View Full Version : Οικογενειάρχης και μηχανόβιος
blueangel
03/08/2009, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Στο γυναικοχωρι πως τα περασες???
Οι καινουργιες παντοφλες της συζυγου ειναι μαλακες???
:beer::rotflmao: :evil: :evil:
:lol: :lol: :bigcry::lol: :lol: Ελα μου ντέ:D ξεπορτίσματα βλέπω και λογαριάζουν χωρίς τον "ξενοδόχο":D Και πού σαι...ξέχνα πια τις παντόφλες:lol: Για μπλάστρες της ζύμης μιλάμε πλέον:lol: :bawl: :rotflmao:
Mafiozos
03/08/2009, 18:33
Στρατο δεν ειναι 170 τροχο ρε φιλε!!!Μακαρι να ειχα τροχο 170..Στροφαλο ειναι 172..χαχα Το tenere τα σπαει,τρελη πολυθρονα λεμε!!Στο χωμα μου ερχοταν να παω να το παρκαρω το εργαλιο και να σου πω να με πας δικαβαλο.Ελεως φοβομουνα την καθε πετρουλα... :beer: :beer:
XT_Billy Μην ζηλευεις φιλε...Τα καλαμακια ειχαν πολυ αλατι χαχαχαχα :lol: :lol:
Inpas Καλα τα περασες ρε?Θελω να παρω κατι παντοφλες τωρα που θα παω με την Αγγελικουλα Σκοπελο εχεις καμια καλη να προτεινεις? :rotflmao: :rotflmao:
Θανο Τελικα ουτε εχθες εφαγες προβατινα :p Δεν πειραζει την επομενη.
peskandritsos
03/08/2009, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Στρατο δεν ειναι 170 τροχο ρε φιλε!!!Μακαρι να ειχα τροχο 170..Στροφαλο ειναι 172..χαχα Ελα ρε.
Μονο 122 αλογα διαφορα εχουμε??:eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Mafiozos
03/08/2009, 19:05
Μονο :smokin: :smokin:
Στο γυναικοχωρι πως τα περασες???
Οι καινουργιες παντοφλες της συζυγου ειναι μαλακες???
:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :evil: :evil:
Στερνή μου γνώση να σ'ειχα πρώτα!
Αχχχχ και να'ξερες κύριε ταμία του Tenere club, πόσε φορές είπα από μέσα μου:
"Άρε και να'χα ένα Tenere πόσο καλύτερα θα ήμουν.................. ενώ με το παλιογυμνό το cb που έμπλεξα........."
Κι εξηγούμαι:
1ον
Εάν είχα Tenere θα μπορούσα να αποφύγω ουκ ολίγες παντοφλιές αφού μόλις θα έβλεπα το έτερον ήμιση να σκύβει για να πιάσει την παντούφλα της,
εγώ σαν άλλος σύγχρονος Zorro θα πηδούσα από την βεράντα κατ'ευθείαν πάνω στην σέλα του Tenere kαι με μια μιζιά θα εξαφανιζόμουνα σε κανένα δασικό μονοπάτι!!!
ενώ τώρα με το cb τι να έκανα ο μαύρος........... καθόμουν και τις έτρωγα!
2ον
Εάν είχα Tenere θα έκανα πολύ πιο άνετο ταξίδι αφου με το cb ο παλιόγερος πιάστηκα, βέβαια συνηγόρισε κυρίως το γεγονός ότι ήθελα να το πάιξω και V.Rossi η κουλάντζα.
Αποτέλεσμα ήταν να μην έχω την απαιτούμενη σωματική ευλυγισία για να αποφεύγω τις ιπτάμενες παντόφλες (εκ του "ιπτάμενα στιλέτα") κι έτσι όπως ήμουν πιασμένος από το ταξίδι.................
καθόμουν και τις ξαναέτρωγα.........
Κάποια στιγμή, αργά το βράδυ, κουράστηκε η κοριτσάρα μου από τις παντοφλιές που μου'ριξε και πήγαμε να ξεκουραστούμε αφού έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το κυνηγητό της επόμενης ημέρας.
To be continued
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
XJR_Billy
03/08/2009, 20:12
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
ΕΛΥΩΣΑ !!! :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
peskandritsos
03/08/2009, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Στερνή μου γνώση να σ'ειχα πρώτα!
Αχχχχ και να'ξερες κύριε ταμία του Tenere club, πόσε φορές είπα από μέσα μου:
"Άρε και να'χα ένα Tenere πόσο καλύτερα θα ήμουν.................. ενώ με το παλιογυμνό το cb που έμπλεξα........."
Κι εξηγούμαι:
1ον
Εάν είχα Tenere θα μπορούσα να αποφύγω ουκ ολίγες παντοφλιές αφού μόλις θα έβλεπα το έτερον ήμιση να σκύβει για να πιάσει την παντούφλα της,
εγώ σαν άλλος σύγχρονος Zorro θα πηδούσα από την βεράντα κατ'ευθείαν πάνω στην σέλα του Tenere kαι με μια μιζιά θα εξαφανιζόμουνα σε κανένα δασικό μονοπάτι!!!
ενώ τώρα με το cb τι να έκανα ο μαύρος........... καθόμουν και τις έτρωγα!
2ον
Εάν είχα Tenere θα έκανα πολύ πιο άνετο ταξίδι αφου με το cb ο παλιόγερος πιάστηκα, βέβαια συνηγόρισε κυρίως το γεγονός ότι ήθελα να το πάιξω και V.Rossi η κουλάντζα.
Αποτέλεσμα ήταν να μην έχω την απαιτούμενη σωματική ευλυγισία για να αποφεύγω τις ιπτάμενες παντόφλες (εκ του "ιπτάμενα στιλέτα") κι έτσι όπως ήμουν πιασμένος από το ταξίδι.................
καθόμουν και τις ξαναέτρωγα.........
Κάποια στιγμή, αργά το βράδυ, κουράστηκε η κοριτσάρα μου από τις παντοφλιές που μου'ριξε και πήγαμε να ξεκουραστούμε αφού έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το κυνηγητό της επόμενης ημέρας.
To be continued
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: Αντε βρε παλιοπαιδο, με συγκινησες παλι.
Και γω για να σου αποδειξω ποσο καλος φιλος ειμαι...:evil:
..δεχομαι να αλλαξουμε μηχανες και δεν θα σου ζητησω μετρητα για την αλλαγη.
Θα σου κανω μεχρι και 12 ατοκες δοσεις.
:a9: :a9: :a10: :a10: :a10:
mesastou
04/08/2009, 14:15
...
Χεστηκα απο τον φοβο μου να ανοιξω το γκαζι στο θηριο και πηγαινα πιο σιγα απ οτι πηγαινα πριν.:rotflmao: :rotflmao:
Και εγώ όταν οδήγησα GSXR 750 στις στροφές του Ωρωπού το ίδιο είχα πάθει :blush:
...
Η θαλασιτσα φοβερη αν και τα υπολοιπα μελη δεν την δοκιμασανε.
Αδιανόητο για μένα :confused:
...
Απο Σεπτεμβρη που θα εχουν γυρισει οι πιο πολλοι μπαμπαδες να το επαναλάβουμε.
θα προσπαθήσω και εγώ :beer:
χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά :)
peskandritsos
04/08/2009, 21:33
Παρακαλουντε οσοι οικεγενειαρχες και μηχανοβιοι εχουν μεινει ακομα Αθηνα και μπορουν να παρουν μια αδειουλα για αυριο γυρω στις 8,00 το βραδυ, να δηλωσουν παρων για μια κοντινη βολτουλα (λεω καμια Βαρκιζα) η σε οποια αλλη καλη προταση πεσει στο τραπεζι!!
Παρακαλω τουλαχιστον ενας ακομη να δηλωσει συμετοχη γιατι θα αναγκαστω να παω με τον xt billy σε καμια Γλυφαδα παλι και θα κοιταμε συνεχεια...@@@@@@@ (ξερετε τι):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
05/08/2009, 08:12
και θα κοιταμε συνεχεια...@@@@@@@ (ξερετε τι):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι ???
Τις βαρκουλες στο λιμανακι ? ? ?
:lol:
............
Παρακαλω τουλαχιστον ενας ακομη να δηλωσει συμετοχη γιατι θα αναγκαστω να παω με τον xt billy σε καμια Γλυφαδα παλι και θα κοιταμε συνεχεια...@@@@@@@ (ξερετε τι):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ντροπή σου xtbilly! Και σ'είχα και σε υπόληψη παλιόπαιδο!
Περιφέρεις
αυτό το άβγαλτο παιδί,
αυτή................... αυτή την αγνή ψυχούλα,
και μιλώ για τον γλυκό και τριανταφυλλένιο Peskandritso
σε ππνοκαφετέριες και ππνομάγαζα?
Κι αν παρασυρθεί μικρό παιδί που'ναι σε τίποτα λάγνες και αμαρτωλές απολαύσεις
μου λες τι θα κάνουμε μετά? Πώς θα τον ξεκολλήσουμε από το βάζο με το μέλι?
Αίσχος!
Η απόφαση ελήφθη!
Εγερθητι κατηγούμενε xtbilly:
Καταδικάζεσαι σε 50 παντοφλιές, σε δημόσια θέα στην κεντρική πλατεία του Moto.gr
χωρίς εξαγορά, χωρίς αναστολή.
Δεσμοφύλακες πάρτε τον.
Άτιμε peskandritso,
άστα τα ψόφια ότι δεν γουστάρεις
:beer: :beer: :beer: :beer:
Τα λέμε παιδιά
θανος honda xx
05/08/2009, 20:00
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
[B]Στρατο δεν ειναι 170 τροχο ρε φιλε!!!Μακαρι να ειχα τροχο 170..Στροφαλο ειναι 172..χαχα Το tenere τα σπαει,τρελη πολυθρονα λεμε!!Στο χωμα μου ερχοταν να παω να το παρκαρω το εργαλιο και να σου πω να με πας δικαβαλο.Ελεως φοβομουνα την καθε πετρουλα...
Inpas Καλα τα περασες ρε?Θελω να παρω κατι παντοφλες τωρα που θα παω με την Αγγελικουλα Σκοπελο εχεις καμια καλη να προτεινεις? :rotflmao: :rotflmao:
Θανο Τελικα ουτε εχθες εφαγες προβατινα :p Δεν πειραζει την επομενη.
Γεια παιδια ,τη νακανω φιλε μου mafioze που θα παει θα βρω καμια προβατινα.!!Τωρα εχω μια συμβουλη>?πρωτηνω να παρεις παντοφλες kawasamo-yiamamoto-suzukiato kαι φορανε σολες καγιαμπα για να κανει μαλακοτερη αποσβαση στο κεφαλι.:yuck:
Φιλε peskandritsio δεν ηθελα να ανοιξω στο χωμα γιανα μην λερωσω το εργαλειο,?εγω με τον μαφιοζο τη να πουμε που καθε τοσο περημεναμε στο δρομο και μας ετρωγε ο ηλιος??ΕΕΕ..Γι'αυτο φιλε μου inpas αστον να λεει για ταχα μου να σου δωσει την δικια του γιατι απλουστατα ζηλευη τα γρηγορα.???:blush:
mafioze exeis p.m
Καλα να τα περνατε παιδες και καλες βουτες.:wave2: :wave2:
peskandritsos
05/08/2009, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
[B]
Γεια παιδια ,τη νακανω φιλε μου mafioze που θα παει θα βρω καμια προβατινα.!!Τωρα εχω μια συμβουλη>?πρωτηνω να παρεις παντοφλες kawasamo-yiamamoto-suzukiato kαι φορανε σολες καγιαμπα για να κανει μαλακοτερη αποσβαση στο κεφαλι.:yuck:
Φιλε peskandritsio δεν ηθελα να ανοιξω στο χωμα γιανα μην λερωσω το εργαλειο,?εγω με τον μαφιοζο τη να πουμε που καθε τοσο περημεναμε στο δρομο και μας ετρωγε ο ηλιος??ΕΕΕ..Γι'αυτο φιλε μου inpas αστον να λεει για ταχα μου να σου δωσει την δικια του γιατι απλουστατα ζηλευη τα γρηγορα.???:blush:
mafioze exeis p.m
Καλα να τα περνατε παιδες και καλες βουτες.:wave2: :wave2: Καλα εσυ ετοιμασου να ξεσκ@τωνεις δυο κ@λαρακια σε λιγο καιρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...και ασε τις εντουραδες για μας που δεν φοβομαστε να λερωθουμε.:beer: :beer:
ΑΝΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.
XJR_Billy
05/08/2009, 22:37
Ντροπή σου xtbilly! Και σ'είχα και σε υπόληψη παλιόπαιδο!
Περιφέρεις
αυτό το άβγαλτο παιδί,
αυτή................... αυτή την αγνή ψυχούλα,
και μιλώ για τον γλυκό και τριανταφυλλένιο Peskandritso
σε ππνοκαφετέριες και ππνομάγαζα?
Κι αν παρασυρθεί μικρό παιδί που'ναι σε τίποτα λάγνες και αμαρτωλές απολαύσεις
μου λες τι θα κάνουμε μετά? Πώς θα τον ξεκολλήσουμε από το βάζο με το μέλι?
Αίσχος!
Η απόφαση ελήφθη!
Εγερθητι κατηγούμενε xtbilly:
Καταδικάζεσαι σε 50 παντοφλιές, σε δημόσια θέα στην κεντρική πλατεία του Moto.gr
χωρίς εξαγορά, χωρίς αναστολή.
Δεσμοφύλακες πάρτε τον.
Άτιμε peskandritso,
Τα λέμε παιδιά
:cry: :cry:
Θα δεχτώ παραδειγματικά την τιμωρία μπας και ξεμπερδέψω με καμιά 10ριά λιγότερες:o
Αλλά σαν απολογία έχω να πω το εξής:
Εγώ ο καημένος το μόνο που ήθελα ήταν μιά βόλτα να πάω με τη μηχανή μου που είχα να τη δω τεσσεράμιση μήνες. Αλλά εκεί που με πήγε ο Πεσκανδρίτσιους μόνο μηχανές δεν σκεφτόμουν.:D Ναι, το δηλώνω, είμαι αθώος!:p Δεν έφταιγα!
Σήμερα που πήγαμε μιά βόλτα μέχρι Βάρκιζα με λυπήθηκε το κτήνος και πήγαμε σε μιά έρημη παραλία με οικογένειες κι έτσι. Δεν πάθαμε την πανωλεθρία της Γλυφάδας.
(Έλα μωρέ, βετεράνος στις παντοφλιές, έχω φάει εγώ... τι να μου πουν 50...:smokin: )
Αν εξαιρέσω την κ@λοκίνηση που έφαγα για να κατέβω παραλιακή, κάναμε ωραία βολτίτσα υπό το φως της πανσέληνου. Δροσούλα στην παραλία, κουβεντούλα, ο Πεσκανδρούτσος ήπιε και τσαγάκι παγωμένο με λεμόνι...:lol:
Άντε, από Σεπτέμβριο πάλι !!
Καλές διακοπές σε όσους λείπουν/ξεκινάνε, τα λέμε παίδες !!!:beer: :beer: :wave2:
peskandritsos
05/08/2009, 22:38
Άτιμε peskandritso,
:beer: :beer: :beer: :beer: :blush: :blush: :blush: :blush:
Peskanditso τι διαβάζω,
ξεκινάνε σε λίγο οι διακοπούλες σου?
Καλά να περάσεις φιλαράκι, προβλέπω ότι θα κάνεις ΤΙΣ βουτιές με τον πιτσιρίκο σου :beer:
κλαψ, κλαψ...... ποιόν θα πειράζω τώρα, με λες?
Απ'ότι ξέρω κι ο φίλος ο Mafiozos την κάνει αυτό το Σ/Κ
Mafioze κοίτα να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί σε θέλω ακμαίο για πολλές βόλτες από φθινόπωρο!! :beer:
Πολλές ευχές και στον xtbilly που φεύγει κι'αυτός για τις διακοπές του.
Αν και δεν τον ξέρω προσωπικά τον xtbilly πιστεύω ότι θα'ναι παιδί με μεγάλη υπομονή αφού μπόρεσε μέσα σε μια εβδομάδα να βγεί δύο φορές με τον Peskandritso :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό μ'αρέσει να βλέπω.............
Ενθουσιασμένους πατεράδες :beer:
Θάνοοοοοοοοο σε λίγα μηνάκια έρχεται και η σειρά σου :smilea:
Χαιρετίσματα σ'όλους τους moto-οικογενειάρχες
Ο Valentino Pedrosa αναχωρεί για το γυναικοχώριον.
Καλό Σ/Κ στους εναπομείνοντες συμ-forumίτες.
Και το νου σας.............
το έτερον ήμισυ μπορεί να εντοπίσει την ακριβή θέση του κινητού σας ................
πληκτρολογώντας απλώς τον αριθμό σας:
http://www.themobiletracker.com/english/index.html
Να περνάτε καλά!
θανος honda xx
08/08/2009, 10:25
Καλα μου παιδια να περνατε οσο μπωρειτε καλα αυτο το καλοκαιρι γιατι τον χειμωνα ερχωνται τα δυσκολα η πλαστη θα παει συννεφο.???:smokin: :yuck:
Φιλε peskandritsio επιτελους αδεια αντε καλη μας ξεκουρασει,αν θα εισαι εδω γυρω και δεν πας καπου παρε τηλ.για κανενα ουζακι απογευματινο.:a33:
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:beer: :beer: :beer:
Mafiozos
12/08/2009, 10:10
Inpas Φιλε ειμαι σκοπελο.Ολα ειναι φοβερα!!!Τα σπαει το νησι..Γεμιζω μπαταριες και ερχομαι για νεες μοτοβολτες.. :D Ελπιζω να περνας καλα.
Θανο το πηρα το mail αλλα τις φωτογραφιες απο βδομαδα..Ολα καλα ρε?:beer:
Peskandritso τι λεει η Αθηνα ρε?Εχεις λιωσει στις βολτες?Προσεχε που κοιτας γιατι ποτε δεν ξερεις.. ;) :lol: (Σου εστειλα τις φωτο αλλα εισαι γεματος..Οταν δωσεις λιγο χωρο πες μου.)
Να περνατε καλα μοτοφιλοι θα τα πουμε λυαν συντομος.
Και για να μην ξεχνιόσαστε πατεράδες.......
Έναρξη ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών 18/08 Τρίτη,
δημοσίων βρεφονηπιακών σταθμών 01/09 Τρίτη,
λοιποί 11/09 Παρασκευή.
Πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_15/08/2009_325831
Τέλος όσον αφορά την π@π@ρογρίππη για την οποία μας "πρήζουν" πανταχόθεν, ας όψονται τα ΜΜΕ,
καλό θα'ταν να υπάρξει μεταξύ μας κάποια ανταλλαγή πληροφοριών για τον ενδεχόμενο εμβολιασμό των παιδιών μας,
στην περίπτωση βέβαια που αυτός θεωρηθεί απαραίτητος από τα τριμπ@ύρδελα υπουργεία Υγείας και Παιδείας!
Βέβαια όλοι έχουμε τον γιατρό μας και τα λοιπά "κονέ" μας και δεν περιμένουμε από εδώ πληροφορίες,
απλώς πιστεύω ότι καλό θα'ταν να αναφέρουμε τυχόν πληροφορίες για το παραπάνω θέμα διότι μπορεί κάποιος πατέρας να βρει κάτι ενδιαφέρον.......
λέω εγώ τώρα....
Το λοιπόν.
πολλά χαιρετίσματα
σ'όλους τους Οικογενειάρχες μηχανόβιους και λοιπούς συμforumίτες
τα λέμε
ps
Χιλιομετρική απόσταση: Μπύρας > Παντόφλας και τούμπαλιν = 500χλμ
5 Σ/Κ την παραπάνω διαδρομή.........σημαίνει ταξίδι 2500χλμ συνολικώς
Άντε πάλι το παντρεμένο......... τα'κανε τα moto-ταξιδάκια του και φέτος :a9:
echo
echo
echo
Τι ερημιά είναι αυτή............. όλοι λείπουν διακοπούλες :smokin:
Μη έχοντας άλλη δουλειά και καθαρίζοντας τα mailbox βρήκα τις άπειρες "χαζομάρες" που κατά καιρούς μου στέλνουν
διάφοροι γνωστοί μου και πριν τα κανω delete είπα να σας τα "κοτσάρω" εδώ........
Από διακοπές θα'ρθείτε, επαγγελματικές και λοιπές υποχρεώσεις σας περιμένουν...........
είπα να σας φτιάξω λίγο το κέφι..................... :beer:
"Οκνηρία, κοινώς τεμπελιά, τέχνας κατεργάζεται" :blush:
Τα λέμε μάγκες
part #1
ο ΕΡΓΕΝΗΣ
...............................
171399
part #2
ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ
..........................
171400
part #3
και................
ο ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ
..........................
171401
Τέλος,
το προηγούμενο Πάσχα μου έστειλαν για δώρο
το "αυγό" της νέας ΚΙΝΤΕΡ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.
........
171406
paranoid
20/08/2009, 20:29
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Γειά σου inpas...μας φτιάχνεις το κέφι.!!:)
Ο χωρισμένος αν το λέει η ψυχή του μπορεί να κάνει κύκλο και να ξαναγυρίσει στο part #1, και ούτο καθεξής....!
Σε 2-3 εβδομάδες θα μετακομίσουμε οπότε τρέχουμε να ετοιμάσουμε το νέο μας σπίτι αυτό το καιρό. Άντε να γυρίσουν και οι υπόλοιποι να πάμε καμια βόλτα το Σεπτέμβριο γιατί μου έλειψε..!:beer: :beer:
Περί διαζυγίων το ανάγνωσμα
Ούτε διαζύγια, ούτε δικηγόροι, ούτε διατροφές ούτε τίποτα.
Φαντασία να'χεις,
θέληση να'χεις
και λύσεις βρίσκεις όσες θές.............. :evil:
............................
171587
Σε κανά δίωρο κλείνω γραφείο και την κάνω για συζυγο-χώριον
Παντοφλιές με περιμένουν :a07:
πιτσιρίκια με περιμένουν :sun:
Αρτεμίσιο σου'ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τα λέμε μάγκες
...................
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
171599
άρε παλιόπαιδα
με συγκινήσατε.....
Τα λέμε από Δευτέρα :beer: :beer: :beer: :beer:
πουτ@να μοναξιά
παιχνίδια που μου'κάνεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Mafiozos
22/08/2009, 11:20
Inpas το εχεις καψει λιγο ρε?χαχα Εχεις φοβερο χιουμορ φιλε :a19:
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περνατε υπεροχα!! :beer: :beer:
Don John
22/08/2009, 20:14
καλησπερα στους οικογενειαρχες!! :wave2:
Οι εξ Ελευσινας ορμομενοι Gasoil και Don John σκεφτηκαμε μια βολτα για αυριο προς Ορεινη Κορινθια.
Καλεσμενοι φυσικα ολοι σας και συναντηση στα διοδια Ελευσινας στις 8.30.
Τελικος προορισμος και ωρα επιστροφης θα κανονιστει μετα απο κοινη αποφαση! :cool:
Αναμενουμε συμμετοχες :)
Don John
23/08/2009, 21:03
Μη έχοντας άλλες συμμετοχές κάναμε την εκδρομη τελικα μόνο οι δυο μας και σας διαβεβαιώ ότι ήταν καλύτερη διαδρομή από οποιαδήποτε άλλη έχουμε κάνει ποτέ (αναλογιζόμενοι και την μικρή απόσταση από την Αθήνα)
Επισκεφτήκαμε την Στυμφαλία λίμνη, περάσαμε το καταπληκτικό δάσος του Φενεού, (μέσα σε μια απίστευτη ομορφιά από έλατα και καστανιές), διασχίσαμε το χωριό Καστανιά και συνεχίσαμε προς λίμνη Δόξας (ένα απίστευτα όμορφο τοπίο με την λίμνη θα δεσπόζει ανάμεσα σε πυκνά έλατα και σε υψόμετρο 800+ μέτρων).
Στην συνέχεια και μετά από μια σύντομη επίσκεψη στην παρακείμενη Μονή του Αγίου Γεωργίου συνεχίσαμε προς Στενό, Καρυά, Τρίκαλα.
Καφεδάκι στο γραφικό Στενό, καταπληκτικό φαγητό σε ταβέρνα της Καρυάς σε υψόμετρο 1300 και συνέχεια για Τρίκαλα και από εκεί Ξυλόκαστρο και επιστροφή.
Φίλοι μου όποιος δεν έχει κάνει αυτήν την διαδρομή ΧΑΝΕΙ………
Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως μόνο μερικά χιλιόμετρα από την Αθήνα έχουμε τόσες ομορφιές ……….
Κάντε κουμάντο να πάρετε τις απαιτούμενες άδειες και να την ξανακάνουμε και μαζί.
Οι ομορφιές των τοπίων θα σας αποζημιώσουν πιστέψτε με.
Σε επόμενο post ακολουθουν και κάποιες φωτο.
Ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα.
Καλό υπόλοιπο στις διακοπές σας όσοι είστε ακόμα εκεί και πάνω από όλα καλή επιστροφή!!
:beer:
Υστ. Ααααα να μην ξεχάσω….:)
Στην λίμνη Δόξας είχε και καταπληκτικούς λουκουμάδες ενώ οι μοναχοί της κοντινής Μονής κερνάνε και γλυκάκι του κουταλιού ;)
Don John
24/08/2009, 12:47
Οπως υποσχεθηκα, να και οι φωτογραφιες!
Ο Gasoil διπλα στον αρχαιολογικο χωρο της Στυμφαλιας Λιμνης.
171907
Don John
24/08/2009, 12:49
Η αφεντομουτσουναρα μου:p
171908
Don John
24/08/2009, 12:55
Σταση για τσιγαρο στην Στυμφαλια!
Η λιμνη διακρινεται πισω και ηδη το τοπιο αρχιζει να μας δειχνει το τι ακολουθει;)
171909
Don John
24/08/2009, 13:00
Οπως ειναι σε ΟΛΟΥΣ γνωστο, ο ΘΡΥΛΟΣ λατρευεται στο Πανελληνιο:) και ΦΥΣΙΚΑ και στους αρχαιολογικους χωρους!! :cool: .
Του Gasoil του την εστησα:D :p , καθοτι σαν γνωστος βαζελος που ειναι, ουτε που πηρε χαμπαρι που τον εβαλα να στησουμε τα "κοριτσια" για φωτογραφηση:rotflmao: :rotflmao:
171910
Don John
24/08/2009, 13:05
Στον δρομο για Λιμνη Δοξας με ενα καταπληκτικο δασος απο ελατα να μας "περιβαλει" για ολη την διαδρομη:)
Πισω το πανεμορφο οροπεδιο του Φενεου!!
171911
Don John
24/08/2009, 13:09
Μια ακομα απο την ομορφη διαδρομη:)
Ο δρομος , να τονισω, σε ολη την διαδρομη ειναι καταπληκτικος, ΧΩΡΙΣ καθολου κινηση και με αριστη ποιοτητα οδοστρωματος που θυμιζε σε πολλα σημεια πιστα!!;)
171912
Don John
24/08/2009, 13:15
Η εκπληκτικη Λιμνη Δοξας και το "αλπικο" τοπιο που την περιβαλλει .
171913
Don John
24/08/2009, 13:17
Πισω, στην μεση της λιμνης διακρινεται το βυζαντικο εκκλησακι του Αγιου Φανουριου ενω καπου στην μεση του δασους απεναντι, το Μοναστηρι του Αγιου Γιωργη.
171914
Don John
24/08/2009, 13:21
Ο ατιμος με πηρε φωτογραφια οταν επεσε το τηλεφωνημα: ΑΝΤΕ θα αργησετε πολυ ακομα?? :mad:
Η παντοφλα ηταν!! Ξερετε εσεις :D :rotflmao:
171916
Don John
24/08/2009, 13:24
Μια ακομα φωτο με θεα την λιμνη απο την Μονη του Αγιου Γιωργη!!
Το γλυκακι του κουταλιου που λεγαμε :p ;)
171917
Don John
24/08/2009, 13:32
Στον δρομο προς Καρυα, σε ενα υψομετρο περι τα 1300, και σε ενα σημειο που καποιοι της περιοχης αποκαλουν "Τα Μετεωρα της Πελοποννησου"
Πιστεψτε με η φωτογραφια αδικει την πραγματικοτητα και η περιοχη εχει μια απιστευτη ομορφια!!
Αντε λεβεντες! Την επομενη φορα ολοι μαζι! :beer:
171918
ομορφιές..... μπράβο παίδες
peskandritsos
24/08/2009, 14:09
Απο Σεπτεμβρη μηχανομπαμπαδες να το επαναλαβουμε παρεα.
Μπραβο σας, πολυ ωραια βολτα.
Ωραία βόλτα παίδες,
άντε κι από Σεπτέμβρη να την κάνουμε παρέα :beer: :beer: :beer:
Mafiozos
24/08/2009, 16:35
Φοβερη βολτα παιδια!!! :a18:
Dohn John μεγιες την κουκλαρα σου!!!Της παει παρα πολυ αυτο το χρωματακι. :a20:
Αντε να πατησουμε και εμεις αυτην την ασφαλτο (πιστα :ninja: ) :wave2: :wave2:
paranoid
24/08/2009, 20:59
Μπράβο φίλτατοι μοτομπαμπάδες, πολύ ωραία βόλτα....:beer: :beer: :beer:
Δεν είναι άσχημη ιδέα να την ξανακάνουμε..:cool:
θανος honda xx
25/08/2009, 15:19
Μπραβο παιδια και σε ανωτερα τοπια ειδηκα τωρα που δεν θα μηνει δασος.Αντε να ωργανοθουμε για μια βολτα τον σεμτεμβριο.Γεια σας παιδες....:wave2:
Υ.Σ.Να μην ξεχασω φιλε μου inpas πηγα σαφαρι και κοιτα να δεις τι προεκυψε ...???χαχαχα...
171938
Don John, καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου VFR!
Μιλάμε για πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα :beer: :beer: :beer:
Θάνο ένα πράγμα θα σου πω......
Κράτα το blackbird! :winka:
θανος honda xx
25/08/2009, 15:46
Θάνο ένα πράγμα θα σου πω......
Κράτα το blackbird! :winka:
Γιατι μου το λες αυτο φιλε.??και καλα λεφτα που θα βρω.?? ξερεις εξοδα επι δυο φιλε>>??:bawl: :wave2: :wave2:
.............. ξερεις εξοδα επι δυο φιλε>>??:bawl: :wave2: :wave2:
ωπ το'χα ξεχάσει! :blush:
Mafiozos
30/08/2009, 09:38
Ευχαρηστω τον φιλο Gasoil για την φιλοξενια.Την επομενη φορα θελω να δω τον κρονο ε.Φιλε εισαι :a19:
Donjohn τελικα απο κοντα ειναι πολυ μ@υναρ@ λεμε.Φοβερο χρωμα..Ασε που εμαθα οτι εχουν μπει κι`αλλοι στην μπριζα να πανε για βαψιμο...χαχα :beer: :beer:
Gas nick φιλε ετσι πρεπει να αραζουμε.Αυλη,ουρανος,ησυχια.Μου φενετε οτι εσεις η Ελευσηνιοι εχετε πιασει το νοημα ;) χαχα.ΝΑ σε καλα. :wave2: :wave2:
Να περνατε ολοι τουμπανο.ΧΕρετησματαααααααααααααααααα. :wave2: :wave2: :beer: :beer:
Don John
30/08/2009, 19:45
:blush: :blush:
:rotflmao:
Don John
31/08/2009, 13:31
Σε είδαμε λοιπόν ( η καλύτερα μας είδες) φίλε impas χθες Κυριακή το απόγευμα όταν γυρνούσες από το γυναικοχώρι, και εμείς λίγα μέτρα μετά τα διόδια της Κορίνθου (και επιστέφοντας από μια ακόμα κοντινή βολτα) επιδιορθώναμε το λάστιχο μιας από τις μοτοσικλέτες μας.
Γύρισες πίσω, αφού μας είδες με την άκρη του ματιού σου, για να μας χαιρετήσεις και να ενδιαφερθείς αν χρειαζόμαστε κάτι. :)
Να είσαι καλά φίλε και να τα πούμε σύντομα. :beer:
Μαφιόζε είσαι μεγάλη μαφία λέμε..:beer: Και το αμάξι σου δεν παίζεται..
Ο Κρόνος την άνοιξη θα μας κάνει το κέφι να εμφανιστεί.
Την άλλη φορά θα είμαστε και πιο οργανωμένοι :beer: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
..... επιδιορθώναμε το λάστιχο μια από τις μοτοσικλέτες μας.
Φίλοι, είναι λύση. Σε 5 λεπτά καθάρισες. Δυστυχώς δεν μου έκοψε να βγάλω πιο πολλές φωτό...
ermisVFR
31/08/2009, 16:47
172519
Mafiozos
01/09/2009, 11:13
Ρε gasoil τι γινετε με τα vfr συλογη κανετε??χαχαχα Το αμαξι εχθες καταπιε πολυ νερο λεμε.Αφου εφτασα σπιτι μεσα απο τα ποταμια που ειχαμε απο την βροχη δεν θελω τιποτα αλλο..Μηλαμε οτι απο την Μεταμορφωση που ξεκινησα απο την δουλεια το νερο περναγε σε καποια σημεια πανω απο το καπο και εφτανε στο παρμπριζ.Ακομα και σημερα το πρωι το αμαξι μπερδευε μεχρι να ζεσταθει :dizzy: :dizzy: Μαγκες πραγματικα ειπα παει τελος το αμαξι. Παλυ καλα.Αντε ρε καλημερες σε ολους. :beer: :beer:
θανος honda xx
03/09/2009, 14:35
Γεια σας παιδες τι κανετε πως ειμαστε,ολα καλα.!!
Για να βλεπω κοινηση εδω,για να μαζευτουμε λιγακι,να δουμε ποτε θα κανονισουμε καμια βολτα λεμε.!!!:sun:
καλο χειμωνα να εχετε παιδες.:a2:
peskandritsos
04/09/2009, 06:30
Αγαπητοι οικογενειαρχες για να μην τα ξαναβαζω μπορειτε να δειτε εδω:http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75739&perpage=15&pagenumber=7 την καλοκαιρινη μου βολτα στο συζηγονησι (αυτο ειναι κλεμενο απο το γυναικοχωρι).:lol: :lol: :lol: :lol:
blackroses
05/09/2009, 11:17
Γεια σας παιδες τι κανετε πως ειμαστε,ολα καλα.!!
Για να βλεπω κοινηση εδω,για να μαζευτουμε λιγακι,να δουμε ποτε θα κανονισουμε καμια βολτα λεμε.!!!:sun:
καλο χειμωνα να εχετε παιδες.:a2:
Τωρα που αρχηζει να δροσηζει ειναι οτι πρεπει για καμια βολτα.Ας μαζευτουμε να κανονησουμε τιποτα.Καλο χειμωνα σε ολους..:sun:
Don John
05/09/2009, 12:16
Μπραβο ρε peskandritso !!!
Καταπληκτικες φωτο και σιγουρα ομορφη η εμπειρια σου!!
Παντα ορθιος και να συνεχιζεις να ταξιδευεις σε μερη ομορφα οπως αυτο!! :beer:
Αντε λοιπον πριν να μπει ο χειμωνας..............για να προγραμματιζουμε μια εκδρομη στην Ορεινη Κορινθια στα μερη που σας ελεγα παραπανω :)
Για να βλεπω συμμετοχες και ημερομηνια εντος του Σεπτεμβρη.
Κανονιστε μια αδεια εως 5-6 απογευμα και παμε.............θα σας μεινει αξεχαστη πιστεψτε με ;)
Τι λετε να αρχισουμε να το συζηταμε και να δηλωνουμε προθεση συμμετοχης??
Για παμε... ;) ;) ;)
Υστ. Μια και ανοιξε και το κυνηγι δεν πεταγομαστε μια βολτα στο νησι?
Αυτα τα κουνελια μου καρφωθηκαν στο μυαλο :D :D
Don John
07/09/2009, 13:01
Έλπιζα πως η καλοκαιρινή ραστώνη θα έχει χαλαρώσει λίγο τους Νόμους της παντόφλας (η μήπως του πλάστη ?) :( :(
αλλά τίποτα………….. :nono: :nono:
Άντε βρεεεε παρτε καμιά άδεια να την κάνουμε :cool: ;)
Για την τελευταία Κυριακή (27/09) δηλώνω παρών
με μία μικρή επιφύλαξη, για τους γνωστούς λόγους...:a9:
Πάντως ότι και να κανονίσετε θα προσπαθήσω να έρθω,
ανεξαρτήτως του σωματικού πόνου που θα πρέπει να υποστώ απ'την πολυαγαπημένη μου σύζυγο! :evil:
Κανονίστε εσείς και βλέπουμε! Έχουμε Κυριακές μπροστά μας......... ουκ ολίγες!
Άρε moto-Οικογενειάρχες..........
ομολογώ πως μου έλειψαν οι βολτίτσες μαζί σας. :beer: :beer: :beer:
Τα λέμε παίδες
ps
Φέτος το καλοκαίρι και ύστερα από οικογενειακές enduro-διαδρομές με το αυτοκίνητο στον Ταύγετο άρχισα να καλοβλέπω γενικώς τις moto-endurάδες. Μιλάμε για ομορφιά.... ακούς μόνο το θρόισμα των φύλλων, βλέπεις μόνο έλατα και ουρανό, αισθάνεσαι να σε διαπερνά η ανάσα (δροσιά) του βουνού........ απολαμβάνεις ολοκληρωτική ηρεμία σώματος και πνεύματος.
Μάλιστα αν ο μικρός δεν έβρισκε αστείο να πετάει συνεχώς χαλίκια στον πατέρα του θα μπορούσα να σας μιλήσω για την απόλυτη ηρεμία, γαλήνη!
Οψόμεθα!
peskandritsos
07/09/2009, 20:05
Η οικογενεια πλεον εγινε τετραμελης...:D :D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86802&perpage=15&pagenumber=1
paranoid
08/09/2009, 10:23
Κι εγώ προς το τέλος του μήνα παίδες...Μόλις μετακόμισα και επικρατεί ένα χάος που θα πάρει κάμποσες μέρες να το συνεφέρουμε..!
θανος honda xx
09/09/2009, 12:31
mafioze κου-κου ειμαι μεσα παρε τηλεφωνο αυριο να μου πεις η γραψε που και ποτε για να παρω εναν φιλο ακομα οκ .
:beer: :beer:
τελικά σιγα σιγα πρέπει να σας γνωρίσω και απο κοντα εσας τους κρεμασμένους γιατι ζηγώνει η ώρα της μονιμης παντόφλας και για μένα. :D
Moto-οικογενειάρχες,
εύχομαι
καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια σας, μικρά και μεγάλα! :a07:
Αγιασμός αύριο!
Μεταξύ μας καλά είχα ησυχάσει τα τελευταία μηνάκια,
τώρα θα πρέπει να ξανακάνω κάθε πρωϊ τον ταξιτζή και μάλιστα με την ψυχή στο στόμα για να προλάβω........
...........το κουδούνι του σχολείου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτά τα ολίγα από εμένα!
Εύχομαι να τα πούμε λίαν συντόμως :beer: :beer: :beer:
........
Mafioze κοίτα τα πμ σου.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
11/09/2009, 19:28
ρε σεις ... αλλος ενας πατερας απο δω ... προσφατως δυο αγοριων ... παιδες συγκινηθηκα που σας διαβασα .. να ξερετε οτι εχετε αλλο ενα μελος στην παρεα σας ... μενω κοντα στο Γαλαξιδι οποτε με χαρα θα σας υποδεχθω στην επομενη βολτα σας ...
θανος honda xx
11/09/2009, 21:07
Καλοσορισες φιλε στην παρεα μας θα χαρουμε αφου εισαι απο γαλαξιδι εχω τον γειτονα σου goumis.?Παντα ορθιος φιλε.
:wave2: :beer: :beer: :beer:
Don John
11/09/2009, 22:54
"ηρθε και ο δευτερος ... πρωτη φορα θα τρεξει μηχανακι στον εξαωρο με τρεις οδηγους με το ιδιο επιθετο .... σε καμια δεκαπενταρια χρονακια ...θα ειμαι 45 .... με παιρνει ????"
Αν σε παιρνει λεει???
Ανετα!!! :p :)
47 εδω και ολα καλα :wave2: :wave2:
goumis hornet
11/09/2009, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ρε σεις ... αλλος ενας πατερας απο δω ... προσφατως δυο αγοριων ... παιδες συγκινηθηκα που σας διαβασα .. να ξερετε οτι εχετε αλλο ενα μελος στην παρεα σας ... μενω κοντα στο Γαλαξιδι οποτε με χαρα θα σας υποδεχθω στην επομενη βολτα σας ...
Να σου ζησουν τα αγορια πατριδααααα!!Απο που ακριβως;Εγω ειμαι απο Κιρρα αλλα
μενω Αθηνα:bawl: :bawl:
Mafiozos
12/09/2009, 14:49
Παιδια Καλησπερα!!!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα.Αν και δεν ειμαι καν ακομα παντρεμενος,(αυτο το εγραψα για οσους δεν το ξερουν) μπορω να πω οτι καμια φορα οταν σας διαβαζω φανταζομαι και εμενα στην θεση σας :eyepop: :eyepop: .Δυσκολα πραγματα αλλα και ομορφα ταυτοχρονα..Οσο ζω μαθαινω..Οταν κανονησετε βολτα μεσα ειμαι.Ημερομηνια και ωρα θελω και φυγαμε..:beer: :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
12/09/2009, 20:35
Καλοσορισες φιλε στην παρεα μας θα χαρουμε αφου εισαι απο γαλαξιδι εχω τον γειτονα σου goumis.?Παντα ορθιος φιλε.
:wave2: :beer: :beer: :beer:
Καλως σας βρηκα πατεραδες .. διαβαζα τις σελιδες σας και γελαγα ... λες και καποιος περιεγραφε τον τροπο που εγω βγαινω βολτα ....
Αν σε παιρνει λεει???
Ανετα!!! :p :)
47 εδω και ολα καλα :wave2: :wave2: [/B]
λες ε ??? ο ενας θα ειναι 17 και ο αλλος 15 ... θα με παιζουνε αραγε εμενα ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
Να σου ζησουν τα αγορια πατριδααααα!!Απο που ακριβως;Εγω ειμαι απο Κιρρα αλλα
μενω Αθηνα:bawl: :bawl:
ειμαι απο Πατρα , αλλα λογω δουλειας μενω Ερατεινη ... σας περιμενω παιδες
paranoid
14/09/2009, 09:21
Μεγάλη αλλαγή ρέ φίλε.
amatsaka
14/09/2009, 09:24
Καλημερα και καλη .....σχολικη χρονια σε ολους τους μπαμπαδες.
Καλα χλμ για οσους γινονται ταξιτζηδες το πρωι πριν χτυπηση το κουδουνι και το απογευμα...
peskandritsos
14/09/2009, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θάνος...πάει το XX??Θα γίνεις enduras και εσύ σαν το Peskandritso?
Μεγάλη αλλαγή ρέ φίλε. Χεχεχε, ΚΑΙ ο Θανος αλλα ΚΑΙ ο Inpas εξεφρασε την επιθυμια για κατι πιο χωματινο.
(Μη σας πω οτι ψιλοβλεπω και τον μαφιοζο σε λιγα χρονακια)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
christostr
14/09/2009, 10:33
Καλημέρα κι από μένα παιδιά. Είμαι 50 παντρεμένος με γιο 17 στην τρίτη λυκείου και κάτοχος Africa twin. Καλή σχολική χρονιά σε όλους.
Εγώ ευτυχώς δεν έχω προβλήματα του στυλ που πας γιατί μας αφήνεις και τέτοια. Μάλιστα χαίρονται όταν με βλέπουν τις Κυριακές να φεύγω για... μηχανάδα!
Ευτυχώς!!! Βλέπουν πόσο χαρούμενο με κάνει αυτό και δεν μου το στερούν. Μάλιστα τώρα πια, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του από τα διαβάσματα παίρνω μαζί και το μικρό
paranoid
14/09/2009, 10:48
Χεχεχε, ΚΑΙ ο Θανος αλλα ΚΑΙ ο Inpas εξεφρασε την επιθυμια για κατι πιο χωματινο.
(Μη σας πω οτι ψιλοβλεπω και τον μαφιοζο σε λιγα χρονακια)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέρμα τα καγκουριλίκια δλδ με τα μεγάλα street?:bawl: :bawl:
Λές η ηλικία να είναι ανάλογη με την απόσταση της μηχανής απο το έδαφος? Αν είναι έτσι μας βλέπω στα 50 να οργώνουμε τα βουνά με τίποτα YZ.!!:p
:beer: :beer:
paranoid
14/09/2009, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Εγώ ευτυχώς δεν έχω προβλήματα του στυλ που πας γιατί μας αφήνεις και τέτοια.
Άξιος christostr...!!!:a19: :a19:
την Κυριακάτικη πρωϊνή μου για Σούνιο την έριξα :sun:
ενώ τα αγόρια μου και τα δύο είχαν ξυπνήσει :)
μετά ποδηλατάδα όλοι μαζί :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
την Κυριακάτικη πρωϊνή μου για Σούνιο την έριξα :sun:
ενώ τα αγόρια μου και τα δύο είχαν ξυπνήσει :)
μετά ποδηλατάδα όλοι μαζί :beer:
νικολακη εισαι παντρεμενος ???? και εχεις και παιδακια ??? ....
ο ..ειδικος φακελος ...:wave2:
νικολακη εισαι παντρεμενος ???? και εχεις και παιδακια ??? ....
ο ..ειδικος φακελος ...:wave2:
ρε μέχρι και ο digidangas σε κατάλαβε :lol:
παιδάκια !!!! = 2
ο ένας κοντοζυγώνει τα 13 και ο άλλος τα 7 :beer:
να μας ζήσουν ρε Μίλτο :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2009, 12:40
ρε μέχρι και ο digidangas σε κατάλαβε :lol:
μα τα επλυνα τα ποδια μου την πρηγουμενη δευτερα ..... ...
:yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR παιδάκια !!!! = 2
ο ένας κοντοζυγώνει τα 13 και ο άλλος τα 7 :beer:
να μας ζήσουν ρε Μίλτο :beer: [/B]
αυτα ειναι ..... εμενα ο ενας ειναι 2 και ο αλλος ... παλι δυο
:lol: :lol: :lol: :lol:
χρονων /μηνων ....
:wave2: :wave2:
α ρε φιλε να ειμαστε ολοι γεροι να τα καμαρωσουμε στις πιστες ....
Don John
14/09/2009, 13:13
Να σας ζησουν τα βλασταρια σας και να τα δειτε οπως επιθυμειτε:beer:
αυτα ειναι ..... εμενα ο ενας ειναι 2 και ο αλλος ... παλι δυο
:lol: :lol: :lol: :lol:
χρονων /μηνων ....
:wave2: :wave2:
α ρε φιλε να ειμαστε ολοι γεροι να τα καμαρωσουμε στις πιστες ....
να σου ζήσουν ρε ΠΑΤΕΡΑ !!!! :wave2:
ps: θέλω να δω πότε θα βρεθούμε
θα κανονίσω καταδρομική για τα μέρη σου :beer:
Να σας ζησουν τα βλασταρια σας και να τα δειτε οπως επιθυμειτε:beer:
να είσαι καλά αγόρι μου και στα δικά σου με το καλό !!!:beer:
Don John
14/09/2009, 13:32
να είσαι καλά αγόρι μου και στα δικά σου με το καλό !!!:beer: [/B]
"Τα δικα μου" εχουν ερθει προ πολλου:)
Ευτυχισμενος μπαμπας μιας μονακριβης κορης στα 17 ηδη;) .
Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω πολυ!! :beer:
"Τα δικα μου" εχουν ερθει προ πολλου:)
Ευτυχισμενος μπαμπας μιας μονακριβης κορης στα 17 ηδη;) .
Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω πολυ!! :beer:
να τη χαίρεσαι και καλή της σταδιοδρομία :beer:
θανος honda xx
14/09/2009, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Θάνος...πάει το XX??Θα γίνεις enduras και εσύ σαν το Peskandritso?
Μεγάλη αλλαγή ρέ φίλε.
Γεια σου φιλε paranoid, τι να κανω αστα να πανε μεγαλες αναγκες λεμε.??ΑΦαντος μου εγινες ποτε θα σε δουμε βρε.????
paranoid
14/09/2009, 16:02
Γεια σου φιλε paranoid, τι να κανω αστα να πανε μεγαλες αναγκες λεμε.??ΑΦαντος μου εγινες ποτε θα σε δουμε βρε.????
Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να τελειώσουμε με τα της μετακόμισης (ακόμα κυκλοφορούν κούτες, αμπαλάζ και διάφορα τέτοια μέσα στο σπίτι). Οπότε απο τέλος Σεπτέμβρη αν κανονίσουμε κάτι είμαι μέσα...:beer:
P.S. έχει αρχίσει και ο καιρός να γίνεται αρκετά "γαργαλιστικός" για όμορφες εξορμήσεις με λίγη συννεφιά..!
amatsaka
18/09/2009, 10:53
Φιλοι μου, ξερω βγαινω λιγο εκτος θεματος και ζητω συγνωμη για αυτο.
Μηπως ξερετε απο που μπορω να κατεβασω τα βοηθηματα των βιβλιων του γυμνασιου (κυριως για Α ταξη προς το παρων)? Δεν μιλαω για τα λυσαρια αλλα για τα συμπληρωματικα βιβλια.
Οπως βλεπετε μπηκε για τα καλα το φθινοπωρο....
Thanx
Βρε 'σεις θα κανονίσουμε τίποτις ?
Όχι όμως γι'αυτή την Κυριακή αλλά για την άλλη 27/09 οπότε θα'μαι unplugged από την σύζυγο :evil: και τα πιτσιρίκια.
Κανονίστε να πάμε καμμιά βόλτα, εκδρομή για καφέ κτλ κτλ κτλ
('νταξ βρε Peskandritso, τοστ για σένα) :beer:
Μάλιστα αν προκύψει απ'την διάθεση της παρέας να συνεχίσουμε την βόλτα μας μετά τον καφέ είτε προς
εξεύρεση ορεινού ταβερνείου για υγιεινότατα φρεσκοψημένα ξίγκια και εν συνεχεία καμμιά ξάπλα κάτω από κανά
δέντρο για να χωνέψουμε :smokin: είτε παραλιακής ψαροταβέρνας για εκλεκτούς μεζέδες και για καμμιά
βουτιά (ζέστες έχει ακόμη) είτε ότιδήποτε άλλο τέλος πάντων,
δηλώνω από τώρα παρών. Γενικώς θα'μαι "ελεύθερος "? μέχρι το απόγευμα.
(θέλω να πιστεύω)
Τα λέμε μάγκες.
ps
Κάποιοι απο'δω μέσα θα πάνε για................... ""κυνήγι"" αυτή την Κυριακή και γενικώς θα θεαθούν να εκδράμουν στην ΕΟ ουκ ολίγα "μονόμπρατσα" ;)
Καλά να περάσετε όλοι σας και καλή επιστροφή :beer:
θανος honda xx
18/09/2009, 12:44
Φιλε inpas εχω την τιμη να σου πω οτι την αλλη κυριακη θα γινει χαμος λεμε.??μονο απο την μερια μου θα ειμαστε τρεις.μονο αυτο σου λεω.???:beer:
Υ.Γ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΙΔΕΣ.:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka
Φιλοι μου, ξερω βγαινω λιγο εκτος θεματος και ζητω συγνωμη για αυτο.
Μηπως ξερετε απο που μπορω να κατεβασω τα βοηθηματα των βιβλιων του γυμνασιου (κυριως για Α ταξη προς το παρων)? Δεν μιλαω για τα λυσαρια αλλα για τα συμπληρωματικα βιβλια.
Οπως βλεπετε μπηκε για τα καλα το φθινοπωρο....
Thanx
Νομίζω ότι κάτι θα κάνεις εδώ: http://www.pi-schools.gr/lessons/
peskandritsos
18/09/2009, 13:36
Φιλε inpas εχω την τιμη να σου πω οτι την αλλη κυριακη θα γινει χαμος λεμε.??μονο απο την μερια μου θα ειμαστε τρεις.μονο αυτο σου λεω.???:beer:
Υ.Γ.ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΙΔΕΣ.:beer: :beer: :beer: Εγω θα προσπαθησω αλλα δεν μπορω να υποσχεθω ακομα.
(ρε πστη μου, η δικια μου πρεπει να ειναι η πιο αγρια εδω μεσα) :D