PDA

View Full Version : moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

DUKASII
04/06/2009, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
απλα εβαλα 2 βιντεο γιατι κατι ειπες για την ηλικία......

αλήθεια ποσο εισαι? και με τι αλλο ασχολείσαι? 30 ειμαι κ εγω...

DUKASII
04/06/2009, 13:32

αλήθεια ποσο εισαι? και με τι αλλο ασχολείσαι? κ κοιτα μη μασας πλακιτσα κανω μη πας και τη πουλησεις..δε παιζει ρολο..

παλι αργα θα πηγαινεις αφου εχεις μαθει με αφρικα..:rotflmao: :lol: :bawl:

LARISEOS
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
30 ειμαι κ εγω...

και??? με τι αλλο ασχολείσαι? εχεις άλλα hobbie?

SeNNinhA
...........τι εχει ο σενινια (πως τον λενε ) παραπανω?????? :rotflmao:

Από χωμάτινο αυτή την στιγμή τίποτε (το DT200WR το έδωσα μόλις) αλλά με βλέπω προσεχώς με κανένα Husaberg τετράχρονο. Το δίχρονα τελικά αν ακαι είναι παιχνιδάκια στην αίσθηση δεν μου κάθονται πολύ καλά. Είχα το DAKAR στα On-Off που λέγαμε και είναι απείρως καλύτερη μηχανή από το Africa. Λίγο σε τελική στην εθνική υστερεί μόνο αλλά μικρό το κακό. Από street αυτή την στιγμή παίζει ενα 675 πίστας.

:wave2: :wave2:

LARISEOS
04/06/2009, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κ κοιτα μη μασας πλακιτσα κανω μη πας και τη πουλησεις..δε παιζει ρολο..

παλι αργα θα πηγαινεις αφου εχεις μαθει με αφρικα..:rotflmao: :lol: :bawl:

:beer:

το κακο ειναι πως αμα δεν τα περάσεις μικρος τα περνάς μεγαλος!

LARISEOS
04/06/2009, 13:38
[i] Είχα το DAKAR στα On-Off που λέγαμε και είναι απείρως καλύτερη μηχανή από το Africa. Λίγο σε τελική στην εθνική υστερεί μόνο αλλά μικρό το κακό.

:wave2: :wave2: [/B]

αντικειμενικότητα παει συνεφο εδω μεσα!

οτι εχει ο καθενας ειναι το καλυτερο!

LARISEOS
04/06/2009, 13:40
μπηκε ο φιδεμπορας!

DUKASII
04/06/2009, 13:41

οτι εχει ο καθενας ειναι το καλυτερο! α μπα αρχιδια..
εγω δεν εχω κτμ..αλλα ειναι το καλυτερο ναι.

επισης το δικο μου gixer 750...δεν ειναι το καλυτερο στριτ...

SeNNinhA
04/06/2009, 13:43

οτι εχει ο καθενας ειναι το καλυτερο!

Δεν το έχω. Το είχα. Αν διαβάσεις και πιο πίσω σου ανέφερα περιληπτικά τις εντυπώσεις μου από το Africa που σαν στήσιμο το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ και γιατί. Άσε που ως καλύτερο On-Off ever έχω πει ότι είναι το ΚΤΜ 640 Adv.

Όσον αφορά το CR500, μην το φοβάστε δεν θα σας δαγκώσει, εδώ το καβαλάνε 5χρονα και το πάνε.... :a13: :a13: :a13:

http://www.youtube.com/watch?v=rJ4GqfDy7n0&feature=fvw

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 13:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
[B]καλημερα ..............................................

το καλυτερο που διαβασα ητανε απο τον catmaster και απο τον johndoe που θελει να παρει το 990 ..........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα εισαι με το στρομ εσυ μην σε παρασέρνει ο φιδεμπορας..............!!!!!!

loyk
δεν συνηθηζω να παίρνω φοτο μαζι μου στης διαδρομές......αλλα θα τυχει να υπάρχει....αλλα ουτε ειπα καπου το οτι το αφρικα θα κανει καλυτερο αλμα απο το κτμ.....μιας και δεν με ενδιαφερει κιολας.

οσο για την ελλαδα το τι πηστευει ο καθενας μαλλον γυρησετο αναποδα προς εσενα γιατι εγω εχω και 20 χρονια εξωτερικό..........
και αγαπητε να σου πω ενα πραγμα στο μοναδικο κρατος που "ο ανθρωπος βρακί δεν εχει στο κώλο του μηχανή ηθελε" ειναι η ελλαδα.......οκ?

δεν ειναι παράξενο που αμα ψάξεις της τελευταίες αγγελίες ολα ειναι gs και ktm.....

στο ξανα λεω ,,,,αν ηθελα να εχω το ktm θα το ειχα ,,, το ιδιο και για το gs...!

ε δεν με τρελαίνει ρε σει..........δεν γέρασα ακομα για να το παίξω μαγγας στα γκομενακια με την μηχανη..........

ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ

επισης ελλαδα ειναι εσυς που εχεται παρη ενα μηχανακη 14 000 και ασχοληστε με το αφρικα.........

τιμη μας κιολας!

πας εξωτερικο και ο αλλος εχει μηχανη 10 χρονια και νιωθει υπερήφανος....εδω εσεις τον κανεται μαλακα.....αλλα πως να δικαιολογηθείτε για τα 14 000 που δίνεται για την ελληνικη μαγγια....?

γιαυτο και σας εχει φαει εδω μεσα ζορίζεστε με το καπιος ειναι και νιώθει καλυτερα απο εσας με τα ακριβά σας μοτερ.........!

Δεν μας ειπες ρε Τασουηιιιιιιιιιιιιλ οταν πηγες να παρεις τι μπουρουχα που εχεις τι μηχανακι ηθελες να παρεις και για ποιον πραγματικο λογο δεν το πειρες. Μην πεις ψεματακια.

Παντως εχω παθει πλακα με την εμπειρια που εχεις πανω στο τιμονι σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα μπραβο συγχαρητιρια και δεν σου φενεται.

LARISEOS
04/06/2009, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν το έχω. Το είχα. Αν διαβάσεις και πιο πίσω σου ανέφερα περιληπτικά τις εντυπώσεις μου από το Africa που σαν στήσιμο το θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ και γιατί.

Όσον αφορά το CR500, μην το φοβάστε δεν θα σας δαγκώσει, εδώ το καβαλάνε 5χρονα και το πάνε.... :a13: :a13: :a13:

http://www.youtube.com/watch?v=rJ4GqfDy7n0&feature=fvw

το τελος απο το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα.!!!!

οσο για το dakar........δεν θα το συγκηνω με τον αφρικανω ......με το gs αμε να το κανω!

:lol:

dukeandthecity
04/06/2009, 13:49

αλήθεια ποσο εισαι? και με τι αλλο ασχολείσαι?

και??? με τι αλλο ασχολείσαι? εχεις άλλα hobbie?

ΒΒΚο ξεκινα τα τοιχο τοιχο. Μαλλον γαμπρίζει ο καμπισιος. :rotflmao: :rotflmao:

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 13:50
Φιδεμπορας τι θα πει?

byron
04/06/2009, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Φιδεμπορας τι θα πει?

Ενας συμφορουμίτης είναι που βάζει αγγελίες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54594) :wave2:

ggs
04/06/2009, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:

el patron
04/06/2009, 13:56
εδω ξεκινησε συγκριτικο μεταξυ καποιων μηχανων και εφτασε ολοι εναντιων της ΚΤΜ σαν εταιριας γενικα .
λοιπον αφου γουσταρετε κουβεντουλα και για τις εταιριες ας μιλησουμε.
Η κτμ ειναι μια μικρη εταιρια μπροστα στις πολυεθνικες μεγαλες γνωστες
ξεκινησε απο τους χωματινους αγωνες , πηρε καμποσα πρωταθληματα
σε ολα τα ειδη αγωνων και εφτασε να εχει το μονοπωλιο σε οτι χωματινο
ειδος αγωνα, και αυτο δεν το λεω εγω ,αρκει να ριξει καποιος μια ματια
σε συμμετοχες και βαθρα και θα καταλαβει,
και κατι ακομα για οποιον ξερει θεωρουνται απο τα πιο αξιοπιστα μηχανακια
ολα τα exc και τα sx που τρεχουν.
Παμε παρακατω στο θεμα αξιοπιστιας ,ολοι εσεις που ευαγγελιζεστε αυτο το θεμα
πλεον εχετε καταντησει γραφικοι και θα ελεγα και ασχετοι,γιατι εχετε μεινει προσκολημενοι
σε καποιες αλλες εποχες που πραγματι υπηρχε ενα θεμα με την αξιοπιστια ,και αυτο γινοταν
γιατι ο καθε καγκουρας καβλωμενος πιτσιρικας επαιρνε ενα κτμ για μαγκια και
δεν ειχαι ιδεα περι σωστης συντηρησης μιας μηχανης.
Πλεον αυτα που λετε δεν ισχυουν ,τουλαχιστον στον βαθμο που τα λετε,
εγω πρωτος θα παραδεχθω οτι δεν εχουν την αξιοπιστια που θα εχει ενα ιαπωνικο,
Εσεις ολοι με τα αθανατα εργαλεια που δεν χαλανε ποτε και για τιποτα δηλαδη
το πρωτο σας κριτιριο αγορας μια μηχανης ειναι να μην χαλαει ποτε,
η ενεργητικη ασφαλεια δεν σας νοιαζει καθολου, η αισθηση οδηγησης ουτε αυτη
οι επιδοσεις ουτε αυτες ,αρκει να μην χαλαει ποτε .
λετε οτι με τα κτμ φοβασε να ταξιδεψεις ,κουνια που σας κουναγε.
δεν με εχει αφησει ποτε στον δρομο ,και αν τυχει και με αφησει καποια στιγμη
θα το αντιμετωπισω δεν θα πεσω να πεθανω κιολας.
και εσεις που ειστε υπερανω επιδοσεων και ειστε οι ρομαντικοι μηχανοβιοι
και εμεις ειμαστε οι τρελαμενοι και η γρηγοροι και καλα ,αν καποια στιγμη
πατε να κανετε προσπεραση και δεν μπορεσετε λογο ενεπαρκειας γκαζιου , η
κατα λαθος μπειτε με πιο πολλα σε μια στροφη και το πλαισιο της καθε μαουνας σας
λαστιχαρη και δεν μπορει να ανταποκριθει μην μασατε ρε , εσας δεν χαλανε ποτε ,μονο τα δικα
μας χαλανε .
Η ιδια καραμελα συνεχεια ,
εχετε καταντηση γραφικοι .

Παμε τωρα στα λεφτα, ρε λαρισεε καθεσαι και λες περι 14000 και 4000 , δηλαδη συγκρινεις μια μηχανη καινουρια που αυτη την στιγμη με την προσφορα εχει 12000 , με μια σαν την δικια σου
δεκαετιας και βαλε μεταχειρισμενη , οταν μιλαμε για adv μιλαμε και για το 950 που το βρισκεις με 7000 ,και το δικο σου με 4000 , οποτε εχουμε διαφορα 3000 , κατανοητο?
και αυτη η διαφορα των 3000 καλυπτετε ανετα μονο απο τα περιφεριακα που φοραει το 950
ασε τις επιδοσεις αφου εσενα δεν σε νοιαζουν.

παμε τωρα και στο συγκριτικο θεμα .
οποιος μπορει να μου βρει καποιον που να εχει οδηγησει το adv και να εχει αρνητικη αποψη
να τον φερει στο δικαστηριο,αλλα ξεχασα εσεις ειστε οι αυθεντικοι μηχανοβιοοι και εμεις τα θυματα του μαρκετινκ της ΚΤΜ , εμεις δεν κανουμε ταξιδια ,γιατι φοβομαστε μην χαλασει
το μπουρδελο που εχουμε .
εμεις το εχουμε για εφε , αρε κοροιδα ο μαλακας και εσχετος υπαρχει παντου και δεν κανει διακρισεις.
Δηλαδη με τα λεγομενα σας εγω ειμαι κοροιδο που εδωσα 15800 για το R και πουλησα τις 2 μηχανες που ειχα για να το παρω ,και ενω ειμαι παντρεμενος και εχω και παιδι ολοι μερα τους κουβαλαω με την μηχανη , τις κυριακες βαζω την στολη μου και ανεβαινω τα βουνα ,
κανω ταξιδια με αυτο το ρημαδι που χαλαει ,
και ποτε δεν μου φευγει το ηλιθιο χαμογελο οταν την οδηγω απο την ηδονη που μου προσφερη.
και κατι τελευταιο αν εχετε παρατηρησει οταν ενας φευγει απο τα ιαπωνικα και ερχεται στον ισιο δρομο δεν ξαναγυριζει πισω και γινεται αυτος ο πιο φανατικος επικριτης ,γιατι αραγε?
εχετε δει πολλους με ευρωπαικα να γυρνανε στα σχιστοματικα ? δεν νομιζω.

:wave2: :wave2: :wave2:

ggs
04/06/2009, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
εδω ξεκινησε συγκριτικο μεταξυ καποιων μηχανων και εφτασε ολοι εναντιων της ΚΤΜ σαν εταιριας γενικα .
πλεον εχετε καταντησει γραφικοι και θα ελεγα και ασχετοι,γιατι εχετε μεινει προσκολημενοι
σε καποιες αλλες εποχες που πραγματι υπηρχε ενα θεμα με την αξιοπιστια ,και αυτο γινοταν
κατα λαθος μπειτε με πιο πολλα σε μια στροφη και το πλαισιο της καθε μαουνας σας
λαστιχαρη και δεν μπορει να ανταποκριθει μην μασατε ρε , εσας δεν χαλανε ποτε ,μονο τα δικα
μας χαλανε .

Παμε τωρα στα λεφτα, ρε λαρισεε καθεσαι και λες περι 14000 και 4000 , δηλαδη συγκρινεις μια μηχανη καινουρια που αυτη την στιγμη με την προσφορα εχει 12000 , με μια σαν την δικια σου
δεκαετιας και βαλε μεταχειρισμενη , οταν μιλαμε για adv μιλαμε και για το 950 που το βρισκεις με 7000 ,και το δικο σου με 4000 , οποτε εχουμε διαφορα 3000 , κατανοητο?
και αυτη η διαφορα των 3000 καλυπτετε ανετα μονο απο τα περιφεριακα που φοραει το 950

οποιος μπορει να μου βρει καποιον που να εχει οδηγησει το adv και να εχει αρνητικη αποψη
να τον φερει στο δικαστηριο,αλλα ξεχασα εσεις ειστε οι αυθεντικοι μηχανοβιοοι και εμεις τα θυματα του μαρκετινκ της ΚΤΜ , εμεις δεν κανουμε ταξιδια ,γιατι φοβομαστε μην χαλασει
εμεις το εχουμε για εφε , αρε κοροιδα ο μαλακας και εσχετος υπαρχει παντου και δεν κανει διακρισεις.
Δηλαδη με τα λεγομενα σας εγω ειμαι κοροιδο που εδωσα 15800 για το R και πουλησα τις 2 μηχανες που ειχα για να το παρω ,και ενω ειμαι παντρεμενος και εχω και παιδι ολοι μερα τους κουβαλαω με την μηχανη , τις κυριακες βαζω την στολη μου και ανεβαινω τα βουνα ,
και ποτε δεν μου φευγει το ηλιθιο χαμογελο οταν την οδηγω απο την ηδονη που μου προσφερη.
και κατι τελευταιο αν εχετε παρατηρησει οταν ενας φευγει απο τα ιαπωνικα και ερχεται στον ισιο δρομο δεν ξαναγυριζει πισω και γινεται αυτος ο πιο φανατικος επικριτης ,γιατι αραγε?

:wave2: :wave2: :wave2:

με μια κουβεντα ....ΠΟΜΟΝΕΣ ....

LARISEOS
04/06/2009, 14:09

xaxaxaxaxaxxaxa......................ρε duka ....... ακου εκει ρε.....!!!!!!!

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:beer:

DUKASII
04/06/2009, 14:10
μας χαλανε .

:wave2: :wave2: :wave2: :a3:

Anty12
04/06/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Καλημερα σε ολους:wave2:

Προεδρε, ανακλησεις κανουν ολες οι εταιριες και το ξερεις, ειμαι σιγουρος...το ΧΤ 660 ας πουμε εσβηνε την ωρα που οδηγουσες...:uplate: :confused: επικινδυνο φανατζομαι το θεωρεις και αυτο οπως και τον αξονα της bmw, αν και εγω εχω ΚΤΜ...και η ΚΤΜ φυσικα εχει κανει ανακλησεις και ισως να επρεπε να ειχε κανει και αλλες, πχ αντλια συμπλεκτη στα 950... Παρολα αυτα, τελικα ισως το λαδι απο τους σπασμενους μας κινητηρες, να ειναι λιγοτερο απο το μελανι που χυθηκε, και ακομα ρεει, για να μας πεισει για το ποσο στενες σχεσεις εχουμε με τους μηχανικους μας...
Θεωρω τον εαυτο μου συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη αλλα και καταναλωτη...ειχα παπι Χοντα, πηρα TTR250 YAMAXA για 6 χρονια, αλλα 6 KTM adv640 και τωρα 990...το εψαξα πολυ πριν αποφασισω και δεν ειμαι κανα ματσο ψωνισμενο, που προσπθει να βγαλει γκομενακια καβαλα σε μοτορια, οπως υποννοει ο Λαρισαιος...:wave2: . Γνωριζω εκ των προτερων οτι τα ΚΤΜ ειναι ποιο απαιτητικα σε συντηρηση, αλλα προφανως αυτο ειναι το κοστος των υψηλων επιδοσεων...που εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν και με συγκινουν στον δρομο και οχι στα περιοδικα που τα βλεπω γραμμενα... Γουσταρω να στριβω και να στιβω το μηχανακι που οδηγαω και πλεον μετα απο 15+ χρονια που οδηγαω μονο μηχανη μπορω να καταλαβω τις διαφορες στην οδηγικη συμπεριφορα αναμεσα στα διαφορα μοντελα που κυκλοφορουν...Αυτο το τελευταιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην αγορα μηχανης για μενα, ισως τον σημαντικοτερο... θεματα οπως ζημιες συνεργεια κτλ με απασχολουν σιγουρα αλλα η πρωτερη εμπειρια με τα ΚΤΜ, αλλα και τα Γιαπωνεζικα, εδειξε οτι δεν ειναι τιποτα τραγικο και ξεχωριστο τα ΚΤΜ σε σχεση με τα γιαπωνεζικα οσον αφορα την αξιοπιστια...

Το λοιπόν….

Σαν οδηγός μότο:

Έβαλες στην κουβέντα το υποκειμενικό , οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Αν και για σένα , όπως και για πολλούς άλλους –εμού συμπεριλαμβανομένου- η δύο ρόδες είναι ψυχαναλυτικό μέσο, αλλά και μέσο μεταφοράς , τότε πάσο.

Αφού γνωρίζεις τι αγοράζεις , και τι απαιτήσεις έχεις από αυτό , και αυτό από την τσέπη σου-ψυχική σου υγιεινή , σε κανένα πούστη δεν θα δώσεις αναφορά.
Αυτό το ...""Αυτό το τελευταίο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αγορά μηχανής για μένα "".... είναι αρκετό…..

Σαν μηχανικός στο επάγγελμα:

Σαφώς και η Yamaha…και η κάθε Yamaha δεν είναι παμμεγίστη….και έχω και ράμματα για την γούνα τους…
Αλλά υπάρχει ένας όρος στην αντοχή υλικών που λέγεται Πιστολειτουργικότητα ( ή κάπως έτσι ..πάνε χρόνια από τότε) και δεν μπορώ να δεχτώ σαν επαγγελματίας , ότι θα πληρώσω κάτι ακριβότερα από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό , και θα πάρω κάτι με χαμηλότερη πιστολειτουργικότητα από αυτόν.

Στην αντιπαράθεση μας τώρα:

Σαφώς και το να σε προδώσει ο ψεκασμός πάνω σε μια προσπέραση , είναι οδυνηρό και επικίνδυνο, αλλά το να κόψει άξονα μπροστινού, ή το να μπερδεύει ο αισθητήρας κλίσης τον εγκέφαλο και να σβήνει το μοτέρ στην στροφή , είναι εγκληματική έλλειψη σωστού σχεδιασμού και δοκιμών του τελικού προϊόντος.

Δεν μπορείς κυρά μου , να ξοδεύεις εκατομμύρια για δύο DVD , αλλά να μην λιώσεις τα λάστιχα από κάνα δυο μοντέλα πριν τα κυκλοφορήσεις στον δρόμο , και μάλιστα στις τιμολογήσεις που ζητάς. Δεν είσαι ALEX-PACK που δίνει πάπιες με 600 Ε.

Και δεν γίνεται , πώς να το κάνουμε , να βγάζεις στο εμπόριο μηχανές, δηλαδή προς ευρεία κατανάλωση, να φλερτάρουν επιδόσεις από αυτές των park-ferme , αλλά να καίνε λάδια , στην σημερινή εποχή. Δεν το δέχομαι ρε αδερφέ .

Διάβαζα το διπλανό post για το VTR της Honda….δηλαδή αυτή πως κατάφερε να βγάλει το 10 με τόνο , και να βγάζει και 200.000 χλμ ο κινητήρας????
Άρα πας και πατάς πάνω στο μάρκετινγκ και υπέρκοστολογείς, δηλαδή παίζεις με το ""θέλω να γίνω"" και με την ανάγκη αυτοεπιβαιβαίωσης –επι το πλείστον- του άλλου.
Πουλάς κάτι κατώτερο ποιοτικά από τα χρήματα που ζητάς γιαυτό, άρα από αυτούς που δεν μασάνε (δεν είμαι ένα από αυτούς) ....θα τα ακούς κυρά μου…...

υ.γ.2 οτι με παιρνει αριστερα που το καταλαβες ρε προεδρε:confused: ?

:winka:

Anty12
04/06/2009, 14:12
φιλαράκι αν η σαμπάνια δεν πιασει τους 13 C και το κονσομέ λαχανικών δεν ψηθει καταλλήλος δεν κουναμε ρούπι. :D

165458

Anty12
04/06/2009, 14:15

πλεον εχετε καταντησει γραφικοι

αξιοπιστιας (http://ktm950.info/how/ktm_950_issues.html):wave2:

Και επειδή....... ύφος και scripta manen .............

νομιζω η τρομπα συμπλεκτη απο τα μοντελα 08 και μετα δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα
γιατι ειναι βελτιωμενη. σαν κωδικος ειναι διαφορετικη με τις προηγουμενες:wave2:

Εγω υστερα απο μια ************ τελεια δουλεια με 150 ευρω.
ετσι γλυτωσα περιπου 1200 ευρω

και εμενα με το 950 που ειχα τα ιδια εκανε , ακομα και σε εναν φιλο ,τελικα τα βγαλαμε
και ησυχασαμε. τωρα στο 990 δεν βαζω ξενον με τιποτα:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
67000 χιλιομετρα σε 2,5 χρονια εχω αλλαξει 2 φορες τρομπα συμπλεκτη στο 950.απο δω και περα στα ταξιδια εχω παντα εναν μαζι μου. στο 990 τον εχει αλλαξει κατι ακουγεται και για μας.θα δουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Προφανώς δεν είσαι ο μόνος και τα θέματα που αναφέρεις τα έχω παρατηρήσει και εγώ, αλλά (όπως έχω πει και σε άλλα posts) στα 51000χλμ έχω μείνει χωρίς συμπλέκτη 1 φορά.
Δεν το πολυσκαλίζω το θέμα γιατί δεν έχω τις γνώσεις και γιατί από 'τι φαίνεται το πρόβλημα θα παραμείνει (τόσα χρόνια και δεν βρήκαν τη λύση ή καλύτερα δεν ενδιαφέρθηκαν να την βρουν).
Επομένως απλά οδηγώ και ελπίζω να μη μου κάτσει η στραβή στο βουνό (γιατί τότε την κάτσαμε....)

Η τρομπα συμπλεκτη ειναι μια και λεγεται evoluzionne και στοιχιζει
περιπου 200 ευρω με μεταφορικα απο αμερικη
Το προβλημα λυνεται οριστικα και δεν βγαζει ποτε βλαβη.
Με τον ακαμαρινο ειχαμε συζητησει για ομαδικη παραγγελια
αλλα δεν καναμε κατι .

Ένας γραφικός....:wave2:

DUKASII
04/06/2009, 14:15
ρε..απο το 2002 που ειμαι εδω....

πρεπει να χω κανει αυτη την αντιπαραθεση..ισα με 30 φορες..

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ....!!!!!!!!!!!

:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:

LARISEOS
04/06/2009, 14:16
φαιδων ρωτας γιατι αγορασα μηχανη? δικαίωμα μου δεν ειναι.......
και ο λογος που την αγωρασα ειναι οτι σκεφτηκα πως τοσα εχω cash τοσα θα δωσο.!

δεν ειμαι κολλημένος με ιαπονεζικα η με ευρωπαϊκά......καμια σχέση...ολα καλα ειναι.

στο αλλο το θεμα δεν χρειαζεται να εισαι με 10 χρονια εμπειρια για να μπορείς να διαπιστώσεις καποια πράγματα......αυτο εχει να κανει με το τι κουβαλαει ο καθενας στο κεφαλι του.

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 14:17
το τελος απο το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα.!!!!

οσο για το dakar........δεν θα το συγκηνω με τον αφρικανω ......με το gs αμε να το κανω!

Ετσι μπραβο τωρα εισαι καλο παιδι.

SVX
04/06/2009, 14:19
............ :a014: :a014: :a014: :a014: ολα τα καλα παιδια.....

Ποτε θα πιασουμε τα Varadero στο βρωμοστομα μας...? :evil: :smokin: :wacko:

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 14:21
Μα δεν σου ζητησα αναφορα για ττο τι εκανες?
Γουστο κ καπελο σου τι εκανες κ τι αγορασες

LARISEOS
04/06/2009, 14:23
Μα δεν σου ζητησα αναφορα για ττο τι εκανες?
Γουστο κ καπελο σου τι εκανες κ τι αγορασες

ετσι μπραβο τωρα εισαι και εσυ καλο παιδι!

φιδεμπορα .!

SeNNinhA
04/06/2009, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
............ :a014: :a014: :a014: :a014: ολα τα καλα παιδια.....

Ποτε θα πιασουμε τα Varadero στο βρωμοστομα μας...? :evil: :smokin: :wacko:

Αυτά δεν υπάρχει λόγος να τα πιάσουμε στα χέρια μας. Έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν ακόμη. :winka: :winka:

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 14:26
\Γιατι μωρι κουφαλα φιδεμπορας? δεν μπορω να σε πιασω.

Ειπιες κατι??:rolleyes: :rolleyes:

LARISEOS
04/06/2009, 14:30

φαιδων=φιδων+ εμπορας= φιδεμπορας!

ειμαι μαγαζι θα κανουμε κανενα μαζομα??

svx? johndoe? φιδεμπορας?

SVX
04/06/2009, 14:32

κατστε καλα μη φωναξω το ΤΕΒΕ να σας μαζεψει και το ΣΔΟΕ να σας κανει "ελεγχο καυσαεριων" :lol: :lol: :lol: :lol:

αφου στο τελος η Honda θα αγορασει την KTM (και θα εχουμε AFRICA LC8 Twin )

kai γαμω τις συγχωνευσεις.... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 14:33
ΛΑΡΙ

Δν πηγες να προπονησεις τις χερουκλες σου σημερα??

Φαιδων ΚΤΜ
04/06/2009, 14:35
αφου στο τελος η Honda θα αγορασει την KTM (και θα εχουμε AFRICA LC8 Twin )

kai γαμω τις συγχωνευσεις.... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: [/B][/QUOTE]

Τι θες να το βαλω φωτια??

LARISEOS
04/06/2009, 14:38
ΛΑΡΙ

Δν πηγες να προπονησεις τις χερουκλες σου σημερα??

ασε ρε που εχω γεμησει την πλατη με εμπλαστρα......εκανα ενα κρακ....χτες και δεν μπορω να κουνηθώ!

εχεχεχεχεχεχ

αμα δεν ειχα δουλειά τωρα θα πηγαινα μια πιστα να βγαλω τα παιδάκια και τα σουφλε........

LARISEOS
04/06/2009, 14:50
σαν να επεσε ο ρυθμός!!?

ωρα κινείς ησυχίας?

στις 5 ξεκηναμε παλι!

VALES
04/06/2009, 15:51
Ο μόνος λόγος που με κάνει να νοιώθω λίγο άβολα, για όλα αυτά που έχω πει για το AFRICA, είναι που ξέρω πως κάποιοι με τέτοια μηχανάκια κάθονται σε κάποια άκρη, διαβάζουν και απορούν, ή ακόμα και γελάνε, ξέροντας πως ένα τους ταξίδι της κλάσεως των 5-7-10.000 χλμ είναι απλά μία απόφαση,και ένα σέρβις (λάδια, μπουζί, φίλτρα) Στην υγειά τους λοιπόν :beer:

Στους υπόλοιπους Αφρικανούς, θα έλεγα ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ήδη έχει 950 με κοντά 100.000 χλμ. Και σε μία εξαετία έεε!!
(Άκου 160.000 χλμ σε 21 χρόνια! Εγώ αυτά τα κάνω μόνο Χαλκιδικές:lol: )

Anty12
04/06/2009, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ο μόνος λόγος που με κάνει να νοιώθω λίγο άβολα, για όλα αυτά που έχω πει για το AFRICA, είναι που ξέρω πως κάποιοι με τέτοια μηχανάκια κάθονται σε κάποια άκρη, διαβάζουν και απορούν, ή ακόμα και γελάνε, ξέροντας πως ένα τους ταξίδι της κλάσεως των 5-7-10.000 χλμ είναι απλά μία απόφαση,και ένα σέρβις (λάδια, μπουζί, φίλτρα) Στην υγειά τους λοιπόν :beer:

Πάνε στα Ταξιδιωτικά και διάβασε τα post του Uriah , κατά κόσμο Βασίλη....

LARISEOS
04/06/2009, 16:11

Στους υπόλοιπους Αφρικανούς, θα έλεγα ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ήδη έχει 950 με κοντά 100.000 χλμ. Και σε μία εξαετία έεε!!
(Άκου 160.000 χλμ σε 21 χρόνια! Εγώ αυτά τα κάνω μόνο Χαλκιδικές:lol: )

να σας δω να σας χαρω!!!!!!!!

ομως να λες και την διαφορα ....160 000 απροβληματισστα ε?
αντε μια τρομπα και εναν ανορθοτη οπως ελεγα σημερα και τον johndoe!

λες και εχεται ξυπνητήρι ρε......μολις πηγε 5!!!!!!!

LOUKILOUK
04/06/2009, 16:25
+990 ρε gus950
Κατα τα αλλα προεδρε καταλαβαινω μαλλον τι εννοεις με τον ορο πιστολειτουργικοτητα (ή καπως ετσι τεσπα) αλλα γιατι περιοριζεις μεσα σε αυτον τον ορο μονο την αντοχη των υλικων και την σταθεροτητα τους στον χρονο...δηλαδη ενα καπως ποιο "εξωτικο" μηχανακι με υλικα ακριβοτερα αλλα οχι σιγουρα και ανθεκτικοτερα στον χρονο δεν εχει λογω υπαρξης? μια ακριβη και καλη αναρτηση σε ενα θηριωδες μπροστινο..., καλα και ακριβα φρενα..., πλαισιο ακαμτο...στιβαρο και ελαφρυ ψαλιδι δεν εχουν ψηλη πιστολειτουργικοτητα για να αξιζει να τα αγορασεις...?
Τελικα εσυ δεν θα προτιμουσες ενα τενερε με πληρως ρυθμιζομενη αναρτηση μπρος-πισω? ελαφρυτερο? δυνατοτερο ισως λιγο...ποιοτικοτερο γενικα?
Ο καθενας μαλλον κανει και τις υποχωρησεις του οταν αγοραζει κατι και επιλεγει αυτο που ειναι ποιο κοντα σε αυτο που επιθυμει...ας πουμε οτι η δκη μου υποχωρηση ειναι στο θεμα της αξιοπιστιας ή μαλλον καλυτερα στο που κατατασει η αγορα την μηχανη μου στο θεμα αξιοπιστια μιας και η δικη μου εμπειρια δεν ειναι κακη σε καμια περιπτωση. Επελεξα αυτο απο το να υποχωρησω σε ποιοτητα περιφεριακων και οδηγικη συμπεριφορα...
αντε γεια μαγκες:wave2:
παω να κερασω τσαγια τους αφρικανους...:rotflmao: :lol:

VALES
04/06/2009, 16:29
Παρά δέκα μπήκα.Σκουπίζανε.
Κι εμείς κανά συμπλέκτη ρε LARISEE.
Άντυ, σε αυτούς τους κανά δυο αναφέρομαι.Τα έχω διαβάσει ΟΛΑ

VALES
04/06/2009, 16:32
Και :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: στον LOUKI

sakisvolos
04/06/2009, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
αξιοπιστιας (http://ktm950.info/how/ktm_950_issues.html):wave2:

Και επειδή....... ύφος και scripta manen .............

Ένας γραφικός....:wave2:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: Φίλε Anty νομίζω ότι ψεύδεσαι ασύστολα !! :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Αφού λένε ότι δε χαλάνε!:winka:

Anty12
04/06/2009, 17:00
+990 ρε gus950
Κατα τα αλλα προεδρε καταλαβαινω μαλλον τι εννοεις με τον ορο πιστολειτουργικοτητα (ή καπως ετσι τεσπα) αλλα γιατι περιοριζεις μεσα σε αυτον τον ορο μονο την αντοχη των υλικων και την σταθεροτητα τους στον χρονο...δηλαδη ενα καπως ποιο "εξωτικο" μηχανακι με υλικα ακριβοτερα αλλα οχι σιγουρα και ανθεκτικοτερα στον χρονο δεν εχει λογω υπαρξης? μια ακριβη και καλη αναρτηση σε ενα θηριωδες μπροστινο..., καλα και ακριβα φρενα..., πλαισιο ακαμτο...στιβαρο και ελαφρυ ψαλιδι δεν εχουν ψηλη πιστολειτουργικοτητα για να αξιζει να τα αγορασεις...?

Δεν είναι μόνο η αντοχή του υλικού ,αυτού καθ' αυτού...Αλίμονο αν δεν έχουμε καινοτομία και εξέλιξη…

πιστολειτουργικοτητα :Fiability- reliance,confidence,trust αλλά για τεχνολογικά προιόντα...Googλάρισε το.. πχ Fiability of German cars

Τελικα εσυ δεν θα προτιμουσες ενα τενερε με πληρως ρυθμιζομενη αναρτηση μπρος-πισω? ελαφρυτερο? δυνατοτερο ισως λιγο...ποιοτικοτερο γενικα?

Σαφέστατα....αλλά αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα .....Pour moi toujours...

LARISEOS
04/06/2009, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν είναι μόνο η αντοχή του υλικού ,αυτού καθ' αυτού...Αλίμονο αν δεν έχουμε καινοτομία και εξέλιξη…

πιστολειτουργικοτητα :Fiability- reliance,confidence,trust αλλά για τεχνολογικά προιόντα...Googλάρισε το.. πχ Fiability of German cars

Σαφέστατα....αλλά αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα .....Pour moi toujours...

ρε σει andy.... πως ειναι στα γαλλικα ρε σει .............

-καλυτερη τιμη?

-εγω?

-να πας εσυ να γαμηθεις!

μετέφρασε λιγο γιατι θα παω γαλλια σε 10 μερες!

Anty12
04/06/2009, 17:17
ρ
-καλυτερη τιμη?
-
Un meilleur prix?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

-εγω?

Mois?

-να πας εσυ να γαμηθεις!

Vas te faire foudre , conard.... βάζε και το conard=κονάρ=μ@λ@κας , είναι πιο βαρβατέ

VALES
04/06/2009, 17:17
Ρε ας χαλάνε:D
Το θέμα ρε ΄σεις Αφρικανά,είναι πως εσείς για να πάτε στο χωριό να δείτε την μάνας σας το κάνετε ΄΄ταξίδι΄΄. Τοπ κέις, μπάγκστερ, γκάγκστερ και ΄γω δεν ξέρω τι άλλο.Ενώ κάποιοι άλλοι...ένα κράνος ( και τα λοιπά του αναβάτη) και φύγαμε.

165464

LARISEOS
04/06/2009, 17:23
Ρε ας χαλάνε:D
Το θέμα ρε ΄σεις Αφρικανά,είναι πως εσείς για να πάτε στο χωριό να δείτε την μάνας σας το κάνετε ΄΄ταξίδι΄΄. Τοπ κέις, μπάγκστερ, γκάγκστερ και ΄γω δεν ξέρω τι άλλο.Ενώ κάποιοι άλλοι...ένα κράνος ( και τα λοιπά του αναβάτη) και φύγαμε.

ευτυχώς αυτο που λες εχει να κανει με την μηχανή......ελεγα και εγω μονος μου ειμαι!

ετσι εξηγείτε!

ασε ρε σει ......εδω κυκλοφοραμε μονο με την σαγιονάρα ! και αμα λάχει μπαίνουμε και στο χώμα σαν τα γυφτάκια!

VALES
04/06/2009, 17:33
Tων άκρων δηλαδή?? Ή και βαλίτσες ή σαγιονάρα?:lol:
Και βέβαια δεν έχει σχέση με την μηχανή. Με εσάς έχει σχέση:rotflmao: γιατί και το Άφρικα για τέτοια βγήκε...αλλά στις πίσω θέσεις:wave2:

LARISEOS
04/06/2009, 17:36
Tων άκρων δηλαδή?? Ή και βαλίτσες ή σαγιονάρα?:lol:
Και βέβαια δεν έχει σχέση με την μηχανή. Με εσάς έχει σχέση:rotflmao: γιατί και το Άφρικα για τέτοια βγήκε...αλλά στις πίσω θέσεις:wave2:

ρε σει αμα γουσταρης και μεταφορά κάνουμε............!

λοιπον,,,,,,,,πεταξτε λοιπον.....παρτε τα ktm σας και φωτια.........!

:rotflmao:

alexxxcbr
04/06/2009, 18:15
Ακόμα με Αfrica ασχολείστε ρε???????

Πεθάναν αυτά.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
04/06/2009, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Ακόμα με Αfrica ασχολείστε ρε???????

Πεθάναν αυτά.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χεχεχεχεχε θα ήθελες? εε?

δεν ημαστε ολοι το ιδιο φιλε..............

peskandritsos
04/06/2009, 20:02
χεχεχεχεχε θα ήθελες? εε?

δεν ημαστε ολοι το ιδιο φιλε.............. Ρε Τασουλη αντε πετα την παλιοκουρουτα σου και παρε κανενα βαραντερο που ειναι και πιο συγχρονο :rotflmao: :rotflmao:

VALES
04/06/2009, 20:56
Kάτι άκουσα πως οι φίλοι της BMW θα πάρουν μέρος στην συζήτηση,αλλά μέσω των δικηγόρων τους.Δεν θα μας μιλάνε οι ίδιοι:nono:

LOUKILOUK
04/06/2009, 21:03
Προεδρε thanks:beer:
θα το googlaρω (οχι σημερα ομως δεν προλαβαινω με τιποτα:sad: ) αν και παντα ημουν ακουστικος τυπος...
Ελπιζω να εχεις διαβασει ολο το θρεντακι και να καταλαβες γιατι δεν πηρα το τενερε που μου αρεσε... τωρα ειμαι σε αλλη κατηγορια και ειμαι μονιμος με αυτο το ηλιθιο χαμογελο της ευχαριστισης στο προσωπο μου...οπως και να εχει σημασια εχει να τα φχαριστιεσε τα μηχανακια...ο καθενας με τον τροπο του...
vale :beer: :beer: :beer: στην υγεια μας
καλο βραδυ μαγκες:wave2:

υ.γ. ακομα να παγωσει η σαμπανια σκατοφλωροι?:bigcry: :confused:

LARISEOS
05/06/2009, 08:15
καλημερα...............

alexxxcbr
05/06/2009, 08:19
Φίλε LOUKILOUK προσπαθεις τόσες μέρες να αποδείξεις ότι το μηχανάκι σου είναι γαμάτο.

Δεν χρειαζεται ρε φίλε.Το ξέρουμε.Ενα μικρο παιδι το καταλαβαινει.Μονο οι Africanoi δεν μπορουν.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ Africanoi τα Varadero σας σκιζουν.....:winka:

LARISEOS
05/06/2009, 08:24
Φίλε LOUKILOUK προσπαθεις τόσες μέρες να αποδείξεις ότι το μηχανάκι σου είναι γαμάτο.

Δεν χρειαζεται ρε φίλε.Το ξέρουμε.Ενα μικρο παιδι το καταλαβαινει.Μονο οι Africanoi δεν μπορουν.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ Africanoi τα Varadero σας σκιζουν.....:winka:

το μονο που σκίζουν και οι δυο τους και τα κτμ και η varadeos ειναι την τσεπη τους σε βενζίνες!

πες και ενα καλημερα ..............αλλα τη περιμένω απο εναν cbr!:rolleyes:

alexxxcbr
05/06/2009, 08:27
Το ξέχασα ρε φίλε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αγορια....

peskandritsos
05/06/2009, 08:29
το μονο που σκίζουν και οι δυο τους και τα κτμ και η varadeos ειναι την τσεπη τους σε βενζίνες!

πες και ενα καλημερα ..............αλλα τη περιμένω απο εναν cbr!:rolleyes: Τασουλη αληθεια το αφρικα ποσο σου καιει??

LARISEOS
05/06/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τασουλη αληθεια το αφρικα ποσο σου καιει??

φιλε δεν το πολυ σκεφτομαι σαν καπιους εδω μεσα,,,,να σου πω την αληθεια.....

αλλα ταξιδια που εχω παει με τον φιλο μου που εχει το tenere....εχουμε κάψει τα ιδια ακρηβως.....αντε εγω μπορει 50 λεπτα παραπάνω!

σημερα το εβαλα στον μαστορα για να αλλαξω γραναζοαλυσηδες κτλ και για ενα γενικο τσεκ πριν την εκδρομή στην ευρωπη.........service τελικα θα το κανω οταν γυρίσω......

3300 χλμ,,,,,,,who will survive!?????

the alcohol????????

165519

peskandritsos
05/06/2009, 08:45
φιλε δεν το πολυ σκεφτομαι σαν καπιους εδω μεσα,,,,να σου πω την αληθεια.....

αλλα ταξιδια που εχω παει με τον φιλο μου που εχει το tenere....εχουμε κάψει τα ιδια ακρηβως.....αντε εγω μπορει 50 λεπτα παραπάνω!

σημερα το εβαλα στον μαστορα για να αλλαξω γραναζοαλυσηδες κτλ και για ενα γενικο τσεκ πριν την εκδρομή στην ευρωπη.........service τελικα θα το κανω οταν γυρίσω......

3300 χλμ,,,,,,,who will survive!?????

the alcohol???????? Ωραια εργαλεια!!!
Αυτα καινε μπυρα αντι για βενζινη???

alexxxcbr
05/06/2009, 08:47
Μονο 3300 χλμ με ολοκληρη AFRICA????

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

peskandritsos
05/06/2009, 08:51

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Αφου σου ειπε οτι δεν θα κανει σερβις τελικα.
Τι θες να κανει περισσοτερα και να μεινει σε τιποτα Αλπεις στ 5.000 μετρα υψομετρο και να μην βρισκει οδικη βοηθεια??

LARISEOS
05/06/2009, 08:51

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

κητα που σιγα σιγα μπαινουν και τα cbaria στην κουβεντα..........

εεε τραβα κανα μπραλο ρε σει.............:rotflmao:

alexxxcbr
05/06/2009, 08:54
Αφου σου ειπε οτι δεν θα κανει σερβις τελικα.
Τι θες να κανει περισσοτερα και να μεινει σε τιποτα Αλπεις στ 5.000 μετρα υψομετρο και να μην βρισκει οδικη βοηθεια??

LARISEOS
05/06/2009, 08:57
Αφου σου ειπε οτι δεν θα κανει σερβις τελικα.

ρε πιο θα μείνει...?

λαγοψαρο θα εχω και τον tenere μαζι μου........

peskandritsos
05/06/2009, 08:58
ρε πιο θα μείνει...?

λαγοψαρο θα εχω και τον tenere μαζι μου........ Ενταξει τωρα ησυχασα.
Θα σε ρυμουλκησει ο φιλος σου.
:beer: :beer: :beer: :beer:

alexxxcbr
05/06/2009, 08:59
κητα που σιγα σιγα μπαινουν και τα cbaria στην κουβεντα..........

εεε τραβα κανα μπραλο ρε σει.............:rotflmao:

Θα πάω 1 βδομάδα τον Αυγουστο Τοσκάνη και υπολογιζω 4000 χλμ....

Lariseos σου έχει μείνει αποθημένο ο μπράλος βλέπω.Για πες μας τι εχει παιχτει εκει.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anty12
05/06/2009, 09:07
ρε πιο θα μείνει...?

λαγοψαρο ........

Λαγοπόδαρο λέγεται.....:nono:

LARISEOS
05/06/2009, 09:09
Θα πάω 1 βδομάδα τον Αυγουστο Τοσκάνη και υπολογιζω 4000 χλμ....

Lariseos σου έχει μείνει αποθημένο ο μπράλος βλέπω.Για πες μας τι εχει παιχτει εκει.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν θελω να σου απαντήσω τη ειναι ο μπραλος για μενα και αυτοι που πανε εκει να δοκιμάζουν της μηχανες και την βλεπουν ολοι πιλότοι!

απλως θα σου πω οτι δεν με συναρπαζει..........

ευτυχώς εχω αλλα πράγματα πιο συναρπαστικά στην ζωη μου να κάνω!

alexxxcbr
05/06/2009, 09:18
δεν θελω να σου απαντήσω τη ειναι ο μπραλος για μενα και αυτοι που πανε εκει να δοκιμάζουν της μηχανες και την βλεπουν ολοι πιλότοι!

απλως θα σου πω οτι δεν με συναρπαζει..........

ευτυχώς εχω αλλα πράγματα πιο συναρπαστικά στην ζωη μου να κάνω!

Δρόμος είναι και αυτός οπως όλοι ρε φίλε.Ο καθενας παει οπως του γουσταρει.

Να φτιαχτεις με το Αfrica στο Μπραλο δεν γινεται.....:lol: :lol:

LARISEOS
05/06/2009, 09:27

Να φτιαχτεις με το Αfrica στο Μπραλο δεν γινεται.....:lol: :lol:

ξερεις θα μπορουσαμε να το συνεχησουμε σε μια πολυ καλη αντιπαραθεση ....γιαυτο!

αλλα εχει χαρη που ειμαι πιασμενος!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:

οσο για το αλλο....ο δρομος.....εχει ενα speed limit.....που εσεις δεν το σέβεστε και με αποτέλεσμα δυστυχώς να συμβαίνουν πολλα ατυχήματα!

LOUKILOUK
05/06/2009, 14:56
Αλεξιε δεν προσπαθω να αποδειξω τα αυταποδεικτα...απλα μου αρεσει να τους την λεω και να τσιτωνουν... Κατα βαθος τους συμπαθω αλλωστε τους αφρικανους απο τοτε που ημουν παιδι... αυτοι τοτε ηταν ηδη λιγο μεγαλοι...:winka: :evil:
καλημερα ή μαλλον καλησπερα περα γαι περα:beer: :wave2:

alexxxcbr
05/06/2009, 15:57
ξερεις θα μπορουσαμε να το συνεχησουμε σε μια πολυ καλη αντιπαραθεση ....γιαυτο!

αλλα εχει χαρη που ειμαι πιασμενος!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:

οσο για το αλλο....ο δρομος.....εχει ενα speed limit.....που εσεις δεν το σέβεστε και με αποτέλεσμα δυστυχώς να συμβαίνουν πολλα ατυχήματα!

Lariseos εισαι καλο παιδι ρε,αλλα κολλας σε καποια πραγματα.......

Δεν πειραζει τι να κανουμε θα σε διδαξουμε και εσενα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
05/06/2009, 16:59
Lariseos εισαι καλο παιδι ρε,αλλα κολλας σε καποια πραγματα.......

Δεν πειραζει τι να κανουμε θα σε διδαξουμε και εσενα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε σει καλο παιδι ειμαι δεν αντιλέγω αλλα μην πρωσπαθεις......εχω ακραίες αντιλήψεις που λιγοι τησ πιάνουν!

πρεπει να εισαι πολυ open mind φιλος!

οσο για τον λουκι.......παίρνει το κτμ για να νιώσει νεος...........!

εγω ρε και με το αφρικα 20 χρονων νιώθω!

LOUKILOUK
05/06/2009, 17:06
Ρε συ Λαρισαιε μηπως παιζει το αναποδο...:winka: για σκεψου καλυτερα...και αναποδα ισως...
ελπιζω να με πιανεις...:wave2:

LARISEOS
05/06/2009, 17:09
Ρε συ Λαρισαιε μηπως παιζει το αναποδο...:winka: για σκεψου καλυτερα...και αναποδα ισως...
ελπιζω να με πιανεις...:wave2:

δεν παίζει μαν....σε παω και στοίχημα......!

και αμα ρωτήσεις οσους με ξέρουν........καλα!

LOUKILOUK
05/06/2009, 18:05
Δεν με πιανεις ρε Τασο...δεν ηταν για σενα το αναποδα για μενα ηταν... ισως επειδη νοιωθω νεος γουσταρω το ΚΤΜ με τα γκαζια και τα ετσι... απο αλλα κυριλε και συντηριτικα μοτορια...:winka:?
Δυστυχως παντως ολα γινονται αναποδα... οταν εχουμε τις καυλες και τα κεφια δεν παιζει δουλεια και χρημα...μετα δεν παιζει χρονος λογω δουλειας...γαμημενο τζοκερ κατσε τωρα που γουσταρω... :evil:
αφρικανοι κολογεροι και συντηριτικοι....σας κερναω τσαγακι ρεεεε :beer: :wave2: :evil:

LARISEOS
05/06/2009, 20:36
Δεν με πιανεις ρε Τασο...δεν ηταν για σενα το αναποδα για μενα ηταν... ισως επειδη νοιωθω νεος γουσταρω το ΚΤΜ με τα γκαζια και τα ετσι... απο αλλα κυριλε και συντηριτικα μοτορια...:winka:?
Δυστυχως παντως ολα γινονται αναποδα... οταν εχουμε τις καυλες και τα κεφια δεν παιζει δουλεια και χρημα...μετα δεν παιζει χρονος λογω δουλειας...γαμημενο τζοκερ κατσε τωρα που γουσταρω... :evil:
αφρικανοι κολογεροι και συντηριτικοι....σας κερναω τσαγακι ρεεεε :beer: :wave2: :evil:

εγω καθε μερα πίνω green tea πάντως......δεν με χαλαει αν με κερασεις και κανενα!!!!!!:beer:

εμεις η παπουδες τετοια θελουμε!!!!!!!