View Full Version : Οικογενειάρχης και μηχανόβιος
θανος honda xx
10/05/2009, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Τελικα πωσει ειμαστε:smokin: Αν παμε θελω να ξερω για να ξεκινησω αμα ειναι.:sun:
peskandritsos
10/05/2009, 06:30
Αν παμε θελω να ξερω για να ξεκινησω αμα ειναι.:sun: Μαζι με σενα ειμαστε 4
Θα ερθεις??
peskandritsos
10/05/2009, 06:41
Θανος εχεις πουμου
:D :D :D
θανος honda xx
10/05/2009, 07:17
ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΗΣΩ
θανος honda xx
10/05/2009, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θανος εχεις πουμου
:D :D :D ΤΗΛ.6937275099
Ου να χαθείτε!
Παρατάτε τις οικογένειές σας για να τρέχετε με τις μηχανές και να πηγαίνετε για καφέδες. Δεν σεβόσαστε ούτε ιερά ούτε όσια! Ου βρε και πάλι ουυυυ!
Άμα κανονίσετε κάτι για την άλλη Κυριακή είμαι μέσα!
peskandritsos
11/05/2009, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ου να χαθείτε!
Παρατάτε τις οικογένειές σας για να τρέχετε με τις μηχανές και να πηγαίνετε για καφέδες. Δεν σεβόσαστε ούτε ιερά ούτε όσια! Ου βρε και πάλι ουυυυ!
Άμα κανονίσετε κάτι για την άλλη Κυριακή είμαι μέσα! 9,30 Χαλκιδα καφεδακι παραλιακα, (εκτος του οτι οι βαρκες κουνιοντουσαν τελικα οντως τα νερα πηγαινανε πανω-κατω)
αναχωρηση περιπου στις 10,30, δρομολογιο...Χαλκιδα-Αυλιδα-Δηλεσι-Ορωπος-Μαλακασα-Αγ.Μερκουριος-σπιτι.
Ετσι για να ζηλευεις...:p :p :p
9,30 Χαλκιδα καφεδακι παραλιακα, (εκτος του οτι οι βαρκες κουνιοντουσαν τελικα οντως τα νερα πηγαινανε πανω-κατω)
αναχωρηση περιπου στις 10,30, δρομολογιο...Χαλκιδα-Αυλιδα-Δηλεσι-Ορωπος-Μαλακασα-Αγ.Μερκουριος-σπιτι.
Ετσι για να ζηλευεις...:p :p :p
Ακραπιασμένε φίλε μου δεν θα το΄λεγα.....
Κυριακή μεσημέρι πετάχτηκα έως Αμάρυνθο (μετά την Ερέτρεια) για να βρω την σύζυγο με την κόρη που'χαν πάει μονοήμερη με το Δημοτικό της μικρής...;) χε χε χε
Αφού τακτοποίησα και τον μικρό το μεσημέρι στην γιαγιά του, την έκανα σιγά σιγά με το cbδάκι μου.
Αν κι έλειψα μόνο τρείς ωρίτσες, μιλάμε ότι ευχαριστήθηκα πολύ την βολτίτσα...χάρηκαν πολύ και τα κορίτσια με την επίσκεψή μου (ήπια καφεδάκι με τους "μεγάλους" και μετά άραξα με καμμιά δεκαριά πιτσιρίκια τρώγωντας παγωτό και χαζεύοντας την θαλασσίτσα), χάρηκε και το cb γιατί είδε κι'αυτό μια φορά 235 στο κοντέρ του (είχε κι άλλο το άτιμο αλλά εγώ δεν είχα...) είχαμε και τα στροφιλίκια μας (κότα εγώ και παντιλίκια στις εξόδους το cb από τα νεύρα του), όλα μια χαρά.
Τελικά αυτή την Κυριακή δεν θα μπορέσω (σε περίπτωση που κανονίσετε κάτι)...οικογενειακές υποχρεώσεις γαρ!
stay in touch
pepes1gr
12/05/2009, 10:19
Διάβαζοντας τα γραφόμενα σας και σκεπτόμενος τα δικά μου ένα έχω να σας πω...
Στην δική μου γυναίκα έχω πατήσει πόδι.Εσκισα την γάτα πως να το πω βρε αδελφέ.
Κάθε μέρα που πάω για δουλειά με το παπάκι.......ΑΧΝΑ της λέω και όλα καλά.Φυσικά και είμαι ο άνδρας του σπιτιού .....γιαυτό φεύγοντας παίρνω και τα σκουπίδια.
Για την Κυριακή δε τέλεια. Εχω λύσει το πρόβλημα.
Ξυπνάω πρωί-πρωι και........την παίρνω μαζί μου.
ΥΣ, Ευτυχώς που μεγάλωσαν πολύ τα παιδιά και μου δίνουν άδεια να την κάνω.
nikonian
12/05/2009, 10:30
Για να δούμε που χωράει η βόλτα:
Σ/Κ εγερτήριο 6:30-7:00 από τα κλάματα του μπέμπη.
Ξεσκάτισμα, γάλα ,( αφού η μαμά του δούλευε μέχρι τις 10:00 το βράδι).
Πάλι νανούρισμα και ύπνο μέχρι τις 9-10:00
Στις 10:00 φρουτόκρεμα, η μαμά ταϊζει , ο μπαμπάς κάνει τον καραγκιόζη για να φάει το σκατό.
11:00 βόλτα το μωρό , να μαζέψει λίγο ήλιο, να πιεί και ο μπαμπάς 3-4 μπύρες.
Να συνεχίσω;....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
PortisHead
12/05/2009, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Στις 10:00 φρουτόκρεμα, η μαμά ταϊζει , ο μπαμπάς κάνει τον καραγκιόζη για να φάει το σκατό.
Φιλε μου . ολα εξαρτωνται απο την ηλικια.
Αποτι καταλαβαινω ειναι ακομα μικρουλης...οποτε ΝΑΙ....ξεχασε το....καθε ελευθερη ωρα να την κοιμασαι για να ξεκουραζεσαι.
Εμενα τώρα που κοντευει τα 3 μπορουμε να ξεμυτισουμε λίγο .... εναλλαξ.
Αν και τωρα....αρχιουν αλλα.
"Μπαμπα που ήσουνα ? Που πηγες ?"
:eek:
:wave2:
θανος honda xx
12/05/2009, 19:10
Καλα μου παιδια καλησπερα .Εχω μια απωρια αν μπωρητε απαντηστε.Αφου κανετε τοσο κοπο για τα παιδια σας ποτε προλαβενετε να γραφετε πρωι ενω ολοι δουλευουν.ΕΕΕ.....Αρα βρηκατε κολπο να ξεγελατε και τα παιδακια και την μαμα.Δεν μου λετε και μενα γιατι οπως παω θα φαω την πλαστη.Αντε γεια &καλες σουζες........:hypnotize :bawl: :a4:
PortisHead
13/05/2009, 08:36
Καλα μου παιδια καλησπερα .Εχω μια απωρια αν μπωρητε απαντηστε.Αφου κανετε τοσο κοπο για τα παιδια σας ποτε προλαβενετε να γραφετε πρωι ενω ολοι δουλευουν.ΕΕΕ.....Αρα βρηκατε κολπο να ξεγελατε και τα παιδακια και την μαμα.Δεν μου λετε και μενα γιατι οπως παω θα φαω την πλαστη.Αντε γεια &καλες σουζες........:hypnotize :bawl: :a4:
Απλα δουλευουμε μπροστα σε υπολογιστη. :D
glargkatzis
13/05/2009, 10:43
σε λίγο έρχεται και ο δικός μου ο πρώτος....αν μπορείς γίνε λίγο πιο περιγραφικός για να πάρω και άλλο θάρρος.....:dizzy:
GAS NICK
13/05/2009, 10:50
ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Φιλε μου . ολα εξαρτωνται απο την ηλικια.
Αποτι καταλαβαινω ειναι ακομα μικρουλης...οποτε ΝΑΙ....ξεχασε το....καθε ελευθερη ωρα να την κοιμασαι για να ξεκουραζεσαι.
Εμενα τώρα που κοντευει τα 3 μπορουμε να ξεμυτισουμε λίγο .... εναλλαξ.
Αν και τωρα....αρχιουν αλλα.
"Μπαμπα που ήσουνα ? Που πηγες ?"
:eek:
Ασ'τα να πάνε.!!!
Ο γιος μου με απείλησε ότι θα μου κάψει το πάρκινγκ.:confused:
Γιατί λέει φεύγω από το σπίτι και συνέχεια ασχολούμε με τα εργαλεία και την μοτοσικλέτα.
"Εγώ με ποιον θα παίζω; Παιδάκι είμαι και θέλω όλη την ώρα να παίζω" μου λέει.
Σημείωση είναι 5μιση χρονών.
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
σε λίγο έρχεται και ο δικός μου ο πρώτος....αν μπορείς γίνε λίγο πιο περιγραφικός για να πάρω και άλλο θάρρος.....:dizzy:
Κουράγιο.
Και εγώ το ίδιο κάνω, "δουλευώ" μπροστά στον υπολογιστή.
PortisHead
13/05/2009, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
Ε μην σε τρομαξουμε απο τοσο νωρις. :D
Παντος τα παιδια ειναι σαν το Στρατο.
1000 γνωμες , εμπειριες και ιστοριες θα ακουσεις....για εσενα ομως θα ειναι διαφορετικα.
nikonian
13/05/2009, 11:46
Αν υπάρχει γιαγιά , το 50% του προβλήματος λύνεται.
Αν η κυρά δεν δουλεύει το 80% του προβλήματος λύνεται.
Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω,..........υπάρχεις για να υπηρετείς πλέον τους διαδόχους.:bigcry: :bigcry: :bigcry:
glargkatzis
13/05/2009, 14:06
Αν υπάρχει γιαγιά , το 50% του προβλήματος λύνεται.
Αν η κυρά δεν δουλεύει το 80% του προβλήματος λύνεται.
Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω,..........υπάρχεις για να υπηρετείς πλέον τους διαδόχους.:bigcry: :bigcry: :bigcry:
υπάρχουν 2 γιαγιές, 2 παππούδες, η γυναίκα θα σταματήσει για ένα χρόνο τη δουλειά και άγιος ο θεός....
(αστειευόμαστε και λίγο γιατί σημασία έχει πρώτα από όλα η υγεία)
θανος honda xx
15/05/2009, 21:13
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Τωρα μου κανατε την καρδια περιβολι,με διαφωτισατε πολυ.Αντε πατεραδες περνω κουραγιο απο εσας,γι"αυτο σας ευχωμε παντα τα καλυτερα,καλα να περνατε με τα μωρα σας.....:a013: :a35:
goumis hornet
17/05/2009, 19:41
Εγω ξεγελαω μονο την μαμα......!!:a13:
θανος honda xx
17/05/2009, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
[
]Εγω ξεγελαω μονο την μαμα......!!:a13: [/B]
Εγω αλλα εμαθα φιλε.:a9:
stelios thunder
18/05/2009, 20:09
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑS ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑS ΕΝΟS ΓΙΟΥ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑS ΚΟΡΗS 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΗΛ ΒΑΡΔΙΕS ΚΑΙ 2 Σ/Κ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕS ΩΡΕS TA TEKNA MONOS MOY. MΠΑΝΙΟ ,ΤΑΙΣΜΑ ΒΟΛΤΕS STO ΠΑΡΚΟ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΟΜΩS KANONISTEI BOΛΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥS ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑ.ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕS ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΡΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕS TO MHNA TOSO TΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕS ΣΑS ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕS ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕS TOYΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 2 ΦΟΡΕS ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙS MHXANEΣ ΤΟΥS. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑS ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.:wave2: :wave2: :wave2:
θανος honda xx
18/05/2009, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑS ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑS ΕΝΟS ΓΙΟΥ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑS ΚΟΡΗS 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΗΛ ΒΑΡΔΙΕS ΚΑΙ 2 Σ/Κ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕS ΩΡΕS TA TEKNA MONOS MOY. MΠΑΝΙΟ ,ΤΑΙΣΜΑ ΒΟΛΤΕS STO ΠΑΡΚΟ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΟΜΩS KANONISTEI BOΛΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΜΕ ΤΟΥS ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑ.ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕS ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΡΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΝΤΟΦΛΑ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕS TO MHNA TOSO TΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕS ΣΑS ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕS ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕS TOYΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 2 ΦΟΡΕS ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙS MHXANEΣ ΤΟΥS. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑS ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.:wave2: :wave2: :wave2:
Φιλε στελιο &πατερα,πρωτον ολοι μας πιστευω οσοι υμαστε πατεραδες κανουμε οτι κι"εσυ,την βολτα μας θατην κανουμε ο κοσμος να χαλασει.Δευτερον υπαρχουν πατεραδες που πανε για κυνιγια που λεει ο λογος.και ο καθενας μας οτι χομπι εχει,<<αρα συμπερασμα υπαρχουν αντρες>>,γι'αυτο καλοσωρισες στην παρεα οικογενειαρχης &μηχανοβιος....
:a10:
stelios thunder
18/05/2009, 23:07
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΟ :wave2: ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙS ,OTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑS XΩΡΙS MOYΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ¨¨ ΣΤΕΦΑΝΙΑ¨¨ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑS ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟ...ΜΠΙΠ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΜΕΙS EXOYME ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ OIKOΓENEIEΣ ΜΑΣ KAI TI ZHTAME?MIA BOΛΤΑ ΜΕ ΤA MONAΔΙΚΑ ΜΑS ''KORITSIA'':lol:
pepes1gr
19/05/2009, 08:55
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΟ :wave2: ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙS ,OTI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑS XΩΡΙS MOYΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ¨¨ ΣΤΕΦΑΝΙΑ¨¨ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑS ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟ...ΜΠΙΠ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΜΕΙS EXOYME ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ OIKOΓENEIEΣ ΜΑΣ KAI TI ZHTAME?MIA BOΛΤΑ ΜΕ ΤA MONAΔΙΚΑ ΜΑS ''KORITSIA'':lol:
Πολύ σωστός.
Πάρα πολύ σωστός.
:beer: :wave2:
Διαβάζω το thread και σας χαίρομαι! Μπαμπάς και γω, κάνω τις βολτίτσες μου Κυριακές πρωί και ξεφεύγω...Καλές βόλτες!:beer: :beer: :sun:
θανος honda xx
19/05/2009, 15:43
Ειπαμε στελιο φιλε οτι πανο απο'λα τα κουκλια μας,γι'αυτο τις προσεχουμε σαν τα ματια μας,φυσικα &τηνοικογενεια ενοητε....:beer: :beer: :beer:
εχεις που-μου.!!!
θανος honda xx
20/05/2009, 16:17
Κυριακη 10-5-2008 οι βρυκολακες θα ξυπνησουν και θα πανε Χαλκιδα για καφεδακι.
Οποιος μπαμπας η μη μπαμπας θελει ας δηλωσει συμετοχη.
:sun: :sun: :sun: :beer: :beer:
Φιλε peskadritso εχεις που-μου?....:wave2: :wave2: :wave2:
"Παίζει" καμμιά βόλτα για την Κυριακή?
Ενας πατέρας ακομη ΠΑΡΩΝ !!!
:wave2: :wave2:
θανος honda xx
20/05/2009, 21:25
g
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ενας πατέρας ακομη ΠΑΡΩΝ !!!
Καλοσωρισες φιλε ggs :wave2: :a10:
Λοιπον παιδες οποιος μπωρει για κυριακη να δωσει αναφορα εδω,η να στειλη προσωπικο μυνημα σ'εμενα για να ξερω ποσοι θα ερθουν για να σας περιμενουμε.Και οποιος εχει καμια ιδεα καλη για το που θα παμε να γραψει &αποφασιζουμε απο κοινου.....:sun: :sun: :sun:
μαι καλή βόλτα για καφέ-ουζάκι και σύντομα σπίτι είναι
απο περιπτερο στην Μάντρα σε Αι Γιωργη μετα ψάθα και επιστροφή απο Πίσσια - λουτρακι =170χλμ
edit : εχει στροφιλικι θέα βουνό θάλασσα και εθνική για τελικιασμα:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μαι καλή βόλτα για καφέ-ουζάκι και σύντομα σπίτι είναι
απο την Μάντρα για ψάθα και μετα απο Πίσσια λουτρακι πισω =170χλμ
Καλό μου ακούγετε αυτό:wave2:
Λοιπόν , πάτερ – φαμίλιες ….
Εγώ για την Κυριακή είμαι μέσα (είναι ευκαιρία να δω ξανά τον φίλο peskandritso μετά από πολύ καιρό , αν έρθει ,και να γνωρίσω και τους υπόλοιπους μπαμπάδες ).
Από ότι διαβάζω έχουμε ένα «σφίξιμο» χρόνου επιστροφής (12:00-13:00) , πράγμα που σημαίνει ότι δεν είμαστε για πολύ μακριά …σε πρώτη φάση λέω η βόλτα να είναι του «καφέ» και χαλαρά εδώ κοντά ..να πούμε και δυο κουβέντες με την ησυχία μας και να είναι και όλοι εντάξει με την ώρα επιστροφής …
Τώρα , αν έχετε πάρει άδεια από τον «αξιωματικό υπηρεσίας» να λείψετε περισσότερο και γουστάρουμε μακρινή βόλτα σε βουνά με στροφιλικια στο δάσος και κοψίδια στα κάρβουνα ,πάλι μέσα είμαι ….
(Αν πάλι γουστάρετε μόνο τα κοψίδια και τις μπύρες σε «πιστοποιημένη» ταβέρνα χωρίς την βόλτα, πάλι μέσα είμαι …)
οπότε , επιλέγουμε
βόλτα-καφεδάκι –βόλτα- νωρίς επιστροφή (4-5 ώρες)
βόλτα – καφεδάκι -βόλτα –φαγητό –βόλτα –επιστροφή (8-12 ώρες)
ανάλογα με τις ώρες ,θα βρούμε και διαδρομές…..
:beer:
Λοιπόν , πάτερ – φαμίλιες ….
βόλτα-καφεδάκι –βόλτα- νωρίς επιστροφή (4-5 ώρες)
αυτες οι ωρες ειναι για Μπραλο- Ιτεα- Δελφοί (καφε), Ορχομενό και πισω
βόλτα – καφεδάκι -βόλτα –φαγητό –βόλτα –επιστροφή (8-12 ώρες)
αυτο μου κανει για Λαμια Καρπενήσι Προυσό Ναύπακτο Ριο Αθήνα.
ανάλογα με τις ώρες ,θα βρούμε και διαδρομές…..
:beer:
τα εχω κανει και βγαίνουν σε αυτες τις ώρες:evil:
τα εχω κανει και βγαίνουν σε αυτες τις ώρες:evil:
θα πρεπει να παραδεχθεις οτι δεν ηταν αυτο που λεμε "χαλαρη Κυριακατικη βόλτα" :lol:
θα πρεπει να παραδεχθεις οτι δεν ηταν αυτο που λεμε "χαλαρη Κυριακατικη βόλτα" :lol:
τελείως τουριστικη βολτα :lol: :lol: :lol: :lol:
τελείως τουριστικη βολτα :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλη φορά μην πας με το ΚΤΕΛ γιατι αργει...:lol: :lol: :lol:
paranoid
21/05/2009, 14:10
Επειδή έχω χάσει επεισόδια της τελευταίες μέρες, προσπαθώ να ανακάμψω..!:cool:
Λοιπόν, βλέπω παει να κανονιστει βόλτα. πιστευω αυτη τη κυριακή να πάρω "υπηρεσιακό" και να έρθω..
Μην παμε για τα πολλα και χασουμε και τα λιγα ομως, ειδικά απο την αρχή.
καλυτερα η απόσταση να ειναι normal (πώς ορίζετε το normal ομως, βεβαίως βεβαίως?) και να ειμαστε πιο χαλαροί.
Ελπίζω και εγώ να αποκτήσω το πολυπόθητο “υπηρεσιακό”, για ολιγόωρη άδεια.
Υπολογίστε και εμένα μέσα.:smilea:
Μαζευόμαστε αρκετοί βλέπω. Λέτε να μετρηθούμε με τα δάχτυλα και των δύο χεριών;
:rotflmao: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Ελπίζω και εγώ να αποκτήσω το πολυπόθητο “υπηρεσιακό”, για ολιγόωρη άδεια.
Υπολογίστε και εμένα μέσα.:smilea:
Μαζευόμαστε αρκετοί βλέπω. Λέτε να μετρηθούμε με τα δάχτυλα και των δύο χεριών;
:rotflmao: :wave2:
αρκεί να μην γίνουμε 10 και μας δείχνουν οι απέναντι πόσοι είμαστε :lol:
Αν σκεπτεστε την βολτα που λεω για Μαντρα Ψαθα Πίσια Λουτράκι,
νομίζω οτι άμα ξεκινήσει η παρέα κατα της 8 απο περίπτερο
9 θα ειναι ψάθα
2 ώρες καφέ αρκεί
11 ξεκινά
11,30 ειναι Πισια
κάθετε 3 ωρες για φαί
2,30 ξεκινά
3 ειναι λουτρακι
3,30-4 ειναι περίπτερο πάλι
πολύ καθισιό και άνετα
Το λοιπόν ….
Λόγω «καλής διαγωγής» εγώ την Κυριακή την έχω την ... «άδεια εξόδου μετά θεαμάτων» χωρίς πρόβλημα χρόνου επιστροφής ….
Οι διαδρομές του TAI είναι ΟΚ και όποιος άλλος θέλει μπορεί να προτείνει
Οπότε αρχίζω την αρίθμηση ….
1.GGS
κάθετε 3 ωρες για φαί
πολύ καθισιό και άνετα
Tai εισαι αρχοντας :lol: :lol:
θανος honda xx
21/05/2009, 19:54
Tai εισαι αρχοντας :lol: :lol:
Λοιπον παιδια γεια &παλι,απ'οτι μετρησα υπολογιζω ατομα (7-8).φιλε ggs για την παραπανω βολτα που αναφερει ο tai ειναι πολυ οκ και μπωρει να ερθει& οpeskadritsos απ'οτι μιλησαμε πρωσοπικα,δεν νωμιζω να του χαλασει αυτη η διαδρομη...:a013:
1.GGS
2.binzis (Αν αντικαταστήσουμε το 3ωρο φαγητό με ένα διαλειμματάκι και επιστρέψουμε κατά τις 13:00, για μεσημεριανό με τις οικογένειες).:D
peskandritsos
22/05/2009, 08:07
Ρε παλιομπαμπαδες ειπαμε οτι πρεπει να πηγαινουμε πρωινες βολτες για να γυρναμε γρηγορα πισω.
Εκανα και μια μαλακια και ειπα του μικρου οτι θα τον παω να δοκιμασει την καινουργια του μασκα στην θαλασα.
Τες πα αν ειναι να γυρισουμε μεχρι τις 11,30-12,00 με κανεναν που εχει οικογενειακες υποχρεωσεις ειμαι μεσα αλλιως θα μαθω τα νεα σας την Δευτερα.
PortisHead
22/05/2009, 08:38
Ρε παλιομπαμπαδες ειπαμε οτι πρεπει να πηγαινουμε πρωινες βολτες για να γυρναμε γρηγορα πισω.
Εκανα και μια μαλακια και ειπα του μικρου οτι θα τον παω να δοκιμασει την καινουργια του μασκα στην θαλασα.
Τες πα αν ειναι να γυρισουμε μεχρι τις 11,30-12,00 με κανεναν που εχει οικογενειακες υποχρεωσεις ειμαι μεσα αλλιως θα μαθω τα νεα σας την Δευτερα.
Θα προσπαθησω να ερθω κιεγω , και θελω να γυρισω την ιδια ωρα περιπου.
Τι ωρα εχουμε πει στο περιπτερο Χαιδαριου ?
Στράτο φέρε και τον πιτσιρικά και θα δοκιμάσει την μάσκα στην Ψάθα….μετά θα δοκιμάσει και καμία μηχανή (όχι τις δικές μας τις μπουρουχες αλλά καμιά γρήγορη …) και μετά θα πηγαίνει μόνος του βόλτες με άλλους κάγκουρες …(π.χ. με τον γιο μου και εμείς θα είμαστε στα πρόθυρα του εμφράγματος …μπρρρρ)
Στο προκείμενο τώρα, παπουδια ….
Παίρνουμε ως βάση την διαδρομή του Ται
Αθηνα – μεγαρα – Αλεποχωρι –Ψαθα –Πισια – Λουτρακι – Αθηνα
ή
Αθηνα – Μανδρα – Βιλια –Ψαθα –Πισια – Λουτρακι – Αθηνα
Αναχώρηση 08:από το περίπτερο….
Καφαδεκι στην Ψαθα … στην Πισια οι εξοδούχοι με διωρη μπορούν να συνεχίσουν για Αθήνα χωρίς παϊδάκια , οι εξοδούχοι με διανυκτέρευση μπορούν να τρομοκρατήσουν τις παρακείμενες ταβέρνες…
Χωρίς φαγητό , νομίζω ότι γύρω στις 13:00 θα έχουμε (-τε) επιστρέψει …
Κυριακή 24 Μαΐου 2009 ώρα 08:00 θα είμαι στο περίπτερο.
Περιμένουμε Κανά 15 λεπτο
Φύγαμε …
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
Εγώ μαζί σου.
Ξεκινάμε όλοι μαζί και στη συνέχεια αν δούμε ότι τραβάει πολύ, την κάνουμε με ανάλαφρα πηδήματα.
peskandritsos
22/05/2009, 09:06
Στράτο φέρε και τον πιτσιρικά και θα δοκιμάσει την μάσκα στην Ψάθα….μετά θα δοκιμάσει και καμία μηχανή (όχι τις δικές μας τις μπουρουχες αλλά καμιά γρήγορη …) και μετά θα πηγαίνει μόνος του βόλτες με άλλους κάγκουρες …(π.χ. με τον γιο μου και εμείς θα είμαστε στα πρόθυρα του εμφράγματος …μπρρρρ)
Χε χε, η κουφαλα ο μικρος προχθες ειχε ανεβει στο σκουρτερ της μανας του και με ρωταγε που ειναι το γκαζι, το φρενο, και ο "συμπλεκτης".:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και αφου του εξηγησα οτι τα σκουρτερ δεν εχουν συμπλεκτη μου λεει...Α, ωραια αυτο ειναι ευκολο, να το κανω εναν γυρο εδω στην πολυκατοικια???:hypnotize :hypnotize :look: :look: :look: :rotflmao:
Στο προκείμενο τώρα, παπουδια ….
Παίρνουμε ως βάση την διαδρομή του Ται
Αθηνα – μεγαρα – Αλεποχωρι –Ψαθα –Πισια – Λουτρακι – Αθηνα
ή
Αθηνα – Μανδρα – Βιλια –Ψαθα –Πισια – Λουτρακι – Αθηνα
Αναχώρηση 08:από το περίπτερο….
Καφαδεκι στην Ψαθα … στην Πισια οι εξοδούχοι με διωρη μπορούν να συνεχίσουν για Αθήνα χωρίς παϊδάκια , οι εξοδούχοι με διανυκτέρευση μπορούν να τρομοκρατήσουν τις παρακείμενες ταβέρνες…
Χωρίς φαγητό , νομίζω ότι γύρω στις 13:00 θα έχουμε (-τε) επιστρέψει …
Κυριακή 24 Μαΐου 2009 ώρα 08:00 θα είμαι στο περίπτερο.
Περιμένουμε Κανά 15 λεπτο
Φύγαμε …
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
2.binzis(γαλάζιο cbf600s)
paranoid
22/05/2009, 10:59
Κι εγώ μέσα μάλλον είμαι, αλλά για επιστροφή 12,00-13,00...
Μετα εχει παρκαδούρα και κούνιες με την οικογενεια...:D :D
PortisHead
22/05/2009, 11:11
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
3.Portishead (μαυρο bandit 1250) (προτεινω καλυτερα απο Μανδρα-Βίλια,γιατι απο την αλλη λογο καιρου και Κυριακης θα ειναι ο δρομος ενα ατελειωτο παρκινγκ εκδρομεων μπανιου.
4.Paranoid ?
paranoid
22/05/2009, 11:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[B]1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
3.Portishead (μαυρο bandit 1250) (προτεινω καλυτερα απο Μανδρα-Βίλια,γιατι απο την αλλη λογο καιρου και Κυριακης θα ειναι ο δρομος ενα ατελειωτο παρκινγκ εκδρομεων μπανιου.
4.Paranoid (μαύρο V-strom 650)
Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι, μέσα για την βόλτα.
Peskandritso, κι εγώ θέλω να γυρίσω το αργότερο μέχρι τις 12. Να τηλεφωνηθούμε άμα είναι να πάμε μαζί για να βρούμε τα υπόλοιπα παιδιά.
Mafiozos
22/05/2009, 20:23
Παδια και εγω αν και δεν ειμαι μπαμπας,το ποιο πιθανο ειναι να ερθω..Θανο ψηνεσε? :wave2: :wave2:
Σε περίπτωση που δεν προκύψει κάτι, μέσα για την βόλτα.
Peskandritso, κι εγώ θέλω να γυρίσω το αργότερο μέχρι τις 12. Να τηλεφωνηθούμε άμα είναι να πάμε μαζί για να βρούμε τα υπόλοιπα παιδιά.
Ραντεβού κανονικά 08:00 και άμα είναι να κανονίσουμε όλοι μαζί παρέα να γυρίσουμε κατά τις 12:00.
Τι ομάδα πατεράδων είμαστε;
Θα τα βρούμε στο πρώτο διάλειμα για καφέ, βάση προγράμματος.
Μπαμπάδες (και μη) ραντεβού στις 08:00 στο περιπτερο...
τα λεμε αυριο το πρωι....
θανος honda xx
23/05/2009, 12:34
Μπαμπάδες (και μη) ραντεβού στις 08:00 στο περιπτερο...
τα λεμε αυριο το πρωι....
Γεια παιδακια τα λεμε αυριο πρωι,θα ειμαστε δυο μηχανες:wave2: :sun:
GAS NICK
23/05/2009, 13:29
:cry: ΓΜΤ δουλευω :cry:
καλα να περασετε:wave2:
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
3.Portishead (μαυρο bandit 1250)
5. tai (κόκκινο blackbird )
προτείνω στην Ψαθα που θα πιούμε καφε να αποφασίσουν ποιοι θέλουν να συνεχίσουν λιιιγο παρακάτω
Εγω θα φάω πάντως ενα παγωτο στο Λουτράκι
PortisHead
23/05/2009, 14:32
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
3.Portishead (μαυρο bandit 1250 + φιλαρακι (μπαμπας) με TDM900)
peskandritsos
23/05/2009, 16:55
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
3.Portishead (μαυρο bandit 1250 + φιλαρακι (μπαμπας) με TDM900)
6.Τουμπανιασμενος-τενεροπληκτος-peskandritsos, παρων 8,00.
Τα λέμε αύριο.
Καλό Σαββάτο σ'όλους σας.
paranoid
23/05/2009, 17:45
ρε μαστόρια, ωραία τα κανονίσαμε ζωή να χουμε...αλλά δε με λέτε....
Ποιό είναι το "περίπτερο".??:confused: :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
εδω κανε κλικ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61366)
PortisHead
23/05/2009, 18:38
Το περιπτερο Χαιδαριου ειναι επανω στην Λεωφορο Αθηνων.
Αφου περασουμε το Δαφνι και αρχισει η κατηφορα που βγαζει στον Ασπροπυργο στο τελος της κατηφορας ο δρομος κανει δεξια στροφη. Ε εκει στο δεξι χερι εχει μια μεγαλη πινακιδα που λεει ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
θανος honda xx
23/05/2009, 18:48
Paranoid γεια σου.για να σε βοηθησω περνεις την λεωφορο αθηνων(πρωην καβαλας) και κατεβενεις προς σκαραμαγκα για να πας προς κορινθο στα διοδια στην ελευσινα.Ο αλλος δρομος ειναι οταν πιανεις την λεωφορο σχιστου περαματος και κατεβενεις παλι για σκαραμαγκα.Λοιπον ολα καλα μεχρι εδω.Το περιπτερο ειναι αναψυκτιριο εκει αραζουν ιχ. συν φορτηγα,απο το υψος χαιδαριου η παλατακι ειναι περιπου δυο χιλιομετρα.Πιστευω να βοηθησα καπος οκ τα λεμε.
:wave2: εχεις που-μου.:a4:
θανος honda xx
23/05/2009, 18:56
1.GGS (μαύρο ΧΤ660Ζ)
3.Portishead (μαυρο bandit 1250)
6.Θανοςχχ(μαυρο blackbird)
7.Μafiozos(ασημι blackbird)
προτείνω στην Ψαθα που θα πιούμε καφε να αποφασίσουν ποιοι θέλουν να συνεχίσουν λιιιγο παρακάτω
Εγω θα φάω πάντως ενα παγωτο στο Λουτράκι
Δες αναλυτικές οδηγίες εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61366
& εδώ http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=103018037341228273087.00045df0e651d99ba695c&ll=38.020521,23.757366&spn=0.001699,0.003417&t=h&z=18
Αξιότιμοι φίλοι οικογενειάρχες και μηχανόβιοι,
Μικρή ομαδα επίσης αξιότιμων οικογενειαρχών και μηχανοβίων εξ Ελευσίνος ορμώμενοι είχε αποφασίσει το ίδιο δρομολόγιο την ίδια μέρα και ώρα αναχώρησης και επιστροφής. Μόλις τώρα αντιληφθήκαμε την ομάδα Νο 1 - με τα γραφόμενα και τις αρχές της οποίας συμφωνούμε απολύτως - και αποφασίσαμε να ενωθούμε μαζί σας και όχι να αποτελούμε ομάδα Νο 2.
Με δεδομένο το δρομολόγιό σας θα σας περιμένουμε λίγο έξω μετά την Μάνδρα κατά τις 8¨30 και θα σας ακολουθήσουμε μέχρι Ψάθα όπου ελπίζουμε στον καφέ να μας χειροτονήσετε επίσημα μέλη.
Για να μην χαιρετάμε σαν βλάκες κάθε ομάδα που περνά pls κάντε μας εσείς ένα νόημα.
VFR ασημί, VFR άσπρο, Ducati 999
Gasoil, Don John, Duked (Κώστας, Γιάννης, Μανώλης)
:a19:
paranoid
23/05/2009, 20:15
merci senors....!:beer: :beer:
Ναί, τώρα κατάλαβα πού είναι, τό έχω δεί...
Τα λέμε αύριο λοιπόν. Αποτι ειδα θα ειμαστε και πολλοί.
Don John
23/05/2009, 20:31
;) :beer:
αρκεί να μην γίνουμε 10 και μας δείχνουν οι απέναντι πόσοι είμαστε :lol:
Κοίτα που μαζευτήκαμε !!!
Μπράβο μας.
Τα λέμε το πρωί.
:beer: :wave2: :winka:
peskandritsos
23/05/2009, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Κοίτα που μαζευτήκαμε !!!
Μπράβο μας.
Τα λέμε το πρωί.
:beer: :wave2: :winka: Πω ρε παντοφλα και πλαστης που εχει να πεσει αυριο μολις γυρισουμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
23/05/2009, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasoil
Αξιότιμοι φίλοι οικογενειάρχες και μηχανόβιοι,
Μικρή ομαδα επίσης αξιότιμων οικογενειαρχών και μηχανοβίων εξ Ελευσίνος ορμώμενοι είχε αποφασίσει το ίδιο δρομολόγιο την ίδια μέρα και ώρα αναχώρησης και επιστροφής. Μόλις τώρα αντιληφθήκαμε την ομάδα Νο 1 - με τα γραφόμενα και τις αρχές της οποίας συμφωνούμε απολύτως - και αποφασίσαμε να ενωθούμε μαζί σας και όχι να αποτελούμε ομάδα Νο 2.
Με δεδομένο το δρομολόγιό σας θα σας περιμένουμε λίγο έξω μετά την Μάνδρα κατά τις 8¨30 και θα σας ακολουθήσουμε μέχρι Ψάθα όπου ελπίζουμε στον καφέ να μας χειροτονήσετε επίσημα μέλη.
Για να μην χαιρετάμε σαν βλάκες κάθε ομάδα που περνά pls κάντε μας εσείς ένα νόημα.
VFR ασημί, VFR άσπρο, Ducati 999
Gasoil, Don John, Duked (Κώστας, Γιάννης, Μανώλης)
:a19: Nομιζω οτι τετοια ωρα δεν θα δεις πολλες ομαδες μηχανων.
:beer: :beer: :beer:
6.Τουμπανιασμενος-τενεροπληκτος-peskandritsos, παρων 8,00.
ρε Στρατο...
ΧΧ blackbird ακούω...Ducati 999 ακούω...Bandit 1250 ακούω...TDM 900 ακούω...VFR ακούω...
Δεν ξεκιναμε εμεισ με τα Τενερε κατα τις 07:00 μπας φτασουμε μαζι τουσ στην Ψάθα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα λέμε το πρωί .....:wave2:
peskandritsos
24/05/2009, 05:38
ρε Στρατο...
ΧΧ blackbird ακούω...Ducati 999 ακούω...Bandit 1250 ακούω...TDM 900 ακούω...VFR ακούω...
Δεν ξεκιναμε εμεισ με τα Τενερε κατα τις 07:00 μπας φτασουμε μαζι τουσ στην Ψάθα....
τα λέμε το πρωί .....:wave2: Eνταξει μωρε, πως κανεις ετσι??
Θα πηγαινουμε λιγο αργα για να μη μας χασουνε.
Η θα τους αφησουμε να πηγαινουν μπροστα μας.
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρα τωρα.να τους παμε απο χωματινη διαδρομη και να τους πουμε οτι απο κει ειναι οσωστος δρομος,χεχεχε :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Don John
24/05/2009, 12:30
Don John back at home:) :)
Να φτασετε ολοι γεροι και να ειστε παντα καλα:)
Καλη παρεα, πανεμορφη η διαδρομη, φοβερος ρυθμος και γενικα οι εντυπωσεις αριστες!!
Αντε βρε οικογενειαρχες......να το ξανακανουμε:beer:
Μπράβο στους θαρραλέους πατεράδες που (αψηφώντας παντόφλες , πλάστες, κρεβατομουρμούρα κ.λ.π ) οργανώθηκαν γρήγορα και άψογα και έκαναν μια ΘΑΥΜΑΣΙΑ εκδρομή.
Καλή παρέα , καλός ρυθμός ,πανέμορφη διαδρομή , καφέδες , ούζα , παγωτά , βαφλες ,μπιφτέκια και νωρίς σπίτι για να χαρούμε τα βλαστάρια μας …
Μια σωστή Κυριακή για Οικογενειάρχες και …Μηχανόβιους.
Πάντα τέτοια μάγκες …
:beer: :beer: :beer: :beer:
GAS NICK
24/05/2009, 17:04
:beer: παντα τετοια μαγκες
Mafiozos
24/05/2009, 18:33
Περασα παρα πολυ ωραια και η διαδρομη ηταν φανταστικη...Αυτο που με εκανε ομως περησοτερο να χαρω ειναι οτι η μοτοσυκλετα τελικα φερνει τους ανθρωπους ποιο κοντα και μηραζεσαι αποψεις για ολα τα θεματα..Ευχομαι τα παντα ολα και καλα!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
Υ.Γ. Τελικα το παγοτο δεν το εφαγα ολο και τωρα το μετανιωσα! :dizzy: :rotflmao: :rotflmao:
θανος honda xx
24/05/2009, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Περασα παρα πολυ ωραια και η διαδρομη ηταν φανταστικη...Αυτο που με εκανε ομως περησοτερο να χαρω ειναι οτι η μοτοσυκλετα τελικα φερνει τους ανθρωπους ποιο κοντα και μηραζεσαι αποψεις για ολα τα θεματα..Ευχομαι τα παντα ολα και καλα!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
Υ.Γ. Τελικα το παγοτο δεν το εφαγα ολο και τωρα το μετανιωσα! :dizzy: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σας παιδια ολα καλα ητανε παρα πολυ ωραια να το ξανακανουμε οταν ξανα μπωρεσουμε με το καλο..την επομενη που θα γυριζουμε σπιτια μας να φοραμε τα κρανη μας,ο λογος ειναι οτι δε θα τρωμε παντοφλα αλα πλαστη?....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
peskandritsos
24/05/2009, 19:19
Μπράβο στους θαρραλέους πατεράδες που (αψηφώντας παντόφλες , πλάστες, κρεβατομουρμούρα κ.λ.π ) οργανώθηκαν γρήγορα και άψογα και έκαναν μια ΘΑΥΜΑΣΙΑ εκδρομή.
Καλή παρέα , καλός ρυθμός ,πανέμορφη διαδρομή , καφέδες , ούζα , παγωτά , βαφλες ,μπιφτέκια και νωρίς σπίτι για να χαρούμε τα βλαστάρια μας …
Μια σωστή Κυριακή για Οικογενειάρχες και …Μηχανόβιους.
Πάντα τέτοια μάγκες …
:beer: :beer: :beer: :beer: Καλα ρε, ειχατε τετοια καλη συνεχεια???
Κι εγω εμεινα μονο στον καφε-ουζο?
Δεν πειραζει, ολοι καλα περασαμε, και εγω χαρηκα που ημασταν ολοι συγκροτημενοι μοτοσυκλετιστες με τις στολιτσες μας τα κρανακια μας,σωστη οδηγηση και πανω απ ολα πολλη καλη παρεα!!!
Μπαμπαδες ευχομαι να το επαναλαβουμε συντομα!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:Tai περιμενω φωτορεπορταζ!!!
Καλα ρε, ειχατε τετοια καλη συνεχεια???
Κι εγω εμεινα μονο στον καφε-ουζο?
Δεν πειραζει, ολοι καλα περασαμε, και εγω χαρηκα που ημασταν ολοι συγκροτημενοι μοτοσυκλετιστες με τις στολιτσες μας τα κρανακια μας,σωστη οδηγηση και πανω απ ολα πολλη καλη παρεα!!!
Μπαμπαδες ευχομαι να το επαναλαβουμε συντομα!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:Tai περιμενω φωτορεπορταζ!!!
Ήτανε υπέροχα.
Ωραία διαδρομή, παρέα, συζητήσεις.
Ευχαριστούμε και τον leader, tai.
Σύντομα να το επαναλάβουμε.
:beer: :beer: :beer:
paranoid
24/05/2009, 20:15
Η πρώτη βόλτα με τους μπαμπάδες μπορώ να πώ πως ήταν υπέροχη.
Ωραία διαδρομή και η παρέα ακόμα καλύτερη.
καλά να είστε όλοι, πάντα όρθιοι και να το ξανακάνουμε όταν μπορέσουμε (σύντομα!)...:beer: :beer: :beer:
Don John
24/05/2009, 21:03
Για να βλεπουμα και καμια φωτο απο την εκδρομουλα μας............:)
Οι φωτογραφοι τι κανουν ε? :cool: :cool:
Πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στους παρακάτω :
1.Tai γιατί ανέλαβε τον άχαρο ρόλο «μπαμπά» στους μπαμπάδες διατηρώντας έναν ασφαλή και ωραίο ρυθμό και επιλέγοντας μια πολύ όμορφη διαδρομή.(έκανε και χρέη φωτογράφου)
2. σε όλους όσους είχαν γρήγορες και στριφτερες μηχανές και τους πήρε ο ύπνος προσπαθώντας ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ να έχουν τον ίδιο ρυθμό με κάτι αργά και «ακλόνητα» ον-οφφ…(ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε…)
3. σε όλους όσους είχαν κάτι αργά και «ακλόνητα» ον-οφφ…(ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε…) και προσπαθούσαν ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΑ να είναι σε ένα ρυθμό…
4.στον ΗΡΩΑ mafiozos που ενώ είχε και γρήγορη /στριφτερη μηχανή και ο νεώτερος ήτανε και μπαμπάς ΔΕΝ ήτανε , μας άντεξε όλους με μεγάλη υπομονη… (αντι να κατσει στην Ψάθα να κυνηγάει «πιπίνια» με μπικίνια...)
:lol: :lol:
:beer: :beer:
Don John
25/05/2009, 09:17
στον ΗΡΩΑ mafiozos που ενώ είχε και γρήγορη /στριφτερη μηχανή και ο νεώτερος ήτανε και μπαμπάς ΔΕΝ ήτανε , μας άντεξε όλους με μεγάλη υπομονη… (αντι να κατσει στην Ψάθα να κυνηγάει «πιπίνια» με μπικίνια...)
:lol: :lol:
:beer: :beer:
+1000:) :)
Μπράβο βρε παιδιά. Μια πραγματικά ωραία βολτίτσα. Ωραία διαδρομή, ωραία παρέα.
Απ'ότι διαβάζω ορισμένοι αργότερα είχαν και κάτι ωραία μπιφτέκια ;) ..... οψόμεθα γι' αυτό εμείς που δεν ακολουθήσαμε σε επόμενη συνάντηση μας.
Μεταξύ μας τώρα χάρηκα γιατί μου έφυγε κι ένα άγχος, κι εξηγούμε:
Πηγαίνεις τώρα λέμε σαν παράδειγμα με την μηχανούλα σου μια βόλτα, με ...όσα και ξαφνικά βλέπεις να γεμίζουν οι καθρέπτες σου με κάτι blackbird που σε πλησιάζουν τάχυστα και κάτι τύπους ντυμένους με δερμάτινες φόρμες, καμπούρες, γλύστρες, ξύστρες κλπ κλπ.
Λες Παναγίτσα μου ποιός πύραυλος Patriot με σημαδεύει τώρα?... :eyepop: και κάνεις τσουκου τσουκου στην άκρη μπας και γλιτώσεις.
Μετα την σύντομη γνωριμία μου με τον Mafiozo και με τον Tai είδα ότι τελικά δεν είναι Patriot αλλά δύο πολύ normal άνθρωποι σαν και'μένα. Ουφ, τώρα θα'μαι πιο ήσυχος όποτε βλέπω κάποιον πυραυλοκινητήρα να με πλησιάζει....
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι όλοι περάσαμε μια χαρά κι ευελπιστώ να ξαναβρεθούμε λιαν συντόμως.
ps
Τα εύσημα στον φίλτατο Tai που μας γνώρισε μια πολύ ωραία διαδρομή.
filipp0s
25/05/2009, 16:34
... και με τον Tai είδα ότι τελικά δεν είναι Patriot ....
αφου είναι κουλάντζα ρε...:lol:
περασε τον ται για βλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπράβο βρε παιδιά. Μια πραγματικά ωραία βολτίτσα. Ωραία διαδρομή, ωραία παρέα.
Απ'ότι διαβάζω ορισμένοι αργότερα είχαν και κάτι ωραία μπιφτέκια ;) ..... οψόμεθα γι' αυτό εμείς που δεν ακολουθήσαμε σε επόμενη συνάντηση μας.
Μεταξύ μας τώρα χάρηκα γιατί μου έφυγε κι ένα άγχος, κι εξηγούμε:
Πηγαίνεις τώρα λέμε σαν παράδειγμα με την μηχανούλα σου μια βόλτα, με ...όσα και ξαφνικά βλέπεις να γεμίζουν οι καθρέπτες σου με κάτι blackbird που σε πλησιάζουν τάχυστα και κάτι τύπους ντυμένους με δερμάτινες φόρμες, καμπούρες, γλύστρες, ξύστρες κλπ κλπ.
Λες Παναγίτσα μου ποιός πύραυλος Patriot με σημαδεύει τώρα?... :eyepop: και κάνεις τσουκου τσουκου στην άκρη μπας και γλιτώσεις.
Μετα την σύντομη γνωριμία μου με τον Mafiozo και με τον Tai είδα ότι τελικά δεν είναι Patriot αλλά δύο πολύ normal άνθρωποι σαν και'μένα. Ουφ, τώρα θα'μαι πιο ήσυχος όποτε βλέπω κάποιον πυραυλοκινητήρα να με πλησιάζει....
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι όλοι περάσαμε μια χαρά κι ευελπιστώ να ξαναβρεθούμε λιαν συντόμως.
ps
Τα εύσημα στον φίλτατο Tai που μας γνώρισε μια πολύ ωραία διαδρομή.
Ρε φιλαράκι, την επόμενη φορά μην πας βόλτα με ποδήλατο.....
Άκου ο κουλός πύραυλος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
filipp0s
25/05/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...
Άκου ο κουλός πύραυλος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
κι εγινε και leader! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περασε τον ται για βλημα :rotflmao: ::
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
κι εγινε και leader! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cheerleader.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Cheerleader.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τον σκισατε τον ανθρωπο
peskandritsos
25/05/2009, 17:46
Ενταξει ρε παιδια, ακομα μικρος ειναι, μεχρι να ενηλικιωθει θα μαθει να πηγαινει λιγο πιο γρηγορα.
Μην τον δουλευεται και απογοητευτει σε αυτη την ευαισθητη ηλικια που ειναι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: