View Full Version : Οικογενειάρχης και μηχανόβιος
Peskandritso εισαι κουλάντζα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
25/05/2009, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Peskandritso εισαι κουλάντζα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: thanks mate.
:beer: :beer:
Για την Κυριακη που μου ειπες ειναι λιγο χλωμο γιατι θα πρεπει να γιορτασω με το εταιρον ημιση τα 11:eyepop: :eyepop: :eyepop: χρονια παντοφλας-πλαστη και ξυλου ανελεητου (γαμου).
Ουτε στην ετησια βολτα με τους συνφορουμητες δεν με αφηνει να παω.:sad: :sad: :sad:
Και δεν θελει να παμε και μαζι.:mad:
Αστο, μια φορα τον χρονο θα κανω υπομονη.
Αλλα που θα παει, τον Αυγουστο θα ειμαι 2-3 βδομαδες μονος μου εδω.:evil: :evil: :evil:
Βλέποντας και κάνοντας φίλε για την Κυριακή. Κι εμείς ενδέχεται να πάμε για καμμιά πολύ πρωϊνή βουτιά κατά Σούνιο μεριά.... Θα δω και τα κέφια της οικογένειας για το τι θέλει και μιλάμε άμα είναι.
Εξάλλου μιας και γνωριστήκαμε τόσοι μοτο-μπαμπάδες μεταξύ μας πιστεύω ότι σε περίπτωση που κάποιος μπαμπας βαριέται μόνος του και θέλει παρέα για πολύ πρωϊνή (και σύντομη τις περισσότερες φορές) βόλτα να "μπαίνει" εδώ μέσα και να βρίσκει ανταπόκριση.
Άκου "κουλάντζα" :rotflmao:
Ρε τι μαθαίνουμε εδώ μέσα....
Βρε γερο-μπαμπάδες ….ακόμη δεν έχουν φύγει οι μελανιές από την παντόφλα και τον πλάστη , πάλι εκδρομουλες σκέφτεστε???
:lol: :lol:
Mafiozos
25/05/2009, 19:44
ggs χαχαχα φιλε το πιπινι μου με το μπικινι του το εχω και θα το εχω.Μια χαρα.Εσεις ειστε και γαμω τα ατομα και καναμε καλη παρεα.Παντα μαθαινω καινουργια πραγματα ειδηκα οταν ειμαι με μεγαλητερους :lol:
Παντος πραγματικα χαρηκα που σας γνωρησα και θα τα ξαναπουμε απο κοντα.Ειστε φοβερα ατομα μακαρι αμα κανω οικογενεια και εχω και παιδια να μπορω και εγω να κανω τις βολτες μου και να γινομαι παλι παιδι οπως ειμαι τωρα..
Don john :beer: :beer:
inpas Μια χαρα ανθρωποι ειμαστε ρε!!χαχα Σε χαλαρες βολτες δεν κανω καγκουριες.Αμα κανονησω καμια μερα κατι fast θα σου πω.Ελα για παρεα δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις ταπα. :wave2:
Τωρα να πω για τον Tai. :a19: :sun:
Γενικα ολοι ειστε φοβερα ατομα την επομενη θα φερω και παρεα γιατι απ`οτι ειδα μπαμπαδες ξεμπαμπαδες και ηλικιες καπαμα παιδια παιδακια εισαστε!! :rotflmao: :rotflmao: Ακους εκει με την τσιμπλα στο ματι να ζηταω καφε και να βλεπω για αλους να ερχετε ουζο!!!!! :lol: :lol: :smokin:
Θανο χχ :wave2: Θα τα ξαναπουμε φιλε.. :beer: :beer:
θανος honda xx
25/05/2009, 20:08
Μπράβο βρε παιδιά. Μια πραγματικά ωραία βολτίτσα. Ωραία διαδρομή, ωραία παρέα.
Απ'ότι διαβάζω ορισμένοι αργότερα είχαν και κάτι ωραία μπιφτέκια ;) ..... οψόμεθα γι' αυτό εμείς που δεν ακολουθήσαμε σε επόμενη συνάντηση μας.
Μεταξύ μας τώρα χάρηκα γιατί μου έφυγε κι ένα άγχος, κι εξηγούμε:
Πηγαίνεις τώρα λέμε σαν παράδειγμα με την μηχανούλα σου μια βόλτα, με ...όσα και ξαφνικά βλέπεις να γεμίζουν οι καθρέπτες σου με κάτι blackbird που σε πλησιάζουν τάχυστα και κάτι τύπους ντυμένους με δερμάτινες φόρμες, καμπούρες, γλύστρες, ξύστρες κλπ κλπ.
Λες Παναγίτσα μου ποιός πύραυλος Patriot με σημαδεύει τώρα?... :eyepop: και κάνεις τσουκου τσουκου στην άκρη μπας και γλιτώσεις.
Μετα την σύντομη γνωριμία μου με τον Mafiozo και με τον Tai είδα ότι τελικά δεν είναι Patriot αλλά δύο πολύ normal άνθρωποι σαν και'μένα. Ουφ, τώρα θα'μαι πιο ήσυχος όποτε βλέπω κάποιον πυραυλοκινητήρα να με πλησιάζει....
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι όλοι περάσαμε μια χαρά κι ευελπιστώ να ξαναβρεθούμε λιαν συντόμως.
ps
Τα εύσημα στον φίλτατο Tai που μας γνώρισε μια πολύ ωραία διαδρομή.
Γεια σου φιλε ihpas.Καλα βρε παλιοπαιδο εμενα με ξεχασες τοσο γρηγορα επειδη δεν φοραγα κι'εγω την στολη μου.Τη θελεις να μας πεις οτι εμεις ειμαστε για τα μπαζα.?
Αντε καλες σουζες πατεραδες......
ΦΙΛΕ mafioze γεια κι'απο εμενα θα τα πουμε συντομα.....:wave2:
:bawl: :bawl: :bawl:
θανος honda xx
25/05/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ενταξει ρε παιδια, ακομα μικρος ειναι, μεχρι να ενηλικιωθει θα μαθει να πηγαινει λιγο πιο γρηγορα.
Μην τον δουλευεται και απογοητευτει σε αυτη την ευαισθητη ηλικια που ειναι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε peskadritsio γεια σου.Δεν θελω να σου αναφερω τι εχασες γιατι θα πληγωθεις πολυ,εστω κι'αυτη η γευση που πηρες πολυ καλη σου βγηκε,αντε παντα τετοια φιλε καλες πλαστες?.Να φορας παντα κρανος?....:beer: :beer: :beer:
peskandritsos
25/05/2009, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Φιλε peskadritsio γεια σου.Δεν θελω να σου αναφερω τι εχασες γιατι θα πληγωθεις πολυ,εστω κι'αυτη η γευση που πηρες πολυ καλη σου βγηκε,αντε παντα τετοια φιλε καλες πλαστες?.Να φορας παντα κρανος?....:beer: :beer: :beer: Θανο εχω ακουσει οτι και στα ανατολικα προαστεια παιζουν μπαλα κατι πολυ καλα ταβερνεια.
Μηπως η επομενη φορα θα ειναι απο τα λημερια σου???
:beer: :beer: :beer:
θανος honda xx
25/05/2009, 20:52
Θανο εχω ακουσει οτι και στα ανατολικα προαστεια παιζουν μπαλα κατι πολυ καλα ταβερνεια.
Μηπως η επομενη φορα θα ειναι απο τα λημερια σου???
Οτι γουσταρει η ψυχη σου,φιλε μου αν ερθεις απο τα μερη μου να ξερεις θα περνας παντα καλα,πως να το κανουμε εχουμε απ'ολα οταν λεω απ'ολα ενοω μεχρει τελικης πτωσεις που λεει ο λογος λεω εγω τωρα αντε καλα να περνας με τα παιδακια σου.:beer: :beer: :beer:
Καταρχας να συμπληρώσω με τη σειρά μου ότι ηταν πολύ καλό. Η παρέα, ο ρυθμός, η διαδρομή
+1000 σε όλους.
Ακούστε και την mega κωλοφαρδία μου. Το μαγαζί στο Λουτράκι που κάτσαμε ήταν το σημείο εκκίνησης για μένα και την γυναίκα μου. Πέρα από αναμνήσεις κλπ έχει και πρακτική αξία.
Γιατί μόλις της είπα όταν γύρισα : Ηταν πολύ ωραία βόλτα και να δείς σύμπτωση που κάτσαμε για παγωτό και της εξήγησα, μου είπε με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά:
Ααα αφού πέρασες τοοόσοο όμορφα να ξαναπάς.
:a07:
Και εγώ είπα: Ε καλά αφού το θέλεις τοοοόσο πολύ μπορεί να ξαναπάω.
:blush:
και από μέσα μου χε χε χε κανονίστηκε και και η επόμενη.
:a39:
Ετσι γίνονται οι δουλειές φίλε Πεσκανδρίτσο..
:beer:
Αναμένω την επόμενη:wave2:
ΥΣ Χρήστο τώρα θυμήθηκα ότι ήσουνα leader στην προηγούμενη πανελήνια στο γρουπ μου. Παραμένεις άψογος.. ασε τους να λένε.... ζηλεύουνε :):lol: :lol:
paranoid
26/05/2009, 09:19
Και στο κάτω κάτω, ποιός δεν θα ήθελε να έχει 10 "παιδάκια" ηλικίας........εεε...30+++....:a9: :a9:
Tai, μπαμπααααά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Tai, μπαμπααααά...
ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ :lol:
τι θες???
πάλι ΑΤΑ??:lol:
ευχαριστω τους μπαμπάδες για τα εύσημα
και εσείς ΚΟΥΛΟΊ "φιλοι μου" μιας και ξέρω οτι σας αρέσει το ταξιδη και το σεξ....ΑΙΝΤΕ Γ@ργαλιθήτε ζηλιάρηδες
:beer: :beer: :lol: :lol:
αιντα και καμια φωτο
164582
ο ..........................καφες:evil:
164583
θα καθησετε καμια φορά παλιοκουτσομπόλες?:lol: :lol:
164584
ρε σαν πολλοί είμαστανε :wacko:
164585
Ωραία η παρέα
ωραία η διαδρομή
ωραίο το χταπόδι
Ωραία και η βάφλα
άιντε και στα επόμενα .
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε σαν πολλοί είμαστανε :wacko:
Να είσαι πάντα καλά ΤΑΙ !!
Την άλλη την φωτο με το πΕρτικαλι βαλε την κατευθείαν στις διαμάχες...
:lol:
Γεια σου φιλε ihpas.Καλα βρε παλιοπαιδο εμενα με ξεχασες τοσο γρηγορα επειδη δεν φοραγα κι'εγω την στολη μου.Τη θελεις να μας πεις οτι εμεις ειμαστε για τα μπαζα.?
Αντε καλες σουζες πατεραδες......
ΦΙΛΕ mafioze γεια κι'απο εμενα θα τα πουμε συντομα.....:wave2:
:bawl: :bawl: :bawl:
Δύο φορές ντροπή μου που σε ξέχασα βρε Θάνο μιας και είσαι συν-ονόματος με τον γιο μου.
Όπου Θανάσης και μάλαμα βρεεε! :beer:
Tai γι'άλλη μια φορά μπράβο!:beer:
Mafiozos
26/05/2009, 17:23
Tai ενατξει με το γκαζι? :wave2:
θανος honda xx
26/05/2009, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Tai ενατξει με το γκαζι? :wave2:
tai παντα τετοια νασε καλα το χαρηκαμε ολοι πειστευω.
Αντε&καλες σουζες.......:a10: :beer: :beer: :beer:
peskandritsos
26/05/2009, 19:49
Ρε Tai ολα πολυ καλα αλλα το ουζο μονο με λιγο χταποδακι?
Νομιζω οτι πρεπει να παμε αλλου για ουζακι που θα εχει πιο πολυ μεζε.
Αυτο ητανε λιγο ξεροσφυρι.
Κατσε ρε μαστορα γιατι ταχω παρει.Πηγες βολτα με το θειο Ται,ηπιες καφε,ηπιες ουζο με χταποδακι,εφαγες βαφλα,τι αλλο θες?:evil:
Τι να πουμε κι εμεις που μειναμε σπιτι?
Κουφαλες σας ζηλευω.Παντα τετοια(αλλα να μπορω να ερθω κι εγω):rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:
ρε στρατο 10 το πρωι ητανε ....παλι καλα που δεν μασ εδωσαν βουτυρο με μαρμελαδα....
Don John
26/05/2009, 21:58
Λεβεντες την επομενη φορα για κανονιστε να γινει μια σταση για φαγητο στην Μανδρα:)
Τι μεζε και βαφλες μου λετε τωρα??:nono: :nono:
Για να φροντισουμε να τιμησουμε την προβατινα στο καρβουνο που εδω στα μερη μας ειναι και η σπεσιαλιτε μας:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Ωραία η παρέα
ωραία η διαδρομή
ωραίο το χταπόδι
Ωραία και η βάφλα
άιντε και στα επόμενα .
Να είμαστε πάντα καλά.
:wave2:
peskandritsos
27/05/2009, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κατσε ρε μαστορα γιατι ταχω παρει.Πηγες βολτα με το θειο Ται,ηπιες καφε,ηπιες ουζο με χταποδακι,εφαγες βαφλα,τι αλλο θες?:evil:
Τι να πουμε κι εμεις που μειναμε σπιτι?
Ασε, μονο στον καφε και το ουζο εμεινα. Τα καλα (κοψιδια βαφλες) τα εχασα γιατι εφυγα με τους πρωινους.:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κουφαλες σας ζηλευω.Παντα τετοια(αλλα να μπορω να ερθω κι εγω):rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:
Κανόνισε την επόμενη φορά να έρθεις μαζί μας.
Θα βοηθήσεις και τον tai, αφού θα έχουμε δύο μπαμπάδες των πατεράδων.
:lol: :wave2:
paranoid
27/05/2009, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Λεβεντες την επομενη φορα για κανονιστε να γινει μια σταση για φαγητο στην Μανδρα:)
Τι μεζε και βαφλες μου λετε τωρα??:nono: :nono:
Για να φροντισουμε να τιμησουμε την προβατινα στο καρβουνο που εδω στα μερη μας ειναι και η σπεσιαλιτε μας:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Συμφωνώ με τον Δόν, αρκεί να το οργανώσουμε έτσι ώστε να είμαστε πίσω 13,00-13,30.
Ειδικά για εμάς του νέους στο άθλημα (του μπαμπά), μη μας κακοχαρακτηρίσουν απο την αρχή..!:lol:
Καλά το φωτορεπορτάζ τα σπάει...............................................Σαν πάρεά με καλίγραμμα μοντέλα είμαστε....!!
Επειδεί ξέρω ότι σε όλους σας πήγε ο νούς αλλού, μιλάω για τη φωτό με τα μοτόρια...:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
PortisHead
27/05/2009, 12:43
Επειδη σας ειδα κομματακι "φωτοευαισθητους" :lol: τραβηξα μονο τοπια.
Αυτο (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/pic3.jpg) χαζευαμε την ωρα που τραβαγαμε τις πρωτες τζουρες του καφε.
Μετα ειχαμε και παρέα (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/pic2.jpg).
Να και ο υπευθυνος (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/pic1.jpg) για τον σαματα που προκληθηκε με τον ερχομο μας.
Mafiozos
27/05/2009, 21:14
Γαμω τη φατσουλα εχει ο κοπρος..Η θαλασσα παντος ηταν φανταστικη εκεινο το πρωινο.Ηρεμη καθαρη χωρης βαβουρα απο κοσμο.Την επομενη που θα παω ψαθα θα ειναι για βουτια. :wave2: :wave2:
μα καλα οι μαμαδες που ηταν??????:look:
τι ωραια που ολοι ειναι ευχαριστιμενοι ποσο καιρο εχω να το δω αυτο :) :beer:
θανος honda xx
28/05/2009, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ρε στρατο 10 το πρωι ητανε ....παλι καλα που δεν μασ εδωσαν βουτυρο με μαρμελαδα....
Φιλε ggs γεια σου.Εδω υπαρχει μια απορια,ο ενας λεει θα παει ξανα για μπανιο ο αλλος λεει οτι δεν χωρτασε απο τον μεζε πιθανον ζηλεψε που δεν ηρθε στο λουτρακι,ο αλλος παλι λεει οτι πηρε αδεια απο την συζιγο επειδη πηγαμε στο μαγαζι που την εγνωρισε,μα τι γινετε τελος παντον ολοι τοσο πολυ γλυκαθικανε με την βολτα.....ΑΡΕ ΠΛΑΣΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΜΕ.????:bawl:
Εμπρος πατεραδες μην μασατε.!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μα καλα οι μαμαδες που ηταν??????:look:
Στο σπίτι φυσικά με τα παιδιά.:smokin:
Εμπρος πατεραδες μην μασατε.
Δεν μασάμε.
Εγώ πάντως για καλό και για κακό, μετά την βόλτα, μπήκα με το κράνος στο σπίτι. :lol:
Λοιπόν πατεράδες, που και πότε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Λοιπόν πατεράδες, που και πότε.
μετα την εκδρομη !!
καντε οτι μπορείτε για 6ωρη αδεια
σκουπίστε
πλένετε πιάτα
πες τε στην γυναίκα πόσο ωραία είναι
κάντε μπουγάδα
κάντε καλό σεξ
βγάλτε βόλτα τον σκύλο
βάλτε τα παιδιά να μαζευτούν στο δωμάτιο τους
πέστε της πόσο την αγαπάτε δίνοντας της ενα τριαντάφυλλο
και αν δεν τα καταφέρεται με ολα αυτα
ΑΠΕΙΛΉΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΈΛΕΤΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΛΜ:D
δεν μπορεί, θα σας διώξει μεχρι το απογευμόβραδο
:lol: :lol: :lol:
μετα την εκδρομη !!
καντε οτι μπορείτε για 6ωρη αδεια
σκουπίστε
πλένετε πιάτα
κάντε μπουγάδα
κάντε καλό σεξ
βγάλτε βόλτα τον σκύλο
+750 kai meta apo ola afta perno to motosako kai pao mia mpralo opote aftos mporei oso leipo na kanei oti thelei!afta einai!:rotflmao: :lol:
Στο σπίτι φυσικά με τα παιδιά.:smokin:
a malista!!!!!re gamoto...kai an htan kai ekeinh mhxanovia?ena sk o enas ena sk o allos...paei h parea stis ekdromes....:sad:
Είναι αυτό που λένε,
στην οικογένεια αρχηγός είναι ο άντρας :smokin: ,
αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει η γυναίκα :cry:........................................................
κι έτσι έρχεται η πολυπόθητη ισορροπία :a15:
Μοτο-πατέρες μιλάμε ότι σας πάω παααααααααρα πολύ! Είσαστε αυτό που μου έλειπε :beer: :beer: :beer:
Τα λέμε :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
a malista!!!!!re gamoto...kai an htan kai ekeinh mhxanovia?ena sk o enas ena sk o allos...paei h parea stis ekdromes....:sad:
Είναι μηχανόβια ρε Έυη. Οδηγεί μοτό εδώ και 15 χρόνια.
Μάλιστα δεν γουστάρει τουτού και ας έχει δίπλωμα οδήγησης.
Το κακό είναι ότι δεν γουστάρει τα ταξίδια με μοτοσικλέτα,:( .
Φοβάται τώρα που είναι μαμά.
Παλιότερα ήταν αλλιώς τα πράγματα, όταν ερωτεύτηκε τον ιππότη της, πάνω στο άσπρο άλογο εεε!!! στην άσπρη Transalp που είχα τότε.
μετα την εκδρομη !!
Ο.κ Να ξέρετε όμως ότι ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω και εγώ.:(
σκουπίστε
πλένετε πιάτα
κάντε μπουγάδα
κάντε καλό σεξ
βγάλτε βόλτα τον σκύλο
βάλτε τα παιδιά να μαζευτούν στο δωμάτιο τους
πέστε της πόσο την αγαπάτε δίνοντας της ενα τριαντάφυλλο
και αν δεν τα καταφέρεται με ολα αυτα
ΑΠΕΙΛΉΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΈΛΕΤΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΛΜ:D
δεν μπορεί, θα σας διώξει μεχρι το απογευμόβραδο
Αφού δεν θα έρθω μαζί σας, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.
Είναι αυτό που λένε,
αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει η γυναίκα :cry:........................................................
Μοτο-πατέρες μιλάμε ότι σας πάω παααααααααρα πολύ! Είσαστε αυτό που μου έλειπε :beer: :beer: :beer:
+1000
paranoid
29/05/2009, 11:32
Είναι μηχανόβια ρε Έυη. Οδηγεί μοτό εδώ και 15 χρόνια.
Μάλιστα δεν γουστάρει τουτού και ας έχει δίπλωμα οδήγησης.
Το κακό είναι ότι δεν γουστάρει τα ταξίδια με μοτοσικλέτα,:( .
Φοβάται τώρα που είναι μαμά.
Ναι ρε γαμώτο. Και εμένα αυτό έπαθε. είναι κολλητικό φαίνεται!!..
Απο τότε που έγινε μαμά πάνε οι βόλτες. Πού και πού την καταφέρνω αλλά σπάνια..:( :(
Πάντως επειδη εχει κουραστει με την κίνηση την Αθήνας και δουλευει και μακρυά την έπεισα να παρει ένα μηχανάκι 50cc και να βγάλει δίπλωμα ώστε να μετακινείται...:bigcry: :bigcry: έστω και κοντά για αρχή...
paranoid
29/05/2009, 11:35
Είναι αυτό που λένε,
και εμείς σε πάμε μπαμπά και εμείς.....!!:beer: :beer: :beer: (ειδικά για κάποιους τύπους, ονοματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, θα έπρεπε να βγεί ένα emoticon να τσουγκρίζουν ούζα...!!!!:lol: :lol: )
Εν όψη της ετήσιας εκδρομής του moto.gr ,
οι εναπομείναντες στο κλεινόν άστυ πατεράδες ας παραφράσουν το παρακάτω λαϊκό άσμα:
"Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτηλίνη,
κι άλλος στης Σύρας τα στενά .........."
με το
"Άλλος για Ελάτη τράβηξε κι άλλος για Νεραϊδοχώρι,
κι εδώ ο κακομοίρης ο μπαμπάς........ παντόφλα τρώει ακόμη ! "
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Μπήκα και στο Forum, έγραψα και την λαλακία μου,
τρέχω τώρα στο super market γιατί πρέπει να γυρίσω νωρίς σπίτι διότι η σύζυγος φεύγει για την εργασία της και της υποσχέθηκα ότι θα κάνω κάποιες δουλειές στο σπίτι.... προσέχoντας συνάμα και τα πιτσιρικάκια μας που θα'χουν παρέα και κάτι άλλα πιτσιρίκια......προβλέπετε γλέντι!!!! :a4:
Ψιτ, και κανονίστε κάτι για την επόμενη Κυριακή, γιατί ο "αρχιλοχίας" υποσχέθηκε ότι εάν βρεί το σπίτι όπως το άφησε και τις δουλειές τελειωμένες τότε θα λάβω τιμητική άδεια ήτοι με βλέπω να'ρχομαι και για βαφλοπαγωτομπριζολοκοψιδο κατάσταση.:a08:
Καλό Σαββατοκύριακο στους μοτο-οικογενειάρχες και για όσους τυχερούς εκδράμουν εύχομαι .........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
θανος honda xx
30/05/2009, 15:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
[B]Ναι ρε γαμώτο. Και εμένα αυτό έπαθε. είναι κολλητικό φαίνεται!!..
Απο τότε που έγινε μαμά πάνε οι βόλτες. Πού και πού την καταφέρνω αλλά σπάνια..:
Ασε φιλε δικιο εχει η μαμα,γιατι ωπος και να το κανουμε καποιος πρεπει να εχει παντα μια πισηνη.Απ'οτι καταλαβα ολες η μαμαδες ανυσηχουν.ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟς ΕΙΝΑΙ<<ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ>>.???Γι'αυτο πατεραδες ν'ακουμε και λιγο,που θα παει θα μεγαλοσουνε και μετα ξανα μαζι....
Τωρα ενα αλλο θεμα που προκηπτη ειναι οτι την αλλη κυριακη αν δεν κανω λαθος εχουμε εκλογες θα μπωρεσουμε ολοι μας να ξανα μαζευτουμε???
:confused: :confused:
stelios thunder
02/06/2009, 16:55
TΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ????ΘΗΛΑΖΕΤΕ????ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ..................:beer: :) :wave2: :lol: :rotflmao:
θανος honda xx
02/06/2009, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
TΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ????ΘΗΛΑΖΕΤΕ????ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΑΚΙ ..................:beer: :) :wave2: :lol: :rotflmao:
Αστα σου λεω φιλε απ'οτι καταλαβα φαγανε πολυ πλαστυ γι'αυτο δεν βλεπω σχολια.
:eek: :bawl: :bawl:
peskandritsos
02/06/2009, 19:03
Οχι ρε σεις.
Το παιζουμε καλοι μπαμπαδες για να μας ξαναφησουν.
Μαλλον για το αλλο Σ/Κ μας βλεπω γιατι τωρα ειναι και οι εκλογες, και για οσους δεν ψηφισουν τριημερο.:wave2:
stelios thunder
02/06/2009, 20:07
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΑΝΟ ..........ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ:cry: :cry: ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ?:confused: :rotflmao: :rotflmao: ΡΕ ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΩ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ............ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΣΥΧΙΑ:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Don John
02/06/2009, 21:26
Εγω παντως λεβεντες εδω ειμαι:)
Οχι δεν βλεπω Λαζοπουλο αλλα ουτε και τολμω να εκφρασω επιθυμια βολτας αυτο το Σ/Κ:nono: :nono:
Βλεπετε ελειψα το προηγουμενο στην Πανελληνια 2 ημερες και αν τολμησω να πω κατι για αυτο ΔΕΝ την γλυτωνω την παντοφλα:( :(
stelios thunder
02/06/2009, 21:51
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ?ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ DON JOHN ?ΕΛΛΕΙΨΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ.........:a18: :a18: :a25: :a012:
Don John
02/06/2009, 21:57
Δυο ημερες με διανυκτερευση Καλαμπακα!!
Απιστευτες διαδρομες, καταπληκτικα τοπια και πανω απο ολα πολυ καλη παρεα!
Απο τους αλλους οικογενειαρχες ηταν εκει και ο Gasoil και ο Tai φυσικα:)
Ριξτε μια ματια στο αντιστοιχο θεμα και θα καταλαβετε πως ηταν υπεροχα!
Αντε και στην επομενη ολοι μαζι!!;)
Δειτε εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=81388&perpage=15&pagenumber=1
θανος honda xx
03/06/2009, 17:59
Παιδια γεια και παλι,ειδα τις φωτογραφιες που τραβηξατε στα τρικαλα.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ,παιδια οπως ειχα πει και στον tai εγω ειμαι απο τα τρικαλα πηγαινω τακτικα μπωρο να πω,χαιρωμε ιδιετερα που προτιμησατε την πολη μου.
Οσοι λοιπον μπωρουνε μετα το ψηφισμα να ερθουν για μπανιο στην ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ καλοδεχουμενοι,να κανουμε το μπανιο μας και να πιουμε τα ουζακια μας και να φαμε κανενα χταποδακι και ψαρακι ενοητε???:beer: :beer: :beer:
:a20: :a25: :a03:
Οσοι λοιπον μπωρουνε μετα το ψηφισμα να ερθουν για μπανιο στην ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ καλοδεχουμενοι,να κανουμε το μπανιο μας και να πιουμε τα ουζακια μας και να φαμε κανενα χταποδακι και ψαρακι ενοητε???:beer: :beer: :beer:
:a20: :a25: :a03: [/B][/QUOTE]
Πριν πάμε να ψηφίσουμε και για να μην αργήσουμε να γυρίσουμε σπίτι έχουμε την γνωστή.....
165425
.....κι επειδή αργήσαμε τελικά έχουμε τον γνωστό.........
165426
Θάνο όπως βλέπεις θα'ναι "γεμάτη" η Κυριακή μου οπότε εάν θα προλάβω (πολύ χλωμό....) μπορεί να πεταχτώ μέχρι Νέα Μάκρη για ένα "γεια"
Στείλε μου πμ το κινητό σου.
Μοτο-πατεράδες η επόμενη Κυριακή για καμμιά συνάντηση ακούγεται μια χαρά. Άμα είναι κανονίστε το.:beer: :beer: :beer:
εαν επιζήσω αυτή την Κυριακή!!!!!!!!!!
Τα λέμε
stelios thunder
03/06/2009, 20:15
:a30: :a2: :a2: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΤΕ ??ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ??ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ............ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ, ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ,ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ...........ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΛΕΜΕ......
...........ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΛΕΜΕ......
για κοίτα εδω (http://www.lazaros-kennel.gr/pansion-skylon.htm)
:lol: με όλο το θάρρος :beer:
για κοίτα εδω (http://www.lazaros-kennel.gr/pansion-skylon.htm)
:lol: με όλο το θάρρος :beer:
για την πεθερά το έβαλες
:rotflmao: :rotflmao:
stelios thunder
03/06/2009, 22:42
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΧΧ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.:wave2: :wave2: ΕΝΝΟΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ¨¨ΚΡΑΤΗΣΗ¨¨ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΠΕΘΕΡΑ-ΠΕΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΤΗ ΒΟΛΤΑ.........:a08: :a9: :a5:
Don John
03/06/2009, 22:47
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΧΧ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ:
Ελα μωρε!!! νταξξ.......
καλος ειναι....... μην το κανουμε και θεμα:p
paranoid
04/06/2009, 16:07
Την επόμενη Κυριακή και εγώ τη βλέπω τη δουλειά...:beer:
Αλλά αυτή, και λόγω τριημέρου, χλωμό..:a55:
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
θανος honda xx
04/06/2009, 22:10
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ
ΛΕΜΕ!!!!:a2:
165500
Φίλοι μοτο-οικογενειάρχες γεια σας.
Με αφορμή κάποια μπάνια που κάναμε τώρα τελευταία και παρατηρώντας συμπεριφορές άλλων γονέων θα ήθελα να σας εφιστήσω λίγο την προσοχή όσον αφορά την έκθεση των πιτσιρικιών στον ήλιο.
Το περιβάλλον ως γνωστόν έχει αλλάξει κι έτσι θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουμε και'μεις "συνήθειες" τις οποίες θα πρέπει αναγκαστικά να τις "περάσουμε" και στα παιδιά μας. Πολλοί γονείς παρασύρονται και νομίζουν ότι η ηλιακή ακτινοβολία και τα συν-επακόλουθά της είναι ίδια με αυτά που ήταν πριν 30 και 40 χρόνια όταν ήταν κι αυτοί πιτσιρίκια (οκ...είναι ακόμη παιδιά, δε λέω...) κι αράζανε στις παραλίες με τις ώρες μεσα στο καταμεσήμερο!
Δυστυχώς όμως στα πιστιρίκια μας πρέπει να μάθουμε να προφυλάσσονται από την έκθεσή τους στον ήλιο έστω κι αν αυτό τους στερήσει κάποιες ώρες από την χαρά και τα παιχνίδια που μπορεί να τους (και να μας...) προσφέρει η θάλασσα.
Τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ σας παραθέτω website με χρήσιμες πληροφορίες.
ps
Κοιτάξτε κυρίως στο menu με το περτικαλί χρώμα.
http://lap.physics.auth.gr/uvnet.gr/?request=forecast
Ένα από το συμπέρασμα είναι ότι για μπάνιο οικογενειακώς θα πρέπει να πηγαίνουμε ή πολύ πολύ πρωϊ και να καθόμαστε μέχρι το αργότερο τις 12 ή από το απογευματάκι και μετά (πχ μετά τις 4:30 και μετά).
Τα πιτσιρίκια και τα μάτια σας!
Αρε για να'μαστε λίγο χαλαροί σήμερα στη δουλειά τι κάθομαι και σας γράφω...:wave2:
GAS NICK
09/06/2009, 17:13
ps
[/QUOTE]
ΑYTO EINAI ΤHREAD
για δισκεδαση αλλα και για πληροφορια:eek:
μηπως υπαρχει κανα link πως να βγαζουμε τα πιτσιρικια
εξω απο την θαλασσα,γιατι ο δικος μου απλα βγαινει την
αλλη μερα και φυσικα σε μωβ χρωμα λες και εχει φαει κανταρια
ξυλο:bigcry:
ΥΓ. Θα παμε καμμια βολτιτσα να σας γνωρισω και εγω:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
ps
[/QUOTE]
παγωτό......
κι αν συνεχίσει το πιτσιρίκι να σας γράφει κανονικότατα..... τότε θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΠΌΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ μιας παραλίας.........
(ένα απλό remote controlled gadget toy είναι)
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
τα αποτελέσματα από την χρήση του παραπάνω gadget ίσως να'ναι αντιστρόφως ανάλογα από τα αποτελέσματα που θα θέλατε γιατί...........
ενδέχεται να σας την "πέσουν" οι υπόλοιποι λουόμενοι για τις λαλακίες που κάνετε και τρομάζετε τον κόσμο και στο τέλος ενώ εσείς θα τρώτε ξύλο.............,
πιο 'κει το πιτσιρικάκι σας θα συνεχίζει να παίζει αμέριμνο μέσα στην θάλασσα, και μάλιστα δύο φορές τώρα ευχαριστημένο..........
αφού θα βλέπει και τον μπαμπά του να παίζει στην παραλία "κυνηγητό και πόλεμο" με κάτι άλλα αγόρια..........
Ψιτ, και κανονίστε καμμιά συνάντηση
165716
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
παγωτό......
:wave2: [/B][/QUOTE]
Αν και υπουλο κολπο,στην κορη μου δεν πιανει.Το τρωει και ξαναμπαινει.
peskandritsos
09/06/2009, 21:24
ps
ΥΓ. Θα παμε καμμια βολτιτσα να σας γνωρισω και εγω:wave2: [/QUOTE] Εκτος απο βολτα με κανω-ποδηλατο θαλασσης υπαχουν και φουσκωτες βαρκουλες.
Ολα δοκιμασμενα και αποτελεσματικα.
Ακομα μπορειτε να δοκιμασετε ρακετες- μπαλα, αλλα ολα εχουν το κακο οτι χρειαζονται και δευτερο ατομο.(δηλαδη εμας):D :D :D
XJR_Billy
09/06/2009, 21:34
ps
ΑYTO EINAI ΤHREAD
για δισκεδαση αλλα και για πληροφορια:eek:
ΥΓ. Θα παμε καμμια βολτιτσα να σας γνωρισω και εγω:wave2: [/QUOTE]
Δεν βολτάρουμε με κάγκουρες ρε φίλε!:mad:
:beer: :beer: :wave2:
GAS NICK
10/06/2009, 13:15
Billy δεν θελω να μιλησω δημοσιως γιατι θα εκτεθεις
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ:wave2:
XJR_Billy
10/06/2009, 13:27
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ:wave2:
:lol: :lol: :lol: :beer: :wave2:
peskandritsos
10/06/2009, 13:58
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ:wave2: Πες τα χρυσοστομε.
Βγαζουν και τα σαλιγκαρια γλωσσα :yuck:
θανος honda xx
10/06/2009, 21:22
Γεια σας παιδια.Βλεπω να μιλατε για συναντιση.Ποιοι μπωρουν την κυριακη λοιπον.Αντε να μας γνωρισουν και καποιοι καινουργοι.Ο ενας ειναι σιγουρα ο stelios tuhder,o (2) ειναι ggS,o (3)ειναι inpas,o(4)ειναι ο GAS NICK,(5)με επιφυλαξη ο paranoid και εγω ο θανος χχ.Τωρα μενει να πεσει προταση και απο αλλους αν ερθουν και που θα παμε και ποσες ωρες διαθεση υπαρχη για τον καθεναν μας.:a51:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Τι λέτε οι μπαμπάδες (και μη) για καμιά κοντινή το Σάββατο πρωι:wave2:
Άντε και μου εχεί κάτσει κάπως που δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να βρεθούμε
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να βρώ τόσους ομοιοπαθείς όταν ανέβασα το θρεντ:lol:
Τώρα πια ο μπέμπης έγινε 50.....
......ημερών :lol: ε πια μπορούμε να πάμε και καμιά βόλτα
θανος honda xx
10/06/2009, 21:35
Να σου ζηση ο μπεμπης φιλε μου ολο υγεια να εχει να τον χαιρεσε.Μακαρι να μπωρουν και σαββατο τα παιδια δεν εχω προβλημ.:wave2: :a10:
GAS NICK
10/06/2009, 21:44
antsoar να σου ζησει ο μπεμπης:winka:
εγω παιδες ειμαι μεσα ..........κανονιστε:beer:
goumis hornet
10/06/2009, 22:16
και απο μενα.
Αν κανονισετε κατι θα ειναι για μακρια η κοντα;
Για να δω αν θα μπορεσω να ακολουθησω.
Να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο ?
Καφές στο Γαλαξίδι
Σάββατο 13/06/09 8:30
Συνάντηση στα Mac Donalds μετά τα διόδια Αφιδνών 8:30
Για βάλτε τώρα
:sun:
Don John
10/06/2009, 23:56
Γεια σας παιδια.Βλεπω να μιλατε για συναντιση.Ποιοι μπωρουν την κυριακη λοιπον.Αντε να μας γνωρισουν και καποιοι καινουργοι.Ο ενας ειναι σιγουρα ο stelios tuhder,o (2) ειναι ggS,o (3)ειναι inpas,o(4)ειναι ο GAS NICK,(5)με επιφυλαξη ο paranoid και εγω ο θανος χχ.Τωρα μενει να πεσει προταση και απο αλλους αν ερθουν και που θα παμε και ποσες ωρες διαθεση υπαρχη για τον καθεναν μας.:a51:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Την Κυριακη το βλεπω πολυ πιθανο να σας ακολουθησω:)
Μια επιφυλαξη μονο εαν εχω καταφερει να φτιαξω κατι που θελω στο μηχανακι μου :(
αν ναι ειμαι μεσα ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Σάββατο 13/06/09 8:30
Συνάντηση στα Mac Donalds μετά τα διόδια Αφιδνών 8:30
Για βάλτε τώρα
:sun: [/B]
Για Σαββάτο πρωϊ δεν, γιατί το κορίτσι μου με στέλνει βόλτα αλλού......
........ λαϊκή, super market, αλλαγή σε κάποιο ρούχο που πήρε στα παιδιά αλλά το μετάνοιωσε κλπ κλπ κλπ :a018:
Για την Κυριακή είμαι μέσα για την βόλτα μ'ενα μικρό ερωτηματικό ;)
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ moto-ΠΑΤΕΡΑ! οέο
Μοτο-πατεράδες τα λέμε! :wave2:
...............
paranoid
11/06/2009, 19:34
Αν και προς στιγμήν πήγε για άκυρο και αυτή την Κυριακή, με μια αλλαγή στο 90' παίζω ακόμα. Για Σάββατο όμως με τίποτα...
Αν κανονίσετε για Σάββατο δεν πειράζει, έχει ο θεός Κυριακές..!!!:beer: :beer: :wave2:
Τωρα που βρεθήκαμε.....:wave2: Ήταν να μην γίνει η αρχή.:smokin:
θανος honda xx
11/06/2009, 20:23
Οκ.παιδια το ελαβα το μυνημα σας.Ολοι μπωρουν την κυριακη τελικα,εχω να προτηνω την εξης διαδρομη,αν σας βολεβει να βρεθουμε στο περιπτερο στις 8,00 ωρα και να αναχωρισουμε για ναυπλιο μεσο λουτρα ωραιας ελενης προς επιδαυρο,θα υμαστε κατα τις10,30 περιπου εκει πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και απο εκει κ'επειτα βγαζουμε πορισμα η για επιστροφη μεσο μυκινες -νεμεας επιστροφης.Αυτο ειναι το ενα μερος του κοματιου.Το (2)ειναι να παμε ΔΕΛΦΟΥΣ μεσο μανδρας αττικης προς θηβα η αραχωβα για καφε η δελφοι που εχουμε εναν φιλο με πανοραμα καφετερια και επιστροφη μεσο εθνικης λαμιας.
Τωρα περημενω σχολια σας.:beer: :beer: :wave2:
Καλη βολτα παιδες,οτι και αν κανονισετε.
Μονο βρειτε κανα αλλο αρχηγο,γιατι αυτος που εχετε ειναι πιο αργος και απο επιταφιο:lol: :lol:
paranoid
12/06/2009, 15:18
Οκ.παιδια το ελαβα το μυνημα σας.Ολοι μπωρουν την κυριακη τελικα,εχω να προτηνω την εξης διαδρομη,αν σας βολεβει να βρεθουμε στο περιπτερο στις 8,00 ωρα και να αναχωρισουμε για ναυπλιο μεσο λουτρα ωραιας ελενης προς επιδαυρο,θα υμαστε κατα τις10,30 περιπου εκει πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και απο εκει κ'επειτα βγαζουμε πορισμα η για επιστροφη μεσο μυκινες -νεμεας επιστροφης.Αυτο ειναι το ενα μερος του κοματιου.Το (2)ειναι να παμε ΔΕΛΦΟΥΣ μεσο μανδρας αττικης προς θηβα η αραχωβα για καφε η δελφοι που εχουμε εναν φιλο με πανοραμα καφετερια και επιστροφη μεσο εθνικης λαμιας.
Τωρα περημενω σχολια σας.:beer: :beer: :wave2:
Αν και ο πρώτος προορισμός σαν περιοχή μου φαίνεται πιό ωραία και δεν την έχω πολυπερπατήσει μου φαίνεται οτι στην δευτερη η διαδρομή είναι καλύτερη...
Σε κάθε περίπτωση τί ώρα το βλέπετε να γυρνάμε?:blush:
Νενικήκαμεν!
Το λαϊκο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες βράδυ στο inpas-ακαίϊκο ανέδειξε νικητή την "moto-βόλτα του μπαμπά" κατόπιν, βεβαίως βεβαίως, έντονων διαβουλεύσεων και σκοτεινού παρασκηνίου. Για την ομαλή διεξαγωγή παρέστη φιλικό ζευγάρι στον ρόλο δικαστικών επιμελητών.
Τα πιτσιρίκια έμαθαν τι σημαίνουν "δημοψήφισμα", "εκλογές" και "διαπλεκόμενα συμφέροντα μαμάς-μπαμπά" και πως επηρεάζουν αυτά την έκβαση των αποτελεσμάτων αγνοώντας το υπόλοιπο εκλογικό σώμα........... :winka:
Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, ψηφοφόροι, εφορευτικές επιτροπές κλπ κλπ πλακώθηκαν στις πίτσες και στα σουβλάκια:beer:
Μάγκες αυτά από μένα, τα λέμε αύριο εκτός κι αν οι "γνωστοί-άγνωστοι" με πραξικοπηματικές πράξεις (κατεβάσουν παντόφλες, πλάστες κλπ κλπ στον δρόμο....χμμμμμ....μάλλον στο κεφάλι μου) και πνίξουν την λαϊκή θέληση.
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στους υπόλοιπους πατεράδες και καλή επιτυχία στα δικά σας "δημοψηφίσματα"
peskandritsos
13/06/2009, 08:29
Νενικήκαμεν!
Το λαϊκο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες βράδυ στο inpas-ακαίϊκο ανέδειξε νικητή την "moto-βόλτα του μπαμπά" κατόπιν, βεβαίως βεβαίως, έντονων διαβουλεύσεων και σκοτεινού παρασκηνίου. Για την ομαλή διεξαγωγή παρέστη φιλικό ζευγάρι στον ρόλο δικαστικών επιμελητών.
Τα πιτσιρίκια έμαθαν τι σημαίνουν "δημοψήφισμα", "εκλογές" και "διαπλεκόμενα συμφέροντα μαμάς-μπαμπά" και πως επηρεάζουν αυτά την έκβαση των αποτελεσμάτων αγνοώντας το υπόλοιπο εκλογικό σώμα........... :winka:
Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, ψηφοφόροι, εφορευτικές επιτροπές κλπ κλπ πλακώθηκαν στις πίτσες και στα σουβλάκια:beer:
Μάγκες αυτά από μένα, τα λέμε αύριο εκτός κι αν οι "γνωστοί-άγνωστοι" με πραξικοπηματικές πράξεις (κατεβάσουν παντόφλες, πλάστες κλπ κλπ στον δρόμο....χμμμμμ....μάλλον στο κεφάλι μου) και πνίξουν την λαϊκή θέληση.
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στους υπόλοιπους πατεράδες και καλή επιτυχία στα δικά σας "δημοψηφίσματα"
:wave2: Αποχη-λευκα-ακυρα ειχατε??
θανος honda xx
13/06/2009, 10:21
Αν και ο πρώτος προορισμός σαν περιοχή μου φαίνεται πιό ωραία και δεν την έχω πολυπερπατήσει μου φαίνεται οτι στην δευτερη η διαδρομή είναι καλύτερη...
Σε κάθε περίπτωση τί ώρα το βλέπετε να γυρνάμε?:blush:
Λοιπον απαντο στην παραπανω ερωτησει.
Η αναχωριση θα ειναι απο το περιπτερο λογικα 8,30 η ωρα οκ.Θα ειμαστε περιπου με νορμαλ ταχυτιτες 10,30 στους δελφους πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και12,00 η ωρα κατηφοριζουμε με πρωορησμω την λειβαδια μεσα στις πηγες για κανενα παγωτακι η σουβλακι τη θελει ο καθεναν μας.Λογικα θα ειμαστε κατα τις 13,00 στην λειβαδια και 14,00η14,30 ωρα αναχωριση επιστροφης στην ζουγκλα οπου διαμενετε,οκ.!!...
ΥΓ.Να μην ξεασω οσοι εχου προβλημα ωρας και δεν μπωρουν να καθησουν στη λειβαδια αφου προηγηθει συζητιση στην καφετερια μπωρουν να φυγουν απευθειας,οκ.??:beer: :beer:
ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.:a09: :a53:
PortisHead
13/06/2009, 12:56
Η αναχωριση θα ειναι απο το περιπτερο λογικα 8,30 η ωρα οκ.Θα ειμαστε περιπου με νορμαλ ταχυτιτες 10,30 στους δελφους πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και12,00 η ωρα κατηφοριζουμε με πρωορησμω την λειβαδια μεσα στις πηγες για κανενα παγωτακι η σουβλακι τη θελει ο καθεναν μας.Λογικα θα ειμαστε κατα τις 13,00 στην λειβαδια και 14,00η14,30 ωρα αναχωριση επιστροφης στην ζουγκλα οπου διαμενετε,οκ.!!...
ΥΓ.Να μην ξεασω οσοι εχου προβλημα ωρας και δεν μπωρουν να καθησουν στη λειβαδια αφου προηγηθει συζητιση στην καφετερια μπωρουν να φυγουν απευθειας,οκ.??:beer: :beer:
ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.:a09: :a53:
Αυτο δεν ειναι μπαμπαδο-βολτα...αυτο ειναι....ξεφαντωμα ελευθέρων :lol: :lol: :lol:
Καλα να περασετε οσοι μπορειτε και πατε.
Θα προσπαθησω για καμια κοντυνότερη βολτιτσα αυριο :rolleyes:
paranoid
13/06/2009, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αυτο δεν ειναι μπαμπαδο-βολτα...αυτο ειναι....ξεφαντωμα ελευθέρων :lol: :lol: :lol:
Καλα να περασετε οσοι μπορειτε και πατε.
Θα προσπαθησω για καμια κοντυνότερη βολτιτσα αυριο :rolleyes:
Indeed..!Αυτή η βόλτα είναι για πολλούς πλάστες στην επιστροφή...!:cry: :cry:
Να προτείνω κάτι....Η 1η διαδρομή του Θάνου που αφορούσε το Ναύπλιο, αν αντί για Ναύπλιο γίνει Μυκήνες (δεν έχω παει ποτέ, μονο ιστόρικά το ξέρω το μέρος, αν δεν έχει δηλαδη ουτε δέντρο για να ξαποστασεις ακυρη η πρόταση) και εκεί πιούμε τον καφέ και κάποιοι (ονόματα δεν λέμε!:p ) επιστρέψουν και οι υπόλοιποι συνεχίσουν την διαδρομή...
Πώς σας φαίνεται? Λογικά οι πρώτοι 13,00 η ώρα θα είναι πίσω.
PortisHead
13/06/2009, 13:17
Indeed..!Αυτή η βόλτα είναι για πολλούς πλάστες στην επιστροφή...!:cry: :cry:
Να προτείνω κάτι....Η 1η διαδρομή του Θάνου που αφορούσε το Ναύπλιο, αν αντί για Ναύπλιο γίνει Μυκήνες (δεν έχω παει ποτέ, μονο ιστόρικά το ξέρω το μέρος, αν δεν έχει δηλαδη ουτε δέντρο για να ξαποστασεις ακυρη η πρόταση) και εκεί πιούμε τον καφέ και κάποιοι (ονόματα δεν λέμε!:p ) επιστρέψουν και οι υπόλοιποι συνεχίσουν την διαδρομή...
Πώς σας φαίνεται? Λογικά οι πρώτοι 13,00 η ώρα θα είναι πίσω.
Δεν ειναι κακο...αλλα οπως τα πες...εκει ειναι κρανιου τοπος....ουτε θαμνο δεν εχει.:lol:
Απο την αλλη σκεφτομουν επιδαυρο...αλλα θα εχουμε να κανουμε με ολους του Ροσσιδες και τους Μελαντριδες...:lol:
Θα σκεφτω...και θα επανελθω με προταση....
blackroses
13/06/2009, 15:55
Μεσα και γω.Δικαβαλος βεβαια.. :sun:
Αποχη-λευκα-ακυρα ειχατε??
Είχαμε ένα άκυρο, του πιο μικρού πιτσιρικά, ο οποίος μπέρδεψε τον όρο "ψηφίζω δαγκωτό βόλτα" και αντί να ψηφίσει ,όπως τον είχα δασκαλέψει,
αυτός μπερδεύτηκε και άρχισε να τρώει το ψηφοδέλτιο.... :rotflmao:
Βρε tenerakia φίλε μου θα'ρθεις αύριο; Βόλτα χωρίς να βλέπω μπροστά μου τις παλιοakrapes σου δεν νοείται....τις συνήθισα βρε μπαγάσα :beer:
Προς PortisHead, Paranoid, Τhano etc:
Πάμε να βρεθούμε αύριο στο περίπτερο, κατά τις 08,15 κι αποφασίζουμε μαζί τότε βρε σεις που θα πάμε. Δεν μου αρέσει η ιδέα να χωριστούμε......... Αν και τον Θάνο τον βλέπω αποφασισμένο για μεγάααααλα κόλπα ;)
Σας στέλνω πμ
θανος honda xx
13/06/2009, 17:58
Παιδια θελουμε να ξερουμε ποιοι θα ερθουν αυριο στο περιπτερο για να τους περιμενουμε.
(1)blackroses honda xx 1100 plackpird μαυρο
(2)Μαριος BMW gs 650 κιτρηνο
(3)Θανος honda xx 1100 plackpird μαυρο
:wave2: :wave2:
GAS NICK
13/06/2009, 18:31
akyron :mad:
παιδια καλη βολτα:wave2:
Κατά τις 8,15 θα'μαι περίπτερο. Αν δεν κανονισθεί κάτι άλλο με τα άλλα παιδιά εγώ θα επιστρέψω από Δελφούς για Αθήνα, ώστε να'μαι πίσω κατά τις 13,30 που θέλω.
Τα λέμε.
peskandritsos
13/06/2009, 20:55
Είχαμε ένα άκυρο, του πιο μικρού πιτσιρικά, ο οποίος μπέρδεψε τον όρο "ψηφίζω δαγκωτό βόλτα" και αντί να ψηφίσει ,όπως τον είχα δασκαλέψει,
αυτός μπερδεύτηκε και άρχισε να τρώει το ψηφοδέλτιο.... :rotflmao:
Βρε tenerakia φίλε μου θα'ρθεις αύριο; Βόλτα χωρίς να βλέπω μπροστά μου τις παλιοakrapes σου δεν νοείται....τις συνήθισα βρε μπαγάσα :beer:
Προς PortisHead, Paranoid, Τhano etc:
Πάμε να βρεθούμε αύριο στο περίπτερο, κατά τις 08,15 κι αποφασίζουμε μαζί τότε βρε σεις που θα πάμε. Δεν μου αρέσει η ιδέα να χωριστούμε......... Αν και τον Θάνο τον βλέπω αποφασισμένο για μεγάααααλα κόλπα ;)
Σας στέλνω πμ Αυριο εχω παρει αδεια για μοναχικη βολτα μεχρι Αναβυσσο, καταδυση στον Πατροκλο και συναντηση μετα με την οικογενεια σε κοσμικη παραλια της Αττικης μεχρι το βραδυ.:beer: :beer: :beer:
(Προσπαθω να τα συνδιασω ολα τρομαρα μου):D
Καλα να περασετε ολοι σας.
Don John
13/06/2009, 20:58
Πατεράδες εδώ είμαστε και εμείς!! :wave2:
Οι Αιτήσεις μας πήραν έγκριση προ ολίγου και θα είμαστε παρόντες και σε αυτή την εξόρμηση!! :cool: :cool:
1. Gasoil VFR 800
2. Γιώργος Moto Guzzi
3. Don John VFR 750
Αφού τελικά αποφασίσατε για Δελφούς από Μάνδρα κλπ, εμείς θα σας περιμένουμε όπως την προηγούμενη φορά στην έξοδο της Μάνδρας, τρώγοντας μπουγάτσα, :) στους «Μερακλήδες» (εκατό μέτρα πριν το πρατήριο Cyclon, στο δεξί χέρι)
Ps. Αφηστε καποιο μηνυμα εδω μεσα αν αλλαξει κατι ειτε προορισμος ειτε ωρα αναχωρησης ωστε να προσαρμοστουμε αναλογως ;)
paranoid
13/06/2009, 21:08
Μόλις επέστρεψα απο βόλτα με την οικογένεια (το παιζουμε καλοί μπαμπάδες παραμονή της βόλτας!:lol: :lol: :D ).
Πήρα τα πμ σας, οπότε συναντιόμαστε αύριο στο περίπτερο κατα τις 8.00 και αποφασίζουμε...!:beer: :beer:
Καλό βράδυ. Τα λέμε αύριο.!:wave2:
θανος honda xx
13/06/2009, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Πατεράδες εδώ είμαστε και εμείς!! :wave2:
Οι Αιτήσεις μας πήραν έγκριση προ ολίγου και θα είμαστε παρόντες και σε αυτή την εξόρμηση!! :cool: :cool:
1. Gasoil VFR 800
2. Γιώργος Moto Guzzi
3. Don John VFR 750
Αφού τελικά αποφασίσατε για Δελφούς από Μάνδρα κλπ, εμείς θα σας περιμένουμε όπως την προηγούμενη φορά στην έξοδο της Μάνδρας, τρώγοντας μπουγάτσα, :) στους «Μερακλήδες» (εκατό μέτρα πριν το πρατήριο Cyclon, στο δεξί χέρι)
Ps. Αφηστε καποιο μηνυμα εδω μεσα αν αλλαξει κατι ειτε προορισμος ειτε ωρα αναχωρησης ωστε να προσαρμοστουμε αναλογως ;)
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 8,30Η ΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΟΚ.ΕΧΕΙΣ Π.Μ..:wave2: