View Full Version : Οικογενειάρχης και μηχανόβιος
Βρε'συ......... που πήγαν όλοι τους?
Εξαφανιζόλ όλοι οι moto-οικογενειάρχες :wacko:
Ελπίζω να να'σαστε καλά και να περνάτε............. όσο το δυνατόν καλύτερα,
γιατί από Φθινόπωρο σας θέλω ακμαίους για πολλέεεεεεεεεες βόλτες :beer: :beer: :beer:
Προς Gas Nick:
Εσύ κανόνισε να πας να πάρεις μια ώρα νωρίτερα την αποζημίωση σου (τι σου λέω τώρα.......) κι ελπίζω να ξαναπάρεις κανά Ζ ώστε τα "γυμνά" :a08: να γίνουν δύο στην παρέα μας.... πήξαμε στους "κουστουμάτους" και στους δήθεν........."τακουνάτους" βρε παιδί μου... αμαν πια! :winka:
Αλήθεια σου'χουν προτείνει μέχρι σήμερα κάποιον συμβιβασμό? Γιατί είθισται λίγο πρίν γίνει το αστικό, οι ασφαλιστικές να προσπαθούν να έρθουν σε κάποιον συμβιβασμό με τον παθόντα.
Τέλος πάντων....
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας :sun:
Τα λέμε
:wave2:
GAS NICK
03/07/2009, 16:57
geia hara
ναι σημερα (επεσες στη περιπτωση) μου προτειναν 1 χιλιαρικακι
παραπανω δηλ.8700 αλλα μαλον θα το απορριψω
εις το επανειδειν:wave2:
θανος honda xx
03/07/2009, 18:07
Καλο σαββατοκυριακο και απο εμενα πατεραδες.Δεν ξερω τι κανετε εσυς αλλα εγω περναω ωραια και τα μπανια μου τα κανω(μουσια)?και τα ουζα μου πηνω?(μουσια),αλλα τη να κανω ετσι ειναι η ζωη.!!
GAS NICK μην ακους τι λενε αν παρεις γυμνο αλιμονο σου κακομοιρη μου.??Καλυτερα κουστουμι & γραβατα παρα να εισαι στο δρομο σαν βρεγμενη γατα.??Αντε κανονιστε να βγουμε για απογευματινο ουζο....:beer: :beer: :wave2:
GAS NICK
03/07/2009, 18:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XJR_Billy
03/07/2009, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καλο σαββατοκυριακο και απο εμενα πατεραδες.Δεν ξερω τι κανετε εσυς αλλα εγω περναω ωραια και τα μπανια μου τα κανω(μουσια)?και τα ουζα μου πηνω?(μουσια),αλλα τη να κανω ετσι ειναι η ζωη.!!
GAS NICK μην ακους τι λενε αν παρεις γυμνο αλιμονο σου κακομοιρη μου.??Καλυτερα κουστουμι & γραβατα παρα να εισαι στο δρομο σαν βρεγμενη γατα.??Αντε κανονιστε να βγουμε για απογευματινο ουζο....:beer: :beer: :wave2:
Ρε μην του τη λέτε του Νικόλα, θα μας σκάσει με κανά γυμνό B-King και θα ψαχνόμαστε...
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
GAS NICK
03/07/2009, 19:18
ΑΣΕ Μπιλ δεν μ,αρεσει το B-KING :nono:
θα βολευτουμε με τον πηγασακο:lol:
θανος honda xx
09/07/2009, 16:26
Γεια σας παλιοπαιδα τι κανετε πως εισαστε ολοι καλα,κανουμε καργα βουτες αντε και για κανενα σκι στο βουνο τωρα καλο καλοκαιρι να περασετε καλα με τις οικογενειε'σας.Αντε τα λεμε προς στο τελος του καλοκαιριου αφου δεν ενδιαφερεστε για κανενα ουζακι απογευματινο γεια σας.??:beer: :cry: :bawl:
Γεια σας παλιοπαιδα τι κανετε .............
Αφιερωμένο στα παλιόπαιδα ένα ζεϊμπέκικο του Τσιτσάνη:
<<
Τόσες φορές σε μάλωνε η δόλια η "σύζυγος" σου,
μα συ κρυφά τη σκάρωνες, παλιόπαιδο, κι έκανες τα δικά σου.
Εσούρωνες, μπερμπάντευες και σπίτι δεν κοιτούσες,
γι' αυτή τη δόλια "σύζυγο" σου, παλιόπαιδο, καθόλου δεν πονούσες.
Κάτσε και βάλτα στο μυαλό και μένα μη με βρίζεις.
Θ' αναστενάζεις, θα πονείς, παλιόπαιδο, στους δρόμους θα γυρίζεις.
>>
Αϊντε γειά μας............ τσάκω και μια μπύρα :beer:
Γεια σου Θάνο και λοιποί moto-οικογενειάρχες! :wave2:
GAS NICK
09/07/2009, 20:07
εγω μολις εβγαλα τα σκι να ξαποστασω λιγο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mafiozos
09/07/2009, 20:37
Καλησπερααααααα :D
Σημερα επλινα την καλη μου.Παρατηρησα κατι που απορω πως δεν το ειχα παρει τοσο καιρο χαμπαρι:dizzy: Το πισω αμορτησερ ειναι SHWOA :confused: Την μηχανη την εχω 3 μηνες και την εχω πληνει 5-6 φορες το αμορτησερ το εχω δει 100 φορες..Δεν μπορω να βγαλω ακρη με την παρτη μου.Μαλλον ειναι επειδη Θελω ΔΙΑΚΟΠΕΣ.Αντε να ερθει αυτος ο Αυγουστος.....
Inpas Φιλε τελικα εσυ εχεις ταλεντο και μας το κρυβεις.Οταν βραθουμε θα φερω τετραδιο και στηλο μαζι μου.Θα κατοχηροσουμε τα δικαιωματα των στοιχων σου και θα κονομησουμε.Λοιπον εγω θα ειμαι ο manager σου.Το 99,9% θα το περνω εγω για να μην λες οτι δεν σε κλεβω :cry: :cry:
Θανο Βολτα για καφε και στροφιλικια αντε ρε να μαζευτουμε :beer: :beer:
Παρτε και μια φωτο.Ειχα παει να αραξω μες το δασος στην μαλακασα ενα απογευμα για να ξεφυγω λιγο απο τα παντα.. :sun: :smokin:
168391
Mafiozos
09/07/2009, 20:38
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :D :D
168392
θανος honda xx
10/07/2009, 20:30
Φιλε mafioze που χαθηκες εσυ.??
για πες μου την προταση σου για την βολτα για που λες.?
για κανενα μπανιο καπου εδω κοντα λεω εγω τωρα.??
Καλα inpas εχω σαλεψη με αυτα που μου ανεβαζεις,μιλαμε πολυ προτοτιπα οκ παω πασο για το σχολιο μου.??να εισαι καλα χερετω σε ολους τους πατερες.καλα μπανια.!:wave2: :a5: :a18:
goumis hornet
10/07/2009, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Καλησπερααααααα :D
Παρτε και μια φωτο.Ειχα παει να αραξω μες το δασος στην μαλακασα ενα απογευμα για να ξεφυγω λιγο απο τα παντα.. :sun: :smokin:
Ετσι εεεεε;
Μονος σου......
Να κι εγω :a016: :a7:
:rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα μπάνια, καλες και οι Μαλακάσες αλλά εγώ θα συνεχίσω να σας......... μουρμουράω!
"Πρήξτε" :winka: τις γυναίκες σας από τώρα μπας και κάνουμε κανα ταξιδάκι στας Ευρώπας του χρόνου ή τέλος πάντων κάποια στιγμή!!!!
Τώρα θα μου πεις έχουμε που έχουμε ενίοτε την όποια μουρμούρα κλπ κλπ της συζύγου, τώρα θα'χουμε και τον inpas να μας τα πρήζει για ταξίδι στο εξωτερικό..........:a018:
Συγχωρέστε με αλλά δεν φταίω και τόσο εγώ.............
απλώς, όταν διαβάζω κάτι άρθρα σαν κι αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41207
με πιάνει το κάτι τις μου....... :bigcry:
Καλό Σ/Κ σ'όλους σας :wave2:
Mafiozos
11/07/2009, 08:32
Θανο Εγω ψηνομαι για κανενα Ναυπλιο η Καμενα βουρλα και παει λεγοντας.Το θεμα ειναι πως για αυτην την Κυριακη μαλλον δεν θα μπορω και το επομενο Σ/Κ το βλεπω απιθανο λογο δουλειας...
Goumis cbr :lol: δες το πμ σου.
Inpas Εγω για εξωτερικο ειμαι μεσα.Σε φαση ΠΣΚ μονο για φετος.Απο του χρονου βλεπουμε..Θα μουρμουραω και εγω μαζι σου.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Αντε σιγα σιγα να δουμε ποιοι ψηνονται και να οργανοθουμε. :beer: :beer: :beer:
peskandritsos
13/07/2009, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Καλά τα μπάνια, καλες και οι Μαλακάσες αλλά εγώ θα συνεχίσω να σας......... μουρμουράω!
"Πρήξτε" :winka: τις γυναίκες σας από τώρα μπας και κάνουμε κανα ταξιδάκι στας Ευρώπας του χρόνου ή τέλος πάντων κάποια στιγμή!!!!
Τώρα θα μου πεις έχουμε που έχουμε ενίοτε την όποια μουρμούρα κλπ κλπ της συζύγου, τώρα θα'χουμε και τον inpas να μας τα πρήζει για ταξίδι στο εξωτερικό..........:a018:
Συγχωρέστε με αλλά δεν φταίω και τόσο εγώ.............
απλώς, όταν διαβάζω κάτι άρθρα σαν κι αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41207
με πιάνει το κάτι τις μου....... :bigcry:
Καλό Σ/Κ σ'όλους σας :wave2: Τελικα η γυναικα σου εσενα σε εχει ΠΟΛΥ χαλαρο.:mad: :mad:
Για να της πω κανα δυο κουβεντουλες που θελει να σε αφησει να πας και εξωτερικο μονος σου:evil: :evil: :evil:
Και ποιος θα πηγαινει σουπερ μαρκετ, η ποιος θα σφουγγαριζει, η ποιος θα παιζει με τα παιδια?
:beer: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τελικα η γυναικα σου εσενα σε εχει ΠΟΛΥ χαλαρο.:mad: :mad:
η ειναι πολύ γλυκοτσ@τσ@νος
:lol: :lol:
..............
Και ποιος θα πηγαινει σουπερ μαρκετ, η ποιος θα σφουγγαριζει, η ποιος θα παιζει με τα παιδια?
Εύχομαι ο πεθερός μου :evil:
Μην τσιμπάτε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Όταν η σύζυγος σας λέει:
- ναι αγόρι μου, και βέβαια να πας ταξιδάκι στην Ευρώπη και βολτούλα στην Επίδαυρο και τσαρκούλα στην Ν.Μάκρη και... και... και...
με τους υπόλοιπους moto-φίλους σου............
.............να'σαστε σίγουροι ότι εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή που σας απαντάει,
στο μυαλό της "δουλεύει" η παρακάτω εικόνα........................
...........................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
168799
Πολλά χαιρετίσματα σ'όλους τους moto-οικογενειάρχες
GAS NICK
13/07/2009, 17:35
το μαστιγιο που εναι?????:a8:
...................μαστιγια!!!!
ΓΟΥΣΤΑΑΡΩΩΩ!!!
:beer: :beer: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
το μαστιγιο που εναι?????:a8:
Ου να χαθείτε και οι δύο βρε!
Παντρεμένοι άνθρωποι με παιδιά σου λέει ο άλλος...............
και το μόνο που σκέφτονται είναι kinky; και βιτσιόζικα κόλπα :winka: ..............
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
Οποία αισχύνη!
Shame on you!
Τα λέμε μάγκες
θανος honda xx
14/07/2009, 22:14
Λοιπον παιδες γεια και απο εμενα.:wave2:
Βλεπω και παρατηρω οτι χωρεις τις βολτες αρχειζουν τα μελτεμια στο σπιτι???
μαστιγια πεφτουν,γλυκα με το κουταλακι και τα ρεστα παγωτο.κλ.π.
Εχω μια καλυ προταση να κανω αντι για ολα αυτα τα περιμαζοχιστικα κ.λ.π.αντε ελατε απο εδω για κανενα ουζακι και επισης ψαρακι χταποδακι?κι'ετσι τα προβληματα στο σπιτι θα ληθουν.!!
Να σας πω και ενα ωραιο ανεκδωτο που τεριαζει με την περισταση.?
Ειταν ενα ανδρογυνο που ο ανδρας ειχε πεσει στο κρεβατι και διαβαζε βιβλιο,οποτε παει και η γυναικα του και ξαπλωνει διπλα του,σε καποια στιγμη ο ανδρας βαζει το χερι του στο κιλοτακι τις και αγκυζει με το δαχτυλο το μ---ι τις?Και λεει η γυναικα του θελεις να κανουμε σεχ?οχι λεει ο ανδρας,απλος υθελα να βρεξω το δαχτυλο για να γυρισω σελιδα.???
Αυτα παιδες παθενετε και εσυς,??Αντε καλο υπολοιπο καλοκαιρι και καλες διακοπες σε οσους φυγουν...!!:beer: :beer:
Εγω θα ειμαι στην θεσει του σε λιγο καιρο??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
168890
peskandritsos
15/07/2009, 06:55
Ειταν ενα ανδρογυνο που ο ανδρας ειχε πεσει στο κρεβατι και διαβαζε βιβλιο,οποτε παει και η γυναικα του και ξαπλωνει διπλα του,σε καποια στιγμη ο ανδρας βαζει το χερι του στο κιλοτακι τις και αγκυζει με το δαχτυλο το μ---ι τις?Και λεει η γυναικα του θελεις να κανουμε σεχ?οχι λεει ο ανδρας,απλος υθελα να βρεξω το δαχτυλο για να γυρισω σελιδα.???
Αυτα παιδες παθενετε και εσυς,??Αντε καλο υπολοιπο καλοκαιρι και καλες διακοπες σε οσους φυγουν...!!:beer: :beer:
Εγω θα ειμαι στην θεσει του σε λιγο καιρο??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: Ωραιο ανεκδοτακι ρε Θανο.
Ρε συ ο τυπος που του εκατσαν πεθαμενος ειναι???:lol: :lol: :lol:
GAS NICK
15/07/2009, 11:06
τι πεθαμενος ρε peskandritso δεν βλεπεις
κοκινη τη καραφλα???
απλως του εχει παει η πιεση 200:a023:
XJR_Billy
15/07/2009, 11:11
κοκινη τη καραφλα???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
15/07/2009, 11:13
κοκινη τη καραφλα???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Βρε λες να ειναι ο Πινοκιο??
Σαν μεγαλη την βλεπω την μυτη του!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GAS NICK
15/07/2009, 18:21
o Πινοκιο σε ενηλικες περιπετειες:winka:
αστο καλο κολαστηκα εχουμε και μικρα παιδακια:blush:
θανος honda xx
15/07/2009, 20:18
Λοιπον παιδες εχω και ενα αλλο ανεκδωτο.??
Ειτανε μια μπανανα ενα αγγουρι και ενα π--ς?ειχανε μια καφτη συζητισει στην οποια λεει η μπανανα,ασε ρα παιδια εμενα με ξεφλουδιζουνε και μετα με δαγκωνουν.?Ασε ρε τη να πω εγω εμενα με καθαριζουν μετα με τρωνε.??Οπα ρε παιδες εγω τη να πω που με βαζουν μεσα σε μια σακουλα μετα με χωνουν μεσα σε μια σπηλια και με κουνανε πανω κατω μεχρι να ξερασω.?????:a5: :a25: :a04:
ΚΑΙκαλα που να δειτε πηρα ενα καινουργιο ποδηλατο.?δειτε και καμαρωστε.!!:wave2: :wave2: :wave2:
168944
Αυτό θα πεί ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ:lol: :lol:
peskandritsos
16/07/2009, 06:48
Πω πω παει,
μας επιασε ασχημα το καλοκαιρι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XJR_Billy
16/07/2009, 08:09
Αυτό είναι σίγουρα "αντρικό" ποδήλατο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το μεσημέρι καθώς πήγαινα από Κατεχάκη.... τσουκ..............
μήνυμα στην τεράστια φωτεινή πινακίδα πριν την ΑΟ, ότι εξαφανίσθηκε ένα παιδάκι.
Οργή και απέραντη θλίψη............ η εξαφάνιση-αρπαγή ανηλίκου είναι από τα γεγονότα που πραγματικά με συγκλονίζουν!
Μην πολυλογώ........... υπάρχει η υπηρεσία "amber alert" σχετικά με εξαφανίσεις παιδιών
Σας παραθέτω το σχετικό link: http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=221&la=1 για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες.
Δεν ξέρω αν μπορώ εδώ στο moto.gr να ανοίξω νέα "συζήτηση" σχετικά με το παραπάνω θέμα....
θα'ναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι'αυτήν την ψυχούλα.........
σκέφτομαι εδώ στο forum όλοι, λίγο ή πολύ, κυκλοφορούνε εκεί έξω..... στην ζούγκλα........
και ποτέ δεν ξέρεις.............
ίσως κάποιο παιδάκι να σταθεί πραγματικά τυχερό..............
:(
Τίποτε άλλο.
gs 500 f
17/07/2009, 11:55
καποτε ενας φιλος ψαρας ειχε μερακι να παρει μια βαρκα αλλα η γυναικα του ανενδοτη.την αγορασε κρυφα την λεμβολογησε με το ονομα της γυναικας του και της την εκανε δωρο στην επετοιο του γαμου τους.απο τοτε πρωτη η καπετανισα για ψαρεμα.δεν ξερω αν σε βοειθησα...κατεβασε καμια ιδεα....:confused: :confused: :confused: :confused:
Το Inpas-ακαίϊκο κατεβάζει ρολά την ερχόμενη εβδομάδα λόγω θερινών διακοπών. :a08:
Ο κακομοίρης ο πάτερ-φαμίλιας δυστυχώς θα επιστρέψει στο κλεινόν άστυ τέλη Ιουλίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.... :a018:
ενώ η υπόλοιπη οικογένεια θα συνεχίσει τας διακοπάς της ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο εις το γυναικοχώριον.
Μόνος τον Αύγουστο............ :smokin:
άντε να δούμε πως περνάνε τα βράδυα τους και οι φίλοι μας οι εργένηδες........:winka:
που να χαθούν τα ρεμάλια...... ακόμα να παντρευτούνε :beer:
Σε περίπτωση που και κάποιος άλλος πατέρας ξεμείνει στην Αθήνα Αυγουστιάτικα δεν θα'ναι κακό να κανονίσουμε το κατιτίς μας............ κάποια καθημερινή
:beer: :beer:
goumis hornet
17/07/2009, 17:04
ΚΑΙκαλα που να δειτε πηρα ενα καινουργιο ποδηλατο.?δειτε και καμαρωστε.!!:wave2: :wave2: :wave2:
Ε,ψιτ κυριος!
Δεν δινεις το ποδηλατο να μασεις κανα φραγκο να παρεις καμια βαλιτσα;
Απο Δεκεμβρη θα σου χρειαστει...........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
169068
blueangel
17/07/2009, 17:24
κοκινη τη καραφλα???
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: Αυτή η προτελευταία τύπισα στη φωτό πολύ άνετη και χαμογελαστή τη βλέπω στη φωτό και ούτε ζορίζεται κάν:a22: Προφανώς ή ο τυπάκος είναι "low profile" ή αυτή πολύ ξεβγαλμένη:D :rotflmao:
Ωωωπ!
Ξέχασα και να χαιρετήσω τους φίλους moto-οικογενειάρχες.
Γειά σας, να περνάτε καλά!
peskandritsos
17/07/2009, 19:59
Το Inpas-ακαίϊκο κατεβάζει ρολά την ερχόμενη εβδομάδα λόγω θερινών διακοπών. :a08:
Ο κακομοίρης ο πάτερ-φαμίλιας δυστυχώς θα επιστρέψει στο κλεινόν άστυ τέλη Ιουλίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.... :a018:
ενώ η υπόλοιπη οικογένεια θα συνεχίσει τας διακοπάς της ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο εις το γυναικοχώριον.
Μόνος τον Αύγουστο............ :smokin:
άντε να δούμε πως περνάνε τα βράδυα τους και οι φίλοι μας οι εργένηδες........:winka:
που να χαθούν τα ρεμάλια...... ακόμα να παντρευτούνε :beer:
Σε περίπτωση που και κάποιος άλλος πατέρας ξεμείνει στην Αθήνα Αυγουστιάτικα δεν θα'ναι κακό να κανονίσουμε το κατιτίς μας............ κάποια καθημερινή
:beer: :beer: Δηλωνω ΠΑΡΩΝ!!!:D :D :D
θανος honda xx
17/07/2009, 20:25
Δηλωνω ΠΑΡΩΝ!!!:D :D :D
Και εγω εδω καπου γυρω θα ειμαι οτι χρειαστητε φωναξτε.Να σας πω και ενα ωραιω ανεκδωτακι.
Ητανε μια ξανθια ιταλιδα που ειχε μια μηχανη,που την ωποια την εβαλε για πουλημα.Στο δρομο βρησκει εναν φιλο τις και της ειπε,ποσα χιλιωμετρα εχει η μηχανη σου,και η κοπελα λεει περιπου 50,000χ.λ.? και τοτε λεει ο φιλος να πας σε εναν μαστορα να σου κατεβασει τα χ.λ.και ετσυ η κοπελα πηγε.?Μετα απο μια βδομαδα της περνει τηλεφωνο και της λεει τι εκανε αν την πουλησε.? Και αυτη λεει ασε ρε καινουργια μηχανη ειναι μου ειπες ψεματα αφου εχει μονο 20,000χ.λ.η μηχανη.!??:a018: :a018: :a023:
Αντε γεια πατεραδες.:wave2: :wave2:
θανος honda xx
17/07/2009, 20:33
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
[B]Το μεσημέρι καθώς πήγαινα από Κατεχάκη.... τσουκ..............
μήνυμα στην τεράστια φωτεινή πινακίδα πριν την ΑΟ, ότι εξαφανίσθηκε ένα παιδάκι.
Οργή και απέραντη θλίψη............ η εξαφάνιση-αρπαγή ανηλίκου είναι από τα γεγονότα που πραγματικά με συγκλονίζουν!
Μην πολυλογώ........... υπάρχει η υπηρεσία "amber alert" σχετικά με εξαφανίσεις παιδιών
Σας παραθέτω το σχετικό link: http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=221&la=1 για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες.
Δεν ξέρω αν μπορώ εδώ στο moto.gr να ανοίξω νέα "συζήτηση" σχετικά με το παραπάνω θέμα....
θα'ναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι'αυτήν την ψυχούλα.........
σκέφτομαι εδώ στο forum όλοι, λίγο ή πολύ, κυκλοφορούνε εκεί έξω..... στην ζούγκλα........
και ποτέ δεν ξέρεις.............
ίσως κάποιο παιδάκι να σταθεί πραγματικά τυχερό..............
Φιλε μου απο τι εμαθα απο τα μεσα ενημερωσης,ειπανε οτι το αγορακι ειρθε με τον πατερα μονοι τους στην ελλαδα για διακοπες.Δεν καταλαβενω το εξης πως ειναι δυνατον να απαγαγουν το παιδακι αφου δεν μενουν εδω και μενουν μονιμα στην αυστρια,ειναι και αυγανακι.???Αρα καποιο λακο εχει η φαβα??μηπως εμπλεκετε η μητερα του παιδιου?λεω εγω τωρα!!Μακαρι να το βρουνε το παιδακι κριμα να γινωντε τετοια στην ελλαδα που ειμαστε λεω εγω τωρα κληστοι κοινωνια..!!???
:( :sad:
Don John
25/07/2009, 18:36
Που χαθηκατε/χαθηκαμε ολοι βρεεεεε??
Αντε να βλεπω κινηση:p
blueangel
25/07/2009, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Που χαθηκατε/χαθηκαμε ολοι βρεεεεε??
Αντε να βλεπω κινηση:p
Το καλοκαίρι οι οικογενειάρχες κάνουν διακοπές με την οικογένεια,τα κουτσούβελα,παραλία,κουβαδάκια και πύργους στην άμμο:rotflmao: Ξεχάστε λοιπόν τις καγκουριές και τα συναφή αλήτες μηχανόβιοι γιατί βλέπω όχι παντόφλα με το μπλάστρι της ζύμης θα σας πάρουν στο κατόπι οι γυναίκες σας:lol: :rotflmao: :lol: :beer: Τα κεφάλια μέσα και βόλτες στα κρυφά από Φθινόπωρο:a9:
gs 500 f
25/07/2009, 20:23
αντε να γινουμε πολλοι...καλησπερα στα γεροντια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mafiozos
26/07/2009, 09:36
Τι χαμπαρια ρε παιδια?Ελπιζω να περνατε ολοι καλα..:beer: :beer: :beer:
amatsaka
27/07/2009, 15:22
Γεια σας παίδες.
Βλεπω οτι ο συνδυασμος μοτοσυκλετας- οικογενειας ζει και βασιλευει. Και μαλιστα σε βολτες μακρυτερα το Σουνιου.
Μπραβο σας!!!
Φανταζομαι δεν θα εχετε προβλημα για εναν ακομη μπαμπα να προστεθει στην παρεα σας οταν κανονισετε καμια πρωινη εξορμηση?
Την καλησπερα μου και παντα ορθιοι
PS καλα μιλαμε αυτο το ποστ εφτασε 30 σελιδες και μεγαλωνει. Μηπως πρεπει να γινει ενα καινουγιο φορουμ κατι σαν moto-family.gr (πως λεμε νουνου family)
GAS NICK
27/07/2009, 17:15
welcome friend:beer:
και που να δεις οταν θα μπουν στις ντουλαπες
βατραχοπεδιλα, μπρατσακια,κουβαδακια και αλλα
αξεσουαρ ποσες σελιδες θα γινουνε:smilea:
Ο inpas γύρισε στην Αθήνα αλλά το inpas-αίϊκο συνεχίζει τις διακοπούλες του στο γυναικοχώριον.
Καλά πήγαμε,
καλά περάσαμε
και............
κακώς γύρισα!
Ας όψονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις!
Δεν πειράζει όμως...........
για ένα μήνα θα κάνω παρέα με................. φίλους :smokin:
Ακολουθούν κάποιες φωτό.
Άντε και καλές διακοπές σε όσους δεν έχουν φύγει ακόμα. :beer: :beer: :beer:
.........................
Είχαμε τα κουβαδάκια μας............
...................
169906
................
είχαμε τις βαρκούλες μας...............
μιλάμε τράβηξα το ατέλειωτο.......... κουπί
.................................
169907
................................
κάναμε τις βουτιές μας.........
ωχχχχχχχχχχχ η μέση μου
......................
169908
κάναμε την ποδηλατάδα μας..............
................
........................
είχαμε και τις "ρομαντζάδες" μας στην δύση του ηλίου.................
και το μεσημέρι μιλάμε είχαν πλακωθεί στο ξύλο........
..................................
169911
......................
και επειδή κουραζόμασταν πολύ την ημέρα,
το βράδυ ρίχναμε και τις ξάπλες μας όπου λάχει να 'ούμε
169912
............
τιμής ένεκεν
και μια φωτό το κακόμοιρο το αμάξι που μας κουβάλησε όλους μας.........
φυσικά δεν χρειάζεται να σας πω ποιός ανέλαβε το κουβάλημα, το φόρτωμα, το ξεφόρτωμα κλπ κλπ
.........................................
169913
Μάγκες αυτά τα ολίγα από εμένα.
Τα λέμε
α..........
και κάτι άλλο ακόμα.
Κάτι παλιο-πιπίνια που μου κυκλοφοράνε στις παραλίες λες και είναι πασαρέλλα...............:eyepop: :hypnotize
να πάν στο διάλο
Δεν καταλαβαίνουν ότι μας αποσπούν την προσοχή από τα κουβαδάκια μας και τα φτυαράκια μας?
Έλεος παλιοκόριτσα........
peskandritsos
28/07/2009, 20:24
Kαλα ολα αυτα, αλλα οι παντοφλιες δεν μας ειπες σε ποιο σημειο των διακοπων επεσαν??
Οταν εχτιζες πυργακια στην αμμο και περναγαν τα πιπινια???:hypnotize :hypnotize :hypnotize :rotflmao:
Μια χαρα περασες ρε φιλε, πραγματικα εισαι απο τους ανθρωπους που θαυμαζω.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Το Σ/Κ γουσταρεις ναουμ να παρεις την κοντη ασπρομαλλα σου και να παρω εγω την ψηλη ξανθια να περιπλανηθουμε σε κατι καλα μονοπατια που ξερω, η θα πεσει σκουποξυλο??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Don John
28/07/2009, 20:26
Φιλε inpas καλως ηρθες στον κλεινον αστυ!! :wave2:
παντως ας παραδεχτουμε οτι ΝΑΙ...........καλες και ομορφες οι βολτες με τις μοτο μας........
αλλα ακομα πιο υπεροχες οι ξεγνιαστες στιγμες με τα παιδια μας......
ειδικα οταν ειναι μικρα και σου δινουν χαρες που δεν θα ξαναρθουν και θα τις αναπολεις........
Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου φιλε και να ειναι παντα καλα!!
Και για τις βολτες θα βρεθει χρονος:)
peskandritsos
28/07/2009, 20:32
Σορρυ ρε μαγκες οικογενειαρχες.
Η προσκληση δεν απευθυνεται μονο στον inpas.
Σκεφτομαι η Σαββατο η Κυριακη ειτε διημερο τωρα που εχω το ελευθερας καμια ωραια εκδρομουλα λιγο πιο μακρυνη απο Σουνιο και περιχωρα.
(αρκει να μην το μαθει η κυρα μου.Πω, ρε τι εχω να παθω) :rotflmao: :rotflmao:
Οποιος γουσταρει και μπορει να την κανει κοπανα ας το πει να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Μην τρεχω μονος στα ορη στα αγρια βουνα.
:beer: :winka: :winka: :winka: :beer:
Don John
28/07/2009, 20:41
Σορρυ ρε μαγκες οικογενειαρχες.
Η προσκληση δεν απευθυνεται μονο στον inpas.
Σκεφτομαι η Σαββατο η Κυριακη ειτε διημερο τωρα που εχω το ελευθερας καμια ωραια εκδρομουλα λιγο πιο μακρυνη απο Σουνιο και περιχωρα.
(αρκει να μην το μαθει η κυρα μου.Πω, ρε τι εχω να παθω) :rotflmao: :rotflmao:
Οποιος γουσταρει και μπορει να την κανει κοπανα ας το πει να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Μην τρεχω μονος στα ορη στα αγρια βουνα.
:beer: :winka: :winka: :winka: :beer:
Εγω αγαπητε θα σας τιμησω μετα την επανοδο μου απο τις δικες μου διακοπες :)
Φευγω Σαββατο και θα ειμαι πισω αμεσως μετα το Δεκαπενταυγουστο;)
Τοτε ναι να κανουε μια βολτα;) ................ανυπομονω αλλωστε να βγαλω εξω την νεα μου "ερωμενη" :smilea: :smilea:
amatsaka
28/07/2009, 20:57
Μπραβο φιλε inpas. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου... Το ιδιο ισχυει και για τους αλλους οικογενειαρχες
και γω την αλλη εβδμαδα θα ειμαι solo καθως η φαμιλια θα ειναι διακοπες. Ισως την κανω για καμια νυχτερινη σουνιαδα....
Mafiozos
28/07/2009, 21:42
inpas :a18: :a18: :a20: :a20: :a19: :a19:
Οτι κανωνησετε μεσα ειμαι..Δες το πμ σου.Χερετησματα ορε! :sun:
Χωριστε οσο προλαβενετε.:hypnotize
Ο Peskandritsos που ενίοτε κάνει και καταδύσεις θα πρέπει να μας φέρει καμμιά μαμάτη φωτό...............
Μιλάμε είδα κάτι υποθαλάσσιες φωτό τραβηγμένες με μία σχετικά φθηνή αδιάβροχη φωτογραφική και ήταν πάρα πολύ καλές!
............................
Τι έγινε ρε παιδιά?
Ο Don John κυκλοφορεί με καινούργια "ερωμένη"?
Τι οδήγησε τον φίλο μας DJ να αποκτήσει καινούργια "ερωμένη"?
Και η παλιά τι απέγινε?
Αυτά κι άλλα πολλά θα τα μάθουμε προφανώς μόλις ξανασυναντηθούμε.......... :beer: :beer:
Όπως και να'χει καλορίζικη η καινούργια σου "ερωμένη" Don John, καλές διακοπές και δώσε πολλά χαιρετίσματα στο υπόλοιπο Ελευσίνιο κλιμάκιο...... ξέρεις.... στο gas-αίϊκο
Τα λέμε παιδιά
GAS NICK
29/07/2009, 16:30
gas-εικο ΠΑΡΩΝ :a32:
μας ζητησε κανεις:smokin:
ΥΓ καλως ηρθες φιλε πισω στο καζανι:wave2:
peskandritsos
29/07/2009, 16:47
Ο Peskandritsos που ενίοτε κάνει και καταδύσεις θα πρέπει να μας φέρει καμμιά μαμάτη φωτό...............
Μιλάμε είδα κάτι υποθαλάσσιες φωτό τραβηγμένες με μία σχετικά φθηνή αδιάβροχη φωτογραφική και ήταν πάρα πολύ καλές!
............................
Τι έγινε ρε παιδιά?
Ο Don John κυκλοφορεί με καινούργια "ερωμένη"?
Τι οδήγησε τον φίλο μας DJ να αποκτήσει καινούργια "ερωμένη"?
Και η παλιά τι απέγινε?
Αυτά κι άλλα πολλά θα τα μάθουμε προφανώς μόλις ξανασυναντηθούμε.......... :beer: :beer:
Όπως και να'χει καλορίζικη η καινούργια σου "ερωμένη" Don John, καλές διακοπές και δώσε πολλά χαιρετίσματα στο υπόλοιπο Ελευσίνιο κλιμάκιο...... ξέρεις.... στο gas-αίϊκο
Τα λέμε παιδιά
:wave2: Αμα ασχολεισαι με την φωτογραφια την ωρα της βουτιας χανεις τα καλυτερα.
Μου ειχε δωσει μια μερα ενας φιλος την μηχανη του και τραβαγα ολη την παρεα φωτογραφιες, και πισω μου βοσκαγε μια τεραστια καρετα-καρετα.
Μεχρι να καταλαβω απο τα νοηματα τους τι γινοτανε πισω μου αυτη ειχε φυγει σε αποσταση εκτος βολης της φωτογραφικης.:cry: :cry: :cry:
Απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με φωτογραφια υποβρυχια.:lol:
peskandritsos
30/07/2009, 06:40
Λοιπον, το σκεφτηκα-το ξανασκεφτηκα, και τελικα εβγαλα μια αρκετα ευκολη διαδρομη με το φτωχο μου το μυαλο.
Λεω μια Σαββατιατικη βολτα ολοημερη που να ξεκιναει πρωι πρωι απο Αθηνα με προορισμο μια εκπληκτικη παραλια στην Ευβοια τον Χερομυλο.
Εχει και λιγο χωματακι προς το τελος της διαδρομης αλλα οχι τιποτα το τραγικο.
Η διαδρομη μεχρι Χαλκιδα ειναι λιγο πολυ γνωστη, μετα παμε για νοτια Ευβοια-Αλιβερι-Λεπουρα-Πετριες-Χερομυλος.
Παραλια, μπανακι, φραπεδακι, ουζακι, επισκεψη στα αξιοθεατα της περιοχης (ταβερνες):lol: και επιστροφη οτι ωρα μας την δωσει πισω στην βαση μας.
Αν τα εχω υπολογισει σωστα ειναι γυρω στα 150 χλμ και με τους γρηγορους :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize :hypnotize
ρυθμους που παω περιπου 2-2,5 ωρες.(με μια μικρη σταση ενοειτε)
Φυσικα αν εχει κανεις να προτεινει τιποτις αλλο καλυτερο ειμαι μεσα.
:beer: :beer: :beer:
Λοιπον, το σκεφτηκα-το ξανασκεφτηκα, και τελικα εβγαλα μια αρκετα ευκολη διαδρομη με το φτωχο μου το μυαλο.
Λεω μια Σαββατιατικη βολτα ολοημερη που να ξεκιναει πρωι πρωι απο Αθηνα με προορισμο μια εκπληκτικη παραλια στην Ευβοια τον Χερομυλο.
Εχει και λιγο χωματακι προς το τελος της διαδρομης αλλα οχι τιποτα το τραγικο.
Η διαδρομη μεχρι Χαλκιδα ειναι λιγο πολυ γνωστη, μετα παμε για νοτια Ευβοια-Αλιβερι-Λεπουρα-Πετριες-Χερομυλος.
Παραλια, μπανακι, φραπεδακι, ουζακι, επισκεψη στα αξιοθεατα της περιοχης (ταβερνες):lol: και επιστροφη οτι ωρα μας την δωσει πισω στην βαση μας.
Αν τα εχω υπολογισει σωστα ειναι γυρω στα 150 χλμ και με τους γρηγορους :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize :hypnotize
ρυθμους που παω περιπου 2-2,5 ωρες.(με μια μικρη σταση ενοειτε)
Φυσικα αν εχει κανεις να προτεινει τιποτις αλλο καλυτερο ειμαι μεσα.
:beer: :beer: :beer:
Peskandritse φίλε μου το Σ/Κ θα'μαι στο γυναικοχώρι διότι η σύζυγος,
μου εμήνυσε ότι αγόρασε νέο ζευγαράκι παντοφλίτσες και θα'θελε πολύ να πάω στο χωριό για
να τις κάνει κι ένα....................
...................crash test πάνω μου! :a9:
Να δει άμα αντέχουν βρε παιδί μου, τι διάλο........ σκάρτο πράμα να πάρει το κορίτσι μου? :a018:
Καλό βράδυ σ'ολους
peskandritsos
30/07/2009, 20:27
Peskandritse φίλε μου το Σ/Κ θα'μαι στο γυναικοχώρι διότι η σύζυγος,
μου εμήνυσε ότι αγόρασε νέο ζευγαράκι παντοφλίτσες και θα'θελε πολύ να πάω στο χωριό για
να τις κάνει κι ένα....................
...................crash test πάνω μου! :a9:
Να δει άμα αντέχουν βρε παιδί μου, τι διάλο........ σκάρτο πράμα να πάρει το κορίτσι μου? :a018:
Καλό βράδυ σ'ολους
:wave2: Τυχερος εισαι...
...Η δικια μου αγορασε τσοκαρα, ξερεις τα ξυλινα.:bigcry: :bigcry: :bigcry: :hypnotize :uplate:
Καλό Σαββατοκύριακο παιδιά,
καλές διακοπές για όσους φεύγουν και καλές εκδρομές / βόλτες για όσους μένουν :beer: :beer:
Τα λέμε
Mafiozos
31/07/2009, 18:24
Ψηνετε κανεις για καμια γρηγορη βολτα προς καμενα βουρλα το Σ/Κ? :wave2:
Mafiozos
31/07/2009, 18:25
Γρηγορη ενωω σε ρυθμους... :wave2: :wave2:
θανος honda xx
31/07/2009, 18:58
Καταρχην γεια σας παιδια.
Εχω να πω καλοριζικη η καινουργια ερωμενη που αποκτησε ο d.j:wave2:
Φιλε inpas μπραβο σου εισουν ο αξιος και να παραμηνεις γιατι λιγοι πατεραδες ασχολουντε με αυτα που τραβηξες εσυ>??γι αυτο σου δηνω 100% μπραβο.Τωρα φιλε μου peskadritsio τι περημενες δηλαδη να βγουμε και δυημερο βρε μπραβο.!!αμα φιλε μου ειναι να το κανουμε κυριακη ειμαι μεσα γιατι το σαββατο ειμαι κλησμενος στο φουλ.:bawl:
Αντε και στα ιπολοιπα παιδια τωρα που πλησιαζει η αδεια να παρουνε να εχουν ενα καλο καλοκαιρι :sun: :wave2: :wave2:
Υ.Σ. Να μην ξεχασω τρεις και κατι να γηνω και εγω μπ.???:winka:
peskandritsos
31/07/2009, 21:52
Καταρχην γεια σας παιδια.
Εχω να πω καλοριζικη η καινουργια ερωμενη που αποκτησε ο d.j:wave2:
Φιλε inpas μπραβο σου εισουν ο αξιος και να παραμηνεις γιατι λιγοι πατεραδες ασχολουντε με αυτα που τραβηξες εσυ>??γι αυτο σου δηνω 100% μπραβο.Τωρα φιλε μου peskadritsio τι περημενες δηλαδη να βγουμε και δυημερο βρε μπραβο.!!αμα φιλε μου ειναι να το κανουμε κυριακη ειμαι μεσα γιατι το σαββατο ειμαι κλησμενος στο φουλ.:bawl:
Αντε και στα ιπολοιπα παιδια τωρα που πλησιαζει η αδεια να παρουνε να εχουν ενα καλο καλοκαιρι :sun: :wave2: :wave2:
Υ.Σ. Να μην ξεχασω τρεις και κατι να γηνω και εγω μπ.???:winka: Θανο εγω μεσα ειμαι και για Κυριακη.
Απλα προτεινα Σαββατο για να μην φαμε την κινηση της επιστροφης απο τους κουτακηδες του Σαββατοκυριακου.
Να δουμε αν θα μαζευτουν και αλλοι και να ανακοινωσουμε ωρα αναχωρησης λεω γυρω στις 9 το πρωι της Κυριακης.
Να κανουμε μια σταση για καφε στην Χαλκιδα και μετα παμε για μπανακι και ουζακι.
Αν θυμαμαι καλα εκει στην παραλια ειχε μια καντινα με ουζακια καφεδες κλπ.
Εχω να παω η 2 η 3 χρονια δεν θυμαμαι καλα.
Παντως η διαδρομη ειναι πολυ ωραια.
Τι εννοεις να γινεις μπ???:confused: :confused:
goumis hornet
31/07/2009, 22:37
Θανο εγω μεσα ειμαι και για Κυριακη.
Τι εννοεις να γινεις μπ???:confused: :confused:
Μηπως μπουστης;:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Ποτε δεν ειναι αργα..........:D
Σημ. Μπαμπας:smilea:
και τα εχει και δυο.
Τον Δεκεμβρη ο τυχερακιας θα εχει τρια θηλυκα στο σπιτι:eyepop:
GAS NICK
31/07/2009, 22:53
Τι εννοεις να γινεις μπ???
μπαμπας εννοει ρε peskandritso:bigcry:
(αντε με το καλο Θανο)
γεια σας παιδες:beer:
εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω το ΣΚ
λογω των συνηθων οικ. υποχρ.:cry:
εις το επανειδειν:sun:
peskandritsos
31/07/2009, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
Τον Δεκεμβρη ο τυχερακιας θα εχει τρια θηλυκα στο σπιτι:eyepop:
:wave2: Πωπω, σερβιετες που εχει να πληρωνει...:cry: :cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GAS NICK
31/07/2009, 23:10
Πωπω, σερβιετες που εχει να πληρωνει...:cry: :cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θανος honda xx
01/08/2009, 13:15
Ευχαριστω παιδια αντε και οι υπολοιποι να περνουν παραδειγμα απο εμενα ((ενα σμπαρο δυο τρηγωνια)):rotflmao: :rotflmao:
Mafioze poy eisai exeis p.m.:wave2:
Αντε ειμαστε δυο ειδη για να δουμε ποιος αλλος θα μας τιμησει.??:winka: :winka:
peskandritsos
01/08/2009, 20:26
Ευχαριστω παιδια αντε και οι υπολοιποι να περνουν παραδειγμα απο εμενα ((ενα σμπαρο δυο τρηγωνια)):rotflmao: :rotflmao:
Mafioze poy eisai exeis p.m.:wave2:
Αντε ειμαστε δυο ειδη για να δουμε ποιος αλλος θα μας τιμησει.??:winka: :winka: Τελικα μαζευτηκαμε τρεις.
1)peskandritsos
2)θανος honda xx
3)Mafiozos.
Αν θελησει να ερθει και καποιος αλλος το ραντεβου ειναι 9,00 το πρωι στην εθνικη Αθηνων-Λαμιας, μετα την εξοδο του Αγ. Στεφανου στο παρκινγκ.
Αν ερθει καποιος ας δηλωσει εδω συμετοχη την οποια θα την δω το πρωι πριν φυγω δηλ. στις 8,30 για να ξερουμε να τον περιμενουμε.
:beer: :beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
01/08/2009, 20:54
Καλά να περάσετε παίδες!!! :beer: :beer:
peskandritsos
02/08/2009, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Καλά να περάσετε παίδες!!! :beer: :beer: Αντε, και στην επομενη ελπιζω να σε δουμε μαζι μας. :beer: :beer: :beer:
amatsaka
03/08/2009, 08:42
Καλα να περασετε.
paranoid
03/08/2009, 14:10
Γειά σας παιδιά...
Την προηγούμενη εβδομάδα απέστρεψα και εγώ απο τις καλοκαιρινές διακοπές στην όμορφη Ζάκυνθο.. Την κάψανε πάλι και φέτος...:mad: :mad: Κάναμε τα μπανάκια μας, τις βόλτες μας, το ευχαριστήθηκε πολύ και ο μικρός, φέτος δεν εβγαινε απο τη θάλασσα, αφού πήραμε χρώμα όλοι μας.!:)
Πρώτη φορά φέτος κάναμε διακοπές 11 ολόκληρες μέρες :smokin: . Συνήθως ήταν στην εβδομάδα, άντε 8 μέρες.. Τελικά όσο πιο πολύ κάθεσαι, τόσο πιο πολύ θέλεις να κάτσεις.!
Καλά για τον γυρισμό στη δουλειά δεν το συζητώ...ΔΡΑΜΑ..:bawl: :bawl: :bawl:
Πάντως αυτη την εποχή μου αρέσει η Αθήνα, ευχαριστιέσαι ότι καλό έχει απομείνει σε αυτή την πόλη χωρίς συνοστισμό, παρκαρίσματα, φασαρία, βρισιές, κλπ...
Χάρηκα που σας ξαναβρήκα και ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά σύντομα..:beer: :beer:
:beer: :beer: :wave2:
θανος honda xx
03/08/2009, 15:50
Γεια σου paranoid καλοσορισες και παλι.Δεν εχασες τιποτα το ιδιετερο ολα καλα παρα μονο μια μικρη μονοημερη εγω και oi peskadritsos =mafiozos.??:winka:
Αντε βρε να δουμε καμια φωτο βρε mafioze απο την τριτη βολτα ετσι για να μην ζηλευουν η μαμαδες.??:D :a09:
Mafiozos
03/08/2009, 16:56
Εχουμε και λεμε:
Νο 1 φωτογραφια : Χερομηλος.Παραλια φοβερη με μια καντινα που εχει τα απαραιτητα..
170334
Mafiozos
03/08/2009, 16:58
Νο 2 Τα απαραιτητα....:D :D
170335
Mafiozos
03/08/2009, 16:59
Νο 3 Νωμιζω πως βλεπω ενα χερι να τραβαει ενα αυτι..Βρε ποιος να ειναι ποιος να ειναι?? :p
170336
Mafiozos
03/08/2009, 17:02
Νο 4 : Καθοτι τα ουζακια,οι μεζαδες και τα τοστ δεν εκαναν δουλεια ειπαμε να την πεσουμε σε μια ταβερνα..Βεβαια η ταβερνα που θελαμε ηταν στο διπλα τραπεζι :rotflmao: αλλα δεν βαριεσε μια χαρα φαγαμε.. :beer:
170337
Mafiozos
03/08/2009, 17:04
Νο 5 Η κουκλες μας εξω απο τις 2 :hypnotize ταβερνες κατω απο τον πλατανο με την φυσικη πηγη..:sun:
170339
Mafiozos
03/08/2009, 17:08
Νο 6 Αλλη μια τα μοτορια στην προβλητα στη Νεα Στιρα..Ο δρομος για την επιστροφη περιλαμβανε και θαλασσα ετσι για να γουσταρουμε... :cool:
170340
Mafiozos
03/08/2009, 17:09
Νο 8 Ε ε ερχετε.Εμεις πηραμε βεβαια το αλλο που δεν εβγαλα.. :cry:
170341
Mafiozos
03/08/2009, 17:10
Και το Νο 9 Ο ενας και μοναδικος Peskandritsos σε στιγμες στ`@ρχιδισμου χαλαρωσεις και μην μου μηλατε γιατι ΑΡΑΖΩ... :smokin: :smokin:
170342
Mafiozos
03/08/2009, 17:15
Μια φανταστικη βολτα.Καλα χιλιομετρα με ομορφη διαδρομη καλο φαγητο,καλη παρεα και λιγο απο χωμα..Η παραλια τα`σπαγε...Να`στε καλα παιδια.Οι υπολοιποι υπομονη μεχρι την επομενη..Τα λεμεεεε!!! :beer: :beer: :beer:
Υ.Γ. Τις υπολοιπες φωτο στηλτε με Π.Μ. τα email να σας τις στηλω..Μην το γεμησουμε με φωτο το post...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Και το Νο 9 Ο ενας και μοναδικος Peskandritsos σε στιγμες στ`@ρχιδισμου χαλαρωσεις και μην μου μηλατε γιατι ΑΡΑΖΩ... :smokin: :smokin:
Μπα............ μην το λες αυτό! :nono:
Αυτός ακόμα θα σκεφτόταν τα πιπίνια (σλουρπ σλουρπ...... :a8: ) που είδε στην Γλυφάδα παρέα με τον ΧΤ-Billy
όταν είχε πάει εκεί τις προάλλες για καφε, το Tenere-club :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλήτεεεεεεεεεεεεεες :beer: :beer: :beer:
Γουστάρωωωωωωωωωω
peskandritsos
03/08/2009, 18:07
Το ραντεβου λοιπον στις 9,00 το πρωι στην Εθνικη οδο τηρηθηκε με Εγγλεζικη ακριβεια και μετα τις χαιρετουρες τις αγκαλιες και τα φιλια (gay alert) ξεκινησαμε.
Καναμε μια σταση στην Βαθια για ενα καφεδακι και λιγο ξεπιασιμο γιατι τους την ειχα σπασει με την ταχυτητα που τους πηγαινα (120-150).
Φανταστητε σπασιμο αφου ο μαφιοζος πηρε το τενερε μετα την Βαθια και μεχρι το Αλιβερι.
Σου λεει που θα παει ο πεσκανδριτσος με 170 αλογα στον τροχο θα αναγκαστει να τρεξει και λιγο.
Χεχεχε, γελαστηκε ομως!:lol: :lol: :lol:
Χεστηκα απο τον φοβο μου να ανοιξω το γκαζι στο θηριο και πηγαινα πιο σιγα απ οτι πηγαινα πριν.:rotflmao: :rotflmao:
Με τα πολλα αφου φτασαμε στις Πετριες μπηκαμε σε ενα χωματοδρομακι μικρουλικο και εκει το ον οφ ξεδιπλωσε τις αρετες του και εβγαλε το αχτι του για τα βρισιδια που θα ακουσε πριν απο τους μαφιοζο και Θανο. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Και καλα εγω ο ανετος εφευγα μπροστα και καθε 500 μετρα εκανα σταση και τους περιμενα:evil:
Καποια στιγμη σκεφτηκα να αναψω και τσιγαρο για να τους κανω μεγαλυτερο καζο αλλα συγκρατηθηκα.
Στην παραλια πλεον και μετα απο παροτρυνση του Θανου το ουζακι το ηπιαμε με πορτοκαλαδα.
Πολυ ωραιος συνδιασμος.
Θα το ξαναδοκιμασω.Μπραβο Θανο!!!
Η θαλασιτσα φοβερη αν και τα υπολοιπα μελη δεν την δοκιμασανε.
Η παρεα φοβερη, εγω γουσταριζα παρα πολυ.
Το φαϊ στην ταβερνα αρκετα καλο και πολυ καλες τιμες.(3 ατομα δωσαμε 35 ευρω)
Μαγκες, περασα τελεια, και σας ευχαριστω για την εκπληκτικη παρεα.
Απο Σεπτεμβρη που θα εχουν γυρισει οι πιο πολλοι μπαμπαδες να το επαναλαβουμε.
XJR_Billy
03/08/2009, 18:08
Μάγκες ζήλεψα πολύ!!:cry: :cry:
Την επόμενη δεν μου τη γλυτώνετε!!:mad:
Άντε πάντα τέτοια!!:beer: :beer: :beer: :wave2:
ΥΓ
ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΗΗ !!!
:beer: :beer: :winka:
peskandritsos
03/08/2009, 18:17
Μπα............ μην το λες αυτό! :nono:
Αυτός ακόμα θα σκεφτόταν τα πιπίνια (σλουρπ σλουρπ...... :a8: ) που είδε στην Γλυφάδα παρέα με τον ΧΤ-Billy
όταν είχε πάει εκεί τις προάλλες για καφε, το Tenere-club :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλήτεεεεεεεεεεεεεες :beer: :beer: :beer:
Γουστάρωωωωωωωωωω Στο γυναικοχωρι πως τα περασες???
Οι καινουργιες παντοφλες της συζυγου ειναι μαλακες???
:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :evil: :evil: