View Full Version : Σε είδα Vol VI
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Johnny_Nik
02/08/2011, 21:05
Σε είδα με το παπάκι πολυτελείας σου (ΧΤ660) να προσπαθείς να αποδείξεις και εγώ δεν ξέρω τι στη Φιλολάλου. Το ότι στο φανάρι σε πέρασα δεν σημαίνει ότι το έκανα για ανοίξουμε!!!! Ελπίζω να ικανοποιήθηκες που κέρδισες τον αγώνα γιατί δεν μπήκα καν στον κόπο να σε κυνηγάω και ούτε με ενδιέφερε....Και την επόμενη φορά το κράνος στην κεφάλα όχι στον αγκώνα!:a56:
offtopic: Κοιτάμε να φτάσουμε σπίτι μας και ο άλλος τρελαίνεται γιατί στο φανάρι του έφυγε ένα μηχανάκι που δεν ξέρει τι είναι αλλά μοιάζει μεγάλο....
Μετά από πολύ καιρό είδα πολύ κόσμο έξω κατά τη κάθοδο μου στη πρωτεύουσα , και πολύ το χάρηκα !!! :beer: :beer:
webassasin
05/08/2011, 19:37
Σε ειδα μωρη γιδα,να πεταγεσαι απο παρκαρισμενη επειδη πιστεψες οτι << χωρας >> ενω ξεκινουσε το φαναρι,σου κορναρα επειδη με εκλεισες και μεχρι να φτασω διπλα σου ειχες ηδη αρχισει να βριζεις.
Οταν σε κοιταξα μου εκανες κατι χειρονομιες..
Ειπα να σε επιβραδυνω με τροπο,να βαλω σταντ και να σου ριξω μια σφαλιαρα,να παρω και τα κλειδια και να παρεις τα @@ μου...
Αλλα κουνησα το κεφαλι,εδωσα τοπο στην οργη και εβγαλα φλας.
Σε ειδα και εσενα γαμωμπατσε της ΔΙ.ΑΣ να βγαινεις μεσα στην κινηση χωρις να κοιταξεις και να κανεις αναστροφη 5 μετρα μετα,για να παρεις το συναδελφο απο την αλλη μερια.
Σου κορναρα,σου εκανα και ενα νοημα και... εσπασα στα γρηγορα γιατι μπορει να ηθελες να ασχοληθεις..
Joyrider
07/08/2011, 15:56
Σε είδα hornetάκια με την μπλε σφίγγα από Ρουμανία, μετά συζύγου και μπαγκαζίων, στο φέρυ Θάσου - Καβάλας.
Ταξιδεύουν και μακριά τα γυμνά ρε :sun:
Ελπίζω κάποια στιγμή να επισκευθώ και γω την χώρα σου με την μηχανούλα μου :beer:
Εχετλαίος
07/08/2011, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα μωρη γιδα,να πεταγεσαι απο παρκαρισμενη επειδη πιστεψες οτι << χωρας >> ενω ξεκινουσε το φαναρι,σου κορναρα επειδη με εκλεισες και μεχρι να φτασω διπλα σου ειχες ηδη αρχισει να βριζεις.
Οταν σε κοιταξα μου εκανες κατι χειρονομιες..
ΟΚ. Πρόμπλεμ σόλβντ! Τηνε περιέλαβα την κ@ργιόλ@
:winka:
233355
webassasin
07/08/2011, 17:54
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ με το μαυρο φαζερ (νομιζω) κατα τις επταμιση στην Πατρων Πυργου δεν σε χαιρετουσα τους μπατσους στην στροφη σου εδειχνα που πηγαινες γ@μιωντας πανω τους
ρε κολημα που εχετε μερικοι με τις χαιρετουρες.............
schumifer
07/08/2011, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
ρε συ με το μαυρο φαζερ (νομιζω) κατα τις επταμιση στην Πατρων Πυργου δεν σε χAIρετουσα τους μπατσους στην στροφη σου εδειχνα που πηγαινες γ@μιΩντας πανω τους
ρε κολημα που εχετε μερικοι με τις χΑΙρετουρες.............
Κουράστηκα να το καταλάβω αλλά μόλις το κατάλαβα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Joyrider
08/08/2011, 13:55
Είδα χρυσό hornet μπαίνοντας θεσνίκη και χαιρετηθήκαμε. Έστριψε για χαλκιδική μετά. Sovaros εσύ ήσουν? Έβαλες και χρυσό τιμονάκι :wacko:
.
.
.
.
Επίσης είδα τυπά με ντύσιμο παραλίας σε Ζ750. Ντάξει θα μου πείτε σιγά το νέο. :rolleyes:
Ναι αλλά ήταν σταματημένος στο φανάρι και έτρωγε ροδάκινο με τα ζουμιά να στάζουν στο συμπλέκτη :bigcry: :rotflmao:
Φαντάζομαι η πετσέτα θαλάσσης που ήταν πάνω στο τιμόνι θα χρειαστεί μετά :bawl:
PetranGR
08/08/2011, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Είδα χρυσό hornet μπαίνοντας θεσνίκη και χαιρετηθήκαμε. Έστριψε για χαλκιδική μετά. Sovaros εσύ ήσουν? Έβαλες και χρυσό τιμονάκι :wacko:
.
.
.
.
Επίσης είδα τυπά με ντύσιμο παραλίας σε Ζ750. Ντάξει θα μου πείτε σιγά το νέο. :rolleyes:
Ναι αλλά ήταν σταματημένος στο φανάρι και έτρωγε ροδάκινο με τα ζουμιά να στάζουν στο συμπλέκτη :bigcry: :rotflmao:
Φαντάζομαι η πετσέτα θαλάσσης που ήταν πάνω στο τιμόνι θα χρειαστεί μετά :bawl:
εγώ ημουν καμουφλαρισμένος .... χαχα ( απλά άλλαξα κουστούμι , δηλαδη τα εέβγαλα όλα έβαλα το μαγικό ύγρο και έγινα hornet)
PetranGR
08/08/2011, 19:05
πριν 1 ώρα σε είδα να ανοίγεις το GSX-R σου το μαύρο στον περιφερειακό με κατευθυνση προς χαλκιδικη , και ειμασταν πανω στο σημειο που συαννταμε τα καστρα...
απλα σε ειδα για λιγο πατησα κορνα μηπως και απαντησεις αλλα....φαινετε ημουν πολυ αργος ωστε να μου δωσεις σημασια!
Σε είδα στην Αττική οδό , να με περνάς σαν πύραυλος και ενώ ήδη πήγαινα με 160 χλμ /ώρα .
Φυσικά ξεκράνωτος και πίσω η γκομενίτσα με καυτό σορτσάκι και αμάνικο ....:bigcry:
Βέβαια το καλύτερο ήταν που σε είδα και 15 χλμ παρακάτω στην Αττική οδό σταματημένο να σπρώχνεις το μοτόρι δεξιά από βλάβη ...:lol: :lol: :lol:
και το χειρότερο από λα είναι πως έχω και όλη τη φάση γραμμένη σε βίντεο !!!:lol: :bawl:
Σε ειδα π@π@ρα Ελληναρα με ολη σου την οικογενεια πανω στο GS . Παει στο διαολο εσυ και η γυναικα σου με περιβολη παραλιας...ενηλικες ειστε ετσι αποφασιζετε ετσι κανετε. Τα 2 σου ξανθα αγγελουδια τι σου φταινε να τα εχεις στριμωγμενα το ενα μεταξυ ντεποζιτου και οδηγου και το αλλο αναμεσα σε οδηγο και συνοδηγο. Ευχομαι ολοψυχα να μη σας συμβει ποτε τιποτα οχι για σενα αλλα για τα παιδια σου.:mad: :mad:
Takata Dome
08/08/2011, 22:46
Σε ειδα εσενα με το Ford Fiesta του 96,να προσπαθεις να κρατηθεις μπροστα απο Ducati Hypermotard 796 στην δρομο για Ιτεα.Και ξελιγωθηκα στα γελια οταν πριν την μεγαλη ευθεια σταματησες δεξια ξαφνικα,για να μην σε νικησει τελικα ο "εχθρος" προσπερνωντας σε.Σε φανταζομαι να βλεπεις την μεγαλη ευθεια να πλησιαζει.Η αυτοπεποιθηση σου θα καταρρακωθει και ξερεις οτι θα σε προσπερασει,ειναι αναποφευκτο.Και τοτε μια σωτήρια σκεψη: Σουφρώνεις τα χείλη σου,πινεις μια κοφτη γουλια φραπε,κατεβαζεις σε δευτερα πριν την στροφη που οδηγει στην μοιραια ευθεια και με βροντερη φωνη λες :"ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!"Kαι οσο το σκεφτομαι,τοσο σκαω τα γελια!!!:bawl: :bawl: :bawl:
pilotos_xtreme
09/08/2011, 00:31
σε ειδα τυροβρωμικουλε με το audi tt cabrio για δευτερη φορα στη μεσογειων σημερα.....
τη πρωτη φορα απο πηγες να με πατησεις εμενα και αλλα 2 μηχανακια μπροστα ,με θρασος μου ειπες 'καλα εγω φταιω τωρα? αφου πηγαινες δικαβαλος με τη παπια αριστερη λωριδα'
να σου υπενθυμισω οτι η αριστερη δεν ειναι μονο για καβλογκαζους σαν κ σενα και οτι πηγαινα και με 80 κιολας για να προσπερασω.
σημερα που σε ειδα ξανα μου θυμησες αυτο το ωραιο σκηνικο και ηθελα πολυ να καρφωσω τη παπια στη πορτα σου να στο κανω κουκλι το αμαξι. αλλα ετσι οπως πας στο δρομο η θα καρφωθεις πουθενα με τη λαλακια που οδηγας η ακομα χειροτερα θα φας και κανεναν.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
τυροβρωμικουλε .
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
σας ειδα παρεα με κλασικα
-Ζ900 (1978) με ιμολα φερινγκ, guzzi leMans3, enfield handmade, honda cb175, 2 xarley -
να βολταρετε τον παραλιακο απο Ματι προς Ραφηνα και το thruxton μου σας κοιταζε με τα ματια πεταγμενα εξω.../
:beer:
επισης...
diavel μαυρο σε καλοκαιρινη εκδοση -βερμουδιτσα, ανοιχτο κρανος, κοντομανικο- μαζι βγηκαμε απο ραφηνα - μαραθωνος μεχρι μεσογειων... μετα βγηκες αττικη... nice butt.... :smokin:
John Steed
10/08/2011, 15:46
Εμμ.... :look:
Είδα κόκκινη Indian στο Ρέθυμνο? :confused:
Με αναβάτη έναν τύπο με μάυρο full face με φιμέ ζελατίνα? :confused:
π@@τάνα ζέστη.... :cry:
schumifer
10/08/2011, 17:02
Σε είδα που με είδες να είμαι στο δικό σου ρεύμα κάνοντας μία προσπέραση σε φορτηγό που με πήγαινε καρότσα. Σίγουρα και απόλυτα δικαιολογημένα ήσουν έτοιμος να με στολίσεις. Μόλις όμως με είδες να σηκώνω χέρι απολογίας μου έγνεψες θετικά. Σε ευχαριστώ και συγγνώμη
ΥΓ σήμερα νωρίς το πρωί προς Πρέβεζα
PetranGR
10/08/2011, 17:06
Σε είδα με το MOTARD να κάνεις μπαντιλίκια στην Αγ.Δημητρίου (αμάν αυτό το μπαλκόνι) όλα τα βλέπω.Να προσέχεις μόνο και να φοράς και κανένα κράνος ε? δεν κάνει τίποτα..
KostRider
11/08/2011, 00:14
σε ειδα βρε π@παρα σκουτερακια στη Λ. Καλυβιων να πηγαινεις ξεκρανωτος με μια μεγαλη γλαστρα αγκαλια...
Σε είδα σήμερα, μάλλον εσύ με είδες δηλαδή, μετά από καιρό epp1640 με το φρέσκο ληστή σου και τα είπαμε λίγο. :beer:
Αυτό που ΔΕΝ είδα ο ΓΚασμάς ήταν ότι με την κουβέντα έσβησα και ξεκαβάλησα χωρίς να πάρω τα κλειδιά από τη μηχανή... Πάλι καλά που ήμασταν σε σχετικά ασφαλή χώρο και τη βρήκα εκεί που την άφησα φεύγοντας το βράδυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Σε είδα σήμερα, μάλλον εσύ με είδες δηλαδή, μετά από καιρό epp1640 με το φρέσκο ληστή σου και τα είπαμε λίγο. :beer:
Αυτό που ΔΕΝ είδα ο ΓΚασμάς ήταν ότι με την κουβέντα έσβησα και ξεκαβάλησα χωρίς να πάρω τα κλειδιά από τη μηχανή... Πάλι καλά που ήμασταν σε σχετικά ασφαλή χώρο και τη βρήκα εκεί που την άφησα φεύγοντας το βράδυ.
και να σουν ο μονος...:blush: το ιδιο και εγω πριν κατι φεγγαρια στο φλοισβο..ευτηχως ηταν σε σημειο που δεν ειχε πολυ φως και δεν φαινοταν αλλιως....:uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εμμ.... :look:
Είδα κόκκινη Indian στο Ρέθυμνο? :confused:
Με αναβάτη έναν τύπο με μάυρο full face με φιμέ ζελατίνα? :confused:
π@@τάνα ζέστη.... :cry:
θερινες οπτασιες!! :lol:
αλλα αν ισχυει, ξαναστησου εκει που τον πετυχες κ διακτινιζομαι αμεσα!!!!
δεν το συζητω!!
indian... :bigcry:
webassasin
11/08/2011, 14:29
Σας ειδα,3 μηχανακια φορτωμενα και φουλ εξοπλισμενα ( ξενοι ) .
2 Τζι Ες και ενα παλιο Μοτο Γκουζι στην πενα,στην παραλια της Καλαματας.
Ο γκουζις ειχε μουτρα και μουσι χαρλεα,εκανε και κανα 2 μαλακισμενες προσπερασεις με το δεξι ποδι να σερνεται στην ασφαλτο,αλλα
οκ..
Καλες διακοπες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
εκανε και κανα 2 μαλακισμενες προσπερασεις με το δεξι ποδι να σερνεται στην ασφαλτο,αλλα
οκ..
Καλες διακοπες.
τι ζόρια τραβάς ρε πστη μου.... :sick:
Joyrider
11/08/2011, 20:21
Τι γαμάτη που είναι η θεσνίκη άδεια και μπορείς να το ανοίξεις λίγο παραπάνω :D Έχει την κατάλληλη κίνηση για να παίξεις. :p
Είδα και παρεούλα gsxr, hornet, z, μετά τον φοίνικα, να κουνάνε τα κωλαράκια στην γυαλισμένη άσφαλτο.
Κρίμα που ήμουν δικάβαλος :o
webassasin
12/08/2011, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι ζόρια τραβάς ρε πστη μου.... :sick:
το θεμα ειναι εσυ τι ζορι τραβας..
Ειδα δεκα παπακια στη σειρα,μονο το δικο μου ηταν Ιαπωνικο.
Οι κινεζοι και οι Ταιβανεζοι διναν και παιρναν..
Επισης πρασινο fazer δικαβαλο με φουλ προστατευτικο εξοπλισμο εως επιγονατιδες,
με πινακιδα ΧΧΚ να περναει κοκκινο στην Καλαματα ( ελεγχομενα ) και ενα στοπ πιο κατω.
GIXXERAKIAS
12/08/2011, 08:16
Επισης εν συνεχεια αυτου απο το "Με ειδα":
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Mε ειδα να κανω 4 λεπτα σπιτι-γραφειο με χαλαρη ταχυτητα των 80χιλ στον Κηφισσο με το σκουτερ....καθε μερα κανω 10-15 λεπτα αναλογος το ποσο θα με κλεισουν και το ποσο κολλημενος θα ειναι ο Κηφισσος.:D
Είδα την Δεκελειας αδεια εντελως!:eyepop:
Σταματησα στο φαναρι που σταματαω συνηθως γιαν α βγω στην Δεκελειας και παντα μα παντα θα εχει καποιος κλεισει την διοδο οταν θα εχει αναψει φαναρι να φυγω,σημερα δεν υπηρχε κανεις παρα μονο ενα λεωφορειο της Εθελ που ετυχε να περναει απο εκει εκεινη την ωρα.
Τι ωραια που ειναι η Αθηνα ετσι με την δροσουλα της και αδεια.:)
Johnny_Nik
12/08/2011, 13:50
Σε είδα με το ρημαδομπέβερλυ να μου χώνεσαι από αριστερά την ώρα που έστριβα αριστερά και δεν είχες καν χώρο! Για κράνος φυσικά δεν το συζητάω, βερμουδίτσα παντοφλίτσα και δεν συμμαζεύεται.
Είπαμε να χουμε αλληλεγγύη σαν μοτοσυκλετιστές αλλά την επόμενη φορά που θα κάνεις μαλακία θα δούμε ποιός θα πονέσει περισσότερο. (Ναι ήμουν με το κουτί):evil:
guzzistas
12/08/2011, 14:06
Σε είδα φίλε με το Χάρλευ που χαιρετηθήκαμε μεταξύ Αμφιλοχίας-Λευκάδας, νάσαι καλά και καλούς δρόμους!
:wave2:
Σε είδα GPZ μαύρο με ασημί γράμματα, τσίλικο, σε κρεοπωλείο στους Αμπελόκηπους...:a8:
Ο οδηγός του fz που γύρισε το κεφάλι μέχρι πίσω για να σε δει καλά...:blush:
Allst@rf
12/08/2011, 23:40
σας είδα ζευγάρι με ktm 690 έξω από τα ιαματικα λουτρα στο λουτράκι...
Ήταν κανείς από δω μέσα;
ωραίο το άτιμο το 690...(σιγά μη δε το λεγα :lol: )
schumifer
13/08/2011, 00:11
Σε είδα να με γκαβώνεις με τα μεγάλα σου φώτα. ΟΚ κι εγώ έχω ξεχαστεί κάνα δυο φορές. Ήταν μεγάλη η ευθεία. Άμεσα σου άναψα και τα δικά μου για να καταλάβεις. Αλλά... πώς να καταλάβεις... τι να καταλάβεις..???.Χαμπάρι δεν πήρες. Συνέχισες με τα μεγάλα να με γκαβώνεις...
ό,τι να'ναι μερικές φορές
ΥΓ κουτί εγώ κουτί κι αυτός...
7gibernau
13/08/2011, 02:18
Σε είδα για τελευταία φορά....
Πατέρα σ ευχαριστώ για όλα....
guzzistas
13/08/2011, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
:sad: :sad: :sad: :sad:
:sad: :sad: :sad:
Πατέρα σ ευχαριστώ για όλα.... Να'σαι καλά να τον θυμάσαι αδερφέ:(
Πατέρα σ ευχαριστώ για όλα.... :sad:
schumifer
13/08/2011, 23:14
respect. Καλό του ταξίδι
Είδα σήμερα πολλές ΧαρΧάρλει (+1 Busa) σε γκρουπάκια από Μεσσαρά προς Ηράκλειο, εγώ πήγαινα κουτι-κώς. Ξέρει κανείς τίποτα; Τους ήρθε να τα στρίψουν και τον διάλεξαν το δρόμο;
@7gibernau: :sad:
Νομίζω πως είναι η ετήσια συνάντηση των Hells Angels αυτό το τριήμερο στα Μάταλα
taisteal
15/08/2011, 09:48
:( :( :( :sad: :sad: :sad: ...
Σε είδα φευγαλέα KAWASAKI Z 1300 (1982 ;;; αν θυμαμαι καλά )
στα λουτρά της Αιδηψου και κάτι κλώτσησε μέσα μου.
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
tsompanis
15/08/2011, 20:42
@7gibernau: :sad: :sad: να τον θυμάσαι ....
Manalishi
16/08/2011, 13:23
- Σε είδα στην κάθοδο του κηφισσού, κόκκινο ZX6??? (με δύο εξατμίσεις) να προσπαθείς να αποφύγεις τον μ@λ@κα με την Mercedes που άλλαζε λωρίδες χωρίς φλας...Πως τον πρόλαβες τελυταία στιγμή....Μπράβο σου...
Και δεν ξέχασες και την απαραίτητη χειρνομία, αλλά τα υπόλοιπα που διαδρματίστηκαν δεν τα είδα, σας άφησα να χαρείτε το τρυφερό τετ-α-τετ που ελπίζω να ακολούθησε......
- Σας είδα στο μπλόκο στην άνοδο της παραλιακής το πρωί (09:00 - 09:10) μετά το Romeo, με είχε πιάσει το φανάρι αλλά στο άλλο ρεύμα, προς Γλυφάδα. Κόρναρα επίμονα μέχρι κάποιος να κοιτάξει, και όταν γύρισε τελικά κάποιος απο εσάς, έδειξα το κράνος και εκανα την γνωστή κίνηση "Λογαριασμό μάστορα.." όπως στην ταβέρνα, ένας τροχαίος έγνεψε καταφατικά...:beer: :beer:
Dura Lex Sed Lex....Βάλτε το στο Κεφάλι Σας...(εκτός εαν το μυαλό σας χωράει στον αγκώνα σας, ή ακόμη και στον καθρέφτη...:sad: :sad: )
Allst@rf
16/08/2011, 13:39
σε ειδα super enduro να κατεβαινεις απο περαχωρα ,την κυριακη (αν θυμαμαι καλα) ,και οπως ηταν αναμενομενο εμεινα με ανοιχτο το στομα...
:a46:
:a23: :a23: :a23:
guzzistas
16/08/2011, 13:45
Σε είδα χθες το μεσημέρι, πάλι να είσαι ακράνωτος, χωρίς πινακίδα με το super απόλυτο TDM στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου, να μας ζαλίζεις τα @@ με ξερογκαζιές και σλάλομ ανάμεσα σε πεζούς και αυτοκίνητα... πάλι...
Ελεος ρε παλικάρι... σε βαρέθηκα από πέρυσι...
:mad: :mad: :mad:
Περιμένω τη μέρα που ή θα πέσεις ή θα πατήσεις κανέναν... θα κατέβω κι εγώ να κλωτσάω.....
:evil:
panos1050
16/08/2011, 13:45
σε ειδα μαυρη αφρικανα σε παραλια ναυπλιου τουμπανο πραγματικα
φιλε εχεις πολυ μερακι μπραβο:beer: :beer:
John Steed
16/08/2011, 14:04
Εκτός από το all time classic CB750 του γνωστού υποχθόνιου τύπου, είδα και το Triton της Bonnie και έμεινα με το στόμα ανοικτό! :sun: :sun:
Α! είδα και κάτι άλλες κουδουνίστρες..... :a01: :a01: :a01: :a22:
ηταν ενα τριημερο που ειδαμε πολλαααααα στα περιχωρα της αγαπημενης δυτικης Κρητης.... ;)
Johnny_Nik
16/08/2011, 15:35
Είδα πολλούς να γυρίζουν σήμερα από τις διακοπές τους με μοτό. Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα και εγώ με τι δική μου.
Επίσης άκουσα στο ράδιο για ατύχημα 12 αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα όπου ο αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά κοντά στα διόδια Ελευσίνας προς Αθήνα.
Προσοχή παιδιά, είδα ότι αρκετοί οδηγοί δεν υπολογίζουν κανέναν άλλον, πόσο μάλλον τις μηχανές..!!
Καλή επιστροφή στους υπόλοιπους!!:beer:
... συγκινήθηκα πολύ με αυτά τα λίγα γράμματα ...
νάσαι καλά να τον θυμάσαι!
Takata Dome
17/08/2011, 00:15
Σε ειδα σημερα το βραδυ στην παραλιακη ζωνη εξω απο Πατρα.Περιμενα στη σταση και ξαφνικα περασες μπροστα μου.Προλαβα μονο να καταλαβω οτι ειχες Ducati,απο το κοκκινο χρωμα και τον βαθυ,ξερο δικυλινδρο ηχο.Για καλη μου τυχη,λιγο αργοτερα ειδα σταθμευμενη την Ducati 749R που εχεις.Ποσο ζηλεψα να ξερες! :bigcry:
Σε είδα με το BMW R1200RT ακράνωτε π@π@ρ@ στον δρόμο από σταθμό Λαρίσης προς πλ. Καραϊσκάκη να το κοκκαλώνεις, να κάνεις επιτόπου αναστροφή και να συνεχίζεις ανάποδα στο ρεύμα διότι στο επόμενο φανάρι είδες το μπλόκο που περίμενε. Στο τσακ σταμάτησα το αυτοκίνητο και δεν σε πήρα από κάτω, θα σε πλήρωνα και για άνθρωπο...
Allst@rf
17/08/2011, 16:18
σας είδα "γκουτσαιους" και σας γνώρισα...
Κώστα,αλεξάνδρε και αλέξη χάρηκα για την γνωριμία.καλούς δρόμους να χετε...
σας είδα δέντρα,λουλούδια,ζουζούνιά,φύση και δρόμο ,σε μια υπεροχή βόλτα μετά από καιρό...
Ευτυχώς η τούμπα στη γραβια δε μου άφησε "κουσούρι"... Λίγο στην αρχή με είδα με το σκατο στη καλτσά αλλά με καθαρό μυαλό, καλό ρυθμό και σωστή παρέα ξεκόλλησα...
Δυστυχώς η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά την βόλτα ήταν σαν ανώμαλη προσγείωση...:sad:
KernelPanic
18/08/2011, 11:54
Σε είδα φίλε με το moto morini στα ορεινά της Νάξου φώναξα για να κεράσω καφε αλλα δεν ακουσες.
Καλους δρόμους... :beer:
Σε είδε ο 13 μηνών πιτσιρικας μου φίλε με το πολεμικο και καθόλου καθαρο KTM (Νάξο πάλι) και ολη μέρα δεν σταματησε να κανει ΑΝ ΑΝ και να ανοιγοκλέινει νοητά το γκαζι ( και όχι δεν του το έμαθα εγω..) γαλατακι απο μέρους του... :beer: :D
Για τους ακράνοτους με εξοπλισμο σαγιονάρα βερμούδα κάνω πως δεν σας είδα... :a31:
Σε είδα χθες παππού να μου πετάγεσαι στην Πύργου-Κυπαρισσίας μετά από τυφλή καμπή
και μου φτασε το σκατό στα ωχλινς
Σας είδα μηχανόβιους να μην μου ανταποδίδετε χαιρετισμό. να πα να μαμηθείτε
σε είδα φιλαράκο με το κόκκινο 675 μόνο εσύ να με χαιρετάς και δεν πρόλαβα να ανταποδώσω. να πα να μαμηθώ
Σε είδα γλήγολε με το SLK να με περνάς ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΜΟΥ από δεξιά
όταν έγινε πράσινο το φανάρι στην παραλιακή στο Παλαιό Φάληρο.
Μάλλον λάθος κάνω που δεν πάω τέρμα δεξιά στα κόκκινα φανάρια.
Από εδώ και πέρα θα ανεβαίνω το πεζοδρόμιο να είμαι σίγουρος.
Όταν έφτασα δίπλα σου γιατί έκοψες και άλλαζες σταθμούς?
Ανύπαρκτε :yuck:
PetranGR
18/08/2011, 14:33
Σε είδα με το τουμπανιασμένο Strom να φεύγεις καρφωτός απο το Ιπποκράτειο καθώς έφευγα απο το συνεργείο μου παίζει να έφυγες και με κόκκινο..
HelenKoR
18/08/2011, 14:54
κι εκει που εβαζα τα γαντια μου, σε ειδα να περνας αργα αργα με το κοκκινο μπεμβε σου και να κατεβαινει η μπαρα των διοδιων στην ελευσινα :eyepop:
φυσικα το παλικαρι στο γκισε ανοιξε την μπαρα να περασω. :beer:
και σε ειδα την Τριτη καπου αναμεσα σε αμφιλοχια και νεαπολη να μου κανεις νοημα για μπλοκο :beer:
και ειδα μαυρο μπεμβε εξω απο το αντιρριο, εδειξες την μηχανη μου και ειπες "ροπη". δεν ξερω αν καταλαβες που εδειξα την δικη σου και ειπα "ανεση" :bigcry: :wave2:
panos1050
18/08/2011, 15:47
σε ειδα εχθες το βραδυ ασπρο-κοκκινο tuono να περνας απο λιμανι ναυπλιου
ωραιος θορυβος:beer:
7gibernau
18/08/2011, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
σε ειδα εχθες το βραδυ ασπρο-κοκκινο tuono να περνας απο λιμανι ναυπλιου
ωραιος θορυβος:beer: Και δεν εβαζες μια φωνή.....
Απο θόρυβο ξυριζει έτσι....;
AUFGEBRACHT
18/08/2011, 18:49
Σε είδα μ@λ@κα με το TDM χωρίς πινακίδα στο Λουτράκι, να με προσπερνάς από τα δεξιά ξυστά για να στρίψεις στο βενζινάδικο...και μετά έκανες πάλι το ίδιο στον περιφερειακό.Φυσικά ακράνωτος αλλά το καταλαβαίνω,σου είναι αχρείαστο,για να πάθεις κάτι πρέπει να χτυπήσεις ζωτικό όργανο και η φράντζα δε θεωρείται τέτοιο...
guzzistas
18/08/2011, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Σε είδα μ@λ@κα με το TDM χωρίς πινακίδα στο Λουτράκι, να με προσπερνάς από τα δεξιά ξυστά για να στρίψεις στο βενζινάδικο...και μετά έκανες πάλι το ίδιο στον περιφερειακό.Φυσικά ακράνωτος αλλά το καταλαβαίνω,σου είναι αχρείαστο,για να πάθεις κάτι πρέπει να χτυπήσεις ζωτικό όργανο και η φράντζα δε θεωρείται τέτοιο...
Δύο σελίδες πίσω... μάλλον μιλάμε για τον ίδιο ε?
KostRider
18/08/2011, 22:57
σας ειδα να σταματατε στο βενζιναδικο για φουλαρισμα με στο στρωμα 650 κρανακι και οι δυο:)
αλλα και κανα μπουφανακι δεν βλαπτει...;)
ημουν με το κουτι,που ηθελε το καημενο απεγνωσμενα πλυσιμο... :lol:
Takata Dome
18/08/2011, 23:19
Σε είδα να στρίβεις με τον τράκτορα με οσα έιχες μαζέψει,σαν άλλο Rallye στα Λιμανάκια.Τι να πεις,απωθημένα είναι αυτα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Με πράσινοκίτρινο φωσφοριζέ μπλουζάκι και πολύ ζελέ στο μαλί με Ray ban μάλλον τον είδα κι εγώ στον περιφερειακό την Δευτέρα , ήμουν στη λίμνη ...
karellen
19/08/2011, 00:30
Σας είδα 2 Ferrari και μια Lamborgini (όχι ταυτόχρονα) στην παραλιακή και τρελλάθηκα.Άλα της η Ναυαρίνου χλίδα !!
webassasin
19/08/2011, 05:00
Δε μας ειδε ο μπαρμπας στη Φαρων με τη τζιπαρα και αποφασισε να κανει αναστροφη απο παρκαρισμενος...
Σταματησαμε με το παπι κολλητα στην πορτα του..
Απορω ακομη γιατι δεν πεσαμε..
Και ο φιλος μου ακομα στολιζει με ευυαγελια τον μπαρμπα..
karellen
19/08/2011, 10:10
Τη Φαρών από παλιά τη σύγκρινα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια-ούφο που παίζαμε στα μπιλιάρδα: άμα χάσεις κανονάκι (ζωή) την έκατσες.Για τόσο απειλή μιλάμε..
madbiker
19/08/2011, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Τη Φαρών από παλιά τη σύγκρινα με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια-ούφο που παίζαμε στα μπιλιάρδα: άμα χάσεις κανονάκι (ζωή) την έκατσες.Για τόσο απειλή μιλάμε..
ποσο δικιο εχεις....σε αυτον τον κ@λοδρομο εχω δει απιστευτα....το τελευταιο πριν καμια εβδομαδα
ειδα μια κατσικα που οδηγουσε οπελ αστρα να ανεβαινει τη φαρων αναποδα στο υψος των φαναριων της β γεωργιου αναποδα.κατεβαινα με τον τιγρη, εφαγε δυο καντηλια αλλα δεν πτοηθηκε...εφτασε σιγα σιγα μεχρι το συνεργειο του ηλιοπουλου και αποφασισε να στριψει κανονικα....
μιλαμε για απαγορευτικο 1μ διαμετρο πινακιδα
σε ειδα Suzuki SV ασημι 2καβαλο πινακιδα Ν*Ο μετα τα τουνελ του μετσοβου
σε ειδα Tiger Λευκο 2καβαλο με Shoei Hadron (Οδηγος)
σε ειδα διδυμο αχτυπητο με τα Dominator (κοκκινο & χακι ) να ορματε για βολτα
σε ειδα βλαμμενη στο χωριο ΤΡΥΓΩΝΑ να γεμιζεις τον δρομο σαπουναδες και νερα για να πλυνεις δυο χαλακια ... επανω στην στροφη... σε δρομο που ειναι "εθνικη" οδος γεματο αλβανους μαστουρωμενους νταλικιερηδες και ελληνες "οδηγους" που παιζουν με την τυχη τους
σας ειδα τουριστες με Scootερακια νοικιασμενα απο Ηγουμενιτσα να αλωνιζετε το κεντρικο Ζαγορι ! που να ηξερε ο Rent-a-Car πως λενε τα χιλιομετρικα ορια στα γερμανικα :rotflmao:
σε ειδα EFI να αναβεις 3 φορες ... :look: εκανα πως δε σε ειδα :dizzy:
AUFGEBRACHT
20/08/2011, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Κατά τα φαινόμενα...μάλλον ο ίδιος μ@λ@κας είναι.Τοπικό φρούτο;;;
Btw μάλλον είδα κι εσένα άμα έχεις ένα κόκκινο Guzzi
karellen
20/08/2011, 17:23
Δε σε είδα φιλαράκι με το Στρομ να μου κάνεις σινιάλο με τα φώτα εχθές απογευμα στη Στούπα γιατί με στράβωνε ο ήλιος.
Σόρρυ.
ΥΓ Έστω και καθυστερημένα όμως πάτησα κόρνα..:wave2:
guzzistas
20/08/2011, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Κατά τα φαινόμενα...μάλλον ο ίδιος μ@λ@κας είναι.Τοπικό φρούτο;;;
Btw μάλλον είδα κι εσένα άμα έχεις ένα κόκκινο Guzzi
Eμένα είδες :)
:beer: :wave2:
:(
Manalishi
22/08/2011, 12:24
Σε έβλεπα τσαντούλα πλαστική να παίζεις με τον αέρα στην κάθοδο του Κηφισσού, 100 μέτρα πριν την γέφυρα με Λ.Καβάλας.... Ήρθες μουλωχτά απο κάτω, ενώ προσπάθησα να σε αποφύγω, δεν σε είδα στους καθρέπτες μου.... Εν κινήσει ακόμη, κοίταξα κάτω στα πόδια μου και σε είδα σε ένθερμο εναγκαλισμό με το αριστερό κάγκελο, ένθερμο όνομα και πράγμα καθώς ήδη ακουμπούσες το καυτό (TDM είπαμε...:D :D ) μοτέρ...
Έσκυψα λίγο, ώς άλλος Chris Pfeiffer, σέ έπιασα και σε τράβηξα επάνω, στο κατάστρωμα... (TDM είπαμε...:D :D ).. Ταξίδεψες στην ζεστή μου αγκαλιά, είδες νέα πράγματα,άκουσες τον αέρα να σου σφυρίζει στο αυτί, ο μελωδικός ήχος απο τις εξατμίσεις (TDM είπαμε...:D :D ) σε νανούρισε..( μπορεί και η μπόχα απο τα @@...)
Φτάσαμε Γλυφάδα, σε έβγαλα και σε τέντωσα να ξεπιαστείς..Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να σε αποχωριστώ στην διαδρομή, άλλωστε θα χάναμε και οι δυό τόσα πράγματα..Ελπίζω να σε βρώ πάλι εκεί που σε άφησα για το ταξίδι της επιστροφής...
(TDM είπαμε, δεν είπαμε...:D :D )
madbiker
22/08/2011, 20:15
σημερα στις 5.30 περιπου στην παραλιακη της καλαματας...λευκος τιγρης οδηγος με ασπρο κρανος συνοδηγος ξεκρανωτος...επιστρεφατε απο μπανιο...καποιος?
εγω ετρωγα στα goodys
salagatas
22/08/2011, 21:58
Σε ειδα το Σαββατο στην Εθνικη Πατρων-Αθηνων με CBR SS, ολοσωμη μπλε και κρανος ARAI :beer: να μας περνας και μετα απο καποια χλμ ρε παληκαρι σε ξαναειδα να πατας τερμα φρενα μπροστα απο το διπλα αυτοκινητο (για τσαμπουκα ? γνωστος ?) και να θες να τον κλεισεις :eek: και 2 αυτοκινητα απο πισω να παταμε τερμα φρενα για να μην σε παρουμε παραμαζωμα... :look:
σε ειδα και μετα προς Τριπολη που πηγαινες χαλαρα... 180+
καλους δρομους ψηλε, αλλα μην ξεχνας οτι πανω στην μηχανη για τα αυτοκινητα εισαι μυγα! :eek:
thePrince
24/08/2011, 15:21
Σας είδα, λίγους αλλά εξοπλισμένους για ταξίδι, σόλο και ζευγάρια με τριβάλιτσα και σας ζήλεψα. Εύχομαι να φτάσατε μακριά και να γυρίσατε σόοι. Εκτός από αυτό, είδα το πανηγύρι της βλακείας απ' όπου πέρασα πάλι φέτος: μπλε φώτα και προβολείς ομίχλης μονίμως αναμμένα, παπάκια XT και TDM με «xenon», παντιλίκια και ξερογκαζιές σε ευθείες των 100 μέτρων, τυφλές προσπεράσεις καβάλα στη διπλή διαχωριστική με τσαμπουκά και να φρενάρει ευτυχώς ο απένταντι να γλυτώσουμε την καραμπόλα, τάπα γκάζι στις εθνικές χωρίς πινακίδες μην και βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πληρώσετε τις (όποιες) συνέπειες, νεοελληνική τσάμπα μαγκιά και μερικοί ακόμα αναρωτιούνται τι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα. Και του χρόνου!
PetranGR
24/08/2011, 16:13
σε είδα να βγαίνεις μπροστά απο αυτοκίνητο χωρίς καν να δείς ,δεξιά σου γιατί δεν είχες και καθρεπτες, σε κεντρικό δρόμο και ερχόμουν με περίπου 60χλμ /ωρα και σε πέρασα στο ΤΣΑΚ ! Μετα σε ειδα απο τον καθρεπτη μου να κοιτας πισω... τι κοιτουσες ψηλε ?Εμενα σε Slow Motion ?
Να βαλεις κρανος,να προσεχεις καλους δρομους , και .... τα 2 χερια στο τιμονι και βαλε και κανενα καθρεπτη .
Να'σε καλα.
alexxxcbr
24/08/2011, 16:55
σας ειδα ολους μοτοσυκλετιστες απο ολη την ευρωπη,στον καταπληκτικο δρομο ss222 απο φλωρεντια προς σιενα και σαν τζιμινιανο...κ@λοφαρδοι ιταλοι..πως θα γυρισω πισω στο μπ@υρδελ@ την αλλη εβδομαδα;:smokin:
EL BANDIT
24/08/2011, 23:12
aprilia tuono στην κουταλα,καβουρι σε εκλεισε παπους με προσπεραση slow motion στο σταματημενο αυτοκινητο απο το περιπτερο και πηγε να πεσει και πανω μου(αυτοκινητο) .
castoras
25/08/2011, 01:35
Στα διόδια της Νεστάνης,που σταμάτησα για τσιγάρο, με χαιρέτησε ένα ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο.Κανείς από εδώ????
Σε είδα ξύλινο καφάσι στη μεσαία λωρίδα της Α.Ο. λίγο πριν την έξοδο Μεταμόρφωσης. Ευτυχώς δεν είχε πολλή κίνηση και είδα από μακριά τις σπασμένες σανίδες τριγύρω και το απέφυγα. Να πηγαίνεις με 120 και να πατήσεις καφάσι ......μπρρρρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Σε είδα ξύλινο καφάσι στη μεσαία λωρίδα της Α.Ο. λίγο πριν την έξοδο Μεταμόρφωσης. Ευτυχώς δεν είχε πολλή κίνηση και είδα από μακριά τις σπασμένες σανίδες τριγύρω και το απέφυγα. Να πηγαίνεις με 120 και να πατήσεις καφάσι ......μπρρρρ!
Και το καφασι παραμεινε εκει αραχτο,περιμενοντας το επομενο θυμα.
PetranGR
25/08/2011, 14:11
Λοιπον σημερα ειδα ωραιο κοσμο ...
Περιφερειακος 3 παρα 15, Ducati 848 ασπρο με αναβατη με φουλ στολη δερματινη με τσαντα να κατευθυνετε προς χαλκιδικη και να στριβει στο πρακτικερ ( περιεργο ε ? τον κυνηγουσα!! χαχα ) μαζι ειχε και ενα ακομα ατομο σε 2η μηχανη την οποια δεν προσεξα μονο ss ειδα.
Σε ειδα και εσενα μετα με to Z750 ασπρο του κουτιου αλλα με ξενες πινακιδες να εισαι στα πρακτικερ μαζι μου αλλα να πηγαινεις πολυ αργα... αρα κατι εψαχνες.
Σε ειδα και τελος εσενα gsxr k8 με gp evo slip on να βαρας κοφτες και να νομιζω οτι μου εσβησε η μηχανη....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ :) ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
Σε ειδα χθες κατα τις 4 τα ξημερωματα περιπου στη θηβων.Εγω με πορτοκαλι στρογγυλοφαναρο σπεεντ τριπλ εσυ μ ενα καινουργιο μικρο μαυρο κουτι ισως φορντ. Μου κορναρες και με χαιρετησες χαμογελαστος!Δε σε ηξερα αλλα σε χαιρετησα κι εγω. :wave2: :confused:
Πάλι Mercedes μου την έκανε :cry:
Εγώ με 90 στη δεξιά πάνω στη γέφυρα πριν την έξοδο για Ρέντη. Αυτός με 160+ και βάλε με μία
500αρα Mercedes με πέρασε δεξιά στη ΛΕΑ. Σκόνες σηκώθηκαν λέμε :P Λίγο πριν την έξοδο είχε σταματήσει αμάξι
με σκασμένο λάστιχο. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ τυχερός. Τους πέρασε ξυστά το καθίκι του κερατά και βγήκε για Ρέντη.
Τον πέτυχα μετά στο φανάρι με το μπουρδέλο του. Είχα τσιτώσει τόσο πολύ που δεν βρήκα το κουράγιο
να του πω τίποτα. Το γράφω εδώ να το βγάλω από μέσα μου για να μην με τρώει. Καλύτερα που δεν του είπα τίποτα
γιατί μάλλον μπουνιές θα παίζαμε. Παλιοκάθαρμα :yuck:
Σε ειδα φιλε με το TDM σου παρκαρισμενο εξω απο το T.G.I. Fridays στην Karl Johan στο κεντρο του Οσλο.
Κατι με εκανε να κοιταξω πινακιδες και ως προς την εκπληξη μου ηταν ελληνικες.
Φορτωμενος και με αυτοκολλητα στο fairing Ιταλια και Ελβετια.
Φωναξα μια δυο φορες Πατριδα?Πατριδα?
δεν ειδα κανενα αλητη μαλλια να κοιταω και επειδη βιαζομουν εφυγα.
Ειναι ωραια να βλεπεις Ελληνες κατα τυχη στο εξωτερικο.
Να΄σαι καλα παντα ορθιος και καλους δρομους να εχεις
:beer: :beer:
Σας είσα μεσα στο μποτιλιάρισμα....Από τα Μουδανιά που ξεκίνησε ο χαμός μέχρι και μετά την Καρδία...σημειωτόν...και το ελεγα ο κατσικοπόδαρος γκαντέμης μεσα απ το παλιό IBIZA "θα φαν το κεφάλι τους...δε πας ξεσκούφωτος με 100 ενω η αυτοκινητοπομπή σε 2 λωρίδες είναι με 40, από τέρμα δεξιά στη λωρίδα εκτακτης ανάγκης...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΛΠ πήγαινε αναμεσα απ την πομπή με 60 τόσο πολύ βιάζεσαι μετά το μπανιο??... το είπα το γκαντεμόσκυλο, να χέσω τη στιγμή που το σκέφτηκα......και 15 χλμ μετά τα Μουδανιά σκασμένοι και οι 2 χωρίς κράνη πάνω σε ενα παλιό πεζώ που είχε αλάρμ και βλάβη....ο γέρος του πεζω τραβούσε τα βυζιά του( μαλλιά δεν είχε ) και η γυναικα του σα φαντασμα ασπρη.και πήρες ρε πιτσιρικά και την κοπελα μαζί σου...ξεσκούφωτοι κι οι 2....αλλα τι κρανος, αν σκασεις με 90 σε σταματημένη λαμαρίνα?? και μάλιστα σηκωμένη με γρύλο μέχρι τον θεό...σας είδα και πέρασα στο μέτρο απ το πόδι της κοπέλας που σφάδαζε, και οι σειρήνες του ασθενοφόρου από μακριά.σας είδα και σφίχτηκε η ψυχή μου και θύμωσα με τους υπόλοιπους που καναν το ίδιο....95% των μηχανών απ την λωρίδα έκτακτης ανάγκης με σχεδόν τη διπλασια ταχύτητα απ την πομπή..Και γω οδηγώ μοτό αλλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι απ το θυμό και απ τη σκηνή που είδα..γιαυτό το γράφω 5 μέρες μετά..σας είδα και ήταν Κυριακή 9 το βράδυ :(
Σε είδα γυαλιστερο παιδί, που σου αρέσει να πειράζεις αυτιά και να ρεύεσαι, χθες στον Βύρωνα να Ζμπρώχνεις/τσουλάς μια Αφρικάνα :uplate: προς το βενζινάδικο.
Ήθελα να σταματήσω [κουτάκιας ήμανε] και να σε "λιώσω" στο δούλεμα, μα δεν με άφησε η κόρη [αχ, βρε παλιομισοφόρια....]
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Σε είδα γυαλιστερο παιδί, που σου αρέσει να πειράζεις αυτιά και να ρεύεσαι, χθες στον Βύρωνα να Ζμπρώχνεις/τσουλάς μια Αφρικάνα :uplate: προς το βενζινάδικο.
Ήθελα να σταματήσω [κουτάκιας ήμανε] και να σε "λιώσω" στο δούλεμα, μα δεν με άφησε η κόρη [αχ, βρε παλιομισοφόρια....]
ευτυχως που δεν σταματησες γιατι μπορει να σε εβαζε να ΖΖΖμπρωχνεις κ εσυ!
:lol: :lol: :lol:
μπορει το αστραφτερο παιδι να ηθελε να αδειασει εντελως, μεχρι αναθυμιασεως το ντεποζιτο, για να βαλει καμμια 100αρα βενζινη γιατι πηγαινε σαν χελωνα η αφρικανα!!!
:smokin: :evil: :a45: :evil: :smokin:
Red Rider
26/08/2011, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Στα διόδια της Νεστάνης,που σταμάτησα για τσιγάρο, με χαιρέτησε ένα ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο.Κανείς από εδώ????
Μάλλον ήμουν εγώ :wave2:
Επίσης σήμερα το πρωί ήταν παρκαρισμένα ένα tdm 850 μπορντώ και ένα μαύρο ktm 950 φορτωμένα,στα Βελανιδια Βοιων,δεν είδα όμως τους αναβάτες :beer:
never mind
27/08/2011, 13:53
Είδα το χάρο :wave2: σε μαύρο cortina να μου βγαίνει αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει δύο πιτσιρίκια με παπάκια.....
το θέμα είναι οτι πάρεμεινε στο αντίθετο ρεύμα,παράλληλα απο τα παπάκια για να τους κάνει παρατήρηση:eyepop: .....
Για καλη μου τύχη άνοιξαν οι πιτσιρικάδες (thanks γατόνια ) και πέρασα ενδιαμεσά τους αλλιώς το τελευταίο πράγμα που θα έβλεπα πάνω απο το gixxer θα ήταν ενας προφυλακτήρας απο cortina να μου διακοσμεί το κεφάλι.......
:bigcry:
7gibernau
27/08/2011, 14:53
και
για πε ρε σταφανακ...........
σας ειδα μαγκες 1 gs σιγουρα το αλλο το εφαγε το φορτωμα!!!! στην Η πολυετεχνειου 3,30 τη νυχτα
φορτωμενοι ως τον ουρανο
ειτε φευγετε ειτε ηρθατε καλους δρομους :beer: