ρια μάντολες με τα ΚΤΜ....
Το εικονιζόμενο σε ευθεία με γαρμπιλόχωμα τόπαθε....

165345

Anty12
03/06/2009, 14:47
2_Άντε φτιάξτε πρώτα κάνα άξονα της φτερωτής για την αντλία νερού, που δεν στραβώνει και δεν παίρνει άμμο....ναι καλά διαβάζεις ΑΜΜΟ ....σε 15 χιλιάρικα μηχανάκι , και μετά βλέπουμε και το θέμα στρίβω, κρατάω , φρενάρω , γκαζώνω.....

165346

Tpap
03/06/2009, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
2_Άντε φτιάξτε πρώτα κάνα άξονα της φτερωτής για την αντλία νερού, που δεν στραβώνει και δεν παίρνει άμμο....ναι καλά διαβάζεις ΑΜΜΟ ....σε 15 χιλιάρικα μηχανάκι , και μετά βλέπουμε και το θέμα στρίβω, κρατάω , φρενάρω , γκαζώνω.....

:eyepop: (μα καλά που τα βρίσκεις, ρε άνθρωπα..?)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Anty12
03/06/2009, 15:00
Τα 'χω στοκ Αναστάση ...γιαυτούς που την μπροστινή την έχουν μόνο για παρκάρισμα...:lol:

DUKASII
03/06/2009, 15:38
Τα 'χω στοκ Αναστάση ...γιαυτούς που την μπροστινή την έχουν μόνο για παρκάρισμα...:lol: opa re peterxansel..sbise ligo mi breis poythena re edura kai esy..

mpas de kanoyn k gia xoma ta ktm tora???re ti blepoyme edo mesa..
to apopano...fantazome..bgike apo to ergostasio..phge sto garmpiloxoma kai ekopse e???e re rimadia..:bawl: :lol: :rotflmao:

Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 15:40
Nαι ρε φιλε εχεις δικιο τα yamaxa ειναι πιο σκληρα μηχανακια
Θα ηθελα να μου πεις αν ηταν ενα τενερακι εκει πως θα γινοταν?
Που ειναι κ 50 κιλα βαρυτερο απο το LC4 για να μην πω για τα υπολοιπα που κουβαλαει επανο του.

DUKASII
03/06/2009, 15:41
Που ειναι κ 50 κιλα βαρυτερο απο το LC4 για να μην πω για τα υπολοιπα που κουβαλαει επανο του. itan ena teneraki ekei..
...

se fotografia..:lol: :bawl:

Anty12
03/06/2009, 15:59
opa re peterxansel..sbise ligo mi breis poythena re edura kai esy..

mpas de kanoyn k gia xoma ta ktm tora???re ti blepoyme edo mesa..
to apopano...fantazome..bgike apo to ergostasio..phge sto garmpiloxoma kai ekopse e???e re rimadia..:bawl: :lol: :rotflmao:

Εσένα σΕ το ξαναείπα....λέγε με Κύριλο....:D

Το ΚΤΜ τώρα....4.500 χλμ... από το εργοστάσιο, κακοβιδωμένη (λασκα) η βίδα-άξονας που πιάνει το υποπλαίσιο (αν θυμάμαι καλά..:confused: ) ...
Απ' το πολύ τρίξιμο, ο οδηγός δεν κατάλαβε-άκουσε , (και ουτε και τσεκάριζε περιοδικά ) το μοτόρι του .......άιντε με τις κουδουνίστρες λέμε

peskandritsos
03/06/2009, 16:02
2_Άντε φτιάξτε πρώτα κάνα άξονα της φτερωτής για την αντλία νερού, που δεν στραβώνει και δεν παίρνει άμμο....ναι καλά διαβάζεις ΑΜΜΟ ....σε 15 χιλιάρικα μηχανάκι , και μετά βλέπουμε και το θέμα στρίβω, κρατάω , φρενάρω , γκαζώνω..... Χεχεχεχε,
Ηθελε και τριπλετα για να σπασει πιο γρηγορα το κουκουναρι.

Το αλλο με το ποταμι το εχεις ρε προεδρα???

Anty12
03/06/2009, 16:03

Και σένα ρε φίλε ποιος σΕ ειπε, ότι είπα , ότι τα ΥαmaΠa είναι σκληρά μηχανάκια...?:rolleyes:

Δεν ξέρω γιατί τα Τενεράκια δεν πάνε εκεί που πάνε τα ΚΤΜ...:wave2:

για να μην πω για τα υπολοιπα που κουβαλαει επανο του.

Αν αναφέρεσε στα σκεμπέδια μου , να ανακαλέσεις πάραυτα....:mad:

avlihos
03/06/2009, 16:03
Όταν λέμε on - OFF το εννούμε!

Όταν λέμε AFRICA Twin το εννούμε!

ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ κι ακόμα παραπέρα!

165357

Anty12
03/06/2009, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Χεχεχεχε,
Ηθελε και τριπλετα για να σπασει πιο γρηγορα το κουκουναρι.

Το αλλο με το ποταμι το εχεις ρε προεδρα???

Εγώ το έβαλα ρε κουμπάρε...:lol:

dukeandthecity
03/06/2009, 16:06

(αν θυμάμαι καλά..:confused: ) ...

ου μωρή γεροξεκούτα που δεν θυμάσε και καλά. Δώσε ρε 30φυλόπουλε το λινκ να το θυμηθούμε λίγο καλύτερα. :lol: :lol:

αντε βάλε τώρα φωτο απο τον τενεκέ να περνάει αμαζόνιους και να οργώνει τα χωράφια. :rotflmao: :rotflmao:

και θα παρακαλούσα οι κάτοχοι ΤΕΝΕΡΕ να μην αναφέρουν την λέξη ΤΡΙΠΛΕΤΑ. :lol: :lol:

Anty12
03/06/2009, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ου μωρή γεροξεκούτα που δεν θυμάσε και καλά. Δώσε ρε 30φυλόπουλε το λινκ να το θυμηθούμε λίγο καλύτερα. :lol: :lol:

αντε βάλε τώρα φωτο απο τον τενεκέ να περνάει αμαζόνιους και να οργώνει τα χωράφια. :rotflmao: :rotflmao:

Εσύ ρε μπαστουνόβλαχε με τι θα έρθεις στο Κυργιστάν του χρόνου....???
Με το Hyundai...?????

dukeandthecity
03/06/2009, 16:09
να σε κουβαλάω τις ψιλοτάκουνες καρντασι:lol:

Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 16:09

Το ΚΤΜ τώρα....4.500 χλμ... από το εργοστάσιο, κακοβιδωμένη (λασκα) η βίδα-άξονας που πιάνει το υποπλαίσιο (αν θυμάμαι καλά..:confused: ) ...
Απ' το πολύ τρίξιμο, ο οδηγός δεν κατάλαβε-άκουσε , (και ουτε και τσεκάριζε περιοδικά ) το μοτόρι του .......άιντε με τις κουδουνίστρες λέμε

Αυτο ρε μεγαλε δεν με λεει κ τιποτα ουτε που ξερω τι το εκανε το μηχανακι και που πηγε.

Τςρα ποιο ειναι κουδουνιστρα εσυ θα μασ πεις ποιο ειναι τελικα, γιατι εσυ μαλον θα ξερεις με το παπακι που καβαλας.

Βαλτο και καμια sebrig για να φτασει τα 50 ψωφιμια αλογα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

peskandritsos
03/06/2009, 16:12

και θα παρακαλούσα οι κάτοχοι ΤΕΝΕΡΕ να μην αναφέρουν την λέξη ΤΡΙΠΛΕΤΑ. :lol: :lol: Γιατι ωρε συναδελφε???
Πως να το λεμε??
ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ???

Anty12
03/06/2009, 16:13

:lol: :lol:

να σε κουβαλάω τις ψιλοτάκουνες καρντασι:lol:

Ετοιμάσου κ@ριόλη άντρα...ετοιμάσου...του χρόνου με Yamaha και από πίσω μου θα πάς...:lol:

165363

Anty12
03/06/2009, 16:15

και καμια sebrig :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι είναι αυτό ωρέ καμάρι μ....για πΕς μΕ σε περικαλώ...????

dukeandthecity
03/06/2009, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γιατι ωρε συναδελφε???
Πως να το λεμε??
ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ???

δεν ξέρω ρε καρντάσι, εγω δεν σκαμπάζω απο γράμματα, αλλά μια φορά που είχε πέσει στα χέρια μου ένα μανουαλι, είδα κάτι φωτογραφίες με κοκκινα Χ :eyepop: πανω σε τριπλέτες και παραξενευτηκα να σε πω την αλήθεια. :D

dukeandthecity
03/06/2009, 16:18
Ετοιμάσου κ@ριόλη άντρα...ετοιμάσου...του χρόνου με Yamaha και από πίσω μου θα πάς...:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειμαι απο την guinnea vissao και δεν το φυσάω......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφρικανε, αφρικανε ελα να κανουμε κονέ (http://www.youtube.com/watch?v=pflPmYG4Ewg&translated=1)

Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 16:27
Ειναι αυτο που βαζουν στα παπακια γιανα πανε πιο γρηγορα.

Βαλε κ εσυ μια τετοια.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 16:29
Τι είναι αυτό ωρέ καμάρι μ....για πΕς μΕ σε περικαλώ...????

Βαλε κ εσυ μια τετοια.

peskandritsos
03/06/2009, 16:39

Βαλε κ εσυ μια τετοια.

__________________ http://www.youtube.com/watch?v=XuztvewxH3E

:a13: :a13: :a13: :a13: :a5: :a5: :a5: :a5:

el patron
03/06/2009, 16:52
Ας χαλανε:D

165399

el patron
03/06/2009, 17:03
ρε ειναι μπουρδελα μην τα περνετε:wave2:

165406

LARISEOS
03/06/2009, 17:05
μμμ,,,,,ωραια φοτο αμα δεν χαλοθσαν κιωλας!

:beer:

τα δικα μας δεν χαλανε.......... μονο για κοκορετσια ηστε ρε κουφαλες.......για καμια δυσκολη διαδρομη ......τπτ!

για τον σεμινια πως ειναι το ονομα δεν θυμαμαι....ευτηχως μετα απο τοσα χρονια ηρ8αν τα κτμ και μπορεσε ο κοσμος να παει στο βουνο πριν πηγαινε με τα αλογα η τα γαιδουρια,,,,

στην ελλαδα!

el patron
03/06/2009, 17:07
Ας χαλανε:D

LARISEOS
03/06/2009, 17:08
πολυ καλα στο πεσιμο...εδω βεντουζαρησε η επηφανεια και δεν ξεκολουσε!

165407

el patron
03/06/2009, 17:13
μακρια απο κτμ :beer:

165408