View Full Version : Οικογενειάρχης και μηχανόβιος
jimtarasxt660x
25/02/2010, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Εχω μια νυφη για νοικιασμα ποιος την θελει να βλεπω προτασεις η ωρα παει 1,000$
Ρε φίλε.................
Πλάκα μας κάνεις?εδώ λέμε να τα αποφύγουμε αυτά και εσύ μας στελνεις νύφες??????:confused:
peskandritsos
25/02/2010, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αστα να πάνε βρε iimtaratata δε βγάζεις άκρη μαζί του :sad:
Είχα ζήτησα προχθές μία μικρή οικονομική ενίσχυση απ'τον ταμία κι αυτός τίποτις!
Και να φανταστείς ότι τις προάλλες εγώ έτρεχα στα ταχυδρομεία
για να προλάβω να του ταχυδρομήσω κάτι φωτογραφίες
που'χε ξεχάσει να πάρει..... ο αχάριστος ο άνθρωπος!
:a13: Ευτυχως οταν ηρθε ο ταχυδρομος ηταν εδω η γυναικα μου και δεν πεσαν σε τιποτα ξενα χερια οι φωτογραφιες.
Παλι καλα που αναγνωρισε την ξαδερφη μου στην φωτογραφια και δεν της μπηκανε τιποτα διαολια στο μυαλο.Τωρα αυτη που ειμαστε ολοι μαζι παρεα την ταχυδρομισε συστημενη στην γυναικουλα σου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GAS NICK
25/02/2010, 18:19
Να διακοψωλιγο τα ........γαμικα και να πω
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟ
φανταστικοι συμπασχοντες
:smilea: :confused: :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ευτυχως οταν ηρθε ο ταχυδρομος ηταν εδω η γυναικα μου και δεν πεσαν σε τιποτα ξενα χερια οι φωτογραφιες.
Παλι καλα που αναγνωρισε την ξαδερφη μου στην φωτογραφια και δεν της μπηκανε τιποτα διαολια στο μυαλο.Τωρα αυτη που ειμαστε ολοι μαζι παρεα την ταχυδρομισε συστημενη στην γυναικουλα σου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άρε κακόμοιρε ιnpas..... πάλι ραντεβού με την παντόφλα θα'χεις το βράδυ :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
Να διακοψωλιγο τα ........γαμικα και να πω
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟ
φανταστικοι συμπασχοντες
:smilea: :confused: :cry:
Ψιτ κύριος...... κοτζάμ άφισα έχει αναρτηθεί!
190124
Gandalf dr685sm
25/02/2010, 18:25
GAS NICK.... επειδή οι συμμετέχοντες είναι απασχολημένοι στην συγγραφή του "ανθολογίου της παντόφλας" να αναφέρω οτι απο όσο κατάλαβα είναι για Άργος-Ναύπλιο (οι μισοί απο εδώ - οι άλλοι μισοί απο εκεί.. κλασσικά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) και η συνάντηση είναι στο κλασσικό περίπτερο Χαιδαρίου (εκεί που σκάνε τα τρελά αγόρια με τα δερμάτινα...!!!gay alert post!!!...:D ) κατά τις 8.15 το πρωί.
- Επιβάλλεται άδεια θήρας καθώς το πρωινό της ώρας το επιβάλλει.
- Επίσης πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Τουλάχιστον 25 βαθμοί κουλαμάρας αν δεν έχεις ΧΤ..:rotflmao::rotflmao:
Οι συμμετέχοντες πληρώνουν επίσης συνδρομή , την οποία μαζεύω εγώ για να κάνουμε δώρο την νύφη των 1000 ευρώ την ώρα , σε εκείνους που δεν ξέρουν τι σημαίνει συμβία και θα την πατούσαν με ευκολία...:evil:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
GAS NICK.... επειδή οι συμμετέχοντες είναι απασχολημένοι στην συγγραφή του "ανθολογίου της παντόφλας" να αναφέρω οτι απο όσο κατάλαβα είναι για Άργος-Ναύπλιο (οι μισοί απο εδώ - οι άλλοι μισοί απο εκεί.. κλασσικά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) και η συνάντηση είναι στο κλασσικό περίπτερο Χαιδαρίου (εκεί που σκάνε τα τρελά αγόρια με τα δερμάτινα...!!!gay alert post!!!...:D ) κατά τις 8.15 το πρωί.
- Επιβάλλεται άδεια θήρας καθώς το πρωινό της ώρας το επιβάλλει.
- Επίσης πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Τουλάχιστον 25 βαθμοί κουλαμάρας αν δεν έχεις ΧΤ..:rotflmao::rotflmao:
Οι συμμετέχοντες πληρώνουν επίσης συνδρομή , την οποία μαζεύω εγώ για να κάνουμε δώρο την νύφη των 1000 ευρώ την ώρα , σε εκείνους που δεν ξέρουν τι σημαίνει συμβία και θα την πατούσαν με ευκολία...:evil:
Gandalf
Ξέχασες να αναφέρεις ότι θα προτιμήσουμε Π.Ε.Ο. για να το ευχαριστηθούμε κιόλας :blush:
Gandalf dr685sm
25/02/2010, 18:32
ότι θέλετε παιδιά , τσοντάρετε ελεύθερα... :D
χαλάω εγώ χατηρια;
Gandalf
GAS NICK
25/02/2010, 18:51
Επιτελους ενας ανθρωπος κατατοπιστικος:D
thanks Gandalf:beer:
see ya
jimtarasxt660x
25/02/2010, 18:51
επειδή οι συμμετέχοντες είναι απασχολημένοι στην συγγραφή του "ανθολογίου της παντόφλας" να αναφέρω οτι απο όσο κατάλαβα είναι για Άργος-Ναύπλιο (οι μισοί απο εδώ - οι άλλοι μισοί απο εκεί.. κλασσικά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Μόνο εγώ είμαι από Άργος :sad:
Gandalf
Φάε ένα πρόστιμο των 50 ευρώ με το καλησπέρα σας γιατί πας να φας τα λεφτά του Ταμείου μας:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
jimtarasxt660x
25/02/2010, 18:52
Επιτελους ενας ανθρωπος κατατοπιστικος:D
thanks Gandalf:beer:
see ya
Θα μας κάνεις την τιμή να έρθεις?
190127
XJR_Billy
25/02/2010, 18:53
Κοίτα να δεις που μας άναψε φωτιές η νύφη...:evil:
@ΘάνοςΧΧ
Test Ride παίζει?:blush: :D
@GasNick
Έλα Νικόλα, θα'χει πολύ γέλιο την Κυριακή...:beer:
Gandalf dr685sm
25/02/2010, 18:56
a... που να καταλάβω ρε φίλε;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Σου έχω και νέα... το Ohlins (θυμάσαι γιατί μιλάμε έτσι; ) το έχω στον Τασούλη για service καθώς απο οτι κατάλαβα πάντα κάπου είχε χάσει στεγανοποίηση ή κάτι σχετικό... 150 ευρώ το κοστουμάκι. Έχω βάλει τον σουμιέ και το ΧΤ έχει γίνει σούστα κανονική... η πλάκα είναι βέβαια οτι είμαι τόσο κουλάδι που έτσι και αλλιώς δεν έχει διαφορά... Όταν είχες φτιάξει το δικό σου , πόσο σου είχαν πάρει για κάτι τέτοιο;;; (Αν θυμάμαι καλά εσύ είχες παρόμοια ζημιά έτσι;... ή απο το πολύ πιπίνι δεν μου έχει μείνει φαιά ουσία καθόλου; )
όσο για το 50αρικο... μην ανησυχείς.. μόλις κάνω ταμείο την Κυριακή θα στο δώσω φίλε...:evil: :D
Gandalf
Φίλτατοι Moto-οικογενειάρχες καλή σας νύχτα :wave2:
Τα λέμε αύριο πάλι στη......... γειτονιά μας :sun:
Gandalf dr685sm
25/02/2010, 19:00
ναι .. όντως .. καληνύχτα ... πάω να δώ ΠΑΟ και μετά πάω στο κοντινό bar-ακι εδώ (πισίνα μέσα, ωραία παιδιά σερβίρουν) για καμιά μπυρίτσα. Αν ποτέ προκύψει δρομολόγιο κανενός , ας ανέβει να κεράσω μπυριτσα (... στον binzi πρέπει να χρωστάω κανά κασσόνι, με τόσα δρομολόγια που τον έχω βάλει να κάνει για μένα...:D )
Gandalf
peskandritsos
25/02/2010, 19:00
Οι συμμετέχοντες πληρώνουν επίσης συνδρομή , την οποία μαζεύω εγώ Αυτο σαν να μην το καταλαβα καλα μου φαινεται!!!:smokin:
190129
jimtarasxt660x
25/02/2010, 19:01
a... που να καταλάβω ρε φίλε;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
Σου έχω και νέα... το Ohlins (θυμάσαι γιατί μιλάμε έτσι; ) το έχω στον Τασούλη για service καθώς απο οτι κατάλαβα πάντα κάπου είχε χάσει στεγανοποίηση ή κάτι σχετικό... 150 ευρώ το κοστουμάκι. Έχω βάλει τον σουμιέ και το ΧΤ έχει γίνει σούστα κανονική... η πλάκα είναι βέβαια οτι είμαι τόσο κουλάδι που έτσι και αλλιώς δεν έχει διαφορά... Όταν είχες φτιάξει το δικό σου , πόσο σου είχαν πάρει για κάτι τέτοιο;;; (Αν θυμάμαι καλά εσύ είχες παρόμοια ζημιά έτσι;... ή απο το πολύ πιπίνι δεν μου έχει μείνει φαιά ουσία καθόλου; )
όσο για το 50αρικο... μην ανησυχείς.. μόλις κάνω ταμείο την Κυριακή θα στο δώσω φίλε...:evil: :D
Gandalf
Και τώρα θες να σε λυπηθούμε και να την γλυτώσεις επειδή έχεις πάει το ohlins γαι service?????
To 50ρικο δεν το γλυτώνεις...:lol:
Θυμάμαι την συζήτηση που είχαμε αλλά δεν ήμουν εγώ...σε φάγανε τα πιπίνια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
jimtarasxt660x
25/02/2010, 19:02
Αυτο σαν να μην το καταλαβα καλα μου φαινεται!!!:smokin:
ΩΧ ΩΧ ΩΧ...το είδε ο Αρχιταμίας...ετοιμάσου για μεγάλο πρόστιμο:rotflmao: :rotflmao:
Καληνύχτα Μάκη:wave2:
boldor900f
25/02/2010, 19:38
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Συνάντηση με εμένα στο ίδιο μέρος
Γέφυρα της Επιδαύρου.
Στις 09:30 είναι καλά;
YΓ
Παίζει να φέρουμε τις γκρίνιες μαζί μας:
Μη βαράτε!!!!!
paranoid
25/02/2010, 20:27
Ξέχασες να αναφέρεις ότι θα προτιμήσουμε Π.Ε.Ο. για να το ευχαριστηθούμε κιόλας :blush:
Αυτό το παιδί μές στη καρδιά μου τό'χω..!!:D :D
XJR_Billy
25/02/2010, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Συνάντηση με εμένα στο ίδιο μέρος
Γέφυρα της Επιδαύρου.
Στις 09:30 είναι καλά;
YΓ
Παίζει να φέρουμε τις γκρίνιες μαζί μας:
Μη βαράτε!!!!!
Γεια σου συνάδελφε!
Οι γκρίνιες είναι προαιρετικές και στην κρίση/αντοχή του καθενός.:D :lol:
Εγώ τη δικιά μου θα την φέρω...:p
Αν παίζει και καμιά συναδέλφισα (kick-boxing/karate):lol: , ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη.
Που ξέρεις, μπορεί να τους αρέσει και να μειωθούν οι τηγανιές...:beer: :beer:
jimtarasxt660x
25/02/2010, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γεια σου συνάδελφε!
Οι γκρίνιες είναι προαιρετικές και στην κρίση/αντοχή του καθενός.:D :lol:
Εγώ τη δικιά μου θα την φέρω...:p
Αν παίζει και καμιά συναδέλφισα (kick-boxing/karate):lol: , ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη.
Που ξέρεις, μπορεί να τους αρέσει και να μειωθούν οι τηγανιές...:beer: :beer:
Ωχ...ωχ...το βλέπω εγώ...θα φάμε καμιά ξώφαλτση τηγανιά:lol:
Λοιπόν εγώ όμως επειδή θα βαριέμαι να σας περιμένω θα σκάσω μύτη εκεί που θα σας περιμένει ο boldor... ( το γνωστό σημείο που είχαμε συναντηθεί και στην κοπή )
ΟΚ?
Ισχύει αυτό το σημείο για συνάντηση?
XJR_Billy
26/02/2010, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ωχ...ωχ...το βλέπω εγώ...θα φάμε καμιά ξώφαλτση τηγανιά:lol:
Λοιπόν εγώ όμως επειδή θα βαριέμαι να σας περιμένω θα σκάσω μύτη εκεί που θα σας περιμένει ο boldor... ( το γνωστό σημείο που είχαμε συναντηθεί και στην κοπή )
ΟΚ?
Ισχύει αυτό το σημείο για συνάντηση?
Τι να κάνεις ρε Τζίμμυ? Το κορίτσι θέλει μηχανάδα.
Να τ'αφήσουμε σπίτι μόνο του? :nono:
Επειδή δεν ξέρω πως βγαίνουμε Παλαιά εθνική :rolleyes: :blush: :p , θα προσφερθεί κάποιος να πάμε τουλάχιστον μέχρι εκεί, με τους ξέφρενους ρυθμούς μου:D , και μετά συναντιόμαστε Άργος.
Δεν γουστάρω με τίποτα να καθυστερήσω, ούτε να στερήσω τη χαρά του στροφιλικίου σε κανένα φιλαράκο, οπότε με το που βγαίνουμε παλαιά, αναλαμβάνω την οπισθοφυλακή...:p :smokin:
Θα σε πάρω τηλέφωνο Τζιμάκο...:wave2:
jimtarasxt660x
26/02/2010, 07:30
Κάτσε γιατί στο τέλος θα μπερδέψουμε τα μπούτια μας:blush:
Εσείς θα έρθετε από παλιά εθνική έτσι? Δεν θα περάσετε τα διόδια της Ελευσίνας.
Αν είναι και έρθετε από εκεί τότε να κάνουμε την συνάντηση στον ισθμό!
Εσύ Πέτρο τι λες? Εκεί που είχαμε συναντηθεί που πήγαμε Λουτράκι...
Αποφασίστε από που θα έρθετε να ξέρουμε που να περιμένουμε!
Όσο για την οπισθοφυλακή μην τρελαίνεσαι...και εγώ διπλός θα είμαι γιατί θα πάρω και ένα φιλαράκι μαζί μου!
ΥΣ. Ρε o blueangel χάθηκε...δεν έχει απαντήσει ακόμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Από e-mail που μου στείλανε (ένας άλλος παντρεμένος):
Πριν το γάμο...
Αυτός: Ναι, επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Αυτή: Θέλεις να φύγω;
Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι!
Αυτή : Με αγαπάς;
Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ!
Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ;
Αυτός: Όχι βέβαια!
Αυτή: Θα με φιλήσεις;
Αυτός: Οπωσδήποτε!
Αυτή : Θα με χτυπήσεις;
Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος!
Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ;
Αυτός: Ναι.
Αυτή: Αγάπη μου!
Μετά το γάμο....
Απλά ξαναδιάβασε από το τέλος προς την αρχή!!!
190189
jimtarasxt660x
26/02/2010, 07:50
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
26/02/2010, 09:03
ok... επιτρέψτε μου να προτείνω ενα δρομολόγιο...
Ραντεβού στο Περίπτερο την ώρα που είπαμε. Αναχώρηση μετά απο το ακαδημαϊκό 15-30λεπτο. Πάμε μέχρι τα διόδια και μπαίνουμε απο τον παράδρομο για Π.Ε.Ο.
Κάνουμε ανασυγκρότηση στον Ισθμό μετά την γεφυρά στο parking όπου και χώρο έχει για να σταματήσουμε αλλά και σίγουρα δεν θα χαθεί κανείς ψάχνοντας να το βρεί (απέναντι απο τα Goody's--- GPS 1981 ..:rotflmao: )
Τώρα όσον αφορά την βόλτα αυτή καθαυτή... πρώτο καλό στοπ μετά την ανασυγκρότηση είναι στο γνωστό ΣΤΟΡΚ για ενα καφεδάκι και συνέχεια για Ναύπλιο αμέσως μετά το διάλειμα αυτό.
Επιστροφή απο όπου θέλει και μπορεί ο καθένας , καθώς σίγουρα θα τρέξουν πολλοί να επιστρέψουν λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων (έτσι το λέμε τώρα...:evil: :D ).. οπότε μπορεί να επιλέξουν την Ν.Ε.Ο για πιο γρήγορα.
Πείτε γνώμες...
Gandalf
jimtarasxt660x
26/02/2010, 09:12
Πάμε όπου θέλετε...εγώ δεν έχω πρόβλημα!
Αλλά καλύτερα η ανασυγκρότηση λέω να γίνει εδώ, που έχει και χώρο...http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&ll=37.928535,22.997126&spn=0.00234,0.005681&t=h&z=18&msid=105604131714479780431.0004807c9f35679a4bccb
Έτσι κάναμε όταν πήγαμε Λουτράκι.
Αλλιώς κάτω από την γέφυρα όπως γίνεται συνήθως:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Αυτό το παιδί μές στη καρδιά μου τό'χω..!!:D :D
Και'γώ ζηλεύω τη μοτοσυκλέτα σου :a22:
Θα σε δούμε τελικά?
Jimataratata τσάμπα τον έβαλες το χάρτη! Σε τέτοιες στροφές πάντα ευθεία απέναντι καταλήγω :lol: :lol: :lol:
190239
GAS NICK
26/02/2010, 15:28
:lol: :lol: :lol: :lol:
blueangel
26/02/2010, 15:37
Και για να δείξουμε στα λαμόγια που προσπαθούν να φέρουν την διχόνοια στο Ταμείο Οικογενειαρχών & Μηχανόβιων, ότι εμείς δεν παίρνουμε από απειλές σας ποστάρω την αποκαλυπτική φωτογραφία από τον γάμο του Blueangel......
.........:a01: :a01: :a01: :a53: :a018: :a016: :a29: Πόσο λαμόγιο και απατεώνας είσαι????Κάτσε κάτσε και σε περιμένει άγριο χουνέρι ήδη ο Μπίλης μου έδωσε την ιδέα.:D
blueangel
26/02/2010, 15:39
Εγω παντως επειδη ειμαι μεγαλοψυχος και υπερανω ολων και δεν παραξηγιεμαι που δεν με καλεσε θα σας προτεινω να κανουμε δωρο γαμου στην μελλουσα συζυγο εναν πολυ γερο χοντρο και βαρυ πλαστη!!!;) ;) ;) :yperbolika sataniko gelio:yperbolika sataniko gelio:yperbolika sataniko gelio
Και συ σουρπουίτσα κάτσε και θα βρέις τον δάσκαλο σου που χεις κάνει κόμμα με το άλλο το αρχ..εεεεε λαμογιάκι του Αργους:ninja: :evil: :evil: :bawl:
paranoid
26/02/2010, 16:20
Κι'εγώ ζηλεύω τη μοτοσυκλέτα σου :a22:
Θα σε δούμε τελικά?
Jimataratata τσάμπα τον έβαλες το χάρτη! Σε τέτοιες στροφές πάντα ευθεία απέναντι καταλήγω :lol: :lol: :lol:
Τη τωρινή ή τη μέλλουσα...:rolleyes: :smokin:
Εννοείται ότι θα με δείτε, αφού είπαμε έιναι κανονισμένο...
Σχετικά με τη διαδρομή θα έλεγα να βρεθούμε εκεί που βρεθήκαμε και στη πίτα αλλά να μη χασουμε χρόνο ενδιάμεσα για καφέ και να πάμε καρφί Νάυπλιο να αράξουμε εκεί...
Τί λέτε??:wave2:
jimtarasxt660x
26/02/2010, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
:a53: :a018: :a016: :a29: Πόσο λαμόγιο και απατεώνας είσαι????Κάτσε κάτσε και σε περιμένει άγριο χουνέρι ήδη ο Μπίλης μου έδωσε την ιδέα.:D
Φίλε αυτό το πανόμο@νο ο XT_Billy μου είπε να την ποστάρω...άμα θες έχω κρατήσει και το πμ που μου έστειλε να στο δειξω...χε χε χε!!!!!
Αλλά καλά να πάθεις γιατί τον εμπιστεύτηκες !
Μάγκες αποφασίστε από που θα πάμε:wave2:
Τη τωρινή ή τη μέλλουσα...:rolleyes: :smokin:
Εννοείται τη μέλλουσα, την τωρινή με τις τελικές που'χει δεν την προλαβαίνω :lol: :lol:
Εννοείται ότι θα με δείτε, αφού είπαμε έιναι κανονισμένο...
Σχετικά με τη διαδρομή θα έλεγα να βρεθούμε εκεί που βρεθήκαμε και στη πίτα αλλά να μη χασουμε χρόνο ενδιάμεσα για καφέ και να πάμε καρφί Νάυπλιο να αράξουμε εκεί...
Τί λέτε??:wave2:
Τι να πούμε? Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται :D
Αν κάποιος θέλει να διαφωνίσει.............
σημαίνει ότι θέλει και να συνδράμει στην αγορά του tenere1200 του ταμία μας :lol:
Εδώ είμαστε και τα λέμε :beer:
jimtarasxt660x
26/02/2010, 17:15
Αν θα πάμε από Επίδαυρο δεν θα σταματήσουμε στο στορκ...πάμε κατευθείαν Ναύπλιο να πιούμε εκεί καφέ...
Θα βάλω και την γυναικά του Billy να τον πλακώνει στο ξύλο και εγώ να τραβάω φωτογραφίες...
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ...
blueangel
26/02/2010, 17:23
Φίλε αυτό το πανόμο@νο ο XT_Billy μου είπε να την ποστάρω...άμα θες έχω κρατήσει και το πμ που μου έστειλε να στο δειξω...χε χε χε!!!!!
Αλλά καλά να πάθεις γιατί τον εμπιστεύτηκες !
Μάγκες αποφασίστε από που θα πάμε:wave2:
ΜΠΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ???????????????
:evil: :evil: :evil: ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ:a29: :a015: :a015:
jimtarasxt660x
26/02/2010, 18:45
ΜΠΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ???????????????
:evil: :evil: :evil: ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ:a29: :a015: :a015:
Και για να δεις ότι εγώ είμαι καλό παιδί και δεν λέω ψέμματα κοίτα τι μου έστειλε :lol: :lol: :lol:
190256
blueangel
26/02/2010, 19:28
Και για να δεις ότι εγώ είμαι καλό παιδί και δεν λέω ψέμματα κοίτα τι μου έστειλε :lol: :lol: :lol:
Κολόπαιδο είσαι αλλά δεν το κάνω θέμα:lol:
Ααααααααα ωστε έτσι Βασιλάκη εεεεε?:bigcry: :a45: Κάτσε να δείς τώρα που θα κάνω κολιγιά με το λαμόγιο τι σε περιμένει:a43: :a9: :a25:
jimtarasxt660x
26/02/2010, 19:30
Και να ξέρεις η 3μηνη συνδρομή ακυρώνεται γιατί είναι λαμόγιο...πήγε να μου την φέρει πισώπλατα:evil: :evil: :evil:
boldor900f
26/02/2010, 19:32
Λοιπόν καλοί μου φίλοι έχουμε και λέμε.
1) Την Κυριακή στις 09'30 θα περιμένω με τον Υποστράτηγο
απέναντι απο τα Goodys στο Canale. Είναι μόλις περάσεις τη
Παλαιά γέφυρα δεξιά αμέσως.
2) Από ότι κατάλαβα θα πάμε απο Επίδαυρο.
3 Θα μαι με το ΧΧ.
Τα τηγάνια με Teflon πονάνε διότι είναι αντικολλητικά.
jimtarasxt660x
26/02/2010, 19:37
Λοιπόν καλοί μου φίλοι έχουμε και λέμε.
1) Την Κυριακή στις 09'30 θα περιμένω με τον Υποστράτηγο
απέναντι απο τα Goodys στο Canale. Είναι μόλις περάσεις τη
Παλαιά γέφυρα δεξιά αμέσως.
2) Από ότι κατάλαβα θα πάμε απο Επίδαυρο.
3 Θα μαι με το ΧΧ.
Τα τηγάνια με Teflon πονάνε διότι είναι αντικολλητικά.
Άμα είναι να πάμε Επίδαυρο ας περιμένουμε κάτω από την γέφυρα...μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή...αφού είναι το στέκι μας εκει:lol:
Εγώ πάντως θα πάρω φαρμακείο για κάλο και για κακό... :lol:
Α, επίσης σας εκβιάζω να μου δώσετε 100? ο καθένας σας (Boldor & XT_Billy) αλλιώς θα δώσω στις γυναίκες σας κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες:a13:
boldor900f
26/02/2010, 19:44
ΟΚ κάτω απο τη γέφυρα.
Για τα 100 ευρώ θα συννενοηθώ με τον Billy.
Τελευταίοι θα μαστε και θα τα λέμε.
blueangel
26/02/2010, 20:39
Και να ξέρεις η 3μηνη συνδρομή ακυρώνεται γιατί είναι λαμόγιο...πήγε να μου την φέρει πισώπλατα:evil: :evil: :evil:
Και λίγα του λές χρειάζεται ενα πολύ γερό μαθημα!!!!!!!!:evil:
XJR_Billy
26/02/2010, 20:49
Και λίγα του λές χρειάζεται ενα πολύ γερό μαθημα!!!!!!!!:evil:
Φταίω Άρη μου... παρασύρθηκα από το λαμόγιο του Άργους...:blush: :(
Είμαι ένα φτωχό και μόνο σαλιγκάρι, αλλά για να πω την αλήθεια...
Κατουρήθηκα λέμε με τη φωτό...:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Από σένα θα υποστώ αδιαμαρτύρητα την τιμωρία...
Το λαμόγιο όμως θα το φτιάξω...:evil: :evil:
XJR_Billy
26/02/2010, 20:51
ΟΚ κάτω απο τη γέφυρα.
Για τα 100 ευρώ θα συννενοηθώ με τον Billy.
Τελευταίοι θα μαστε και θα τα λέμε.
Μη μασάς μέγιστε!!:beer:
Θα καθαρίσω εγώ...
Έχω τον τρόπο μου με τους ταμίες...:a47:
blueangel
26/02/2010, 21:05
Φταίω Άρη μου... παρασύρθηκα από το λαμόγιο του Άργους...:blush: :(
Είμαι ένα φτωχό και μόνο σαλιγκάρι, αλλά για να πω την αλήθεια...
Κατουρήθηκα λέμε με τη φωτό...:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Από σένα θα υποστώ αδιαμαρτύρητα την τιμωρία...
Το λαμόγιο όμως θα το φτιάξω...:evil: :evil:
Φτού σου:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :D
blueangel
26/02/2010, 21:07
Μη μασάς μέγιστε!!:beer:
Θα καθαρίσω εγώ...
Έχω τον τρόπο μου με τους ταμίες...:a47:
Ναι με το γλύψιμο παλιοσαλίγκαρο του κερατά:mad: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
jimtarasxt660x
26/02/2010, 23:14
Ειιιιιιιι...ψιτ..για χαλαρώστε λιγάκι!
Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια...
Θα σας πήξω την κυριακή παλιοαρουραίοι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
boldor900f
26/02/2010, 23:37
Την Κυριακή θα μαστε υπόδειγμα .
Κύριοι πάνω απ όλα. το Ναύπλιο θα βουλιάξει απο άσχημες.
Εμείς βράχος.
jimtarasxt660x
27/02/2010, 12:39
Τελικά από που θα πάμε?:confused: :confused: :confused:
Κύριοι πάνω απ όλα. ..........
Σε λίγο θα μας γράψει τα ίδια κι ο Billy :lol: :lol: :lol:
Τα λέμε αύριο παιδιά
Να'χετε ένα καλό Σαββατο
:wave2:
Τελικά από που θα πάμε?:confused: :confused: :confused:
Σύνοψις
08:15 Περίπτερο
08:30 Αναχώρηση για ΠΕΟ
Συνάντηση μαζί σας και βουρ για Ναύπλιο
Να βρεθούμε εκεί που συνατηθήκαμε στην πίτα?
Αν και'γω δε θυμάμαι ακριβώς...
jimtarasxt660x
27/02/2010, 13:00
Λοιπόν θα αποφασίσουμε εκεί τελικά από ποιο δρόμο θα πάμε Ναύπλιο!
Εμείς θα είμαστε 9:30 κάτω από την γέφυρα (εκεί που είχαμε συναντηθεί στην κοπή).
Μάκη όλο και κάποιος θα ξέρει να σας βγάλει εκεί άμα δεν θυμάσαι
:beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
27/02/2010, 13:20
Αγαπητοί κύριοι...
Την άρπαξα για τα καλά.
Χτες έφυγα νωρίς απ' τη δουλειά και ξεράθηκα μέχρι σήμερα το πρωι.
Πονόλαιμος, κάργα μύξα:yuck: , πονοκέφαλος, αδυναμία στήσης :lol: κλπ.
Πυρετό δεν μου έκανε, έχω φροντίσει να σιροπο-χαπακωθώ καλά.
Αύριο θα φύγουμε κατά τις 9 από το σπίτι μετα της σαλιγκαρίνας, και δίνουμε ραντεβού τηλεφωνικώς με τον Ταρατατά. Συνάντηση Ναύπλιο λοιπόν...
Λυπάμαι που δεν θα απολαύσω τις φάτσες σας πουρνό-πουρνό αλλά θα σας πετύχω Ναύπλιο...
Την πέφτω να εξοικονομήσω δυνάμεις για αύριο. Αυτή τη βόλτα δεν την χάνω...
Τα λέμε αύριο λοιπόν στο Ναύπλιο.:beer: :beer:
Α!!
Μην ξεχάσω...
Κύριοι πάνω απ όλα.:o :D
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
blueangel
27/02/2010, 13:34
Εγω δυστυχώς παίδες αν και θα γούσταρα παααααααααααρα πολύ να βρεθούμε ξανά δεν θα μπορέσω τελικά :bigcry: :bigcry: πετάω σε ενα τρίωρο για Σαλόνικα και επιστρέφω αύριο στις 7 το βράδυ Αθήνα:( Αν δεν ήταν επαγγελματικό το ταξίδι θα το ανέβαλα με τη μια γαμώτο αλλά έπεσα στην περίπτωση:( Ταρατατά και Μπιλάρα την γλυτώσατε προς το παρόν αλλά όχι για πολύ αυτό να το ξέρετε!!!
Μπίλη περαστικά... τελικά τα βουντού που σου έκανα έπιασαν τόπο:p Οσο για το λαμόγιο το άλλο ξέρεις εσύ με τις κοινές δουλειές που σκαρώνετε:evil: σε εννιά μήνες από τώρα δεν θα μπορεί να σας συνοδεύει πουθενά γιατί θα χει τρεχάματα με τα Μαιευτήρια και τα μπειμπιλίνο να μην τον προλαβαίνουν:lol: Ασε που κάπου στο ενδιάμεσο πρέπει και να τον συνοδεύσουμε γαμπρό στην εκκλησία:rotflmao: Καλά να περάσετε παίδες και προσοχή στο δρόμο:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
jimtarasxt660x
27/02/2010, 13:44
Με ξενερώσατε τώρα:sad: :sad: :sad:
Billy άμα δεις ότι δεν την παλεύεις κάτσε σπίτι ρε...μην κάνεις χαζομάρες...
Blueangel: πας να :a021: στη Θεσσαλονίκη ρε?
Άρα οι συμμετέχοντες είμαστε:
Inpas
Peskandritsos
Gandalf
Boldor
Paranoid( θα έρθει?)
Taratatas
Ξεχνάω κανέναν?:blush:
blueangel
27/02/2010, 13:59
Με ξενερώσατε τώρα:sad: :sad: :sad:
Billy άμα δεις ότι δεν την παλεύεις κάτσε σπίτι ρε...μην κάνεις χαζομάρες...
Blueangel: πας να :a021: στη Θεσσαλονίκη ρε?
Οχι ρε Μήτσο εντάξει μια που θα ανέβω αυτό είναι στο πρόγραμμα αλλά ξέρεις ότι αν ήταν μόνο για αυτό είναι δεύτερο στις πρωτεραιότητες μου πάνω απ'όλα έχω τους φίλους μου και συ το ξέρεις!!!Για δουλειά ανεβαίνω αρρώστησε ο συνάδελφος στο πρακτορείο ειδήσεων ο ισπανόφωνος και αναγκαστηκά πάω στη θέση του για συλλογή υλικού ειδησεογραφικού και συνομιλία με συναδέλφους στη Χιλή για το σεισμό που έγινε εκεί!!!:(
GAS NICK
27/02/2010, 15:44
Ελα και εγω μεσα της τελευταιας ωρας:ZZZ:
LAST BUT NOT LEAST:D
Gandalf dr685sm
27/02/2010, 16:46
Τώρα θα με κράξετε αλλά θα το πω ώς έχει...
Πρόκειται για party Σαββατόβραδου απο καλή φίλη (με καλό "κύκλωμα" ) και σίγουρα θα υπάρξει ξενύχτι. Αν κατορθώσω και ξυπνήσω θα σας δώ. Διαφορετικά επιφυλάσσομαι για άλλη μέρα.
Προοσοχή παιδιά στις υγρασίες της Π.Ε.Ο. Σήμερα χρειάστηκε να κατέβω Κινέτα και απο το Μ.Πεύκο και μετά όλα ήταν βρεγμένα.
Gandalf
jimtarasxt660x
27/02/2010, 17:12
Άρα τα πράγματα έχουν κάπως έτσι...
1.Inpas
2.Peskandritsos
3.Gandalf ?
4.Boldor
5.Paranoid( θα έρθει?)
6.Taratatas
7.Gas Nick
Έκτακτη συμμετοχή XT_billy
8:30 αναχώρηση από το περίπτερο εσείς...συνάντηση 9:30 κάτω από την γέφυρα με εμάς!
Υπόψιν: Όποιος παρακολουθεί την συζήτηση και θέλει να έρθει μπορεί άνετα να δηλώσει...εδώ δεν υπάρχουν κλίκες:wave2:
peskandritsos
27/02/2010, 17:23
Akoysane gia syndromes kai prostima kai thn kanoyne enas enas.
Jimmy toys tromakses vre.
Den peirazei omos giati opoios erthei tha einai apofasismenos na ta xvsei...
Apla tha plhrvsei kai gia osoys den erthoyn.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gamo to pliktrologio moy mesa:evil: :evil:
jimtarasxt660x
27/02/2010, 17:27
Akoysane gia syndromes kai prostima kai thn kanoyne enas enas.
Jimmy toys tromakses vre.
Den peirazei omos giati opoios erthei tha einai apofasismenos na ta xvsei...
Apla tha plhrvsei kai gia osoys den erthoyn.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gamo to pliktrologio moy mesa:evil: :evil:
Δεν καταλάβανε καλά μου φαίνεται...όσοι δήλωσαν και την έκαναν μετά, την συνδρομή δεν την γλυτώνουν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pes tou ΧΤ_Billy na sou parei ena:lol:
paranoid
27/02/2010, 17:32
Τί έγινε ρε παιδιά, περονόσπορος έπεσε???
Άντε να πώ και εγώ τα δικά μου...Προχτές ήταν ο μικρός συναχωμένος και σήμερα αρχίζει να αρρωσταίνει το κορίτσι μου. Λόγω όμως πολυήμερης καλής διαγωγης αν αύριο το πρωί δεν είναι του θανατά θα σκάσω μύτη.:beer: :beer: Άν όχι...:( :(
Όπως και να'χει θα μπω το πρωί να ενημερώσω...
Τα λέμε θεού θέλοντος αύριο..:wave2:
boldor900f
27/02/2010, 17:34
OK αύριο στις 09'30 στη γέφυρα.:beer: :beer: :beer:
θανος honda xx
27/02/2010, 17:40
Καλα βρε εχω ενα καφτο θεμα..???
Απο την 1/2/2009 εχουν απαγορεψη το καπνισμα μεσα σε δημοσιους χωρους δειτε ποσα τασακια ειναι γεματα.??
190327
jimtarasxt660x
27/02/2010, 17:41
Τί έγινε ρε παιδιά, περονόσπορος έπεσε???
Άντε να πώ και εγώ τα δικά μου...Προχτές ήταν ο μικρός συναχωμένος και σήμερα αρχίζει να αρρωσταίνει το κορίτσι μου. Λόγω όμως πολυήμερης καλής διαγωγης αν αύριο το πρωί δεν είναι του θανατά θα σκάσω μύτη.:beer: :beer: Άν όχι...:( :(
Όπως και να'χει θα μπω το πρωί να ενημερώσω...
Τα λέμε θεού θέλοντος αύριο..:wave2:
Περαστικά στην μικρή...:beer:
Εντάξει μην αγχωνόσαστε για τις συνδρομές...θα σας τις στείλω με αντικαταβολή:lol:
jimtarasxt660x
27/02/2010, 17:49
Παίδες μια ερώτηση...
Τι ώρα περίπου πρέπει να είστε πίσω?
Δεν κάνω πλάκα εεε...σοβαρολογώ ( δεν θα με πιστέψουν ρε πστμ:sad: )
paranoid
27/02/2010, 17:50
Περαστικά στην μικρή...:beer:
Εντάξει μην αγχωνόσαστε για τις συνδρομές...θα σας τις στείλω με αντικαταβολή:lol:
Ευχαριστώ Jimako....:beer:
Βρε βόλτα να πηγαίνουμε και απο συνδρομές μην ανυσηχείς. Καλά να είμαστε να δουλεύουμε να μας τα παίρνουν...!!:o
boldor900f
27/02/2010, 17:51
Πίσω στις 13'30
boldor900f
27/02/2010, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καλα βρε εχω ενα καφτο θεμα..???
Απο την 1/2/2009 εχουν απαγορεψη το καπνισμα μεσα σε δημοσιους χωρους δειτε ποσα τασακια ειναι γεματα.??
ΠΟΥ είναι τa τασάκια;
jimtarasxt660x
27/02/2010, 18:03
ΠΟΥ είναι τa τασάκια;
Ανάμεσα στους 2 "λόφους":winka:
:blush: :blush: :blush: :blush:
jimtarasxt660x
27/02/2010, 18:08
Αυτός ο binzis όμως δεν μας κάνει την τιμή να έρθει:sad:
boldor900f
27/02/2010, 18:12
Θα είναι και άλλα κορίτσια μαζί μας;
jimtarasxt660x
27/02/2010, 18:16
Αν έρθει ο billy με την γυναίκα του!
Κύριοι θέλω να είσαστε παράδειγμα οικογενειαρχών...άντε γιατί όποτε βγαίνουμε όλο τις σερβιτόρες πειράζετε :lol:
Και με κάνετε και ντρέπομαι σαν μικρό παιδάκι που είμαι:blush: :blush: :blush: :blush:
GAS NICK
27/02/2010, 18:33
τα τασακια ειναι πισω απο τα βουνα:rotflmao:
jimtarasxt660x
27/02/2010, 18:35
πισω απο τα βουνα:rotflmao:
Φιλαράκι...είσαι πιο αργός και απο το replay... :lol:
κοίτα 4 απαντήσεις πριν:winka:
boldor900f
27/02/2010, 18:36
Ελα ρε Billy.
Θα σου βάλει θερμόμετρο ο jimmy.
Φέρε και τη σύζυγο μαζί.
Και οι άλλοι επίσης.
jimtarasxt660x
27/02/2010, 18:38
Ελα ρε Billy.
Φέρε και τη σύζυγο μαζί.
Και οι άλλοι επίσης.
Ναι να κάνουν κανα κόμμα όλες μαζί και να μας πλακώσουν όλους εεεεε??????
Και καλά εσείς που είστε παντρεμένοι...εγώ το κακόμοιρο παιδάκι τι τους φταίει που θα φάει καμιά τηγανιά στο κεφάλι???
GAS NICK
27/02/2010, 18:43
Φιλαράκι...είσαι πιο αργός και απο το replay... :lol:
κοίτα 4 απαντήσεις πριν:winka:
καλα ρε μη βαρας σεν εκανα refresh:bigcry:
jimtarasxt660x
27/02/2010, 18:44
καλα ρε μη βαρας σεν εκανα refresh:bigcry:
Έτσι είναι οι Ταμίες...δεν χαρίζουν σε κανέναν:lol: :lol: :lol:
XJR_Billy
27/02/2010, 21:10
Ελα ρε Billy.
Φέρε και τη σύζυγο μαζί.
Και οι άλλοι επίσης.
Θα'ρθουμε 900άρη μου.
Οικογενειακώς.:)
Ραντεβού στο Ναύπλιο !!:beer: :beer:
XJR_Billy
27/02/2010, 21:13
Οχι ρε Μήτσο εντάξει μια που θα ανέβω αυτό είναι στο πρόγραμμα αλλά ξέρεις ότι αν ήταν μόνο για αυτό είναι δεύτερο στις πρωτεραιότητες μου πάνω απ'όλα έχω τους φίλους μου και συ το ξέρεις!!!Για δουλειά ανεβαίνω αρρώστησε ο συνάδελφος στο πρακτορείο ειδήσεων ο ισπανόφωνος και αναγκαστηκά πάω στη θέση του για συλλογή υλικού ειδησεογραφικού και συνομιλία με συναδέλφους στη Χιλή για το σεισμό που έγινε εκεί!!!:(
Τα κακά της δουλειάς...
Την επόμενη φορά αδερφέ !!!
Τι έγινε στη Χιλή ρε γαμώτο...
8,5 ρίχτερ...:(
paranoid
28/02/2010, 06:13
Παιδιά καλημέρα,
δεν θα μπορέσω να έρθω..:( :( Μας πήδηξε οικογενειακός αυτός ο ιός..
Καλά να περάσετε...:wave2:
Καλημέρα :ZZZ:
[paranoid]:
Γιάνν, περαστικά στον τζούνιορ και στο κορίτσι σου. :beer:
[xtbilly]:
Ξεκουράσου καλά κι έλα. Θα σου'χω φέρει και το masterpiece :smokin:
[blueangel]:
Καλό ταξίδι προς τας Θεσσαλονίκας. Next time :beer:
[Θάνο]:
Σ'ευχαριστώ φίλε που με'κανες να δω λίγο bizi πρωινιάτικα :blush:
Please την επόμενη φορά μεγαλύτερες photo... έβγαλα τα μάτια μου για τo δω :lol:
Πάω και γι'άλλο καφέ, κοιμηθήκαμε αργά χθες...................
peskandritsos
28/02/2010, 06:25
Ο σκυλος βγηκε βολτα, η γυναικα και το παιδι κοιμουντε οποτε εγω την κανα με ελαφρα πηδηματακια......
ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Peksandritso κράτα λίγο χώρο στη βαλίτσα σου βρε'συ....
Μην κουβαλάω στην πλάτη ο μαύρος
jimtarasxt660x
28/02/2010, 06:30
Καλημεραααααααα:sun: :sun: :sun:
Καλημεραααααααα:sun: :sun: :sun:
Κοίτα χαρούλες που κάνουν οι ταμίες για το παραδάκι που θα βάλουν σε λίγο στην τσέπη :lol: :lol:
jimtarasxt660x
28/02/2010, 06:31
Μάκη έχεις πμ:wave2:
jimtarasxt660x
28/02/2010, 06:33
Κοίτα χαρούλες που κάνουν οι ταμίες για το παραδάκι που θα βάλουν σε λίγο στην τσέπη :lol: :lol:
Άντε να πέφτει το παραδάκι!
:a01: :a01: :a01:
Άντε να πέφτει το παραδάκι!
:a01: :a01: :a01:
12μηνη επιταγούλα θα σας δώκω :a01:
jimtarasxt660x
28/02/2010, 06:42
12μηνη επιταγούλα θα σας δώκω :a01:
Και εγώ πρόστιμο 500 ?:a22: :a22: :a22:
jimtarasxt660x
28/02/2010, 14:44
Ωραία η βολτούλα σήμερα...έπηξα και στα χιλιόμετρα εγώ... :p
Στο SV δεν άναψε λαμπάκι βενζίνης:lol: , έπεσαν και κάτι παντοφλιές στην καφετέρια, έγινε και μια μάχη στους Μύλους για τα σουβλάκια... ο boldor δεν νομίζω να ξαναέρθει μαζί μας για βόλτα...:rotflmao:
Και ο Μάκης βοήθησε σε ένα μηχανικό πρόβλημα που είχε ένα παλικάρι:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Άντε και στην επόμενη παίδες:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ωραία η βολτούλα σήμερα...έπηξα και στα χιλιόμετρα εγώ... :p
Στο SV δεν άναψε λαμπάκι βενζίνης:lol: , έπεσαν και κάτι παντοφλιές στην καφετέρια, έγινε και μια μάχη στους Μύλους για τα σουβλάκια... ο boldor δεν νομίζω να ξαναέρθει μαζί μας για βόλτα...:rotflmao:
Και ο Μάκης βοήθησε σε ένα μηχανικό πρόβλημα που είχε ένα παλικάρι:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Άντε και στην επόμενη παίδες:beer: :beer:
Τελικά μπόρεσα και του την έφτιαξα την μηχανή :lol: :lol:
Πάντως το ποιό ευχάριστο ήταν ότι μετά το σημερινό δε θα ξανάρθουν άλλη φορά αι γυναίκες :a08:
Πότε είπαμε ότι πάμε Βουλγαρία? :beer: :beer:
jimtarasxt660x
28/02/2010, 16:40
Τελικά μπόρεσα και του την έφτιαξα την μηχανή :lol: :lol:
Πάντως το ποιό ευχάριστο ήταν ότι μετά το σημερινό δε θα ξανάρθουν άλλη φορά αι γυναίκες :a08:
Πότε είπαμε ότι πάμε Βουλγαρία? :beer: :beer:
Είσαι μάστορας ρε Μάκη:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά τις 15 Αυγούστου:beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
28/02/2010, 17:33
Ωραία βολτίτσα, καλή παρέα, πολύ πλάκα !!!
Η διαδρομή Άργος-ΝΕΟ, σούπερ... δεν είχα ξαναπάει από εκεί...
Για 15-16 Αυγούστου όλα έτοιμα για Βουλγαρία...:p :sun: :cool:
Πολύ μαμημένη κίνηση στο γυρισμό, πολλά φράγκα για τα γαμόδια...
Αυτά ήταν τα μόνα αρνητικά.
Τελικά ίσως συμφέρει να παίρνεις την παντόφλα μαζί γιατί... δεν ξέρω αλλά... η τηγανιά πιο πολύ πονάει στο σπίτι...:bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Πέτρο δεν βρεθήκαμε για λίγο ρε φίλε...:(
Την επόμενη φορά...:beer:
Μάκη, ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ? :a08: :a54: :a54:
Ο αγαπητός μου ταμίας έμεινε πιστός στο πλάι μου, συνοδεύοντας την σαλιγκαρο-οικογένεια ενώ οι λοιποί κάγκουρες φέτιαζαν και σούζαραν ασυστόλως...
Προτείνω ένα 10% αύξηση στις συνδρομές για να καλυφθεί και ο ταμίας-junior που είχε κέφια σήμερα και έφυγα συνολικά με καμιά 800άρα πρότιμο, μόνο.. τσιμπώντας και ένα Yamaho-μαξιλαράκι... + ένα Fazer για τον συνάδελφο...
Να ζητήσω συγγνώμη για την αργοπορία, αλλά τη νίκησα την πόρνη την ίωση. Δεν με καθήλωσε..
BlueAngel, πες αλέυρι...
Μπρελοκάκι σε γυρεύει...
Νικόλα, πάρε καμιά σοβαρή μηχανή ρε φίλε... χαραμίζεσαι με την Πραπρίλια...
Να'μαστε καλά και στην επόμενη παίδες...:beer: :beer: :beer:
boldor900f
28/02/2010, 17:33
Χάρηκα πραγματικά που σας γνώρισα.
Καλά να περνάτε πάντα.
Ο γιατρός διέγνωσε ελαφριά διάσειση.
Με έσωσε το κράνος. Το έβγαλα μετά απο 2 ώρες.
XJR_Billy
28/02/2010, 17:36
Καλά να περνάτε πάντα.
Τι έχασα ρε πστμ...:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :beer: :beer:
jimtarasxt660x
28/02/2010, 17:39
Καλά να περνάτε πάντα.
Διακρίνω ένα ύφος λύπης και αποχωρισμού από το Moto.gr ή μου φαίνεται?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραία ήταν παίδες...
Χρωστάω και κέρασμα γιατί στα λεφτά έγινε κάποιο λάθος...
Στην επόμενη κερνάω:beer: :beer: :beer: