Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα Vol VI

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

webassasin
06/06/2011, 16:00
ειδες ομως φιλοτιμο?
δεν τα αφησαν μες στη μεση,τα βγαλαν στη βοηθητικη,για να μην ενοχλησουν.

cheos13
06/06/2011, 17:38
Ηοnda S2000 , αρνετικο γυαλι πουλ μουρ , νετο στο πλαι τσιλικο
κ υφακι πολυ easy να ουμε....

Στοπ εσυ που δεν το ειδες στοπ κ εγω...ποιος θα περασει???

Ανοιξε κανα βιβλιο να μαθεις τις προτεραιοτητες κ σου

προτεινω φιλικα το arnete να το κανεις μυωπικο,το πουλ μουρ δεν χαλαει , ειναι διαχρονικο μην αγχωνεσαι!

Φιλακια τσικις

:smokin:

micro_fresh
06/06/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σταματηστε να περνατε τα γ@μωστοπ.
Δε μπορω να σας βλεπω αλλο.

Για τα κόκκινα πες επίσης! Και για 2τροχους όλων των ειδών που τα τρώνε!

chr1s_86
06/06/2011, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
και οταν εκενα κινηση να τον προσπερασω να ανοιγει και να φευγει (να του πηγαινε...:p ).Ποσο κομπλεξικοι ειναι οι χοντακηδες ρε πστ μου....:sad: (μου εχει ξανασυμβει δεν ειναι τυχαιο περιστατικο)

Δε νομίζω ότι έχει καμιά σχέση η μάρκα της μοτο... :winka:

jimtarasxt660x
07/06/2011, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ειδα τζιμταραχτχ660 να πινει ενα μποτζι μπυρες και να φευγει ξεκρανωτος με το καναντερ.............:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Α, ναι ε????
Και εγώ είδα και άκουσα μια κοπέλα που καθόταν δίπλα σου, θαρρώ πως ήταν το αμόρε σου να λέει πως το ρημάδι σου όλο μένει και ότι με το καφαSakis ήταν καλύτερα...

Μπυρίτσα θέλεις??? χε χε χε

:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
07/06/2011, 18:39
Με είδα να ψάχνω την Ψειρα μου...
...και να ετοιμαζομαι να τοιχοκολλησω αυτα...

:sad:

Αν επιβεβαιωθουν οι σκεψεις της αδερφης μου οτι επεσε φολα θα εχουμε ασχημα ντραβαλα

228403

sniper
08/06/2011, 09:50
Σε είδα ρε ζώον με το Άφρικα χθες το απόγευμα στον Κηφισσό να περνάς φίλλερ μεταξύ του αμαξιού αριστερά μου και εμένα... στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για να βγεις αμέσως στην έξοδο που ήταν μπροστά μας..

Καιρός να πάρεις Βαραντέρο

7gibernau
08/06/2011, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Α, ναι ε????
Και εγώ είδα και άκουσα μια κοπέλα που καθόταν δίπλα σου, θαρρώ πως ήταν το αμόρε σου να λέει πως το ρημάδι σου όλο μένει και ότι με το καφαSakis ήταν καλύτερα...

Μπυρίτσα θέλεις??? χε χε χε

:beer: :beer: :beer: :beer:
ειχες πιει και δεν ακουγες καλα......:cry:

nikos_abel
08/06/2011, 12:37
Μη το ξεχάσω!!!

Σε είδα με τη naked καβασάκι μετά τα διόδια της ΑΟ προς Μαρκόπουλο, με σορτσάκι και τη κοπελιά
συνεπιβάτισα αναλόγως ντυμένη. Ευτυχώς φορούσατε κράνη.
Όμως....

ΗΤΑΝ ΡΟΖ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ PINK PANTHER!!!

How cool is that?

(δεν είναι αυτή αλλά για μια ιδέα ... )

228509

keepdreaming
08/06/2011, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Αν επιβεβαιωθουν οι σκεψεις της αδερφης μου οτι επεσε φολα θα εχουμε ασχημα ντραβαλα

Με ειδα να παθαινω το ιδιο ακριβως με το μολις 40 ημερων γατακι μου και να μαθαινω και ποιος το εκανε...

Δωσε πονο στο λαο Τζιμακο... :evil: :winka:

SoulGR
08/06/2011, 22:11
ενα ευχαριστω στο παλικαρι που με ειδε να περπαταω αρκετα χιλιομετρα εξω απο το κοντινοτερο χωριο και σταματησε να με παρει-ο μονος απο 10-15 αυτοκινητα-αν και εγω ημουν για δουλεια και δεν ανεβηκα,να 'σαι καλα παλικαρε:beer: :beer:

skylaros
08/06/2011, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Με ειδα να παθαινω το ιδιο ακριβως με το μολις 40 ημερων γατακι μου και να μαθαινω και ποιος το εκανε...

Δωσε πονο στο λαο Τζιμακο... :evil: :winka:

Τσακίστε τους!

guzzistas
08/06/2011, 23:35
Σε είδα καραγκιόζη νεοέλληνα να φωνάζεις και να βρίζεις την 65+ κυρία που προσπαθούσε να περάσει την διάβαση πεζών.... σταμάτησα δίπλα σου και σου είπα:

"Δεν σκέφτεσαι ότι φωνάζεις στην μάνα σου?"

Δεν έκανες καλά που με στόλισες με θρησκευτικά λόγια.... ακόμη πρέπει να σκουπίζεσαι από τη ροχάλα....

ΗΛΙΘΙΕ!

Λίγος σεβασμός στους ηλικιωμένους δεν βλάπτει....
1ον είναι σαν τους γονείς μας,
2ον κι εμείς έτσι θα γίνουμε (ελπίζω να φτάσουμε).... τεκμηριωμένο....

dim_rac
09/06/2011, 03:06

Ειχα χασει κι εγω τον γατο μου και σε νιωθω..Ευχομαι να τον βρειτε!!

Αντε γιατι σαν πολλα ζωα εχουν αρχισει και χανονται τελευταια...:mad:

jimtarasxt660x
09/06/2011, 05:54
Σε είδα μλκ πατέρα εχθές το βράδυ να έχεις πάρει πάνω στο μηχανάκι σου 3 μικρά αγοράκια και να πηγαίνεις αντικανονικά, ξεπάρκαρα εκείνη την στιγμή αλλά δεν σε είδα να σε πτόησε ότι μπορεί να έπεφτα και πάνω σου...

ΗΛΙΘΙΕ :evil:

kostas_1100gs
09/06/2011, 06:08
Σε είδα φιλαράκο με το ΤΑ 600 στην ιχθυόσκαλα.
Μου έφτιαξες το ...βράδυ, γιατί για ύπνο πήγαινα, έπειτα από μεγάλη βάρδια.
Το πας κόσα το εργαλείο. Σε χάρηκα πραγματικά.

1150gs

PortisHead
09/06/2011, 08:25
Σας ειδα σημερα πρωϊ-πρωϊ , 3 κοπελιτσες με τα σκουτερακια σας , και τις φουστιτσες σας τις μινι.
:a07:

Απο τη μια λέω , χάρμα οφθαλμών και απο την αλλη λεω....

.......σκέτα κουκλιά
:a07::a07::a07:

:lol:

nikos_abel
09/06/2011, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σας ειδα σημερα πρωϊ-πρωϊ , 3 κοπελιτσες με τα σκουτερακια σας , και τις φουστιτσες σας τις μινι.

.......σκέτα κουκλιά

Μάλλον άλλο εμότικον έπαιζε εδώ :rotflmao:

schumifer
09/06/2011, 09:07

.......σκέτα κουκλιά

Οι ζέστες σφίγγουν και η προσοχή στο δρόμο μειώνεται.

p@nos
09/06/2011, 09:29
se eida xtes bradi me gsxr 1000 k diboyko(de ksero pio ine) meta to 8eatraki mexri to fanari prin ti veso

ekanes magies sto dromo

elpizo na mi se stenaxorisa (poly) :D :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

PortisHead
09/06/2011, 09:43
Ααααα επίσης ειδα (μαλλον) KTMisa με ροζ κρανακι :D και πολύ μάχιμο ειμαιμεστηνλασπηαποχθεσινοαγωνα KTMάκι της.

Κουκλα οπως πάντα.

:wave2:

panos1050
09/06/2011, 13:54
σε ειδα φιλε με το σουτζουκι σου
πεσμενο στην ακρη του δρομου με αιματα σε χερια και ποδια
με το μαγιουδακι σου και τις παντοφλες λιγο πιο περα
σε ρωτησα αν εισαι οκ
και εσυ ησουν τοσο τυφλα που δεν σταματησες να γελας και δεν καταλαβαινα τι ελεγες
σηκωθηκα και εφυγα γιατι δεν μου αρεσει να παρακαλαω για να δωσω βοηθεια :a21: :a21:

EVI
09/06/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μη το ξεχάσω!!!

Σε είδα με τη naked καβασάκι μετά τα διόδια της ΑΟ προς Μαρκόπουλο, με σορτσάκι και τη κοπελιά
συνεπιβάτισα αναλόγως ντυμένη. Ευτυχώς φορούσατε κράνη.
Όμως....
ΗΤΑΝ ΡΟΖ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ PINK PANTHER!!!

How cool is that?

(δεν είναι αυτή αλλά για μια ιδέα ... )

z1000 τον ξερω :p

DimChios
09/06/2011, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
z1000 τον ξερω :p

λογικο

:p

ziggΥ
09/06/2011, 19:18
φίλιποοοος! καλά σε είδα στη πατησίων ε? δε πιστεύω να χαιρέτισα άλλον? :lol: :lol:

επίσης, ηρακλείου, λίγο πριν βγει για πατησίων απτο απέναντι ρεύμα.. μαύρο gsxr, άσπρο shoei xr-10001100 δε τα ξεχωρίζω.. πρέπει να χαιρέτισες, χτύπησες 4 κόρνες όταν πέρασες απο δίπλα μου, εκτός αν πήγαιναν στον μ@λάκα το ταρίφα μπροστά σου :p

..αν και μου φάνηκες γνωστός..
ρε παπ, ο τσίτς έχει άσπρο ή μαύρο, θυμάσαι?

EVI
09/06/2011, 19:18
λογικο

:p

poy ton ksero? :smokin:

DimChios
10/06/2011, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
poy ton ksero? :smokin:

ε ναι! :bigcry: :bigcry:

ουνα ρατσα δεν εισαστε? :bawl: :bawl:

:p :wave2:

PortisHead
10/06/2011, 08:48
Σε ειδα manhunter
και χαρηκα που τα ειπαμε κι απο κοντα :)

:beer:

7gibernau
10/06/2011, 09:30
ειδα γκει κλωνο μοντερειτορ κατα τις 4 το πρωι....:smokin:

manhunter
10/06/2011, 09:44
Σε ειδα manhunter
και χαρηκα που τα ειπαμε κι απο κοντα :)

:beer:

:beer: :beer:

Εχετλαίος
10/06/2011, 09:47
Σας είδα ένα μάτσο σίδερα, και το αγροτικό και το ενοικιαστικό. Και την οικογένεια τους τουρίστες να κάθονται στην άσφαλτο κρατώντας τις κοιλιές τους από το χτύπο των αερόσακων και τις ζώνες.
Ευτυχώς δεν έσταξε αίμα σήμερα το πρωί στο Πλατάνι.
Ουφ πια με τον κωλόδρομο!
:mad:

GIXXERAKIAS
10/06/2011, 09:57
Σας είδά σήμερα στην γέφυρα του πειραιά (και πολύ πίσω ακόμα) σταματημένους στην κίνηση με τα αμάξια σας και μου κόπηκε το αίμα γνωρίζοντας ότι τέτοια ώρα δεν πιάνει κίνηση εκεί....φθάνοντας στο σημείο που ξεκινούσε κίνηση είδα ένα αμάξι στραπατσαρισμενο, μια μηχανή δίπλα καθώς και μια κηλίδα αίμα...ελπίζω όλοι να είναι καλά.:sad:

webassasin
11/06/2011, 03:25
Ειδα μετρια γκομενα με ποδηλατο να τρωει τα μουτρα της στον ποδηλατοδρομο.
Λογικο με αυτα τα ηλιθια τσοκαροπεδιλα που φορουσες να μην πατας καλα.

AUFGEBRACHT
11/06/2011, 19:27
Ευτυχώς που σε είδα πιτσιρικά να έχεις ανοίξει το tankbag και να είσαι έτοιμος να βουτήξεις τη φωτογραφική και το πορτοφόλι που είχα στο πλαϊνό τσεπάκι...Δεν περίμενες να γυρίσω τόσο γρήγορα και την πάτησες...
Σας είδα με το δικύλινδρο το 650GS και το Fazer στο χιονοδρομικό του Μαίναλου και χαιρετηθήκαμε...αν είναι κάποιος από εδώ :wave2:

ziggΥ
11/06/2011, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ευτυχώς που σε είδα πιτσιρικά να έχεις ανοίξει το tankbag και να είσαι έτοιμος να βουτήξεις τη φωτογραφική και το πορτοφόλι που είχα στο πλαϊνό τσεπάκι...Δεν περίμενες να γυρίσω τόσο γρήγορα και την πάτησες...
για πε..

AUFGEBRACHT
11/06/2011, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
για πε..

Στρίβω κάπου λάθος μέσα στην Καρύταινα και μου φωνάζουν κάτι πιτσιρικάδες ότι στρίβω σε αδιέξοδο και πρέπει να γυρίσω...Βγαίνει ένας μπάρμπας, ευγενικός η αλήθεια και λέει άμα θες άσε τη μηχανή εδώ στην αυλή να μην εμποδίζει...μαζεύονται κι οι πιτσιρικάδες να χαζέψουν τη μηχανή και την αφήνω εκεί για 3 λεπτά μέχρι να πεταχτώ απέναντι...γυρνώντας ο μπάρμπας είχε πάει μέσα και ένας πιτσιρικάς 9 χρονών είχε ανοίξει το πλαϊνό τσεπάκι και ετοιμαζόταν να βγάλει τη φωτογραφική.Με το που σκάω εκεί του βάζουν τα άλλα τις φωνές και γίνεται καπνός!!!! Άκουσα την αδερφή του που του μίλαγε και του έλεγε "έλεγες θα τους έκλεβες και δε θα σε έπαιρναν χαμπάρι, δεν περίμενες να γυρίσει τόσο γρήγορα ε;;; "...

georgio
11/06/2011, 19:44

ziggΥ
11/06/2011, 19:44
Στρίβω κάπου λάθος μέσα στην Καρύταινα και μου φωνάζουν κάτι πιτσιρικάδες ότι στρίβω σε αδιέξοδο και πρέπει να γυρίσω...Βγαίνει ένας μπάρμπας, ευγενικός η αλήθεια και λέει άμα θες άσε τη μηχανή εδώ στην αυλή να μην εμποδίζει...μαζεύονται κι οι πιτσιρικάδες να χαζέψουν τη μηχανή και την αφήνω εκεί για 3 λεπτά μέχρι να πεταχτώ απέναντι...γυρνώντας ο μπάρμπας είχε πάει μέσα και ένας πιτσιρικάς 9 χρονών είχε ανοίξει το πλαϊνό τσεπάκι και ετοιμαζόταν να βγάλει τη φωτογραφική.Με το που σκάω εκεί του βάζουν τα άλλα τις φωνές και γίνεται καπνός!!!! Άκουσα την αδερφή του που του μίλαγε και του έλεγε "έλεγες θα τους έκλεβες και δε θα σε έπαιρναν χαμπάρι, δεν περίμενες να γυρίσει τόσο γρήγορα ε;;; "...
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sick:

loylas
11/06/2011, 20:44

Δεν γινονται αυτα :eyepop: :eyepop: :eyepop:

vaska
12/06/2011, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Δεν γινονται αυτα :eyepop: :eyepop: :eyepop:

μωρε μια χαρα γινονται

:mad: :mad: :mad: :smokin: :smokin: :smokin:

avlihos
12/06/2011, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Σε είδα στη Λαυρίου πάνω σε ένα άφρικα τίγκα στο αυτοκόλλητο κατά τις 3:00.
Είσαι από δω; http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112460

Ichigo
12/06/2011, 13:37

:sick:

Ένα χέρι ξύλο το λιγότερο :mad:
Και είχα σαν εναλλακτική αυτό το καλοκαίρι να γυρίσω τα γνώριμα λημέρια μου για πρώτη φορά με μηχανή :sad:

PetranGR
12/06/2011, 16:50
2 TDM,εξω απο το κακα ,στης 4:00 ακριβως.Μαυρα σαν την νυχτα... :eek:

s_gogos
12/06/2011, 19:23
Σε είδα μπροστά στο Queen (καφέ στο Ποσειδώνειο) μετά από ένα πολύ δυνατό μπάμ να κάνεις τούμπα στον αέρα, όπως αυτή που είχε κάνει ο Lorenzo, και να μένεις στο έδαφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο!
Ευτυχώς είδα πως είχες τις αισθήσεις σου, αλλά σου έβαλαν κολάρο και ο φίλος σου που οδηγούσε το σκουτερ δεν είχε το παραμικρό πέρα από κάτι πληγές σε χέρια και πόδια...

Προτού καλά καλά καταλάβω τι έγινε με εσάς, είδα την κοπέλα μου ξάπλα στην άσφαλτο και εμένα να σέρνομαι μαζί με τη βέσπα για μέρη μακρινά.
Στα καλά καθούμενα, σε ευθεία, σε στενάκι (δεν πήγαινα με πάνω από 30) έχασα το τιμόνι απ'τα χέρια μου και χωρίς να προλάβω να κάνω κάτι, βρεθήκαμε και οι δύο ξαπλωμένοι κάτω, χωρίς ευτυχώς το παραμικρό χτύπημα!
Όπως είδα μετά ο δρόμος στο σημείο που έχασα το μηχανάκι έμοιαζε με ουράνιο τόξο!
Λάδια, πετρέλαιο, ποιος ξέρει...

Πολύ προσοχή τις βροχερές μέρες!!!!!

nikos_abel
12/06/2011, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112460

ο'ι δεν ήταν δαύτος. ήταν βαμένη στα χρώματα του πολέμου (παραλλαγής).

dim_rac
12/06/2011, 22:46
Ειδα τρακαρισμενο ζ750 στο γιοφυρο κατα τις 8 τ απογευμα κι ενα κουτι πολυ ελαφρα χτυπημενο.Ειχε μαζευτει κοσμος και αστυνομια στο σημειο.Δεν ειδα καποιον χτυπημενο κι ευχομαι το παιδι με το μηχανακι να ειναι καλα!!!

sapila racing
13/06/2011, 13:05
Χτες είχα παει μια βόλτα Βαρκιζα να δω τα παιδιά...

Ξεκινάω να γυρίσω στις 2μιση το μεσημέρι πάνω που αρχιδε να σκοτεινιάζει και είδα ωραία πράγματα...

Busa δικάβαλο, πιτσιρίκια και οι δύο, ξεκράνωτοι, με σορτσάκια, με περάσατε με θόρυβο μεσ την κίνηση της Βαρκιζας επιδεικτικά, αλλά μετα που ξεκινάνε τα λιμανάκια, πηγαίνατε με 50 σας πέρασα και δεν σας ξαναείδα..ευθειάκηδες....

Ανεβάινοντας την Βουλιαγμένης στο βάθος φαίνονταν αστραπές. Hornetακιας ξεκράνωτος παει τάπα με τον φίλο του με το Vstrom, ερχεται κι ενα GSXR.
Μετα το ξεκίνημα στο φανάρι περίμενα να ερθει το Vstrom, αλλά τελικά τα GSXR είναι πιο γρήγορα, στην 3η μ έπιασε βεβαια ο κουλάδης.

Μετα άρχισε να ρίχνει καρέκλες και δεν σας ξαναείδα. :rotflmao:
Με είδα κι εμένα να προλαβαίνα να φτάω και ν αλλάξω και βρακί πριν ξεκινήσει το Motogp. :lol:

Manalishi
13/06/2011, 13:27
Σε είδα με το GS 1200 στην παραλιακή, να περνάς όλα τα φανάρια απο Τροκαντερό μέχρι την διασταύρωση με τις γραμμές του τραμ με κόκκινο, ακράνωτος και καραφλός, αλλά και πάλι να πηγαίνουμε μαζί..

Και όχι μόνο αυτό, στήθηκες και έστριψες τελικά αριστερά στις γραμμές, σε σημειό που οι απέναντι διερχόμενοι να μην έχουν καθόλου ορατότητα.

Εύγε!!!:nono: :a020::a26:

PetranGR
13/06/2011, 14:13
σε είδα στην Αγίου Δημητρίου GSXR K8 να σπας 2η 3η ,σίγουρα! :) (σημείο καυτατζόγλειου)

Joyrider
13/06/2011, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
σε είδα στην Αγίου Δημητρίου GSXR K8 να σπας 2η 3η ,σίγουρα! :) (σημείο καυτατζόγλειου)

200+ εκεί? :uplate:

Ας μη γίνω εριστικός :rolleyes:

PetranGR
13/06/2011, 14:33
εμμμ όταν ο άνθρωπος κουβαλάει "τρέλα" με κακή έννοια,αλλά τι να πείς! :beer:

BLiTzER
13/06/2011, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
200+ εκεί? :uplate:

Ας μη γίνω εριστικός :rolleyes:

Πιθανότατα με 50 πήγαινε. Τα άλλα 150 έμειναν στον τροχό. Δεν υπάρχει περίπτωση να 200ρήσεις, στο συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς να πεθάνεις.

PetranGR
13/06/2011, 16:43
εγώ άκουσα πάντως 2 αλλαγές καρφωτές,μέχρι το σπίτι μου ακουγόταν και τον έβλεπα απο την οικοδομή μου για αρκετά μέτρα...

PortisHead
13/06/2011, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Πιθανότατα με 50 πήγαινε. Τα άλλα 150 έμειναν στον τροχό. Δεν υπάρχει περίπτωση να 200ρήσεις, στο συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς να πεθάνεις.

O Τσακ Νορις ΜΠΟΡΕΙ να 200ρισει στην Αγ.Δημητριου

(Ειτε Αθηνών , είτε Θεσσαλονίκης)

BLiTzER
13/06/2011, 19:19
(Ειτε Αθηνών , είτε Θεσσαλονίκης)

Και μόλις κατάλαβα ότι μιλάμε για Σαλόνικα. Οκ, μπορώ να το πάρω πίσω τώρα. Εκτός αν κι εκεί πάνω είναι τόσο παγοδρόμιο όσο εδώ κάτω η συγκεκριμένη οδός, οπότε παραμένει πιθανό :P

7gibernau
13/06/2011, 19:44
Είδα και άκουσα μπατσο να λέει σε γνωστό πρεζακοφυλακοβιο να του βρει εξατμίσεις για τη μηχανή του.....tDm

Πεταξα καπακια Απο τα νεύρα....
Δεν είπα τίποτα Αλλά μην κάνει το λάθος και βάλει...

jimtarasxt660x
13/06/2011, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Είδα και άκουσα μπατσο να λέει σε γνωστό πρεζακοφυλακοβιο να του βρει εξατμίσεις για τη μηχανή του.....tDm

Πεταξα καπακια Απο τα νεύρα....
Δεν είπα τίποτα Αλλά μην κάνει το λάθος και βάλει...

Α, "ωραία"...

Όποιος "χάσει" τις εξατμίσεις του θα ξέρουμε τουλάχιστον σε ποιον θα είναι!!!

panos1050
14/06/2011, 01:40
σε ειδα φιλε με το bmw adventure απο σπαρτη τριπολη αραγμενο στο πλαι του δρομου
και χαιρετηθηκαμε:beer:

σας ειδα και εσας με africa και x8 να με περνατε,φυγαμε μαζι απο ελαφονησο:beer:

xristos x
14/06/2011, 02:58
Σας ειδα ολους οσους γυριζατε πειραια απο χιο σημερα το απογευμα! Καλους δρομους και καλο καλοκαιρι να χουμε!!:beer: :wave2: :wave2:

spyro
14/06/2011, 16:17
Σας είδα ρε τελειωμένοι δίτροχοι πουθενάδες. Σας είδα σκορπισμένους παντου όλο το Σ/Κ. Είχε ήλιο και ήταν τριήμερο και είχατε βγει σαν τα σαλιγκάρια. Δεν ήσασταν πολλοί αλλά πληθαίνετε όσο πάει.

Σας είδα να αγανακτείτε σε σημείο παραφροσύνης με το που δείτε λίγο να ξεστρατίζει κάποιος από τη πορεία του και από το πώς θεωρείτε ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ο διπλανός σας στο δρόμο. Σας είδα σε άλλες περιπτώσεις να έχετε ενστερνιστεί την αυτοκινητιστική σας καταβολή και να μεταφέρετε κουτάδικες συμπεριφορές στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Πουθενά δεν κινδυνέψατε σε όλες τις περιστάσεις που σας είδα να ωρυόσασταν πάνω στη μηχανή σας. Το πρώτο μέλημα σας είναι να «κρίνετε» και μετά όλα τα άλλα. Κάποιοι είναι κάγκουρες στη καφετέρια για να δείξουν τα γονίδια τους και τη μοναδικότητα τους εκεί κάποιοι άλλοι έχουν βρει το βωμό της «κανονικότητας». Δε διαφέρετε και πολύ. Ο σκοπός ο ίδιος είναι.

Αφού δε μπορείτε να αντλήσετε αυτοπεποίθηση στο σερνόμενο «εγώ» σας από καμιά σούζα, το αντλείται από την υπέρτατη υπόδειξη νομιμοφροσύνης στη κακομοίρα πίσω σας που αγχώνετε χωρις λόγο.

nikos_abel
14/06/2011, 16:23
Τους είδα, αρκετούς, και γω σήμερα. Στη πρώτη ψιχάλα μαζευτήκανε κάτω από τα γιοφύρια,
μέσα στα βενζινάδικα, όπου φύγει φύγει....

Και μη μου αρχίσει κανένας τα "μισή ώρα αφού αρχίσει σταμάτα" κλπ.
Χειμώνα καλοκαίρι, όταν βρέχει ΚΟΒΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,
ΓΕΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

spyro
14/06/2011, 16:37
......

Tpap
14/06/2011, 16:43
Σε είδα και στην κηφησίας και στην κατεχάκη, πιό μετά.

Ναί εσύ, ξανθούλα, με το WRF, το κράνος με τα γραφικά και την γαλλική κοτσίδα στην πλάτη...

;) :)

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

fournas
14/06/2011, 16:44
σε ειδα στην κυμης να με περνας "φιλερ" τρισμεγιστε πιλοτε , την ωρα που ξεκινουσα εγω απο το φαναρι εσυ φωρτομενος οπως ερχοσουν ... ευτηχως ο πυραυλος που καβαλαγες φορουσε εξατμισεις ηχορυπανσης και σε αντιληφνην εγκαιρως ...

αξιος που μπορεις και πιλοταρεις αυτο διτροχο , αμετρητης ροπης και ιπποδυναμης ( βλεπε τδμ )

taisteal
14/06/2011, 18:10
σας ειδα εχθες στο κεντρο στη λαμια με το χρυσαφι tdm φουλ φορτωμενο
:wave2: :wave2: :wave2:

Ζεύκας
14/06/2011, 23:02
Κατέβαινα την Αλεξάνδρας απόψε κατά τις έννια και λίγο πριν το πεδίο του άρεως βλέπω ένα φως από τη λεωφορειολωρίδα.

μετά από κανα-δυό δευτερόλεπτα πίσω από το φώς ακολουθούσε ένα μπέβερλυ.

όλο το ρεύμα να πηγαίνει προς τα κάτω και το μπέβερλυ ανάποδα.
πάνω ζεύγος σαρανταφεύγα. μη ρωτήσετε για κράνη-δε θέλω μαλακίες.

πλησιάζοντας άφησα το γκάζι κ τράβηξα μια μούτζα αλλά τζάμπα μου φαίνεται ξεμούδιασα τα δάχτυλα.

φιλί

contravener
15/06/2011, 08:13
Σε είδα μελαχρινή κοπελιά πάνω στο καινούργιο σου πράσινο zx-6r. Προφανώς μόλις το είχες πάρει από την αντιπροσωπεία αφού ήταν με χάρτινες πινακίδες και το πήγαινες τέρμα δεξιά στον περιφερειακό με χαμηλή ταχύτητα. Καλοτάξιδο

ziggΥ
16/06/2011, 14:37
σε είδα ρε μ&&νόπανο, ολτάιμκλάσικ 50άρη με σκούτερ, που μου πετάχτηκες στη πειραιώς απο στοπ και είχες και όρεξη για ξύλο :mad:

που να σου μπει η αντλία της β-πάουερ στο κ@λο και να σου βγει η βενζίνη απ'τη μύτη :mad:

BLiTzER
16/06/2011, 16:55
Σε είδα, κοριτσάκι, με το λευκό/ροζ τζίξξερ και τον ροζ σάκο στην πλάτη, στο φανάρι Χαμοστέρνας-Φραντζή. Γνωρίζουμε λεπτομέρειες? :P

CB-1, Μοσχάτο, πίσω από τη Λαχαναγορά, παρκαρισμένο έξω από "ύποπτο" στέκι. Αρκετά ύποπτο για να σκεφτώ μήπως είναι ο ντέβιλς (εκεί δουλεύεις ρε μπαγάσα?)...

Gi_4ce
16/06/2011, 17:20
δεν θυμάμαι που σε είδα, αλλα είχες ασημί f 800 GS και αυτοκόλλητο του φόρουμ.
Καλά χιλιόμετρα ρε φιλε! δεν προλαβα να στα πω τοτε.

Δεν σας βλέπω, αλλα σας ακούω απο τη σκοπιά όταν περνάτε απο την ευθεία των οινοφύτων τις Κυριακές.
60 και σήμερα...
Μετά θα πηγαίνουμε παρέα!

devil's animal
16/06/2011, 17:21

CB-1, Μοσχάτο, πίσω από τη Λαχαναγορά, παρκαρισμένο έξω από "ύποπτο" στέκι. Αρκετά ύποπτο για να σκεφτώ μήπως είναι ο ντέβιλς (εκεί δουλεύεις ρε μπαγάσα?)...

δεν ημουν εγω...

John Steed
16/06/2011, 17:30
Ναι ρε φίλε! Σε είδα και σε χάρηκα!

Και φυσικά μιλάω για εσένα πάνω στον μπόμπο που φορούσες Suomi κράνος και bering διάτρητο μπουφάν! :eyepop:

Ρισπέκτ!:beer: :beer: :beer:

John Steed
16/06/2011, 17:32
Αχ ρε Σενέκα.....

"Γύρισα σπίτι μου με λιγότερη αγάπη για τους ανθρώπους, επειδή βρέθηκα έξω με αυτούς...."

webassasin
16/06/2011, 17:57
Σε ειδα να φτανεις μαλλια στο στοπ,να δοκιμαζεις την τυχη σου και να πλακωνεσαι στα φρενα αφου ειδες οτι ερχομουν.
Πλακωθηκα στα φρενα κ εγω,ανεβασα πιεση και την ξανακατεβασα παλι οταν μου σηκωσες το χερι και φωναξες Σορρυ!

AUFGEBRACHT
16/06/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
σε είδα ρε μ&&νόπανο, ολτάιμκλάσικ 50άρη με σκούτερ, που μου πετάχτηκες στη πειραιώς απο στοπ και είχες και όρεξη για ξύλο :mad:

που να σου μπει η αντλία της β-πάουερ στο κ@λο και να σου βγει η βενζίνη απ'τη μύτη :mad:

Λίγος σεβασμός σε όσους βάζουν βενζίνη V-Power δε βλάπτει...το έχει πει κι ο Διατσίδης,οι σοβαροί οδηγοί μόνο βάζουν τέτοια βενζίνη...

GIXXERAKIAS
16/06/2011, 19:04
Σε είδα, κοριτσάκι, με το λευκό/ροζ τζίξξερ και τον ροζ σάκο στην πλάτη, στο φανάρι Χαμοστέρνας-Φραντζή. Γνωρίζουμε λεπτομέρειες? :P

. Σίγουρα ήταν ροζ? Μήπως ητο φούξια?:winka: Marsa μου μυριζεται η δουλειά.:D

BLiTzER
16/06/2011, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σίγουρα ήταν ροζ? Μήπως ητο φούξια?:winka: Marsa μου μυριζεται η δουλειά.:D

Ροζ ήταν. Σίγουρα ο σάκος της και το πίσω σελάκι. Είχε κι άλλες ροζ λεπτομέρειες, αλλά πάνω στο χαμό δεν πολυπρόσεξα. Νομίζω ξανθιά η κοπελίτσα. Εύγε.

PetranGR
16/06/2011, 21:15
για να δούμε αύριο μεσημέρι ποιον θα δώ προς βέροια....

PortisHead
16/06/2011, 21:17
Μην ευχεσαι τιποτα για γυναικα που εχεις δει πανω σε μηχανη....προτου βγαλει το κρανος.
:D

s_gogos
16/06/2011, 21:53
R1200GS με ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα ( :smokin: ) εθεάθει χτές απόγευμα έξω απ'το macro στη Θεσσαλονίκη!
Περίμενα για λίγο μπας και, αλλά βαρέθηκα κι έφυγα...

ziggΥ
17/06/2011, 01:04
σε είδα ρε συνάδελφε ιάπωνα, ήσουν-δεν ήσουν 1.60, στο ράλυ ακρόπολις να κουβαλάς στον ώμο έναν canon 600mm (σσ 5 κιλά φακός) και άλλα δύο σώματα κρεμασμένα :eyepop: :eyepop:
χαρά στο κουράγιο σου ρε αδερφέ :hypnotize :beer:

GIXXERAKIAS
17/06/2011, 08:09
Μην ευχεσαι τιποτα για γυναικα που εχεις δει πανω σε μηχανη....προτου βγαλει το κρανος.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tati
17/06/2011, 08:20

xaxaxaxaaxa

αλλά ξέρεις ισχύει και το αντίθετο ε........:lol:

CBR600RR7
17/06/2011, 08:24
σημερα το πρωι στις 8, στην Αγια Παρασκευη ρευμα προς Χολαργο...

πετυχα μπροστα μου μικροκαμωμενο κορμακι με κοτσιδα να βγαινει απο το κρανος...γυναικακι μαχιμο με R1 του 2007 (αν δεν κανω λαθος)... πηγαινε προσεκτικα και ηρεμα αναμεσα στα αυτοκινητα, ενα jacket να φορουσε καλα θα ηταν...να προσεχεις κοπελια ;)

PortisHead
17/06/2011, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
xaxaxaxaaxa

αλλά ξέρεις ισχύει και το αντίθετο ε........:lol:

Ναι ,ναι το διαπίστωσα ιδίας όμμασι :lol:

BLiTzER
17/06/2011, 08:34

Μα, με έχεις για τόσο ρηχό?! Το ενδιαφέρον μου ήταν καθαρά μοτοσυκλετιστικό. Χαίρομαι να βλέπω κοριτσάκια με γρήγορα μηχανάκια και εξοπλισμό να πηγαίνουν καλά.

Anty12
17/06/2011, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
R1200GS με ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα ( :smokin: ) εθεάθει χτές απόγευμα έξω απ'το macro στη Θεσσαλονίκη!
Περίμενα για λίγο μπας και, αλλά βαρέθηκα κι έφυγα...

Κίτρινη..???
Με γκρι Hepco βαλιτσάκι...???
Τα αυτοκόλλητα από χώρες του Βοριά...????

micro_fresh
17/06/2011, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
σημερα το πρωι στις 8, στην Αγια Παρασκευη ρευμα προς Χολαργο...

πετυχα μπροστα μου μικροκαμωμενο κορμακι με κοτσιδα να βγαινει απο το κρανος...γυναικακι μαχιμο με R1 του 2007 (αν δεν κανω λαθος)... πηγαινε προσεκτικα και ηρεμα αναμεσα στα αυτοκινητα, ενα jacket να φορουσε καλα θα ηταν...να προσεχεις κοπελια ;)

Αν ήταν μαύρο το R1 την έχω πετύχει κι άλλες φορές στην περιοχή.

CBR600RR7
17/06/2011, 09:45
ναι μαυρο ηταν ;)

παντως πρωτη φορα την πετυχαινω...

καλη φαση :)

jpag
17/06/2011, 09:50
σε ειδα με το κοκκινο le mans να κατεβαινεις προς καλλιμάρμαρο και να βγαζεις ενα χαμογελο τεραστειο οταν σου πα να προχωρησεις λιγο για να το θαυμασω καλητερα μεσα απο το κουτι :)

μου χαρισες και τον ηχο σου και εκκινηση με την κουκλα

καλους δρομους αδελφε :beer:

PetranGR
17/06/2011, 13:47
σε πέτυχα στον δρόμο για την δουλειά στην τσιμισκή επάνω 1200 BMW GS. Πινακίδα σε 69 νομίζω τελέίωνε ασημί ...και δεν φορούσες κράνος απλά άφηνες το μαλλί αν αερίζετε...

CBR600RR7
17/06/2011, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
σε πέτυχα στον δρόμο για την δουλειά στην τσιμισκή επάνω 1200 BMW GS. Πινακίδα σε 69 νομίζω τελέίωνε ασημί ...και δεν φορούσες κράνος απλά άφηνες το μαλλί αν αερίζετε...

κρανος δεν φορουσε αλλα γυαλι πρωτο ε??? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ πως δεν φορουσε...η BMW τα δινει δωρο με καθε GS... κριμα ειναι...

GIXXERAKIAS
17/06/2011, 15:03
Σε ειδα μλκ μπαμπα (μωρο στο αυτοκινητο αυτοκολλητο) με το Golf και με αερα ταριφα να μπαινεις μπροστα μου ακολουθωντας την καρΥα με το slk που εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα μερικα μετρα πιο πριν εσενα,αλλα εσυ εισαι μεγιστος οδηγος και με περασες στο τσακ πριν σκασεις πανω στο διαχωριστικο της γεφυρας προς γλυφαδα και προς πειραια (προς πειραια χωθηκες οπως πηγαινα και γω νομιμα),αν δεν τσιμπαγα το φρενο η θα με σκοτωνες η θα με τραυματιζες αρκετα σοβαρα....σε χαλασε πολυ η κινηση και η τριπλη μουτζα που εφαγες και απο αλλα παληκαρια που ειδαν το σκηνικο.

Ελπιζω να μην οδηγας ετσι οταν εχεις το παιδι μεσα γιατι αν μου το ξανακανεις (δεν θα σε ξαναπετυχω??) θα μετρας τα δοντια σου μπροστα στο παιδι σου.....:evil:

nikos_abel
17/06/2011, 16:15
Σε είδα στη Καποδιστρίου ντυμένη φουλ και στο φανάρι σου έκανα νόημα ότι είχες ξεχάσει το φλας.

Με ευχαρίστησες, αλλά μετά με στεναχώρησες κάνοντας το ελληνιστικόν "βλέπω πορτοκαλί
και γκαζώνω και περνάω στη απόχρωση του κόκκινου".

Δε πειράζει να είσαι καλά και να προσέχεις.

Μετά όμως με είδε σορτσάτος τζετκρανάτος σε άλλο φανάρι και μου έκανε την ίδια παρατήρηση.

Και εσένα σε ευχαριστώ, αλλά να ξέρεις ότι καίει η ρημάδα η άσφαλτος.

Αυτά τα ολίγα

John Steed
17/06/2011, 17:17
Βλέπω από τον καθρέφτη μου δύο μηχανάκια, στην λεωφόρο, να κινούνται δίπλα-δίπλα. Δεν περνάει ένα δευτερόλεπτο και το ένα πέφτει πάνω στο άλλο και τα δύο κάτω.

Εκτός από τον τρομακτικό υπόκωφο θόρυβο των πλαστικών του σκούτερ, στην ανησυχία μου προστέθηκε και το γεγονός ότι δεν φορούσατε κράνος.

Σιγουρεύτηκα ότι είστε καλά κι έφυγα.

Αυτό όμως που είναι άξιο απορίας είναι πως στο δι@βολο τα καταφέρατε και γίνατε κουβάρια ενώ πηγαίνατε δίπλα-δίπλα.

Αν δεν ανησυχούσα για την υγεία σας θα είχα πεθάνει στα γέλια....

castoras
17/06/2011, 20:20
Πέρασες μπροστά από το μαγαζί μου σήμερα το πρωί με το τερατώδες μπεζ atv,με κράνος,μπουφάν και από πάνω κροκόδειλο!!!Δεν πρόλαβα να δω για μπότες,αλλά όπως και να 'χει σου αξίζει ένα μπράβο ρε φίλε!!
:beer: :beer: :beer:

notakos600
17/06/2011, 21:15
Σε είδα την Τετάρτη στην Αττική οδό με το Οκτάβια και το τρέ'ι'λερ με το κακό το μοτόρι που λένε πως σπάει.
Δεν λέω ποιό είναι μη σε καρφώσω, πάντως για Μέγαρα πήγαινες. :beer: :beer: :beer:

PetranGR
18/06/2011, 19:43
Περίπου στης 5 , στα δυοδία προς Θεσσαλονίκη . GSX-R 600 πιστεύω άσπρο,με μαύρο κράνος με αερογραφία . :)

Joyrider
18/06/2011, 19:47
Πιο καγκούρι με hypermotard αναστάτωσε όλους τους συναγερμούς της μπότσαρη κατά τις 4 το μεσημέρι?

Μολόγα :hypnotize

Allst@rf
18/06/2011, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σε είδα την Τετάρτη στην Αττική οδό με το Οκτάβια και το τρέ'ι'λερ με το κακό το μοτόρι που λένε πως σπάει.
Δεν λέω ποιό είναι μη σε καρφώσω, πάντως για Μέγαρα πήγαινες. :beer: :beer: :beer:

τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια??

229333