View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread II
la_villa
17/01/2010, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο ακριβως εγινε
και επισης, το -7 εγινε γιατι ο ΠΑΟ παιρνει σφυριγματα..
ειναι προφανες
πάλι δεν το έπιασες που αναφερόταν η απαντηση μου...για το ΤΟΥΜΠΕΚΙ
ξαναδιάβασε τα...δεν ήταν στην διαιτησια
Akatanomastos
17/01/2010, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πάλι δεν το έπιασες που αναφερόταν η απαντηση μου...για το ΤΟΥΜΠΕΚΙ
ξαναδιάβασε τα...δεν ήταν στην διαιτησια
ρε συ μην γινεσαι κουραστικος..
καταλαβαινω τις βλακειες που γραφεις, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη..
σου γραφω για την διαιτησια, μπας και καταλαβεις καποια στιγμη οτι σχεδον ολα οσα γραφεις ειναι οτι να ναι..
μαζι και με το επιχειρημα οτι δεν μπορω να μιλαω για της καριολας το καγκελο που κανατε σημερα στην καβαλα επειδη εχω και γω καφρους οπαδους..
ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ενα γηπεδο, και 30 λεπτα καναν βολτες οι οπαδοι στο γηπεδο μεσα..
ΠΡΕΠΕΙ να φατε χοντρη πιπα τιμωρια
ασε τι κανουν οι βαζελοι.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ δεν θυμαμαι φετος να χουν καψει κανενα γηπεδο..
Akatanomastos
17/01/2010, 22:49
το αστειο της ιστοριας ειναι ο ντατολο:rotflmao: :rotflmao:
ηρθε σημερα, και δεν προλαβανε να του πουνε οτι το πρωταθλημα τελιωσε:rotflmao:
ρε φιλαρακι τι ηρθες να κανεις?:bigcry: :rotflmao:
Υ.Γ. η αληθεια ειναι οτι εχει δρομο ακομα το πρωταθλημα..
θελει προσοχη, αλλα αν το χασουμε θα ειμαστε αυτοχειρες..
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κωστα χωρις πλακα.....
κατσε και θα δεις....σε μια ομαδα, (οποια και αν εινια αυτη) ειναι να μην ξεκινησει η δυσφορια,γκρινια, κλπ κλπ....
δεν πηγαινε σε σενα το σχολιο.....αλλα σε οσους ΔΕΝ βλεπουν οτι δεν φταιει τοσο ο ζικο...
οσο οτι το ροστερ ειναι γαι γελια.
Γιωργο το ροστερ δεν ειναι για γελια......
Εγινε για γελια οταν καποια στιγμη για παρα πολλες αγωνιστικες ο γαυρος επαιζε του-λου πρωταθλημα με -5 και 6 βασικους.....
Ηρθε καινουργιος προπονητης ( εντελως ασχετος με παιχτες και ελληνικη πραγματικοτητα )
Ηρθε και εκατσε και η κοιλια γεναρη φλεβαρη ( οπως συμβαινει με ολους ) αλλα με πληρη το ροστερ τους και εδεσε το γλυκο....
Ποια ομαδα ειχε ελπιδα αν τις ειχαν συμβει τα παραπανω...????
Νωρις ειναι ακομα .....
Ευελπιστω στις παραδοσιακες γκελες του βαζελου.... :p
Αν και το κριμα δεν ειναι αυτο....
Η προσωπικη μου στεναχωρια ειναι οτι ολα αυτα ηρθαν σε μια χρονια που εχουμε περασει στους 16.
Ειδωμεν...!!!!
:beer: :beer:
Akatanomastos
17/01/2010, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η προσωπικη μου στεναχωρια ειναι οτι ολα αυτα ηρθαν σε μια χρονια που εχουμε περασει στους 16.
εγω επιμενω,
αυτο δεν σας βαζει ακομα σε καμια υποψια για την κληρωση που ειχατε?:look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Εγινε για γελια οταν καποια στιγμη για παρα πολλες αγωνιστικες ο γαυρος επαιζε του-λου πρωταθλημα με -5 και 6 βασικους.....
Ηρθε καινουργιος προπονητης ( εντελως ασχετος με παιχτες και ελληνικη πραγματικοτητα )
Ηρθε και εκατσε και η κοιλια γεναρη φλεβαρη ( οπως συμβαινει με ολους ) αλλα με πληρη το ροστερ τους και εδεσε το γλυκο....
Ποια ομαδα ειχε ελπιδα αν τις ειχαν συμβει τα παραπανω...????
Νωρις ειναι ακομα .....
Ευελπιστω στις παραδοσιακες γκελες του βαζελου.... :p
Αν και το κριμα δεν ειναι αυτο....
Ειδωμεν...!!!!
Aσε τις παραδοσιακες γκελες του βαζελου και ευχησου ο θεος να βαλει το χερι του να φας μεχρι 3 απο τη μπορντο........μην εχουμε παλι τσοντα με 7αρα :lol:
εγω επιμενω,
αυτο δεν σας βαζει ακομα σε καμια υποψια για την κληρωση που ειχατε?:look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Την απαντηση την εχεις παρει ηδη και απο το μεταξυ μας παιχνιδι......
Και απο τα υπολοιπα ευρωπαικα σας γλεντια φετος.....
:wave2:
Akatanomastos
17/01/2010, 22:58
Την απαντηση την εχεις παρει ηδη και απο το μεταξυ μας παιχνιδι......
Και απο τα υπολοιπα ευρωπαικα σας γλεντια φετος.....
:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο ειναι το βασικο!
να πιστευεις στην ομαδα σου κατω απο ολες τις καταστασεις:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Aσε τις παραδοσιακες γκελες του βαζελου και ευχησου ο θεος να βαλει το χερι του να φας μεχρι 3 απο τη μπορντο........μην εχουμε παλι τσοντα με 7αρα :lol:
Για αυτο σας γουσταρω......
Πρωτοι εισαστε με +7....
Την Γιουβε πριν πεντε χρονια σκεφθεστε....!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
17/01/2010, 23:00
:
κατσε δες τους εναν εναν και ξανασκεψου το :wave2:
αυτο ειναι το βασικο!
να πιστευεις στην ομαδα σου κατω απο ολες τις καταστασεις:lol:
Δεν πιστευω στην ομαδα μου ρε..... :lol: :lol:
Στον βαζελο πιστευω...!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
17/01/2010, 23:02
Πρωτοι εισαστε με +7....
καλα ρε συ, και συ εισαι δευτερος με -7
και μας λες για το φαληρο, και το παιχνιδι που πηρατε με αντιπαλο τον Τεν Κατε,
ο οποιος ειχε δωσει
1η εντολη μολις φτανετε στα ορια της περιοχης σουταρετε,
και ας μπορειτε να μπειτε περιοχη
2η εντολη περιμενετε τον γαυρο πισω απο την σεντρα
Akatanomastos
17/01/2010, 23:03
Δεν πιστευω στην ομαδα μου ρε..... :lol: :lol:
Στον βαζελο πιστευω...!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο οκ το δεχομαι,
ταυτιζετε και με το προηγουμενο ποστ μου
αλλα ο Τεν Τεν εφυγε, για κακη σας τυχη :beer:
Πρωτοι εισαστε με +7....
Αυτο που σκεφτομαι οτι θα σας 'γαζωσουμε' ....... σε ολα φετος γαυρακια :lol:
kalgeorge
17/01/2010, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Αυτο που σκεφτομαι οτι θα σας 'γαζωσουμε' ....... σε ολα φετος γαυρακια :lol:
ηδη η συνεχεια δωθηκε σημερα στο ρεντη
:beer: :beer: :beer: :beer:
la_villa
17/01/2010, 23:07
μάλιστα.....
οπαδός του Παναθηναικου λέει ήταν ο υπαίτιος των επεισοδίων στα Γιαννενα...
αυτος μπήκε μεσα να παρει πανο των αρειανων κ εγινε ότι εγινε ;)
το ροστερ του Θρυλου πέρα πλεον του επιθετικού που λείπει είναι ίσως το καλύτερο....(βαζω μεσα τον Ντάτολο ε)....
απλά λείπει ενας βαλβέρδε....
μην συγχ'εεται τους τραυματισμους με το ρόστερ....το ότι ημαστε εδω που ημαστε αν σκεφτει κανεις τις δυσκολίες που αντιμετωπισε ο Θρυλος δέιχνει ποιοτικότατο ρόστερ...
δεν νομιζω αλλη ελληνική ομαδα να εκανε τα ίδια.....
το μονο που λείπει ειναι ενας Κοβασεβιτς
υ.γ στο οακα θα νικησουμε αλλά μεχρι τότε έτσι όπως είναι τωρα....
υ.γ 2 το πρωταθλημα τελείωσε
καλα ρε συ, και συ εισαι δευτερος με -7
και μας λες για το φαληρο, και το παιχνιδι που πηρατε με αντιπαλο τον Τεν Κατε,
ο οποιος ειχε δωσει
1η εντολη μολις φτανετε στα ορια της περιοχης σουταρετε,
και ας μπορειτε να μπειτε περιοχη
2η εντολη περιμενετε τον γαυρο πισω απο την σεντρα
Ρε θα αρχισω να πεταω τα ποστ υποστηριξης σας για τον παντα απο κατω και θα γελαει και ο παρδαλος kalgeorge εδω μεσα.....!!!! :rotflmao: :rotflmao:
ηδη η συνεχεια δωθηκε σημερα στο ρεντη
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ετσι ετσι....... παντως το ποδοσφαιρο εχει πολυ ψωμι ακομη ειναι πολυ νωρις
Τι θα γινει με το σεντερ μπακ..... με Ρομα ποιος θα παρει κεφαλια απο τον Τονι ...... ο καντε η ο βυντρα? :lol:
Ε ρε γλεντια......:wave2:
Akatanomastos
17/01/2010, 23:11
Ρε θα αρχισω να πεταω τα ποστ υποστηριξης σας για τον παντα απο κατω και θα γελαει και ο παρδαλος kalgeorge εδω μεσα.....!!!! :rotflmao: :rotflmao:
μαν
απο μενα αυτη η στηριξη που λες ηταν μεχρι το 1ο 2ο φιλικο του καλοκαιριου
και το χω ξαναγραψει, εδωσα αλλη μια ευκαιρια καθως εβλεπα καποια πραγματα που μου αρεσαν
αλλα μετα τα πρωτα φιλικα καταλαβα οτι θα μαστε στο ιδιο εργο θεατες..
δικαιως να γελαει και ο παρδαλος καλ, δεν λεω οχι
Υ.Γ. ο νιοπλιας μαζι με τα καλα του, εχει δειξει ως προσωπικοτητα καποια κακα χαρακτηριστηκα..
δεν ξερω πως θα εξελιχτουν,
ας παρουμε την κουπα και βλεπουμε το καλοκαιρακι..
μαν
απο μενα αυτη η στηριξη που λες ηταν μεχρι το 1ο 2ο φιλικο του καλοκαιριου
και το χω ξαναγραψει, εδωσα αλλη μια ευκαιρια καθως εβλεπα καποια πραγματα που μου αρεσαν
αλλα μετα τα πρωτα φιλικα καταλαβα οτι θα μαστε στο ιδιο εργο θεατες..
δικαιως να γελαει και ο παρδαλος καλ, δεν λεω οχι
Υ.Γ. ο νιοπλιας μαζι με τα καλα του, εχει δειξει ως προσωπικοτητα καποια κακα χαρακτηριστηκα..
δεν ξερω πως θα εξελιχτουν,
ας παρουμε την κουπα και βλεπουμε το καλοκαιρακι..
Πλακα κανουμε....!!! :beer: :beer:
Akatanomastos
17/01/2010, 23:15
Πλακα κανουμε....!!! :beer: :beer:
ναι ρε!
οκ!
απλα επειδη εχει δοση αληθειας αυτο που λες το διευκρινιζω..
εδω δεν πλακωνομαστε με χοντραδες που γραφουμε που και που,
για τον Τεν Κατε και την στηριξη του θα τσακωθουμε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ. το γαλλικο κλασσικο Bordeaux 1 - 1 Marseille
la_villa
17/01/2010, 23:19
μας γκαμησε η Μπορντο
αποκλεισμός εδρας αν υπάρξει δεν θα είναι για την επόμενη αγωνιστική αλλα για την μεθεπόμενη
αρα τα Αρης-Παο και ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ θα γίνουν ΜΕ φιλάθλους
Akatanomastos
17/01/2010, 23:28
λοιπον θα χε πολυ πλακα αμα το κρεμασμα του μαυρουκου της καβαλας στον νικοπολιδη πηγαινε μεσα
ποσες μπανανες να αντεξει και αυτος ο κακομοιρης?
:lol: :lol:
vangelis 64
18/01/2010, 00:27
Μπασκετ παιζουμε σε αλλες φασεις κυριως στα ακουσια των αλλων ομαδων εκτος στα υπερ πεναλτυ του οσφπ ( τα εχουμε πει προυγουμενα...) :p
Κατοχη = εχω την μπαλα υπο τον ελεγχο μου χωρις απαραιτητα την συγκεκριμενη στιγμη της παραβασης να την ακουμπαω ......
Αν βλεπεις τον παιχτη της αεκ στο βιντεο που εβαλες να εχει καμμια μπαλα υπο τον ελεγχο του παω πασο ( ισως δεν το ειδα...)
Εσυ ομως που το ειδες...???? :look: Όταν παίρνω μια πάσα και αφήνω τη μπάλα να περάσει μπροστά(και λίγο αριστερά μου)έχοντας τον αντίπαλο πίσω και δεξιά,έχω κατοχή...πώς να το κάνουμε δηλαδή!:confused:
Ο αντίπαλος τότε έχει τρείς επιλογές:Ή να παρακολουθεί διακριτικά,μην μπορώντας να κάνει τίποτα-εκτός από ένα απελπισμένο τάκλιν στο επερχόμενο σουτ-
ή να προσπαθήσει να πάει για τη μπάλα,βρίσκοντας πρώτα τα πόδια η το σώμα μου,ή να προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε ο αμυντικός τού Ηρακλή...
...ένα "έξυπνο-χαζό" τζαρτζ με μοναδικό σκοπό να με βγάλει εκτός,αφού δεν μπορούσε να πάει στη μπάλα.Αυτό όμως είναι φάουλ!!
Στη συγκεκριμένη φάση εσύ τι είδες;:beer: :wave2:
kalgeorge
18/01/2010, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όταν παίρνω μια πάσα και αφήνω τη μπάλα να περάσει μπροστά(και λίγο αριστερά μου)έχοντας τον αντίπαλο πίσω και δεξιά,έχω κατοχή...πώς να το κάνουμε δηλαδή!:confused:
:
βαγγο η ΜΟΝΗ περιπτωση για να εχει κατοχη μπαλας καποιος ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΙΜΗ!!!!!
σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση (πχ αναπηδαει, την κυνηγαει κλπ) δεν θεωρειται κατοχη.
δεν θα αλλαξουμε τωρα τους κανονες για να δικαιολογησουμε το πεναλτυ της αεκρουλας :rotflmao:
Gandalf dr685sm
18/01/2010, 08:26
Προσωπικά το μόνο που θα πώς στους Πράσινους είναι να μην βιάζονται... το +7 είναι καλή διαφορά αλλά οχι ασφαλείας. Ιδιαίτερα όταν έχετε ακόμα ΑΡΗ, το παιχνίδι με εμάς, το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ... δεν θέλει και πολύ. Δεν θα ήταν δα και απίθανο μια ισοπαλία και δύο ήττες σε αυτά τα παιχνίδια.
Μην βιάζεστε.
Η αλήθεια είναι πάντως πως μόνο , μόνοι σας μπορείτε να το χάσετε πλέον.
Τώρα για την δική μου ομάδα... φήμες οτι φορτηγάκια φορτωμένα με κορνέδες εθεάθησαν στο "δαχτυλίδι" στην Κηφησίας με κατεύθυνση προς Γράμμου, διαψεύδονται κατηγορηματικώς απο την Ένωση Ζαχαροπλαστών που διατείνονται οτι κινούνται εκεί λόγω των μπλόκων των αγροτών.
Gandalf
vangelis 64
18/01/2010, 08:30
βαγγο η ΜΟΝΗ περιπτωση για να εχει κατοχη μπαλας καποιος ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΙΜΗ!!!!!
σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση (πχ αναπηδαει, την κυνηγαει κλπ) δεν θεωρειται κατοχη.
δεν θα αλλαξουμε τωρα τους κανονες για να δικαιολογησουμε το πεναλτυ της αεκρουλας :rotflmao: Αν θεωρείς διεκδικήσιμη τη μπάλα στην παραπάνω φάση,τι να πω...Οκ.Αλλά δείξε μου τον κανόνα που μιλάει για κατοχή σε περικαλώ.
Να λέει,ας πούμε,ότι αν αναπηδάει δεν την έχεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Και σε τι ύψος αναπηδάει δηλαδή...10 πόντους;μισό μέτρο;4 μέτρα;:bawl: :bawl:
Και σιγά ρε παπάρα μην θέλω να δικαιολογήσω το πέναλτυ.Εχέσθην πατόκορφα.Αλλά κανονισμό που να θέλει τη μπάλα στο χόρτο,εκτός τών στημένων,πρώτη φορά βλέπω.:bigcry: :bigcry:
kalgeorge
18/01/2010, 08:56
Αν θεωρείς διεκδικήσιμη τη μπάλα στην παραπάνω φάση,τι να πω...Οκ.Αλλά δείξε μου τον κανόνα που μιλάει για κατοχή σε περικαλώ.
Να λέει,ας πούμε,ότι αν αναπηδάει δεν την έχεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Και σε τι ύψος αναπηδάει δηλαδή...10 πόντους;μισό μέτρο;4 μέτρα;:bawl: :bawl:
Και σιγά ρε παπάρα μην θέλω να δικαιολογήσω το πέναλτυ.Εχέσθην πατόκορφα.Αλλά κανονισμό που να θέλει τη μπάλα στο χόρτο,εκτός τών στημένων,πρώτη φορά βλέπω.:bigcry: :bigcry:
ρε γιδι στο ξαναλεω......η περιπτωση καθιστα την μπαλα διεκδικισιμη.
δεν εχει αναπηδαει λιγο η πολυ, η την κυνηγαει πρωτος η δευτερος ή ειναι πιο κοντα.
θα περιμενω μια παρομοια φαση, να δεις τι εννοω
la_villa
18/01/2010, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Προσωπικά το μόνο που θα πώς στους Πράσινους είναι να μην βιάζονται... το +7 είναι καλή διαφορά αλλά οχι ασφαλείας. Ιδιαίτερα όταν έχετε ακόμα ΑΡΗ, το παιχνίδι με εμάς, το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ... δεν θέλει και πολύ. Δεν θα ήταν δα και απίθανο μια ισοπαλία και δύο ήττες σε αυτά τα παιχνίδια.
Μην βιάζεστε.
μαγε....τους βαθμούς θα τους χάσουν
αλλα δεν είναι αυτό το θέμα.....
γιατι ετσι όπως είναι τωρα ο Θρύλος και 10 βαθμούς να χάσουν οι βαζελοι δεν πρόκειται να τους φτάσουμε....πιο πιθανό είναι να τους φτασει ο Παοκ που έχει μια Α λογική στο παιχνίδι του
η ομάδα δεν εχει αρχη και τέλος
φετος οι διαιτητες παίζαν μόνοι τους ...και το πήραν
μαγε....τους βαθμούς θα τους χάσουν
αλλα δεν είναι αυτό το θέμα.....
γιατι ετσι όπως είναι τωρα ο Θρύλος και 10 βαθμούς να χάσουν οι βαζελοι δεν πρόκειται να τους φτάσουμε....πιο πιθανό είναι να τους φτασει ο Παοκ που έχει μια Α λογική στο παιχνίδι του
η ομάδα δεν εχει αρχη και τέλος
φετος οι διαιτητες παίζαν μόνοι τους ...και το πήραν a re kakomoiri thrile ti kinigi exeis faei apo ti diatisia..
pote tha stamatisei ayti i adikia..
os pote palikaria..tha pernei o thrilos enantia sti diatisia ta antrikia protatlimata opos tosa xronia..
e na fetos den antexe sto polemo...
MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...MPEEEEEEEEEEEEE
vangelis 64
18/01/2010, 11:29
ρε γιδι στο ξαναλεω......η περιπτωση καθιστα την μπαλα διεκδικισιμη.
δεν εχει αναπηδαει λιγο η πολυ, η την κυνηγαει πρωτος η δευτερος ή ειναι πιο κοντα.
θα περιμενω μια παρομοια φαση, να δεις τι εννοω
:wave2: Παλιογαυροδημοσιογράφοι (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/260872.html) :mad:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όσο θετικά κι αν θέλει να αντιμετωπίσει κάποιος τη διαιτησία του Κουκουλάκη, δεν μπορεί επ ουδενί να κατανοήσει το λόγο που δεν αποβλήθηκε ο Λέκι στη φάση του –κατά τ’ άλλα καθαρού- πέναλτι που έκανε στον Χέρσι. Ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία και από τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι έπρεπε αυτομάτως να βγει και η κόκκινη κάρτα. Ουδείς κατάλαβε για ποιο λόγο ο Ηρακλειώτης ρέφερι εφάρμοσε κατά το ήμισυ τον κανονισμό. Από εκεί και πέρα, οι δύο κίτρινες στον Αραούχο ήταν σωστές, ενώ μία έπρεπε να δει και ο Τζεμπούρ για ένα χτύπημα στον Παπαστεριανό.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιώργο,τι θα πει ρε συ "απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία" ;cheek to cheek?:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
18/01/2010, 11:41
Παλιογαυροδημοσιογράφοι (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/260872.html) :mad:
Όσο θετικά κι αν θέλει να αντιμετωπίσει κάποιος τη διαιτησία του Κουκουλάκη, δεν μπορεί επ ουδενί να κατανοήσει το λόγο που δεν αποβλήθηκε ο Λέκι στη φάση του –κατά τ’ άλλα καθαρού- πέναλτι που έκανε στον Χέρσι. Ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία και από τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι έπρεπε αυτομάτως να βγει και η κόκκινη κάρτα. Ουδείς κατάλαβε για ποιο λόγο ο Ηρακλειώτης ρέφερι εφάρμοσε κατά το ήμισυ τον κανονισμό. Από εκεί και πέρα, οι δύο κίτρινες στον Αραούχο ήταν σωστές, ενώ μία έπρεπε να δει και ο Τζεμπούρ για ένα χτύπημα στον Παπαστεριανό.
Γιώργο,τι θα πει ρε συ "απέναντι στο τέρμα έτοιμος να πλασάρει στην εστία" ;cheek to cheek?:rotflmao: :rotflmao:
α πες μου ρε φιλε οτι μετρανε αυτα τα επιχειρηματα......πες το μου απο την αρχη..
κατσε εχω να σου δωσω επιχειρηματα τετοιαααααααααααααα
ουουουουουουου......οσα θες....
και εισαι και σοβαρος ανθρωπος ρε :rotflmao:
vangelis 64
18/01/2010, 11:48
α πες μου ρε φιλε οτι μετρανε αυτα τα επιχειρηματα......πες το μου απο την αρχη..
κατσε εχω να σου δωσω επιχειρηματα τετοιαααααααααααααα
ουουουουουουου......οσα θες....
και εισαι και σοβαρος ανθρωπος ρε :rotflmao: Κοίτα να δεις...Μέχρι να βρεις κάποια γνώμη(Μπουρούχας και λοιποί αρχιδι-αιτητές)που να ταιριάζει με τη δική σου άποψη,εδώ θα είμαι και θα περιμένω.
Ακόμα και για την παρόμοια φάση.:rotflmao: :rotflmao:
Δεν ήτανε πέναλτυ ρε συ,ούτε τετ α τετ.Η μπάλα ήταν διακδικήσιμη γιατί μπίσταγε.
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
18/01/2010, 12:36
Κοίτα να δεις...Μέχρι να βρεις κάποια γνώμη(Μπουρούχας και λοιποί αρχιδι-αιτητές)που να ταιριάζει με τη δική σου άποψη,εδώ θα είμαι και θα περιμένω.
Ακόμα και για την παρόμοια φάση.:rotflmao: :rotflmao:
Δεν ήτανε πέναλτυ ρε συ,ούτε τετ α τετ.Η μπάλα ήταν διακδικήσιμη γιατί μπίσταγε.
οκ
να σε δω τι θα πεις οταν θα στο φερω το παραδειγμα....
αν και θα πρεπε να προσεχεις τελευταια στην ηλικια σου τις κολοτουμπες.
μια το ενα μια το αλλο, μια ο σισε, κλπ κλπ :rotflmao:
kalgeorge
18/01/2010, 19:27
αντε και τωρα μας περιμενει στο χαριλαου πολυ δυσκολο παιχνιδι.....
και εχω μαθει οτι εχουν φανατιστει εκει και μας περιμενουν πως και πως.....
να και βιντεο απο τις συναντησεις τους
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
υγ. μη μου αρχισετε για το οτι δεν ειναι σωστο το βιντεο και ξερω γω και κλπ κλπ κλπ...προσπαθειστε να δειτε την χιουμοριστικη πλευρα :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ZmvoY83YDvY
vangelis 64
18/01/2010, 19:41
Το μλκ..:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα να δεις...Μέχρι να βρεις κάποια γνώμη(Μπουρούχας και λοιποί αρχιδι-αιτητές)που να ταιριάζει με τη δική σου άποψη,εδώ θα είμαι και θα περιμένω.
Ακόμα και για την παρόμοια φάση.:rotflmao:
Ρε κοιταξε να δεις που τελικα.........
ΚΑΛΑ τα λενε στην ΝΕΤ Οι βαρουχας κλπ...... :bigcry: :bigcry:
Sferopetadhn
18/01/2010, 20:52
Ρε κοιταξε να δεις που τελικα.........
ΚΑΛΑ τα λενε στην ΝΕΤ Οι βαρουχας κλπ...... :bigcry: :bigcry:
Με -7 δεν έχουν ελπίδες για τίτλο και λένε ότι βλέπουν, όχι ότι πρέπει να πουν :lol:
Sferopetadhn
18/01/2010, 21:10
http://www.youtube.com/watch?v=ZmvoY83YDvY
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Με -7 δεν έχουν ελπίδες για τίτλο και λένε ότι βλέπουν, όχι ότι πρέπει να πουν :lol:
:bigcry: :bigcry: Οχι ρε πουφτη μου.... Δεν τους πιανεις πουθενα...!!!! :bigcry: :bigcry:
blackbusa
18/01/2010, 22:18
πες μου τωρα και κατι για το πενατλυ που πηρατε....
ελαααααα.....περιμενωωωωωωω........
θελω να σας διαβασω να γραφετε....οτι ηταν πεναλτυ
γιατι περιεργως....κανενας αεκτζης δεν το σχολιασε ;)
δεν ειδα τον αγωνα...απο μια πεταχτη ματια που ειδα στην ''ολυμπιακη κυριακη'' νομιζω οτι ειναι πεναλντυ...ο Χερσι ειναι ενα βημα μπροστα και ο αλλος δεν τον τζαρτζαρει με τον ωμο (οπως λες παρακατω) αλλα σαν να τον σπρωχνει...η πορεια που παιρνει το σωμα του στο πεσιμο φαινετε φυσιολογικη...αυτα που λετε για διεκδηκησιμη μπαλα και κατοχη μονο αστεια ειναι...και βεβαια απο την στιγμη που εδωσε πεναλντυ σε εκεινο το σημειο ηταν και κοκκινη καρτα (προφανης θεση για γκολ)....
βλεπω ο γαυρος ειναι χωμα...σας πανε και τα κορακια με τα μπουνια...εστω δεν σας αδικουνε δηλαδη και βγαλαμε γλωσσιτσα???μεγαλη προπονηταρα ο Νιοπλιας τελικα....μαζι με τον Λεχ Βαλεσα βεβαιως βεβαιως....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
18/01/2010, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ειδα τον αγωνα...απο μια πεταχτη ματια που ειδα στην ''ολυμπιακη κυριακη'' νομιζω οτι ειναι πεναλντυ...ο Χερσι ειναι ενα βημα μπροστα και ο αλλος δεν τον τζαρτζαρει με τον ωμο (οπως λες παρακατω) αλλα σαν να τον σπρωχνει...η πορεια που παιρνει το σωμα του στο πεσιμο φαινετε φυσιολογικη...αυτα που λετε για διεκδηκησιμη μπαλα και κατοχη μονο αστεια ειναι...και βεβαια απο την στιγμη που εδωσε πεναλντυ σε εκεινο το σημειο ηταν και κοκκινη καρτα (προφανης θεση για γκολ)....
βλεπω ο γαυρος ειναι χωμα...σας πανε και τα κορακια με τα μπουνια...εστω δεν σας αδικουνε δηλαδη και βγαλαμε γλωσσιτσα???μεγαλη προπονηταρα ο Νιοπλιας τελικα....μαζι με τον Λεχ Βαλεσα βεβαιως βεβαιως....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου εδωσε πεναλτυ και ηταν σε προφανη θεση για γκολ οπως λετε, δεν ηταν κοκκινη?
εγινε ενα πεναλτυ υπερ σας και πατε να τα γυρισετε ολα τουμπα.
αν αυτο το πεναλτυ το επαιρνε ο γαυρος...επιμενω....θα ειχατε γραψει 5 σελιδες κειμενο ο καθενας.
ετσι ειναι με τις μεγαλες ομαδες μαν....μια σπρωχνουν τον γαυρο, μια εμας.
ετσι θα γινεται παντα, και εσεις θα παιζετε για την σωτηρια σας ......:wave2:
ακους εκει 21 βαθμους πισω :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
blackbusa
18/01/2010, 22:54
αφου εδωσε πεναλτυ και ηταν σε προφανη θεση για γκολ οπως λετε, δεν ηταν κοκκινη?
εγινε ενα πεναλτυ υπερ σας και πατε να τα γυρισετε ολα τουμπα.
αν αυτο το πεναλτυ το επαιρνε ο γαυρος...επιμενω....θα ειχατε γραψει 5 σελιδες κειμενο ο καθενας.
ετσι ειναι με τις μεγαλες ομαδες μαν....μια σπρωχνουν τον γαυρο, μια εμας.
ακους εκει 21 βαθμους πισω
μλκ το εχεις χασει λεμε...καταρχην ειπα νομιζω....δευτερον ξερεις αν ειμαι αντικειμενικος....αρα ποιος παει να γυρισει τι???τριτο και κυριοτερο...εχεις χεστει απο την χαρα σου που θα παρεις επιτελους πρωταθλημα και βγαζεις γλωσσα....να δω σε ποια μπουζουκια θα πατε να πανυγηρισετε αφου απο το τελευταιο σας ο Δακης εχει σταματησει να τραγουδαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. μην μου θυμησεις ποτε πηρε η ΑΕΚ γιατι εσενα και δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες και δεν ασχολησε με την διαιτησια...:winka:
υ.γ.2 η ORIGINAL δεν κανει κουμαντο???ποσους βαθμους περιμενες???
υ.γ.3 για αυτο και θα σας κραζω....γιατι γινατε μεγαλες μονο με το σπρωξιμο...
la_villa
18/01/2010, 22:58
μια σπρωχνουν τον γαυρο, μια εμας.
αρχισαν οι κωλοτούμπες
δειλά δειλά αρχίζουν και γράφουν οτι σπρώχνωνται και αυτοί....
όχι φίλε μου...φετος σε πανε γ@μιωντας ΜΟΝΟ εσένα....8 αγωνιστικές γυρίσαν ματς μόνα τους τα κοράκια....τα πετάμε αναμεσα στα κείμενα πονηρα πονηρα τώρα....
kalgeorge
18/01/2010, 22:59
μλκ το εχεις χασει λεμε...καταρχην ειπα νομιζω....δευτερον ξερεις αν ειμαι αντικειμενικος....αρα ποιος παει να γυρισει τι???τριτο και κυριοτερο...εχεις χεστει απο την χαρα σου που θα παρεις επιτελους πρωταθλημα και βγαζεις γλωσσα....να δω σε ποια μπουζουκια θα πατε να πανυγηρισετε αφου απο το τελευταιο σας ο Δακης εχεις σταματησει να τραγουδαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. μην μου θυμησεις ποτε πηρε η ΑΕΚ γιατι εσενα και δεν σε νοιαζει τι κανουν οι αλλες ομαδες και δεν ασχολησε με την διαιτησια...:winka:
υ.γ.2 η ORIGINAL δεν κανει κουμαντο???ποσους βαθμους περιμενες???
υ.γ.3 για αυτο και θα σας κραζω....γιατι γινατε μεγαλες μονο με το σπρωξιμο...
ρε ξερεις αν θα πανηγυρισω η οχι....
το μονο που χαιρομαι προς το παρων ειναι που εφυγε ο τεν κατε τιποτα αλλο.
εχω σιχαθει το ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτα που γινονται.
πρωταθλημα θα παρω, μαλλον σιγουρα φετος, μη σου πω και νταμπλ
αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...το θεμα εινια να προχωραμε κιολας, αλλιως απλα γινομαστε γαυροι.
στον βογιατζη θα παμε ρε να πει και τον υμνο :rotflmao: :rotflmao:
υγ. πεναλτυ που δεν εδινε ουτε ο μπαγεβιτς :wave2:
υγ2. το υγ3 το δικο σου , ουτε 5 χρονων παιδακι :wave2:
vangelis 64
18/01/2010, 23:05
Ρε Γιώργο,τι έγινε ρε man,ήτανε πέναλτυ τελικά;Και τώρα λες ότι ΑΑΑΑν το έπαιρνε αυτό ο γαύρος θα γράφαμε από 5 σελίδες ο καθένας;
Προηγουμένως μού είπες κάτι για ακροβατικά....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
185955
kalgeorge
18/01/2010, 23:07
Ρε Γιώργο,τι έγινε ρε man,ήτανε πέναλτυ τελικά;Και τώρα λες ότι ΑΑΑΑν το έπαιρνε αυτό ο γαύρος θα γράφαμε από 5 σελίδες ο καθένας;
Προηγουμένως μού είπες κάτι για ακροβατικά....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποιος ειπε οτι εινια πεναλτυ ρε γιδι???
στο ακριβως προηγουμενο ποστακι εγραψα οτι ουτε ο μπαγεβιτς δνε το εδινε:eyepop: :eyepop:
blackbusa
18/01/2010, 23:10
υγ. πεναλτυ που δεν εδινε ουτε ο μπαγεβιτς :wave2:
ειπα και ξαναλεω...ειδα την αμφισβητουμενη φαση τα ξημερωματα στην ''ολυμπιακη κυριακη''...ειχε 2 3 ριπλευ ολα και ολα...τζαρτζαρισμα δεν ηταν γιατι ο Χερσι ηταν ενα βημα μπροστα....απο πισω τον ακουμπαει ο παικτης...ακουμπαει γραφω οχι ανατρεπει...ο Χερσι δεν βουταει μαλακισμενα ωστε να καταλαβω σωστα...πεφτει φυσιολογικα...ουτε κεραυνοβολητε οπως ο ''Μητσαρας'' (ξερεις ο μικρος)ουτε σβηνει οπως ο ''Ντουντου''...εμενα μου φανηκε οτι δινετε...ειναι στην κριση του διαιτητη...σωστο η λαθος δεν ξερω...αλλα ξερω οτι εκει οπως το εδωσε ειναι και κοκκινη καρτα...και εκτος οτι δεν γουσταρω τετοια σφυριγματα το ξερεις...και βασικα σιγα τα ωα...εχουν κανει τετοια εγκληματα εις βαρος της ΑΕΚ φετος που τωρα την δουλευουν κιολλας...και βασικα καλυτερα ξαναλεω να πεσουμε να τελειωνουμε...αλλωστε οσο βγαινουν 2 ομαδες CL δεν θα αφησετε κανεναν που αξιζει να ανασανει...θα τους πνιγετε σαν κουνελια η θα τους τηγανιζετε σαν γαυρους...ειστε οι μεγαλοι...:winka:
vangelis 64
18/01/2010, 23:12
ποιος ειπε οτι εινια πεναλτυ ρε γιδι???
Κανένας μωρέ....μόνο κάτι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και κάτι λαμόγια διαιτητές.Αλλά αφού δεν το δέχεσαι εσύ,νταξ!:bawl: :bawl:
Άσε που μόνο ο Καφές διαμαρτυρήθηκε στη φάση,Όλοι οι άλλοι παίχτες τής ΑΕΚ το θεώρησαν κανονικό.:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
18/01/2010, 23:12
ειστε οι μεγαλοι...:winka:
εδω ρε εχτες που ειπα στον βαγγελη οτι ειναι σαν το πεναλτυ που πηρε ο ντουντου μετον θρασυβουλο...μου λεει ε αν εχει επαφη με το χερι να τον ακουμπαει....ειναι πεναλτυ :rotflmao: :rotflmao:
οτι να ναι για να το βγαλετε παραβαση :rotflmao:
vangelis 64
18/01/2010, 23:13
ειπα και ξαναλεω...ειδα την αμφισβητουμενη φαση τα ξημερωματα στην ''ολυμπιακη κυριακη''...ειχε 2 3 ριπλευ ολα και ολα...τζαρτζαρισμα δεν ηταν γιατι ο Χερσι ηταν ενα βημα μπροστα....απο πισω τον ακουμπαει ο παικτης...ακουμπαει γραφω οχι ανατρεπει...ο Χερσι δεν βουταει μαλακισμενα ωστε να καταλαβω σωστα...πεφτει φυσιολογικα...ουτε κεραυνοβολητε οπως ο ''Μητσαρας'' (ξερεις ο μικρος)ουτε σβηνει οπως ο ''Ντουντου''...εμενα μου φανηκε οτι δινετε...ειναι στην κριση του διαιτητη...σωστο η λαθος δεν ξερω...αλλα ξερω οτι εκει οπως το εδωσε ειναι και κοκκινη καρτα...και εκτος οτι δεν γουσταρω τετοια σφυριγματα το ξερεις...και βασικα σιγα τα ωα...εχουν κανει τετοια εγκληματα εις βαρος της ΑΕΚ φετος που τωρα την δουλευουν κιολλας...και βασικα καλυτερα ξαναλεω να πεσουμε να τελειωνουμε...αλλωστε οσο βγαινουν 2 ομαδες CL δεν θα αφησετε κανεναν που αξιζει να ανασανει...θα τους πνιγετε σαν κουνελια η θα τους τηγανιζετε σαν γαυρους...ειστε οι μεγαλοι...:winka: Ρε συ,τού τα είπα κι εγώ από χτες.Δεν ήταν πέναλτυ λέμε!:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
vangelis 64
18/01/2010, 23:17
εδω ρε εχτες που ειπα στον βαγγελη οτι ειναι σαν το πεναλτυ που πηρε ο ντουντου μετον θρασυβουλο...μου λεει ε αν εχει επαφη με το χερι να τον ακουμπαει....ειναι πεναλτυ :rotflmao: :rotflmao:
οτι να ναι για να το βγαλετε παραβαση :rotflmao:
:wave2: Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι ρε κατσίκι.:bigcry: Είπα ότι,όταν ο επιθετικός σηκώνεται για κεφαλιά και ο αμυντικός τού βάζει το χέρι στην πλάτη,αυτή και μόνο η κίνηση δίνει το δικαίωμα στο διαιτητή να σφυρίξει φάουλ.
Κι αυτό διότι ο επιθετικός κινδυνεύει με τραυματισμό,αν σπρωχτεί πάνω στο άλμα και η κίνηση με το χέρι δείχνει ότι δεν έχεις πρόθεση να παίξεις μπάλα αλλά να εμποδίσεις τον αντίπαλο.
Άντε...Νιόπλια!:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
18/01/2010, 23:31
Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι ρε κατσίκι.:bigcry: Είπα ότι,όταν ο επιθετικός σηκώνεται για κεφαλιά και ο αμυντικός τού βάζει το χέρι στην πλάτη,αυτή και μόνο η κίνηση δίνει το δικαίωμα στο διαιτητή να σφυρίξει φάουλ.
Κι αυτό διότι ο επιθετικός κινδυνεύει με τραυματισμό,αν σπρωχτεί πάνω στο άλμα και η κίνηση με το χέρι δείχνει ότι δεν έχεις πρόθεση να παίξεις μπάλα αλλά να εμποδίσεις τον αντίπαλο.
Άντε...Νιόπλια!:rotflmao: :rotflmao:
στην φαση ομως απλα εκανε βηματα προς τα πισω...ουτε αλμα ουτε τιποτα...
οσο πεναλτυ ηταν του ντουντου με τον θρασυβουλο, αλλο τοσο το δικο σας
giobazolias
18/01/2010, 23:50
αρχισαν οι κωλοτούμπες
δειλά δειλά αρχίζουν και γράφουν οτι σπρώχνωνται και αυτοί....
όχι φίλε μου...φετος σε πανε γ@μιωντας ΜΟΝΟ εσένα....8 αγωνιστικές γυρίσαν ματς μόνα τους τα κοράκια....τα πετάμε αναμεσα στα κείμενα πονηρα πονηρα τώρα....
Σε ξαναρωτησα και δεν απαντησες!!!
Εμενα η διαιτησια με παει......και εχω πει απ την αρχη του πρωταθληματος οτι ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ εχει το παρασκηνιο και θα παρουμε πρωταθλημα!
Εσενα ολα αυτα τα χρονια η διαιτησια σε πηγαινε η μηπως τα επερνες με το ..............σπαθι σου??????????????
blackbusa
19/01/2010, 00:05
οτι να ναι για να το βγαλετε παραβαση
ρε κατσικομλκ τι με κανεις να ψαχνω βραδυατικα....τι σχεση εχει αυτο http://www.youtube.com/watch?v=lUMwLzF5tIQ με αυτο http://www.youtube.com/watch?v=czRmYHZdpZw ???
100% πεναλντυ...ο Χερσι ειναι 2 βηματα μπροστα....το δηθεν ''τζαρτζαρισμα'' που μου τσαμπουνας γινετε με τον ΑΓΚΩΝΑ μεταξυ λαιμου και ωμου(to ωμο με ωμο δεν καταλαβα που το ειδες)...πεφτει και επανω του με το σωμα....η πορεια του Χερσι ειναι ευθεια μπροστα και παει να σουταρει με το αριστερο(φαινετε απο το πως σηκωνει το ποδι να σουταρει)...του αμυντικου ειναι διαγωνια και δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να κερδισει την μπαλλα...αλλωστε φαινετε οτι δεν κανει καμμια κινηση με τα ποδια (τακλιν μαρκαρισμα) γιατι δεν μπορει...μεταξυ αυτουνου και της μπαλλας υπαρχει το σωμα του Χερσι...αρα ουτε η μπαλλα ειναι διεκδικησιμη που διαβασα εδω μεσα...δεν τρεχουνε και οι 2 να προλαβουνε μια μακρινη μπαλλια...αυτο ειναι διεκδικησιμη μπαλλια πχ...και βεβαια ειναι σε προφανη θεση για γκολ...ειναι τετ α τετ με το τερμα...καρακοκκινη καρτα...ο αλλος αμυντικος που ελεγες οτι καλυπτε (αν καταλαβα καλα) ηταν 3 μετρα πισω....
του Ντουντου με τον που τον ακουμπαει (οχι σπρωχνει) ο αμυντικος πεφτει με το σωμα να κανει τοξο...για να γινει αυτο πρεπει η να ειναι στον αερα ο παιχτης και να μην εχει ισσοροπια...η ο αμυντικος να βαλει πολυ δυναμη στα χερια...αν γινοταν το δευτερο θα βλεπαμε και κινηση των χεριων και ο Ντουντου θα βρισκοταν πιο μακρυα...και δεν θα επεφτε σαν ''σβησμενος''...
ρε μαλακα μην λες οτι θες...αν λες οτι αυτο του Χερσι δεν ηταν πεναλντυ και οτι ειναι και ιδιο με του Ντουντου θα αρχισω να σε θεωρω ασχετο απο μπαλλα....σοβαρα...
Η Μ@ΛΑΚ1Α.............ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
Τί νά πεί καί τί νά γράψει κανείς γιά τό χρονικό ........ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ....!!!
Τό έργο τό ξέραμε άπό τό Σεπτέμβριο....!!!
ΠΟΣΟ.....ΜΛΚΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΒΑΘΜΟΥΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΑΤΣ....??
ΥΓ.....
Ρέ Στούμπι..............έκείνο τό...........ΕΙΔΩΜΕΝ.........τί τόθελες ρέ άγόρι μου..??
Είναι πού είναι ύψηλό τό έπίπεδο τής κουβέντας ,μή τό γαμάμε κιάλλο...!!!
Ά..............ξέχασα
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.............ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΒΑΛΛΑ...........ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:
kalgeorge
19/01/2010, 08:46
ρε κατσικομλκ τι με κανεις να ψαχνω βραδυατικα....τι σχεση εχει αυτο http://www.youtube.com/watch?v=lUMwLzF5tIQ με αυτο http://www.youtube.com/watch?v=czRmYHZdpZw ???
100% πεναλντυ...ο Χερσι ειναι 2 βηματα μπροστα....το δηθεν ''τζαρτζαρισμα'' που μου τσαμπουνας γινετε με τον ΑΓΚΩΝΑ μεταξυ λαιμου και ωμου(to ωμο με ωμο δεν καταλαβα που το ειδες)...πεφτει και επανω του με το σωμα
............
...αρα ουτε η μπαλλα ειναι διεκδικησιμη που διαβασα εδω μεσα...δεν τρεχουνε και οι 2 να προλαβουνε μια μακρινη μπαλλια...αυτο ειναι διεκδικησιμη μπαλλια πχ...και βεβαια ειναι σε προφανη θεση για γκολ...ειναι τετ α τετ με το τερμα...καρακοκκινη καρτα...ο αλλος αμυντικος που ελεγες οτι καλυπτε (αν καταλαβα καλα) ηταν 3 μετρα πισω....
του Ντουντου με τον που τον ακουμπαει (οχι σπρωχνει) ο αμυντικος πεφτει με το σωμα να κανει τοξο...για να γινει αυτο πρεπει η να ειναι στον αερα ο παιχτης και να μην εχει ισσοροπια...η ο αμυντικος να βαλει πολυ δυναμη στα χερια...αν γινοταν το δευτερο θα βλεπαμε και κινηση των χεριων και ο Ντουντου θα βρισκοταν πιο μακρυα...και δεν θα επεφτε σαν ''σβησμενος''...
ρε μαλακα μην λες οτι θες...αν λες οτι αυτο του Χερσι δεν ηταν πεναλντυ και οτι ειναι και ιδιο με του Ντουντου θα αρχισω να σε θεωρω ασχετο απο μπαλλα....σοβαρα...
re gidi που ειδες να λεω εγω οτι καλυπτεται απο αλλον αμυντικο ?
οτι θες διαβαζεις???
εγω ειπα οτι απο την στιγμη που η μπαλα αναπηδαει, καθισταται διεκδικισημη..τελος.
θελετε πεναλτυ??? πεναλτυ, κανενα προβλημα....θα περιμενω το επομενο που θα σφυριχτει...και θα το παρομοιαζω με αυτο....θα πεσει πολυ γελιο..
υγ. απο μπαλα ΕΙΜΑΙ ασχετος...τα εχουμε πει αυτα
;)
kalgeorge
19/01/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΟΣΟ.....ΜΛΚΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΒΑΘΜΟΥΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΑΤΣ....??
βαγγελη μαλλον για σενα λεει ρε...
ή για σενα παναγιωτη...
η για μενα.....
δεν ξερω....με μπερδευει αυτος ο ανθρωπος....
ρε σεις....κανει κρυο εκει στο - ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ???
la_villa
19/01/2010, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Εσενα ολα αυτα τα χρονια η διαιτησια σε πηγαινε η μηπως τα επερνες με το ..............σπαθι σου??????????????
και στο εχω απαντησει πολλάκις
όσο εσπρωχνε εμενα εσπρωχνε κ εσένα τόσα χρόνια...δεν είχες όμως παίκτες και δεν μπορούσες να τα εκμεταλλευτεις
φετος σπρώχνει ΜΟΝΟ εσένα.....τετοιο πρωταθλημα δεν εχουμε παρει ακομα....9 στις 15 πρωτες αγωνιστικες να τα κερδιζουν τα κοράκια για σένα
y.g μεχρι τωρα δεν διαβασαμε ποτε βάζελο να λέει ότι σπρώχνετε....ξαφνικά τωρα για να μην σας πάρουν με τις ντομάτες..."ναι καλέ σπρωχνόμαστε και οι δύο" :lol: :lol: :lol:
δειλά δειλά όμως και μουλοχτα να περασει στο ντούκου
blackbusa
19/01/2010, 09:13
re gidi που ειδες να λεω εγω οτι καλυπτεται απο αλλον αμυντικο ?
οτι θες διαβαζεις???
εγω ειπα οτι απο την στιγμη που η μπαλα αναπηδαει, καθισταται διεκδικισημη..τελος.
θελετε πεναλτυ??? πεναλτυ, κανενα προβλημα....θα περιμενω το επομενο που θα σφυριχτει...και θα το παρομοιαζω με αυτο....θα πεσει πολυ γελιο..
τελευταια φορα που ασχολουμαι με αυτην την φαση...ρε παπαρα...τι σημαινει επειδη αναπηδαει ειναι διεκδικισημη???η μπαλλα ερχετε απο πισω....βρισκετε σχεδον στο αριστερο ποδι του Χερσι που παει να σουταρει...μεταξυ μπαλλας και αμυντικου δεν υπαρχει ελευθερος χωρος αλλα το σωμα του Χερσι...πιο κοντα ειναι Χερσι...λαθος δεν ειναι πιο κοντα...ειναι ο μονος που θα μπορεσει να εχει αμεση επαφη...δεν ειναι οτι κανουν και οι 2 σπριντ και βρισκετε περιπου στην ιδια αποσταση...ωμος με ωμο δεν παιζει για το αμυντικος και αγκωνα βγαζει και πεφτει επανω στον Χερσι με το σωμα...ειναι προφανης θεση για γκολ γιατι ειναι φατσα με το τερμα...μην λες οτι ναναι...το επομενο που θα σφυριχτει ελπιζω να εχει καποια σχεση...γιατι με την φαση του Ντουντου που μου την παρομοιασες καμμια απολυτος....ξερεις με ποια εχει σχεση του Ντουντου???με το πεναλντυ του Σαριεγκι σε παιχτη του Αρη που τον σπρωχνει....θυμασε???αυτες ειναι παρομοιες φασεις με αναποδα σφυριγματα...:winka:
Η Μ@ΛΑΚ1Α.............ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
Ά..............ξέχασα
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.............ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΒΑΛΛΑ...........ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:
185967
kalgeorge
19/01/2010, 09:35
τελευταια φορα που ασχολουμαι με αυτην την φαση...ρε παπαρα...τι σημαινει επειδη αναπηδαει ειναι διεκδικισημη???η μπαλλα ερχετε απο πισω....βρισκετε σχεδον στο αριστερο ποδι του Χερσι που παει να σουταρει...μεταξυ μπαλλας και αμυντικου δεν υπαρχει ελευθερος χωρος αλλα το σωμα του Χερσι...πιο κοντα ειναι Χερσι...λαθος δεν ειναι πιο κοντα...ειναι ο μονος που θα μπορεσει να εχει αμεση επαφη...δεν ειναι οτι κανουν και οι 2 σπριντ και βρισκετε περιπου στην ιδια αποσταση...ωμος με ωμο δεν παιζει για το αμυντικος και αγκωνα βγαζει και πεφτει επανω στον Χερσι με το σωμα...ειναι προφανης θεση για γκολ γιατι ειναι φατσα με το τερμα...μην λες οτι ναναι...το επομενο που θα σφυριχτει ελπιζω να εχει καποια σχεση...γιατι με την φαση του Ντουντου που μου την παρομοιασες καμμια απολυτος....ξερεις με ποια εχει σχεση του Ντουντου???με το πεναλντυ του Σαριεγκι σε παιχτη του Αρη που τον σπρωχνει....θυμασε???αυτες ειναι παρομοιες φασεις με αναποδα σφυριγματα...:winka:
λοιπον τελευταια φορα και εγω επειδη λες παπαριες....
η μπαλα απο την στιγμη που αναπηδαει καθισταται ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ......ΤΕΛΟΣ.
δεν την εχει στο ποδι οπως λες...
το πεναλτυ του ντουντου δεν εχει καμια σχεση με το πεναλτυ του σαριεγκι...
του ντουντου ηταν θεατρο ντροπης του σαριεγκι ηταν πεναλτυ καθαρο.
σου ειπα απλα, οτι αν αυτο το πεναλτυ ειχε δωθει στον γαυρο θα βριζατε ωρες παλι.
μην τρελενεσαι....ελληνικο πρωταθλημα ειναι....θα δωθουν και αλλα τετοια...
εδω θα ειμαστε να το συζητησουμε
Cpt. Haddock
19/01/2010, 09:47
Πάει κι ο "Λευκός Πελέ"
Χάνει την παρέλαση :lol:
kalgeorge
19/01/2010, 09:59
μη κυκλοφορειτε χωρις χοντρα ρουχα...
τελευταια ενημερωση..
8ermokrasies apo xionodromika
parnassos -3
kalavryta - 4
vasilitsa - 5
.................................
.......
.....
karaiskaki - 7
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάει κι ο "Λευκός Πελέ"
Χάνει την παρέλαση :lol:
Ετσι ετσι......... τα εσκασε χοντρα ο πρακτορας για τις αποζημιωσεις φετος :lol:
Akatanomastos
19/01/2010, 10:55
καθηστε να δειτε γελια, που θα τους φταει και ο επομενος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα τους παρει πανω απο 2 χρονια να καταλαβουν οτι πρεπει να φερουν κανεναν παικτη της προκοπης, και φυσικα να μπουν παλι στο διαιτιτικο παρασκηνιο που τοσο λατρευουν
ο λαβιλας εχει ξεκινησει απο τωρα την καραμελα για τη διαιτησια, μαζι με ολες τις κοκκινες εφημεριδες ραδιο που πιπιλιζουν με το γνωστο τροπο το μυαλο(?) των γαυρων για να μην τα παρουν στο κρανιο
αφου τα φορτωσαν ολα στον καραφλα, μετα ηρθε ο λυτρωτης Ζικο,
και μετα τα φορτωσαν ολα και σε αυτον,
προβατα
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(σορυυ ντουκα που σου κλεβω το μπε:lol: )
Akatanomastos
19/01/2010, 11:08
μαγκες απο τις ποιο κρισιμες στροφες του πρωταθληματος..
ΑΝ χασει ο Παο νικησει ο Οσφπ τον Παοκ, ολα ειναι ανοικτα
ΑΝ φερει Χ 1 ο Παο και φερει Χ 2 ο Παοκ, τελιωσε το πανυγηρι
giobazolias
19/01/2010, 11:22
καθηστε να δειτε γελια, που θα τους φταει και ο επομενος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα τους παρει πανω απο 2 χρονια να καταλαβουν οτι πρεπει να φερουν κανεναν παικτη της προκοπης, και φυσικα να μπουν παλι στο διαιτιτικο παρασκηνιο που τοσο λατρευουν
ο λαβιλας εχει ξεκινησει απο τωρα την καραμελα για τη διαιτησια, μαζι με ολες τις κοκκινες εφημεριδες ραδιο που πιπιλιζουν με το γνωστο τροπο το μυαλο(?) των γαυρων για να μην τα παρουν στο κρανιο
αφου τα φορτωσαν ολα στον καραφλα, μετα ηρθε ο λυτρωτης Ζικο,
και μετα τα φορτωσαν ολα και σε αυτον,
προβατα
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(σορυυ ντουκα που σου κλεβω το μπε:lol: )
:a5:
Εκει ηθελα να καταληξω αλλα τα προβατα βλεπεις, πανε απο μονατους...............
και στο εχω απαντησει πολλάκις
όσο εσπρωχνε εμενα εσπρωχνε κ εσένα τόσα χρόνια...δεν είχες όμως παίκτες και δεν μπορούσες να τα εκμεταλλευτεις
φετος σπρώχνει ΜΟΝΟ εσένα.....τετοιο πρωταθλημα δεν εχουμε παρει ακομα....9 στις 15 πρωτες αγωνιστικες να τα κερδιζουν τα κοράκια για σένα
y.g μεχρι τωρα δεν διαβασαμε ποτε βάζελο να λέει ότι σπρώχνετε....ξαφνικά τωρα για να μην σας πάρουν με τις ντομάτες..."ναι καλέ σπρωχνόμαστε και οι δύο" :lol: :lol: :lol:
δειλά δειλά όμως και μουλοχτα να περασει στο ντούκου
Γουσταρω να βλεπω γαυρους να κλαιγονται για τη διαιτησια!!!!
Και ακομα δεν ειδαν τιποτα...................
Ειμαστε ακομα στην αρχη!!!!
ΑΠ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ............που θα εχουν χασει και τον τελευταιο δεσμο της παραγκας!!!!
ποιες κωλοτουμπες?????
τσουκαχαρα και βαλε!!!!!!!!!
:a5: :a4: :a5:
Gandalf dr685sm
19/01/2010, 11:22
τετοιο πρωταθλημα δεν εχουμε παρει ακομα....9 στις 15 πρωτες αγωνιστικες να τα κερδιζουν τα κοράκια για σένα
Μην παίρνεις όρκο σε αυτό... ειδικά για τις περιόδους 1996-2000 ... όπου μόνο στα δοκάρια των αντιπάλων δεν έβγαιναν κόκκινες κάρτες και δεν δινόντουσαν πέναλτυ.
Gandalf
Akatanomastos
19/01/2010, 12:25
βγηκε η αλητεια ο θοδωριδης και μιλαει για επο διαιτησιες και φιφες..
αντε, ας αρχισει το παπαγαλισμα,
για το χαλι σας φταει η διαιτησια, μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι τωρα, αφου το πε ο αρχι αλητης
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
19/01/2010, 12:45
http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=944755.html
Zico oust-ed by Olympiacos!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κάτι ξέρουν αυτοί !!!!
Gandalf
Cpt. Haddock
19/01/2010, 12:54
:p
185976
:a5:
Εκει ηθελα να καταληξω αλλα τα προβατα βλεπεις, πανε απο μονατους...............
Γουσταρω να βλεπω γαυρους να κλαιγονται για τη διαιτησια!!!!
Και ακομα δεν ειδαν τιποτα...................
Ειμαστε ακομα στην αρχη!!!!
ΑΠ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ............που θα εχουν χασει και τον τελευταιο δεσμο της παραγκας!!!!
ποιες κωλοτουμπες?????
τσουκαχαρα και βαλε!!!!!!!!!
:a5: :a4: :a5:
:bigcry: :bigcry:
Ρε βαζολια.... Απο την εποχη που πηρατε το ενα δωρο , που βγηκε ο Καραμανλης πρωθυπουργος, που εφυγε ο Γκαγκατσης.... μεχρι σημερα που εισαστε στο +7....
Τσουκαχαρες τσαμπουνατε.....
Με 7 πόντους πίσω, ματς στο οακα και το θρύλο διαλυμένο κι ακόμα τρέμετε ρεεεεεεεεεεεεεεε:evil:
τελικά το αίσθημα κατωτερότητας δεν φεύγει εύκολα :wave2:
μη κυκλοφορειτε χωρις χοντρα ρουχα...
τελευταια ενημερωση..
8ermokrasies apo xionodromika
parnassos -3
kalavryta - 4
vasilitsa - 5
.................................
.......
.....
karaiskaki - 7
Ρε πως την λενε την παροιμια με την κουπα τον Μαη στον Περαια και τον κολλιο τον Αυγουστο...??? :confused:
:lol: :lol: :lol:
giobazolias
19/01/2010, 13:35
:bigcry: :bigcry:
Ρε βαζολια.... Απο την εποχη που πηρατε το ενα δωρο , που βγηκε ο Καραμανλης πρωθυπουργος, που εφυγε ο Γκαγκατσης.... μεχρι σημερα που εισαστε στο +7....
Τσουκαχαρες τσαμπουνατε.....
η σταση μου ηταν παντα ξεκαθαρη!!!!!!
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!!!!!
Τωρα που αυτα τελειωσαν..............ετοιμαστειτε να νιωσετε και σεις τη γλυκα!!!!
και ξαναλεω!!!!
απ του χρονου τα καλα!!!
φετος ειναι αρχη ακομα και σας παιζουν 50/50..............απ του χρονου που και ο τελευταιος αυλικος της παραγκας καταλαβει τι πρεπει να σφυριζει και που να σηκωνει το σημαιακι.............ξεχαστε και τα κουκουτσια!!!!
παει το πρωταθλημα
παει το μαρκετινγκ
πανε τα εκ του Τσαμπιον Λιγκ
Και αν αρχισουν να σας παιζουν οπως πανε την ΑΕΚ φετος ........θα παρακαλατε να ξαναρχισει το ιντερτοτο για να δειτε ευρωπη!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΦΥΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ........... !!!!!
giobazolias
19/01/2010, 13:46
Ρε πως την λενε την παροιμια με την κουπα τον Μαη στον Περαια και τον κολλιο τον Αυγουστο...??? :confused:
Προκοπη χωρις Γκαγκατση δεν θα ξαναδεις το Μαη...................
Και τον Αυγουστο Κολλιο, ντερμπυ στον ΠΕΡΑΙΑ με τον Ηλισιακο!!!
:a9:
la_villa
19/01/2010, 15:07
giavazelia αλλα ντ'άλλων
φετος ο Θρύλος απέδειξε ότι τα πρωταθλήματα τα παίρνει μονος του....
φετος εμας δεν μας εφταιξε η διαιτησια....και το φετινο 50-50 και καποιες φορές 40-60 κατα μας το αντιμετωπίσαμε ....και μάλιστα πολύ επιτυχως
φετος χάθηκε λόγω επιλογων καλοκαιριού (βλ. Κετσπάγια) που τα πληρώνουμε ακόμα και τωρα,βλ. φυσική κατασταση λόγω προετοιμασίας το καλοκαίρι όπως και τραυματισμων για τον ίδιο λόγο
λόγω μεταγραφων που δεν εγιναν αλλα αποδείξαμε ότι ακόμα και έτσι αν είχαμε σωστο προπονητη και σωστη προετοιμασία για την ελλάδα τουλάχιστον ήμαστε καλύτεροι απο όλους
και τέλος χάθηκε λόγω επιλογων του προπονητη στα τελευταία ματς (βλ Ντομι αμυντικο χαφ στο Βικελίδης,βλεπε κατσικογιαννη με αεκ ,βλεπε παραγκωνισμο Λεντεσμα,Στολτίδη και Ζαιρι ειδικά μετα την πίπα που σας έριξε στο Καραισκάκη)
με οποιονδήποτε αλλο λογικό προπονητη θα ήμυν ή ακομα πρώτος ή το πολύ 2 βαθμούς πίσω και ερχόμουν στο οακα να καθαρίσω.
εσυ χρειαστηκες να νικάει η διαιτησία για σενα για να είσαι μπροστα...
του χρόνου θελω ίδια διαιτησια 50-50 εγώ και εσύ όπως φέτος 90-10...να νικάν για σενα
είμαι σίγουρος ότι στα ντερμπυ θα το καθαρίσω.....ντερμπυ αξιας βαθμολογικής δεν νικάς ΠΟΤΕ....όταν θελω νίκη σε κάνω γιουσουφακη....εχει αποδειχτει 100 φορες
για φετος το πρωταθλημα έληξε...ότι και να γίνει την κυριακή
φυσική κατασταση και ομάδα φτιάχνεις το καλοκαίρι...ούτε τον Νοεβριο όυτε ακομα περισσότερο το Φλεβαρη
για ενα που δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τον Τεντα είναι η προετοιμασία του....αποδεδειγμένα...τωρα που εφυγε για να δούμε του χρόνου...χρόνια έχει να δει ελληνική ομάδα τετοια προετοιμασία
kalgeorge
19/01/2010, 15:17
αυτός ή ειναι μεγαλος γλύφτης ή μεγαλος βλακας
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1096398&lngDtrID=246
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
19/01/2010, 16:17
Ρε σεις...
Εκείνη η ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή του θρύλου...
Εκείνος ο μελαχρινός με τον κωλοχαρακτήρα
Εκείνος που έχει 2 χρονια να παίξει...
Ο Καστίγιο ντε :p
Λετε να μήν έρθει; :lol:
Δεν επιστρέφει ο Καστίγιο!
19/01/2010, 17:27
Μπορεί ο Καστίγιο να είχε δηλώσει ότι είναι καθαρά τυπικό το θέμα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι.
Το έγγραφο με το οποίο θα έδινε το «ΟΚ» η Σαχτάρ για τον δανεισμό του παίκτη δεν ήρθε ποτέ.
Αντί αυτού, ο ουκρανικός σύλλογος ζήτησε 12 εκατομμύρια ευρώ, έξι για λογαριασμό του και άλλα τόσα για την Ντνιέπρ, στην οποία έχει δοθεί δανεικός ο Καστίγιο.
Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάσει τα δεδομένα αυτά, ο Μεξικανός πολύ δύσκολα θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.
Η πρόταση του Ολυμπιακού προς τη Σαχτάρ ήταν 750.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη για ενάμιση χρόνο.
http://www.sport-fm.gr/article/213902
ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ............ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Ό ένας βρήκε μιά σφυρίχτρα πού τόν έπαιξε....ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.....
καί τελείωσε.....!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ...........
Νά θυμίσουμε μερικές άξέχαστες στιγμές.....
Μέ ΑΡΗ..........στήν Καλογρέζα........ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ.............2 ΒΑΘΜΟΙ...!!
Άφήνω τήν ΑΕΚ άς πούμε ότι ήταν μιά άτυχη στιγμή....
ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ....!!
Όμως ήταν κι αύτή 2 βαθμοί....!!
Νά θυμηθούμε τήν Καβάλα καί τήν ίστορική ίσοφάριση στό 95ο λεπτό
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ....??
Άλλος ένας βαθμός...!!!
Κομοτηνή...??
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....??
Γιά πείτε ρέ βάζελοι άπό πότε έχετε νά δείτε καθυστέρηση σέ μάτς 7 λεπτά
χωρίς νά διακοπεί τό παιχνίδι..??
Τώρα πήραμε διαφορά καί χαλαρώσαμε...??
Έτσι είναι τό κόλπο.......ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ...!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ
ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....??
ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ...........ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 50-50....??
Παλιά μου τέχνη κόσκινο....!!!
Άπλά άλλαξαν τά κόζια...!!!
Καί σείς κακόμοιροι γαύροι........βλέπετε.........ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΣΣΟ
ΣΤΗ ΜΑΠΑ.........πόσο μεγάλη όμαδάρα είστε όταν.........
σταματήσουν νά σφυράνε τά κόκκινα κοράκια...!!!
Αύτό είναι τό ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ...!!
Στήν Καλογρέζα είχαμε μέ τά Γιάννενα.....ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ........έτσι τούς λέμε τώρα
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ...............ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...........πού διέλυσαν όλόκληρο γήπεδο
έπειδή .............ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ....!!!
Ά ρέ μεγάλε Πρόεδρε............λές μεγάλες άλήθειες μερικές φορές....
ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.............Ε.............ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....!!!!
Πόσο μαλάκες είμαστε άραγε κι έμείς πού φύγαμε κλαίγοντας μέ τόν Ίωνικό
καμμιά 65000 χιλιάδες μόνο.......καί δέ σπάσαμε τό ΟΑΚΑ...!!!
Άμ τήν άλλη χρονιά...??
Έκεί βρέ μέ τήν ένσταση...!!!
ΟΥΣΤ.........ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........ΟΥΣΤ
Διαλέχτε...........κορνέδες τώρα..........ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
Α.............καί νά μή τό ξεχάσω....
Ποιό κορόιδο μάς έλεγε.........ότι δέν έφυγε ό Ζήκοςςςς άκόμα.........
ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΓΑΥΡΟΙ..........ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΑΣ....!!!
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ.............ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ...!!!!
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ............ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΜΠΑ ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:
la_villa
19/01/2010, 17:34
λέτε να γλιτώσουμε τον καστίγιο....αμην
la_villa
19/01/2010, 17:36
δεν θυμήθηκες όμως το Ιεράπετρα....
το μόνο που έμενε ήταν να το βουλιάξετε.....
ασε ρε πάππου
blackbusa
19/01/2010, 17:45
δεν θυμήθηκες όμως το Ιεράπετρα....
το μόνο που έμενε ήταν να το βουλιάξετε.....
ασε ρε πάππου
μικρε και ανοητε αυτα εγιναν αλλη χρονια...τοτε που ειχε ξεσπασει κοντρα Νικολαιδη με original...ο οποιος σπιουνος Αρτεμης δεν τους χαιδεψε ποτε τα αυτακια...καταλαβαινεις ελπιζω την διαφορα...αν και δεν το πιστευω...
doctor x
19/01/2010, 17:55
ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ............ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Ό ένας βρήκε μιά σφυρίχτρα πού τόν έπαιξε....ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.....
καί τελείωσε.....!!!
Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ...........
Νά θυμίσουμε μερικές άξέχαστες στιγμές.....
Μέ ΑΡΗ..........στήν Καλογρέζα........ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ.............2 ΒΑΘΜΟΙ...!!
ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ....!!
Νά θυμηθούμε τήν Καβάλα καί τήν ίστορική ίσοφάριση στό 95ο λεπτό
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ....??
Άλλος ένας βαθμός...!!!
Κομοτηνή...??
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....??
Γιά πείτε ρέ βάζελοι άπό πότε έχετε νά δείτε καθυστέρηση σέ μάτς 7 λεπτά
χωρίς νά διακοπεί τό παιχνίδι..??
Τώρα πήραμε διαφορά καί χαλαρώσαμε...??
Έτσι είναι τό κόλπο.......ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ...!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ
ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....??
ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ...........ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 50-50....??
Παλιά μου τέχνη κόσκινο....!!!
Άπλά άλλαξαν τά κόζια...!!!
Καί σείς κακόμοιροι γαύροι........βλέπετε.........ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΣΣΟ
ΣΤΗ ΜΑΠΑ.........πόσο μεγάλη όμαδάρα είστε όταν.........
σταματήσουν νά σφυράνε τά κόκκινα κοράκια...!!!
Αύτό είναι τό ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ...!!
Στήν Καλογρέζα είχαμε μέ τά Γιάννενα.....ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ........έτσι τούς λέμε τώρα
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ...............ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...........πού διέλυσαν όλόκληρο γήπεδο
έπειδή .............ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ....!!!
Ά ρέ μεγάλε Πρόεδρε............λές μεγάλες άλήθειες μερικές φορές....
ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.............Ε.............ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....!!!!
Άμ τήν άλλη χρονιά...??
Έκεί βρέ μέ τήν ένσταση...!!!
ΟΥΣΤ.........ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........ΟΥΣΤ
Διαλέχτε...........κορνέδες τώρα..........ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
Α.............καί νά μή τό ξεχάσω....
Ποιό κορόιδο μάς έλεγε.........ότι δέν έφυγε ό Ζήκοςςςς άκόμα.........
ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΓΑΥΡΟΙ..........ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΑΣ....!!!
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ.............ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ...!!!!
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ............ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΜΠΑ ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:
doctor x
19/01/2010, 17:57
ke sto poustiko kali iste:wave2:
Ενα ματσακι εμεινε με τον Αρη....
Το παιρνεις κ το παραμυθι τελειωσε!
la_villa
19/01/2010, 18:40
μικρε και ανοητε αυτα εγιναν αλλη χρονια...τοτε που ειχε ξεσπασει κοντρα Νικολαιδη με original...ο οποιος σπιουνος Αρτεμης δεν τους χαιδεψε ποτε τα αυτακια...καταλαβαινεις ελπιζω την διαφορα...αν και δεν το πιστευω...
μπλα μπλα μπλα....δικαιολογίες ...μπλα μπλα μπλα
ξερεις τοτε ,αμα ειναι να αρχίσουμε αυτα, και στους γαύρους οι καβαλιώτες στησαν καρτέρια στους δρόμους και τους την πέσαν.....
λογικά τα αντίποινα ....δηλ τι περίμεναν πάνω...να στήνουν ενέδρες και μετα παπαλα
θες να θυμηθεις περίπτωση χανουμιου πριν 2 χρόνια που μπήκε εδω μεσα και έγραψε οτι την πέσαν σε γαυρους στα Goodys στην εθνική Αθηνων -Πατρων και οι γαύροι κοτεψαν, έλα όμως που ηξερα την ιστορία απο φίλο αεκτζη που ήταν στα πουλμαν και η αλήθεια ήταν ότι την πέσαν σε οικογενειαρχες που τρώγαν εκει μετα 10χρονα παιδιά τους???
και η αλήθεια ήταν ότι την πέσαν σε οικογενειάρχες με 10χρονα μαζι....ελα μωρε τους προκάλεσαν σε βλέπω να ετοιμαζεσαι να πεις
καμια δικαιολογία???για αυτό
αλλο μπλα μπλα μπλα???
ασε ρε...χειρότεροι απο αυτούς είστε εσείς
αμα θελεις να βρεις δικαιολογίες ...ΠΑΝΤΑ θα βρισκεις κατι να φταίει....
μια θα είναι ο ιούδας μπάγεβιτς (βλ. Φιλαδέλφεια),μια ο κοντός, μια η πρεζα, μια ότι τους προκαλεσαν
ελα μωρα...σε τι διαφερεις δηλ εσυ απο τους παράγοντες τωρα ???πραγματικά πουθενα
υ.γ και τότε δεν ήταν η κόντρα....ήταν η 3η 3αρα στον τελικό κυπέλλου απο τον Θρύλο...3/3 εκείνη την χρονιά όπως και πέρσυ ;)
kalgeorge
19/01/2010, 19:17
ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ....!!
και κλαααααααααααααμα η αεκρουλα βροχοπουλουυυυυυυυυυυυυυ
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ρε μηπως να σε φωναζουμε παναγιωτη γιαννακη??
ουτε αυτος τοσο κλαμα
blackbusa
19/01/2010, 22:04
μπλα μπλα μπλα....δικαιολογίες ...μπλα μπλα μπλα
ξερεις τοτε ,αμα ειναι να αρχίσουμε αυτα, και στους γαύρους οι καβαλιώτες στησαν καρτέρια στους δρόμους και τους την πέσαν.....
λογικά τα αντίποινα ....δηλ τι περίμεναν πάνω...να στήνουν ενέδρες και μετα παπαλα
θες να θυμηθεις περίπτωση χανουμιου πριν 2 χρόνια που μπήκε εδω μεσα και έγραψε οτι την πέσαν σε γαυρους στα Goodys στην εθνική Αθηνων -Πατρων και οι γαύροι κοτεψαν, έλα όμως που ηξερα την ιστορία απο φίλο αεκτζη που ήταν στα πουλμαν και η αλήθεια ήταν ότι την πέσαν σε οικογενειαρχες που τρώγαν εκει μετα 10χρονα παιδιά τους???
και η αλήθεια ήταν ότι την πέσαν σε οικογενειάρχες με 10χρονα μαζι....ελα μωρε τους προκάλεσαν σε βλέπω να ετοιμαζεσαι να πεις
καμια δικαιολογία???για αυτό
αλλο μπλα μπλα μπλα???
ασε ρε...χειρότεροι απο αυτούς είστε εσείς
αμα θελεις να βρεις δικαιολογίες ...ΠΑΝΤΑ θα βρισκεις κατι να φταίει....
μια θα είναι ο ιούδας μπάγεβιτς (βλ. Φιλαδέλφεια),μια ο κοντός, μια η πρεζα, μια ότι τους προκαλεσαν
ελα μωρα...σε τι διαφερεις δηλ εσυ απο τους παράγοντες τωρα ???πραγματικά πουθενα
υ.γ και τότε δεν ήταν η κόντρα....ήταν η 3η 3αρα στον τελικό κυπέλλου απο τον Θρύλο...3/3 εκείνη την χρονιά όπως και πέρσυ ;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω φταιω που ασχολουμε με γαυρους....
1)το 2004 η ΑΕΚ εχασε το πρωταθλημα απο τον Ιωνικο...μεσα στο σταδιο 65.000 κοσμος...πικρα αλλα καμμια σκεψη για επισοδια...υπαρχει και η ηττα στο ποδοσφαιρο...μαλακες οπαδοι υπαρχουν παντα...
2) το 2005 γινονται επεισοδια στο Λεβαδιακος ΑΕΚ....ειναι 100 ατομα....ο Νικολαιδης δινει στεγνα τους ''αρχηγους''...απο εκεινη την ημερα δεν ξαναπηραν απο την επισημη ΠΑΕ εισητηρια οι οργανωμενοι...ξεκιναει η κοντρα Ντεμη-original...σε εκεινο τον αγωνα η ΑΕΚ κερδισε...μαλακες οπαδοι υπαρχουν παντα...
3)το 2006 αποφασιζει η ΠΑΕ ΑΕΚ να ναυλωσει το Ιεραπετρα για τον τελικο κυπελλου...ειναι η πρωτη φορα μετα τα επεισοδια του 2005 που ασχοληται με τους οργανωμενους...ο λογος ειναι γιατι λογω της κοντρας φοβαται για επεισοδια...και σκεφτεται καλυτερα να τους εχει μαντρωμενους για να τους ελεγχουνε...οχι η ΠΑΕ αλλα η αστυνομια???το λειμεναρχειο???...οποιος ειναι αρμοδιος τελοςπαντων...στελνει και εγγραφα στο Δημοσιας Ταξεως γιατι φοβαται επισοδεια...στον γυρισμο κανουν το καραβι μπουρδελο...ενω ειναι ακομα στο πελαγος μαθαινονται τα νεα και ζηταει επισημα η ΠΑΕ να συλληφθουν οι 50 (βαση μαρτυριων) ενοχοι...πιασανε 9...η αστυνομια αφησε τους 4...με τους αλλους 5 δεν ξερω τι εγινε...η ΠΑΕ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ/ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ....μαλακες οπαδοι υπαρχουν παντα....
4) το 2007 η Αεκ κανει μεγαλο οικονομικο ανοιγμα και η ομαδα παει καλα...υπαρχει μια τυπικη ανακωχη μεταξυ Ντεμη και original...εχουν παψει τα μπινελικα εστω απο την εξεδρα...μετα απο πιεσεις και κρισημοτητας αποφασιζει να παρει επισημα εισητιρια ο ΠΑΕ για τον αγωνα με τον Αρη...2 μαλακες πετανε 2-3 καπνογονα στο 25'...στο λεπτο που εφτασαν/αφησαν να μπουν οι οπαδοι της ΑΕΚ στο Χαριλαου...ο Ντεμης ζηταει να πανε να τους πιασουν....η αστυνομια αδυνατει...τελικα αποφασιζετε απο κοινου οι εκκενωση της εξεδρας....1100 χλμ για 20 λεπτα αγωνα δηλαδη...δεν ανοιξε μυτη...μαλακες οπαδοι υπαρχουν παντα...
απο τοτε η επισημη ΠΑΕ δεν εχει ξαναπαρει εισητηρια για τους εκτος εδρας αγωνες...στις περιπτωσεις 2-3-4 εχει καταδικασει τα φαινομενα βιας με οποιο κοστος ειχε αυτο....και εχει κανει και τις αναλογες μυνησεις...στις περιπτωσεις 2-3-4 συμφωνουσα απολυτα με τον Κοντο γιατι ετσι οπως γουσταρα να πηγαινω στο γηπεδο τοσο παραπανω ηθελα να γυρισω σπιτακι μου ολοκληρος...
μαλακες οπαδοι θα υπαρχουν παντα ξαναλεω...το θεμα ειναι τι κανει η επισημη ΠΑΕ???οπως στο Παγκρητιο...με τον Φιλλοπουλο...στην Νεα Σμυρνη...στο Περιστερι...στην Καβαλα...και για κερασακι στην τουρτα στην Ριζουπολη Χ2...μια με τον βαζελο και μια που πλακωσατε εναν γερο ανθρωπο στα επισημα...''Αυτους τους οπαδους εχουμε και με αυτους πορευομαστε''...το ειπε ο προεδρος σου...και σε καμμια απο τις παραπανω περιπτωσεις δεν βγηκε να καταδικασει...αλλοτε δηλωνε αγνοια...αλλοτε οτι δεν εγινε τιποτα...αλλοτε εστελνε τους δικηγορους να βγαλει εξω τα μπουμπουκια...και αλλοτε απαντουσε με την σιωπη του....και οι περισσοτεροι γαυροι ταυτιζεστε με αυτες τις αποψεις...ετσι κανουν τα καλα προβατα και yesmaster...
αντιποινα???για ποιο πραγμα???ειναι η πρωτη φορα που γινονται επεισοδια στην Καβαλα...και εντελως τυχαια εγινε με εσας (παλι)....και οταν παιζει καρτερι καλεις την παρεα σου και πας να τους γαμησεις...8000 εισασταν...ποσοι να ειναι η Καβαλιωτες οργανωμενοι/πορωμενοι???100-200-1000-2000???ποσοι...???τα ρεπορταζ βεβαια αλλα λενε...παρε απο το γαυροsite σου να μην λες οτι δεν ειμαι αντικοιμενικος...http://www.sport-fm.gr/article/213595...αρα αυτα να τα λες σε κανα παιδακι που δεν ξερει...
δεν θυμαμαι το περιστατικο που λες...αλλα θα σου πω τωρα την αποψη μου...και ας μην ηταν 10χρονα αλλα μαντραχαλοι...αυτοι ειναι μαλακες και καρκινωμα για το ποδοσφαιρο....μακαρι να τους συλλαμβανανε ολους....
δεν δικαιολογω καμμια μορφη βιας...και οχι επειδη εχασα εναν αγωνα η πρεπει οπωσδηποτε να παρω το πρωταθλημα να τα κανω ολα πουτανα...
ελπιζω να σε καλυψα αν και αμφιβαλλω παλι αν καταλαβεις τιποτα απο ολα αυτα...προβατογλωσσα δεν εχω μαθει ακομα...:lol: :lol: :lol:
υ.γ. και οι βαζελοι μαλακες ειναι που την επεσαν σε καποιους δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα...
υ.γ.2 μου ηρθε τωρα...ο πειναλας Ντεμης πεταξε με τις κλωτσιες ατομο που ειχε διαρκειας στα VIP αξιας 3000euro γιατι στην αλλαγη του Ριβαλντο (οταν ηταν στον ολυμπιακο) πηγε να τον πετυχει με ενα πλαστικο ποτηρακι καφε...λεμε για την εποχη που ακομα τα λεφτα τα ψαχναμε με το σταγονομετρο...αυτο ειναι ποδοσφαιρο ηθος και ταυτιζομαι απολυτα...
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ (:wave2: στα γαυρικα)
giobazolias
19/01/2010, 23:09
giavazelia αλλα ντ'άλλων
φετος ο Θρύλος απέδειξε ότι τα πρωταθλήματα τα παίρνει μονος του....
φετος εμας δεν μας εφταιξε η διαιτησια....και το φετινο 50-50 και καποιες φορές 40-60 κατα μας το αντιμετωπίσαμε ....και μάλιστα πολύ επιτυχως
φετος χάθηκε λόγω επιλογων καλοκαιριού (βλ. Κετσπάγια) που τα πληρώνουμε ακόμα και τωρα,βλ. φυσική κατασταση λόγω προετοιμασίας το καλοκαίρι όπως και τραυματισμων για τον ίδιο λόγο
λόγω μεταγραφων που δεν εγιναν αλλα αποδείξαμε ότι ακόμα και έτσι αν είχαμε σωστο προπονητη και σωστη προετοιμασία για την ελλάδα τουλάχιστον ήμαστε καλύτεροι απο όλους
και τέλος χάθηκε λόγω επιλογων του προπονητη στα τελευταία ματς (βλ Ντομι αμυντικο χαφ στο Βικελίδης,βλεπε κατσικογιαννη με αεκ ,βλεπε παραγκωνισμο Λεντεσμα,Στολτίδη και Ζαιρι ειδικά μετα την πίπα που σας έριξε στο Καραισκάκη)
με οποιονδήποτε αλλο λογικό προπονητη θα ήμυν ή ακομα πρώτος ή το πολύ 2 βαθμούς πίσω και ερχόμουν στο οακα να καθαρίσω.
εσυ χρειαστηκες να νικάει η διαιτησία για σενα για να είσαι μπροστα...
του χρόνου θελω ίδια διαιτησια 50-50 εγώ και εσύ όπως φέτος 90-10...να νικάν για σενα
είμαι σίγουρος ότι στα ντερμπυ θα το καθαρίσω.....ντερμπυ αξιας βαθμολογικής δεν νικάς ΠΟΤΕ....όταν θελω νίκη σε κάνω γιουσουφακη....εχει αποδειχτει 100 φορες
για φετος το πρωταθλημα έληξε...ότι και να γίνει την κυριακή
φυσική κατασταση και ομάδα φτιάχνεις το καλοκαίρι...ούτε τον Νοεβριο όυτε ακομα περισσότερο το Φλεβαρη
για ενα που δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τον Τεντα είναι η προετοιμασία του....αποδεδειγμένα...τωρα που εφυγε για να δούμε του χρόνου...χρόνια έχει να δει ελληνική ομάδα τετοια προετοιμασία
σε καταλαβαινω!!!
η προσαρμογη στα νεα δεδομενα ειναι δυσκολη!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!!!!
συνεχισε να νομιζεις οτι φταιει η προετοιμασια!!!
ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΗΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!
Συνεχισε να φορας τα κοκκινα γυαλια και να κανεις ποδοσφαιρικες αναλυσεις ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.................
Και σου ξαναλεω!!!!
Φετος το 50/50 που σε παιζουν ειναι μονο η αρχη!!!
-Του χρονου θα σε παιζουν 40/60 εναντιον και θα κανει τον καλυτερο σου παικτη να φαινεται παικτακι σειρας!!!
-θα εισαι εκτος Τσαμπιονς Λιγκ και θα πεσουν ψιχουλα για μεταγραφες.........
-θα ψαχνεις τους βραζιλιανους -που σε παραμυθιασαν οτι ειναι παικταραδες- να τους μαζευεις απ τα μπουζουκια
-και ο καθε αδικημενος ολων αυτων των χρονων θα σε βρησκει και θα σε μαστιγωνει!!!
-Και το χειροτερο απ ολα???..............ο κατασκοπος ειναι απασχολημενος στη USA, με θεματα που ο μεσος παραμυθιασμενος οπαδος δεν πρεπει να γνωριζει!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω φταιω που ασχολουμε με γαυρους....
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ (:wave2: στα γαυρικα)
χανουμακο.... Παλι χορευεις....??? :lol:
goyglαρισε μια φραση οπως πχ EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ και κατσε να διαβαζεις για κανα δυο χρονια που κολησατε με το Ιεραπετρα και με την Καβαλα....:sick:
Ρε σεις ολοι.... Την παλευετε καθολου οταν αρχιζετε συζητησεις και βαζετε μαλιστα και συγκρισεις για αυτο το θεμα...???? :sick:
Akatanomastos
20/01/2010, 13:54
ρε παιδια,
για πειτε μου τι ωρα παιζει η ΘΡΥΛΑΡΑ σημερα κυπελο:rotflmao: :rotflmao:
θελω να δω την ομαδα για την οποια μιλανε ολοι στον κοσμο για την ποιοτητα της:bigcry: :bigcry:
και για να το κανω και σκληροπυρηνικο το ανεκδοτο,
ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚ?:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ρε παιδια,
για πειτε μου τι ωρα παιζει η ΘΡΥΛΑΡΑ σημερα κυπελο:rotflmao: :rotflmao:
θελω να δω την ομαδα για την οποια μιλανε ολοι στον κοσμο για την ποιοτητα της:bigcry: :bigcry:
Το μόνο που θα δεις απόψε σε Ολυμπιακό ........... είναι ο Ολυμπιακός Βόλου !!!
Η άλλη η ομαδάρα έχει γίνει Ολυμπιακός του Κώλου !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
20/01/2010, 15:02
σε καταλαβαινω!!!
η προσαρμογη στα νεα δεδομενα ειναι δυσκολη!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!!!!
συνεχισε να νομιζεις οτι φταιει η προετοιμασια!!!
ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΗΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!
Συνεχισε να φορας τα κοκκινα γυαλια και να κανεις ποδοσφαιρικες αναλυσεις ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.................
Και σου ξαναλεω!!!!
Φετος το 50/50 που σε παιζουν ειναι μονο η αρχη!!!
-Του χρονου θα σε παιζουν 40/60 εναντιον και θα κανει τον καλυτερο σου παικτη να φαινεται παικτακι σειρας!!!
-θα εισαι εκτος Τσαμπιονς Λιγκ και θα πεσουν ψιχουλα για μεταγραφες.........
-θα ψαχνεις τους βραζιλιανους -που σε παραμυθιασαν οτι ειναι παικταραδες- να τους μαζευεις απ τα μπουζουκια
-και ο καθε αδικημενος ολων αυτων των χρονων θα σε βρησκει και θα σε μαστιγωνει!!!
-Και το χειροτερο απ ολα???..............ο κατασκοπος ειναι απασχολημενος στη USA, με θεματα που ο μεσος παραμυθιασμενος οπαδος δεν πρεπει να γνωριζει!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
εχεις καμια συγγένεια με τον Αδωνη???(ενας είναι ο αδωνης)
:alien:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ.........ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
Παιδια χαλαρωστε.Ειναι κανονισμενο να το παρει ο βαζελος φετος.Αλλα τα πετρινα χρονια δεν ξαναρχονται στο λιμανι να το ξερετε.5 θα παιρνουνε 1 θα σας δινουνε...Και οπως ειπε και καποιος πιο πανω, στο ποδοσφαιρο(και στην Ελλαδα ενα παραπανω) το παρασκηνιο παιζει το μεγαλυτερο ρολο.Και αν νομιζετε οτι ο Σωκρατης θα βγει ετσι απο το παρασκηνιο επειδη ηρθε ο ανηψιος της αστρολογου, ειστε βαθια νυχτωμενοι...
giobazolias
20/01/2010, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lelos69
Παιδια χαλαρωστε.Ειναι κανονισμενο να το παρει ο βαζελος φετος.Αλλα τα πετρινα χρονια δεν ξαναρχονται στο λιμανι να το ξερετε.5 θα παιρνουνε 1 θα σας δινουνε...Και οπως ειπε και καποιος πιο πανω, στο ποδοσφαιρο(και στην Ελλαδα ενα παραπανω) το παρασκηνιο παιζει το μεγαλυτερο ρολο.Και αν νομιζετε οτι ο Σωκρατης θα βγει ετσι απο το παρασκηνιο επειδη ηρθε ο ανηψιος της αστρολογου, ειστε βαθια νυχτωμενοι...
Αν ηταν ΑΠΛΑ κανονισμενο να το παρει για φετος ο ΠΑΟ............ ...δεν θα σουταραν 12 διαιτητες και εποπτες απ τους πινακες διαιτησιας!!!
Και αν ειμαστε βαθεια νυχτωμενοι που πιστευουμε οτι ο Κοκκαλης εχασε το παρασκηνιο..........
εσυ που τα ξερεις καλα, ψαξε να μαθεις τι κανει ο Κοκκαλης εκει ατη USA!!!!
Αν ηταν ΑΠΛΑ κανονισμενο να το παρει για φετος ο ΠΑΟ............ ...δεν θα σουταραν 12 διαιτητες και εποπτες απ τους πινακες διαιτησιας!!!
Και αν ειμαστε βαθεια νυχτωμενοι που πιστευουμε οτι ο Κοκκαλης εχασε το παρασκηνιο..........
εσυ που τα ξερεις καλα, ψαξε να μαθεις τι κανει ο Κοκκαλης εκει ατη USA!!!!
Ακουω πανω απο 10 χρονια οτι ο Κοκκαλης εχει καρκινο.Ολα αυτα τα χρονια πηγαινε Αμερικη...Εσενα σε πηρε και σε ειπε οτι θελει να αφησει τον Ολυμπιακο η κατι αλλο?Δε νομιζω...Και τους διαιτητες τους σουταρουν για ξεκαρφωμα φυσικα και επειδη ο κοσμος εχει ξυπνησει λιγο.Εσυ νομιζεις οτι απο δω και περα ο Παναθηναϊκος θα παιρνει το πρωταθλημα δηλαδη...
giobazolias
20/01/2010, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lelos69
Ακουω πανω απο 10 χρονια οτι ο Κοκκαλης εχει καρκινο.Ολα αυτα τα χρονια πηγαινε Αμερικη...Εσενα σε πηρε και σε ειπε οτι θελει να αφησει τον Ολυμπιακο η κατι αλλο?Δε νομιζω...Και τους διαιτητες τους σουταρουν για ξεκαρφωμα φυσικα και επειδη ο κοσμος εχει ξυπνησει λιγο.Εσυ νομιζεις οτι απο δω και περα ο Παναθηναϊκος θα παιρνει το πρωταθλημα δηλαδη...
Τα δεδομενα πλεον .........ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.......!!!!
Το αν ερθει στο μακρινο μελλον καποιος αλλος δεν μπορουμε να το ξερουμε!
Για τον ορο που ειχε βαλει ο Κοκκαλης στο ΠΑΣΟΚ ωστε να ξεχρεωσει τα χρεη των προηγουμενων τραπεζα κρητης κτλ- το ξεραμε.
Ηθελε 10 χρονια πρωταθλημα.........
και με το κυκλωμα που εφτιαξε σε συνδυασμο την ανυπαρξια τουΤζιγγερ τα 10 γιναν 13!
εμενα δεν με ειπε οτι θελει να αφησει τον οσφπ η κατι τετοιο...........
προφανως θα πηρε εσενα και θα σου ειπε οτι διωξαν τους διαιτητες για ξεκαρφωμα ......για να το λες??!!
Το ποσα ακριβως χρονια θα παιρνει ο ΠΑΟ πρωταθλημα δεν το ξερω και δεν με ενδιαφερει.........
αλλωστε ποτε δεν με ενδιεφερε το πρωταθλημα!