PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37

kalgeorge
22/03/2010, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.athlhtika_paraskinia

Αυτοι είμαστε, αυτο το ποδοσφαιρο εχουμε....

:wave2:

KAI OI ALLES OMADES....KAI TA ALLA ATHLHMATA

kalgeorge
22/03/2010, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

eisia kati xronia pisw re :rotflmao:

ti egine emathes telika ti sxima exei i bala re mlk? :lol:

irinia
22/03/2010, 19:17
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ...Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΠΕΡ......ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!! ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....

Μά άκριβώς έτσι μάς τάλεγες.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πρόσεχε .........Πινόκιο μεγαλώνει ή μύτη σου

kalgeorge
22/03/2010, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ...Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΠΕΡ......ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!! ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....

Μά άκριβώς έτσι μάς τάλεγες.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πρόσεχε .........Πινόκιο μεγαλώνει ή μύτη σου

re kolotoyba reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kane kolotouba leme.....

etsi akrivws....kai malista parethesa KAI prwtoselido pou elege o katsouranis oti an me xreiastei o nioblias kserw na paizw tin thesi...

kai episis tonisa 1000 fores oti otan uparxei provlima, tha borei na paizei stoper kai autos einai enas logos pou ton protimise o ten kate..

kane twra mia kolotouba.....eksalou eisai master se auto.,,

kalgeorge
22/03/2010, 20:21
kai ksanapartin an thes

pame....eeeeeeeiiiii.....wwwwwpppppp

kai prosoxi sta kokala

193119

Akatanomastos
22/03/2010, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Το τι έχει γίνει δεν το γνωρίζω , ούτε το ματς δεν έχω δει , τώρα το κατεβάζω να το δω, απλά η κουβέντα έχει καθαρά ποδοσφαιρικό χαρακτήρα . Και λυπάμαι για το συμβάν , όπως όλοι εδώ μέσα πιστεύω!!!

κουκλε απο που κατεβαζεις ματσακια?

STOYBI
22/03/2010, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kai ksanapartin an thes

pame....eeeeeeeiiiii.....wwwwwpppppp

kai prosoxi sta kokala

Ρε συ αφου σου ειπε να μην ξαναασχοληθεις μαζι του.... :lol:

( Αυτος ας σου την λεει..... ) Εσυ δεν πρεπει να απαντας γιατι ηδη σου εχει ζητησει να μην ασχολεισε μαζι του...) :lol: :lol:

Οτι να ειναι... Αλλα δεν εχει σημασια.... Εσυ φταις !! :lol: :lol: :lol:

SnakeMJK
22/03/2010, 22:18
Όταν εγώ τα λεγα....

:lol:

193171

la_villa
22/03/2010, 22:48
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

κορυφη λέμε...έλειωσα

kalgeorge
22/03/2010, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε συ αφου σου ειπε να μην ξαναασχοληθεις μαζι του.... :lol:

( Αυτος ας σου την λεει..... ) Εσυ δεν πρεπει να απαντας γιατι ηδη σου εχει ζητησει να μην ασχολεισε μαζι του...) :lol: :lol:

Οτι να ειναι... Αλλα δεν εχει σημασια.... Εσυ φταις !! :lol: :lol: :lol:

ρε φιλε λεει μην ασχοληθεις μαζι μου....και παει και απαντα στα ποστακια μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μεχρι την επομενη κολοτουμπα δηλαδη :rotflmao:

vangelis 64
23/03/2010, 00:40
Ψιτ κύριος...σάς ξέρω και τούς δυο από κοντά.Το ποιός έλεγε ότι ο Κωστάκης ΜΠΟΡΕΙ να παίξει και στόπερ δεν το θυμάμαι,
αλλά θυμάμαι εσένα να λες ότι η ΦΥΣΙΚΗ θέση τού Κατσουράνη είναι στόπερ.

Θυμάμαι καλά ή ξεκούτιανα τελείως;:D

irinia
23/03/2010, 05:43
ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.........

Τό παλικαράκι πουλάει τρελλίτσα.........όταν αύτός πήγαινε έγώ είχα γυρίσει...!!!
Ό Κατσουράνης άγοράστηκε γιά νά παίζει καί στόππερ...........αύτά ήταν τά λόγια
του καί τό νόημα τους.......
καί μάς παρέθετε πώς στήν Πάτρα ό Κατσούρ έχει παίξει καί στόππερ ,τά ίδια καί
στή Μπεμφίκα....
Φυσικά τού άντιπαρέθεσα ότι είδα τόν παίκτη σάν τρίτο κεντρικό άμυντικό ......
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΤΟ..........σέ κάποια μάτς τής Έθνικής καί πώς ή θέση του είναι
άμυντικό χάφ.........ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....
Τό ότι ό ΠΑΟ ξέμεινε άπό κεντρικούς άμυντικούς καί βρέθηκε νά παίζει 10 λεπτά
σέ έναν άγώνα μέ κεντρικό άμυντικό τόν Κατσουράνη,καί σέ ένα μάτς έπίσης
όλόκληρο νάχει τή θέση αύτή........ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ........
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ.........ΚΑΙ ΓΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ.....???
Ή έστω σάν λύση άνάγκης νά καλύψει αύτή τή θέση....??
Αύτό ούτε ό Άντωνίου δέν τό σκέφτηκε......:rotflmao:
Θά γύριζε ποτέ ένας προπονητής αύτόν τόν παίκτη πίσω....??
Όταν στόν πρώτο γύρο ήταν ό πρώτος σκόρερ τής όμάδας σέ μεγάλο διάστημα...??
Όταν άκόμα καί προχθές στό Βέλγιο ήταν ό μόνος πού άπείλησε μέ τίς
δύο κεφαλιές καί τό σούτ...??
Παρά τό ότι έχει κλατάρει....??
Τό μόνο πού είπα ήταν ότι στά 35 του ίσως τόν δούμε στόππερ γιατί δέν θά άντέχει μέχρι τότε
στή θέση αύτή πού θέλει πολύ τρέξιμο.
Άλλά άπό ότι φάνηκε στό ντέρμπυ............ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ....!!!
Άλλο Ρεχάγκελ καί τρίτος κεντρικός άμυντικός ,μικρότεροι χώροι κάλυψης ,
ψηλός δεύτερος άμυντικός κ.λ.π.....
καί άλλο ΠΑΟ καί δύο κεντρικοί άμυντικοί στήν εύθεία......
Ό Κατσουράνης αύτή τή στιγμή παίζει στή θέση πού πρέπει στά 30 του πιά....
Δεύτερο άμυντικό χάφ μέ έπιθετικό προσανατολισμό έχοντας πίσω του Σιμάο,
ή Ζιλμπέρτο....

Άλλο πράμμα τό νά μείνει ή όμάδα .......ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ........κάποια στιγμή καί νά πεί ό
προπονητής ,έλα παίξε γιά σήμερα σέντερ μπάκ........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ.....
καί δέ γίνεται νά παίξει ό Καραγκούνης καί.........
ΑΛΛΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..........ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ............ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.....!!!

Ποιός έχει παίξει πιό πολλά μάτς σέντερ μπάκ.........στόν ΠΑΟ
ό Ζιλμπέρτο ή ό Κατσούρ....??

Όταν πετάμε μιά κοτσάνα καί μετά τή στηρίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως..........
κάπως έτσι καταλήγουν οί συζητήσεις.
Σέ έπίπεδο δεκαπεντάχρονου.........παίζοντας κοροιδεύοντας καί κάνοντας
λογοπαίγνια.....
Όταν δέν έχεις κάτι νά άντιπαραθέσεις καί νά στηρίξεις τή μαλακία σου,
περιμένεις πότε θά δείς τό Νίνη...........νά περπατάει έκεί στό κέντρο τού
κύκλου γιά νά τόν χρήσεις δεκάρι καί νά δικαιωθείς σέ μιά έποχή....
πού τά δεκάρια ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.....!!!

Άς άποβάλλουμε πρώτα τό ύπέρμετρο ΕΓΩ.........καί μετά ίσως μπορέσουμε νά κουβεντιάσουμε
Άλλά άπό ότι φαίνεται μέ τόν φίλο σου.........ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ....
Άπαγορεύεται νά έχει κανείς διαφορετική άποψη...........έχει τό άλαθητο τού πάπα,
είναι γενικά μιά αύθεντία καί αύτό πού λέει είναι νόμος.
Όταν βρεί τά σκούρα,έπιτίθεται στό συνομιλητή,φτηνιάρικης κουλτούρας στύλ,
διαστρεβλώνει τά λόγια του χρησιμοποιώντας σοφιστίες τού τύπου
ό χωροφύλαξ είναι όργανο,τό μπουζούκι είναι όργανο.......ΑΡΑ........
ό χωροφύλαξ είναι........ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ...!!
Άστον νά λέει τά δικά του..........οί λίγοι πού έμειναν έδώ μέσα καί έχουν κρίση,γιατί άπ'ότι
βλέπω κάποια παιδιά μέ σοβαρή άποψη βαρέθηκαν καί έγκατέλειψαν........

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.................ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ....!!

Μάθαμε καί μερικά πράμματα σέ μερικούς,όπως τό ότι τά χέρια τών παικτών
δέν τά κόβουμε,ούτε τά κολλάμε μέ ούχου στά πλευρά......έπίσης μερικοί
έμαθαν τό τί σημαίνει ....ΑΚΟΥΣΙΟ.......ΠΡΟΘΕΣΗ.......κ.λ.π....
Μέ πολύ κόπο καί πολύ πείσμα βέβαια.....
Κάτι είναι καί αύτό....!!!
Μεγάλα παιδιά είναι, δέν περιμένω περισσότερα....

Θά κλείσω μέ μιά έρώτηση πρός όλους.....

Ο ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ Ή Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ...........είναι καλύτερος στόππερ...??
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ......??

DUKASII
23/03/2010, 07:26
ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...κ καλα ρε γιωργο επαιξε 2 φορες στοπερ με σας..και τον πηρατε για στοπερ?

και ο μπλανκο παιζει που κ που δεξι χαφ..και?
και ο σαλπιγκιδης τα ιδια..(παροτι εχει ζητησει να παιζει με τη φανελα του παοκ αν γινεται ..οκ..)

το θεμα δεν ειναι αυτο..αλλα το οτι το κατσουρ ασχετως αν μπορει..δεν ειναι για να παιζει στοπερ..

ειναι χαφ..και παπαλα.
αν διαφωνεις..πες μας που εχει προσφερει περισσοτερο..ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.:wave2: :beer:

kalgeorge
23/03/2010, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ψιτ κύριος...σάς ξέρω και τούς δυο από κοντά.Το ποιός έλεγε ότι ο Κωστάκης ΜΠΟΡΕΙ να παίξει και στόπερ δεν το θυμάμαι,
αλλά θυμάμαι εσένα να λες ότι η ΦΥΣΙΚΗ θέση τού Κατσουράνη είναι στόπερ.

Θυμάμαι καλά ή ξεκούτιανα τελείως;:D

θυμασαι πολυ καλα ,,,,αυτο ελεγα.....οτι οταν ξεκινησε ο κατσουρανης ηταν στοπερ,,,,σαν φυσικη θεση...

οσο για το τι ελεγα,,,,μην το πολυ κουραζεις....

τα γραφωμενα μου υπαρχουν......ανατρεχεις και βλεπεις...

ειχα γραψει πεντακαθαρα.... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΠΕΡ.....
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ,,,ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΝΑ ΒΑΖΩ...

ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ...ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ....

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ

el_hymador
23/03/2010, 07:54
Το θεμα δεν ειναι τι θεση παιζει ο Κατσουρανης στον ΠΑΟ, αλλα αν παιζει στην θεση που τον βαζεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
23/03/2010, 07:55

Τό παλικαράκι πουλάει τρελλίτσα.........όταν αύτός πήγαινε έγώ είχα γυρίσει...!!!

το θεμα ειναι φιλε οτι δεν τοεχεις...το εχεις αποδειξει παμπολλες φορες εδω μεσα,,,,
το αν εχεις ενα εγχειριδιο και το διαβαζεις ολη μερα...δεν λεει οτι ξερεις κιολας....

βαζω στοιχημα οτι προσφατα εμαθες οτι ειναι στρογγυλη η μπαλα και οχι σαν ζαρι που την σπρωχνουν.

σου εχουν αποδειξει παρα πολλα ατομα εδω μεσα...οτι αλλο θεωρια , αλλο πραξη....
σε εχουν κανει ξεφτιλα πολλες φορες για αθλητικα θεματα...θυμησουν κατι που ελεγες για ντοπες και τετοια....αλλα εσυ τον χαβα σου...

πηγαινε λοιπον διαβασε κανα εγχειριδιο....και βγες παλι να πεις ""οταν εγω πηγαινα γηπεδο το 60 εσεις δεν ειχατε γεννηθει ακομα....""" και να νομιζεις οτι ειναι επιχειρημα για να βγεις σωστος.

για σενα βγηκε το.......ασε τον τρελο στην τρελα του....

kalgeorge
23/03/2010, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...κ καλα ρε γιωργο επαιξε 2 φορες στοπερ με σας..και τον πηρατε για στοπερ?

και ο μπλανκο παιζει που κ που δεξι χαφ..και?
και ο σαλπιγκιδης τα ιδια..(παροτι εχει ζητησει να παιζει με τη φανελα του παοκ αν γινεται ..οκ..)

το θεμα δεν ειναι αυτο..αλλα το οτι το κατσουρ ασχετως αν μπορει..δεν ειναι για να παιζει στοπερ..

ειναι χαφ..και παπαλα.
αν διαφωνεις..πες μας που εχει προσφερει περισσοτερο..ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.:wave2: :beer:

οχι δεν διαφωνω....δεν λεω κατι διαφορετικο...
και ο ουζουνιδης ηταν επιθετικος φιλε....οταν τον πηρε ο παναθηναικος....και αμεσως επαιξε λιμπερο (τοτε) και ηταν απο τους καλυτερους που περασαν...
το αντιστροφο ο μαυριδης...

και στην μπενφικα επαιζε αμυντικο χαφ...αλλα ....ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ...οπως λεει και τοπρωτοσελιδο που εβαλα...οπως ελεγαν ΟΛΟΙ λοιπον εκτος του γνωστη-εγχειριδιακια τερενς.....ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ....και αυτο ηταν ενας παραπανω λογος που τον πηρε ο τενκατε.

αλλα ρε φιλε...μην πας μακρυα....οταν ο ανθρωπος ειναι αστειος...δεν μπορεις να κανεις κατι...

εδω ειχε θεσει ερωτημα με στοιχημα (που υποτιθεται βαζουν ανθρωποι που τιμουν τα παντελονια που φορανε) και το εχασε...εις διπλουν μαλιστα....και οι δικαιολογιες του ηταν του στυλ....βρειτε το βιντεο και βαλτε το.......ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ψαχνεις τωρα....

kalgeorge
23/03/2010, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το θεμα δεν ειναι τι θεση παιζει ο Κατσουρανης στον ΠΑΟ, αλλα αν παιζει στην θεση που τον βαζεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ....αλλα.....δινει φοβερες οδηγιες :rotflmao:

kalgeorge
23/03/2010, 08:08

πού τά δεκάρια ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.....!!!

πηγαινε πες το αυτο ρε συ στον γτιεγκο.
μετα πηγαινε στον ντελ πιερο
μετα κανε μια βολτα και απο ντεκο...
μετα πηγαινε και στον κακα μια βολτα

και πες τους...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ δεκαρια...παρτε το χαμπαρι πια...

οπως θα ελεγες και στο δομαζο.....αλλα ξεχασα....εκει το διαβασαμε εμεις λαθος....

ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...
α ρε γεροξεφτιλα...

και που σαι...εγω οταν απαντω σε καποιον το κανω απευθειας.....
δεν ψαχνω στηριγματα δεξια και αριστερα να με γλυτωσουν απο την ξεφτιλα οπως κανεις εσυ.

βλεπεις....γελανε ολοι με αυτα που γραφεις..αλλα καποιοι προτιμουν να σου ""χαιδεψουν "" τα αυτια...απο το να σου πουν το προφανες :)

αντε ανοιξε παλι το εγχειριδιο και απαντησε μας

Cpt. Haddock
23/03/2010, 08:24
Μην αρπαζεστε ρε σεις...

:look:

DUKASII
23/03/2010, 08:32
nai re papares pos milate etsi gia ti mpala..hmarton...

Cpt. Haddock
23/03/2010, 08:34
:sad: :sick:

Ανδρονίκη Τυχερού
«Μου πετούσαν κροτίδες και γελούσαν»

ΜΑΡΙΝΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ | Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 [ 07:35 ]

Την ώρα που τα αθλητικά ραδιόφωνα μετρούσαν νικημένους και χαμένους _ «ήταν ο Ολυμπιακός που κέρδισε μεν τον αγώνα αλλά χάνει το πρωτάθλημα ή ο Παναθηναϊκός που έχασε μεν τον αγώνα αλλά πάει για το πρωτάθλημα;» _ έφτασε η είδηση: Η γυναίκα που εργαζόταν ως σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ, ακριβώς κάτω από τη Θύρα 5, και την οποία στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο υπεύθυνος ασφαλείας τη μετέφερε αγκαλιά προς το ασθενοφόρο, είχε χτυπήσει σοβαρά. «Χάνει τα δυο της δάχτυλα» ήταν η πρωινή διάγνωση - ανταπόκριση από το ΚΑΤ.

«Δεν ήταν η πρώτη μου φορά ούτε σε γήπεδο ούτε σε ντέρμπι, όπως λανθασμένα λένε από το πρωί. Τέσσερα χρόνια εργάζομαι ως σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ. Και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού»

, είναι οι πρώτες _ αγανακτισμένες _ κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα της άτυχης Ανδρονίκης Τυχερού. Στον θάλαμο του ΚΑΤ χθες το απόγευμα, λίγο μετά το χειρουργείο που της στοίχισε δύο δάκτυλα από το δεξί χέρι της, είναι εξαντλημένη αλλά και θυμωμένη...

«Μερικός ακρωτηριασμός ονυχοφόρου φάλαγγος δείκτη και αντίχειρα και επιπόλαια εγκαύματα στην παλάμη»

είναι ο επίσημος απολογισμός του… μεροκάματου του τρόμου. «Και 100 ευρώ αντί για 35 που παίρνω συνήθως...», προσθέτει. «Μου τα έδωσε ο προϊστάμενος μου, λόγω του τραυματισμού μου. Ηρθαν πάντως εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος, ο κ. Αντωνιάδης με επισκέφτηκε νωρίτερα και είπαν ότι θα αναλάβουν όλα μου τα έξοδα». Παρηγοριά...

Η Νίκη τα πρωινά εργαζόταν ως σεκιούριτι σε τράπεζες. Τα γήπεδα ήταν «ένα επιπλέον μεροκάματο. Ποτέ ξανά όμως» λέει εμφανώς θυμωμένη _ δεν έχει συμπληρωθεί ούτε 24ωρο από τον σοβαρό τραυματισμό της. «Και δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο πως θα μπορούσε η δική μου περίπτωση να αποτελέσει αποτρεπτικό παράδειγμα. Μόνο με πραγματικά μέτρα θα μπορούσε να δοθεί λύση. Αλλά τι να περιμένεις όταν τη μία τους πιάνουν και τους περνούν Αυτόφωρο και την επόμενη τους αφήνουν;» ρωτάει ρητορικά.

«Ησουν τυχερή μες στην ατυχία σου»

της δίνει κουράγιο η συνάδελφός της, που έσπευσε να της συμπαρασταθεί. Δεν γνώριζε ούτε το όνομά της αλλά πέρασε παρέα με ακόμη έναν σεκιουριτά για να της δώσουν μια (ακόμη) ανθοδέσμη και να ευχηθούν περαστικά. Στο άκουσμα της λέξης «τυχερή», κοιτάει το μπανταρισμένο χέρι της που ξεκουράζει σε ένα μαξιλάρι. «Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα καεί ολόκληρη. Είναι όμως το δεξί μου χέρι. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω προσθετικά μέλη. Δεν μου είπαν ακόμη. Νομίζω όμως ότι στον αντίχειρα δεν γίνεται. Με τρομάζει λίγο η προσαρμογή και είμαι θυμωμένη. Πρέπει όμως να προχωρήσω. Η ζωή μου θα δυσκολέψει τώρα, αλλά θα τα καταφέρω»…

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=321676&dt=23/03/2010

kalgeorge
23/03/2010, 08:49
nai re papares pos milate etsi gia ti mpala..hmarton...

file....den einai toso aplo to thema.

den borei kapoios pou xeftilizetai sunexia, na prospathei na sou tin pei...

episis...enimerwtika...sto arxiko threadaki borei na anatrexei opoios thelei, kai na dei pou ""tsakwnomai"" me ton duka, gia to an einai kaluteros gia tin thesi o matos, i o katsouranis.....

enimerwtika pali...o matos paizei amuntiko xaf...;)

kalgeorge
23/03/2010, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:sad: :sick:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=321676&dt=23/03/2010

re file....extes eixe vgei i idia stin tivi...stin net nomizw....kai elege oti xtupise asxima ton antixeira.....kai ligo apo to dipla daxtulo....alla ola ok, i epembasi egine apo giatrous kratous kai tou panathinaikou,,,,

twra to arthro leei alla...
ti na pistepseis?

irinia
23/03/2010, 09:17
ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..............ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Σύμφωνα μέ τόν σύντροφο ....ΤΖΩΡΤΖ..............

είναι ότι ό Κατσουράνης άγοράστηκε άπό τόν ΠΑΟ.............γιά νά παίξει

ΚΑΙ...........στόππερ..........ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ........

Καί φυσικά ό άνθρωπος δικαιώθηκε...............ΤΩΡΑ.........πού ύστερα άπό 27 παιχνίδια στό
πρωτάθλημα,δέν ξέρω πόσα στό κύπελλο καί καμμιά δεκαριά στήν Εύρώπη.......
ΕΙΔΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..........ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΤΟΠΠΕΡ....!!!

Τό ότι βέβαια ή όμάδα έμεινε ....ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ.............δέ μετράει.....
Τό ότι ό ΠΑΟ μετά άπό 35 παιχνίδια ξέμεινε..........έπίσης δέ μετράει.
Τό ότι ό Κατσουράνης όσο είχε δυνάμεις ήταν ό πρώτος σκόρερ τής όμάδας...
μέ 8 γκόλ.........ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ........!!!

Τό ότι σέ όλη του τήν καρριέρα μέχρι τώρα ζήτημα νάχει παίξει 3-4 παιχνίδια στόππερ
όταν όλοι στήν όμάδα είχαν κουτσαθεί,έπίσης δέ μετράει.
Ύπάρχει καί δορυφορική φίλε...........καί έχω δεί πιό πολλά παιχνίδια τής Μπεμφίκα......
άπ'ότι έσύ τού ΠΑΟ, μέ τόν Κατσούρ μέσα.....!!!

Όμως ό παίκτης άγοράστηκε .......γιά νά δίνει καί τή λύση τού στόππερ στόν ΠΑΟ...:rotflmao:

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ............ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ.......μιά νέα καρριέρα άρχίζει
γιά τόν Κατσούρ στόν ΠΑΟ............ΣΤΟΠΠΕΡ ..... ΑΛΑ........ΖΩΡΖ....!!!

Θά τόν καμαρώνουμε άπό έδώ καί μπρός σάν στόππερ..............όπως καί θαυμάσαμε τόν Κακά
δεκάρι τήν περασμένη έβδομάδα.....
Σύγχρονο δεκάρι.............πολύ σύγχρονο....!!

Όπως άλλωστε καμαρώνουμε καί τό Νίνη δεκάρι.......:rotflmao:

Γιαυτό λοιπόν καί ό Άντωνίου ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΠΠΕΡ............είχε στό νού του τόν Κατσουράνη.
Ή μπάς καί όταν τό κόττερο έψαχνε άπεγνωσμένα τό Δεκέμβρη λύση γιατί ό Σουηδός βγήκε πολύ λίγος,
όταν στίς φυλλάδες κάθε μέρα έκανε παρέλαση καί τό όνομα ένός κεντρικού άμυντικού σκέφτηκε.......
ΑΣΕ ΡΕ.......................θά μάς καλύψει...............ό Κατσούρ ,ό Σπάθας καί ό Δαλούκας....!!!

Ή, μήπως δέν έψαχναν.....???

Φανταστείτε τί έχει νά γίνει έτσι καί ό Νόμπλιας...........ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ..........πάει πρέπει νά κρυφτώ......:rotflmao:

Θάναι σά νάβγαλε έξάρες ό Ζώρζ.....!!!

Τελικά ρέ Ζώρζ...........πού δέν άσχολείσαι μαζί μου ,άλλά έγώ σέ ένοχλώ,σύμφωνα μέ τόν άντικειμενικό φίλο σου,
θά δώσεις μιά άπάντηση στό λαό...??

Ο ΚΑΤΣΟΥΡ............Ή ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ

έχουν πιό πολλά μάτς στή Σούπερλίγκα σάν στόππερ....??

κί άφού άπαντήσεις σέ αύτό πές μας..........άγοράστηκε άραγε ό Λαμπριάκος άπό τή Σκόντα σάν
έναλλακτική λύση γιά στόππερ....??

Έπαιξε ό Μίμης ό Παπαιωάννου τερματοφύλακας στήν ΑΕΚ.....??
Καί πόσα παιχνίδια...??
Μήπως περισσότερα άπ'ότι ό Κατσουράνης στόππερ...??

Θά μπορούσε ό Γκούμας νά κάνει καρριέρα σάν σέντερ φόρ....??
Μήπως γιαυτό άγοράστηκε άπό τόν ΠΑΟ άλλά δέν τού βγήκε....??

Έπίσης ό Λάκης Νικολάου στήν ΑΕΚ....??

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..........ΣΕ ΟΛΟΥΣ

TO BE CONTINUED......

υγ. Παρακαλώ οί άπαντήσεις νάναι εύπρεπείς..........μήν έκτεθούμε....!!

kalgeorge
23/03/2010, 09:20
ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..............ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Σύμφωνα μέ τόν σύντροφο ....ΤΖΩΡΤΖ..............

είναι ότι ό Κατσουράνης άγοράστηκε άπό τόν ΠΑΟ.............γιά νά παίξει

ΚΑΙ...........στόππερ..........ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ........

ase re terens....exei paixei polla paixnidia o katsouranis stoper...

alla eipame.....to egxeiridio ta leei alliws...

perimene twra bas kai bei kapios kai sou xaidepsei ta autia.....na vreis ligo dikio....

kai pou sai....autos o salpi re....akoma na balei sto sumvolaio tou an paizei me opoia omada thelei
:cry:

irinia
24/03/2010, 07:19
AΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ............

Ποιά είναι τά πολλά παιχνίδια τού Κατσουράνη ώς στόππερ......??

Θυμάται κανείς Άεκτσής ........ΠΟΤΕ........τόν Κατσουράνη στόππερ τόσα χρόνια στήν ΑΕΚ....??

Θυμάται κανείς τόν Κατσουράνη στόππερ στή Μπεμφίκα ,

όσοι είχαν τή δυνατότητα νά τόν βλέπουν 3 χρόνια.....??

Έκτός άπό τά μάτς τής Πορτογαλλίας όπου καί τόν έχουμε δεί τό 2004 ......

ΣΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΤΣ............κάτι μεταξύ
άμυντικού χάφ καί τρίτου στόππερ,σύστημα Ρεχάγκελ..........

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΤΟΠΠΕΡ.....??

Καί ποιά όμάδα θά άγόραζε ποτέ έναν παίκτη έπιπέδου Έθνικής γιά νά τόν έχει τώρα
στά τριάντα φεύγα του..........ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ....
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.....???

Μερικά πράμματα ........ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ............διότι δέν στέκουν άπό μόνα τους.
Έφόσον λοιπόν τελείωσαν όλοι οί άμυντικοί τού ΠΑΟ πού θά μπορούσαν νά
παίξουν αύτή τή θέση , άν δείτε σήμερα τή λίστα τών άπόντων τού ΠΑΟ ,
θά λέγατε ίσως καί σείς..........
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΠΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ....
Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.....!!!
Ό Τέν - Τέν έκανε μιά φορά τή μαλακία καί έβαλε τό Σιμάο μέ Ίντερ στό ΟΑΚΑ.......
Ό Ζιλμπέρτο νομίζω πώς έχει παίξει μιά φορά σέ Εύρωπαικό παιχνίδι,δέν θυμάμαι καλά
Ό Κατσουράνης όμως πού μάς είπε ό φίλος μας ότι ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ........γιά νά δώσει λύση
καί γιά αύτή τή θέση ,έκανε ντεμπούτο τήν Κυριακή....!!!
ΤΡΙΚΥΜΙΑ...........ΣΚΕΤΗ

Αύτό ομως δέ σημαίνει ότι ό παίκτης αύτός..........ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ........!!!

Έχουμε δεί τό Λαμπριάκο στόππερ...........όντως άρκετά παιχνίδια,μιά καί δέν άπαντάει
ό φίλος μας...
Έχουμε δεί τό Γκούμα σέντερ φόρ.........τελευταία φορά στή Νέα Σμύρνη
Έχουμε δεί πολλά..........πρόσφατα τό Βύντρα νά παίζει σέ 3 θέσεις στήν Τρίπολη.
Άν όμως ό Βύντρα κουτσά στραβά μπορεί έστω στό Έλληνικό πρωτάθλημα,
Ό Κατσουράνης τήν Κυριακή άπέδειξε άκόμα καί σέ κάτι τύπους σάν τόν Τζώρτζ
ΟΤΙ............ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ.....!!!

Έχουμε δεί παίκτες πού άπό τά άμυντικά χάφ όντως γύρισαν στή θέση αύτή.
Χαρακτηριστικότερη περίπτωση τού Γερμανού.........ΣΤΙΛΙΚΕ..........γιά όσους θυμούνται
ό όποίος καί άφησε έποχή καί στήν Έθνική σάν λίμπερο.
ΑΛΛΑ..........ό άνθρωπος είχε ταχύτητα καί κάλυπτε μέ αύτήν καί τήν όξυδέρκεια του
τά πάντα.....!!!!
Άλλο λίμπερο όμως καί άλλο δύο κεντρικοί άμυντικοί στήν εύθεία.
Θά μπούμε σέ τεχνικά θεματα καί δέ λέει.........
Άπλά ό Κατσουράνης ήταν πολύ καλός πρίν όμως 5-6 χρόνια καί σάν τρίτος κεντρικός
πότε μπροστά καί πότε πίσω άπό τούς δύο.....
Έφεύρεση Ρεχάγκελ ............πολύ παλιό κόλπο Ίταλικό Χερρέρα....!!!!
Κατενάτσιο Ίντερ, Φακέττι ......Ματσόλα κ.λ.π....

Βέβαια ό Κατσουράνης έχει χάσει πλέον τήν όποια έκρηκτικότητα είχε .......καί δέν μπορεί
νά παίξει σέ αύτή τή θέση..........ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ....!!!

Άλλά τό νά φτάνουμε νά ίσχυριζόμαστε ότι ό παίκτης .......αγοράστηκε
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ..........είναι όνειρο θερινής νυκτός πού τό είδε μόνο
ό Τζώρτζ...........άντε καί ό Άντωνίου πού είπε στό κόττερο,τί θέλετε τώρα καταχείμωνο
νά ξοδέψετε 2-3 μύρρια ,οί έποχές είναι δύσκολες, μπορούμε νά τή βγάλουμε
καί μέ Δαλούκα ,Κάκο,Χαραλαμπίδη κ.λ.π....
ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ..........Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.....!!!

Νομίζω πώς τό έξαντλήσαμε τό θέμα καί τό κουράσαμε.
Άν δούμε σήμερα τόν Κατσουράνη σάν κεντρικό άμυντικό........ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.........
μήν έπανέλθεις,τό κοινό καί βαρέθηκε καί σχημάτισε άποψη.......!!!
ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.............ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΠΠΕΡ....!!!

Στό έφηβικό τής Παναχαικής όντως δέν ξέρω τί θέση έπαιζε ό παίκτης.....

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ..........

Τό νά προσπαθούμε πάντα νά βγάλουμε άστείο τόν συνομιλιτή καί νά τόν διακωμωδούμε
συνεχώς..........ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.......
Άσχολήθηκα μέ τή συμπεριφορά τού Σαλπιγγίδη ...........
τά καραγκιοζηλίκια του στήν Τούμπα,καί μέ τήν ύστεροφημία του γιά τήν όποία
προσπαθούσε......
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.............τού νά χρησιμοποιούμε τήν ύπερβολή
τών γραφόμενων τού άλλου,ό όποίος τό παραθέτει
γιά νά δείξει άκριβώς ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ...... γιά νά τού δείξουμε πόσο άσχετος είναι
όροι,συμβόλαια κ.λ.π.........είναι σοφιστίες
χαμηλού πνευματικού έπιπέδου.....!!!
Έπαναλαμβάνω λοιπόν πώς ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΚΑΛΑ.............θάλεγε έγώ δέν παίζω στήν Τούμπα
ή θάκανε τόν τραυματία άν ήταν τόσο Παόκι......!!!
Τό τί λέει ένα συμβόλαιο αύτοί πού τό ύπογράφουν ξέρουν.....
Έφόσον λοιπόν είναι έπαγγελματίας καί ύπογράφει ............ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ
ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..........όταν βάζοντας τό γκόλ φεύγει σάν
ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΧΗΡΑ...........ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ........άπ'ότι φάνηκε στό κοντινό πλάνο...!!!
Άλλά είπαμε τό παλικάρι έτοίμαζε τό έδαφος.......
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ............
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.........
ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...........ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ....!!!!

υγ.

Έπειδή άγαπητέ Ζώρζ είσαι βάζελος καί τό ξέρεις καλύτερα άπό μένα.........άπάντησε
τουλάχιστον σέ αύτό.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΜΑΟ , ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ , ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ......???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.............ΚΑΙ ....... ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.......??

υγ2.

Πίστεψε με δέ νοιώθω καμμιά άνάγκη νά έπιβεβαιωθώ γιά τή δουλειά μου μέσα άπό ένα
μοτοσυκλεττιστικό φόρουμ ......ΑΣΧΕΤΟ........μέ τόν άθλητισμό καί μέσα άπό άνθρώπους
πού βλέπουν τίς φάσεις τών μάτς κατόπιν έορτής στά βιντεάκια τού youtube γιά νάχουν
σώνει καί καλά άποψη....!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...........ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ...........άλλιώς δέ θάγραφα.........ψυχοθεραπεία....!!!!
Μέσα όμως άπό τήν πλάκα..........μαθαίνουν καί μερικοί.....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΩ...........πού νά τούς άφήσει νά τό παραδεχτούν..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ............ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ...........ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ........!!!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.............ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ............ΠΑΝΤΑ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ......!!!!

kalgeorge
24/03/2010, 07:57

A)Θυμάται κανείς Άεκτσής ........ΠΟΤΕ........τόν Κατσουράνη στόππερ τόσα χρόνια στήν ΑΕΚ....??

B) Θυμάται κανείς τόν Κατσουράνη στόππερ στή Μπεμφίκα ,

Γ) ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ..........

Έπαναλαμβάνω λοιπόν πώς ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΚΑΛΑ.............θάλεγε έγώ δέν παίζω στήν Τούμπα
ή θάκανε τόν τραυματία άν ήταν τόσο Παόκι......!!

Δ ) ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΜΑΟ , ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ , ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ......???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.............ΚΑΙ ....... ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.......??

Ε) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.............ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.....

Α) πω πω επιχειρημαααααααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

β) ναι εγω...σε πολλα παιχνιδια...μαλιστα στο εγραψε και αλλο ενα παλικαρι οταν το συζητουσαμε.

Γ) ε τι να πω:rotflmao: :rotflmao: μονο που το διαβαζεις αυτο λιωνεις στα γελια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...να πρεπει ο σαλπι να μην παιζει εναντια στον παοκ:rotflmao: :bigcry: ...και μετα σου λεει θελουμε επαγγελματιες παικτες :rotflmao: :rotflmao: εχω λειωσει

Δ) ο σιμαο με τον κατσουρανη. ο σιμαο ειναι στοπερ...για αυτο αγοραστηκε αλλα δεν τραβηξε εκει. ο κατσουρανης αγοραστηκε γιατι παιζει ΚΑΙ στοπερ

Ε) εγραψα οτι βγηκε η ΙΔΙΑ στην τηλεοραση και ειπε οτι δεν επαθε μεγαλη ζημια...σε αντιθεση με το αρθρο που παρεθεσαν....και απλα ρωτησα ποιο να πιστεψουμε...

kalgeorge
24/03/2010, 07:59

Πίστεψε με δέ νοιώθω καμμιά άνάγκη νά έπιβεβαιωθώ γιά τή δουλειά μου μέσα άπό ένα
μοτοσυκλεττιστικό φόρουμ

εγω διαβαζω απο σενα μονο.. ""οταν εγω πηγαινα...οταν εγω εκανα....εγω τα εχω σπουδασει αυτα...οταν εγω τα σπουδαζα εσεις....το πτυχιο που εχω λεει αλλα....κλπ κλπ κλπ """

εμενα αυτο μου κανει για προσπαθεια επιβεβαιωσης...μπορει να ειμαι λαθος

iosif
24/03/2010, 08:51
συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο για το χρέος των 10% των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική αλλά και για τη σύμβαση του προπονητικού κέντρου.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για κάποια διαδικαστικά θέματα και όχι για την συζήτηση που αναμένεται να έχουν οι δύο άνδρες.

Στις 9 Απριλίου ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τον ομόλογο της ΠΑΕ για το 10% από τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2004 που οφείλεται. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν σε ένα ποσό που θα δίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ερασιτεχνική για την αποπληρωμή του χρέους.

Εκτός αυτού θα τεθεί επί τάπητος και η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο, στην οποία απαιτείται και η υπογραφή των υπευθύνων της Ερασιτεχνικής.

κοιτα ρε που οι παπας νοτιας (δυο απο τους μετοχους που εχουν δωσει χρηματα απο το 2005 και για τον μονο μετοχο που δεν χουμε μαθει ποσα εχει βαλει ειναι ο ...ντεμης...) δεν εχουν προβλημα να δωσουν τα χρηματα στο λομογιο χατζημουσια.....αλλα 4 χρονια με ντεμη προεδρο ειχαν......

irinia
24/03/2010, 09:50
Α) πω πω επιχειρημαααααααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

β) ναι εγω...σε πολλα παιχνιδια...μαλιστα στο εγραψε και αλλο ενα παλικαρι οταν το συζητουσαμε.

Γ) ε τι να πω:rotflmao: :rotflmao: μονο που το διαβαζεις αυτο λιωνεις στα γελια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...να πρεπει ο σαλπι να μην παιζει εναντια στον παοκ:rotflmao: :bigcry: ...και μετα σου λεει θελουμε επαγγελματιες παικτες :rotflmao: :rotflmao: εχω λειωσει

Δ) ο σιμαο με τον κατσουρανη. ο σιμαο ειναι στοπερ...για αυτο αγοραστηκε αλλα δεν τραβηξε εκει. ο κατσουρανης αγοραστηκε γιατι παιζει ΚΑΙ στοπερ

Ε) εγραψα οτι βγηκε η ΙΔΙΑ στην τηλεοραση και ειπε οτι δεν επαθε μεγαλη ζημια...σε αντιθεση με το αρθρο που παρεθεσαν....και απλα ρωτησα ποιο να πιστεψουμε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ.........

Τά ύπόλοιπα δέν άντέχουν...........κριτική

Έδώ ύπάρχει ή διανοητικό πρόβλημα ή καί πάλι διάθεση διακωμώδησης........ξακαθάρισε το μας
τουλάχιστον άν είναι τό δεύτερο....!!!

Διαστρεβλώνεις τά λόγια τού άλλου.........μέ παιδαριώδη τρόπο καί φτάνεις σέ δικά σου
συμπεράσματα προσπαθώντας νά γελοιοποιήσεις τό συνομιλητή σου γιατί μόνο προφανώς αύτό
μπορείς νά άντιπαραθέσεις.
Όμως αύτό κουράζει καί τόν πιό άνεκτικό,ίσως άγαθό ίσως καί περιορισμένης άντίληψης
άναγνώστη...!!!

ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.........
ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....!!!
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΣΕ
ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΤΕΜΕΚ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ.........
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΟΚΙ ΟΣΟ ΔΗΘΕΝ
ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ..........ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ....!!!
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ...!!!
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ 30000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ.................ΚΛΑΜΜΑ Η ΚΥΡΙΑ......!!!

Δέ μπορώ νά γίνω πιό σαφής............τώρα άν έσύ θές νά διακωμωδείς τό θέμα ,
έπειδή έχεις πρόβλημα μέ τό ότι κάποιος διαφωνεί μαζί σου.........καί δέ βλέπεις
τό δάσος............ΠΟΥ ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ
μόλις βάλει γκόλ γιά τήν όμάδα του νά πανηγυρίσει....
δέ μπορούμε νά κουράζουμε άλλο τόν κόσμο.
Θά καταντήσουμε............ΛΑ ΒΙΛΛΑ - ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Μόνο κάτι άπό αύτά πού έγραψες θά σχολιάσω.........
Ό Σιμάο άγοράστηκε γιά κεντρικός άμυντικός άλλά δέ βγήκε...??
Δέν ξέρω γιά τί άγοράστηκε μή μπούμε πάλι σέ αύτό τό τρυπάκι άλλά έχω νά πώ πώς......
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΧΟΥΝΕ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΤΙ...........άν όντως είναι έτσι πού τά λές.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΜΙ..............ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ ΣΒΗΝΕΙ......!!!!
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ...........ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ.....!!!
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...........ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...!!!
Έπρεπε νά δούν άν θά τούς βγεί γιά νά καταλάβουν...??
Μέ 1,65-1,70...???
Καί γαμώ τήν έπιλογή.....
Έδώ έχεις δίκαιο ,ό Κατσούρ είναι καλύτερος....

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...............ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....

υγ.
Άπάντα καί μιά φορά χωρίς νά βρίζεις...........ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

kalgeorge
24/03/2010, 10:01
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ.........

Ό Σιμάο άγοράστηκε γιά κεντρικός άμυντικός άλλά δέ βγήκε...??
Δέν ξέρω γιά τί άγοράστηκε μή μπούμε πάλι σέ αύτό τό τρυπάκι άλλά έχω νά πώ πώς......
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΧΟΥΝΕ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΤΙ...........άν όντως είναι έτσι πού τά λές.

α) και μονο που επιμενεις να λες οτι ενας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστης πρεπει να καθοριζει το ποτε θα παιζει και ποτε οχι......τι να σου πω....οτι δεν εισαι για γελια????

β) ναι ο σιμαο ηρθε για στοπερ....τωρα το τι και το πως...ρωτα τον αντωνιου

kalgeorge
24/03/2010, 10:04

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ 30000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ.................ΚΛΑΜΜΑ Η ΚΥΡΙΑ......!!!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ....αυτο ακριβως ειναι.....

οπως και ο λυμπεροπουλος....αλλα αυτον δεν ειδα να τον βριζεις...οταν στην λεοφωρο το καρφωσε στο 2-1 και πηγαινε στην σεντρα με το κεφαλι κατω...

la_villa
24/03/2010, 10:33
"Οι δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού της Μπαρτσελόνα στη «Daily Telegraph» ήταν χαρακτηριστικές: «…είναι αλήθεια πως δεν θέλω να αντιμετωπίσω την Άρσεναλ», είπε και πρόσθεσε: «Αν θα πανηγυρίσω σε περίπτωση που βάλω γκολ; Ξεχάστε το»! "

"«Δεν είναι πως δεν θα παλέψω, άλλωστε αυτό είναι το επάγγελμά μου και γι' αυτό παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Ανρί στην αγγλική εφημερίδα για τους δύο αγώνες ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συμπλήρωσε: «Θα είναι περίεργο για εμένα να αγωνιστώ, ακόμη και αν πρόκειται για το ''Εμιρέιτς'' και όχι το ''Χάιμπουρι'', αλλά με άλλη φανέλα. Ο δεσμός που έχω με τους οπαδούς της Άρσεναλ είναι μοναδικός και δεν θα τον βρω πουθενά αλλού. Όχι, δεν θέλω να παίξω με την Άρσεναλ». "

ναι μεν είναι επαγγελματίες αλλά δεν είναι και άψυχα όντα

ετσι και ο Σάλπι έτσι και ο Λύμπε έτσι και ο Γεωργάτος...απολύτως ανθρώπινο απολύτως επαγγελματικό...

υ.γ και εγω αν ήμουν ποδοσφαιριστης στον Θρύλο θα γούσταρα να έπαιζα αλλα αν είχα καλύτερη πρόταση απο τον Παο εκεί θα πήγαινα....
άλλο η δουλειά άλλο η διασκέδαση....απορώ τι αναλύεται τόσα τοστ τωρα

kalgeorge
24/03/2010, 12:54
ασχετο....αλλα εβλεπα στο δευτερο βιντεακι τους πανηγυρισμους των παικτων, και το παθος τους....και με πηρε απο κατω...

http://www.sport24.gr/html/ent/259/ent.351259.asp

Akatanomastos
24/03/2010, 13:03
πωπω ρε φιλε βιντεο

τρελο..:beer:

μανωλακης εκι:a07:

Sferopetadhn
24/03/2010, 13:10
ασχετο....αλλα εβλεπα στο δευτερο βιντεακι τους πανηγυρισμους των παικτων, και το παθος τους....και με πηρε απο κατω...

http://www.sport24.gr/html/ent/259/ent.351259.asp

Ρε ψηλέ αν βρέξει τί κάνουμε σήμερα; Δεν πήρα μπρατσάκια γι' αυτό ρωτάω... :D

kalgeorge
24/03/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε ψηλέ αν βρέξει τί κάνουμε σήμερα; Δεν πήρα μπρατσάκια γι' αυτό ρωτάω... :D

γιατι ρε μαν, υπαρχει περιπτωση να βρεξει??
κοιτα να μην αργησεις και ασε τα αλλα..

Sferopetadhn
24/03/2010, 13:23
γιατι ρε μαν, υπαρχει περιπτωση να βρεξει??
κοιτα να μην αργησεις και ασε τα αλλα..

Έτσι με είπε η Πετρούλα χτες :p

kalgeorge
24/03/2010, 13:43
Έτσι με είπε η Πετρούλα χτες :p

αμααααααααν.....αυτα ειναι....
οχι ρε κανονικα οτι και να γινει....
μη μου γινεις και εσυ βασιλης τωρα (κρυωνω, φυσαει πολυ μου χαλαει τα μαλλια κλπ κλπ)

ναι εσενα λεω, ξερω οτι διαβαζεις :lol:

CIRUS
24/03/2010, 13:51
αμααααααααν.....αυτα ειναι....
οχι ρε κανονικα οτι και να γινει....
μη μου γινεις και εσυ βασιλης τωρα (κρυωνω, φυσαει πολυ μου χαλαει τα μαλλια κλπ κλπ)

ναι εσενα λεω, ξερω οτι διαβαζεις :lol:

μωρε Παπάρα τράβηγμα δεν έπαθα την τελευταία φορά, νομίζεις έχει φύγει???

ΟΧΙ:wave2:

kalgeorge
24/03/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

αααααααααααααααα.....ετσι.....
και εγω νομιζα οτι βαρεθηκες να σε :a021: :a021:

:rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
24/03/2010, 14:02
αααααααααααααααα.....ετσι.....
και εγω νομιζα οτι βαρεθηκες να σε :a021: :a021:

:rotflmao: :rotflmao:

Don't worry, θα είμαι άξιος αντικαταστάτης ( :a021: )

Sferopetadhn
24/03/2010, 14:04

Έχω να παίξω διακόσια χρόνια και θα πάω με βροχή; Θα πέσει γέλιο (ή κλάμα)!

Μη με πείτε καμιά μαλακία όμως! Σας έχω προειδοποιήσει!!! :D

Sferopetadhn
24/03/2010, 14:05

Λάθος quote. Στον Γιώργο πήγαινε!

kalgeorge
24/03/2010, 14:15

ε κοιτα το κραξιμο δνε το γλυτωνεις :lol: :lol:

για αυτο φροντισε να αντεπεξελθεις....

θα ειναι και ο πυροσβεστης ρε...:lol:

Sferopetadhn
24/03/2010, 14:54
ε κοιτα το κραξιμο δνε το γλυτωνεις :lol: :lol:

για αυτο φροντισε να αντεπεξελθεις....

θα ειναι και ο πυροσβεστης ρε...:lol:

Έχω όρο στο συμβόλαιο και θα παίξω μόνο αν γουστάρω! :rotflmao:

DUKASII
24/03/2010, 14:58
pou pezete mpala re alites?

kalgeorge
24/03/2010, 15:04
pou pezete mpala re alites?

ρωτας επειδη :

a) θα ερθεις να μας κοροιδευεις? :rotflmao:
β) θα μας πετας ντοματες?
γ) θα φερεις την παρεα σου να μας δειρει?
δ) θα μας μεταφερεις τις ποδοσφαιρικες σου γνωσεις?

DUKASII
24/03/2010, 15:05
ρωτας επειδη :

a) θα ερθεις να μας κοροιδευεις? :rotflmao:
β) θα μας πετας ντοματες?
γ) θα φερεις την παρεα σου να μας δειρει?
δ) θα μας μεταφερεις τις ποδοσφαιρικες σου γνωσεις?
:wave2: exeis varesei kana egefaliko re giorgaki?

kalgeorge
24/03/2010, 15:07
exeis varesei kana egefaliko re giorgaki?

ναι , αστα να πανε :(

εχεις πμ

Sferopetadhn
24/03/2010, 15:07
exeis varesei kana egefaliko re giorgaki?

Έλα για αλλαγή (στο 2')...

DUKASII
24/03/2010, 15:09
ναι , αστα να πανε :(

εχεις πμ me doyleyeis re papara mesimeriatiko?:rotflmao: :lol: :bawl:

kalgeorge
24/03/2010, 15:11
Έλα για αλλαγή (στο 2')...

:bigcry: :bawl: :bawl:

irinia
24/03/2010, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
"Οι δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού της Μπαρτσελόνα στη «Daily Telegraph» ήταν χαρακτηριστικές: «…είναι αλήθεια πως δεν θέλω να αντιμετωπίσω την Άρσεναλ», είπε και πρόσθεσε: «Αν θα πανηγυρίσω σε περίπτωση που βάλω γκολ; Ξεχάστε το»! "

"«Δεν είναι πως δεν θα παλέψω, άλλωστε αυτό είναι το επάγγελμά μου και γι' αυτό παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Ανρί στην αγγλική εφημερίδα για τους δύο αγώνες ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συμπλήρωσε: «Θα είναι περίεργο για εμένα να αγωνιστώ, ακόμη και αν πρόκειται για το ''Εμιρέιτς'' και όχι το ''Χάιμπουρι'', αλλά με άλλη φανέλα. Ο δεσμός που έχω με τους οπαδούς της Άρσεναλ είναι μοναδικός και δεν θα τον βρω πουθενά αλλού. Όχι, δεν θέλω να παίξω με την Άρσεναλ». "

ναι μεν είναι επαγγελματίες αλλά δεν είναι και άψυχα όντα

ετσι και ο Σάλπι έτσι και ο Λύμπε έτσι και ο Γεωργάτος...απολύτως ανθρώπινο απολύτως επαγγελματικό...

υ.γ και εγω αν ήμουν ποδοσφαιριστης στον Θρύλο θα γούσταρα να έπαιζα αλλα αν είχα καλύτερη πρόταση απο τον Παο εκεί θα πήγαινα....
άλλο η δουλειά άλλο η διασκέδαση....απορώ τι αναλύεται τόσα τοστ τωρα

ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.............

Ό ένας κράζει κάποιον παίκτη γιά τήν ύποκρισία πού έδειξε καί ό άλλος
κοροιδεύει προσπαθώντας νά ξεχάσει αύτό πού δέν τόν βολεύει..
Μάγκας μέ κάκκαλα ό Γάλλος πού είπε........ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.....
Καί μαλάκας ό προπονητής άν τόν βάλει......
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΙΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....!!!
Τό ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι καί γιά νά τό παίξεις πάνω άπ'όλα
όσο έπαγγελματίας καί νάσαι ..........
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ.....!!!
Όταν λοιπόν δέν έχεις κέφι καί δέ φτιάχνεσαι έχεις σίγουρα μειωμένη
άπόδοση........

kalgeorge
24/03/2010, 15:30

μαλακας ο προπονητης που εχει πληρωσει απειρα φραγκα για να τον εχει στην διαθεση του για αυτα τα παιχνιδια.....:cry: :cry: :cry:
πω πω τι αλλο θα ακουσουμεεεεε.........

και φανταστειτε διαλογο...

προεδρος : γιατι εβαλες τον αλλον να παιξει????και δεν απεδωσε???τοσα λεφτα πληρωσα για τον ανρυ......

κοουτς.: ε μωρε...προηγουμενη ομαδα του ηταν...δεν ηθελα να τον στενοχωρεσω...

ρε τι ακουμεεε.......

el_hymador
24/03/2010, 15:39
ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.............

Ό ένας κράζει κάποιον παίκτη γιά τήν ύποκρισία πού έδειξε καί ό άλλος
κοροιδεύει προσπαθώντας νά ξεχάσει αύτό πού δέν τόν βολεύει..
Μάγκας μέ κάκκαλα ό Γάλλος πού είπε........ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.....
Τό ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι καί γιά νά τό παίξεις πάνω άπ'όλα
όσο έπαγγελματίας καί νάσαι ..........
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ.....!!!
Όταν λοιπόν δέν έχεις κέφι καί δέ φτιάχνεσαι έχεις σίγουρα μειωμένη
άπόδοση........

Ρε δε με χεζ*τε λεω εγω με τους πολυεκατομμυριουχους που εχουν και ψυχολογικα ταχα μου...

Αν ηταν τοσο δεμενος με την Αρσεναλ ο Ανρι ας μην πηγαινε στη Μπαρτσελονα!...αλλα οταν πεσαν τα τουβλα στο τραπεζι, τα ξεχασε ολα...και μη μου πειτε οτι αν καθοταν στην Αρσεναλ θα πειναγε, δεν ειναι "αμαρτησα για το παιδι μου" η φαση...

αυτου του τυπου οι παπαρολογιες που ειπωνονται κατα καιρους ειναι by far μουφες για λάϊκη καταναλωση...

el_hymador
24/03/2010, 15:41
Εδω ο Μητροπουλος και εγλυφε τον Κουμπουρια για να ερθει στον ΠΑΟ...η σημαια και η ψυχη του γαυρου και καλα...για αυτο λεω, αν πεσει το παραδακι, χαιρετανε ολοι και καλα κανουν στη τελικη....ουτε θρησκεια, ουτε ιδεολογια, ουτε τιποτα δεν ειναι οι ομαδες...ΑΕ ειναι ξεκολατε το μυαλο σας...

la_villa
24/03/2010, 16:22
Ρε δε με χεζ*τε λεω εγω με τους πολυεκατομμυριουχους που εχουν και ψυχολογικα ταχα μου...

Αν ηταν τοσο δεμενος με την Αρσεναλ ο Ανρι ας μην πηγαινε στη Μπαρτσελονα!...αλλα οταν πεσαν τα τουβλα στο τραπεζι, τα ξεχασε ολα...και μη μου πειτε οτι αν καθοταν στην Αρσεναλ θα πειναγε, δεν ειναι "αμαρτησα για το παιδι μου" η φαση...

αυτου του τυπου οι παπαρολογιες που ειπωνονται κατα καιρους ειναι by far μουφες για λάϊκη καταναλωση...

εγω θα συμφωνησω με τουτον...

πληρώνονται τρελά λεφτά....και στην Αρσεναλ να έμενε δεν θα πεινούσαν ουτε τα εφτακις τρισεγγονα του....
μην λέμε ότι θέλουμε...

οκ εχει ένα Α δέσιμο αλλα είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ...και εκει δεν περνάνε αυτα

irinia
24/03/2010, 18:21
AKOMA KAI ΣΗΜΕΡΑ........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ

Τό χρήμα πολλοί έμίσησαν, τήν δόξα ούδείς.....!!!

giobazolias
25/03/2010, 03:51
AKOMA KAI ΣΗΜΕΡΑ........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ
Τό χρήμα πολλοί έμίσησαν, τήν δόξα ούδείς.....!!!

Αυτο που λες ισχυει τοσο......................
οσο τα λογια μιας γκομενας -μο@ναρας- που δηλωνει οτι αυτο που την ενδιαφερει περισσοτερο στη ζωη ειναι ο ερωτας!!!!
Στη πραξη ομως............... ο ερωτευομενος πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να εχει οικονομικη επιφανεια!!!!:lol: :lol:

irinia
25/03/2010, 05:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Αυτο που λες ισχυει τοσο......................
οσο τα λογια μιας γκομενας -μο@ναρας- που δηλωνει οτι αυτο που την ενδιαφερει περισσοτερο στη ζωη ειναι ο ερωτας!!!!
Στη πραξη ομως............... ο ερωτευομενος πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να εχει οικονομικη επιφανεια!!!!:lol: :lol:

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.............ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ

Καμμένος θάσαι.......

DUKASII
25/03/2010, 09:37
Αφαίρεση 7 βαθμών ανακλυψε ο νικολακοπουλος στο φως ότι πρέπει να γίνει για τα έκτροπα λέει στο ΟΑΚΑ ... Για να πάρει η πιο ξεφτυλα ομάδα της δεκαετίας άλλο ένα ψεύτικο πρωτάθλημα...και το άλλο κωλοχαρτο ο πρωκταθλητης αηδιασε και φωνάζει ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΖΟΥΓΚΛΑ κτλ ....

Απορώ πόσο ξεφτιλες είναι μερικοί τελικά.Αραγες να φορά κανένας παντελόνια εκεί στις φυλαδες η ολοι με μίνι φούστα κυκλοφορανε;;;:yuck: Αρε ξεφτιλες άνθρωποι...

el_hymador
25/03/2010, 10:07
Αφαίρεση 7 βαθμών ανακλυψε ο νικολακοπουλος στο φως ότι πρέπει να γίνει για τα έκτροπα λέει στο ΟΑΚΑ ... Για να πάρει η πιο ξεφτυλα ομάδα της δεκαετίας άλλο ένα ψεύτικο πρωτάθλημα...και το άλλο κωλοχαρτο ο πρωκταθλητης αηδιασε και φωνάζει ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΖΟΥΓΚΛΑ κτλ ....

Απορώ πόσο ξεφτιλες είναι μερικοί τελικά.Αραγες να φορά κανένας παντελόνια εκεί στις φυλαδες η ολοι με μίνι φούστα κυκλοφορανε;;;:yuck: Αρε ξεφτιλες άνθρωποι...

ε καλα και εσυ δινεις σημασια στις αθλητικες εφημεριδες; ουτε για papier de kol δεν κανουν...

ωστοσο δεν ειναι τυχαιο το οτι οι δυο γαυρικες πουλανε πολυ περισσοτερο απο ολες τις αλλες...η εχδουν μονιμη διαρροια οι γαυροι η τις διαβαζουν...

blackbusa
25/03/2010, 10:18
ε καλα και εσυ δινεις σημασια στις αθλητικες εφημεριδες; ουτε για papier de kol δεν κανουν...

http://www.sport-fm.gr/article/222869

CIRUS
25/03/2010, 10:18
Στο θέμα της βίας και της καφρίλας ένα είναι το φάρμακο αλλά οι γαμωπαε δεν θέλουν να το εφαρμόσουν γιατί δεν τις συμφέρει.

Εγιναν επισόδια?

Κάμερες υπάρχουν και οι ΠΑΕ ξέρουν όλους όσους κάνουν τις καφρίλες, δώστους στεγνά στην αστυνομία και μην τους ξαναεπιτρέψεις να πατήσουν γήπεδο!!!!

Μόνο ο Ντέμης έκανε βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση και τον φάγανε.

Είναι απλά τα πράγματα οι ΠΑΕ θέλουν τις καφρίλες και τους κάφρους στα γήπεδα αν δεν τους ήθελαν θα τους είχαν διώξει

όπως θέλει και τις βρωμοφυλάδες με τους κατά δήλωση και μόνο δημοσιογράφους να φανατίζουν τα ζώα και να μεγαλώνει νέους κάφρους

το ποδόσφαιρο είναι όμορφο, είναι αθλητισμός, είναι καζούρα στον αντίπαλο και στεναχώρια στην ήτα της ομάδας σου

αλλά δυστυχώς αυτό δεν το συμμερίζονται όλοι και κυρίως δεν το συμμερίζονται αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ

blackbusa
25/03/2010, 10:23
Στο θέμα της βίας και της καφρίλας ένα είναι το φάρμακο αλλά οι γαμωπαε δεν θέλουν να το εφαρμόσουν γιατί δεν τις συμφέρει.

Εγιναν επισόδια?

Κάμερες υπάρχουν και οι ΠΑΕ ξέρουν όλους όσους κάνουν τις καφρίλες, δώστους στεγνά στην αστυνομία και μην τους ξαναεπιτρέψεις να πατήσουν γήπεδο!!!!

Μόνο ο Ντέμης έκανε βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση και τον φάγανε.

Είναι απλά τα πράγματα οι ΠΑΕ θέλουν τις καφρίλες και τους κάφρους στα γήπεδα αν δεν τους ήθελαν θα τους είχαν διώξει

όπως θέλει και τις βρωμοφυλάδες με τους κατά δήλωση και μόνο δημοσιογράφους να φανατίζουν τα ζώα και να μεγαλώνει νέους κάφρους

το ποδόσφαιρο είναι όμορφο, είναι αθλητισμός, είναι καζούρα στον αντίπαλο και στεναχώρια στην ήτα της ομάδας σου

αλλά δυστυχώς αυτό δεν το συμμερίζονται όλοι και κυρίως δεν το συμμερίζονται αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελα ρε...που τον θυμηθηκες τον Αρτεμη Βουρτση???ελπιζω νια ειδες το αποπανω λινκ...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

DUKASII
25/03/2010, 10:33

ωστοσο δεν ειναι τυχαιο το οτι οι δυο γαυρικες πουλανε πολυ περισσοτερο απο ολες τις αλλες...η εχδουν μονιμη διαρροια οι γαυροι η τις διαβαζουν... βρε γραμμή Απο τη ΠΑΕ περνούν όλοι αυτοί για αυτό λέω. ΚΑΝΆ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;;

CIRUS
25/03/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελα ρε...που τον θυμηθηκες τον Αρτεμη Βουρτση???ελπιζω νια ειδες το αποπανω λινκ...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

διαφωνείς κάπου με αυτά που γράφω ρε Λουκία???

το αποπάνω λινκ δεν αξίζει καν σχολιασμού ρε φίλε, παπαριές των 2 αιωνίων είναι, ο ένας λέει έτσι ο άλλος λέει γιουβέτσι. Δεν αξίζει να ασχοληθώ, έτσι και αλλιώς δεν θα γίνει κάτι.

el_hymador
25/03/2010, 10:42
Τωρα σε οτι αφρα στη προθεση της ΠΑΕ Ολυγαυριακος και του κατασκοπου να φτιαξουν φακελο και να προβουν σε ενεργειες προκειμενου να μας κοψουν 7 βαθμους....ενα εχω να πω...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ*ΣΟΥΝ ΤΟΝ

193500

vangelis 64
25/03/2010, 10:44
Τωρα σε οτι αφρα στη προθεση της ΠΑΕ Ολυγαυριακος και του κατασκοπου να φτιαξουν φακελο και να προβουν σε ενεργειες προκειμενου να μας κοψουν 7 βαθμους....ενα εχω να πω...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ*ΣΟΥΝ ΤΟΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
25/03/2010, 10:46
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ*ΣΟΥΝ ΤΟΝ

ΦΟΥΤΣΟΣ είναι αυτός???????? γιατί δεν ξέρω και πολλά από ζώα

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
25/03/2010, 10:47
βρε γραμμή Απο τη ΠΑΕ περνούν όλοι αυτοί για αυτό λέω. ΚΑΝΆ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;;

Μα ειναι προφανες οτι θελουν να ανακαλυψουν μια νεα καραμελα για πιπιλιζει το πιστο ποιμνιο των γαυρων για το απολεσθεν πρωταθλημα...παλιοτερα ηταν ο Δουρος, τωρα θα ειναι το οτι δεν μας αφαιρεθηκαν βαθμοι λογω των επεισοδιων...

δηλαδη στη Ριζουπλη ποσοι βαθμοι θα επρεπε να αφαιρεθουν;

ποσο γελοιοι πρεπει να ειναι για να χρησιμοποιουν τετοια επιχειρηματα οταν εχουν χεσμενη τη φωλια τους;

κερδιζε και μη ερευνα...

vangelis 64
25/03/2010, 10:48

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Όχι ρε μπούφο,γκιώνης είναι.:bawl: :bawl: :lol: :lol:

el_hymador
25/03/2010, 10:53

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωττος ο σκωψ (Otus scops)

...αλλα αυτα ειναι μ@λ@κιες...

ΓκιωΝ'ς λεγεται!

οχι Γκιωνης...ΓκιωΝ'ς!....το δυσκολο ειναι να προφερεις το "Νι" σε συζευξη με το "ς", αν βαλεις "η" μεσα δεν παιζει, αναφερεσαι σε αλλο ειδος...

Akatanomastos
25/03/2010, 11:04
καλα

σκεφτειτε και μονο το ενδεχομενο να παρει αυτο το πρωταθλημα ο γαυρος στα χαρτια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα γελαμε 10 χρονια μαγκες:bigcry: :lol:

CIRUS
25/03/2010, 11:04
Δεν ξέρω Γκιώνηδες και παπαριές, τον βαφτίζω Φούτσο που πάει και περισσότερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τεσπα στα διοικητικά είναι γνωστό ότι δεν συμφωνώ με τέτοιες βλακείες που κάνουμε

τουλάχιστον στα αγωνιστικά φροντίζουμε πάντα να σας κλείνουμε (γεμίζουμε) το στόμα πελατάκηδες μας οπότε αυτό μου αρκεί :lol: :lol: :lol:

toyar
25/03/2010, 16:12
Τι ασχολείστε ρε παιδιά........
Πως θα πουλήσει φύλλα μια εφημερίδα σήμερα που είναι νεκρή μέρα;
Γράφοντας τη μεγαλύτερη παπαριά που μπορεί
Κι εσείς κάθεστε και σχολιάζετε σοβαρά;:lol:

Akatanomastos
26/03/2010, 01:01
απο προχτες που λεγαμε για τα παλια.. (http://www.youtube.com/watch#!v=03SlU_2IfzI&feature=related)

respect

el_hymador
26/03/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
απο προχτες που λεγαμε για τα παλια.. (http://www.youtube.com/watch#!v=03SlU_2IfzI&feature=related)

respect

ξαναrespect!

:beer:

STOYBI
26/03/2010, 11:18

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ*ΣΟΥΝ ΤΟΝ

Μην φοβαστε ρε......

( Θα σας τους δωσουμε πισω με την απφαση για τον αεροβολημενο...... :winka: )

Αληθεια ρε σεις ... Τι εγινε με αυτο το θεμα..?? :confused:

ΥΓ.. Δουκα & hymador....... Με τις μ@λ@κιες που γραφουν οι φυλλαδες , αλλοι ψαρωνουν μεχρι στιγμης ( με αρχη απο εσας τους ιδιους...)

Τιμωρια ισως υπαρξει αλλα καμμια σχεση με τα γραφομενα των φυλλαδων που αναπαραγετε ...

la_villa
26/03/2010, 12:12
η υπόθεση με τον πυροβολημένο το μονο που μπορεί να βγάλει είναι να "κοψει" την μπάλα σε εναν αλήτη εντος των γηπέδων...

αλλά μουγκα στην στρουγκα γιατι βλέπεις έρχεται και Μουντιαλ....;)

το ότι είναι μούφα η υπόθεση φάνηκε απο την αρχή...

STOYBI
26/03/2010, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
η υπόθεση με τον πυροβολημένο το μονο που μπορεί να βγάλει είναι να "κοψει" την μπάλα σε εναν αλήτη εντος των γηπέδων...

αλλά μουγκα στην στρουγκα γιατι βλέπεις έρχεται και Μουντιαλ....;)

το ότι είναι μούφα η υπόθεση φάνηκε απο την αρχή...

Μα φαντασου ποσο ψαρωνουν που αν σε αυτους κοψουν 7 βαθμους για το .... πουλμανακι .

Τι πρπει να κανουν σε εμας ( σε περιπτωση που δικαιωθει ο φαντασμενος μπαρουτοχτυπημενος..)

Την τιμωρια οντως δεν θα την γλυτωσουν ομως και δικαιως ( κυριως λογο της εκτασης που πηρε το θεμα με την ατυχη υπαλληλο .)

Akatanomastos
26/03/2010, 12:36
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

και συνεχιστε εσεις τις ιστοριες για αγριους:lol:

CAPPO
26/03/2010, 12:55
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

:beer: :beer: :beer: :beer: αντε στην υγεια μας ρε πρωταθλητες

el_hymador
26/03/2010, 13:01
Μην φοβαστε ρε......

( Θα σας τους δωσουμε πισω με την απφαση για τον αεροβολημενο...... :winka: )

Αληθεια ρε σεις ... Τι εγινε με αυτο το θεμα..?? :confused:

ΥΓ.. Δουκα & hymador....... Με τις μ@λ@κιες που γραφουν οι φυλλαδες , αλλοι ψαρωνουν μεχρι στιγμης ( με αρχη απο εσας τους ιδιους...)

Τιμωρια ισως υπαρξει αλλα καμμια σχεση με τα γραφομενα των φυλλαδων που αναπαραγετε ...

εγω παντως θυμαμαι πως οταν αρχισαν και βγαινανε οι πρωτες φημες για τον Βαλνερ και για τις ενστασεις, ολοι λεγαμε, "ελα μωρε μαλακιες ειναι αυτα, δεν προκειται να γινουν"

να που εγιναν ομως και για αυτο αλλωστε σας απονεμηθη δικαιωματικα το βραβειο της αθλιοτητας απο ολο το φιλαθλο κοσμο... επειδη λοιπον εχετε προηγουμενο, κανε λιγο το Νορβηγο, ποτε δεν ξερεις.... μπορει να θελησετε να διατηρησετε το τιτλο...(του αθλιου, ουχι του πρωταθληματος...)

la_villa
26/03/2010, 13:19
Τι πρπει να κανουν σε εμας ( σε περιπτωση που δικαιωθει ο φαντασμενος μπαρουτοχτυπημενος..)

δεν υπάρχει περίπτωση....αν δικαιωθεί (με πραγματικά στοιχεια όχι πίπες μπλε)...κλείσιμο 2 χρόνια το γήπεδο και ας ρίξουν και 50 βαθμούς ποινη (αυτο δεν είχε πάθει και ο Παο στο μπάσκετ όταν αποδεδειγμενα είχαν ρίξει με αεροβόλο??? :rotflmao: )

αν ήξερε ο Μητερας ότι είναι απο πάνω θα είχε σκυλιάσει τώρα...μην ξεχνας ότι ψαχνεται να γίνει ο νέος κοκκαλης...εχει και τα ζώα απο κάτω που τον χειροκροτούν ;)

η υπόθεση είναι καμμένη εκείνη...αλλά και δύσκολη να την προχωρήσεις
αντε να πεις τωρα στον κοσμο ότι ένας ακριβοπληρωμένος επαγγελματίας είναι χειρότερος απο τους κάφρους των κερκίδων...αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι θα σημαινε αυτό....
οκ οι οπαδοί είναι οπαδοί, φυλες ουγκα ουγκα, ο επαγγελματίας όμως?

και φυσικά κατι τετοιο ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει και το ΤΕΛΟΣ της καριέρας του...ερχεται και Μουντιαλ...είναι κ ελλάδα εδώ....

φυσικά η τιμωριας έδρας είναι τουλάχιστον σιγουρη...τωρα 1 αγωνιστική θα είναι , 3 θα είναι...θα δουμε...εδω εμεις χωρίς τραυματισμους φάγαμε 1, πόσο μάλλον εδω
απο κει και πέρα για βαθμούς δεν νομίζω....αυτα είναι των φυλλάδων
λες να γίνει κανα τετοιο??θα σαλταρουν τα βαζέλια...:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

CIRUS
26/03/2010, 13:33
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Συγχαρητήρια για το Πρωτάθλημα, το κύπελλο δεν είναι σίγουρο ακόμα θα πω και για αυτό στην ώρα του

τελικά επειδή έχω συνηθίσει να είμαι πρωταθλητής τόσα χρόνια και δεν ξέρω πως είναι να είσαι δεύτερος όπως είμαι τώρα, είναι μια περίεργη αίσθηση που νιώθω και θέλω να μοιραστώ μαζί σας:

Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ να σε τσ@@@κώνει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΣ και με μισή ομάδα !!!!!:beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Νιώθω μια ΠΕΛΩΡΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ να ξαναπαίξουμε μαζί:( περνάω καλά

STOYBI
26/03/2010, 13:51
εγω παντως θυμαμαι πως οταν αρχισαν και βγαινανε οι πρωτες φημες για τον Βαλνερ και για τις ενστασεις, ολοι λεγαμε, "ελα μωρε μαλακιες ειναι αυτα, δεν προκειται να γινουν"

να που εγιναν ομως και για αυτο αλλωστε σας απονεμηθη δικαιωματικα το βραβειο της αθλιοτητας απο ολο το φιλαθλο κοσμο... επειδη λοιπον εχετε προηγουμενο, κανε λιγο το Νορβηγο, ποτε δεν ξερεις.... μπορει να θελησετε να διατηρησετε το τιτλο...(του αθλιου, ουχι του πρωταθληματος...)

Τι ειπες.......????????

193587

CIRUS
26/03/2010, 13:53
Τι ειπες.......????????

:bawl: :bawl: :bawl:

el_hymador
26/03/2010, 14:10
Τι ειπες.......????????

οχι τιποτα, τιποτα...

τετοιες εικονες θελω!!! θριαμβος παιδια!!!

τι να λεμε τωρα...η καρδια του πρωταθλητη!

μην αλλαξετε απολυτως τιποτα ρε σεις, αλλωστε ο Κροκ την εδωσε τη γραμμη...

πιστεψτε τον!

και παλι συγχαρητηρια...
:rotflmao: :rotflmao: :bawl:

el_hymador
26/03/2010, 14:14
επισης εχω βρει λυση αν ο ολυγαυριακος καταφερει να μας αφαιρεσει 7 βαθμους...

θα πουμε οτι τα παιδακια που δεν καθοντουσαν καλα στις κερκιδες ηταν οπαδοι του Πανιωνιου καμουφλαρισμενοι σε Παναθηναϊκους...

αν παλι αυτο δεν πιασει, θα γινει της πουτ@ν@ς και ετσι δεν θα μας επιβληθει η ποινη...

κατι μου θιμζει αυτο...κατι με 4 βαθμους...δεν θυμαμαι ρε γαμοτο, κανενας γαυρος θα μας βοηθησει;

CIRUS
26/03/2010, 14:18
κατι μου θιμζει αυτο...κατι με 4 βαθμους...δεν θυμαμαι ρε γαμοτο, κανενας γαυρος θα μας βοηθησει;

με 4 βαθμούς δεν θυμάμαι.....

να σου θυμήσω με 4 τεμάχια που έχει γίνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια???

μπα νομίζω τα θυμάσαι και μόνος σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
26/03/2010, 15:09
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bawl: :bawl: :bawl:

giobazolias
26/03/2010, 16:55
εφημερες χαρες πλεον γαυροι!!!

τωρα που θα πατε και σεις πλει οφ και το καλοκαιρι θα χτυπατε Ανρι και Ανελκα αλλα στο τελος θα κλεισετε κανα Κοντογουλιδη..................θα πεσει το μεγαλο γελιο!!!

Τζαμπα μαγκες τοσα χρονια..............τωρα θα σας δουμε στα δυσκολα!!!

el_hymador
26/03/2010, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εφημερες χαρες πλεον γαυροι!!!

τωρα που θα πατε και σεις πλει οφ και το καλοκαιρι θα χτυπατε Ανρι και Ανελκα αλλα στο τελος θα κλεισετε κανα Κοντογουλιδη..................θα πεσει το μεγαλο γελιο!!!

Τζαμπα μαγκες τοσα χρονια..............τωρα θα σας δουμε στα δυσκολα!!!

οχι ρε συ gio, μην τους λες τετοια!!! αστους τωρα που τους εχει ο κατασκοπος ψημμενους!!!

Ομαδαρα ειστε!!! φτου σας να μην σας ματιασω...

Κοντογουλιδης ναι, γιατι;

Τον παρακολουθουν απο την Real, τη Milan, την ΜU και τη Barcelona, αλλα οπως εχει δηλωσει ο ιδιος στο αξιοπιστιο κλαδικο εντυπο "μηναια επιθεωρηση ελαιοχρωματιστων", η ομαδα της καρδιας του ειναι ο θρυλος και εκει θελει να παει!

Μια - δυο προσθηκες θελει μονο ο γαυρος και θα ειναι αχτυπητος!

Ουτε προπονητη θελουν! θα την καταργησουν τη θεση και θα τους κοουτσαρει ο θρυλεων...

συγχρητηρια σας ειπα;

:lol: :lol: :lol: :lol:

toyar
26/03/2010, 18:23
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
[B]εφημερες χαρες πλεον γαυροι!!!

.........είπε ο 2 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια:D

STOYBI
26/03/2010, 18:38
οχι ρε συ gio, μην τους λες τετοια!!! αστους τωρα που τους εχει ο κατασκοπος ψημμενους!!!

Ομαδαρα ειστε!!! φτου σας να μην σας ματιασω...

Κοντογουλιδης ναι, γιατι;

Τον παρακολουθουν απο την Real, τη Milan, την ΜU και τη Barcelona, αλλα οπως εχει δηλωσει ο ιδιος στο αξιοπιστιο κλαδικο εντυπο "μηναια επιθεωρηση ελαιοχρωματιστων", η ομαδα της καρδιας του ειναι ο θρυλος και εκει θελει να παει!

Μια - δυο προσθηκες θελει μονο ο γαυρος και θα ειναι αχτυπητος!

Ουτε προπονητη θελουν! θα την καταργησουν τη θεση και θα τους κοουτσαρει ο θρυλεων...

συγχρητηρια σας ειπα;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εχε υποψην.....

Δεν ανεβηκατε....

Δεν εχετε σχεδον καμμια διαφορα απο τα περασμενα χρονια...

Εμεις κατεβηκαμε...

Στο αποδειξαμε....

Και εμεις....

Και τα καφενειο που σας απεκλεισε προερχομενο απο εκει που το αποκλεισαμε....

Και οι υπολοιποι.

Να τα θυμασαι τα παραπανω.....

la_villa
26/03/2010, 18:43
μην τους πληγώνετε άλλο ρεεεεε

δεν βλέπετε ότι είναι μπουκωμένοι και πετάνε βλακείες γιατι δεν έχουν τι να πουν...

οι άλλοι μισοι πριν το ντέρμπυ καναν ρεκορ στα ποσταρισματα

τωρα ...εξαφανιστηκαν....γυρίσαν στα λαγούμια τους πάλι...

τουλάχιστον μειναν οι κλασσικοί 2~3 να ποσταρουν...εστω και χωρίς να έχουν να πουν κάτι...
:lol: :lol: :lol: :beer:

υ.γ ο -χωρις ονομα- έπεσε στο 1ποστ/ημερα..το ψαχνετε τώρα :lol: :lol: :lol:

giobazolias
26/03/2010, 19:29
Εχε υποψην.....

Δεν ανεβηκατε....

Δεν εχετε σχεδον καμμια διαφορα απο τα περασμενα χρονια...

Εμεις κατεβηκαμε...

Στο αποδειξαμε....

Μα για πρωταθλημα ελλαδος δεν χρειαζεται ν ανεβουμε!
Φτανει που χασατε την παραγκα!