View Full Version : Σε είδα Vol VI
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Εχετλαίος
30/05/2011, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Να το γράψω ?
Να μην το γραψω ?
Ας το πάρει το ποταμι......
Αττικη Οδος , Εξοδος (δε λεμε) , προσπερναω μαύρο renault twingo , το καινουργιo το τουρμπάτο , πανω στη στροφη και στο πρωτο STOP βγαζει χερι και μου κανει νοημα να παω διπλα του.
Εγω κράνος με καργα φιμε ζελατινα ,αρα δεν βλέπει τίποτα.
- Φιλαράκι ? Εχεις μηπως καποιο κινητο ?
- (εγω με νοηματα , "Για να παρεις τηλέφωνο ? ")
- Οχι , οχι , για κουβεντα μωρε.Ετσι να συζητήσουμε καμια φορα.
:blush: :blush: :blush:
Εννοειτε πως οι ετυμολογίες και οι παρεμφερείς μαγκιες που φανταζομουν ποτε οτι θα ξεστομιζα σε τετοια περίπτωση πήγαν περιπατο.
ΣΟΚ !!!!
Κουμπωσα 1η και αφησα το μισο καινουργιο λαστιχο κάτω.
:blush: :blush: :blush:
(με μέτρο τα πειραγματα ε ?)
:lol:
Μην πεις τίποτα! Σε κατάλαβα απ' τη ζελατίνα! Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον!
:cry: :bawl: :cry: :wacko:
- Φιλαράκι ? Εχεις μηπως καποιο κινητο ?
- (εγω με νοηματα , "Για να παρεις τηλέφωνο ? ")
- Οχι , οχι , για κουβεντα μωρε.Ετσι να συζητήσουμε καμια φορα.
:a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a27: όλοι σας...
απο τοτε που η βενζινη στα φτηνα εχει 1.7 το δεξι χεράκι κανει πολύ μαλακες κινησεις :bigcry:
Δεν εχεις αναγκη εσυ, δουλευεις σε τραπεζα. Αν χρειαστει ανοιγεις το χρηματοκιβωτιο και παιρνεις κανα ματσακι 500αρικα :wacko:
Cpt. Haddock
30/05/2011, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Δεν εχεις αναγκη εσυ, δουλευεις σε τραπεζα. Αν χρειαστει ανοιγεις το χρηματοκιβωτιο και παιρνεις κανα ματσακι 500αρικα :wacko:
Μα πώς δεν το σκέφτηκα :wacko:
Είδα δυο-τρία ωραία σήμερα...
Αθηνάς έτοιμος να καβαλήσω το μηχανάκι περνάει transalp -το καινούργιο- και ακούω έναν περίεργο και άσχημο θόρυβο... τι διάολο σκέφτομαι χαλάνε και τα transalp; :confused:
Κι όπως περνάει βλέπω την αλυσίδα του να μου χαμογελάει... η χειρότερη που έχω δει σε μηχανάκι που κινείται... με το πόδι έβγαινε όχι με το χέρι... ούτε να του φωνάζω κάτι δεν πρόλαβα. Ελπίζω να έχει γνώση του προβλήματος (όπως τον έκοψα αμφιβάλω) και να γύρισε σώος.
Αργότερα, ζητάς, διάς, ένας τέτοιος καβάλα σε λευκό V-Strom με πολιτικές πινακίδες (και φιμέ τζάμι από πάνω :evil: ) τραβάει μια μεγαλοπρεπέστατη σούζα στην Κατεχάκη στο κατέβα από το πρώτο φανάρι μέχρι το επόμενο που πάει για το Badminton όπου και έκανε αριστερά (χωρίς φλας). Χωρίς σχόλια...
Και τρίτος, ενώ κατεβαίνω την Αλεξάνδρας, χαλαρά από κίνηση, ξεκινάω από φανάρι νορμάλ αλλά το -μάλλον- punto gt πίσω αριστερά μου αποφασίζει να τα δώσει όλα (για τα προσεχή 150 μέτρα μέχρι το επόμενο κόκκινο και τα σταματημένα αυτοκίνητα) τον αισθάνομαι πίσω αριστερά μου στο μέτρο και έχει γεμίσει τον καθρέφτη μου. Ανοίγω και εγώ μια το γκάζι επειδή τρόμαξα μη με φάει ο βλαμμένος και σηκώθηκα και έφυγα.
Θα 'θελα να δω τη φάτσα του που είδε ένα χρέπι (από πίσω μιας και η ουρά είναι σπασμένη και το φανάρι κρατιέται με tie wrap) να του φεύγει για πλάκα με άλλα τόσα από όσα άνοιγε αυτός...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
δεν είδα να χάνω το λαστιχάκι απ τα μαλλιά μου, αλλά με είδα να ξεμπλέκω για 2 ώρες μετά, τι πίκρα....:bigcry: :bigcry:
Se niothw... Ti conditioner xrisimopoieis?
:bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
σας ειδα σημερα στο ναυπλιο εσενα με το super duke και τα φιλαρακια σου με street triple
ωραιοι μπραβω παιδες
εγώ σας είδα την Κυριακή είχατε παρκάρει μπροστα στην alpha bank στην Αμαλίας και μάλλον πίνατε καφέ στην πλατεία συντάγματος.
Υ.Γ. η κοπέλα που οδηγούσε το street triple R έκανε τη γυναίκα μου να ζηλέψει και να μου είπε οτι θα πάει να κανει μαθήματα για μηχανή.
Σ ευχαριστω φιλε με το του δου μου. Ο ρυθμος που μου εδωσες ηταν οτι πρεπει για να φτασω στη δουλεια που ειχα αργοπορησει ;) :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Αν ήταν ΧΤ η ιστορία έχει ως εξής:
2κάβαλο ΧΤ ακινητοποιήθηκε από παπιο-πορεία (ίσως και 100 δίκυκλα) οπαδών του Παναθηναϊκού επειδή κάποιος από τους επιβαίνοντες φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού...Η μηχανή παραδόθηκε στις φλόγες, οι επιβαίνοντες ξυλοκοπήθηκαν και νομίζω πως τον φέροντα τα διακριτικά του ΟΣΦΠ τον ξεγύμνωσαν...
Ό,τι και να πω...:a31:
Πρέπει να ήταν ΧΤ 600.
http://imageshack.us/photo/my-images/29/small0026.jpg/
Και έχεις πολύ δίκιο για αυτό :a31:
micro_fresh
31/05/2011, 10:28
Σε είδα παλικάρι πριν καμία ώρα που έκανες τσουλήθρα στη Μεσογείων καμια 200m μαζί με το 990. Ευτυχώς φορούσες κράνος και παρ' ολο που ήσουν με φόρμες δεν φαινόταν να έχεις χτυπήσει.
Το αρκουδόγκαζο θέλει και την ανάλογη προσοχή! :wave2:
Επίσης σε είδα με το παπί να ρωτάς το παλικάρι αν είναι καλά, κι ένας κύριος να σου λέει 'ολο το πεζοδρόμιο έξυσε με το κράνος, εσύ να τα βλέπεις που δε το φοράς!' :wave2:
GIXXERAKIAS
31/05/2011, 14:49
Σε ειδα κοπελια σημερα το πρωι να σπρωχνεις το Glxακι σου και προσφερθηκα να σε παω μεχρι το βενζιναδικο πατακι αλλα μου ειπες οτι εχεις βενζινη και απο την κινηση που εκανες στο δεξι γκριπ μαλλον ειχε κοπει η ντιζα του γκαζιου.Σου ειπα τι να κανεις για να συνεχισεις μεχρι το συνεργειο και με ευχαριστησες.Καλους δρομους!:beer:
Ειδα και ενα παπι τσαλακωμενο κατω απο τις ροδες φορτηγου στην γεφυρα του κηφισσου προς Λαμια και μεχρι να δω οτι ο αναβατης (50αρης ακρανωτος ) ηταν οχι απλα καλα αλλα δεν ειχε παθει ουτε γρατζουνια ευτυχως,σταματησαν οι κτυποι της καρδιας μου μεχρι να δω αν εισαι καλα.Σταματησα ρωτησα αν χρειαζοσουν βοηθεια αλλα ολα καλα!:wave2:
nikos_abel
01/06/2011, 06:04
Σε είδα σήμερα από τη Καποδιστρίου ως τη Μεσογείων όταν ανεβαίναμε μαζί. Ήσουν πάνω στο παπί, φουλ εξοπλισμό, φούλ φέις, κορντούρα, παντελονάκι και επιγονατίδες (μπότες δεν πρόσεξα είναι η αλήθεια) και σε χάρηκε η ψυχή μου παληκάρι μου.
Γιατί όμως τα πέρναγες όοοοολα τα φανάρια με κόκκινο βρε; Αφού μαζί φτάσαμε ως το Σταυρό.
Υπολογίστε τις διαδρομές σας, μάθετε τα φανάρια και θα δείτε ότι τις πιο πολλές φορές θα κάνετε την ίδια διαδρομή και νόμιμα και με μεγαλύτερη ασφάλεια και χωρίς τη ψυχή στο στόμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Υπολογίστε τις διαδρομές σας, μάθετε τα φανάρια και θα δείτε ότι τις πιο πολλές φορές θα κάνετε την ίδια διαδρομή και νόμιμα και με μεγαλύτερη ασφάλεια και χωρίς τη ψυχή στο στόμα.
+200 :winka:
PortisHead
01/06/2011, 08:00
........Γιατί όμως τα πέρναγες όοοοολα τα φανάρια με κόκκινο βρε;
Ε μα γιαυτό....
....φουλ εξοπλισμό, φούλ φέις, κορντούρα, παντελονάκι και επιγονατίδες (μπότες δεν πρόσεξα είναι η αλήθεια).......
nikos_abel
01/06/2011, 08:08
Ε μα γιαυτό....
227759
DimChios
01/06/2011, 09:20
Σε ειδα 8:20 το πρωι σήμερα στην Λ. Παπαγου ξαπλα με κρανος επι κεφαλης και 2 ΔΙΑΣ απο πανω σου.
ήσουν ακινητος και μαλλον περιμενατε ασθενοφορο.
Κοσμος πολυς και ασφαλως ολος ο δρομος κλειστος και μια ουρα μεχρι πανω, μιας και δεν υπηρχε χωρος να περασουν τα οχηματα.
Τι εγινε δεν καταλαβα. Αιματα κλπ δεν υπηρχαν, τα χλμ δεν πρεπει να ηταν πολλα...
ή σε ειχαν επιτειδες ακινητο ή... δεν ξερω.
:sad:
Περαστικα ευχομαι οτι και να ναι!
:sad:
PortisHead
01/06/2011, 09:41
Σε είδα αρρωστε Kawasaki-α το πρωι στον Κηφισσό
με το αρρωστο ZRX 1200
στο πανέμορφο αρρωστο "Kawasaki Lime Green" χρωμα
με το άρρωστο ασορτί κρανακι
και το άρρωστο ασορτι μπουφαν.
Με τις υγειες σου !!!
:beer:
Σε είδα αρρωστε Kawasaki-α το πρωι στον Κηφισσό
με το αρρωστο ZRX 1200
στο πανέμορφο αρρωστο "Kawasaki Lime Green" χρωμα
με το άρρωστο ασορτί κρανακι
και το άρρωστο ασορτι μπουφαν.
Με τις υγειες σου !!!
:beer:
me toses arrosties perastika eprepe na toy peis :rotflmao:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελιωσα!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
PortisHead
01/06/2011, 09:58
E ειπα...."με τις υγειες σου" , δεν πιανει ?
GIXXERAKIAS
01/06/2011, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελιωσα!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
same here!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με ειδα πριν κανα 2ωρο να βαριεμαι και να πηγαινω βολτα στη σαρωνιδα. Δεν περιμενα να δω τοσες μηχανες τετοια μερα και τετοια ωρα..:look:
Ειδα και μια παρεα με 3 μηχανες και 2 kawasaki :sun:
Cpt. Haddock
01/06/2011, 13:25
Θες να πεις κατι για τα kawasaki ? :mad: :lol:
Με ειδα πριν κανα 2ωρο να βαριεμαι και να πηγαινω βολτα στη σαρωνιδα. Δεν περιμενα να δω τοσες μηχανες τετοια μερα και τετοια ωρα..:look:
τι εννοείς με αυτό; :look:
oi kawa δεν ειναι μηχανές;:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
guzzistas
01/06/2011, 13:30
Με είδα να έχω φάει κάτι ωραία γεμιστά πριν από λίγο...
και πώς θα πάω Μέγαρα τώρα???
Ε συγνωμη.. Μια παρεα με 5 μηχανες εννοουσα :D
Joyrider
01/06/2011, 13:31
Είναι αυτό που λέγανε έχω 2 παιδιά και 2 κορίτσια :lol: :bigcry:
Giorgos19
01/06/2011, 16:03
Εσενα σε εψαχνε ο Διαμαντης σημερα...
ερχομαι δεν ερχομαι σε αυτον δεν εχει διαφορα :cry:
...με είδα να μπάινω στο γραφείο 17.00 και έχασα ένα από τα επικότερα φρεντς το οποίο φρόντισε να κλειδώσει ο αγαπητός σλίπερ... :( :mad:
:rotflmao: :rotflmao:
DimChios
01/06/2011, 17:10
τον είδαν και μου το ειπανε! :smokin:
...το σημαντικο βεβαια ειναι πού τον είδανε και τί κάνει εκεί που τον είδανε και κανείς μας δεν το ξέρει οτι κάνει αυτό που κάνει εκεί που τον είδανε!
ΕΒΙΒΑ ΡΕ! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τον είδαν και μου το ειπανε! :smokin:
...το σημαντικο βεβαια ειναι πού τον είδανε και τί κάνει εκεί που τον είδανε και κανείς μας δεν το ξέρει οτι κάνει αυτό που κάνει εκεί που τον είδανε!
ΕΒΙΒΑ ΡΕ! :winka:
μιλάς με γρίφους χίε :look:
George_M.
01/06/2011, 17:13
σε ειδα με το ματι του ''μεγαλου αδερφου'' (καμερα) στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που πηγες να ''ψιρισεις'' το δυχτι στην σχαρα απο ενα on=off...
τελικα δεν το πηρες αγνωστο γιατι (ισως ειδες κοσμο) αλλα δεν ειδες τις καμερες που κοιτουν το παρκιν ολο το 24ωρο κ γραφουν σε βιντεο...ηλιθιε για μολις 5 ευρω θα τον επινες κανονικα!!!
DimChios
01/06/2011, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
μιλάς με γρίφους χίε :look:
γ@μησε τα!
:bawl: :bawl: :bawl:
Δεν μπορω να πω περισσότερα! Δεν ειμαι τετοιος! Τα μυστικα τα τηρω!
:winka:
γ@μησε τα!
:bawl: :bawl: :bawl:
Δεν μπορω να πω περισσότερα! Δεν ειμαι τετοιος! Τα μυστικα τα τηρω!
:winka:
ωραίος ρε :mad: πετάς κάτι που δε ξέρουμε τι για κάποιον που δε ξέρουμε ποιον και μας κρατάς σε σασπένς χωρίς λόγο :mad: :bawl:
DimChios
01/06/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
ωραίος ρε :mad: πετάς κάτι που δε ξέρουμε τι για κάποιον που δε ξέρουμε ποιον και μας κρατάς σε σασπένς χωρίς λόγο :mad: :bawl:
ας τον βλεπατε κι εσεις!
αλλα τί δουλειά να είχατε εκεί πέρα?
Είδα καμιά 200 μηχανές να κατεβαίνουμε πορεία στο Σύνταγμα...
Είδα νέους, γέρους, μωρά, παιδιά, μεσήλικες.
Δεν ξέρω αν θα γίνει η Ελλάδα του αύριο αλλά κάτι κινείται
Ειδα το απογευμα στο λοφο αξιωματικων στο Περιστερι παρκαρισμενη πανω σε πεζοδρομιο κιτρινομαυρη K1200r με slick λαστιχα:eyepop: :eyepop:
Αν εισαι απο εδω μεσα τι τα κανεις ρε αδερφε???:confused: :confused:
GIXXERAKIAS
02/06/2011, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Ειδα το απογευμα στο λοφο αξιωματικων στο Περιστερι παρκαρισμενη πανω σε πεζοδρομιο κιτρινομαυρη K1200r με slick λαστιχα:eyepop: :eyepop:
Αν εισαι απο εδω μεσα τι τα κανεις ρε αδερφε???:confused: :confused:
Που το παραξενο με τα σλικ?Τα κανει ολα και δεν συμφερει....:p
http://www.youtube.com/watch?v=UnQAsaSwreU
Odin#9681
02/06/2011, 11:37
σε ειδα μπαρμπα το πρωί να γυρνάς με τις 15 σακούλες σου από τη λαϊκή..wtf?πανω στο παπι??
κρεμασμένα παντού τα πάντα.. πατάτες στραγγαλισμένες με χταπόδι στη σχάρα, ντομάτες στα μαρσπιέ, κολοκυθάκια στα γκριπ, πεπόνι περασμένο στο τιμόνι και στερεωμένο μπροστά σε φάση θυρεού να μπαλατζάρει δεξιά αριστερά ντιρι ντιρι..μέχρι κ στη πλάτη είχε σακούλα ο αθεόφοβος περασμένο αλα τσαντάκι πρεταπορτέ. τι είχε μεσα μη ρωτησεις!!δυστυχώς δεν πρόκαμα να δω..
πήγαινες όμως σχετικά ευθεία..ειχες μολις ανεβει κ ανιεφόρα κατηγορίας 85μοιρών.γουελ νταν. απαιτώ μάθημα φορτοεκφόρτωσης!
Manalishi
02/06/2011, 12:20
Σε είδα φίλε με το λευκό ΜΡ3 και το HJC κράνος στην κάθοδο Κηφισσού, να προσπερνας τον παπόβιο ακράνωτο παππού και να του δείχνεις το κράνος σου, ως παραίνεση...:beer: :beer:
Αλλά και εσύ...ουτε γάντια, ουτε μπουφαν, μόνο το προστατευτικό πορτοκαλί T-shirt, το τζιν και τα Nike Millenium.... :nono: :mad: :nono:
Σε ειδα πριν απο λιγο αερφε στο φαναρι για Πετραλωνα απο Πειραιως πανω στην αφρικανα σου full-προβλεπε και με κρανακι μαυρο ματ uvex με αυτοκολλητο μοτο πανω. Σ'ωραιος!!!:beer: :beer: :beer:
DimChios
02/06/2011, 14:23
Σε ειδα πριν απο λιγο αερφε στο φαναρι για Πετραλωνα απο Πειραιως πανω στην αφρικανα σου full-προβλεπε και με κρανακι μαυρο ματ uvex με αυτοκολλητο μοτο πανω. Σ'ωραιος!!!:beer: :beer: :beer:
μπας και ειδες αυτον
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117736
:wave2:
ας τον βλεπατε κι εσεις!
αλλα τί δουλειά να είχατε εκεί πέρα?
Eλα ........ πες μας ....... ποιόν είδες στη Συγγρού ;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
02/06/2011, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Eλα ........ πες μας ....... ποιόν είδες στη Συγγρού ;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ουτε στη Συγγρου ουτε θα σου πω!
Cpt. Haddock
02/06/2011, 15:13
στ' @@ μας
:smokin:
[Cpt. Haddock]
+1050
[/Cpt. Haddock]
μπας και ειδες αυτον
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117736
:wave2: Μαλλον ναι αγορι:wave2:
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από μεσήλικη κυρία που την αποκάλεσα "ηλίθια", η οποία χθες στη Λ. Μαραθώνος στη Ν. Μάκρη ακινητοποίησε το όχημά της στην αριστερή λωρίδα, έστριψε το τιμόνι δεξιά και ξεκίνησε την αλλαγή λωρίδας με πρώτη. Ευτυχώς, ανταποκρίθηκε στο παρατεταμένο κορνάρισμά μου, αφού δεν προλάβαινα να κάνω κάτι άλλο κινούμενος δεξιά, και σταμάτησε. Φυσικά, περνώντας από δίπλα της μιλούσε κινητό και όταν την έβρισα, με -δικαιολογημένη- αγανάκτηση μου είπε "τι να κάνω, αφού μιλάω...."
Επίσης να ζητήσω και από εσάς συγνώμη που την άφησα αρτιμελή και με ικανότητα οδήγησης...
DimChios
02/06/2011, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
στ' @@ μας
δε θα το ελεγα αλλα τεσπα
Αρχικά δημιουργήθηκε από yes-u
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από μεσήλικη κυρία που την αποκάλεσα "ηλίθια", η οποία χθες στη Λ. Μαραθώνος στη Ν. Μάκρη ακινητοποίησε το όχημά της στην αριστερή λωρίδα, έστριψε το τιμόνι δεξιά και ξεκίνησε την αλλαγή λωρίδας με πρώτη. Ευτυχώς, ανταποκρίθηκε στο παρατεταμένο κορνάρισμά μου, αφού δεν προλάβαινα να κάνω κάτι άλλο κινούμενος δεξιά, και σταμάτησε. Φυσικά, περνώντας από δίπλα της μιλούσε κινητό και όταν την έβρισα, με -δικαιολογημένη- αγανάκτηση μου είπε "τι να κάνω, αφού μιλάω...."
Επίσης να ζητήσω και από εσάς συγνώμη που την άφησα αρτιμελή και με ικανότητα οδήγησης...
ελεος ρε φιλος....αφου μιλαγε...:o
αλητες,τσαντακηδες,μηχανοβιοι..τστστσ...:mad:
PortisHead
02/06/2011, 20:10
Δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο το να σε διακοπτει με βρισιες ενας αξεστος μηχανοβιος την ωρα που μιλας στο κινητο , ενω κρατας με το χερι το σαντουιτς ,και την coca cola στριμωγμενη στα ποδια.
Αϊ σιχτιρ !
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
ελεος ρε φιλος....αφου μιλαγε...:o
αλητες,τσαντακηδες,μηχανοβιοι..τστστσ...:mad:
Δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο το να σε διακοπτει με βρισιες ενας αξεστος μηχανοβιος την ωρα που μιλας στο κινητο , ενω κρατας με το χερι το σαντουιτς ,και την coca cola στριμωγμενη στα ποδια.
Αϊ σιχτιρ !
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
webassasin
02/06/2011, 21:34
Αϊ σιχτιρ !
και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις χερι ελευθερο για να του δωσεις μια μουντζα οπως του πρεπει.
webassasin
02/06/2011, 21:36
Σε ειδα πιτσιρικα με την αφανα να με κλεινεις επειδη μιλουσες απο την αλλη μερια με τη φιλη σου.
Ειδες και εσυ μια ροχαλα να ερχεται απο το πουθενα,ψιλοκρεμαστη.
Την πεταξα στο θεο και αυτος την πεταξε σε σενα.
PortisHead
02/06/2011, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχεις χερι ελευθερο για να του δωσεις μια μουντζα οπως του πρεπει.
A γεια σου !
7gibernau
03/06/2011, 02:40
Εεεεεεεεετσι παντοφλα
Με ειδα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Εεεεεεεεετσι παντοφλα
Με ειδα....
mlka prwi prwi....
7gibernau
03/06/2011, 12:01
ειδα τζιμταραχτχ660 να πινει ενα μποτζι μπυρες και να φευγει ξεκρανωτος με το καναντερ.............:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
webassasin
03/06/2011, 12:43
Βλεπω πολλους με αυτοκινητα χωρις πινακιδες.
Βλεπω πολλους και πιο συγκεκριμενα πολλες,με ολοκαινουργια αμαξακια να αλωνιζουν.
Ειδα ενα σκασμο αγανακτισμενους πολιτες,στην παραλια της Καλαματας,να μην χανουν το ανοιγμα του Aqua και το απαραιτητο pool party της πεμπτης.
Να υποθεσω οτι παρασκευη πρωι δε δουλευει κανεις απο εσας ε?
Ειδα και εμενα να αλλαζω απλα σιαγονες στο ταμπουρο του κρυπτον και να εχω κωλοχαρει.
σε είδα κοπελιά χαλαρή πάνω στο innova σου να τρως στεγνά το κόκκινο και να περνάς 2 ρεύματα της θηβών!!!
μάλλον ήσουν και πολύ......ΞΕΚΟΛ.....τυχερή!
πληροφοριακά το κινέζικο κράνος που φορούσες δεν θα σε έσωζε με τπτ αν γινόταν κάτι....
guzzistas
03/06/2011, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ειδα τζιμταραχτχ660 να πινει ενα μποτζι μπυρες και να φευγει ξεκρανωτος με το καναντερ.............:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Αχ αυτή η άμυαλη νεολαία..... :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 4aug89
σε είδα κοπελιά χαλαρή πάνω στο innova σου να τρως στεγνά το κόκκινο και να περνάς 2 ρεύματα της θηβών!!!
μάλλον ήσουν και πολύ......ΞΕΚΟΛ.....τυχερή!
πληροφοριακά το κινέζικο κράνος που φορούσες δεν θα σε έσωζε με τπτ αν γινόταν κάτι....
Ενώ αν φόραγε αράι και την έβρισκε διερχόμενη με πράσσινο νταλίκα θα ήταν οκ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ενώ αν φόραγε αράι και την έβρισκε διερχόμενη με πράσσινο νταλίκα θα ήταν οκ..
χαχαχαχαχαχαχα....είναι και αυτή μία άποψη......... :lol:
GIXXERAKIAS
03/06/2011, 14:29
Σε ειδα παλικαρε με το adventure προβλεπομενος στην αχιλλεως στο κοκκινο και βιασοσουν πολυ να φυγεις λες και εκανες εκκινηση σε αγωνα scramble....με το που αναψε το ανθρωπακι (κοκκινο ακομα για εμας) αφησες συμπλεκτη και χεστηκες πανω σου οταν περασε μια μερσεντα με πορτοκαλοκοκκινο και τον εβριζες κιολας.....στο επομενο φαναρι προς πειραιως πριν την γεφυρα της καβαλας μπηκες με ολα με καρακοκκινο επειδη προφανως ειχες τσαντιστει με τον "μαγκα" που περασε με πορτοκαλι και ειπες να το παιξεις ανωτερος....
Εν κατακλειδι...επειδη ησουν προβλεπομενος απο εξοπλισμο δεν σημαινει οτι εισαι και ο Bruce στο Die Hard....αν δεν προσεχουμε εμεις τους εαυτους μας θα μας προσεξουν οι αλλοι νομιζεις?:wave2:
Καθομαι στην πιατσα στην Κυψελη χτες το βραδυ.Στην απεναντι μερια της πλατειας ειναι παρκαρισμενο κουτι με εναν τυπο στο τιμονι.Ξαφνικα ακουω γαβγισματα.Γυρναω να δω γιατι ο ηχος δεν ηταν "σωστος".Βλεπω λοιπον τον τυπακο στο κουτι να γαβγιζει.:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ξανακοιταω εντελως αδιακριτα.Ο τυπος απτοητος.Εριχνε 5-6 γαβ σταματαγε και παλι απ την αρχη.
Το λεω στον μπροστινο μου και τον στελνω να δει μηπως υπαρχει σκυλι στο αυτοκινητο και παιζουν.Ειναι μονος του και γαβγιζει.
Περναει διπλα μου μια γατα και σκεφτομαι να την αρπαξω και να την πεταξω μεσα στο κουτι απο το παραθυρο για να φαγωθουνε με το "σκυλο".:lol:
Ο τυπος συνεχιζει τα γαβ,μετα απο λιγο σταματαει,βαζει μπρος και φευγει.
Ημαρτον (Γεωργιου σπικιν)
GIXXERAKIAS
03/06/2011, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Καθομαι στην πιατσα στην Κυψελη χτες το βραδυ.Στην απεναντι μερια της πλατειας ειναι παρκαρισμενο κουτι με εναν τυπο στο τιμονι.Ξαφνικα ακουω γαβγισματα.Γυρναω να δω γιατι ο ηχος δεν ηταν "σωστος".Βλεπω λοιπον τον τυπακο στο κουτι να γαβγιζει.:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ξανακοιταω εντελως αδιακριτα.Ο τυπος απτοητος.Εριχνε 5-6 γαβ σταματαγε και παλι απ την αρχη.
Το λεω στον μπροστινο μου και τον στελνω να δει μηπως υπαρχει σκυλι στο αυτοκινητο και παιζουν.Ειναι μονος του και γαβγιζει.
Περναει διπλα μου μια γατα και σκεφτομαι να την αρπαξω και να την πεταξω μεσα στο κουτι απο το παραθυρο για να φαγωθουνε με το "σκυλο".:lol:
Ειχε βαλει στο CiDi (sic) ξενες γλωσες ζωων και τον πετυχες στο γαβγισμα,πετυχα και γω εναν που νιαουριζε...ο ιδιος θα ηταν.:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ειχε βαλει στο CiDi (sic) ξενες γλωσες ζωων και τον πετυχες στο γαβγισμα,πετυχα και γω εναν που νιαουριζε...ο ιδιος θα ηταν.:rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ τρελαθηκα λεμε.Ενταξει καθε μερα βλεπω ανθρωπους να παραμιλανε και γενικωτερα να κανουν κουλα αλλα αυτο δεν υπαρχει.Μαλιστα το εκανε με ενταση και κινουσε το σωμα του προς τα μπρος.
Κατσε να μπει ο Ιουλιος...
PortisHead
03/06/2011, 14:58
Κι εσενα , γαβ γαβ , τι σε νοιαζει , γαβ γουβ γαβ , τι κανει ο καθενας
Ελεος , γαβ , γουφ , πια.
Αιντε κοιτατε γαβ , γουφ,γουφ τη δουλεια σας.
GIXXERAKIAS
03/06/2011, 15:00
:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
guzzistas
03/06/2011, 15:04
Ενταξει καθε μερα βλεπω ανθρωπους να παραμιλανε και γενικωτερα .....
Δεν παραμιλάνε..... μιλάνε με bluetooth......:lol:
KostRider
03/06/2011, 17:33
γαβγουβχαχαχαγουβ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
HelenKoR
03/06/2011, 17:43
σε ειδα kawasaki ninja zx10r του 2004 απο Σαλαμινα και απογοητευτηκα... :sad:
καλα χιλιομετρα παλικαρι :wave2:
Allst@rf
03/06/2011, 18:07
καλά κορόιδευε...
Από την ανάδούλεία εδώ λουτράκι εμείς "βελαζουμε"...
:sick:
σε ειδα στα διοδια αφιδνων με το πανεμορφο CBακι. ασπροκοκκινο με διπλα αμορτισερ πισω. σε χαιρετησα κι εφυγα.
παντα φτανω καθυστερημενος στην δουλεια μου:confused:
εγω με αφρικα:beer:
skylaros
04/06/2011, 02:02
http://www.youtube.com/watch?v=-ZYa8p-bRyw :)
DimChios
04/06/2011, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
ΝΙΑΟΥ!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
σε ειδα κοπελια με το νιντζα το 250 φουλ προβλεπομενη :beer: και μου ειπες στο φαναρι ... ενας μικρος και ενας μεγαλος νιντζα :rotflmao: εισαι η νεωτερη εκδοση μου :rotflmao: καλους δρομους!
Σε ειδα πιτσιρικα χθες στην αχαρνων με τον ολοκαινουριο δουκα 125. Κρανακι???:winka:
ειδα να χανω το παπι στα φρενα απο μπροστινο και να κατευθυνομαι στο μπροστινο σταματημενο αμαξι επειδη πατησα σε κοματι απο πλαστικο εξαρτημα αυτοκινητου που ειχε μεινει στη μεση του δρομου.αμολησα φρενα,βρηκε το μπροστινο ασφαλτο και τελικα το σωσα.
ειδα επισης την ειρηνη και τη σου και αλλα παιδια στη μοτοπορεια (που δεν γνωριζα) και ευχαριστω για τη βολτα!!
ειδα στη χαμοστερνας να προσπαθει να με σκοτωσει η μαλακο που αλαξε αποτομα λωριδα.το σωσα προσφεροντας απλοχερο φασκελο (το παιδι με το ντουκατι διπλα απλα κουνουσε το κεφαλι του).
ειδα και τις 2 κωλογριες να μου πεταγονται στο μετρο σε στενο και να κοκκαλωνουν στη μεση του δρομου και να τις περναω φιλερ.σωθηκαμε και οι 3 απο τυχη καθαρη!!!ευτυχως μετα την πρωτη τους αντιδραση ''θα μας σκοτωνες'' (μαλλον απο φοβο),παραδεχτηκανε τη μαλακια τους....και ετσι τελειωσε η χτεσινη ημερα φτανοντας σπιτι με χερια που τρεμανε.
παμε γι αλλα...
Σε ειδα πιτσιρικα χθες στην αχαρνων με τον ολοκαινουριο δουκα 125. Κρανακι???:winka:
ε....να μην δουν τα κοριτσΑ ποιος το καβαλαει... :wacko:
Σε είδα σκατόγυφτε να οδηγείς στη μέση της Λαμπράκη, στο ύψος του Village και, όταν προτίμησα να σε περάσω από δεξιά, να ανάβεις αλάρμ και να μπαίνεις ακριβώς μπροστά μου σταματώντας, ενώ τα λάστιχά μου τσίριζαν. Όταν σταμάτησα δίπλα σου και είδα τη ράτσα σου (και τη μάνα σου δίπλα), προτίμησα να μην το συνεχίσω, αλλά ρε γαμημένε σου είπα 2 κουβέντες και το μόνο που έκανες ήταν να με κοιτάς αμίλητος. Έπρεπε να σου αφήσω κανά αναμνηστικό και να εξαφανιστώ..
PortisHead
04/06/2011, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Σε είδα σκατόγυφτε να οδηγείς στη μέση της Λαμπράκη, στο ύψος του Village και, όταν προτίμησα να σε περάσω από δεξιά, να ανάβεις αλάρμ και να μπαίνεις ακριβώς μπροστά μου σταματώντας, ενώ τα λάστιχά μου τσίριζαν. Όταν σταμάτησα δίπλα σου και είδα τη ράτσα σου (και τη μάνα σου δίπλα), προτίμησα να μην το συνεχίσω, αλλά ρε γαμημένε σου είπα 2 κουβέντες και το μόνο που έκανες ήταν να με κοιτάς αμίλητος. Έπρεπε να σου αφήσω κανά αναμνηστικό και να εξαφανιστώ..
Τς,τς,τς
Πιπέρι !!!
"Αθίγγανε" , "Ρομά"..... τοσες εξευγενισμενες λέξεις εχουν βγει.
:D
webassasin
05/06/2011, 00:07
μηπως απλα ακουγε το who let the dogs out και τον πετυχες στο ρεφρεν?
Μη γαβγισει ανθρωπος,αμεσως να πεσετε να τον φατε.
Τς,τς,τς
Πιπέρι !!!
"Αθίγγανε" , "Ρομά"..... τοσες εξευγενισμενες λέξεις εχουν βγει.
:D
Δε σκοπεύω να τον πηδήξω. Να τον κράξω ήθελα.
Σας είδα σήμερα στην παλιά εθνική Αθηνών-Λαμίας,στο ύψος της Λιβαδειάς,πολλούς μα πάρα πολλούς να πηγαίνετε στην βόλτα του moto.
Εγώ με το ποδήλατο :a13: και εσείς με ότι κυκλοφορεί σε μοτοσυκλέτα :D
Χαιρέτησα και ανταποκριθήκατε αρκετοί :wave2:
Άντε καλή συνέχεια και του χρόνου μαζί και εγώ :beer:
Manalishi
05/06/2011, 20:48
- Σας είδα και τους δύο, πάνω στα GS φορτωμένα, στον δρόμο προς Διρό, εγώ πήγαινα, εσύ ερχόσασταν...επειδή ήμουν με το αμάξι δεν είχατε την στοιχειώδη ευγένια να ανταποδώσετε τον χαιρετισμό μου....Μα πόσο μ@λ@κες.....
- Σας είδα και εσάς, 4 SS, το ένα σίγουρα GSXR και το άλλο KAWASAKI πράσινο, να γυρνάτε προς Σπάρτη, χαιρέτησα( πάλι με το αμάξι..) και με χαιρετήσατε όλοι!!!:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer:
Να είστε παντα καλά....όταν είδα και τις στροφές αργότερα, κατάλαβα για που το είχατε βάλει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από qwertys
Σας είδα σήμερα στην παλιά εθνική Αθηνών-Λαμίας,στο ύψος της Λιβαδειάς,πολλούς μα πάρα πολλούς να πηγαίνετε στην βόλτα του moto.
:beer: :beer: :wave2:
GIXXERAKIAS
06/06/2011, 08:45
Σε ειδα βλακακο με το κοκκινο CBR 1000 RR χθες βραδυ στην Αλιμου να νομιζεις οτι οσοι εχουν γυναικες επανω κανουν μαλακιες οπως εκανες εσυ ακρανωτος με την κοπελια σου και χωρις ιχνος περεταιρω προστασιας,εμεις προβλεπομενοι καραφουλ και μου το παιζες γρηγορος....δεν θα σε πετυχω μονος?:evil:
Μα ελεος να πηγαινω χαλαρα και να ερχεται διπλα μου και να κ@λοτριβεται το τσουτσεκι,να πηγαινει σκοπιμα σσιγα στην μεσαια και οταν εκενα κινηση να τον προσπερασω να ανοιγει και να φευγει (να του πηγαινε...:p ).Ποσο κομπλεξικοι ειναι οι χοντακηδες ρε πστ μου....:sad: (μου εχει ξανασυμβει δεν ειναι τυχαιο περιστατικο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
ρε τον ανυπαρκτο :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
06/06/2011, 09:18
:beer: :beer: :beer:
sapila racing
06/06/2011, 09:35
Πω ρε φίλε, μπράβο σου!!! Εγω σε πέτυχα σε ανηφόρα (για σένα) και χαιρετηθήκαμε. :wave2: :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Joyrider
06/06/2011, 13:40
Ρε κομπλεξικοί ευθειάκηδες (είδα και μπόλικους γαμώ την ηλιοφάνειά μου μέσα :cry: ) , οι δυο γόμες στο λάστιχο δεν είναι η μια για το σχολείο και η άλλη για το φροντιστήριο :lol:
Άντε πάρτε καμιά στροφή μπας και εγκανιάσετε και τη δεύτερη :rolleyes: τρομάρα σας...
Όταν φτάσαμε στροφές πίσω από τα τουτου και στράτα στρατούλα :a9:
webassasin
06/06/2011, 14:58
Σταματηστε να περνατε τα γ@μωστοπ.
Δε μπορω να σας βλεπω αλλο.
panos1050
06/06/2011, 14:58
σας ειδα ρε παιδια στην εθνικη αθηνων κορινθου την περασμενη πεμπτη να τρωτε και γαμω τις βροχες,
ελπιζω να πηγαν ολα καλα
GIXXERAKIAS
06/06/2011, 15:52
Σας ειδα σημερα κατα τις 12-12.30 πανω στην γεφυρα της Πετρου Ραλλη να εχετε κατεβει απο τα τουτουνια σας στην βοηθητικη λωριδα και να εχετε πιαστει στα χερια,δεν ειχα ρε γμτ χρονο να κατσω να χαζεψω λιγο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
06/06/2011, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σας ειδα σημερα κατα τις 12-12.30 πανω στην γεφυρα της Πετρου Ραλλη να εχετε κατεβει απο τα τουτουνια σας στην βοηθητικη λωριδα και να εχετε πιαστει στα χερια,δεν ειχα ρε γμτ χρονο να κατσω να χαζεψω λιγο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ
Τα χανουν κατι τετοια βρε ?
nikos_abel
06/06/2011, 15:56
Σε είδα στη Λαυρίου πάνω σε ένα άφρικα τίγκα στο αυτοκόλλητο κατά τις 3:00.
Είσαι από δω;